1/ (13) ALAVIESKAN KUNTA Tekninen lautakunta ESITYSLISTA Tekninen lautakunta AIKA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1/ (13) ALAVIESKAN KUNTA Tekninen lautakunta ESITYSLISTA Tekninen lautakunta AIKA"

Transkriptio

1 1/ (13) AIKA klo 18:00 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta ja tarkastustapa 4 3 Asialistan hyväksyminen 5 4 Poikkeamislupahakemus kiinteistölle Korpi 1: Suunnittelutarve- ja poikkeamislupahakemus määräalalle 7 tilasta Kelhä 18:46 6 Talousarvion käyttösuunnitelma vuodelle Laskujen hyväksyjät v:lle Kaivuulupa 10 9 Vesi- ja viemärilaitostyöntekijän palkkaaminen Viranhaltijapäätökset Muut asiat 13 Kokouksen tarkastettu ja allekirjoitettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävillä teknisessä toimistossa maanantaina klo 9-15.

2 OSALLISTUJAT 1/ (13) Nimi Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Alahautala Osmo Pj Nahkala Kari Vpj Hannus Jani Jäsen Kääntä Marika Jäsen Pudas Katja Jäsen Raudaskoski-Pudas Anita Jäsen Santapakka Paula Jäsen Vähäkangas Juha Jäsen Häggman Tuomas Pöytäkirjanpitäjäesittelijä Hyyppä Sami Vt. kehitysjohtajaesittelijä Ikonen Olli Kunnanjohtaja

3 1/ (13) 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus Kunnaninsinööri: Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

4 1/ (13) 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta ja tarkastustapa Kunnaninsinööri: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi Marika Kääntä ja Kari Nahkala. Pöytäkirja tarkastetaan teknisessä toimistossa.

5 1/ (13) 3 Asialistan hyväksyminen Kunnan hallintosäännön 146 :n mukaan asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä, jollei toimielin toisin päätä. Hallintosäännön 147 :n mukaan toimielin voi esittelijän ehdotuksesta tai jäsenen ehdotuksesta, jota on kannatettu, ottaa enemmistöpäätöksellä käsiteltäväksi asian, jota ei ole mainittu kokouskutsussa. Kunnaninsinööri: hyväksyy esityslistan kokouksen asialistaksi.

6 1/ (13) 4 Poikkeamislupahakemus kiinteistölle Korpi 1:32 Erja Liisa ja Reijo Jaakko Lapinoja hakevat poikkeamislupaa asuinrakennuksen, saunan ja talousrakennuksen rakentamiseen ranta-alueelle. Poikkeamislupaa haetaan kiinteistölle Korpi R:no 1:32 Käännänkylällä. Lupahakemus on jätetty kunnan tekniseen toimistoon Koska rakennukset sijaitsevat alle 100 metrin päässä vesistöstä, katsotaan rakentamisen olevan rantarakentamista. Rakentaminen ranta-alueelle vaatii aina poikkeamislupamenettelyn (MRL 72 ).. Poikkeamisluvan hakijat perustelevat rakentamisen hyväksymistä ranta-alueelle sillä, että rakennuspaikka on lohkottu toisen hakijaosapuolen lapsuuden kodin tontista ja rakennuspaikka on tunnearvoltaan tärkeä. Lisäksi rakennuspaikka ei ole tulvauhan alaista aluetta. Oheismateriaalina asemapiirustus ja karttaotteita. Poikkeamisluvan yhteydessä täytyy suorittaa ns. emätilatarkastelu, jossa selvitetään, onko rakennettavalla kiinteistöllä rakennusoikeutta jäljellä riittävästi. Emätilatarkastelussa palautetaan ranta-alueiden suunnittelun piiriin kuuluvat tilat laskennallisesti tarkastelun leikkausajankohtana ( ) voimassa olleeseen emäkiinteistöön. Tämän jälkeen selvitetään, kuinka paljon emätilalle on kuulunut rantaviivaa ja muunnetaan tilalle kuulunut ns. luonnollinen rantaviiva ns. mitoitusrantaviivaksi, jonka jälkeen selvitetään, kuinka monta rakennusoikeutta emätila rantasuunnittelun tarpeen piiriin kuuluvalla ranta-alueella on jo käyttänyt. Emätilatarkastelu huomioi v jälkeen käytetyt rakennusoikeudet. Kyseisessä kohteessa v emätilana on ollut Korpi R:no 1:4. Suoritetun emätilatarkastelun mukaan emätilalla on käytössä yksi rakennuspaikka. Vuoden 1959 jälkeen emätilaan tehtiin halkominen (v. 1972), jossa emätila lakkasi olemasta ja muodostettiin kaksi erillistä kiinteistöä: Korpi 1:32 ja Korpiojala 1:28. Lisäksi suoritettiin lohkominen kiinteistöön Korpi 1:32, jossa muodostui kolme uutta kiinteistöä: Kesäranta 1:30, Koivuranta 1:31 ja Korpi 1:32. Emätilatarkastelu on suoritettu Ely-keskuksen "Opas rakentamisen poikkeamishakemusten käsittelyyn"- oppaan mukaisesti. Emätilakiinteistö on täten käyttänyt kaiken rakentamisoikeuden. Kunnaninsinööri: Esitän, että tekninen lautakunta hylkää haetun poikkeamisluvan, koska kiinteistöllä ei ole rakennusoikeutta jäljellä, ja esittää rakennuspaikan sijaitsevaksi yli 100 metrin etäisyydelle vesistöstä.

