1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.45.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.45."

Transkriptio

1 Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 2 / Lauantai 1. joulukuuta 2012 klo Hotelli Iso-Valkeinen, Kuopio PÖYTÄKIRJA 2. VDG Pekka Seppä toivotti kokousvieraat tervetulleeksi kauden 2. piirihallituksen kokoukseen. Kuopion kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Raassina toi kokoukseen kaupungin tervehdyksen. Piirikuvernööri antoi Sari Raassinalle Lions-juhlamitalin. Piirikuvernööri toivotti kokousväen tervetulleeksi kokoukseen ja puoliso-ohjelmaan. Puolisot osallistuivat ZC Pirjo Tarvaisen järjestämään puoliso-ohjelmaan. Leijonahenki 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin toteaminen Kokouksen puheenjohtajana toimi piirikuvernööri Martti Törrönen ja sihteerinä piirisihteeri-rahastonhoitaja Keijo Happonen. 3. Läsnäolijoiden toteaminen Läsnä olivat seuraavat piirihallituksen jäsenet: Martti Törrönen, Keijo Happonen, Pekka Leskinen, Airi Leskinen, Jorma Väänänen, Martta Martikainen, Pirjo Järvi, Antti Ojanen, Pekka Taattola, Tuula Väätäinen, Esa Utriainen, Urho Karhu, Eero Holopainen, Onni Piippo, Pekka Seppä, Pirjo Tarvainen, Pekka Saarikko, Keijo Voutilainen, Eero Ipatti ja Hannu Lintunen 4. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 5. Esityslistan hyväksyminen Esityslista hyväksyttiin. 6. Ääntenlaskijoiden valinta Ääntenlaskijoiksi valittiin PDG Urho Karhu ja DC Pekka Saarikko. 7. Pöytäkirjan tarkistaminen Pöytäkirja lähetetään piirihallituksen jäsenille tarkistettavaksi. Heillä on viikko aikaa esittää huomautukset.

2 8. Edellisen kokouksen pöytäkirja ( 1/ ) Hyväksyttiin edellisen kokouksen pöytäkirja. 9. Piirin Tilanne: Piirikuvernöörin puheenvuoro Piirikuvernööri kertoi käyneensä 20 klubissa vierailulla. Hän totesi, että suurin osa klubeista toimii hyvin, mutta esitti myös huolensa joidenkin klubien kohdalla jäsenmäärästä ja uusien jäsenten hankinnasta. Piirin klubien jäsenkehitys tämän kauden alusta lokakuuhun oli -20. Hän toivoi vielä aktiivisutta jäsenhankintaan. Uutena asiana tässä kokouksessa on lohkon puheenjohtajien ja toimikuntien puheenjohtajien tilannekatsaus uusien raporttien muodossa. Piirisihteeri/rahastonhoitajan puheenvuoro CS-CT Keijo Happonen kertoi saaneensa piirin klubien sähköpostilistat kutakuinkin kuntoon. Lisätty oli myös puuttuva PDG- sähköpostilista. Piirin rahatilanne on hyvä. Hallintotililillä on noin 5900 ja nuorisovaihtotilillä on noin 7900 rahaa. Myös DG Martti Törröselle on hankittu laajat tilinkäyttöoikeudet piirin tileihin. 10. Alueiden ja lohkojen raportit 1.alue 1. lohko ZC Antti Ojanen kertoi raportissaan loka-marraskuun aikana tehdyt klubivierailut ja hän kertoi lohkonsa klubien aktiviteeteista. (liite 1). Hän kertoi esimerkkinä, LC-Sonkajärven tehdyn oman paikallisen Leijonalehden, kuinka Lions toimintaan saadaan näkyvyyttä. 2. alue 1.lohko ZC Martta Martikainen kertoi lohkonsa jäsenmäärän olevan kasvussa. Lohkossa aktiviteettia oli nenäpäiväkeräyksen järjestäminen ja Siilinjärvellä yhteinen joulun avaus yhdessä yrittäjien kanssa. Hän korosti, että yhteistyöllä eri tahojen kanssa saadaan enemmän näkyvyyttä. 3. alue 1. lohko ZC Keijo Voutilainen toivoi Kuopion alueella enemmän yhteistyötä klubien kesken. Jäsenkehitys lohkossaan oli huolestuttava. Lopuksi hän toivoi, että Kuopioon saataisiin yhteinen iso tapahtuma ja sitä kautta lisää näkyvyyttä Lions-toimintaan. 3. alue 2. lohko ZC Pirjo Tarvainen kertoi vierailleensa lohkonsa klubeissa, siitä tarkemmin liitteessä.(liite 2) Hän esitti myös taulukon klubien toiminnasta. (liite 3) Tärkeimpinä tavoitteena hän piti jäsenhankintaa, yhteistä toimintaa, klubissa viihtymistä ja kaikkien jäsenten osallistumista toimintaan. 3. alue 3. lohko 2.VDG Pekka Seppä välitti ZC Raimo Hakkaraisen terveiset. Raimon klubivierailut ovat vielä vaiheessa työkiireiden takia, mutta hän on luvannut hoitaa vierailut.

