SIMPLY CLEVER. ŠkodaAuto AUTORADIO DANCE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SIMPLY CLEVER. ŠkodaAuto AUTORADIO DANCE"

Transkriptio

1 SIMPLY CLEVER ŠkodaAuto AUTORADIO DANCE

2

3 Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Radio Radio - Yleisesti Tärkeää tietoa Varkaussuojaus Perusasetukset Erityistoiminnot Radiokäyttö CD-vaihdin Käyttö Ulkoinen CD-vaihtaja Ulkoiset ohjelmalähteet Teknisiä tietoja

4 2 Radio Radio Radio - Yleisesti A1 Nuppi/painike avaaminen ja sulkeminen (paina) äänenvoimakkuus (nuppi) muut toiminnot ovat valikoissa A2 Näppäin CD CD-levyn toisto (CD-DA/CD-R/CD-RW/MP3, multisession) CD:n valinta asemavalintapainikkeilla A12 ulkoisen ohjelmalähteen valinta A3 A4 A5 Näppäin FM FM-alueen radiokäytön aktivoimiseksi Painike AS aaltoalueen 6 voimakkaimman lähettimen tallentaminen Näppäin SCAN pikahaku (ao. aaltoalueella) CD:n sisällön selaus A6 Painikkeet manuaalinen asemahaku CD:n raidan haku A7 Painikkeet radioasemien pikahaku CD:n raitojen pikasiirto A8 A9 A10 Painike äänenvoimakkuuden ja äänenvärin säätö Näppäin AM AM-alueen radiokäytön aktivoimiseksi Näppäin INFO radioasemien lähettämän teksti-informaation näyttö MP3-CD-levyyn sisällytettyjen tietojen näyttö A11 A12 MENU -painike radion ja CD-soittimen valikoille Asemanäppäimet aseman tallennus ja valinta CD-levyn valinta käyttöasetusten arvojen syöttö A13 CD-ulostyöntönäppäin A14 CD-asema A15 Näyttö - kuvaruutu A16 TP -painike liikennetiedotukset-tilan aktivoiminen Tärkeää tietoa Takuu Laitteelle on samat takuuehdot kuin uudelle autolle. Takuuajan päättymisen jälkeen voidaan korjausta kaipaava laite vaihtaa edullisesti peruskunnostettuun uudenveroiseen laitteeseen, jolla on varaosatakuu. Edellytyksenä on kuitenkin, että laitteen kotelossa ei ole mitään vaurioita eikä laitteelle ole kukaan asiaa tuntematon tehnyt korjausyrityksiä. Takuun puitteissa käsitellään vauriot, jotka eivät ole johtuneet järjestelmän asiattomasta käytöstä tai ammattitaidottomasta korjausyrityksestä. Sitäpaitsi laitteessa ei saa olla mitään ulkopuolista vauriota. Radiokäyttö Säädä radiota ajon aikana vain silloin, kun se on muun liikenteen huomioon ottaen turvallista. Äänenvoimakkuuden asetus tulee valita siten, että ulkopuolelta tulevat merkkiäänet kuten esim. hälytysajoneuvojen sireenit (poliisi, ambulanssi, paloauto) ovat aina kunnolla kuultavissa.

5 Radio 3 HUOMIO! Keskity ensisijaisesti auton ajamiseen! Kuljettajalla on täysi vastuu liikenneturvallisuudesta. Käytä toimintoja vain siten, että säilytät aina auton hallinnan kaikissa liikennetilanteissa! Näyttö Näyttöä pitää käsitellä varoen, sillä sormenpäistä tai kosketuksista terävillä esineillä voi syntyä jälkiä ja naarmuja. Sormenjäljet voit puhdistaa näytöstä pehmeällä kankaalla ja tarvittaessa puhtaalla alkoholilla. Mitään liuottimia, kuten bensiiniä tai tärpättiä, et saa käyttää, koska nämä vahingoittavat näytön pintaa. Varkaussuojaus Varkaudeneston ohjelmointi Radiossa on Komfort-turvakoodi. Turvakoodi tallennetaan ensimmäisellä käyttöönottokerralla sekä radion että auton muistiin. Jos autosta on ollut akku irrotettuna, kytke ensin virta autoon ja vasta sitten radioon. Jos haluat asentaa radion toiseen autoon, on turvakoodi myös syötettävä. Ota tässä tapauksessa yhteys Škoda-huoltoon tai Škoda-maahantuojaan. Koska laite toimii vain turvakoodin syöttämisen jälkeen, varastetun radion käyttö on lähes mahdotonta lisäominaisuus auton hyvään varkaussuojaan. Koodi on tallennettu mittaristoon. Tarvittaessa uusintakoodaus tapahtuu sieltä automaattisesti (Komfort-koodaus). Koodin käsinsyöttö uudelleen ei siten yleensä ole tarpeen. Koodin syöttäminen Kytke autoon virta ja kytke sitten radioon virta. Ensin näyttöön tulee SAFE ja seuraavaksi Syötä turvakoodi asemanvalintapainikkeilla A12. Vahvista turvakoodin syöttö painikkeella. Jos vahvistat väärin syötetyn koodin, voit toistaa menettelyn uudelleen yhden kerran. Jos syötät koodin vielä toisen kerran väärin, laite lukkiutuu noin tunniksi. Vasta noin tunnin kuluttua, kun radiossa on ollut koko ajan virta kytkettynä ja auton virta-avain virtalukossa, voit syöttää turvakoodin jälleen. Jaksotus - kaksi yritystä, yksi tunti lukitusta - on edelleen voimassa. Perusasetukset Laitteen kytkeminen toimintaan ja pois toiminnasta Painamalla kierto- ja painonuppia A1 järjestelmä voidaan käynnistää ja sammuttaa. Jos virta-avain otetaan pois virtalukosta, kun järjestelmä on kytkettynä toimintaan, järjestelmä kytkeytyy automaattisesti pois toiminnasta. Voit avata radion uudestaan nuppi/painikkeesta A1. Jos auton moottori ei ole käynnissä, radiosta katkeaa virta automaattisesti noin tunnin kuluttua auton akun säästämiseksi.

6 4 Radio Jos olet kytkenyt radiosta virran poistamalla avaimen virtalukosta, radio kytkeytyy päälle, kun taas kytket avaimesta virran autoon. Audion asetukset Valitse haluamasi ääniasetus painamalla ensin painiketta ja sen jälkeen asemanvalintapainikkeita A12. Aseta haluamasi arvo kääntämällä kääntö-/painonupista A1. Valitse seuraavista ääniasetuksista: TREBLE - korkeat äänet (diskantti); MIDTONE - keskialue; BASS - matalat äänet; LOUD - äänenvoimakkuuden ollessa hiljainen tämä toiminto vahvistaa matalia ja korkeita taajuuksia; MONO. Valinta OFF - stereovastaanotto säätyy automaattisesti. Riittävän voimakkaalla signaalilla vastaanotto on stereo. Valinta ON - tietyissä oloissa (esim. kaupungissa) saattaa stereovastaanotossa olla häiriöitä, vaikka signaali olisikin riittävän vahva. Valinta mono-vastaanotto poistaa stereokoodauksen käytöstä. Äänentoiston laatu paranee selvästi. Näytön viesti sammuu 10 sekunnin kuluttua viimeisestä valinnasta. Painiketta painettuasi, paitsi asemanvalintapainikeet A12, säätö lukitaan ja valittu asetus tallentuu. Ääniasetusten toinen taso IPääset ääniasetusten toiselle tasolle painikkeella ja sen jälkeen asemanvalintapainikkeilla A12. Valitse seuraavista asetuksista: BALANCE - äänenvoimakkuus auton oikealla ja vasemmalla puolella; FADER - äänenvoimakkuus autossa edessä ja takana. Ääniasetusten kolmas taso Ääniasetusten kolmannelle tasolle pääset painamalla uudestaan asemanvalintanäppäimiä A12. Valitse seuraavista asetuksista: GALA Radion äänenvoimakkuus nousee automaattisesti auton nopeuden kasvaessa. Suurempi arvo nostaa äänenvoimakkuutta enemmän. PDC VOL Jos autoon on asennettu pysäköintitutka, äänenvoimakkuus laskee automaattisesti etukäteen määriteltyyn tasoon, kun pysäköintitutka on käytössä. PH VOL Jos autoon on asennettu kädet vapaana -varustus, tällä säädät puhelimen äänenvoimakkuuden. TA VOL Minimiäänenvoimakkuus liikennetiedotuksille. Äänenvoimakkuus nousee tähän lukemaan, jos radion äänenvoimakkuus on muuten säädetty hiljaisemmaksi. Muulloin tämä äänenvoimakkuus ei muutu. ON VOL Radion muistiin jää ennen virran katkaisua viimeksi käytössä ollut äänenvoimakkuus. Jos äänen voimakkuus oli silloin suurempi kuin ON VOL -asetuksissa säädetty arvo, äänenvoimakkuus alennetaan tähän arvoon radioon uudestaan virta kytkettäessä. BACK Takaisin ääniasetusten tasolle kaksi pääset näppäimellä.

