SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, Mikkeli LOKAKUU 2019 OHJELMA. (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, Mikkeli LOKAKUU 2019 OHJELMA. (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta)"

Transkriptio

1 SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) LOKAKUU 2019 OHJELMA Vuoden 2019 jäsenmaksu 15 /hlö maksetaan Setlementtiin. Setlementti on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö, joka tarjoaa erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua. Osaan ryhmistä on ilmoittautuminen, jonka voit tehdä Setlementin aulassa olevaan ilmoittautumiskansioon tai voit myös ilmoittautua suoraan henkilökunnalle puh Nuotiopiirin retkille ilmoittautuminen ilmoittautumiskansioon tai puh tai Jumppasali sijaitsee Lönnrotinkatu 7, hissillä alimpaan kerrokseen, josta oikealle saliin. Tietokoneen ja/tai älypuhelimen käytön ohjausta on mahdollisuus saada Setlementin Tietokammarista. Varaa aikasi Setlementistä Lokakuussa kohtaamispaikassa on jaossa asiakaskyselyitä. Pyydämme kaikkia asiakkaita täyttämään asiakaskyselyn. Vastauksesi on meille erittäin tärkeä. Vastaamalla kyselyyn autat meitä kehittämään toimintaamme. TI Järjestöjen avoimet ovet päivä Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen liputuspäivä. Setlementin ovet ovat avoinna Sote-yhdistykset kumppaniksi järjestömessut klo Mikkelin keskussairaalan auditoriossa, pääaulassa ja OLKA -pisteellä. Tule tutustumaan alueen sosiaali- ja terveysyhdistyksiin sekä keskustelemaan, miten yhdistykset voivat olla tukena sairastuessa ja hyvinvoinnin edistämisessä. Mikkelin Setlementti ry on messuilla mukana. jumppasali Tuolijumppaa jumppasali Senioritanssi Lokakuu-joulukuu senioritanssiryhmän hinta 10 / hlö/ syyslukukausi 2019 maksetaan käteisellä senioritanssiryhmään saavuttaessa. sali Täytetään yhdessä sanaristikoita sali Pelataan yhdessä Rummikub-peliä salonki Hengellinen piiri jumppasali Asahi- terveysliikuntaa (kokoontuu 1.10., , 5.11., ja ) Mikkelin Setlementti ry:n jäsenille hinta 12,50 sisältäen 5 kokoontumiskertaa. Maksetaan käteisellä alkavalla kerralla. Ennakkoon ilmoittautuneille, kysy paikkoja Setlementistä. Asahi terveysliikunta on tarkoitettu sekä ennaltaehkäiseväksi että jo syntyneitä ongelmia hoitavaksi. Liikkeiden suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti suomalaisten yleiset terveysongelmat kuten niskan ja hartiaseudun vaivat, selkävaivat, kaatumisista aiheutuvat vammat, ikääntymisen aiheuttama liikunta- ja toimintakyvyn väheneminen, stressin aiheuttamat psykosomaattiset ongelmat ja masennus. 1

2 2 KE luokka Miesten keskusteluryhmä päivän polttavista puheenaiheista, ryhmä on avoin kaikille miehille salonki Italian kielen ryhmä, opitaan yhdessä italiaa, ohjaa vertaisohjaaja Nuotiopiiri: Mennään metsään! Tarkempi paikka selviää myöhemmin. Nuotiopiiri tarjoaa kahvit, ota halutessasi mukaan omat eväät. Ilmoittaudu mukaan pe mennessä. Kuljetus järjestyy 8 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle, lähtö Setlementiltä klo sali Levyraati, voit jättää ennakkoon toivekappaleesi Setlementtiin TO sali Yhteislaulua Ritvan ja Velin johdolla sali Naisten keskusteluryhmä, ryhmä on avoin kaikille naisille. luokka Poliisi on paikalla, eläkkeellä oleva poliisi Matti Saksa kertoo poliisin työstä. sali Pelataan yhdessä shakkia PE jumppasali Jumppaa hengellisen musiikin tahtiin. Ennakkoon ilmoittautuneille. Oma vesipullo ja jumppamatto mukaan. sali Aloitamme Setlementissä Elokuva-kerhon. Kerhossa tutustumme monipuolisesti erilaisiin elokuviin. Tule kuulolle mistä elokuvakerhossa on kyse. LA Nuotiopiiri: Aamukahvit ja lintubongausta Kaihun kodalla Tule mukaan viettämään EuroBirdwatch19- päivää Kaihun kodalle ja läheiselle lintutornille. Keitellään kahvit nuotiolla sekä käydään lintutornilla bongailemassa muuttolintuja. Ei ilmoittautumisia, tervetuloa käymään oman aikataulusi mukaan.

3 3 MA Vietämme Setlementissä vanhustenviikkoa koko viikon. Tervetuloa mukaan ohjelmiimme salonki Espanja 4, ryhmä kokoontuu itsenäisesti ilman ohjaajaa jumppasali Jumppa 1, oma vesipullo mukaan. Jumppaan ei ole jumppasali Jumppa 2, oma vesipullo mukaan. Jumppaan ei ole sali Käsityökahvila, käsityökahvilassa voi tehdä omia käsitöitä. Askarrellaan sytykekäpyjä ja ruusuja. Jos sinulta löytyy, voit ottaa mukaasi kynttilänjämiä Historiaryhmä vierailee Pitäjänkirkossa, Ohjelmassa kirkon historian esittely ja kirkon lähialueeseen tutustuminen. Lähtö Setlementistä klo Kirkon esittely alkaa ja kestää noin puoli tuntia, jonka jälkeen tutustutaan lähialueeseen. Ilmoittaudu mukaan mennessä Setlementin ilmoittautumiskansioon tai TI sali Istumatanssia jumppasali Senioritanssia ennakkoon ilmoittautuneille. Kysy vapaita paikkoja Setlementistä. Omatori SeniorSurf, olemme mukana Omatorilla SeniorSurf päivässä esittelemässä Setlementin Tietokammarin älylaitteiden- ja tietokoneenkäytön ohjausta. luokka Nojatuolimatkailu: Tutustutaan Pentti Jormanaisen johdolla Kazakstaniin, Tadzikistaniin ja Uzbekistaniin. Nojatuolimatkailu on Setlementissä kerran kuussa oleva ryhmä, joka on kaikille avoin. Jokaisella kerralla tutustumme johonkin maahan tai matkakohteeseen. sali Pelataan yhdessä Rummikub-peliä Nuotiopiiri: Rento kävelylenkki Pankalammen ympäri, lähtö Setlementiltä. Ilmoittaudu mukaan ma mennessä. KE luokka Miesten keskusteluryhmä päivän polttavista puheenaiheista, ryhmä on avoin kaikille miehille salonki Italian kielen ryhmä, opitaan yhdessä italiaa, ohjaa vertaisohjaaja

4 4 TO sali Yhteislaulua, Anneli ja Kimi sali Naisten keskusteluryhmä, ryhmä on avoin kaikille naisille. luokka Nuotiopiiri: Luontodokumentti Setlementillä, kesto noin 50min. Katsotaan yhdessä Kari Kemppaisen kuvaama Petoeläinten paratiisi- dokumentti. sali Pelataan yhdessä shakkia PE jumppasali Jumppaa hengellisen musiikin tahtiin. Ennakkoon ilmoittautuneille, tiedustele vapaita paikkoja Setlementistä. Oma vesipullo ja jumppamatto mukaan. sali Elokuvakerho, kerhossa tutustumme monipuolisesti erilaisiin elokuviin. MA salonki Espanja 4, ryhmä kokoontuu itsenäisesti ilman ohjaajaa jumppasali Jumppa 1, oma vesipullo mukaan. Jumppaan ei ole jumppasali Jumppa 2, oma vesipullo mukaan. Jumppaan ei ole sali Käsityökahvila, käsityökahvilassa voit tehdä omia käsitöitä. Mahdollisuus neuloa hyväntekeväisyyteen turvalonkeroita, villasukkia tai lapasia. salonki Muistelutuokio, tuo mukanasi jokin vanha esine, kuva tms. Muistellaan yhdessä. jumppasali "EloFolkJam on seniori- ja erityisryhmille suunniteltu tanssillinen ryhmäliikuntamuoto. MUKAAN MAHTUU 12, ilmoittaudu mennessä. Toteutuu, jos vähintään 4 osallistuu. EloFolkJamissa painottuu kehon ja mielen yhteys, yhdessäolon riemu sekä kaikkien oikeus tanssiin. EloFolkJamissa ei tarvita paria, vaan koko ryhmä jammailee siinä yhdessä. Suomalaisesta tanssiperinteestä kumpuavat askeleet ylläpitävät ja kehittävät koordinaatiota, vahvistavat tasapainoa ja haastavat kehoa reagoimaan vaihtuvissa tilanteissa. EloFolkJamin tanssinlajeja ovat mm. Katreli, Valssi, Jenkka, Humppa ja Minetti. EloFolkJamia vetävät koulutetut ohjaajat, jotka tuovat omalla persoonallisella tavallaan tanssin sykettä ja yhdessäolon riemua erilaisille tanssi-, liikunta ja virikeryhmille Nuotiopiiri: Retki Hujassuon lintutornille Hiirolaan muuttolintuja bongailemaan. Ilmoittaudu mukaan pe mennessä, kuljetus järjestyy 8 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle. Ota halutessasi mukaan omat eväät.

5 5 TI jumppasali Tuolijumppaa jumppasali Senioritanssia ennakkoon ilmoittautuneille. Kysy vapaita paikkoja Setlementistä. sali Täytetään yhdessä sanaristikoita salonki Pelataan yhdessä sanaselityspeli ALIASTA sali Pelataan yhdessä Rummikub-peliä salonki Hengellinen piiri jumppasali Asahi- terveysliikuntaa (kokoontuu 1.10., , 5.11., ja ) Kysy vapaita paikkoja Setlementistä. KE luokka Miesten keskusteluryhmä päivän polttavista puheenaiheista, ryhmä on avoin kaikille miehille salonki Italian kielen ryhmä, opitaan yhdessä italiaa, ohjaa vertaisohjaaja salonki ÄLÄ HUOLI, Onko sinulla huolia tai tarvitsetko neuvoa? Huoli voi liittyä esimerkiksi jaksamiseen tai terveyteen. Tarvitsetko neuvoa? Älä huoli apu on lähellä Essoten sosiaalityöntekijä Helena Kärkkäinen tavattavissa VARAA AIKASI MENNESSÄ ENNAKKOON SETLEMENTISTÄ TAI Varattavissa olevat ajat: , , , sali Kirjoittajapiiri, ohjaa Hilkka Österberg. Piiriin oli ennakkoilmoittautuminen keväällä Tiedustele mahdollisia vapaita paikkoja Setlementistä. TO sali Yhteislaulua Ritvan ja Velin johdolla sali Naisten keskusteluryhmä, ryhmä on avoin kaikille naisille. luokka Infoa pankkipalveluista (Osuuspankki): Tietoa maksupalvelulain uudistuksesta ja verkkopankin tunnistus- ja vahvistusmenetelmien muutoksista. Voit ottaa oman laitteesi ja verkkopankkitunnuksesi mukaan, niin tilaisuuden lopussa on mahdollisuus henkilökohtaiseen opastukseen, Aleksi Termonen Asiakkuuspäällikkö OP sali Pelataan yhdessä shakkia luokka Runoteatteriesitys Kohtaamisia, Mikkelin Seudun Lausujat Ilmoittaudu tilaisuuteen alkaen ilmoittautumiskansioon tai ensimmäistä ilmoittautujaa mahtuu mukaan.

6 PE jumppasali Kaihun kota Jumppaa hengellisen musiikin tahtiin. Ennakkoon ilmoittautuneille, tiedustele vapaita paikkoja Setlementistä. Oma vesipullo ja jumppamatto mukaan LAAVURAVINTOLA, Tue Setlementin toimintaa! Kaihun kodalla Pursialankatu 3, Mikkeli. Tarjolla maukas lounas. 10 /annos sisältää ruuan, ruokajuoman ja jälkiruuan. Ensimmäinen kattaus klo Toinen kattaus klo Maksu käteisellä ja tasarahalla ILMOITTAUDU VÄLISENÄ AIKANA ILMOITTAUTUMISKANSIOON TAI , mainitse ilmoittautumisen yhteydessä kumpaan kattaukseen osallistut. Mukaan mahtuu 15 ilmoittautujaa/ kattaus. Tarvittaessa tiedustele kimppakyytiä Setlementistä LA Retki Jyväskylän kaupunginteatteriin Pariisin Oopperan kummitus. Loppuunmyyty. MA salonki Espanja 4, ryhmä kokoontuu itsenäisesti ilman ohjaajaa jumppasali Jumppa 1, oma vesipullo mukaan. Jumppaan ei ole jumppasali Jumppa 2, oma vesipullo mukaan. Jumppaan ei ole sali Käsityökahvila, käsityökahvilassa voi tehdä omia käsitöitä. joulukorttiaskartelua, materiaalimaksu Neulotaan hyväntekeväisyyteen sukkia ja turvalonkeroita. TI sali Istumatanssia jumppasali Senioritanssia, kysy vapaita paikkoja Setlementistä sali Arto Kivekäs laulattaa, tervetuloa laulamaan. sali Pelataan yhdessä Rummikub-peliä KE luokka Miesten keskusteluryhmä päivän polttavista puheenaiheista, ryhmä on avoin kaikille miehille salonki Italian kielen ryhmä, opitaan yhdessä italiaa, ohjaa vertaisohjaaja salonki Seniorisinkku ryhmä kokoontuu, Tervetuloa mukaan yksinasuvat ihmiset! Ryhmässä voi mm. suunnitella yhteisiä teatteriretkiä, elokuvailtoja, lounastreffejä, taidenäyttelyvierailuja tai mitä ikinä ryhmäläiset keksivätkään. Ajatuksena on viettää aikaa yhdessä! 6

7 HUOM! Setlementti on suljettu välisenä aikana salin muutostöiden vuoksi. MA salonki Espanja 4, ryhmä kokoontuu itsenäisesti ilman ohjaaja jumppasali Jumppa 1, oma vesipullo mukaan. Jumppaan ei ole jumppasali Jumppa 2, oma vesipullo mukaan. Jumppaan ei ole sali Käsityökahvila, käsityökahvilassa voi tehdä omia käsitöitä. joulukorttiaskartelua Neulotaan hyväntekeväisyyteen sukkia, lapasia ja turvalonkeroita sali Suomen presidentit viimeinen osa: Tutustumme vuoden 2019 aikana Suomen presidentteihin. Yleisradion Elävän arkiston kooste esittelee Suomen presidentit Ståhlbergista Niinistöön arkistofilmien, tvohjelmien ja audioiden kautta. Nyt tutustutaan Sauli Niinistöön. salonki Kirjallisuuspiiri, kirjallisuuspiirissä keskustellaan ryhmässä aiemmin sovituista kirjoista. Voit tiedustella Setlementistä kirjoja. TI jumppasali Tuolijumppaa jumppasali Senioritanssia, kysy vapaita paikkoja Setlementistä sali Täytetään yhdessä sanaristikoita salonki Pelataan yhdessä sanaselityspeli ALIASTA sali Pelataan yhdessä Rummikub-peliä, tervetuloa mukaan myös uudet pelaajat, opastamme tarvittaessa pelin sääntöihin. salonki Hengellinen piiri 7

8 8 KE Miesten keskusteluryhmän aamusauna Lahdenpohjassa os. Lahdenpohjantie1, Mikkeli. Tule mukaan saunomaan ja juttelemaan päivän polttavimmat puheenaiheet kauniin luonnon keskelle! Ota mukaan pyyhe, rohkeimmat voivat myös uida. Saunomisen jälkeen tarjolla pientä syötävää ja kahvit. Ilmoittaudu mukaan ma mennessä Setlementin ilmoittautumiskansioon tai Kuljetus järjestyy kahdeksalle, toivomme että järjestelette kimppakyytejä, jotta kaikki halukkaat pääsisivät osallistumaan. Lähtö Setlementiltä klo 9.50, paluu Naisten keskusteluryhmän iltapäiväsauna Lahdenpohjassa Lahdenpohjantie1, Mikkeli. Tule mukaan saunomaan ja juttelemaan päivän polttavimmat puheenaiheet kauniin luonnon keskelle! Ota mukaan pyyhe, rohkeimmat voivat myös uida. Saunomisen jälkeen tarjolla pientä syötävää ja kahvit. Ilmoittaudu mukaan ma mennessä Setlementin ilmoittautumiskansioon tai Kuljetus järjestyy kahdeksalle, toivomme että järjestelette kimppakyytejä, jotta kaikki halukkaat pääsisivät osallistumaan. Lähtö Setlementiltä klo paluu TO sali Yhteislaulua Ritvan ja Velin johdolla Nuotiopiiri: Mennään metsään! Tarkempi paikka selviää myöhemmin. Nuotiopiiri tarjoaa kahvit, ota halutessasi mukaan omat eväät. Ilmoittaudu mukaan ti mennessä. Kuljetus järjestyy 8 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle, lähtö Setlementiltä klo sali Naisten keskusteluryhmä, ryhmä on avoin kaikille naisille. luokka Nuotiopiiri: Savumerkki Nuotiopiirin info tulevan kuukauden tapahtumista, katsotaan samalla valokuvia kesän tapahtumista. Tervetuloa kuuntelemaan syksyn suunnitelmia! sali Pelataan yhdessä shakkia

9 9 TULOSSA: Kreivitär Mariza operetti Mikaelissa Liput 38,00 /hlö, toteutuu jos vähintään 10 henkilöä ilmoittautuu. Ilmoittaudu mahdollisimman pian, ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. Maksu Setlementtiin käteisellä kun retken toteutuminen varmistuu. Wieniläisoperettien parhaimmistoon kuuluva Kreivitär Mariza on taidokkaasti sävelletty teos, jonka tarina tempaa katsojan mukaansa. Luvassa on valekihlauksia, salanimiä sekä juonimista niin rahan kuin vallankin tähden. Operetin aarioihin lukeutuu yksi operettimusiikin tunnetuimmista kappaleista Czardaskavaljeeri, joka valloittaa yleisön kerta toisensa jälkeen Helsingin retki joulukuussa. Seuraa ilmoitteluamme. Seniorisinkkuryhmän tulevia kokoontumisia, Lisätietoja retkistä Sirkalta , Seniorisinkkuryhmä kokoontuu Arskan kodalla Seniorisinkut kokoontuvat Setlementissä Seniorisinkut Vaakunassa Sikahauskaa-klubi (stand up) Seniorisinkut Mikkelin teatteri Rakastunut Ryti, liput Seniorisinkut Teatteriravintola Ilo Kyllikki ja Johannes Virolainen TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN! Vuoden 2019 jäsenmaksun 15 /vuosi voit maksaa Setlementtiin Ryhmät ovat kaikille avoimia ellei toisin mainita Tietokoneen ja/tai älypuhelimen käytön ohjausta on mahdollisuus saada Setlementin Tietokammarista. Varaa aikasi Setlementistä (Lönnrotinkatu 5) tai puh Seuratkaa myös ilmoitteluamme kohtaamispaikan ilmoitustaululla Tutustu meihin myös Internet-sivuillamme löydät meidät myös Facebookista

SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) SYYSKUU 2019 OHJELMA

SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) SYYSKUU 2019 OHJELMA SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) SYYSKUU 2019 OHJELMA Vuoden 2019 jäsenmaksu 15 /hlö maksetaan Setlementtiin. Setlementti on uskonnollisesti

Lisätiedot

SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) SYYSKUU 2019 OHJELMA

SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) SYYSKUU 2019 OHJELMA SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) SYYSKUU 2019 OHJELMA Vuoden 2019 jäsenmaksu 15 /hlö maksetaan Setlementtiin. Setlementti on uskonnollisesti

Lisätiedot

SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) TAMMIKUU 2018 OHJELMA

SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) TAMMIKUU 2018 OHJELMA 1 SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) TAMMIKUU 2018 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua MA 8.1. 9-10.30

Lisätiedot

SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, Mikkeli SYYSKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua

SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, Mikkeli SYYSKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua 1 SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli SYYSKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua Selitykset ohjelmien toimipaikoille: Iso Sali= sentraalin

Lisätiedot

KE Päivän polttavat miesten turinatuvassa, tervetuloa mukaan keskustelemaan! atk-tila atk-tila

KE Päivän polttavat miesten turinatuvassa, tervetuloa mukaan keskustelemaan! atk-tila atk-tila 1 SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli LOKAKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua Selitykset ohjelmien toimipaikoille: Iso Sali= sentraalin

Lisätiedot

KE Päivän polttavat aiheet miesten keskusteluryhmässä, tervetuloa mukaan! atk-tila atk-tila

KE Päivän polttavat aiheet miesten keskusteluryhmässä, tervetuloa mukaan! atk-tila atk-tila 1 SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli MARRASKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua Selitykset ohjelmien toimipaikoille: Iso Sali=

Lisätiedot

SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA

SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA 1 SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli TOUKOKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua Selitykset ohjelmien toimipaikoille: Iso Sali= sentraalin

Lisätiedot

Huom! Syksyn ryhmien aikatauluissa on tapahtunut muutoksia, joten tutustukaa ohjelmaan tarkoin, ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua

Huom! Syksyn ryhmien aikatauluissa on tapahtunut muutoksia, joten tutustukaa ohjelmaan tarkoin, ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua 1 SENTRAALI -IKÄIHMISTEN KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli SYYSKUU 2016 OHJELMA Huom! Syksyn ryhmien aikatauluissa on tapahtunut muutoksia, joten tutustukaa ohjelmaan tarkoin, ovet avataan

Lisätiedot

SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) TOUKOKUU 2019 OHJELMA

SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) TOUKOKUU 2019 OHJELMA SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) TOUKOKUU 2019 OHJELMA HUOM! Vuoden 2019 jäsenmaksu 15 /hlö maksetaan Setlementtiin. Setlementti

Lisätiedot

SENTRAALI -IKÄIHMISTEN KOHTAAMISPAIKKA

SENTRAALI -IKÄIHMISTEN KOHTAAMISPAIKKA 1 SENTRAALI -IKÄIHMISTEN KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli HELMIKUU 2016 OHJELMA VESIVAHINGON VUOKSI OHJELMA JÄRJESTETÄÄN HELMIKUUN AJAN SENTRAALIN VIEREISESSÄ TILASSA, RYHMÄT KOKOONTUVAT

Lisätiedot

SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA

SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA 1 SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli JOULUKUU 2016 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua Selitykset ohjelmien toimipaikoille: Iso Sali= sentraalin

Lisätiedot

SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) HUHTIKUU 2019 OHJELMA

SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) HUHTIKUU 2019 OHJELMA 1 SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) HUHTIKUU 2019 OHJELMA HUOM! Vuoden 2019 jäsenmaksu 15 /hlö maksetaan Setlementtiin. Setlementti

Lisätiedot

10 11.30 Näytelmäpiiri 12 13.30 Senioritanssi ohjaa Anja Friari 14 15 Tasapainorymä. Suljettu ryhmä.

10 11.30 Näytelmäpiiri 12 13.30 Senioritanssi ohjaa Anja Friari 14 15 Tasapainorymä. Suljettu ryhmä. 1 SENTRAALI -IKÄIHMISTEN KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli MARRASKUU 2015 OHJELMA Avaamme ovet aamuisin klo 8.45 MA 2.11. 9.00- Inkerin aamujumppa 10 12 Käsityökahvila 12.15 14.15 Vanhustyönkeskusliiton

Lisätiedot

PE Jumppaa hengellisen musiikin tahtiin, omat jumppamatot ja iso sali

PE Jumppaa hengellisen musiikin tahtiin, omat jumppamatot ja iso sali 1 SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli MARRASKUU 2016 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua Selitykset ohjelmien toimipaikoille: Iso Sali=

Lisätiedot

Einon vintti Millaisia ovat nykynuoret, aiheesta luennoivat sosionomiopiskelijat Luennon päätteeksi pieni visa nuorisoslangisanoista

Einon vintti Millaisia ovat nykynuoret, aiheesta luennoivat sosionomiopiskelijat Luennon päätteeksi pieni visa nuorisoslangisanoista 1 SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli MAALISKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua Selitykset ohjelmien toimipaikoille: Iso Sali=

Lisätiedot

SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) KESÄKUU-ELOKUU 2019 OHJELMA

SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) KESÄKUU-ELOKUU 2019 OHJELMA 1 SETLEMENTTI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli (sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta) KESÄKUU-ELOKUU 2019 OHJELMA HUOM! Vuoden 2019 jäsenmaksu 15 /hlö maksetaan Setlementtiin. Setlementti

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016

Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016 Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016 Viikko 1 (4.1. 10.1.) Ma 4.1. - Klo 9.00-14.00 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

MARRASKUU Tervetuloa! Puh

MARRASKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN!

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

JOULUKUU Tervetuloa! Puh

JOULUKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

SYYSKUU Tervetuloa! Puh

SYYSKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

LOKAKUU Tervetuloa! Puh

LOKAKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Viikko 45 (2.11.-8.11.) Ma 2.11. - Klo 9-14 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat lokakuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat lokakuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat lokakuussa 2015 Viikko 40 (1.10.-4.10.) To 1.10. - Klo 9.30 Ympäristötaidepaja, (Kädentaitopaja 0. krs). Tule kuulemaan, mitä ympäristötaide on. Jatkossa ryhmässä tuotetaan

Lisätiedot

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka. Palvelukeskuksessa voitte saada ohjausta- ja neuvontaa sosiaaliohjaajalta, käydä aterioimassa ravintolassa ja

Lisätiedot

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TERVETULOA MUKAAN! Taatalakeskus Sulkavuorenkatu 6 Tiedustelut p.050 438 4319 tai katharina.hau@tvpy.fi ESITTELYSSÄ LOKAKUUN RYHMIÄ: YMPÄRISTÖTAIDE-

Lisätiedot

HELMIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna:

HELMIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna: Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018

Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018 Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018 Tammelan lähitori on kaikenikäisten kaupunkilaisten kohtaamispaikka 2. LÄHITORIN PALVELUOHJAUS Mietityttääkö sinua jokin asia? Oletko yksinäinen? Tarvitsetko

Lisätiedot

Alkaa 12.9 klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani

Alkaa 12.9 klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani Alkaa 12.9 klo 13 14.30, jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, 87100 Kajaani Alkaa12.9, 24.10, 21.11, klo10 11.30 Alkaa 13.9 jatkuen 27.9, 11.10, 25.10, 8.11, 22.11,

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019 Seuraava Yhdessä vireä arki -kehittämisiltapäivä on 6.2.2019 klo 13.30 Tule mukaan suunnitelmaan ja toteuttamaan Keinupuiston lähitoria! Tiistai

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat kesäkuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat kesäkuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat kesäkuussa 2015 Viikko 23 (1.6.-7.6.) Ma 1.6. - Klo 9-13 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

NÄKÖVAMMAISET KEVÄT JA KESÄ 2018

NÄKÖVAMMAISET KEVÄT JA KESÄ 2018 NÄKÖVAMMAISET KEVÄT JA KESÄ 2018 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien näkövammaistyö järjestää näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät tiedot näkövammaisten kevään ja

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat syyskuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat syyskuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat syyskuussa 2015 Viikko 36 (1.9.-6.9.) Ti 1.9. - Klo 10.00 Voimavara ryhmä, (Päivätoiminnan tila 1. krs). Lisätietoja ja ilmoittautumiset: toimintaterapeutti Jatta Ahlvik 044-7225935.

Lisätiedot

Kinaporin palvelukeskus Tapahtumakalenteri

Kinaporin palvelukeskus Tapahtumakalenteri Kinaporin palvelukeskus 10.6.2016 Tapahtumakalenteri Pe 10.6. Virkeänä kohti viikonloppua -tuokio klo 14 Ma 13.6. Tanssit klo 13, Rami s band Ti 14.6. Ulkoilupäivä Pihlajasaaressa. Lähtö Kinaporin aulasta

Lisätiedot

HUHTIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna:

HUHTIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna: Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat helmikuussa 2016

Lähitori Kuusela tapahtumat helmikuussa 2016 Lähitori Kuusela tapahtumat helmikuussa 2016 Viikko 5 (1.2. 7.2.) Ma 1.2. - Klo 9.00-14.00 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN TAMMIKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN!

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN TAMMIKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! TAATALAN PALVELUKESKUKSEN TAMMIKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. Syksy 2018 Kevät 2019

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. Syksy 2018 Kevät 2019 Pieksämäen kaupungin erityisliikunta Syksy 2018 Kevät 2019 ERITYISLIIKUNTA Erityisliikunnan (= soveltava liikunta) ryhmät on tarkoitettu henkilöille, joiden vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

SENIORILIIKUNTA SYKSY 2007 ILMOITTAUTUMINEN Harjula-keskuksen toimistoon 20.8.2007 alkaen klo 8-15.30: puh. (03) 8725 130 Ilmoittaudu nyt! HARJULAN KUNTOUTUS Liikuntaryhmiemme tavoitteena on ikääntyvien

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017 Torstai 1.6. 10.00-12.00 Lähitorin fysioterapeutin vastaanotto ajanvarauksella TOIVO-yhteisötaide: 10.15-11.00 Yhteislaulua ravintolasalissa

Lisätiedot

ELOKUU Tervetuloa! Puh

ELOKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

DYSLEKSIAVIIKKO

DYSLEKSIAVIIKKO DYSLEKSIAVIIKKO 2.-6.10.2017 Dysleksiaviikko välittää tietoa oppimisvaikeuksista, apukeinoista ja ennen kaikkea juhlistaa monenlaista oppijuutta Luvassa luentoja, kirjallisuusnäyttelyitä kaupungin ja korkeakoulujen

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

KOULULAISILLE! syksy 2015. kevät 2016

KOULULAISILLE! syksy 2015. kevät 2016 KOULULAISILLE! syksy 2015 & kevät 2016 Koululaisten kerhot kokoontuvat kirkonkylän seurakuntatalossa, Nummelan seurakuntakeskuksessa ja Ojakkalan kerhohuoneella. Kerhot muuttuvat syksystä alkaen jaksoihin,

Lisätiedot

Poimintoja maaliskuun ohjelmasta:

Poimintoja maaliskuun ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy.

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy. ELOKUU TAPAHTUMAT: To 6.8. Klo 11.00-14.30.Virkistyspäivä Pyhännän Ahvenjärvellä. Mukana Anne Happo, Muistiluotsista. Lähtö Haapaveden toimiston pihalta klo 9.00. Mahdollisuus on nousta matkan varrelta

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen seurakuntatyö NÄKÖVAMMAISTYÖ. SYKSYN ohjelma 2015

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen seurakuntatyö NÄKÖVAMMAISTYÖ. SYKSYN ohjelma 2015 HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen seurakuntatyö NÄKÖVAMMAISTYÖ SYKSYN ohjelma 2015 Helsingin Seurakuntayhtymä Näkövammaistyö Seurakuntien talo, 4 krs. Kolmas linja 22, 00530 Helsinki Toimisto 09-2340

Lisätiedot

Poimintoja syyskuun ohjelmasta:

Poimintoja syyskuun ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Lokakuu su 3.10. klo 18.00 Mikkelinpäivän kauneimmat runot ja laulut Viinijärven kirkossa. Mukana, Sirpa ja Vilma Naumanen sekä Jutta, Minttu ja Pinja Kurki,

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 06.07.2015 HEINÄKUU 2015 Avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 Salla Harteelan taulunäyttely Ti 21.7. Päättyy ilmoittautuminen Pöytyän teatterin esitykseen

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat elokuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat elokuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat elokuussa 2015 Viikko 32 (3.8.-9.8.) Ma 3.8. - Klo 9-13 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

Kevä tkäusi 2015. Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä.

Kevä tkäusi 2015. Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä. Kevä tkäusi 2015 Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä. 2015 Kevätkausi alkaa 5.1.2015 Tammikuun viides päivä polkaistaan käyntiin kaupungin ohjatut liikuntaryhmät. Tarjolla

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot. lv 13.9.2016 HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014

JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 JÄSENTIEDOTE 4 / 2014 Kuva Jaana Boström: Alastaro 3.10.2014 Tuttujen tuvan edustalta Kuva Jaana Boström: Toimiston kaktus keräsi voimaa taloyhtiön pihalla aidan vieressä ja 23.10.2014 kukinta oli todella

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla toukokuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla toukokuu 2017 Maanantai 1.5. Vapunpäivä Tiistai 2.5. YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla toukokuu 2017 9.30-10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä seisten 3 ohjaajana Hanna Nikander 10.30-11.15 Liikettä niveliin

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ. Kaarilan koulupolku. Rahola - Kaarila. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ. Kaarilan koulupolku. Rahola - Kaarila. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ Kaarilan koulupolku Rahola - Kaarila lv. 2019-2020 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 9.9. - 13.12.2019 ja keväällä 13.1. - 8.5.2020. Koulu tiedottaa

Lisätiedot

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä TOIMINTAOHJELMA 1.6.-7.6.2015 PALVELUKESKUS AVOINNA; MA-TO 7.30-15.00, PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-12.00 PALVELUKESKUS SIIRTYY KESÄAIKAAN! SULJEMME 1.6.-30.8. MAANANTAISTA PERJANTAIHIN KLO 15.00. Maanantaina

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla lokakuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla lokakuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla lokakuu 2018 Maanantai 1.10. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä TÄYNNÄ ohjaajana Hanna Nikander 10.30-11.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä TÄYNNÄ ohjaajana Hanna

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 Sisältö: Seuraava kuntatiedote... 1 Valtuuston kokous... 1 Viemärilaitoksen päivystys... 1 Avoin luento/ Pääasia muistista... 1 MTK-Pyhäntä tiedottaa... 1 Eläkeliitto

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ. Tesoman koulupolku. Tesoma - Lamminpää. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ. Tesoman koulupolku. Tesoma - Lamminpää. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ Tesoman koulupolku Tesoma - Lamminpää lv. 2019-2020 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 9.9. - 13.12.2019 ja keväällä 13.1. - 8.5.2020. Koulu

Lisätiedot

Yhdistysviesti

Yhdistysviesti 1 Yhdistysviesti 5-2018 Tärkeimmät: Onhan ensi syksyn 2019 tilavaraukset kunnossa? Olohuone joulutauolla 13.12.2018-13.1.2019! Onko teillä ideoita ilmassa? Uutiset... 2 Joulutauko 13.12.2018-13.1.2019...

Lisätiedot

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä 2016 1 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakunnat järjestävät näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät kaikki tiedot näkövammaisten syksyn 2015

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Atalan koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Atalan koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Atalan koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Kämmenniemen koulupolku

Kämmenniemen koulupolku HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ Kämmenniemen koulupolku Kämmenniemi - Terälahti - Olkahinen - Sorila lv. 2019-2020 8.8.2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 9.9. - 13.12.2019

Lisätiedot

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan!

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien näkövammaistyö järjestää näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät tiedot näkövammaisten

Lisätiedot

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. syksy 2019 kevät 2020

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. syksy 2019 kevät 2020 Pieksämäen kaupungin erityisliikunta syksy 2019 kevät 2020 ERITYISLIIKUNTA Erityisliikunnan (= soveltava liikunta) ryhmät on tarkoitettu henkilöille, joiden vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen

Lisätiedot

Monenlaisia harrastuskerhoja. Virkistäviä juhlia ja muita rientoja. Viikko-ohjelma

Monenlaisia harrastuskerhoja. Virkistäviä juhlia ja muita rientoja. Viikko-ohjelma Monenlaisia harrastuskerhoja Asukkaat järjestävät itse virkistys- ja harrastustoimintaa. Säännöllisesti toistuvaan runsaaseen viikko-ohjelmaan sisältyvät mm. kuntosali- ja saunavuorot, erilaiset harrastuskerhot

Lisätiedot

Alkaa klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani

Alkaa klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani Alkaa 11.9.2018 klo 13 14.30, jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, 87100 Kajaani Alkaa 11.9.2018 klo10 11.30, jatkuen 9.10., 6.11. ja 5.12. Paikka: Osuuspankin talo,

Lisätiedot

Ryhmät alkavat tiistaina 7.1 ja päättyvät viikolla 16-17. Kertoja on 15.

Ryhmät alkavat tiistaina 7.1 ja päättyvät viikolla 16-17. Kertoja on 15. KUNTOKEIDAS SANDELS Kalliolan Senioripalvelusäätiö Kuntokeidas Sandels Välskärinkatu 4 B, 00260 Helsinki Puh. (09) 4368 8070 Sisäänkäynti: katutaso, B-ovi, hissi/portaat pohjakerrokseen Kevätkauden 2014

Lisätiedot

Tammelan Lähitori: Itsenäisyydenkatu 21, 1 krs. Lähitorin palveluohjaajat paikalla: Ma, ke, to, pe klo 9-15 Ti klo 9-18 La klo 9-14

Tammelan Lähitori: Itsenäisyydenkatu 21, 1 krs. Lähitorin palveluohjaajat paikalla: Ma, ke, to, pe klo 9-15 Ti klo 9-18 La klo 9-14 Tammelan Lähitori: Itsenäisyydenkatu 21, 1 krs. Lähitorin palveluohjaajat paikalla: Ma, ke, to, pe klo 9-15 Ti klo 9-18 La klo 9-14 Puh. 050 337 9004 Sähköposti lahitori@apukolmio.fi apukolmio.fi/tammelan

Lisätiedot

TOUKOKUU Tervetuloa! Puh Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa. Avoinna:

TOUKOKUU Tervetuloa! Puh Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa. Avoinna: Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Koulutukset ja materiaalit 2018

Koulutukset ja materiaalit 2018 Koulutukset ja materiaalit 2018 Tervetuloa oppimaan ja oivaltamaan! Meille Ikäinstituutissa on tärkeää, että saat ajankohtaista ja tutkittua tietoa hyvästä ikääntymisestä. Haluamme luoda oppimiseen otollisen

Lisätiedot

SYYSKAUDEN OHJELMA 2012 Ryhmät alkavat maanantaina 3.9 ja päättyvät viikolla 50/51. Kertoja on 15

SYYSKAUDEN OHJELMA 2012 Ryhmät alkavat maanantaina 3.9 ja päättyvät viikolla 50/51. Kertoja on 15 KUNTOKEIDAS SANDELS Kalliolan Senioripalvelusäätiö Kuntokeidas Sandels Välskärinkatu 4 B, 00260 Helsinki Puh. (09) 4368 8070 Sisäänkäynti: katutaso, B-ovi, hissi/portaat pohjakerrokseen SYYSKAUDEN OHJELMA

Lisätiedot

Näkövammaistyö Kevät

Näkövammaistyö Kevät Näkövammaistyö Kevät 2015 1 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakunnat järjestävät näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät kaikki tiedot näkövammaisten kevään 2015 toiminnasta.

Lisätiedot

NÄKÖVAMMAISET KEVÄT JA KESÄ 2019

NÄKÖVAMMAISET KEVÄT JA KESÄ 2019 NÄKÖVAMMAISET KEVÄT JA KESÄ 2019 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien näkövammaistyö järjestää näkövammaisille kohtaamisen paikkoja. Tutustu ja löydä oma paikkasi! Sisällysluettelo Yhteystiedot ilmoittautumiseen

Lisätiedot

Avoin päiväkoti SoPeVa

Avoin päiväkoti SoPeVa Avoin päiväkoti SoPeVa Laurintie 31 p. 044 7829247 (tiedustelut, ilmoittautumiset ja varaukset) Lokakuun ohjelma VIIKKO 40, teema Varpaat vauhtiin Maanantai 29.9 8.30 12.00 ja * Vapaaehtoinen, ohjattu

Lisätiedot

KEURUU MULTIA PETÄJÄVESI

KEURUU MULTIA PETÄJÄVESI KEURUU MULTIA PETÄJÄVESI ERITYISLIIKUNNAN KALENTERI VUODELLE 2019-2020 KEURUULLA LIIKUNTATOIMI MA klo 8.30-9.30 Seipon omatoiminen kuntosaliryhmä (20 ) klo 9.00-11.00 Kehitysvammaisten liikunta, uimahalli

Lisätiedot

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry.

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Kahvila Elsie Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Hyvät sipoolaiset, Olet saanut käteesi aivan uuden esitteen, joka kertoo Palvelutalo Elsieen perustettavasta kahvilasta. Tämä kahvila avautuu maanantaina

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Vuoreksen koulu lv. 2017-2018 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 4.9. - 8.12.2017 ja keväällä 8.1. - 11.5.2018. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Alkaa klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani

Alkaa klo , jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani Alkaa 9.1.2018 klo 13 14.30, jatkuen tiistaisin. Paikka: OmaisOiva-toimintakeskus, Kauppakatu 34 A 1, 87100 Kajaani Alkaa 9.1. jatkuen 6.2., 6.3., 3.4., klo10 11.30 Paikka: entinen Osuuspankki Alkaa 10.1.

Lisätiedot

Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt!

Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt! Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt! Kotipesä tarjoaa yhteistyössä Tampereen kaupungin, asukkaiden ja järjestöjen kanssa maksutonta, kaikille asukkaille avointa ryhmätoimintaa Tammelassa ja Linnainmaalla.

Lisätiedot

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke TYLSYYDENTORJUNTAVIRASTO SUOSITTELEE: Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke Pitelet käsissäsi uunituoretta KESÄKIMARA 2018-vihkoa, johon

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 2.4.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

Seniorineuvola sairaanhoitajan vastaanotto ilman ajanvarausta

Seniorineuvola sairaanhoitajan vastaanotto ilman ajanvarausta Yhdessä vireä arki Keinupuistokeskuksen Tammikuu 11.1. Foxet orkesteri tanssittaa 13.1. klo 13.30 Airin bingo 13.1. klo 14.30 Ehtoollishartaus 18.1. 12.30 Savityöpaja uusi ryhmä alkaa!! Ilmoittaudu Ninnille

Lisätiedot

Kämmenniemen koulupolku

Kämmenniemen koulupolku HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Kämmenniemen koulupolku Kämmenniemi - Terälahti - Olkahinen - Sorila lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018

Lisätiedot

Keinupuistokeskuksen Syyskuu

Keinupuistokeskuksen Syyskuu Torstai 1.9. Koko päivän Keinupuistokeskuksen Syyskuu Tule tutustumaan Kanervan ryhmiin ja TOIVO -Mummusikaalin tekoon 10.15-11.00 Yhteislaulua, ravintolasalissa 10.00-12.00 Lähitorin fysioterapeutin vastaanotto

Lisätiedot

Kohtaamispaikka toimii Mikkelissä osoitteessa Lönnrotinkatu 3 ja on kaikille auki ke-pe ja la

Kohtaamispaikka toimii Mikkelissä osoitteessa Lönnrotinkatu 3 ja on kaikille auki ke-pe ja la Miksi Virike? Virike on mielenterveys- ja päihdekuntoutujille suunnattu yhdistys Mikkelissä. Virikkeen toiminnassa korostuvat vertaistuki, kokemusasiantuntijuus ja kohtaamispaikan toiminta. Virikkeen toiminnan

Lisätiedot

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta Pieksämäen kaupungin erityisliikunta Syksy 2017 (4.9. 8.12.2017) Kevät 2018 (8.1. 27.4.2018) Syksy 2017 (4.9. 8.12.2017) Kevät 2018 (8.1. 27.4.2018) YHTEYSTIETOJA ERITYISLIIKUNTA Erityisliikunta on tarkoitettu

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Juhannuskylän koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Juhannuskylän koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Juhannuskylän koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät.

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät. L e Lisätietoja: Katarina Kiki Norrena puh. 0400 197150 www.hyvinkaa.fi/liikunta Vesijumppa Tuolijumppa Lyhytkurssit Erityisryhmät HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. LIIKKUEN ILOA ARKEEN! Säännöllinen

Lisätiedot

Lajikokeiluun osallistuminen maksaa 2 / hlö - maksu tasarahalla!

Lajikokeiluun osallistuminen maksaa 2 / hlö - maksu tasarahalla! 2014 LAJIKOKEILUJA SENIOREILLE VIIKOILLA 47 & 48 Lajikokeiluun osallistuminen maksaa 2 / hlö - maksu tasarahalla! Osaan lajikokeiluista on ilmoittautuminen pe 14.11.2014 klo: 12.00 mennessä. Ilmoittautuminen

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

Kompassi pajatoiminta syksy 2018

Kompassi pajatoiminta syksy 2018 Kompassi pajatoiminta syksy 2018 VKO MA TI KE TO PE joka kuun 1.vko Tuija ja Helena Tanssiryhmä Kirsi.J., Verna, Mia 2.vko Maija ja Ritva Kotitalous klo 9.00-13.00 Kirsi.Ku ja Kirsi.J klo 12.00-13.30 Kotitalouden

Lisätiedot