Musiikkinäytelmä yrittäjyydestä, Kekkosen aikakaudesta ja aurinkotytöistä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Musiikkinäytelmä yrittäjyydestä, Kekkosen aikakaudesta ja aurinkotytöistä"

Transkriptio

1

2 TOIVOTAAN, TOIVOTAAN C-KASETTIMUSIKAALI! Musiikkinäytelmä yrittäjyydestä, Kekkosen aikakaudesta ja aurinkotytöistä Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä C-kasetti soikoon! On vuosi luvulla rakennetun homevaurioisen kongressihotellin purkutyömaalta löytyy muovikassillinen c-kasetteja. Kaseteilla on hotelliyrittäjän äänipäiväkirjat ja suosikkikappaleet Kekkosen kahdelta viimeiseltä kaudelta. Tästä alkaa hykerryttävä nostalginen aikamatka menneeseen 70-luvun loistoon, voittoon ja tappioihin. Ja säveliin. Mitä tapahtui Ritalle, Aurinkotyttökilpailujen poliittisesti valveutuneelle voittajalle? Miten kävi Japen, Ritan ihailijan, nörtin ennen kuin nörtit keksittiin? Ja tuliko Kekkonen, jota odotettiin kuin auringonnousua idästä? Toivotaan, Toivotaan on esitys kaikille teille, jotka jaksatte uskoa yrittämiseen, epäonnistumiseen, onnistumiseen, musiikkiin, C-kasettiin, lyijykynään ja Kekkosen tulemiseen. Tämä kaikki tarjoiltuna ihanimmilla hiteillä 70-luvulta. Toivotaan, Toivotaan! musiikkinäytelmän ohjaa Kimmo Virtanen, koreografiasta vastaa Johanna Keinänen, musiikin sovituksesta Olli Heikkinen, pukusuunnittelusta Riikkamaria Korhonen ja lavastuksesta Arvo Jokiniemi.

3 70-luvun ihanimpiin hitteihin pohjautuvan kantaesityksen, Toivotaan, Toivotaan, takana on jälleen käsikirjoittajakolmikko Johanna Keinänen Sami Kojonen Kimmo Virtanen. Kolmikon suomalaisuustrilogia upposi lähtemättömästi suomalaiseen tunnetajuntaan Matti ja Teppo musikaalilla Kaiken takana on nainen! kesällä 2010, urheiluaiheisella musiikkinäytelmällä Olen Suomalainen! kesällä 2011 ja italohenkisellä näytelmällä Buona Sera Signorina! kesällä 2012! Suomalaisuuteen ja sen hykerryttäviin ilmiöihin sukeltava trilogia saa nyt arvoistansa jatkoa nostalgishenkisen aikamatkan tästä päivästä kultaiselle 70-luvulle. Teatteriareenalla aistitaan ensi kesänä jälleen sekä pitkän linjan estraditähtien karismaa että nuoruuden intoa ja tuoreutta. Näytelmän kiinto- ja nousevina tähtinä ovat mm. seuraavat Kai Hyttinen esittää talousvaikeuksissa kamppailevaa hotellinjohtajaa, joka kehittää omaperäisen ratkaisun hotellin menestymiseksi. KAI HYTTINEN Laulaja Kai Kuju Hyttinen on vaikuttanut ja vakuuttanut esiintymisillään 1960-luvun rock-musiikista alkaen aina tämän päivän tv-esiintymisiin. Lukemattomat hitit matkan varrelta ovat siivittäneet Kujun menestystä ja kappaleet Flirtaten, Dirlandaa, Nosta lippu salkoon lukemattomien muiden hittien joukossa ovat iskostuneet musiikkiyleisön tajuntaan. TV-rooleissa hänet on nähty mm. ohjelmissa Samaa sukua, eri maata, Salatut elämät ja Lehmän vuosi. Musiikkiteatteri on myös houkutellut Kain matkan varrella mukaansa ja hän on esiintynyt teatterin lavalla useissa musikaaleissa eri puolilla Suomea, mm. Imatralla Georg Malmstenin roolissa kesällä 2010 ja Mikkelissä näytelmässä Rikkaan rakkaus kesällä Kesällä 2011 hän loisti Kuopion Uudessa Kesäteatterissa urheilijaperheen isän Voitto Suomalaisen roolissa ja lunasti paikkansa yleisön sydämissä musiikkinäytelmässä Olen Suomalainen!.

4 Sami Kojonen on hurmannut yleisöä aiempina kesinä ja kesällä 2013 on jälleen uusia yllätyksiä luvassa! SAMI KOJONEN Sami Kojonen (FIA) on Skavabölen poikia, Tuusulasta Siilinjärvelle mutkien kautta tiensä löytänyt laulaja, näyttelijä ja teatteri-ilmaisun opettaja. Sami on ollut mukana lukemattomissa eri kaupunginteatterien ja vapaiden teatterien esityksissä eri puolilla Suomea. Musiikkiteatteria hän on tehnyt mm. helsinkiläisen Komediateatteri Arenan lavalla. Freelance-teatterintekijä on esiintynyt useissa TV-sarjoissa ja mainoksissa ja kiertänyt tanssipaikkoja oman tanssiorkesterin solistina. Matti ja Teppo musikaalista kesältä 2010 Sami muistetaan roolihahmonsa Urho Helteen vahvoista tulkinnoista kappaleille Minä rakastan sua ja Pidä itsestäsi huolta. Olen suomalainen! musiikkinäytelmästä kesällä 2011 yleisö takuuvarmasti muistaa Samin esittämän tinkimättömän urheiluvalmentajan Esko Patolan huikean roolisuorituksen. Jos ei muusta, niin ainakin virheettömästä laulusuorituksesta ja samanaikaisista etunojapunnerruksista kappaleessa Seitsemän kertaa seitsemän! Kesällä 2012 italoiskelmät saivat kyytiä Buona Sera Signorina! -musiikkinäytelmässä ja erityisesti Ensi kerran -kappale sai yleisön huokailemaan tunteikkaana. Komisario Seppo Kopan munkkia mutusteleva roolihahmo vetosi yleisöön niin lavalla kuin väliajallakin - sekä olemuksellaan että äänellään. Tulevana kesänä Sami nähdään myyntiedustaja Huikkasen kaikkitietävässä roolissa.

5 Toivotaan toivotaan musikaalin koreografia ja liikekieli kumpuavat Johannan ohjauksesta ja oivalluksista. Tänä vuonna Johannaa nähdään myös roolissa. JOHANNA KEINÄNEN Johanna Keinänen on tanssitaiteilija-koomikko-koreografi, joka aloitti tanssin- ja teatterintekijänä kuopiolaisessa Tanssiteatteri Minimissä. Siirryttyään free lanceriksi Johanna on esiintynyt paitsi tanssijana, myös stand up-koomikkona ja tietysti jo vuodesta 1993 yleisölle rakkaaksi käyneenä eläkeläishahmona, Tyyne Kettusena. Kesällä 2010 teatteriyleisö ihasteli Johannan Matti ja Teppo musikaalin lavalle taikoman koreografian energisyyttä ja intensiteettiä. Hänen oma lavatulkintansa Kissankultaa kappaleesta on myös syöpynyt vahvasti tunnemuistiin. Olen suomalainen! - musiikkinäytelmässä Johanna keskittyi loihtimaan vaikuttavat koregorafiat tanssi- ja laulunumeroihin yleisöllä on edelleen tuoreessa tunnemuistissa Sade -kappaleen lumoavan kaunis toteutus. Buona Sera Signorina -musiikkinäytelmän koreografiassa Johanna käänsi liikekielelle suomalais-italialaisuuden huimimmat visiot. Kirjo koreografista näyttävyyttä Mambo italiano -kappaleen räjähtävistä alkutahdeista aina juhannuskohtauksen havisevien lehtien hienoviritteiseen ja pienimuotoiseen toteutukseen syöpyi katsojien mieleen - monimuotoista ja laidasta toiseen asekeltavaa kuin suomalainen mielenlaatu. Tulevan kesän 2013 Toivotaan Toivotaan -produktiossa Johanna vastaa paitsi koreografioista, hyppää myös rooliin esittämään hotellissa työskentelevää Ritaa. Arvoituksellisesti Johanna toteaa virne suupielissään: "Mahtavia biisejä ja liikkeitä!"

