Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download ""

Transkriptio

1 SWE /JA Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät toimintahäiriöiden syntymisen.

2 Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeita 4.: Kaaviokuva/Osaluettelo 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Kaasupullon liittäminen 8.: Kaasupullon säilytys 9.: Grillin sytyttäminen 10.: Kaasugrillin puhdistus 11.: Kaasugrillin huolto 12.: Vianetsintä 13.: Takuu Huomioitavaa: Grillin käyttö on sallittu ainoastaan ulkotiloissa. Älä liikuta käytössä olevaa grilliä. Kun lopetat grillaamisen sulje ensin kaasupullo ja sitten grillin säätimet. Huomaa: Jotkut grillin osat saattavat tulla erittäin kuumiksi. Ole erityisen varovainen jos lapsia tai lemmikkieläimiä on lähellä Grillin tekninen muuttaminen voi olla vaarallista ja siten ehdottomasti kiellettyä! Älä koskaan jätä päällä olevaa grilliä vartioimatta! Varoitus: Älä säilytä syttyviä nesteitä grillin lähellä! Älä käytä bensiiniä tai vastaavaa grillin sytyttämiseen! Varmista, että kaasupullon päällä oleva säädin on grilleille tarkoitettu 30 mbar matalapainesäädin! Korkeapainesäätimen (50 mbar) käytöstä aiheutuneet vauriot eivät kuulu takuun piiriin. Korkeapainesäätimen käyttö on ehdottomasti kiellettyä!

3 1.:Tekniset tiedot Kaasu: Kaasupullo: Liitäntäpaine: Kulutus: Teho: Paino: Mitat (n.): Grillausala n.: Poltin: Sytytys: nestekaasu PC5, PC10, P11 30 mbar 3 x 235g/h + 1 x 165g/h n. 9,7 kw + 2,3kW cn. 30kg L133 cm, S52 cm, K91 cm 66 x 41cm 3 kpl. + 1 sivupoltin Integroitu sytytys 5 kg kaasupullon sisällön palamisaika on noin 6-7 tuntia täydellä teholla. I 0359 Ostaessasi LANDMANN kaasugrillin, olet hankkinut korkealuokkaisen laatutuotteen. Grilli täyttää DVGW:n eurooppalaiset turvallisuusmääräykset CE-numerolla 0359.

4 2.: Grillin käyttö Kaasupoltin sytytetään painamalla jokin säätönupeista (B) pohjaan ja kääntämällä se vastapäivään max asentoon ja samalla painetaan sytytinnappia (A). Tällä grillillä voit grillata, paistaa, hauduttaa ja pitää ruuan lämpimänä. Grillin esilämmitysaika on lyhyt. Voit aloittaa grillaamisen noin 5-10 minuutin kuluttua. 3.: Kokoamisohjeita Kokoamisvihje: Kiristä kaikki ruuvit vasta kun kaikki osat on koottu. Tämä helpottaa kokoamista ja lisää grillin vakautta. Kokoamisen aluksi on hyvä ottaa esille kaikki osat pakkauksesta ja lajitella ne kokoamisohjeen mukaan. Mikäli grillistä, huolimatta huolellisesta tarkastuksesta, puuttuu osia, pyydämme ottamaan yhteyttä ostopaikkaan tai maahantuojaan Lue tämä kokoamisohje ensin huolellisesti läpi ja seuraa sitten kokoamisohjeita. Pidätämme itsellämme oikeuden teknisiin muutoksiin ja painovirheisiin.

5 4.: Osaluettelo / Kaaviokuva

6 4.: Osaluettelo / Kaaviokuva 1. Kansi 1 2. Lämpömittari 1 3. Kannen kahva 1 4. Grillausritilä 1 5. Lämpöhylly 1 6. Lämmönjakolevy 3 7. Kaasunohjain 2 8. Poltin 3 9. Grillikulho Sivuhylly Tukijalka Etupaneeli (esiasen.) Säädin Piezosytytin (esias.) Muovisuojus Lämpöeristelevy Rasvakupin pidike Rasvakuppi Sytytin ja johto Etukangas Alahylly Poikkituki, alempi Etukangas Pyörä Yläsarana Lämpöeriste välilevy Polttimenpidike Vahvistevälilevy 2 ala saranalle 29. Alasarana 2 (esiasennettu 30. Sivupolttimen ritilä Sivupoltin Sytytin ja johto Takalevy Sivukeittimen taso Sivukeit. etupaneeli Pyöräjalka 1 A. Ruuvi M6x10 11 B. Hiusneulasokka 2 C. Akselipultti 2 D. Ruuvi M5x15 11 E. Mutteri M5 2 F. Ruuvi Ø4x10 4 G. Sokka, pieni 5 H. Sokka 2 I. Ruuvi M6x45 8 K. Ruuvi M4x10 3 K. Mutteri M4 2 L. Eristepala 4 M. Ruuvi M5x10 4 N. Ruuvi M6x40 4 O. Mutteri M6 4 HUOM: Letku ja paineensäädin ei kuulu pakkaukseen, vaan on hankittava erikseen. Tuotenumero Ruotsin markkinoilla on Tuotenumero Norjan, Tanskan ja Suomen markkinoilla on 1077 (Myös Norjassa)

7 Ruuvipakkaus 5.: Grillin kokoaminen Käytä kokoamisen apuna kaaviokuvaa ja kokoamiskuvia. Jotkin grillin osat ovat hyvin painavia joten varaa kokoamisen avuksi toinen henkilö. Osa osista on jo valmistusvaiheessa asennettu valmiiksi.

8 5.: Grillin kokoaminen 1. Asenna yhteen alahylly (21) ja poikkituet (22). Käytä ruuvia M6x10 (M) 2. Asenna muovisuojat (15) tukijalkoihin (11). Yhdistä pyöräjalat (36) ja tukijalat (11) poikkitukiin ja alahyllyyn (21, 22). Käytä ruuvia M6x Pujota pyörän akselipultit (C) pyörien (24) ja pyörän jalkojen läpi. Lukitse pyörät hiusneulasokalla (B) 4. Kiinnitä takaseinä (33) jalkojen (11, 36) takapuolelle. Käytä ruuvia Ø4x10 (F).

9 5.: Grillin kokoaminen 5. asenna kahva (39 kanteen. Käytä ruuvia M5x10. Asenna säätimet (13) etupaneeliin (12) 6. Asenna sivuhylly (10) tukijalkoihin (11). Käytä ruuvia M6x10 (A). HUOM: Käytä nyt ainoastaan ylempiä ruuvinreikiä. 7. Asenna sivupolttimen etupaneeli (35) sivupolttimen tasoon (34). Käytä ruuveja M5x10 (M) ja muttereita M5 (E). 8. Kiinnitä sivukeittimen taso (34) pyöräjalkoihin (36). Käytä ruuveja M6x10 (A). HUOM: Käytä nyt ainoastaan ylempiä ruuvinreikiä.

