THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS"

Transkriptio

1 THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107- E Suomi District 107- Finland Piirikuvernööri District Governor Antti Hynnä (Anneli Mäkelä) Puh Kauden teemat Kansainvälinen Kotimainen E-piiri Me palvelemme Seuraa unelmaasi (Follow your dream) Palvelulla hyvinvointia Kotiseutu isänmaan sydän 107-E PIIRIHALLITUKSEN 1. KOKOUS Aika Torstai klo Paikka Bistro Pannu & Huone, Haarlankatu 1, Tampere Pöytäkirja 1. Piirikuvernööri Antti Hynnä avasi kokouksen. Avauksen jälkeen laulettiin Leijonahenki. 2. Piirikuvernöörin puheenvuoro Piirikuvernööri Antti Hynnä toivotti osanottajat tervetulleeksi. Puheenvuorossaan hän esitteli alussa lyhyesti Liiton yhteisiä aktiviteeteja. Liiton varainhankinta-aktiviteeteilla on tavoitteena kerätä liiton nuorisotyölle EUR tämän kauden aikana. Tästä merkittävä osa käytetään nuorisovaihtoon ja leireihin. Joulukorttien myynnin trendi on ollut laskeva vuodesta E-piirissä vuonna 2012 myynti oli 3,28 korttia/jäsen. Tällä sijoituttiin pronssitilalle piirin välisessä vertailussa. Piirikuvernööri muistutti, että joulukortit ovat klubeille hyvä varainhankintakeino, sillä kortin hinnasta klubi saa puolet. Anna tukesi arvat piti postittaa klubeille elokuun loppuun mennessä, mutta johtuen siitä, että poliisi ei ole ehtinyt käsitellä arpajaislupaa ajoissa, postitus on myöhässä ja tapahtunee syyskuun aikana. Arpajaisten pääpalkintona on 20 matkaa Lions-järjestön vuosikokoukseen 2014 Torontoon. Nenäpäivää vietetään Lions-liitto tulee osallistumaan nenäpäivään näyttävästi. E-piirin kampanjapäällikkö Anne Lindroos-Matintalo kertoi, että asiasta saadaan lisätietoa lähiaikoina.

2 Invalidiliiton ja Lions-liiton välisestä yhteistyöhankkeesta on myös E-piirin piirivastaavan Seppo Airaksisen mukaan tulossa lisäinfoa piakkoin. Esityksensä lopuksi piirikuvernööri painotti tärkeimpiä painopistealueita piirin kuluvan kauden toiminnassa. - 2 % kasvu jäsenmäärässä, eli 40:nen jäsenen nettolisäys - Uusien naisklubien perustaminen - Klubityytyväisyys - Syrjäytymisvaarassa olevien nuorten auttaminen - Yhteistyö yritysten kanssa, esimerkkinä LC Tampere Pyynikki/ Elixia Toimintakauden merkittävin haaste piirissämme on jäsenkehityksen kääntäminen positiiviseksi. Suomen Lions-liiton jäsenmäärä on tällä hetkellä pudonnut alle jäsenen. Kaikkien on panostettava uusien jäsenten saamiseen, klubien nuorentamiseen ja uusien klubien perustamiseen. Erityisen tärkeässä roolissa on nykyisten jäsenten pitäminen klubeissa. Jos viidesosa eroavista jäsenistä saataisiin pidettyä klubeissa, jäsenmäärän pieneneminen olisi estettävissä. E-piirissä jäsenmäärä on ollut laskeva vuodesta 1995 lähtien, mutta piireissä kuten C-, A- ja N-piiri jäsenmäärä on pysynyt suhteellisen vakiona tai kasvanut. Tavoitteena on myös naisten osuuden kasvattaminen jäsenistöstä nykyisestä noin 16 %:sta 23 %:iin. 3. Todetaan läsnäolijat Kokouksessa läsnä 24 piirihallituksen jäsentä, 2 PDG:tä ja 2 puolisoa. Lisäksi 7 puolisoa osallistui puoliso-ohjelmaan liikuntakeskus ELIXIA Onkiniemessä. He poistuvat kokouksesta kohdan 2 jälkeen. Liite 1 (läsnäolijat). 4. Todetaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri Kokouksen puheenjohtajana toimi piirikuvernööri Antti Hynnä ja sihteerinä piirisihteeri Pekka Siitonen. 5. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin sääntöjen mukaisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokouskutsut on lähetetty sähköpostilla hallituksen jäsenille sekä PDG:lle eli vähintään 14 päivää ennen kokousta. Piirikuvernöörin lisäksi paikalla oli vähintään puolet äänioikeutetuista jäsenistä. Liite 2 (kokouskutsu). 6. Valitaan pöytäkirjan tarkastajat ja äänten laskijat Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Rauno Sulonen sekä Tapani Matintalo ja he toimivat ääntenlaskijoina tarvittaessa. 7. Hyväksyttiin asialista kokouksen työjärjestykseksi. Liite 3 (asialista). 8. Todettaan puhe- ja äänioikeudet piirihallituksen kokouksissa Piirikuvernööri totesi, että läsnäolo-, puhe- ja äänioikeus on piirikuvernöörillä, edellisellä piirikuvernöörillä, varapiirikuvernööreillä, lohkojen puheenjohtajilla, piirisihteerillä, piirin rahastonhoitajalla sekä toimikuntien puheenjohtajilla. Läsnäolo- ja puheoikeus on Leoedustajalla ja PDG:eillä sekä kuvernöörin kutsumilla asiantuntijoilla. Lisäksi piirihallituksen jäsenten ja PDG:eitten puolisoilla on läsnäolo-oikeus.

3 9. Todettiin piirikokouksessa tehdyt päätökset kaudelle Todetaan Tampereen piirikokouksessa tehdyt tätä toimikautta koskevat päätökset: Piirikuvernööriksi valittiin Antti Hynnä LC Lempäälä 1. varapiirikuvernööriksi valittiin Esko Hietanen LC Lempäälä/Kanava 2. varapiirikuvernööriksi valittiin Erkki Voutilainen LC Valkeakoski Vuoden 2014 piirikokouksen pitopaikaksi todettiin Lempäälä, järjestäjinä LC Lempäälä, LC Lempäälä/Kanava ja LC Lempäälä/Sääksjärvi. Kokouspäiväksi todettiin Vuoden 2015 piirikokouksen pitopaikaksi valittiin Ikaalinen. Hyväksyttiin Lions-piirin 107-E ohjesääntö. Liite 4 (Lions-piirin 107-E ohjesääntö) 10. Talousarvio kaudelle Todettiin, että talousarvio kaudelle on käsitelty ja hyväksytty edellisessä piirin vuosikokouksessa. Liite 5 (talousarvio kaudelle ). Piirikuvernööri totesi, että talousarviosta poiketen Suomen Lions-liitto ry:n piirirahan olevan 7215 EUR 5050 EUR sijaan. Korotus on seurausta jäsenmaksun korotuksesta Lions Liitto ry:n vuosikokouksen päätöksellä. 11. Toimikauden piirin pankkitilit ja niiden käyttöoikeudet Todettiin piirin tilit: FI Piirin tili FI LCIF- tili FI Nuorisoleiritili FI Piirileijona-lehden tili FI Quest-tili Piirin tili: Poistetaan käyttäjältä Tapani Matintalolta ja Pertti Tihveräiseltä kaikki käyttöoikeudet tiliin. Myönnetään laaja käyttöoikeus tilille piirikuvernööri Antti Hynnälle tai rahastonhoitajalle Pertti Mäkelälle. He käyttävät tiliä käyttöoikeudella. LCIF tili: Poistetaan käyttäjä Tapani Matintalolta kaikki käyttöoikeudet tiliin. Käyttöoikeus tiliin on piirikuvernööri Antti Hynnällä tai toimikunnan puheenjohtajalla Heidi Rantalalla. He käyttävät tiliä käyttöoikeudella. Nuorisoleiritili: Poistetaan käyttäjä Tapani Matintalolta kaikki käyttöoikeudet tiliin. Käyttöoikeus tiliin on piirikuvernööri Antti Hynnällä tai toimikunnan puheenjohtajalla Erkki Voutilaisella. He käyttävät tiliä käyttöoikeudella. Piirileijonatili: Poistetaan käyttäjä Tapani Matintalolta kaikki käyttöoikeudet tiliin. Käyttöoikeus tiliin on piirikuvernööri Antti Hynnällä tai toimikunnan puheenjohtajalla Jorma Pylväällä. He käyttävät tiliä käyttöoikeudella.

