ŠkodaOctavia Tour AUTORADIO SYMPHONY SIMPLY CLEVER

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ŠkodaOctavia Tour AUTORADIO SYMPHONY SIMPLY CLEVER"

Transkriptio

1 ŠkodaOctavia Tour AUTORADIO SYMPHONY SIMPLY CLEVER

2

3 Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Radio Radio - Yleiskuva Tärkeää tietoa Varkaussuojaus Perusasetukset Radiokäyttö CD-soitin Käyttö

4 2 Radio Radio Radio - Yleiskuva A1 Kierto-/painonuppi avaaminen ja sulkeminen (paina) äänenvoimakkuus (kierrä) muut toiminnot ovat valikoissa A2 A3 A4 A5 Näppäin AUD äänen laadun säätöä varten Näppäin GEO äänen voimakkuuden säätöä varten Näppäin A/F aaltoalueiden AM/FM vaihtoa varten Näppäin TP Liikennetiedotteiden vastaanotto Asetusvalikko A6 Keinukytkin, manuaalinen asemahaku, nopea asemahaku CD-toistossa kappaleen haku, pikaselaus eteen ja taakse valikkokohdan valinta A7 Asemanäppäimet 1-6 aseman tallennus ja valinta CD-levyn valinta Koodin syöttö A8 A9 Näppäin AS automaattinen aseman tallennus Näppäin SCN pikahaku (ao. aaltoalueella) CD:n sisällön selaus A10 A11 A12 CD-asema CD-levyn poistonäppäin Näppäin AIM liikennetiedoteiden tallentamista varten Tunnuksella * merkityt varusteet kuuluvat ensiasennuksena vain tiettyihin malliversioihin tai ne ovat saatavana erikoisvarusteina vain joihinkin malleihin. Tärkeää tietoa Takuu Laitteen takuuehdot ovat samat kuin uuden auton. Takuuajan päättymisen jälkeen voidaan korjausta tarvitseva laite vaihtaa edullisesti peruskunnostettuun uudenveroiseen laitteeseen, jolla on varaosatakuu. Edellytyksenä on, että laitteen kotelossa ei ole vaurioita eikä laitetta ole yritetty ammattitaidottomasti korjata. Ohje Takuu koskee vahinkoja, jotka eivät ole aiheutuneet järjestelmän taitamattomasta käytöstä tai ammattitaidottomasta korjausyrityksestä. Laitteessa ei saa olla ulkopuolista vauriota. Radion käyttö Säädä radiota ajon aikana vain silloin, kun se on muun liikenteen huomioon ottaen turvallista. Säädä äänenvoimakkuus niin, että voit kuulla hälytysajoneuvojen äänimerkit (poliisi-, sairaankuljetus- ja paloautot). Lähtöteho 4x20 W HUOMIO! Keskity ensisijaisesti auton ajamiseen! Auton kuljettaja on vastuussa liikenneturvallisuudesta. Käytä radiota siten, että säilytät auton hallinnan kaikissa tilanteissa!

5 Radio 3 Näyttö Näyttöä pitää käsitellä varoen, sillä sormenpäistä tai kosketuksista terävillä esineillä voi syntyä jälkiä ja naarmuja. Sormenjäljet voit puhdistaa näytöstä pehmeällä kankaalla ja tarvittaessa puhtaalla alkoholilla. Ohje Mitään liuottimia, kuten bensiiniä tai tärpättiä, et saa käyttää, koska nämä vahingoittavat näytön pintaa. Varkaussuojaus Varkaudeneston ohjelmointi Radiossa on Komfort-turvakoodi. Turvakoodi tallennetaan ensimmäisellä käyttöönottokerralla sekä radion että auton muistiin. Jos autosta on ollut akku irrotettuna, kytke ensin virta autoon ja vasta sitten radioon. Jos haluat asentaa radion toiseen autoon, on myös turvakoodi syötettävä. Ota tässä tapauksessa yhteys Škoda-huoltoon tai Škoda-maahantuojaan. Koska laite toimii vain turvakoodin syöttämisen jälkeen, varastetun radion käyttö on lähes mahdotonta lisäominaisuus auton hyvään varkaussuojaan. Ohje Koodi on tallennettu mittaristoon. Tarvittaessa uusintakoodaus tapahtuu sieltä automaattisesti (Komfort-koodaus). Koodin käsinsyöttö uudelleen ei siten yleensä ole tarpeen. Vilkkuva led-valo näyttää, että varkaudenesto on kytkeytynyt toimintaan, kun radio on suljettuna ja auton sytytysvirta katkaistuna. Koodin syöttö Kytke autoon virta ja kytke sitten radioon virta. Ensin näyttöön tulee SAFE ja seuraavaksi Syötä turvakoodi asemanvalintanäppäinten 1-4 avulla. Vahvista koodi painamalla pitkään näppäintä tai lyhyesti näppäintä. Jos vahvistat väärin syötetyn koodin, voit toistaa menettelyn uudelleen yhden kerran. Jos syötät koodin vielä toisen kerran väärin, laite lukkiutuu noin tunniksi. Vasta noin tunnin kuluttua, kun radiossa on ollut koko ajan virta kytkettynä ja auton virta-avain virtalukossa, voit syöttää turvakoodin jälleen. Jaksotus - kaksi yritystä, yksi tunti lukitusta - jatkuu edelleen. Perusasetukset Laitteen kytkeminen toimintaan ja pois toiminnasta Järjestelmä käynnistetään ja käyttö lopetetaan painamalla kierto- / painonuppia A1. Jos otat virta-avaimen virtalukosta, laite kytkeytyy automaattisesti pois toiminnasta. Voit avata radion uudelleen kierto- /painonupista A1. Jos auton moottori ei ole käynnissä, radiosta katkeaa virta automaattisesti noin tunnin kuluttua auton akun säästämiseksi. Jos olet kytkenyt radiosta virran poistamalla avaimen virtalukosta, radio kytkeytyy päälle, kun taas kytket avaimesta virran autoon.

6 4 Radio Audion asetukset Basson säätö Paina näppäintä AUD, näyttöön tulee BASS. Käännä nupista A1 haluamasi arvo. Korkeiden äänien (diskantin) säätö Paina näppäintä AUD, näyttöön tulee TRE. Käännä nupista A1 haluamasi arvo. Paina uudelleen näppäintä AUD tai odota 5 sekuntia. Säädetty arvo tallentuu. Radio jatkaa toistoa. Äänenvoimakkuuden säätö Balance Paina näppäintä GEO, näyttöön tulee BAL. Säädä nupista A1 äänenvoimakkuus sopivaksi matkustamon vasemmalla ja oikealla puolella. Fader Paina uudestaan näppäintä GEO, näyttöön tulee FAD. Säädä nupista A1 äänenvoimakkuus sopivaksi matkustamon etu- ja takaosassa. Paina uudelleen näppäintä GEO tai odota 5 sekuntia. Säädetty arvo tallentuu ja radio jatkaa toistoa. Erityistoimintojen säädöt Valitse valikon toiminto painamalla uudestaan näppäintä TP tai keinukytkintä tai. Vahvista muutos nupista A1. Tallenna haluamasi arvo painamalla lyhyesti näppäintä TP tai keinukytkintä. Poistu asetusvalikosta arvoa tallentamatta painamalla pitkään näppäintä TP. GALA Radion äänenvoimakkuus nousee automaattisesti auton nopeuden kasvaessa. Suurempi arvo nostaa äänenvoimakkuutta enemmän. ON VOL Radion muistiin jää ennen virran katkaisua viimeksi käytössä ollut äänenvoimakkuus. Avatessasi radion jälleen äänenvoimakkuus laskee tasolle ON VOL, jos em. arvo oli korkeampi. LED Varoitusled-valon kytkeminen päälle/pois. BEEP Radioasemien tallennuksen yhteydessä kuuluva merkkiääni päälle/pois. AUTO REG / REG OFF Jotkut yleisradioasemat jakavat lähetyksensä tiettyinä aikoina aluelähetyksiksi. Siksi sama asema saattaa lähettää eri alueilla erilaista ohjelmaa. Laite pyrkii etsimään vain valitun radioaseman vaihtoehtoisia taajuuksia. Mikäli vastaanoton laatu on niin huono, että asema on vaarassa kadota, radio hyväksyy aseman vaihtoehtoisen taajuuden vastaanoton. Jos valitset REG AUTO, vaihdetaan saman aseman vaihtoehtoiseen paikallislähetykseen vain vastaanoton uhatessa hävitä kokonaan. Valinnalla REG OFF vastaanotto siirtyy vaihtoehtoiselle paikallisasemalle ilman rajoitusta. Paina pitkään näppäintä TP, valikkoasetukset aktivoituvat.

