PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600"

Transkriptio

1 (8) PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2012 Kokousaika: Tiistai kello Paikka: Alppilan kirkossa, Kotkankatu 2 Kahvitarjoilu ennen kokouksen alkua klo lähtien. Mahdollisesta esteestä on ilmoitettava kokouksen sihteerille, anna-liisa.hyvonen@evl.fi tai p. (09) Jäsenet: Riitta Männistö, puheenjohtaja Ahonen Kari, jäsen Aromaa Eekku, jäsen Asikanius Mariella, jäsen Hautakorpi Johanna, jäsen Huttula Tapio, jäsen Kurka Kari, jäsen Minkkinen Eero, jäsen Niinivaara Leena, jäsen Pulli Juhana, jäsen Rankinen Tiina, jäsen Laura Rissanen Simonen-Kässi Anna-Riitta, jäsen Stålström Olli, jäsen Tolonen Saara E., jäsen Vesa Jukka, jäsen Anna-Liisa Hyvönen, sihteeri Poissa: Varalla: Eeva-Liisa Haimelin Juhani Salonen 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avaa kokouksen. 2 Päätösvaltaisuus Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla (KL 7:4). Kutsu ja luettelo käsiteltävistä asioista toimitetaan jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta (Seurakuntaneuvoston ohjesääntö 1:2).

2 2 (8) Kokous on päätösvaltainen. Läsnä 17/17 jäsentä. 3 Pöytäkirjan tarkistajat Esitys: Pöytäkirjan tarkistajiksi valittaneen Laura Rissanen ja Anna-Riitta Simonen-Kässi. 4 Kokouksen työjärjestys Esityslista hyväksyttäneen kokouksen työjärjestykseksi. 5 Kirkkoherran päätökset Luettelo kirkkoherran viranhaltijapäätöksistä. Esitys: Merkitään tiedoksi. 6 Kirkkokolehdit vuodelle 2013 Seurakuntaneuvosto päätti pitämässään kokouksessaan, että vuoden 2011 kolehtien valmistelutyöryhmä Eekku Aromaa, Tapio Huttula, Juhana Pulli ja Heikki Ahonen jatkavat tehtävässään myös vuoden 2012 osalta johtoryhmä käsitteli kolehtisuunnitelman laatimista ja esitti, että jatkossa seurakunnan messusuunnitelmaa käytettäisiin apuna kolehtisuunnitelmaa laadittaessa. Tarvittaessa Riitta Männistö voisi olla työryhmässä mukana. Esitys: Seurakuntaneuvosto päättänee antaa vuoden 2013 kolehtien valmistelun kolehtityöryhmälle. 7 Kirkkoherran vaali Kirkkoherran vaalit on pidetty Vaalilautakunnan puheenjohtaja Kari Ahonen kertoo vaalien tuloksesta ja vaaleista sekä vaalilautakunnan vaalin jälkeisistä tehtävistä.

3 3 (8) Esitys: Merkitään tiedoksi. 8 Kirje yhteiselle kirkkoneuvostolle Seurakuntaneuvosto hyväksyi pitämässään kokouksessaan talousarvion vuodelle 2013 ja toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle puheenjohtajan liitteenä olevan esityksen mukaisesti, jossa kehyksen ylitys on euroa. Samalla päätettiin liittää päätökseen ponsi, jonka mukaan Kallion seurakunta lähettää yhteiselle kirkkoneuvostolle kirjeen seurakunnan taloustilanteesta ja vieraskielisen toiminnan vaikutuksesta talouteen. Taloustyöryhmä tulee valmistelemaan pitämässään kokouksessa yhteiselle kirkkoneuvostolle lähetettävää kirjettä. Esitys: Puheenjohtaja esittelee asian. 9 Työntekijöiden jäljellä olevat vuosilomat Kirkkoherra myöntää vuosiloman seurakunnan viranhaltijalle tai työntekijälle, jos sen pitämisajasta ei ole määrätty muun viranomaisen vahvistamassa lomajärjestyksessä. Kirkkoherra myöntää vuosiloman muulle papille ja lähettää päätöksestään tiedon lääninrovastille. Oman vuosilomansa osalta kirkkoherra lähettää suunnitelman tuomiokapitulin sekä lehtorin ja kanttorin osalta kirkkoneuvoston päätettäväksi. (Seurakuntaneuvoston ohjesääntö 3.8.i, Kirkon säädöskokoelma nro 68, 2 ). Esitys: Merkitään tiedoksi seurakunnan työntekijöiden jäljellä olevat vuosilomat ja päätetään niistä siltä osin kuin asia kuuluu seurakuntaneuvoston päätösvaltaan (kanttorien lomat). 10 Henkilöstön koulutussuunnitelman 2012 hyväksyminen Koulutussuunnitelman laatimisen pohjana ovat yhteisesti sovitut pelisäännöt koulutuksien määrästä ja pituudesta. Yleisperiaatteena on, että koulutus kehittää työntekijän valmiuksia työtehtävien toteuttamisessa ja on linjassa seurakunnan toimintasuunnitelmassa esitettyjen tavoitteiden ja painopistealueiden kanssa. Johtoryhmä on käsitellyt koulutusehdotukset pidetyssä kokouksessa ja esittää koulutussuunnitelmaa hyväksyttäväksi. Ehdotettu koulutussuunnitelma alittaa tarkoitukseen varatun budjettikehyksen. Liitteenä Terhi Varjorannan yhtymän ulkopuolisen työnohjauksen tarpeen perustelut.

