HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO. PÖYTÄKIRJA Kokous Nro Aika kello :45

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO. PÖYTÄKIRJA Kokous Nro Aika kello :45"

Transkriptio

1 HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous Nro Aika kello :45 Paikka Pappilanniemi Läsnä Puheenjohtaja Järvinen Virpi X Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J X Jäsenet Aitola Nina X Juottonen Mauno X Purhonen Pekka X Suomaa Jussi X Ylitalo Leila X Poissa Kirkkovaltuuston pj. Heikkilä Taina X Kirkkovaltuuston varapj. Tast Olle, ilmoitti esteestä X Viranhaltija 128 Ritva Viitala X paikalla 17:00-17:20 Varajäsenet - Pöytäkirjanpitäjä Kymäläinen Tia X Virsi 15 Asiat Allekirjoitukset Virpi Järvinen puheenjohtaja Tia Kymäläinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus Päiväys Pekka Purhonen Jussi Suomaa Nähtävänä Päiväys Taloustoimistossa Todistaa

2 2 125 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsu on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle. Todetaan läsnä- ja poissaolijat. Luettelo on sivulla yksi. ESITYS (kirkkoherra): 1. Todetaan läsnä - ja poissaolijat. 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. PÄÄTÖS: 1. Todettiin läsnä- ja poissaolijat. 2. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 126 Pöytäkirjan tarkastajat Pöytäkirja tarkastetaan kokouksen jälkeen keskiviikkona Tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä taloustoimistossa virastoaikana. ESITYS (khra): Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. PÄÄTÖS: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Purhonen Pekka ja Suomaa Jussi. 127 Työjärjestyksen hyväksyminen ESITYS (khra): Hyväksytään esityslista työjärjestykseksi. PÄÄTÖS: Esityslista hyväksyttiin työjärjestykseksi seuraavilla lisäyksillä: pykälä 136 Käsitellään kirkkovaltuuston kokoukselle no esitettävät 1-12 :ien asiat sekä Mauno Juottonen lisäsi muihin asioihin kolme asiaa. 128 Yhteisvastuukeräyksen kohdentaminen Yhteisvastuukeräyksen omaan seurakuntaan jäävä osuus on jatkossa 20 %. Tämän osuuden Diakoniatyö on vuosittain kohdentanut keräyksen teeman mukaiseen toimintaan. Vuoden 2018 Yhteisvastuukeräyksen tavoitteena Suomessa on torjua nälkää ja köyhyyttä. Keräysvaroilla tuetaan taloudellisesti vaikeassa tilanteessa eläviä ihmisiä yhteistyössä Kirkon Diakoniarahaston ja paikallisseurakuntien kanssa. Ulkomailla yhteisvastuuvaroin autetaan katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä. Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu. Seurakunnissa pyritään tuomaan välitöntä helpotusta vähävaraisten ihmisten arkeen esim. ruoka-avun kautta. Tänä vuonna tilitettiin 4955,42 :n summa, josta siis 20 %:n osuus 991,08 jää seurakuntaan käytettäväksi. Nyt on jo saatu keräyksen kokonaistuotto tietoon, joka oli ,14. Hattulan lopullinen keräyssaldo, jossa näkyy keräystoimistoon suoraan tilitetyt rahat, on 5 288,23 eli 0,68 /jäsen (5 439,38 /0,69 (2017), 6 382,10 /0,80 (2016)) ESITYS (Ritva Viitala): Kirkkoneuvosto hyväksyy esitetyn kohdennuksen: Seurakuntaan jäävä yhteisvastuukeräyksen 20 % osuus tuotosta 991,08 kohdennetaan Hattulan seurakunnan Diakoniatyön kautta järjestämällä yhteinen ruokapöytä eli vähävaraisten Jouluillallinen Juteinikeskuksessa ja myöntämällä ruoka-apua sitä tarvitseville. PÄÄTÖS: Päätös hyväksyttiin esityksen mukaisesti.