7 Radio 5 M/S Valitse toiminnolla RDS-signaaliin perustuva automaattinen vaihto musiikin ja puheen toistamista varten parhaalla mahdollisella tavalla. PHONE IN* Jos autossa on kädet vapaana puhelinjärjestelmä, voit kytkeä puhelinkeskustelun kuulumaan monotoistona auton kaiuttimista. PH VOL* Puhelinkeskustelun äänenvoimakkuuden säätö. TA VOL Liikennetiedotteiden äänenvoimakkuuden säätö. CD SFL Valitsemalla CD SFL D CD-levyn kappaleet toistetaan satunnaisessa järjestyksessä. Valitsemalla CD SFL M ulkoisen CD-vaihtajan* kaikkien makasiinissa olevien levyjen kappaleet toistetaan satunnaisessa järjestyksessä. KEY Valitsemalla KEY ON radio kytkeytyy pois toiminnasta, kun poistat avaimen virtalukosta. Valitsemalla KEY OFF radion voi kytkeä päälle/pois vain nupista A1. LOUD Loudness-toiminto vahvistaa alimpien ja korkeimpien äänien kuuluvuutta, kun olet asettanut radion äänenvoimakkuuden hiljaiseksi. MONO Kun signaali on heikko, radio kytkeytyy mono-vastaanottoon. LOC Valitsemalla LOC ON asemahaku ottaa huomioon vain riittävän voimakasta signaalia lähettävät asemat. Valitsemalla LOC OFF asemahaku ottaa huomioon myös heikkoa signaalia lähettävät asemat. Radiokäyttö Aaltoalueet Radiossa on aaltoalueet FM1/AM1 ja FM2/AM2. Vaihda aaltoaluetta painamalla pitkään näppäintä A/F. Asemien haku ja tallennus Manuaalinen haku Etsi haluamasi radioaseman taajuus painamalla keinukytkintä tai. Automaattinen asemahaku SEEK Näppäimellä tai radio hakee aaltoalueen seuraavan aseman. SCAN-toiminto Paina näppäintä SCN, valitun aaltoalueen asemaa toistetaan vähän aikaa (10 sekuntia). Paina uudelleen näppäintä SCN. Toiminto keskeytyy ja valittu asema kuuluu jälleen. Radioaseman tallentaminen muistiin Valitse asema pitämällä asemanvalintanäppäintä A7 painettuna, kunnes radio mykistyy hetkeksi ja kuuluu merkkiääni. Automaattinen tallennettujen asemien haku Paina näppäintä AS. Automaattinen asemahaku käynnistyy. 6 voimakkainta signaalia lähettävää asemaa tallentuvat FM2-, TP- tai AM2-tasolle. Näyttöön tulee ilmoitus STORE.

8 6 Radio Kun asemien tallennus on päättynyt asemanvalintanäppäimillä A7, voit näppäimellä A7 hakea haluamasi aseman. Ohje Jokaisella seuraavalla AS -näppäimen painalluksella tallennettu asema aktivoidaan ja tallennetaan uudestaan. Radioteksti Jotkut asemat lähettävät myös tekstimuotoista informaatiota - siitä käytetään nimitystä radioteksti. Ohje Kaikki radioasemat eivät lähetä teksti-informaatiota. Signaalin laadusta riippuu, kuinka nopeasti radio näyttää kaiken tekstin. RDS-toiminnot RDS ( Radio Data System ) on järjestelmä, joka lähettää radiosignaalin mukana ohjelmatietoja ja muita lisäpalveluja. Samalla järjestelmä jäljittää kuunneltavaa asemaa taajuudesta riippumatta. Kun RDS-radioaseman signaali on riittävä, näytössä on taajuuden sijasta aseman nimi. Jos asema lähettää RDS-informaatiota juuri silloin, kun tallennat asemaa tallennusluetteloon, saattaa aseman nimi tallentua väärin. Liikennetiedotteet Liikennetiedotteiden aktivointi ja aktivoinnin poisto Paina näppäintä TP, näyttöön tulee TP. Jos valittu asema ei lähetä liikennetiedotteita, radio etsii toisen aseman, joka niitä lähettää. Näyttöön tulee ilmoitus TP SEEK. Jos radio ei löydä liikennetiedotteita lähettäviä asemia, näyttöön tulee ilmoitus NO TP. Liikennetiedote keskeyttää automaattisesti CD-toiston tai sellaisen radioaseman kuuntelun, joka ei lähetä liikennetiedotuksia. Näyttöön tulee ilmoitus INFO PRGNAME. Liikennetiedotteen jälkeen radio jatkaa tiedotetta edeltänyttä toistotehtävää. Näppäintä TP uudestaan painamalla saat liikennetiedotteet pois käytöstä. TP poistuu näytöstä. Liikennetiedotemuisti Liikennetiedotteiden automaattinen tallentaminen Jos liikennetiedotteet-toiminto AIM on valittuna ja liikennetiedotteita lähettävän aseman signaali on vastaanottokelpoista, niin liikennetiedotteita tallennetaan niin kauan kuin autossa on virta kytkettynä. Saat siten aina kuultavaksesi ajankohtaiset liikennetiedotteet, vaikka radio olisikin ollut ajon aikana kiinni. Radio tallentaa liikennetiedotteita vielä kaksi tuntia sen jälkeen, kun auto on pysäytetty ja siitä on sytytysvirta katkaistuna, jos alueella on vastaanottokelpoinen signaali ja liikennetiedotteet-toiminto on valittuna. Kun katkaiset autosta virran, vielä noin viisi sekuntia näkyy asema, jonka liikennetiedotteet vastaanotetaan seuraavat kaksi tuntia. Tämän viiden sekunnin aikana voit valita nuolinäppäimillä toisen aseman, jolta haluat liikennetiedotteet vastaanotettavaksi. Pysäköidyn auton liikennetiedotteiden vastaanotto siirtyy automaattisesti toiselle asemalle, jos valitsemasi aseman signaali on jostain ulkoisesta syystä liian heikko. Liikennetiedotteita voidaan tallentaa korkeintaan yhdeksän. Enimmäistallennusaika on yhteensä neljä minuuttia. Jos muisti on täynnä, vanhin ilmoitus pyyhkiytyy pois. 2 tunnin tallennusaika Jos ennen radion sulkemista TP-alue oli valittuna, kaikki liikennetiedotteet tallennetaan automaattisesti seuraavat 2 tuntia. Näyttöön tulee TIM 2 H.

