Siltasairaalan työmaalla maanrakennus- ja louhintatyöt ovat jatkuneet suunnitelmien mukaisesti ja lisäksi perustusten teko ovat käynnistynyt.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Siltasairaalan työmaalla maanrakennus- ja louhintatyöt ovat jatkuneet suunnitelmien mukaisesti ja lisäksi perustusten teko ovat käynnistynyt."

Transkriptio

1 Työmaatiedote :00 Siltasairaala Työmaatiedote 9 Heinäkuu 2018 Siltasairaalan työmaalla maanrakennus- ja louhintatyöt ovat jatkuneet suunnitelmien mukaisesti ja lisäksi perustusten teko ovat käynnistynyt. Valmistuneita töitä ovat: louhinta-/räjäytystyöt lohkolla IV Biomedicumin edustan uuden/lopullisen bussipysäkin rakentaminen ja vanhan bussipysäkin tien vastapuolella olevan kaarteen levennyksen teko (esitetty kuvassa 5, kohta 9) Syöpätautien klinikan parkkipaikan ja piha-alueen maaperätutkimukset/kairaukset Käynnissä olevia töitä ovat: maanrakennustyöt, koko ST-osa louhinta-/räjäytystyöt, lohkot I-III perustustyöt lohkolla IV Paciuksenkadun vieressä sijaitsevan kuilu K6:n talotekniikan ja kierreportaiden purku, (esitetty kuvassa 5, kohta 1). Poistumistieporras ei ole käytössä kuilun rakennustöiden aikana, jotka valmistuvat Paciuksenkadun viereisen tukimuurin teko kuilun K8 rakennustyöt on aloitettu huhtikuun 2018 lopulla (esitetty kuvassa 5, kohta 2). K8:n poistumistieporras ei ole käytössä kuilun rakennustöiden aikana. Sen on korvannut toinen poistumistiereitti, joka kulkee P3-parkkihallista K8-kuilun ohi päätyen Tornisairaalaan (reitti on merkitty poistumistieopasteilla). Poistumistiereitti palautuu takaisin kuilu K8:n kautta kulkevaksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Paciuksenkadun talotekniikkaliittymien kaivutyöt (noin 6 eri kohdassa) on aloitettu Tulevia töitä ovat: Syöpätautien klinikan ja Biomedicumin välinen uusi auto-/kävelytie, työalue aidataan perjantaina ja tie valmistuu syyskuun 2018 aikana (esitetty kuvassa 5 kohdassa 10 sekä kuvassa 6). Viereen tehdään autoliikennettä ja kevyttä liikennettä varten väliaikainen tie, joka on käytössä perjantaista alkaen syyskuuhun 2018 asti (esitetty kuvassa 5 kohdassa 11 sekä kuvassa 6). Paikalle viedään opasteet ohjaamaan liikennettä. Kun uusi tie on saatu käyttöön, voidaan Siltasairaalan työmaa-alue laajentaa lopulliseen kokoonsa syyskuun 2018 lopussa. Syöpätautien klinikan vieressä maasta vesikatolle ulottuvan pienen telineen asennus heinäkuun 2018 aikana (mahdollistaa kylmälaiteasennukset, käytössä syksyyn 2018 asti, esitetty kuvassa 5, kohta 12)

2 Kuva 1. Kallion irtiporausta lohkolla III Kuva 2. Perustusten muottityöt ovat käynnistyneet lohkolla IV

3 Kuva 3. Suojamaton asennusta ennen räjäytystä lohkolla III Työmaan louhinta-, poraus- ja maanrakennustöistä aiheutuu ympäristöön melu-, tärinä- ja pölyhaittaa. Räjäytysikkunoiden ajankohdat ovat ma-pe klo , , ja sekä lineaarikiihdyttimiä lähellä olevalla alueella. Räjäytysikkunan aikana saatetaan tehdä useampi räjäytys. Käyttämättömistä räjäytysikkunoista tullaan ilmoittamaan viimeistään kyseistä ajankohtaa edeltävänä päivänä. Työmaa ilmoittaa tehtävistä räjäytyksistä katkonaisella merkkiäänellä ennen räjäytystä. Räjäytyksen jälkeen ilmoitetaan yhtenäisellä vaara ohi -merkkiäänellä. Helsingin kaupungin ympäristöpalvelut on myöntänyt kahden tunnin pidennyksen Siltasairaalan työmaan melulupaan ajalle Luvan mukaisesti työmaalla on aikavälillä erityisen häiritsevien melua aiheuttavien töiden (mm. louhintatyöt) osalta työaika arkisin klo ja muiden rakennustöiden osalta kaikkina viikonpäivinä klo Pölyn leviämistä tullaan estämään keräämällä porauksesta syntyvä hioutunut kiviaines pusseihin sekä tarvittaessa kastelemalla louhekasoja ja suolaamalla työmaateitä. Tornisairaalan Paciuksenkadun puoleiset ikkunat ja Syöpätautien klinikan eteläpäädyn ikkunat tulee kuitenkin pitää suljettuina. Mahdollisissa vika-, häiriö- tai vauriotapauksissa pyydämme teitä olemaan yhteydessä ensisijaisesti louhintaurakoitsijaan. Louhintaurakoitsija, Destia Oy, Henri Heikkinen, puh , Louhintatyön valvoja, HUS-Kiinteistöt Oy / Kalliotekniikka Consulting Engineers Oy, Erkki Virtanen, puh

4 8520, Tärinäkonsultti, Suomen Louhintakonsultit Oy, Juha Tuovinen, puh , Liikennejärjestelyt ja pysäköintimuutokset Työmaa-alue on laajentunut helmikuussa 2018 alla olevan vaiheen 2 (kuva 4) mukaisesti Syöpätautien klinikkaan asti. Vaiheessa 3 syys-lokakuun 2018 vaihteessa työmaa-alue laajenee lopulliseen kokoonsa. Kuva 4. Siltasairaalan työmaa-alue laajenee osissa

5 Kuva 5. Siltasairaalan työmaa-alue aitauksineen ja purettavine rakennuksineen vaiheen 2 aikana Yllä (kuva 5) on esitetty seuraavat liikennejärjestelyihin liittyvät kohdat punaisin ympyröin: 1. Kuilu K6:n poistumistieporras ei ole käytössä kuilun rakennustöiden aikana, jotka valmistuvat Kuilu K8:n poistumistieporras ei ole käytössä kuilun rakennustöiden aikana. Sen on korvannut toinen poistumistiereitti, joka kulkee P3-parkkihallista K8-kuilun ohi päätyen Tornisairaalaan (reitti on merkitty poistumistieopasteilla). Poistumistiereitti palautuu takaisin kuilu K8:n kautta kulkevaksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. 3. Syöpätautien klinikan asiakasliikenne toisen vaiheen aikana (syyskuuhun 2018 asti, pienet siniset nuolet) 4. Syöpätautien klinikan edustan lisäparkkipaikat asiakkaille (8 kpl), käytössä syyskuuhun 2018 asti 5. Jalankulkureitti työmaan henkilöportti 1:n vierestä Paciuksenkadulle bussipysäkin viereen 6. Jalankulkureitit Tukholmankadulta Syöpätautien klinikalle 7. Paciuksenkadun yli johtanut suojatie poistettu käytöstä lopullisesti 8. Räjäytystyöt lohkon I ja Syöpätautien klinikan välisellä alueella, räjäytysten ajaksi kulku huoltotunnelin läpi katkaistaan, katkon kesto n. 5 min kerrallaan 9. Biomedicumin edustan uuden/lopullisen bussipysäkin rakentaminen ja vanhan bussipysäkin tien vastapuolella olevan kaarteen levennyksen teko ovat valmistuneet 10. Syöpätautien klinikan ja Biomedicumin välinen uusi auto-/kävelytie, työalue aidataan perjantaina ja tie valmistuu syyskuun 2018 aikana (esitetty myös alla kuvassa 6) 11. Väliaikainen tie autoliikennettä ja kevyttä liikennettä varten, käytössä perjantaista alkaen syyskuuhun 2018 asti. Paikalle viedään opasteet ohjaamaan liikennettä (esitetty myös alla kuvassa 6). 12. Syöpätautien klinikan kylmälaiteasennukset mahdollistava, maasta vesikatolle ulottuva pieni teline (käytössä syksyyn 2018 asti)