3 3 Hattulan kirkkoneuvostolle (KL 24:3) 129 Kevään 2019 leirien vastuujohtajat Keväällä 2019 järjestetään liitteessä 1 mainitut rippikoulu-, isoskoulutus- ja Echo-leirit. Liitteessä on nimetty kullekin leirille vastuujohtaja. Ohjelma- ja turvallisuusvastuullisen leirin johtajan määrääminen on välttämätöntä kullekin leirille ja retkelle laadittavan turvallisuussuunnitelman vuoksi. Myös ns. johtajalisän maksaminen edellyttää vastuuhenkilön määräämistä. Ohjelma- ja turvallisuusvastuussa oleva leirin johtaja voi poistua leirialueelta vain poikkeustapauksissa esim. hätätapauksessa tai koko ryhmän mukana retkitilanteessa. Henkilökohtaisista syistä vastuujohtaja voi poistua leirialueelta vain virkaehtosopimuksen erikseen määrittelemissä tilanteissa, jolloin myös ohjelma- ja turvallisuusvastuu siirtyy kirkkoherran päätöksellä toiselle viranhaltijalle. Voimassa olevan Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimus, KirVESTES sisältää määräykset leirin johtajan palkkiosta/johtajalisästä. Viranhaltijalle/kuukausipalkkaiselle työntekijälle, joka on määrätty ohjelma ja turvallisuusvastuussa olevaksi leirin johtajaksi, maksetaan johtajalisää jokaiselta yhdenjaksoiselta leirivuorokaudelta KirVESTES:n liitteen 1 kohdassa 4 mainittu määrä (yhdenjaksoinen leirivuorokausi 18,27, alkaen 18,45 ). Enintään 12 tuntia kestävältä leiriltä johtajalisää ei makseta. Johtajalisää maksetaan myös seurakunnan järjestämältä retkeltä, jos lisän maksamisen edellytykset muutoin täyttyvät. ESITYS (khra): Kirkkoneuvosto määrää kevään 2019 leirien liitteen 1 mukaiset ohjelma- ja turvallisuusvastuussa olevat johtajat. PÄÄTÖS: Kirkkoneuvosto vahvistaa kevään 2019 leirien ohjelma- ja turvallisuusvastuussa olevat johtajat liitteen 1 mukaisesti. Hattulan kirkkoneuvostolle (KL 24:3) 130 Hattulan seurakunnan rippikoulun ohjesäännön uusiminen Hattulan seurakunnan voimassa oleva rippikoulun ohjesääntö on hyväksytty kirkkoneuvostossa ja vahvistettu Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulissa Kirkossamme on vuosina tehty laajamittainen rippikoulu-uudistus. Uudistuksen tuloksena on syntynyt kaksi merkittävää rippikoulua ja isostoimintaa linjaavaa asiakirjaa: Suuri Ihme -Rippikoulusuunnitelma 2017 ja osana rippikoulu-uudistusta kirkkohallituksen täysistunto hyväksyi rippikoulun malliohjesäännön. Rippikoulun malliohjesääntö luo puitteet seurakuntien rippikoulutyön järjestämiselle. Rippikoulun ohjesäännön hyväksyy seurakuntaneuvosto tai kirkkoneuvosto. Ohjesääntö alistetaan tuomiokapitulin hyväksyttäväksi. Uusi rippikoulun malliohjesääntö korvaa aiemmin voimassa olleen rippikoulun malliohjesäännön vuodelta 2002.

4 4 Ehdotus uudeksi rippikoulun ohjesäännöksi on laadittu em. asiakirjojen pohjalta. Rippikoulun ohjesäännön hyväksyy kirkkoneuvosto. Päätös on alistettava tuomiokapitulin hyväksyttäväksi (liite 2). ESITYS (khra): Kirkkoneuvosto hyväksyy liitteen 2 mukaisen rippikoulun ohjesäännön. 131 Kirkkoneuvoston päätettävissä olevat kolehtien kohteet Jumalanpalveluksissa sekä muissa seurakunnallisissa tilaisuuksissa voidaan kerätä kolehti kirkon ja seurakunnan toiminnan sekä niiden tehtävää vastaavien tarkoitusten tukemiseksi (KL 4: 2). Kirkkojärjestyksen mukaan (KJ 2:8) kirkkoneuvosto vahvistaa suunnitelman niistä päiväjumalanpalveluksissa kannettavista kolehdeista, joista ei ole määrätty kirkkohallituksen tai tuomiokapitulin toimesta. Kirkkoherran asiana on valvoa, että suunnitelmaa noudatetaan. Hänellä on oikeus perustellusta syystä poiketa kolehtisuunnitelmasta. Poikkeamasta on tiedotettava kirkkoneuvostolle, mikäli asiaa ei ehditä käsitellä siellä. Pakollinen kolehtisuunnitelma koskee vain varsinaisissa päiväjumalanpalveluksissa kannettavaksi tarkoitettuja kolehteja. Kirkkohallituksen yleiskirjeessä (12/2018) muistutetaan, että kirkkohallituksen ja tuomiokapitulin määräämien kolehtien kantopäiviä tulee noudattaa, ellei ole erityisen painavaa syytä siirtää virallista kolehtia toiselle pyhäpäivälle. Kirkkohallituksen täysistunto on antanut edellä mainitusta erityisen painavasta syystä tapahtuvasta kolehdin kantopäivän siirrosta tarkentavan ohjeen, jossa sanotaan mm.: Hallintokäytännössä kirkkohallituksen tai tuomiokapitulien määräämiä kolehteja on voitu siirtää, mikäli kyseiselle sunnuntaille on suunniteltu seurakunnan erityistä kirkkopyhää, jolloin halutaan kantaa kolehti kyseisen päivän mukaisesti. Toisena erityisenä perusteena on saatettu käyttää paikkakunnalla tapahtunutta onnettomuutta tai vastaavaa, jolloin kolehti on haluttu kerätä onnettomuuden uhrien auttamiseksi. Määrätty kolehti tulee tällöin kerätä ensimmäisenä mahdollisena painoarvoltaan vastaavana kolehtipäivänä. Hyvään hallintoon kuuluu, että kolehtipäivän siirrosta vähintäänkin ilmoitetaan kirkkohallitukselle. Kolehtisuunnitelma on laadittu väliselle ajalle kirkkohallituksen yleiskirjeen (12/2018) pohjalle kirkkohallituksen suositusten ja aikaisemman käytännön pohjalta. Suunnitelmaan on merkitty kirkkohallituksen määräämät ajanjaksoon sidotut tammihuhtikuussa kerättävät kolehdit. Liite 3. ESITYS (khra): Kirkkoneuvosto hyväksyy liitteen 3 mukaisen kolehtisuunnitelman Hattulan kirkkoneuvostolle (KL 24:3)