9 Radio 7 24 tunnin tallennusaika Aktivoi 24 tunnin tallennus AIM -näppäintä painamalla. Näyttöön tulee viimeksi kuunneltu asema ja TIM 24 H. Ohje Liikennetiedotteiden sisällöstä vastaavat radioasemien toimittajat. Liikennetiedotteen tallentaminen on mahdollista vain, jos toiminto on kytkettynä päälle ja lähettävän aseman signaali on riittävän laadukas (näyttö: TP). Jos muisti on täynnä, vanhin ilmoitus pyyhkiytyy pois. Jos viestin kesto ylittää neljä minuuttia, viestin alkuosa pyyhkiytyy pois. Jos avaat radion liikennetiedotteen tallentamisen aikana, tallennus keskeytyy. Liikennetiedotteiden kuuntelu Kuuntele tallennetut liikennetiedotteet AIM -näppäintä painamalla. Toisto alkaa viimeksi tallennetusta tiedotteesta. Kaikki tiedotteet toistetaan järjestyksessä uusimmasta vanhimpaan. Palaa juuri toistettavan liikennetiedotteen alkuun keinukytkintä painamalla. Kun painat toiston aikana keinukytkintä kaksi kertaa, voit keinukytkintä tai painamalla selata tallennettuja tiedotteita. Liikennetiedotteiden pikaselaus eteen- ja taaksepäin tapahtuu keinukytkintä tai painamalla.

10 8 CD-soitin CD-soitin Käyttö CD-levyn laittaminen sisään Työnnä CD-levy varoen levypesään A10. Laite vetää levyn sisään. Toisto alkaa automaattisesti. Näyttöön tulee PLAY CD TR y (y = toistettavan raidan numero). CD-soittimen käyttö Kappaleen valitseminen Valitse edellinen tai seuraava kappale levyn toiston aikana painamalla keinukytkintä tai. Kappaleiden pikaselaus eteen- ja taaksepäin tapahtuu näppäimillä tai. Toisto jatkuu, kun vapautat näppäimen. SCAN-toiminto Selaa koko CD:n sisältöä painamalla näppäintä SCN. Jokaisen kappaleen alusta toistetaan 10 sekuntia. Näytössä näkyy SCAN CD TR y. Paina uudestaan näppäintä SCN, palaa normaaliin käyttötilaan. Kappaleiden satunnaistoisto Aloita kuunneltavan CD:n kappaleiden satunnaistoisto painamalla näppäintä AS. CD-levyn kuuntelun lopettaminen Lopeta CD-levyn toisto ja siirry radion kuunteluun näppäimellä A/F tai TP. CD-levy jää laitteeseen. CD-levyn poistaminen Poista CD-levy näppäintä CD painamalla. Ohje Jos et ota esiintyöntynyttä CD-levyä soittimesta, se vedetään hetken kuluttua turvallisuussyistä takaisin. Jos radio on ollut ennen vaihtoa CD-toistoon TP-tilassa, liikennetiedotteet keskeyttävät CD:n toiston ja laite toistaa radiolähetystä. Liikennetiedotteen päätyttyä laite palaa CD-toistoon. Jos radion lämpötila ylittää 85 C, turvakatkaisin kytkee CD-soittimen pois toiminnasta. Kun lämpötila laskee alle 85 C, voit kytkeä CD-soittimen päälle uudelleen. Ohjeita mp3-kuuntelua varten Mp3-tiedostojen ja tallennuslaitteiden vaatimukset CD-ROM, CD-R, CD-RW koko 650 MB tai 700 MB. CD-levyjen oltava standardin ISO 9660-Level 2 ja Joliet-tiedostojärjestelmän (single session ja multisession) mukaisia. Tiedoston nimessä saa olla enintään 64 merkkiä. Hakemistorakenteessa saa olla enintään 8 tasoa. Järjestelmä ei tue soittolistoja. Bittinopeus (bittiä aikayksikköä kohti) Laite tukee mp3-tiedostoja, joiden bittinopeus on kb/s tai vaihteleva. Tiedostoissa, joissa bittinopeus vaihtelee, saattaa soittoajan näyttö olla epätarkka.

11 CD-soitin 9 Ohjeita CD-levyjen kuunteluun Toisto hyppii Huonoilla teillä ja olosuhteissa, joissa on voimakasta tärinää, CD-levyn toisto saattaa hyppiä. Kondensoituminen Kylmällä ilmalla ja sateen jälkeen CD-soittimeen voi muodostua (kondensoitua) kosteutta. Tämä voi aiheuttaa toiston hyppimistä tai jopa estää levyn toistamisen kokonaan. Odota, että kosteus haihtuu. Vihjeitä CD-levyjen hoitamiseen Jos CD-levy on likaantunut, älä hankaa sitä kehän suuntaan vaan pyyhi pehmeällä nukkaamattomalla kankaalla keskeltä ulospäin. Jos levy on pahasti likaantunut, suosittelemme sen puhdistamista erityisellä CD-puhdistusaineella, joita on myytävänä. Pyyhi CD-levyä myös nyt keskeltä ulospäin eikä kehän suuntaisesti. Anna lopuksi levyn kuivua. HUOMIO! CD-soitin kuuluu laserluokkaan 1. Älä avaa soitinta. Näkymätön lasersäde aiheuttaa loukkaantumisvaaran. CD-soittimessa ei ole osia, joita pitää huoltaa tai jotka voisit korjata itse. Jos CD-soittimeen tulee vika, käänny aina ammattiliikkeen puoleen. Syvät naarmut aiheuttavat lukemisvirheitä, jolloin CD:n soitto voi hyppiä tai juuttua paikalleen. CD-levyjä on aina käsiteltävä huolellisesti ja niitä on säilytettävä suojakoteloissaan. Ulkoinen CD-vaihtaja* Autoon saa lisävarusteena alkuperäisosa-cd-vaihtajan. Paina radioon integroidun CD-soittimen käyttönäppäintä CD. Ulkoinen CD-vaihtaja aktivoituu. Valitse CD-levy asemanvalintanäppäimellä A7. Tyhjän levypaikan kohdalla näytetään NO CD. Näytön muut viestit: NO DISC - CD-vaihtajassa ei ole makasiinia. CD X NO DISC - valitussa levypaikassa X ei ole CD-levyä. CHK MAGAZINE - CD-vaihtaja selaa makasiinia eikä ole vielä valmis toistamaan levyä. Toisto alkaa heti kun selaus on päättynyt. NO CD MAGAZINE - CD-vaihtajassa ei ole makasiinia. Varoitus! Älä käytä CD-levyn puhdistamiseen bensiiniä, maaliohenteita tai äänilevyjen puhdistusaineita. Ne saattavat vahingoittaa CD-levyn pintaa. Älä jätä CD-levyä suoraan auringonpaisteeseen! Älä kirjoita CD-levyyn äläkä liimaa siihen tarroja! Ohje Epäpuhtaudet ja vauriot CD-levyssä voivat vaikeuttaa informaation lukemista. Lukemisvirheet riippuvat likaantumisen tai mekaanisten vaurioiden laajuudesta.