4 Quest tili: Poistetaan käyttäjä Tapani Matintalolta kaikki käyttöoikeudet tiliin. Käyttöoikeus tiliin on piirikuvernööri Antti Hynnällä tai toimikunnan puheenjohtajalla Päivi Myllymaalla. Lisäksi poistetaan asiakastunnuksella henkilökohtaiset verkkopankkioikeudet tapani Matintalolta ja Pertti Tihveräiseltä ja myönnetään henkilökohtaiseen verkkopankkikäyttöön tileittäin seuraavasti: Piirin tili Pertti Mäkelä, henkilötunnus ja Antti Hynnä, henkilötunnus LCIF-tili Entinen Heidi Rantala, uusi Antti Hynnä, henkilötunnus Nuorisoleiritili Entinen Erkki Voutilainen, uusi Antti Hynnä, henkilötunnus Piirileijonatili Entinen Jorma Pylväs, uusi Antti Hynnä, henkilötunnus Quest tili Entinen Päivi Myllymaa, uusi Antti Hynnä, henkilötunnus Keskusteltiin piirin tilien lukumäärän mahdollisesta vähentämisestä ja tilintarkastuskäytäntöjen yhtenäistämisestä. Puheenjohtajan ehdotuksesta päätettiin Heidi Rantalan vetämän työryhmän valmistelevan asiasta ehdotuksen kauden viimeiseen piirihallituksen kokoukseen, jossa asiasta päätetään. Heidi kutsuu työryhmän muut jäsenet. Puheenjohtaja muistutti toimikuntapuheenjohtajia siitä, että piirin tilit käsitellään piirihallituksen seuraavassa kokouksessa Tilinpäätökset on toimitettava lokakuun loppuun mennessä puheenjohtajalle ja sihteerille. Piirikuvernöörin syyskuun tiedotteessa on koottuna piirin klubien yhteiset aktiviteettimaksut kuluvalta kaudelta. Erkki Voutilainen esitti sähköisten laskujen käyttöä paperisten pankkisiirtolomakkeiden käytön sijaan. Heidi Rantala oli pankkisiirtojen kannalla. Todettiin, että toimikuntapuheenjohtajat päättävät oman toimikuntansa laskutuskäytännöstä. Puheenjohtaja esitti tilioikeuden muutosten käsittelyn siirtämistä vanhan piirihallituksen viimeiseen kokoukseen keväällä, koska nykyisellä käytännöllä, jossa tilioikeuksien muutokset käsitellään vasta uuden piirihallituksen ensimmäisessä kokouksessa syksyllä, uudet tilinkäyttäjät saavat tilinkäyttöoikeudet vasta yli kaksi kuukautta toimikautensa alkamisen jälkeen. Kokous päätti yksimielisesti kaikkien tilioikeuden muutosten käsittelyn siirtämistä esityksen mukaisesti vanhan piirihallituksen viimeiseen kokoukseen, siten, että muutokset tulevat voimaan toimikauden vaihtuessa 1.7.

5 12. Toimikauden laskujen hyväksyminen Päätettiin, että piirin laskujen hyväksyjinä toimivat piirikuvernööri Antti Hynnä sekä piirin rahastonhoitaja Pertti Mäkelä. Heillä on laskujen hyväksymisoikeus erikseen. Toimikuntien varojen käytöstä vastaa piirikuvernööri ja laskut hyväksyy toimikunnan puheenjohtaja. 13. Piirileijonalehden mainosmyynti Jorma Pylväs esitteli asian: Viimekauden mainostulot olivat noin 4000 EUR, josta 2000 EUR saatiin Pauli Impolan ja Hämeenkyrön Kyröttärien (Leena-Maija Lindquist) toimesta ja puolet piirikuvernööri Tapani Matintalon ja Jorman itsensä toimesta. Impolan palkkio oli 20 % ja Kyröttärien progressiivinen, jääden kuitenkin 10 %:iin. Pauli Impola lahjoitti oman palkkionsa hyväntekeväisyyteen. Klubeilta lehteen saatiin viimekaudella vain kaksi mainosta. Päätettiin, että kuluvalla kaudella palkkio ammattimyyjille on kiinteä 20 %. Palkkio on sama myös muille klubeille kuin Kyröttärille, mikäli nämä mainoksia myyvät. Päätettiin, että klubeille mainosmyynnistä tilitettävät palkkiot maksetaan klubin hallintotilille ja ne käytetään lions toiminnan kehittämiseen. Piirilehtien tukiraha on haettavissa päämajasta lokakuun loppuun mennessä. Puheenjohtaja hoitaa hakemuksen Jorman toimittaman aineiston pohjalta. 14. Hyväksytään toimintasuunnitelma kaudelle Päätösehdotus: Hyväksyttiin toimintasuunnitelma kaudelle ja osana toiminnan suunnitelmaa merkitään tiedoksi toimikuntien ja lohkojen puheenjohtajien laatimat toimintasuunnitelmat. Toimintasuunnitelma kokouspöytäkirjan liitteenä. (Liite 6. E-piirin toimintasuunnitelma ) 15. Edellisen piirikuvernöörin puheenvuoro. Tapani Matintalo kiitti kaikkia edellisen kauden piirihallituksen jäseniä hyvin tehdystä työstä. Piirin jäsenmäärän väheneminen saatiin pysäytettyä. Samalla hän totesi jäsenistön ikääntymisen tuovan haasteen kauden jäsenkehitykselle. Uusien jäsenten hankkimiseksi Lions-toiminnan olisi oltava entistä näkyvämpää. Tehty työ kertoo enemmän klubien toiminnasta kuin rahalliset avustukset. Palveluaktiviteettien lisääminen on paluuta Lions-toiminnan juurille. Jatkossa Tapani toimii seuraavat 3 vuotta Aarne Ritari säätiön hallituksessa. Säätiön adresseja on totutusti saatavilla piirifoorumissa klubien ARS-asiamiehille edelleen klubeissa myytäviksi. 16. Varapiirikuvernöörien puheenvuorot. I varapiirikuvernööri Esko Hietanen toivotti tarmoa sekä tämän, että ensi kauden piirihallitukselle. Ensikauden piirihallitus on jo hahmottumassa. Toimintasuunnitelma on haasteellinen ja sen toteuttaminen vaatii sekä omien roolien hoitamista, että kaikkien yhteistyötä asioiden viemiseksi yhteisesti päätettyyn suuntaan. JOVA koulutuksen avulla klubit saavat työkaluja, joilla ne vastaavat haasteisiin. Tärkeää jäsenmäärän säilyttäminen, uusien klubien perustaminen ja naisjäsenien osuuden lisääminen.