3 4.alue 2. lohko ZC Tuula Väätäinen kertoi vierailleensa jo kaikissa lohkonsa klubeissa. ( liite 4) Hän esitti hyvän klubitoiminnan piirteitä, joita hän on huomannut lohkonsa hyvin toimivissa klubeissa. Niitä ovat; presidentin kunnioitus, hyvä yhteishenki, hyvä osallistuminen ja toiminnassa pilke silmäkulmassa. Hän toivoi klubiensa välille enemmän kokeilevaa yhteistyötä. 4.alue 1.lohko 2.VDG Pekka Seppä kertoi ZC Kari Tarkiaisen olevan estynyt tulemaan kokoukseen. Karin lohkon terveisiä oli, että lohkossa osallistuminen mahdolliseen äitienpäiväviikon konserttiin ei ole saanut suurta innostusta. 2.alue 3. lohko ZC Hannele Taattola. Katsottiin Hannelen lähettämä raportti. (liite 5) 2. alue pj 1.VDG Onni Piippo oli huolissaan jäsenkehityksestä koko Suomessa, koska vaarana voi olla, että palvelu suomenkielellä on uhattuna Lions kansainvälisessä päämajassa. Hän toivoi panostusta klubeissa jäsenjohtamiseen, että klubin jäsenjohtaja seuraisi jäsenkehitystä, klubissa pidettäisiin kehityspäivä ja klubissa voisi järjestää rekrytointipäivän. (liite 6) 11. Toimikuntien raportit 2.varapiirikuvernööri Pekka Seppä esitti tilanneraportin nuorisovaihtotoimikunnalta. Hän kannusti lioneita nuorisovaihtoon ja toivoi innostusta kansainväliseen toimintaan. (liite 7) PDG Eero Ipatti esitti tilanneraportin Quest-toimikunnalta. Hän toivoi koulutukseen osallistuvien hankintaa enemmän klubeilta ja rahoitusta myös kurssien järjestämiseen. Hän pyysi myös nykyiset VDG:t puolisoineen osallistumaan Quest-koulutukseen. (liite 8) PDG Pirjo Järvi esitti kunnia-, PDG ja merkkipäivätoimikunnan raportin. Hän ilmoitti myös, että Jyväskylässä on puolisopäivät. (liite 9) Katsottiin PDG Eino Liljan raportti Skeba-bändikisasta. Hyväksyttiin esitys kisan rahoituksesta, joka olisi yhteensä noin 600 euroa. (liite 10,11,12) DC Airi Leskinen esitti raportin Savon Leijona lehden teosta. Hän korosti, että ilmoitusmyynti ja aineiston toimitus tehtäisiin annetun ohjeen mukaan. Hän muistutti myös kilpailusta; kuka myy eniten ja kenellä on paras kansikuva. (liite 13) PDG Urho Karhu esitti ARS-toimikunnan raportin ja kannusti jokaista lionia hankkimaan adresseja kotiinsa. (liite 14) DC Pekka Saarikko esitti raportin Sri Lankan ystävien seurasta ja LEO toiminnasta. Hän toivoi lisää klubijäseniä Sri Lankan ystäviin. (liite 15)