6 Liisa Ruuskanen vuorottelee Johanna Keinäsen kanssa naispääroolissa, hotellityöntekijä Ritana. LIISA RUUSKANEN Tanssija-koreografi-näyttelijä Liisa Ruuskanen on Tanssiteatteri Minimin perustajajäseniä ja toimi tanssija-koreografina ryhmässä 16 vuoden ajan. Ruuskanen on tehnyt lukuisia omia koreografioita ja vierailut koreografina useissa teattereissa Ruuskanen valmistui ravintolakokiksi ja kehitti sen jälkeen Ruokateatterikonseptin. Tällä hetkellä Ruuskanen työskentelee freelance tanssijana, koreografina ja näyttelijänä sekä esittää ruokateatteriesityksiä. Liisa on moniosaamisen konkreettinen todiste, mikä näkyi ja kuului kesällä 2011.Elina Suomalaisen 7-ottelijan rooli Olen Suomalainen! musiikkinäytelmässä antoi vakuuttavan fyysisen ja emotionaalisen näytön tulevaa kesää varten. Karavaanarirouva Kaija Muta-ahon roolissa kesällä 2012 yleisö sai jännittää miten asuntovaunu taittuu oikealle paikalleen camping-ruutuun? Rääväsuinen mutta hyväsydäminen Kaija löysi paikkansa yleisön sydämissä. Hotellityöntekijä Ritan roolin tulkintaa ensi kesänä jäämme mielenkiinnolla odottamaan.

7 Moniosaaja Tuomas Juntunen on tuore vahvistus Kuopion Uuteen Kesäteatteriin nörtti- Japen roolissa kesällä TUOMAS JUNTUNEN Tuomas Tumppi* Juntunen on Ylä-Savolaissyntyinen artisti, joka on viime vuodet työskennellyt aktiivisesti mm Tanssiteatteri Minimissä ja Tanssiteatteri Tsuumissa. Alkujaan Tuomas on Turun konservatorion tanssilinjan kasvatti, jonka myöhemmät opinnot laajenivat ensin Manchester Metropolitan University:ssä MA in acting näyttelijän koulutusohjelmassa puolalaisen Song of the Goat avantgardeteatterin alaisuudessa. Nyttemmin Tuomas on keskittynyt musiikkiopintoihin, joita hän suorittaa paraikaa Kuopion konservatoriossa rytmimusiikkipuolella pääaineenaan pop/jazz -laulu. Vuosien mittaan ansioluettelo on täydentynyt hyvin monenkirjavista tanssi-, teatteri-,tanssiteatteri-, laulelma, - näytelmä- ja muista projekteista. Bändipuolella Tumpin mainittavia puuhia ovat erityisesti coverbändit T.Juntunen & Tyhjät Lasit, joka nimensä mukaisesti pohjaa 80-luvun J.Karjalais -tuotantoon sekä ReD Hot Chili Peppers:iä versioiva Monky Funks.

8 Kokeneita konkareita ja nuorta näyttelijäkaartia estradilla kesällä 2012 Oiva Lohtander, Jaana Pesonen, Fiat ja nuoret avustavat näyttelijät AMMATTILAISTEN KARISMAA, NUORUUDEN INTOA Rauhalahden Teatteriareena on jo ammattiteatterin toiminnan aloittamisesta lähtien vuodesta 2010 tuonut lavalle sekä ammattinäyttelijät että lukuisan joukon tanssijoita, tanssinopiskelijoita ja avustavia näyttelijöitä niin myös kesällä 2013!

9 Kimmo Virtasen vahva ohjaustyö luo jälleen persoonallisen pohjan uudelle kantaesitykselle - Toivotaan, Toivotaan. KIMMO VIRTANEN Kimmo Virtanen on ohjaaja (STOhl) ja näyttelijä (FIA). Hän on työskennellyt ohjaajana Rovaniemen kaupunginteatterissa ja tehnyt ohjaajavierailuja mm. Järvenpään ja Mikkelin teattereihin sekä Kotkan kaupunginteatteriin. Hänen tuotantoonsa kuuluu näytelmäsovituksia ja omia näytelmätekstejä. Näyttelijänä hän on toiminut Mikkelin, Rovaniemen ja Varkauden teattereissa ja kiertänyt maata mm. Teatteri Eurooppa Neljän ja Tanssiteatteri Hurjaruuthin riveissä. Näyttelijänä Kimmo on nähty myös TV-sarjoissa. Kimmo ohjasi kesällä 2010 energisen ja mukaansa temmanneen Matti ja Teppo musikaalin, jossa bonuksena hänelle osui mahdollisuus hypätä lavalle lyhyellä varoitusajalla kaivinkonekuski Markun rooliin. Pikku-Markku löysikin tiensä yleisön suosikiksi. Kesällä 2011 hän pystyi keskittymään Suomalaisen perheen roolisuorituksien hiomiseen Olen Suomalainen! esityksessä ja urheiluaiheisen musiikkinäytelmän tuloskunto oli vaikuttava esitys saavutti yleisön jakamattoman suosion. Ohjattuaan keväällä 2012 Kemin kaupunginteatterin Mörköjen Yö näytelmän ja Kaija Koon Kaunis, Rietas, Onnellinen konserttikiertueen hänen oma persoonallinen kädenjälkensä näkyi Buona Sera Signorina musiikkinäytelmässä kesällä 2012 sekä käsikirjoittajana että ohjaajana. Nyt mennään 1970-luvulle - oliko Kimmo edes syntynyt silloin? "Kyllä mä nyt jotain muistan ja sitten on Mitä Missä Milloin -kirjasarja!"

10 Kuopion Uuden Kesäteatterin tuottaminen on Juha Kojosen vastuulla. JUHA KOJONEN Juha Kojonen on vaikuttanut viimeiset kaksikymmentä vuotta kansainvälisessä liiketoiminnassa ja toiminut vastuullisissa myynnin- ja projektijohtamisrooleissa Euroopassa, Arabimaissa ja Aasiassa. Pitkän myyntiuransa lisäksi hän on toiminut useiden vuosien ajan liiketoiminnan kehittämistehtävissä. Juha on suorittanut mielenkiintoisen loikan kansainvälisen kaupan parista taiteen ja viihteen tuottamiseen ja markkinoimiseen aloitettuaan Tahtiteatterin tuottajana ja myyntijohtajana syksyllä Syypäänä tähän on veljensä Sami, joka harjoitti väsymätöntä käännytystyötä viimeisten parin vuoden aikana. Tuottamisvastuu alkoi kokemusrikkaalla kesällä Matti ja Teppo musikaalin tuottamisesta 2010, jatkui dream team:n johdattamisessa viime kesän Olen Suomalainen! urheilukoitokseen ja huipentui viime kesänä suomalais-italialaiseen iskelmäilotteluun.. Suupieli-indeksin Juha lanseerasi kesällä 2011 tarkkaillessaan yleisön tyytyväisyyttä esityksen jälkeen ja kesällä 2012 hänet nähtiin kiitämässä Fiat 600:n, saksofonin soittajan ja muiden avustavien näyttelijöiden kanssa eri puolilla kaupunkia levittämässä ilosanomaa kesän esityksestä. Työryhmä odottaakin kesää 2013 ja tuottajan uusien luovien ideoiden toteutusta hieman huolissaan!

