PÄIVÄHOIDON TILASUUNNITELMA Khall liite nro JOHDANTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PÄIVÄHOIDON TILASUUNNITELMA Khall. 31.3.2014 58 liite nro 1. 1. JOHDANTO"

Transkriptio

1 PÄIVÄHOIDON TILASUUNNITELMA Khall liite nro JOHDANTO Sivistyslautakunta asetti kokouksessaan työryhmän, jonka tehtävänä oli tehdä päivähoidon tilasuunnitelma. Työryhmälle on annettu tehtäväksi pohtia erilaisten tilavaihtoehtojen soveltuvuutta ja kustannuksia vastaamaan tulevaisuuden päivähoidon kysyntään. Työryhmään kuuluivat seuraavat jäsenet: Helena Koskimäki, Sanna-Maria Laine, Lauri Pasanen, Hilkka Ahokkanen, Heli Virtanen, Antti Räsänen ja Juha Leppialho Padasjoen päivähoidon resurssi- ja tilatarkastelu tuli ajankohtaiseksi, kun toimintavuoden aikana kaksi perhepäivähoitajaa eläköityi ja vuoteen 2017 mennessä eläköityy kolme perhepäivähoitajaa. Päivähoitopaikkojen kysyntä oli syksyllä resursseja suurempaa ja tuotti vaikeuksia löytää riittävästi päivähoitopaikkoja. Tällä hetkellä paikkojen kysyntä on osittain tasaantunut. Päivähoitopaikkoja on lisätty palkkaamalla määräaikaisia perhepäivähoitajia. Vuoden 2013 vähäinen syntyvyys ( 13 ) vaikuttaa päivähoitopaikkojen tarpeeseen. Ennakkotiedon/ -arvion mukaan myös vuoden 2014 syntyvyys jää samalle tasolle. Tulevaisuuden osalta jää nähtäväksi, onko syntyvyys pysyvästi alhaisemmalla tasolla. Kevään 2014 aikana on määrä saada uusi varhaiskasvatuslaki. Sen myötä selviää lisääntyykö vai väheneekö kuntien velvoite järjestää varhaiskasvatusta/ päivähoitoa. 2. PÄIVÄHOIDON NYKYTILAN ANALYYSI 2.1 Päivähoidon resurssit - Majavan päiväkoti ja sen pienyksikkö Pikkumajava - Perhepäivähoito Majavan päiväkoti - Päiväkoti on alkuaan suunniteltu 32 -paikkaiseksi, 12 paikkaa alle 3 -vuotiaille ja 20 paikkaa yli 3-vuotiaille - Nyt on kaksi osastoa, joista toinen on 1-5 -vuotiaiden ja toinen esikoulun ja esikoululaisten iltapäivähoidon käytössä. - Peukaloisten ryhmä: vuotiaita lapsia on 15 ja ryhmä kasvaa syyskauden kuluessa kahdella. - Ryhmän henkilöstöresurssit ovat 1 lastentarhanopettaja ja kaksi päivähoitajaa sekä määräaikainen henkilökohtainen avustaja. Tilaresurssit: lasten käytössä 104 m 2, ryhmähuone, leikki/nukkumahuone, pikkukeittiö sekä eteisaula ja käytävätilat, joiden käyttöä hankaloittaa jatkuva läpikulku. - Esikoululaisia on tänä vuonna 29, joista 16 on aamu- ja iltapäivähoidossa. - Ryhmän henkilöstöresurssit:

2 1 lastentarhanopettaja, päivähoidonjohtaja, joka toimii esikoulun ajan opettajana, 1 päivähoitaja ja yksi ryhmäavustaja esikoulun ajan, iltapäivisin perhepäivähoidon ohjaaja ryhmässä. Tilaresurssit: lasten käytössä 130 m 2, ryhmähuone, pikkukeittiö, liikunta/leikki/lepohuone, pikkuluokka sekä eteisaula ja käytävätilat. Nykyiselle ryhmälle tilat ovat pienehköt, mutta toiminta on järjestetty pienryhmissä, jotka vuorottelevat tilojen käytössä. Ulkoilu ja ruokailu ovat porrastettu. Pikkumajava Huomioitavaa on, että kummassakin ryhmässä on useampi erityistä tukea tarvitseva lapsi. - Alkuaan omakotitaloksi tehty rakennus, joka vähäisin muutoksin otettiin vuorohoidon tarpeen vuoksi käyttöön syksyllä Lapsia on nyt 19, joista 9 on alle-3-vuotiasta ja 10 yli 3-vuotiasta. Aivan kaikki eivät tarvitse hoitoa joka päivä. Osa lapsista tarvitsee myös viikonloppuhoitoa. Tällä hetkellä ei ole yöhoidon tarvetta. - Henkilöstöresurssit: 1 lastentarhanopettaja, joka hoitaa myös kiertävän erityislastentarhanopettajan tehtäviä, 3 päivähoitajaa. Huomioitavaa on, että henkilöstö huolehtii myös talon puhtaudesta. - Tilaresurssit: koko talon pinta-ala 125 m 2, toimintatilana 32 m 2 huone, 15,5 m 2 nukkuma/leikkihuone, 13 m 2 ja 11,5 m 2 huoneet. Lisäksi on keittiö, pesutilat sekä eteisja käytävätilat. Huoneet ovat eri tasolla kuin isompi toimitila eikä niihin ole suoraa näköetäisyyttä, joten jokainen tila vaatii aina oman aikuisen mukaan niitä käytettäessä. Tilat lapsimäärään nähden riittämättömät. Perhepäivähoito - Hoitajia on 9 vakituisessa työsuhteessa; heistä on 7 ja määräaikaisia on 2, hoitolapsia on yhteensä v alusta jää eläkkeelle yksi hoitaja ja vuoteen 2017 mennessä eläkkeelle jää 3 vakinaista hoitajaa. - Perhepäivähoitajien työaikamääräykset aiheuttavat sen, että jokaiselle hoitajalle kertyy viikoittain ylityötä ja siten myös ylityövapaita. Vanhemmilta on tullut palautetta jatkuvasta siirtymisestä varahoitoon ja enenevässä määrin kysytäänkin päiväkotipaikkaa päiväkodista. - Haasteena on saada ammattitaitoisia perhepäivähoitajia työhön.

3 2.2 Lapsimäärät ja ennusteet Tähän kappaleeseen on kerätty tilastotietoja lasten määristä ikäryhmittäin vuosina sekä ennusteita vuoteen 2040 Väestötilasto: ov 1v 2v 3v 4v 5v 6v Väestöennuste (lähde: tilastokeskus): ov 1v 2v 3v 4v 5v 6v

4 3.VAIHTOEHDOT, KUSTANNUSVERTAILUT JA SOVELTUVUUSARVIOT Työryhmälle esiteltiin seuraavat vaihtoehdot päivähoidon kehittämiseksi 3.1 Nykymallilla jatkaminen 3.2 Nykymalli mutta esikoululaiset siirtyvät Kullasvuoren koululle 3.3 Paloaseman yläkerran rakentaminen päiväkodiksi 3.4 Leasingpäiväkoti 3.5 Päiväkodin rakentaminen Työryhmä päätti, että loppuraporttiin valmistellaan vaihtoehdot: - Nykymallilla jatkaminen ja paloaseman yläkerran varaaminen mahdolliseen poikkeuskäyttöön - Nykymallilla jatkaminen niin, että esiopetus siirtyy Kullasvuoren koululle - Majavan päiväkodin laajentaminen ja palveluiden keskittäminen A) Nykymallilla jatkaminen ja paloaseman yläkerran varaaminen mahdolliseen poikkeuskäyttöön ei edellytä erityisiä toimenpiteitä. Terveystarkastajan kanssa on keskusteltu asiasta ja hänen näkemyksensä mukaan tilalle voidaan antaa määräaikainen käyttölupa. Pidempiaikainen lasten sijoittaminen edellyttää toimenpiteitä mm wc tilojen, keittiön, valaistuksen ym suhteen. B) Nykymallilla jatkaminen niin, että esiopetus siirtyy Kullasvuoren koululle - Päiväkodin esikoulutilat voidaan järjestää Kullasvuoren koulun päätyyn, missä ovat 6 ja 1 luokat. Luokkien koko on 59,5 m2, eli yhteensä 119 m2. Tilojen välissä on avattava seinä, jolloin niitä voidaan käyttää yhtenä tilana. Tiloissa on myös käsienpesualtaat ja hanat. Lisäksi siellä on muutama kiinteä kaappi. Tilat ovat juuri remontoitu. Tiloissa on hyvä ilmanvaihto. Mitoituksen mukaan pienryhmätilassa tulee olla 3,3m2/hlö tilaa. - 6.luokkalaisten siirto Pappilanmäen koululle on toteutettavissa. Näin ollen ko. tilat vapautuisivat esikoulukäyttöön. - WC tilojen mitoitus on 15 hlö/wc. 6.luokkien siirryttyä pappilanmäelle koulun päädyn 5:ttä wc tilaa käyttäisi noin 73 oppilasta, jolloin mitoitus riittää. Mahdollinen henkilömäärän nostaminen johtaisi yhden wc tilan lisärakentamiseen. - Päivähoito/esikoululaiset tarvitsevat kuraeteisen. Sellaisen rakentaminen voisi onnistua käytävälle wc:n yhteyteen tai päädyn tuulikaappiin, yhdistyen wc:n viemäriin. Tästä tulee jonkin verran kustannuksia. - Lisäksi aulaan voidaan rakentaa muutama väliseinä, jolla tila voitaisiin jakaa muiden koululaisten käytöstä. Väliseinien sisään voitaisiin lisätä muutama vaatekaappi ja tarvittavat tilat ulkovaatteille ja niiden kuivaamiselle. Tähän tarvitaan pieni lisäys ilmanvaihtoon. - Myös luokkatiloja voidaan jakaa sermeillä eri tiloihin, missä on opetusta, lepoa, leikkiä, varastotiloja tms. Luokkiin voitaisiin lisätä tarpeelliset keittiökalusteet. - Henkilökunta tarvitsee sosiaalitilat. Vaihtoehtoina ovat uusien sosiaalitilojen rakentaminen tai nykyisten sosiaalitilojen käyttäminen yhdessä koulun muun henkilökunnan kanssa. Työryhmä esittää nykyisten tilojen yhteiskäyttöä.

5 - Ruokailu voidaan järjestää joko koulun ruokalassa tai tuoden ruoat luokkatiloihin. - Piha-alueet on koululaisille hyvät. Työryhmä keskusteli vaihtoehdoista, että esikoululla on yhteinen piha koulun kanssa tai että heidän käyttöön varataan oma piha-alue omine leikkivälineineen. Työryhmä päätti, että piha-alue on yhteinen koulun kanssa perusteluna, että lisärakentamisesta syntyy aina kustannuksia. Leikkivälineiden hankinnassa huomioidaan esikouluikäiset lapset - Tilojen käyttöönotosta tulee tehdä terveydensuojelulain mukainen ilmoitus vähintään 30 pv ennen toiminnan aloittamista. Lisäksi elintarvikelain mukainen ilmoitus tulee tehdä elintarvikehuoneistosta, kuten keittiötiloista. - Toimenpiteisiin niiden laajuudesta riippuen tulee varata euroa. Resurssien osalta on syytä tehdä tarkemmat laskelmat suunnittelutyön edistyessä. C) Majavan päiväkodin laajentaminen ja palveluiden keskittäminen: Työryhmä keskusteli Majavan päiväkodin laajentamisvaihtoehdosta. Uudisrakentamisen osalta työryhmä päätti selvittää mitä mahdollisuuksia olisi rakentaa päiväkodin yhteyteen lähiliikuntapaikka, joka palvelisi sekä päiväkotia, että muutama kuntalaisten käyttöä. - Kortteli 91 on asemakaava-alueella Y-merkintä. Yleisten rakennusten korttelialue. Alueelle saa sijoittaa myös lähipalvelutiloja enintään 40 % kerrosalasta. - Rakennusoikeus on 1000 k-m2 - Nykyinen rakennus on rekisterin mukaan 573 k-m2 - Kaavan mukaan rakennusta voidaan laajentaa - Onnistuu teknisesti rakennuksen pituussuunnassa helposti - Toimenpiteisiin on mahdollista saada ELY-keskuksen lähliikuntapaikan avustusta % - Tilatarpeen mukaan mahdolliset rakennuskustannukset on noin 2500e/m neliön laajentaminen olisi noin e. Näin ollen avustus olisi 30 %:lla e. 4. Työryhmän suositus: Nykymallilla jatkaminen toistaiseksi ja paloaseman yläkerran varaaminen mahdolliseen poikkeuskäyttöön.

6 YHTEISTYÖ- JA MARKKINOINTISOPIMUS Khall liite nro 2. Padasjoen kunta (jäljempänä Kunta) ja Päijännepurjehduksen järjestämisestä vastaavat Lahden Purjehdusseura ry ja Jyväskylän Veneseura ry (jäljempänä Päijännepurjehdus) ovat tehneet seuraavan sisältöisen neljän (4) vuoden määräaikaisen yhteistyö- ja markkinointisopimuksen: 1. Päijännepurjehdus järjestetään vuosittain heinäkuussa. Lähtö- tai maalisatama sijaitsee vuorovuosin Padasjoen satamassa. 2. Päijännepurjehdus järjestää Padasjoen satamassa muitakin purjehdukseen liittyviä kilpailuja, koulutusta ja tapahtumia sekä edistää toiminnallaan purjehdusharrastuksen laajentumista Päijänteellä sekä Padasjoen sataman tarjoamien palveluiden käyttämistä. 3. Päijännepurjehduksella on oikeus tehdä sopimuksia muidenkin yhteistyökumppaneiden kanssa. 4. Molemmat osapuolet saavat käyttää laajasti toistensa nimiä ja logo- tunnuksia omassa markkinoinnissaan. 5. Kunta maksaa järjestely- ja markkinointitukea Päijännepurjehdukselle kolme tuhatta (3.000,-) euroa vuosina 2014 ja 2016, jolloin kilpailun maali sijaitsee Padasjoen satamassa. Kunta maksaa järjestely- ja markkinointitukea neljä tuhatta (4.000,-) euroa vuosina 2015 ja 2017, jolloin kilpailun lähtö tapahtuu Padasjoen satamassa. Kunta myötävaikuttaa siihen, että sataman yrittäjät osoittavat kilpaileville veneille paikat satamasta, tarjoavat riittävät huoltopalvelut etukäteen sovittujen ehtojen mukaisesti ja että paikkakunnalla toimivat järjestöt ym. tahot voivat osallistua kilpailun järjestelyihin erikseen sovitulla tavalla. Edellä mainittu rahallinen tuki maksetaan laskujen mukaan siten, että 50% erääntyy maaliskuun 30. päivänä ja 50% heinäkuun 30. päivänä. 6. Päijännepurjehdus järjestää vuosittain tutustumispurjehduksen noin kolmellekymmenelle (30) Kunnan kutsuvieraalle. 7. Päijännepurjehdus käyttää kilpailuilmoittelussaan ym. markkinoinnissa Padasjoen nimeä ja logoa. 8. Tämä sopimus voidaan purkaa kesken sopimuskauden, mikäli asetetut tavoitteet eivät ole toteutuneet. Purkautumisesta on ilmoitettava toiselle osapuolelle viimeistään ennen sopmusvuoden alkua. 9. Tätä sopimusta on laadittu kaksi samansisältöistä kappaletta ja se sitoo molempia osapuolia sen jälkeen, kun tarvittavat päätökset on tehty ja sopimus on allekirjoitettu. Padasjoella / 2014 Padasjoen kunta Päijännepurjehdus Heikki Jaakkola Kunnanjohtaja Kristina Laakso Hallintojohtaja Jari Vekkeli Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja

7 OIKAISUVAATIMUS Khall liite nro 3. Padasjoen kunnanhallitus Kellosalmentie 20 PL 35, PADASJOKI Padasjoen kunnanhallitukselle Muutoksenhakija: kari Korpela Kuuselankuja PADASJOKI Asia: Vaadin, että kunnanhallitus oikaisee pidetyssä kokouksessa tehdyn 27 koskevan päätöksen. Ja siten käsittelemään asiaa koskevan pykälän uudelleen. Perustelut: Katson, että päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä. Kuntalain 22 mukaan tilapäisen valiokunnan muodostaa valtuusto, eikä hallitus, kuten nyt on esitetty. Eikä sivistystoimenjohtaja yksin edes ole Kuntalain 22 tarkoittama valiokunta, vaan virkamies. Lisäksi Sivistyslautakunnan puheenjohtaja on ratkaisevalla tavalla, viivyttelemällä allekirjoitusta, estänyt erään aikaisemman yksimielisen päätöksen voimaantulon. Kuntalaki 91 On varsin arveluttavaa, että virkamies joka on jo hyväksynyt työnantajansa edustajan valitukseni aiheuttamat teot, voisi yksin olla niitä selvittämässä. Varsinkin, kun virkamies itse kuuli ja mikä pöytäkirjaan kirjattiin, että sovittu päivä oli aivan muu kuin mikä toteutui. Karkeasti ottaen kysymykseen saattaa tulla selvityksen tehneen virkamiehen virkavirhe.

8 OIKAISUVAATIMUS Etenkin kun Sivistyslautakunta on päättänyt, että hallintosäännön 20 pöytäkirjan tarkastuspäivä on 3. arkipäivä kokouksesta. Eikä seuraavan viikon alkupäivinä! Perustuslaki 121 Kunnanhallitus vastaa valtuuston päätösten valmistelusta, täytäntöönpanosta ja laillisuuden valvonnasta. Padasjoella, Kari Korpela

9

10

11

12

13

14

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17. kesäkuuta 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 96 Sote-kiinteistöjen saneerausta suunnittelevan työryhmän perustaminen...

Lisätiedot

Lausunto Rajamäen kaupan mitoituksesta

Lausunto Rajamäen kaupan mitoituksesta Asemakaavan muutos Rajamäki, Kylänpää Lausunto Rajamäen kaupan mitoituksesta 29.9.2015 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 1. Johdanto... 3 2. Kaupan nykytilanne Rajamäellä... 4 3. Kaupan liiketilatarve

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 19. joulukuuta 2016 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat Ero luottamustehtävistä / Ilpo Pylvänen, uuden valtuutetun kutsuminen valtuustoon

Lisätiedot

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tehneet seuraavan asemakaavan muuttamista koskevan sopimuksen: 1. Sopijaosapuolet: Sotkamon kunta (jäljempänä kunta) 2. Alue, jota sopimus

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 6 09.02.2016 Sivistyslautakunta 21 03.05.2016 Kunnanhallitus 93 09.05.2016 Kunnanhallitus 116 13.06.2016

Sivistyslautakunta 6 09.02.2016 Sivistyslautakunta 21 03.05.2016 Kunnanhallitus 93 09.05.2016 Kunnanhallitus 116 13.06.2016 Sivistyslautakunta 6 09.02.2016 Sivistyslautakunta 21 03.05.2016 Kunnanhallitus 93 09.05.2016 Kunnanhallitus 116 13.06.2016 JUVAN KUNNAN SIVISTYSTOIMEN TOIMITILARYHMÄ 45/12.00/2016 SIVLTK 6 (Asian valmistelija

Lisätiedot

Valmistelija sivistystoimenjohtaja Tarja Puro

Valmistelija sivistystoimenjohtaja Tarja Puro Sivistyslautakunta 22 10.04.2014 Kunnanhallitus 64 14.04.2014 Sivistyslautakunta 57 04.09.2014 Aamupäivätoiminta Lappajärven kunnassa Sivltk 10.04.2014 22 Valmistelija sivistystoimenjohtaja Tarja Puro

Lisätiedot

KOULUKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN SUUNNITTELUN JATKAMINEN

KOULUKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN SUUNNITTELUN JATKAMINEN Sivistyslautakunta 52 27.09.2007 Joutsan kunnanhallitus 4 08.10.2007 Kunnanvaltuusto 57 22.10.2007 Sivistyslautakunta 5 19.02.2008 Joutsan kunnanhallitus 62 04.03.2008 Kunnanvaltuusto 18 10.03.2008 Joutsan

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 5 /2018 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 5 /2018 Kunnanvaltuusto KOKOUSKUTSU 5 /2018 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 10. joulukuuta 2018 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat Vuoden 2019 talousarvio sekä toimintasuunnitelma vuosille 2019 2021 Padasjoen

Lisätiedot

RAPORTTI TYÖELÄMÄJAKSOLTA 1.1.-28.2.2011

RAPORTTI TYÖELÄMÄJAKSOLTA 1.1.-28.2.2011 1 RAPORTTI TYÖELÄMÄJAKSOLTA 1.1.-28.2.2011 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio / Pirttirannan päiväkoti Peruspalvelukuntayhtymä Kallio / Peltopuiston päiväkoti Kalajokilaakson koulutuskuntayhtymä Oulaisten

Lisätiedot

Kullasvuoren koulun pianot (tiedot tarkistettu 29.3.2016 vastaavaksi)

Kullasvuoren koulun pianot (tiedot tarkistettu 29.3.2016 vastaavaksi) Kullasvuoren koulun pianot (tiedot tarkistettu 29.3.2016 vastaavaksi) Khall. 29.03.2016 52 liite nro 11. Kvalt. 04.04.2016 14 liite nro 2. Sisäilmatyöryhmä keskusteli 20.1. yhtenä toimenpiteenä, että Kullasvuoren

Lisätiedot

Sorkkisten koulun lakkauttaminen

Sorkkisten koulun lakkauttaminen Kasvatus- ja opetuslautakunta 67 26.10.2015 Kunnanhallitus 192 02.11.2015 Valtuusto 53 09.11.2015 Sorkkisten koulun lakkauttaminen 250/12.00.00/2015 Kasvope 26.10.2015 67 Euran kunnan kouluverkkosuunnitelmaa

Lisätiedot

Aarto Tiina Kunnanhallituksen jäsen Kirkonkylän kyläyhdistyksen pj. Konserni- sekä sisäisen valvonnan ja

Aarto Tiina Kunnanhallituksen jäsen Kirkonkylän kyläyhdistyksen pj. Konserni- sekä sisäisen valvonnan ja PADASJOEN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN JA VIRANHALTIJOIDEN SIDONNAISUUSILMOITUKSET 26.10.2017 Khall. 06.11.2017 161 liite nro 1. Kvalt. 13.11.2017 45 liite nro 2. Ilmoittajan Luottamustehtävä tai virkatehtävä

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 89

Espoon kaupunki Pöytäkirja 89 12.04.2012 Sivu 1 / 1 922/02.08.00/2012 89 Avustusta saavan palveluntuottajan valinta Veräjäpellon koulun läheisyydessä toimivassa erillisyksikössä toteutettavaan lakisääteiseen perusopetuksen iltapäivätoimintaan

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 25 Kokousaika 25.3.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

TÄYTTÖLUPIEN HAKEMINEN KOULUTOIMEN VIRKOIHIN JA TYÖSOPIMUSSUHTEISIIN TEHTÄVIIN

TÄYTTÖLUPIEN HAKEMINEN KOULUTOIMEN VIRKOIHIN JA TYÖSOPIMUSSUHTEISIIN TEHTÄVIIN Koulutuslautakunta 20 29.04.2014 Kunnanhallitus 105 12.05.2014 Kunnanhallitus 124 26.05.2014 TÄYTTÖLUPIEN HAKEMINEN KOULUTOIMEN VIRKOIHIN JA TYÖSOPIMUSSUHTEISIIN TEHTÄVIIN Koulutuslautakunta 29.04.2014

Lisätiedot

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS

KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS KAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISSOPIMUS Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tehneet seuraavan asemakaavan muuttamista koskevan sopimuksen: 1. Sopijaosapuolet: Sotkamon kunta (y-tunnus: 0189766-5), Markkinatie

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00 Sivistyslautakunta 28.4.2015 43 Kokousaika 28.4.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2015. KOKOUSAIKA 11.2.2015 kello 19.00-20.10

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2015. KOKOUSAIKA 11.2.2015 kello 19.00-20.10 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2015 KOKOUSAIKA 11.2.2015 kello 19.00-20.10 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS SEO huoltoasema Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

LUOLALAN TEOLLISUUSTONTIN KAUPPAPAIKKASELVITYS

LUOLALAN TEOLLISUUSTONTIN KAUPPAPAIKKASELVITYS LUOLALAN TEOLLISUUSTONTIN KAUPPAPAIKKASELVITYS Naantalissa Luolalan kaupunginosassa on korttelissa 7 tontit 4, 5 ja 6 osoitettu liike- ja toimistorakennusten korttelialueeksi kaavamerkinnällä (K-1). Korttelialueelle

Lisätiedot

Khall. 15.01.2018 17 Liite nro 3. YHTEISTYÖ- JA MARKKINOINTISOPIMUS Padasjoen kunta (jäljempänä Kunta) ja Päijännepurjehduksen järjestämisestä vastaavat Lahden Purjehdusseura ry ja Jyväskylän Veneseura

Lisätiedot

Kuvat 142-143. Espoo/Säterinmetsä (Lahti 2001). Alue on vasta rakenteilla ja ensimmäiset rakennukset ovat valmistuneet 1999 (kaavoittaja: Lauri

Kuvat 142-143. Espoo/Säterinmetsä (Lahti 2001). Alue on vasta rakenteilla ja ensimmäiset rakennukset ovat valmistuneet 1999 (kaavoittaja: Lauri Kuvat 142-143. Espoo/Säterinmetsä (Lahti 2001). Alue on vasta rakenteilla ja ensimmäiset rakennukset ovat valmistuneet 1999 (kaavoittaja: Lauri Tuokko). Talotyyppi on eurooppalaista kaupunkirivitalomallia,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3/ 2015 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3/ 2015 Kunnanvaltuusto PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3/ 2015 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 27. huhtikuuta 2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 12 Päijät-Hämeen koulutuskonserni-kuntayhtymän perussopimuksen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 14 / 2016 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 14 / 2016 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 14 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 22. elokuuta 2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 111 Sijoitustoiminnan raportti 31.7.2016... 203 112 Talousarvion toteutuminen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16)

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Rautjärven kunta 1 TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Pyydämme tarjoustanne Rautjärven kunnan harjaantumisopetuksen koulukuljetuksesta

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 18. kesäkuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 97 Kirjanpidollisten taseyksiköiden aloittavat taseet... 168 98 Päijät-Hämeen

Lisätiedot

Liitteet: - Kaavaluonnos, liite 1/ 61 - Asemakaavamerkinnät, liite 2/ 61 - Asemakaavaselostus, liite 3/ 61

Liitteet: - Kaavaluonnos, liite 1/ 61 - Asemakaavamerkinnät, liite 2/ 61 - Asemakaavaselostus, liite 3/ 61 Valtuusto 6 09.09.2013 6 S 19 C Joensuun venesataman asemakaavan hyväksyminen 152/10.02.03/2012 KAAVJAOS 61 Kaavoitusjaosto 12.6.2012 Valmistelija: maankäyttöpäällikkö Matti Kanerva matti.kanerva (at)

Lisätiedot

Asikkalan, Sysmän ja Padasjoen rakennusvalvontojen yhteistyöpalaveri

Asikkalan, Sysmän ja Padasjoen rakennusvalvontojen yhteistyöpalaveri MUISTIO 14.3.2013 Asikkalan, Sysmän ja Padasjoen rakennusvalvontojen yhteistyöpalaveri Aika: 14.3.2012 klo 13.00-14.00 Paikka: Asikkala, teknisen toimen tilat Läsnä: Tapio Tonteri Asikkalan kunta, rakennustarkastaja,

Lisätiedot

HOX! Ennen kokousta klo 15:00 kokoontuminen Pajulan työmaalle

HOX! Ennen kokousta klo 15:00 kokoontuminen Pajulan työmaalle SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Sivu 1 toimitettu 04.05.2018 Tekninen lautakunta Aika: 09.05.2018 kello 16.00 Paikka: Kunnantalo, kh:n huone HOX! Ennen kokousta klo 15:00 kokoontuminen Pajulan työmaalle

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 22 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 4/2016 KOKOUSAIKA To 19.5.2016 klo 18.30 19.45 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 22 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 4/2016 KOKOUSAIKA To 19.5.2016 klo 18.30 19.45 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 22 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 4/2016 KOKOUSAIKA To 19.5.2016 klo 18.30 19.45 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu Jäsenet: paikalla: Varajäsenet: paikalla: Saukko Piia, pj. Saukko

Lisätiedot

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä NSA-Yhtiöt Oy jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja ASEMAKAAVA-ALUE

Lisätiedot

Matti Lohen koulu, Rautalampi 29.1.2010

Matti Lohen koulu, Rautalampi 29.1.2010 RAUTALAMMIN KUNTA Sivistyslautakunta Sivu 1 (17) Nro 1 / 2010 PÖYTÄKIRJA KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 20.1.2010 klo 18.00 20.00 Matti Lohen koulu Emma Ilomäki Sirpa

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivistyslautakunta Sivu 19 KOKOUSAIKA

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivistyslautakunta Sivu 19 KOKOUSAIKA ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivu 19 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstaina 20.3.2014 kello 18.30 20.58 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANHALLITUS Nro 3 / 2016. KOKOUSAIKA 2.3.2016 kello 16.00-17.00

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANHALLITUS Nro 3 / 2016. KOKOUSAIKA 2.3.2016 kello 16.00-17.00 PÖYTÄKIRJA KUNNANHALLITUS Nro 3 / 2016 KOKOUSAIKA 2.3.2016 kello 16.00-17.00 KOKOUSPAIKKA: KUNNANTOIMISTO Jäsenet paikalla: Varajäsenet: paikalla: Nivala Kirsti, pj. x Keskikorpi Sointu - Sakko Antti,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kunnanhallitus PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kokousaika Maanantai 21. elokuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 129 Vuoden 2018 talousarvion ja vuosien 2018 2020 taloussuunnitelman laadintaohjeet...

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2016. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

PÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2016. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone EVIJÄRVEN KUNTA Aika 29.3.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2016 KOKOUSAIKA 29.3.2016 klo 17.40 21.27 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 57

Espoon kaupunki Pöytäkirja 57 03.06.2013 Sivu 1 / 1 2512/02.07.00/2013 57 Saunalahden yhteistoiminta- ja esisopimuksen mukaisten kiinteistöjärjestelyperiaatteiden hyväksyminen Saunalahdenportin asemakaavamuutos-alueella Valmistelijat

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 15. tammikuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 15 Kaavamuutos kiinteistöllä Kesäranta 576-404-3-130 ja Kesäranta II 576-404-3-158...

Lisätiedot

1) Parikkalan kunta, osoite: Harjukuja 6, 59100 Parikkala.

1) Parikkalan kunta, osoite: Harjukuja 6, 59100 Parikkala. 1 SOPIMUS (LUONNOS) Sopijapuolet 1) Parikkalan kunta, osoite: Harjukuja 6, 59100 Parikkala. 2) Kiinteistö Oy Aatunniemen konkurssipesä, Parikkala, c/o Asianajaja Jussi Luukko, Asianajotoimisto Laine Nikkanen

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto PÄIVÄKODIN ETÄYKSIKÖN PERUSTAMINEN PYHÄTUNTURILLE. Khall

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto PÄIVÄKODIN ETÄYKSIKÖN PERUSTAMINEN PYHÄTUNTURILLE. Khall Kunnanhallitus 311 13.11.2017 Kunnanvaltuusto 97 15.11.2017 PÄIVÄKODIN ETÄYKSIKÖN PERUSTAMINEN PYHÄTUNTURILLE Khall 13.11.2017 311 Kunnanvaltuusto on 9.10.2017 84 päättänyt selvittää mahdollisuutta kunnan

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 21

Espoon kaupunki Pöytäkirja 21 11.03.2013 Sivu 1 / 1 1196/02.07.00/2013 21 Tontin vuokraaminen Juvanmalmilta Rakennuspalvelu J. Nyström Oy:lle varastohallin rakentamista varten, kortteli 85128 tontti 8 Valmistelijat / lisätiedot: Pulkkinen

Lisätiedot

Hyrynsalmen Pesu- ja siivouspalvelu, jäljempänä yritys Hyryntie 29, 89400 HYRYNSALMI

Hyrynsalmen Pesu- ja siivouspalvelu, jäljempänä yritys Hyryntie 29, 89400 HYRYNSALMI 1 VUOKRASOPIMUS 1.1 Sopijapuolet 1.2 Sopimuksen kohde Hyrynsalmen kunta, jäljempänä kunta. Laskutie 1, 89400 HYRYNSALMI Hyrynsalmen Pesu- ja siivouspalvelu, jäljempänä yritys Hyryntie 29, 89400 HYRYNSALMI

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 11. joulukuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 47 Suomen Kuntaliiton valtuuskunnan vaali... 104 48 Hämeen poliisilaitoksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00. Vesannon kunnanviraston yläsali

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00. Vesannon kunnanviraston yläsali RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Vesannon kunnanviraston yläsali Pöytäkirjan Sivu 57 58 59

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 06. elokuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 103 Kunnanvaltuuston 25.6.2018 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 5/2013. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Tekninen lautakunta Nro 5/2013. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone. RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 5/2013 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 23.5.2013 kello 17.30. Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 32 33 1 34 2 35 36 37 Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2016 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2016 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17. lokakuuta 2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 134 Sijoitustoiminnan raportti 30.9.2016... 246 135 Talousarvion toteutuminen

Lisätiedot

Sivistystoimen lautakunta 21 16.02.2012 Kunnanhallitus 66 13.03.2012 Kunnanvaltuusto 16 27.03.2012

Sivistystoimen lautakunta 21 16.02.2012 Kunnanhallitus 66 13.03.2012 Kunnanvaltuusto 16 27.03.2012 Sivistystoimen lautakunta 21 16.02.2012 Kunnanhallitus 66 13.03.2012 Kunnanvaltuusto 16 27.03.2012 Kotihoidon ja yksityisen hoidon tuen kuntalisä 1.8.2012 alkaen SIVLTK 21 vs. varhaiskasvatuksen päällikkö

Lisätiedot

tehopinta-ala 140 m2 (20x7=140)

tehopinta-ala 140 m2 (20x7=140) RT 12-11055 KH X0-00494 LVI 00-10483 SIT 12-610082 Hyötyala-käsitettä käytetään rakennushankkeissa, joissa tilan tarve hankesuunnitelmassa kirjataan tilaohjelmana. Hyötyala kuvaa tilaohjelmaan kuuluvien

Lisätiedot

VAIHTOEHTO, NYKYTILA (VE

VAIHTOEHTO, NYKYTILA (VE VAIHTOEHTO, NYKYTILA (VE 0) Säästövaikutus käyttötalouteen 0 euroa Luohua Perhepäivähoitoa ja 0-6 luokkien koulu, sivukirjasto Oppilasmäärät: 2019: 54 Oppilasmäärät: (arvio) 2030: 44 Henkilöstömäärä nykyisellään

Lisätiedot

Päivähoidon lapsimäärät ja vapaat päivähoitopaikat elokuussa 2008

Päivähoidon lapsimäärät ja vapaat päivähoitopaikat elokuussa 2008 Perusturvalautakunta 38 04.06.2008 Kunnanhallitus 188 09.06.2008 Kunnanvaltuusto 25 09.06.2008 Perusturvalautakunta 80 07.10.2009 ESITYS UUSISTA TILOISTA PÄIVÄHOIDON KÄYTTÖÖN PETUL 38 Päivähoidon lapsimäärät

Lisätiedot

LASTEN KOTIHOIDONTUEN KUNTALISÄ / ALOITTEET 75/08.050/2010 142/08.050/2009. Ptltk 40 Liitteet 1-2.

LASTEN KOTIHOIDONTUEN KUNTALISÄ / ALOITTEET 75/08.050/2010 142/08.050/2009. Ptltk 40 Liitteet 1-2. Perusturvalautakunta 40 07.04.2010 Kunnanhallitus 79 12.04.2010 Perusturvalautakunta 48 21.04.2010 Kunnanhallitus 93 26.04.2010 Perusturvalautakunta 56 19.05.2010 Kunnanhallitus 127 07.06.2010 Kunnanvaltuusto

Lisätiedot

ANTTOLAN RYHMÄKOTI HANKE 2015 Toimintamalliluonnos

ANTTOLAN RYHMÄKOTI HANKE 2015 Toimintamalliluonnos ANTTOLAN RYHMÄKOTI HANKE 2015 Toimintamalliluonnos SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO... 3 2. OMAAN TOIMINTAAN TILAT... 3 3. HENKILÖSTÖN MÄÄRÄ JA RAKENNE... 4 4. OMAVALVONTAVELVOITE... 5 5. TURVALLISUUS JA TAPATURMIEN

Lisätiedot

4432/12.01.00.00/2015

4432/12.01.00.00/2015 21.10.2015 Sivu 1 / 1 4432/12.01.00.00/2015 162 Haukilahden lukion opetuksen järjestäminen Aalto-yliopiston kampuksella syksystä 2016 alkaen Valmistelijat / lisätiedot: Kristiina Erkkilä, puh. 09 816 52202

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2/2010 13 Tekninen lautakunta. Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 2/2010 13 Tekninen lautakunta. Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 2/2010 13 Tekninen lautakunta Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri

Lisätiedot

ESIOPETUKSEN HALLINNON JA JOHTAMISEN JÄRJESTÄMINEN. Kasvatus- ja koulutuslautakunta 10.12.2015 ( 98):

ESIOPETUKSEN HALLINNON JA JOHTAMISEN JÄRJESTÄMINEN. Kasvatus- ja koulutuslautakunta 10.12.2015 ( 98): ESIOPETUKSEN HALLINNON JA JOHTAMISEN JÄRJESTÄMINEN Kasvatus- ja koulutuslautakunta 10.12.2015 ( 98): Esiopetusta järjestetään Lopella tällä hetkellä varhaiskasvatuksen yhteydessä päiväkodeissa päiväkodinjohtajien

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI Ympäristölautakunta

TAMPEREEN KAUPUNKI Ympäristölautakunta IX KAUPUNGINOSAN KORTTELIN NO 144 TONTIN NO 66 ASEMAKAAVAN MUU TOSEHDOTUS. KARTTA NO 7264, JOTA EI TARVITSE ALISTAA YMPÄRISTÖMI NISTERIÖN VAHVISTETTAVAKSI. (SILTAKATU 17) Asemakaavan muutoksen selostus,

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 29.9.2011 Kokousaika Torstai 6.10.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2/2014 11

PÖYTÄKIRJA 2/2014 11 Sivistystoimen suomenkielinen jaosto PÖYTÄKIRJA 2/2014 11 Aika 11.03.2014 kl. 18.30 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 9 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 133 10 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 6 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 6 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 6 / 2012 Aika 9.10.2012 klo 19.02 21.01 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Teollisuustontin vuokraaminen KOY Minuntalli Lahdelle, kortteli tontti 18

Espoon kaupunki Pöytäkirja Teollisuustontin vuokraaminen KOY Minuntalli Lahdelle, kortteli tontti 18 13.04.2015 Sivu 1 / 1 1596/02.07.00/2015 38 Teollisuustontin vuokraaminen KOY Minuntalli Lahdelle, kortteli 85128 tontti 18 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. 046 877 1881 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 21. toukokuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 81 Lyhytaikaisen lainan myöntäminen Nyystölän kyläyhdistys ry:lle... 142

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 54. 54 Yleisten rakennusten tontin vuokraaminen Pohjois-Tapiolasta COR Group Oy:lle, kortteli 16091

Espoon kaupunki Pöytäkirja 54. 54 Yleisten rakennusten tontin vuokraaminen Pohjois-Tapiolasta COR Group Oy:lle, kortteli 16091 01.06.2015 Sivu 1 / 1 1370/02.07.00/2015 54 Yleisten rakennusten tontin vuokraaminen Pohjois-Tapiolasta COR Group Oy:lle, kortteli 16091 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen, puh. 046 877 1881 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Kh 26. HEINÄVEDEN KUNTA Viranomainen. Kunnanhallitus 21.1.2008 VALTUUSTOALOITE HAJA-ASUTUSALUEEN OSOITEJÄRJESTELMÄN MUUTTAMISES- TA

Kh 26. HEINÄVEDEN KUNTA Viranomainen. Kunnanhallitus 21.1.2008 VALTUUSTOALOITE HAJA-ASUTUSALUEEN OSOITEJÄRJESTELMÄN MUUTTAMISES- TA HEINÄVEDEN KUNTA Viranomainen Kunnanhallitus 21.1.2008 39 VALTUUSTOALOITE HAJA-ASUTUSALUEEN OSOITEJÄRJESTELMÄN MUUTTAMISES- TA Kh 26 Valmistelija: kunnansihteeri Sinikka Lappalainen, Kermanrannantie 7,

Lisätiedot

Paikallinen sopimus ulkopuolisen työvoiman käytöstä

Paikallinen sopimus ulkopuolisen työvoiman käytöstä Paikallinen sopimus ulkopuolisen työvoiman käytöstä Laki tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä 22.12.2006/1233 Laki yhteistoiminnasta yrityksissä

Lisätiedot

Inarin kunnan päivähoitomaksujen perimättä jättämisen perusteet 1.1.2016 alkaen

Inarin kunnan päivähoitomaksujen perimättä jättämisen perusteet 1.1.2016 alkaen Sivistyslautakunta 64 21.10.2015 Inarin kunnan päivähoitomaksujen perimättä jättämisen perusteet 1.1.2016 alkaen 524/12.07.00/2013 SIVLK 64 Päivähoidon johtaja Lasten päivähoidosta annetussa laissa (36/1973)

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Rakennus- ja ympäristölautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Rakennus- ja ympäristölautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 13.3.2019 KOKOUSAIKA Keskiviikko 13. maaliskuuta 2019 klo 16.30 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kuntala Jaakkola Kalle,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 04. huhtikuuta 2016 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 12 Takauksen myöntäminen Padasjoen Asuntotalot Oy:lle / Koivutie 5:n

Lisätiedot

Vaihtoehdot kustannusarvioineen ovat seuraavat:

Vaihtoehdot kustannusarvioineen ovat seuraavat: Valtuusto 34 26.04.2010 Suomenkielinen koulutusjaosto 51 02.06.2010 Suomenkielinen koulutusjaosto 01.12.2011 4 Leppätien koulun tilaohjelman muutos 198/05.06.02/2009 KOULJAOS 37 Suomenkielinen koulutusjaosto

Lisätiedot

Tarkastustarkastuslautakunta

Tarkastustarkastuslautakunta Kinnulan kunnan Tarkastustarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA TARKASTUSLAUTAKUNNAN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Kokousaika: to 3.9.2009 klo 13.00-15.55. Kokouspaikka: Kinnulan kunnanvirasto jäsen varajäsen Läsnä: Rauno

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 4/2016

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI MUISTIO 4/2016 Elinympäristövaliokunta AIKA 11.04.2016 klo 16:00-18:15 PAIKKA Kaupungintalo, Kotka-kokoushuone Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törrö Marja-Leena 16:00-18:15 puheenjohtaja Nivala Kaisa 16:00-18:15 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 28.1.2013 klo 16.00-16.45 Paikka Kunnantalo, valtuustosali ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

Perhepäivähoidon varhaiskasvatussuunnitelma

Perhepäivähoidon varhaiskasvatussuunnitelma Perhepäivähoidon varhaiskasvatussuunnitelma Perhepäivähoidon toiminta-ajatus Perhepäivähoito tarjoaa lapselle mahdollisuuden hoitoon, leikkiin, oppimiseen ja ystävyyssuhteisiin muiden lasten kanssa. Varhaiskasvatuksen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 17.11.2014 kello 18.00-18.20 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 96

Espoon kaupunki Pöytäkirja 96 06.10.2014 Sivu 1 / 1 3797/02.07.00/2014 96 Yleisten rakennusten tontin vuokraus Kilosta Y-Säätiölle nuorisoasuntojen rakentamista varten kortteli 54144 tontti 10 Valmistelijat / lisätiedot: Laura Schrey,

Lisätiedot

Kiinteän omaisuuden myynti/määräala kiinteistöstä Gröndal 753-421-12-1 sekä kiinteistö 753-421-878-4/Louhintahiekka Oy

Kiinteän omaisuuden myynti/määräala kiinteistöstä Gröndal 753-421-12-1 sekä kiinteistö 753-421-878-4/Louhintahiekka Oy Valtuusto 65 18.06.2012 Kiinteän omaisuuden myynti/määräala kiinteistöstä Gröndal 753-421-12-1 sekä kiinteistö 753-421-878-4/Louhintahiekka Oy 299/10.00.02/2012 KAAVJAOS 39 Kaavoitusjaosto 28.03.2012 Valmistelija:

Lisätiedot

Kunnanhallitus 207 02.09.2014 Kunnanhallitus 220 15.09.2014 Sivistyslautakunta 44 21.10.2014

Kunnanhallitus 207 02.09.2014 Kunnanhallitus 220 15.09.2014 Sivistyslautakunta 44 21.10.2014 Kunnanhallitus 207 02.09.2014 Kunnanhallitus 220 15.09.2014 Sivistyslautakunta 44 21.10.2014 MATTI RINTEEN KUNTALAISALOITE:NYKYMUOTOINEN PERUSOPETUS JA LUKIO SÄILYTETTÄVÄ KUNNASSA/LUKIOKOULUKSEN TULEVAISUUS

Lisätiedot

Vastaus valtuustoaloitteeseen 2/2010: Terveyskeskuksen ajanvarauksen parantaminen. Valtuustoaloitteita koskeva sääntely

Vastaus valtuustoaloitteeseen 2/2010: Terveyskeskuksen ajanvarauksen parantaminen. Valtuustoaloitteita koskeva sääntely Perusturvalautakunta 65 4.0.03 Kunnanhallitus 488 8..03 Kunnanvaltuusto 68 9..03 Vastaus valtuustoaloitteeseen /00: Terveyskeskuksen ajanvarauksen parantaminen 04/06.0.00/0 Perusturvalautakunta 4.0.03

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA. 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

MERIJÄRVEN KUNTA KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA. 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus MERIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 19.12.2018 klo 19.00 Paikka Kilpukan ruokala Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Pöytäkirjantarkastajien valinta 3. Liite

Lisätiedot

Kunnanvirasto, valtuustosali. Kokous alkaa valtuuston kokouksen jälkeen.

Kunnanvirasto, valtuustosali. Kokous alkaa valtuuston kokouksen jälkeen. Toivakan kunta Pöytäkirja 9/2014 1 / 12 Kunnanhallitus 14.04.2014 Aika 14.04.2014 klo 19:55-20:36 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Kokous alkaa valtuuston kokouksen jälkeen. Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 23. toukokuuta 2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 75 Micael Sjöbergin kirje kunnanhallitukselle... 145 76 Eron myöntäminen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 22.10.2010 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Luoma

Lisätiedot

LOUKILINNAN(PÄIVÄKODIN( VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA!

LOUKILINNAN(PÄIVÄKODIN( VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA! LOUKILINNAN(PÄIVÄKODIN( VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA SISÄLLYSLUETTELO 1.LOUKILINNANPÄIVÄKOTI dia3 2.LAPSIRYHMÄTJAHENKILÖKUNTA dia4 3.KASVATUSARVOT dia5 4.TOIMINTA>AJATUS dia6 5.KASVATUSKUMPPANUUS dia7 6.TAVOITTEET

Lisätiedot

Evijärven kunta Nro 4/ 2012 Sivu SIVISTYSLAUTAKUNTA 43 PÖYTÄKIRJA 4 / 2012. Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone

Evijärven kunta Nro 4/ 2012 Sivu SIVISTYSLAUTAKUNTA 43 PÖYTÄKIRJA 4 / 2012. Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Evijärven kunta Nro 4/ 2012 Sivu SIVISTYSLAUTAKUNTA 43 PÖYTÄKIRJA 4 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 5.6.2012 klo 18.00-18.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Konttila

Lisätiedot

Rantala Kirsi työsuojeluvaltuutettu, saapui Puheenjohtaja, sihteeri Puheenjohtajana toimii Kari Miettinen ja sihteerinä Nina Ala-Sankola.

Rantala Kirsi työsuojeluvaltuutettu, saapui Puheenjohtaja, sihteeri Puheenjohtajana toimii Kari Miettinen ja sihteerinä Nina Ala-Sankola. 1 PADASJOEN KUNTA PL 35 17501 PADASJOKI PÖYTÄKIRJA SISÄILMATYÖRYHMÄN KOKOUS 5/2017 Aika ja paikka Keskiviikkona 12.4.2017 klo 15.00 16.15, Kuntala Läsnäolijat Miettinen Kari puheenjohtaja, rehtori Kekki

Lisätiedot

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 12 Kokouksen järjestäytyminen 4 13 Teknisen toimen toimintakertomus ja tilinpäätösluvut 2015 5 14 Talousarvion toteutuma 1-2 6 15 Maakaapelien

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 Kunnanvaltuusto 06.08.2014 AIKA 06.08.2014 klo 14:00-14:06 PAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 158. Kaupunginhallitus 16.05.2016 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 158. Kaupunginhallitus 16.05.2016 Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 16.05.2016 Sivu 1 / 1 1950/2016 02.07.00 Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto 49 9.5.2016 158 Kiinteistöosakeyhtiön myynti LVI-Wabek Oy:lle Koskelosta, kortteli 82001

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 2 18.02.2015 Tekninen lautakunta 17 06.05.2015 Tekninen lautakunta 23 03.06.2015 Kunnanhallitus 134 08.06.2015

Tekninen lautakunta 2 18.02.2015 Tekninen lautakunta 17 06.05.2015 Tekninen lautakunta 23 03.06.2015 Kunnanhallitus 134 08.06.2015 Tekninen lautakunta 2 18.02.2015 Tekninen lautakunta 17 06.05.2015 Tekninen lautakunta 23 03.06.2015 Kunnanhallitus 134 08.06.2015 MURTOSEN VESIASEMAN VEDEN RAUDANPOISTOLAITTEISTON RAKENTAMINEN SEKÄ SANEERAUS

Lisätiedot

Puheenjohtaja. varajäsen. Kraapo Juha esittelijä/sihteeri

Puheenjohtaja. varajäsen. Kraapo Juha esittelijä/sihteeri Viranomainen No 3/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 32 KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.6.2015 17.30 18.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

PUOLANGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Tekninen lautakunta 17.4.2015. Otsikko Sivu 22 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

PUOLANGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Tekninen lautakunta 17.4.2015. Otsikko Sivu 22 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PUOLANGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 AIKA 17.4.2015 12:00-14:00 PAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA 3 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 23 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

MYNÄMÄEN KUNTA KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS, KORTTELI / 6 VASTINE

MYNÄMÄEN KUNTA KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS, KORTTELI / 6 VASTINE 1 / 6 VASTINE MYNÄMÄEN KUNTA KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS, KORTTELI 180 Keskustan asemakaavan muutos, kortteli 180 on ollut kaavaluonnoksena nähtävillä 8.4. 7.5.2013 Mynämäen kunnassa. Luonnoksesta on

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15. KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16.

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15. KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16. SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 17 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Keskustan alueen varhaiskasvatusjärjestelyt

Keskustan alueen varhaiskasvatusjärjestelyt Keskustan alueen varhaiskasvatusjärjestelyt 29.3.2018 Perusperiaatteet Väestömäärän kehittymistä seurataan suunnittelussa, syntyvyys alentunut viimeisten viiden vuoden aikana koko Sastamalassa Perusopetukseen

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Liekolankatu

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2014 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2014 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2014 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 16. kesäkuuta 2014 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 97 Aholan ranta-asemakaavan laatiminen... 216 98 Lausunnon antaminen

Lisätiedot

Tontti luovutetaan Advenille käytettäväksi maanvuokralain (258/66) 5.luvun tarkoittamalla tavalla kaukolämpölaitoksen tonttina.

Tontti luovutetaan Advenille käytettäväksi maanvuokralain (258/66) 5.luvun tarkoittamalla tavalla kaukolämpölaitoksen tonttina. Luonnos 23.4.2015 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Sastamalan kaupunki, 0144411-3 PL 23 38201 Sastamala jäljempänä kaupunki Vuokralainen: Adven Oy Äyritie 18, 01510 Vantaa jäljempänä

Lisätiedot

Sijainti ja alue. saakka.

Sijainti ja alue. saakka. Sijainti ja alue Sijainti Kemi on noin 22.400 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Perämeren rannalla noin 110 km Oulusta pohjoiseen ja noin 120 km Rovaniemeltä lounaaseen. Kemin naapurikuntia ovat mm. Keminmaa,

Lisätiedot