Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 7/2018)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 7/2018)"

Transkriptio

1 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Opiskelija ei voinut enää palauttaa työstettyä oppimistehtävää oppimateriaali-koppaan, sillä hänen opinto-oikeutensa oli päättynyt Opiskelijan kertoman mukaan, hän otti yhteyttä oppimistehtävän arvioineeseen opettajaan tiedustellakseen, onko tehtävä tällaisenaan hylätty, mutta ei saanut opettajalta vastausta. Tämän jälkeen opiskelija oli ollut yhteydessä avoimen yliopiston opiskelijapalveluihin. Opiskelijapalveluista opiskelija sai vastauksen, että hänen tehtävänsä on hylätty ja, että opintosuoritusten palauttaminen edellyttää voi- MUUTOKSENHAKU- LAUTAKUNTA Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 7/2018) Aika: klo Paikka: AgB 301 Läsnä: Iiris Aaltio, Kaisa Aunola, Kaija Collin, Piia Einonen, Sami Kollanus, Jani Repo, Petri Pihko, Virpi Uotinen. Valmistelijat: Katja Lehtonen, Riitta Kesonen, Maija Pöyhönen 1. Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja Iiris Aaltio avasi kokouksen klo 8.17 ja kokous todettiin päätösvaltaiseksi. 2. Pöytäkirjan tarkastajien valinta Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jani Repo ja Virpi Uotinen. 3. Henkilö A:n oikaisupyyntö koskien PSYP140 Kliininen psykologia I: Terveyden ja mielenterveyden psykologia 5 op opintojakson oppimistehtävän arviointia Opiskelija A palautti PSYP140 Kliininen psykologia I: Terveyden ja mielenterveyden psykologia opintojakson oppimistehtävänsä (liite 13) avoimen yliopiston oppimateriaali-koppaan Opiskelija sai tuntiopettaja Merja Hietalahdelta palautteen (liite 1: opettajan palaute.pdf) tehtävästään Opettaja pyysi palautteessaan opiskelijaa vielä työstämään tehtävää siksi, että tehtävän ensimmäinen osuus on tehtävänannon ohjeisiin nähden ylipitkä. Lisäksi opettaja pyysi opiskelijaa hyödyntämään opintojakson peruslähteitä vielä vahvemmin.

2 massa olevaa opinto-oikeutta (liite 2: keskustelu opiskelijapalveluiden kanssa.pdf). Opiskelijan olisi siis ollut mahdollista palauttaa työstetty tehtävä, mikäli hän olisi ilmoittautunut uudestaan ko. opintojaksolle ja maksanut opintojaksokohtaisen opintomaksun. Saatuaan vastauksen opiskelijapalveluista, opiskelija laittoi uudestaan viestiä opettajalle. Opettaja vastasi opiskelijalle, että arvioi tehtävän edelleen hylätyksi (liite 3: oikaisupyyntö ja opettajan vastaus.pdf). Tämän jälkeen opiskelija teki oikaisupyynnön Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnalle (liite 4: oikaisupyyntö PSYP140_ pdf) ja lähetti vielä uuden version oikaisupyynnöstään (liite 5: oikaisupyyntö PSYP140 muutoksenhakulautakunta.pdf). Valmistelija lähetti tuntiopettaja Merja Hietalahdelle pyynnön opettajan lausuntoon oikaisupyynnöstä (liite 6: lausuntopyyntö opettajalle.pdf). Opettaja antoi lausuntonsa (liite 7: opettajan lausunto). Valmistelija pyysi opiskelija A.lta vastinetta opettajan lausuntoon mennessä (liite 8: Pyyntö opiskelijan vastineesta oikaisupyyntöön). Opiskelija ilmoitti , että ei jätä erillistä vastinetta (liite 9: opiskelijan ilmoitus ei vastinetta.pdf). Opettajan lausunnosta käy ilmi, että oppimistehtävän tehtävänannossa (liite 10: Opiskelutapa 2 Oppimistehtävä Avoimen yliopiston Koppa.htm) on kerrottu kunkin tehtävän suosituspituus. Opiskelijalla on ollut tiedossaan oppimistehtävän arviointikriteerit, joissa todetaan seuraavaa: Hylätyksi arvioidussa oppimistehtävässä opiskelija on kirjoittanut esseen, jossa on selkeitä sisällöllisiä puutteita tehtävänantoon nähden tai sen sivumäärä poikkeaa selvästi annetuista ohjeista. (liite 11: Oppimistehtävä arviointikriteerit Avoimen yliopiston Koppa.htm) Opettajan lausunnosta käy myös ilmi, että tehtävät on ohjattu kirjoittamaan fonttikoolla 12 (liite 12: opiskelukirjoittaminen.pdf). 1. opettajan palaute.pdf 2. keskustelu opiskelijapalveluiden kanssa.pdf 3. oikaisupyyntö ja opettajan vastaus.pdf 4. oikaisupyyntö PSYP140_ pdf 5. oikaisupyyntö PSYP140 muutoksenhakulautakunta.pdf 6. lausuntopyyntö opettajalle.pdf 7. opettajan lausunto 8. Pyyntö opiskelijan vastineesta oikaisupyyntöön 9. opiskelijan ilmoitus ei vastinetta.pdf 10. Opiskelutapa 2 Oppimistehtävä Avoimen yliopiston Koppa.htm 11. Oppimistehtävä arviointikriteerit Avoimen yliopiston Koppa.htm 12. opiskelukirjoittaminen.pdf 13. oppimistehtävä.pdf (opiskelijan kirjoittama oppimistehtävä) Päätettäneen esitettyjen dokumenttien perusteella ja muutoksenhakuprosessin tuloksena, että opettajan arviointi opiskelija A:n PSYP140 Kliininen psykologia I opintojakson oppimistehtävästä jää voimaan.

3 Oppimistehtävän tehtävänannossa on kerrottu selkeästi kunkin tehtävän suosituspituus. Opiskelijalla on ollut tiedossaan oppimistehtävän arviointikriteerit, joissa on todettu, että ohjeistuksesta selvästi poikkeava sivumäärä on tehtävän hylkäämisen peruste. Opiskelija on myös ollut tietoinen suositeltavasta fonttikoosta. Päätös: Esitettyjen dokumenttien perusteella ja muutoksenhakuprosessin tuloksena opettajan arviointi opiskelija A:n PSYP140 Kliininen psykologia I opintojakson oppimistehtävästä jää voimaan. Oppimistehtävän tehtävänannossa on kerrottu selkeästi kunkin tehtävän suosituspituus. Opiskelijalla on ollut tiedossaan oppimistehtävän arviointikriteerit, joissa on todettu, että ohjeistuksesta selvästi poikkeava sivumäärä on tehtävän hylkäämisen peruste. Opiskelija on myös ollut tietoinen suositeltavasta fonttikoosta. 4. Henkilö B:n oikaisupyyntö koskien integratiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutuksen opiskelijavalintaa Yliopistolain (558/2009) 82 :n mukaan opiskelijaksi hakenut henkilö saa hakea yliopistolta kirjallisesti oikaisua opiskelijaksi ottamista koskevaan päätökseen 14 päivän kuluessa valinnan tuloksen julkistamisesta. Jyväskylän yliopiston johtosäännön 43 :n mukaan opiskelijavalintaan tyytymätön voi pyytää siihen oikaisua yliopiston muutoksenhakulautakunnalta. Henkilö B on lähettänyt oikaisupyynnön koskien integratiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutuksen opiskelijavalintaa (liite 1). B:n hakemus on liitteenä 2. Valintaperusteet on esitetty psykoterapeuttikoulutusten hakuoppaassa (liite 3). Psykoterapiakoulutusten vastuuprofessori Juha Holman lausunto on liitteenä 4. Lausunto on lähetetty B:lle ja pyydetty häntä antamaan mahdollinen vastine mennessä. B on ilmoittanut, ettei hän jätä vastinetta. 1. B:n oikaisupyyntö 2. B:n hakemus 3. Psykoterapeuttikoulutusten hakuopas 4. Psykoterapiakoulutusten vastuuprofessori Juha Holman lausunto Päätettäneen psykoterapiakoulutusten vastuuprofessorin lausunnon perusteella, ettei B:n oikaisupyyntö anna aihetta muuttaa aiemmin tehtyä valintapäätöstä hänen osaltaan.

4 B:llä ei ole suoritettuna hakuedellytyksenä olevia 30 opintopisteen laajuisia psykologian tai psykiatrian opintoja. Päätös: Psykoterapiakoulutusten vastuuprofessorin lausunnon perusteella B:n oikaisupyyntö ei anna aihetta muuttaa aiemmin tehtyä valintapäätöstä hänen osaltaan, koska B:llä ei ole suoritettuna hakuedellytyksenä olevia 30 opintopisteen laajuisia psykologian tai psykiatrian opintoja. 5. Henkilö C:n oikaisupyyntö koskien integratiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutuksen opiskelijavalintaa Yliopistolain (558/2009) 82 :n mukaan opiskelijaksi hakenut henkilö saa hakea yliopistolta kirjallisesti oikaisua opiskelijaksi ottamista koskevaan päätökseen 14 päivän kuluessa valinnan tuloksen julkistamisesta. Jyväskylän yliopiston johtosäännön 43 :n mukaan opiskelijavalintaan tyytymätön voi pyytää siihen oikaisua yliopiston muutoksenhakulautakunnalta. Henkilö C on lähettänyt oikaisupyynnön koskien integratiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutuksen opiskelijavalintaa (liite 1). Valintaperusteet on esitetty psykoterapeuttikoulutusten hakuoppaassa (liite 2). C:n hakemus on liitteenä 3. Psykoterapiakoulutusten vastuuprofessori Juha Holman lausunto on liitteenä 4. Lausunto on lähetetty C:lle ja pyydetty häntä antamaan mahdollinen vastine mennessä. 1. C:n oikaisupyyntö 2. Psykoterapeuttikoulutusten hakuopas 3. C:n hakemus 4. Psykoterapiakoulutusten vastuuprofessori Juha Holman lausunto Päätettäneen psykoterapiakoulutusten vastuuprofessorin lausunnon perusteella, ettei C:n oikaisupyyntö anna aihetta muuttaa aiemmin tehtyä valintapäätöstä hänen osaltaan.

5 C:llä ei ole hakuedellytyksenä olevaa perustutkinnon jälkeen suoritettua vähintään kahden vuoden kokopäiväistä psykologista neuvonta-, keskustelu-, ohjaus- tai terapiatyötä tai vastaavaa työkokemusta mielenterveyspalveluissa. Päätös: Psykoterapiakoulutusten vastuuprofessorin lausunnon perusteella C:n oikaisupyyntö ei anna aihetta muuttaa aiemmin tehtyä valintapäätöstä hänen osaltaan, koska C:llä ei ole hakuedellytyksenä olevaa perustutkinnon jälkeen suoritettua vähintään kahden vuoden kokopäiväistä psykologista neuvonta-, keskustelu-, ohjaus- tai terapiatyötä tai vastaavaa työkokemusta mielenterveyspalveluissa. 6. Henkilö D:n oikaisupyyntö koskien integratiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutuksen opiskelijavalintaa Yliopistolain (558/2009) 82 :n mukaan opiskelijaksi hakenut henkilö saa hakea yliopistolta kirjallisesti oikaisua opiskelijaksi ottamista koskevaan päätökseen 14 päivän kuluessa valinnan tuloksen julkistamisesta. Jyväskylän yliopiston johtosäännön 43 :n mukaan opiskelijavalintaan tyytymätön voi pyytää siihen oikaisua yliopiston muutoksenhakulautakunnalta. Henkilö D on lähettänyt oikaisupyynnön koskien integratiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutuksen opiskelijavalintaa (liite 1). Valintaperusteet on esitetty psykoterapeuttikoulutusten hakuoppaassa (liite 2). D:n hakemus on liitteenä 3. Psykoterapiakoulutusten vastuuprofessori Juha Holman lausunto on liitteenä 4. Lausunto on lähetetty D:lle ja pyydetty häntä antamaan mahdollinen vastine mennessä. 1. D:n oikaisupyyntö 2. Psykoterapeuttikoulutusten hakuopas 3. D:n hakemus 4. Psykoterapiakoulutusten vastuuprofessori Juha Holman lausunto Päätettäneen psykoterapiakoulutusten vastuuprofessorin lausunnon perusteella, ettei D:n oikaisupyyntö anna aihetta muuttaa aiemmin tehtyä valintapäätöstä hänen osaltaan. D:lla ei ole hakuedellytyksenä olevaa soveltuvaa pohjakoulutusta eikä 30 opintopisteen laajuisia lisäopintoja ennen koulutukseen hyväksymistä.

6 Päätös: Psykoterapiakoulutusten vastuuprofessorin lausunnon perusteella D:n oikaisupyyntö ei anna aihetta muuttaa aiemmin tehtyä valintapäätöstä hänen osaltaan, koska D:lla ei ole hakuedellytyksenä olevaa soveltuvaa pohjakoulutusta eikä 30 opintopisteen laajuisia lisäopintoja ennen koulutukseen hyväksymistä. 7. Henkilö E:n oikaisupyyntö koskien integratiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutuksen opiskelijavalintaa Yliopistolain (558/2009) 82 :n mukaan opiskelijaksi hakenut henkilö saa hakea yliopistolta kirjallisesti oikaisua opiskelijaksi ottamista koskevaan päätökseen 14 päivän kuluessa valinnan tuloksen julkistamisesta. Jyväskylän yliopiston johtosäännön 43 :n mukaan opiskelijavalintaan tyytymätön voi pyytää siihen oikaisua yliopiston muutoksenhakulautakunnalta. Henkilö E on lähettänyt oikaisupyynnön koskien integratiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutuksen opiskelijavalintaa (liite 1). Valintaperusteet on esitetty psykoterapeuttikoulutusten hakuoppaassa (liite 2). E:n hakemus on liitteenä 3. Psykoterapiakoulutusten vastuuprofessori Juha Holman lausunto on liitteenä 4. Lausunto on lähetetty E:lle ja pyydetty häntä antamaan mahdollinen vastine mennessä. E:n toimittama vastine on liitteenä E:n oikaisupyyntö 2. Psykoterapeuttikoulutusten hakuopas 3. E:n hakemus 4. Psykoterapiakoulutusten vastuuprofessori Juha Holman lausunto 5. E:n vastine Päätettäneen psykoterapiakoulutusten vastuuprofessorin lausunnon perusteella, ettei E:n oikaisupyyntö anna aihetta muuttaa aiemmin tehtyä valintapäätöstä hänen osaltaan. E:lla ei ole hakuedellytyksenä olevaa soveltuvaa pohjakoulutusta eikä kahden vuoden työkokemusta mielenterveyspalveluissa tai sitä vastaavassa tehtävässä. Päätös: Psykoterapiakoulutusten vastuuprofessorin lausunnon perusteella E:n oikaisupyyntö ei anna aihetta muuttaa aiemmin tehtyä valintapäätöstä hänen osaltaan, koska

7 Saija Vaahtolla ei ole hakuedellytyksenä olevaa soveltuvaa pohjakoulutusta eikä kahden vuoden työkokemusta mielenterveyspalveluissa tai sitä vastaavassa tehtävässä. 8. Hämeenlinnan hallinto-oikeuden lausuntopyyntö henkilö F:n valituksen johdosta Hämeenlinnan hallinto-oikeus on pyytänyt muutoksenhakulautakunnalta lausuntoa henkilö F:n valituksesta (liite 1). Yliopistolain (558/2009) 82 :n mukaan opiskelijaksi hakenut henkilö saa hakea yliopistolta kirjallisesti oikaisua opiskelijaksi ottamista koskevaan päätökseen 14 päivän kuluessa valinnan tuloksen julkistamisesta. Jyväskylän yliopiston johtosäännön 43 :n mukaan opiskelijavalintaan tyytymätön voi pyytää siihen oikaisua yliopiston muutoksenhakulautakunnalta. Hallinto-oikeus pyytää lausuntoa kaikista valituksessa esitetyistä vaatimuksista ja valitusperusteista, jotka koskevat Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan päätöksiä D776/ /2018 ja D843/ /2018. Ensimmäinen edellä mainituista muutoksenhakulautakunnan päätöksistä koskee henkilö F:n oikaisupyyntöä kulttuuriympäristön tutkimuksen maisteriohjelman opiskelijavalinnan valintapäätökseen. Muutoksenhakulautakunta ei muuttanut aiempaa humanistis-yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan tekemää kielteistä päätöstä, koska F:n hakemuksessa ei ollut riittäviä maisteriohjelman valintaperusteissa edellytettyjä perusteita ja tavoitteita kulttuuriympäristön tutkimuksen opintoihin eikä niiden kautta suuntautuviin kulttuuriympäristön työelämätehtäviin. Liite 2. Toinen muutoksenhakulautakunnan päätöksistä koskee henkilö F:n oikaisupyyntöä lisäaikahakemukseen tehtyyn päätökseen. Muutoksenhakulautakunta ei muuttanut kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnan tekemää päätöstä, jonka mukaan F:lle ei myönnetty lisäaikaa tutkinnon suorittamiseen. Lisäajan myöntämiselle ei ollut perustetta, koska F on suorittanut kasvatustieteen maisterin tutkintoon opetussuunnitelman mukaan edellytettävät opinnot. Liite 3. Muihin henkilö F:n valituksessaan esille nostamiin kohtiin muutoksenhakulautakunta vastaa lausuntoluonnoksessa (liite 4) esitetysti. 1. Hämeenlinnan hallinto-oikeuden lausuntopyyntö 2. Muutoksenhakulautakunnan päätös F:n oikaisupyyntöön kulttuuriympäristön tutkimuksen maisteriohjelman kielteisestä valintapäätöksestä 3. Muutoksenhakulautakunnan päätös F:n oikaisupyyntöön kielteisestä lisäaikapäätöksestä 4. Luonnos lausunnoksi Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle

8 Lähetetään Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen pyydettynä lausuntona liitteen 4 mukainen lausunto sekä muutoksenhakulautakunnan päätökset (liitteet 2 ja 3). Päätös: Lähetetään Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen pyydettynä lausuntona liitteen 4 mukainen lausunto sekä muutoksenhakulautakunnan päätökset (liitteet 2 ja 3). 9. Hämeenlinnan hallinto-oikeuden lausuntopyyntö henkilö G:n valituksen johdosta Hämeenlinnan hallinto-oikeus on pyytänyt muutoksenhakulautakunnalta lausuntoa henkilö G:n valituksesta (liite 1). Yliopistolain (558/2009) 82 :n mukaan opiskelijaksi hakenut henkilö saa hakea yliopistolta kirjallisesti oikaisua opiskelijaksi ottamista koskevaan päätökseen 14 päivän kuluessa valinnan tuloksen julkistamisesta. Jyväskylän yliopiston johtosäännön 43 :n mukaan opiskelijavalintaan tyytymätön voi pyytää siihen oikaisua yliopiston muutoksenhakulautakunnalta. Henkilö G haki humanistis-yhteiskuntatieteelliseen tiedekuntaan yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksen tohtoriohjelmaan, yhteiskuntapolitiikan opintosuuntaan maaliskuussa 2018 (liite 2), mutta häntä ei hyväksytty jatko-opiskelijaksi. G lähetti yliopiston muutoksenhakulautakunnalle oikaisupyynnön (liite 3) koskien kielteistä valintapäätöstä. Oikaisupyynnössään G tuo esiin mm. tutkimussuunnitelmaan ja tutkimusaiheeseen liittyvää kokemustaan ja maisterintutkielman arvosanaansa liittyviä seikkoja. Oikaisupyynnön johdosta yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksen tohtoriohjelman johtoryhmän puheenjohtajana, laitoksen tutkimuksesta vastaava varajohtaja ja tohtorikoulutuksesta vastaava suunnittelija valmistelivat erilliset lausunnot, joihin sisältyvät tohtorikoulutuksen valintaperusteet (liite 4). G antoi vastineen lausuntoihin (liite 5). Muutoksenhakulautakunta käsitteli G:n oikaispyynnön kokouksessaan ja totesi, ettei oikaisupyyntö antanut aihetta muuttaa aiemmin tehtyä valintapäätöstä hänen osaltaan. Valituksessaan Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle G nostaa erityisesti esiin sen, että muutoksenhakulautakunta ei ole ottanut dosentti Arto Luukkasen lausuntoa riittävästi huomioon. G:n korostama dosentti Luukkasen lausunto ei kuitenkaan muuta hakemuksen puutteita suhteessa tohtorikoulutuksen valintakriteereihin. 1. Hämeenlinnan hallinto-oikeuden lausuntopyyntö 2. G:n hakemus humanistis-yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan jatko-opiskelijaksi 3. G:n oikaisupyyntö muutoksenhakulautakunnalle 4. Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksen ja koulutussuunnittelija Heli Niskasen lausunnot oikaisupyynnön johdosta, lausunnot sisältävät jatkokoulutushaun valintaperusteet 5. G:n vastine lausuntoihin

9 6. Muutoksenhakulautakunnan päätös G:n oikaisupyyntöasiassa 7. Luonnos lausunnoksi Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle Lähetetään Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen pyydettynä lausuntona liitteen 7 mukainen lausunto sekä taustamateriaalit. Päätös: Lähetetään Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen pyydettynä lausuntona liitteen 7 mukainen lausunto sekä taustamateriaalit. Puheenjohtaja Iiris Aaltio Pöytäkirjan tarkastajat Jani Repo Virpi Uotinen

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 1/2019)

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 1/2019) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MUUTOKSENHAKU- LAUTAKUNTA Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous 10.1.11.2019 (nro 1/2019) Aika: klo 8.15 9.01 Paikka: AgB 201 Läsnä: Iiris Aaltio, Kaisa Aunola, Kaija

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 4/2017)

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 4/2017) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MUUTOKSENHAKU- LAUTAKUNTA Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous 6.4.2017 (nro 4/2017) Aika: klo 8.08-8.30 Paikka: Ag B301 Läsnä: Kaisa Aunola, Kaija Collin, Raino Mäkinen,

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 4/2018)

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 4/2018) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MUUTOKSENHAKU- LAUTAKUNTA Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous 20.6.2018 (nro 4/2018) Aika: klo 8.15 9.15 Paikka: Ag B201 Läsnä: Kaisa Aunola, Kaija Collin, Teppo

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 11/2017)

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 11/2017) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MUUTOKSENHAKU- LAUTAKUNTA Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous 30.11.2017 (nro 11/2017) Aika: klo 8.15 9.09 Paikka: Ag B201 Läsnä: Kaisa Aunola, Kaija Collin, Piia

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 3/2019)

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 3/2019) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MUUTOKSENHAKU- LAUTAKUNTA Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous 16.4.2019 (nro 3/2019) Aika: klo 8.15 9.10 Paikka: AgB301 Läsnä: Iiris Aaltio, Kaisa Aunola, Kaija Collin,

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 3/2018)

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 3/2018) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MUUTOKSENHAKU- LAUTAKUNTA Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous 7.6.2018 (nro 3/2018) Aika: klo 8.15 8.43 Paikka: Ag B201 Läsnä: Iiris Aaltio, Kaisa Aunola, Kaija Collin,

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 8/2018)

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 8/2018) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MUUTOKSENHAKU- LAUTAKUNTA Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous 29.11.2018 (nro 8/2018) Aika: klo 8.15 8.47. Paikka: AgB 301 Läsnä: Iiris Aaltio, Kaisa Aunola, Kaija

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 3/2017)

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 3/2017) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MUUTOKSENHAKU- LAUTAKUNTA Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous 2.3.2017 (nro 3/2017) Aika: klo 8.16-8.45 Paikka: Ag B301 Läsnä: Iiris Aaltio, Piia Einonen, Sami Kollanus,

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 5/2017)

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 5/2017) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MUUTOKSENHAKU- LAUTAKUNTA Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous 4.5.2017 (nro 5/2017) Aika: klo 8.15-9.12 Paikka: Ag B301 Läsnä: Kaisa Aunola, Kaija Collin, Piia Einonen,

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 7/2017)

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 7/2017) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MUUTOKSENHAKU- LAUTAKUNTA Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous 21.6.2017 (nro 7/2017) Aika: klo 8.17-9.13 Paikka: AgB301 Läsnä: Kaisa Aunola, Kaija Collin, Piia Einonen,

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 10/2017)

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 10/2017) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MUUTOKSENHAKU- LAUTAKUNTA Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous 26.10.2017 (nro 10/2017) Aika: klo 8.17 9.31 Paikka: AgB201 Läsnä: Kaija Collin, Piia Einonen, Sami

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 7/2019)

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 7/2019) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MUUTOKSENHAKU- LAUTAKUNTA Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous 20.8.2019 (nro 7/2019) Aika: klo 8.15 11.54 Paikka: AgB301 Läsnä: Iiris Aaltio, Kaija Collin, Piia Einonen,

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 5/2018) Aika: klo Paikka: Ag B301

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 5/2018) Aika: klo Paikka: Ag B301 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MUUTOKSENHAKU- LAUTAKUNTA Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous 23.8.2018 (nro 5/2018) Aika: klo 8.15 10.50 Paikka: Ag B301 Läsnä: Iiris Aaltio, Kaisa Aunola, Kaija

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTON PSYKOTERAPEUTTIKOULUTUS HAKUOPAS

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTON PSYKOTERAPEUTTIKOULUTUS HAKUOPAS JYVÄSKYLÄN YLIOPISTON PSYKOTERAPEUTTIKOULUTUS HAKUOPAS 1. HAKEMINEN JYVÄSKYLÄN YLIOPISTON JÄRJESTÄMIIN PSYKOTERAPEUTTIKOULUTUKSIIN Jyväskylän yliopiston järjestämät psykoterapeuttikoulutusohjelmat ovat

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTON PSYKOTERAPEUTTIKOULUTUS HAKUOPAS

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTON PSYKOTERAPEUTTIKOULUTUS HAKUOPAS JYVÄSKYLÄN YLIOPISTON PSYKOTERAPEUTTIKOULUTUS HAKUOPAS 1. HAKEMINEN JYVÄSKYLÄN YLIOPISTON JÄRJESTÄMIIN PSYKOTERAPEUTTIKOULUTUKSIIN Jyväskylän yliopiston järjestämät psykoterapeuttikoulutusohjelmat ovat

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT: JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieleellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2014 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadeltaani Professori Terhi-Anna Wilska / Professori Jaakko Seiklcula

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 6/2012 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2011 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Arvioinnin uusiminen, arvosanojen korottaminen ja arvioinnin oikaisu

Arvioinnin uusiminen, arvosanojen korottaminen ja arvioinnin oikaisu Arvioinnin uusiminen, arvosanojen korottaminen ja arvioinnin oikaisu 2011 Opintosuoritusten uusiminen ja arvosanojen korottaminen (A 603/2005, 12 ) Opiskelijalle. joka ei ole suorittanut tutkintoon kuuluvia

Lisätiedot

Kokouksen 12 / 2009 asialista

Kokouksen 12 / 2009 asialista Kokouksen 12 / 2009 asialista 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Kasvatustieteiden tiedekunnan esitys yliopiston rehtorille dekaanin nimeämisestä 4. Esitys lisäjäsenten määräämiseksi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 (5) 227 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2015-010492 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen, jonka

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 7/2017 Kokous: Keskiviikko 23.8.2017 klo 9.00 Paikka YN330 Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen varajäsen: Läsnä:

Lisätiedot

Arvioinnin uusiminen, arvosanojen korottaminen, arvioinnin oikaiseminen, todistukset ja kv-liitteet M.Lahdenkauppi

Arvioinnin uusiminen, arvosanojen korottaminen, arvioinnin oikaiseminen, todistukset ja kv-liitteet M.Lahdenkauppi Arvioinnin uusiminen, arvosanojen korottaminen, arvioinnin oikaiseminen, todistukset ja kv-liitteet 7.2.2013 M.Lahdenkauppi Opintosuoritusten uusiminen ja arvosanojen korottaminen (A 603/2005, 12 ) Opiskelijalle,

Lisätiedot

PSYKOTERAPEUTTI- KOULUTUKSEN JÄRJESTÄMINEN JYVÄSKYLÄN YLIOPISTOSSA. Jaakko Seikkula, jaakko.seikkula@jyu.fi Jarl Wahlström, jarl.wahlstrom@jyu.

PSYKOTERAPEUTTI- KOULUTUKSEN JÄRJESTÄMINEN JYVÄSKYLÄN YLIOPISTOSSA. Jaakko Seikkula, jaakko.seikkula@jyu.fi Jarl Wahlström, jarl.wahlstrom@jyu. PSYKOTERAPEUTTI- KOULUTUKSEN JÄRJESTÄMINEN JYVÄSKYLÄN YLIOPISTOSSA Jaakko Seikkula, jaakko.seikkula@jyu.fi Jarl Wahlström, jarl.wahlstrom@jyu.fi Säädökset ja päätökset Valtioneuvoston asetus terveydenhuollon

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1/2013 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali Tiedekuntaneuvosto Dekaanin vaali ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan dekaanin vaali 3. Muut asiat Tiedekuntaneuvosto Kokous Dekaanin vaalikokous Hallintopäällikkö

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT: JYvÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 8/2014 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Terhi-Anna Wilska / Professori Jaakko Seikkula

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA Kasvatustieteiden tiedekunnan maisteritason erillinen opiskelijavalinta kauppatieteiden kandidaateille kevät 2014 Kasvatustieteiden maisterin tutkinto Valintaperusteet 1. Yleistä Joustava opintopolun kasvatuspsykologian

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kokous: Keskiviikko 26.1.2011 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

Sähkötekniikan korkeakoulun tutkintosäännön päätöksentekijät

Sähkötekniikan korkeakoulun tutkintosäännön päätöksentekijät Sähkötekniikan korkeakoulun tutkintosäännön päätöksentekijät Hyväksytty sähkötekniikan akateemisessa komiteassa 7. päivänä kesäkuuta 2011. Niissä kohdissa, joissa päättäjä johtuu jostain muusta säännöstä

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta

LAPIN YLIOPISTO. Oikeustieteiden tiedekunta Oikeustieteiden tiedekunta 14.1.2016 Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston kokous pidetään keskiviikkona 20.1. klo 10.00 alkaen oikeustieteiden tiedekunnan kokoushuoneessa, Yliopistonkatu

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2013 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Pöytäkirjan pitiijä opintoasiat Niina Simanainen, opintoasiainpäällikkö, puh , 5-posti:

Pöytäkirjan pitiijä opintoasiat Niina Simanainen, opintoasiainpäällikkö, puh , 5-posti: JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2015 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadelzaani Professori Terhi-Anna Wilska / Professori Jaakko Seikkula

Lisätiedot

KOGNITIIVISEN YKSILÖPSYKOTERAPEUTTIKOULUTUKSEN VALINTAPERUSTEET

KOGNITIIVISEN YKSILÖPSYKOTERAPEUTTIKOULUTUKSEN VALINTAPERUSTEET KOGNITIIVISEN YKSILÖPSYKOTERAPEUTTIKOULUTUKSEN VALINTAPERUSTEET HAKEMINEN HAKUAIKA: 16.03.2018 23.04.2018 Koulutukseen haetaan lomakkeella, joka tulee hakuajan alkaessa 16.03.2018 Turun yliopiston psykoterapeuttikoulutusten

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 8/2017)

Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous (nro 8/2017) JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MUUTOKSENHAKU- LAUTAKUNTA Jyväskylän yliopiston muutoksenhakulautakunnan kokous 24.8.2017 (nro 8/2017) Aika: klo 8.15-10.25 Paikka: Ag B301 Läsnä: Kaisa Aunola, Kaija Collin, Piia

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa MaC222 KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa MaC222 KÄSITELTÄVÄT ASIAT: JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 8/2010 Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi Anna Wilska Jäsen / Varajäsen

Lisätiedot

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö

tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet rehtori vararehtorit yhteisöjohtaja henkilöstöpäällikkö Kokouksen sihteeri Helena Juntunen KOKOUSKUTSU gsm 040 4844 111 Privatel 83 2409 (email: Helena.Juntunen(at)ulapland.fi) 9.12.2009 Kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvoston jäsenet ja varajäsenet

Lisätiedot

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, ,

Sihteerinä ja pöytäkirjanpitäjänä Hallintopäällikkö Matti Pylvänäinen, , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kokous: Keskiviikko 16.10.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 5 (FL226) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

AIKA kb PAIKKA Kokous salissa Y KASITELTAVAT ASIAT:

AIKA kb PAIKKA Kokous salissa Y KASITELTAVAT ASIAT: JYVASKYLAN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekun tan e twos to POYTAKII{JA 9/2011 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Arina Wiiska

Lisätiedot

Haku neuropsykologian erikoispsykologin koulutukseen 2016 2019 erikoistumiskoulutus 70 op, Helsingin yliopisto

Haku neuropsykologian erikoispsykologin koulutukseen 2016 2019 erikoistumiskoulutus 70 op, Helsingin yliopisto Haku neuropsykologian erikoispsykologin koulutukseen 2016 2019 erikoistumiskoulutus 70 op, Helsingin yliopisto Yliopistojen erikoistumiskoulutukset ovat korkeakoulututkinnon jälkeen suoritettaviksi tarkoitettuja,

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT: JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1/2015 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Terhi-Anna Wilska / Professori Jaakko SciI±ula

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 8/2009, ASIALISTA Matkailun ja liiketoiminnan tiedekunta 8/2009, 30.9.2009 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Ilmoitusasiat 3. Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan valintaperusteet ja valittavien opiskelijoiden

Lisätiedot

Oppimisen aikainen arviointi Osallistumistodistukset

Oppimisen aikainen arviointi Osallistumistodistukset Oppimisen aikainen arviointi Osallistumistodistukset Markku Kokkonen Opetushallitus 1 Osaamisen ja sivistyksen asialla Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi L ammatillisesta aikuiskoulutuksesta (631/1998,

Lisätiedot

Insinööritieteiden korkeakoulu/oppimispalvelut

Insinööritieteiden korkeakoulu/oppimispalvelut Insinööritieteiden korkeakoulu/oppimispalvelut 20.1.2016 OPINTOJEN HYVÄKSILUKU ENGissä (korvaaminen) Opiskelija Oppimispalvelut Vastuuopettaja Koulutusohjelmajohtaja, vastuuprofessori 1. Opiskelija aloittaa

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1/2012 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Johdanto kauppatieteiden opiskeluun UEF ADUCATE

Johdanto kauppatieteiden opiskeluun UEF ADUCATE Johdanto kauppatieteiden opiskeluun Kauppatieteiden opinnoista Suurin osa opinnoista mahdollista suorittaa joustavina verkkoopintoina, opintoihin jatkuva ilmoittautuminen Suoritustapoina esim. oppimispäiväkirja,

Lisätiedot

MUUALLA KUIN MUODOLLISESSA KOULUTUKSESSA HANKITUN OSAAMI- SEN HYVÄKSILUKEMISLOMAKE

MUUALLA KUIN MUODOLLISESSA KOULUTUKSESSA HANKITUN OSAAMI- SEN HYVÄKSILUKEMISLOMAKE 1 Hakemus on saapunut käsiteltäväksi (pvm) MUUALLA KUIN MUODOLLISESSA KOULUTUKSESSA HANKITUN OSAAMI- SEN HYVÄKSILUKEMISLOMAKE Tällä lomakkeella tutkintoa suorittavat opiskelijat hakevat korvaavuuksia Vaasan

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2012 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Laitosten FL-jatko-opiskelijat kartoitetaan vuosittain ja heidän jatko-opintosuunnitelmansa ajanmukaistetaan tarvittaessa. Ajanmukaistamista (esim.

Laitosten FL-jatko-opiskelijat kartoitetaan vuosittain ja heidän jatko-opintosuunnitelmansa ajanmukaistetaan tarvittaessa. Ajanmukaistamista (esim. O U L U N Y L I O P I S T O L u o n n o n t i e t e e l l i n e n t i e d e k u n t a F L - t u t k i n n o n s u o r i t t a m i n e n 1. Opinto-oikeus Jatko-opinto-oikeuden saaminen. Tieteellisen, taiteellisen

Lisätiedot

Valmistumisklinikka Viestintätieteiden tiedekunta

Valmistumisklinikka Viestintätieteiden tiedekunta Valmistumisklinikka 25.1.2017 Viestintätieteiden tiedekunta Ohjelma Uusi tiedekunta, mikä muuttuu? Voit hakea HuK-tutkintoa kun Gradun palautuksesta maisteriksi Kalmanrajat keväällä 2017 Todistushakemuksen

Lisätiedot

TERVEYSTIETEIDEN PERUSTUTKINTOJA KOSKEVAT YLEISET MÄÄRÄYKSET

TERVEYSTIETEIDEN PERUSTUTKINTOJA KOSKEVAT YLEISET MÄÄRÄYKSET TERVEYSTIETEIDEN PERUSTUTKINTOJA KOSKEVAT YLEISET MÄÄRÄYKSET 1. Terveystieteiden tutkinto-ohjelman yleisrakenne ja vaadittavat opintosuoritukset Terveystieteiden tutkinto-ohjelmassa kandidaatin tutkinto

Lisätiedot

Aineenopettajan koulutuksen uusien opiskelijoiden info

Aineenopettajan koulutuksen uusien opiskelijoiden info Aineenopettajan koulutuksen uusien opiskelijoiden info 15.6.2016 http://www.helsinki.fi/okl/koulutukset/aineenopettajan/uudet_opiskelijat.html INFO 15.6.2016 Opettajan pedagogisten opintojen opiskelijavalinta

Lisätiedot

Oppimisen aikainen arviointi Näyttötutkinnon suorittajan arviointi. Markku Kokkonen Opetushallitus

Oppimisen aikainen arviointi Näyttötutkinnon suorittajan arviointi. Markku Kokkonen Opetushallitus Oppimisen aikainen arviointi Näyttötutkinnon suorittajan arviointi Markku Kokkonen Opetushallitus L ammatillisesta aikuiskoulutuksesta (631/1998, 8 ) Koulutuksen järjestäjä päättää näyttötutkintoon valmistavan

Lisätiedot

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Pöytäkirja 6A/2011 1 (5) Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 1.6.2011 klo 9.15 10.15 Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Valmistelija Minna Domander, hallintopäällikkö

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011 LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2011 Aika Paikka tiistaina 15.2.2011 klo 13.15 alkaen luonnontieteellisen tiedekunnan kokoushuone YL136-1 Käsiteltävät asiat Hallintopäällikön

Lisätiedot

Lastentarhanopettajan kelpoisuudesta

Lastentarhanopettajan kelpoisuudesta Lastentarhanopettajan kelpoisuudesta Lastentarhanopettajan opintosuunnasta valmistunut kasvatustieteen kandidaatti on pätevä lastentarhanopettaja Myös esikoulun osalta Esi- ja alkuopetuksen sivuaine ei

Lisätiedot

Asiat Professori Anita Kangas. Varajäsen. Professori Martti msiäinen. Professori Pekka Kettunen 1-7

Asiat Professori Anita Kangas. Varajäsen. Professori Martti msiäinen. Professori Pekka Kettunen 1-7 filosofian JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Asia: laitosneuvoston kokous Aika: tiistaina 18.5.2010 klo 9.00 Paikka: MaB 305 PÖYTÄKlRJA 3/2010 Puheenjohtaja: professori Mikko

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2011

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2011 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2011 Istunto LYHTY Torstaina 17.2.2011 klo 12.15 Puheenjohtaja Dekaani Marjatta Lairio 1-14 Jäsenet: Professori Tapio Aittola

Lisätiedot

Orientoivat opinnot, osa Kieli-, käännös- ja kirjallisuustieteiden yksikkö

Orientoivat opinnot, osa Kieli-, käännös- ja kirjallisuustieteiden yksikkö Orientoivat opinnot, osa 3 28.9.2016 Kieli-, käännös- ja kirjallisuustieteiden yksikkö LTLY16 Orientoivat opinnot ja HOPS, 2 op Orientoivat opinnot, osat 1-3 Tutkinto-ohjelmien omat infot HOPS: tutkinto-ohjelmien

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT: JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2/2015 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Profcssori Terhi Anna Wilska / Professori Jaakko Seikkula

Lisätiedot

KÄYTTÄYTYMISTIETEELLISEN TIEDEKUNNAN TUTKINTOJA JA OPINTOJA KOSKEVAT PYSYVÄISMÄÄRÄYKSET

KÄYTTÄYTYMISTIETEELLISEN TIEDEKUNNAN TUTKINTOJA JA OPINTOJA KOSKEVAT PYSYVÄISMÄÄRÄYKSET KÄYTTÄYTYMISTIETEELLISEN TIEDEKUNNAN TUTKINTOJA JA OPINTOJA KOSKEVAT PYSYVÄISMÄÄRÄYKSET Käyttäytymistieteellisen tiedekunnan tiedekuntaneuvoston 14.6.2005 vahvistama. Näitä pysyväismääräyksiä sovelletaan

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto Aika 19.6. 2018 klo 17.20 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Puusaari Seija Rantala Hannu Stenberg-Salonen Heli Virtanen

Lisätiedot

Lukiokoulutuksen lehtorin viran täyttäminen / valitus / lausunnon antaminen hallinto-oikeudelle

Lukiokoulutuksen lehtorin viran täyttäminen / valitus / lausunnon antaminen hallinto-oikeudelle Opetus- ja kasvatuslautakunta 105 27.10.2016 Lukiokoulutuksen lehtorin viran täyttäminen / valitus / lausunnon antaminen hallinto-oikeudelle 559/01.01.01.01/2016 OPEKAS 105 valmistelijat: hallintopäällikkö

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y KÄSITELTÄVÄT ASIAT: JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2014 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / \ aradekaani Professori Terhi-Anna Wilska / Professori Jaakko Scikkula

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa MaC222

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa MaC222 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 10/2010 OPINTOASIAT A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Arviointisuunnitelma 1.8.2015 alkaen toistaiseksi voimassa olevaa L 630/1998, 13 (muutettu L 787/2014) Arvioinnin opasta.

Arviointisuunnitelma 1.8.2015 alkaen toistaiseksi voimassa olevaa L 630/1998, 13 (muutettu L 787/2014) Arvioinnin opasta. Arviointisuunnitelma Arviointisuunnitelma on osa Raahen Porvari- ja Kauppakoulun 1.8.2015 alkaen toistaiseksi voimassa olevaa Opetushallituksen määräyksiin perustuvien liiketalouden perustutkinnon (Dno

Lisätiedot

Taloustieteiden tiedekunnan maisteritason erillinen opiskelijavalinta 2014

Taloustieteiden tiedekunnan maisteritason erillinen opiskelijavalinta 2014 1. Maisteriohjelman nimi Taloustieteiden tiedekunnan maisteritason erillinen opiskelijavalinta 2014 Kauppatieteiden maisterin tutkinto Valintaperusteet 2. Maisteriohjelman yleiskuvaus Maisteritason erillisessä

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y33 134

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y33 134 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 6/2015 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Terhi-Anna Wilska 7 Professori Jaakko Scikkula

Lisätiedot

Humanistisyhteiskuntatieteellinen. tiedekunta. Opiskelijoiden orientaatio, Maija Pöyhönen, Salla Kujala, Tiina Rinne

Humanistisyhteiskuntatieteellinen. tiedekunta. Opiskelijoiden orientaatio, Maija Pöyhönen, Salla Kujala, Tiina Rinne Humanistisyhteiskuntatieteellinen tiedekunta Opiskelijoiden orientaatio, 29.9.2017 Maija Pöyhönen, Salla Kujala, Tiina Rinne JYU. Since 1863. 10.10.2017 1 Sisältö Mikä yliopiston koulutusta ja tutkintoja

Lisätiedot

AIKUISTEN KOGNITIIVISEN PSYKOTERAPEUTTIKOULUTUKSEN VALINTAPERUSTEET

AIKUISTEN KOGNITIIVISEN PSYKOTERAPEUTTIKOULUTUKSEN VALINTAPERUSTEET 1 AIKUISTEN KOGNITIIVISEN PSYKOTERAPEUTTIKOULUTUKSEN VALINTAPERUSTEET HAKEMINEN HAKUAIKA: 15.08.2014 15.10.2014 Koulutukseen haetaan lomakkeella, joka tulee hakuajan alkaessa 15.8.2014 psykologian oppiaineen

Lisätiedot

Infoa voimaan astuneesta uudesta opetussuunnitelmasta, uudistetuista säädöksistä ja opintoja koskevista ohjeista

Infoa voimaan astuneesta uudesta opetussuunnitelmasta, uudistetuista säädöksistä ja opintoja koskevista ohjeista Infoa 1.8.2015 voimaan astuneesta uudesta opetussuunnitelmasta, uudistetuista säädöksistä ja opintoja koskevista ohjeista Kasvatustieteiden yksikkö 10.9.2015 Arja Tahvola PÄÄAINEPOHJAISTEN KOULUTUSTEN

Lisätiedot

A. Hakuperusteena oleva tutkinto Jokin seuraavista tutkinnoista/koulutuksista:

A. Hakuperusteena oleva tutkinto Jokin seuraavista tutkinnoista/koulutuksista: 1 (4) Turun yliopiston lastenpsykiatrian oppiaine järjestää yhteistyössä Turun yliopiston Brahea-keskuksen kanssa perhe- ja paripsykoterapeuttikoulutusohjelman 2015 2019. Koulutus järjestetään Turussa

Lisätiedot

Ohje yleisistä siirtymäsäännösperiaatteista ennen aloittaneille opiskelijoille

Ohje yleisistä siirtymäsäännösperiaatteista ennen aloittaneille opiskelijoille Ohje yleisistä siirtymäsäännösperiaatteista ennen 1.8.2012 aloittaneille opiskelijoille Tampereen yliopiston hallituksen 13.6.2012 hyväksymän ja 1.8.2012 voimaan tulevan tutkintosäännön 33 2 momentin mukaan

Lisätiedot

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149

Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Pöytäkirja 12A/2012 1 (5) Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 12.12.2012 klo 9.15 9.30 Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Valmistelija Minna Domander, hallintopäällikkö

Lisätiedot

Orientoivat opinnot, osa Kieli-, käännös- ja kirjallisuustieteiden yksikkö

Orientoivat opinnot, osa Kieli-, käännös- ja kirjallisuustieteiden yksikkö Orientoivat opinnot, osa 3 28.10.2015 Kieli-, käännös- ja kirjallisuustieteiden yksikkö LTLY16 Orientoivat opinnot ja HOPS, 2 op Orientoivat opinnot, osat 1-3 Tutkinto-ohjelmien omat infot HOPS: tutkinto-ohjelmien

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Esitys: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi dekaani ja sihteerit. Päätös: Esityksen mukainen. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kokous: Keskiviikko 23.1.2013 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2012 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

LAITOSKOKOUS klo 12.00, H306

LAITOSKOKOUS klo 12.00, H306 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MUSIIKIN, TAITEEN JA KULTTUURIN TUTKIMUKSEN LAITOS LAITOSKOKOUS 29.11.2016 klo 12.00, H306 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 12.08. 2 Puheenjohtajan valinta ja sihteerin

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 10/2015 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Terhi-Anna Wilska / Professori Jaakko Seikkula

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 9/2013 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi-Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

Hallintotieteiden perustutkintojen määräykset

Hallintotieteiden perustutkintojen määräykset Filosofinen tiedekunta / Hallintotieteet Hallintotieteiden perustutkintojen määräykset Tutkintojen järjestämistä ja suorittamista koskevat määräykset tarkentavat opetusta ja tutkintoja sääteleviä lakeja,

Lisätiedot

A 3/ Tiedekunnan edustajan nimeäminen yliopiston tasa-arvotoimikuntaan. A 4/ Tiedekunnan lausunto CISDE-tutkimuskeskuksen perustamisesta

A 3/ Tiedekunnan edustajan nimeäminen yliopiston tasa-arvotoimikuntaan. A 4/ Tiedekunnan lausunto CISDE-tutkimuskeskuksen perustamisesta OULUN YLIOPISTO YHDISTELMÄ A1 / 2007 Tiedekuntaneuvosto Kokous 16.1.2007 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTAT A 1 A 4 A 1/2007 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 2/2007 2 Ilmoitusasiat A 3/2007 3 Tiedekunnan edustajan

Lisätiedot

Kaisu Säilä. KTK- ja KTM-tutkinnot Pääaineen ja ohjelman valinta 13.4.2015. Teknillinen tiedekunta

Kaisu Säilä. KTK- ja KTM-tutkinnot Pääaineen ja ohjelman valinta 13.4.2015. Teknillinen tiedekunta Kaisu Säilä KTK- ja KTM-tutkinnot Pääaineen ja ohjelman valinta 13.4.2015 Teknillinen tiedekunta Ohjelmat ja pääaineet Kauppatieteiden kandidaatti Tietotekniikan ja tuotantotalouden ohjelma Pääaine tietotekniikka

