OI MIKÄ IHANA ILTA. Suomi-hiteillä varustettu musikaalikomedia häähumusta. Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2014.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OI MIKÄ IHANA ILTA. Suomi-hiteillä varustettu musikaalikomedia häähumusta. Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2014."

Transkriptio

1

2 OI MIKÄ IHANA ILTA Suomi-hiteillä varustettu musikaalikomedia häähumusta Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2014.

3 Vala ikuisesta ystävyydestä! Urahakuisen bisnesnaisen, Elinan, suureleisiin häihin ilmestyy miespuolinen kaaso, Antero. Antero on naisen lapsuudenystävä, iloisesti syrjäytynyt luonnonlapsi, kaveri, jonka kanssa nainen on lapsena vannonut verivalan olla toinen toistensa kaasoja. Naista hävettää Antero ja hänen mukanaan tuoma menneisyys. Sopivatko Antero ja Elina enää toistensa ympyröihin. Oi mikä ihana ilta on esitys kaikille teille, jotka uskotte lapsenmielisyyteen ja ystävyyteen. Kuopion Uuden Kesäteatterin viides toimintavuosi hyppää syvälle sävelten ja tunteiden sekamelskaan Suomi-hitteihin pohjautuva tarina häähumua, haaveita, harhoja ja haaveiden täyttymistä. Hykerryttävä musiikkinäytelmä kertoo tarinan ystävyydestä ja rehellisyydestä, ja sitä vauhdittaa sikermä ikimuistoisia Suomi-hittejä kuten Jos sä tahdot niin, Perutaan häät, Elämältä kaiken sain ja lukuisia muita iki-ihania. Elinan onnen täyttymys mykistää lapsuudenystävä Anteron ja Ritva-äidin. Oi mikä ihana ilta

4 Oi mikä ihana ilta... musiikkinäytelmän ohjaa Kimmo Virtanen, koreografiasta vastaa Johanna Keinänen, musiikin sovituksesta Olli Heikkinen, pukusuunnittelusta Riikkamaria Korhonen ja lavastuksesta Arvo Jokiniemi. Unohtumattomiin Suomi-hitteihin pohjautuvan kantaesityksen, Oi mikä ihana ilta..., takana on jälleen käsikirjoittajakolmikko Johanna Keinänen Sami Kojonen Kimmo Virtanen. Kolmikon suomalaisuustrilogia upposi lähtemättömästi suomalaiseen tunnetajuntaan Matti ja Teppo musikaalilla Kaiken takana on nainen! kesällä 2010, urheiluaiheisella musiikkinäytelmällä Olen Suomalainen! kesällä 2011 ja italohenkisellä näytelmällä Buona Sera Signorina! kesällä Kesä 2013 kiidätti katsojat Toivotaan, Toivotaan! c-kasettimusikaalin siivittäminä 70-luvun retrokarkeloihin. Kuopion Uuden Kesäteatterin viides toimintavuosi saa nyt arvoistansa jatkoa Iki-ihanat Suomi-hitit polkaisevat häähumun liikkeelle. Teatteriareenalla aistitaan ensi kesänä jälleen sekä kokeneiden estraditähtien karismaa että nuoruuden intoa ja tuoreutta. Näytelmän kiinto- ja nousevina tähtinä ovat mm. seuraavat voi tapahtua mitä vaan! Näyttelijät Sami Kojonen, Pilvi Hämäläinen ja Katriina Hyvärinen hiipivän epätoivon vallassa.

5 mainoksissa ja kiertänyt tanssipaikkoja oman tanssiorkesterin solistina. Matti ja Teppo musikaalista kesältä 2010 Sami muistetaan roolihahmonsa Urho Helteen vahvoista tulkinnoista kappaleille Minä rakastan sua ja Pidä itsestäsi huolta. Olen suomalainen! musiikkinäytelmästä kesällä 2011 yleisö takuuvarmasti muistaa Samin esittämän tinkimättömän urheiluvalmentajan Esko Patolan huikean roolisuorituksen. Jos ei muusta, niin ainakin virheettömästä laulusuorituksesta ja samanaikaisista etunojapunnerruksista kappaleessa Seitsemän kertaa seitsemän! Sami Kojosen roolitulkinta on taipunut moneen ja kesällä 2014 saa uusi roolihahmo Antero taas arvoisensa tulkinnan. SAMI KOJONEN Sami Kojonen (FIA) on Skavabölen poikia, Tuusulasta Siilinjärvelle mutkien kautta tiensä löytänyt laulaja, näyttelijä ja teatteri-ilmaisun opettaja. Sami on ollut mukana lukemattomissa eri kaupunginteatterien ja vapaiden teatterien esityksissä eri puolilla Suomea. Musiikkiteatteria hän on tehnyt mm. helsinkiläisen Komediateatteri Arenan lavalla. Freelance-teatterintekijä on esiintynyt useissa TV-sarjoissa ja Kesällä 2012 italoiskelmät saivat kyytiä Buona Sera Signorina! - musiikkinäytelmässä ja erityisesti Ensi kerran -kappale sai yleisön huokailemaan tunteikkaana. Komisario Seppo Kopan munkkia mutusteleva roolihahmo vetosi yleisöön niin lavalla kuin väliajallakin - sekä olemuksellaan että äänellään. Kesä 2013 ja myyntiedustaja Huikkanen. Tuskin kukaan voi unohtaa Lollox-liivien myytiedustaja Huikkasen gintonicin tuoksuista olemusta. Ärsyttävän rakastettava roolihahmo. Ja tulevana kesänä Sami tulkitsee Anteron lapsenomaisen tunteikasta roolia..

6 PILVI HÄMÄLÄINEN Pilvi Hämäläinen on näyttelijä ja teatteriilmaisun ohjaaja Helsingistä. Hän on kotoisin Lieksasta ja ennättänyt jo tähän ikään tehdä runsaasti rooleja teattereissa ympäri Suomea. Turun kaupunginteatteri, Kotkan kaupunginteatteri, Maarianvaara, Pyynikki ja Ylioppilasteatteri Helsingissä ovat kaikki kokeneet estradillaan Pilvin vilpittömän ja raikkaan olemuksen. Kotkassa häntä on nähty Reviisorissa, Tampereen Pyynikillä Kuuma Kesä 85 ensemblessa ja Turussa mm. räväkkänä Peppi Pitkätossuna. Lisäksi Pilvi on ollut mukana useammassa filmi- ja tvproduktiossa. Pilvi näyttelee muotitietoisen morsian Elinan roolissa. Oi mikä ihana ilta -musikaalissa Pilvi saa esitettäväkseen temperamenttisen ja trenditietoisen morsian Elinan roolin, jolla on vahva mielipide ehkä liiankin moneen asiaan.

7 KATRIINA HYVÄRINEN Katriina on ollut monessa mukana, mutta tuore vahvistus Kuopion Uuden Kesäteatterin miehitykseen Ritva-äidin roolissa kesällä Katriina Hyvärinen on Mikkelin tyttöjä, jolla on mittava ammattiteatteriura takanaan ja mukaan mahtuu myös TV- ja elokuvatöitä. Hän on työskennellyt Tampereen yliopiston draamastudion teatteriopintojen jälkeen Joensuun kaupunginteatterissa lähes kymmenen vuotta ja Kuopion kaupunginteatterissa toisen mokoman, joten hän voisi vallan hyvin viettää Kuopion Uudessa Kesäteatterissa vaikkapa 40- vuotistaiteilijajuhlaansa. Ansiokkaaseen teatteriuraan mahtuu rooleina koko naisroolien kirjo leijonatytöstä kuningattarien kautta lempeisiin mummoihin ja topakoihin piikoihin sekä ilkeisiin äiteihin. Vielä suuremmalle yleisölle Katriina on tuttu mm. toisesta pääroolista Hopeanuolet TV-sarjassa, joka muuten valittiin parhaaksi eurooppalaiseksi lajissaan. Kun tähän kaikkeen lisätään vielä useat monologiesitykset, voi ilolla sanoa, että Kuopion Uudessa Kesäteatterissa saamme tänä vuonna nauttia todellisen positiivisen teatteridiivan työstä. Kuopion Uudessa Kesäteatterissa Kati riemastuttaa katsojia juurevan perheenäidin Ritvan roolissa, jolta puhe ja mielipiteet eivät lopu kesken.

8 JUKKA VÄINÖLÄ Näyttelijä Jukka Väinölä on Tampereella vaikuttava näyttelijämuusikko, joka on jo konkari Kuopion Uudessa Kesäteatterissa, sillä hänen taitojaan saamme ihailla jo toista kertaa meillä. Jukka on tätä ennen ehtinyt kiertää Suomen teatterikenttää laidasta laitaan. Hänen osaamisrepertuaariinsa kuuluu näyttelemisen lisäksi klassista yksinlaulua, ilmaisunohjaajaa ja kurtun taidokasta käsittelyä - harmonikka on ollut Jukan soittimena jo parinkymmenen vuoden ajan. Jukka Väinölä on Wolfgang, saksalainen sulhanen kesän OI mikä ihana ilta - musikaalissa. Jukan positiivista olemusta on voitu ihailla lukuisilla kaupungin- ja kesäteatteriareenoilla eri puolilla Suomea. Vuodesta 2011 alkaen Ahaa-teatteri on hänen vakioensemblensa. Oi mikä ihana ilta! -musiikkinäytelmässä näemme hänet saksalaisen sulhasen Wolfgangin roolissa.

9 Johannan Matti ja Teppo musikaalin lavalle taikoman koreografian energisyyttä ja intensiteettiä. Hänen oma lavatulkintansa Kissankultaa kappaleesta on myös syöpynyt vahvasti tunnemuistiin. Olen suomalainen! - musiikkinäytelmässä Johanna keskittyi loihtimaan vaikuttavat koregorafiat tanssija laulunumeroihin yleisöllä on edelleen tuoreessa tunnemuistissa Sade - kappaleen lumoavan kaunis toteutus. Oi mikä ihana ilta musikaalin koreografia ja liikekieli ovat jälleen Johannan vahvan visuaalisen toteutuksen tulosta. JOHANNA KEINÄNEN Johanna Keinänen on tanssitaiteilijakoomikko-koreografi, joka aloitti tanssinja teatterintekijänä kuopiolaisessa Tanssiteatteri Minimissä. Siirryttyään free lanceriksi Johanna on esiintynyt paitsi tanssijana, myös stand up-koomikkona ja tietysti jo vuodesta 1993 yleisölle rakkaaksi käyneenä eläkeläishahmona, Tyyne Kettusena. Kesällä 2010 teatteriyleisö ihasteli Buona Sera Signorina -musiikkinäytelmän koreografiassa Johanna käänsi liikekielelle suomalais-italialaisuuden huimimmat visiot. Kirjo koreografista näyttävyyttä Mambo italiano -kappaleen räjähtävistä alkutahdeista aina juhannuskohtauksen havisevien lehtien hienoviritteiseen ja pienimuotoiseen toteutukseen syöpyi katsojien mieleen - monimuotoista ja laidasta toiseen asekeltavaa kuin suomalainen mielenlaatu. Viime kesänä yleisö sai nauttia sekä Johannan lavakarismasta, hän vuorotteli hotellin vastaanotossa työskentelevän Ritan roolissa, että koreografiasta. Kaljupäisten Kekkosten huikea koreografia ei aivan hevillä unohdu. Kesän 2014 esityksen hääteeman mukaisesti Johannan lupaus tulevaan kesään on mielikuvituksellinen yhdistelmä Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua.

10 Kokeneita konkareita ja nuorta näyttelijäkaartia estradilla kesällä 2012 Oiva Lohtander, Jaana Pesonen, Fiat ja nuoret avustavat näyttelijät AMMATTILAISTEN KARISMAA, NUORUUDEN INTOA Rauhalahden Teatteriareena on jo ammattiteatterin toiminnan aloittamisesta lähtien vuodesta 2010 tuonut lavalle sekä ammattinäyttelijät että lukuisan joukon tanssijoita, tanssinopiskelijoita ja avustavia näyttelijöitä niin myös kesällä 2014!

11 osui mahdollisuus hypätä lavalle lyhyellä varoitusajalla kaivinkonekuski Markun rooliin. Pikku-Markku löysikin tiensä yleisön suosikiksi. Kimmo Virtasen vahva ohjaustyö luo jälleen persoonallisen pohjan uudelle kantaesitykselle - Oi mikä ihana ilta... KIMMO VIRTANEN Kimmo Virtanen on ohjaaja (STOhl) ja näyttelijä (FIA). Hän on työskennellyt ohjaajana Rovaniemen kaupunginteatterissa ja tehnyt ohjaajavierailuja mm. Järvenpään ja Mikkelin teattereihin sekä Kotkan kaupunginteatteriin. Hänen tuotantoonsa kuuluu näytelmäsovituksia ja omia näytelmätekstejä. Näyttelijänä hän on toiminut Mikkelin, Rovaniemen ja Varkauden teattereissa ja kiertänyt maata mm. Teatteri Eurooppa Neljän ja Tanssiteatteri Hurjaruuthin riveissä. Näyttelijänä Kimmo on nähty myös TVsarjoissa. Kimmo ohjasi kesällä 2010 energisen ja mukaansa temmanneen Matti ja Teppo musikaalin, jossa bonuksena hänelle Kesällä 2011 hän pystyi keskittymään Suomalaisen perheen roolisuorituksien hiomiseen Olen Suomalainen! esityksessä ja urheiluaiheisen musiikkinäytelmän tuloskunto oli vaikuttava esitys saavutti yleisön jakamattoman suosion. Ohjattuaan keväällä 2012 Kemin kaupunginteatterin Mörköjen Yö näytelmän ja Kaija Koon Kaunis, Rietas, Onnellinen konserttikiertueen hänen oma persoonallinen kädenjälkensä näkyi Buona Sera Signorina musiikkinäytelmässä kesällä 2012 sekä käsikirjoittajana että ohjaajana. Viime kesänä mentiin 1970-luvulle jonne Kimmo loihti ohjauksellaan kekkoslaista henkeä huokuvan musiikkikomedian kaikkine hykerryttävine ajan piirteineen. Ja tarina jatkuu. Vuoden 2014 alussa Kimmo ohjasi Helsingin kaupunginteatteriin lastennäytelmän Pako päiväkodista. Kesää kohti mentäessä tunnelma tiivistyy ja vuorossa on aikuisten häähumua Suomi-hittien tahtiin. Mutta miten hääpäivän lähestyessä lisääntyvää hysteriaa voi edes ohjata? Kimmo tietää.

12 Tuottamisvastuu alkoi kokemusrikkaalla kesällä Matti ja Teppo musikaalin tuottamisesta 2010, jatkui dream team:n johdattamisessa kesän 2011 Olen Suomalainen! urheilukoitokseen ja huipentui viime kesänä suomalaisitalialaiseen iskelmäilotteluun.. Suupieli-indeksin Juha lanseerasi kesällä 2011 tarkkaillessaan yleisön tyytyväisyyttä esityksen jälkeen ja kesällä 2012 hänet nähtiin kiitämässä Fiat 600:n, saksofonin soittajan ja muiden avustavien näyttelijöiden kanssa eri puolilla kaupunkia levittämässä ilosanomaa kesän esityksestä Kuopion Uuden Kesäteatterin tuottaminen on Juha Kojosen vastuulla. JUHA KOJONEN Juha Kojonen on vaikuttanut viimeiset kaksikymmentä vuotta kansainvälisessä liiketoiminnassa ja toiminut vastuullisissa myynnin- ja projektijohtamisrooleissa Euroopassa, Arabimaissa ja Aasiassa. Pitkän myyntiuransa lisäksi hän on toiminut useiden vuosien ajan liiketoiminnan kehittämistehtävissä. Kesä 2013 jatkui samoilla vahvoilla askelmerkeillä kuin aiempina vuosina. Esitysmaistiaisia Kuopio Tanssii ja Soi tapahtuman yhteydessä, kaupunkiesityksiä nuorisojoukon kanssa ja yleisöpalvelun kehittämistä. Kesään 2014 ollaan nyt suuntaamassa hyviin koeteltuihin konsepteihin nojaten ja uutta ideoiden tuottamisen haasteille eivät rajat tule helposti vastaan. Juha on suorittanut mielenkiintoisen loikan kansainvälisen kaupan parista taiteen ja viihteen tuottamiseen ja markkinoimiseen aloitettuaan Tahtiteatterin tuottajana ja myyntijohtajana syksyllä Syypäänä tähän on veljensä Sami, joka harjoitti väsymätöntä käännytystyötä viimeisten parin vuoden aikana.

13 Tarjoiluvaihtoehdot ryhmille Palvelutarjotin, Oi mikä ihana ilta... - musiikkinäytelmä ystävyydestä, rehellisyydestä ja toisesta ihmisestä. Iki-ihaniin Suomi-hitteihin. Vaihtoehdot ja hinnat 1. Teatteriliput Lippupisteen nettikaupassa näytöslippu 30,50 (sis. palvelumaksut) eläkeläiset ja opiskelijat 28,50 (sis. palvelumaksut) lapset alle 15 vuotta 22,50 (sis. palvelumaksut) 2. Ryhmäliput kesäteatterin toimistomyynnissä, esityspäivät vähintään 15 henkilön ryhmä, tilaukset kesäteatterin infonumerosta > 40 henkilön bussiryhmässä ryhmänjohtaja ja bussikuski veloituksetta näytöslippu: 26,00 /hlö (sis. palvelumaksut) + postituskulut asiakkaalle etukäteen toimitettaessa heinäkuu 1/2/4/5/6/9/10/11/12/13/16/17/18/19/20/23/24/25/26/27/30/31 elokuu 1/2/3/6/7/8/9 ja 10 ensi-ilta 2.7., ennakko 1.7. esitysajat: keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina klo 19.00, torstaina ja sunnuntaina klo HUOM! torstaina 3.7. ei esitystä

14 3. Väliaika- ja illallistarjoilut illallinen ennakkotilauksesta joko ennen tai jälkeen esitystä väliaikatarjoilut joko suolaisilla tai makeilla leivonnaisilla Katettu ravintolatila sijaitsee Rauhalahti Areenan välittömässä tuntumassa ja tarjoaa Kallaveden rannan upeat puitteet maistuvalle illallishetkelle. 4. Säännöllinen reittiliikenne, Tilausristeilyt säännöllinen laivaliikenne näytöskaudella Kuopion satamasta Rauhalahden leirintäalueen laituriin tarkemmat laiva-aikataulut ilmestyvät kevään kuluessa alukset tilausristeilyille varattavissa ryhmän toiveiden mukaisesti, Räätälöimme mielellään Teidän ryhmällenne maistuvan ja ikimuistoisen illan musiikkiteatterin ja hyvän ruoan parissa! Lisätietoja: Saila Tolvanen tai Emma Hannikainen, tuotantoassistentit, p Juha Kojonen, tuottaja, p

OI MIKÄ IHANA ILTA Musiikkinäytelmä ystävyydestä, rehellisyydestä ja toisesta ihmisestä. J. Karjalaisen musiikkiin.

OI MIKÄ IHANA ILTA Musiikkinäytelmä ystävyydestä, rehellisyydestä ja toisesta ihmisestä. J. Karjalaisen musiikkiin. OI MIKÄ IHANA ILTA Musiikkinäytelmä ystävyydestä, rehellisyydestä ja toisesta ihmisestä. J. Karjalaisen musiikkiin. Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2014. Vala ikuisesta ystävyydestä! Urahakuisen

Lisätiedot

Musiikkinäytelmä yrittäjyydestä, Kekkosen aikakaudesta ja aurinkotytöistä

Musiikkinäytelmä yrittäjyydestä, Kekkosen aikakaudesta ja aurinkotytöistä TOIVOTAAN, TOIVOTAAN C-KASETTIMUSIKAALI! Musiikkinäytelmä yrittäjyydestä, Kekkosen aikakaudesta ja aurinkotytöistä Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2013. C-kasetti soikoon! On vuosi 2013.

Lisätiedot

Täysikuu, Tulisuudelma, Armi... musikaali tangokuninkaan haaveista ja rakkauden kaipuusta

Täysikuu, Tulisuudelma, Armi... musikaali tangokuninkaan haaveista ja rakkauden kaipuusta SOLISTINA OLAVI VIRTA Täysikuu, Tulisuudelma, Armi... musikaali tangokuninkaan haaveista ja rakkauden kaipuusta Olavi Virta, näyttelijä Sami Kojonen, kuva: Petra Tiihonen Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla

Lisätiedot

Musiikkinäytelmä suomalaisen naisen ja charmikkaan Fiat 600:n ystävyydestä Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2012.

Musiikkinäytelmä suomalaisen naisen ja charmikkaan Fiat 600:n ystävyydestä Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2012. BUONA SERA SIGNORINA! Musiikkinäytelmä suomalaisen naisen ja charmikkaan Fiat 600:n ystävyydestä Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2012. Buona Sera Signorina! on italomusiikin tahdittama hulvaton

Lisätiedot

Musiikkinäytelmä urheilusta ja elämästä Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2011

Musiikkinäytelmä urheilusta ja elämästä Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2011 OLEN SUOMALAINEN! Musiikkinäytelmä urheilusta ja elämästä Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2011 Olen suomalainen! on urheiluaiheinen musiikkinäytelmä, jota siivittävät suomalaisen iskelmän

Lisätiedot

sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä!

sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä! sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä! Tanssiin jo lähtee toiset, kai kuulet Eva, kun sävel kaunis meille soi..." Kesällä 2019 Sappeen Kesäteatterissa

Lisätiedot

NÄYTÖSKALENTERI SAITURIN JOULU REGINA & LEIBLIED REGINA YHTEISILLAT:

NÄYTÖSKALENTERI SAITURIN JOULU REGINA & LEIBLIED REGINA YHTEISILLAT: SYKSY 2015 NÄYTÖSKALENTERI YHTEISILLAT: REGINA & LEIBLIED MANILLA (Manifesti): PE 4.9. klo 19 ensi-ilta SU 6.9. klo 19 MA 7.9. klo 19 Liput 36 / 33 / 21 ROVANIEMI / WILJAMI: TO 5.11. klo 19 PE 6.11. klo

Lisätiedot

Teatteriohjaaja Käsikirjoittaja

Teatteriohjaaja Käsikirjoittaja 1 CV Kimmo Virtanen Teatteriohjaaja Käsikirjoittaja 2 Käsikirjoitukset Betoniviidakko Katri-Laulajatyttö Lymyilevä Kokkola revyy AtomiAatos Tivoli Hymytyttö Kaksi Muumitarinaa Solistina Olavi Virta Solistina

Lisätiedot

POLKUJA- KOREOGRAFIAKILPAILU

POLKUJA- KOREOGRAFIAKILPAILU POLKUJA- KOREOGRAFIAKILPAILU Kuopiossa 21.11.2015 Tapahtuman taustaa Polkuja- koreografiakilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2013. Järjestäjien suureksi yllätykseksi 33 koreografiaa ilmoittautui

Lisätiedot

Salon Rally 3-4.10.2015

Salon Rally 3-4.10.2015 Salon Rally 3-4.10.2015 Laitan tunnelmapaloja Salon Rallysta. Nettisivuille tulevat Hannelen ja Ritva-Liisan esityksistä koosteet. Lauantain esiintyjistä löytyvät kattavat tiedot netistä. Piirin 142 puheenjohtaja

Lisätiedot

Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin!

Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin! Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin! Kesällä 2019 Suomen Kesäteatteri esittää Valkeakoskella musikaalin Ilkka Danny Lipsasen elämästä. Hersyvän huumorin värittämä elämäntarina vie katsojan pitkin

Lisätiedot

Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN

Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN Ohjelmassa naurua ja MAKUNAUTINTOJA Wanha Walimo on vuonna 2008 avattu moderni ravintola- ja kokouskeskus Lahden keskustassa. Yli sata vuotta vanhaan tehdasmiljööseen uudistettu

Lisätiedot

Teatteri Imatra Pn (Teatteri Imatra) ,18 113,85 120,32 Sn (Teatteri Imatra) ,32 147,78 156,17

Teatteri Imatra Pn (Teatteri Imatra) ,18 113,85 120,32 Sn (Teatteri Imatra) ,32 147,78 156,17 Näytelmäkirjailijaliiton ja Suomen Teatterit ry:n suosituksen tariffit yli 2h näytelmät vanha Vanha kust. 2010 kust. 1.1.2012 luokka Paikkoja euro euro euro Turun Kaupunginteatteri Pikkolo (Turun KT) 53

Lisätiedot

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA JÄSENLEHTI 1/2013 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry 1 KESKI-SUOMEN TANSSIN YSTÄVÄT KESTÄVÄT RY:N HALLITUS YLÄRIVI: Markku Kärkkäinen, jäsen, äänentoistolaitteet,

Lisätiedot

MIKSEI SE VAAN VOI LOPETTAA? JOS SE RAKASTAA MUA, NIIN MIKSEI SE VAAN LOPETA.

MIKSEI SE VAAN VOI LOPETTAA? JOS SE RAKASTAA MUA, NIIN MIKSEI SE VAAN LOPETA. MIKSEI SE VAAN VOI LOPETTAA? JOS SE RAKASTAA MUA, NIIN MIKSEI SE VAAN LOPETA. Esitys käsittelee alkoholismia ja toimintahäiriöisen perheen dynamiikkaa. Se tuo näkyviin ne tunteet, joita lapsi joutuu piilottelemaan

Lisätiedot

Fiktion käsitteet tutuiksi. Oppitunnit 1 4

Fiktion käsitteet tutuiksi. Oppitunnit 1 4 Oppitunnit 1 4 Oppituntien kulku 1. oppitunti 2. oppitunti 3. oppitunti 4. oppitunti Fiktion käsitteet tutuiksi 1. Oppia fiktion käsitteiden hyödyntämistä kaunokirjallisten tekstien avaamisessa. 2. Oppia

Lisätiedot

Luova lava lapsille-leirit. Järjestäjän opas. Suomen Nuorisoseurat ry

Luova lava lapsille-leirit. Järjestäjän opas. Suomen Nuorisoseurat ry Luova lava lapsille-leirit Järjestäjän opas Suomen Nuorisoseurat ry Sisällys Nuorisoseuratoiminta... 3 Luova lava lapsille -päiväleirit... 4 Hetki Taiteilijana-esitykset... 5 Leirien ohjaajat... 6 Leirien

Lisätiedot

LIITE 2. Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma

LIITE 2. Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma LIITE 2 Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma 1 SISÄLTÖ 1 Showtanssin määritelmä...3 2 Showtanssitekniikka...4 3 Esiintyminen...4 4 Improvisaatio tie persoonalliseksi tanssijaksi...6

Lisätiedot

Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto

Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto Taru-Kalusteen Tarja Siivonen toiminut yrittäjänä 40 vuotta Nummelan Kenttälässä toimivan Taru-Kalusteen yrittäjä Tarja Siivoselle on kertynyt yrittäjyysvuosia

Lisätiedot

51 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Kalevi Kosunen Oulun Tarmo 2. Matti Rissanen Kemin Into 2. Arto Varinen Kuopion Riento

51 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Kalevi Kosunen Oulun Tarmo 2. Matti Rissanen Kemin Into 2. Arto Varinen Kuopion Riento TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 14. 15.2.1970 LAHDESSA Lahden Kaleva 48 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Mauri Saarivaino Iisalmen Työväen Urheilijat 2. Hannu Miettinen Kuopion Riento 2. Jorma Pikkujämsä

Lisätiedot

VIP-PAKETIT VAIN PARASTA VIERAILLESI JA SINULLE.

VIP-PAKETIT VAIN PARASTA VIERAILLESI JA SINULLE. VIP-PAKETIT VAIN PARASTA VIERAILLESI JA SINULLE. HIP TO BE VIP Pori Jazz on tänäkin kesänä must! Tutun tunnelman lisäksi tarjolla on taas uusia elämyksiä ja laadukasta palvelua vaativimpienkin vieraiden

Lisätiedot

SUURI NÄYTTÄMÖ 2011 - LAHTI - MA 30.5.-PE 10.6.

SUURI NÄYTTÄMÖ 2011 - LAHTI - MA 30.5.-PE 10.6. SUURI NÄYTTÄMÖ 2011 - LAHTI - MA 30.5.-PE 10.6. MA 30.5.2011 KLO 07.40-10.15 LINJA-AUTO KULJETUS TRE-HKI (HÄMEENPUISTO 28 D) LUENTO-OSUUS TEATTERIKORKEAKOULU, Helsinki - Haapaniemenk. 6, HKI 53 -AUDITORIO

Lisätiedot

TANSSITYÖPAJAT TILAUS- JA KIERTUE- ESITYKSET MANILLA-TEATTERI. VIERAANAMME, mm.

TANSSITYÖPAJAT TILAUS- JA KIERTUE- ESITYKSET MANILLA-TEATTERI. VIERAANAMME, mm. KEVÄT 2015 TANSSITYÖPAJAT Aurinkobaletti järjestää teoksiin liittyviä tanssityöpajoja niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Ammattitanssijoiden ohjaamissa työpajoissa liikutaan itse, kokeillaan kehollista

Lisätiedot

Niin se vain on, että vuoden viimeinen kuukausi on pyörähtänyt käyntiin!

Niin se vain on, että vuoden viimeinen kuukausi on pyörähtänyt käyntiin! Niin se vain on, että vuoden viimeinen kuukausi on pyörähtänyt käyntiin! Pilatestunnit jatkuvat 21.12. saakka ja Aitopilates päättää syksyn ns. old style pilates tuntiin. Syksyllä säännöllisesti studiolla

Lisätiedot

Miestenviikko 2. 8.11.2015

Miestenviikko 2. 8.11.2015 Miestenviikko 2. 8.11.2015 iestenviikon Miehet kuulolla Oulun kaupunginkirjaston ala-aulassa koko miesten viikon ajan klo 12 17 Mahdollisuus keskustella mukana olevien työntekijöiden kanssa miehen elämään

Lisätiedot

TOIVASTEN SUKUSEURAN SUKUKOKOUS KUOPIOSSA 25.-26.7.2015

TOIVASTEN SUKUSEURAN SUKUKOKOUS KUOPIOSSA 25.-26.7.2015 TOIVASTEN SUKUSEURAN SUKUKOKOUS KUOPIOSSA 25.-26.7.2015 Toivasten Sukuseura ry oli taas kutsunut jäseniään ja muitakin Toivasia ja Toivas-mielisiä kokoontumaan Kuopion Hotelli Atlakseen seuraamaan seuran

Lisätiedot

16.3.2015. Partiolippukunta Tampereen Kotkien Puhallinorkesteri 2015

16.3.2015. Partiolippukunta Tampereen Kotkien Puhallinorkesteri 2015 Partiolippukunta Tampereen Kotkien Puhallinorkesteri 2015 Partiolippukunta Tampereen Kotkien Puhallinorkesteri Partiolippukunta Tampereen Kotkien puhallinorkesteri on pirkanmaalaisista musiikinharrastajista

Lisätiedot

Tarina. Pressikuvat (www#helsinkifilmi#fi)

Tarina. Pressikuvat (www#helsinkifilmi#fi) Tarina Ganes on tarina Suomen tunnetuimman rock-ikonin! Remun! noususta t"hteyteen# Se kertoo! miten kovissa oloissa kasvanut Henry Remu Aaltonen perusti Suomen legendaarisimman rock-b"ndin Hurriganesin

Lisätiedot

SM-JAKKARANHEITTOKISAT 2.7.2016

SM-JAKKARANHEITTOKISAT 2.7.2016 6 PARASTA, 3 LISÄHEITTOA SARJA:MIEHET YLEINEN+kilpa NRO NIMI PAIKKAKUNTA 1 2 3 4 5 6 PARAS KILPA Timo Nissinen Jämsänkoski 29,96 30,84 30,30 30,58 30,84 1 SE Jukka Vesterinen 27,20 27,85 27,22 27,68 26,02

Lisätiedot

TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät

TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät 51 kg 67 kg 1. Antti Juntumaa Oulun Tarmo 1. Rainer Tapio Rovaniemen Reipas 2. Jukka Arola Otanmäen Työv.Urh. 2. Kalevi

Lisätiedot

CV Kimmo Virtanen. Teatteriohjaaja Näytelmäkirjailija. Käsikirjoitukset. Helsingin kaupunginteatteri Turun kaupunginteatteri.

