PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:35-19:55 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:35-19:55 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28"

Transkriptio

1 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika klo 18:35-19:55 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Riikka Reina, kirkkoherra, puheenjohtaja :ssä Liisa Berghäll Eeva-Liisa Haimelin Juhana Harju Johanna Hautakorpi, puheenjohtaja :ssä , poistui klo pykälän 175 käsittelyn jälkeen Kristiina Hehku Soile Kari Kari Kurka Minna Latvala Liina Länsiluoto Eero Minkkinen Vili Niinikivi Taija Ståhlberg Leena Niinivaara Matti Paavonen Pia Pihlaja Kai Sadinmaa Risto Rantakari Juhani Salonen Muut saapuvilla olleet Anna-Liisa Hyvönen, sihteeri Alkuhartaus Kirkkoherra Riikka Reina piti alkuhartauden

2 PÖYTÄKIRJA 2 (29) Allekirjoitukset Johanna Hautakorpi puheenjohtaja Anna-Liisa Hyvönen sihteeri Riikka Reina puheenjohtaja Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty. Helsinki / 2018 Helsinki / 2018 Eeva-Liisa Haimelin Kristiina Hehku Pöytäkirjan nähtävänäolo Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Kallion seurakunnan kirkkoherranvirastossa, Itäinen papinkatu 2, ja sen nähtävänä pitämisestä on ilmoitettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululle laitetulla ilmoituksella. Riikka Reina kirkkoherra

3 PÖYTÄKIRJA 3 (29) Käsitellyt asiat Liite Otsikko Sivu 170 Kokouksen avaus Laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajat Kokouksen työjärjestys Kirkkoherran katsaus I kappalaisen viran aukijulistaminen ja viran erityispiirteet Helsingin toiminta- ja taloussuunnitelman ja talousarvio vuodelle Henkilöstön kehittämissuunnitelma Yhteisvastuukeräyksen tuotto Kalliossa Muistamiskäytäntöjen ohjeistus Helsingin seurakuntayhtymässä Avustusanomus kristilliseen radiotyöhön Suomen Lähetysseuran palvelusopimuksen päivittäminen Helsingin hiippakunnan kirkkoherrojen kokous Tartto Laura Huovisen ulkomaanmatka Esitys toiminnanjohtajan viran perustamisesta Lausuma vironkielisen seurakuntatyön henkilöstöjärjestelyistä Helsingin seurakuntien yhteinen kirkkomusiikkistrategia III kappalaisen viran haettavaksi julistamisen lykkääminne Viranhoitomääräys Laura Huoviselle Viranhoitomääräys Petri Patroselle Kirkkoherran päätöksiä 9/ Seuraava kokous Ilmoitusasiat Muut mahdolliset asiat Valitusosoitus ja kokouksen päättäminen 29

4 PÖYTÄKIRJA 4 (29) 170 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen.

5 PÖYTÄKIRJA 5 (29) 171 Laillisuus ja päätösvaltaisuus ehdotus Kokous on päätösvaltainen. Läsnä 17/17 jäsentä. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Läsnä 17/17 jäsentä. Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla (KL 7:4). Kutsu ja luettelo käsiteltävistä asioista toimitetaan jäsenille vähintään viisi päivää ennen kokousta (Seurakuntaneuvoston ohjesääntö 1:2).

6 PÖYTÄKIRJA 6 (29) 172 Pöytäkirjan tarkastajat ehdotus Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan Eeva-Liisa Haimelin ja Kristiina Hehku. ehdotus hyväksyttiin. Pöytäkirjan tarkastajat valitaan sihteerin pitämän listan mukaisesti.

7 PÖYTÄKIRJA 7 (29) 173 Kokouksen työjärjestys ehdotus Hyväksytään asialista kokouksen työjärjestykseksi. Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi lisäyksellä kokouksessa jaetuilla kahdella lisäesityslistalla: a) esitys toiminnanjohtajan viran perustamisesta ja b) lausuma vironkielisen seurakuntatyön henkilöstöjärjestelyistä. Työjärjestystä muutetaan siten, että kohta a) ja b) käsitellään ennen Helsingin seurakuntayhtymän yhteinen musiikkistrategian pykälää 186. Edellisen kokouksen pöytäkirja on lähetetty asialistan mukana tiedoksi. Kokouksen asialista on jaettu kahteen osaan: alkuosassa ovat pykälät, joiden oletetaan edellyttävän pidempää keskustelua ja loppuosassa pykälät, joiden päätösehdotuksena on merkitään tiedoksi.