Lisätiedot

Tampereen yliopiston tutkintosääntö

Tampereen yliopiston tutkintosääntö 1/13 Tämä tutkintosääntö tulee voimaan 1. päivänä tammikuuta 2017. Tampereen yliopiston tutkintosääntö Yliopistolain (558/2009) 14 :n 2 momentin 8-kohdan ja 28 :n nojalla Tampereen yliopiston hallitus

Lisätiedot

ERILLISET OPETTAJAN PEDAGOGISET OPINNOT (60 op) 2018

ERILLISET OPETTAJAN PEDAGOGISET OPINNOT (60 op) 2018 LIITE 2 KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA ERILLISET OPETTAJAN PEDAGOGISET OPINNOT (60 op) 2018 1. HAKUEDELLYTYKSET Yleisenä edellytyksenä erillisiin opettajan pedagogisiin opintoihin hakemiselle on, että hakija

Lisätiedot

LAPIN YLIOPISTO Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2008, ASIALISTA

LAPIN YLIOPISTO Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta Tiedekuntaneuvosto 3/2008, ASIALISTA Kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta 3/2008, 19.3.2008 ASIALISTA 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Pro gradu -tutkielmien tarkastajien määrääminen 3. Pro gradu tutkielmien arvosteleminen

Lisätiedot

Miten tullaan opettajaksi Helsingin yliopistosta?

Miten tullaan opettajaksi Helsingin yliopistosta? Miten tullaan opettajaksi Helsingin yliopistosta? Opintoasiainkoordinaattori Tanja Steiner 13.10.2004 Teema Opettaja Käyttäytymistieteellinen tiedekunta Opettajankoulutus Helsingin yliopistossa Käyttäytymistieteellinen

Lisätiedot

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y33 134

AIKA klo PAIKKA Kokous salissa Y33 134 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto ESITYS[ISTA 7/2015 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Terhi-Anna Wilska / Professori Jaakko Seikkula

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNNAN OPPI- JA KEVEKO-TOHTORIOHJELMIEN OHJE OPISKELU-OIKEUSHAKUUN SAIMI-JÄRJESTELMÄSSÄ

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNNAN OPPI- JA KEVEKO-TOHTORIOHJELMIEN OHJE OPISKELU-OIKEUSHAKUUN SAIMI-JÄRJESTELMÄSSÄ KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNNAN OPPI- JA KEVEKO-TOHTORIOHJELMIEN OHJE OPISKELU-OIKEUSHAKUUN SAIMI-JÄRJESTELMÄSSÄ Tähän ohjeeseen on koottu sekä yleisiä Saimi-järjestelmän käyttöön ja lomakkeen täyttämiseen

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TOHTORIOHJELMA HENKILÖKOHTAINEN OPINTOSUUNNITELMA LUKUVUOSILLE 2014-2015 JA 2015-2016,

KASVATUSTIETEIDEN TOHTORIOHJELMA HENKILÖKOHTAINEN OPINTOSUUNNITELMA LUKUVUOSILLE 2014-2015 JA 2015-2016, PASSIIVIREKISTERI Henkilökohtainen opintosuunnitelma palautetaan tutkimus- ja jatkokoulutussuunnittelijalle passiivirekisterilomakkeen kanssa viimeistään 31.3. Lisätietoa passiivirekisteristä www.utu.fi/opiskelu/opinnot/passiivirekisteri/

Lisätiedot

LUONNONTIETEIDEN KANDIDAATIN JA FILOSOFIAN MAISTERIN TUTKINTOJA KOSKEVAT YLEISET MÄÄRÄYKSET

LUONNONTIETEIDEN KANDIDAATIN JA FILOSOFIAN MAISTERIN TUTKINTOJA KOSKEVAT YLEISET MÄÄRÄYKSET Johtokunta 7/2013, Asia4 Korjattu liite 1 LUONNONTIETEIDEN KANDIDAATIN JA FILOSOFIAN MAISTERIN TUTKINTOJA KOSKEVAT YLEISET MÄÄRÄYKSET 1. Tutkintojen yleisrakenne, vaadittavat opintosuoritukset ja mitoitus

Lisätiedot

HAKU LUKUVUONNA SUORITETTAVIIN ERILLISIIN OPETTAJAN PEDAGOGISIIN OPINTOIHIN ICT-ALAN OSAAJILLE

HAKU LUKUVUONNA SUORITETTAVIIN ERILLISIIN OPETTAJAN PEDAGOGISIIN OPINTOIHIN ICT-ALAN OSAAJILLE HAKU LUKUVUONNA 2017 2018 SUORITETTAVIIN ERILLISIIN OPETTAJAN PEDAGOGISIIN OPINTOIHIN ICT-ALAN OSAAJILLE Helsingin yliopiston tutkinto- ja oikeusturvajohtosäännön 16 :n mukaan käyttäytymistieteellinen

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kokous: Keskiviikko 11.6.2014 klo 9.00 Fysiikan laitoksen luentosali 4 (FL227) Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 HUMANISTIS-YHTEISKUNTATIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 HUMANISTIS-YHTEISKUNTATIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTO JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 HUMANISTIS-YHTEISKUNTATIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTO Kokous: Keskiviikkona 25.5.2016 klo 10 Lyhty Jäsenet: Läsnä: Päätös: Dekaani Minna-Riitta Luukka,

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit.

2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi puheenjohtaja ja sihteerit. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kokous: Keskiviikko 18.5.2016 klo 9.00 Paikka YN330 Jäsen: Läsnä: Henkilökohtainen varajäsen: Läsnä:

Lisätiedot

Asialista 10A/ (6) Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149

Asialista 10A/ (6) Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Asialista 10A/2011 1 (6) Johtokunnan kokous Aika tiistai 25.10.2011 klo 9.15 Paikka tiedekunnan kokoushuone, Assistentinkatu 7, 1. krs, huone 149 Valmistelija Minna Domander, hallintopäällikkö Jäsenet

Lisätiedot

YHTEISKUNTA- JA KULTTUURITIETEIDEN YKSIKKÖ 7.7.2015

YHTEISKUNTA- JA KULTTUURITIETEIDEN YKSIKKÖ 7.7.2015 1 YHTEISKUNTA- JA KULTTUURITIETEIDEN YKSIKKÖ 7.7.2015 HUMANISTISTEN TIETEIDEN, PSYKOLOGIAN JA YHTEISKUNTATIETEIDEN KANDIDAATIN, SEKÄ FILOSOFIAN, PSYKOLOGIAN JA YHTEISKUNTATIETEIDEN MAISTERIN TUTKINTOJA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.3.2016 klo 17.30 18.20 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta Tiedekuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2/2011 Opintoasiat / A Puheenjohtaja Dekaani / Varadekaani Professori Timo Ahonen / Professori Terhi Anna Wilska Jäsen

Lisätiedot

luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta

luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta JOENSUUN KAMPUS Aineenopettajan ja luokanopettajan koulutus, matematiikka, fysiikka ja kemia Aineenopettajan koulutus, matematiikka, fysiikka ja kemia Biologia

Lisätiedot