11 Tarjoiluvaihtoehdot ryhmille Palvelutarjotin, Toivotaan, Toivotaan - musiikkinäytelmä yrittäjyydestä, Kekkosen aikakaudesta ja aurinkotytöistä Vaihtoehdot ja hinnat 1. Teatteriliput näytöslippu 28,00 eläkeläiset ja opiskelijat 26,00 lapset alle 15 vuotta 20,00 Lippupisteen kautta ostettuihin lippuihin lisätään palvelumaksu. 2. Ryhmäliput, esityspäivät vähintään 15 henkilön ryhmä > 40 henkilön bussiryhmässä ryhmänjohtaja ja bussikuski veloituksetta hinta: 26 /hlö heinäkuu 2/3/4/5/6/7/10/11/12/13/14/17/18/19/20/21/24/25/26/27/28/31 elokuu 1/2/3/4/7/8/9/10/11, ensi-ilta 3.7., ennakko 2.7. esitysajat: keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina klo 19.00, torstaina ja sunnuntaina klo 15.00

12 3. Väliaika- ja illallistarjoilut illallinen ennakkotilauksesta joko ennen tai jälkeen esitystä väliaikatarjoilut joko suolaisilla tai makeilla leivonnaisilla Katettu ravintolatila sijaitsee Rauhalahti Areenan välittömässä tuntumassa ja tarjoaa Kallaveden rannan upeat puitteet maistuvalle illallishetkelle. 4. Säännöllinen reittiliikenne, Tilausristeilyt säännöllinen laivaliikenne näytöskaudella Kuopion satamasta Rauhalahden leirintäalueen laituriin tarkemmat laiva-aikataulut ilmestyvät kevään kuluessa alukset tilausristeilyille varattavissa ryhmän toiveiden mukaisesti, Räätälöimme mielellään Teidän ryhmällenne maistuvan ja ikimuistoisen illan musiikkiteatterin ja hyvän ruoan parissa! Lisätietoja: Sari Miettinen, tuotantoassistentti, p Juha Kojonen, tuottaja, p

OI MIKÄ IHANA ILTA. Suomi-hiteillä varustettu musikaalikomedia häähumusta. Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2014.

OI MIKÄ IHANA ILTA. Suomi-hiteillä varustettu musikaalikomedia häähumusta. Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2014. OI MIKÄ IHANA ILTA Suomi-hiteillä varustettu musikaalikomedia häähumusta Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2014. Vala ikuisesta ystävyydestä! Urahakuisen bisnesnaisen, Elinan, suureleisiin

Lisätiedot

OI MIKÄ IHANA ILTA Musiikkinäytelmä ystävyydestä, rehellisyydestä ja toisesta ihmisestä. J. Karjalaisen musiikkiin.

OI MIKÄ IHANA ILTA Musiikkinäytelmä ystävyydestä, rehellisyydestä ja toisesta ihmisestä. J. Karjalaisen musiikkiin. OI MIKÄ IHANA ILTA Musiikkinäytelmä ystävyydestä, rehellisyydestä ja toisesta ihmisestä. J. Karjalaisen musiikkiin. Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2014. Vala ikuisesta ystävyydestä! Urahakuisen

Lisätiedot

Täysikuu, Tulisuudelma, Armi... musikaali tangokuninkaan haaveista ja rakkauden kaipuusta

Täysikuu, Tulisuudelma, Armi... musikaali tangokuninkaan haaveista ja rakkauden kaipuusta SOLISTINA OLAVI VIRTA Täysikuu, Tulisuudelma, Armi... musikaali tangokuninkaan haaveista ja rakkauden kaipuusta Olavi Virta, näyttelijä Sami Kojonen, kuva: Petra Tiihonen Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla

Lisätiedot

Musiikkinäytelmä suomalaisen naisen ja charmikkaan Fiat 600:n ystävyydestä Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2012.

Musiikkinäytelmä suomalaisen naisen ja charmikkaan Fiat 600:n ystävyydestä Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2012. BUONA SERA SIGNORINA! Musiikkinäytelmä suomalaisen naisen ja charmikkaan Fiat 600:n ystävyydestä Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2012. Buona Sera Signorina! on italomusiikin tahdittama hulvaton

Lisätiedot

Musiikkinäytelmä urheilusta ja elämästä Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2011

Musiikkinäytelmä urheilusta ja elämästä Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2011 OLEN SUOMALAINEN! Musiikkinäytelmä urheilusta ja elämästä Kuopion Rauhalahden Teatteriareenalla kesällä 2011 Olen suomalainen! on urheiluaiheinen musiikkinäytelmä, jota siivittävät suomalaisen iskelmän

Lisätiedot

Teatteriohjaaja Käsikirjoittaja

Teatteriohjaaja Käsikirjoittaja 1 CV Kimmo Virtanen Teatteriohjaaja Käsikirjoittaja 2 Käsikirjoitukset Betoniviidakko Katri-Laulajatyttö Lymyilevä Kokkola revyy AtomiAatos Tivoli Hymytyttö Kaksi Muumitarinaa Solistina Olavi Virta Solistina

Lisätiedot

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen edustajille tarkoitettu etukortti.

Lisätiedot

NÄYTÖSKALENTERI SAITURIN JOULU REGINA & LEIBLIED REGINA YHTEISILLAT:

NÄYTÖSKALENTERI SAITURIN JOULU REGINA & LEIBLIED REGINA YHTEISILLAT: SYKSY 2015 NÄYTÖSKALENTERI YHTEISILLAT: REGINA & LEIBLIED MANILLA (Manifesti): PE 4.9. klo 19 ensi-ilta SU 6.9. klo 19 MA 7.9. klo 19 Liput 36 / 33 / 21 ROVANIEMI / WILJAMI: TO 5.11. klo 19 PE 6.11. klo

Lisätiedot

POLKUJA- KOREOGRAFIAKILPAILU

POLKUJA- KOREOGRAFIAKILPAILU POLKUJA- KOREOGRAFIAKILPAILU Kuopiossa 21.11.2015 Tapahtuman taustaa Polkuja- koreografiakilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2013. Järjestäjien suureksi yllätykseksi 33 koreografiaa ilmoittautui

Lisätiedot

TIEDOT KATSELMUSESITYKSESTÄ

TIEDOT KATSELMUSESITYKSESTÄ Yhteyshenkilö tapahtumassa: Puhelin ja sposti: TIEDOT KATSELMUSESITYKSESTÄ Ryhmän nimi Esityksen nimi Ohjaaja Musiikkiryhmän nimi Seura Kesto Sommittelija tai koreografi Musiikkiryhmän ohjaaja Musiikkitiedot

Lisätiedot

RIKKA ENSI-ILTA. Marjaterttu Willman:

RIKKA ENSI-ILTA. Marjaterttu Willman: Vantaan Tanssiopiston jäsenkirje kevät 2016 10.3.2016/ toim. Tiina Jalkanen RIKKA ENSI-ILTA Marjaterttu Willman: Koreografiset työtapani pohjautuvat voimakkaasti liikkeeseen. Pyrin liikkeen kautta käsittelemään

Lisätiedot

TANSSITYÖPAJAT TILAUS- JA KIERTUE- ESITYKSET MANILLA-TEATTERI. VIERAANAMME, mm.