6 Kuva 6. Syöpätautien klinikan ja Biomedicumin välisen uuden auto-/kävelytien rakentamisesta aiheutuvat liikennejärjestelyt alkaen Syöpätautien klinikan uusi pääsisäänkäynti Paciuksenkadun puolelle valmistuu , jolloin asiakasliikennettä ohjataan kulkemaan myös Paciuksenkadun puolelta. Vanha pääsisäänkäynti poistuu käytöstä viimeistään Pahoittelemme töiden käynnistämisestä, kulkureittien muutoksista sekä rakentamistöistä aiheutuvia häiriöitä. Pyrimme pitämään potilaiden, henkilöstön ja lähistön asukkaiden haitat mahdollisimman pieninä. Pyydämme kaikkia noudattamaan paikalla olevia opasteita. Rakennustöiden valvoja, HUS-Kiinteistöt Oy, Hannu Laurila, puh , Työmaapäällikkö ( asti), SRV Rakennus Oy, Juha Moisander, puh , Työmaapäällikön lomasijainen ( ), SRV Rakennus Oy, Paavo Mujunen, puh , Työmaapäällikkö ( alkaen), SRV Rakennus Oy, Matti Julin, puh , HUS rakentaa Meilahden sairaala-alueelle Siltasairaalan osoitteeseen Haartmaninkatu 4. Hankkeen pääurakoitsijana toimii SRV.

7

Siltasairaalan työmaalla purku-, maanrakennus- ja louhintatyöt ovat jatkuneet suunnitelmien mukaisesti.

Siltasairaalan työmaalla purku-, maanrakennus- ja louhintatyöt ovat jatkuneet suunnitelmien mukaisesti. Työmaatiedote 12.04.2018-16:00 Siltasairaala Työmaatiedote 6 Huhtikuu 2018 Siltasairaalan työmaalla purku-, maanrakennus- ja louhintatyöt ovat jatkuneet suunnitelmien mukaisesti. Käynnissä olevia töitä

Lisätiedot

Siltasairaalan työmaalla purku-, maanrakennus- ja louhintatyöt ovat jatkuneet suunnitelmien mukaisesti.

Siltasairaalan työmaalla purku-, maanrakennus- ja louhintatyöt ovat jatkuneet suunnitelmien mukaisesti. Työmaatiedote 09.05.2018-14:00 Siltasairaala Työmaatiedote 7 Toukokuu 2018 Aamun ensimmäinen räjäytysikkuna siirtyy ajalle 7.15-7.25 (entinen aika oli 7.40-7.50) ja se otetaan käyttöön ke 16.5.2018 alkaen.

Lisätiedot

Siltasairaalan työmaalla purku-, maanrakennus- ja louhintatyöt ovat jatkuneet suunnitelmien mukaisesti.

Siltasairaalan työmaalla purku-, maanrakennus- ja louhintatyöt ovat jatkuneet suunnitelmien mukaisesti. Työmaatiedote 14.06.2018-08:00 Siltasairaala Työmaatiedote 8 Kesäkuu 2018 Siltasairaalan työmaalla purku-, maanrakennus- ja louhintatyöt ovat jatkuneet suunnitelmien mukaisesti. Valmistuneita töitä ovat:

Lisätiedot

Mahdollisissa vika-, häiriö- tai vauriotapauksissa pyydämme teitä olemaan yhteydessä ensisijaisesti louhintaurakoitsijaan.

Mahdollisissa vika-, häiriö- tai vauriotapauksissa pyydämme teitä olemaan yhteydessä ensisijaisesti louhintaurakoitsijaan. Työmaatiedote 26.11.2018-17:30 Siltasairaala Työmaatiedote 13 Marraskuu 2018 Siltasairaalan työmaalla ST-osan maanrakennustyöt ovat pääosin valmistuneet. Perustusten ja maanpaineseinien teko ovat jatkuneet

Lisätiedot

Mahdollisissa vika-, häiriö- tai vauriotapauksissa pyydämme teitä olemaan yhteydessä ensisijaisesti louhintaurakoitsijaan.

Mahdollisissa vika-, häiriö- tai vauriotapauksissa pyydämme teitä olemaan yhteydessä ensisijaisesti louhintaurakoitsijaan. Työmaatiedote 20.12.2018-15:00 Siltasairaala Työmaatiedote 14 Joulukuu 2018 Siltasairaalan työmaalla ST-osan perustusten ja maanpaineseinien teko ovat valmistuneet ja rakennuksen rungon pystyttäminen on

Lisätiedot

Siltasairaala. Työmaatiedote 12 Lokakuu Työmaatiedote :00

Siltasairaala. Työmaatiedote 12 Lokakuu Työmaatiedote :00 Työmaatiedote 15.10.2018-13:00 Siltasairaala Työmaatiedote 12 Lokakuu 2018 Siltasairaalan työmaalla ST-osan maanrakennustyöt sekä perustusten ja maanpaineseinien teko ovat jatkuneet suunnitelmien mukaisesti.