8 PÖYTÄKIRJA 8 (29) 99/ Kirkkoherran katsaus ehdotus Merkitään tiedoksi. Käsittely Kirkkoherra käsitteli katsauksessaan edellisen kokouksen jälkeen seurakuntatyössä tulleita onnistumisia, seurakuntavaaleja, henkilöstöasioita ja rippikoulutyötä. Katsauksen jälkeen käytiin keskustelua ja se merkittiin tiedoksi. Keskustelun aikana todettiin, että seurakunnan on syytä viestiä Kallion seurakunnan rippikoulujen suosiosta ja siitä, että rippikoulut Kalliossa ovat turvallisia kaikille nuorille. Seurakunnan rippikoulumateriaalina käytetään vain piispainkokouksen hyväksymää materiaalia. Merkittiin tiedoksi. Kirkkoherra kertoo suullisesti päällimmäisiä ajankohtaisia asioita.

9 PÖYTÄKIRJA 9 (29) 101/ I kappalaisen viran aukijulistaminen ja viran erityispiirteet ehdotus Hyväksytään Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulille toimitettavaksi I kappalaisen viran erityispiirteet ja pyydetään tuomiokapitulia julistamaan Kallion seurakunnan I kappalaisen viranhaku avoimeksi. Käsittely Kirkkoherra esitteli asian. Puheenjohtaja avasi keskustelun. Keskustelun aikana Juhani Salonen teki vastaesityksen, jota ei kannatettu. esitys hyväksyttiin. Juhani Salonen jätti asiasta eriävän mielipiteen. Liite Liitteet Kallion seurakunnan I kappalainen Riitta Männistö siirtyy eläkkeelle alkaen. Seurakuntaneuvosto on päättänyt pitämässään kokouksessa, että se pyytää tuomiokapitulia julistamaan viran auki ja valitsi työryhmän (Johanna Hautakorpi, Leena Niinivaara, Pia Pihlaja, Riikka Reina ja Juhani Salonen) valmistelemaan viran erityispiirteet pidettävään kokoukseen. Seurakuntaneuvosto käsitteli asiaa pitämässään kokouksessa ja päätti, että viran erityispiirteiden valmistelua jatketaan ja asiaa käsitellään seuraavan kerran pidettävässä kokouksessa. 1 Viran erityiset piirteet 2 Eriävä mielipide Juhani Salonen

10 PÖYTÄKIRJA 10 (29) 108/ Helsingin toiminta- ja taloussuunnitelman ja talousarvio vuodelle 2019 ehdotus Annetaan puoltava lausunto Helsingin toiminta- ja talousuunnitelmaan ja talousarvioesitykseen vuodelle Tarkastetaan ja hyväksytään pöytäkirja tämän pykälän osalta kokouksessa. Kallion seurakunta haluaa kiinnittää erityistä huomiota vieraskielisen työn rahoittamiseen Helsingin seurakuntayhtymässä. Kallion seurakunta näkee tarpeelliseksi seurakuntayhtymän, seurakuntien ja muiden toimijoiden välisen työnjaon ja roolien selkeyttämiseen pitkäjänteisiä päätöksiä. Kallion seurakunta pitää tärkeänä, että tominta ja vastuidenjakoa koskevat päätökset tehdään pikaisesti. Käsittely Kirkkoherra esitteli asian. ehdotus hyväksyttiin. Pöytäkirja tarkastettiin ja hyväksyttiin tämän pykälän osalta kokouksessa. Liitteet Helsingin seurakuntayhtymän Yhteinen kirkkoneuvosto on pitämässään kokouksessa päättänyt lähettää seurakuntaan lausunnolle omasta puolestaan hyväksymänsä vuoden 2019 talousarvioesityksen ja henkilökuntaliitteen sekä vuosien toiminta- ja taloussuunnitelmaehdotuksen. Lausunto palautetaan mennessä 3 23_2018_19 Yhteinen kirkkoneuvosto _264836_0 (1) 4 Toiminta- ja talousarviosuunnitelma ja vuoden 2019 talousarvio (1) 5 Toiminta- ja taloussuunnitelman henkilökuntaliite (1)