TANSSITYÖPAJAT TILAUS- JA KIERTUE- ESITYKSET MANILLA-TEATTERI. VIERAANAMME, mm. KEVÄT 2015 TANSSITYÖPAJAT Aurinkobaletti järjestää teoksiin liittyviä tanssityöpajoja niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Ammattitanssijoiden ohjaamissa työpajoissa liikutaan itse, kokeillaan kehollista

Lisätiedot

Työn alla 2010-2011. Tyrkyllä

Työn alla 2010-2011. Tyrkyllä Anya Productions Anya Productions Ky Kuopiolainen kulttuurialan tuotanto-, koulutus- ja myyntipalveluyritys 2 työntekijää, 3 harjoittelijaa (Ely keskuksen myöntämä ensimmäisen työntekijän tuki) Kirjanpito,

Lisätiedot

2013 Teatteritilastot Finnish Theatre Statistics

2013 Teatteritilastot Finnish Theatre Statistics 2013 Teatteritilastot Finnish Theatre Statistics Suomalainen teatterikenttä 18 VOS-teatterit, Suomen Kansallisteatteri, Suomen Kansallisooppera ja rahoituslain ulkopuoliset teatterit 2013

Lisätiedot

sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä!

sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä! sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä! Tanssiin jo lähtee toiset, kai kuulet Eva, kun sävel kaunis meille soi..." Kesällä 2019 Sappeen Kesäteatterissa

Lisätiedot

Teatteri Imatra Pn (Teatteri Imatra) ,18 113,85 120,32 Sn (Teatteri Imatra) ,32 147,78 156,17

Teatteri Imatra Pn (Teatteri Imatra) ,18 113,85 120,32 Sn (Teatteri Imatra) ,32 147,78 156,17 Näytelmäkirjailijaliiton ja Suomen Teatterit ry:n suosituksen tariffit yli 2h näytelmät vanha Vanha kust. 2010 kust. 1.1.2012 luokka Paikkoja euro euro euro Turun Kaupunginteatteri Pikkolo (Turun KT) 53

Lisätiedot

AMMATTITEATTERIT. AHAA TEATTERI Hatanpään valtatie 6 33100 TAMPERE 03 222 4870 www.ahaateatteri.com info@ahaateatteri.com

AMMATTITEATTERIT. AHAA TEATTERI Hatanpään valtatie 6 33100 TAMPERE 03 222 4870 www.ahaateatteri.com info@ahaateatteri.com AMMATTITEATTERIT AHAA TEATTERI Hatanpään valtatie 6 33100 TAMPERE 03 222 4870 www.ahaateatteri.com info@ahaateatteri.com ESPOON PL 10665, 02070 Espoon kaupunki 09 439 3550, fax 467 550 Liput 439 3388 www.espoonteatteri.fi

Lisätiedot

MIKSEI SE VAAN VOI LOPETTAA? JOS SE RAKASTAA MUA, NIIN MIKSEI SE VAAN LOPETA.

MIKSEI SE VAAN VOI LOPETTAA? JOS SE RAKASTAA MUA, NIIN MIKSEI SE VAAN LOPETA. MIKSEI SE VAAN VOI LOPETTAA? JOS SE RAKASTAA MUA, NIIN MIKSEI SE VAAN LOPETA. Esitys käsittelee alkoholismia ja toimintahäiriöisen perheen dynamiikkaa. Se tuo näkyviin ne tunteet, joita lapsi joutuu piilottelemaan

Lisätiedot

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Lokakuu su 3.10. klo 18.00 Mikkelinpäivän kauneimmat runot ja laulut Viinijärven kirkossa. Mukana, Sirpa ja Vilma Naumanen sekä Jutta, Minttu ja Pinja Kurki,

Lisätiedot

Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin!

Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin! Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin! Kesällä 2019 Suomen Kesäteatteri esittää Valkeakoskella musikaalin Ilkka Danny Lipsasen elämästä. Hersyvän huumorin värittämä elämäntarina vie katsojan pitkin

Lisätiedot

CV Kimmo Virtanen. Teatteriohjaaja Näytelmäkirjailija. Käsikirjoitukset. Helsingin kaupunginteatteri Turun kaupunginteatteri.

CV Kimmo Virtanen. Teatteriohjaaja Näytelmäkirjailija. Käsikirjoitukset. Helsingin kaupunginteatteri Turun kaupunginteatteri. 1 CV Kimmo Virtanen Teatteriohjaaja Näytelmäkirjailija Käsikirjoitukset AtomiAatos Tivoli Hymytyttö Kaksi Muumitarinaa Solistina Olavi Virta Solistina Olavi Virta Mörköjen yö Pako päiväkodista 2016 2015

Lisätiedot

Jatko-opintoja musiikista kiinnostuneille

Jatko-opintoja musiikista kiinnostuneille Jatko-opintoja musiikista kiinnostuneille Opiskeluvaihtoehtoja yliopistossa (n.5v.) ja ammattikorkeakoulussa (n. 3,5v.) Sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun haettaessa ennakkotehtäviä ja/tai soveltuvuuskoe

Lisätiedot

TULOKSET 18:10 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu Kuopio

TULOKSET 18:10 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu Kuopio ILMAHIRVI TULOKSET 8:0 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu 6..0 Kuopio 78 etunimi sukunimi piiri ak. lk. lopputulos ratko M Aki Nyyssönen SS 98 97 95 0 Petri Matikainen PS 9 95 87 0 Mikko Markkanen PS 9 9

Lisätiedot

LIITE 2. Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma

LIITE 2. Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma LIITE 2 Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma 1 SISÄLTÖ 1 Showtanssin määritelmä...3 2 Showtanssitekniikka...4 3 Esiintyminen...4 4 Improvisaatio tie persoonalliseksi tanssijaksi...6

Lisätiedot

Vaihto-oppilasvuosi Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön linjalla 2012-2013

Vaihto-oppilasvuosi Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön linjalla 2012-2013 Vilma Putro CV Teatterialalta Yhteystiedot: Gsm: 045-8036855 vilma.putro@hotmail.com www.vilmaputro.com Henkilötiedot: Syntymäaika: 1988 Pituus: 156cm Kielitaito: suomi (äidinkieli), venäjä, englanti Erityistaidot:

Lisätiedot

TOIVASTEN SUKUSEURAN SUKUKOKOUS KUOPIOSSA 25.-26.7.2015

TOIVASTEN SUKUSEURAN SUKUKOKOUS KUOPIOSSA 25.-26.7.2015 TOIVASTEN SUKUSEURAN SUKUKOKOUS KUOPIOSSA 25.-26.7.2015 Toivasten Sukuseura ry oli taas kutsunut jäseniään ja muitakin Toivasia ja Toivas-mielisiä kokoontumaan Kuopion Hotelli Atlakseen seuraamaan seuran

Lisätiedot

Tanssitunnit syksy 2011

Tanssitunnit syksy 2011 Tanssitunnit syksy 2011 Tanssitalo juulia antaa uusia tuulia Itämaista ja discoriental-tanssia kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille lapsille, nuorille ja aikuisille naisille. Pojille omat tunnit.

Lisätiedot

Juhannuskylän koulupolku

Juhannuskylän koulupolku HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ Juhannuskylän koulupolku Juhannuskylä - Tammela lv. 2019-2020 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 9.9. - 13.12.2019 ja keväällä 13.1. - 8.5.2020.