12 10 Muistiinpanoja

13 Muistiinpanoja 11

14

15 Škoda Auto kehittää jatkuvasti kaikkia autotyyppejään ja -mallejaan. Sen vuoksi on ymmärrettävää, että autojen muodoissa, varustuksessa ja tekniikassa voi tapahtua muutoksia. Siksi näiden käyttöohjeiden tiedot, kuvat ja selostukset eivät ole sitovia. Tämän julkaisun osittainenkin jälkipainos, monistaminen, kääntäminen tai muu hyödyntäminen ilman Škoda Auton kirjallista lupaa on kielletty. Kaikki tekijänoikeusasetuksen mukaiset oikeudet kuuluvat Škoda Autolle. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Julkaisija: ŠKODA AUTO a. s. ŠKODA AUTO a.s. 2008

16 Autorádio Symphony Octavia finsky U AA

ŠkodaAuto AUTORADIO BEAT SIMPLY CLEVER

ŠkodaAuto AUTORADIO BEAT SIMPLY CLEVER ŠkodaAuto AUTORADIO BEAT SIMPLY CLEVER Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Radio....................................... Radio - Yleisesti............................... Tärkeää tietoa.................................

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. Radio Blues Käyttöohjekirja

SIMPLY CLEVER. Radio Blues Käyttöohjekirja SIMPLY CLEVER Radio Blues Käyttöohjekirja Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita Käyttöohjekirja 2 Merkinnät käyttöohjekirjan tekstissä 2 Radio - Yleiskuva 2 Tärkeää tietoa 2 Varkaussuoja 3 Perusasetukset 3

Lisätiedot

AUTORADIO BLUES KÄYTTÖOHJEET

AUTORADIO BLUES KÄYTTÖOHJEET AUTORADIO BLUES KÄYTTÖOHJEET Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Radio........................................ Radio - Yleiskuva............................. Tärkeää tietoa................................

Lisätiedot

AUTORADIO BLUES KÄYTTÖOHJEET

AUTORADIO BLUES KÄYTTÖOHJEET AUTORADIO BLUES KÄYTTÖOHJEET Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita........................... Yleiskuva...................................... Tärkeitä ohjeita...............................

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SKODA AUTORADIO DANCE http://fi.yourpdfguides.com/dref/3579568

Käyttöoppaasi. SKODA AUTORADIO DANCE http://fi.yourpdfguides.com/dref/3579568 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER RADIO SWING KÄYTTÖOHJEKIRJA

SIMPLY CLEVER RADIO SWING KÄYTTÖOHJEKIRJA SIMPLY CLEVER RADIO SWING KÄYTTÖOHJEKIRJA Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita................................ 2 Käyttöohjekirja..................................... 2 Merkinnät käyttöohjekirjan

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. ŠkodaAuto AUTORADIO SWING

SIMPLY CLEVER. ŠkodaAuto AUTORADIO SWING SIMPLY CLEVER ŠkodaAuto AUTORADIO SWING Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita.......................... Yleiskuva...................................... Tärkeitä ohjeita................................

Lisätiedot

AUTORADIO SWING KÄYTTÖOHJEET

AUTORADIO SWING KÄYTTÖOHJEET AUTORADIO SWING KÄYTTÖOHJEET B1Z-6000F Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita........................... Käyttöohjekirja................................ Merkinnät käyttöohjekirjan tekstissä........

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. ŠkodaAuto AUTORADIO DANCE

SIMPLY CLEVER. ŠkodaAuto AUTORADIO DANCE SIMPLY CLEVER ŠkodaAuto AUTORADIO DANCE Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Radio....................................... Radio - Yleisesti............................... Tärkeää tietoa.................................

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. Radio Swing Käyttöohjekirja

SIMPLY CLEVER. Radio Swing Käyttöohjekirja SIMPLY CLEVER Radio Swing Käyttöohjekirja Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita Käyttöohjekirja 2 Merkinnät käyttöohjekirjan tekstissä 2 Yleiskuva 2 Tärkeitä ohjeita 2 Varkaussuoja 3 Perusasetukset 3 Radiokäyttö

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. ŠkodaAuto AUTORADIO SWING

SIMPLY CLEVER. ŠkodaAuto AUTORADIO SWING SIMPLY CLEVER ŠkodaAuto AUTORADIO SWING Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita.......................... Yleiskuva...................................... Tärkeitä ohjeita................................

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. Radio Funky Käyttöohjekirja

SIMPLY CLEVER. Radio Funky Käyttöohjekirja SIMPLY CLEVER Radio Funky Käyttöohjekirja Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita Käyttöohjekirja 2 Tärkeitä ohjeita 2 Yleiskuva 3 Laitteen kytkeminen on/off 3 Äänenvoimakkuuden asetus 3 Äänen asetus 3 MENU-käyttö

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER RADIO FUNKY KÄYTTÖOHJEKIRJA

SIMPLY CLEVER RADIO FUNKY KÄYTTÖOHJEKIRJA SIMPLY CLEVER RADIO FUNKY KÄYTTÖOHJEKIRJA Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita................................ 2 Käyttöohjekirja..................................... 2 Tärkeitä ohjeita....................................

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEKIRJA Radio Blues

KÄYTTÖOHJEKIRJA Radio Blues SIMPLY CLEVER KÄYTTÖOHJEKIRJA Radio Blues 5L0012771CE Johdanto Tämä käyttöohjekirja on tarkoitettu Radio Blues -järjestelmille (jäljempänä "laite"). Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti, sillä tässä esitetyt

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. VDO DAYTON CD 413 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3701439

Käyttöoppaasi. VDO DAYTON CD 413 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3701439 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. Radio Blues Käyttöohjekirja

SIMPLY CLEVER. Radio Blues Käyttöohjekirja SIMPLY CLEVER Radio Blues Käyttöohjekirja Tämän käyttöohjekirjan rakenne (selitykset) Tämä käyttöohjekirja on laadittu siten, että tarvittavien tietojen löytyminen ja hyödyntäminen olisi helppoa. Käyttöohjeiden

Lisätiedot

HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303)

HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303) HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303) 1. Käynnistäminen Koskettamalla sormenpäällä ohjauspaneelin päälle/pois- näppäintä järjestelmä käynnistyy. Näyttöön tulee

Lisätiedot

HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303)

HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303) HÖYRYKAAPPI LaSpa SONORE Asennus- ja käyttöohje (tuotteen valmistenumero H303) 1. Käynnistäminen Koskettamalla sormenpäällä ohjauspaneelin päälle/pois- näppäintä järjestelmä käynnistyy. Näyttöön tulee

Lisätiedot

BeoSound Opaskirja

BeoSound Opaskirja BeoSound 3000 Opaskirja BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Opaskirjan sisältö 3 Bang & Olufsen -tuotteen käytön oppiminen on helppoa kahden opaskirjan avulla. Opaskirja Ohjekirja Opaskirjassa

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. ŠkodaAuto RADIO- JA SUUNNISTUSJÄRJESTELMÄ CRUISE

SIMPLY CLEVER. ŠkodaAuto RADIO- JA SUUNNISTUSJÄRJESTELMÄ CRUISE SIMPLY CLEVER ŠkodaAuto RADIO- JA SUUNNISTUSJÄRJESTELMÄ CRUISE Brn-01H15 Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Radio....................................... Yleiskuva......................................