5 5 132 Luottotappioiden kirjaus Seurakunnan taloussäännön (KV ) 10 :n mukaan saatavien perintä ja valvonta on järjestettävä siten, että kaikki saatavat tulevat asianmukaiseksi perityiksi. Jos saatavaa ei ole eräpäivään mennessä maksettu, velallista on kehotettava maksamaan velkansa. Muihin perimistoimiin on ryhdyttävä viipymättä, jos saatavaa viivästyskorkoineen ei kehotuksesta huolimatta ole maksettu. Tuloksettomien perintätoimenpiteiden jälkeen avoimet saatavat kirjataan luottotappioiksi sekä myynti- ja muiden saamisten oikaisuiksi vuosittain kirkkoneuvoston päätöksellä. Jälkiperintää kuitenkin jatketaan. Liitteenä 4 lista vuosilta maksamattomista saatavista. ESITYS (talouspäällikkö): Maksamattomat saatavat 903,00 kirjataan liitteen 4 mukaan luottotappioihin. 133 Kirkkovaltuuston päätösten tarkistaminen ja toimeenpano KL 10:6 :n käsittelee kirkkovaltuuston päätösten laillisuusvalvontaa. Jos kirkkoneuvosto katsoo, että kirkkovaltuuston päätös on tehty virheellisessä järjestyksessä tai menee valtuuston toimivaltaa ulommaksi taikka muutoin on lainvastainen, kirkkoneuvoston tulee jättää päätös täytäntöön panematta ja syyn tähän ilmoittaen viipymättä saattaa asia valtuuston uudelleen käsiteltäväksi. Jos valtuusto pysyy päätöksessään, kirkkoneuvoston on saatettava hallinto-oikeuden ratkaistavaksi, onko täytäntöön panemiselle laillista estettä. Hallinto-oikeus ei saa ratkaista asiaa, ennen kuin valitusaika valtuuston päätöksestä on kulunut umpeen. Kyse on laillisuustarkastuksesta. Kirkkoneuvosto ei saa kritiikittömästi panna täytäntöön sellaisia muodollisesti laillisia, mutta seurakunnalle yksinomaan perustelematonta vahinkoa tuottavia päätöksiä, joiden peruuttaminen vielä on mahdollista. ESITYS (tp): Kirkkoneuvosto toteaa, että kirkkovaltuuston kokousten ja päätökset ovat laillisia ja ne on tehty kirkkoneuvoston valmistelun pohjalta. KV 4/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastajat ja äänten laskijat 29 Työjärjestyksen hyväksyminen 30 Tuloveroprosentti vuodelle Muut asiat 32 Ilmoitusasiat 33 Valitusosoitus ja kokouksen päätös KV 5/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjan tarkastajat ja äänten laskijat