Lisätiedot

Juhannuskylän koulupolku Juhannuskylä - Tammela

Juhannuskylän koulupolku Juhannuskylä - Tammela HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Juhannuskylän koulupolku Juhannuskylä - Tammela lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1. -

Lisätiedot

KANGASALAN SOITTOKUNTA R.Y:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

KANGASALAN SOITTOKUNTA R.Y:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 KANGASALAN SOITTOKUNTA R.Y:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 TOIMINTA Soittokunnan kevätmatinea pidettiin 12.4.2015 Kangasalan Pirtillä. Kapellimestarina toimi Raimo Hilden Valkeakoski-Opiston Kangasalan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2013 1 (9) Kulttuuri- ja kirjastolautakunta Kupo/Kultj/1 12.03.2013

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2013 1 (9) Kulttuuri- ja kirjastolautakunta Kupo/Kultj/1 12.03.2013 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2013 1 (9) 29 Kohdeavustusten myöntäminen, 2. jako HEL 2013-002910 T 02 05 01 00 Päätös päätti myöntää kohdeavustuksia seuraavasti: Näyttämötaide: Bulevardin teatteriyhdistys

Lisätiedot

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA JÄSENLEHTI 1/2013 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry 1 KESKI-SUOMEN TANSSIN YSTÄVÄT KESTÄVÄT RY:N HALLITUS YLÄRIVI: Markku Kärkkäinen, jäsen, äänentoistolaitteet,

Lisätiedot

SUOMEN TEATTERIT FINLANDS TEATRAR

SUOMEN TEATTERIT FINLANDS TEATRAR SUOMEN TEATTERIT FINLANDS TEATRAR Vuoden teatteri Suomen Teatterit ry nostaa vuosittain esille suomalaisen teatterivalion valitsemalla Vuoden teatteriksi suomalainen ammattiteatterin, joka on erityisen

Lisätiedot

51 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Kalevi Kosunen Oulun Tarmo 2. Matti Rissanen Kemin Into 2. Arto Varinen Kuopion Riento

51 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Kalevi Kosunen Oulun Tarmo 2. Matti Rissanen Kemin Into 2. Arto Varinen Kuopion Riento TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 14. 15.2.1970 LAHDESSA Lahden Kaleva 48 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Mauri Saarivaino Iisalmen Työväen Urheilijat 2. Hannu Miettinen Kuopion Riento 2. Jorma Pikkujämsä

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 9/2011. Aika Keskiviikko 23.11.2011 klo 17.30-18.00. Hyökkälän koulu Kirkkotie 7-9, Tuusula

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 9/2011. Aika Keskiviikko 23.11.2011 klo 17.30-18.00. Hyökkälän koulu Kirkkotie 7-9, Tuusula KUUMA-HALLITUS Esityslista 9/2011 Aika Keskiviikko 23.11.2011 klo 17.30-18.00 Paikka Hyökkälän koulu Kirkkotie 7-9, Tuusula 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 5

Lisätiedot

SUURI NÄYTTÄMÖ 2011 - LAHTI - MA 30.5.-PE 10.6.

SUURI NÄYTTÄMÖ 2011 - LAHTI - MA 30.5.-PE 10.6. SUURI NÄYTTÄMÖ 2011 - LAHTI - MA 30.5.-PE 10.6. MA 30.5.2011 KLO 07.40-10.15 LINJA-AUTO KULJETUS TRE-HKI (HÄMEENPUISTO 28 D) LUENTO-OSUUS TEATTERIKORKEAKOULU, Helsinki - Haapaniemenk. 6, HKI 53 -AUDITORIO

Lisätiedot

TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät

TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät 51 kg 67 kg 1. Antti Juntumaa Oulun Tarmo 1. Rainer Tapio Rovaniemen Reipas 2. Jukka Arola Otanmäen Työv.Urh. 2. Kalevi

Lisätiedot

PERFORMANCESIRKUS. Taiteelliset produktiot

PERFORMANCESIRKUS. Taiteelliset produktiot PERFORMANCESIRKUS Taiteelliset produktiot ESITYKSET AIKUISILLE Valkoinen Seinä - Inspirated by Rodin on PerformanceSirkuksen ja unkarilaisen Rita Góbin tanssiryhmän yhteistuotanto, jonka ensi-ilta oli

Lisätiedot

OPPILASTIEDOTE 2012-2013 TAITEEN PERUSOPETUKSEN LAAJAN OPPIMÄÄRÄN PÄÄTTÖTYÖ

OPPILASTIEDOTE 2012-2013 TAITEEN PERUSOPETUKSEN LAAJAN OPPIMÄÄRÄN PÄÄTTÖTYÖ OPPILASTIEDOTE 2012-2013 TAITEEN PERUSOPETUKSEN LAAJAN OPPIMÄÄRÄN PÄÄTTÖTYÖ PÄÄTTÖTYÖ Keväällä 2013 Vantaan Tanssiopistossa voi suorittaa syventävien opintojen päättötyön. Päättötyön voivat suorittaa

Lisätiedot

SIJA NIMI NRO SEURA JOUKKUE PISTEET

SIJA NIMI NRO SEURA JOUKKUE PISTEET Miehet 1 Etelä-Aho Teemu 265 Lakeuden Urheilukalastajat 3265 2 Niittymaa Ari 52 Viialan perhokalastajat x 3030 3 Ollikainen Juha-Pekka 35 Mikkelin Kalamiehet Mi1 2970 4 Kervinen Esa 169 Iisalmen pilkkijät

Lisätiedot

PERFORMING ARTS IKM JA SM KARSINTA I 2018 TUOMARIT , Viikin normaalikoulu, Helsinki

PERFORMING ARTS IKM JA SM KARSINTA I 2018 TUOMARIT , Viikin normaalikoulu, Helsinki Marco Behal PERFORMING ARTS IKM JA SM KARSINTA I 2018 TUOMARIT 10.-11.2.2018, Viikin normaalikoulu, Helsinki I had been representing Czech Republic and later in Sweden on numerous international events

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Linnainmaan koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Linnainmaan koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Linnainmaan koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Atte Dahlman. Tomi Hurme

Atte Dahlman. Tomi Hurme Atte Dahlman Atte Dahlman aloitti McDonald s-yrittäjänä huhtikuussa 2015. Hän omistaa Tammiston ravintolan. Ennen yrittäjyyttä Atte on työskennellyt it-alalla myyntitehtävissä. Tomi Hurme Tomi Hurme aloitti

Lisätiedot

Luova lava lapsille-leirit. Järjestäjän opas. Suomen Nuorisoseurat ry

Luova lava lapsille-leirit. Järjestäjän opas. Suomen Nuorisoseurat ry Luova lava lapsille-leirit Järjestäjän opas Suomen Nuorisoseurat ry Sisällys Nuorisoseuratoiminta... 3 Luova lava lapsille -päiväleirit... 4 Hetki Taiteilijana-esitykset... 5 Leirien ohjaajat... 6 Leirien

Lisätiedot

Finland Festivalsin käyntitilasto 2013

Finland Festivalsin käyntitilasto 2013 Ajankohta 2013 2013 Esitysten Tapahtuman nimi lukumäärä Kokonais- Alku- Loppu- Kesto Maksul- Ilmai- Myydyt käyntipvm pvm (pvää) liset set Yht. liput määrä April Jazz Espoo 24.4. 28.4. 5 29 16 45 6 100

Lisätiedot

Pääkirjoitus: Oppilaskunnan kuulumiset: Tässä ihana lukijamme uusin ViLu-numero.

Pääkirjoitus: Oppilaskunnan kuulumiset: Tässä ihana lukijamme uusin ViLu-numero. VILU Kevät 2016 Pääkirjoitus: Tässä ihana lukijamme uusin ViLu-numero. Penkkarit ja vanhojen tanssit menivät vilauksessa ja loma tulee vastaan, vaikka kuinka yrittäisit sitä vältellä. Luntakin on satanut,

Lisätiedot

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille.

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille. Perjantai 21.04.2017 klo 09:00-21:00 Tahko Ski Lift Pitch Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? Musiikkinäytelmä: Sinun vuorosi loistaa Nilsiän Manttu, Vesitornintie 1 Nilsiän lukion musiikkinäytelmä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää!

Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää! Sydämeni laulu Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää! Sydämeni laulu Rakastettu kansalliskirjailijamme Aleksis Kivi on aina kiehtova ja ajankohtainen. Hänen värikäs

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015 KESÄTEATTERI KIINNOSTI Kuopion Uudessa Kesäteatterissa Rauhalahdessa esitettiin kuluneena kesänä täysille katsomoille musikaalia Solistina Olavi Virta.

Lisätiedot

Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat. Kurkista pelitutkijan kaappiin

Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat. Kurkista pelitutkijan kaappiin Numero 3 2014 10,00 Coquettenuket Voiko nuken rakastaa loppuun, VAI ONKO BARBIELLA TOIVOA LEIKIN JÄLKEEN? Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat Terri Davisin tie NUKKETAITEILIJAKSI Kurkista pelitutkijan

Lisätiedot

Salon Rally 3-4.10.2015

Salon Rally 3-4.10.2015 Salon Rally 3-4.10.2015 Laitan tunnelmapaloja Salon Rallysta. Nettisivuille tulevat Hannelen ja Ritva-Liisan esityksistä koosteet. Lauantain esiintyjistä löytyvät kattavat tiedot netistä. Piirin 142 puheenjohtaja

Lisätiedot

Tangoilta, tanssittajina vuoden 2017 Tangokunigas Teijo Lindström ja 2017 Tangoprinsessa Mia Leivo orkestereineen.

Tangoilta, tanssittajina vuoden 2017 Tangokunigas Teijo Lindström ja 2017 Tangoprinsessa Mia Leivo orkestereineen. MAANANTAI 16.7. Pyhäsalmen suurlava klo 19 01 Tangoilta, Pyhäsalmen suurlava Tangoilta, tanssittajina vuoden 2017 Tangokunigas Teijo Lindström ja 2017 Tangoprinsessa Mia Leivo orkestereineen. Liput 16

Lisätiedot

Auttava omainen hankkeen esittely Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset Finfami ry / Auttava omainen -hanke

Auttava omainen hankkeen esittely Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset Finfami ry / Auttava omainen -hanke Jussi Ranta Projektityöntekijä Markku Santavuori Vertaisneuvoja Auttava omainen hankkeen esittely Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset Finfami ry / Auttava omainen -hanke 12.11.2015 Varsinais-Suomen Mielenterveysomaiset

Lisätiedot

Musiikkiteatteri-ilmaisun opetussuunnitelma

Musiikkiteatteri-ilmaisun opetussuunnitelma Vantaan musiikkiopisto 1 Musiikkiteatteri-ilmaisun opetussuunnitelma Musiikkiteatteri-ilmaisu on oppiaine, jonka tavoitteena on oppilaan musiikkikäsityksen monipuolistuminen sekä esiintymisvarmuuden ja

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 3 / 2015

JÄSENTIEDOTE 3 / 2015 JÄSENTIEDOTE 3 / 2015 JYTYN TASKUKALENTERI 2016 - TILAUSOHJEET Vuoden 2016 kalenterissa tulee olemaan laadukas, kuten on ollut aikaisemminkin. AIKATAULUT ja MUUTA HUOMIOITAVAA Aikataulut ovat tänä vuonna

Lisätiedot

Kevät 2012. KulttuuriPOLKU. Kulttuuri itää! Julkaisija: Kuopion kaupunki

Kevät 2012. KulttuuriPOLKU. Kulttuuri itää! Julkaisija: Kuopion kaupunki Kevät 2012 KulttuuriPOLKU Kulttuuri itää! Julkaisija: Kuopion kaupunki Kulttuuri kuuluu koululaiselle! Kulttuuripolku on osa Aktiivinen lapsuus ja nuoruus Kuopiossa -ohjelmaa, jonka tärkeimpänä tavoitteena

Lisätiedot

Tarinasi ISOISÄ ISOISÄ. on erityinen KERRO MINULLE KERRO MINULLE. Säilytä isoisäsi elämäntarina lapsuudesta nykypäivään.

Tarinasi ISOISÄ ISOISÄ. on erityinen KERRO MINULLE KERRO MINULLE. Säilytä isoisäsi elämäntarina lapsuudesta nykypäivään. ISOISÄ ISOISÄ KERRO MINULLE KERRO MINULLE Anna kirja isoisällesi täytettäväksi ja saa se takaisin täynnä muistoja. Tarinasi on erityinen Säilytä isoisäsi elämäntarina lapsuudesta nykypäivään. Antaja Saaja

Lisätiedot

HARJULAN HALLAN SYYSOHJELMA

HARJULAN HALLAN SYYSOHJELMA HARJULAN HALLAN SYYSOHJELMA Syyskausi alkaa 28.8.2017 Havisevan koululla. Hallan jäsenillä on käytössä monipuolinen kuntosali koulun alakerrassa. Lisätietoja kuntosalin käytöstä sekä avaimista saat Salosen

Lisätiedot

TOUKOTERVEHDYS ARXILTA

TOUKOTERVEHDYS ARXILTA 6.5.2019 TOUKOTERVEHDYS ARXILTA Kesäkausi jo häämöttää nurkan takana ja yhteinen toimintakautemme on lopuillaan. Suuret kiitokset kaikille mukana olleille! Vuosi on ollut täynnä upeita elämyksiä, tärkeitä

Lisätiedot

Nuorisopalveluiden kesää sanoin ja kuvin

Nuorisopalveluiden kesää sanoin ja kuvin Nuorisopalveluiden kesää sanoin ja kuvin Oulunsalon kesänuokkari Oulunsalon nuorisotalolla järjestettiin 6. - 23.6.2016 klo 11-19 nuorisotalon avoimen toiminnan lisäksi kursseja ja kerhoja yhteistyössä

Lisätiedot

S E U R A E N N Ä T Y K S E T

S E U R A E N N Ä T Y K S E T S E U R A E N N Ä T Y K S E T Pojat 9 40m 6.20 se, pe Elmer Vauhkonen 2015 30.8. Lapinlahti 60m 8.86 pe Elmer Vauhkonen 2015 12.8. Iisalmi 100m 14.58 pe Elmer Vauhkonen 2015 30.8. Lapinlahti 150m 21.76

Lisätiedot

Tahko.com - Tapahtumia. Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai

Tahko.com - Tapahtumia. Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Sunnuntai 01.12.2019 Maanantai 02.12.2019 Tiistai 03.12.2019 Keskiviikko 04.12.2019 Torstai 05.12.2019 Perjantai 06.12.2019 Tahkon Talvikauden avajaiset Yleinen Tahkon talvikauden avajaisia vietetään perinteisesti

Lisätiedot

RAHAHUUTOKAUPPA SUOMEN FILATELISTISEURAN KERHOHUONEISTO HUUTOKAUPPA 07.10.2009 LÖNNROTINKATU 32 B, HELSINKI KOHTEET NÄHTÄVÄNÄ KLO 16.

RAHAHUUTOKAUPPA SUOMEN FILATELISTISEURAN KERHOHUONEISTO HUUTOKAUPPA 07.10.2009 LÖNNROTINKATU 32 B, HELSINKI KOHTEET NÄHTÄVÄNÄ KLO 16. HNY UUTISET 3/2009 26. VUOSIKERTA RAHAHUUTOKAUPPA 163 HUUTOKAUPPA 07.10.2009 SUOMEN FILATELISTISEURAN KERHOHUONEISTO LÖNNROTINKATU 32 B, HELSINKI KOHTEET NÄHTÄVÄNÄ KLO 16.45 Kokous klo 17.15 HUUTOKAUPPA

Lisätiedot

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET PÄIVYSTYSAJAT TOIMISTOLLA Kuukauden ensimmäinen maanantai klo 12.00-14.00

Lisätiedot

Musiikkilinjan kurssit

Musiikkilinjan kurssit Musiikkilinjan kurssit MUMU Musiikin peruskurssit MUMU01 Taidemusiikki Kuvaus Taidemusiikin historia konserttikäynti Tavoitteet Länsimaisen taidemusiikin säveltäjien ja tyylisuuntien tuntemuksen lisääminen.

Lisätiedot

Vantaalla.info. KesäStartti 2012

Vantaalla.info. KesäStartti 2012 KesäStartti 2012 Myyrmäen aluetoimikunta järjesti nuorille tapahtumia koulujen ensimmäisellä lomaviikolla. KesäStartti alkoi jo Louhela Jamista 3.6. ja päättyi T.L& Comeetta ja Tiahun sekä Ruudolf ja Karri

Lisätiedot

Suomen Höyrypursiseuran Saimaan regatta 2011

Suomen Höyrypursiseuran Saimaan regatta 2011 Suomen Höyrypursiseuran Saimaan regatta 2011 Punkaharju Tuunaansaari Saimaan regatta järjestetään lauantaina heinäkuun 2. päivä Punkaharjun Tuunaansaaressa. Tuunaansaaren Lomakeskusalue tarjoaa loistavat

Lisätiedot

Teht. Pist. Ikä Hyv.

Teht. Pist. Ikä Hyv. Kilpailu: Puumieskesätaitokilpailu 2013 Järjestäjä: Mikkelin Seudun Puumiehet ry Päivämäärä: 21.9.2013, Anttolanhovi, Mikkeli Miesten kilpasarja Ikä Hyv. Pisteet 1 Pekka Repo P-Savo 88 17 72 177 29:10

Lisätiedot

Esittävän taiteen rahoitus ja näkökulmia arkeen

Esittävän taiteen rahoitus ja näkökulmia arkeen Esittävän taiteen rahoitus ja näkökulmia arkeen Teatterimäärärahat valtion tulo- ja menoarviossa 2010 Suomen Kansallisteatteri 10 634 000 Teatteri- ja orkesterilain piiriin kuuluvien teattereiden valtionosuudet

Lisätiedot

13 HELSINKI KOUVOLA KUOPIO OULU ROVANIEMI voimassa torstaina 19.6.2014 Junatyypit ja -kalustot saattavat poiketa toisistaan!

13 HELSINKI KOUVOLA KUOPIO OULU ROVANIEMI voimassa torstaina 19.6.2014 Junatyypit ja -kalustot saattavat poiketa toisistaan! 13 HELSINKI KOUVOLA KUOPIO OULU ROVANIEMI voimassa torstaina 19.6.2014 junatyyppi > P IC IC P S S IC P IC BUSSI P IC IC P BUSSI BUSSI IC IC² IC IC BUSSI S S IC BUSSI IC IC S BUSSI S/IC junan numero > 719

Lisätiedot

;Kuopion Bridgekerho ry 2007 voittopisteet ; Pohjola Timo 32 Seppänen Markku 30 Karttunen Yrjö 30 Siekkinen Jarmo 28 Hanski Matti 20 Koponen Ismo 12

;Kuopion Bridgekerho ry 2007 voittopisteet ; Pohjola Timo 32 Seppänen Markku 30 Karttunen Yrjö 30 Siekkinen Jarmo 28 Hanski Matti 20 Koponen Ismo 12 ;Kuopion Bridgekerho ry 2007 voittopisteet ; Pohjola Timo 32 Seppänen Markku 30 Karttunen Yrjö 30 Siekkinen Jarmo 28 Hanski Matti 20 Koponen Ismo 12 Miettinen Heikki 9 Seppälä Janne 9 Tikkanen Toivo 9

Lisätiedot

KITISENRANNAN POJAT SAIVAT ELOKUVAOPPIA IRLANNISSA

KITISENRANNAN POJAT SAIVAT ELOKUVAOPPIA IRLANNISSA KITISENRANNAN POJAT SAIVAT ELOKUVAOPPIA IRLANNISSA Lähdimme vappuaamuna 1.5.jännittävälle elokuvamatkalle Irlantiin Kitisenrannan koulun pihalta. Mukana olivat Taneli Juntunen (9b), Joonas Tuovinen (9b),

Lisätiedot

STUDIO KUUTIO. Valokuvaajien koulutus- ja kokeilustudio Oulussa

STUDIO KUUTIO. Valokuvaajien koulutus- ja kokeilustudio Oulussa STUDIO KUUTIO RY KURSSIT TYÖPAJAT SYYSKAUSI 2009 Elokuu - Joulukuu STUDIO KUUTIO Valokuvaajien koulutus- ja kokeilustudio Oulussa Studio Kuutio on oululaisten ammatti- ja harrastajavalokuvaajien yhdessä

Lisätiedot

Copylefted = saa monistaa ja jakaa vapaasti 1. Käännä omalle kielellesi. Oppitunti 14 Persoonapronominit - Verbien taivutus (Preesens) minä

Copylefted = saa monistaa ja jakaa vapaasti 1. Käännä omalle kielellesi. Oppitunti 14 Persoonapronominit - Verbien taivutus (Preesens) minä Oppitunti 14 Persoonapronominit - Verbien taivutus (Preesens) 1 minä Minä olen. Minä laulan. Minä tanssin. Minä maalaan. Minä väritän. Minä piirrän. Minä otan. Minä myyn. Minä istun. = Olen. = Laulan.

Lisätiedot

Snellmanien sukutapahtumassa

Snellmanien sukutapahtumassa Lataa hyvinvointia elämääsi Snellmanien sukutapahtumassa Snelmannien sukutapahtumassa Kuopiossa 23.-25.8.2019 Kuopiossa 23.-25.8.2019 Koe unohtumattomia elämyksiä kanssamme! Nauti paikallisia herkkuja,

Lisätiedot

Kyselyyn vastasi 55, iältään 8-20-vuotiasta, nuorta.

Kyselyyn vastasi 55, iältään 8-20-vuotiasta, nuorta. Nuoria Somettaa Kyselyyn vastasi 55, iältään 8-20-vuotiasta, nuorta. Vastaajien ikävuosien keskiarvo on 14 vuotta. Vastaajien ikäjakauma 16 16 16 16 16 17 17 17 17 17 17 17 18 18 19 20 20 10 10 10 11 11

Lisätiedot

Healthy European Youth. Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015

Healthy European Youth. Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015 Healthy European Youth Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015 Tervetuloa Info-iltaan! Illan kulku: - Kahvitarjoilu - rehtorin puheenvuoro Eija Paukkuri - Erasmus-tiimi esittäytyy - viikon ohjelma

Lisätiedot

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen edustajille tarkoitettu etukortti.

Lisätiedot

ÄÄNTÄ JA LIIKETTÄ, RUMAA JA KAUNISTA, RUJOA JA SULOISTA

ÄÄNTÄ JA LIIKETTÄ, RUMAA JA KAUNISTA, RUJOA JA SULOISTA ÄÄNTÄ JA LIIKETTÄ, RUMAA JA KAUNISTA, RUJOA JA SULOISTA PÖRINÄÄ JA PÖHINÄÄ taivuttaa Rollon monipuoliset esiintyjät mielikuvituksellisiin suorituksiin. Lavalla nähdään ja kuullaan mm. jumppapalloja, maihinnousukenkiä

Lisätiedot

Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto

Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto Vihdin Yrittäjät - merkkipäiviä 2011-2014, arkisto Taru-Kalusteen Tarja Siivonen toiminut yrittäjänä 40 vuotta Nummelan Kenttälässä toimivan Taru-Kalusteen yrittäjä Tarja Siivoselle on kertynyt yrittäjyysvuosia

Lisätiedot

Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta.

Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta. Tehtävä 1 Kertominen Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta. Kertominen Tehtävä 1 Millainen ajankäyttäjä olet? Miten suhtaudut aikaan? Oletko

Lisätiedot

www.kuopionkaupunginteatteri.fi

www.kuopionkaupunginteatteri.fi www.kuopionkaupunginteatteri.fi TEATTERIELÄMYS KUOPIOSSA YLI SATA VUOTTA TEATTERIA Kuopion kaupunginteatterin juuret ulottuvat 1900-luvun alkuun, jolloin kaupungissa alkoi vilkas teatteritoiminta. Taiteelliset

Lisätiedot

poppy.razzi -kokoelma

poppy.razzi -kokoelma 2012 poppy.razzi -kokoelma I travel incognito, but always bring poppy razzi. Mihin sitten menetkin, ota poppy razzi mukaasi. Huipputrendikkäillä neonsävyilläni saat kynsistäsi salamana upean näköiset.

Lisätiedot

Kansainvälisestä yhteistyöstä koulutusvientiin? Case: ThaiGO verkosto

Kansainvälisestä yhteistyöstä koulutusvientiin? Case: ThaiGO verkosto Kansainvälisestä yhteistyöstä koulutusvientiin? Case: ThaiGO verkosto Perustietoa ThaiGO verkostosta Toisen asteen ammatillisen koulutuksen Thaimaa-verkosto perustettu vuonna 2014 Verkoston tavoitteena

Lisätiedot

1. Oppimisen ohjaamisen osaamisalue. o oppijaosaaminen o ohjausteoriaosaaminen o ohjausosaaminen. 2. Toimintaympäristöjen kehittämisen osaamisalue

1. Oppimisen ohjaamisen osaamisalue. o oppijaosaaminen o ohjausteoriaosaaminen o ohjausosaaminen. 2. Toimintaympäristöjen kehittämisen osaamisalue Sivu 1 / 5 Tässä raportissa kuvaan Opintojen ohjaajan koulutuksessa oppimaani suhteessa koulutukselle asetettuihin tavoitteisiin ja osaamisalueisiin. Jokaisen osaamisalueen kohdalla pohdin, miten saavutin

Lisätiedot

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Kutsumme kaikki ikäihmisten kuorot ja lauluryhmät kokemaan laulun voimaa Joensuun laulurinteelle,

Lisätiedot

MEINANDER & PORKKA PAHA ÄITIPUOLI

MEINANDER & PORKKA PAHA ÄITIPUOLI MEINANDER & PORKKA PAHA ÄITIPUOLI kun rakastuminen ei ole kahden kauppa Joensuun kaupunginteatteri HYVÄ KATSOJA Kun luin näytelmän Paha äitipuoli ensimmäisen kerran, ihastuin oitis. Tunnistettavia arjen

Lisätiedot

NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat erillisenä tämän luettelon lopussa.

NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat erillisenä tämän luettelon lopussa. KULTTUURITAPAHTUMAT VUONNA 2015 NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 8.12.2015 tuli hänen syntymästään kuluneeksi 150 vuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat

Lisätiedot

Eikev 5. Moos 7: 12-11: 25

Eikev 5. Moos 7: 12-11: 25 1 Eikev 5. Moos 7: 12-11: 25 Hepreankielisessä sanassa eikev on hyvin paljon tarkoitusta. Ensimmäinen tarkoitus on: johdonmukainen, askel askeleelta eteenpäin. Sana eikev tarkoittaa myös kantapäätä. Kaikkivaltias

Lisätiedot

KONSERTIT KEVÄT 2014

KONSERTIT KEVÄT 2014 KONSERTIT KEVÄT 2014 Sunnuntain toivotut Laulavat Hietaset su 2.3.2014 klo 15 la 22.3.2014 klo 18 Mari Palo ja Hannu Lehtonen, laulu Lasse Hirvi, piano Heini Hietanen, Pentti Hietanen, Iina Hietanen ja

Lisätiedot

o l l a käydä 13.1. Samir kertoo:

o l l a käydä 13.1. Samir kertoo: 13. kappale (kolmastoista kappale) SAMI RI N KOULUVII KKO 13.1. Samir kertoo: Kävin eilen Mohamedin luona. Hän oli taas sairas. Hänellä oli flunssa. Minä kerroin Mohamedille, että myös minulla on pää kipeä.

Lisätiedot

TERVETULOA VERTAISOHJAAJA- KOULUTUKSEEN

TERVETULOA VERTAISOHJAAJA- KOULUTUKSEEN TERVETULOA VERTAISOHJAAJA- KOULUTUKSEEN 22.-23.10.2011 Kyyhkylän Kartanon Uusi Rustholli hotelli Mikkeli Etelä-Savon sosiaali- ja terveysalan järjestöjen tuki ry VETO-projekti Koulutuksen tavoitteet Koulutukseen

Lisätiedot

Lasten museokesä 2013

Lasten museokesä 2013 Lasten museokesä 2013 Museoiden kesä on täynnä tapahtumia, ja moni niistä on tarkoitettu erityisesti lapsille. Haluaisitko kehrätä, oppia vanhan ajan valokuvauksesta ja otattaa itsestäsi visiittikorttikuvan

Lisätiedot

Kainuun maakunta -kuntayhtymä 9.8.2012 Sosiaalisen vahvistamisen kehittämisohjelma Ohjausryhmän kokoonpano ja yhteystiedot

Kainuun maakunta -kuntayhtymä 9.8.2012 Sosiaalisen vahvistamisen kehittämisohjelma Ohjausryhmän kokoonpano ja yhteystiedot Kainuun sosiaalisen vahvistamisen kehittämisohjelma KAIRA -hanke (Vaikuttavuutta Kainuun rakennetyöttömyyden purkamiseen) (S10179) KaiTo -projekti (Kainuulainen työ- ja terveyskunnon toimintamalli) (S10073)

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 2/2011. Aika Tiistai klo Järvenpää-talo, Venny-kabinetti, Hallintokatu 4, Järvenpää

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 2/2011. Aika Tiistai klo Järvenpää-talo, Venny-kabinetti, Hallintokatu 4, Järvenpää KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 2/2011 Aika Tiistai 1.3.2011 klo 16.30-17.30 Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti, Hallintokatu 4, Järvenpää 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI JUHLAT, KOKOUKSET, KONFERENSSIT JA SEMINAARIT LAPPEENRANTA TARJOAA AINUTLAATUISET PUITTEET IKIMUISTOISIIN TAPAHTUMIIN! MYLLYSAARI KAUPUNGIN

Lisätiedot

1980-luvun kultaiset vuodet

1980-luvun kultaiset vuodet M&T PRODUCTION Turkulaiset laulajaveljekset Matti ja Teppo Ruohonen perustivat vuonna 1974 oman levyyhtiön M&T Production. Teppo Ruohonen on nimennyt kaksi erityistä syytä oman levy-yhtiön perustamiseen.

Lisätiedot

Poliisien sm-hiihdot sprintti

Poliisien sm-hiihdot sprintti Page 1 / 5 Poliisien sm-hiihdot sprintti T U L O K S E T Oulun Hiihtoseura M60; M55; M50; M45; M40; M35; NYL; MYL; M60_F1; M55_F1; M50_F1; M45_F1; M40_F1; M35_F1; NYL_F1; MYL_F1; M60 Miehet 60 vuotta 1.1

Lisätiedot

Hallituksen 2016 kokous 5 Aika: Paikka: Madame Kurvi, Hämeentie 31

Hallituksen 2016 kokous 5 Aika: Paikka: Madame Kurvi, Hämeentie 31 Hallituksen 2016 kokous 5 Aika: 28.07.2016 Paikka: Madame Kurvi, Hämeentie 31 Läsnä Olga Heino (puheenjohtaja) Nina Miettinen (varapuheenjohtaja) Väinö Katajisto Ville Jantunen Ilmo Salmenperä (saapui

Lisätiedot