7 1/ (13) 5 Suunnittelutarve- ja poikkeamislupahakemus määräalalle tilasta Kelhä 18:46 Henni Pehkonen ja Arttu Koskela hakevat lupaa rakentamiseen suunnittelutarvealueelle ja poikkeamislupaa yleiskaavasta Putaanperälle Putaanhakaan Hakalammintien varrelle. Lupahakemus on jätetty tekniseen toimistoon Rakennuspaikka on Alavieskan keskustan osayleiskaava-alueella ja se on kaavoitettu maisemallisesti arvokkaaksi peltoalueeksi (kaavamerkintä MA). Rakennuspaikka on määräala tilasta Kelhä R:no 18:46. Tontin pinta-ala on 4000 m 2. Yleiskaavassa alue on merkitty tulvauhanalaiseksi alueeksi ja kaavassa on ilmoitettu alin rakentamiskorkeus.oheismateriaalina ote yleiskaavasta, suunnittelutarvealuekartta, asemapiirustus sekä karttaotteita. Rajanaapureista kaksi on kuultu ja he eivät ole jättäneet huomautusta naa pu rien kuulemisessa (naapurit on kuultu ). Hakijan perusteluina poikkeamiseen on se, että rakennuspaikalle kulkee lähes valmisrakenteinen tie (tällä hetkellä peltotie) ja rakennuspaikka ei hankaloita maanviljelystä, koska rakennus on peltopalstan päässä, tien vieressä. Vesijohto kulkee tontin pohjoispuolella n. 100 m:n päässä. Rakennuspaikka on turvallinen lapsiperheelle ja siitä on turvallinen matka kouluun sekä muihin palveluihin. Kunnaninsinööri: Esitän tekniselle lautakunnalle, että se hyväksyy haetun suunnittelutarve- ja poikkeamislupahakemuksen. Rakennuspaikan pinta-ala täyttää haja-asutusalueelle rakentamisen vaa ti muk set. Poik kea mi nen on vähäinen yleiskaavasta, koska rakentamisesta ei ole hait taa alueella tarkoitetulle maankäytölle ja maaseudulla on hyvin tyy pil lis tä rakentaa kyläalueelle omaan maaseudun rauhaan. Lisäksi poikkeaminen voidaan myöntää, koska sen rakentaminen ei aiheuta Maankäyttö- ja rakennuslain 171 :n momentissa 2 ja kohdissa 1-4 olevia asioita. Hakija on velvollinen kustantamaan tulevat kustannukset yh dys kunta tek ni sis tä rakentamisista (vesijohto). Luvan hakijan on pyydettävä lisäksi vielä naapurin suostumus rajanaapurilta Lamppila R:no 19:77. Lisäksi poikkeamisluvan ha ki ja on velvollinen noudattamaan yleiskaavassa ilmoitettua alinta rakentamiskorkeutta ja käsittelemään kiinteistöstä tulevat jätevedet lain edel lyt tä mäl lä tavalla. Alavieskan kunta edellyttää, että rakentamiseen on haet ta va rakennuslupa viimeistään kahden vuoden sisällä poik kea mis lu van myöntämisestä (MRL 174 ).

8 1/ (13) 6 Talousarvion käyttösuunnitelma vuodelle 2019 Vt. kehitysjohtaja: Kunnan hallintosäännön mukaan valtuusto hyväksyy talousarviossa palvelualueelle tavoitteet ja määrärahan. Kunnanhallitus ja lautakunta hyväksyy talousarvioon perustuvan käyttösuunnitelman ja päättää talousarvion toteuttamisesta. toteaa, että kunnanvaltuusto on hyväksynyt vuo sil le laadi tun taloussuunnitelman ja vuodelle 2019 laaditun talousarvion kunnanhallituksen esityksen mukaisena. vahvistaa talousarvion käyt tö suun ni tel man vuodelle 2019 seuraa vasti: Menot Tulot Netto Hallinto Yhdyskuntapalvelut Liikenneväylät Viranomaispalvelut Toimitila ja vuokraus Ruokahuolto Vesihuolto Yhteensä

9 1/ (13) 7 Laskujen hyväksyjät v:lle 2019 Vt. kehitysjohtaja Kunnanvaltuuston hyväksymän vuoden 2019 talousarvion mukaan toimielin päättää laskujen hyväksyjät tilivuosittain tilivuoden alussa. määrää kunnan teknisen toimen laskujen hyväksyjiksi vuodelle 2019 vt. kehitysjohtaja Sami Hyypän ja kunnaninsinööri Tuomas Häggmanin sekä ruokahuollon laskujen hyväksyjäksi palvelujohtaja Eija Kangasojan ja puhdistuspalveluiden laskujen hyväksyjäksi palveluesimies Satu Harjun.

10 1/ (13) 8 Kaivuulupa Jokilaaksojen Kuituverkko -osuuskunta on pyytänyt Alavieskan kunnalta lupaa sijoittaa valokuitukaapeleita ja siihen liittyvää tekniikkaa Alavieskan kunnan omistamaan maaperään. Kaapelin maahan sijoittaminen vaatii kaivuuta, aurausta, louhintaa ja tien alituksia yms. maatyötä. Vt. kehitysjohtaja: Esitän luvan myöntämistä. Alavieskan kunta on ottanut valokuituverkon rakentamisen ja ylläpitämisen tehtäväkseen.

11 1/ (13) 9 Vesi- ja viemärilaitostyöntekijän palkkaaminen Vt. kehitysjohtaja: Vuodelle 2019 on varattu määräraha uuden vesi- ja viemärilaitostyöntekijän palkkaukseen. Puistotyöntekijä Jarmo Laitala on ilmaissut kiinnostuksensa tehtävään. Esitän Jarmo Laitalan sisäistä siirtoa tehtävään ilman julkista hakumenettelyä. Usean vuoden ajan Laitala on hoitanut kyseistä tehtävää joko kokonaan lomien ja sairauslomien aikana tai osittain yhdessä Olavi Hietalan kanssa. Laitala on teknisesti osaava tehtävään, hän tuntee Alavieskan maantieteellisesti ja tietää vesilaitoksemme linjaston ja sulkijat. Hän asuu Alavieskassa ja on päivystyksen ja häiriötilanteen kannalta nopeasti tavoitettavissa. Hän ei tarvitse perehdytystä tehtävään ja on näin myös kustannustehokas.

12 1/ (13) 10 Viranhaltijapäätökset Vt. kehitysjohtajan viranhaltijapäätökset ajalta ja kunnaninsinöörin/rakennustarkastajan viranhaltijapäätökset ajalta Puheenjohtaja: Lautakunta merkitsee vt. kehitysjohtajan ja kunnaninsinöörin / rakennustarkastajan viranhaltijapäätökset tietoonsa saatetuksi ja päättää, ettei ota niitä käsittelyyn.

13 1/ (13) 11 Muut asiat Todetaan mahdolliset muut asiat.

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (12)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (12) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 (12) Tekninen lautakunta 18.03.2019 AIKA 18.03.2019 klo 18:00-19:15 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

6 asunnon vuokrasta 25 As Oy Alavieskan Sillankankaan vuokra-asuntojen

6 asunnon vuokrasta 25 As Oy Alavieskan Sillankankaan vuokra-asuntojen 3/2019 1 (15) AIKA klo 18:00 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 21 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 22 Pöytäkirjan tarkastajien valinta ja tarkastustapa 4

Lisätiedot

6 Saarelalle 14 Määrärahan siirto investoinneissa kustannuspaikalle

6 Saarelalle 14 Määrärahan siirto investoinneissa kustannuspaikalle 2/2019 1 (9) AIKA klo 18:00 PAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 10 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta ja tarkastustapa 4 12 Asialistan hyväksyminen 5 13 Eron myöntäminen

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (11)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (11) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2018 1 (11) Tekninen lautakunta 09.10.2018 AIKA 09.10.2018 klo 18:00-19:57 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 63 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (10)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (10) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 (10) Tekninen lautakunta 22.11.2016 AIKA 22.11.2016 klo 18:30-19:15 PAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 57 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 58 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (12)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (12) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 (12) Tekninen lautakunta 01.02.2018 AIKA 01.02.2018 klo 18:00-18:55 PAIKKA Alavieskan kunnantalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (11)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (11) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018 1 (11) Tekninen lautakunta 11.12.2018 AIKA 11.12.2018 klo 18:00-19:10 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 91 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/eeva ja Paavo Runtti (MRL 137 ja 171-173 )

Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/eeva ja Paavo Runtti (MRL 137 ja 171-173 ) Kunnanhallitus 79 10.03.2014 Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/eeva ja Paavo Runtti (MRL 137 ja 171-173 ) 3390/11.111/2014 KHALL 79 Hakija Nimi Eeva ja Paavo Runtti Osoite Lodentie

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5403/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5403/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/2016 1 (1) 221 Asianro 5403/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Kuopio 297-419-3-104-M606 Va. yleiskaavajohtaja Matti Asikainen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus

Lisätiedot

Hakija: Pasila Petteri ja Minna

Hakija: Pasila Petteri ja Minna Rakennuslautakunta 14 04.02.2015 Kaavoitustoimikunta 15 02.03.2015 Kunnanhallitus 50 09.03.2015 Poikkeamislupa, Pasila Petteri ja Minna 495/10.03.00.02/2015 Rakennuslautakunta 04.02.2015 14 Hakija: Pasila

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (10)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (10) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 (10) Tekninen lautakunta 22.03.2016 AIKA 22.03.2016 klo 18:30-20:20 PAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 15 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (11)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (11) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (11) Tekninen lautakunta 19.11.2015 AIKA 19.11.2015 klo 18:30-19:35 PAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 50 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 51 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (9)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (9) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (9) Tekninen lautakunta 19.12.2017 AIKA 19.12.2017 klo 18:00-18:50 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 52 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Poikkeamislupa 458 Muukkolan kylän tilalle Vanhaturkia RN:o 6:3 muodostettavalle määräalalle

Poikkeamislupa 458 Muukkolan kylän tilalle Vanhaturkia RN:o 6:3 muodostettavalle määräalalle Kaupunkikehityslautakunta 24 28.06.2017 Poikkeamislupa 458 Muukkolan kylän tilalle Vanhaturkia RN:o 6:3 muodostettavalle määräalalle 456/10.03.00.02/2017 KAKEL 24 Esittelijä: Toimialajohtaja Pasi Leimi,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3125/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3125/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2016 1 (1) 147 Asianro 3125/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Maaninka 476-416-8-49 Yleiskaavajohtaja Juha Romppanen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus Kiinteistölle

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3588/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3588/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2016 1 (1) 158 Asianro 3588/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Maaninka 476-405-26-107 Yleiskaavajohtaja Juha Romppanen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus Rakennuspaikka

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (13)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (13) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (13) Tekninen lautakunta 16.11.2017 AIKA 16.11.2017 klo 18:00-20:05 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 43 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 19.02.2016 AIKA 19.02.2016 klo 09:00-12:00 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus

Lisätiedot

Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10. Sivistyslautakunta Aika klo 16:30. Toivakan kirjasto. Käsiteltävät asiat

Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10. Sivistyslautakunta Aika klo 16:30. Toivakan kirjasto. Käsiteltävät asiat Toivakan kunta Esityslista 3/2017 1/10 Aika 24.10.2017 klo 16:30 Paikka Toivakan kirjasto Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 29 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 30 Esityslistan hyväksyminen 4 31 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5398/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5398/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/2016 1 (1) 220 Asianro 5398/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Kuopio 297-510-10-33 Va. yleiskaavajohtaja Matti Asikainen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus Rakennuspaikka

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (10)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (10) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (10) Tekninen lautakunta 23.05.2017 AIKA 23.05.2017 klo 18:00-18:42 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

6 täytäntöönpano 78 Eron myöntäminen Pentti Alatalolle

6 täytäntöönpano 78 Eron myöntäminen Pentti Alatalolle 7/2019 1 (18) AIKA klo 18:00 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 74 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 75 Pöytäkirjan tarkastajien valinta ja tarkastustapa 4

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (14)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (14) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 (14) Tekninen lautakunta 15.03.2018 AIKA 15.03.2018 klo 18:00-20:02 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 4355/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 4355/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 19/2016 1 (1) 218 Asianro 4355/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Maaninka 476-409-4-30 Yleiskaavajohtaja Juha Romppanen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus Rakennuspaikka

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (15)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (15) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 (15) Tekninen lautakunta 09.10.2017 AIKA 09.10.2017 klo 18:00-19:15 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 35 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (9)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (9) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (9) Tekninen lautakunta 17.09.2015 AIKA 17.09.2015 klo 18:30-19:30 PAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 37 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 38 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20 Kokousaika 21.03.2012 klo 15.00-15.21 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot

UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1

UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 Lupa- ja valvontalautakunta AIKA 15.08.2018 17:00-18:26 PAIKKA Roomari sali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 10 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 (11)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 (11) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 (11) Tekninen lautakunta 20.08.2015 AIKA 20.08.2015 klo 18:30-20:30 PAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 29 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 30 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 19.8.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.8.2015 klo 16.30 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 UTAJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Lupa- ja valvontalautakunta AIKA 24.04.2018 17:00-18:07 PAIKKA Roomari-sali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 4087/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 4087/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 17/2016 1 (1) 186 Asianro 4087/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Kuopio 297-471-1-45 Yleiskaavajohtaja Juha Romppanen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus Rakennuspaikka

Lisätiedot

Asuinrakennuksen ja autosuoja/varaston rakentaminen. Koko tila/määräala

Asuinrakennuksen ja autosuoja/varaston rakentaminen. Koko tila/määräala 31, YMP 10.5.2012 17:30 Suunnittelutarvepäätös kiinteistölle 535-404-8-124 Asia Hakija Asuinrakennuksen ja autosuoja/varaston rakentaminen. Nietula Matti ja Anita Poutakuja 3 B 2 37470 Vesilahti Rakennuspaikka

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 18.8.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.8.2010 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 22.05.2017 klo 18:00 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 31 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2011 Rakennuslautakunta sivu 16. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2011 Rakennuslautakunta sivu 16. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2011 Rakennuslautakunta sivu 16 Kokousaika 23.02.2011 klo 15.15-16.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 28.11.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 28. marraskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2017 Ympäristölautakunta Sivut 55- KOKOUSAIKA Torstai 6.7.2017 klo.16.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

11 edistävästä monialaisesta yhteispalvelusta 9 Alavieskan kunnan Charcoal Finland Oy:lle takaamien

11 edistävästä monialaisesta yhteispalvelusta 9 Alavieskan kunnan Charcoal Finland Oy:lle takaamien 1/2019 1 (17) AIKA klo 18:00 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta ja tarkastustapa 4 3

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (12)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (12) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 (12) Tekninen lautakunta 01.11.2016 AIKA 01.11.2016 klo 18:30-19:20 PAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 48 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 49 Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2018 Ympäristölautakunta Sivut 23. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2018 Ympäristölautakunta Sivut 23. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2018 Ympäristölautakunta Sivut 23 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Torstai 3.5.2018 klo.16.00 16.08

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (13)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (13) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 1 (13) Tekninen lautakunta 06.11.2018 AIKA 06.11.2018 klo 18:00-18:56 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 71 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä

Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä Iitin kunta Pöytäkirja 3/2016 39 Kaavoitustoimikunta 14.03.2016 Aika 14.03.2016 klo 18:00-18:24 Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala Saapuvilla Poissa Laitinen

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Rakennuslautakunta sivu 91. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Rakennuslautakunta sivu 91. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Rakennuslautakunta sivu 91 Kokousaika 28.9.2011 klo 15.15-16.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari Viuhkola

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.11.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 13.11.2014 klo 16.30 17.50 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 28.4.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 28.4.2010 klo 16.30 17.30 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

SUUNNITTELUTARVERATKAISU. Kuhmon kaupunki. Sivu Hakemusnumero

SUUNNITTELUTARVERATKAISU. Kuhmon kaupunki. Sivu Hakemusnumero Hakija Nimi Pappila Ari-Pekka Pulkkinen Minna Elisa Postitoimipaikka Lähiosoite 88900 KUHMO Lylykuja 2 Rakennuspaikka Kunta Kuhmo Kaupunginosa / kylä Korpisalmi RN:o 220:4 X-koordinaatti Y-koordinaatti

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 56 Tekninen lautakunta 26.04.2016 AIKA 26.04.2016 klo 18:00-19:15 PAIKKA Pyhän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2/2010 13 Tekninen lautakunta. Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 2/2010 13 Tekninen lautakunta. Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10. Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 2/2010 13 Tekninen lautakunta Torstai 18.02.2010 klo 18.00-20.10 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 13/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 2539/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 13/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 2539/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 13/2016 1 (1) 138 Asianro 2539/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Kuopio 411-5-192 Yleiskaavajohtaja Juha Romppanen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus Kiinteistölle

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 (10) Kunnanvaltuusto 19.03.2018 AIKA 19.03.2018 klo 18:00-19:24 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 10 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä Iitin kunta Pöytäkirja 7/2014 103 Kaavoitustoimikunta 08.12.2014 Aika 08.12.2014 klo 18:00-18.50 Paikka Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala Saapuvilla Poissa Laitinen Juha Kare Terhi

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7033/ /2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7033/ /2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (1) 34 Asianro 7033/10.03.00.01/2014 Vastine oikaisuvaatimukseen koskien poikkeamista ja suunnittelutarveratkaisua tilalla 410-7-95 Kotikumpare, Haminanlahti Yleiskaavajohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla 1 RAKENNUSLAUTAKUNTA 2/2012 Aika: Torstai 15.3.2012 klo. 19.00-20.00 Paikka: Karvian kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Pekka Niskala puheenjohtaja Sirkka Mäkinen varapuheenjohtaja Kari Aalto jäsen Jani

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (11)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (11) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 (11) Tarkastuslautakunta 04.06.2018 AIKA 04.06.2018 klo 16:00-17:40 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 4/ / 12. Sivistyslautakunta Aika klo 16:30-17:55. Toivakan kirjasto.

Toivakan kunta Pöytäkirja 4/ / 12. Sivistyslautakunta Aika klo 16:30-17:55. Toivakan kirjasto. Toivakan kunta Pöytäkirja 4/2017 1 / 12 Sivistyslautakunta 07.11.2017 Aika 07.11.2017 klo 16:30-17:55 Paikka Toivakan kirjasto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 36 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 37 Esityslistan

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 No 28.10.2009 4/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.10.2009 kello 14.00 14.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 7/2010 74 Tekninen lautakunta. Torstai 02.09.2010 klo 18.00 19.50. Kotalahden leirikeskus, Kotalahdentie 136a.

LEMIN KUNTA 7/2010 74 Tekninen lautakunta. Torstai 02.09.2010 klo 18.00 19.50. Kotalahden leirikeskus, Kotalahdentie 136a. 7/2010 74 Tekninen lautakunta Torstai 02.09.2010 klo 18.00 19.50 Kotalahden leirikeskus, Kotalahdentie 136a Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen

Lisätiedot

Hakija: Piira Ismo ja Grenfors Heidi

Hakija: Piira Ismo ja Grenfors Heidi Rakennuslautakunta 15 01.03.2017 Kaavoitustoimikunta 16 13.03.2017 Kunnanhallitus 69 03.04.2017 Poikkeamislupa, Piira Ismo ja Grenfors Heidi 831/10.03.00.02/2017 Rakennuslautakunta 01.03.2017 15 Hakija:

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 32/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7174/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 32/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7174/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 32/2016 1 (1) 357 Asianro 7174/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Maaninka 476-405-5-9 Yleiskaavajohtaja Juha Romppanen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus Rakennuspaikka

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2015 1. Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2015 1. Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2015 1 Rakennuslautakunta Kokousaika 29.06.2015 klo 18:00-19:10 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala Käsitellyt

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/7.3.2012 Kokousaika 7.3.2012 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

KH 173 Kaavasuunnittelija Mathias Holménin lausunto :

KH 173 Kaavasuunnittelija Mathias Holménin lausunto : KAUPUNGINHALLITUS 173 07.05.2018 Poikkeamislupa/Elenia Oy KH 173 Kaavasuunnittelija Mathias Holménin lausunto 2.5.2018: Lausunnonantaja Lausunnonsaaja Hakija Kaavasuunnittelija Mathias Holmén Raahen kaupunginhallitus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2011 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55 Kunnnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/reijo Ukura (MRL 137 ja 171-173 )

Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/reijo Ukura (MRL 137 ja 171-173 ) Kunnanhallitus 78 10.03.2014 Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/reijo Ukura (MRL 137 ja 171-173 ) 3389/11.111/2014 KHALL 78 Hakija Nimi Reijo Ukura Osoite Martikkalantie 42, 92320

Lisätiedot

PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3

PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3 PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 13.02.2014 klo 13:00-16:15 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3 2 Kunnanjohtaja

Lisätiedot

HOX! Ennen kokousta klo 15:00 kokoontuminen Pajulan työmaalle

HOX! Ennen kokousta klo 15:00 kokoontuminen Pajulan työmaalle SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Sivu 1 toimitettu 04.05.2018 Tekninen lautakunta Aika: 09.05.2018 kello 16.00 Paikka: Kunnantalo, kh:n huone HOX! Ennen kokousta klo 15:00 kokoontuminen Pajulan työmaalle

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3045/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3045/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2016 1 (1) 157 Asianro 3045/10.03.00.01/2016 Poikkeaminen (KH) / Kuopio 297-429-2-16 Yleiskaavajohtaja Juha Romppanen Strateginen maankäytön suunnittelu Selostus Kiinteistölle

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.12.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 108 75

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (10)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (10) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 (10) Kunnanhallitus 16.04.2018 AIKA 16.04.2018 klo 16:36-17:10 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 74 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/ Tarkastuslautakunta1. AIKA klo 14:00. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/ Tarkastuslautakunta1. AIKA klo 14:00. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2017 1 Tarkastuslautakunta1 AIKA 06.11.2017 klo 14:00 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Nykytilanne Nyt haettu uusi rakennuspaikka on rakentamaton.

Nykytilanne Nyt haettu uusi rakennuspaikka on rakentamaton. Ympäristölautakunta 42 19.04.2016 Poikkeamispäätös / Leppänen Mauri (Lisä-Rauhala RN:o 17:48, Kannonkoski) 252/602/2016 Ympäristölautakunta 19.04.2016 42 Viitasaaren ympäristölautakunta on käsitellyt poikkeamista

Lisätiedot

PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILA 10:136 KIVENKOLO

PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILA 10:136 KIVENKOLO HIRVENSALMEN KUNTA PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILA 10:136 KIVENKOLO Kaavaselostus 5.9.2012 Kaavan vireilletulo: Tekninen lautakunta 28.2.2012 31 Kaavan hyväksyminen: Tekninen lautakunta 18.9.2012

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 9/2011 Rakennuslautakunta sivu 119. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 9/2011 Rakennuslautakunta sivu 119. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 9/2011 Rakennuslautakunta sivu 119 Kokousaika 14.12.2011 klo 13.00-13.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 Tekninen lautakunta 17.9.2008 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 17.9.2008 klo 16.30 17.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Kohtala Paavo Hautamäki

Lisätiedot

Kunnanhallitus 140 19.05.2014 SUUNNITTELUTARVERATKAISUHAKEMUS / LUNKI PENTTI JA SISKO

Kunnanhallitus 140 19.05.2014 SUUNNITTELUTARVERATKAISUHAKEMUS / LUNKI PENTTI JA SISKO Kunnanhallitus 140 19.05.2014 SUUNNITTELUTARVERATKAISUHAKEMUS / LUNKI PENTTI JA SISKO 249/60.605/2011 KHALL 228 Sisko ja Pentti Lunki ovat jättäneet suunnittelutarveratkaisuhakemuksen omakotitalon ja talousrakennuksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 Ympäristölautakunta Sivut 40-44. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 Ympäristölautakunta Sivut 40-44. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 Ympäristölautakunta Sivut 40-44 KOKOUSAIKA Torstai 18.4.2013 klo.16.00 16.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Torstai 31.5.2018 Huom! Kokouksen aluksi kevätkatselmus. Lähtö virastotalon pihasta yhteiskuljetuksella

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 13/2018 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 13/2018 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 13/2018 1 Kunnanhallitus Aika 27.08.2018 17:00-19:20 Paikka Ruoveden kunnanviraston valtuustosali Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 108 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin Tarkastuslautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin Tarkastuslautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin 10.1.2018 Tarkastuslautakunta Aika: Keskiviikkona 17.01.2018 kello 09.00 Kahvi kokoushuoneessa klo 8.45 Paikka: Kunnanhallituksen huone Päätöksentekotapa:

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSKUTSU ASIALISTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 30.10.2013 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 46 65 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 11.03.2014 klo 19.00 20.50 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. x Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa x Keskikorpi

Lisätiedot

Kaavoitustoimikunta Kaavoitustoimikunta Hakija: Iitin seurakunta

Kaavoitustoimikunta Kaavoitustoimikunta Hakija: Iitin seurakunta Kaavoitustoimikunta 61 09.11.2015 Kunnanhallitus 263 16.11.2015 Suunnittelutarveratkaisu, Iitin seurakunta 642/10.03.00.01/2015 Hakija: Iitin seurakunta Rakennuspaikka: Kirkonkylässä sijaitseva Kirkonmaa-niminen

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 22.08.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 33 Teknisen toimen johtajan

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 9) Kaavoitusjaosto

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 9) Kaavoitusjaosto Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 9) Aika 17.06.2019, klo 09:02-09:27 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (11) Rakennus- ja ympäristölautakunta

Laihia Pöytäkirja 4/ (11) Rakennus- ja ympäristölautakunta Laihia Pöytäkirja 4/2017 1 (11) Aika, klo 17:00-19:02 Paikka Teknisen osaston kokoushuone Käsitellyt asiat 35 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 36 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajien valinta

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / 2016

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / 2016 Tekninen jaosto 4.4.2016 AIKA Maanantai 4.4.2016 kello 18.00-21.15 PAIKKA Teknisen toimiston kokoushuone (Kestintie 3, 37370 Narva) KÄSITELLYT ASIAT Otsikko 28 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILAT 2:43 HARJAKALLIO, 2:73 HÄÄHKIÄINEN, 2:42 KOKKOKALLIO

PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILAT 2:43 HARJAKALLIO, 2:73 HÄÄHKIÄINEN, 2:42 KOKKOKALLIO HIRVENSALMEN KUNTA PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILAT 2:43 HARJAKALLIO, 2:73 HÄÄHKIÄINEN, 2:42 KOKKOKALLIO Kaavaselostus 20.2.2012 Kaavan vireilletulo: Tekninen lautakunta 7.10.2011 39 Kaavan hyväksyminen:

Lisätiedot

Rakennustoimenpide Asuinrakennuksen, saunan ja autokatos/varaston rakentaminen.

Rakennustoimenpide Asuinrakennuksen, saunan ja autokatos/varaston rakentaminen. Kunnanhallitus 186 18.06.2013 Poikkeamislupapäätös Anu ja Tero Ruotsalaiselle 171/10.03/2013 KHALL 186 Rakennustarkastaja Hakija Anu ja Tero Ruotsalainen Rinkkatie 16 87700 Kajaani Rakennuspaikka Kunta

Lisätiedot

Poikkeamislupahakemus Juosila Arttu, Virolahti

Poikkeamislupahakemus Juosila Arttu, Virolahti Rakennuslautakunta 25 17.03.2015 Poikkeamislupahakemus Juosila Arttu, Virolahti 162/11.116/2014 Rakla 25 Arttu Juosila hakee poikkeamislupaa (162/11.116/2014) uuden loma-asunnon rakentamiseen tulipalossa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2018 Ympäristölautakunta Sivut 9- Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2018 Ympäristölautakunta Sivut 9- Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2018 Ympäristölautakunta Sivut 9- KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 28.3.2018 klo.16.00.

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Ympäristölautakunta Sivu 84. Keskiviikko 7.5.2014 klo 18.30 18.55 Isonkyrön virastotalo, kokoushuone 2

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Ympäristölautakunta Sivu 84. Keskiviikko 7.5.2014 klo 18.30 18.55 Isonkyrön virastotalo, kokoushuone 2 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Ympäristölautakunta Sivu 84 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 7.5.2014 klo 18.30 18.55

Lisätiedot