4 Katsottiin IPDG Pekka Järvelän raportti LCIF-toimikunnalta ja päätettiin, että laitetaan kutsut Melvin Jones-lounaasta kaikille klubeille. (liite 16) Katsottiin DC Sari Laineen raportti koulukaveriprojektista ja rauhanjulistekilpailusta. (liite 17) Internet ja tietotekniikkatoimikunnasta DC Esa Utriainen kertoi avustavansa klubeja nettisivujen tekemisessä. DC Jorma Väänänen esitti liikuntatoimen raportin ja esitteli huhki hikeen leikkimielisen kuntokilpailun. (liite 18,19) DC Pekka Taattola kertoi kokous- ja juhlatilaisuustoimikunnan terveiset. Hän antoi palautetta siitä, että piirihallituksen kokouksiin ja puolisoohjelmiin tulemisia ei muisteta perua. Asiasta käytiin keskustelu ja hyväksyttiin DG Martti Törrösen esitys, että seuraavaan piirihallituksen kokoukseen osallistujat maksavat osallistumisen viikkoa ennen kokousta etukäteen K-piirin hallintotilille. (liite 20) PDG Eero Holopainen kertoi, että rahat on kerätty Suomi Johtoon projektiin. Hän esitteli erilaisia vaihtoehtoja matkustaa Hampuriin kansainväliseen konvensioon ensi kesänä ja toivoi runsasta osanottoa tapahtumaan. 12. Äitienpäiväviikon aktiviteetti. DG Martti Törrönen esitteli äitienpäiväviikon konserttia kuluineen aiemmin lähetetyn kirjeen pohjalta. Hankkeesta käytiin keskustelu ja päätettiin laittaa vielä kyselykierros klubeille osallistumisesta konserttihankkeeseen. (liite 21) 13. Rauhanjulistekilpailun töiden arviointi Rauhanjulistekilpailuun oli tullut 8 työtä. Äänestettiin voittaja. Voittaja oli ylivoimaisesti työ nro. 5. Työn tekijä on Maija Heikkinen 11 vuotta Hamulan koulusta 5 A luokalta Siilinjärveltä. 14. Uusien jäsenten opastus DG Martti Törrönen esitti, että tämän toimintakauden aikana K-piirin klubeihin tulleille uusille lioneille pidettäisiin opastustilaisuus la Esitys hyväksyttiin. 15. K-piirin pilkkimestaruus kisat LC Muuruvesi Myönnettiin LC Muuruvedelle lupa järjestää pilkkimestaruuskilpailut Kivennavalla.

5 16. Muut asiat DG Martti Törrönen kertoi, että sihteerikoulutuksia on ensi vuonna toukokuussa ja elokuussa. DG toivoi myös esityksiä seuraavasta 2.VDG.stä ja ansiomerkki anomuksiin hakemuksia klubeilta. Käytiin keskustelua K-piirin asiakirjojen arkistosta ja sen säilyttämisestä. Todettiin sen olevan hyvin erillään. Laitettiin suunnittelun alle yhtenäisen arkiston toteuttaminen. 17. Seuraavat piirihallituksen kokoukset Seuraava piirihallituksenkokous on IV alueella Pieksämäen seurojen talolla , osoitteessa Kuopiontie 41. Piirihallituksenkokous ja vuosikokous II alueella on Rautalammilla Kokouksen päätös DG Martti Törrönen kiitti osallistumisesta kokoukseen ja päätti kokouksen klo Martti Törrönen piirikuvernööri Keijo Happonen piirisihteeri-rahastonhoitaja