4 4 (8) Yhteisen koulutussuunnitelman lisäksi johtoryhmä esittää, että sille myönnettäisiin johtoryhmätyöskentelyn kehittämisen valmennusta. Vuonna 2013 Helsingin seurakuntayhtymän henkilöstöpalvelut tarjoaa johtoryhmätyöskentelyn kehittämisen valmennusta (yhteensä 3 pv/johtoryhmä). Ohjelma räätälöidään johtoryhmän tarpeista käsin. Punaisena lankana kulkee kehittyminen johtoryhmänä (mm. johtoryhmän rooli, tavoitteet ja tehtävät, johtoryhmätyöskentelyn toimintatapojen ja yhteisten käytäntöjen selkiinnyttäminen, johtoryhmän jäsenten keskinäisen vuorovaikutuksen ja yhteistyön kehittäminen). Valmennuksen suunnitteluun ja arviointiin osallistuvat työnohjaaja Seija Riekkinen ja koulutussuunnittelija Anitta Huttunen. Valmennuksen toteuttaa johtoryhmävalmennukseen erikoistunut kouluttaja yhdessä koulutussuunnittelija Anitta Huttusen kanssa. Johtoryhmän oma osuus kustannuksista on 800 euroa + mahdolliset tila- ja ruokailu- ym. kustannukset. Henkilöstöpalvelut on varannut option vuodelle 2013 Kallion seurakunnan johtoryhmän käyttöön vs. kirkkoherra Riitta Männistön toiveesta. Tulevalla kirkkoherralla on mahdollisuus ottaa optio käyttöönsä mihin aikaan tahansa vuonna 2013 tai jättää optio käyttämättä. - Liitteet Ehdotus: Keskustellaan ja hyväksyttäneen henkilöstön koulutussuunnitelma vuodelle Lausunnon antaminen Helsingin seurakuntayhtymän toiminta- ja taloussuunnitelmasta ja vuoden 2013 talousarviosta Yhteinen kirkkoneuvosto on kokouksessaan käsitellyt Helsingin seurakuntayhtymän toiminta- ja taloussuunnitelman ja vuoden 2013 talousarvion. Talousarviokirjat jaetaan seurakuntiin viikon 44 alussa, jonka jälkeen ne toimitetaan postitse seurakuntaneuvostojen jäsenille. Seurakuntaneuvostoja pyydetään antamaan toiminta- ja taloussuunnitelmasta ja vuoden 2013 talousarviosta lausuntonsa yhteiselle kirkkoneuvostolle mennessä. Esitys: Käydään keskustelu ja annettaneen puoltava lausunto seurakuntapastorin virkamääräys Seurakuntaneuvosto päätti täyttää 2. seurakuntapastorin viran ajalle ja valitsi pitämässään kokouksessa työryhmän valmistelemaan viran täyttämistä. Työryhmään kuuluivat puheenjohtaja, Mariella Asikanius ja Eero Minkkinen. Seurakuntaneuvosto