6 6 36 Työjärjestyksen hyväksyminen 37 Pentti Pietilän ero luottamustoimesta 38 Hautatoimen maksut ja korvaukset palveluista vuonna Toimintasuunnitelma ja talousarvioesitys vuodelle 2019 sekä suunnitelma-vuosille Talousarviomuutos vuodelle Seurakuntatalon rakentaminen - investointipäätös 42 Muut asiat 43 Ilmoitusasiat 44 Valitusosoitus ja kokouksen päätös PÄÄTÖS: Hyväksyttiin esityksen mukaisesti. 134 Tyrvännön seurakuntakodin purkaminen Tyrvännön seurakuntakoti sijaitsee Pappilantie 18, Lepaalla ( Soponmäki). Rakennus on 1970 rakennettu yksikerroksinen omakotitalo, Tyrvännön kirkkoherra Paavo Aropaltion pappila. Vuoden 1997 peruskunnostuksessa osa asuintilasta on muutettu kerhotilaksi. Huoneistoala on n. 150 m 2 ja kerrosala n. 205 m 2. Rakennus sijaitsee omalla tontilla, jonka pinta-ala on m 2. Kiinteistö siirtyi Hattulan seurakunnan omistukseen vuonna 1971, kun Hattulan seurakunta ja Tyrvännön seurakunta muodostivat yhteistalousseurakunnan. Seurakuntakodin käyttöaste on ollut erittäin alhainen. Kuluneen vuoden ajan kohteessa on ollut 4-henkinen perhe vuokralla. Vuokratulot kattavat vuositasolla noin puolet kiinteistöön kohdistuvista kuluista. Habita arvioi kiinteistön arvoksi syyskuussa 2018 n teur. Kiinteistöä on yritetty myydä useampaan otteeseen, viimeksi vuoden 2016 loppupuolella. Asuntokauppoja varten kohteeseen on tehty kaksi kuntotarkastusta. Peruskorjauskeskus Oy Häme on tehnyt kuntotarkastuksen Tuolloin tehdyssä tarkastuksessa on suihkutilan kohdalla havaittu kohonneita pinta-kosteusarvoja. Tarkastuksessa ei kuitenkaan ollut avattu rakenteita eikä otettu näytteitä. Rakennus on tehty aikana, jolloin rakennusmateriaaleissa on käytetty asbestia. Ainakin kohteen alkuperäiset IV-kanavat on tehty asbestisementtiputkesta (näkyvissä katolta). Maanpinnan muotoilut ovat osin rakennusta kohti viettäviä ja 70-luvun taloille tyypillinen valesokkeli luetaan riskitekijäksi. Linnan Kiinteistökehitys Oy on päivittänyt tarkastuksen Jälkimmäisessä tarkastuksessa on maininta, että nykyisen salin puolella olevassa valesokkelissa on havaittu mikrobiperäistä hajua ja havainto on luokiteltu riskihavainnoksi. Kuntotarkastuksessa on tuolloin suositeltu hajun selvittämistä erillisellä kuntotutkimuksella. Tällaista tutkimusta ei kuitenkaan ole tehty. Puunkosteuden paino-% on ollut tutkimuksen tekohetkellä koholla. Öljykattilan tekninen käyttöikä on n. 25 vuotta, nykyinen on hankittu 1997 joten sen uusiminen olisi edessä. Samoin vesi- ja viemäriputkistot ja -kalusteet ovat käyttöikänsä päässä. Alhaisen käyttöasteen ja korkeiden kulujen vuoksi talouspäällikkö lähti valmistelemaan kiinteistön myyntiä ja tilasi kuntotutkimus-päivityksen Taloskooppi / Harri Karvoselta.