CV Kimmo Virtanen. Teatteriohjaaja Näytelmäkirjailija. Käsikirjoitukset. Helsingin kaupunginteatteri Turun kaupunginteatteri. 1 CV Kimmo Virtanen Teatteriohjaaja Näytelmäkirjailija Käsikirjoitukset AtomiAatos Tivoli Hymytyttö Kaksi Muumitarinaa Solistina Olavi Virta Solistina Olavi Virta Mörköjen yö Pako päiväkodista 2016 2015

Lisätiedot

o l l a käydä 13.1. Samir kertoo:

o l l a käydä 13.1. Samir kertoo: 13. kappale (kolmastoista kappale) SAMI RI N KOULUVII KKO 13.1. Samir kertoo: Kävin eilen Mohamedin luona. Hän oli taas sairas. Hänellä oli flunssa. Minä kerroin Mohamedille, että myös minulla on pää kipeä.

Lisätiedot

TIEDOT KATSELMUSESITYKSESTÄ

TIEDOT KATSELMUSESITYKSESTÄ Yhteyshenkilö tapahtumassa: Puhelin ja sposti: TIEDOT KATSELMUSESITYKSESTÄ Ryhmän nimi Esityksen nimi Ohjaaja Musiikkiryhmän nimi Seura Kesto Sommittelija tai koreografi Musiikkiryhmän ohjaaja Musiikkitiedot

Lisätiedot

RL Nuorisojaoston avoinkokous. 6. Raksanuoret Internet sivujen katsaus ja Extran kehittäminen

RL Nuorisojaoston avoinkokous. 6. Raksanuoret Internet sivujen katsaus ja Extran kehittäminen Aika 24.01.10 klo: 10:00 Paikka Siikaranta, naruportintie 68 02860 Espoo Käsiteltävät asiat Asia Otsikko 1. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 2. Työjärjestyksen hyväksyminen 3. Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Terveys: s. 30 Piristystä kaamokseen s. 13 Näin selviät syysmasennuksesta s. 12 Kysy terveydestä

Terveys: s. 30 Piristystä kaamokseen s. 13 Näin selviät syysmasennuksesta s. 12 Kysy terveydestä Muoti: s. 14 Joulun kuumimmat trendit s. 9 Pukeudu kuin JLo s. 15 Pikkujoulujen paras tyyli Kauneus: s. 20 Nutturat arkeen ja juhlaan s. 25 Testi: Mikä tuoksu sopii sinulle? s. 10 Vertailussa ripsarit,

Lisätiedot

Pääkirjoitus: Oppilaskunnan kuulumiset: Tässä ihana lukijamme uusin ViLu-numero.

Pääkirjoitus: Oppilaskunnan kuulumiset: Tässä ihana lukijamme uusin ViLu-numero. VILU Kevät 2016 Pääkirjoitus: Tässä ihana lukijamme uusin ViLu-numero. Penkkarit ja vanhojen tanssit menivät vilauksessa ja loma tulee vastaan, vaikka kuinka yrittäisit sitä vältellä. Luntakin on satanut,

Lisätiedot

Yksinäisyys lasten silmin. Ida Spets, sosiaalityön opiskelija

Yksinäisyys lasten silmin. Ida Spets, sosiaalityön opiskelija Yksinäisyys lasten silmin Ida Spets, sosiaalityön opiskelija Tutkimusaihe ja tutkimuskysymykset Lasten yksinäisyys lasten näkökulmasta Sadutusmenetelmällä lasten tieto näkyviin 1) Mitä lapset kertovat

Lisätiedot

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen edustajille tarkoitettu etukortti.

Lisätiedot

HARJULAN HALLAN SYYSOHJELMA

HARJULAN HALLAN SYYSOHJELMA HARJULAN HALLAN SYYSOHJELMA Syyskausi alkaa 28.8.2017 Havisevan koululla. Hallan jäsenillä on käytössä monipuolinen kuntosali koulun alakerrassa. Lisätietoja kuntosalin käytöstä sekä avaimista saat Salosen

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu 1 Kokoustiedot Aika: perjantaina 18.3.2016 klo 13.00 15.00 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuoneenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Läsnä:

Lisätiedot

D R A A M A T Y Ö P A J O I S S A O N T I L A A I D E O I L L E J A P E R S O O N I L L E

D R A A M A T Y Ö P A J O I S S A O N T I L A A I D E O I L L E J A P E R S O O N I L L E D R A A M A T Y Ö P A J O I S S A O N T I L A A I D E O I L L E J A P E R S O O N I L L E Draamatyöpajassa ryhmä ideoi ja tuottaa synopsiksen pohjalta musiikkiteatteriesityksen käsikirjoituksen. Käsikirjoitus

Lisätiedot

KANGASALAN SOITTOKUNTA R.Y:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

KANGASALAN SOITTOKUNTA R.Y:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 KANGASALAN SOITTOKUNTA R.Y:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 TOIMINTA Soittokunnan kevätmatinea pidettiin 12.4.2015 Kangasalan Pirtillä. Kapellimestarina toimi Raimo Hilden Valkeakoski-Opiston Kangasalan

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/ Paikka Videoneuvotteluna Joensuun kampus AU300, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus A130

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/ Paikka Videoneuvotteluna Joensuun kampus AU300, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus A130 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/2017 1 26.10.2017 Aika 26.10.2017, 13:00-13:40 Paikka Videoneuvotteluna Joensuun kampus AU300, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus A130 Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

LAUSEEN KIRJOITTAMINEN. Peruslause. aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia.

LAUSEEN KIRJOITTAMINEN. Peruslause. aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia. LAUSEEN KIRJOITTAMINEN Peruslause aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia. minä - täti - ja - setä - asua Kemi Valtakatu Minun täti ja setä asuvat

Lisätiedot

Taide ja kulttuuri lapsille ja nuorille Kesä- Metakka suunnitelma 2016

Taide ja kulttuuri lapsille ja nuorille Kesä- Metakka suunnitelma 2016 k -Pohjois-Karjalan kulttuurirahaston tuella- Taide ja kulttuuri lapsille ja nuorille Kesä- Metakka suunnitelma 2016 1 Metakan kalenteri 2016 Tiistai Keskiviikko Torstai Viikko 26 Musiikki Yhdessä Ekobändi

Lisätiedot

Jorma Uotinen ENNEN VIIMEISIÄ AJATUKSIA

Jorma Uotinen ENNEN VIIMEISIÄ AJATUKSIA SYKSY 2014 kuva Seilo Ristimäki Jorma Uotinen ENNEN VIIMEISIÄ AJATUKSIA Rakkaus tulee ja menee, mutta koskaan se ei tule tilaamalla. Koreografina minua kiinnostaa se mitä ei voi ennalta tietää. Se, mikä

Lisätiedot

SEURATIEDOTE TOUKOKUU 2016

SEURATIEDOTE TOUKOKUU 2016 SEURATIEDOTE TOUKOKUU 2016 Kesä on tullut, pääskyset ovat jälleen täällä! Suuret kiitokset kaikille ohjaajille menneestä kerhokaudesta. Olette tehneet arvokasta ja tärkeää työtä!! Kesä tuo tulleessaan

Lisätiedot

Kenelle tätä tehdään?

Kenelle tätä tehdään? SEURAKUNTIEN VERKKOHANKE Kenelle tätä tehdään? Verkkohankkeen kick-off 24.9.2013 Käyttöliittymäsuunnittelija Titti Kallio & hankekoordinaattori Marjukka Laiho Työkalua työntekijöille, kirkkoa verkon käyttäjille

Lisätiedot

Vaihto-oppilasvuosi Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön linjalla 2012-2013

Vaihto-oppilasvuosi Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön linjalla 2012-2013 Vilma Putro CV Teatterialalta Yhteystiedot: Gsm: 045-8036855 vilma.putro@hotmail.com www.vilmaputro.com Henkilötiedot: Syntymäaika: 1988 Pituus: 156cm Kielitaito: suomi (äidinkieli), venäjä, englanti Erityistaidot:

Lisätiedot

Toivoa tulevaan -kirjakampanja

Toivoa tulevaan -kirjakampanja Ennakkokartoitus seurakuntien päättäjille. Vastaukset 28.2.2014 mennessä! Syrjäytymisen ehkäisemiseksi Toivoa tulevaan -kirjakampanja NUORILLE AUTTAJILLE PÄÄTTÄJILLE KASVATTAJILLE HAASTE Hyvä Sanoma ry

Lisätiedot

Lapin marttojen kylpylämatka Saarenmaalle ja Tallinnaan

Lapin marttojen kylpylämatka Saarenmaalle ja Tallinnaan Lapin marttojen kylpylämatka Saarenmaalle ja Tallinnaan 17.-23.5.2017 17.5. 2017 varhain keskiviikkoaamuna Rovaniemen linja-autoasemalla oli säpinää kun martat tekivät lähtöä kesän etsintään etelään. Klo

Lisätiedot

Saimaan sampanjabaari

Saimaan sampanjabaari e l l a m o l Kesä nnaan Savonli Saimaan sampanjabaari Sisällys Pääkirjoitus Minulle paras hetki Savonlinnan alkukesässä on se, kun keskustan lukuisat terassiravintolat avaavat pitkän talven jälkeen ovensa.

Lisätiedot

Työn alla 2010-2011. Tyrkyllä

Työn alla 2010-2011. Tyrkyllä Anya Productions Anya Productions Ky Kuopiolainen kulttuurialan tuotanto-, koulutus- ja myyntipalveluyritys 2 työntekijää, 3 harjoittelijaa (Ely keskuksen myöntämä ensimmäisen työntekijän tuki) Kirjanpito,

Lisätiedot

Etelä-Savon alueellinen verkostotapaaminen Mikkeli 19.02.2014 Verkostokuulumisia

Etelä-Savon alueellinen verkostotapaaminen Mikkeli 19.02.2014 Verkostokuulumisia Etelä-Savon alueellinen verkostotapaaminen Mikkeli 19.02.2014 Verkostokuulumisia Jaana Lerssi-Uskelin 7.3.2014 Alueilla tapahtuu, Etelä-Savo (2013) 19.2.Työhyvinvoinnin peruskäsitteet ja siitä saatu hyöty

Lisätiedot

Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää!

Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää! Sydämeni laulu Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää! Sydämeni laulu Rakastettu kansalliskirjailijamme Aleksis Kivi on aina kiehtova ja ajankohtainen. Hänen värikäs

Lisätiedot

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7.

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7. VUOSITIEDOTE 2009 Levikki 400 kpl 1 Sisältö: Kyläyhdistyksen terveiset 3 Jäsenmaksu 3 Kyläyhdistys vuokraa 4 100 -vuotias koulumme 5 30 -vuotias kyläyhdistys 6 Nettisivut 7 Tapahtumat 7-9 Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

SM-JAKKARANHEITTOKISAT SARJA:MIEHET YLEINEN+kilpa NRO NIMI 0,00 HEITTOKERRAT KILPA PAIKKAKUNTA PARAS

SM-JAKKARANHEITTOKISAT SARJA:MIEHET YLEINEN+kilpa NRO NIMI 0,00 HEITTOKERRAT KILPA PAIKKAKUNTA PARAS SM-JAKKARANHEITTOKISAT 1.7.2017 SARJA:MIEHET YLEINEN+kilpa NRO NIMI 6 PARASTA, 3 LISÄHEITTOA HEITTOKERRAT KILPA PAIKKAKUNTA 1 2 3 4 5 6 PARAS Timo Nissinen Jämsänkoski 30,35 30,35 1 Jukka Vesterinen Leppävirta

Lisätiedot

Lähteet: Tuhat ja yksi yötä. 1994. Tuhannen ja yhdenyön satuja. 1994.

Lähteet: Tuhat ja yksi yötä. 1994. Tuhannen ja yhdenyön satuja. 1994. Kertomus Sehrezadesta Viisaan ja rakastetun sulttaanin valtasi viha, kun hänelle selvisi, että hänen kaunis puolisonsa oli pettänyt häntä. Hän surmautti puolisonsa ja otti käyttöön sellaisen tavan, että

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan taiteen ja kulttuurin TULEVAISUUSVERSTAS 15.3.2016 Raportti

Etelä-Pohjanmaan taiteen ja kulttuurin TULEVAISUUSVERSTAS 15.3.2016 Raportti Etelä-Pohjanmaan taiteen ja kulttuurin TULEVAISUUSVERSTAS 15.3.2016 Raportti 2 Etelä-Pohjanmaan taiteen ja kulttuurin tulevaisuusverstas: Etelä-Pohjanmaan tulevaisuusverstas pidettiin 15.3.2016 klo 12-16

Lisätiedot

Hyvät omaishoitajien parissa toimivat,

Hyvät omaishoitajien parissa toimivat, 18.12.2015 1 / 5 Hyvät omaishoitajien parissa toimivat, Omaishoitajat ja läheiset -liiton omaishoitotiedotteessa kerrotaan omaishoitoon liittyvistä asioista, liiton ja sen paikallisyhdistysten toiminnasta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2013 1 (9) Kulttuuri- ja kirjastolautakunta Kupo/Kultj/1 12.03.2013

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2013 1 (9) Kulttuuri- ja kirjastolautakunta Kupo/Kultj/1 12.03.2013 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2013 1 (9) 29 Kohdeavustusten myöntäminen, 2. jako HEL 2013-002910 T 02 05 01 00 Päätös päätti myöntää kohdeavustuksia seuraavasti: Näyttämötaide: Bulevardin teatteriyhdistys

Lisätiedot

Oppaamme ollessamme kohua aiheuttaneen patsaan luona. Pronssisoturi

Oppaamme ollessamme kohua aiheuttaneen patsaan luona. Pronssisoturi EP Senioripoliisit Kevätmatka 2017 Tämän matkan valmistelu alkoi jo kuukausia ennen sen toteutumista taustoittamalla matkakohteita ja nyt päädyttiin perinteisesti Viroon ja siihen, että olemme koko ajan

Lisätiedot

Tehtävät. tunteisiin liittyvät tehtävät 1 8. Tunteet kehossani. ilo viha jännitys häpeä ahdistus onnellisuus

Tehtävät. tunteisiin liittyvät tehtävät 1 8. Tunteet kehossani. ilo viha jännitys häpeä ahdistus onnellisuus Tehtävät tunteisiin liittyvät tehtävät 1 8 1 Tunteet kehossani Kirjoita tai piirrä, missä seuraavassa listatut tunteet tuntuvat kehossasi ilo viha jännitys häpeä ahdistus onnellisuus Mukailtu lähde: mielenterveystalo.fi

Lisätiedot

Nuorisofoorumi 7.11.15 Yrittäjämäinen asenne, yrittäjyys

Nuorisofoorumi 7.11.15 Yrittäjämäinen asenne, yrittäjyys Nuorisofoorumi 7.11.15 Yrittäjämäinen asenne, yrittäjyys Opiskelijasta tulee tähti ja meistä opettajista ohjaajia, jotka huolehtivat, että tähti pääsee linnunradalle ja nousuun. Tee työtä ja ole onnellinen,

Lisätiedot

AMMATTITEATTERIT. AHAA TEATTERI Hatanpään valtatie 6 33100 TAMPERE 03 222 4870 www.ahaateatteri.com info@ahaateatteri.com

AMMATTITEATTERIT. AHAA TEATTERI Hatanpään valtatie 6 33100 TAMPERE 03 222 4870 www.ahaateatteri.com info@ahaateatteri.com AMMATTITEATTERIT AHAA TEATTERI Hatanpään valtatie 6 33100 TAMPERE 03 222 4870 www.ahaateatteri.com info@ahaateatteri.com ESPOON PL 10665, 02070 Espoon kaupunki 09 439 3550, fax 467 550 Liput 439 3388 www.espoonteatteri.fi

Lisätiedot

Opintomatka Rodokselle 22.5.-30.5.2016 Paka 13

Opintomatka Rodokselle 22.5.-30.5.2016 Paka 13 Opintomatka Rodokselle 22.5.-30.5.2016 Paka 13 Matkamme alkoi sunnuntaina 22.5.2016, jolloin matkustimme Pohjanmaalta Helsinkiin ja sieltä lentäen kohti Rodosta. Illalla saavuimme kohteeseemme Rodoksen

Lisätiedot

Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat. Kurkista pelitutkijan kaappiin

Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat. Kurkista pelitutkijan kaappiin Numero 3 2014 10,00 Coquettenuket Voiko nuken rakastaa loppuun, VAI ONKO BARBIELLA TOIVOA LEIKIN JÄLKEEN? Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat Terri Davisin tie NUKKETAITEILIJAKSI Kurkista pelitutkijan

Lisätiedot

RUHA WOLLEY ry seurana.

RUHA WOLLEY ry seurana. KAUSIJULKAISU 2012-2013 27. kausi Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija www.netikka.net/ruha.wolley -1- - 2 - RUHA WOLLEY ry seurana. Seura on aloittanut toimintansa vuonna 1986 ja on siitä yhtäjaksoisesti

Lisätiedot

Thaimaa Rayong 26.1.-2.2.2015

Thaimaa Rayong 26.1.-2.2.2015 Thaimaa Rayong 26.1.-2.2.2015 Rayong Marriott Resort Rayongin alue tuli vähän yllättäen osaksi tämän kertaista Thaimaan matkaamme. Olemme niin intohimoisia hiekkarantakävelijöitä eli varpaistelijoita,

Lisätiedot

Kyselyyn vastasi 55, iältään 8-20-vuotiasta, nuorta.

Kyselyyn vastasi 55, iältään 8-20-vuotiasta, nuorta. Nuoria Somettaa Kyselyyn vastasi 55, iältään 8-20-vuotiasta, nuorta. Vastaajien ikävuosien keskiarvo on 14 vuotta. Vastaajien ikäjakauma 16 16 16 16 16 17 17 17 17 17 17 17 18 18 19 20 20 10 10 10 11 11

Lisätiedot

Yhteystiedot: www.ursa.fi/yhd/planeetta Sähköposti: kajaanin.planeetta@gmail.com

Yhteystiedot: www.ursa.fi/yhd/planeetta Sähköposti: kajaanin.planeetta@gmail.com Julkaisija: Kajaanin Planeetta ry Päätoimittaja: Jari Heikkinen Teksti ja kuvat: Jari Heikkinen, jos ei muuta mainita Ilmestyminen: Kolme numeroa vuodessa (huhtikuu, elokuu, joulukuu) Yhteystiedot: www.ursa.fi/yhd/planeetta

Lisätiedot

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry.

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Kahvila Elsie Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Hyvät sipoolaiset, Olet saanut käteesi aivan uuden esitteen, joka kertoo Palvelutalo Elsieen perustettavasta kahvilasta. Tämä kahvila avautuu maanantaina

Lisätiedot

Martin McDonagh HIRTTÄJÄT. Viiltävä farssi SUOMEN KANTAESITYS PIENELLÄ NÄYTTÄMÖLLÄ 9.3.2016

Martin McDonagh HIRTTÄJÄT. Viiltävä farssi SUOMEN KANTAESITYS PIENELLÄ NÄYTTÄMÖLLÄ 9.3.2016 Martin McDonagh HIRTTÄJÄT Viiltävä farssi SUOMEN KANTAESITYS PIENELLÄ NÄYTTÄMÖLLÄ 9.3.2016 Martin McDonaghin menestysuutuus tuoreeltaan Kansallisteatterissa! Harry Wade on pohjoisenglantilainen pubinomistaja

Lisätiedot

KIRJOITTAJAKOULU

KIRJOITTAJAKOULU KIRJOITTAJAKOULU 23.1.2014 1.3.-26.5.2014 Saks 1 Saksalainen koulu, Malminkatu 14, luokka 513 Saks 2 Saksalainen koulu, Malminkatu 14, luokka 512 Alb 1 Kriittisen Korkeakoulun toimisto, Albertinkatu 27

Lisätiedot

TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019

TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019 TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019 VKO MA TI KE TO PE joka kuun 1.vko Naisten piiri klo 9.30-10.30 Vetäjät: Tuija & Helena Multasormet klo 12.00-13.00 Vetäjät: Milja, Helena ja Maija Vetäjät:

Lisätiedot

Tänään agendalla. Valmennusasiaa Raha-asiaa Turnaustietoa Käytännön ohjeita ja muistutuksia

Tänään agendalla. Valmennusasiaa Raha-asiaa Turnaustietoa Käytännön ohjeita ja muistutuksia Tänään agendalla Valmennusasiaa Raha-asiaa Turnaustietoa Käytännön ohjeita ja muistutuksia Paikalla 9.1.2012 Ali Kangas-Hynnilä - Vastuuvalmentaja (Eeli) Heli Hänninen Joukkueenjohtaja (Riki) Kati Pesola

Lisätiedot

Kuinka vammaisen henkilön päätöksentekoa voidaan tukea?

Kuinka vammaisen henkilön päätöksentekoa voidaan tukea? Kuinka vammaisen henkilön päätöksentekoa voidaan tukea? Maarit Mykkänen, Savon Vammaisasuntosäätiö Kehitysvammaliiton opintopäivät 2015 Tuetusti päätöksentekoon -projekti Projektin toiminta-aika: 2011-31.7.2015

Lisätiedot

RIKKA ENSI-ILTA. Marjaterttu Willman:

RIKKA ENSI-ILTA. Marjaterttu Willman: Vantaan Tanssiopiston jäsenkirje kevät 2016 10.3.2016/ toim. Tiina Jalkanen RIKKA ENSI-ILTA Marjaterttu Willman: Koreografiset työtapani pohjautuvat voimakkaasti liikkeeseen. Pyrin liikkeen kautta käsittelemään

Lisätiedot

TULOKSET 18:10 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu Kuopio

TULOKSET 18:10 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu Kuopio ILMAHIRVI TULOKSET 8:0 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu 6..0 Kuopio 78 etunimi sukunimi piiri ak. lk. lopputulos ratko M Aki Nyyssönen SS 98 97 95 0 Petri Matikainen PS 9 95 87 0 Mikko Markkanen PS 9 9

Lisätiedot

On aika lähteä kesäleirille! Tuu mukavaan seuraan! koululaisten ~ KESÄLEIRIT 2016 ~

On aika lähteä kesäleirille! Tuu mukavaan seuraan! koululaisten ~ KESÄLEIRIT 2016 ~ On aika lähteä kesäleirille! Tuu mukavaan seuraan! koululaisten ~ KESÄLEIRIT 2016 ~ Näiltä sivuilta löydät Kuopion ev.lut. seurakuntien leiri- ja retkitarjonnan sekä ilmoittautumisohjeet. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot

TIME OF MY LIFE MANILLA OHJAUS Sanna Silvennoinen KOREOGRAFIA työryhmä

TIME OF MY LIFE MANILLA OHJAUS Sanna Silvennoinen KOREOGRAFIA työryhmä SYKSY 2019 TIME OF MY LIFE Aurinkobaletin tanssiteos Time of My Life on aikamatka vaiherikkaan 1980-luvun tanssilattialle, joka kiehtovasti tempaa katsojat mukaansa kuuman tanssin pyörteisiin. Uutuusteos

Lisätiedot

Akaan Verkko -hanke kuvina

Akaan Verkko -hanke kuvina Akaan Verkko -hanke kuvina Kiipula Talo, jota haaveilimme yhteiseen käyttöön yhdessä saman katon alla yrittäminen, yhdistysmaailma ja hanke. Talvi 2010. Hämeenlinnalainen Pikku Pena, Pentti Nyholm oli

Lisätiedot

Arvo- ja terveyskasvatusohjelma Camera obscura

Arvo- ja terveyskasvatusohjelma Camera obscura Arvo- ja terveyskasvatusohjelma Camera obscura Kuusamo 2015, viikko 4 26.8.2014 Camera obscura on Camera obscura on kokemuksellista oppimista. Vuorovaikutusta ja omaa ajattelua. Se on kokonaisuus, joka

Lisätiedot

1 POIMAA TAISTO, Pajulahti NAINEN (kari tapio) mel. 2 AUVINEN EERO, Iisalmi KUIN YÖ ( topi) 3 KETTUNEN EIJA, Kuvansi KURKKIJA

1 POIMAA TAISTO, Pajulahti NAINEN (kari tapio) mel. 2 AUVINEN EERO, Iisalmi KUIN YÖ ( topi) 3 KETTUNEN EIJA, Kuvansi KURKKIJA SM-KaraokeStarat Aluefinaali 11.8.2017 19:00 AIKATAULU: klo 19:00 LAULAJAT 1-13 PAIKALLA KLO 18:30 klo 20:00 LAULAJAT 14-35 PAIKALLA KLO 19:00 klo 21:00 LAULAJAT 36-48 PAIKALLA KLO 20:00 klo 22:00 LAULAJAT

Lisätiedot

SEKASIN-CHAT VUOSIRAPORTTI Satu Sutelainen Verkkokriisityön päällikkö Suomen Mielenterveusseura

SEKASIN-CHAT VUOSIRAPORTTI Satu Sutelainen Verkkokriisityön päällikkö Suomen Mielenterveusseura SEKASIN-CHAT VUOSIRAPORTTI 2018 Satu Sutelainen Verkkokriisityön päällikkö Suomen Mielenterveusseura 18% ENEMMÄN YHTEYDENOTON YRITYKSIÄ EDELLISVUOTEEN VERRATTUNA, 22% ENEMMÄN KÄYTYJÄ KESKUSTELUJA Sekasin-chat

Lisätiedot

2013 Teatteritilastot Finnish Theatre Statistics

2013 Teatteritilastot Finnish Theatre Statistics 2013 Teatteritilastot Finnish Theatre Statistics Suomalainen teatterikenttä 18 VOS-teatterit, Suomen Kansallisteatteri, Suomen Kansallisooppera ja rahoituslain ulkopuoliset teatterit 2013

Lisätiedot

Kenguru 2006 sivu 1 Ecolier 4. ja 5. luokka ratkaisut

Kenguru 2006 sivu 1 Ecolier 4. ja 5. luokka ratkaisut Kenguru 2006 sivu 1 3:n pisteen tehtävät 1. Pirita piirtää kolmea erilaista tikkuukkoa samassa järjestyksessä peräkkäin. Mikä tikku-ukko tulee seuraavaksi? A) B) C) D) E) 2. Mikä on laskun 2 0 0 6 + 2006

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015 KESÄTEATTERI KIINNOSTI Kuopion Uudessa Kesäteatterissa Rauhalahdessa esitettiin kuluneena kesänä täysille katsomoille musikaalia Solistina Olavi Virta.

Lisätiedot

Piirin rantaonki Rantasalmi

Piirin rantaonki Rantasalmi Piirin rantaonki 7.6.2018 Rantasalmi EKL:n Mikkelin Piirin rantaonkikilpailut pidettiin tänä vuonna Rantasalmella 7.6. torstaina. NAISET YLI 80 1. LAUTANEN TAIMI JOROISTEN ELÄKKKEENSAAJAT 0,288 LAAKKONEN

Lisätiedot

Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko 2020

Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko 2020 Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko 2020 Nuorteniltapaketti - Kirkon rakentajat Tämä ohjelmamateriaali on tarkoitettu toteutettavaksi nuortenillassa, nuorten leirillä tai isoskoulutuksessa. Ohjelman voi

Lisätiedot

Taikinan kylän asukkaat

Taikinan kylän asukkaat Taikinan kylän asukkaat 197 Turtiainen Eino ja Liisa (kanttiini) 198 Turtiainen Mikko ja Väinö (veljekset, poikamiehiä) 199 (Vanha tupa) Turtiainen Salomon (Sakkeus) ja Ulla, Juho, Anton, Onni, jatoivo

Lisätiedot

LIITE 2 YLEISRADIO OY:N JA SUOMEN NÄYTTELIJÄLIITTO RY:N YM. VÄLISEEN 1.5.2010 PÄIVÄTTYYN SOPIMUKSEEN LIITTYVÄT TELEVISION PALKKIOT 1.4.

LIITE 2 YLEISRADIO OY:N JA SUOMEN NÄYTTELIJÄLIITTO RY:N YM. VÄLISEEN 1.5.2010 PÄIVÄTTYYN SOPIMUKSEEN LIITTYVÄT TELEVISION PALKKIOT 1.4. 1.4.2011 alkaen 1(7) YLEISRADIO OY:N JA SUOMEN NÄYTTELIJÄLIITTO RY:N YM. VÄLISEEN 1.5.2010 PÄIVÄTTYYN SOPIMUKSEEN LIITTYVÄT TELEVISION PALKKIOT 1.4.2011 ALKAEN I OHJAAJAT Ohjaajan palkkio määräytyy ohjelman

Lisätiedot

Nyyheetterit 8/2007. RSN:n perinteiset itsenäisyyspäivän juhlat. lauantaina 1. joulukuuta

Nyyheetterit 8/2007. RSN:n perinteiset itsenäisyyspäivän juhlat. lauantaina 1. joulukuuta OTSIKOISSA TÄLLÄ KERTAA: * Päätoimittajalta * RSN:n tulevia tapahtumia * Muuta muistettavaa * MOKOMA Hei kaikille tänne syksyn ja talven harmaaseen välimaastoon. Marraskuu on RSN: ssä lähtenyt vauhtiin

Lisätiedot

HELLUREI JA HELKKARIN TUNTEET -TUNNEKORTIT

HELLUREI JA HELKKARIN TUNTEET -TUNNEKORTIT HELLUREI JA HELKKARIN TUNTEET -TUNNEKORTIT Hellurei ja helkkarin tunteet kortit Omat avaimet-projekti (2017 2019/STM) on Aspa-säätiön ja Mielenterveyden keskusliiton yhteinen kehittämishanke. Projekti

Lisätiedot

Viisumi tuntemattomaan

Viisumi tuntemattomaan Viisumi tuntemattomaan Ritva Siikala KAKSI MATKAA ISRAELIIN viisumi tuntemattomaan Kantaesitys Willensaunassa 11.3.2016 On saksalaisten syytä, että Tuulikki syntyy Oulussa. Saksalaisten hallussa oleviin

Lisätiedot

KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE. HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015

KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE. HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015 KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015 (Huom: Stand up -kurssi to su 8. 11.10 tai pe su 9. 11.10!) Järjestäjät: Kajaanin Kaupunginteatteri -alueteatteri,

Lisätiedot

Nuorisopalveluiden kesää sanoin ja kuvin

Nuorisopalveluiden kesää sanoin ja kuvin Nuorisopalveluiden kesää sanoin ja kuvin Oulunsalon kesänuokkari Oulunsalon nuorisotalolla järjestettiin 6. - 23.6.2016 klo 11-19 nuorisotalon avoimen toiminnan lisäksi kursseja ja kerhoja yhteistyössä

Lisätiedot

Tervetuloa Hartolaan jatkotapahtumaan

Tervetuloa Hartolaan jatkotapahtumaan Paremman avioliiton jatkoseminaari Hartolassa 26.-27.11.2011 Ilmoittaudu www.parempiavioliitto.fi www.hnmky.fi Tervetuloa Hartolaan jatkotapahtumaan Linna-hotelliin ja Hartolaan 26.-27.11.2011. Nyt on

Lisätiedot

OU! Kirjaston yö taiteissa

OU! Kirjaston yö taiteissa OU! Kirjaston yö taiteissa Taiteiden yön toinen juhlajulkaisu 22.8.2013 1 Pääkirjoitus Taidetta ja remonttia K eskellä pääkirjaston remonttia vietettiin uuden Oulun kaupungin juhlavuoden taiteiden yötä.

Lisätiedot

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 Raahen teatteri esittää Komppakujan Cityjänis ja Lehmä-Ammuu Ohjaus: Toni Kettukangas ke 28.10. kello 13.00 Pyhäjoen kirjastossa Esitys on suunnattu päiväkoti- ja

Lisätiedot