LC - IISALMI KLUBIKOKOUS 2 KAUSI 2012/2013 KOKOUSKUTSU

LC - IISALMI KLUBIKOKOUS 2 KAUSI 2012/2013 KOKOUSKUTSU 1 2 HALLITUS TOIMINTAVUONNA 2012/2013 Presidentti: Veli Matti Pulkka Rahastonhoitaja: Jouko Koivunen 1.Varapresidentti: Pertti Halonen Klubimestari: Sakari Kinnunen 2.Varapresidentti: Seppo Toppinen Nuorisoasiamies:

Lisätiedot

K-PIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013-2014

K-PIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013-2014 K-PIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013-2014 Suomen Lions liiton arvot ovat pohjana myös K-piirin toiminnassa PALVELUHALU TALKOOHENKI PAIKALLISUUS LUOTETTAVUUS IHMISLÄHEISYYS KANSAINVÄLISYYS Teemat

Lisätiedot

SAVON LEIJONA 1 SAVON LEIJONA 2013

SAVON LEIJONA 1 SAVON LEIJONA 2013 1 2013 JULKAISIJA: SUOMEN LIONS-LIITTO PIIRI 107-K Päätoimittaja: Airi Leskinen Sivunvalmistus ja painopaikka: Eco Print Oy Mikä laulaen tulee 2 PÄÄKIRJOITUS Mitä me pelkäämme? Vuoden ensimmäisessä valtakunnallisessa

Lisätiedot

Aktiivitili: 460010-297220 Hallintoitili: 460010-297238 LC-Iisalmi OSANOTTO 2012-2013 Syys Loka Marras Joulu Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä

Aktiivitili: 460010-297220 Hallintoitili: 460010-297238 LC-Iisalmi OSANOTTO 2012-2013 Syys Loka Marras Joulu Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä HALLITUS TOIMINTAVUONNA 2012/2013 Presidentti: Veli Matti Pulkka Rahastonhoitaja: Jouko Koivunen 1.Varapresidentti: Pertti Halonen Klubimestari: Sakari Kinnunen 2.Varapresidentti: Seppo Toppinen Nuorisoasiamies:

Lisätiedot

Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella

Follow Your Dream Seuraa Unelmaasi Palvelulla hyvinvointia- Ilo palvella Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Raija Väre ja puoliso Timo Allenius Lions Club Kuusamo / Pohjanakat, Nuottatie 5, 93600 Kuusamo GSM Raija +35840 7390 413, Timo +358400 289 140 E-mail: raija.vare@lions.fi

Lisätiedot

POKKINEN. marraskuu 2009 LC OULU/POKKITÖRMÄ. perustettu 14.1.1958

POKKINEN. marraskuu 2009 LC OULU/POKKITÖRMÄ. perustettu 14.1.1958 1 POKKINEN marraskuu 2009 LC OULU/POKKITÖRMÄ perustettu 14.1.1958 JÄRJESTÖMME TUNNUSLAUSE Me palvelemme - We serve KANSAINVÄLINEN TEEMA: Liikkeellä kasvuun Move to grow KOTIMAINEN TEEMA: Yhdessä nuorten

Lisätiedot

Lions-aiheisen DVD filmin (n.10 min) esityksen jälkeen puolisot, 10 henkilöä siirtyivät omaan ohjelmaan.

Lions-aiheisen DVD filmin (n.10 min) esityksen jälkeen puolisot, 10 henkilöä siirtyivät omaan ohjelmaan. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland. Piirikuvernööri, DG 2012-2013 Seppo Rajamäki ja puoliso Maria Distriktsguvernör DG 2012 2013 Seppo Rajamäki ja puoliso Maria Lions

Lisätiedot

Klubin käsikirja. LC Helsinki/Malminkartano

Klubin käsikirja. LC Helsinki/Malminkartano Klubin käsikirja LC Helsinki/Malminkartano 4/4.12.2014 2 / 21 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 Johdanto... 4 1 Arvot... 5 2 Tunnuslause ja teemat... 5 3 Suomen Lions-järjestön toiminta-ajatus...

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS

THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-E Suomi District 107- Finland Piirikuvernööri 2011 2012 District Governor Päivi Ihamäki, puoliso lion Tero Vaali Lions Club Virrat/ Tarjanne Puutteentie

Lisätiedot

POKKINEN. syyskuu 2009. LC OULU/POKKITÖRMÄ perustettu 14.1.1958

POKKINEN. syyskuu 2009. LC OULU/POKKITÖRMÄ perustettu 14.1.1958 1 POKKINEN syyskuu 2009 LC OULU/POKKITÖRMÄ perustettu 14.1.1958 JÄRJESTÖMME TUNNUSLAUSE Me palvelemme - We serve KANSAINVÄLINEN TEEMA: Liikkeellä kasvuun Move to grow KOTIMAINEN TEEMA: Yhdessä nuorten

Lisätiedot

Eteenpäin - yhdessä toimien Framåt - tillsammans

Eteenpäin - yhdessä toimien Framåt - tillsammans Eteenpäin - yhdessä toimien Framåt - tillsammans TOIMINTAKERTOMUS 107 N 2010 2011 PIIRIN TOIMINTA KAUDELLA 2010-2011 Kauden alussa elokuussa vietettiin suomalaisen Lions-toiminnan 60-vuotisjuhlaa. Lions-toiminnan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS Lions piiri 107-N

TOIMINTAKERTOMUS Lions piiri 107-N TOIMINTAKERTOMUS Lions piiri 107-N 2003-2004 PIIRIN TOIMINTA Kausi 2003 2004 oli sisällöltään hyvinkin perinteinen. Kauden alkajaisiksi tehtiin piirissä lohkojako muutos, I-alueen klubit jaettiin kahteen

Lisätiedot

LÄSNÄ Seppo Söderholm CC puheenjohtaja Heimo Potinkara IPCC Asko Merilä. Maarit Kuikka GS sihteeri

LÄSNÄ Seppo Söderholm CC puheenjohtaja Heimo Potinkara IPCC Asko Merilä. Maarit Kuikka GS sihteeri MK 26.2.2013 Sivu 1 (12) KUVERNÖÖRINEUVOSTO AIKA Perjantai 15.2.2013 klo 15.43 19.28 PAIKKA Hotelli Savonsolmu, Pieksämäki LÄSNÄ Seppo Söderholm CC puheenjohtaja Heimo Potinkara IPCC Asko Merilä VCC KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Lions-piiri 107-N Toimintakertomus 2000-2001

Lions-piiri 107-N Toimintakertomus 2000-2001 1 Lions-piiri 107-N Toimintakertomus 2000-2001 Yleistä Kautemme alkoi Tampereen 47. vuosikokouksessa tehdyn valinnan jälkeen. Lions-liiton puheenjohtajaksi valittiin DCC Heikki Pamilo ja varapuheenjohtajaksi

Lisätiedot

Suomen Lions-liiton 60. vuosikokous Heinolassa 8.-9.6. s.10-11

Suomen Lions-liiton 60. vuosikokous Heinolassa 8.-9.6. s.10-11 PALVELEVA Suomen Lions-liiton 60. vuosikokous Heinolassa 8.-9.6. s.10-11 Lionspiirin 107-D kausijulkaisu 2012 2013 LEIJONA www.lions.fi Joko maali häämöttää? s. 5 Leeni Varis nuorisovaihdossa Intiassa

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry. huhtikuu 2/2013. www.lions.fi. LCIF:n ja N-piirin klubien yhteishankkeena laitteet näkövammaisten lasten Oppimiskeskukseen

Suomen Lions-liitto ry. huhtikuu 2/2013. www.lions.fi. LCIF:n ja N-piirin klubien yhteishankkeena laitteet näkövammaisten lasten Oppimiskeskukseen Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi huhtikuu 2/2013 LCIF:n ja N-piirin klubien yhteishankkeena laitteet näkövammaisten lasten Oppimiskeskukseen Toimituksen näkökulmasta 60. VUOSIKOKOUS 8. 9.6.2013 Heinolassa

Lisätiedot

Joulun kynttilät syttyvät

Joulun kynttilät syttyvät Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi joulukuu 6/2012 Joulun kynttilät syttyvät Virkoja haettavana Hampurin matkoja tarjolla IPIP, Dr Wing-Kun Tam vierailulla Laitetaan puhtinuija kiertämään LC Askolan aloitteesta

Lisätiedot

I-Piirin tiedotuslehti helmikuu 2011

I-Piirin tiedotuslehti helmikuu 2011 Lions D 107 I Finland TERVALeijona I-Piirin tiedotuslehti helmikuu 2011 Äitienpäivän aattona yli kaksisataa liikunnallista naista kokoontui Limingan taidekoulun pihalle osallistuakseen LC Liminka Kultasirkkujen

Lisätiedot

LIONS-KLUBIN KÄSIKIRJA 2015-2016. 107I-piiri Koulutustoimikunta

LIONS-KLUBIN KÄSIKIRJA 2015-2016. 107I-piiri Koulutustoimikunta LIONS-KLUBIN KÄSIKIRJA 2015-2016 107I-piiri Koulutustoimikunta KÄSIKIRJAN SISÄLTÖ 1. LIONSKLUBIN VUOSISUUNNITETELMAN KESKEISET OSAT 2. VUOSISUUNNITELMAN SISÄLTÖ JA ENNAKKOSUUNNITTELU 3. PRESIDENTIN VASTUUT

Lisätiedot

DG-TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2009-2010

DG-TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2009-2010 DG-TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2009-2010 Toimintakauteen valmistautumisen aloitin jo VDG-kaudella liiton järjestämissä koulutustilaisuuksissa, ja piirihallitusta aloin muodostaa jo kesällä 2008. Sain valmistautumiseen

Lisätiedot

Lionspiirin 107-A piirilehti 2014. Yhdessä toimimalla tavoitteisiin s. 6. Follow your Dream. Ritarillista meininkiä s. 12. Uusi klubi Turkuun s.

Lionspiirin 107-A piirilehti 2014. Yhdessä toimimalla tavoitteisiin s. 6. Follow your Dream. Ritarillista meininkiä s. 12. Uusi klubi Turkuun s. Lionspiirin 107-A piirilehti 2014 Yhdessä toimimalla tavoitteisiin s. 6 Ritarillista meininkiä s. 12 Uusi klubi Turkuun s. 32 Follow your Dream VALOA JA NÄKÖALAA Seuraa unelmaasi, sanoo kansainvälinen

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi toukokuu 3/2012. Jyväskylä valmis Lions-juhlaan

Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi toukokuu 3/2012. Jyväskylä valmis Lions-juhlaan Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi toukokuu 3/2012 Jyväskylä valmis Lions-juhlaan KOTIMAINEN 100 % PRESIDENTIN ANSIOMERKIN ANOMUSLOMAKE Kotimainen 100 % presidentin ansiomerkki myönnetään lionsklubin

Lisätiedot

SUOMEN LIONS-LIITON 107 E PIIRI 1 / 2013 PIIRI LEIJONA

SUOMEN LIONS-LIITON 107 E PIIRI 1 / 2013 PIIRI LEIJONA Julkaisija: SUOMEN LIONS-LIITON 107 E 1 / 2013 Äksön Nait s. 24 Pirulanvuoren näkötorni s. 42 Homekoulutalkoot s. 51 Tarkoituksena hauskanpito s. 71 Tärppejä ja tuttavuutta s. 73 Eteenpäin yhdessä toimien

Lisätiedot

Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi lokakuu 5/2012. Nuorisovaihto jo miehen ikään

Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi lokakuu 5/2012. Nuorisovaihto jo miehen ikään Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi lokakuu 5/2012 Nuorisovaihto jo miehen ikään Toimituksen näkökulmasta Täysiä vuosikymmeniä Aika kiitää entistä vinhempaa vauhtia ja useasti kuulee tokaisuja: taas Raul

Lisätiedot

LC Palokka. Toimintakertomus kaudelta

LC Palokka. Toimintakertomus kaudelta LC Palokka Toimintakertomus kaudelta 2008-2009 Sivu 2 / 32 1. Yleistä LC Palokka saavutti 30-vuoden iän vuonna 2008. Kyseessä oli siis klubin juhlavuosi, jolloin järjestettiin useita tapahtumia. Merkittävimpiä

Lisätiedot

lokakuu 5/2013 Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi LIONS QUEST E L ÄMISENTAITOJA

lokakuu 5/2013 Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi LIONS QUEST E L ÄMISENTAITOJA Suomen Lions-liitto ry LIONS QUEST www.lions.fi E L ÄMISENTAITOJA lokakuu 5/2013 Haemme juhlatoimikunnan puheenjohtajaa Lions Clubs International (LCI) aloittaa 100-vuotisjuhlien suunnittelun. Juhlallisuudet

Lisätiedot

Lionspiirin 107-A piirilehti 2015. Viesti Torontosta: Jalopeura maailman paras. Kiitos veteraanit! Terveisiä päämajasta

Lionspiirin 107-A piirilehti 2015. Viesti Torontosta: Jalopeura maailman paras. Kiitos veteraanit! Terveisiä päämajasta Lionspiirin 107-A piirilehti 2015 Viesti Torontosta: Jalopeura maailman paras Kiitos veteraanit! Terveisiä päämajasta Pääkirjoitus Suomen Leijona - kansainvälinen Lion Tämänvuotinen teemamme STRENGTHEN

Lisätiedot

INTERNET- TIEDOTUS ja PR-toimikunta J.Ahoranta M.Torni T.Hakkarainen

INTERNET- TIEDOTUS ja PR-toimikunta J.Ahoranta M.Torni T.Hakkarainen INTERNET- TIEDOTUS ja PR-toimikunta J.Ahoranta M.Torni T.Hakkarainen 16.08.2010 INTERNET- TIEDOTUS ja PR-toimikunta Toimintasuunnitelma: Jäsenet: Lion Jorma Ahoranta pj, LC Parikkala Lion Marko Torni tiedotus-

Lisätiedot

Julkaisija: SUOMEN LIONS-LIITON 107 E PIIRI 1 / 2014. Kuvittele, että jokainen lion pyytäisi yhtä henkilöä liittymään klubiin..

Julkaisija: SUOMEN LIONS-LIITON 107 E PIIRI 1 / 2014. Kuvittele, että jokainen lion pyytäisi yhtä henkilöä liittymään klubiin.. Julkaisija: SUOMEN LIONS-LIITON 107 E 1 / 2014 Kuvittele, että jokainen lion pyytäisi yhtä henkilöä liittymään klubiin.. HYVÄN OLON HAASTE! 12 kk ja 24 kk jäsenyys alk. 64 /kk ELIXIA maksaa hyväntekeväisyyteen

Lisätiedot

LEIJONA www.lions.fi Edessä tärkeitä Lions -toiminnan ja jäsenkehityk- sen vuosia sivut 4-5 s. 20-21 Turvassa tiellä Suomen Lions-

LEIJONA www.lions.fi Edessä tärkeitä Lions -toiminnan ja jäsenkehityk- sen vuosia sivut 4-5 s. 20-21 Turvassa tiellä Suomen Lions- PALVELEVA Lionspiirin 107-D kausijulkaisu 2013 2014 LEIJONA www.lions.fi Turvassa tiellä - liiton uusi aktiviteetti tulossa s. 20-21 Lionstoiminta uuden edessä muutoksen teemme me s. 38-39 Edessä tärkeitä

Lisätiedot