Lisätiedot

Autostereon käyttö- ja asennusohje

Autostereon käyttö- ja asennusohje Autostereon käyttö- ja asennusohje I. Hallintapaneeli 1. Virtakatkaisin/mykistys/keskeytys 2. MOD/CLK = kuuntelulähteen valinta: radio, AUX, USB ja SD/kello 3. Äänenvoimakkuus/toimintopainike 4. Painike

Lisätiedot

Alicante CD30 Kiel CD30 Lausanne CD30

Alicante CD30 Kiel CD30 Lausanne CD30 Radio / CD Alicante CD30 Kiel CD30 Lausanne CD30 Käyttö- ja asennusohje 2 Avaa tästä ENGLISH DEUTSCH 2 3 5 1 4 6 7 8 FRANÇAIS ITALIANO NEDERLANDS 14 13 12 11 10 9 SVENSKA ESPAÑOL PORTUGUÊS 3 KÄYTTÖELEMENTIT

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT KIEL CD30 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3329679

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT KIEL CD30 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3329679 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

BeoSound Opaskirja

BeoSound Opaskirja BeoSound 9000 Opaskirja BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Opaskirjan sisältö 3 Bang & Olufsen -tuotteen käytön oppiminen on helppoa kahden oppaan avulla. Opaskirja Ohjekirja BeoSound

Lisätiedot

MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS

MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS ROCK POP EQ CLAS RDM AUTORADIO FINwww.facebook.com/denverelectronics MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS CAU-436 1 17 11 18 7 6 12 16 CAU-436 FM/USB/SD MP3 PLAYER 14 15 TA PTY 8 VOL/SEL AF 2 19

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT KONSTANZ CD31 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3330064

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT KONSTANZ CD31 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3330064 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Automaattinen pysäytys Kun kasetti on toistettu tai nauhoitettu loppuun, se pysähtyy automaattisesti.

Automaattinen pysäytys Kun kasetti on toistettu tai nauhoitettu loppuun, se pysähtyy automaattisesti. 1. Toimintovalitsin: CD/kasetti (OFF)/RADIO 2. Taajuusaluevalitsin: FM/FM ST-alueiden valinta. 3. FM antenni: Saat parhaan mahdollisen vastaanoton vetämällä antennin ulos. 4. CD-soittimen luukku: Aseta

Lisätiedot

Käyttöohje Asennusohje. CD-vaihtaja A08

Käyttöohje Asennusohje. CD-vaihtaja A08 Käyttöohje Asennusohje CD-vaihtaja A8 1 2 3 Vipu Levynpidin Valmistelu Makasiinin lataaminen Kuva 1 Aseta makasiini lataamista varten tähän asentoon (nuoli ylh.) Vedä levynpidin ulos. Älä koskaan poista

Lisätiedot

Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista.

Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista. F I A T 5 0 0 P I K A O P A S Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista. KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalojen hallinta

Lisätiedot

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi.

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi. 1. Toimintovalitsin : Valinta radion tai CD-soittimen välillä 2. Taajuusaluevalitsin : FM/FM ST-alueiden valinta 3. FM antenni : Saadaksesi parhaan mahdollisen vastaanoton vedä tämä ulos 4. CD kansi :

Lisätiedot

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein.

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A. Huomaa 1) Sammuta virta, kun et käytä laitetta.

Lisätiedot

Radio / CD. London CD70. Käyttöohje

Radio / CD. London CD70. Käyttöohje Radio / CD London CD70 Käyttöohje 2 Avaa tästä DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS 1 2 3 4 5 6 ITALIANO NEDERLANDS 14 13 12 11 10 9 8 7 SVENSKA ESPAÑOL PORTUGUÊS 3 KÄYTTÖELEMENTIT 1 etupaneelin avauspainike 2 Painike

Lisätiedot

Käyttöopas. Sangean PR-D4

Käyttöopas. Sangean PR-D4 Käyttöopas Sangean PR-D4 TURVAOHJEET Lue tuotteen ohjeet tuotteen turvallisen käytön takaamiseksi ja säilytä nämä ohjeet tulevaisuuden varalle. 1. Älä käytä tuotetta veden lähellä. 2. Puhdista laite kuivalla

Lisätiedot

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa  CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Pikaopas 1 Kytke 2 Asenna 3 Nauti Mitä laatikko sisältää? Tukiasema TAI Luuri Akkutilan kansi Tukiasema ja

Lisätiedot

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. 1 Digitointi LP-levyltä CD-levylle (Ion CD Direct) Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Soittimessa voi käyttää CD-R, CD+R, uudelleen kirjoitettavia CD-RW ja CD+RW levyjä. Yhdelle levylle voi

Lisätiedot

Versio: 1.0. Käyttöopas DAB+/FM-radio

Versio: 1.0. Käyttöopas DAB+/FM-radio Versio: 1.0 Käyttöopas DAB+/FM-radio Tuotteen yleiskatsaus 1. Valmius/tila Painamalla voit vaihdella FM- ja DAB-tilan välillä toimintatilassa, painamalla ja pitämällä siirryt valmiustilaan. 2. Skannaa

Lisätiedot

Käyttöohje. Painikkeet:

Käyttöohje. Painikkeet: Käyttöohje Painikkeet: 1. PLAY: Päällä/pois päältä Toisto/Pysäytys 2. M: Valinta/Vahvistus 3. ON/OFF: Virtapainike soittimen päällä 4 Vol+: Äänenvoimakkuuden lisäys 5 Vol-: Äänenvoimakkuuden vähennys :

Lisätiedot

"PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas

PLEXTALK Pocket -verkkosoittimen pikaopas "PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas PLEXTALK Pocketin asetukset 1. Käännä PLEXTALK Pocket ympäri. Varmista, että kaksi pientä uloketta ovat ylhäällä. Paina PLEXTALK Pocketin pohjassa olevaa suorakulmaista

Lisätiedot

Käyttöohjeet Radio Aura CD AUCD-000

Käyttöohjeet Radio Aura CD AUCD-000 Käyttöohjeet Radio Aura CD AUCD-000 Tärkeitä ohjeita koskien liikenneturvallisuutta Autoliikenne edellyttää kuljettajalta jatkuvaa tarkkaavaisuutta. Huomio! Tutustu radion käyttöön ja eri toimintoihin

Lisätiedot

Radio / CD. San Francisco CD70. Käyttöohje

Radio / CD. San Francisco CD70. Käyttöohje Radio / CD San Francisco CD70 Käyttöohje 2 Avaa tästä DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS 1 2 3 4 5 6 ITALIANO NEDERLANDS 14 13 12 11 10 9 8 7 SVENSKA ESPAÑOL PORTUGUÊS 3 KÄYTTÖELEMENTIT 1 etupaneelin avauspainike

Lisätiedot

Paristot Kytke laite täysin pois päältä. Avaa paristokansi ja aseta sisään 8 kpl UM- 2/ C -paristoa. Varmista, että +/- merkinnät vastaavat toisiaan.

Paristot Kytke laite täysin pois päältä. Avaa paristokansi ja aseta sisään 8 kpl UM- 2/ C -paristoa. Varmista, että +/- merkinnät vastaavat toisiaan. 1. Toimintovalitsin CD-TAPE(OFF)/RADIO 2. Taajuusaluevalitsin - AM/FM/FM 3. FM antenni 4. CD pesä 5. Virityspyörä 6. BASS BOOST painike 7. CD hyppy/etsi eteen 8. CD hyppy/etsi taakse 9. CD ohjelmointi

Lisätiedot

ENGLISH DEUTSCH FRANÇAIS ITALIANO NEDERLANDS SVENSKA ESPAÑOL PORTUGUÊS ACR 3251. Käyttöohje

ENGLISH DEUTSCH FRANÇAIS ITALIANO NEDERLANDS SVENSKA ESPAÑOL PORTUGUÊS ACR 3251. Käyttöohje Käyttöohje ACR 3251 1 PORTUGUÊS ESPAÑOL SVENSKA NEDERLANDS ITALIANO FRANÇAIS ENGLISH DEUTSCH Sisällysluettelo Tiivistetyt ohjeet... 4 Tärkeitä ohjeita... 6 Mitä on ehdottomasti luettava... 6 Liikenneturvallisuus...

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER RADIO BOLERO KÄYTTÖOHJEKIRJA

SIMPLY CLEVER RADIO BOLERO KÄYTTÖOHJEKIRJA SIMPLY CLEVER RADIO BOLERO KÄYTTÖOHJEKIRJA Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita................................ 2 Käyttöohjekirja..................................... 2 Merkinnät käyttöohjekirjan

Lisätiedot

Radio / Cassette. Verona RCR 45. Käyttöohje

Radio / Cassette. Verona RCR 45. Käyttöohje Radio / Cassette Verona RCR 45 Käyttöohje Sisällysluettelo Tiivistetyt ohjeet... 4 Tärkeitä ohjeita... 7 Mitä on ehdottomasti luettava... 7 Liikenneturvallisuus... 7 Asennus/liitäntä... 7 Varkaudenestojärjestelmä

Lisätiedot

Radio / Cassette. Boston RCC 45. Käyttöohje

Radio / Cassette. Boston RCC 45. Käyttöohje Radio / Cassette Boston RCC 45 Käyttöohje Sisällysluettelo Tiivistetyt ohjeet... 4 Tärkeitä ohjeita... 6 Mitä on ehdottomasti luettava... 6 Liikenneturvallisuus... 6 QuickOut... 6 Asennus/liitäntä... 6

Lisätiedot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A.VAROITUS Lue turvavaroitukset ennen kuin muutat

Lisätiedot

Tutustu Daisy-soittimeen!

Tutustu Daisy-soittimeen! Tutustu Daisy-soittimeen! Daisy-julkaisut Äänikirjat, -lehdet, oppaat, tiedotteet Äänen lisäksi kuvia, piirroksia, taulukoita Tiedostot MP3-muotoisia Jakelu CD-levyillä tai verkon kautta Daisy-julkaisuja

Lisätiedot

DEUTSCH ENGLISH. Käyttöohje. München RD 104

DEUTSCH ENGLISH. Käyttöohje. München RD 104 Käyttöohje München RD 104 1 Sisällysluettelo Tiivistetyt ohjeet... 4 Tärkeitä ohjeita... 6 Mitä on ehdottomasti luettava... 6 Liikenneturvallisuus... 6 Asennus/liitäntä... 6 Optinen varassuojaus... 7 KeyCard...

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. Radio Swing Käyttöohjekirja

SIMPLY CLEVER. Radio Swing Käyttöohjekirja SIMPLY CLEVER Radio Swing Käyttöohjekirja Tämän käyttöohjekirjan rakenne (selitykset) Tämä käyttöohjekirja on laadittu siten, että tarvittavien tietojen löytyminen ja hyödyntäminen olisi helppoa. Käyttöohjeiden

Lisätiedot

Nokia FM-lähetin CA-300 9203671/1

Nokia FM-lähetin CA-300 9203671/1 Nokia FM-lähetin CA-300 6 3 5 7 9203671/1 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj vakuuttaa täten, että CA-119- tyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä koskevien direktiivin

Lisätiedot

Midland G5. 8-kanavainen PMR446-radiopuhelin

Midland G5. 8-kanavainen PMR446-radiopuhelin Midland G5 8-kanavainen PMR446-radiopuhelin Midland G5 on uuden sukupolven radiopuhelin, jota voidaan käyttää lupavapaasti useimmissa EU-maissa PMR446-kanavilla (446.00625 446.09375 MHz). Tarkista maakohtaiset

Lisätiedot

VDS iloft- NÄYTTÖ OSD- VALIKOLLA KÄYTTÖOHJE

VDS iloft- NÄYTTÖ OSD- VALIKOLLA KÄYTTÖOHJE VDS iloft- NÄYTTÖ OSD- VALIKOLLA KÄYTTÖOHJE Käyttöohje Onneksi olkoon, olet hankkinut ensiluokkaisen näytön! iloft VDS- laitteessa on handsfree- toiminto, sen värinäytön avulla voit kommunikoida ovipuhelimen

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT LONDON CD 70 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3329903

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT LONDON CD 70 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3329903 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

} Käsiajo ~ Varoitusnappi

} Käsiajo ~ Varoitusnappi Ohjauspaneeli: Käyttöohje u v w x y z { Virrankytkin Näytönsuoja } Käsiajo ~ Varoitusnappi Höyry Valonkytkin Etähälytyksen vastaanottaminen Kytkin FM/CD Otsonigeneraattori Puhelin Korotusnappi FM Sulkunappi

Lisätiedot

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

AUTORADIO BOLERO KÄYTTÖOHJEET

AUTORADIO BOLERO KÄYTTÖOHJEET AUTORADIO BOLERO KÄYTTÖOHJEET Sisällysluettelo 1 Sisällysluettelo Yleisiä ohjeita........................... Käyttöohjekirja................................ Merkinnät käyttöohjekirjan tekstissä........

Lisätiedot

DT-120 Käyttöohje (FI)

DT-120 Käyttöohje (FI) SÄÄTIMET 1. VIRTA/AALTOALUE-painike 2. LCD-näyttö 3. DBB/ STEP-painike 4. Mono/Stereo-painike 5. Äänenvoimakkuuspainikkeet 6. Virityssäädin/Ajanasetuspainike 7. Lukituskytkin 8. Paristolokero 9. Kantohihnan

Lisätiedot

WAKE FM-KELLORADIO KÄYTTÖOPAS

WAKE FM-KELLORADIO KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Pro-Ject Tuner Box S

KÄYTTÖOHJE. Pro-Ject Tuner Box S KÄYTTÖOHJE Pro-Ject Tuner Box S Hyvä musiikinystävä, Onnittelut PRO-JECT-ULA-virittimen hankkimisesta. Lue huolellisesti tämä ohje, jotta kytket laitteen oikein ja saat siten parhaan mahdollisen äänenlaadun.

Lisätiedot

HELLO. EZ3600 Aloitusopas. TMR Tracker -ruokinnanhallintaohjelma. D3699-FI Rev E Tammikuu 14. Ft. Atkinson, Wisconsin USA

HELLO. EZ3600 Aloitusopas. TMR Tracker -ruokinnanhallintaohjelma. D3699-FI Rev E Tammikuu 14. Ft. Atkinson, Wisconsin USA EZ600 Aloitusopas TMR Tracker -ruokinnanhallintaohjelma HELLO Ft. Atkinson, Wisconsin USA Panningen, Hollanti www.digi-star.com Tammikuu Tekijänoikeus Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän käyttöohjeen tai

Lisätiedot

Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje

Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje Valo- ja äänimerkit koodinäppäimistöllä, kun älylukkoa käytetään ulkopuolelta Lukittaessa näppäimistön

Lisätiedot

DAB-Radio / CD / MP3 / MMC. Woodstock DAB52. Käyttö- ja asennusohje. http://www.blaupunkt.com

DAB-Radio / CD / MP3 / MMC. Woodstock DAB52. Käyttö- ja asennusohje. http://www.blaupunkt.com DAB-Radio / CD / MP3 / MMC Woodstock DAB52 Käyttö- ja asennusohje http://www.blaupunkt.com 2 Avaa tästä ENGLISH DEUTSCH 1 2 3 4 5 6 7 8 9 FRANÇAIS ITALIANO NEDERLANDS 16 15 14 13 12 11 10 SVENSKA ESPAÑOL

Lisätiedot

BeoSound 4. Täydennys

BeoSound 4. Täydennys BeoSound 4 Täydennys Valikkojärjestelmä Tämä täydennys sisältää korjauksia BeoSound 4:n opaskirjaan. Uuden ohjelmiston myötä musiikkijärjestelmässä on käytettävissä uusia ominaisuuksia. Valikkojärjestelmä

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 3100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Toimintojen hallinta 3 Virta, pariliitos ja lataaminen 4 Kotelon virran kytkeminen 4 Pariliitoksen muodostaminen ensimmäistä kertaa 4 Pariliitostila

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT KINGSTON MP47 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3310481

Käyttöoppaasi. BLAUPUNKT KINGSTON MP47 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3310481 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA Sisällysluettelo Versio A 1. Johdanto... 1 Huomautus... 1 Turvallisuusohjeet... 1 2. Tekniset tiedot... 2 Ominaisuudet... 2 Tekniset tiedot... 3 Kapasiteetti ja tarkkuus...

Lisätiedot

Käyttö-ja huolto-ohje Ajastin 1533 3-aikaa FIN

Käyttö-ja huolto-ohje Ajastin 1533 3-aikaa FIN Ajastin 1533 FIN 1 Kellonaika tai jäljellä oleva lämmitysaika 2 Tuuletuksen merkki 3 Ajan siirto eteen (kellonajan näyttö) 4 Ohjelmointi 5 Muistipaikan tunnus 6 Manuaalikäynnistys 7 Kellonajan asetuksen/kyselyn

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Tukiasema

Pakkauksen sisältö. Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Tukiasema Pikaopas SE888 Pakkauksen sisältö Tukiasema Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Joissakin maissa on liitettävä linjasovitin linjajohtoon ja sitten

Lisätiedot

CLOCK RADIO. Sonoclock 660 PLL

CLOCK RADIO. Sonoclock 660 PLL CLOCK RADIO Sonoclock 660 PLL FI ALARM 1 ALARM 2 MEM/TIME COLOUR ON/OFF RDS/WEC SLEEP/NAP DISPLAY DIMMER 0 P SNOOZE AUTO DIMMER DISPLAY BATTERY P + &TUNING% C ANTENNA RESET Ü 3 SUOMI SUOMI 05-17 4 SUOMI

Lisätiedot

DENVER TCD-55 SUOMALAISET KÄYTTÖOHJEET

DENVER TCD-55 SUOMALAISET KÄYTTÖOHJEET DENVER TCD-55 SUOMALAISET KÄYTTÖOHJEET 1. Äänenvoimakkuus 2. Toiminnonvalitsin (RADIO-TAPE-CD) 3. CD play/pause 4. CD hyppy/haku taaksepäin 5. CD hyppy/haku eteenpäin 6. CD stop 7. Kuulokkeet nostaa väkivivulla

Lisätiedot

Denver CD70 Hamburg CD70 Orlando CD70 Phoenix CD70

Denver CD70 Hamburg CD70 Orlando CD70 Phoenix CD70 Radio / CD Denver CD70 Hamburg CD70 Orlando CD70 Phoenix CD70 Käyttöohje 2 Avaa tästä DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS 1 2 3 4 5 6 ITALIANO NEDERLANDS 14 13 12 11 10 9 8 7 SVENSKA ESPAÑOL PORTUGUÊS 3 KÄYTTÖELEMENTIT

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Finnish KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Lue nämä ohjeet ja noudata niitä ennen kuin käytät laitetta. SOITTIMEN YLEISKATSAUS 1 2 3 10 8 4 5 6 9 7 11 12 13 14 15 16 17 18 15 19 20 SÄÄTIMIEN

Lisätiedot

Leppävaaran Reebok Areenan äänentoiston pikaopas

Leppävaaran Reebok Areenan äänentoiston pikaopas Leppävaaran Reebok Areenan äänentoiston pikaopas Tämän pikaoppaan tarkoituksena on helpottaa järjestelmän käyttöä ja vähentää laitteiston rikkoutumisen riskiä. Mikserin äänenvoimakkuuden säätimet ovat

Lisätiedot

HF1 laitteen käyttöönotto ja asetukset

HF1 laitteen käyttöönotto ja asetukset HF1 laitteen käyttöönotto ja asetukset Laitteen kytkentä 1. Kytke laitteeseen käyttöjännite 12V. Sulakkeelle menevään punaiseen johtoon kytketään +12V. Normaalissa odotustilassa laitteen virrankulutus

Lisätiedot

Pikaopas CD480/CD485

Pikaopas CD480/CD485 Pikaopas CD480/CD485 Pakkauksen sisältö Tukiasema (CD485) Tukiasema (CD480) Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Joissakin maissa on liitettävä linjasovitin

Lisätiedot

Nokia autosarja CK-100 9210123/1

Nokia autosarja CK-100 9210123/1 Nokia autosarja CK-100 9210123/1 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Navi ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike Bernafon SoundGate SoundGate PIKAOHJE Näppäinlukko Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen Puhelu Musiikki/audio-painike Bluetooth -painike Akun merkkivalo Tämä ohje on vain lyhyt tiivistelmä. Tärkeä

Lisätiedot

SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin

SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin 1 1. Virtaa laitteeseen Laite toimii akulla tai yhdellä AA-kokoisella paristolla. Akulla laite äänittää 4 tuntia, paristolla 9 tuntia. Akulla laite toistaa 13 tuntia, paristolla

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 2100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Kuulokkeen osat 3 Käytä turvallisesti! 3 Pariliitos 4 Pariliitoksen muodostaminen 4 Pariliitostila 4 Päähän sovittaminen ja lataaminen 5 Säätäminen

Lisätiedot

Kahden mikrofonin. Sing-A-Long stereo CD-soitin. Käyttöohje

Kahden mikrofonin. Sing-A-Long stereo CD-soitin. Käyttöohje Kahden mikrofonin Sing-A-Long stereo CD-soitin Käyttöohje Kahden mikrofonin Sing-A-Long stereo CD-soitin POWER LED INDICATOR LED DISPLAY OPEN (CD COMPARTMENT DOOR OPEN) MICROPHONE MICROPHONE ON/OFF SWITCH

Lisätiedot

Dynatel 2210E kaapelinhakulaite

Dynatel 2210E kaapelinhakulaite Dynatel 2210E kaapelinhakulaite Syyskuu 2001 KÄYTTÖOHJE Yleistä 3M Dynatel 2210E kaapelinhakulaite koostuu lähettimestä, vastaanottimesta ja tarvittavista johdoista. Laitteella voidaan paikantaa kaapeleita