7 7 Kuntotutkimus suoritettiin Tarkastuksessa keskityttiin rakennusmateriaalinäytteiden ottoon, joita kiinteistöstä ei ole aiemmin otettu. Alapohjan villasta, muovimatosta ja valesokkelista löytyi vaurioita ja myös ulkoseinän villassa oli kosteusvaurioon viittaavia mikrobeja. Sekä valesokkelista että alapohjan villasta otettujen näytteiden tulokset ylittävät merkittävästi Sosiaali- ja terveysministeriön asumisterveysasetusten toimenpiderajat. Kummassakin on aktinomykeettejä eli sädesientä. Sädesienet ovat gram-positiivisia bakteereita, joilla on kyky muodostaa rihmastoa ja itiöitä. Erityisesti valesokkelista otetun näytteen mikrobisuvusto on tavanomaisesta poikkeava ja indikoi vaikeaa hometaloongelmaa. Harri Karvonen luettelee kuntotutkimusraportin (liite 5) johtopäätöksissä erinäisen määrän toimenpidesuosituksia. Kosteus- ja homevaurioiden korjausten kustannusarvio ilman seinien ja vesikaton korjausta olisi n. 100 teur. Home- ja kosteusvauriot ovat todennäköisimmin syntyneet kohteen rakenteissa johtuen 70- luvun rakennustavasta. Näin ollen niiden poistaminen kiinteistön arvoon nähden kohtuuttoman suurella ja kalliilla remontilla ei ole kannattavaa. Rakennustekninen vertailu purettuun seurakuntataloon liitteessä 6. ESITYS (tp): Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että Tyrvännön seurakuntakodille haetaan purkulupa. 135 Hattulan seurakunnan kanta sähköautoilun tukemiseen Kirkossa on parhaillaan työn alla energia- ja ilmastostrategia. Se antaa selkeät tavoitteet kaikelle kirkon toiminnalle hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi, rakennusten energiatehokkuuden parantamiseksi ja kestävien energiamuotojen käyttöönoton edistämiseksi. Nämä ovat keinoja, joilla voidaan hillitä koko ajan etenevää ilmastonmuutosta. Ilmastonmuutos uhkaa koko luomakuntaa ja sen olemassaoloa. Jokaisen on kannettava vastuunsa, sitä ei voi vierittää muille. Yksi kirkon tehtävistä on rohkaista ihmisiä välittämään luomakunnasta. Ilmastosta ja ympäristöstä huolehtiminen omalta osaltaan on tämän tehtävän toteuttamista. Sähkö- tai kaasuauton käyttäminen bensa- tai dieselauton sijaan on yksi monista keinoista tuottaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä. (Sakasti) Sähköautoilun edistäminen on keskeinen keino vähentää ilmastonmuutosta aiheuttavia päästöjä. Suomen hallitus on asettanut tavoitteen, jonka mukaan Suomessa on vähintään sähköautoa vuonna 2020 ja sähköautoa vuonna Uusien henkilöautojen sähköistyminen yleistyy sitä mukaa kun sähköautojen hinnat laskevat ja latauspisteitä tulee lisää. Hattulan seurakunnassa yhdellä työntekijällä on jo sähköauto. Nyt tulisikin linjata seurakunnan kanta siihen, miten halutaan tukea työntekijöiden sähköautoilua Suomen hallituksen ja Kirkon linjauksen mukaan. Sähkölatausmahdollisuuksia ei tällä hetkellä ole muualla kuin Hattulan kirkon huoltorakennuksen luona. Henkilökunta maksaa tällä hetkellä autopaikkojen

8 8 lämpöpistoketolpista 5 eur/kk (60 vuosi), saman verran kuin Hattulan kunta perii paikoista vuokraa Pappilanniemessä. Täyssähköautojen ja hybridien latauksesta aiheutuvat todelliset kulut liitteenä 7. Auton lämmitykseen käytetty sähkö työpaikalla ei ole veronalainen etu. Sähköauton lataamisesta työpaikalla sen sijaan muodostuu veronalainen etu työntekijälle. Sähköautojen työpaikoilla tapahtuvan verokohtelua yksinkertaistetaan vuoden 2019 alusta lähtien. Verohallinto linjaa asiasta seuraavasti: Kun palkansaaja käyttää työnantajansa kustantamaa sähköä työpaikalla oman autonsa tai auton käyttöedun perusteena olevan auton lataamiseen, käytöstä muodostuvan edun raha-arvo (luontoisetu) on 30 kuukaudessa. Jos viranhaltijalle/työntekijälle annetaan luontoisetu, sen verotusarvo on osa varsinaista palkkaa siten, ettei luontoisedun antaminen lisää tämän sopimuksen mukaan määritellyn kokonaispalkan määrää. Hattulan seurakunnalla ei ole luontoisetuja käytössä. ESITYS (tp): Voimavirtapistokkeita on toistaiseksi ainoastaan Hattulan kirkolla eikä tämän päätöksen seurauksena olla niitä lisäämässä. 1. Henkilöstölle ei toistaiseksi mahdollisteta sähköautojen latausta työpaikalla. tai 2. Sähköauton latauksesta Hattulan kirkolla peritään jatkossa kuukausittain 30 /kk (360 /v.) ja hybridiautojen latauksesta 15 /kk (144 /v.). PÄÄTÖS: Hyväksytään esitys kohdan 1. mukaisesti: henkilöstölle ei toistaiseksi mahdollisteta sähköautojen latausta työpaikalla. Neuvoston kanta sähköautoiluun oli kuitenkin myönteinen, jonka johdosta jatketaan selvitystä kotilatauspisteiden kustannuksista ja toteutuskelpoisuudesta seurakunnan eri kiinteistöihin. Hattulan kirkkoneuvostolle (KL 24:3) 136 Käsitellään kirkkovaltuuston kokoukselle no esitettävät 1-12 :ien asiat KJ 8:5,1 mukaan kutsun kirkkovaltuuston ensimmäiseen kokoukseen antaa kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Kokouksen avaa iältään vanhin valtuutettu ja hän johtaa puhetta, kunnes valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja on valittu. Kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18 Pappilanniemen kokoustilassa, Pappilanniementie 9, 2.krs. Kokouksen puheenjohtajaksi kutsutaan valtuutettu Marjatta Perkiö ja hänen estyneenä ollessa valtuutettu Katri Erkamo. ESITYS (khra): Kirkkoneuvosto esittää oheisen esityslistan mukaiset asiat kirkkovaltuuston käsiteltäväksi. Liite Muut asiat Mauno Juottosen asiat:

9 9 1. Virastotalon purkaminen, olisi pitänyt purkaa jo samassa yhteydessä seurakuntatalon kanssa. 2. Seurakunnan jäsenmäärän pieneneminen ja talouden seuraaminen vaativat aktiivista seurantaa tulevina vuosina. 3. Kiitokset kuluneista vuosista. 138 Ilmoitusasiat 1. Kirkkohallituksen tilastojen kuukausiraportti 01-10/2018. Vertailuryhmä on muodostettu kymmenestä jäsenmäärältään lähimmästä muusta seurakunnasta (liite 8). ESITYS: Ilmoitusasiat merkitään tiedoksi. PÄÄTÖS: Ilmoitusasiat merkitään tiedoksi 139 Valitusosoitus ESITYS (tp): Annetaan valitusosoitus. PÄÄTÖS: Annetaan valitusosoitus ja puheenjohtaja päätti kokouksen. Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle (KL 24:4) Virsi 377

HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO. PÖYTÄKIRJA KOKOUS AIKA kello PAIKKA Pappilanniemi

HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO. PÖYTÄKIRJA KOKOUS AIKA kello PAIKKA Pappilanniemi HATTULAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KOKOUS 1-2019 AIKA 17.1.2019 kello 18.00 PAIKKA Pappilanniemi Valtuutetut Läsnä Poissa Muut osallistujat Läsnä Poissa Aitola Nina (ilmoitti esteestä 9.1.) x Järvinen Virpi

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous N:o 11-2015 Aika 09.12.2015 kello 18.00 19.30 Paikka Virastotalo Läsnä Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet Ahonen Arto,

Lisätiedot

Läsnä Poissa Puheenjohtaja Järvinen Virpi X Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J X Jäsenet Aitola Nina X (paikalla klo 17:13 80 alkaen) Erkamo Katri

Läsnä Poissa Puheenjohtaja Järvinen Virpi X Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J X Jäsenet Aitola Nina X (paikalla klo 17:13 80 alkaen) Erkamo Katri HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous Nro 7 2019 Aika 22.5.2019 kello 17.00 19:00 Paikka Pappilanniemi Läsnä Poissa Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet Aitola

Lisätiedot

KOKOUS Nro AIKA kello kahvit kello alkaen PAIKKA Pappilanniemi

KOKOUS Nro AIKA kello kahvit kello alkaen PAIKKA Pappilanniemi Hattulan seurakunta Kirkkovaltuusto KOKOUS Nro 1-2017 AIKA 16.1.2017 kello 18.00 18.55 kahvit kello 17.30 alkaen PAIKKA Pappilanniemi Valtuutetut Läsnä Poissa Kirkkoneuvosto Läsnä Poissa Ahola Mirka Järvinen

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Purhonen Pekka Suomaa Jussi, ilm. este Ylitalo Leila

Purhonen Pekka Suomaa Jussi, ilm. este Ylitalo Leila HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous Nro 9-2017 Aika 20.9.2017 kello 17.00 19.30 Paikka Pappilanniemi Läsnä Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet Aitola Nina

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO. PÖYTÄKIRJA Kokous Nro Aika kello

HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO. PÖYTÄKIRJA Kokous Nro Aika kello HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous Nro 7-2017 Aika 6.6.2017 kello 17.00-20.55 Paikka Pappilanniemi Läsnä Poissa Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet Aitola

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x. Kirkkovaltuuston varapj Tast Olle x

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x. Kirkkovaltuuston varapj Tast Olle x HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous N:o 6-2015 Aika 12.08.2015 kello 18.00 19.40 Paikka Virastotalo Läsnä Poissa Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet Ahonen

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 47 Aika: 26.5.2016 klo 18.15-20.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKONEUVOSTO (14) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKONEUVOSTO (14) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 1.2.2018 1 (14) KOKOUSTIEDOT Aika 1.2.2018 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO. PÖYTÄKIRJA Kokous Nro Aika kello

HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO. PÖYTÄKIRJA Kokous Nro Aika kello HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous Nro 3-2017 Aika 15.2.2017 kello 17.00-21.15 Paikka Pappilanniemi Läsnä Poissa Puheenjohtaja Järvinen Virpi x Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J x Jäsenet

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 15.1.2019 klo 17.30 18.20 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5)

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5) JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5) Aika tiistai 14.2.2017 klo 18.30 Paikka seurakuntatalo Läsnä: Jyrki Koivisto kirkkoherra pj. Antti Suokas maanviljelijä

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.5.2019 klo 17.30 17.45 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Läsnä Poissa Puheenjohtaja Järvinen Virpi X Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J X Jäsenet Aitola Nina (ilm. esteestä ) X Erkamo Katri

Läsnä Poissa Puheenjohtaja Järvinen Virpi X Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J X Jäsenet Aitola Nina (ilm. esteestä ) X Erkamo Katri HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous Nro 4 2019 Aika 20.3.2019 kello 17.58 21:55 Paikka Pappilanniemi Läsnä Poissa Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet Aitola

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston varapj Tast Olle x

Kirkkovaltuuston varapj Tast Olle x HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous N:o 4-2016 Aika 03.05.2016 kello 17.45 19.45 Paikka Pappilanniemi Läsnä Poissa Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet

Lisätiedot

Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi.

Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi. Aika: Tiistai 14.01.2014 klo 16.33-17.19. Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. Sisällysluettelo Kokouksen osallistujat...2 KN 1 Kokouksen avaaminen...3 KN 2 Kokouksen

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2018. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2018. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 20.11.2018 9/2018 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 20.11.2018 1 klo 16.00 16.55 Pello seurakuntakoti Jäsenet Pieskä Aino puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin Pertti

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA KOKOUS Nro kello , kahvit kello alkaen PAIKKA Pappilanniemi

PÖYTÄKIRJA KOKOUS Nro kello , kahvit kello alkaen PAIKKA Pappilanniemi Hattulan seurakunta Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA KOKOUS Nro 4-2018 AIKA 10.09.2018 kello 19.00 20.00, kahvit kello 18.30 alkaen PAIKKA Pappilanniemi Valtuutetut Läsnä Poissa Muut osallistujat Läsnä Poissa

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 15.1.2019 klo 17.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 11.06.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 88 KOKOUKSEN AVAUS 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA. Kokous N:o 3-2016 Aika 30.03.2016 kello 17.00 21.10

HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA. Kokous N:o 3-2016 Aika 30.03.2016 kello 17.00 21.10 HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous N:o 3-2016 Aika 30.03.2016 kello 17.00 21.10 Paikka Pappilanniemi Läsnä Poissa Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika keskiviikko 7.1.2014 klo 17 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 Kirkkoneuvosto 25.10.2007 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 06.11.2007

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 Kirkkoneuvosto 25.10.2007 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 06.11.2007 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.30 20.30 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

KÄSITELTÄVÄT ASIAT sivu. 1 Kokouksen avaus 3. 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 LISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 13.01.2015 1/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 13.01.2015 1 Aika 13.01.2015 klo 18.00 OSALLISTUJAT Jäsenet Buska Matti jäsen Rundgren Marjatta jäsen Gammelin Pertti jäsen Salminen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 16.11.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 16.11.2016 klo 16.30-18.47 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 18.07.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 24.7.2017 25.8.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 27.2.201 klo 18.00 19.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jouko Isoniemi Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Ahti

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 20.09.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.09.2016-27.10.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie 5

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie 5 Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 21.5.2019 klo 18.00 19.20 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali, Penttiläntie

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.30-18.07. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 29.9.2016 klo 17.30 18.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Teuvo Ervasti, varajäsen Irmeli Juntunen Antti Koistinen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA. Kokous N:o Aika kello

HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA. Kokous N:o Aika kello HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous N:o 11-2016 Aika 7.12.2016 kello 17.00 20.00 Paikka Pappilanniemi Läsnä Poissa Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 19.12.2017 klo 18 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 59 Kokouksen avaus 60 Kokouksen

Lisätiedot

RYMÄTTYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Seurakuntaneuvosto SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Keskiviikko klo

RYMÄTTYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Seurakuntaneuvosto SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Aika: Keskiviikko klo 1 RYMÄTTYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Seurakuntaneuvosto 30.8.2017 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00-18.10 Paikka: Seurakuntakoti Läsnä: Sirén Petri puheenjohtaja Aho

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 Kirkkovaltuusto Aika 15.1.2019 kello 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Aitto-oja Piia Marttinen Kari Eerola Pirkko Mustalahti Satu Eriksson Niko Mylly Joona Hakala Pentti Mäkelä

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkoneuvosto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkoneuvosto Asialista: 1-12 (1-12 ) 1 KOKOUKSEN AVAUS asia 1 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Sihteerin kutsuminen ja pöytäkirjantarkastajien valinta 4. Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00 18.50 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson Arto, jäsen,

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 9/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 9/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 9/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 27.11.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 26.11.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013 Kirkkoneuvosto 10.12.2013. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 10.12.2013 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 17.01.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 26.01.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 17.01.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 26.01.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.30 20.45 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Purhonen Pekka Suomaa Jussi, ilmoitti esteestä Ylitalo Leila

Purhonen Pekka Suomaa Jussi, ilmoitti esteestä Ylitalo Leila HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous Nro 9 2018 Aika 19.9.2018 kello 17.00 19:15 Paikka Pappilanniemi Läsnä Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet Aitola Nina

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2019

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2019 LISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 21.01.2019 1/2019 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.01.2019 1 Aika 21.01.2019 klo 18.00 19.00 OSALLISTUJAT Jäsenet Buska Matti jäsen Kitkiöjoki Erkki jäsen Eero Paavo jäsen Kuusijärvi

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkoneuvosto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkoneuvosto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/2014 5 Aika tiistai 1.4.2014 klo 18.00-21.46 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1 N:o 1/2018 Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.2.2018 klo 18.00-18.46 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello KOKOUSAIKA Tiistai 14.12.20010 kello 18.00-19.47 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Irja Alho Liisa Hiltunen Väinö Hintikka Matti Honkavaara Tuomo Kuokkanen Pekka

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017 AIKA keskiviikkona 25.1.2017 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Arvola Lassi Auranen Harri Hutko Sinikka Kallio Reino Kanervo

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 / (9) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 / (9) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 /2014 1 (9) KOKOUSAIKA 10.12.2014 klo 17.30 18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 29 Kirkkoneuvosto 3/2015 23.04.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 29 Kirkkoneuvosto 3/2015 23.04.2015 29 26 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 23.04.2015 26 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99 Aika 1.6.2015 klo 16.30 17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen, läsnä 95-103 Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen Aika 12.4.2016 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja (pj 57) Lehtonen Riitta

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1 Pappilantie 11 D 1 97700 Ranua 22.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 21.1.2019 klo 18 Paikka Läsnä Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.30 20.40 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Hannu Luostarinen Auli Pääkkönen Marjo Ruokolainen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 29.8.2017 klo 18.00 18.40 Pykälät 27-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

Asialista Tiistai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali

Asialista Tiistai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Paikka Tiistai 14.2.2017 klo 18.00 - _18.40 Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali ASIALISTA

Lisätiedot

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 1/2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5)

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 1/2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5) JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 1/2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5) Aika maanantaina 16.1.2017 klo 18.30 20.30 Paikka seurakuntatalo Läsnä: Jyrki Koivisto kirkkoherra pj. Sanni Junnila agronomi,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen Aika 24.1.2017 klo 17.30 18.20 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Lehtonen Riitta jäsen Puusaari

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Anja Pinoniemi

Lisätiedot

Heikkilä Joonas Suomaa Jussi (ilmoitti esteestä 25.1.) Ylitalo Leila

Heikkilä Joonas Suomaa Jussi (ilmoitti esteestä 25.1.) Ylitalo Leila HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous Nro 1 2019 Aika 30.1.2019 kello 17.00 20.00 Paikka Pappilanniemi Läsnä Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet Aitola Nina

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

31 Tyrnävän kirkon peruskorjauksen hankesuunnitteluvaiheen tilannekatsaus. 34 Tyrnävän seurakunnan talousarvion ja tilinpäätöksen 2017 yhteenveto

31 Tyrnävän kirkon peruskorjauksen hankesuunnitteluvaiheen tilannekatsaus. 34 Tyrnävän seurakunnan talousarvion ja tilinpäätöksen 2017 yhteenveto Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 18.4.2018 klo 18.00 Tyrnävän seurakuntatalossa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot