Kytkentäopas. Windows-ohjeet paikallisesti liitettyä tulostinta varten. Mitä paikallinen tulostaminen on? Ohjelmiston asentaminen CD-levyltä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kytkentäopas. Windows-ohjeet paikallisesti liitettyä tulostinta varten. Mitä paikallinen tulostaminen on? Ohjelmiston asentaminen CD-levyltä"

Transkriptio

1 Sivu 1/6 Kytkntäopas Winows-ohjt paikallissti liitttyä tulostinta vartn Huomautus: Kun asnnat paikallissti liitttyä tulostinta ikä Ohjlmisto ja käyttöoppaat -CD-lvy i tu käyttöjärjstlmää, käytä ohjattua tulostimn lisäystä. Mahollist tulostinohjlmiston päivitykst ovat saatavissa Lxmarkin Wb-sivustossa osoittssa Mitä paikallinn tulostaminn on? Paikallisssa tulostamisssa tulosttaan paikallisn tulostimn, joka on liittty titokonsn USB-kaaplilla.Paikallisn tulostimn tulostinohjlmisto on asnnttava nnn USB-kaaplin liittämistä. Lisätitoja on tulostimn asnnusohjissa. Usimpin Winows-käyttöjärjstlmin tulostinohjlmistot voiaan asntaa Ohjlmisto ja käyttöoppaat -CD-lvyltä. Ohjlmiston asntaminn CD-lvyltä Voit asntaa suraavin käyttöjärjstlmin tulostinohjlmiston Ohjlmisto ja käyttöoppaat -CD-lvyltä: Winows Vista ja Winows Vistan 64-bittinn vrsio Winows Srvr 2003 ja Winows Srvr 2003 x64 Winows XP ja Winows XP :n 64 -bittinn vrsio Winows 2000 Ma OS X Linux Rhat, SUSE, Linspir, Dbian GNU, Linpus, R Flag ja Ubuntu 1 Asta Ohjlmisto ja käyttöoppaat -CD-lvy CD-asmaan. Jos asnnuksn valintaikkuna i tul näyttöön, valits Start (Käynnistä) Run (Suorita) ja kirjoita D: tup.x, jossa D on CD- tai DVD-asman kirjain. 2 Valits Install Printr an Softwar (Asnna tulostin ja ohjlmisto). 3 Valits Suggst (Suositus) ja valits sittn Nxt (Suraava). 4 Valits Loal Attah (Paikallissti liittty) ja valits sittn Nxt (Suraava). Tulostinohjlmisto asnntaan titokonsn. 5 Liitä USB- tai rinnakkaiskaapli ja kytk tulostimn virta. Näyttöön tul Plug an Play -ikkuna, ja titokonn Tulostimt-kansioon luoaan tulostinobjkti. Ohjlmiston asntaminn ohjatulla tulostimn lisäystoiminnolla Voit asntaa tulostinohjlmiston Winows-käyttöjärjstlmiä vartn. 1 Asta Ohjlmisto ja käyttöoppaat -CD-lvy CD-asmaan. Jos CD-lvy käynnistyy automaattissti, valits Exit (Poistu). 2 Valits Start (Käynnistä) Sttings (Astukst) Printrs (Tulostimt) ja käynnistä ohjattu tulostimn lisäystoiminto valitsmalla A Printr (Lisää tulostin). 3 Kun näyttöön tul khot, valits paikallisn tulostimn asntaminn ja valits sittn Hav Disk (Lvy). 4 Määritä tulostinohjlmiston sijainti.polun tul vastata polkua D:\Drivrs\Print\Win_9xM\, jossa D on CD- tai DVD-asman tunnus. 5 Valits OK.

2 Sivu 2/6 Winows-ohjt vrkkoon liitttyjä tulostimia vartn Mitä vrkkotulostaminn on? Winows-ympäristöissä vrkkotulostimt voiaan määrittää suoraa tai jattua tulostusta vartn. Kumpikin vrkkotulostustapa llyttää tulostinohjlmiston asntamista ja vrkkoportin luontia. Tulostustapa IP-tulostus Tulostin on kytktty vrkkoon suoraan käyttämällä vrkkokaaplia, kutn Ethrntkaaplia. Tulostinohjlmisto asnntaan tavallissti jokaisn vrkon titokonsn. Esimrkki Jattu tulostus Tulostin on kytktty yhtn vrkon titokonista käyttämällä paikalliskaaplia, kutn USBtai rinnakkaiskaaplia. Tulostinohjlmisto asnntaan tulostimn liitttyyn titokonsn. Ohjlmiston asnnuksn aikana tulostin määrittään jatuksi tulostimksi, jotta muut vrkon titokont voivat tulostaa tulostimll. Ohjlmiston asnnus suoraa IP-tulostusta vartn 1 Asta Ohjlmisto ja käyttöoppaat -CD-lvy CD-asmaan. Jos asnnuksn valintaikkuna i tul näyttöön, valits Start (Käynnistä) Run (Suorita) ja kirjoita D:\stup.x, jossa D on CD- tai DVD-asman kirjain. 2 Valits Install Printr an Softwar (Asnna tulostin ja ohjlmisto). 3 Valits Suggst (Suositus) ja valits sittn Nxt (Suraava). Huomautus: Jos haluat valita asnnttavan ohjlmiston, valits Custom (Mukautttu). 4 Valits Ntwork Attah (Vrkko) ja valits sittn Nxt (Suraava). Tulostinohjlmisto asnntaan titokonsn. 5 Valits asnnttava tulostinmalli. Järjstlmä hak tulostimn automaattissti vrkosta, tulostin saa IP-osoittn automaattissti ja Tulostimt-kansioon luoaan vrkkotulostin. 6 Valits löyttyjn tulostimin luttlosta tulostin, johon haluat tulostaa. 7 Päätä asnnus valitsmalla Finish (Lopta). 8 Poistu asnnusohjlmasta valitsmalla Don (Valmis).