5 5 (8) päätti pitämässään kokouksessaan pyytää tuomiokapitulilta virkamääräystä Ilkka Sariolalle Kallion seurakunnan määräaikaiseen seurakuntapastorin virkaan Tuomiokapituli on ilmoittanut, että se ei hyväksy määräaikaista seurakuntapastorin virkamääräystä taloudellisin perustein vaan haluaa jatkuvan virkamääräyksen. Esitys: Puheenjohtaja esittelee asian. Käydään keskustelua ja päätetään asiasta. 13 Diakonian virka Diakoni Anna-Kaisa Tanskan irtisanouduttua diakonian virasta seurakuntaneuvosto päätti pitämässään kokouksessaan valita työryhmän: kirkkoherra, Eeva-Liisa Haimelin, Anne Mäki-Kokkila, Leena Niinivaara ja Juhani Salonen valmistelemaan diakonian viran täyttämistä. Virkaan tuli määräaikaan mennessä12 hakemusta. Työryhmä on käsitellyt hakemukset pitämässään kokouksessa ja kutsunut hakijoista neljä haastatteluun. Työryhmä on valmistellut liitteen mukaisen esityksen diakonian viran täyttämisestä. Diakonian virkaan esitetään valittavaksi sosionomi-diakoni Maarit van Santen ja hänen varalleen diakonissa Arja Tuunela. Palkkaus vaativuusryhmä 502 mukainen. Esitys: Puheenjohtaja esittelee työryhmän ehdotuksen. Käydään keskustelua ja päätetään diakonian viran täyttämisestä. 14 Tiedotussihteerin virka Seurakuntaneuvosto päätti pitämässään kokouksessaan tiedotussihteerin toimen perustamisesta alkaen. Valittiin työryhmä Johanna Hautakorpi, Tapio Huttula, Anna-Riitta Simonen-Kässi ja kirkkoherra valmistelemaan tiedotussihteerin rekrytointia. Määräaikaan mennessä tuli 92 hakemusta. Työryhmä on kokoontunut ja käsittelyt hakemukset pidettyyn haastatteluun kutsuttiin 8 hakijaa. Työryhmä esittää, että tehtävään valitaan valtiotieteiden maisteri Mari Kangasmaa ja hänen varalleen filosofian maisteri Mirja Argillander. Tehtävän vaativuusryhmä 501 mukainen. Esitys: Puheenjohtaja esittelee työryhmän ehdotuksen. Käydään keskustelua ja päätettään tiedotussihteerin valinnasta.

6 6 (8) 15 Diakoni Kati Helinin anomus osa-aikaisesta virkavapaudesta Diakoni Kati Helin anoo osa-aikaista 20 % virkavapautta henkilökohtaisista syistä diakonian virasta ajalle siten, että hän työskentelisi viiden työpäivän sijasta neljä päivää viikossa hoitaen viran keskeiset tehtävät. Esitys: Myönnetään Kati Helinille osa-aikainen 20 %:n virkavapaus. 16 Kirjelmä Helsingin seurakuntayhtymän viestintäyksikölle seurakunnan kotisivujen tapahtumatiedotuksesta Helsingin seurakuntien kotisivut uudistuivat vuosi sitten. Sen jälkeen Kallion seurakunnan sivujen tapahtumat -osiossa ollut samanaikaisesti kahden eri kieliryhmän tapahtumia, viroksi ja suomeksi. Tämä tilanne on sekavoittanut tiedottamista eikä tyydytä kumpaakaan kieliryhmää. Vironkieliset toivovat omaa sivua ja suomenkieliset omaansa. Viestintäyksiköstä on kerrottu, että teknisesti tämä ei onnistu. Muut vieraskieliset ryhmät kuitenkin ovat voineet järjestää tiedotuksensa eri tavoin omana kokonaisuutenaan. Esitys: Kallion seurakuntaneuvosto pyytää viestintäyksikköä järjestämään vironkielisen työn tapahtumatiedotuksen molempia kieliryhmiä tyydyttävällä tavalla. 17 Ilmoitusasiat Seuraava kokous Ma klo 18 Paasitornin Lasikabinetissa, ruokailu klo 19 alkaen. Sitovat ilmoittautumiset erityisruokavalioineen sihteerille viimeistään pidettävässä kokouksessa. 18 Muut mahdolliset asiat 19 Valitusosoitus Puheenjohtaja antaa kirkkolain mukaisen valitusosoituksen.