Lisätiedot

Metro länteen asukastilaisuus

Metro länteen asukastilaisuus Metro länteen asukastilaisuus 25.4.2016 Ohjelma Hankkeen esittely, projektipäällikkö Tero Palmu, Länsimetro Oy Espoonlahden aseman ja ratatunnelin louhinta: työmaa-alueet, työajat ja -vaiheet, projektijohtaja

Lisätiedot

Metro länteen asukastilaisuus Iivisniemen koulu

Metro länteen asukastilaisuus Iivisniemen koulu Metro länteen asukastilaisuus Iivisniemen koulu 10.3.2016 Ohjelma Hankkeen esittely, projektipäällikkö Tero Palmu, Länsimetro Oy Finnoon ratatunnelin ja aseman louhinta: työmaaalueet, työajat ja vaiheet,

Lisätiedot

Metro länteen asukastilaisuus Kaitaan koulu

Metro länteen asukastilaisuus Kaitaan koulu Metro länteen asukastilaisuus Kaitaan koulu 5.4.2016 Ohjelma Hankkeen esittely, projektipäällikkö Tero Palmu, Länsimetro Oy Kaitaan ratatunnelin ja aseman louhinta: työmaa-alueet, työajat ja vaiheet, projektipäällikkö

Lisätiedot

Metro länteen Asukastilaisuus Sammalvuoren varikon louhinta

Metro länteen Asukastilaisuus Sammalvuoren varikon louhinta Metro länteen Asukastilaisuus Sammalvuoren varikon louhinta Länsimetro Oy Ohjelma Hankkeen esittely toimitusjohtaja Matti Kokkinen Länsimetro Oy Sammalvuoren varikon louhinta; työmaa-alue, työajat ja -vaiheet

Lisätiedot

KIINTEISTÖ OY TURUN TELAKKARANNAN AJOTUNNELIN LOUHINNAN ALOITTAMISEN INFOTILAISUUS

KIINTEISTÖ OY TURUN TELAKKARANNAN AJOTUNNELIN LOUHINNAN ALOITTAMISEN INFOTILAISUUS Copyright Suomen INFRA Palvelu Oy. Kuvien kopiointi ja käyttö kielletty. KIINTEISTÖ OY TURUN TELAKKARANNAN AJOTUNNELIN LOUHINNAN ALOITTAMISEN INFOTILAISUUS AIKA: KESKIVIIKKONA 10.10.2018 KLO 17.00 PAIKKA:

Lisätiedot

RAKENTAMISEN TYÖNAIKAISET JÄRJESTELYT KATUVERKOSSA

RAKENTAMISEN TYÖNAIKAISET JÄRJESTELYT KATUVERKOSSA 8.1.2013 1 (5) HUSLAB RAKENTAMISEN TYÖNAIKAISET JÄRJESTELYT KATUVERKOSSA 1. Työmaan sijainti ja aikataulu Rakentamiskohde sijaitsee Meilahdessa Tukholmankadun, Topeliuksenkadun ja Haartmaninkadun välisellä

Lisätiedot

TYÖMAAN TAPAHTUMIA A-osan vanhan puolen 1.krs:n sisäilmakorjaus on valmis ja tilat ovat käytössä.

TYÖMAAN TAPAHTUMIA A-osan vanhan puolen 1.krs:n sisäilmakorjaus on valmis ja tilat ovat käytössä. Lapin yliopisto, Sisäilma- ja vuosikorjaukset TYÖMAATIEDOTE VKO 02/ 2015 A-osa A-osan vanhan puolen 1.krs:n sisäilmakorjaus on valmis ja tilat ovat käytössä. Kulkujärjestelyjä ei ole A-osalla ei ole alkavia

Lisätiedot

Metro länteen Asukastilaisuus Soukka Soukan koulu

Metro länteen Asukastilaisuus Soukka Soukan koulu Metro länteen Asukastilaisuus Soukka 6.10. Soukan koulu Länsimetro Oy Ohjelma Hankkeen esittely toimitusjohtaja Matti Kokkinen, Länsimetro Oy Kiinteistökatselmukset projektipäällikkö Eero Hurmalainen,

Lisätiedot

Maininkitien asukastilaisuus

Maininkitien asukastilaisuus Maininkitien asukastilaisuus 25.4.2017 Ohjelma Tervetuliaissanat: viestintäjohtaja Satu Linkola Espoonlahden työmaan esittely: valvoja Juha-Pekka Olli, tuotantopäällikkö Rami Tuovinen Kivenlahden työmaan

Lisätiedot

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Raportti 1 Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Kuukausiraportti nro 3/2018 Tarkastelujakso: 1.3.2018-31.3.2018 Laatinut: Rakennuttajatoimisto HTJ Oy Hyväksynyt: Liikennevirasto Liikennevirasto PL 33, 00521

Lisätiedot

Hämeensillan uudelleen rakentaminen

Hämeensillan uudelleen rakentaminen Hämeensillan uudelleen rakentaminen Info 1 Keskeisimmät osapuolet Tilaaja: Tampereen kaupunki, edustajana petri.kantola@tampere.fi, puh. 050 364 6095 Urakoitsija: Lemminkäinen Infra Oy, edustajat jari.humalajoki@lemminkainen.com,

Lisätiedot

Katajanokan kalliopysäköintilaitos

Katajanokan kalliopysäköintilaitos Katajanokan kalliopysäköintilaitos Keskustelutilaisuus 30.9 Ympäristösi parhaat tekijät 2 3 4 5 Louhintatyövaiheet 6 29.9.2014 7 Kalliorakentamisen ympäristövaikutukset Tärinä Melu Paine Pohjavesiseikat

Lisätiedot

BUILDING THE FUTURE OF HEL. Finavia infotilaisuus

BUILDING THE FUTURE OF HEL. Finavia infotilaisuus BUILDING THE FUTURE OF HEL Finavia infotilaisuus 21.3.2019 Terminaali 2:n laajennustöiden eteneminen Tuomo Lindstedt projektipäällikkö 3 21.3.2019 Näin Helsinki-Vantaa laajenee Työmaa 18.3.2019 5 21 March

Lisätiedot

Metro länteen Asukastilaisuus Sammalvuori Martinkallion koulu

Metro länteen Asukastilaisuus Sammalvuori Martinkallion koulu Metro länteen Asukastilaisuus Sammalvuori 13.11. Martinkallion koulu Länsimetro Oy Ohjelma Hankkeen esittely toimitusjohtaja Matti Kokkinen Länsimetro Oy Sammalvuoren työtunnelin louhinta; työmaa-alue,

Lisätiedot

Metro länteen Asukastilaisuus Kivenlahti Mainingin koulu

Metro länteen Asukastilaisuus Kivenlahti Mainingin koulu Metro länteen Asukastilaisuus Kivenlahti Mainingin koulu 1.12.2015 Länsimetro Oy Ohjelma Hankkeen esittely toimitusjohtaja Matti Kokkinen, Länsimetro Oy Kivenlahden aseman ja ratatunnelin louhinta; työmaaalue,

Lisätiedot

Metro länteen Asukastilaisuus Kaitaa Kaitaan koulu

Metro länteen Asukastilaisuus Kaitaa Kaitaan koulu Metro länteen Asukastilaisuus Kaitaa 8.12. Kaitaan koulu Länsimetro Oy Ohjelma Hankkeen esittely toimitusjohtaja Matti Kokkinen Länsimetro Oy Suunnittelu ennen rakentamista ja rakentamisen aikana projektipäällikkö

Lisätiedot

Metro länteen Asukastilaisuus Espoonlahti Espoonlahden kirkko, seurakuntasali

Metro länteen Asukastilaisuus Espoonlahti Espoonlahden kirkko, seurakuntasali Metro länteen Asukastilaisuus Espoonlahti Espoonlahden kirkko, seurakuntasali Länsimetro Oy Ohjelma Hankkeen esittely toimitusjohtaja Matti Kokkinen Länsimetro Oy Suunnittelu ennen rakentamista ja rakentamisen

Lisätiedot

Länsimetro Soukan kirjastolla Länsimetro Oy

Länsimetro Soukan kirjastolla Länsimetro Oy Länsimetro Soukan kirjastolla 25.9.2017 Länsimetro Oy Metro pääkaupunkiseudulla Länsimetro - 21 km - 13 asemaa - Varikko Sammalvuoressa Itäjatke Metro (avattu 1982) - 21 km (6 km tunnelissa) - 17 asemaa

Lisätiedot

INTEGROITU PROJEKTITOTEUTUS SILTASAIRAALA

INTEGROITU PROJEKTITOTEUTUS SILTASAIRAALA INTEGROITU PROJEKTITOTEUTUS SILTASAIRAALA SILTASAIRAALA OSANA MEILAHDEN KAMPUSTA Kolmiosairaala Tornisairaala SILTASAIRAALA Lastenlinna Syöpätautien klinikka Lastenklinikka uusi lastensairaala Naistenklinikka

Lisätiedot

Työmaan yleisesittely, siltatekniikan päivät Vt14 Laitaatsalmen kohta

Työmaan yleisesittely, siltatekniikan päivät Vt14 Laitaatsalmen kohta Työmaan yleisesittely, siltatekniikan päivät Perustiedot projektista Pohjimmiltaan vesiväylähanke. Syväväylä siirtyy Kyrönsalmesta helpommin navigoitavaan Laitaatsalmeen. Jatkoa Destian urakoimalle rinnakkaisväylähankkeelle

Lisätiedot

Kiinteistökatsaus KYS uudistuu hanke Hallituksen seminaari

Kiinteistökatsaus KYS uudistuu hanke Hallituksen seminaari Kiinteistökatsaus KYS uudistuu hanke Hallituksen seminaari 26.-27.2.2019 P-Savon sairaanhoitopiiri, Kiinteistöhallinto Pekka Turunen, vs. kiinteistöjohtaja 1 KYSin Masterplan hankekartta KYS Uudistuu -hanke

Lisätiedot

Metro länteen Asukastilaisuus Soukka Soukan palvelutalo

Metro länteen Asukastilaisuus Soukka Soukan palvelutalo Metro länteen Asukastilaisuus Soukka 1.12. Soukan palvelutalo Länsimetro Oy Ohjelma Hankkeen esittely toimitusjohtaja Matti Kokkinen Länsimetro Oy Suunnittelu ennen rakentamista ja rakentamisen aikana

Lisätiedot

Kiimingin Jokirannan uusi koulu

Kiimingin Jokirannan uusi koulu Kiimingin Jokirannan uusi koulu Kuukausitiedote syyskuu 2019 Tällä tiedotteella pyrimme kuvaamaan rakennuskohteen työmaatilannetta sekä informoimaan kuntalaisia työmaalla tapahtuvista työvaiheista, laatu-

Lisätiedot

Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie

Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie Antti Koski 14.5.2019 2 Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie Yhteishanke; Nurmijärven kunta ja Väylävirasto Toteuttamissopimus 21.12.2017 Hankkeen kustannusarvio 34 M, josta Nurmijärven

Lisätiedot

REDIn työmaan kuulumisia 2/2016

REDIn työmaan kuulumisia 2/2016 21.6.2016, sivu 1 / 6 REDIn työmaan kuulumisia 2/2016 SRV rakentaa Kalasatamaan tornitaloalue REDIn, joka muodostuu kahdeksasta tornitalosta, kauppakeskuksesta sekä 2 000 auton pysäköintilaitoksesta. Torneissa

Lisätiedot

Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie, STk-urakka

Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie, STk-urakka Raportti 1 Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie, STk-urakka Kuukausiraportti nro 8/2019 Tarkastelujakso: 1.8.2019-31.8.2019 Laatinut: Rakennuttajatoimisto HTJ Oy Hyväksynyt: Väylävirasto Väylävirasto PL 33, 00521

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (5) 10 Maarakennusliike Raimo T.A. Virtanen Oy:n erityisen häiritsevää melua aiheuttava louhintatyö, Pajuniityntie 3 ja 5 HEL 2015-000151 T 11 01 00 02 Päätös Ilmoitus

Lisätiedot

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Raportti 1 Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Kuukausiraportti nro 1/2018 Tarkastelujakso: 1.1.2018-31.1.2018 Laatinut: Rakennuttajatoimisto HTJ Oy Hyväksynyt: Liikennevirasto Liikennevirasto PL 33, 00521

Lisätiedot

Tykkimäen Sora Oy:n maa-aineslupahakemus ja ympäristölupahakemukset, lausunto

Tykkimäen Sora Oy:n maa-aineslupahakemus ja ympäristölupahakemukset, lausunto Kunnanhallitus 181 24.10.2016 Tykkimäen Sora Oy:n maa-aineslupahakemus ja ympäristölupahakemukset, lausunto 710/10.03.00.09/2016 Kunnanhallitus 24.10.2016 181 Kouvolan kaupungin ympäristöpalvelut pyytää

Lisätiedot

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Raportti 1 Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Kuukausiraportti nro 5/2018 Tarkastelujakso: 1.5.2018-31.5.2018 Laatinut: Rakennuttajatoimisto HTJ Oy Hyväksynyt: Liikennevirasto Liikennevirasto PL 33, 00521

Lisätiedot

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Raportti 1 Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Kuukausiraportti nro 4/2018 Tarkastelujakso: 1.4.2018-30.4.2018 Laatinut: Rakennuttajatoimisto HTJ Oy Hyväksynyt: Liikennevirasto Liikennevirasto PL 33, 00521

Lisätiedot

KAALISTEN KAUPUNKI. Torin seudun kehittämishanke. Toinen rakennusvaihe 2012 Kirkkokadun saneeraus TYÖTURVALLISUUSLIITE

KAALISTEN KAUPUNKI. Torin seudun kehittämishanke. Toinen rakennusvaihe 2012 Kirkkokadun saneeraus TYÖTURVALLISUUSLIITE KAALISTEN KAUPUNKI Torin seudun kehittämishanke Toinen rakennusvaihe 2012 Kirkkokadun saneeraus TYÖTURVALLISUUSLIITE 28.3.2012 SIsÄLLYSLUETTEL0 1 YLEISTÄ 1.1 Turvallisuusliitteen tarkoitus 1.2 Rakennuttaja,

Lisätiedot

Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie, STk-urakka

Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie, STk-urakka Raportti 1 Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie, STk-urakka Kuukausiraportti nro 5/2019 Tarkastelujakso: 1.5.2019-31.5.2019 Laatinut: Rakennuttajatoimisto HTJ Oy Hyväksynyt: Väylävirasto Väylävirasto PL 33, 00521

Lisätiedot

Kaavamuutosvaiheen Työmaan ympäristösuunnitelma. Vanhatulli 16 tontit 3,4,5,7 ja 8. Kirkkokatu 49,53, Isokatu 54,56,58-60

Kaavamuutosvaiheen Työmaan ympäristösuunnitelma. Vanhatulli 16 tontit 3,4,5,7 ja 8. Kirkkokatu 49,53, Isokatu 54,56,58-60 Kaavamuutosvaiheen Työmaan ympäristösuunnitelma Vanhatulli 16 tontit 3,4,5,7 ja 8 Kirkkokatu 49,53, Isokatu 54,56,58-60 06.02.2012 2 1. YLEISTÄ Tämä työmaan ympäristösuunnitelma on tehty osaksi Vanhatulli

Lisätiedot

Helsinki Marathonin järjestelyt haittaavat liikennettä Helsingin keskustassa lauantaina kello 9-15 välillä

Helsinki Marathonin järjestelyt haittaavat liikennettä Helsingin keskustassa lauantaina kello 9-15 välillä Helsingin kaupungin kaupunkiympäristö tiedottaa Helsinki Marathonin järjestelyt haittaavat liikennettä Helsingin keskustassa 24.8.2019 lauantaina kello 9-15 välillä Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat

Lisätiedot

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Raportti 1 Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Kuukausiraportti nro 3/2019 Tarkastelujakso: 1.2.2019-28.2.2019 Laatinut: Rakennuttajatoimisto HTJ Oy Hyväksynyt: Väylävirasto Väylävirasto PL 33, 00521 Helsinki

Lisätiedot

SUURET RAKENNUSHANKKEET

SUURET RAKENNUSHANKKEET SUURET RAKENNUSHANKKEET Tilannekatsaus Raija Malmström Hankejohtaja 26.3.2015 Henkilöstötoimikunta 1 RAKENNUSHANKKEIDEN TAVOITTEET Korvataan/peruskorjataan olemassa olevia, huonokuntoisia rakennuksia Mahdollistetaan:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 194 Graniittirakennus Kallio Oy:n erityisen häiritsevää melua aiheuttavat louhinta-, paalutus- ja pontitustyöt, Pasilan ratapiha - Teollisuuskatu HEL 2016-008950 T 11

Lisätiedot

Tämä työturvallisuusasiakirja on rakennustyön suunnittelua ja valmistelua sekä rakennustyön toteutusta varten laadittu asiakirja.

Tämä työturvallisuusasiakirja on rakennustyön suunnittelua ja valmistelua sekä rakennustyön toteutusta varten laadittu asiakirja. kesäkuu 2007 1 (5) TURVALLISUUSASIAKIRJA Rakennuttajan tehtävänä on laatia kohteesta turvallisuusasiakirja, jossa esitetään rakennushankkeen ominaisuuksista, olosuhteista ja luonteesta aiheutuvat erityiset

Lisätiedot

Metro länteen asukastilaisuus Soukan koulu Länsimetro Oy

Metro länteen asukastilaisuus Soukan koulu Länsimetro Oy Metro länteen asukastilaisuus Soukan koulu 7.10. Länsimetro Oy Ohjelma Hankkeen esittely, Länsimetro Oy:n toimitusjohtaja Matti Kokkinen Ennen rakentamisen aloittamista ja rakentamisen aikana, pääsuunnittelija

Lisätiedot

3-Kulman puuterminaali vaikutusten arviointi ja terminaalin jatkosuunnittelun ohjeistus kaavaehdotuksessa

3-Kulman puuterminaali vaikutusten arviointi ja terminaalin jatkosuunnittelun ohjeistus kaavaehdotuksessa 3-Kulman puuterminaali 20.6.2018 vaikutusten arviointi ja terminaalin jatkosuunnittelun ohjeistus kaavaehdotuksessa Maakuntakaavaa varten tehdyn selvityksen mukaan: Tampereen kaupunkiseudun lämpölaitokset

Lisätiedot

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Vt 12 Lahden eteläinen kehätie 30.5.2018 Illan ohjelma Avaus ja esittäytyminen Hankkeen tilannekatsaus Suomen Maastorakentajat Oy VALTARI:n puheenvuoro Kahvit Keskustelua ja kysymyksiä karttojen äärellä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 115 Skanska Talonrakennus Oy:n erityisen häiritsevää melua aiheuttava louhinta- ja paalutustyö, Alakiventie 9 HEL 2016-006450 T 11 01 00 02 Päätös Ilmoitus Ilmoituksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 50/ (5) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 50/ (5) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 50/2015 1 (5) 195 Suomen Vesityö Oy:n erityisen häiritsevää melua aiheuttava louhintatyö, Itäinen Pihlajasaari HEL 2015-010166 T 11 01 00 02 Päätös Ilmoitus Ilmoituksen tekijä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakentamispalvelu (Stara) 4/2014 Kaupunkitekniikan rakentaminen Yksikönjohtaja

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakentamispalvelu (Stara) 4/2014 Kaupunkitekniikan rakentaminen Yksikönjohtaja Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 4 Vahingonkorvausvaatimuksen hylkääminen, autovaurio Palosuontien ja Halkosuontien risteysalueella Pakilassa HEL 2013-016284 T 03 01 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti

Lisätiedot

ASIA Päätös ympäristönsuojelulain (527/2014) 118 :n mukaisen tilapäistä melua koskevan ilmoituksen johdosta

ASIA Päätös ympäristönsuojelulain (527/2014) 118 :n mukaisen tilapäistä melua koskevan ilmoituksen johdosta PÄÄTÖS UUDELY/11324/2018 29.11.2018 Annettu julkipanon jälkeen ASIA Päätös ympäristönsuojelulain (527/2014) 118 :n mukaisen tilapäistä melua koskevan ilmoituksen johdosta ILMOITUKSEN TEKIJÄN NIMI JA OSOITE

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 7 Pohjola Rakennus Oy Uusimaan erityisen häiritsevää melua aiheuttava Kannelmäen ostoskeskuksen purkutyö osoitteessa Vanhaistentie 1-3 HEL 2016-013086 T 11 01 00 02

Lisätiedot

Työturvallisuusasiakirja. Staran pienlouhintatyöt ajalla HEL

Työturvallisuusasiakirja. Staran pienlouhintatyöt ajalla HEL Työturvallisuusasiakirja Staran pienlouhintatyöt ajalla 1.1. 31.12.2017 2(7) SISÄLLYSLUETTELO 1. 2. YLEISTÄ... 3 1.1 Työturvallisuusasiakirjan tarkoitus... 3 1.2 Päätoteuttaja... 3 1.3 Töiden yhteensovitus...

Lisätiedot

TURVALLISUUSASIAKIRJA

TURVALLISUUSASIAKIRJA LAPINLAHDEN KUNTA TURVALLISUUSASIAKIRJA JUUSTOLANTIEN PERUSKORJAUS Rakennustyöt 22.1.2019 JUUSTOLANTIEN PERUSKORJAUS 1. YLEISTÄ 1.1 Turvallisuusasiakirjan tarkoitus 1.2 Turvallisuuskoordinaattori Tämä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 11 Lujatalo Oy:n erityisen häiritsevää melua aiheuttava paalutustyö osoitteessa Risupadontie 1-5 HEL 2017-000392 T 11 01 00 02 Päätös Ilmoitus Ilmoituksen tekijä on

Lisätiedot

Fingrid Oyj. Metsälinja lunastustoimitusten alkukokoukset

Fingrid Oyj. Metsälinja lunastustoimitusten alkukokoukset Fingrid Oyj Metsälinja lunastustoimitusten alkukokoukset 20.8. Muhos, Utajärvi, Liminka ja Tyrnävä 21.8. Siikalatva ja Haapavesi, 22.8. Haapajärvi ja Reisjärvi 1 Kantaverkko Sähkönsiirron runkoverkko,

Lisätiedot

KAUPPAKATU JA OSA MONITOIMIAUKIOTA

KAUPPAKATU JA OSA MONITOIMIAUKIOTA TYÖMAA-ALUE Keskusaukio Kauppakadun keskiosat Hallintokatu ja Wessmanninkatu Kauppakadun puoleinen osa monitoimiaukiota Kaupungintalon ja kirjaston välinen osuus puistoraitista keskustan ja Rantapuiston

Lisätiedot

2238/752 1 (5) KAUNIAISTEN KAUPUNKI BREDANNIITYNKUJA, BREDAÄNGSGRÄNDEN TYÖTURVALLISUUSLIITE 6.8.2015

2238/752 1 (5) KAUNIAISTEN KAUPUNKI BREDANNIITYNKUJA, BREDAÄNGSGRÄNDEN TYÖTURVALLISUUSLIITE 6.8.2015 2238/752 1 (5) KAUNIAISTEN KAUPUNKI BREDANNIITYNKUJA, BREDAÄNGSGRÄNDEN TYÖTURVALLISUUSLIITE 6.8.2015 2238/752 2 (5) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 1.1 Työturvallisuusliitteen tarkoitus... 3 1.2 Päätoteuttaja...

Lisätiedot

Liite 1. Yleiskuvaus toiminnasta sekä yleisölle tarkoitettu tiivistelmä. NCC Roads Oy Äyritie 8 C FIN-01510 VANTAA nccroads@ncc.fi

Liite 1. Yleiskuvaus toiminnasta sekä yleisölle tarkoitettu tiivistelmä. NCC Roads Oy Äyritie 8 C FIN-01510 VANTAA nccroads@ncc.fi Liite 1 Yleiskuvaus toiminnasta sekä yleisölle tarkoitettu tiivistelmä Alueelle haetaan ympäristölupaa kallion louhintaan ja louheen murskaukseen, sekä pintamaiden vastaanottoon toistaiseksi alkaen vuodesta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) 63 Rakennusosakeyhtiö Hartelan erityisen häiritsevää melua aiheuttava louhinta- ja murskaustyö, Televisiokatu 11-13 HEL 2016-002324 T 11 01 00 02 Päätös Ilmoitus Ilmoituksen

Lisätiedot

VANTAAN KAUPUNKI RUUSUKVARTSINKATU, LUMIKVARTSINKATU TYÖTURVALLISUUSLIITE. No 53209 / 10

VANTAAN KAUPUNKI RUUSUKVARTSINKATU, LUMIKVARTSINKATU TYÖTURVALLISUUSLIITE. No 53209 / 10 VANTAAN KAUPUNKI 16UBS0001 1(5) VANTAAN KAUPUNKI TYÖTURVALLISUUSLIITE No 53209 / 10 25.05.2014 VANTAAN KAUPUNKI 16UBS0001 2(5) SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 3 1.1 Työturvallisuusliitteen tarkoitus... 3

Lisätiedot

TYÖTURVALLISUUSLIITE

TYÖTURVALLISUUSLIITE JOROISTEN KUNTA Mutalantie 2 79600 JOROINEN KIINTEISTÖ OY ENSON METSURITALOT Kisakuja 79600 JOROINEN TYÖTURVALLISUUSLIITE 17.08.2013 Tämä työturvallisuusliite koskee seuraavia urakoita: Pääurakka (Rakennusurakka)

Lisätiedot

Kiviaineksen ottaminen rakentamisen yhteydessä. Tapaus Masku

Kiviaineksen ottaminen rakentamisen yhteydessä. Tapaus Masku Kiviaineksen ottaminen rakentamisen yhteydessä Tapaus Masku Varsinais-Suomen ELY-keskus, johtava lakimies Pauli Rajala 11.11.2016 Säännöstaustaa Maa-aineslaki ei koske rakentamisen yhteydessä irrotettujen

Lisätiedot

LUPAHAKEMUS KAIVAMISELLE KATU - TAI YLEISELLÄ ALUEELLA KEMPELEEN KUNTA / YMPÄRISTÖPALVELUT. Sadevesiviemäri

LUPAHAKEMUS KAIVAMISELLE KATU - TAI YLEISELLÄ ALUEELLA KEMPELEEN KUNTA / YMPÄRISTÖPALVELUT. Sadevesiviemäri LUPAHAKEMUS KAIVAMISELLE KATU TAI YLEISELLÄ ALUEELLA Luvan hakija Nimi ja osoite Luvan hakijan vastuuhenkilö KEMPELEEN KUNTA / YMPÄRISTÖPALVELUT Puhelin Vastuuhenkilön sähköpostiosoite Kohteen tiedot Työkohteen

Lisätiedot

Osa IV g Talvivaara Sotkamo Oy Talvivaaran kaivoksen louhintatärinän tarkkailu v. 2010

Osa IV g Talvivaara Sotkamo Oy Talvivaaran kaivoksen louhintatärinän tarkkailu v. 2010 Osa IV g Talvivaara Sotkamo Oy Talvivaaran kaivoksen louhintatärinän tarkkailu v. 2010 Talvivaaran kaivoksen tarkkailusuunnitelman mukaan tärinää mitataan vuosittain Pirttimäen alueella kertamittauksena.

Lisätiedot

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Vt 12 Lahden eteläinen kehätie 7.2.2018 Illan ohjelma Kahvit ja tilaisuuden avaus, esittäytyminen Hankkeen tilannekatsaus VALTARI:n puheenvuoro Keskustelua ja kysymyksiä Tilaisuus päättyy 18:30 Esillä

Lisätiedot

KOUKKUTIE, KUMPUTIE, KUNNASTIE, LAALAHDENKUJA JA PEKANKATU

KOUKKUTIE, KUMPUTIE, KUNNASTIE, LAALAHDENKUJA JA PEKANKATU TAMPEREEN KAUPUNKI LIITE 5 TURVALLISUUSASIAKIRJA KOUKKUTIE, KUMPUTIE, KUNNASTIE, LAALAHDENKUJA JA PEKANKATU RUOTULA JA TAKAHUHTI Suunnitelmanumerot:14105, 14104, 14103, 14163, 14164 TAMPEREEN KAUPUNKI

Lisätiedot

Vanhojen kerrostalojen hissittäminen

Vanhojen kerrostalojen hissittäminen Vanhojen kerrostalojen hissittäminen KONE Hissit Oy Anna Tiri Jarmo Tikkinen Oulu 27.11.2013 Esimerkkejä jälkiasennushissien ratkaisuista Hissi osana kiinteistöä Sijoitusvaihtoehtoja Hissi portaiden keskelle

Lisätiedot

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Janne Wikström 6.2.2019 Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Avaus, esittäytyminen Hankekokonaisuuden tilannekatsaus VALTARIn puheenvuoro Keskustelua ja kysymyksiä. ja kahvit???