3 Sivu 3/6 Ohjlmiston asnnus jattua tulostusta vartn Jatun tulostuksn määrittäminn on vaihittainn. Vaiht suorittaan suraavassa järjstyksssä: 1 Asnna tulostinohjlmisto titokonsn, johon tulostin on kytktty. a b Asta Ohjlmisto ja käyttöoppaat -CD-lvy CD-asmaan. Jos asnnuksn valintaikkuna i tul näyttöön, valits Start (Käynnistä) Run (Suorita) ja kirjoita D: tup.x, jossa D on CD- tai DVD-asman kirjain. Valits Install Printr an Softwar (Asnna tulostin ja ohjlmisto). Valits Suggst (Suositus) ja valits sittn Nxt (Suraava). Valits Loal Attah (Paikallissti liittty) ja valits sittn Nxt (Suraava). Tulostinohjlmisto asnntaan titokonsn. Liitä USB- tai rinnakkaiskaapli ja kytk tulostimn virta. Näyttöön tul Plug an Play -ikkuna, ja Printrs (Tulostimt) -kansioon luoaan tulostin. 2 Jaa tulostin vrkossa. a Avaa käyttöjärjstlmän Tulostimt-kansio. b Valits tulostin. Valits Print Proprtis (Tulostimn ominaisuut) -kohasta tulostimn jakaminn. Tämä toiminto llyttää jatun nimn määrittämistä tulostimll. Napsauta OK-painiktta. Jos tiostoja puuttuu, näyttöön tul hkä khot lisätä asmaan käyttöjärjstlmä-cd-lvy. Varmista tulostimn onnistunut jakaminn tarkistamalla suraavat tiot: Tulostimn kohalla on mrkintä jatusta tulostimsta Printrs (Tulostimt) -kansiossa. Mrkki voi olla simrkiksi tulostinobjktin alapuollla olva käsi. Ha vrkkoympäristöstä. Etsi isäntätitokonn nimi ja tulostimll antamasi jattu nimi. 3 Liitä muut vrkkotitokont tulostimn. Vrtaisvrkkoyhtyn käyttäminn a Valits Start (Käynnistä) Sttings (Astukst) Printrs (Tulostimt) ja käynnistä ohjattu tulostimn lisäystoiminto valitsmalla A Printr (Lisää tulostin). b Valits vrkkotulostimn asntaminn. Kirjoita tulostimn nimi tai URL-osoit, jos tulostin on Intrntissä tai intrantissä, ja valits Suraava. Jos t tiä tulostimn nimä tai URL-osoittta, jätä tkstiknttä tyhjäksi ja valits Suraava. Valits vrkkotulostin jattujn tulostintn luttlosta. Jos tulostin i ol luttlossa, syötä tulostimn polku tkstiknttään. Polku on suraavankaltainn: \\[isäntäpalvlimn nimi]\[jatun tulostimn nimi]. Isäntäpalvlimn nimi on palvlintitokonn nimi, jonka avulla titokon tunnisttaan vrkossa. Jatun tulostimn nimi on asnnuksssa määrittty nimi. Valits OK. f Kun asnnus on valmis, tulosta tstisivu. g Toista vaiht a-f jokaisssa vrkkotitokonssa, josta on tarkoitus tulostaa jattuun tulostimn. Osoittamalla tulostaminn Tätä tapaa käyttämällä järjstlmän rsurssit voiaan tavallissti hyöyntää parhaitn. Kaikki tulostustyöt käsitllään titokonssa, johon tulostin on kytktty. Tämä kosk myös muista vrkkotitokonista rititttyjä töitä. Tällöin muut vrkkotitokont voivat palata muihin thtäviin tavallista nopammin. Käytttässä tätä tapaa kuhunkin vrkkotitokonsn asnntaan ainoastaan tulostinohjlmiston vähimmäistiot. a Kaksoisnapsauta työpöyän Vrkkoympäristö- tai Omat vrkkopaikat -kuvaktta. b Etsi tulostimn kytktyn isäntätitokonn nimi ja kaksoisnapsauta sitä.

4 Sivu 4/6 f Napsauta jatun tulostimn nimä hiirn kakkospainikklla ja valits tulostimn asntaminn vrkkotitokonsn. Oota, kunns tulostimn asnnus on suoritttu loppuun. Tähän kuluva aika vaihtl vrkkoliikntn ja muin tkijöin mukaan. Sulj Vrkkoympäristö. Tulosta tstisivu. Toista vaiht a- jokaisssa vrkkotitokonssa, josta on tarkoitus tulostaa jattuun tulostimn. Ma-ohjt paikallissti liitttyä tulostinta vartn Ennn tulostinohjlmiston asntamista Paikallinn tulostin on tulostin, joka on liittty titokonsn USB-kaaplilla. Paikallisn tulostimn tulostinohjlmisto on asnnttava nnn USB-kaaplin liittämistä. Lisätitoja on tulostimn asnnusohjissa. Tarvittava tulostinohjlmisto voiaan asntaa Ohjlmisto ja käyttöoppaat -CD-lvyltä. Jonon luominn Tulostuskskuksssa tai Kirjoittimn astustyökalussa Paikallista tulostusta vartn on luotava tulostusjono: 1 Asnna titokonsn PostSript Printr Dsription (PPD) -tiosto. PPD-tiostossa on Ma-titokonn tarvitsmia titoja tulostimn ominaisuuksista. a Asta Ohjlmisto ja käyttöoppaat -CD-lvy CD-asmaan. b f g h Kaksoisnapsauta tulostimn asnnuspakttia. Valits aloitusnäkymästä Continu (Jatka). Kun olt luknut Ram-tioston, valits taas Continu (Jatka). Kun olt tarkastllut käyttöoikussopimusta, valits Continu (Jatka) ja hyväksy sopimushot valitsmalla Agr (Hyväksy). Valits asnnuskoh ja valits sittn Continu (Jatka). Valits Easy Install (Pika-asnnus) -näkymästä Install (Asnna). Kirjoita käyttäjätunnus ja valits sittn Okay (OK). Tarvittava ohjlmisto asnntaan titokonsn. Kun asnnus on valmis, valits Clos (Sulj). 2 Avaa Finr (tsintätyökalu), valits Appliations (Sovllukst) ja valits sittn Utilitis (Apuohjlmat). 3 Kaksoisnapsauta Tulostuskskus- tai Kirjoittimn astustyökalu -apuohjlmaa. 4 Varmista, ttä tulostusjono luotiin: Jos USB-kaaplilla liittty tulostin näkyy tulostinluttlossa, sulj Tulostuskskus tai Kirjoittimn astustyökalu - apuohjlma. Jos USB-kaaplilla liittty tulostin i näy tulostinluttlossa, tarkista, ttä kaapli on kytktty oikin. Kun tulostin näkyy tulostinluttlossa, sulj Tulostuskskus tai Kirjoittimn astustyökalu -apuohjlma.

