Lähettäjä Kiinteistö Tila Muistutus (tiivistelmä) Vastine MAANOMISTAJAN TOIVE KOLKANLAHTI Mattila Heikki pk Soili Dantchev, Seija Hyötyläinen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lähettäjä Kiinteistö Tila Muistutus (tiivistelmä) Vastine MAANOMISTAJAN TOIVE KOLKANLAHTI Mattila Heikki pk Soili Dantchev, Seija Hyötyläinen"

Transkriptio

1 VIIDEN KYLÄN KYLÄYLEISKAAVA Saarijärven kaupunki Vastineet päivätystä kaavaehdotuksesta annettuihin muistutuksiin. Ehdotusaineisto oli nähtävillä välisen ajan. K1 Lähettäjä Kiinteistö Tila Muistutus (tiivistelmä) Vastine MAANOMISTAJAN TOIVE KOLKANLAHTI Mattila Heikki pk Soili Dantchev, Seija Hyötyläinen Kallioniemi 1. Tilallamme on kaksi asuintonttialuetta. Toivoo uutta tonttia M alueelle. Teiden väliselle alueelle ei tule jättää joutomaata. Rakennusoikeuksia Toivoo uutta loma-asunnon rakennuspaikkaa ja uutta omakotitalon rakennuspaikkaa. 1. Rakennuspaikat on muodostettu maanomistajan toiveen mukaisesti luonnosvaiheen jälkeen. Tuolloin rakennusoikeus on käytetty. 2. Emätilan rakennusoikeus on käytetty, ei voida osoittaa uutta rakennuspaikkaa. AP paikka voidaan osoittaa uudella merkinnällä AM. K2 Heinänen Pauli Majalahti Haluaa poistaa merkityt rakennuspaikat omistamiltaan kiinteistöiltä. Poistetaan kaksi AP uutta rakennuspaikkaa kaavakartalta. Rakennusoikeudet jätetään sisämaan emätilataulukkoon jääviksi rakennuspaikoiksi. K3 Hyötyläinen Seija ja Dantchev Soili Kallioniemi 1. Uusi asuinrakennuspaikka. 2. Uusi asuinrakennuspaikka korvauksena kaupungin pilaamasta rantamaisemasta. Maisema pilattu rakentamalla vedenpuhdistamo. 3. Yksi tai kaksi uutta asuinrakennuspaikkaa. 4. Miksi kulttuurihistorialliselle maisemapaikalle on osoitettu paljon rakennuspaikkoja? 1. ks. vastine K1 2. ks. vastine K1 3. ks. vastine K1 4. Rakennuspaikat on osoitettu emätilaperiaatteen mukaisesti. K4 Kekarainen Veikko Kauramäki Niittytien oikealle puolelle merkitty uusi APrakennuspaikka on väärän tilan puolella. Tulee merkitä liitekartan mukaiseen paikkaan. Muutetaan AP-rakennuspaikka oikean tilan puolelle. K5 Puranen Jorma ja Tuula Ylänkö Ylänkö 2 1. Esitämme yhden rakennuspaikan lisäämistä muiden kolmen jatkoksi Parkatinniementien varteen. 2. Rantasaunan rakennusoikeus Ylängön tilalle Majalahden rantaan. 3. Moottorikelkkareitin merkintä on poistettava tilojen pelloilta ja maa-alueilta. 1. Rakennusoikeus on jo ylitetty. Ei voida osoittaa lisää uusia rakennuspaikkoja. 2. Mitoitusta ei ole jäljellä, rantasaunan rakennuspaikkaa ei voida osoittaa. 3. Moottorikelkkareitin sijainti ei ole sitova. Reitti on kuitenkin huomioitava yleiskaavassa maakuntakaavan mukaisena tarpeena.

2 K6 Toikkanen Eija Puskarinne Uusi AP rakennusoikeus poistetaan kaavakartalta. Voi poistaa myös emätilataulukosta. Poistetaan kaavakartalta, mutta jätetään emätilataulukkoon. K7 Tuominen Sami Männikkö Mulikka Omistamiltani kiinteistöiltä haluan poistaa kaikki tonttivaraukset. Poistetaan kaavakartalta kaikki uudet rakennuspaikat. Rakennusoikeus jää voimaan sisämaan emätilataulukkoon. K8 Vauhkonen Ulla Rantamäki Haluaa siirtää rakennuspaikat takaisin luonnosvaiheessa olleille paikoille. Uutela tilan rakennuspaikat sijoittuvat liian lähelle Rantamäki tilan pihapiiriä. Siirretään rakennuspaikat takaisin luonnosvaiheessa olleille paikoille. Uutela tilan maanomistaja ei ole jättänyt muistutusta. Uutela tilan rakennuspaikkoja ei siirretä. K9 Raita Timo ja Mönttinen Vesa Yhteisalue Hiekanotto- ja venev.paikka Yksi uusi AP ja yksi uusi RA paikka yhteisalueelle. Tilan mitoitus tarkistettiin ja todettiin, että voidaan osoittaa 1 AP ja 1 RA paikka esitetyn mukaisesti. Kiinteistö on yhteisaluetta, joka ei ole järjestäytynyt. Tila lisättiin emätilamitoitustaulukkoon. K10 Parantainen Maanomistajan ja kaupungin maanmittausinsinöörin kesken käydyn keskustelun pohjalta rakennuspaikka tulee siirtää tilalle 34:222. Tehdään rakennuspaikan siirto. LANNEVESI Kiinteistö Tila Muistutus (tiivistelmä) Vastine MAANOMISTAJAN TOIVE L1 Hänninen Antti Juurikkaniemi Rakennettuna osoitettu RA rakennuspaikka on rakentamaton eli merkintä kuuluisi olla avoimena ympyränä. Korjataan merkintä rakentamattomaksi paikaksi.

3 L2 Luotola Hannu ja Pirkko- Liisa Haapaniementie 195 kohdalla välittömästi tien eteläpuolella AP-merkittyjä rakentamattomia rakennuspaikkoja 3 kpl. Tätä ei hyväksy, vaan esittää rakennuspaikat poistettavaksi. Kolmen rakennuspaikan poistaminen kaavakartalta on neuvoteltu maanomistajan kanssa muistutuksen jättämisen jälkeen. Rakennusoikeudet jätetään sisämaan emätilataulukkoon käyttämättömiksi rakennusoikeuksiksi. L3 Kiiskinen Seppo ja Leena Männikkö Noro Toivotaan AP rakennusoikeuden poistoa kaavakartalta. Jätetään emätilataulukkoon. Poistetaan kaavakartalta molemmilta tiloilta yksi uusi rakennuspaikka. Emätilataulukko pidetään ennallaan. L4 Luotola Juhani ja Maija Kaarreniemi RA merkintä muutettava AP merkinnäksi. Alue on kylämäiseen asutukseen tukeutuvaa aluetta. Muutetaan RA merkintä AP merkinnäksi. L5 Patamaa Sari Mäntylä Talon seinästä asfaltin reunaan on 3 metriä. Mahdoton mahduttaa kevyenliikenteenväylää tuolle puolelle tietä. L6 Takala Heikki Nikkilä Tilan kohdalla on AP-merkintä. Tulisi olla AM, koska tontilla on kaksi asuinrakennusta. Navetta muutettu asuinrakennukseksi vuonna Kaavakartalla on esitetty vain kevyenliikenteen yhteystarve. Kevyenliikenteen linjan suunnittelu tapahtuu tarkemmassa suunnittelussa, yleiskaavan linjaus on vain ohjeellinen ja osoittaa yhteystarpeen. Emätilan rakennusoikeus on käytetty, eikä uutta rakennuspaikkaa voida osoittaa. Tilalla peltojen viljelytoimintaa, joten oikea merkintä tilalle on AM. Muutetaan merkintä.