7 7 (8) 20 Kokouksen päätös Loppurukouksen pitää Mariella Asikanius. Puheenjohtaja päättää kokouksen klo. Riitta Männistö puheenjohtaja Anna-Liisa Hyvönen sihteeri Olemme tarkistaneet tämän pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun mukaiseksi. / 2012 / 2012 Laura Rissanen Anna-Riitta Simonen-Kässi Pöytäkirja on ollut julkisesti nähtävillä kirkkoherranvirastossa / / välisen ajan kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina. Riitta Männistö vs. kirkkoherra

8 8 (8) KALLION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO PL HELSINKI p. (09) Ilmoitus julkipanosta Kallion seurakunnan seurakuntaneuvoston 6. päivänä marraskuuta 2012 pidetyn kokouksen tarkistettu pöytäkirja on julkisesti nähtävillä kirkkoherranvirastossa välisen ajan kirkkoherranviraston aukioloaikoina, osoite Neljäs linja 18. Helsingissä päivänä marraskuuta 2012 Riitta Männistö vs. kirkkoherra

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09)

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 24.9.2012 1 (6) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2012 Kokousaika: Maanantai 1.10.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisalissa, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 21.11.2012 1 (11) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2012 Kokousaika: Tiistai 6.11.2012 kello 18.00-20.13 Paikka: Alppilan kirkossa, Kotkankatu 2 Jäsenet: Riitta

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 2.5.2012 1 (6) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 Kokousaika: Tiistai 8.5.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Käynti

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2012

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2012 19.4.2012 1 (6) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2012 Kokousaika: Tiistai 24.4.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Käynti

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 28.11.2012 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2012 Kokousaika: Tiistai 4.12.2012 kello 18.00- Paikka: Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A Mahdollisesta esteestä

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 25.9.2013 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2013 Kokousaika: Tiistai 17.9.2013 kello 18.00-18.36 Paikka: Kallion kirkon Kappelisalissa, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 1.8.2014 1 (4) 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2014 Kokousaika: Maanantai 28.7.2014 kello 12-12.55 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot

Johanna Hautakorpi, Elina Koivu, Anna-Riitta Simonen-Kässi, SaaraTolonen.

Johanna Hautakorpi, Elina Koivu, Anna-Riitta Simonen-Kässi, SaaraTolonen. 13.10.2011 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 09/2011 Kokousaika: Tiistai 4.10.2011 kello 18.00-19.08 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 7.6.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2013 Kokousaika: Jäsenet: Tiistai 11.6.2013 kello 17.00 (HUOM! AIKA) Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p

PL HELSINKI ESITYSLISTA p 13.5.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2013 Kokousaika: Tiistai 14.5.2013 kello 18.00- Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu 2, käynti

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 19.11.2012 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8/2012 Kokousaika: Tiistai 11.9.2012 kello 18.00-19.35 Paikka: Kallion kirkon Kappelisalissa Jäsenet: Poissa:

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p

PL HELSINKI ESITYSLISTA p 4.4.2014 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2014 Kokousaika: Tiistai 8.4.2014 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p

PL HELSINKI ESITYSLISTA p 22.8.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2013 Kokousaika: Tiistai 27.8.2013 kello 18.00 Paikka: Alppilan kirkko, Kotkankatu 2 (HUOM paikka) Jäsenet:

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 30.5.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2013 Kokousaika: Tiistai 14.5.2013 kello 18.00-19.03 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 28.2.2014 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 4.2.2014 kello 18.00-19.42 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 28.11.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2013 Kokousaika: Tiistai 3.12.2013 kello 18.00 Paikka: Alppilan kirkon seurakuntasali, Kotkankatu 2 (HUOM!

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09)

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 20.2.2013 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2013 Kokousaika: Tiistai 5.2.2013 kello 18.00-19.35 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09)

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 16.9.2011 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 08/2011 Kokousaika: Tiistai 6.9.2011 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Läsnä:

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 27.3.2014 1 (12) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 11.3.2014 kello 18.00-20.40 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 24.2.2014 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2014 Kokousaika: Tiistai 21.1.2014 kello 18.00-19.50 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2012

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2012 16.4.2012 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2012 Kokousaika: Tiistai 27.3.2012 kello 18.00 20.10 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09)

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 13.12.2012 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2012 Kokousaika: Tiistai 4.12.2012 kello 18.00-19.35 Paikka: Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A Jäsenet: Riitta

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 8.5.2014 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2014 Kokousaika: Tiistai 8.4.2014 kello 18.00-21.01 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 11.9.2013 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2013 Kokousaika: Tiistai 27.8.2013 kello 18.00 Paikka: Alppilan kirkko, Kotkankatu 2 Jäsenet: Laajasalo Teemu,

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 12.12.2013 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 11/2013 Kokousaika: Tiistai 3.12.2013 kello 18.40 19.32 Paikka: Alppilan kirkon seurakuntasali, Kotkankatu 2

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 2.6.2014 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2014 Kokousaika: Tiistai 13.5.2014 kello 18.30 20.18 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p

PL HELSINKI ESITYSLISTA p 8.5.2014 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2014 Kokousaika: Tiistai 13.5.2014 kello 18.00 HUOMIO KLO 17 ALKAEN seurakuntaneuvoston ja johtoryhmän yhteinen

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 22.7.2013 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2013 Kokousaika: Tiistai 11.6.2013 kello 17.00 19.13 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012 10.1.2012 1 (8) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012 Kokousaika: Tiistai 3.1.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Käynti

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2012

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2012 19.6.2012 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2012 Kokousaika: Tiistai 5.6.2012 kello 18.00-20.28 Paikka: Alppilan kirkon seurakuntasalissa, Kotkankatu

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 29.1.2013 1 (11) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2013 Kokousaika: Tiistai 22.1.2013 kello 18.00-20.25 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 10.10.2017 klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Teemu Laajasalo, kirkkoherra, poissa Liisa Berghäll

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 7.3.2013 1 (13) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2013 Kokousaika: Tiistai 12.3.2013 kello 18.00- Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu 2,

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 5.11.2013 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2013 Kokousaika: Tiistai 22.10.2013 kello 18.00-20.25 Paikka: Kallion kirkon Kappelisalissa, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, Helsinki

Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, Helsinki 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9 /2013 Aika: maanantai 4.11.2013 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Heltelä Marja puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 19:15-19:55 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 19:15-19:55 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 15.05.2018 klo 19:15-19:55 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Eeva-Liisa Hurmerinta, vt. kirkkoherra Liisa Berghäll

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:50 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-19:50 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 18.09.2018 klo 18:00-19:50 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Riikka Reina, kirkkoherra Liisa Berghäll Eeva-Liisa

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 3.2.2014 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 4.2.2014 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 20.3.2013 1 (15) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2013 Kokousaika: Tiistai 12.3.2013 kello 18.00-20.30 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

Päätettiin pyytää Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulilta virkamääräystä

Päätettiin pyytää Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulilta virkamääräystä 70/2016 90 Seurakuntapastorin valinta Päätetään pyytää Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulilta virkamääräystä pastori Visa Viljamaalle Kallion seurakunnan seurakuntapastorin virkaan 1.10.2016 alkaen vaativuusryhmään

Lisätiedot

Johanna Hautakorpi, Olli Stålström, Saara E. Tolonen.

Johanna Hautakorpi, Olli Stålström, Saara E. Tolonen. 10.2.2012 1 (9) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2012 Kokousaika: Tiistai 7.2.2012 kello 18.00 19.54 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-21:30 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:00-21:30 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 12.09.2017 klo 18:00-21:30 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Teemu Laajasalo, kirkkoherra, poistui klo 20.43 :n

Lisätiedot

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2015 Aika ja paikka Ke 13.5.2015 klo 18.00-19.25 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta),

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Aika 12.12.2018 klo 16.30 17.05 (tarjoilu kokouksen jälkeen vapaaehtoisten kiitosjuhlassa klo 18.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012

PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012 18.1.2012 1 (10) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2012 Kokousaika: Tiistai 3.1.2012 kello 18.00 19.43 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

Martti Ahlströmin koti, Fredrikinkatu 25 A, Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Martti Ahlströmin koti, Fredrikinkatu 25 A, Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9 /2014 Aika: maanantai 1.12.2014 klo 18 19.15 Paikka: Martti Ahlströmin koti, Fredrikinkatu 25 A, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja Ahlström Martti

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Aika 19.9.2018 klo 16.30 17.55 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki puheenjohtaja

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2017 Kirkkoneuvosto Tiistai 14. päivä marraskuuta klo 13:00 alkaen Kahvitarjoilu 12:30

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2017 Kirkkoneuvosto Tiistai 14. päivä marraskuuta klo 13:00 alkaen Kahvitarjoilu 12:30 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Tiistai 14. päivä marraskuuta klo 13:00 alkaen Kahvitarjoilu 12:30 Seurakuntatalo/takasali 121 Kokouksen avaus 122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 123 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.8.2017 klo 17.00 17.48 Paikka Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 63 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.2.2015 klo 17.00 19.40 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: ti 16.2.2016 klo 16 19.00 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Aalto-Setälä

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto 22.9.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 22. päivänä syyskuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

ESITYSLISTA 9/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30

ESITYSLISTA 9/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2012 Aika: maanantai 3.12.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta. Seurakuntatalon pienryhmätila, Rutakontie 20, Sonkajärvi.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta. Seurakuntatalon pienryhmätila, Rutakontie 20, Sonkajärvi. Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta Seurakuntaneuvoston kokous Aika Torstai 8.11.2018 klo 18.30 20.00 Kahvitarjoilu kokouksen alussa. Paikka Osallistujat/Läsnä:

Lisätiedot

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p

PL HELSINKI PÖYTÄKIRJA p 8.5.2013 1 (14) PL 57 00531 HELSINKI PÖYTÄKIRJA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2013 Kokousaika: Tiistai 23.4.2013 kello 18.00-21.05 Paikka: Kallion kirkko, Kappelisali, Itäinen papinkatu

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 1 (5) AIKA keskiviikko klo 17.00-18.30 PAIKKA Aseman Pysäkki, kokoontumistila, Hannikaisenkatu 29 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan

Lisätiedot

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] SEURAKUNTANEUVOSTO

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] SEURAKUNTANEUVOSTO TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] Aika 4.6.2014 Paikka Läsnä Seurakuntakoti, Runeberginkatu 39 A Naukkarinen Auvo, puheenjohtaja Akaan-Penttilä Aulikki Hirvonen-Nurmi Katri Kiviluoto Hilkka

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (1) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2013 Aika: maanantai 7.10.2013 klo 18 19.03 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Heltelä Marja puheenjohtaja Ahlström Martti

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen.

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2019 Aika ja paikka tiistaina 18.6.2019 klo 18.00 20.10 Pihlavan kirkon seurakuntasali Läsnä: Heilimä Janne, pj Frangén Aija-Mari

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014 Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 19.08.2014, klo 17.30 18.45 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 65 KOKOUKSEN AVAUS 66 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 67 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2018. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) poistui 17.

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2018. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) poistui 17. KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2018 Aika: ti 29.5.2018 klo 16.00 17.55 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Poissa: Erkkola Kari Aalto-Setälä

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015 VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika ke 8.4.2015 klo 16.30-18.50 Paikka Valkealan srk-keskus, alasali Läsnäolijat Marttila Marko pj/khra/, esteell. 45, poistui

Lisätiedot

Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra

Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra Aika: Torstai 13.10.2016 klo 18.00, Kahvi klo 17.30 Paikka: Seurakuntakodin kerhohuone Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra Lea Honkanen Anita Kamppi Leena Koivula Tellervo Kuusiranta,varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 Kokousaika Torstai 3.7.2014 kello 17.00 18.02 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi, poissa varajäsen Pauliina Jääskeläinen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 150 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 13/2014 KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen Ellen

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /5

Kalannin kappelineuvosto /5 Kalannin kappelineuvosto 5.3.2018 1/5 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 Aika: Maanantai 5.3.2018 klo 19.30 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo Lipponen

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 18.5.2015 klo 18.00 20.25 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x ) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 25.1.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 25.1. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Aika 23.1.2019 klo 16.30 17.20 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(5) Kellolahdentie 8, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 7.4.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(5) Kellolahdentie 8, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 7.4. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(5) Aika 5.4.2017 klo 16.30 17.25 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Kellolahdentie 8 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2012

SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2012 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2012 Kokousaika 11.4.2012 klo 18.00 20.55 Kokouspaikka srk-talo, Nikkilä Läsnä: Tuomas Alaterä Raila Degerholm Heidi Heikkilä Harry Hänninen

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon taukohuoneessa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot