Ilmoittautumiset ja maksut suoritetaan paikan päällä. Maksu: kuntosalinkäyttömaksu + 1e ohjausmaksu.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ilmoittautumiset ja maksut suoritetaan paikan päällä. Maksu: kuntosalinkäyttömaksu + 1e ohjausmaksu."

Transkriptio

1 Niska Selkä ryhmän: Ohjaaja Matti Kupari Tiedustelut Kuntosali yksilöllistä ohjausta: Ohjaaja Matti Kupari Tiedustelut Venytellen vetreäksi: Ohjaaja Matti Kupari Tiedustelut Senioreiden kuntosali: Ohjaajat: Matti Kupari & Joonas Mäkinen Lihasvoiman merkitys toimintakykyä ylläpitävänä asiana kasvaa ikääntyessä. Senioreiden kuntosali on tarkoitettu +60-vuotiaille ikinuorille. Harjoittelemme kaikille sopivalla teholla ja pyrimme kehittämään perusvoimaa ja koordinaatiota. Ryhmään mahtuu enintään 12 osallistujaa. Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä. Maanantain ryhmää ohjaa Matti ja torstain ryhmää Joonas. Osallistumismaksu on kuntosalinkäyttömaksu (senioripassi kelpaa). Palloilukerho 3 6lk: Ohjaaja Joonas Mäkinen Tiedustelut: Kerho on tarkoitettu 3-6-luokkalaisille lapsille. Paikkana toimii yläkoulun sali. Kerhossa pyritään pelaamaan mahdollisimman paljon kartioiden kiertämisen sijaan. Yhdessä opitaan niin erilaisten pelien kuin ryhmässä toimimisen sääntöjä ja normeja. Lapset voivat vaikuttaa omilla mielipiteillään tuntisisältöihin. Tärkeintä on hauskanpito ja yhdessä olo liikunnan parissa. Kerhoon osallistuminen on täysin ilmaista. Ryhmään ei voida ottaa enempää kuin 20 lasta. Kerhoon ilmoittaudutaan joka viikko paikan päällä. Hox! palloilukerhoa ei ole viikoilla 39 & 40 (jatkuu normaalisti viikolla 41).

2 Tyttöjen liikuntakerho 6-10-vuotiaat: Ohjaajat Tanja Raatikainen & Laura Vaskelainen (A) Tiedustelut: Kerho on suunnattu 6 10 vuotiaille tytöille. Kerhossa leikitään ja liikutaan monipuolisesti. Ohjaajina toimivat Lukiossa opiskeleva Tanja ja yläkoulussa opiskeleva Laura. Tanja on käynyt kerhonohjaaja koulutuksen. Kerho on lapsille täysin ilmainen. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Liikunta tapahtuu alakoulun salissa. KonneFit - kurssi: Ohjaajat Joonas Mäkinen & Pertti Rossi Ilmoittautumiset Tule mukaan toiminnallisen kuntosaliharjoittelun maailmaan! KonneFit - kurssi järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Harjoittelu tapahtuu Konneveden Urheilijoiden Kellankosken painonnostosalissa ja sen pihaalueella. Kurssilla opetellaan toiminnallisen kuntosaliharjoittelun perusteita ohjatusti. Jokaiseen kertaan kuuluu olennaisena osana päivän harjoitus, jossa kilpaillaan omaa jaksamista vastaan. Päivän harjoituksesta ja harjoittelukerran rakenteesta vastaa Joonas. Painonnostotekniikat kuluvat oleellisena osana toiminnalliseen harjoitteluun. Painonnostotekniikoiden opettamisesta vastaa Pertti Rossi. Kurssi on suunnattu yli 16 - vuotiaille miehille ja naisille. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta painonnosto tekniikoista tai toiminnallisesta harjoittelusta. Päivän harjoitus suoritetaan kuitenkin korkealla intensiteetillä, joten osallistujan tulee olla perusterve ja normaalikuntoinen henkilö. Osallistumismaksu on 5e/kerta ja se maksetaan paikanpäällä ohjaajalle. Kurssille pitää ilmoittautua ennakkoon. Sitoutuminen ryhmän harjoitteluun on toivottavaa. Ensimmäinen kerta on ilmainen! Lasten voimistelukerho 1-3lk: Ohjaajat: Karoliina Matilainen & Suvi Minkkinen (A) Tiedustelut puh Kerho on tarkoitettu 1-3-luokkalaisille lapsille. Kerho järjestetään alakoulun salissa. Kerhon tarkoituksena on tuottaa lapsille monipuolisia kokemuksia liikunnasta. Pääpaino on voimistelun alkeisopetuksessa. Kerhossa myös leikitään ja pelataan hippaa. Kerho voi olla parhaimmillaan lapsen ensi askel kohti liikunnallista elämäntapaa. Kerho on lapsille täysin ilmainen, mutta sitoutuminen kerhoon on suotavaa. Kerhoon voidaan ottaa enimmillään 10 lasta. Ilmoittautumiset voi tehdä ennakkoon yllä olevaan puh. numeroon. Jos ryhmässä on vielä tilaa, niin ilmoittautua voi myös paikanpäällä. Ohjaajina kerhossa toimivat kahdeksasluokkalaiset Karoliina & Suvi. Heillä on itsellään kokemusta voimistelusta ja he ovat suorittaneet syyskuun aikana Suomen voimisteluliiton: jumppakoulu startti osa 1 koulutuksen. Hytölän liikuntakerho 1-6lk: Ohjaaja Joonas Mäkinen Tiedustelut Kerhossa on tarkoitus liikkua mahdollisimman monipuolisesti. Olemme yleensä sisätiloissa ja kelien salliessa voimme harrastaa ulkoliikuntaa. Toiminta tapahtuu Hytölän koulun liikuntasalissa. Osallistuminen on ilmaista ja ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua.

3 Sählykerho 1-4lk: Ohjaajat Aatu Laulainen ja Tuomas Kauppinen (A) Tiedustelut Sählykerho on tarkoitettu 1-4-luokkalaisille. Toiminta tapahtuu yläkoulun salissa. Kerhossa opetellaan salibandyn alkeita hyvässä hengessä. Ohjaajina toimivat yläkoulun oppilaat. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Kerho on osallistujille täysin ilmainen. Kerhoon voidaan ottaa enintään 20 pelaajaa/kerta. Hox! Kerho alkaa vasta viikolla 40! Sählykerho yläkoulu & toinen aste: Ohjaaja Jussi Pietiläinen Sählykerho on suunnattu yläkoulun ja toisen asteen opiskelijoille. Pelipaikkana toimii yläkoulun Sali. Ohjaajana toimii Jussi Pietiläinen, joka opiskelee lukion kolmannella vuosikurssilla. Kerho keskittyy pelkästään sählynpelaamiseen ja tarjoaa siten loistavan mahdollisuuden kehittyä pelaajana. Aikaisempaa harrastustaustaa ei vaadita, vaan kaikki innokkaat nuoret ovat tervetulleita. Tärkeintä on positiivinen ja kannustava asenne. Opetuksessa voidaan hyödyntää erilaisia pelisovelluksia. Kerho on nuorille maksuton, mutta sitoutuminen kerhoon on suositeltavaa. Kerhoon voidaan ottaa enintään 20 pelaajaa. Ilmoittautumisen hoidetaan paikan päällä kerhon ohjaajalle. KonnU:n nuorten hiihtoharjoitukset: Ohjaaja Joonas Mäkinen Ilmoittautumiset puh: Nuorten hiihtoharjoitukset on tarkoitettu kaikille n vuotiaille lapsille ja nuorille. Harjoitusten pitopaikkana toimii Yläkoulun Sali. Erikseen sovittaessa voimme harjoitella myös ulkoliikuntapaikoilla ja kuntosalilla. Harjoituksissa on tarkoitus pitää hauskaa ja liikkua mahdollisimman paljon. Syksyllä pelaamme paljon eri pallopelejä ja lumen saavuttua siirrymme suksille. Toiminta on todella monipuolista ja leikinomaista. Osallistuminen hiihtokerhoon on täysin ilmaista. Ilmoittautuminen onnistuu puhelimitse tai paikanpäällä. Avoin lentopallovuoro: Omatoiminen Tiedustelut Avoimelle lentopallovuorolle on kaikki tervetulleita. Toiminta tapahtuu yläkoulun salissa. Paikanpäällä ei ole ohjaajaa, vaan pelit laitetaan pystyyn osallistujien kesken.

4 Naisten kuntosali: Ohjaajat: Joonas Mäkinen & Matti Kupari Tiedustelut Liikuntatuokio on varattu ainoastaan naisille(15-60v). Ryhmään mahtuu enintään 15 henkilöä. Kuntosaliharjoittelu on ohjattua toimintaa ja se toteutetaan osallistujien toiveiden mukaan. Tavoitteena on hyvä mieli ja lihaskunnon kehittäminen. Harjoitukset toteutetaan aina ryhmäharjoituksina jolloin kaikki tekevät samankaltaisen harjoituksen omalle kuntotasolle sovellettuna. Kuntosalitoimintaan ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita. Tiistaisin ryhmää ohjaa Matti ja keskiviikkoisin Joonas. Osallistumismaksu kuntosalinkäyttömaksu + 1e ohjausmaksu. Zumba: Ohjaaja Anneli Kuukkanen Zumba on innostavaa ja kehoa muokkaavaa liikuntaa. Tanssi antaa mielen levätä ja pääset itse omalla tasollasi tutustumaan tanssin saloihin. Zumba sopii kaikille ja antaa hyvän mielen kaikille osallistujille. Poltat tehokkaasti kaloreita ja vahvistat koko vartaloasi tehokkaasti tanssin avulla. Toiminta tapahtuu alakoulun salissa. Pääsymaksu tunnille on 4, mutta jos osallistut Zumban jälkeen myös kahvakuulaan, niin maksu jälkimmäisestä tunnista putoaa kolmeen euroon. Maksu suoritetaan ohjaajalle ennen tunnin alkua. Kahvakuula: Ohjaaja Anneli Kuukkanen Kahvakuula on kokonaisvaltaisesti kehoa kuormittavaa liikuntaa. Kahvakuula kehittää monipuolisesti koko vartalon voimaa ja se siirtää voiman oikealla lailla peruselämään. Jos et omista omaa kuulaa niin voit lainata sitä ohjaajalta. Tunnille kaikki ovat tervetulleita ominaisuuksista huolimatta ja se sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin konkareille. Pääsymaksu tunnille 4. Tunnit pidetään alakoulun liikuntasalissa. Ukkojumppa: Ohjaaja Anneli Kuukkanen Liikuntatuokio on varattu ainoastaan miehille(15-60v). Harjoittelu on ohjattua toimintaa ja se toteutetaan osallistujien tarpeiden mukaan. Tavoitteena on tekniikoiden, lihaskunnon ja toimintakyvyn kehittäminen. Liikunnasta ei tarvitse olla aiempaa kokemusta. Kaikki ovat tervetulleita mukaan. Osallistumismaksu on 4 /kerta, joka suoritetaan ohjaajalle ennen tunnin alkua. Senioreiden vesijumppa: Ohjaaja Joonas Mäkinen Ilmoittautumiset Vesiliikunta on tehokas ja nivelystävällinen liikuntamuoto. Vesijumpan aikana teemme sykettä nostattavia ja lihaskuntoa lisääviä liikkeitä. Tule nauttimaan rentouttavasta liikuntatuokiosta Terveyskeskuksen terapiaaltaaseen. Ryhmään mahtuu enintään kahdeksan henkilöä / kerta. Ilmoittautumiset tapahtuvat ennakkoon puhelimitse ohjaajalle tai viimeistään paikan päällä, jos ryhmässä on vielä tilaa. Vesijumppa maksaa 3e + allasmaksu / kerta. Allasmaksu suoritetaan terveyskeskuksen vastaanottoon ja 3e osallistumismaksu ohjaajalle. Ensimmäisellä kerralla (ilmainen tutustumiskerta) tarvitsee maksaa vain allasmaksu! Hox! Vesijumppaa ei ole viikoilla 39 & 40 (alkaa viikolla 41).

5 Judon alkeet 5-7lk: Ohjaaja Joonas Mäkinen Ilmoittautumiset Judon alkeet kerho on tarkoitettu 5-7-luokkalaisille lapsille. Judo on maailman levinnein kamppailulaji. Etenemme harjoittelussa rauhallisesti opetellen aluksi turvallisia kaatumistekniikoita, jonka jälkeen tutustumme matto ja pystyottelun tekniikoihin. Kerhossa kehittyy tasapaino, koordinaatio, kestävyys, lihasvoima ja kurinalaisuus. Kaiken lähtökohta on harjoittelukavereiden kunnioitus. Kerhon tarkoituksena on tarjota Konneveden nuorille mahdollisuus kokeilla jotain uutta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Ryhmään voidaan ottaa enintään 12 henkilöä. Sitovat ilmoittautumiset ennakkoon ohjaajalle. Paikan päällä voi ilmoittautua, jos paikkoja on vielä jäljellä. Judon tekniikoita EI SAA KÄYTTÄÄ koskaan judokerhon ulkopuolella. Väärinkäytöksistä seuraa henkilön erottaminen kerhosta, tai kerhon lopettaminen kokonaan. Ensimmäisellä kerralla tarvitset mukaan college/verryttelyhousut ja pitkähihaisen/ t-paidan jossa ei ole vetoketjua. Korut on otettava pois ennen harjoituksiin tuloa. Lisätietoja antaa kerhonohjaaja ilmoittautumisen yhteydessä. Kerho on osallistujille ilmainen. Hox! Judokerhoa ei ole viikoilla 39 & 40 (jatkuu normaalisti viikolla 41). Streetdance ala ja yläkoulu: Ohjaaja Sini Pirkkalainen Streetdance kerho järjestetään alkaen parillisina viikkoina. Ala- ja yläkoululaisille järjestetään molemmille oma ryhmä. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja ne ovat maksuttomia. Ystävällisin terveisin Liikunnanohjaaja, Joonas Mäkinen puh

KOULUTUS- JA NUORISOYKSIKKÖ TIEDOTTAA 2014

KOULUTUS- JA NUORISOYKSIKKÖ TIEDOTTAA 2014 KOULUTUS- JA NUORISOYKSIKKÖ TIEDOTTAA 2014 Tässä infopaketissa on koottu Suomen Nyrkkeilyliiton nuorisotoiminnan palveluja sekä jäljellä oleva koulutustoiminta vuonna 2015. Sisällysluettelo Miksi Sinettiseuraksi

Lisätiedot

Vanjärven lintutornin ranta ja Mustankellarin kallio, Pääkslahti

Vanjärven lintutornin ranta ja Mustankellarin kallio, Pääkslahti Vanjärven lintutornin ranta ja Mustankellarin kallio, Pääkslahti Sisällysluettelo Esittely 3 Yhteystiedot 4 Infosivu 6 Vihdin uimahalli 7 Ohjaustoiminta 11 Lasten ja nuorten liikunta 15 Työikäisten liikunta

Lisätiedot

Pohjantikan kierros, Liesjärven kansallispuisto

Pohjantikan kierros, Liesjärven kansallispuisto Pohjantikan kierros, Liesjärven kansallispuisto Liikuntapalveluiden sisällysluettelo Liikuntatoimenjohtajan tervehdys 4 Yhteystiedot 6 Infosivu 8 Vihdin uimahalli 9 Vesiliikunta 13 Ohjaustoiminta 23 +60v.

Lisätiedot

ERITYISRYHMIEN LIIKUNTATARJONTA SIILINJÄRVELLÄ syksy 2014 ja kevät 2015

ERITYISRYHMIEN LIIKUNTATARJONTA SIILINJÄRVELLÄ syksy 2014 ja kevät 2015 LIIKUNTAKALENTERI ERITYISRYHMIEN LIIKUNTATARJONTA SIILINJÄRVELLÄ syksy 2014 ja kevät 2015 Alennuskortteja Fontanellaan ja Kunnonpaikkaan kunnantalolta vapaa-aikatoimistosta voimassa arkisin Fontanellaan

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUT OHJATTU TOIMINTA SYKSY 2015 KEVÄT 2016

LIIKUNTAPALVELUT OHJATTU TOIMINTA SYKSY 2015 KEVÄT 2016 LIIKUNTAPALVELUT OHJATTU TOIMINTA SYKSY 2015 KEVÄT 2016 SYKETTÄ SYKSYYN TAPAHTUMAT JA ILMOITTAUTUMINEN Elokuussa uimahalli muuttuu liikuntakeitaaksi kahden päivän ajaksi. Nouda kausiesitteemme, tutustu

Lisätiedot

Tapanilan Urheilu. Salibandy menestyy juniorityöllä. s.6. Sisältää Tapanilan Erän syksyn 2006 liikuntaohjelman. Voimailu kasvattaa isoksi, s.

Tapanilan Urheilu. Salibandy menestyy juniorityöllä. s.6. Sisältää Tapanilan Erän syksyn 2006 liikuntaohjelman. Voimailu kasvattaa isoksi, s. Tapanilan Urheilu Tapanilan Urheilukeskuksen ja Tapanilan Erän asiakaslehti - syksy 2006 Salibandy menestyy juniorityöllä s.6 Sisältää Tapanilan Erän syksyn 2006 liikuntaohjelman Voimailu kasvattaa isoksi,

Lisätiedot

Tapanilan Liikunta 2014

Tapanilan Liikunta 2014 Tapanilan Liikunta 2014 Urheilukeskuksen uudet kotisivut Valittavana lähes 80 sisäliikuntalajia Pääkaupunkiseudun suurin kuntotestiasema 1 Tervetuloa kesälaitumilta! OP-Pohjola järjesti kesäkuussa asiakkailleen

Lisätiedot

Ideaopas matalan. kynnyksen liikuntakerhotoimintaan

Ideaopas matalan. kynnyksen liikuntakerhotoimintaan Nuoren Suomen, Suomen Liikunnan ja Urheilun ja Kuntoliikuntaliiton toiminnat siirtyivät 1.1.2013 Valoon. Lisätietoa valo.fi Ideaopas matalan kynnyksen liikuntakerhotoimintaan SISÄLLYS JOHDANTO...3 LASTEN

Lisätiedot

Revontuli-Opisto Opinto-ohjelma syyslukukausi 2014 (9.6.2014)

Revontuli-Opisto Opinto-ohjelma syyslukukausi 2014 (9.6.2014) Revontuli-Opisto Opinto-ohjelma syyslukukausi 2014 (9.6.2014) VERKKOKURSSIT HISTORIA 1301100V SUKUTUTKIMUSTA ALOITTELIJOILLE pe 17.30-20.00 Adobe Connect -koulutus, 31.10. 21.11.2014 Sukututkija Hannu

Lisätiedot

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 1 2009. Ravintola s. 8 Osta nimikkosalava s. 11 +55:n liikunta s. 12 Risusavotta s. 17

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 1 2009. Ravintola s. 8 Osta nimikkosalava s. 11 +55:n liikunta s. 12 Risusavotta s. 17 HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 1 2009 Ravintola s. 8 Osta nimikkosalava s. 11 +55:n liikunta s. 12 Risusavotta s. 17 Pääkirjoitus TALI GOLF Tiedotustoimikunta Kari Kallio Jaana Jalonen Jeppe Arokanto

Lisätiedot

huhtikuu 2013 julkaisija Vantaan Salamat ry - SUL:n jäsen

huhtikuu 2013 julkaisija Vantaan Salamat ry - SUL:n jäsen Salama-Sanomat huhtikuu 2013 julkaisija Vantaan Salamat ry - SUL:n jäsen Kuva: SUL, kuvaaja Juha Kanerva. SM-maastot tuovat Suomen parhaat Vantaalle Löytyykö viime vuoden tuplavoittajalle Lewis Korirille

Lisätiedot

Mäntsälän harrastuskalenteri syksy-talvi 2010-2011

Mäntsälän harrastuskalenteri syksy-talvi 2010-2011 Mäntsälän harrastuskalenteri syksy-talvi 2010-2011 Kulttuuri- ja vapaa- aikapalvelut 2 Mäntsälän kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen harrastuskalenteri Mäntsälän kunta Nuorisotalo Hupila Nuorisotalo Hupila

Lisätiedot

Salama-Sanomat. Yleisurheilukoulut starttaavat 5.5. uudistuu. Yleisurheilu on. Try Out -päivät Myyrmäessä

Salama-Sanomat. Yleisurheilukoulut starttaavat 5.5. uudistuu. Yleisurheilu on. Try Out -päivät Myyrmäessä Salama-Sanomat HUHTIKUU 2014 julkaisija Vantaan Salamat ry - SUL:n jäsen Kuva: SUL Yleisurheilukoulut starttaavat 5.5. Vantaan Salamat tarjoaa ympärivuotista toimintaa yleisurheilun parissa kaiken ikäisille:

Lisätiedot

Wiikko-Ärsyke Joensuu

Wiikko-Ärsyke Joensuu Wiikko-Ärsyke Joensuu 23.9. 29.9.2013 * Viikko 39* Syksy n:o5/2013 Joensuun kampuksen aukioloaikoja ULJAS Ylioppilaskunnan toimisto ma... 10.00 15.00 ti... 10.00 15.00 ke...suljettu to... 10.00 15.00 pe...

Lisätiedot

Ilmoittautuminen. Opinto-ohjelma kevät 2015. www.kokkola.fi/kso-kni

Ilmoittautuminen. Opinto-ohjelma kevät 2015. www.kokkola.fi/kso-kni Ilmoittautuminen Opinto-ohjelma kevät 2015 www.kokkola.fi/kso-kni Ilmoittautuminen Kevätkaudella 2015 alkaville kursseille ilmoittaudutaan porrastetusti KIELET, TIETOTEKNIIKKA, LIIKUNTA JA TANSSI keskiviikosta

Lisätiedot

Liikuntakalenteri 2015 2016

Liikuntakalenteri 2015 2016 Liikuntakalenteri 2015 2016 Riihimäen kaupunki Liikuntapalvelut Kalevankatu 5 11 11100 Riihimäki 6/2014 www.riihimaki.fi Sisältö: Ohjatut terveysliikuntaryhmät 1 Maksut 1 Ilmoittautuminen 2 Tuntikuvaukset

Lisätiedot

Sisulehti. Kattava paketti tietoa Tampereen Sisun toiminnasta ja harrastajista! Sisältää kevään 2015 aikataulut

Sisulehti. Kattava paketti tietoa Tampereen Sisun toiminnasta ja harrastajista! Sisältää kevään 2015 aikataulut Ilmoitusliite Talvi 2014 / 2015 Sisulehti Kattava paketti tietoa Tampereen Sisun toiminnasta ja harrastajista! Sisältää kevään 2015 aikataulut 2 Sisältö Pääkirjoitus S. 2 PÄÄKIRJOITUS JA SISÄLTÖ Sisulla

Lisätiedot

Kuopion Reippaan Voimistelijat ry. Toimintasuunnitelma

Kuopion Reippaan Voimistelijat ry. Toimintasuunnitelma Kuopion Reippaan Voimistelijat ry. Toimintasuunnitelma 1.8.2014 31.7.2015 1 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 1. Yleinen... 3 2. Hallinto... 4 3. Toiminta... 5 3.1 Lasten harrasteryhmät ja perheliikunta...

Lisätiedot

Kohti Tamperetta...sivu 5

Kohti Tamperetta...sivu 5 Suomen Työväen Urheiluliiton 11. liittojuhla Tampereella 5. 14.6.2009 Maaliskuu 2009 Mainostoimisto MyMedi Lisää liikuntaa Haukiputaalle...sivu 3 Kohti Tamperetta...sivu 5 Mitähän ne äidit keksii?...sivu

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. rehtorin tervehdys...4 Työkausi ja yhteystiedot...5 Kursseille ilmoittautuminen...6 Hyvä tietää...7. somero-opiston taidekoulu...

SISÄLLYSLUETTELO. rehtorin tervehdys...4 Työkausi ja yhteystiedot...5 Kursseille ilmoittautuminen...6 Hyvä tietää...7. somero-opiston taidekoulu... SISÄLLYSLUETTELO rehtorin tervehdys...4 Työkausi ja yhteystiedot...5 Kursseille ilmoittautuminen...6 Hyvä tietää...7 SOMERO...12 AVOIN YLIOPISTO...12 somero-opiston taidekoulu...16 LASTEN JA NUORTEN KURSSIT...18

Lisätiedot

IKAALISTEN KANSALAISOPISTON OPINTO-OHJELMA 2015-2016

IKAALISTEN KANSALAISOPISTON OPINTO-OHJELMA 2015-2016 IKAALISTEN KANSALAISOPISTON OPINTO-OHJELMA 2015-2016 Julkaisija: Ikaalisten kansalaisopisto Opinto-ohjelma on luettavissa myös verkkosivuiltamme: www.opistopalvelut.fi/ikaalinen Painopaikka: Waasa Graphics

Lisätiedot

1. Ampumaurheilu on siisti harrastus 1 Ampumaseuran nuorisotoiminnan tavoitteet Toiminnan arvot ja linjaukset

1. Ampumaurheilu on siisti harrastus 1 Ampumaseuran nuorisotoiminnan tavoitteet Toiminnan arvot ja linjaukset Ampumaurheilukoulu Sisällysluettelo 1. Ampumaurheilu on siisti harrastus 1 Ampumaseuran nuorisotoiminnan tavoitteet Toiminnan arvot ja linjaukset 2. Suunnittelu käynnistää toiminnan 2 Uuden toiminnan käynnistäminen

Lisätiedot

1/14. Lapset ja nuoret. Aleksi innostui laskemisesta Lumilauantai-tapahtumassa Sotshissa luvassa mahtipontiset paralympialaiset

1/14. Lapset ja nuoret. Aleksi innostui laskemisesta Lumilauantai-tapahtumassa Sotshissa luvassa mahtipontiset paralympialaiset www.vammaisurheilu.fi 6,90 1/14 TEEMA Lapset ja nuoret Aleksi innostui laskemisesta Lumilauantai-tapahtumassa Sotshissa luvassa mahtipontiset paralympialaiset Kokousta & Sporttia! Kokoustilat 10 800 henkilön

Lisätiedot

L 1. I 2012 ANNELI ILOMÄKI 20 LIIKKEELLE-VIRIKEPÄIVÄ:

L 1. I 2012 ANNELI ILOMÄKI 20 LIIKKEELLE-VIRIKEPÄIVÄ: SOVELI soveltavan liikunnan asiantuntija 1. 2012 ANNELI ILOMÄKI nauttii liikunnasta harvinaisesta hengityssairaudestaan huolimatta 20 Koulu&liikunta Vantaalla tukiopetus innostaa lapsia liikkumaan 24 29

Lisätiedot

2015! GOLFIA. TOIMIkunnat. Jäsenlehti 1 2015. Klubiravintola. uudistuu! s.5. Naisten oma Ryder cup! s.8. tiedottavat.

2015! GOLFIA. TOIMIkunnat. Jäsenlehti 1 2015. Klubiravintola. uudistuu! s.5. Naisten oma Ryder cup! s.8. tiedottavat. LAKESIDE GOLF VAMMALA RY Jäsenlehti 1 2015 Naisten oma Ryder cup! s.8 GOLFIA 2015! JÄSENLUETTELO YHTEISTYÖSOPIMUKSET TOIMIkunnat tiedottavat Kilpailukalenteri s.18 Klubiravintola uudistuu! s.5 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

SÄKYLÄN URHEILIJAT ry. Toimintasuunnitelma seuran 72. toimintavuodelle

SÄKYLÄN URHEILIJAT ry. Toimintasuunnitelma seuran 72. toimintavuodelle SÄKYLÄN URHEILIJAT ry Toimintasuunnitelma seuran 72. toimintavuodelle 2015 2016 www.sakylanurheilijat.fi Sivu 1 JOHTOKUNTA Seuramme toimintaa johtaa ja valvoo vuosikokouksen valitsema johtokunta, joka

Lisätiedot

VETELIN KUNTATIEDOTE. Tervetuloa seuraamaan ajankohtaisia asioita uusituille kotisivuille www.veteli.fi. tammikuu 2015

VETELIN KUNTATIEDOTE. Tervetuloa seuraamaan ajankohtaisia asioita uusituille kotisivuille www.veteli.fi. tammikuu 2015 VETELIN KUNTATIEDOTE tammikuu 2015 Tervetuloa seuraamaan ajankohtaisia asioita uusituille kotisivuille www.veteli.fi Tässä numerossa mm. Kysely Seniori-ikäisille..... sivu 1 Vanhusneuvoston yhteystiedot...sivu

Lisätiedot

www.kf-lehti.com ISSN 1457-2966 Kuntoilijan ykköslehti

www.kf-lehti.com ISSN 1457-2966 Kuntoilijan ykköslehti K&F Nro 6/2011 H H 16. vuosikerta www.kf-lehti.com ISSN 1457-2966 H Kuntoilijan ykköslehti 2 pääkirjoitus Syksy käynnissä Mielenkiinnolla odottelin syksyn käynnistymistä, kun eurooppalainen taloustilanne

Lisätiedot

VANTAAN SALAMAT RY:N TOIMINTAKÄSIKIRJA

VANTAAN SALAMAT RY:N TOIMINTAKÄSIKIRJA VANTAAN SALAMAT RY:N TOIMINTAKÄSIKIRJA 2015 1 SISÄLTÖ 1 YLEISTÄ... 4 1.1 Historia... 4 1.2 Toiminta-alue... 4 1.3 Kattojärjestöt ja jäsenyydet... 5 1.4 Sidosryhmät... 5 2 SEURAN TOIMINTA-AJATUS JA STRATEGIA...

Lisätiedot

Oppia, liikuntaa, kulttuuria

Oppia, liikuntaa, kulttuuria Oppia, liikuntaa, kulttuuria Liikuntapalvelun syksy 2014 ja kevät 2015 -ohjelma Keravan Opiston opintotarjonta syksy 2014 Mukana menossa Keravan kaupunginkirjasto Kulttuuripalvelut Nuorisopalvelut Taide-

Lisätiedot