6 II varapiirikuvernööri Erkki Voutilainen oli ollut Quest koulutuksessa. Koulutus oli ollut antoisa ja hän totesi sen kannustavan viemään nuorten asioita tarmolla eteenpäin. Suositteli lämpimästi kaikille, jotka koulutuksessa ei vielä ole ollut. 17. Piirisihteerin puheenvuoro. Piirisihteeri Pekka Siitonen totesi tehtävän olevan haasteellinen lyhyen aikaa Lionstoiminnassa mukana olleelle. Tiedotettavaa riittää niin klubeille kun piirihallitukselle. 18. Piirin rahastonhoitajan puheenvuoro. Ei puheenvuoroa. 19. Vieraiden tervehdykset. Kokouksessa ei vieraita. 20. Pyydetyt puheenvuorot (Lohkojen puheenjohtajat ja toimikuntapuheenjohtajat), Marja Sundstöm-Pullinen, ajankohtaiset jäsenkuulumiset Viimekauden nollakasvusta vara parantaa tällä kaudella. Lähtevien määrää saatava pienemmäksi. Jäsenviihtyvyyttä parannettava aktiivisella toiminnalla. Lohkojen puheenjohtajien seurattava klubien tilannetta. Jos jonkin klubin toiminta uhkaa loppua, ottakaa yhteys Marjaan. Sastamalan uuden naisklubin charter night Klubissa aktiivisia nuoria jäseniä. Vesilahdella 24.9 infotilaisuus naisklubin perustamisesta. Lempäälän liitännäisklubin tavoitteena saada riittävä jäsenmäärä itsenäisen klubin statukseen. Esitys : Piirin tilaisuuksissa ei peritä osallistumismaksua uusien lionien koulutuksesta. Päätös: Uusien jäsenien koulutustilaisuudet ovat maksuttomia. Voimassa jo piirifoorumissa Sihteeri tiedottaa klubeille. Erkki Voutilainen, Nuorisotyötoimikunnan puheenjohtajan puheenvuoro Nuorisovaihtoleiri onnellisesti ohi. Nuorilta ympäri maailmaa runsaasti kiitosta leirin jälkeen. Leiri järjestelyt hoiti pieni aktiivimäärä. Erityisesti Sääksmäen klubi oli merkittävällä panoksella mukana sekä rahallisesti, organisoinnissa, että tapahtumissa. Valkeakosken ja Rapolan klubit osallistuivat organisointiin, yövalvontaan ja kuljetuksiin. Apian klubista oli yövalvojia. Seurakunnasta ohjaajina oli isäntänuoria 7 kappaletta, joille leiri oli osa koulutusta, eikä siitä aiheutunut leirille kustannuksia. Lisäksi seurakunnasta 3 päätoimista viranhaltijaa. Leirin tulot olivat hieman budjetoitua suuremmat ja kun menot johtuen seurakunnan panoksesta, klubien osallistumisesta kustannuksiin ja tarkasta taloudenpidosta jäivät arvioitua pienemmiksi, leirin tuottojäämä on EUR. Jorma Pylväs esitti Sääksmäen klubin huomioimista panostuksesta nuorisoleiriin. Päätös: Piirikuvernööri palkitsee Sääksmäen klubin piirin vuosikokouksen yhteydessä. Timo Ikkala, Sri Lankan ystävien seuran piirivastaava Sri Lankan ystävien seura on rekisteröimätön yhdistys. Seuran jäseninä on lioneja, toimintaa tukevat henklöitä, Lions klubeja ja yrityksiä. Tukimaksu 30 EUR/vuosi henkilöjäsenet, 100 EUR/vuosi klubit ja 200 EUR/vuosi yritykset. E-piiristä 30-40

7 jäsentä. Avustukset käytetään Ratnapuran silmäklinikan rakentamiseen, laitehankintoihin ja henkilöstön koulutukseen. Sairaalan rakennus on valmiina, vihkiäisissä viimevuonna oli seurasta 5 hengen delegaatio. Timo pyysi lohkojen puheenjohtajia tiedottamaan klubeille seuran toiminnasta. Jorma Pylväs tiedotti Piirileijona-lehden aikataulusta: 15.9 aineiston deadline. Tavoitteena 76 sivuinen lehti, noin 130 kuvaa. Lehteen toivotaan juttuja klubien aktiviteeteista ja ajankohtaisista asioista. Lohkojen puheenjohtajat piirimyyjinä klubeille, jotta aineistoa klubeista saadaan. Lehti jaetaan seuraavassa piirihallituksen kokouksessa. 21. Leo-edustajan puheenvuoro. Ei ollut puheenvuoroa, koska Leo-edustajaa ei ole valittu 22. Saapunut posti Ei postia 23. Ilmoitusasiat Piirihallituksen kokoukset kaudella Tampere, TTY Materiaaliopin laitos Tampere , Tampere Piirikuvernöörin vaihtotilaisuus, Lempäälä Piirin urheilu- ja kilpailutoiminta Piirissä on ollut lohkojen ja alueiden välistä kilpailutoimintaa mm. pilkki-, golf-, curling-, ja lentopallokilpailujen muodossa. Kilpailutapahtumista tiedotetaan erikseen. Piirin muu toiminta Piirifoorumi (SuurPNAT), Hakkarin koulu, Lempäälä Viestintäkoulutus (www-sivujen luominen ja päivitys) Koko perheen ulkoilupäivä, Birgitan polku, Lempäälä Shakin XVII lions-mestaruuskilpailut, järjestäjänä Tampere/Tohloppi Kirkkopyhä, Pyhän Birgitan kirkko, Lempäälän kirkko JOVA I Uuden vuoden tanssiaiset, Hotelli Ellivuori Lions-viikko Seppeleenlasku sankarihaudoille, Kalevankankaan hautausmaa, Tampere Melvin Jones juhla, Tampere ARS-juhla, Tampere JOVA II 5/2014 Puolisopäivä 24. Piirin strategia PDG-koulutuksen osana tulevat piirikuvernöörit saivat tehtäväksi oman piirinsä strategian työstämisen. E-piirin strategia on koostettu piirikuvernöörin kokoaman työryhmän toimesta viime keväänä. Piirikuvernööri pyysi piirihallitusta perehtymään

8 strategiaan. Strategiaa käsitellään seuraavassa kokouksessa, ja käsittelyn tuloksena muokattu strategia hyväksytään piirin vuosikokouksessa. Muutosehdotukset strategiaan kirjallisena ennen seuraavaa kokousta piirikuvernöörille ja piirisihteerille. (Liitteenä 7 ja 8 E-piirin strategia, Strategia yhteenveto). 25. Seuraava kokous Seuraava kokous , klo 18:00, paikkana Tampereen Teknillinen Yliopisto, Materiaaliopin laitos. 26. Muut asiat Tapani Matintalo esitti harkittavaksi piirin oman ansiomerkin teettämistä. Merkki myönnettäisiin piirihallituksen päätöksellä klubin anomuksesta. Hinta voisi olla esim. 150 EUR ja tuotto ohjattaisiin esim. perustettavaan piirin katastrofirahastoon. Todettiin, ettei Lions-ansiomerkkiohjeessa ei ole mainintaa piirien omista kunniamerkeistä. Sen oikean arvoasemasta olisi oltava Lions-liiton päätös. Piirikuvernööri lupasi ottaa asian esille kuvernöörineuvostossa ja tarvittaessa selvittää asiaa liiton kanssa. 27. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen Lempäälä DG Antti Hynnä puheenjohtaja CS Pekka Siitonen sihteeri Rauno Sulonen pöytäkirjan tarkastaja Tapani Matintalo pöytäkirjan tarkastaja

THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS

THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107- E Suomi District 107- Finland Piirikuvernööri 2013-2014 District Governor Antti Hynnä (Anneli Mäkelä) Puh. 040 849 0048 antti.hynna@lions.fi 107-E

Lisätiedot

1. Kokouksen avasi piirikuvernööri Tapani Matintalo ja sen jälkeen laulettiin Leijonahenkilaulu.

1. Kokouksen avasi piirikuvernööri Tapani Matintalo ja sen jälkeen laulettiin Leijonahenkilaulu. THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107- E Suomi District 107- E Finland Piirikuvernööri 2012-2013 District Governor Tapani Matintalo (Anne) Puh. 050 34 24 900 tapani.matintalo@lions.fi

Lisätiedot

Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna

Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna 1 SUOMEN LIONS LIITTO RY 107 H PIIRI PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 4/2010 2011 PÖYTÄKIRJA Aika: 16.4.2011 klo 10.00 11.50 Paikka: Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna Läsnä: Läsnä 17 jäsentä,

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 23.11.2013 klo 17.15 Paikka: Kylpylähotelli Peurunka Laukaa KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen 2. Kokousvirkailijat

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS

THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107- E Suomi District 107- Finland Piirikuvernööri 2013 2014 District Governor Antti Hynnä (Anneli Mäkelä) Puh. 040 849 0048 antti.hynna@lions.fi Kauden

Lisätiedot

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Uusien jäsenten koulutus Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Lions Clubs International MD 107 Finland Arne Ritari Suomen lionstoiminnan kummi Aarne Ritarin syntymästään tuli 7.3.2011 kuluneeksi 105 -vuotta.

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t.

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2015-2016 Timo Sysilampi ja puoliso Pirkko Distriktsguvernör, DG 2015-2016 Timo Sysilampi och maka Pirkko Lions

Lisätiedot

Piirin 107-G toimintasuunnitelma

Piirin 107-G toimintasuunnitelma Luovuta Isänmaasi Onnellisempana Nousevalle Sukupolvelle LIONS-JÄRJESTÖN TUNNUS: We serve. Me palvelemme. LIONS-JÄRJESTÖN TOIMINTA-AJATUS (missio) (lions-vuosikirja/liiton sivut) LIONS-JÄRJESTÖN TAVOITETILA

Lisätiedot

Lions 107-K

Lions 107-K Lions 107-K 27.2.2012 Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 3 / 2011-2012 Lauantaina 25.helmikuuta 2012 klo 9.00-15.00 Ravintola Kaks Ruusua, Varkaus PÖYTÄKIRJA Osallistuneet piirihallituksen jäsenet,

Lisätiedot

D 107-I 2015-2016. Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me

D 107-I 2015-2016. Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me PIIRIKOKOUS Liminka 23.08.2015 klo 10:00 Kokouspaikka Liminka, Luontokeskus PÖYTÄKIRJA Osanottajat: Piirihallitus DG Aarto Mäkinen 1.VDG Seppo Saarela 2.VDG Susanna Saranlinna IPDG pois Jari Hautala CS

Lisätiedot

Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella

Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Raija Väre ja puoliso Timo Allenius Lions Club Kuusamo / Pohjanakat, Nuottatie 5, 93600 Kuusamo GSM Raija +35840 7390 413, Timo +358400 289 140 E-mail: raija.vare@lions.fi

Lisätiedot

Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 1 / 2011-2012 Lauantaina 24.9.2011 klo 9.00-14.38 Koljonvirran Kartano, Iisalmi

Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 1 / 2011-2012 Lauantaina 24.9.2011 klo 9.00-14.38 Koljonvirran Kartano, Iisalmi Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 1 / 2011-2012 Lauantaina 24.9.2011 klo 9.00-14.38 Koljonvirran Kartano, Iisalmi PÖYTÄKIRJA Osallistujat: Vieraat: Sivistystoimenjohtaja Kirsi-Tiina Ikonen, PDG Seppo

Lisätiedot

Lions Clubs International

Lions Clubs International Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2014-2015 Erkki Ammesmäki ja puoliso Anita Distriktsguvernör, DG 2014-2015 Erkki Ammesmäki och maka Anita Lions

Lisätiedot

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Kotkantie 1, Oulu Leijonehenki Esityslista 1. Kokouksen avaus -DG Eero avasi kokouksen -DG jakoi Lions liiton palkitsemiset ensimmäisen

Lisätiedot

Lähdetkö mukaan tekemään hyvää kanssamme?

Lähdetkö mukaan tekemään hyvää kanssamme? Lähdetkö mukaan tekemään hyvää kanssamme? Lions-kampanjat kaudella 2016-1. Punainen Sulka 2017 Lions-liiton rekisteröity tuotemerkki Lionit ovat vuodesta 1972 keränneet Punainen Sulka kampanjoissa noin

Lisätiedot

HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017

HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017 Lions Clubs International MD 107 Finland HUOMIOITAVA KAUSILLA 1.7.2014-31.12.2017 100 milj. palvelutekoa, Suomi 1,8 milj. RAPORTOINTI! 5 milj Suomen nuorisolle 100 v. syntymävuonna 1.3.2015 Ari LBI Lindell,

Lisätiedot

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä.

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä. 1 SUOMEN LIONS LIITTO RY 107 H PIIRI PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/2010-2011 PÖYTÄKIRJA Aika: 28.08.2010 klo 09.30 15.15 Paikka: Hotelli Julie, Valimontie 3, 80710 LEHMO Läsnä: 25 jäsentä, 1 vieras, Liite

Lisätiedot

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi 1 (7) KUTSU LIONSPIIRI 107-H:n VUOSIKOKOUKSEEN JA -JUHLAAN Paikka: Kummun koulu Kummunkatu 15, 83500 OUTOKUMPU Ohjelma: 09.30 10.00 Aamukahvi piirihallituksen osanottajille 10.00 12.00 Piirihallituksen

Lisätiedot

D 107-I. Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Olemme Mahdollisuuksien Omistajia

D 107-I. Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Olemme Mahdollisuuksien Omistajia PIIRIKOKOUS Suomussalmi 10.9.2016 klo 11:00 KOKOUSPAIKKA Suomussalmi, Hotelli Kiannon Kuohut, Jalonkatu 1, 89600 Suomussalmi PÖYTÄKIRJA Osanottajat Piirihallitus Aarto Mäkinen Seppo Saarela Jari Hautala

Lisätiedot

D 107-I Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me

D 107-I Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me PIIRIKOKOUS Vuokatti 21.2.2016 klo 15:00 Kokouspaikka Vuokatti, Vuokatin urheiluopisto Pöytäkirja Osanottajat: Piirihallitus DG Aarto Mäkinen 1.VDG Seppo Saarela 2.VDG Susanna Saranlinna IPDG pois Jari

Lisätiedot

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions teema: Me Palvelemme Kansainvälisen presidentin teema: In a World of Service Palvelun Maailmassa Kotimainen teema: Palvelulla Hyvinvointia Piirin

Lisätiedot

Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016

Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016 Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016 IPDG Kalevi Sillanpää 21.4.2016 1 Valmennuksen sisältö, kevät 2016 1. Valmistautuminen presidentin tehtävään Presidentin rooli johtajana, lionismin arvot,