Lisätiedot

Lähetetty laitteesta Windowsin sähköposti. Lähettäjä :

Lähetetty laitteesta Windowsin sähköposti. Lähettäjä : Lähettäjä : Aihe: Liitteet : keskushallinto VL: Vastine Gunnarlan pk siirrosta Ojaniittu-taloon Metsolanja Nummentaustan vanhempainyhdistys ry Vastine.docx; vanhempainyhdistysliite l.docx Aihe: Vastine

Lisätiedot

KAUPUNKIYMPÄRISTÖN TOIMIALA PÖYTÄKIRJA 73/ (13) RAKENNUSVALVONTAPALVELUT LUPAYKSIKÖN VIRANHALTIJAT HENKILÖTIEDOT POISTETTU

KAUPUNKIYMPÄRISTÖN TOIMIALA PÖYTÄKIRJA 73/ (13) RAKENNUSVALVONTAPALVELUT LUPAYKSIKÖN VIRANHALTIJAT HENKILÖTIEDOT POISTETTU KAUPUNKIYMPÄRISTÖN TOIMIALA 73/2018 1 (13) LUPAYKSIKÖN VIRANHALTIJAT HENKILÖTIEDOT POISTETTU 11.10.2018 Lupayksikön viranhaltijat ovat 11.10.2018 tehneet seuraavat rakennuslupapäätökset 592-594 Päätökset

Lisätiedot

Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie, STk-urakka

Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie, STk-urakka Raportti 1 Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie, STk-urakka Kuukausiraportti nro 6/2019 Tarkastelujakso: 1.6.2019-30.6.2019 Laatinut: Rakennuttajatoimisto HTJ Oy Hyväksynyt: Väylävirasto Väylävirasto PL 33, 00521

Lisätiedot

REDIn työmaan kuulumisia 1/2016

REDIn työmaan kuulumisia 1/2016 12.2.2016, sivu 1 / 5 REDIn työmaan kuulumisia 1/2016 SRV rakentaa Kalasatamaan tornitaloalue REDIn, joka muodostuu kuudesta asuintornista, hotelli- ja toimistotornista, kauppakeskuksesta sekä 2 000 auton

Lisätiedot

Puhtauden ja pölynhallinta linjasaneerauksessa, case Toimitusjohtaja Liisa Laakkonen, LTQ-Partners Oy

Puhtauden ja pölynhallinta linjasaneerauksessa, case Toimitusjohtaja Liisa Laakkonen, LTQ-Partners Oy Taloyhtiöiden hallitusforum 6.10.2012 Helsingin Messukeskus Puhtauden ja pölynhallinta linjasaneerauksessa, case Toimitusjohtaja Liisa Laakkonen, LTQ-Partners Oy Esimerkki hyvin toteutetusta pölynhallinnasta

Lisätiedot

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Vt 12 Lahden eteläinen kehätie 14.9.2017 Illan ohjelma Kahvit ja tilaisuuden avaus, esittäytyminen Viestinnän kevään palautekyselyn tulokset Hankkeen tilannekatsaus Vt12 Nikulan eritasoliittymän esittelyvideo,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI HANKESUUNNITELMA 1 OULUNKYLÄN HUOLTORAKENNUKSEN KATON JA PIHAKANNEN PERUSPARANTAMINEN

HELSINGIN KAUPUNKI HANKESUUNNITELMA 1 OULUNKYLÄN HUOLTORAKENNUKSEN KATON JA PIHAKANNEN PERUSPARANTAMINEN HELSINGIN KAUPUNKI HANKESUUNNITELMA 1 HANKESUUNNITELMA OULUNKYLÄN LIIKUNTAPUISTON HUOLTORAKENNUKSEN KATON JA PIHAKANNEN PERUSPARANTAMINEN HELSINGIN KAUPUNKI HANKESUUNNITELMA 2 HELSINGIN KAUPUNKI HANKESUUNNITELMA

Lisätiedot

Kulosaaren sillan penkereen meluesteen rakentaminen

Kulosaaren sillan penkereen meluesteen rakentaminen Kulosaaren sillan penkereen meluesteen Meluarvio Jussi Kurikka-Oja Anne Kangasaho 13.1.2017 vers. 0.2 YKK62146 2 (6) 13.1.2017 Kulosaaren sillan penkereen meluesteen SISÄLTÖ 1 JOHDANTO... 3 2 KOHTEEN SIJAINTI,

Lisätiedot

Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie, STk-urakka

Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie, STk-urakka Raportti 1 Mt 132 Klaukkalan ohikulkutie, STk-urakka Kuukausiraportti nro 7/2019 Tarkastelujakso: 1.7.2019-31.7.2019 Laatinut: Rakennuttajatoimisto HTJ Oy Hyväksynyt: Väylävirasto Väylävirasto PL 33, 00521

Lisätiedot

Jokirannan koulu A-rakennus purku-urakka, Turvallisuusasiakirja, kokonaisurakka 1. YLEISTÄ Turvallisuusasiakirjan tarkoitus...

Jokirannan koulu A-rakennus purku-urakka, Turvallisuusasiakirja, kokonaisurakka 1. YLEISTÄ Turvallisuusasiakirjan tarkoitus... TURVALLISUUSASIAKIRJA 16.10.2018 Sivu 1/5 Tilaaja: Ylivieskan kaupunki Tekninen palvelukeskus Kyöstintie 4, 84100 Ylivieska Hanke: Jokirannan koulu A-rakennus purku-urakka Visalantie 5, 84100 Ylivieska

Lisätiedot

PÄÄTÖS. Helsinki No YS 542

PÄÄTÖS. Helsinki No YS 542 PÄÄTÖS Helsinki 24.4.2007 Dnro UUS 2007 Y 153 115 Annettu julkipanon jälkeen No YS 542 ASIA Päätös ympäristönsuojelulain (86/2000) 60 :n mukaisen tilapäistä melua ja tärinää koskevan ilmoituksen johdosta.

Lisätiedot

Keski-Pasilan keskus Tripla

Keski-Pasilan keskus Tripla Keski-Pasilan keskus Tripla Rakennustyön aikaiset liikenteenjärjestelyt v. 2014 2016 TIEDOTUSTILAISUUS 22.5.2014 ALUSTAVA VERSIO 15.5.2014 1 Keski-Pasilan keskus Tripla Rakennustyön aikaiset liikenteenjärjestelyt

Lisätiedot

Polvijärven kunta. Kallioniementien peruskorjaus plv. 0-1323. Rakennussuunnitelma

Polvijärven kunta. Kallioniementien peruskorjaus plv. 0-1323. Rakennussuunnitelma Polvijärven kunta Rakennussuunnitelma 08.10.2013 Polvijärven kunta 2/8 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ... 3 1.1. Turvallisuusasiakirjan tarkoitus... 3 1.2. Turvallisuuskoordinaattori... 3 1.3. Päätoteuttaja...

Lisätiedot

Korkea rakentaminen Tampereen tornihotelli

Korkea rakentaminen Tampereen tornihotelli Korkea rakentaminen Tampereen tornihotelli DI Sami Punkari 17.2013 Tampereen Tornihotelli 16.9.2013 elementtiasennus 16.krs TAMPEREN TORNIHOTELLI POHJASUHTEET PERUSTAMISTAPAVAIHTOEHDOT PERUSTAMINEN TUETTU

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ (5) RAKENNUSVALVONTAVIRASTO RAKENNEYKSIKÖN VIRANHALTIJAT HENKILÖTIEDOT POISTETTU

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ (5) RAKENNUSVALVONTAVIRASTO RAKENNEYKSIKÖN VIRANHALTIJAT HENKILÖTIEDOT POISTETTU HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 1 (5) RAKENNEYKSIKÖN VIRANHALTIJAT HENKILÖTIEDOT POISTETTU Rakenneyksikön muiden viranhaltijoiden tekemät rakennuslupapäätökset Päätökset annetaan julkipanon jälkeen

Lisätiedot

TYÖMAATIEDOTE VKO 22 / 2018 AS OY HARPPUUNAN PUOSU

TYÖMAATIEDOTE VKO 22 / 2018 AS OY HARPPUUNAN PUOSU 4.6.2018 Ohjelmantäyteinen työturvallisuusviikko takana Viikolla 22 on näkyvimpinä töinä jatkettu B-talossa vesikattotöitä, kevyiden väliseinien töitä sekä julkisivujen eristyksiä. C-talon betoniset pystyrakenteet

Lisätiedot

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Vt 12 Lahden eteläinen kehätie 13.9.2018 Illan ohjelma Avaus, esittäytyminen ja kahvit Hankekokonaisuuden tilannekatsaus Destian puheenvuoro Keskustelua ja kysymyksiä Tilaisuus päättyy 18:30 Esillä oleva

Lisätiedot

Kohde: Murskaustyön aiheuttama melu

Kohde: Murskaustyön aiheuttama melu 11.5.2016 Työ 6696 MELUMITTAUSRAPORTTI Työmaa: Kalasataman keskus Tilaaja: Destia Oy Kohde: Murskaustyön aiheuttama melu 11.5.2016 MELUMITTAUSRAPORTTI 1. Yleistä Kalliotekniikka Consulting Engineers Oy

Lisätiedot

Nivan yritysalueen pihan saneeraus

Nivan yritysalueen pihan saneeraus Nivan yritysalueen pihan saneeraus Sisällys 0.1 RAKENNUTTAJA... 3 0.2 TURVALLISUUSASIAKIRJAN LAATIJA... 3 0.3 KOHDE... 3 1 YLEISTÄ... 4 1.1 Turvallisuusliitteen tarkoitus... 4 1.2 Toteutusmuoto ja päätoteuttajan

Lisätiedot

Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö

Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö 1 (6) 38 VRJ Etelä-Suomi Oy:n erityisen häiritsevää melua aiheuttava murskaustyö, Koirasaarentie HEL 2013-002837 T 11 01 00 02 Päätös on tehnyt ympäristönsuojelulain 60 :n mukaisen ilmoituksen johdosta

Lisätiedot

Ympäristönsuojelumääräysten noudattaminen rakennustyömailla Helsingin kaupungin alueella.

Ympäristönsuojelumääräysten noudattaminen rakennustyömailla Helsingin kaupungin alueella. Ympäristönsuojelumääräysten noudattaminen rakennustyömailla Helsingin kaupungin alueella. Helsingin kaupungin ympäristökeskus, Eeva Summanen 4.2.2013 Selvityksen tarkoitus ja tavoite Selvityksen tarkoituksena

Lisätiedot

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat Hallinto 2510 Hyvinvointitoimiala tammikuu 134,9 121,3-13,6 82,8 84,4 3,2 5,4 11,8 7,3 2,3 2,9 3,9 5,8 55,6 38,6 123,1 107,6 91,3 % 88,7 % helmikuu 133,9 118,8-15,1 82,3 83,4 3,9 5,5 11,1 7,6 2,6 3,6 8,1

Lisätiedot

KAUPUNKIYMPÄRISTÖN TOIMIALA PÖYTÄKIRJA 21/ (7) RAKENNUSVALVONTAPALVELUT RAKENNEYKSIKÖN VIRANHALTIJAT HENKILÖTIEDOT POISTETTU

KAUPUNKIYMPÄRISTÖN TOIMIALA PÖYTÄKIRJA 21/ (7) RAKENNUSVALVONTAPALVELUT RAKENNEYKSIKÖN VIRANHALTIJAT HENKILÖTIEDOT POISTETTU KAUPUNKIYMPÄRISTÖN TOIMIALA 21/2017 1 (7) RAKENNEYKSIKÖN VIRANHALTIJAT HENKILÖTIEDOT POISTETTU 28.11.2017 Rakenneyksikön muiden viranhaltijoiden 28.11.2017 tekemät rakennuslupapäätökset: 36-37 Päätökset

Lisätiedot

Korjaushankkeen laadun haasteet

Korjaushankkeen laadun haasteet KORJAUSHANKKEEN LAADUN HAASTEET 12.11.2013 Esko Lindblad Valvontapäällikkö, rakennusterveysasiantuntija, rkm Suomen Sisäilmakeskus Oy 1 Case ullakkorakentaminen 5 kerroksinen kerrostalo rakennettu 1920

Lisätiedot

TURVALLISUUSASIAKIRJA RISKUNTIEN RAITIN RAKENTAMINEN RISKUNMÄKI. TEKNIIKKAKESKUS PL Liite SEINÄJOKI

TURVALLISUUSASIAKIRJA RISKUNTIEN RAITIN RAKENTAMINEN RISKUNMÄKI. TEKNIIKKAKESKUS PL Liite SEINÄJOKI www.seinajoki.fi 1(11) RISKUNTIEN RAITIN RAKENTAMINEN RISKUNMÄKI versio 1.4 www.seinajoki.fi 2(11) Sisällysluettelo: 1 YLEISTÄ 4 1.1 Turvallisuusasiakirjan tarkoitus 4 1.2 Päätoteuttaja 4 1.3 Töiden yhteensovitus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Ympäristökeskus Ympäristönsuojeluosasto Ympäristönsuojelupäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 183 Graniittirakennus Kallio Oy:n erityisen häiritsevää melua aiheuttava louhintatyö ja louheen kuljetus Helenin energiatunnelissa välillä Pasila-Sörnäinen HEL 2016-009507

Lisätiedot

Blominmäen jätevedenpuhdistamo hankekatsaus. 16.4.2015 Jukka Yli-Kuivila, projektijohtaja

Blominmäen jätevedenpuhdistamo hankekatsaus. 16.4.2015 Jukka Yli-Kuivila, projektijohtaja Blominmäen jätevedenpuhdistamo hankekatsaus 16.4.2015 Jukka Yli-Kuivila, projektijohtaja Blominmäen jätevedenpuhdistamo 150 000 m 3 /d 400 000 asukasta v. 2020 => 550 000 asukasta v. 2040 Blominmäki havainnekuva

Lisätiedot

66 päivää ma ma

66 päivää ma ma Tunnus Tehtän nimi Kesto Aloitus Valmis Edeltäjät 1 Natura Mobile Projekti 587 päivää la 1.1.2011 su 31.3.2013 2 Natura Mobile automaatio 566 päivää la 1.1.2011 pe 1.3.2013 3 hankinnat 132 päivää ti 1.3.2011

Lisätiedot

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Raportti 1 Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Kuukausiraportti nro 8/2018 Tarkastelujakso: 1.8.2018-31.8.2018 Laatinut: Rakennuttajatoimisto HTJ Oy Hyväksynyt: Liikennevirasto Liikennevirasto PL 33, 00521

Lisätiedot