Lisätiedot

Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 200W

Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 200W Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 200W Suomi Conference phones for every situation Kuvaus Konftel 200W Konftel 200W on DECT-neuvottelupuhelin, jonka toiminta-alue on jopa 30 m 2. Konftel 200W voidaan

Lisätiedot

MCA-171 www.denver-electronics.com

MCA-171 www.denver-electronics.com INSTRUCTION MANUAL BEDIENUNGSANLEITUNG BETJENINGSVEJLEDNING BRUKSANVISNING SUOMALAISET KAYTTOOHJEET MANUALE DI INSTRUZIONE MANUAL DE INSTRUCÕES MANUAL DE INSTRUCCIONES MCA-171 www.denver-electronics.com

Lisätiedot

Alaska DJ70 Dallas MD70 New Orleans MD70

Alaska DJ70 Dallas MD70 New Orleans MD70 Radio / MD Alaska DJ70 Dallas MD70 New Orleans MD70 Käyttö- ja asennusohje 2 Avaa tästä DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS 1 2 3 4 5 6 ITALIANO NEDERLANDS 14 13 12 11 10 9 8 7 SVENSKA ESPAÑOL PORTUGUÊS 3 KÄYTTÖELEMENTIT

Lisätiedot

OPEL COMBO Infotainment-ohjekirja

OPEL COMBO Infotainment-ohjekirja OPEL COMBO Infotainment-ohjekirja Sisältö Johdanto... 4 Radio... 24 CD-soitin... 30 AUX-liitäntä... 34 USB-liitäntä... 35 Ääniohjaus... 40 Puhelin... 49 Hakemisto... 62 4 Johdanto Johdanto Yleistä tietoa...

Lisätiedot

FIN. FM-Stereo RDS (RDBS) / AM Kannettava digitaaliradio. Käyttöohje 3A81QD140FIN0

FIN. FM-Stereo RDS (RDBS) / AM Kannettava digitaaliradio. Käyttöohje 3A81QD140FIN0 Käyttöohje FM-Stereo RDS (RDBS) / AM Kannettava digitaaliradio 3A81QD1400 TÄRKEÄT TURVALLISUUSOHJEET 1. Lue tämä käyttöohje. 2. Säilytä tämä käyttöohje. 3. Huomioi kaikki varoitukset. 4. Noudata kaikki

Lisätiedot

Radio / CD. Casablanca CD50. Käyttöohje

Radio / CD. Casablanca CD50. Käyttöohje Radio / CD Casablanca CD50 Käyttöohje 2 Avaa tästä DEUTSCH 2 4 6 1 3 5 7 8 9 16 15 14 13 12 11 10 3 KÄYTTÖELEMENTIT 1, irrotettavan etupaneelin irrotuspainike 2 Äänenvoimakkuuden säädin 3 Painike laitteen

Lisätiedot

HD CAR DVR PERUUTUSPEILI + KAMERA KÄYTTÖOHJE

HD CAR DVR PERUUTUSPEILI + KAMERA KÄYTTÖOHJE HD CAR DVR PERUUTUSPEILI + KAMERA KÄYTTÖOHJE 1. Virtanappi 2. Menu-nappi 3. Mode-nappi 4. Selaus ylös -nappi 5. Selaus alas -nappi 6. OK-nappi 7. USB-portti 8. Peruutuskameran asetukset / käyttöpaneeli

Lisätiedot

Profset Pro10 -käyttöopas

Profset Pro10 -käyttöopas Profset Pro10 -käyttöopas Onneksi olkoon! Olet hankkinut ammattitason matkapuhelinkuulokkeen huippuluokan taustamelun poistomikrofonilla. Pakkauksen sisältö Pakkaus sisältää Profset Pro10- kuulokkeen,

Lisätiedot

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Tuotenumero: 8030 EMT449ETR A. Toiminnot 1. Ohjelmoitavaa ajastinta voidaan käyttää virran katkaisimeksi automaattisesti, esimerkiksi sähkölaitteille kotona. Ajastin

Lisätiedot

Käyttäjän käsikirja WTN radiomajakka. Version: FIN180427

Käyttäjän käsikirja WTN radiomajakka. Version: FIN180427 Version: FIN180427 Käyttäjän 1 käsikirja Sisällys 1 WTN-Radiomajakka Näytöt ja näppäimet... 3 2 Käynnistys ja toiminta-aika... 4 2.1 WTN-laitteen käynnistys... 4 2.2 WTN-laitteen sammutus... 4 2.3 Virransyöttö:...

Lisätiedot

838E Hands Free Varashälytin

838E Hands Free Varashälytin 838E Hands Free Varashälytin Huom! - Järjestelmän saa asentaa vain ammattilainen. - Älä anna laitteen tai vastaanottimen kastua. - Lue käyttöohje kokonaan ennen laitteen asennusta. - Tämän laitteen tarkoitus

Lisätiedot

President Randy II. Ohjekirjan versio: 3.5

President Randy II. Ohjekirjan versio: 3.5 President Randy II Ohjekirjan versio: 3.5 Sisältö 1 Käyttöönotto 2 1.1 Radion asennus.................................... 2 2 Toiminnot 3 2.1 Näyttö.......................................... 4 2.2 Toimintokuvaukset...................................

Lisätiedot

quick guide RSE liittämisen.

quick guide RSE liittämisen. web edition quick guide RSE REAR SEAT ENTERTAINMENT SYSTEM Autonne on varustettu ainutlaatuinen multimedialaitteistolla. Rear Seat Entertainment -järjestelmä laajentaa auton tavanomaista äänentoistolaitteistoa

Lisätiedot

VIANMÄÄRITYSMENETTELY SD-NAVI (versio 1.00)

VIANMÄÄRITYSMENETTELY SD-NAVI (versio 1.00) 1 - SISÄLLYS Asiakkaan valitus Vianmääritys Yleiskuvaus ja pinnijärjestys Luku 2 Yleinen toimintaongelma Luku 3 Ei toimintaa tai ei käynnisty (musta ruutu): Luku 3-1 Painike ei toimi Luku 3-2 Kosketusnäyttö

Lisätiedot

Omistajan käsikirja Audiojärjestelmä BMW Professional 2000

Omistajan käsikirja Audiojärjestelmä BMW Professional 2000 Omistajan käsikirja Audiojärjestelmä BMW Professional 2000 BMW Motorrad The Ultimate Riding Machine Moottoripyörän/jälleenmyyjän tiedot Moottoripyörän tiedot Jälleenmyyjän tiedot Malli Huollon yhteyshenkilö

Lisätiedot

SmashBass. Langattomat kuulokkeet

SmashBass. Langattomat kuulokkeet SmashBass Langattomat kuulokkeet FI Käyttöohje- SmashBass beta Langattomat kuulokkeet Tuotteen turvallinen käsittely Lue nämä ohjeet ennen käyttöä! 1. Pidä kuulokkeet ja niiden mukana tulevat varusteet

Lisätiedot

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Ajoneuvon alkuperäinen kaukosäädinavain Asetusopas - Finnish Arvoisa asiakas Tässä oppaassa on tietoja ja ohjeita siitä, miten eräitä toimintoja otetaan

Lisätiedot