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS

THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107- E Suomi District 107- Finland Piirikuvernööri 2013-2014 District Governor Antti Hynnä (Anneli Mäkelä) Puh. 040 849 0048 antti.hynnä@lions.fi Kauden

Lisätiedot

Piirikuvernööri, DG Raija Väre ja puoliso Timo Allenius. Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella

Piirikuvernööri, DG Raija Väre ja puoliso Timo Allenius. Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Raija Väre ja puoliso Timo Allenius Lions Club Kuusamo / Pohjanakat, Nuottatie 5, 93600 Kuusamo GSM Raija +35840 7390 413, Timo +358400 289 140 E-mail: raija.vare@lions.fi

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS

THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107- E Suomi District 107- Finland Piirikuvernööri 2013-2014 District Governor Antti Hynnä (Anneli Mäkelä) Puh. 040 849 0048 antti.hynnä@lions.fi KAUDEN

Lisätiedot

Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Raija Väre ja puoliso Timo Allenius. Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella

Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Raija Väre ja puoliso Timo Allenius. Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Raija Väre ja puoliso Timo Allenius Lions Club Kuusamo / Pohjanakat, Nuottatie 5 93600 Kuusamo GSM Raija+35840 7390 413 Timo +358400 2890140 E-mail: raija.vare@lions.fi, www.lions.fi/l

Lisätiedot

PIIRI 107-N TOIMINTASUUNNITELMA 2013-2014. DG Heikki Saarinen

PIIRI 107-N TOIMINTASUUNNITELMA 2013-2014. DG Heikki Saarinen PIIRI 107-N TOIMINTASUUNNITELMA 2013-2014 DG Heikki Saarinen ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGISET PÄÄMÄÄRÄT 2010-2015 Arvot Isänmaa ja maailma Luotettavuus Palveluhalu Talkootyö Ihmisläheisyys Missio Piiri

Lisätiedot

Johtamisvalmennus 7.8.2010

Johtamisvalmennus 7.8.2010 Johtamisvalmennus 7.8.2010 Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Kauden 2010 2011 teema: Eteenpäin yhdessä toimien Framåt tillsammans 1 ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGISET PÄÄMÄÄRÄT 2010 2015 Arvot Isänmaa

Lisätiedot

D 107-I. Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Olemme Mahdollisuuksien Omistajia

D 107-I. Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Olemme Mahdollisuuksien Omistajia PIIRIKOKOUS Utajärvi 20.11.2016 klo 15:00 Kokouspaikka Utajärvi, Merilän Kartano 20.11.2016 PÖYTÄKIRJA Osanottajat Piirihallitus Aarto Mäkinen Seppo Saarela Jari Hautala Harri Hirvelä Ari Korhonen Hannu

Lisätiedot

K-PIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013-2014

K-PIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013-2014 K-PIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013-2014 Suomen Lions liiton arvot ovat pohjana myös K-piirin toiminnassa PALVELUHALU TALKOOHENKI PAIKALLISUUS LUOTETTAVUUS IHMISLÄHEISYYS KANSAINVÄLISYYS Teemat

Lisätiedot

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia LIONS INTERNATIONAL D 107 I VUOSIKOKOUS, 22.4.2017 Oulu 14.15-16.30 ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN Piirin ohjesäännön mukaan piirikokouksen puheenjohtajana toimii piirikuvernööri

Lisätiedot

4 Läsnäolijoiden toteaminen Kokouksessa on läsnä piirihallituksen jäseniä, toimikuntien puheenjohtajia, PDG:t, leijonia, puolisoita, yhteensä 49.

4 Läsnäolijoiden toteaminen Kokouksessa on läsnä piirihallituksen jäseniä, toimikuntien puheenjohtajia, PDG:t, leijonia, puolisoita, yhteensä 49. Lions Clubs International Piiri 107-L, Finland Piirikuvernööri DG 2014 2015 Markku ILMAVIRTA ja puoliso Soili Lions Club Pello, Rakkatie 2, 95700 Pello GSM +358 400 926 366 Markku GSM +358 50 582 7569

Lisätiedot

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen klubi 1931

Lisätiedot

Lions Clubs International

Lions Clubs International Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2016-2017 Jarmo Hietala ja puoliso Paula Distriktsguvernör, DG 2016-2017 Jarmo Hietala och maka Paula Lions Club

Lisätiedot

D 107-I Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me

D 107-I Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me PIIRIKOKOUS Utajärvi 29.11.2015 Kokouspaikka Utajärvi, Merilän Kartano Pöytäkirja Osanottajat: Piirihallitus Harri Hirvelä DG Aarto Mäkinen 1.VDG Seppo Saarela 2.VDG Susanna Saranlinna IPDG pois Jari Hautala

Lisätiedot

Lions-aiheisen DVD filmin (n.10 min) esityksen jälkeen puolisot, 10 henkilöä siirtyivät omaan ohjelmaan.

Lions-aiheisen DVD filmin (n.10 min) esityksen jälkeen puolisot, 10 henkilöä siirtyivät omaan ohjelmaan. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland. Piirikuvernööri, DG 2012-2013 Seppo Rajamäki ja puoliso Maria Distriktsguvernör DG 2012 2013 Seppo Rajamäki ja puoliso Maria Lions

Lisätiedot

Aika: 12.4.2014 kello 12.10 14.45 Paikka: Vimpelin yhteiskoulu ja lukio, Opintie 29, 62800 Vimpeli Läsnä: Läsnäololuettelo, liite 1.

Aika: 12.4.2014 kello 12.10 14.45 Paikka: Vimpelin yhteiskoulu ja lukio, Opintie 29, 62800 Vimpeli Läsnä: Läsnäololuettelo, liite 1. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto ja puoliso Silja Distriktsguvernör, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto och maka Silja Lions

Lisätiedot

Malli Lionspiirin 107-X ohjesäännöksi

Malli Lionspiirin 107-X ohjesäännöksi Malli Lionspiirin 107-X ohjesäännöksi Viimeksi päivitetty 26.02.2013 14:34 1. NIMI Piirin nimi on LIONS-PIIRI 107-. Ohjesäännössä yhdistystä nimitetään piiriksi. Piirin toimintaalue on Lions Clubs Internationalin

Lisätiedot

Piirin tili 570081-2175257 LCIF-tili 313130-1230150 Nuorisoleiritili 363630-3238391 Avustusrahasto 112830-323799 www.lions.fi/m

Piirin tili 570081-2175257 LCIF-tili 313130-1230150 Nuorisoleiritili 363630-3238391 Avustusrahasto 112830-323799 www.lions.fi/m THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS PIIRI 107-M SUOMI 2007-2008 DISTRICT 107-M FINLAND Piirikuvernööri Maija-Liisa Heikkilä District Governor Ahvenkuja 11, 28300 Pori, Finland Matkap. +358 40

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 31.08.2013 klo 10.00 Paikka: Ravintola Riihikelo Riihivuori, Riihivuorentie 313 Muurame KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2015 2016

Toimintasuunnitelma 2015 2016 IInterInternationl Toimintasuunnitelma 2015 2016 DGe Jorma Tuhkanen 2 Lions Clubs Teemat kaudella 2015-2016 KANSAINVÄLINEN Dignity. Harmony. Humanity. Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus KANSALLINEN Lions

Lisätiedot

LÄSNÄ Seppo Söderholm CC puheenjohtaja Heimo Potinkara IPCC Asko Merilä. Maarit Kuikka GS sihteeri

LÄSNÄ Seppo Söderholm CC puheenjohtaja Heimo Potinkara IPCC Asko Merilä. Maarit Kuikka GS sihteeri MK 30.8.2012 Sivu 1 (6) KUVERNÖÖRINEUVOSTO AIKA Lauantai 25.8. klo 11.01 12.17 PAIKKA Sokos Hotel Kuusamo, Kirkkotie 10, Kuusamo LÄSNÄ Seppo Söderholm CC puheenjohtaja Heimo Potinkara IPCC Asko Merilä

Lisätiedot

Paikka: Lauhansarven Luontomatkailukeskus / Sahtiopisto Kuurna ry, Lauhanvuorentie 490,

Paikka: Lauhansarven Luontomatkailukeskus / Sahtiopisto Kuurna ry, Lauhanvuorentie 490, Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto ja puoliso Silja Distriktsguvernör, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto och maka Silja Lions

Lisätiedot

C-PIIRIN VUOSIKOKOUS klo

C-PIIRIN VUOSIKOKOUS klo C-PIIRIN VUOSIKOKOUS 16.4.2016 klo 11.15 14.55 Tietotalo, Humppilantie 9 A, Jokioinen Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Juha Pirkkamaa avasi kokouksen klo 11.15 ja toivotti kokoukseen osallistuvat

Lisätiedot

PIIRIKOKOUS PORI 25.4.2015. PUOLISOKOULUTUS 7th FLOOR DC HILVE REIJONEN

PIIRIKOKOUS PORI 25.4.2015. PUOLISOKOULUTUS 7th FLOOR DC HILVE REIJONEN PIIRIKOKOUS PORI 25.4.2015 PUOLISOKOULUTUS 7th FLOOR DC HILVE REIJONEN 1 Yleistä Suomen Lions-liitto r.y:n ohjesäännön 20 mukaan perheenjäsenten osallistuminen klubien palvelutoimintaan on lionstoimintaan

Lisätiedot

Lions Clubs International Piiri 107-A, Finland

Lions Clubs International Piiri 107-A, Finland Lions Clubs International Piiri 107-A, Finland Piirikuvernööri, DG 2015 2016 Ari Lindell ja puoliso Jaana Lions Club Loimaa/Tähkä, Mäntymäentie 5, 32210 LOIMAA GSM Ari 050-544 2979 GSM Jaana 050-387 1127

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 16.8.03 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1. PIIRIN NIMI on Piiri Inner Wheel, Suomi. Nimen vahvistaa International Inner Wheelin hallitus, joka myös vahvistaa piirin rajat. Piirin jäseniä ovat kaikki piirissä

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.45.

1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.45. Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 2 / 2012-2013 Lauantai 1. joulukuuta 2012 klo 9.30 14.00 Hotelli Iso-Valkeinen, Kuopio PÖYTÄKIRJA 2. VDG Pekka Seppä toivotti kokousvieraat tervetulleeksi kauden

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 PIIRIN NIMI... 2 2 PIIRIKOKOUS... 2 3 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN EHDOLLE ASETTAMINEN... 2 4 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN VAALIT...

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA LIONS-PIIRI 107-F

TOIMINTASUUNNITELMA LIONS-PIIRI 107-F WE SERVE ME PALVELEMME TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 LIONS-PIIRI 107-F KOTIMAINEN TEEMA: TUE NUORTA ITSENÄISYYTEEN LIONS-LIITON PUHEENJOHTAJAN TEEMA: TEHDÄÄN YHDESSÄ PIIRIKUVERNÖÖRIN TEEMA: TURVAA TULEVAISUUS-

Lisätiedot

Klubisihteerin koulutus

Klubisihteerin koulutus Klubisihteerin koulutus 10.5.2017 Sihteerin koulutus 2017 1 Koulutuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 26.04.2014 klo 08.30. Paikka: Muuramen kulttuurikeskus, Nisulantie 1 40950 Muurame. KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen.

Lisätiedot

PIIRI 107-N TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 DG JUKKA KÄRKKÄINEN

PIIRI 107-N TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 DG JUKKA KÄRKKÄINEN PIIRI 107-N TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 DG JUKKA KÄRKKÄINEN ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGISET PÄÄMÄÄRÄT 2010-2015 Arvot Isänmaa ja maailma Luotettavuus Palveluhalu Talkootyö Ihmisläheisyys Missio Piiri

Lisätiedot

Kristillinen Eläkeliitto ry

Kristillinen Eläkeliitto ry Kristillinen Eläkeliitto ry Piirin mallisäännöt Mallisäännöt Hyväksytty PRH 1 Sisällys I PERUSSÄÄNNÖKSET... 2 Nimi, kotipaikka... 2 Tarkoitus... 2 Toiminta... 2 II JÄSENYYS... 3 Jäsenet... 3 Jäsenen velvollisuudet...

Lisätiedot

KÄPPÄRÄN KOULUN SENIORIT KÄPYSET RY SÄÄNNÖT

KÄPPÄRÄN KOULUN SENIORIT KÄPYSET RY SÄÄNNÖT KÄPPÄRÄN KOULUN SENIORIT KÄPYSET RY SÄÄNNÖT I Nimi, kotipaikka ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on Käppärän koulun Seniorit - KäpySet ry. Yhdistyksen kotipaikka on Porin kaupunki. Yhdistyksen kieli on Suomi.

Lisätiedot

D 107-I Vahvempina yhdessä - Palvelulla hyvinvointia Innostuneesti palvellen & Hetkeen tarttuen

D 107-I Vahvempina yhdessä - Palvelulla hyvinvointia Innostuneesti palvellen & Hetkeen tarttuen 14.12.2014 D 107 I PIIRIHALLITUS Piirihallituksen kokous Pöytäkirja 2/ Aika ja paikka 14.12.2014 klo 15:00-18:11 Merilän Kartano. Meriläntie 1, 91600 Utajärvi Osanottajat: Piirihallitus Susanna Saranlinna

Lisätiedot

LIONS-PIIRI 107O Toimintasuunnitelma

LIONS-PIIRI 107O Toimintasuunnitelma LIONS-PIIRI 107O Toimintasuunnitelma 2012-2013 Lions-tavoitteet LUODA ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken. EDISTÄÄ hyvän hallitsemisen ja täydellisten kansalaisoikeuksien

Lisätiedot

ASIALISTA 1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Marja Tuhti avasi kokouksen klo 10.20

ASIALISTA 1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Marja Tuhti avasi kokouksen klo 10.20 INNER WHEEL PIIRI 142 20.3.2013 KEVÄTPIIRIKOKOUS AIKA la 16.3.2013 klo 10.20-11.55 PAIKKA Vallmogård, Kauniainen ASIALISTA 1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Marja Tuhti avasi kokouksen klo 10.20

Lisätiedot

D107-I PIIRIKOKOUS

D107-I PIIRIKOKOUS D107-I PIIRIKOKOUS 25.4.2015 PÖYTÄKIRJA Aika: 25.4.2015 klo 12:45-15:47 Paikka: Kokkokankaan seurakuntakeskus, Kissaojantie 12 Kempele Läsnä: Liite 1, klubien valtakirjat, 36 kpl. Edellisen piirikokouksen

Lisätiedot

Lions Clubs International

Lions Clubs International Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2016-2017 Jarmo Hietala ja puoliso Paula Distriktsguvernör, DG 2016-2017 Jarmo Hietala och maka Paula Lions Club

Lisätiedot

Arne Ritari -säätiö. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys 23.4.2016

Arne Ritari -säätiö. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys 23.4.2016 Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys 23.4.2016 Säätiön tarkoitus Suomalaisen Lionstoiminnan tukeminen Historia Säätiö perustettiin Kuvernöörineuvoston päätöksellä 1986. Tavoitteena on

Lisätiedot

Nuorisotyö Toimintasuunnitelma 08-09 sivu 1/5 DC Pirkko Kokkonen 18.7.08

Nuorisotyö Toimintasuunnitelma 08-09 sivu 1/5 DC Pirkko Kokkonen 18.7.08 Nuorisotyö Toimintasuunnitelma 08-09 sivu 1/5 Nuorisotyötoimikunta jakaantuu neljään osa-alueeseen: Nuorisovaihto, Lions Quest, Päihteiden vastainen työ ja Leo-toiminta. Osa-alueiden vetäjät ovat Ulla

Lisätiedot

Ville Hurmalainen avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi.

Ville Hurmalainen avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi. 1 SYYSKOKOUS 15.11.2015 Aika: Paikka: 15.11.2015, klo 11:30 alkaen Hämeenkylän kirkon seurakuntasali 1. Syyskokouksen avaus. Ville Hurmalainen avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi. 2.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelman toteutus/toteuttajat Ulla Rahkonen 1VDG

Toimintasuunnitelman toteutus/toteuttajat Ulla Rahkonen 1VDG Toimintasuunnitelman toteutus/toteuttajat 2016-2017 Ulla Rahkonen 1VDG Toteuttamisen edellytykset Toimintaan sitoutuminen Yhteistyö Toimijoiden perehdytys Tehokas viestintä 10.5.2016 esittäjän etunimi

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 10.4.2015 Sihteerin

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE TAMMIKUU 2013 ARVOISAT LEIJONAT, LEOT, LADYT JA PUOLISOT KAUSI ON PUOLIVÄLISSÄ Kausi on ollut vauhdikas ja tapahtumarikas. Kiitokset klubeille ja jäsenille menneestä syksystä.

Lisätiedot

107 F:N STRATEGIA Laadittu toukokuussa 2013

107 F:N STRATEGIA Laadittu toukokuussa 2013 107 F:N STRATEGIA Laadittu toukokuussa 2013 2/7 SISÄLLYSLUETTELO 1. Missio 2. Perusarvot 3. Nykytila-analyysi ja johtopäätökset analyyseista 4. Pelikenttä 5. Visio ja päämäärät 6. Menestyskonsepti 7. Kriittiset

Lisätiedot

Jova 2 helmikuu 2017

Jova 2 helmikuu 2017 Jova 2 helmikuu 2017 Piiri 107-I 1VDG Seppo Saarela Suomen lionstoiminnan arvot 2017-2022 2012-2017 (kaikki 6 arvoa) Luotettavuus Talkoohenki Ihmisläheisyys Paikallisuus Palveluhalu Kansainvälisyys Missiomme

Lisätiedot

Seura noudattaa niiden liikuntajärjestöjen sääntöjä, joiden jäsenenä se on.

Seura noudattaa niiden liikuntajärjestöjen sääntöjä, joiden jäsenenä se on. KIEKKO-LASER JUNIORIT RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Kiekko-Laser Juniorit ry. Yhdistyksen nimestä voidaan käyttää myös epävirallista lyhennettä K-Laser. Yhdistys

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 LIONS CLUB TAMMELA RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 Yleistä Tällä kaudella ei ole kansainvälisiä projekteja. Pääpaino on paikallisissa palveluaktiviteeteissa sekä klubin toiminnan kehittämisessä.

Lisätiedot

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS 12.4..2014, Oulu klo 12.45 alkaen Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus -DG Eero Vilèn avasi kokouksen 2. Kokouksen järjestäytyminen -Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi

Lisätiedot

LVE ry sääntöjen mukainen vuosikokous pidettiin Lappeenrannan Upseerikerholla, 10.2.2009 klo 19:00.

LVE ry sääntöjen mukainen vuosikokous pidettiin Lappeenrannan Upseerikerholla, 10.2.2009 klo 19:00. LVE ry sääntöjen mukainen vuosikokous pidettiin Lappeenrannan Upseerikerholla, 10.2.2009 klo 19:00. VUOSIKOKOUS Aika 10.2.2009 klo 19.00 Paikka Lappeenrannan Upseerikerho Kokouksen avaus Seuran puheenjohtaja

Lisätiedot

Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja. Piirikuvernööri Heikki Saarinen

Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja. Piirikuvernööri Heikki Saarinen Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja Piirikuvernööri Heikki Saarinen Sinun.. Kyvykkyytesi ja kehityshalusi on huomattu, siksi olen valinnut juuri Sinut omaan piirihallitukseeni Tehtävä on vaativa

Lisätiedot

107 N N-PIIRIN STRATEGIA

107 N N-PIIRIN STRATEGIA 107 N NPIIRIN STRATEGIA 2006 2010 107 N Tavoitteet ja toimenpiteet Tavoitteet Sisäinen yhteistyö toimii Lionit ja klubit sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin Aktiviteetit toteutetaan suunnitelmien mukaan

Lisätiedot

Organisaatio Mitä titteleiden takana?

Organisaatio Mitä titteleiden takana? Lions Clubs International MD 107 Finland Organisaatio Mitä titteleiden takana? Uusien leijonien koulutus- ja keskustelutilaisuus 3.10.2013 DC Leena Lehtonen LION-ORGANISAATIO Lionit Lions-klubit Piirit

Lisätiedot

N-piirin vuosikokouksen hyväksymä uusi ohjesääntö LIONS-PIIRI 107-N OHJESÄÄNTÖ 1. NIMI JA KOTIPAIKKA

N-piirin vuosikokouksen hyväksymä uusi ohjesääntö LIONS-PIIRI 107-N OHJESÄÄNTÖ 1. NIMI JA KOTIPAIKKA N-piirin vuosikokouksen 18.4.2009 hyväksymä uusi ohjesääntö LIONS-PIIRI 107-N OHJESÄÄNTÖ 1. NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on LIONS-PIIRI 107-N ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Ohjesäännössä

Lisätiedot

Suonteen kalastusalueen vuosikokous. 25.4.2014 klo 12.00 PÄYTÄKIRJA

Suonteen kalastusalueen vuosikokous. 25.4.2014 klo 12.00 PÄYTÄKIRJA Suonteen kalastusalueen vuosikokous 25.4.2014 klo 12.00 PÄYTÄKIRJA SUONTEEN KALASTUSALUEEN VARSINAINEN VUOSIKOKOUS AIKA: Perjantai 25.4.2014 alkaen klo 12.00 PAIKKA: Lamminmäen tila, Joutsa 1. Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirja. Lions 107 G-Piirin vuosikokous

Pöytäkirja. Lions 107 G-Piirin vuosikokous Lions 107 G-Piirin vuosikokous 13.4.2013 Viitasaarella, Viitasaari Areena, Koulutie 5, 44500 Viitasaari 1. Pidettiin hiljainen hetki ajasta ikuisuuteen siirtyneiden 107 G piirin Lionien muistoksi, ja sytytettiin

Lisätiedot

I-piirin toimintasuunnitelma 2016-2017 Hailuodosta Kuhmoon VISIOMME Rakennamme osaltamme tasa-arvoista yhteiskuntaa, (tietäen omat henkiset ja taloudelliset rajamme.) Tuottaen tekijöilleen hyvän mielen.

Lisätiedot

Lions Clubs International

Lions Clubs International LIONS-PIIRIN 107-I OHJESÄÄNTÖ 1. NIMI Yhdistyksen nimi on LIONS-PIIRI 107- I ja sen kotipaikka käsittää Oulun, Raahen ja Kainuun talousalueet, pois lukien Koillismaan kunnat Pudasjärvi, Kuusamo, Taivalkoski

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2015-2016 Timo Sysilampi ja puoliso Pirkko Distriktsguvernör, DG 2015-2016 Timo Sysilampi och maka Pirkko Lions

Lisätiedot

Lions Clubs International

Lions Clubs International Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2017-2018 Jaakko Passinen ja puoliso Liisa Distriktsguvernör, DG 2017-2018 Jaakko Passinen och maka Liisa Lions

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland KLUBIN PRESIDENTTI. 16.4.2012 Suomen Lions-liitto r.y./presidentti RJ/OE

Lions Clubs International MD 107 Finland KLUBIN PRESIDENTTI. 16.4.2012 Suomen Lions-liitto r.y./presidentti RJ/OE KLUBIN PRESIDENTTI 1 Valmennuksen tavoite: Tiedät tehtäväsi presidenttinä Tunnet Suomen Lions-liiton toimintatavan Kannat vastuuta klubisi Lions-toiminnasta 2 Presidentin tehtävät MITÄ KAUDELTASI HALUAT?

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.50.

1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.50. Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 3 / 2012-2013 Lauantai 2. maaliskuuta 2013 klo 9.30 15.00 Seurojentalo, Pieksämäki PÖYTÄKIRJA LeijonaHenki ZC Kari Tarkiainen toivotti kokousvieraat tervetulleeksi

Lisätiedot

Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen

Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen. Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Piirikuvernöörin terveiset Lions -toiminnasta valoa kaamokseen Hailuodosta Kuhmoon DG Aarto Mäkinen Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen Lions Clubs International District 107-I-Finland

Lisätiedot

Pääkirjoitus: DG Kalevi Sillanpää

Pääkirjoitus: DG Kalevi Sillanpää Päivitetty 8.10.2014 1 Pääkirjoitus: DG Kalevi Sillanpää Uusi viestintäkanava M-piiriin Lions Monta tapaa tehdä hyvää on Lions-liiton sisäisen ja ulkoisen markkinoinnin uunituore ydinviesti. Uutta sanomaamme

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TEEMAT Kansainvälinen teema: Liiton teema: Piirin teema: Klubin teema: Taidolla tavoitteisiin Skickligt goda resultat Passion to Excel Turvallinen tulevaisuus En trygg framtid

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma Lions Clubs International 107 C

Toimintasuunnitelma Lions Clubs International 107 C Toimintasuunnitelma 2016 2017 Lions Clubs International 107 C Teemat Kansainvälinen teema New Mountains to Climb - Valloitamme uusia vuoria Kansallinen teema Tue nuorta itsenäisyyteen Lions 107 C teema

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Eläkeliiton.. piiri ry, josta näissä säännöissä käytetään nimitystä piiri.

Yhdistyksen nimi on Eläkeliiton.. piiri ry, josta näissä säännöissä käytetään nimitystä piiri. 1 ELÄKELIITTO RY:N PIIRIEN MALLISÄÄNTÖ Yhdistysrekisterin ennakkotarkastus 26.4.2012 Hyväksytty XVII liittokokouksessa 6.6.2012.piirin säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Eläkeliiton.. piiri

Lisätiedot

Vesaisten Keskusliitto ry:n säännöt

Vesaisten Keskusliitto ry:n säännöt Vesaisten Keskusliitto ry:n säännöt Yhdistyksen nimi on Vesaisten Keskusliitto ry., josta näissä säännöissä käytetään nimitystä liitto. Liiton kotipaikka on Helsingin kaupunki. I TARKOITUS Liiton tarkoituksena

Lisätiedot

SÄÄNNÖT (epävirallinen suomennos 25.4.2010)

SÄÄNNÖT (epävirallinen suomennos 25.4.2010) GrIFK Salibandy ry SÄÄNNÖT (epävirallinen suomennos 25.4.2010) 1 Nimi, kotipaikka, perustamisajankohta ja kieli Yhdistyksen nimi on GrIFK Salibandy ry. Yhdistyksen kotipaikka on Kauniaisten kaupunki Uudenmaan

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Golfkentänhoitajien Yhdistys - Finnish Greenkeepers Association r.y. ja sen kotipaikka on Espoon kaupunki. 2 Tarkoitus ja tehtävät Yhdistyksen

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland LOHKON PUHEENJOHTAJA ALUEEN PUHEENJOHTAJA

Lions Clubs International MD 107 Finland LOHKON PUHEENJOHTAJA ALUEEN PUHEENJOHTAJA LOHKON PUHEENJOHTAJA ALUEEN PUHEENJOHTAJA 1 KOULUTUKSEN TAVOITE: Tiedät tehtäväsi tärkeyden Tiedät siihen kuuluvan byrokratian Sitoudut hoitamaan tehtävän Tiedät mistä olet vastuussa 2 Piirikuvernöörisi

Lisätiedot

LIONS CLUBS INTERNATIONAL. Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI

LIONS CLUBS INTERNATIONAL. Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI 1 LIONS CLUBS INTERNATIONAL PIIRI 107-N Pöytäkirja Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI 1 Kokouksen avaus DG Torsti koskinen

Lisätiedot

Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland

Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland Lions Clubs International Piiri 107-K, Finland Piirikuvernööri, DG 2012 2013 Martti Törrönen ja puoliso Ritva Lions Club Rautalampi, Jaakonharjuntie 32 B, 77700 Rautalampi GSM Martti 050 340 4650 GSM Ritva

Lisätiedot

PIIRIN VUOSIKOKOUS JA VUOSIJUHLA Tarvasjoki

PIIRIN VUOSIKOKOUS JA VUOSIJUHLA Tarvasjoki LCI 107 A PIIRIN VUOSIKOKOUS Aika Lauantai 18.4.2015 klo 10:00-11:32 Paikka Tarvashovi, Hämeen Härkätie 758, 21450 Tarvasjoki PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Piirikuvernööri Pertti Tenhunen toivotti osallistujat

Lisätiedot

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti 2014-2015 Pekka Majuri piirikoordinaattori LC Helsinki/Itä pekkaolavi.majuri@kolumbus.fi 040 755 8554 Mitä veteraanit odottavat nyt? Miksi kaikki ajaa aina ohi,

Lisätiedot

PORIN LYSEON SENIORIT RY SÄÄNNÖT

PORIN LYSEON SENIORIT RY SÄÄNNÖT säännöt 1(5) PORIN LYSEON SENIORIT RY SÄÄNNÖT I Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Porin Lyseon Seniorit ry. Yhdistyksen kotipaikka on Porin kaupunki. Yhdistyksen kieli on suomi. II Yhdistyksen

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS. Aika 23.9.2009 klo 16.00. Paikka Kokoustila Kataja, Järjestökatu 10

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS. Aika 23.9.2009 klo 16.00. Paikka Kokoustila Kataja, Järjestökatu 10 EETANET RY. PÖYTÄKIRJA 1/2009 1(8) Pöytäkirja kertoo yhdistyksen jäsenille ja viranomaisille, mitä kokous on päättänyt ja mitä pitäisi tehdä. auttaa seuraamaan päätösten toteuttamista. antaa tietoja siitä,

Lisätiedot

Kaakon Beagle ry:n säännöt 1.

Kaakon Beagle ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Kaakon Beagle ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi on Kaakon Beagle ry (entinen Etelä-Suomen Beagleyhdistys ry) ja sen kotipaikka on Kouvolan kaupunki. Yhdistys on Suomen kennelliitto-finska

Lisätiedot