5 Sivu 5/6 Ma-ohjt vrkkoon liitttyjä tulostimia vartn Ohjlmiston asntaminn vrkkotulostamista vartn Jos haluat tulostaa vrkkotulostimn, asnna kuhunkin Maintosh-titokonsn mukautttu PPD (PostSript Printr Dsription) -tiosto ja luo tulostusjono Tulostuskskuksn tai Kirjoittimn astustyökaluun. 1 Asnna PPD-tiosto titokonsn. a Asta Ohjlmisto ja käyttöoppaat -CD-lvy CD-asmaan. b f g h Kaksoisnapsauta tulostimn asnnuspakttia. Valits aloitusnäkymästä Continu (Jatka). Kun olt luknut Ram-tioston, valits taas Continu (Jatka). Kun olt tarkastllut käyttöoikussopimusta, valits Continu (Jatka) ja hyväksy sopimushot valitsmalla Agr (Hyväksy). Valits asnnuskoh ja valits sittn Continu (Jatka). Valits Easy Install (Pika-asnnus) -näkymästä Install (Asnna). Kirjoita käyttäjätunnus ja valits OK.Tarvittava ohjlmisto asnntaan titokonsn. Kun asnnus on valmis, valits Clos (Sulj). 2 Luo tulostusjono Tulostuskskuksssa tai Kirjoittimn astustyökalussa. ApplTalk-tulostaminn a Avaa Finr (tsintätyökalu), valits Appliations (Sovllukst) ja valits sittn Utilitis (Apuohjlmat). b Kaksoisnapsauta Print Cntr (Tulostuskskus)- tai Print Stup Utility (Kirjoittimn astustyökalu) - apuohjlmaa. Valits tulostinvalikosta A Printr (Lisää tulostin). Valits ponnahusvalikosta ApplTalk. Lisätitoja vyöhykkn ja tulostimn valitsmissta on ApplTalk-otsikon alla olvalla vrkkoastukstsivulla.lisätitoja vrkkoastukst-sivun tulostamissta on Käyttöoppaassa. Valits luttlosta ApplTalk-vyöhyk. Lisätitoja vyöhykkn ja tulostimn valitsmissta on ApplTalk-otsikon alla olvalla vrkkoastukstsivulla.lisätitoja vrkkoastukst-sivun tulostamissta on Käyttöoppaassa. f Valits luttlosta uusi tulostin ja valits sittn A (Lisää). IP-tulostaminn a Avaa Finr (tsintätyökalu), valits Appliations (Sovllukst) ja valits sittn Utilitis (Apuohjlmat). b Kaksoisnapsauta Print Cntr (Tulostuskskus)- tai Print Stup Utility (Kirjoittimn astustyökalu) - apuohjlmaa. Valits tulostinvalikosta A Printr (Lisää tulostin). Valits ponnahusvalikosta IP Printing (IP-tulostaminn). Syötä tulostimn osoittn tkstiruutuun tulostimn IP-osoit tai DNS-nimi. TCP/IP-osoit on vrkkoastukst-sivulla. Lisätitoja vrkkoastukst-sivun tulostamissta on Käyttöoppaassa. f Valits Printr Mol (Tulostinmalli) -ponnahusvalikosta Lxmark. g Valits luttlosta uusi tulostin ja valits sittn A (Lisää). Muin Maintosh-ohjlmistojn asntaminn Suraavat Maintosh-apuohjlmat ovat Ohjlmisto ja käyttöoppaat -CD-lvyn Ma-osiossa: Printr Fil Loar Printr Status

6 Sivu 6/6 Auto Upatr Printr Sttings Ohjlmisto ja käyttöoppaat -CD-lvyn tiot kopioiaan Maintoshin kovalvyll samalla, kun tulostin asnntaan.

Yhteysopas. Windows-ohjeet paikallisesti liitettyä tulostinta varten. Mitä paikallinen tulostaminen on? Ohjelmiston asentaminen CD-levyltä

Yhteysopas. Windows-ohjeet paikallisesti liitettyä tulostinta varten. Mitä paikallinen tulostaminen on? Ohjelmiston asentaminen CD-levyltä Yhtysopas Sivu 1/6 Yhtysopas Winows-ohjt paikallissti liitttyä tulostinta vartn Huomautus: Kun asnnat paikallissti liitttyä tulostinta, ja Ohjlmisto ja käyttöoppaat -CD-lvy i tu käyttöjärjstlmää, käytä

Lisätiedot

Kytkentäopas. Windows-ohjeet paikallisesti liitettyä tulostinta varten. Ennen Windows-tulostinohjelmiston asentamista

Kytkentäopas. Windows-ohjeet paikallisesti liitettyä tulostinta varten. Ennen Windows-tulostinohjelmiston asentamista Sivu 1/5 Kytkentäopas Windows-ohjeet paikallisesti liitettyä tulostinta varten Ennen Windows-tulostinohjelmiston asentamista Paikallinen tulostin on tulostin, joka on liitetty tietokoneeseen USB- tai rinnakkaiskaapelilla.

Lisätiedot

Tulostimen asentaminen Software and Documentation -CD-levyn avulla tietokoneeseen ja suorita asennusohjelma uudelleen.

Tulostimen asentaminen Software and Documentation -CD-levyn avulla tietokoneeseen ja suorita asennusohjelma uudelleen. Sivu 1/7 Kytkentäopas Tulostimen asentaminen paikallisesti (Windows) Huomautus: Kun asennat paikallisesti liitettyä tulostinta eikä Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD-levy ei tue käyttöjärjestelmää, käytä

Lisätiedot

Tulostimen asentaminen Software and Documentation -CD-levyn avulla

Tulostimen asentaminen Software and Documentation -CD-levyn avulla Sivu 1/6 Yhteysopas Tuetut käyttöjärjestelmät Software and Documentation -CD-levyltä voi asentaa tulostinohjelmiston seuraaviin käyttöjärjestelmiin: Windows 7 Windows Server 2008 R2 Windows Server 2008

Lisätiedot

Tulostimen asentaminen Software and Documentation -CD-levyn avulla tietokoneeseen ja suorita asennusohjelma uudelleen.

Tulostimen asentaminen Software and Documentation -CD-levyn avulla tietokoneeseen ja suorita asennusohjelma uudelleen. Sivu 1/6 Yhteysopas Tulostimen asentaminen paikallisesti (Windows) Huomautus: Jos Software and Doumentation ei tue käyttöjärjestelmää, tulostin on lisättävä Ohjattu tulostimen lisääminen - toiminnon avulla.

Lisätiedot

Nopean asennuksen ohje

Nopean asennuksen ohje Tulostuspalvelin Nopean asennuksen ohje Nopean asennuksen ohje 1.1 Hardwaren asennusmenettely 1. Liitä tulostuspalvelin tulostimeen, jota haluat käyttää verkossa. 2. Liitä tulostuspalvelin verkkoon liittämällä

Lisätiedot

Windowsia verkkoyhteyksiin käyttäville asiakkaille

Windowsia verkkoyhteyksiin käyttäville asiakkaille Windowsia verkkoyhteyksiin käyttäville asiakkaille Käytettäessä eri käyttöjärjestelmää tai järjestelmäarkkitehtuuria palvelimelle ja asiakkaalle yhteys ei ehkä toimi oikein, kun yhteyden muodostus suoritetaan

Lisätiedot

Visuaalinen opas. Xerox CX -tulostuspalvelin Perustuu Creo Color Server -teknologiaan Xerox Color 550/560 -tulostinta varten 653-01727A-FI

Visuaalinen opas. Xerox CX -tulostuspalvelin Perustuu Creo Color Server -teknologiaan Xerox Color 550/560 -tulostinta varten 653-01727A-FI Visuaalinen opas Xerox CX -tulostuspalvelin Perustuu Creo Color Server -teknologiaan Xerox Color 550/560 -tulostinta varten 653-0177A-FI CX-tulostuspalvelintietokoneen kaapeliliitännät 1 3 4 5 1VDC POWER

Lisätiedot

Ohjelmiston asennusopas NPD4758-00 FI

Ohjelmiston asennusopas NPD4758-00 FI NPD4758-00 FI Ohjelmiston asennus USB-liitäntää koskeva huomautus: Älä liitä USB-johtoa ennen kuin ohjeissa määrätään tekemään niin. Jos tämä näyttö tulee esiin, napsauta Cancel (Peruuta). Ethernet-liitäntää

Lisätiedot

LUE MINUT ENSIN WorkCentre 7300 Series Fiery-asennus

LUE MINUT ENSIN WorkCentre 7300 Series Fiery-asennus LUE MINUT ENSIN WorkCentre 7300 Series Fiery-asennus Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten Fiery Network Controller for WorkCentre 7300 Series asennetaan ja otetaan käyttöön. Tee verkkoympäristöösi ja toimintoihin

Lisätiedot

Resteri laskutus (Dos) ("enemmän asiakkaita ja tuotteita; monipuolisempi reskontra)

Resteri laskutus (Dos) (enemmän asiakkaita ja tuotteita; monipuolisempi reskontra) Resteri laskutus (Dos) ("enemmän asiakkaita ja tuotteita; monipuolisempi reskontra) Vuosipäivitys 3.11.2007 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Päivystys: Malminkaari 21 B Puh (09)3507530 0400 316 088 00700

Lisätiedot

Jäsenrekisteri (dos) Kirjuri tekstinkäsittely Vuosipäivitys 3.11.2007

Jäsenrekisteri (dos) Kirjuri tekstinkäsittely Vuosipäivitys 3.11.2007 Jäsenrekisteri (dos) Kirjuri tekstinkäsittely Vuosipäivitys 3.11.2007 Asentaminen... 4 Näppäinpikakomentoja... 5 EtäAsteri... 6 Tulostaminen doswintu:n avulla... 8 Wordiin tulostaminen... 10 Windows XP

Lisätiedot

R4C443Setup Guide Rev. C. Proof Sign-off: K.Gazan CRE Tsukada N.Nomoto R.Thomson. 3/15/01 Pass 0. Suomi MSEUL0475

R4C443Setup Guide Rev. C. Proof Sign-off: K.Gazan CRE Tsukada N.Nomoto R.Thomson. 3/15/01 Pass 0. Suomi MSEUL0475 Proof Sign-off: K.Gazan CRE Tsukada R Suomi MSEUL0475 L Proof Sign-off: K.Gazan CRE Tsukada Pakkauksen sisällön tarkistaminen paperituki tulostimen ohjelmat ja käsikirjan sisältävä CD-ROM värikasettipakkaus

Lisätiedot

DS150E:n käyttöopas. Dangerfield June 2009 V3.0 Delphi PSS

DS150E:n käyttöopas. Dangerfield June 2009 V3.0 Delphi PSS DS150E:n käyttöopas 1 SISÄLTÖ Osat.......3 Asennusohjeet..... 5 Bluetoothin asetusten määritys...26 Diagnoosiohjelma....39 ECU:n kirjoitus (OBD)... 86 Skannaus....89 Historia...94 EOBD-yhteys..97 Tiedosto..41

Lisätiedot

Asteri Laskutus (Dos)

Asteri Laskutus (Dos) Asteri Laskutus (Dos) Vuosipäivitys 3.11.2007 Päivityksen asentaminen... 4 Uudelle koneelle siirtäminen... 6 - pikakuvake Vistan työpöydälle... 7 Tulostaminen kun tulostaminen ei onnistu... 11 - tulostaminen

Lisätiedot

Asteri Palkanmaksu Dos Vuosipäivitys 5.11.2007

Asteri Palkanmaksu Dos Vuosipäivitys 5.11.2007 Asteri Palkanmaksu Dos Vuosipäivitys 5.11.2007 Päivityksen asentaminen...4 Uudelle koneelle siirtäminen...6 - pikakuvake Vistan työpöydälle...7 - moniyrityskäytön polkumäärittelyt...9 - jos åäö näppäimistä

Lisätiedot

Z25, Z35 Color Jetprinter

Z25, Z35 Color Jetprinter Z25, Z35 Color Jetprinter Windows 98, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Mac OS 8.6-9.2 ja Mac OS X versio 10.0.3-10.1 Tammikuu 2002 www.lexmark.com Turvallisuusohjeet Käytä vain tämän tuotteen mukana

Lisätiedot

Kun tulostuksessa ilmenee muotoiluvirheitä

Kun tulostuksessa ilmenee muotoiluvirheitä Kun työ lähetetään tulostimeen, tulostinajurilla voidaan määrittää, että työ säilytetään muistissa. Kun pidätetty työ halutaan tulostaa, se valitaan tulostettavaksi tulostimen käyttöpaneelista. Lisätietoja

Lisätiedot

1 KÄYNNISTÄ MD-3100 USB ADSL MODEM. Tuotetiedot

1 KÄYNNISTÄ MD-3100 USB ADSL MODEM. Tuotetiedot Tuotetiedot A B C D A. Virtavalo (palaa: USB-yhteys ja tietokone ovat käytössä / ei pala: ei yhteyttä tai tietokoneeseen ei tule virtaa. B. ADSL LINK -merkkivalo (vilkkuu: ADSL-linjaa haetaan / palaa yhtäjaksoisesti:

Lisätiedot

TeleWell TW-WLAN 802.11g/n USB

TeleWell TW-WLAN 802.11g/n USB TeleWell TW-WLAN 802.11g/n USB V2 Copyright Pikaohje Pakkauksen sisältö. 1 USB-sovittimen asennus Windows Xp.... 2 Windows Vista..... 6 Mac OS X..... 10 Wlan-tukiasemaan yhdistäminen Windows XP / Vista...

Lisätiedot

Fiery E 100 70-60C-KM Color Server. Tulostaminen

Fiery E 100 70-60C-KM Color Server. Tulostaminen Fiery E 100 70-60C-KM Color Server Tulostaminen 2012 Electronics For Imaging. Tämän julkaisun tiedot kuuluvat tämän tuotteen Lakisääteisien ilmoitusten piiriin. 45111579 27. elokuuta 2012 SISÄLTÖ 3 SISÄLTÖ

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio 0 FIN Merkintöjen selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa vinkkityyliä: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa tulee toimia tai miten toimintoa voi käyttää muiden

Lisätiedot

Windows Vista /Windows 7 - asennusopas

Windows Vista /Windows 7 - asennusopas Lasertulostinsarja Windows Vista / 7 - asennusopas Tulostin on asetettava käyttövalmiiksi ja sen ohjain on asennettava ennen tulostimen käyttöä. Ohjeet löydät pika-asennusoppaasta sekä tästä Windows Vista

Lisätiedot

3. Laajakaistaliittymän asetukset / Windows XP

3. Laajakaistaliittymän asetukset / Windows XP 3. Laajakaistaliittymän asetukset / Windows XP 3.1 Laajakaistaliittymän asetusten tarkistus / Windows XP Seuraavien ohjeiden avulla tarkistat Windows XP -käyttöjärjestelmien asetukset ja luot Internet-yhteyden.

Lisätiedot

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 Ohjelmiston asennusopas Suomi LB9154001 Johdanto Ominaisuudet P-touch Editor Printer Driver P-touch Address Book (vain Windows ) Tämän avulla on helppo luoda useita

Lisätiedot

Suomi. Turvallisuusohjeet. Suomi

Suomi. Turvallisuusohjeet. Suomi Tämä opas sisältää: Turvallisuusohjeet sivulla 17. Asennuksen vianmääritys sivulla 18. Lisätietojen löytäminen sivulla 22. Turvallisuusohjeet Käytä vain tämän tuotteen mukana toimitettua tai valmistajan

Lisätiedot

Tuetut ympäristöt. Laitteiston kytkeminen. Verkkotulostimen asennus. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito. Hakemisto

Tuetut ympäristöt. Laitteiston kytkeminen. Verkkotulostimen asennus. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito. Hakemisto Tulostimet kytketään verkkoon tulostuspalvelinten avulla. Tällä tavoin monet käyttäjät voivat käyttää tulostimia omista työasemistaan, mikä on hyvin kannattava tapa jakaa suorituskykyisiä ja kalliita tulostimia.

Lisätiedot

Asennuksen pikaopas. Laitteistokuvaus. AXIS PrintPoint 140 BJC:n asennus. Laitteistoasennus

Asennuksen pikaopas. Laitteistokuvaus. AXIS PrintPoint 140 BJC:n asennus. Laitteistoasennus Asennuksen pikaopas Tässä ohjeessa käsitellään AXIS PrintPoint 140 BJC:n asennusta ja käyttöönoton perusteita. Lähempiä tietoja ja ohjeita saat AXIS PrintPoint 140 BJC:n käyttöoppaasta. Laitteistokuvaus

Lisätiedot

Resteri myyntireskontra (Dos)

Resteri myyntireskontra (Dos) Resteri myyntireskontra (Dos) (lisäohjelma peruslaskutukseen: "laajempi myyntireskontra") Vuosipäivitys 3.11.2007 Atsoft Oy Mäkinen puh (09) 350 7530 0400-316 088 www.atsoft.fi Malminkaari 21 B fax (09)

Lisätiedot

Tulostimen käyttöohjeet...8. Pika-asennus...9 Yhteysmuodon vahvistaminen...11 Verkkoyhteys...11 Paikallinen yhteys...14

Tulostimen käyttöohjeet...8. Pika-asennus...9 Yhteysmuodon vahvistaminen...11 Verkkoyhteys...11 Paikallinen yhteys...14 Käyttöohjeet Ohjelmisto-opas Lue tämä ensin Tulostimen käyttöohjeet...8 Tulostamisen valmistelu Pika-asennus...9 Yhteysmuodon vahvistaminen...11 Verkkoyhteys...11 Paikallinen yhteys...14 SmartDeviceMonitor

Lisätiedot

Asteri Vuokrankanto (Dos) Vuosipäivitys 1.11.2007

Asteri Vuokrankanto (Dos) Vuosipäivitys 1.11.2007 Asteri Vuokrankanto (Dos) Vuosipäivitys 1.11.2007 Päivityksen asentaminen... 4 Vista... 6 Uuteen koneeseen siirtäminen... 7 - pikakuvake työpöydälle... 9 Tulostusongelmat uusissa koneissa... 12 - Tulostaminen

Lisätiedot

ALOITA TÄSTÄ. Langaton USB Langallinen. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus ja liitännät -ohjetta.

ALOITA TÄSTÄ. Langaton USB Langallinen. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus ja liitännät -ohjetta. ALOITA TÄSTÄ Jos vastaus johonkin näistä kysymyksistä on kyllä, siirry vastaavaan kohtaan lukemaan asennus- ja liitäntäohjeet. Haluatko liittää tulostimen langattomaan verkkoon? Käytä Langaton verkkoasennus

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO DOS Vuosipäivitys 2.11.2007

ASTERI KIRJANPITO DOS Vuosipäivitys 2.11.2007 ASTERI KIRJANPITO DOS Vuosipäivitys 2.11.2007 Vuosipäivitys... 3 Asentaminen... 4 Päivitykseen sisältyvät tilipuitteistot... 6 Tilikarttojen lukeminen... 7 Uudelle koneelle siirtäminen... 9 pikakuvake

Lisätiedot

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

QL-580N QL-1060N. English LB9157001

QL-580N QL-1060N. English LB9157001 QL-580N QL-060N English LB95700 Johdanto Ominaisuudet P-touch Editor Tulostinohjain P-touch Address Book (vain Windows ) CD-levyjen varotoimenpiteet Älä naarmuta CD-levyä. Älä altista CD-levyä hyvin korkeille

Lisätiedot

Software käyttöohje. Johdanto. Asennus. Tulostinohjaimen käyttäminen. TM-T20 Utility. Tietoja sovelluskehityksestä. M00026004FI Rev.

Software käyttöohje. Johdanto. Asennus. Tulostinohjaimen käyttäminen. TM-T20 Utility. Tietoja sovelluskehityksestä. M00026004FI Rev. Software käyttöohje Johdanto TM-T0 Software Installer -asennusohjelman ominaisuudet. Asennus Asentaminen ja asennuksen poisto. Tulostinohjaimen käyttäminen Perustulostustoiminnot ja muut hyödylliset toiminnot.

Lisätiedot

Windows Vista -asennusopas

Windows Vista -asennusopas Windows Vista -asennusopas Laite on asetettava käyttövalmiiksi ja sen ohjain on asennettava ennen laitteen käyttöä. Ohjeet löydät pika-asennusoppaasta sekä tästä Windows Vista -asennusoppaasta. Vaihe 1

Lisätiedot

P-touch Transfer Managerin käyttäminen

P-touch Transfer Managerin käyttäminen P-touch Transfer Managerin käyttäminen Versio 0 FIN Johdanto Tärkeä huomautus Tämän käyttöoppaan sisältöä ja tuotteen teknisiä tietoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Brother pidättää oikeuden

Lisätiedot

MASSER Loader V2.00. käyttö- ja asennusohje 5.5.2014

MASSER Loader V2.00. käyttö- ja asennusohje 5.5.2014 MASSER Loader V2.00 käyttö- ja asennusohje 5.5.2014 Masser Oy Tel. +358 400 904 500 BID No 0665142-9 Jämytie 1 Fax. +358 16 282 554 VAT No. FI06651429 FI-96910 Rovaniemi, Finland Domicile Rovaniemi OHJELMAN

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Mathcad 14.0 Single User -asennus 12.3.2008

Mathcad 14.0 Single User -asennus 12.3.2008 Mathcad 14.0 Single User -asennus 12.3.2008 Asennuksessa on kaksi vaihetta. Ensin asennetaan ohjelma tietokoneelle (vaiheet 1-3). Sen jälkeen asennetaan lisenssi (vaiheet 4-12). 1. Aseta Mathcad 14 CD-levy

Lisätiedot

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. Tämän julkaisun tiedot kuuluvat tämän tuotteen Lakisääteisien ilmoitusten piiriin. 16. marraskuuta 2015 Sisällys 3 Sisällys Fiery Driver Configurator...5 Järjestelmävaatimukset...5

Lisätiedot

TW-LTE 4G/3G. USB-modeemi (USB 2.0)

TW-LTE 4G/3G. USB-modeemi (USB 2.0) TW-LTE 4G/3G USB-modeemi (USB 2.0) Tiedonsiirtonopeus: 100 Mbps/50 Mbps LTE: 1800/2100/2600 MHz GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz UMTS: 900/2100 MHz Pikaohje (Finnish) CE Käyttöönotto- ohje SIM- kortin

Lisätiedot

2.9 Verkkoresurssit ja tiedostojen suojaus

2.9 Verkkoresurssit ja tiedostojen suojaus 2.9 Verkkoresurssit ja tiedostojen suojaus Sisällönsuunnittelu Opiskelijan opas Ohjelmien yhteiskäyttö Tiedonsiirto ohjelmien välillä Sähköpostin työryhmäominaisuudet Työskentely-ympäristön mukauttaminen

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Tietoja Google Cloud Printistä Tulostaminen Google Cloud Printillä Liite Sisällys Tietoja oppaasta... 2 Oppaassa käytetyt symbolit... 2 Vastuuvapauslauseke... 2 1. Tietoja Google

Lisätiedot

Käyttöpaneelin käyttäminen

Käyttöpaneelin käyttäminen Tässä luvussa on tietoja käyttöpaneelista, tulostinasetusten muuttamisesta ja käyttöpaneelin valikoista. Useimmat tulostinasetukset voidaan muuttaa sovellusohjelmalla tai tulostinajurilla. Sovellusohjelmalla

Lisätiedot

WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen

WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä opaskirjassa kerrotaan, miten WR-R10- langattoman kaukoohjaimen laiteohjelma päivitetään. Jos

Lisätiedot

R6300v2 Älykäs Wi-Fi-reititin Asennusopas

R6300v2 Älykäs Wi-Fi-reititin Asennusopas Tavaramerkit NETGEAR, NETGEAR-logo ja Connect with Innovation ovat NETGEAR Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Tietoja

Lisätiedot

Asennus Windows 2000 ja XP -käyttöjärjestelmiin

Asennus Windows 2000 ja XP -käyttöjärjestelmiin PU007V2 Sweex 1 portin rinnakkainen & 2 portin sarja PCI-kortti Johdanto Älä altista PU007V2-korttia äärilämpötiloille. Älä aseta laitetta suoraan auringonvaloon tai sulje lämmityselementtejä. Älä käytä

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Langattoman verkon asennusopas NPD4759-00 FI

Langattoman verkon asennusopas NPD4759-00 FI Langattoman verkon asennusopas NPD4759-00 FI Verkon tarkistus Tarkista tietokoneesi verkkoasetukset ja valitse, mitä tehdään seuraavaksi. Noudata sitä verkkoympäristöä koskevia ohjeita, jossa verkkosi

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE GREEN BUTTON - OHJELMISTO

KÄYTTÖOHJE GREEN BUTTON - OHJELMISTO KÄYTTÖOHJE GREEN BUTTON - OHJELMISTO Rev. 046/PC Varoitus Kaikki oikeudet pidätetään. Tässä käyttöohjeessa käytetään nimettyjä tuotteita ainoastaan tunnistamistarkoituksiin. Ne voivat olla vastaavien yritysten

Lisätiedot

TeleWell TW-LTE/4G/3G USB -modeemi Cat 4 150/50 Mbps

TeleWell TW-LTE/4G/3G USB -modeemi Cat 4 150/50 Mbps TeleWell TW-LTE/4G/3G USB -modeemi Cat 4 150/50 Mbps Pikaohje Laite toimii Windows XP SP3, Windows 7,8,10 ja Mac OSx 10.5 tai käyttöjärjestelmissä, Linux tuki netistä ladattavilla ajureilla USB portin

Lisätiedot

Xerox Device Agent, XDA-Lite. Pika-asennusopas

Xerox Device Agent, XDA-Lite. Pika-asennusopas Xerox Device Agent, XDA-Lite Pika-asennusopas XDA-Liten esittely XDA-Lite on ohjelmisto, jolla kerätään laitetietoja ja sen päätehtävänä on lähettää automaattisia mittarilukemia laskutuksen tarkkuuden

Lisätiedot

Copyright 2007 Xerox Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Julkaisemattomat oikeudet pidätetään Yhdysvaltojen tekijänoikeuslakien mukaan.

Copyright 2007 Xerox Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Julkaisemattomat oikeudet pidätetään Yhdysvaltojen tekijänoikeuslakien mukaan. Copyright 2007 Xerox Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Julkaisemattomat oikeudet pidätetään Yhdysvaltojen tekijänoikeuslakien mukaan. XEROX, CentreWare, ControlCentre, Image Retriever, Phaser ja

Lisätiedot

Tulostinohjelmiston käyttöopas

Tulostinohjelmiston käyttöopas Tulostinohjelmiston käyttöopas (Canon Compact Photo Printer Solution Disk -CD-levyn versiota 6 varten) Windows 1 Sisällys Turvaohjeita...3 Lue tämä ensin...4 Tietoja oppaista...4 Tulostuksen vuokaavio...5

Lisätiedot

Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen

Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka päivitetään laiteohjelma langattomiin kauko-ohjaimiin WR-1 ja

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO DOS Vuosipäivitys 3.10.2008

ASTERI KIRJANPITO DOS Vuosipäivitys 3.10.2008 ASTERI KIRJANPITO DOS Vuosipäivitys 3.10.2008 Vuosipäivitys... 3 Asentaminen... 4 Päivitykseen sisältyvät tilipuitteistot... 6 Tilikarttojen lukeminen... 7 SEPA, IBAN ja BIC... 8 - tilinumerosta IBAN,

Lisätiedot

Aloita tästä. Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta

Aloita tästä. Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta Aloita tästä Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta Noudata Asennusohjeessa annettuja laitteiston asennusohjeita. Jatka optimoimalla tulostuslaatu seuraavasti. 1 Varmista, että olet lisännyt paperikaukaloon

Lisätiedot

Windows. Valmistelut. Windows

Windows. Valmistelut. Windows Laiteohjelman päivittäminen vaihdettavalla objektiivilla varustetuille edistyksellisille Nikon 1 -kameroille, 1 NIKKOR -objektiiveille ja Nikon 1 -lisävarusteille Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen.

Lisätiedot

TRUST SIGHT FIGHTER VIBRATION FEEDBACK & PREDATOR QZ 500

TRUST SIGHT FIGHTER VIBRATION FEEDBACK & PREDATOR QZ 500 TRUST SIGHT FIGHTER VIBRATION FEEDBACK & PREDATOR QZ 500 Pika-asennusohje Versio 1.0 1 1. Johdanto Tämä käyttöohje on tarkoitettu Trust Sight Fighter Vibration Feedback - ja Predator QZ 500 - tuotteiden

Lisätiedot

Postscript Käyttöopas 604P17454_FI

Postscript Käyttöopas 604P17454_FI CopyCentre C118 WorkCentre M118/M118i Postscript Käyttöopas 604P17454_FI Julkaisun laatinut ja suomentanut: The Document Company Xerox GKLS European Operations Bessemer Road Welwyn Garden City Hertfordshire

Lisätiedot

Suomenkielinen versio. Johdanto. Laitteiston asennus. PU011 Sweex 1-portin rinnakkainen PCI Express -kortti

Suomenkielinen versio. Johdanto. Laitteiston asennus. PU011 Sweex 1-portin rinnakkainen PCI Express -kortti PU011 Sweex 1-portin rinnakkainen PCI Express -kortti Johdanto Älä altista PU011-korttia äärilämpötiloille. Älä aseta laitetta suoraan auringonvaloon tai sulje lämmityselementtejä. Älä käytä PU011-korttia

Lisätiedot

CADS Planner -tulostusohje

CADS Planner -tulostusohje Sisältö Yleistä tulostuksesta... 3 Tulostinajurin asentaminen Windowsiin... 4 Paperiarkin lisääminen tulostinajurille... 5 Tulostimen lisääminen CADSiin... 7 PDF-tiedoston tulostaminen... 9 PLT-tiedoston

Lisätiedot

Fiery-asennusohjeet laitteelle WorkCentre 7300 -sarja

Fiery-asennusohjeet laitteelle WorkCentre 7300 -sarja Fiery-asennusohjeet laitteelle WorkCentre 7300 -sarja Tässä asiakirjassa kuvataan laitteen Fiery Network Controller for WorkCentre 7300 -sarja asennus ja käyttöönotto. TÄRKEÄÄ: Täydellinen asennus kestää

Lisätiedot

Vastaa tehtäviin 1-4 ja valitse toinen tehtävistä 5 ja 6. Vastaat siis enintään viiteen tehtävään.

Vastaa tehtäviin 1-4 ja valitse toinen tehtävistä 5 ja 6. Vastaat siis enintään viiteen tehtävään. S-8. Sähkönsiirtoärstlmät Tntti 8..7 Vst thtäviin -4 vlits toinn thtävistä 5 6. Vstt siis nintään viitn thtävään.. Tutkitn ll piirrttyä PV-käyrää, ok kuv sllist vrkko, oss on tuotntolu kuormituslu niidn

Lisätiedot

Windows Vista /Windows 7 - asennusopas

Windows Vista /Windows 7 - asennusopas Windows Vista / 7 - asennusopas Laite on asetettava käyttövalmiiksi ja sen ohjain on asennettava ennen laitteen käyttöä. Ohjeet löydät pika-asennusoppaasta sekä tästä Windows Vista / 7 -asennusoppaasta.

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SHARP AR-M207

Käyttöoppaasi. SHARP AR-M207 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SHARP MX250E/F/FE/MX300E/W/WE http://fi.yourpdfguides.com/dref/5390110

Käyttöoppaasi. SHARP MX250E/F/FE/MX300E/W/WE http://fi.yourpdfguides.com/dref/5390110 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

HOW-TO: Kuinka saan yhdistettyä kaksi tulospalvelukonetta keskenään verkkoon? [Windows XP]

HOW-TO: Kuinka saan yhdistettyä kaksi tulospalvelukonetta keskenään verkkoon? [Windows XP] HOWTO: Tulospalveluohjelman asetusten määrittely verkkokäytössä 1/5 HOW-TO: Kuinka saan yhdistettyä kaksi tulospalvelukonetta keskenään verkkoon? [Windows XP] Kaksi tietokonetta saa kytkettyä keskenään

Lisätiedot

Käyttöohjeet Ohjelmisto-opas

Käyttöohjeet Ohjelmisto-opas Käyttöohjeet Ohjelmisto-opas Lue tämä ensin Tulostimen käyttöohjeet...11 Tämän käyttöoppaan lukeminen...12 Symbolit...12 Määritetyn mallin kuvaus...13 Näppäinten käyttäminen...14 Tulostamisen valmistelu

Lisätiedot

WorkCentre C226 Verkkoliitäntäopas

WorkCentre C226 Verkkoliitäntäopas Tarkoitus: WorkCentre C226 Verkkoliitäntäopas Näiden ohjeiden avulla voidaan tarvittaessa muokata tulostimen verkkoasetuksia koneen käyttöpaneelista. Lisää tietoja on koneen käyttöoppaissa. Huom: Verkonvalvojan

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP deskjet 970c http://fi.yourpdfguides.com/dref/899986

Käyttöoppaasi. HP deskjet 970c http://fi.yourpdfguides.com/dref/899986 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

250 arkin vakiolokeron täyttäminen

250 arkin vakiolokeron täyttäminen Pikaopas Paperin ja erikoismateriaalin lisääminen Tässä osassa kerrotaan, miten 250 ja 550 arkin lokerot sekä käsinsyöttölokero täytetään.lisäksi siinä on tietoja Paperikoko- ja Paperilaji-asetuksista.

Lisätiedot

TRUST WIRELESS KEYBOARD & MOUSE

TRUST WIRELESS KEYBOARD & MOUSE TRUST WIRELESS KEYBOARD & MOUSE Pika-asennusohje Versio 1.0 1 1. Johdanto Tämä käyttöohje on tarkoitettu Trust Wireless Keyboard & Mouse -tuotteiden käyttäjille. Jos kaipaat lisäapua, voit ottaa yhteyttä

Lisätiedot

MySchenker tulostimen ohjeet

MySchenker tulostimen ohjeet MySchenker tulostimen ohjeet Paperirullan asettaminen tulostimeen 1. Avaa tulostin painamalla etulevyn OPEN painikkeesta ja nostamalla kansi kevyesti yläasentoonsa Paperirullan asettaminen tulostimeen

Lisätiedot

Pysäytettyjen töiden tulostus ja poisto Kun tulostuksessa ilmenee asetteluvirheitä Verify print -työt Reserve print -työt

Pysäytettyjen töiden tulostus ja poisto Kun tulostuksessa ilmenee asetteluvirheitä Verify print -työt Reserve print -työt Kun työ lähetetään tulostimeen, tulostinajurissa voidaan määrittää, että työ säilytetään muistissa. Kun tämä pidätetty työ halutaan tulostaa, se määritetään tulostettavaksi tulostimen käyttöpaneelin valikoissa.

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. LEXMARK T420 http://fi.yourpdfguides.com/dref/1263055

Käyttöoppaasi. LEXMARK T420 http://fi.yourpdfguides.com/dref/1263055 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Kytkentäopas. Tuetut käyttöjärjestelmät. Tulostimen asentaminen. Kytkentäopas

Kytkentäopas. Tuetut käyttöjärjestelmät. Tulostimen asentaminen. Kytkentäopas Sivu 1/5 Kytkentäopas Tuetut käyttöjärjestelmät Software and Documentation -CD-levyltä voi asentaa tulostinohjelmiston seuraaviin käyttöjärjestelmiin: Windows 8 Windows 7 SP1 Windows 7 Windows Server 2008

Lisätiedot

Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys

Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä oppaassa kuvataan kuinka päivitetään Nikonin peilittömien

Lisätiedot

Asteri Varastovalvonta Dos Vuosipäivitys

Asteri Varastovalvonta Dos Vuosipäivitys Asteri Varastovalvonta Dos Vuosipäivitys 3.11.2007 Atsoft Oy Mäkinen puh (09) 350 75 30 0400-316 088 www.atsoft.fi Malminkaari 21 B fax (09) 350 75 321 0500-703 730 atsoft@atsoft.fi 00700 HELSINKI 0400-505

Lisätiedot

Käyttöpaneelin käyttäminen

Käyttöpaneelin käyttäminen Tässä jaksossa on tietoja käyttöpaneelin käytöstä, tulostimen asetusten muuttamisesta ja käyttöpaneelin valikoiden sisällöstä. 1 Useimpia tulostimen asetuksia voi muuttaa sovellusohjelmasta tai tulostinajurista.

Lisätiedot

Sisällysluettelo. USB-laitteen jakaminen verkossa... 3. USB-tulostimen jakaminen... 5. Macin varmuuskopiointi Time Machine -ohjelmalla...

Sisällysluettelo. USB-laitteen jakaminen verkossa... 3. USB-tulostimen jakaminen... 5. Macin varmuuskopiointi Time Machine -ohjelmalla... Lisätoiminnot Sisällysluettelo USB-laitteen jakaminen verkossa... 3 USB-tulostimen jakaminen... 5 Macin varmuuskopiointi Time Machine -ohjelmalla... 6 NETGEAR genie -sovellus... 8 2 USB-laitteen jakaminen

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SHARP MX-M260

Käyttöoppaasi. SHARP MX-M260 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle SHARP MX-M260. Löydät kysymyksiisi vastaukset SHARP MX-M260 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet,

Lisätiedot

Asennus Windows 2000 ja XP -käyttöjärjestelmiin

Asennus Windows 2000 ja XP -käyttöjärjestelmiin PU006V2 Sweex 2-porttinen PCI-sarjakortti Johdanto Älä altista PU006V2-korttia äärilämpötiloille. Älä aseta laitetta suoraan auringonvaloon tai sulje lämmityselementtejä. Älä käytä PU006V2-korttia erittäin

Lisätiedot

Opas ohjelmapäivitykseen

Opas ohjelmapäivitykseen Malli nro. Opas ohjelmapäivitykseen Tämä ohjekirja opastaa sinua laitteesi hallintaohjelman ja PDL-ohjelman päivityksessä. Voit ladata nämä päivitykset nettisivultamme. Ohjelmapaketistamme Nettisivultamme

Lisätiedot

SQL Server 2005 Express Edition tietokannan asennusohje

SQL Server 2005 Express Edition tietokannan asennusohje 1 SQL Server 2005 Express Edition tietokannan asennusohje SQL Server 2005 Express Edition on Microsoftin tietokantaohjelmiston ilmaisversio. Asennukset tulee tehdä käyttäjätunnuksella, jolla on administrator-oikeudet.

Lisätiedot

Käyttöohjeet Ohjelmisto-opas

Käyttöohjeet Ohjelmisto-opas Käyttöohjeet Ohjelmisto-opas Lue tämä ensin Tulostimen käyttöohjeet...12 Määritetyn mallin kuvaus...13 Tämän ohjeen lukeminen...14 Symbolit...14 Näppäinten käyttäminen...15 Tulostamisen valmistelu Pika-asennus...18

Lisätiedot

Software käyttöohje M00026006 FI

Software käyttöohje M00026006 FI M00026006 FI Varoitukset ja tavaramerkit Varoitukset ja tavaramerkit Varoitukset Mitään tämän asiakirjan osaa ei saa jäljentää, tallentaa hakujärjestelmään tai lähettää missään muodossa tai millään menetelmällä

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SHARP AR-M200

Käyttöoppaasi. SHARP AR-M200 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Asteri Varastovalvonta Dos Vuosipäivitys 10.9.2004

Asteri Varastovalvonta Dos Vuosipäivitys 10.9.2004 Asteri Varastovalvonta Dos Vuosipäivitys 10.9.2004 Atsoft Oy Mäkinen puh (09) 350 7530 0400-316 088 www.atsoft.fi Malminkaari 21 B fax (09) 351 5532 0500-703 730 atsoft@atsoft.fi 00700 HELSINKI 0400-505

Lisätiedot

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman MP3 Manager Software for Sony Network Walkman Käyttöohje WALKMAN on Sony Corporationin kuulokestereotuotteisiin liittyvä rekisteröity tavaramerkki. on Sony Corporationin tavaramerkki. NW- E55/75 2004 Sony

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. LEXMARK E460DW

Käyttöoppaasi. LEXMARK E460DW Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

DIGITAALINEN KOKOVÄRITULOSTIN

DIGITAALINEN KOKOVÄRITULOSTIN MALLI: MX-C380P DIGITAALINEN KOKOVÄRITULOSTIN Ohjelmiston asennusohje ENNEN OHJELMAN ASENNUSTA ASENNUS WINDOWS- YMPÄRISTÖSSÄ ASENNUS MACINTOSH- KÄYTTÖYMPÄRISTÖSSÄ VIANETSINTÄ Pidä tämä opas lähettyvillä,

Lisätiedot

TRUST AMI MOUSE WIRELESS 300

TRUST AMI MOUSE WIRELESS 300 TRUST AMI MOUSE WIRELESS 300 Pika-asennusohje Versio 1.0 1 1. Johdanto Tämä käyttöohje on tarkoitettu Trust Ami Mouse Wireless 300 -tuotteen käyttäjille.voit liikkua hiiren avulla kaikissa lempisovelluksissasi

Lisätiedot

USB-siirto-ohjelman ja ajurin asentaminen

USB-siirto-ohjelman ja ajurin asentaminen 1 (8) USB-siirto-ohjelman ja ajurin asentaminen Ladattuasi Handan CV-7700 PVR laitteen USB-siirto-ohjelman Welhon internet- sivuilta, asenna ohjelma alla olevien ohjeiden mukaan. Siirto-ohjelman asennus

Lisätiedot

LW154 Wireless 150N Nano Adapter USB

LW154 Wireless 150N Nano Adapter USB LW154 Wireless 150N Nano Adapter USB Huomautus! Toimitukseen sisältyvällä CD-ROM-levyllä on ohjattu asennustoiminto. Sen vaiheittaisten ohjeiden avulla sovitin on helppo asentaa. Wireless 150N Nano Adapter

Lisätiedot

Ennen kuin aloitat lataamisen tarkista järjestelmävaatimukset: http://www.fprot.com/support/windows/fpwin_faq/425.html

Ennen kuin aloitat lataamisen tarkista järjestelmävaatimukset: http://www.fprot.com/support/windows/fpwin_faq/425.html Lataaminen ja asennus F-PROT Antivirus 6 Windows Home Huomautukset: Ennen kuin aloitat lataamisen tarkista järjestelmävaatimukset: http://www.fprot.com/support/windows/fpwin_faq/425.html F-PROT Antivirus

Lisätiedot

Midland BTNext -päivityssovellus

Midland BTNext -päivityssovellus Midland BTNext -päivityssovellus Kun olet ladannut BTNext-päivityssovelluksen web-sivultamme, kaksoisnapsauta sitä ja seuraa asennusmenettelyä. BTNext-päivityssovellus asentuu automaattisesti "Program"-valikkoon,

Lisätiedot