11 PÖYTÄKIRJA 11 (29) 604/ Henkilöstön kehittämissuunnitelma 2019 ehdotus Hyväksytään seurakunnan henkilöstön kehittämissuunnitelma vuodelle 2019, samalla myönnetään ulkomaanpäiväraha niille työntekijöille, joiden koulutus tapahtuu ulkomailla kehittämissuunnitelmassa esitetyn mukaisesti. Kirkkoherralle annetaan valtuudet ajankohtaisten myönnettyjen koulutusten uudelleen suuntaamiseen tarvittaessa. Käsittely Kirkkoherra esitteli asian ja muutti esitystä. Muutosesitys: Hyväksytään seurakunnan henkilöstön kehittämissuunnitelma vuodelle 2019, samalla myönnetään ulkomaanpäiväraha niille työntekijöille, joiden koulutus tapahtuu ulkomailla kehittämissuunnitelmassa esitetyn mukaisesti. Kirkkoherralle annetaan valtuudet ajankohtaisten myönnettyjen koulutusten uudelleen suuntaamiseen tarvittaessa. Kaikille kesän rippikouluun osallistuville työntekijöille järjestetään koulutus liittyen turvallisen tilan varmistamisen ja kunnioittavan kohtaamisen kysymyksistä. Päätettiin muutetun esityksen mukaisesti. - Henkilöstön kehittämissuunnitelmassa on huomioitu seurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelmassa mainitut kolme konkreettista tavoitetta vuodelle 2019: 1) Hakeudumme yhteistyöhön ja rakennamme uusia kumppanuuksia alueen toimijoiden kanssa. Jokainen työntekijä ottaa yhteyttä vähintään kahteen itselleen uuteen kumppaniin, alueen toimijatahoon. Viestimme siitä, mitä teemme. 2) Jokainen ryhmä (työtiimi tai seurakuntalaisten ryhmä) viestii tekemästään työstä vähintään kaksi kertaa vuodessa yhteisillä viestintäkanavilla. 3) Jokainen seurakunnan työntekijä tekee työpäivän uusissa toimitiloissa ja kertoo oppimastaan ja ymmärtämästään muille. Järjestämme seurakuntalaisten tuen Redissä. Henkilöstönkehityssuunnitelmaa on käsitelty johtoryhmässä 29.8., ja , yhteisessä työntekijäkokouksessa12.9. ja työalojen vastuuryhmien kokouksissa.

12 PÖYTÄKIRJA 12 (29) Liite 6 Neuvoston hyväksymä henkilöstön kehittämissuunnitelma 2019

13 PÖYTÄKIRJA 13 (29) 111/ Yhteisvastuukeräyksen tuotto Kalliossa ehdotus Merkitään keräystulos tiedoksi. Päätetään käyttää Kallion seurakunnan osuus keräystuotosta puoleksi oman seurakunnan diakonia-avustuksiin ja puolet Lahja ja Veikko Hurstin Laupeuden työhön. Käsittely Kirkkoherra esitteli asian. ehdotus hyväksyttiin. Keräyksen teema oli Nälkä. Diakoniatiimi on käsitellyt asiaa ja toivonut diakoniatyön osuuden lahjoittamista Lahja ja Veikko Hurstin Laupeudentyölle. Yhteisvastuukeräyksen tuotto vuonna 2018 oli 9152,35 euroa. Seurakunnalle jäävä 20 % osuus 1869,88 euroa kirjataan kunkin seurakunnan itse määrittelemälleen kustannuspaikalle. Seurakuntayhtymässä on käsitelty Yhteisvastuukeräyksen hallintoa. Raportti on tarkoitettu Helsingin seurakuntayhtymän sisäiseen käyttöön. Liitteet 7 Yhteinen kirkkoneuvosto (1) YV 8 YKN Yhteisvastuukeräyksen raportti 2018 (1) 9 Yhteisvastuukeräys 2018 Liitteet (1)

14 PÖYTÄKIRJA 14 (29) 99/ Muistamiskäytäntöjen ohjeistus Helsingin seurakuntayhtymässä ehdotus Hyväksytään Kallion seurakunnan huomioinosoituskäytännöt ja lähetetään ohjeistus Helsingin seurakuntayhtymän sisäiselle tarkastukselle. Käsittely Kirkkoherra esitteli asian ja avasi siitä keskustelun. Keskustelun aikana todettiin, että seurakuntayhtymän ohjeistus poikkeaa merkittävästi Kallion seurakunnan käytännöistä. Kirkkoherra muutti esitystä: Kallion seurakunta ottaa käyttöön seurakuntayhtymän yhteiset muistamiskäytännöt alkaen. Päätettiin muutetun esityksen mukaisesti. Liitteet Helsingin seurakuntayhtymän Yhteinen kirkkoneuvosto on pitämässään kokouksessa hyväksynyt liitteenä olevan muistamiskäytäntö ohjeistuksen alkaen Helsingin seurakuntayhtymässä. Ohjeistus on päättänyt lähettää sen käsiteltäväksi seurakuntaneuvostoille ja pyytää samalla seurakuntaneuvostoja raportoimaan Helsingin seurakuntayhtymän sisäiselle tarkastukselle ohjeistuksen hyväksymisestä tai mahdollisista seurakuntakohtaisista muutoksista ohjeistukseen. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto on käsitellyt asiaa pitämässään kokouksessa ja merkinnyt silloin Helsingin seurakuntayhtymän vieraanvaisuus- ja eettiset ohjeet tiedoksi ja ilmoittanut Kallion seurakunnan huomionosoituskäytännön sisäiselle tarkastukselle tiedoksi. 10 Yhteinen kirkkoneuvosto Muistamista koskeva ohjeistus 12 Kallion seurakunnan huomioinosoitusohjeet työntekijöiden merkkipäivänä

15 PÖYTÄKIRJA 15 (29) 110/ Avustusanomus kristilliseen radiotyöhön ehdotus Ei myönnetä avustusta. Päätetään antaa asia kolehtityöryhmän harkittavaksi. Käsittely Kirkkoherra esitteli asian. ehdotus hyväksyttiin. Liite Radio Dein yhteydessä toimiva Kristityt Yhdessä ry hakee ensi vuodelle seurakunnaltamme tukea kotimaan kristilliseen radiotyöhön. 13 Kristityt Yhdessä ry_n avustusanomus

16 PÖYTÄKIRJA 16 (29) 99/ Suomen Lähetysseuran palvelusopimuksen päivittäminen ehdotus Päätetään hyväksyä Suomen Lähetysseuran ja Kallion seurakunnan palvelussopimus liitteen mukaisesti. Käsittely Kirkkoherra esitteli asian. ehdotus hyväksyttiin. Seurakuntaneuvosto on hyväksynyt pitämässään kokouksessa Suomen Lähetysseuran palvelussopimuksen vuodelle Palvelusopimuksen hyväksymisen jälkeen Lähetysseuran toimijoissa on tapahtunut muutoksia. Lisäksi Kallion seurakuntaan on siirtynyt Lähetysseuran nuorten aikuisten Tasausmessuyhteisö. Palvelusopimuksesta on tämän vuoksi käyty päivittämisneuvottelut Kohteet eivätkä summat sopimuksessa muutu. Lähetystoimikunta käsitellyt asiaa Liitteet 14 Kallio_181101_palvelusopimusehdotus_päivitetty

17 PÖYTÄKIRJA 17 (29) 107/ Helsingin hiippakunnan kirkkoherrojen kokous Tartto ehdotus Annetaan virkamääräys kirkkoherra Riikka Reinalle Tarttoon suuntauvalle matkalle. Matkan osalta ulkomaanpäiväraha on 159 euroa. ehdotus hyväksyttiin. Liite Helsingin hiippakunnan kirkkoherrojen kokous pidetään Tartossa. Koska kokous pidetään ulkomailla tulee seurakuntaneuvoston hyväksyä matkasta aiheutuvat ulkomaanpäivärahakustannukset 3 x 53 euroa. Liitteenä matkaohjelma. 15 Ohjelma, kirkkoherrojen kokous 2018 (1)

18 PÖYTÄKIRJA 18 (29) 107/ Laura Huovisen ulkomaanmatka ehdotus Hyväksytään sähköpostikeskustelun mukaisesti Laura Huovisen ulkomaanmatka. Käsittely Kirkkoherra esitteli asian. ehdotus hyväksyttiin. Seurakuntapastori Laura Huovinen on saanut kutsun New Yorkiin pidettävään ekumeeniseen seminaariin liitteessä esitetyn mukaisesti. Kirkkoherra on ollut seurakuntaneuvostoon yhteydessä sähköpostitse ennen matkapäätöksen tekoa, koska seurakuntaneuvoston seuraava kokous on varsinaisen matkan jälkeen. Kukaan seurakuntaneuvoston jäsenistä ei ole ilmaissut, että sen toteuttamiselle olisi estettä. Matka toteutetaan työaikana ja siitä ei aiheudu työnantajalle muita kustannuksia. Laura Huovinen raportoi matkasta seurakuntaneuvostoa Laura Huovinen Invitation Letter (1) 17 Kirkkoherran puolto Laura Huovisen ulkomaanmatkalle

19 PÖYTÄKIRJA 19 (29) 101/ Esitys toiminnanjohtajan viran perustamisesta ehdotus Kallion seurakuntaneuvosto esittää, että yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle päätettäväksi perustaa määräaikaisen viran Nuorten diakoniatalon toiminnanjohtajaksi Käsittely Kirkkoherra esitteli asian. ehdotus hyväksyttiin. Nuorten diakoniatalo on tuomiokirkko rovastikunnan yhteinen projekti koota toimintaa yhteen sekä vahvistaa yhteisen tekemisen kautta vaikuttavuutta. Yhtymä on sijoittanut Nuorten diakoniatalon toiminnanjohtajan tehtävän Kallion seurakuntaan ja päättänyt rahoittaa virkaa ensimmäisen vuoden sekä tehnyt ennakkopäätöksen kolmen vuoden projektista. Kallion seurakunta rahoittaa virkaa niiltä osin, kun toiminnanjohtaja vastaa Kallion seurakunnan rippikoulutyöstä. Nuorten diakoniatalon toiminnanjohtajan tehtävään kuuluu toiminnan johtaminen sekä toiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen yhdessä eri seurakuntien työntekijöiden sekä taloon mukaan tulevien ulkopuolisten toimijoiden kanssa. Toiminnanjohtajan tehtävän tavoitteena on turvata Keskustan alueen seurakuntien nuorille paikka ja mahdollisuus kasvaa vahvassa seurakuntayhteydessä osaavien kirkon ammatillisten tukemana. Kallion seurakunnassa päättyy määräaikainen seurakuntapastorin virka. Kallion seurakunnan pappien määrä ei lisäänny.

20 PÖYTÄKIRJA 20 (29) 99/ Lausuma vironkielisen seurakuntatyön henkilöstöjärjestelyistä ehdotus Kallion seurakunta esittää, että yhtymä vakinaistaisi Dagmar Õunapin työsuhteen vironkielisen seurakuntatyön koodinaattoriksi alkaen. Samalla esitämme, että vironkieliseen työhön perustettua papinvirkaa ei täytettäisi toistaiseksi. Käsittely Kirkkoherra esitteli asian. ehdotus hyväksyttiin. Seurakuntayhtymän vironkilien työ on sijoitettu kotipesäperiaatteella Kallion seurakunnan Alppilan kirkolle. Historian saatossa tehtävää on hoidettu erilaisin työntekijäjärjestelyin turvaten kieliryhmän erityiset tarpeet. Tällä hetkellä virkaa hoitaa kanttori Dagmar Õunap. Kallion seurakunta on erityisen tyytyväinen Dagmar Õunapin tapaan ja tehokkuuteen hoitaa vironkielistä seurakuntatyötä. Koska koulutukseltaan Dagmar on kanttori, on papin tarve messuelämässä hoidettu yhteistyössä Viron evankelis-luterilaisen kirkon (EELK) konsistorion kanssa neuvotellen. Tämä on toiminut hyvin. Samalla yhteys Viroon ja Viron kirkkoon on vahvistunut.

21 PÖYTÄKIRJA 21 (29) 99/ Helsingin seurakuntien yhteinen kirkkomusiikkistrategia ehdotus Merkitään tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin. Liitteet Helsingin seurakuntayhtymän Yhteinen kirkkoneuvosto on pitämässään kokouksessa käsitellyt Helsingin seurakuntien yhteistä kirkkomusiikkistrategiaa. Yhteinen kirkkoneuvosto päätti lähettää liitteenä olevan kirkkomusiikkistrategian seurakuntaneuvostolle tiedoksi ja toimenpiteitä varten. 18 Yhteinen kirkkoneuvosto Kirkkomusiikkistrategia

22 PÖYTÄKIRJA 22 (29) 99/ III kappalaisen viran haettavaksi julistamisen lykkääminen ehdotus Merkitään tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin. Liitteet Seurakuntaneuvosto on pitämässään kokouksessa päättänyt pyytää Kallion seurakunnan III kappalaisen viran aukijulistamisen lykkäämistä. Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli on päättänyt pitämässään istunnossa lykätä viran haettavaksi julistamista saakka. 20 _1_Pöytäkirjanote_Helsingin_hiippakunnan_tuomiokapituli_ III kappalainen

23 PÖYTÄKIRJA 23 (29) 101/ Viranhoitomääräys Laura Huoviselle ehdotus Merkitään tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin. Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli on antanut pitämässään istunnossa viranhoitomääräyksen pastori Laura Huoviselle Kallion seurakunnan Nuorten diakoniatalon toiminnanjohtajaksi ajalle

24 PÖYTÄKIRJA 24 (29) 101/ Viranhoitomääräys Petri Patroselle ehdotus Merkitään tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin. Liite Seurakuntaneuvosto päätti pyytää pitämässään kokouksessa Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulilta viranhoitomääräystä pastori Petri Patroselle Kallion seurakunnan vt. I kappalaiseksi alkaen siihen saakka, kunnes virka vakinaisesti täytetään. Tuomiokapituli on käsitellyt asiaa pitämässään istunnossa ja antanut viranhoitomääräyksen seurakuntaneuvoston pyytämällä tavalla. 21 1_Pöytäkirjanote_Helsingin_hiippakunnan_tuomiokapituli_ P. Patronen

25 PÖYTÄKIRJA 25 (29) 98/ Kirkkoherran päätöksiä 9/2018 ehdotus Merkitään tiedoksi. ehdotus hyväksyttiin. Seurakuntaneuvostolle annetaan tiedoksi mahdollista siirtämistä varten kirkkoherran päätösluettelo. Päätöksen perusteena olevat säädökset: KJ 6:12 ja seurakuntaneuvoston ohjesääntö 8. Liite 22 Kirkkoherranpäätöksiä

26 PÖYTÄKIRJA 26 (29) 191 Seuraava kokous ehdotus Merkitään tiedoksi. Seuraava kokous klo 17 Alppilan kirkossa, Kotkankatu 2. Kokouksen jälkeen n. klo nautitaan yhteinen ateria toimikauden päätteeksi. Merkittiin tiedoksi.

27 PÖYTÄKIRJA 27 (29) 192 Ilmoitusasiat

28 PÖYTÄKIRJA 28 (29) 193 Muut mahdolliset asiat

29 PÖYTÄKIRJA 29 (29) 194 Valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo sekä antoi liitteen mukaiset oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen. Minna Latvala piti loppuhartauden.

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 19:15-19:55 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 19:15-19:55 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 15.05.2018 klo 19:15-19:55 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Eeva-Liisa Hurmerinta, vt. kirkkoherra Liisa Berghäll

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 10.10.2017 klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Teemu Laajasalo, kirkkoherra, poissa Liisa Berghäll

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:50 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:50 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 18.09.2018 klo 18:00-19:50 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Riikka Reina, kirkkoherra Liisa Berghäll Eeva-Liisa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-21:30 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-21:30 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 12.09.2017 klo 18:00-21:30 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Teemu Laajasalo, kirkkoherra, poistui klo 20.43 :n

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 2.5.2012 1 (6) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 Kokousaika: Tiistai 8.5.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Käynti

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 24.2.2014 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2014 Kokousaika: Tiistai 21.1.2014 kello 18.00-19.50 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p

PL HELSINKI ESITYSLISTA p 13.5.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2013 Kokousaika: Tiistai 14.5.2013 kello 18.00- Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu 2, käynti

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p

PL HELSINKI ESITYSLISTA p 22.8.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2013 Kokousaika: Tiistai 27.8.2013 kello 18.00 Paikka: Alppilan kirkko, Kotkankatu 2 (HUOM paikka) Jäsenet:

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09)

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 24.9.2012 1 (6) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2012 Kokousaika: Maanantai 1.10.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisalissa, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 25.9.2013 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2013 Kokousaika: Tiistai 17.9.2013 kello 18.00-18.36 Paikka: Kallion kirkon Kappelisalissa, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 28.2.2014 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 4.2.2014 kello 18.00-19.42 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 30.5.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2013 Kokousaika: Tiistai 14.5.2013 kello 18.00-19.03 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

Johanna Hautakorpi, Elina Koivu, Anna-Riitta Simonen-Kässi, SaaraTolonen.

Johanna Hautakorpi, Elina Koivu, Anna-Riitta Simonen-Kässi, SaaraTolonen. 13.10.2011 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 09/2011 Kokousaika: Tiistai 4.10.2011 kello 18.00-19.08 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2012

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2012 19.4.2012 1 (6) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2012 Kokousaika: Tiistai 24.4.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Käynti

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 28.11.2012 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2012 Kokousaika: Tiistai 4.12.2012 kello 18.00- Paikka: Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A Mahdollisesta esteestä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 17:40-19:00 Mustasaari, Stidi -kokoustila.

PÖYTÄKIRJA. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 17:40-19:00 Mustasaari, Stidi -kokoustila. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 05.06.2018 klo 17:40-19:00 Paikka Mustasaari, Stidi -kokoustila. Saapuvilla olleet jäsenet Minna Hietamäki, puheenjohtaja Kari Kanala, kirkkoherra

Lisätiedot

00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 1.8.2014 1 (4) 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2014 Kokousaika: Maanantai 28.7.2014 kello 12-12.55 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 11.9.2013 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2013 Kokousaika: Tiistai 27.8.2013 kello 18.00 Paikka: Alppilan kirkko, Kotkankatu 2 Jäsenet: Laajasalo Teemu,

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: ti 16.2.2016 klo 16 19.00 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Aalto-Setälä

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 7.6.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2013 Kokousaika: Jäsenet: Tiistai 11.6.2013 kello 17.00 (HUOM! AIKA) Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 28.11.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2013 Kokousaika: Tiistai 3.12.2013 kello 18.00 Paikka: Alppilan kirkon seurakuntasali, Kotkankatu 2 (HUOM!

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09)

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 20.2.2013 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2013 Kokousaika: Tiistai 5.2.2013 kello 18.00-19.35 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p

PL HELSINKI ESITYSLISTA p 4.4.2014 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2014 Kokousaika: Tiistai 8.4.2014 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto /6

Seurakuntaneuvosto /6 Seurakuntaneuvosto 99-109 30.10.2014 1/6 KORSON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 30.10.2014 Paikka: Korson seurakuntakeskus, kokoustila Osallistujat: Pirkko Yrjölä puheenjohtaja

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09)

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 16.9.2011 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 08/2011 Kokousaika: Tiistai 6.9.2011 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Läsnä:

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 12.12.2013 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2013 Kokousaika: Tiistai 3.12.2013 kello 18.40 19.32 Paikka: Alppilan kirkon seurakuntasali, Kotkankatu 2

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikkona 22. päivä kesäkuuta 2016 klo 18.00 alkaen tarjoilua klo 17.30 18.00 Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 42 Kokouksen avaus 43 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika 24.02.2015 klo 18:00-21:25 Kallion kirkon Kappelisali. Saapuvilla olleet jäsenet

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika 24.02.2015 klo 18:00-21:25 Kallion kirkon Kappelisali. Saapuvilla olleet jäsenet Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 24.02.2015 klo 18:00-21:25 Paikka Kallion kirkon Kappelisali Saapuvilla olleet jäsenet Teemu Laajasalo, puheenjohtaja Liisa Berghäll Lasse Karjalainen

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Aika 19.9.2018 klo 16.30 17.55 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO 4.2.2013. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Honkala Sanna-Mari jäsen

PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO 4.2.2013. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2013 Aika: maanantai 4.2.2013 klo 18-- 19.14 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja Ahlström Martti

Lisätiedot

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 NEUVOSTO 31.10.2017 NEUVOSTON KOKOUS Aika Ti 31.10.2017 klo 17.00 18.50 Paikka Kauniaisten kirkko, alatakkahuone Läsnä Poissa Helistekangas Laura Huoponen Kari

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki 1 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.2.2018 klo 19.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Aalto Ilkka Hamari Helena Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 9/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30

ESITYSLISTA 9/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2012 Aika: maanantai 3.12.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi Pöytäkirja 3/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Torstaina 11.9.2014 klo 18.00-21.10 Paikka Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, 74300 Sonkajärvi Osallistujat:

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-20:25 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-20:25 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 06.02.2018 klo 18:00-20:25 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Eeva-Liisa Hurmerinta, kirkkoherra Liisa Berghäll Eeva-Liisa

Lisätiedot

Aika klo 17:30-20:00 Paikka Huopalahden kirkon seurakuntasali, Vespertie 12

Aika klo 17:30-20:00 Paikka Huopalahden kirkon seurakuntasali, Vespertie 12 Haagan seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 03.09.2018 klo 17:30-20:00 Paikka Huopalahden kirkon seurakuntasali, Vespertie 12 Saapuvilla olleet jäsenet Hanna Mithiku, puheenjohtaja Pauliina Alanko

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 14.9.2017 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017 Aika: Torstai 14.9.2017 klo 18.00 19.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikkona 17.8.2016 klo 18 19.21 Paikka: Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Jäsenet: Jäntti

Lisätiedot

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA Kirkkotie 23 16200 Artjärvi PÖYTÄKIRJA4/2018 ARTJÄRVEN KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 6.6.2018 klo 17.00 Paikka Artjärven seurakuntakoti, Kirkkotie 23, 16200 Artjärvi

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2013 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 17.1.2013 klo 17.00 19.14 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Murto Eija vs. kirkkoherra, pj.,

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Aika klo 18:00-21:10 Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali

Aika klo 18:00-21:10 Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 11.04.2016 klo 18:00-21:10 Paikka Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali Saapuvilla olleet jäsenet Anne Lindell, puheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 10.4.2013 klo 16.00-19.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 60 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 61 SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Aika 12.12.2018 klo 16.30 17.05 (tarjoilu kokouksen jälkeen vapaaehtoisten kiitosjuhlassa klo 18.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kannelmäen seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:45 Paikka Seurakuntakeskus, Vanhaistentie 6

PÖYTÄKIRJA. Kannelmäen seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:45 Paikka Seurakuntakeskus, Vanhaistentie 6 Kannelmäen seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 10.10.2016 klo 18:00-19:45 Paikka Seurakuntakeskus, Vanhaistentie 6 Saapuvilla olleet jäsenet Sakari Enrold, puheenjohtaja Timo Sahi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA)

Pöytäkirja Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA) 5-2016 Aika Torstai 26.5.2016 klo 17.00 (kahvit klo 16.45) Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA) ASIALISTA

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p

PL HELSINKI ESITYSLISTA p 8.5.2014 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2014 Kokousaika: Tiistai 13.5.2014 kello 18.00 HUOMIO KLO 17 ALKAEN seurakuntaneuvoston ja johtoryhmän yhteinen

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 2.6.2014 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2014 Kokousaika: Tiistai 13.5.2014 kello 18.30 20.18 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 31.10.2012 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2012 Kokousaika: Tiistai 6.11.2012 kello 18.00 Paikka: Alppilan kirkossa, Kotkankatu 2 Kahvitarjoilu ennen

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 9/ klo

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 9/ klo 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 9/2016 Aika ja paikka Ahlaisten seurakuntakoti 1.11.2016 klo 18.00-19.00 Läsnä: Kuusiranta Helena, pj Gustafsson Tarja Grönblom Kirsi,

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, ,

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, , KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 14.01.2019 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Osallistujat Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo 17.30

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) AIKA torstai klo 17.00 PAIKKA Palokan kirkko, opintosali, Rovastintie 8 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 19.11.2012 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2012 Kokousaika: Tiistai 11.9.2012 kello 18.00-19.35 Paikka: Kallion kirkon Kappelisalissa Jäsenet: Poissa:

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka: Ti 30.1.2018 klo 18.30 seurakuntatalo Asialista: asiat 1 8 (1-8 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat ja pöytäkirjanpitäjä 4. Työjärjestyksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:40-20:00 Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, Helsinki

PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:40-20:00 Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, Helsinki PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 30.11.2015 klo 18:40-20:00 Paikka Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, 00910 Helsinki Saapuvilla olleet jäsenet Martti Häkkänen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo. Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo. Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina Pöytäkirja 1/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten seurakuntatalo Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4 Heino Matti Jaakkola Alpo Kirkkopelto-Marttila

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 21.1.2019 klo 18 19.20 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet Arto Penttinen, pj Janatuinen Pekka

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 04.12.2017 klo 17:00 PAIKKA Koivuniemen leirikeskus Koivuniementie 30 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/70 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: ti 24.2.2015 klo 16 18.25 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja, 14-25 ajan,

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 27.3.2014 1 (12) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 11.3.2014 kello 18.00-20.40 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka YHTEINEN Asialista Aika Keskiviikko 4.2.2015 klo 17.30 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Lappeen seurakuntatalo,

Lisätiedot

Aika klo 18:00-20:25 Paavalinkirkko, Alasali, Sammatintie 5, Helsinki

Aika klo 18:00-20:25 Paavalinkirkko, Alasali, Sammatintie 5, Helsinki Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 08.01.2019 klo 18:00-20:25 Paikka Paavalinkirkko, Alasali, Sammatintie 5, 00550 Helsinki Saapuvilla olleet jäsenet Juha Valkeapää, puheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 20.2.2017 klo 17.30 18.18 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 19.12.2017 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA 3/2017 Aika: Tiistai 19.12.2017 klo 18 19.30. Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 27.2.201 klo 18.00 19.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jouko Isoniemi Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Ahti

Lisätiedot