10 5.: Grillin kokoaminen 9. asenna grillikulho (9) jalkojen (36, 11) yläpuolelle. Yläpuolinen kiinnitys: - Ruuvi M6x45(I) - Grillikulho (9) - Välihylsy (L) - Jalka (11, 36) - Mutteri M6 (O) Sivukiinnitys: - Ruuvi M6x40 (N) - Jalka (11, 36) - Etupaneeli (12) 10. Asenna sivupolttimen venttiili sivukeittimen etupaneelin (35) taakse. Käytä ruuvia M4x10 (K) ja mutteria M4 (K). Aseta säädin (13) venttiiliin. Pujota sivupoltin ylhäältä alaspäin sivukeittimen tasossa olevaan reikään. Polttimen putken pään tulee osua venttiilin suuttimen ympärille. Kiinnitä sivupoltin ja sytytin johtoineen (32) sivukeittimen tasoon (34). Käytä ruuvia M4x10 (K) ja mutteria M4 (K). HUOM: Polttimen putken ja venttiilin välistä liitosta ei saa tiivistää, sillä kaasu tarvitsee ilmaa palaakseen kunnolla ja lämmön synnyttämiseen.

11 5.: Grillin kokoaminen 11. Laita sivukeittimen ritilä (30) paikoilleen sivukeittimen tasoon (34). 12. Pujota rasvakupin pidike (17) yläpuolelta paikoilleen grillikulhon pohjalla olevaan sille tarkoitettuun aukkoon. Aseta rasvakuppi (18) paikoilleen pidikkeeseen (17) Laita grillausritiä (4)grillikulhoon (9). 13. Asenna lämpöhylly (5) paikoilleen kanteen (1) ja grillikulhoon (9). Asenna etukangas (20) jalkojen väliin (11, 36) Ripusta etukori (23) jalkoihin.

12 6.: Grillin sijoittaminen Sijoita grilli vakaalle, tasaiselle ja palamattomalle alustalle tuulensuojaiseen paikkaan. Varmista, että turvallisuusväli kaikkeen palavaan on riittävän suuri. Älä koskaan jätä päällä olevaa grilliä vartioimatta. Suojaa kaasupullo suoralta auringonvalolta ja muilta lämmönlähteiltä (max 50 ). Älä liikuta lämmintä tai sytytettynä olevaa grilliä. Älä jätä päällä olevaa grilliä vartioimatta! Sijoita kaasupullo grillin viereen siten, että kaasuletku ei koske mihinkään kuumaan grillin osaan eikä ole taipunut tai jännittynyt. Kaasupulloa ei saa pitää grillin/polttimien alapuolella kun grilli on käytössä! Puhdista grilli säännöllisesti rasvasta ja ruuantähteistä. Huomaa, että grilliin kertynyt rasva voi syttyä palamaan! Grillin säilyttäminen Kun et käytä grilliä suojaa se hankkimallasi suojapeitolla/hupulla. Grilliä on hyvä säilyttää, mikäli mahdollista, katoksen alla. On tärkeää suojata grilli sekä kylmältä että kosteudelta. Mikäli asut rannikolla lähellä merta suosittelemme säilyttämään grilliä sisätiloissa, sillä meri-ilmasto saattaa ruostuttaa joitakin grillin osia. Kun grilli varastoidaan kauden jälkeen on huomioitava seuraavaa: 1: Anna grillin jäähtyä kokonaan. 2: Irrota kaasuletku ja kaasupullo. 3: Puhdista grilli mahdollisimman huolellisesti. 4. Varastoi grilli niin että se pysyy kuivana. 5. Katso ettei kaasuletku ole jäänyt taipeelle tai puristukseen. 6: Säilytä kokoamisohjeet yhdessä grillin kanssa. 7.: Kaasupullon liittäminen Grillin käyttöönottamiseen tarvitsee seuraavat erikseen hankittavat tarvikkeet: - Kaasupullo P5, P11. Näitä myyvät ja vaihtavat taas täysiksi huoltoasemat ja kaasuliikkeet. - Kaasuletku ja 30 mbar matalapainesäädin. Kotitalouslaitteiden käyttöpaine on 30mbar. Muuta käyttöpainetta ei saa käyttää. Mikäli kaasuletku vahingoittuu, vaihda se uuteen! Vuotavaa letkua ei saa käyttää!

13 Asentaminen Kun olet hankkinut kaasupullon, letkun ja matalapaineensäätimen voit asentaa grillin valmiiksi. a.: b.: c.: d.: e.: Laita kaasupullo grillin viereen. Asenna paineensäädin ja letku ja tiivistä liitos letkukiristimellä. Pujota toinen letkukiristin letkuun, mutta älä kiristä sitä vielä. Asenna letku letkukaraan, joka on kiinnitettynä grillin venttiiliputkeen Tiivistä nyt liitos valmiiksi pujottamallasi letkukiristimellä. Kun käytät grilliä, liitä paineensäädin kaasupulloon. HUOM: Ennenkuin alat grillaamaan on sinun luettava koko käyttöohje läpi ja tutustuttava grillin sytytys- ja turvallisuusohjeisiin. Tarkista säännöllisesti kaasuletkun kunto. Jos letkussa on murtumia tai halkeamia on se heti vaihdettava. Kun vaihdat kaasupulloa varmista ettei lähellä ole mitään avotulen lähteitä esim. palavia savukkeita, kynttilöitä jne. Varmista, että pullon kaasunsyöttö on suljettuna. Varmista että letku ei ole taitteella tai pingoittunut, sillä ne voivat estää vapaan kaasunvirtauksen. Varmista myöskin ettei letku koske mitään grillin kuumenevaa osaa. Liitäntöjen tiiviyden tarkistt arkistaminenaminen Kaasuliitäntöjen tiiviyden tarkistamiseen voit käyttää saippuavettä. - Varmista ettei mitään avotulen lähteitä ole lähistöllä. - Avaa kaasupullon venttiili, mutta älä sytytä grilliä. - Tarkista että säädin on "OFF" asennossa. - Sivele letkuliitoksiin seosta jossa on 50% vettä ja 50% saippuaa. Mikäli syntyy kuplia ei liitos ole tarpeeksi tiivis. Sammuta kaasunsyöttö ja tiivistä liitos. Tee saippuavesitesti uudelleen.

14 Kaasupullon ja matalap alapainesäätiemen ainesäätiemen asennus: 1.: Tarkista kaasupullon venttiilin tiiviste. Tee tämä joka kerta vaihtaessasi kaasupulloa. Lisätiivisteiden käyttö on kielletty! 2.: Sulje säädin painamalla punainen liekinkuva alaspäin. Kohota säätimen musta lukkorengas yläasentoon ja paina säädin pullon venttiilin päälle. Vapauta otteesi lukkorenkaasta ja paina sitä peukaloilla alaspäin. Kun säädin on lukittu pulloventtiiliin kuuluu vaimea napsahdus. Erillisiä työkaluja ei tarvita ja ne voivat lisäksi vahingoittaa kaasupullon tiivistettä. 3.: Tarkista, että kaikki kaasuliitännät ovat kunnolla kiristetty ja varmista letkun tiiviys. Tee tämä tarkistus joka kerta aloittaessasi grillauksen. 4.: Letkun ja liitäntöjen tiiviys voidaan tarkistaa levittämällä saippualiuosta kaikkiin liitäntöihin. Saippualiuostestiä ei saa tehdä grillin ollessa sytytetty. 5.: Mikäli jonkin liitännän kohdalla muodostuu kuplia ei liitäntä ole tiivis. Sulje kaasunsyöttö ja korjaa vuoto tai vaihda vaurioitunut osa. (Jos letkua ei ole esiasennettu, on mukana letkukara. Letku pujotetaan karan päälle. Letkun toinen pää pujotetaan paineensäätimen liitosputken päälle. Kiristä letku tiiviiksi mukana olevilla letkukiristimillä.)

15 8.: Kaasupullon säilytys Nestekaasupulloa ei saa säilyttää ullakolla, kellarissa, eikä maanalaisissa tiloissa. Kaasu on ilmaa raskaampaa. Pidä kaasupullon korkki aina kiinni kun pullo on varastoituna tai kuljetuksen aikana. Kaasupullot myös tyhjät pidetään aina pystyasennossa. Tarkista ennen grillin sytyttämistä, että kaikki kaasuajohtavat osat ovat vapaat tukoksista esim. hyönteisistä tai niiden pesistä jne. jottei kaasunsyöttö esty. 9.: Grillin sytyttäminen Käytä LANDMANN Kaasugrilliäsi vasta kun olet tarkistanut kaikkien kaasuajohtavien osien tiiviyden. Sytyttäessäsi grilliä älä kumarru grillauspinnan yläpuolelle. Sytytä grilli turvallisesti seuraavalla tavalla: 1.: Avaa kansi ja pidä se avattuna koko sytytyksen ajan. 2.: Avaa kaasupullon venttiili. 3.: Paina sisään jokin säätimistä ja käännä vastapäivään MAX asentoon (noin neljäosa kierrosta). Paina samanaikaisesti sytytinnappia. Sytytin lyö pienen kipinän joka sytyttää kaasun. 4.: Mikäli poltin ei ole syttynyt noin 5 sekunnin sisällä ensimmäisestä sytytysyrityksestä; sulje kaasunsyöttö, anna kaasun haihtua ja odota noin 3 minuuttia ennenkuin yrität uudelleen sytyttämistä. 5.: Säädä haluamasi lämpötila. 6.: Toiset polttimet sytytetään samalla tavalla. 7.: Kun lopetat grillaamisen sulje ensin kaasupullon venttiili ja käännä sitten säädin OFF asentoon. Tällä alueella säädin alaspainettuna OFF Pidä säädin tässä asennossa ja paina sytytinnappia kunnes poltin syttyy. Tässä säädintä ei pidetä alaspainettuna.

16 Muuta huomioitavaa: - Esilämmitä grilli kansi avoinna max teholla noin 5-10 minuuttia. Kun otat grillin käyttöön ensimmäisen kerran polta samalla tehdasrasva pois. Älä jätä grilliä vartioimatta! - Älä käytä grilliä täydellä teholla, paitsi polttaessasi ensimmäisellä kerralla tehdasrasvan pois, kansi kiinni, sillä siitä voi kanteen tulla värivirheitä. Käytä palamattomia suojakäsinettä kun kosket kanteen tai ritilöihin. Voitele grillausritilä ja parila ruokaöljyllä tai suolattomalla silavalla ennen käyttöä. Näin grillattava ruoka ei tartu kiinni ritilään ja se on helpompi pitää puhtaana. 10.: Kaasugrillin puhdistaminen ÄLÄ KÄYTÄ MITÄÄN SUIHKEMUODOSSA OLEVIA PUHDISTUS- TAI KIILLOTUSAINEITA KAASUGRILLIN, RITILÄN/PARILAN TAI POLTTIMIEN PUHDISTAMISEEN. AEROSOLITUOTTEET VOIVAT SYNNYTTÄÄ KUUMILLA PINNOILLA SYÖVYTTÄVIÄ KAASUJA, JOTKA VAHINGOITTAVAT GRILLIÄ. ÄLÄ MYÖSKÄÄN KÄYTÄ SYÖVYTTÄVIÄ PUHDISTUSAINEITA, SILLÄ NIISTÄ VOI OLLA ENEMMÄN HAITTAA KUIN HYÖTYÄ. Grillausritilä Puhdista ruuantähteet ritilästä ritiläharjalla tai teräsvillalla mikäli ruoka on tarttunut tiiviisi ritilään. Pese ritilät vedellä ja miedolla astianpesuaineella. Voitele puhdas ritilä ruokaöljyllä. Grillirunko Puhdista rasva säännöllisesti pois grillin sisäpuolelta rievulla ja muovitai puulastalla. Grillin sisäpinnan perusteellisempaan puhdistukseen voit käyttää sientä tai pehmeää rättiä ja lämmintä astianpesuluosta. Ota ritilä ja polttimet pois ennen puhdistusta. Varmista etteivät venttiilit pääse kastumaan. Ne voi peitää esim. foliolla pesun ajaksi. HUOM: Jos grilli on hyvin rasvainen/likainen voi rasva syttyä palamaan. Marinadit ja rasva syövyttävät grilliä. Rasvakuppi Tyhjennä ja puhdista rasvakuppi säännöllisesti. HUOMAA, ETTÄ RASVA VOI SYTTYÄ PALAMAAN, JOLLOIN VOI SYNTYYÄ KORKEITA LIEKKEJÄ Polttimet Saadaksesi ylimääräisen öljyn ja rasvan pois polttimoista kuumenna GRILLIÄ 5 minuuttia grillauksen jälkeen Max asennossa. Polttimista puhdistetaan marinadiroiskeet ja ruuantähteet säännöllisesti lastalla tai kostealla rievulla/sienellä. Kuivaa polttimet hyvin rievulla ja käytä grilliä hetki Max teholla. Polttimen aukkojen puhdistamiseen voidaan käyttää piipunrassia tai vastaavaa.

17 Varmista, että polttimet asettuvat oikein suuttimen ympärille kun laitat ne uudelleen paikoilleen. Mikäli polttimet eivät ole kunnolla paikoillaan, älä käytä grilliä jottei aiheudu vahinkoja. Polttimen juuressa olevia ilmanottoaukkoja ei saa peittää, koska palaakseen kaasu tarvitsee happea. KÄYTÄ SUOJAKÄSINEITÄ KUN KÄSITTTELET KUUMIA OSIA VÄLTTÄÄKSESI PALOVAMMOJA. 11.: 1.: Kaasugrillin huolto Kaasupullo Aina kun viet kaasupullon täytettäväksi tarkista, että uuden kaasupullon tiiviste on ehyt. Letku ja paineensäädin Letku ja paineensäädin pitää tarkistaa joka kerta kun käytät grilliä. Tarkista, letkunkiristimien ja liitosten tiiviys. Vahingoittuneet osat tulee vaihtaa heti. Tarkista myös, että paineensäätimen tiivisteessä ei näy halkeamia tai muita vikoja. Vaihda vioittunut säädin uuteen. Polttimet Mikäli et ole käyttänyt grilliä vähään aikaan tarkista, ettei polttimoiden rei issä ole tukoksia. Esimerkiksi kuolleet hyönteiset ja hämähäkit saattavat estää kaasun virtaamisen. Tälläiset tukokset voivat aiheuttaa liekkien ulostyöntymisen polttimonputkien sivussa olevista ilma-aukoista ja vahingoittaa grilliä ja venttiilejä. Puhdistuksen voi tehdä piipunrassilla, pulloharjalla tai vastaavalla. Varmista, että polttimet asettuvat oikein suuttimen ympärille kun laitat ne uudelleen paikoilleen. Mikäli polttimet eivät ole kunnolla paikoillaan, älä käytä grilliä jottei aiheudu vahinkoja. Polttimen juuressa olevia ilmanottoaukkoja ei saa peittää, koska palaakseen kaasu tarvitsee happea.

18 12.: Vianetsintä Mikäli, huolimatta huolellisesta tarkastuksesta ja laadukkaiden materiaalien käytöstä, ilmenee jokin vika, pyydämme huomioimaan seuraavaa: Älä suorita mitään kaasuteknisiä töitä itse, vaan luovuta ne ammattimiehelle. Useimmissa tapauksissa voit itse poistaa pienempiä häiriöitä. Katso alla olevaa taulukkoa: Vika Syy Toimenpide Epätasaiset liekit/kaasunsyöttö. 1. Kaasu lopuillaan. 1. Täytä kaasupullo. 2. Vuoto kaasuajohtavassa osassa. 2. Etsi vuoto saippuatestin avulla. Vuotokohdassa syntyy kuplia. Tiivistä tai vaihda viallinen osa. 3. Paineensäädin rikki 3. Vaihda paineensäädin. 4. Kaasuajohtava osa tai 4. Puhdista osat. poltin on tukossa. 5. Tuuli puhaltaa suoraan grilliin 5. Laita grilli tuulensuojaan. Polttimet eivät syty. 1. Kaasupullon ventiili on kiinni. 1. Avaa pullon venttiili. 2. Kaasu on loppu. 2. Täytä kaasupullo. 3. Polttimet väärin asennettuna 3. Asenna polttimet uudelleen. venttiilin suuttimeen. 4. Sytytin rikki. 4. Käytä esim. takkatikkuja. Korkeat liekit lyövät polttimoista. 1. Grilli on hyvin likainen/rasvainen. 1. Puhdista grilli. 2. Grillattava ruoka hyvin rasvainen 2. Kuivaa liha. Alenna grillin tai on liikaa marinadia? lämpötilaa. 3. Liian korkea lämpötila. 3. Alenna lämpötilaa Rasvapalo 1. Grilliin on kertynyt paljon rasvaa. 1. Puhdista grilli 2. Grillattava on hyvin rasvaista. 2. Ota liika rasva pois. Grilli ei lämpene tarpeeksi. 1. Grilliä ei ole esilämmitetty. 1. Esilämmitä vähintään 5-10 min. 2. Polttimet ovat likaisia/tukossa. 2. Puhdista polttimet. 3. Tukos kaasuajohtavassa osassa. 3. Puhdista tai vaihda osat. Liekit lyö taaksepäin - Kuuluu pulputtavaa ääntä, Sulje kaasupullon venttiili heti. Harvinaisissa tapauksissa voivat liekit "poksahtelevat" Odota pari minuuttia ja sytytä liekit lyödä polttimen putkiin. grilli uudelleen. Mikäli tästä ei ole apua täytyy polttimet ja kaasuputki puhdistaa.

19 13.: Takuu Landmann grillien takuu on yksi vuosi ostopäivästä alkaen. Takuu kattaa tuotantovirheet ja mahdollisesti puuttuvat osat, jotka korvataan. Takuu ei kata käyttöosien kuten polttimien tai ritilöiden vaihtoja. Takuu ei kata kuljetus-, tai kokoamiskuluja, normaalista kulumisesta tai virheellisestä asennuksesta johtuvia vaurioita. Takuu ei ole voimassa jos grilliin on tehty omia asennuksia tai muutoksia. Takuu ei kata korkeapainesäätimen aiheuttamia vahinkoja. Takuuehtomme eivät poissulje kuluttajasuojalain ehtoja. Mikäli huolimatta huolellisesta valmistuksesta, kontrollista, pakkaamisesta ja kuljetuksesta tämä tuote ei ole täydellinen tai ei muuten vastaa odotuksianne, pyydämme teitä lähettämään tämän alkuperäisohjeen meille kommenteinenne: Kiitos, että olette valinneet LANDMANN-tuotteen! SVERIGE LANDMANN Skandinavia AB Storgatan Skillingaryd Tel: Fax: FINLAND LANDMANN Finland Oy Laulukuja 4A PO. Box 1 SF Helsinki Tele: Fax: NORGE LANDMANN Norge A/S Haraldrudveien 1-3 N-0581 Oslo Tele: Fax: DANMARK LANDMANN Danmark A/S Hvidsværmervej 147 DK-2610 Rødovre Tele: Fax: Internetsivuilta löydät muita tuotteitamme.

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12349

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12349 12346-2007 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12349 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

12297 FIN 05/09 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12297 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

004216 FIN 01/05 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 004216 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12255

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12255 12255 FIN 08/11 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12255 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12219

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12219 12219 FIN 11/08 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12219 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET Malli: 004211 Pidätämme itsellämme oikeuden teknisiin muutoksiin. 1. Alahylly 1 2. Pyöränpuoleinen jalka 2 3. Jalka 2 4. Pyörä 2 5. Pyöränakseli 1 6. Sivutuki, vasen 1 7. Sivutuki,

Lisätiedot

12502 FIN - 2007 AM Käyttöohjeet sähkögrillille 12502 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla estät toimintahäiriöiden

Lisätiedot

12725-2008 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12725 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

12218-2007 FIN AM 1 Kokoamis- ja käyttöohjeet laavakivikaasugrillille art.no 12218 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12791

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12791 12791 FIN 10/08 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12791 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

Kaasulämmitin Malli 12016

Kaasulämmitin Malli 12016 12016SWE 09/03 JA 1 Kaasulämmitin Malli 12016 Lue huolellisesti kokoamis- ja käyttöohjeet ennen kuin otat LANDMANN-laatulaitteesi käyttöön. Ohjeiden mukainen käyttö estää toimintohäiriöiden syntymisen.

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12792

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12792 12792 FIN 10/08 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12792 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

12750-2008 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12750 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

12715 FIN - 2008 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12715 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

12435-2007 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12435 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Modell: Päivämäärä: 12754fin 06/11-12tc Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANN- grillisi. Ohjeiden seuraaminen

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Modell: Dato: 12755fin 26/11-12tc Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANNgrillisi. Ohjeiden seuraaminen estää toimintahäiriöiden

Lisätiedot

Kokoamisohjeet Kaasugrilli

Kokoamisohjeet Kaasugrilli Modell: Datum: 12375se 25/11-09tc Kokoamisohjeet Kaasugrilli Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANNgrillisi. Ohjeiden seuraaminen estää toimintahäiriöiden

Lisätiedot

12292FIN 2005_01/05 AM 1 Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille art.nr.12292 Tärkeää: Lue huolellisesti käyttö- ja kokoamisohjeet ennen kuin otat käyttöön uuden grillisi. Noudata sytytys- ja käyttöohjeita.

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12762

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12762 12762-2009 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12762 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Kaasugrilli Kokoamisohjeet

Kaasugrilli Kokoamisohjeet Modell: Päivämäärä: 12721FIN 30/09-11 AM/TC Kaasugrilli Kokoamisohjeet Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANN- grillisi. Ohjeiden seuraaminen estää toimintahäiriöiden

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka 12723-2007 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12723 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Sisällysluettelo: 1.: Tekniset tiedot 2.: Toiminto 3.: Kokoamisneuvoja 4.: Osakaavio 5.: Kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Kaasupullon liittämi

Sisällysluettelo: 1.: Tekniset tiedot 2.: Toiminto 3.: Kokoamisneuvoja 4.: Osakaavio 5.: Kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Kaasupullon liittämi 12355 FIN 01/05 AM Kokoamisohjeet laavakivigrillille 12355 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennen kuin kokoat ja otat käyttöön uuden LANDMANN-grillisi. Ohjeita noudattamalla estät toimintahäiriöiden

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille ja 12332

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille ja 12332 12331, 12332 FIN 11/08 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12331 ja 12332 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.:

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: 12276 FIN 09/11 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12276 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12206C

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12206C 12206C FIN 11//08 AM Kokoamis ja käyttöohjeet kaasugrillille 12206C Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANNgrillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka 12300 FIN - 2008 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12300 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeita 4.: Kaaviokuva/Osaluettelo 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeita 4.: Kaaviokuva/Osaluettelo 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka 12346-2007 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12346 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12318

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12318 12318 FIN 08/11 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12318 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12221

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12221 12221 FIN 11/08 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12221 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

2 Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7

2 Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7 12371FIN_#472-2006_03/06AM 1 Kokoamis- ja käyttöohjeet för laavakivi-kaasugrillille Art.-Nr. 12371 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.:

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: 12730-2008 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12730 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka 12296 FIN 05/09 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12296 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

2 Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.:

2 Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: 12391 FIN - 2007 AM1 Kokoamis- ja käyttöohjeet laavakivigrillille Art.-Nr. 12391 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.:

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: 004572 FIN 06/11 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 004572 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo/ Kaaviokuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Ka 12285 FIN 2007AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12285 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo 5.: Kaaviokuvat/Kokoamisohjeet 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Kaasup

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo 5.: Kaaviokuvat/Kokoamisohjeet 6.: Grillin sijoittaminen 7.: Kaasup 12256 FIN 06/01 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12256 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Kokoamisohjeet Kaasugrilli

Kokoamisohjeet Kaasugrilli Modell: Päivämäärä: 620101fin 19/11-09am Kokoamisohjeet Kaasugrilli 620101 Tutustu huolella tähän käyttö-oppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN- grillisi. Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Modell: Päivämäärä: 00553Cfin 25/01-11am/tc Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANN- grillisi. Ohjeiden seuraaminen

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.:

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: 12289fin_307-2007_11/06 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12289 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille

Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Modell: Dato: 12749FIN 30/09-11 AM/TC Kokoamis- ja käyttöohjeet Kaasugrillille Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANNgrillisi. Ohjeiden seuraaminen estää

Lisätiedot

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.:

Sisältö: 1.: Tekniset tiedot 2.: Grillin käyttö 3.: Kokoamisohjeet 4.: Osaluettelo / Räjäytyskuva 5.: Grillin kokoaminen 6.: Grillin sijoittaminen 7.: 12281 FIN 12/04 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12281 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Kokoamisohjeet Kaasugrilli Cronos 12338

Kokoamisohjeet Kaasugrilli Cronos 12338 Modell: Utgåva: 12338fin 13/11-12tc Kokoamisohjeet Kaasugrilli Cronos 12338 Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANN- grillisi. Ohjeiden seuraaminen estää

Lisätiedot

Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG201323

Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG201323 Kokoamis-ja käyttöohje Kaasugrilli UPPER-EAST, 4+1 poltinta, sisältää takapolttimen ja grillivartaan. Tuote nro: GG201323 Lue ohjeet huolellisesti ennen kuin otat grillin käyttöön. Kaasuvuodot on tarkastettava

Lisätiedot

Kokoamisohjeet Kaasugrillille

Kokoamisohjeet Kaasugrillille Modell: 12373 Datum: 3/03-10tc Kokoamisohjeet Kaasugrillille Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANNgrillisi. Ohjeiden seuraaminen estää toimintahäiriöiden

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohje

Kokoamis- ja käyttöohje Lue ennen kokoamista ja käyttöönottoa! Kokoamis- ja käyttöohje Näiden ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa haitata laitteen toimintaa tai vahingoittaa laitetta tai aiheuttaa muita esine- tai henkilövahinkoja.

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohje

Kokoamis- ja käyttöohje Lue ennen kokoamista ja käyttöönottoa! Kokoamis- ja käyttöohje Näiden ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa haitata laitteen toimintaa tai vahingoittaa laitetta tai aiheuttaa muita esine- tai henkilövahinkoja.

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohje

Kokoamis- ja käyttöohje Lue ennen kokoamista ja käyttöönottoa! Kokoamis- ja käyttöohje Näiden ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa haitata laitteen toimintaa tai vahingoittaa laitetta tai aiheuttaa muita esine- tai henkilövahinkoja.

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohje

Asennus- ja käyttöohje Lue ennen kokoamista ja käyttöönottoa! Asennus- ja käyttöohje Näiden ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa haitata laitteen toimintaa tai vahingoittaa laitetta tai aiheuttaa muita esine- tai henkilövahinkoja.

Lisätiedot

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Savannah III, 3 poltinta 0359 2 VAROITUS! VIRHEELLINEN KÄYTTÖ JA TURVALLISU- USMÄÄRÄYSTEN NOU- DATTAMATTA JÄT- TÄMINEN VOI JOHTAA HALLITSEMATTOMAAN TULIPALOON

Lisätiedot

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Hudson I, 3 poltinta ja sivupoltin

Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Hudson I, 3 poltinta ja sivupoltin Käyttö- ja turvallisuusohjeet Kaasugrilli Hudson I, 3 poltinta ja sivupoltin 0359 VAROITUS! VIRHEELLINEN KÄYTTÖ JA TURVALLISUUSMÄÄRÄYSTEN NOUDATTAMATTA JÄTTÄMINEN VOI VUOTOTESTI - Sekoita kaksi osaa astianpesuainetta

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX RC1500 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3895348

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX RC1500 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3895348 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle AEG-ELECTROLUX RC1500. Löydät kysymyksiisi vastaukset AEG-ELECTROLUX RC1500 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

SEATTLE. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli SEATTLE GG 301402 SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN

SEATTLE. Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli SEATTLE GG 301402 SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN SEATTLE Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli SEATTLE GG 301402 SÄÄDIN MYYDÄÄN ERIKSEEN Lue ohjekirja ja perehdy tuotteeseen ennen grillin käyttöönottoa. Säilytä ohjekirja myöhempää käyttöä varten.

Lisätiedot

Kokoamisohjeet Kaasugrilli Cronos 12774

Kokoamisohjeet Kaasugrilli Cronos 12774 Kokoamisohjeet Kaasugrilli Cronos 774 Lue kokoamis- ja käyttöohjeet huolellisesti ennenkuin otat käyttöön laadukkaan LANDMANNgrillisi. Ohjeiden seuraaminen estää toimintahäiriöiden syntymisen. LANDMANN

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Kaasupoltin telineellä

KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Kaasupoltin telineellä KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Kaasupoltin telineellä Malli nro BBQ-BN-37004 Osat kuvassa kuvassa Kuvaus Kuva Kpl A Kaasupoltin 1 C Säätönuppi 1 D Tuulisuoja 2 B Jalat 3 E F Tuulisuojan tukirauta Jalkojen tukirauta

Lisätiedot

Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR

Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR Kaasugrillin kokoamis- ja käyttöohjekirja TREVOR Käsikirjan kuvat eivät ole mittakaavassa. Teknisiä tietoja voidaan muuttaa ennalta ilmoittamatta. VARNING Malli K30-3/GG080 Vain ulkokäyttöön. Ei ammattikäyttöön.

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX RC2000EGP

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX RC2000EGP Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle AEG-ELECTROLUX RC2000EGP. Löydät kysymyksiisi vastaukset AEG-ELECTROLUX RC2000EGP käyttöoppaasta ( tiedot,

Lisätiedot

q Kokoamis- ja käyttöohjeet

q Kokoamis- ja käyttöohjeet Version: 12050se Revision: #105-2012 Edition: 01/12tc q Kokoamis- ja käyttöohjeet 12050 / 51 / 52 / 53 1 8 2 4 3 10 9 5 6 7 13 12 11 9 10 2 GRILLCHEF Osaluettelo Nr*. Kpl Kuvaus Nr*. Kpl Kuvaus 1 1 Kansi

Lisätiedot

12VF Vedenlämmitin. Asennus & Käyttöohje

12VF Vedenlämmitin. Asennus & Käyttöohje JS D24-12VF 12VF Vedenlämmitin SW Exergon Tuotenr. 13-0950 Asennus & Käyttöohje Pin:0063BT7591 VVB 12VF 090826 Käyttö- ja asennusohje Vedenlämmittimen käynnistys Vedenlämmitin käynnistyy automaattisesti

Lisätiedot

Tynnyrin kaasupolttimelle on myönnetty eurooppalainen tekninen hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että poltin täyttää turvallisuusvaatimukset.

Tynnyrin kaasupolttimelle on myönnetty eurooppalainen tekninen hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että poltin täyttää turvallisuusvaatimukset. Käyttöohjeet // Tuotteen esittely Comfi Cask on käsin valmistettu monikäyttöinen polttotynnyri! Se on terassilla, pihalla tai mökillä palavaa elävää tulta, joka lämmittää, luo viihtyisän tunnelman ja

Lisätiedot

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WK-6 WATER KETTLE NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM VEDENKEITIN FIN KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje huolella ennen vedenkeittimen käyttöönottoa

Lisätiedot

VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET.

VAROITUS! Sytytä grilli vasta, kun olet lukenut SYTYTYSOHJEET. METEOR Asennus, käyttö ja huolto-ohjeet Kaasugrilli METEOR GG251600 HUOM! LUE JA KÄY LÄPI OHJEKIRJAN VUOTOTESTIOSA LUE OHJEKIRJAT JA TUTUSTU TUOTTEESEEN ENNEN GRILLIN KÄYTTÄMISTÄ Revised December 2015

Lisätiedot

Kaasupullojen käsittely.

Kaasupullojen käsittely. Kaasupullojen käsittely. 2 Turvallinen käsittely Turvallinen käsittely. Kiitos, että valitsit AGAn! Autamme sinua turvallisessa kaasunkäsittelyssä, olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut käyttäjä. Tärkein

Lisätiedot

Nestekaasukäyttöinen Infralämmitin LI168LPI

Nestekaasukäyttöinen Infralämmitin LI168LPI Käyttöohje 100909 Nestekaasukäyttöinen Infralämmitin LI168LPI Laitteen edessä olevan suojaritilän tarkoitus on estää palovammojen syntyminen eikä sitä saa poistaa pysyvästi. E FIN TURVALLISUUSOHJEET: 1.

Lisätiedot

SÄHKÖGRILLI 2000W. KÄYTTÖOPAS tuote Tätä laitetta voivat käyttää vähintään 8-vuotiaat lapset ja sellaiset henkilöt, joiden fyysiset,

SÄHKÖGRILLI 2000W. KÄYTTÖOPAS tuote Tätä laitetta voivat käyttää vähintään 8-vuotiaat lapset ja sellaiset henkilöt, joiden fyysiset, SÄHKÖGRILLI 2000W KÄYTTÖOPAS tuote 1474 Varoitus Lue ohjeet huolellisesti läpi ennen käyttöönottoa Ohjeet vähentävät loukkaantumisriskiä Tätä laitetta voivat käyttää vähintään 8-vuotiaat lapset ja sellaiset

Lisätiedot

Malli Premium 51 KÄYTTÖOPAS KAASUGRILLI ULKOKÄYTTÖÖN

Malli Premium 51 KÄYTTÖOPAS KAASUGRILLI ULKOKÄYTTÖÖN Malli Premium 51 KÄYTTÖOPAS KAASUGRILLI ULKOKÄYTTÖÖN SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET TULEVAA TARVETTA VARTEN KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN TÄRKEÄÄ: LUE KAIKKI OHJEET ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ. SEURAA KAIKKIA

Lisätiedot

KINGSTON. Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! NS120504

KINGSTON. Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! NS120504 FI NS120504 KINGSTON Kingston grillivaunu MONTERING - OG BRUKSANVISNING!! VAIN ULKOKÄYTTÖÖN! LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. TURVALLISUUS!! VAROITUS Hiilimonoksidi

Lisätiedot

Henny Penny Poistetun öljyn kuljetin ODS-300.02 ODS-300.03. (Finnish) (Käännetyt asiakirjat saatavilla käsikirjan mukana olevalla CD:llä)

Henny Penny Poistetun öljyn kuljetin ODS-300.02 ODS-300.03. (Finnish) (Käännetyt asiakirjat saatavilla käsikirjan mukana olevalla CD:llä) Model ODS-300 Henny Penny Poistetun öljyn kuljetin ODS-300.02 ODS-300.03 (Finnish) FM07-702-B 11-22-10 (Käännetyt asiakirjat saatavilla käsikirjan mukana olevalla CD:llä) KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA REKISTERÖI

Lisätiedot

KAASUGRILLI, KÄYTTÖ- JA HUOLTO- OPAS. Model NO.K104BEA1 GRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN

KAASUGRILLI, KÄYTTÖ- JA HUOLTO- OPAS. Model NO.K104BEA1 GRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN KAASUGRILLI, KÄYTTÖ- JA HUOLTO- OPAS Model NO.K104BEA1 GRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN 0 Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. Huomaa, että tämä kaasugrilli on tarkoitettu vain ulkokäyttöön!

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI MALLI K113JAA

KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI MALLI K113JAA KÄYTTÖOHJE KAASUGRILLI MALLI K113JAA Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. Huomaa, että tämä kaasugrilli on tarkoitettu vain ulkokäyttöön! Tärkeää: lue käyttöohjeet ennen kuin käytät tuotetta. Noudata

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 Lue käyttöohje ennen lämmittimen käyttöönottoa Käytä lämmitintä ainoastaan käyttöohjeiden mukaisesti. Muu käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun

Lisätiedot

BIBIONE. Bibione brikettigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ.

BIBIONE. Bibione brikettigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. BIBIONE Bibione brikettigrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. TURVALLISUUS! Grilliä ei saa käyttää sisätiloissa vain ulkokäyttöön.

Lisätiedot

q Asennus- ja käyttöohjeet

q Asennus- ja käyttöohjeet q Asennus- ja käyttöohjeet Version: 12093 FIN Revision: #001-2013 Edition: 03/13 TC 8 9 1 7 2 3 4 10 5 6 11 13 14 12 16 17 15 19a A 21 B 18 19b 20 12093 B M5x12 2x F M5 1x A M6x16 16x D M5x16 1x C M6x12

Lisätiedot

Nestekaasuopas. Näin käytät nestekaasua turvallisesti.

Nestekaasuopas. Näin käytät nestekaasua turvallisesti. Nestekaasuopas. Näin käytät nestekaasua turvallisesti. Turvallisesti AGAn nestekaasulla. AGAn toimittamat pullot täytetään nykyaikaisella täyttölaitoksella, jonka toimintaa ohjaavat kattavat turvallisuus-

Lisätiedot

QUATRO BLACK KAASUGRILLI

QUATRO BLACK KAASUGRILLI QUATRO BLACK KAASUGRILLI TURVALLISUUS-, HOITO-, KÄYTTÖ JA KOKOAMISOHJEET OMAN TURVALLISUUTESI VUOKSI Jos tunnet kaasun hajua: 1. Sulje välittömästi kaasupullon venttiili. 2. Sammuta kaikki liekit. 3. Avaa

Lisätiedot

DL-LÄMPÖLAMPPU. Asennus- ja käyttöohjeet

DL-LÄMPÖLAMPPU. Asennus- ja käyttöohjeet DL-LÄMPÖLAMPPU Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Turvaohjeet... 3 3. Rakenne ja mallit... 4 4. Asennus... 4 4.1 Lampun sijoitus...4 4.2 Asennustapoja...5 4.3 Lampun kokoaminen...6

Lisätiedot

KAASUGRILLI 5512 TERAMO 5513 SALERNO 5514 TARANTO 5519 KÄYTTÖOHJEET KAASUGRILLILLE ULKOKÄYTTÖÖN

KAASUGRILLI 5512 TERAMO 5513 SALERNO 5514 TARANTO 5519 KÄYTTÖOHJEET KAASUGRILLILLE ULKOKÄYTTÖÖN KAASUGRILLI 5512 TERAMO 5513 SALERNO 5514 TARANTO 5519 BELLUNO 5520 FERRARA KÄYTTÖOHJEET KAASUGRILLILLE ULKOKÄYTTÖÖN SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET TULEVAA TARVETTA VARTEN TÄMÄ KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN

Lisätiedot

SCANCOOL PAKASTIN SFS-55 KÄYTTÖOHJE

SCANCOOL PAKASTIN SFS-55 KÄYTTÖOHJE SCANCOOL PAKASTIN SFS-55 KÄYTTÖOHJE Onnittelemme uuden tuotteen valinnasta. Noudata käytössä näitä ohjeita ja säilytä ohjeet aina tuotteen mukana. Huom! 1.Kytke laite maadoitettuun pistorasiaan, jonka

Lisätiedot

ASENNUS-, HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJEET ARCTIC BUFFET LINE DROP IN KEITTOLÄMMITIN

ASENNUS-, HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJEET ARCTIC BUFFET LINE DROP IN KEITTOLÄMMITIN ASENNUS-, HUOLTO- JA KÄYTTÖOHJEET ARCTIC BUFFET LINE DROP IN KEITTOLÄMMITIN MALLIT: BLDISH SISÄLLYSLUETTELO Vastaanotto 3 Asennus ja käyttöönotto 3 Käyttö 4 Puhdistus 4 Huolto 4 Jos laite ei toimi 4 Takuuehdot

Lisätiedot

Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet

Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet Retrojasson asennus- ja huolto-ohjeet Retrojasson asennusohje 1. Asennuspohjan valinta Laite painaa noin 30 kg. Seinäkiinnitystä varten Retrojasson takaseinässä on kaksi reikää. Kiinnitykseen käytetään

Lisätiedot

GRANDE. GRANDE sähkögrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE OHEISET LIITTEET HUOLELLISESTI, VAIKKA USKOTKIN TUNTEVASI SÄHKÖGRILLIN JA SEN KÄYTÖN.

GRANDE. GRANDE sähkögrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE OHEISET LIITTEET HUOLELLISESTI, VAIKKA USKOTKIN TUNTEVASI SÄHKÖGRILLIN JA SEN KÄYTÖN. GRANDE GRANDE sähkögrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE OHEISET LIITTEET HUOLELLISESTI, VAIKKA USKOTKIN TUNTEVASI SÄHKÖGRILLIN JA SEN KÄYTÖN. TURVALLISUUSOHJEET! TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA! Kun käytät

Lisätiedot

Nestekaasuopas. Grillauksesta Bonusta!

Nestekaasuopas. Grillauksesta Bonusta! Nestekaasuopas. Grillauksesta Bonusta! Nestekaasuopas 03 80 % Mitä nestekaasu on? Nestekaasu on propaanin ja butaanin yhteinen kauppanimi. Nestekaasu on hiilivety, joka valmistetaan jalostamalla raakaöljystä.

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI Pro Compact, Combi, Team SEFFI Soft Compact, Combi, Team) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttö ohjekirja malleille: SEFFI Pro Compact,

Lisätiedot

Malli Premium 411, Premium 511, Premium 611

Malli Premium 411, Premium 511, Premium 611 Malli Premium 411, Premium 511, Premium 611 KÄYTTÖOPAS KAASUGRILLI ULKOKÄYTTÖÖN SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET TULEVAA TARVETTA VARTEN KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN TÄRKEÄÄ: LUE KAIKKI OHJEET ENNEN

Lisätiedot

Sähkösavustin 230V-50Hz 1250W. Malli:35069

Sähkösavustin 230V-50Hz 1250W. Malli:35069 Sähkösavustin 230V-50Hz 250W Malli:35069 322 luettelo: A Runko E Vastusyksikön kelkka B Jalat 4 F Vastusyksikkö C Kansi G Purualusta H Alustalevy I Savustinritilä 2 K 4.5mm mutteri L Ritilän ulosvetokah

Lisätiedot

KAASUGRILLI PRO 4+1 POLTTIMELLA MALLI NRO. K113-4BFE3S Mitat:1250 x 540 x 1140 mm Teho:15 kw Kaasu: nestekaasu (propaani / butaani) Luokka: I3B/P (30

KAASUGRILLI PRO 4+1 POLTTIMELLA MALLI NRO. K113-4BFE3S Mitat:1250 x 540 x 1140 mm Teho:15 kw Kaasu: nestekaasu (propaani / butaani) Luokka: I3B/P (30 KAASUGRILLI PRO 4+1 POLTTIMELLA MALLI NRO. K113-4BFE3S Mitat:1250 x 540 x 1140 mm Teho:15 kw Kaasu: nestekaasu (propaani / butaani) Luokka: I3B/P (30 mbar) 1 Räjäytyskuva K113-4BFE3S 2 Osaluettelo K113-4BFE3S

Lisätiedot

8-kulmainen viherhuone 4,5m2 Asennusohje

8-kulmainen viherhuone 4,5m2 Asennusohje 8-kulmainen viherhuone 4,5m2 Asennusohje LUE KAIKKI OHJEET HUOLELLA ENNEN ASENNUSTA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Maahantuoja: Horisont Enterprises Ltd Oy Atomitie 5 B, 00370 Helsinki 09-6866720

Lisätiedot

TÄMÄ KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN

TÄMÄ KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN FI TÄMÄ KAASUGRILLI ON TARKOITETTU VAIN ULKOKÄYTTÖÖN TÄRKEÄÄ: LUE KAIKKI OHJEET JA KUVAUKSET ENNEN KUIN KÄYTÄT LAITETTA. TEE VAIHEET OIKEASSA JÄRJESTYKSESSÄ. ÄLÄ KOSKAAN ANNA LASTEN KÄYTTÄÄ LAITETTA. Varoituksia:

Lisätiedot

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1 Lue käyttö- ja asennusohjeet huolellisesti. Niitä noudattamalla varmistat laitteellesi pitkän käyttöiän ja luotettavantoiminnan. Kospel Oy pidättää oikeuden tehdä pieniä muutoksia laitteen rakenteeseen

Lisätiedot

Nuorkami. Sähkösavustin 1100W

Nuorkami. Sähkösavustin 1100W Nuorkami Sähkösavustin 1100W TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA - Ennen laitteen käyttöönottoa, lue käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet myöhempää käyttöä varten. - Laitteen osat voivat olla teräviä, käytä

Lisätiedot

MONITOIMITIKAS ALUMIININEN. FIN Käyttö- ja turvallisuusohje

MONITOIMITIKAS ALUMIININEN. FIN Käyttö- ja turvallisuusohje ALUMIININEN MONITOIMITIKAS FIN Käyttö- ja turvallisuusohje Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä! Säilytä käyttöohjeet myöhempää käyttöä varten. Yleistä Kiitos kun valitsit Kramforsin monitoimitikkaat.

Lisätiedot

LAAVAKIVIGRILLI Laavakivi sähkögrilli

LAAVAKIVIGRILLI Laavakivi sähkögrilli LAAVAKIVIGRILLI Laavakivi sähkögrilli Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan alkuperäisestä materiaalista 4000176 Käyttöturvallisuus Tämä käyttöohje sisältää tärkeää tietoa koskien laitteen asennusta,

Lisätiedot

Sekoitinsarja Käyttöohje

Sekoitinsarja Käyttöohje Sekoitinsarja Käyttöohje Lue ohjekirja huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Käytä laitetta vain käyttöohjeen mukaisesti. Säilytä ohjekirja lukemiseksi tulevaisuudessa. TURVALLISUUS Laite ei ole

Lisätiedot

DENISON. Denison hiiligrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ.

DENISON. Denison hiiligrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. DENISON Denison hiiligrilli KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET LUE TURVALLISUUSOHJEET JA VAROITUKSET HUOLELLISESTI ENNEN KUIN ALAT KOOTA GRILLIÄ. TURVALLISUUS! Grilliä ei saa käyttää sisätiloissa vain ulkokäyttöön.

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 B-2170 Merkkivalojen selitys Keltainen merkkivalo (1) Alilämpötilan näyttö Punainen merkkivalo (2) Tyhjän säiliön näyttö STOP MAHDOLLISET VIAT Jos laite ei toimi moitteettomasti,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ Malli: 010A Sisällysluettelo Tekniset tiedot... 2 Pakkauksen sisältö... 3 Turvaohjeet... 3 Kokoamisohje... 4 Osien esittely... 7 Pituuden säätö sivuttaistuen... 8 Korkeussäätö sivutuki...

Lisätiedot

Käyttöohjeet LA-VA V300 / Premium Line VAKUUMIPAKKAUSLAITE

Käyttöohjeet LA-VA V300 / Premium Line VAKUUMIPAKKAUSLAITE Käyttöohjeet LA-VA V300 / Premium Line VAKUUMIPAKKAUSLAITE Hankkimallasi Lava vakuumipakkauslaitteella on 2 vuoden takuu. Takuu ei kata vahinkoa, mikäli ilmapumppuun on päästetty nestettä. On tärkeä tietää,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEKIRJA I 3000

KÄYTTÖOHJEKIRJA I 3000 KÄYTTÖOHJEKIRJA I 3000 JOHDANTO Hyvä asiakas Kiitos siitä, että valitsit toimittajaksi Pullman-Ermatorin. Toivomme, että uusi teollisuusimurinne I 3000 toimii tyydyttävästi ja täyttää kaikki siihen asetetut

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI 2000, SEFFI 1500, SEFFI 1000) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttöohjekirja malleille: SEFFI 2000 (24 paikkaa), SEFFI 1500 (18 paikkaa),

Lisätiedot

Davenport hiiligrilli

Davenport hiiligrilli ASENNUSOHJEET Kokoamis- ja käyttöohjeet Davenport hiiligrilli Piirustukset ja kuvat eivät ole mittakaavassa. Malli: KG09 VAROITUKSIA Vain ulkokäyttöön. Ei ammattikäyttöön. Lue käyttöohjeet ennen grillin

Lisätiedot