7 Radio 5 Erityistoiminnot Erityistoimintojen säädöt Monet radioasemat, varsinkin FM-asemat, lähettävät ohjelman lisäksi RDS-informaatiota. Näihin informaatioihin kuuluvat esim. valitun radioaseman lähetysnimi ja liikenneradiotoiminta. Radiotoimintojen säätö Painikkeesta MENU saat näyttöön erityistoimintojen säädöt. LEARN Tätä toimintoa käyttämällä vastaanotto on häiriötöntä ja asemahaku nopeaa. Radio näyttää luettelon vastaanottokelpoisista taajuuksista. Luettelo on järjestetty ohjelmantunnistuksen (PI) ja signaalin voimakkuuden mukaan. Voit vaihtaa luettelon avulla saman aseman toiselle taajuudelle, joka myös peittää kuuntelualueesi. LEARN ON - radio pitää ajan tasalla ja lajittelee kaikki vastaanottokelpoiset taajuudet siltä alueelta, jolla juuri olet. Tästä aiheutuu lyhyitä signaalikatkoja; LEARN OFF - joissain tilanteissa saattaa luettelon päivittyminen häiritä. Radio testaa tällöin erikseen jokaisen taajuuden, jolle kuuntelu voitaisiin vaihtaa. REGIONAL Jotkut yleisradioasemat jakavat lähetyksensä tiettyinä aikoina aluelähetyksiksi. Siksi sama asema saattaa lähettää eri alueilla erilaista ohjelmaa. Laite pyrkii etsimään vain valitun radioaseman vaihtoehtoisia taajuuksia. Mikäli vastaanoton laatu on niin huono, että asema on vaarassa kadota, radiovastaanotin hyväksyy sukulaisaseman taajuuden vastaanoton REGIONAL ON - vastaanotin kääntyy sukulaisasemalle, jos valitun aseman vastaanotto on vaarassa keskeytyä; REGIONAL OFF - vastaanotin kääntyy paikalliselle sukulaisasemalle ilman rajoituksia. SEEK SEEK LOCAL - pysäyttää haun paikalliselle asemalle, josta tulee vahvin signaali; SEEK DX - pysäyttää asemahaun kaikkien kuuntelukelpoisten asemien kohdalle. AUX Radiossa on liitäntä ulkoista ohjelmalähdettä varten. AF Toiminnolla vaihtoehtoinen taajuus (AF) varmistetaan, että valitun aseman parhaiten kuuluva taajuus tulee valituksi. Radiotoisto saattaa katketa hetkeksi asemahaun ollessa käynnissä, kun paras taajuus on löytynyt. Jos vaihtoehtoista taajuutta ei löydy eikä vastaanotin enää saa kunnollista signaalia, valitse toinen asema. Toinen taso - erityistoimintojen säädöt Toiselle tasolle erityistoimintojen säätämiseksi pääset painamalla MENU -painikketta ja sen jälkeen painamalla asemanvalintapainikkeita A12. PDC Jos autoon on asennettu pysäköintitutka, tulee, tutkan käyttöönoton jälkeen, näyttöön ilmoitus välimatkasta esteeseen Etäisyys näytetään palkkeina. BEEP Radioasemien tallennuksen yhteydessä kuuluva merkkiääni päälle tai pois. PHONE Jos autoon on asennettu kädet vapaana -varustus, laskee radion äänenvoimakkuus automaattisesti puhelun ajaksi. ILLUM Radion painikkeiden valaistus päälle (1) tai pois (2). BACK Takaisin edelliselle tasolle pääset näppäimellä.

8 6 Radio Ulkoinen vahvistin Jos olet liittänyt mukaan ulkoisen vahvistimen, voit valita kuudesta ääniefektistä. Painikkeella ja asemanvalintapainikkeilla A12 voit valita seuraavista ääniefekteistä: LINEAR - normaali äänentoisto ilman korostuksia, sopii kaikelle musiikille ja puheelle; SPEECH - hiljentää muut äänet siten, että puhe kuuluu selvimmin; ROCK - sopii rock-musiikin toistoon; CLASSIC - sopii klassisen musiikin toistoon; CLASSIC - sopii pop-musiikin toistoon; LIVE - sopii live-konserttien toistoon. Radiokäyttö Näytön sisällys AB radion muistissa olevien asemien taajuudet tai nimet; AC symboli näyttää juuri valitun aseman; AD Liikennetiedotteiden vastaanotto; AE valittu aaltoalue. Aaltoalueet Radiossa on FM- ja AM-aaltoalueet. Näille on 6 tallennustasoa, s.o. 3 tasoa FMalueelle ja 3 tasoa AM-alueelle. Jokaisella tasolla on 6 tallennuspaikkaa. FM-alueen aktivointi Aktivoi FM-aaltoalue painamalla FM -painiketta Painamalla painiketta useaan kertaan voit liikkua tasojen FM1, FM2 ja FM-AS välillä. AM-alueen aktivointi Aktivoi FM-aaltoalue painamalla AM -painiketta Painamalla painiketta useaan kertaan voit liikkua tasojen AM1, AM2 ja AM-AS välillä. Asemien haku ja tallennus Näytössä näkyy seuraava sisältö: A valittu asema (taajuus tai nimi); Kuva 1 Radiokäyttö Manuaalinen haku Valitse haluamasi asema painikkeilla tai. Automaattinen asemahaku SEEK Painikkeilla tai radio hakee aaltoalueen lähimmän seuraavan aseman. Radioaseman tallentaminen muistiin Aseman valitsemiseksi pidä asemanvalintapainiketta A12 alhaalla, kunnes radio hiljenee hetkeksi ja kuuluu merkkiääni.

9 Radio 7 Automaattinen tallennettujen asemien haku Paina näppäintä AS. Automaattinen asemahaku käynnistyy. 6 voimakkainta signaalia lähettävää asemaa tallentuu. Näytössä lukee STORING Äänenvoimakkuus alenee. Kun asemien tallennus on päättynyt asemanvalintapainikkeilla A12, voit painikkeella A12 hakea haluamasi aseman. Jokaisella seuraavalla AS -painikkeen painalluksella tallennettu asema aktivoidaan ja tallennetaan uudestaan. Radiotext Jotkut asemat lähettävät teksti-informaatiota (Radiotext) Tekstit näytetään, kun painat painikkeesta INFO. Kaikki radioasemat eivät lähetä teksti-informaatiota. Signaalin laadusta riippuu, kuinka nopeasti radio näyttää kaiken tekstin. Jos asema ei lähetä teksti-informaatiota, näyttöön tulee ilmoitus TEXT UNAVAILABLE. Liikennetiedotukset Liikennetiedotusten aktivointi ja aktivoinnin poisto Paina painiketta TP, Näyttöön ilmestyy TP. Jos valittu asema ei lähetä liikennetiedotuksia, radio etsii toisen aseman, joka niitä lähettää. Näyttöön tulee ilmoitus TP SEEK. Jos radio ei löydä yhtään liikennetiedotuksia lähettävää asemaa, näyttöön tulee ilmoitus NO INFO. Liikennetiedotus keskeyttää automaattisesti CD-toiston tai sellaisen radioaseman kuuntelun, joka ei lähetä liikennetiedotuksia. Näyttöön ilmestyy TRAFFIC. Liikennetiedotuksen jälkeen radio jatkaa automaattisesti tiedotusta edeltänyttä toistotehtävää Painiketta TP, uudestaan painamalla saat liikennetiedotukset pois käytöstä, näyttö TP sammuu. Jonkin aseman lähettämä informaatio voidaan silloin tallentaa samalla kun kuuntelet toista asemaa. Jos liikennetiedotusten vastaanotto ei ole mahdollista, näyttöön ilmestyy NO INFO. SCAN-toiminto Voit kuunnella aaltoalueen asemia peräkkäin lyhyen aikaa (10 sekuntia). Painikkeesta SCAN, radio etsii automaattisesti kaikki aaltoalueen käytettävissä olevat asemat. Jos haluat valita seuraavan aseman, paina painikkeesta A12 tai. Automaattihaun lopetat painikkeesta A12 OK. Kuuntelemasi asema pysyy valittuna. Löytääksesi uudestaan alkuperäisen aseman, paina asemanvalintapainikkeesta A12 CANCEL. lmatyypit (PTY) Tällä toiminnolla voit rajata haun tietynlaisiin ohjelmatyyppeihin. lmatyypin (PTY) valinta Paina SCAN ja sen jälkeen asemanvalintapainikkeesta A12 PTY. Käännä nuppi/painiketta A1 ja valitse haluamasi ohjelmatyyppi näytön tekstien mukaan

10 8 Radio Vahvista valinta asemanvalintapainikkeella A12 OK, radio hiljenee ja alkaa etsiä haluamaasi ohjelmatyyppiä. Haun lopettamiseksi ja löydetyn aseman kuuntelemiseksi paina asemanvalintapainiketta A12 OK tai CANCEL, palataksesi edelliseen ohjelmaan. Koko maata käsittävän tai paikallisen vaaran uhatessa lähetetään ohjelmatyyppi ALARM. lmatyypit: NONE - ei määritelty tarkemmin NEWS - uutiset AFFAIRS - tapahtumat INFO - tiedotukset SPORT - urheilu EDUCATE - kasvatus DRAMA - kuunnelmat CULTURE - kulttuuri VARIED - musiikkiohjelmat yleensä POP - pop ROCK - rock EASY - rentoutusmusiikki LIGHT - viihdemusiikki CLASSICS - klassinen musiikki OTHER - muut ohjelmatyypit WEATHER - Sää FINANCE - talous CHILDREN - Lastenradio SOCIAL - yhteiskunnalliset ohjelmat RELIGION - hengelliset ohjelmat PHONE IN - juonnetut puhelinohjelmat TRAVEL - matkailu LEISURE - viihdeohjelmat COUNTRY - kantrimusiikki JAZZ - jazz NATION - kotimainen iskelmä OLDIES - oldies FOLK - kansanmusiikki DOCUMENT - dokumenttiohjelmat SCIENCE - tiedeohjelmat Asematyypin haku keskeytyy valitsemalla NONE. Radio jatkaa edellisen aseman toistoa, jos yhtään haluamasi ohjelmatyypin asemaa ei löydy. lmatyyppivalinnat ovat käytössä vain FM-aaltoalueella.

11 CD-vaihdin 9 CD-vaihdin Käyttö CD-levyn laittaminen sisään Radion soittimella voi toistaa CD-DA/CD-R/RW/MP3 ja multisession CDlevyjä. Paina näppäintä CD. Jos soittimessa ei ole yhtään CD-levyä, näytetään NO CD. Jos soittimessa on CD-levy, toisto jatkuu siitä, mihin se on viimeksi jäänyt. Näytössä näkyy seuraava sisältö: A soitettavan raida numero; AB toistoaika; AC Asemanvalintapainikkeiden järjestys A12 ; AD Aktiivisen REPEAT-tilan näyttö; AE Aktiivisen MIX-tilan näyttö. Kuva 2 CD-käyttö CD-soittimen käyttö Kappaleen valitseminen CD-levyn toiston aikana voit valita edellisen tai seuraavan raidan painikkeella tai. Pikahaku: Paina tai, haku eteen- tai taaksepäin alkaa, kun vapautat painikkeen. SCAN-toiminto Painikkeesta SCAN, voit selata koko CD:n sisältöä. Jokaisen raidan alusta toistetaan 10 sekuntia. Samalla näytetään raidan numero. Lopeta automaattihaku asemanvalintapainikkeesta A12 OK. Valitsemasi raita toistetaan. CD-levyn kuuntelun lopettaminen -toisto loppuu painikkeesta FM tai AM. Jos et ota esiintyöntynyttä CD-levyä kokonaan pois soittimesta, hetken kuluttua se vedetään takaisin soittimeen, turvallisuussyistä.

12 10 CD-vaihdin MP3-tiedostojen kuuntelu AB kansion numero, jossa toistettava kappale on; AC asemanvalintapainikkeiden A12 järjestys, edellisen tai seuraavan kansion valinta, Informaationäytön valinta ajankohtaiseen kappaleeseen FILE; AD toistettavan raidan näyttö; AE toistoaika. CD-toiston valinnat Kuva 3 MP3-tiedostojen kuuntelu Näppäin SCAN Painikkeesta SCAN, voit selata koko CD:n sisältöä. Jokaisen raidan alusta toistetaan 10 sekuntia. Samalla näytetään raidan numero. Valitse kansio ja selaa sen sisältöä painamalla kulloistakin asemapainiketta A12. Lopeta automaattihaku asemanvalintapainikkeesta A12 OK. Valitsemasi raita toistetaan. Näppäin INFO INFO -painiketta painamalla näyttöön ilmestyy senhetkisen kansion ja raidan tiedot MP3 INFO. Lisäinformaation näyttäminen Asemanvalintapainikkeesta A12 ID3 INFO, saat näyttöön kuunneltavasta raidasta lisätietoa. Näytössä näkyy seuraava sisältö: A tietoa raidasta. Jos CD-levylle ei ole tallennettu tietoa, näytetään UNAVAI- LABLE; Paina MENU -painiketta CD-toiston aikana Näytetään seuraavat toiminnot: MIX-näppäin Kappaleiden toisto sattumanvaraisessa järjestyksessä. OFF - toisto järjestyksessä; TRACK - tietyn kansion kappaleiden toisto sattumanvaraisessa järjestyksessä; FOLDER - jos soittimeen on ladattu MP3-tiedostoja sisältävä CD-levy, kappaleet toistetaan sattumanvaraisessa järjestyksessä sattumanvaraisesti valitusta kansiosta. REPEAT Raidan toistotavan valinta. OFF - toisto järjestyksessä; TRACK - valitun raidan toisto uudelleen; FOLDER - jos soittimeen on ladattu MP3 -tiedostoja sisältävä CD-levy, raidat toistetaan kansiosta, joka oli toistomuodon alkaessa aktiivisena. AUX Radiossa on liitäntä ulkoista ohjelmalähdettä varten.

13 CD-vaihdin 11 ita CD-levyjen kuunteluun Soitto hyppii Huonoilla teillä ja olosuhteissa, joissa on voimakasta tärinää, CD-levy saattaa hyppiä. Ulkoinen CD-vaihtaja Käyttö Kondensoituminen Kylmällä ilmalla ja sateen jälkeen CD-soittimeen voi keräytyä (kondensoitua) kosteutta. Tämä voi aiheuttaa soiton hyppimistä tai jopa estää soittamisen kokonaan. Tällaisissa tapauksissa pitää odottaa, että kosteus haihtuu. Vihjeitä CD-levyjen hoitamiseen Jos CD-levy on likaantunut, älä hankaa sitä kehän suuntaan vaan pyyhi pehmeällä nukkaamattomalla kankaalla keskeltä ulospäin. Jos levy on pahasti likaantunut, suosittelemme sen puhdistamista erityisellä CD-puhdistusaineella, joita on myytävänä. Myös tällaisessa tapauksessa CD-levyä pitää pyyhkiä keskeltä ulospäin eikä kehän suuntaisesti, ja lopuksi sen on annettava kuivua. Varoitus! Älä koskaan käytä CD-levyn puhdistamiseen bensiiniä, maaliohenteita tai äänilevyjen puhdistusaineita, sillä ne saattavat vahingoittaa CD-levyn pintaa. Älä koskaan jätä CD-levyä suoraan auringonpaisteeseen! Älä koskaan kirjoita CD-levyyn äläkä liimaa siihen tarroja! Epäpuhtaudet ja vauriot CD-levyssä voivat vaikeuttaa informaatioiden lukemista. Lukemisvirheet riippuvat likaantumisen tai mekaanisten vaurioiden laajuudesta. Syvät naarmut aiheuttavat lukemisvirheitä, jolloin CD:n soitto voi hyppiä tai juuttua paikalleen. CD-levyjä on aina käsiteltävä huolellisesti ja niitä on säilytettävä suojakoteloissaan. Kuva 4 Ulkoisen CD-vaihtajan käyttö Autoon saa lisävarusteena alkuperäisosa-cd-vaihtajan. Paina radioon integroidun CD-soittimen käyttöpainiketta CD. Ulkoisen CD-vaihtaja aktivoituu. Jos radioon ei ole liitetty ulkoista CDvaihtajaa, näytössä näkyy NO CDC. Valitse CD-levy asemanvalintapainikkeella A12. Tyhjän levypaikan kohdalla näytetään NO CD. Näytössä näkyy seuraava sisältö: A soitettavan raida numero; AB toistoaika; AC CD-levyjen selaus asemanvalintapainikkeilla A12, kuunneltavan levyn valinta; AD toistettavan CD:n näyttö; AE Aktiivisen MIX-tilan näyttö.

14 12 CD-vaihdin Ulkoisen CD-vaihtajan toiminnot Paina MENU -painiketta CD-toiston aikana Näytetään seuraavat toiminnot: MIX-näppäin Aseta haluamasi arvo asemanvalintapainikkeesta A12. OFF - toisto järjestyksessä; TRACK - tietyn kansion kappaleiden toisto sattumanvaraisessa järjestyksessä. Asemanvalintapainikkeella A12 pääset radioasetusten toiselle tasolle sivu 5. Ulkoiset ohjelmalähteet Radioon voi liittää monenlaisia ohjelmalähteitä, esim. kannettavan soittimen. Ulkoisen ohjelmalähteen aktivoiminen Paina toistamiseen painiketta CD. Ulkoinen sisäänmeno aktivoituu ja AUX IN... näkyy näytössä. Toisto alkaa automaattisesti, kun olet liittänyt ulkoisen äänilähteen liitäntään. Jos haluat säätää ulkoisen ohjelmalähteen signaalituloa, käytä asemanvalintapainiketta A12. Sisäänmenotason säätö AUX LEV 1 - korkea taso, erityisesti kannettavien tietokoneiden käyttöön; AUX LEV 2 - keskitaso, kasetti- tai CD-soittimen käyttöön; AUX LEV 3 - matala taso, MP3 -soittimen käyttöön; Radiolla ei voi säätää ulkoisen ohjelmalähteen tasonsäätöä. Parhaan äänenlaadun saat sopivasti sisäänmenotasoa ja ulkoisen ohjelmalähteen ulostulotasoa (yleensä äänenvoimakkuuden säädin) yhdistelemällä. Katso yksityiskohtaiset ohjeet ao. laitteen käyttöoppaasta. Teknisiä tietoja Lähtöteho 4x20 W, 14,4 V; 25 C; 10% THD (Total Harmonic Distation = harmoninen kokonaissäätö) 4x35 W huipputeho Ajoneuvon tyypin mukainen digitaalinen audioprosessori taajuuskorjaimella. Näyttö Positiivinen FSTN (Film Super Twisted Nematic) Graafinen näyttö, 200x47 aktiivipistettä Toiston lopettaminen ulkoisesta ohjelmalähteestä Paina nuppia FM tai AM. Viimeksi kuunneltu radioasema kuuluu jälleen. CD-painikkeesta painamalla aloitat CD -levyn toiston

15 Muistiinpanoja 13

16 14 Muistiinpanoja

17 Muistiinpanoja 15

18

19 Škoda Auto kehittää jatkuvasti kaikkia autotyyppejään ja -mallejaan. Sen vuoksi on ymmärrettävää, että autojen muodoissa, varustuksessa ja tekniikassa voi tapahtua muutoksia. Siksi näiden käyttöohjeiden tiedot, kuvat ja selostukset eivät ole sitovia. Tämän julkaisun osittainenkin jälkipainos, monistaminen, kääntäminen tai muu hyödyntäminen ilman Škoda Auton kirjallista lupaa on kielletty. Kaikki tekijänoikeusasetuksen mukaiset oikeudet kuuluvat Škoda Autolle. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Julkaisija: ŠKODA AUTO a. s. ŠKODA AUTO a. s. 2007

20 Autorádio Dance Škoda Auto finsky S J R

Käyttöoppaasi. SKODA AUTORADIO DANCE http://fi.yourpdfguides.com/dref/3579568

Käyttöoppaasi. SKODA AUTORADIO DANCE http://fi.yourpdfguides.com/dref/3579568 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

ŠkodaAuto AUTORADIO BEAT SIMPLY CLEVER

ŠkodaAuto AUTORADIO BEAT SIMPLY CLEVER ŠkodaAuto AUTORADIO BEAT SIMPLY CLEVER Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Radio....................................... Radio - Yleisesti............................... Tärkeää tietoa.................................

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. Radio Blues Käyttöohjekirja

SIMPLY CLEVER. Radio Blues Käyttöohjekirja SIMPLY CLEVER Radio Blues Käyttöohjekirja Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita Käyttöohjekirja 2 Merkinnät käyttöohjekirjan tekstissä 2 Radio - Yleiskuva 2 Tärkeää tietoa 2 Varkaussuoja 3 Perusasetukset 3

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER RADIO SWING KÄYTTÖOHJEKIRJA

SIMPLY CLEVER RADIO SWING KÄYTTÖOHJEKIRJA SIMPLY CLEVER RADIO SWING KÄYTTÖOHJEKIRJA Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita................................ 2 Käyttöohjekirja..................................... 2 Merkinnät käyttöohjekirjan

Lisätiedot

AUTORADIO SWING KÄYTTÖOHJEET

AUTORADIO SWING KÄYTTÖOHJEET AUTORADIO SWING KÄYTTÖOHJEET B1Z-6000F Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita........................... Käyttöohjekirja................................ Merkinnät käyttöohjekirjan tekstissä........

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. ŠkodaAuto AUTORADIO SWING

SIMPLY CLEVER. ŠkodaAuto AUTORADIO SWING SIMPLY CLEVER ŠkodaAuto AUTORADIO SWING Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita.......................... Yleiskuva...................................... Tärkeitä ohjeita................................

Lisätiedot

ŠkodaOctavia Tour AUTORADIO SYMPHONY SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia Tour AUTORADIO SYMPHONY SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Tour AUTORADIO SYMPHONY SIMPLY CLEVER Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Radio....................................... Radio - Yleiskuva.............................. Tärkeää tietoa.................................

Lisätiedot

AUTORADIO BLUES KÄYTTÖOHJEET

AUTORADIO BLUES KÄYTTÖOHJEET AUTORADIO BLUES KÄYTTÖOHJEET Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita........................... Yleiskuva...................................... Tärkeitä ohjeita...............................

Lisätiedot

AUTORADIO BLUES KÄYTTÖOHJEET

AUTORADIO BLUES KÄYTTÖOHJEET AUTORADIO BLUES KÄYTTÖOHJEET Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Radio........................................ Radio - Yleiskuva............................. Tärkeää tietoa................................

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT KIEL CD30 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3329679

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT KIEL CD30 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3329679 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Alicante CD30 Kiel CD30 Lausanne CD30

Alicante CD30 Kiel CD30 Lausanne CD30 Radio / CD Alicante CD30 Kiel CD30 Lausanne CD30 Käyttö- ja asennusohje 2 Avaa tästä ENGLISH DEUTSCH 2 3 5 1 4 6 7 8 FRANÇAIS ITALIANO NEDERLANDS 14 13 12 11 10 9 SVENSKA ESPAÑOL PORTUGUÊS 3 KÄYTTÖELEMENTIT

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. VDO DAYTON CD 413 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3701439

Käyttöoppaasi. VDO DAYTON CD 413 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3701439 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. ŠkodaAuto AUTORADIO SWING

SIMPLY CLEVER. ŠkodaAuto AUTORADIO SWING SIMPLY CLEVER ŠkodaAuto AUTORADIO SWING Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita.......................... Yleiskuva...................................... Tärkeitä ohjeita................................

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. Radio Swing Käyttöohjekirja

SIMPLY CLEVER. Radio Swing Käyttöohjekirja SIMPLY CLEVER Radio Swing Käyttöohjekirja Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita Käyttöohjekirja 2 Merkinnät käyttöohjekirjan tekstissä 2 Yleiskuva 2 Tärkeitä ohjeita 2 Varkaussuoja 3 Perusasetukset 3 Radiokäyttö

Lisätiedot

MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS

MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS ROCK POP EQ CLAS RDM AUTORADIO FINwww.facebook.com/denverelectronics MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS CAU-436 1 17 11 18 7 6 12 16 CAU-436 FM/USB/SD MP3 PLAYER 14 15 TA PTY 8 VOL/SEL AF 2 19

Lisätiedot

Automaattinen pysäytys Kun kasetti on toistettu tai nauhoitettu loppuun, se pysähtyy automaattisesti.

Automaattinen pysäytys Kun kasetti on toistettu tai nauhoitettu loppuun, se pysähtyy automaattisesti. 1. Toimintovalitsin: CD/kasetti (OFF)/RADIO 2. Taajuusaluevalitsin: FM/FM ST-alueiden valinta. 3. FM antenni: Saat parhaan mahdollisen vastaanoton vetämällä antennin ulos. 4. CD-soittimen luukku: Aseta

Lisätiedot

Käyttöohjeet Radio Aura CD AUCD-000

Käyttöohjeet Radio Aura CD AUCD-000 Käyttöohjeet Radio Aura CD AUCD-000 Tärkeitä ohjeita koskien liikenneturvallisuutta Autoliikenne edellyttää kuljettajalta jatkuvaa tarkkaavaisuutta. Huomio! Tutustu radion käyttöön ja eri toimintoihin

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT KONSTANZ CD31 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3330064

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT KONSTANZ CD31 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3330064 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

DAB-Radio / CD / MP3 / MMC. Woodstock DAB52. Käyttö- ja asennusohje. http://www.blaupunkt.com

DAB-Radio / CD / MP3 / MMC. Woodstock DAB52. Käyttö- ja asennusohje. http://www.blaupunkt.com DAB-Radio / CD / MP3 / MMC Woodstock DAB52 Käyttö- ja asennusohje http://www.blaupunkt.com 2 Avaa tästä ENGLISH DEUTSCH 1 2 3 4 5 6 7 8 9 FRANÇAIS ITALIANO NEDERLANDS 16 15 14 13 12 11 10 SVENSKA ESPAÑOL

Lisätiedot

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. 1 Digitointi LP-levyltä CD-levylle (Ion CD Direct) Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Soittimessa voi käyttää CD-R, CD+R, uudelleen kirjoitettavia CD-RW ja CD+RW levyjä. Yhdelle levylle voi

Lisätiedot

DEUTSCH ENGLISH. Käyttöohje. München RD 104

DEUTSCH ENGLISH. Käyttöohje. München RD 104 Käyttöohje München RD 104 1 Sisällysluettelo Tiivistetyt ohjeet... 4 Tärkeitä ohjeita... 6 Mitä on ehdottomasti luettava... 6 Liikenneturvallisuus... 6 Asennus/liitäntä... 6 Optinen varassuojaus... 7 KeyCard...

Lisätiedot

CAD-470 A/PS TA SCN 1 PAU 2 INT 3 RPT 4 RDM 5 6 MUTE KÄYTTÖOPAS A/PS TA SCN 1 PAU 2 INT 3 RPT 4 RDM 5 6 MUTE

CAD-470 A/PS TA SCN 1 PAU 2 INT 3 RPT 4 RDM 5 6 MUTE KÄYTTÖOPAS A/PS TA SCN 1 PAU 2 INT 3 RPT 4 RDM 5 6 MUTE CAD-0 DISP PTY BAND MD AF A/PS SCN 1 PAU 2 INT RPT RDM MUTE 0 8 BAND DISP KÄYTTÖOPAS PTY MD AF A/PS SCN 1 PAU 2 INT RPT RDM MUTE AUTOSTEREOT CD/CDR/CDRW/MP-SOITTIMELLA JA PLL-FM-STEREORADIOLLA 9 9 0 RDS

Lisätiedot

MCU-5301 LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE KOKONAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ LEHTINEN HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN.

MCU-5301 LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE KOKONAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ LEHTINEN HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. MCU-5301 LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE KOKONAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ LEHTINEN HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. SÄÄTIMET 1. VIRITYSSÄÄDIN 2. TAAJUUSALUEVALITSIN (AM/FM/FM STEREO) 3. TOIMINNON

Lisätiedot

Paristot Kytke laite täysin pois päältä. Avaa paristokansi ja aseta sisään 8 kpl UM- 2/ C -paristoa. Varmista, että +/- merkinnät vastaavat toisiaan.

Paristot Kytke laite täysin pois päältä. Avaa paristokansi ja aseta sisään 8 kpl UM- 2/ C -paristoa. Varmista, että +/- merkinnät vastaavat toisiaan. 1. Toimintovalitsin CD-TAPE(OFF)/RADIO 2. Taajuusaluevalitsin - AM/FM/FM 3. FM antenni 4. CD pesä 5. Virityspyörä 6. BASS BOOST painike 7. CD hyppy/etsi eteen 8. CD hyppy/etsi taakse 9. CD ohjelmointi

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. ŠkodaAuto RADIO- JA SUUNNISTUSJÄRJESTELMÄ CRUISE

SIMPLY CLEVER. ŠkodaAuto RADIO- JA SUUNNISTUSJÄRJESTELMÄ CRUISE SIMPLY CLEVER ŠkodaAuto RADIO- JA SUUNNISTUSJÄRJESTELMÄ CRUISE Brn-01H15 Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Radio....................................... Yleiskuva......................................

Lisätiedot

OPEL COMBO Infotainment-ohjekirja

OPEL COMBO Infotainment-ohjekirja OPEL COMBO Infotainment-ohjekirja Sisältö Johdanto... 4 Radio... 24 CD-soitin... 30 AUX-liitäntä... 34 USB-liitäntä... 35 Ääniohjaus... 40 Puhelin... 49 Hakemisto... 62 4 Johdanto Johdanto Yleistä tietoa...

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. Radio Funky Käyttöohjekirja

SIMPLY CLEVER. Radio Funky Käyttöohjekirja SIMPLY CLEVER Radio Funky Käyttöohjekirja Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita Käyttöohjekirja 2 Tärkeitä ohjeita 2 Yleiskuva 3 Laitteen kytkeminen on/off 3 Äänenvoimakkuuden asetus 3 Äänen asetus 3 MENU-käyttö

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Finnish KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Lue nämä ohjeet ja noudata niitä ennen kuin käytät laitetta. SOITTIMEN YLEISKATSAUS 1 2 3 10 8 4 5 6 9 7 11 12 13 14 15 16 17 18 15 19 20 SÄÄTIMIEN

Lisätiedot

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi.

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi. 1. Toimintovalitsin : Valinta radion tai CD-soittimen välillä 2. Taajuusaluevalitsin : FM/FM ST-alueiden valinta 3. FM antenni : Saadaksesi parhaan mahdollisen vastaanoton vedä tämä ulos 4. CD kansi :

Lisätiedot

Bologna C51 Düsseldorf C51 Hawaii DJ51 Kansas DJ51 Maryland DJ51

Bologna C51 Düsseldorf C51 Hawaii DJ51 Kansas DJ51 Maryland DJ51 Radio / Cassette Bologna C51 Düsseldorf C51 Hawaii DJ51 Kansas DJ51 Maryland DJ51 Käyttöohje 2 Avaa tästä I ENGLISH DEUTSCH 2 4 6 FRANÇAIS 1 3 5 7 8 9 16 15 14 13 12 11 10 T ESPAÑOL SVENSKA NEDERLANDS

Lisätiedot

Nokia Display Headset (HS-6) -laitteen käyttöohje. 9232425 1. painos

Nokia Display Headset (HS-6) -laitteen käyttöohje. 9232425 1. painos Nokia Display Headset (HS-6) -laitteen käyttöohje 9232425 1. painos VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote HS-6 noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY

Lisätiedot

Alaska DJ70 Dallas MD70 New Orleans MD70

Alaska DJ70 Dallas MD70 New Orleans MD70 Radio / MD Alaska DJ70 Dallas MD70 New Orleans MD70 Käyttö- ja asennusohje 2 Avaa tästä DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS 1 2 3 4 5 6 ITALIANO NEDERLANDS 14 13 12 11 10 9 8 7 SVENSKA ESPAÑOL PORTUGUÊS 3 KÄYTTÖELEMENTIT

Lisätiedot

Nokia FM-lähetin CA-300 9203671/1

Nokia FM-lähetin CA-300 9203671/1 Nokia FM-lähetin CA-300 6 3 5 7 9203671/1 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj vakuuttaa täten, että CA-119- tyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä koskevien direktiivin

Lisätiedot

CLOCK RADIO. Sonoclock 660 PLL

CLOCK RADIO. Sonoclock 660 PLL CLOCK RADIO Sonoclock 660 PLL FI ALARM 1 ALARM 2 MEM/TIME COLOUR ON/OFF RDS/WEC SLEEP/NAP DISPLAY DIMMER 0 P SNOOZE AUTO DIMMER DISPLAY BATTERY P + &TUNING% C ANTENNA RESET Ü 3 SUOMI SUOMI 05-17 4 SUOMI

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT KINGSTON MP47 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3310481

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT KINGSTON MP47 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3310481 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE

DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE 1: SÄÄTIMET S1. LCD S2. REW / haku ylös / MENU / FF /haku alas S3. Äänenvoimakkuuden lasku - S4. Äänenvoimakkuuden nosto + S5. Virta päälle

Lisätiedot

DENVER TCD-55 SUOMALAISET KÄYTTÖOHJEET

DENVER TCD-55 SUOMALAISET KÄYTTÖOHJEET DENVER TCD-55 SUOMALAISET KÄYTTÖOHJEET 1. Äänenvoimakkuus 2. Toiminnonvalitsin (RADIO-TAPE-CD) 3. CD play/pause 4. CD hyppy/haku taaksepäin 5. CD hyppy/haku eteenpäin 6. CD stop 7. Kuulokkeet nostaa väkivivulla

Lisätiedot

LIITÄNTÄSOVITIN ipodille KS-PD100 Ennen tämän sovittimen käyttöä

LIITÄNTÄSOVITIN ipodille KS-PD100 Ennen tämän sovittimen käyttöä LIITÄNTÄSOVITIN ipodille KS-PD100 Ennen tämän sovittimen käyttöä Viimeisin päivitys: 1. maaliskuuta 2006 1 Tuetut JVC:n autovastaanottimet Tämä sovitin tukee seuraavia JVC:n autovastaanottimia* 1 : Vuonna

Lisätiedot

Käyttöopas. Sangean PR-D4

Käyttöopas. Sangean PR-D4 Käyttöopas Sangean PR-D4 TURVAOHJEET Lue tuotteen ohjeet tuotteen turvallisen käytön takaamiseksi ja säilytä nämä ohjeet tulevaisuuden varalle. 1. Älä käytä tuotetta veden lähellä. 2. Puhdista laite kuivalla

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER RADIO BOLERO KÄYTTÖOHJEKIRJA

SIMPLY CLEVER RADIO BOLERO KÄYTTÖOHJEKIRJA SIMPLY CLEVER RADIO BOLERO KÄYTTÖOHJEKIRJA Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita................................ 2 Käyttöohjekirja..................................... 2 Merkinnät käyttöohjekirjan

Lisätiedot

Nokia Sport-HF (HS-29 ja AD-45) 9250253/1

Nokia Sport-HF (HS-29 ja AD-45) 9250253/1 Nokia Sport-HF (HS-29 ja AD-45) 9250253/1 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuotteet HS-29 ja AD-45 noudattavat Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä.

Lisätiedot

Käyttöohje. Painikkeet:

Käyttöohje. Painikkeet: Käyttöohje Painikkeet: 1. PLAY: Päällä/pois päältä Toisto/Pysäytys 2. M: Valinta/Vahvistus 3. ON/OFF: Virtapainike soittimen päällä 4 Vol+: Äänenvoimakkuuden lisäys 5 Vol-: Äänenvoimakkuuden vähennys :

Lisätiedot

Nokia Display Headset HS-69 Käyttöopas. 9250694 1. painos, FI

Nokia Display Headset HS-69 Käyttöopas. 9250694 1. painos, FI Nokia Display Headset HS-69 Käyttöopas 9250694 1. painos, FI VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA vakuuttaa täten, että HS-69-tyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä koskevien

Lisätiedot

Tutustu Daisy-soittimeen!

Tutustu Daisy-soittimeen! Tutustu Daisy-soittimeen! Daisy-julkaisut Äänikirjat, -lehdet, oppaat, tiedotteet Äänen lisäksi kuvia, piirroksia, taulukoita Tiedostot MP3-muotoisia Jakelu CD-levyillä tai verkon kautta Daisy-julkaisuja

Lisätiedot

BeoSound Opaskirja

BeoSound Opaskirja BeoSound 3000 Opaskirja BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Opaskirjan sisältö 3 Bang & Olufsen -tuotteen käytön oppiminen on helppoa kahden opaskirjan avulla. Opaskirja Ohjekirja Opaskirjassa

Lisätiedot

VIANMÄÄRITYSMENETTELY SD-NAVI (versio 1.00)

VIANMÄÄRITYSMENETTELY SD-NAVI (versio 1.00) 1 - SISÄLLYS Asiakkaan valitus Vianmääritys Yleiskuvaus ja pinnijärjestys Luku 2 Yleinen toimintaongelma Luku 3 Ei toimintaa tai ei käynnisty (musta ruutu): Luku 3-1 Painike ei toimi Luku 3-2 Kosketusnäyttö

Lisätiedot

Radio / CD. London CD70. Käyttöohje

Radio / CD. London CD70. Käyttöohje Radio / CD London CD70 Käyttöohje 2 Avaa tästä DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS 1 2 3 4 5 6 ITALIANO NEDERLANDS 14 13 12 11 10 9 8 7 SVENSKA ESPAÑOL PORTUGUÊS 3 KÄYTTÖELEMENTIT 1 etupaneelin avauspainike 2 Painike

Lisätiedot

VDS iloft- NÄYTTÖ OSD- VALIKOLLA KÄYTTÖOHJE

VDS iloft- NÄYTTÖ OSD- VALIKOLLA KÄYTTÖOHJE VDS iloft- NÄYTTÖ OSD- VALIKOLLA KÄYTTÖOHJE Käyttöohje Onneksi olkoon, olet hankkinut ensiluokkaisen näytön! iloft VDS- laitteessa on handsfree- toiminto, sen värinäytön avulla voit kommunikoida ovipuhelimen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEKIRJA Radio Blues

KÄYTTÖOHJEKIRJA Radio Blues SIMPLY CLEVER KÄYTTÖOHJEKIRJA Radio Blues 5L0012771CE Johdanto Tämä käyttöohjekirja on tarkoitettu Radio Blues -järjestelmille (jäljempänä "laite"). Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti, sillä tässä esitetyt

Lisätiedot

HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303)

HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303) HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303) 1. Käynnistäminen Koskettamalla sormenpäällä ohjauspaneelin päälle/pois- näppäintä järjestelmä käynnistyy. Näyttöön tulee

Lisätiedot

HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303)

HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303) HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303) 1. Käynnistäminen Koskettamalla sormenpäällä ohjauspaneelin päälle/pois- näppäintä järjestelmä käynnistyy. Näyttöön tulee

Lisätiedot

AUTORADIO BOLERO KÄYTTÖOHJEET

AUTORADIO BOLERO KÄYTTÖOHJEET AUTORADIO BOLERO KÄYTTÖOHJEET Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita........................... Käyttöohjekirja................................ Merkinnät käyttöohjekirjan tekstissä........

Lisätiedot

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi Doro Secure 580IUP Käyttöopas Suomi 3 2 1 4 5 6 7 8 9 14 13 12 11 10 15 16 Huomaa! Kaikki kuvat ovat vain viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä täysin vastaa todellista tuotetta. Suomi 1. Virta päälle/pois

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT COLORADO RCR 127 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3310591

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT COLORADO RCR 127 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3310591 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER RADIO FUNKY KÄYTTÖOHJEKIRJA

SIMPLY CLEVER RADIO FUNKY KÄYTTÖOHJEKIRJA SIMPLY CLEVER RADIO FUNKY KÄYTTÖOHJEKIRJA Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita................................ 2 Käyttöohjekirja..................................... 2 Tärkeitä ohjeita....................................

Lisätiedot

JOHDANTO... 2 Ohjeita... 2 - Ajoturvallisuus... 2 - Radiovastaanoton olosuhteet... 2 - Huolto ja ylläpito... 2 - CD-levy... 2 Tekniset tiedot...

JOHDANTO... 2 Ohjeita... 2 - Ajoturvallisuus... 2 - Radiovastaanoton olosuhteet... 2 - Huolto ja ylläpito... 2 - CD-levy... 2 Tekniset tiedot... F I A T C R O M A Ä Ä N E N T O I S T O J Ä R J E S T E L M Ä SISÄLLYS JOHDANTO... 2 Ohjeita... 2 - Ajoturvallisuus... 2 - Radiovastaanoton olosuhteet... 2 - Huolto ja ylläpito... 2 - CD-levy... 2 Tekniset

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Pro-Ject Tuner Box S

KÄYTTÖOHJE. Pro-Ject Tuner Box S KÄYTTÖOHJE Pro-Ject Tuner Box S Hyvä musiikinystävä, Onnittelut PRO-JECT-ULA-virittimen hankkimisesta. Lue huolellisesti tämä ohje, jotta kytket laitteen oikein ja saat siten parhaan mahdollisen äänenlaadun.

Lisätiedot

Äänentoistojärjestelmä

Äänentoistojärjestelmä Äänentoistojärjestelmä AIHEALUEET Hakemisto 1 Esittely 2 Pikaopas 3 Toiminnot ja säädöt 4 Radio (tuner) 5 CD-soitin 6 MP3-CD-soitin 7 CD-vaihtaja (cdc) 8 2 sivu jätetty tarkoituksella tyhjäksi HAKEMISTO

Lisätiedot

Como RCM 148 Madrid RCM 148 Texas RCM 148 Madison DJ New Orleans DJ

Como RCM 148 Madrid RCM 148 Texas RCM 148 Madison DJ New Orleans DJ Radio / Cassette / Changer Como RCM 148 Madrid RCM 148 Texas RCM 148 Madison DJ New Orleans DJ Käyttöohje Asennusohje 18 17 16 15 14 13 12 11 Madrid RCM 148 New Orleans DJ 1 10 2 4 5 6 7 8 9 Como RCM 148

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT BARCELONA MP35 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3331101

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT BARCELONA MP35 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3331101 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Radio / CD. Casablanca CD50. Käyttöohje

Radio / CD. Casablanca CD50. Käyttöohje Radio / CD Casablanca CD50 Käyttöohje 2 Avaa tästä DEUTSCH 2 4 6 1 3 5 7 8 9 16 15 14 13 12 11 10 3 KÄYTTÖELEMENTIT 1, irrotettavan etupaneelin irrotuspainike 2 Äänenvoimakkuuden säädin 3 Painike laitteen

Lisätiedot

Versio: 1.0. Käyttöopas DAB+/FM-radio

Versio: 1.0. Käyttöopas DAB+/FM-radio Versio: 1.0 Käyttöopas DAB+/FM-radio Tuotteen yleiskatsaus 1. Valmius/tila Painamalla voit vaihdella FM- ja DAB-tilan välillä toimintatilassa, painamalla ja pitämällä siirryt valmiustilaan. 2. Skannaa

Lisätiedot

838E Hands Free Varashälytin

838E Hands Free Varashälytin 838E Hands Free Varashälytin Huom! - Järjestelmän saa asentaa vain ammattilainen. - Älä anna laitteen tai vastaanottimen kastua. - Lue käyttöohje kokonaan ennen laitteen asennusta. - Tämän laitteen tarkoitus

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT LONDON CD 70 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3329903

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT LONDON CD 70 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3329903 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

LP-levyn digitointi Audacity-ohjelmalla

LP-levyn digitointi Audacity-ohjelmalla Digitointiohjeita_LP 10.7.2014 1 LP-levyn digitointi Audacity-ohjelmalla I Levyn tallennus tietokoneelle Kytke virta tietokoneeseen ja näyttöön. Levysoitin saa virtansa tietokoneesta. Käynnistä kopiointiohjelma

Lisätiedot

Radio / CD. San Francisco CD70. Käyttöohje

Radio / CD. San Francisco CD70. Käyttöohje Radio / CD San Francisco CD70 Käyttöohje 2 Avaa tästä DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS 1 2 3 4 5 6 ITALIANO NEDERLANDS 14 13 12 11 10 9 8 7 SVENSKA ESPAÑOL PORTUGUÊS 3 KÄYTTÖELEMENTIT 1 etupaneelin avauspainike

Lisätiedot

C-kasetin digitointi Audacity-ohjelmalla

C-kasetin digitointi Audacity-ohjelmalla Digitointiohjeita_Kasetti 10.7.2014 1 C-kasetin digitointi Audacity-ohjelmalla I Kasetin tallennus tietokoneelle Kytke virta tietokoneeseen ja näyttöön. Kasettisoitin saa virtansa tietokoneesta. Käynnistä

Lisätiedot

OSIEN JA SÄÄTIMIEN SIJAINTI

OSIEN JA SÄÄTIMIEN SIJAINTI A/PS OSIEN JA SÄÄTIMIEN SIJAINTI 7 5 8 6 4 A/PS 3 9 0 3 4 (-6) 7 6 5 1. VIRPAINIKE (PWR). TOIMINNONVALINPAINIKE: BASS/TREBLE/BALANCE/FADER/ / //AUDIO /NESS//// //VOL LAST () 3. VOL UP/VOL DOWN BASS/TREBLE/BALANCE/FADER/

Lisätiedot

CAD-473 PTY BD/ENT KÄYTTÖOPAS PTY BD/ENT AUTOSTEREOT CD/CDR/CDRW/MP3/WMA-SOITTIMELLA 1 PAU 2 RPT 3 INT 4 RDM 5 6 MUTE

CAD-473 PTY BD/ENT KÄYTTÖOPAS PTY BD/ENT AUTOSTEREOT CD/CDR/CDRW/MP3/WMA-SOITTIMELLA 1 PAU 2 RPT 3 INT 4 RDM 5 6 MUTE CAD-473 PTY AF TA 5 6 1 PAU 2 RPT 3 INT 4 RDM MUTE 10 1 8 2 3 15 5 7 16 26 KÄYTTÖOPAS PTY AUTOSTEREOT CD/CDR/CDRW/MP3/WMA-SOITTIMELLA 1 PAU 2 RPT 3 INT 4 RDM 5 6 MUTE JA PLL-FM-STEREORADIOLLA RDS 12 13

Lisätiedot

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com.

Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. SMILE PERUSNÄYTTÖ Tärkeää: Nähdäksesi täydentäviä ohjeita, katso yksityiskohtaisempi käyttöohje (97711) osoitteessa www.fermax.com. Näppäimet Audio ja lopetusnäppäin Vastaanota puhelu tällä näppäimellä

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT NEW ORLEANS MD70 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3329939

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT NEW ORLEANS MD70 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3329939 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Sijoita D 3020 tukevalle, tasaiselle alustalle. Älä aseta laitetta pehmeälle alustalle esimerkiksi matolle.

Sijoita D 3020 tukevalle, tasaiselle alustalle. Älä aseta laitetta pehmeälle alustalle esimerkiksi matolle. Käyttöohje D 3020 KÄYTTÖÖNOTTO PAKKAUS JA SEN SISÄLTÖ D 3020:n ohella pakkauksessa on irrotettava verkkohto kaukosäädin ja 3V CR2025 -paristo TOSLINK-minisovitin 4 kpl puolipallon muotoisia jalkoja pikaopas

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Tukiasema

Pakkauksen sisältö. Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Tukiasema Pikaopas SE888 Pakkauksen sisältö Tukiasema Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Joissakin maissa on liitettävä linjasovitin linjajohtoon ja sitten

Lisätiedot

Document1 12/16/02 10:05 AM Page 1 KÄYTTÖOHJE TR-40. www.denver-electronics.com

Document1 12/16/02 10:05 AM Page 1 KÄYTTÖOHJE TR-40. www.denver-electronics.com Document1 12/16/02 10:05 AM Page 1 KÄYTTÖOHJE TR-40 www.denver-electronics.com Document1 12/16/02 10:05 AM Page 2 FINNISH KONTROLLI JA ELEMENTIT 1. Kasettiyksikkö 2. Asemavalikko 3. Teleskooppiantenni

Lisätiedot

BeoSound Opaskirja

BeoSound Opaskirja BeoSound 9000 Opaskirja BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Opaskirjan sisältö 3 Bang & Olufsen -tuotteen käytön oppiminen on helppoa kahden oppaan avulla. Opaskirja Ohjekirja BeoSound

Lisätiedot

Höysysauna ja poreallas LaSpa RUBATO

Höysysauna ja poreallas LaSpa RUBATO Höysysauna ja poreallas LaSpa RUBATO Rubato (oikeakätinen) Rubato (vasenkätinen) TEKNISET TIEDOT Mitat: 150 x 85 x 220cm (HUOM! Ammen syvyys on 40cm) Jännite: 220V Taajuus: 50 Hz Virran voimakkuus: 16

Lisätiedot

ENGLISH DEUTSCH FRANÇAIS ITALIANO NEDERLANDS SVENSKA ESPAÑOL PORTUGUÊS ACR 3251. Käyttöohje

ENGLISH DEUTSCH FRANÇAIS ITALIANO NEDERLANDS SVENSKA ESPAÑOL PORTUGUÊS ACR 3251. Käyttöohje Käyttöohje ACR 3251 1 PORTUGUÊS ESPAÑOL SVENSKA NEDERLANDS ITALIANO FRANÇAIS ENGLISH DEUTSCH Sisällysluettelo Tiivistetyt ohjeet... 4 Tärkeitä ohjeita... 6 Mitä on ehdottomasti luettava... 6 Liikenneturvallisuus...

Lisätiedot

Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P.

Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Asemat Käyttöohje Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan erikseen

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

CAU-420 4 (4-6) 4 (1-3) KÄYTTÖOHJE AUTOSTEREO, JOSSA ON MP3-/WMA-SOITIN RDS USB-/SD-/MMC-/ETU-AUX-LIITÄNTÄ

CAU-420 4 (4-6) 4 (1-3) KÄYTTÖOHJE AUTOSTEREO, JOSSA ON MP3-/WMA-SOITIN RDS USB-/SD-/MMC-/ETU-AUX-LIITÄNTÄ CAU-420 4 (1-3) 4 (4-6) 3 9 2 16 17 18 15 21 20 19 14 10 1 KÄYTTÖOHJE AUTOSTEREO, JOSSA ON MP3-/WMA-SOITIN 5 7 6SEKÄ 25 12 PLL 22 FM-STEREORADIO 23 24 8 13 RDS 11 USB-/SD-/MMC-/ETU-AUX-LIITÄNTÄ OSIEN JA

Lisätiedot

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen)

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) 6 Korvanappi 7 Mikrofoni 8 Pidike 9 Varauksen osoitin (punainen) 10 Virtavalo (vihreä) Asennus

Lisätiedot

Personal Sound System (PSS) - aloitusopas

Personal Sound System (PSS) - aloitusopas QSG_suo 29/12/04 15:15 Page 55 Personal Sound System (PSS) - aloitusopas Lue tämä aloitusopas, ennen kuin otat PSS-järjestelmän käyttöön.toivomme,että oma äänijärjestelmä (pss) on sinulle iloa. Rekisteröitymisen

Lisätiedot

LAITTEEN KÄYTTÖ PARISTOILLA

LAITTEEN KÄYTTÖ PARISTOILLA LAITTEEN KÄYTTÖ PARISTOILLA Avaa paristokotelo ja pane koteloon kaksi LR6- (AA-koko) alkaliparistoa. Varmista, että paristojen plus- ja miinusnavat ovat oikeinpäin. A A Paristojen vaihtaminen Näytön pariston

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. VDO DAYTON CD 1107 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3701263

Käyttöoppaasi. VDO DAYTON CD 1107 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3701263 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

KAIUTTIMIEN LIITÄNTÄ Yhdistä kaiuttimet niiden liittimiin laitteen takaosassa.

KAIUTTIMIEN LIITÄNTÄ Yhdistä kaiuttimet niiden liittimiin laitteen takaosassa. 1. Verkkovirtakatkaisin (POWER) 2. Tajuusaluevalitsin (BAND) 3. Toimintovalitsin (Aux/CD/nauha/radio) 4. Bass Boost painike 5. CD Painike 6. CD ohjelmointi (PROGRAM) 7. CD stop 8. CD soitto / tauko -painike

Lisätiedot

Radio / Cassette. Verona RCR 45. Käyttöohje

Radio / Cassette. Verona RCR 45. Käyttöohje Radio / Cassette Verona RCR 45 Käyttöohje Sisällysluettelo Tiivistetyt ohjeet... 4 Tärkeitä ohjeita... 7 Mitä on ehdottomasti luettava... 7 Liikenneturvallisuus... 7 Asennus/liitäntä... 7 Varkaudenestojärjestelmä

Lisätiedot

DK S FIN N PL. Ohjelmoitujen kytkentäaikojen. osoitus 5 = perjantai. Kanavien kytkentätilat Päällä = ON Poissa päältä = OFF

DK S FIN N PL. Ohjelmoitujen kytkentäaikojen. osoitus 5 = perjantai. Kanavien kytkentätilat Päällä = ON Poissa päältä = OFF DK S FIN N PL 310 784 03 TR 610 top TERMINA 1-kanavainen viikkokellokytkin Riippuu versiosta esiohjelmoituina kuluva kellonaika ja kesä-/talviajan vaihtosääntö Turvalli- suusohjeita Sähkölaitteita saa

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO F760EM http://fi.yourpdfguides.com/dref/4171044

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO F760EM http://fi.yourpdfguides.com/dref/4171044 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle HP COMPAQ PRESARIO F760EM. Löydät kysymyksiisi vastaukset HP COMPAQ PRESARIO F760EM käyttöoppaasta ( tiedot,

Lisätiedot

1. CD-kansi :Avaa tästä ja laita CD sisään

1. CD-kansi :Avaa tästä ja laita CD sisään 1. CD-kansi :Avaa tästä ja laita CD sisään 2. Bass boost :Tästä painamalla aktivoituu bassonkorostustoiminto. 3. Äänen voimakkuus : Äänen voimakkuuden säätö. 4. CD repeat : Paina kerran soiton aikana,

Lisätiedot

OSIEN JA HALLINTANÄPPÄINTEN SIJAINTI

OSIEN JA HALLINTANÄPPÄINTEN SIJAINTI CAU-415 KÄYTTÖOHJE AUTOSTEREO, JOSSA ON MP3-/WMA-SOITIN SEKÄ PLL FM-STEREORADIO RDS USB-/SD-/MMC-/ETU-AUX-LIITÄNTÄ ALAS KÄÄNNETTÄVÄ JA IRROTETTAVA ETUPANEELI OSIEN JA HALLINTANÄPPÄINTEN SIJAINTI 1. VIRTAKYTKIN

Lisätiedot

Käyttöohje Asennusohje. CD-vaihtaja A08

Käyttöohje Asennusohje. CD-vaihtaja A08 Käyttöohje Asennusohje CD-vaihtaja A8 1 2 3 Vipu Levynpidin Valmistelu Makasiinin lataaminen Kuva 1 Aseta makasiini lataamista varten tähän asentoon (nuoli ylh.) Vedä levynpidin ulos. Älä koskaan poista

Lisätiedot

MCA-171 www.denver-electronics.com

MCA-171 www.denver-electronics.com INSTRUCTION MANUAL BEDIENUNGSANLEITUNG BETJENINGSVEJLEDNING BRUKSANVISNING SUOMALAISET KAYTTOOHJEET MANUALE DI INSTRUZIONE MANUAL DE INSTRUCÕES MANUAL DE INSTRUCCIONES MCA-171 www.denver-electronics.com

Lisätiedot

VIANMÄÄRITYSMENETTELY SSD-NAVI (versio 3.00)

VIANMÄÄRITYSMENETTELY SSD-NAVI (versio 3.00) 1 - SISÄLLYS Asiakkaan valitus Vianmääritys Yleiskuvaus ja pinnijärjestys Luku 2 Yleinen toimintaongelma Luku 3 Ei toimintaa tai ei käynnisty (musta ruutu): Luku 3-1 Painike ei toimi Luku 3-2 Kosketusnäyttö

Lisätiedot

Ohjauspaneeli: käyttöohje

Ohjauspaneeli: käyttöohje Ohjauspaneeli: käyttöohje FN 3. Tuuletin Jos järjestelmä on käyntitilassa, paina nappi paneelilevyllä käynnistäksesi tuuletin. Painamalla toisen kerran tuuletin sulje pois päältä. Samalla näytölle ilmestyy/tai

Lisätiedot

Denver CD70 Hamburg CD70 Orlando CD70 Phoenix CD70

Denver CD70 Hamburg CD70 Orlando CD70 Phoenix CD70 Radio / CD Denver CD70 Hamburg CD70 Orlando CD70 Phoenix CD70 Käyttöohje 2 Avaa tästä DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS 1 2 3 4 5 6 ITALIANO NEDERLANDS 14 13 12 11 10 9 8 7 SVENSKA ESPAÑOL PORTUGUÊS 3 KÄYTTÖELEMENTIT

Lisätiedot

LP-Levyn digitointi tiedostoksi

LP-Levyn digitointi tiedostoksi LP-Levyn digitointi tiedostoksi ION LP2CD- laitteella voit kopioida LP-levysi tiedostoiksi. LP-Levyn digitointi kestää saman ajan kuin levyn toisto tavallisestikin, lisäksi voit muokata tallennetta joko

Lisätiedot

"PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas

PLEXTALK Pocket -verkkosoittimen pikaopas "PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas PLEXTALK Pocketin asetukset 1. Käännä PLEXTALK Pocket ympäri. Varmista, että kaksi pientä uloketta ovat ylhäällä. Paina PLEXTALK Pocketin pohjassa olevaa suorakulmaista

Lisätiedot

Ontech Teleswitch 9001A Ontech Teleswitch 9003

Ontech Teleswitch 9001A Ontech Teleswitch 9003 Ontech Teleswitch 9001A Ontech Teleswitch 9003 Käyttöohjeet Tervetuloa! Onnittelut laitteen Ontech Teleswitch 9001A valinnasta. Toivomme, että sinulle on tästä tuotteesta paljon iloa ja hyötyä, että sen

Lisätiedot

OPEL MERIVA. Infotainment System

OPEL MERIVA. Infotainment System OPEL MERIVA Infotainment System Sisältö Johdanto... 4 Radio... 29 CD-soitin... 45 AUX-liitäntä... 51 USB-liitäntä... 53 Digitaalinen kuvakehys... 57 Navigointi... 60 Puheentunnistus... 105 Puhelin...

Lisätiedot