4 L7 Turunen Markku Sormuslähde Toivoo tilalle merkittävän rantasaunaoikeuden. Emätilan rakennusoikeus on käytetty. Uutta rakennusoikeutta ei voida osoittaa. VASTINERAPORTTI L8 Viinikainen Kari Rantanikkilä Tila merkittävä kokonaisuudessaan APmerkinnällä. Autotalli nyt MA-alueella. Muutetaan AP-aluerajausta tilan rajalle. Samalla levennetään viereisen tilan RA rakennuspaikkaa, jotta tilojen välille ei jää kapeaa suikaletta MA aluetta. L9 Oksanen Antti Antintupa Rakennuspaikan siirto Uuraistentien varteen liitteen mukaan. Siirretään rakennuspaikka Uuraistentien varteen. L10 Hänninen Kari Kanta-Seppälä Tontille ei voi tällä hetkellä rakentaa, koska se on peltomaana. Hakija toivoisi muistutuksellaan, että peltomaa otettaisiin rakennusoikeuskäyttöön. Hakijalla olisi tarkoitus rakentaa ko. tontille savusaunarakennus. Mitoitustaulukoiden mukaan tilan rakennusoikeus on käytetty, joten uusia rakennuspaikkoja ei voida osoittaa. Olemassa olevaa asuinrakennuksen rakennuspaikkaa voidaan leventää. Savusaunan voi rakentaa rakennusjärjestyksen mukaisesti. RAHKOLA-LINNA Kiinteistö Tila Muistutus (tiivistelmä) Vastine MAANOMISTAJAN TOIVE R1 Pekkanen Esko Rajatie Jatkola Tilalle 25:18 (Jatkola) merkittyjä kahta APrakennuspaikkaa tulee siirtää alemmaksi. Saostuskaivojen saostusojat ovat lähellä kaavoitettua ylempää tonttia. Lounaan puoleista AP alueen rajaa siirretään ja rakentamattomat rakennuspaikat osoitetaan väljemmin.

5 R2 Rahkonen Jyrki X Muodostunut kiinteistöistä 20:22 Savola ja 20:21 Ranhkorinne Rahkorinne Rahkorinne 1. RA rakennuspaikan siirto. 2. AP rakennuspaikka poistetaan kaavakartalta, mutta jätetään emätilataulukkoon. 1. RA-rakennuspaikka siirretään. 2. AP rakennuspaikka poistetaan osoitetulta paikalta, mutta jätetään emätilataulukkoon. R3 Savonen Kari Majatalo Paavola RA rakennuspaikka osoitetaan kaavakartalla, mutta muut rakennuspaikkamerkinnät poistetaan kartalta. Emätilataulukkoon ei muutoksia. Rakennuspaikkoja on poistettu jo luonnosvaiheen jälkeen tilalta 18:19, jolle on osoitettu ehdotuksessa vain AM paikka. Tilalta 18:33 poistetaan AP rakennuspaikat (4 kpl). Emätilataulukko päivitetään näiltä osin jääviksi rakennusoikeuksiksi. RA rakennuspaikka jätetään kaavakartalle tilalle 18:33. R4 Suomäki Marjatta ja Pentti Kunnanmetsä Muistutus kaupungin omistamalle maalle: Herneniemen niemenkärjen vapaaajanasutusalueidylliä ja virkistysaluekäyttöä ei tule rikkoa vakituisella asutuksella. Vastustamme vakituisen asutuksen kaavoittamista sinne. Liitekartalla on esitetty parempi paikka uusille rakennuspaikoille. Yksi AP rakennuspaikka voidaan siirtää esitettyyn toiseen paikkaan. Kolme AP rakennuspaikkaa pidetään kuitenkin pohjoisosassa. R5 Suopellonmäki Erkki kp Suopellonmäki Terhi Savola Tilan kaikkea rantarakennusoikeutta ei ole merkitty kaavaehdotuskarttaan. Esitän yhden RA -paikan lisäämistä liitekartalla merkittyyn kohtaan. Emätilan rakennusoikeus on käytetty. Muistutuksen tarkennus on tehty maanomistajan kanssa ja sovittu yhden RA -rakennuspaikan siirrosta paremmalle rakennuspaikalle.

6 R6 Pitkänen Sarala Tilalla loma-asunto, muutetaan vakituisen asunnon rakennuspaikaksi. Maanomistajan keskustelu kaavoitusarkkitehdin kanssa Tila merkitty kaavakartalle AT alueelle. Muutetaan tilalle AP merkintä. TARVAALA Kiinteistö Tila Muistutus (tiivistelmä) Vastine MAANOMISTAJAN TOIVE T1 Silvennoinen Maija Seppälä Toivoo että pellot ja metsät jäävät rakentamattomiksi. Muistutuksen täydennys: Haluamme, että Seppälä tilan viisi rakennuspaikkaa poistetaan Tarvaalan yleiskaavasta. Poistetaan uudet rakennuspaikat kaavakartalta. Emätilataulukkoon rakennuspaikat jäävät käyttämättömiksi. T2 Kynnäs Seppo Kuusirinne Kalli AP-alueen rajausta levennetään 20 m idän suuntaan. Levitetään tilan 119:177 AP alueen rajaa itään päin. T3 Paakkunainen Erkki Maatalousoppilaitoksen lähipeltojen viljelykäyttöä ei saa vaikeuttaa suunnittelemalla tontteja niiden ympärille. Tontteja on siirrettävä pohjoisempaan, joka mahdollistaa Satosuontien uudelleen linjauksen. Virtasaareen esitetty RA-tontti pitää poistaa. Kankaanpään tilalle esiteltyjen tonttien ulospääsyä ei voi toteuttaa esitetyllä tavalla mäkirinteeseen. Satosuontien vaihtoehtoinen sijoittaminen pirstoisi Seppälän tilan pellon joutomaaksi. Kevytväylä tehostaisi asian huononemista. Liittymä Uuraisten tielle olisi edelleen turvaton. Koulun ja kahden tontin ulospääsy vaikeutuisi. Ei uutta tonttia kapealle kuusikkokaistalle. T4 Pajunen Antti Jokirinne Toivotaan 1-2 uutta AP-paikkaa M-alueelle pellolle. Uuden AP-rakennuspaikan sijainniksi toivotaan Kallinjärventien ja Kallinkoskentien risteysaluetta. Satosuon tienhoitokunta on jättänyt muistutuksen tien pitämisestä nykyisellä paikallaan. Pidetään nykyinen tielinjaus kaavassa. Virtasaaren ja Kankaanpään tilan esitetyt rakennuspaikat ovat maanomistajien toiveiden mukaiset. Maanomistajat eivät ole jättäneet muistutusta rakennuspaikkojen poistamisesta. Poistetaan Satosuontien uusi vaihtoehtoinen tielinjaus kaavakartalta. Sisämaan emätilataulukon mukaan voidaan osoittaa pinta-alaperusteisesti yksi uusi rakennuspaikka. Osoitetaan yksi uusi rakennuspaikka Kallinjärventien ja Kallinkoskentien risteysalueelle. Täydennetään sisämaan emätilataulukkoa muutoksen osalta.

7 T5 Porkka Juha Rajakivelä Haluamme siirtää rakennusoikeuden eri kohtaan. Liito-oravapuita löytyi 1 kpl määräalan alalaidasta. Liito-oravaa suojaa luonnonsuojelulaki, jota ei voida kaavoitusta tehdessä rikkoa. Rakennuspaikkaa ei voida siirtää keskelle liito-oravan esiintymisaluetta. T6 Saarijärven osakaskunta Neuvottelussa Poken Pekka Janhosen kanssa on katsottu soveltuva paikka veneenlaskupaikaksi. Sijainti on osoitettu liitekartalla. Veneenlaskupaikan osoittamisesta kaavakartalle on neuvoteltava maanomistajan kanssa. T7 Satosuon tienhoitokunta Kaavassa esitetty Satosuontien uusi linjaus jätetään pois. Syytä tutkia Satosuontien siirtämistä koulun pohjoispuolelle. Liittymän turvallisuus ei siirtämällä parane. T8 Virtakoski-yhtymä Hyvärinen Eino Virtakoski 3 kappaletta AP rakennuspaikkoja toivotaan poistettaviksi. Oikeudet jätetään emätilaselvitykseen. Poistetaan Satosuontien uusi tielinjaus kaavakartalta. Rakennuspaikat voidaan poistaa kaavakartalta. Päivitetään emätilataulukkoa muutoksen osalta. T9 Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä Tarvaala 1. Liitekartan mukaiset kohdan 1, 2 ja 3 rakennuspaikat siirretään kohtaan A. 2. Liitekartan kohde B: on joulukuusien kasvatuspaikkana, ei maatalousmaata. 3. Kohde C: ok. 4. Kohde D: ok. 5. Kohde E: ok. 6. Kohde F: ok. 7. Tuumalantien siirto pohjoiseen niin, että kaikki biotalouskampuksen toiminnot olisivat tien eteläpuolella. 1. Siirretään toivotut kolme RA rakennuspaikkaa toiseen paikkaan. 2. Kaavakartan merkintä M on maa- ja metsätalousaluetta. Merkintä sallii metsätalouteen liittyvää toimintaa. 3. Ei muutosta. 4. Ei muutosta. 5. Ei muutosta. 6. Ei muutosta. 7. Tien siirtotarve ja -mahdollisuus tarkastellaan asemakaavoituksen kautta

8 T10 Jouni Tikka Kotipelto Emätilataulukon rakennusoikeus tulee tarkistaa ja verrata kaavakartalle osoitettujen kahden RA paikan sijaintiin. Emätilataulukon rakennusoikeus tarkistettiin. Korjataan emätilataulukko ja kaavakartta tarkistetun taulukon mukaisesti. Emätilalla on käyttämättä kaksi rakennusoikeusyksikköä. Toinen vapaa rakennusyksikkö on tilalle 103:13 ja toinen voidaan osoittaa tilalle 204:11. MUUT Muistutus (tiivistelmä) Vastine M1 Saarijärvi-Seura ry Viiteasiakirjassaan Saarijärvi-Seura totesi, että maamme väestön ja toimintojen keskittyessä maakunnittain kasvukeskuksiin ja yleisemmin Etelä-Suomeen maaseudun väestö ja toiminnot vähentyvät ja muuttavat muotoaan. Saarijärven kaltaisen maaseutukaupungin tulevaisuuden kehityksen kannalta tätä muutosta ei ole tarpeen vauhdittaa hajaasutusalueelle kohdistuvin toimin. Siksi on perusteltua välttää maaseudun kaavoittamisessa rajoitteita, joita lainsäädäntö ei vaadi. Lainsäädäntöä tulisi päinvastoin kehittää siihen suuntaan, että asumisen ja toimintojen nykyaikaiset edellytykset voisivat toteutua. Tämä tarkoittaa muun muassa rakennusoikeuksien kasvattamista hajaasutusalueilla. Merkitään tiedoksi.

Kaavoittajan vastineet 13.3.2015 päivätystä kaavaehdotuksesta annettuihin lausuntoihin ja muistutuksiin:

Kaavoittajan vastineet 13.3.2015 päivätystä kaavaehdotuksesta annettuihin lausuntoihin ja muistutuksiin: Vastineraportti Päivämäärä 8.4.2015 SAARIJÄRVEN KAUPUNKI VIIDEN KYLÄN KYLÄYLEISKAAVA Kaavaehdotuksen jälkeinen osallisten kuuleminen MRA 32 mukaisesti. Kaavoittajan vastineet 13.3.2015 päivätystä kaavaehdotuksesta

Lisätiedot

kohta 10. (Kirjeellä kuultiin maanomistajaa) - Luvun 2 Muistutukset, muistutus 16. (Kirjeillä kuultiin naapurikiinteistöjen maanomistajia)

kohta 10. (Kirjeellä kuultiin maanomistajaa) - Luvun 2 Muistutukset, muistutus 16. (Kirjeillä kuultiin naapurikiinteistöjen maanomistajia) Liite 11 Eurajoen kunnanvaltuusto KAAVAN LAATIJAN VASTINE Eurajoen rantayleiskaavan ja rantayleiskaavan muutoksen ehdotus oli nähtävillä 8.9. 7.10.2014. Lisäksi siitä pyydettiin viranomaislausunnot. Muistutusten

Lisätiedot

Pienvesistöjen rantaosayleiskaava, eteläosa

Pienvesistöjen rantaosayleiskaava, eteläosa SAARIJÄRVEN KAUPUNKI Pienvesistöjen rantaosayleiskaava, eteläosa mielipiteiden vastineet 613-P29372 Ouni Maria Sisällysluettelo 1 mielipide... 1 2 mielipide... 2 3 mielipide... 3 4 mielipide... 4 5 mielipide...

Lisätiedot

PARAISTEN KAUPUNKI KIRJAISSUNDET RANTA-ASEMAKAAVA- MUUTOS

PARAISTEN KAUPUNKI KIRJAISSUNDET RANTA-ASEMAKAAVA- MUUTOS PARAISTEN KAUPUNKI KIRJAISSUNDET RANTA-ASEMAKAAVA- MUUTOS Maanmittari Oy Öhman 2014 RANTA-ASEMAKAAVASELOSTUS 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Ranta-asemakaavaselostus koskee 2.1.2014 päivättyä ranta-asemakaavakarttaa.

Lisätiedot

Rytkyn rantaosayleiskaava

Rytkyn rantaosayleiskaava FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy Kaavaehdotuksen vastineet 1 (7 ) Harjukatu 2 74701 Kiuruvesi Rytkyn rantaosayleiskaava VASTINE KAAVAEHDOTUKSESTA ANNETTUIHIN KANNANOTTOIHIN Lausunnot Pohjois-Savon ELY-keskus

Lisätiedot

Eurajoen kunnanvaltuusto 16.6.2015. Petri Hautala

Eurajoen kunnanvaltuusto 16.6.2015. Petri Hautala Eurajoen kunnanvaltuusto 16.6.2015 Petri Hautala TARKISTETTUUN (4.5.2015 päivättyyn) KAAVAEHDOTUKSEEN TEHDYT MUUTOKSET Eurajoen rantayleiskaavan ja rantayleiskaavan muutoksen ehdotus oli nähtävillä 8.9.

Lisätiedot

LAVIAN KARHIJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVA JA RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS. Kylän Haunia tila: Peltomäki 413-403-7-171 LUONNOSVAIHE 20.10.

LAVIAN KARHIJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVA JA RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS. Kylän Haunia tila: Peltomäki 413-403-7-171 LUONNOSVAIHE 20.10. LAVIAN KUNTA LAVIAN KARHIJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVA JA RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Kylän Haunia tila: Peltomäki 413-403-7-171 LUONNOSVAIHE 20.10.2014 Ilmari Mattila Kaavoitus- ja Arkkitehtipalvelu Mattila Oy

Lisätiedot

LAUSUNTO Diaarinumero VARELY/3313/2016 Varsinais-Suomi 21.12.2016 Kustavin kunnanhallitus kustavi@kustavi.fi Viite: lausuntopyyntö 7.10.2016 Lausunto Diilin ranta-asemakaavasta, luonnosvaihe KAAVAHANKE

Lisätiedot

MUISTUTUKSET HUITTISTEN KESKUSTAN JA SEN LIEVEALUEIDEN OSAYLEISKAAVAEHDOTUKSEN ERILLISESTÄ KUULEMISESTA SEKÄ KAAVANLAATIJAN VASTINEET

MUISTUTUKSET HUITTISTEN KESKUSTAN JA SEN LIEVEALUEIDEN OSAYLEISKAAVAEHDOTUKSEN ERILLISESTÄ KUULEMISESTA SEKÄ KAAVANLAATIJAN VASTINEET 1.9.2011 MUISTUTUKSET HUITTISTEN KESKUSTAN JA SEN LIEVEALUEIDEN OSAYLEISKAAVAEHDOTUKSEN ERILLISESTÄ KUULEMISESTA SEKÄ KAAVANLAATIJAN VASTINEET SISÄLLYSLUETTELO 1 TAUSTA...1 2 MAANOMISTAJIEN KUULEMINEN...2

Lisätiedot

Lausunto Riihimaan ranta-asemakaavan muutoksesta 5, ehdotusvaihe

Lausunto Riihimaan ranta-asemakaavan muutoksesta 5, ehdotusvaihe LAUSUNTO Diaarinumero VARELY/3452/2017 Varsinais-Suomi 22.12.2017 Kustavin kunnanhallitus kustavi@kustavi.fi Viite: lausuntopyyntö 24.11.2017 Lausunto Riihimaan ranta-asemakaavan muutoksesta 5, ehdotusvaihe

Lisätiedot

Itäosan rantaosayleiskaava

Itäosan rantaosayleiskaava Vastine 1 (6) Leskinen Timo 25.9.2018 Kunnanhallitus Itäosan rantaosayleiskaava Ehdotukseen tehtyjen muutosten johdosta tulleet maanomistajien esitykset. Esko Iivarinen on esittänyt uuden rakennuspaikan

Lisätiedot

Lausunto Diilin ranta-asemakaavasta, ehdotusvaihe

Lausunto Diilin ranta-asemakaavasta, ehdotusvaihe LAUSUNTO Diaarinumero VARELY/3313/2016 Varsinais-Suomi 22.3.2017 Kustavin kunnanhallitus kustavi@kustavi.fi Viite: lausuntopyyntö 1.2.2017 Lausunto Diilin ranta-asemakaavasta, ehdotusvaihe KAAVAHANKE Kaava-alue

Lisätiedot

Liite 1 LUONNOS. KOHDE 1 Kortejärvi, kiinteistöt ja Voimassa oleva kaava Muutosluonnos

Liite 1 LUONNOS. KOHDE 1 Kortejärvi, kiinteistöt ja Voimassa oleva kaava Muutosluonnos KOHDE 1 Kortejärvi, kiinteistöt 623-407-2-53 ja 2-51 Nykyisessä kaavassa merkitty kaksi rakennusoikeutta tilalle 623-407-2-51 järven etelärannalla. Tilalle 2-53 ei ole osoitettu rakennusoikeutta. Muutosluonnokseen

Lisätiedot

LAUSUNNOT. KEMIJÄRVEN KAUPUNKI Tekniset palvelut PL 5, 98100 Kemijärvi. 1. Lapin ELY-keskus

LAUSUNNOT. KEMIJÄRVEN KAUPUNKI Tekniset palvelut PL 5, 98100 Kemijärvi. 1. Lapin ELY-keskus 1 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI Tekniset palvelut PL 5, 98100 Kemijärvi tekninen@kemijarvi.fi 9.10.2015 Liite 5 Ehdotusvaiheen nähtävilläoloaikana (28.8 28.9.2015) saatujen lausuntojen (3 kpl) ja mielipiteiden (5

Lisätiedot

LIITE 10 b 1/5 ASIKKALAN KUNTA VESIVEHMAAN OSAYLEISKAAVA LUONNOSVAIHEEN KUULEMINEN

LIITE 10 b 1/5 ASIKKALAN KUNTA VESIVEHMAAN OSAYLEISKAAVA LUONNOSVAIHEEN KUULEMINEN LIITE 10 b 1/5 ASIKKALAN KUNTA VESIVEHMAAN OSAYLEISKAAVA LUONNOSVAIHEEN KUULEMINEN Asikkalan kunnan Vesivehmaan osayleiskaavan ehdotusvaiheen aineisto oli nähtävillä 27.6 17.8.2012 välisenä aikana. Seuraavassa

Lisätiedot

1 RAKENNUS- JA YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA, 2012 ANNETUN LAUSUNNON PÄÄSISÄLTÖ: Rakennus- ja ympäristölautakunnalla ei ole huomautettavaa kaavasta.

1 RAKENNUS- JA YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA, 2012 ANNETUN LAUSUNNON PÄÄSISÄLTÖ: Rakennus- ja ympäristölautakunnalla ei ole huomautettavaa kaavasta. Pöyry Finland Oy UPM-Kymmene Oyj Tervamäen ranta-asemakaavan muutos ja kumoaminen Päiväys 14.1.2013 Viite 16WWE0247 Sivu 1 (5) KAAVOITTAJAN VASTINEET 16.2.2012 PÄIVÄTYSTÄ JA 20.4. 21.5.2012 NÄHTÄVILLÄ

Lisätiedot

PIEN-SAIMAAN OSAYLEISKAAVAN MUUTOS. Savitaipaleen kunta (739) Saksan tila (osa) Kaavaehdotus

PIEN-SAIMAAN OSAYLEISKAAVAN MUUTOS. Savitaipaleen kunta (739) Saksan tila (osa) Kaavaehdotus PIEN-SAIMAAN OSAYLEISKAAVAN MUUTOS Savitaipaleen kunta (739) Saksan tila 739-421-7-414 (osa) Kaavaehdotus 10.8.2016 1 Osayleiskaavan muutoksen selostus, joka koskee Pien-Saimaan osayleiskaavaa. 1 PERUSTIEDOT

Lisätiedot

Rautjärven kunta Rautjärven rantayleiskaavan muutos ja laajennus

Rautjärven kunta Rautjärven rantayleiskaavan muutos ja laajennus Rautjärven kunta Rautjärven rantayleiskaavan muutos ja laajennus Kaavaehdotus II oli nähtävillä 23.1. - 24.2.2012. Kaavaehdotuksesta saatiin 2 lausuntoa ja 6 muistutusta. Seuraavassa on lista lausunnoista

Lisätiedot

SIIKAISTEN KUNTA SIIKAISTEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS MAKKARAJÄRVI ERKKILÄ. Kylän Hirvijärvi tiloja: Erkkilä ja Elisabet

SIIKAISTEN KUNTA SIIKAISTEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS MAKKARAJÄRVI ERKKILÄ. Kylän Hirvijärvi tiloja: Erkkilä ja Elisabet SIIKAISTEN KUNTA SIIKAISTEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS MAKKARAJÄRVI ERKKILÄ Kylän Hirvijärvi tiloja: Erkkilä 747-402-6-98 ja Elisabet 747-402-7-60 KUNNAN KAAVATUNNUS 747YKAM12017 19.8.2017 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

Lisätiedot

Liite 4.2: Uusien rakennuspaikkojen rakennusoikeuslaskelmat

Liite 4.2: Uusien rakennuspaikkojen rakennusoikeuslaskelmat Liite 4.2: Uusien rakennuspaikkojen rakennusoikeuslaskelmat Alasmäki 051-411-2-107 Nähtävillä olleessa kaavaluonnoksessa kiinteistölle Alasmäki 051-411-2-107 on osoitettu neljä loma-asunnon rakennuspaikkaa.

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 KARVIAN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS KOSKIEN VUORIJÄRVEN KYLÄN TILOJA RUISNIEMI 230-408-24-8 JA HONKARINNE 230-408-24-1 3.11.2013 Pohjois-Satakunnan aluearkkitehti

Lisätiedot

Uusikaupunki, Raudainen-Koivunen-Kiveistenmaa ranta-asema ja rantaasemakaavan

Uusikaupunki, Raudainen-Koivunen-Kiveistenmaa ranta-asema ja rantaasemakaavan Varsinais-Suomi LAUSUNTO 30.1.2019 Diaarinumero VARELY/1497/2018 Liite 1 kpl kirjaamo@uusikaupunki.fi Viite: Kaavoittajan sähköposti 3.1.2019 Uusikaupunki, Raudainen-Koivunen-Kiveistenmaa ranta-asema ja

Lisätiedot

PARAINEN HOUTSKARIN YLEISKAAVAN MUUTOS BENSTRAND, KIVIMO KAAVASELOSTUS. Maanmittari Oy Öhman

PARAINEN HOUTSKARIN YLEISKAAVAN MUUTOS BENSTRAND, KIVIMO KAAVASELOSTUS. Maanmittari Oy Öhman PARAINEN HOUTSKARIN YLEISKAAVAN MUUTOS BENSTRAND, KIVIMO KAAVASELOSTUS Maanmittari Oy Öhman KÄSITTELYVAIHEET Ilmoitus kaavamuutoksen aloituksesta kuulutettu 12.11.2015. Ympäristölautakunta 18.5.2016 Ehdotus

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS Asemakaavan muutos koskien Karvian keskustan kortteleita 82 ja 83 sekä M aluetta. Tilat 230-405-8-76, 8-180, 8-179, 8-220 11.11.2013 Pohjois-Satakunnan

Lisätiedot

Pellolle sijoitetut rakennuspaikat poistettava, koska ne vaativat kalliimpaa perustusta ja koska metsä- ja joutomaita on tarpeeksi.

Pellolle sijoitetut rakennuspaikat poistettava, koska ne vaativat kalliimpaa perustusta ja koska metsä- ja joutomaita on tarpeeksi. LIITE 10 b 1/5 ASIKKALAN KUNTA VESIVEHMAAN OSAYLEISKAAVA LUONNOSVAIHEEN KUULEMINEN Asikkalan kunnan Vesivehmaan osayleiskaavan ehdotusvaiheen aineisto oli nähtävillä 27.6 17.8.2012 välisenä aikana. Seuraavassa

Lisätiedot

Pienvesistöjen rantaosayleiskaava, itäosa

Pienvesistöjen rantaosayleiskaava, itäosa SAARIJÄRVEN KAUPUNKI Pienvesistöjen rantaosayleiskaava, itäosa mielipiteiden vastineet 613-P29372 Ouni Maria Sisällysluettelo 1 mielipide... 1 2 mielipide... 2 3 mielipide... 3 4 mielipide... 4 5 mielipide...

Lisätiedot

PARAINEN NAUVON RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS PRÄSTGÅRDEN, NYGÅRD KAAVASELOSTUS

PARAINEN NAUVON RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS PRÄSTGÅRDEN, NYGÅRD KAAVASELOSTUS PARAINEN NAUVON RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS PRÄSTGÅRDEN, NYGÅRD KAAVASELOSTUS Maanmittari Oy Öhman KÄSITTELYVAIHEET Ilmoitus kaavamuutoksen aloituksesta kuulutettu 12.11.2015 Ympäristölautakunta xxxx. Ehdotus

Lisätiedot

Parikkalan kunta Uukuniemen yleiskaavamuutos

Parikkalan kunta Uukuniemen yleiskaavamuutos Parikkalan kunta Uukuniemen yleiskaavamuutos 4.4. 6.5.2013 nähtävillä olleeseen kaavaehdotukseen tehtiin joitakin muutoksia, joiden johdosta niitä maanomistajia, joita muutos koski kuultiin erikseen. Kuulemisen

Lisätiedot

RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS LIESIJÄRVI, NIVUSJÄRVI, ISO-MADESJÄRVI, JÄNISJÄRVI. Kaupunki : PARKANO Tila : Valtionmetsämaa

RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS LIESIJÄRVI, NIVUSJÄRVI, ISO-MADESJÄRVI, JÄNISJÄRVI. Kaupunki : PARKANO Tila : Valtionmetsämaa INSINÖÖRITOIMISTO POUTANEN OY RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS LIESIJÄRVI, NIVUSJÄRVI, ISO-MADESJÄRVI, JÄNISJÄRVI Kaupunki : PARKANO Tila : Valtionmetsämaa 581-893-1-1 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 20.10.2009

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI UITONSALON RANTAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN

SAVONLINNAN KAUPUNKI UITONSALON RANTAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN SAVONLINNAN KAUPUNKI UITONSALON RANTAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN Kaavaselostus Luonnosvaihe 19.2.2018 Rantakaavan osittainen kumoaminen Savonlinnan kaupungissa koskee osittain tilaa Taivallahti 740-544-20-14.

Lisätiedot

Saarijärven kaupunki VIIDEN KYLÄN KYLÄYLEISKAAVA

Saarijärven kaupunki VIIDEN KYLÄN KYLÄYLEISKAAVA VASTINEET 22.11.2010 PÄIVÄTYSTÄ KAAVALUONNOKSESTA ANNETTUIHIN MIELIPITEISIIN Luonnosaineisto oli nähtävillä 23.2.-31.3.2011 Vastineen päiväys 24.2.2014 Kolkanlahti Lähettäjä Kiinteistö Tilannimi ja rno

Lisätiedot

FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy LAUSUNNOT JA MUISTUTUKSET VASTINEINEEN 1 (4) Jonkerin ranta-asemakaavan ehdotus J.Isoherranen 18.11.

FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy LAUSUNNOT JA MUISTUTUKSET VASTINEINEEN 1 (4) Jonkerin ranta-asemakaavan ehdotus J.Isoherranen 18.11. FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy LAUSUNNOT JA MUISTUTUKSET VASTINEINEEN 1 (4) KUHMON KAUPUNKI JONKERIN RANTA-ASEMAKAAVA, EHDOTUKSEN TOINEN NÄHTÄVILLÄOLO 1.10-31.10.2013 Kaavaehdotuksesta saatiin 5 lausuntoa

Lisätiedot

Osallistujat Pirjo Hokkanen Keski-Suomen ELY-keskus. 1 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen

Osallistujat Pirjo Hokkanen Keski-Suomen ELY-keskus. 1 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen Muistio 1 (5) Reinikainen Kuisma 25.1.2013 JOUTSAN KUNTA JOUTSAN RANTAYLEISKAAVAN OSITTAINEN MUUTTAMINEN EHDOTUSVAIHEEN VIRANOMAISNEUVOTTELU Aika 23.1.2013 klo 12.30 Paikka, Innova 2 Lutakontie 7, Jyväskylä

Lisätiedot

Liite 4.2: Uusien rakennuspaikkojen rakennusoikeuslaskelmat

Liite 4.2: Uusien rakennuspaikkojen rakennusoikeuslaskelmat Liite 4.2: Uusien rakennuspaikkojen rakennusoikeuslaskelmat Alasmäki 051-411-2-107 Nähtävillä olleessa kaavaluonnoksessa kiinteistölle Alasmäki 051-411-2-107 on osoitettu neljä loma-asunnon rakennuspaikkaa.

Lisätiedot

PARAINEN HOUTSKARIN YLEISKAAVAN MUUTOS BENSTRAND, KIVIMO KAAVASELOSTUS. Maanmittari Oy Öhman

PARAINEN HOUTSKARIN YLEISKAAVAN MUUTOS BENSTRAND, KIVIMO KAAVASELOSTUS. Maanmittari Oy Öhman PARAINEN HOUTSKARIN YLEISKAAVAN MUUTOS BENSTRAND, KIVIMO KAAVASELOSTUS Maanmittari Oy Öhman KÄSITTELYVAIHEET Ilmoitus kaavamuutoksen aloituksesta kuulutettu 12.11.2015. Ympäristölautakunta... Ehdotus nähtävänä

Lisätiedot

SIIKAISTEN KUNTA SIIKAISTEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS MAKKARAJÄRVI

SIIKAISTEN KUNTA SIIKAISTEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS MAKKARAJÄRVI SIIKAISTEN KUNTA SIIKAISTEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS MAKKARAJÄRVI Kylän Hirvijärvi tila: Metsätunturi 747-402-6-45 ja Itälaakso 747-402-7-8 KUNNAN KAAVATUNNUS 747YKAM12014 28.8.2015 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

Lisätiedot

Rovaniemen kaupungin lausunto hallintovalituksen johdosta Kaavavalitus, viite: Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden lähete 440/17

Rovaniemen kaupungin lausunto hallintovalituksen johdosta Kaavavalitus, viite: Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden lähete 440/17 POHJOIS-SUOMEN HALLINTO-OIKEUDELLE ASIA Valittajat Rovaniemen kaupungin lausunto hallintovalituksen johdosta Kaavavalitus, viite: Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden lähete 440/17 Jari Vanhatapio Seppo Lehto

Lisätiedot

Meltauksen osayleiskaava

Meltauksen osayleiskaava ROVANIEMEN KAUPUNKI Meltauksen osayleiskaava Kaavaluonnoksesta annettujen mielipiteiden vastineet FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY 0150-P21947 Kaavaluonnoksesta annettujen mielipiteiden vastineet 1 (21)

Lisätiedot

MERIKARVIAN KUNTA. MERIKARVIAN MALSKERIN RANTA- ASEMAKAAVAN MUUTOS MALSKERIN SAARI koskien tilaa Kivikari

MERIKARVIAN KUNTA. MERIKARVIAN MALSKERIN RANTA- ASEMAKAAVAN MUUTOS MALSKERIN SAARI koskien tilaa Kivikari MERIKARVIAN KUNTA MERIKARVIAN MALSKERIN RANTA- ASEMAKAAVAN MUUTOS MALSKERIN SAARI koskien tilaa Kivikari 484-414-2-122 Riispyyn kylässä KUNNAN KAAVATUNNUS 484RAKAM12016 4.12.2016 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

Lisätiedot

Kokemäen Kokemäenjoen rantaosayleiskaavan muutos 2, Kokemäen kaupunki, Ehdotusvaihe

Kokemäen Kokemäenjoen rantaosayleiskaavan muutos 2, Kokemäen kaupunki, Ehdotusvaihe Varsinais-Suomi LAUSUNTO 27.03.2019 Diaarinumero VARELY/2018/2018 Liite 1 kpl Kokemäen kaupunki kokemaki@kokemaki.fi anne.peltonen@kokemaki.fi Viite: Lausuntopyyntö 30.1.2019 Kokemäen Kokemäenjoen rantaosayleiskaavan

Lisätiedot

Kotasaari, Niiniveden rantaosayleiskaavan muutos

Kotasaari, Niiniveden rantaosayleiskaavan muutos S U U N N IT T EL U JA T E K N IIK K A RAUTALAMMIN KUNTA Kotasaari, Niiniveden rantaosayleiskaavan muutos Kaavaselostus FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P20667 Kaavaselostus Lilian Savolainen Sisällysluettelo

Lisätiedot

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä Iitin kunta Pöytäkirja 7/2014 103 Kaavoitustoimikunta 08.12.2014 Aika 08.12.2014 klo 18:00-18.50 Paikka Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala Saapuvilla Poissa Laitinen Juha Kare Terhi

Lisätiedot

KAAVANLAATIJAN SELVITYKSET TILOJEN RAKENNUSOIKEUDESTA OULUJÄRVEN RANTAYLEISKAAVASTA JÄTETTYJEN VALITUSTEN OSALTA

KAAVANLAATIJAN SELVITYKSET TILOJEN RAKENNUSOIKEUDESTA OULUJÄRVEN RANTAYLEISKAAVASTA JÄTETTYJEN VALITUSTEN OSALTA 18.9.08 PALTAMON KUNTA OULUJÄRVEN RANTAYLEISKAAVA KAAVANLAATIJAN SELVITYKSET TILOJEN RAKENNUSOIKEUDESTA OULUJÄRVEN RANTAYLEISKAAVASTA JÄTETTYJEN VALITUSTEN OSALTA SISÄLLYSLUETTELO 1 AITTA SEPPO JA IRMA

Lisätiedot

EEROLAN JA METSÄ-EEROLAN RANTA-ASEMAKAAVA

EEROLAN JA METSÄ-EEROLAN RANTA-ASEMAKAAVA Kouvolan kaupunki Kaupunkisuunnittelu SELOSTUSOSA KAAVAEHDOTUS EEROLAN JA METSÄ-EEROLAN RANTA-ASEMAKAAVA Pvm. 14.6.2018 Ranta-asemakaavan osittainen kumoaminen koskee Jaalan Siikavan kylän tilan Eerola

Lisätiedot

MERIKARVIAN KUNTA. MERIKARVIAN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS KÖÖRTILÄ, FIDIHOLMA koskien tilaa Tapanila Köörtilän kylässä

MERIKARVIAN KUNTA. MERIKARVIAN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS KÖÖRTILÄ, FIDIHOLMA koskien tilaa Tapanila Köörtilän kylässä MERIKARVIAN KUNTA MERIKARVIAN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS KÖÖRTILÄ, FIDIHOLMA koskien tilaa Tapanila 484-407-3-110 Köörtilän kylässä KUNNAN KAAVATUNNUS 484YKAM22017 26.11.2017 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Tunnistetiedot

Lisätiedot

RANTA-ALUEEN JA KUIVANMAAN MITOITUS- JA EMÄTILATARKASTELU

RANTA-ALUEEN JA KUIVANMAAN MITOITUS- JA EMÄTILATARKASTELU FCG Planeko Oy YLÖJÄRVEN KAUPUNKI ANTAVERKKA-MUTALAN OYK RANTA-ALUEEN JA KUIVANMAAN MITOITUS- JA EMÄTILATARKASTELU 724-D2280 2.3.2009 FCG Planeko Oy Ylöjärven kaupunki 2 (5) 1 ANTAVERKKA-MUTALAN OYK -

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Norvajärven yleiskaavan muutos Tilan Rantakuja 45:18 alueella

Rovaniemen kaupunki Norvajärven yleiskaavan muutos Tilan Rantakuja 45:18 alueella Rovaniemen kaupunki Norvajärven yleiskaavan muutos Tilan Rantakuja 45:18 alueella OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelupalvelut 2010 SUUNNITTELUALUE: SIJAINTIKARTTA Rovaniemen kaupunki, Norvajärven

Lisätiedot

RIRETU RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

RIRETU RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 SALON KAUPUNKI RIRETU RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Asemakaavamuutos koskee Förbyn kylässä: Nedergård-Övergård ranta-asemakaavaa Koivikon ranta-asemakaavaa Tilaa Riretu

Lisätiedot

Seitap Oy 2014 Simo, Merenrannikon yleiskaavan muutos. Simo Merenrannikon yleiskaava Yleiskaavan muutos Ykskuusessa YLEISKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS

Seitap Oy 2014 Simo, Merenrannikon yleiskaavan muutos. Simo Merenrannikon yleiskaava Yleiskaavan muutos Ykskuusessa YLEISKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS Simo Merenrannikon yleiskaava Yleiskaavan muutos Ykskuusessa YLEISKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS Seitap Oy 2014 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Kaavan laatija: Seitap Oy, Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi Vastaava kaavoittaja

Lisätiedot

TOIVOLA-MYNTTILÄ-PERUVESI RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS

TOIVOLA-MYNTTILÄ-PERUVESI RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS TOIVOLA-MYNTTILÄ-PERUVESI RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS Osayleiskaavan muutos Mäntyharjun kunnan (507) Niinimäen kylän (419) tilan Antinmäki 1:66 osa-alueella. Suunnittelualueen likimääräinen sijainti jarmo.makela@karttaako.fi

Lisätiedot

Pyhäjärven - Leininselän - Urajärven rantayleiskaavan muutos tilan Kuvaja alueella

Pyhäjärven - Leininselän - Urajärven rantayleiskaavan muutos tilan Kuvaja alueella Kaavoitustoimikunta 2 09.01.2017 Kunnanhallitus 16 23.01.2017 Kunnanhallitus 68 03.04.2017 Pyhäjärven - Leininselän - Urajärven rantayleiskaavan muutos tilan Kuvaja 142-408-2-237 alueella 790/10.02.02/2016

Lisätiedot

Viranomaisneuvottelun muistio

Viranomaisneuvottelun muistio 1 (5) Pasi Ronkainen UPM-Kymmene Oyj Jänisjoen ranta-asemakaava, Tohmajärvi UPM-Kymmene Oyj, Kyyrönlammen ja Mäntylammen ympäristöjen ranta-asemakaava, Joensuu Tornator Oyj, Palojärven, Tekojärven ja Ala-Koitajoen

Lisätiedot

Kaavanlaatijan vastineet

Kaavanlaatijan vastineet Pöyry Finland Oy Itkonniemenkatu 13 FI-70500 Kuopio Finland Kotipaikka Helsinki, Finland Kaavanlaatijan vastineet Päiväys 14.1.2014 Sivu 1 (7) Yhteyshenkilö Jorma Harju Aihe: Sotkuman osayleiskaavan laadinta:

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 293-RAK1706 TAIVASSALON KUNTA PUNTTINEN-LEIKLUOTO RANTA- ASEMAKAAVAN MUUTOS Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 13.7.2017 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 2 (10) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Kydön asemakaavamuutos, kortteli 738 (tontit 1-3)

Kydön asemakaavamuutos, kortteli 738 (tontit 1-3) Kydön asemakaavamuutos, kortteli 738 (tontit 1-3) Kaavaselostus 3.9.2014 Tammelan kunnan kaavoitus kaavoittaja Miika Tuki 31300 Tammela puh 050 4643274 miika.tuki@tammela.fi TUNNISTETIEDOT Kaavan nimi:

Lisätiedot

KANGASNIEMEN KUNTA. Läsänniemen ranta-asemakaavan muutos (Luonnos) Selostusosa

KANGASNIEMEN KUNTA. Läsänniemen ranta-asemakaavan muutos (Luonnos) Selostusosa KANGASNIEMEN KUNTA Läsänniemen ranta-asemakaavan muutos (Luonnos) Selostusosa 6.5.2016 Kuva: Näkymä Rahulahdelle kohti etelää toukokuussa 2016 SELOSTUS, LUONNOSVAIHE 6.5.2016 2 Asemakaavan muutoksen selostus,

Lisätiedot

OYK 25 Kirmanseutu MITOITUSPERUSTEET JA MITOITUSTAULUKKO

OYK 25 Kirmanseutu MITOITUSPERUSTEET JA MITOITUSTAULUKKO Kaavaselostuksen erillisliite OYK 25 Kirmanseutu MITOITUSPERUSTEET JA MITOITUSTAULUKKO MITOITUSPERUSTEET Kirman seudun osayleiskaava-alueella on kaksi isoa järveä Nerkoonjärvi ja Kilpijärvi. Kirmanjärvi

Lisätiedot

KAUKJÄRVEN RANTA-ALUEEN OSAYLEISKAAVA, VASTINEET

KAUKJÄRVEN RANTA-ALUEEN OSAYLEISKAAVA, VASTINEET KAUKJÄRVEN RANTA-ALUEEN OSAYLEISKAAVA, VASTINEET 1 (17) Kaavoittajan vastine-esitykset ehdotusvaiheen palautteeseen: LAUSUNNOT: Hämeen ja Uudenmaan ELY-keskukset Ei vastinetta. KAUKJÄRVEN RANTA-ALUEEN

Lisätiedot

VIKAJÄRVEN OSAYLEISKAAVA

VIKAJÄRVEN OSAYLEISKAAVA LIITE Rovaniemen kaupunki VIKAJÄRVEN OSAYLEISKAAVA Mitoituslaskelma rakennusoikeuden jakamisesta kaava-alueella Kaavoitus VIKAJÄRVEN OSAYLEISKAAVA Mitoitus laskelma Vikajärven osayleiskaavan rakennusoikeuden

Lisätiedot

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ORIMATTILAN KAUPUNKI PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 4.5.2018 päivättyä asemakaavakarttaa. Asemakaavamuutos koskee korttelin

Lisätiedot

Suunnittelualue sijaitsee Keuruun länsiosassa Jyrkeejärven etelärannalla Hakemaniemessä.

Suunnittelualue sijaitsee Keuruun länsiosassa Jyrkeejärven etelärannalla Hakemaniemessä. 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Kunta Kylä Tilat Kaavan nimi Kaavan laatu Keuruu Pihlajavesi 249-407-2-59 Hakemaniemi 249-407-2-97 Eemelinranta Pihlajaveden osayleiskaava Osayleiskaavan muutos

Lisätiedot

Mainittua mitoitusta ei ole noudatettu naapuriemätiloilla 42 ja 120.

Mainittua mitoitusta ei ole noudatettu naapuriemätiloilla 42 ja 120. Maanomistajan, Anitta Kyllösen, vastine Rovaniemen kaupungin maankäytön antamaan vastineeseen, joka on Rovaniemen kaupunginhallituksen käsittelyssä 28.2.2011 koskien Bruno Nyländenin ym. muistutusta Hirvaan

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 1 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI VENESJÄRVEN OSAYLEISKAAVAN MUUTOS 26.1.2016 OSAYLEISKAAVAN MUUTOS koskee Kankaanpään Venesjärven kylän tiloja 214-423-1-176 Hohkaranta,

Lisätiedot

Kerimäen kunta Anttolan yleiskaavamuutos

Kerimäen kunta Anttolan yleiskaavamuutos Kerimäen kunta Anttolan yleiskaavamuutos Kaavaehdotukseen on nähtävilläolon (1. 30.11.2012) jälkeen tehty muutoksia. Muutoksista on kuultu maanomistajia erikseen. Maanomistajat ovat kommentoineet muutoksista

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMUUTOKSEN SELOSTUS Klaukkala, Kiikkaistenkuja

ASEMAKAAVAMUUTOKSEN SELOSTUS Klaukkala, Kiikkaistenkuja Kaavatunnus: 3-331 Asianumero: 507/10.2.03/2012 ASEMAKAAVAMUUTOKSEN SELOSTUS Klaukkala, Kiikkaistenkuja Asemakaavanmuutos koskee korttelin 3086 tonttia 2 Asemakaavanmuutoksella muodostuu osa korttelista

Lisätiedot

IIJOKIVARREN RANTAYLEISKAAVA Rakentamisen mitoitus

IIJOKIVARREN RANTAYLEISKAAVA Rakentamisen mitoitus IIJOKIVARREN RANTAYLEISKAAVA Rakentamisen mitoitus MRL 72 mukaan rannoille ei saa rakentaa ilman asemakaavaa tai rakentamisen ohjaamiseen tarkoitettua yleiskaavaa. Silloin kun kaavaa ei ole, rakentamiseen

Lisätiedot

Vastine Lemmetynniemen ranta-asemakaavaluonnoksesta saatuihin palautteisiin.

Vastine Lemmetynniemen ranta-asemakaavaluonnoksesta saatuihin palautteisiin. Vastine 1 (6) Leskinen Timo 21.11.2014 Leppävirran kunta PL 4 79101 LEPPÄVIRTA Lausuntopyyntö Vastine Lemmetynniemen ranta-asemakaavaluonnoksesta saatuihin palautteisiin. Lausunnot Pohjois-Savon ELY-keskus

Lisätiedot

TAMMELAN KUNTA VIRANOMAISNEUVOTTELU 22.9.2009 Aika 22.9.2009 klo 9.00 12:15 Paikka Hämeen ympäristökeskus Läsnä Annu Tulonen Arkkitehti, Hämeen ympäristökeskus Hanna Lehtinen Lakimies, Hämeen ympäristökeskus

Lisätiedot

Liite C MUISTUTUKSET:

Liite C MUISTUTUKSET: Liite C MORSIUSSAAREN OSAYLEISKAAVA 2015 - KAAVAEHDOTUS Kaavaehdotuksen nähtävillä olon aikana 21.9. - 23.10.2015 saadut muistutukset ja lausunnot sekä näiden vastineet MUISTUTUKSET: Muistutus: 1. saapunut

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 231-RAK1526 TAIVASSALON KUNTA KAITARANNAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 11.3.2016 31.5.2016 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 2 (10) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 1 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI VENESJÄRVEN OSAYLEISKAAVAN MUUTOS 17.12.2015 OSAYLEISKAAVAN MUUTOS koskee Kankaanpään Venesjärven kylän tiloja 214-423-1-176 Hohkaranta,

Lisätiedot

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ORIMATTILAN KAUPUNKI PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS LUONNOS 9.2.2018 TARKISTETTU 19.3.2018 Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 15.3.2018 päivättyä ehdotusvaiheen

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA EURAJOEN KUNTA RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Alue ja suunnittelun kohde Rantaosayleiskaavan muutoksen (jäljempänä kaava) alueet sijaitsevat Eurajoella, Kuivalahden ja

Lisätiedot

NAANTALI, KETTUMAA RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS

NAANTALI, KETTUMAA RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS MAANMITTARI OY ÖHMAN Sten Öhman Sunnantie 7 10900 Hanko 044-2530464 sten.ohman@netsten.fi 21.3.2013 NAANTALI, KETTUMAA RANTA-ASEMAKAAVAMUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue ja

Lisätiedot

FCG Finnish Consulting Group Oy LAUKONSELÄN JA KARTANOALUEEN RANTA- ASEMAKAAVA. Mitoitusraportti

FCG Finnish Consulting Group Oy LAUKONSELÄN JA KARTANOALUEEN RANTA- ASEMAKAAVA. Mitoitusraportti FCG Finnish Consulting Group Oy LAUKONSELÄN JA KARTANOALUEEN RANTA- ASEMAKAAVA Mitoitusraportti 13.2.2012 FCG Finnish Consulting Group Oy Mitoitusraportti I P15872 13.2.2012 SISÄLLYSLUETTELO 1 Taustaa

Lisätiedot

PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILAT 2:43 HARJAKALLIO, 2:73 HÄÄHKIÄINEN, 2:42 KOKKOKALLIO

PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILAT 2:43 HARJAKALLIO, 2:73 HÄÄHKIÄINEN, 2:42 KOKKOKALLIO HIRVENSALMEN KUNTA PUULAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS, TILAT 2:43 HARJAKALLIO, 2:73 HÄÄHKIÄINEN, 2:42 KOKKOKALLIO Kaavaselostus 20.2.2012 Kaavan vireilletulo: Tekninen lautakunta 7.10.2011 39 Kaavan hyväksyminen:

Lisätiedot

HEINÄVEDEN KUNTA HEINÄVEDEN JÄRVIALUEIDEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS. Kaavaselostus 14.4.2015. Kaavan vireille tulo: Kunnanhallitus 15.9.

HEINÄVEDEN KUNTA HEINÄVEDEN JÄRVIALUEIDEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS. Kaavaselostus 14.4.2015. Kaavan vireille tulo: Kunnanhallitus 15.9. HEINÄVEDEN KUNTA HEINÄVEDEN JÄRVIALUEIDEN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus 14.4.2015 Kaavan vireille tulo: Kunnanhallitus 15.9.2014 162 Kaavan hyväksyminen: Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 1. Sisällysluettelo

Lisätiedot

Hakija: Pasila Petteri ja Minna

Hakija: Pasila Petteri ja Minna Rakennuslautakunta 14 04.02.2015 Kaavoitustoimikunta 15 02.03.2015 Kunnanhallitus 50 09.03.2015 Poikkeamislupa, Pasila Petteri ja Minna 495/10.03.00.02/2015 Rakennuslautakunta 04.02.2015 14 Hakija: Pasila

Lisätiedot

Lausunto Petsamon ranta-asemakaavasta, luonnosvaihe

Lausunto Petsamon ranta-asemakaavasta, luonnosvaihe LAUSUNTO Diaarinumero VARELY/2925/2017 Varsinais-Suomi 28.11.2017 Uudenkaupungin kaupunki Kaupunkisuunnittelu kirjaamo@uusikaupunki.fi annakaarina.lamminpaa@uusikaupunki.fi Viite: lausuntopyyntö 6.10.2017

Lisätiedot

HAUHON ETELÄOSAN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS

HAUHON ETELÄOSAN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS HAUHON ETELÄOSAN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS Yleiskaavan muutos Hämeenlinnan kaupungissa, tilojen Vatukka 109-442-3-99 ja Timontalo 109-442-3-106 alueella. Suunnittelualueen likimääräinen sijainti jarmo.makela@karttaako.fi

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Vikajärven osayleiskaavan muutos Tilojen RN:o 6:46, 6:26 ja 5:108 alueilla sekä moottorikelkkareitin osalta Valtatie 4:n ja

Rovaniemen kaupunki Vikajärven osayleiskaavan muutos Tilojen RN:o 6:46, 6:26 ja 5:108 alueilla sekä moottorikelkkareitin osalta Valtatie 4:n ja Rovaniemen kaupunki Vikajärven osayleiskaavan muutos Tilojen RN:o 6:46, 6:26 ja 5:108 alueilla sekä moottorikelkkareitin osalta Valtatie 4:n ja kantatie 82:n risteysalueella. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

LIITE 9 Kemiönsaaren kunta Dragsfjärdin itäisen saariston rantaosayleiskaavan muutos Kiinteistökohtaiset muutokset

LIITE 9 Kemiönsaaren kunta Dragsfjärdin itäisen saariston rantaosayleiskaavan muutos Kiinteistökohtaiset muutokset LIITE 9 Kemiönsaaren kunta Dragsfjärdin itäisen saariston rantaosayleiskaavan muutos Kiinteistökohtaiset muutokset Aineiston alkuperä: Yhteyden otot, kuntaan sekä kaavoittajaan Taulukko koonti,pvm 18.11.2014

Lisätiedot

PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue ja maanomistus Päiväys 9.1.2017 Alue sijaitsee Padasjoen kunnan Jokioisten kylässä

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PENTTILÄN YHTEISMETSÄN RANTA-ASEMA- KAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN. Kaavaselostus, ehdotusvaihe

KIVIJÄRVEN KUNTA PENTTILÄN YHTEISMETSÄN RANTA-ASEMA- KAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN. Kaavaselostus, ehdotusvaihe KIVIJÄRVEN KUNTA PENTTILÄN YHTEISMETSÄN RANTA-ASEMA- KAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY P31477 1 (8) S. Paananen, T. Järvinen Sisällysluettelo 1 Tiivistelmä... 1 1.1 Kaavaprosessin

Lisätiedot

KÄLVIÄN KIRKONKYLÄN LIEVEALUEEN ASUTUKSEN VAIHEYLEISKAAVA. Luonnosvaiheen mielipiteet ja kaavanlaatijan vastine

KÄLVIÄN KIRKONKYLÄN LIEVEALUEEN ASUTUKSEN VAIHEYLEISKAAVA. Luonnosvaiheen mielipiteet ja kaavanlaatijan vastine LIITE 8 KOKKOLAN KAUPUNKI ASUTUKSEN VAIHEYLEISKAAVA Luonnosvaiheen mielipiteet ja kaavanlaatijan vastine FCG FINNISH CONSULTING GROUP OY 26.9.2016 P23496 FINNISH CONSULTING GROUP OY luonnosvaiheen mielipiteet

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 KARVIAN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS KOSKIEN VUORIJÄRVEN KYLÄN TILOJA RUISNIEMI 230-408-24-8 JA HONKARINNE 230-408-24-1 19.3.2014 Pohjois-Satakunnan aluearkkitehti

Lisätiedot

Luettelo selostuksen liiteasiakirjoista Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Tilastolomake Kaavakartta ja määräykset

Luettelo selostuksen liiteasiakirjoista Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Tilastolomake Kaavakartta ja määräykset RAUTALAMMIN KUNTA 1(7) SISÄLLYSLUETTELO 1 TIIVISTELMÄ...2 1.1 KAAVAPROSESSIN VAIHEET...2 1.2 ASEMAKAAVAN MUUTOS...2 1.3 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN TOTEUTTAMINEN...2 2 LÄHTÖKOHDAT...2 2.1 SELVITYS SUUNNITTELUALUEEN

Lisätiedot

Hakija vastaa asemakaavoituksen esittämiin perusteluihin ja selvittää punaisen tukkitien sijaintia sekä leveyttä korttelissa 1088.

Hakija vastaa asemakaavoituksen esittämiin perusteluihin ja selvittää punaisen tukkitien sijaintia sekä leveyttä korttelissa 1088. YHDEN ASUNNON TALON JA TALOUSRAKENNUKSEN RAKENTAMINEN PULKKASAARENKATU 14, ALA-PISPALA 837-218-1088-0014 POIKKEAMISPÄÄTÖSHAKEMUKSEN PERUSTELUT ASUINRAKENNUKSEN JA TALOUSRAKENNUKSEN SIJOITTELUUN TONTILLA

Lisätiedot

FCG Finnish Consulting Group Oy LAUKONSELÄN JA KARTANOALUEEN RANTA- ASEMAKAAVA. Mitoitusraportti

FCG Finnish Consulting Group Oy LAUKONSELÄN JA KARTANOALUEEN RANTA- ASEMAKAAVA. Mitoitusraportti FCG Finnish Consulting Group Oy LAUKONSELÄN JA KARTANOALUEEN RANTA- ASEMAKAAVA Mitoitusraportti 13.2.2012, tarkastettu 14.5.2013 FCG Finnish Consulting Group Oy Mitoitusraportti I P15872 13.2.2012 SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 306-RAK1710 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI SAVIKKAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS 2 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 13.11.2017 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 2 (10) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI JOKINIEMI - KURKINIEMI RANTAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN

SAVONLINNAN KAUPUNKI JOKINIEMI - KURKINIEMI RANTAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN SAVONLINNAN KAUPUNKI JOKINIEMI - KURKINIEMI RANTAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN Kaavaselostus Ehdotusvaihe 18.5.2018 Rantakaavan osittainen kumoaminen Savonlinnan kaupungissa koskee osittain tilaa Kurkiniemi

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 MERIKARVIAN KUNTA 08.10.2017 KAAVA Merikarvian Köörtilä, Fidiholma rantayleiskaavan muutos koskien Köörtilän kylän tilaa Tapanila 484-407-3-110 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 Aluearkkitehtivastaava

Lisätiedot

Inari NELLIMÖN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 23 RAKENNUSPAIKKA 1 JA VR-ALUETTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 02.12.

Inari NELLIMÖN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 23 RAKENNUSPAIKKA 1 JA VR-ALUETTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 02.12. Seitap Oy Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 1 Inari NELLIMÖN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELI 23 RAKENNUSPAIKKA 1 JA VR-ALUETTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 02.12.2013 Seitap Oy 2013-2014

Lisätiedot

LÄNSIOSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS PITKÄJÄRVEN ALUE

LÄNSIOSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS PITKÄJÄRVEN ALUE S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A Mäntyharjun kunta LÄNSIOSAN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS PITKÄJÄRVEN ALUE Kaavaselostus, ehdotus Kaavan vireille tulo: Kaavan hyväksyminen: Kunnanhallitus: Kunnanvaltuusto:

Lisätiedot

Rantaosayleiskaavamuutoksen selostus

Rantaosayleiskaavamuutoksen selostus Nurmeksen kaupungin Pielisen - Kuokkastenjärven rantaosayleiskaavan osittainen muutos (Nurmesniemi I) Kuva 1: Sijainti Rantaosayleiskaavamuutoksen selostus NURMEKSEN KAUPUNKI Lieksan ja Nurmeksen tekninen

Lisätiedot

Meri-Teijon osa-alue B ranta-asemakaavan muutos 2, luonnos

Meri-Teijon osa-alue B ranta-asemakaavan muutos 2, luonnos Varsinais-Suomi LAUSUNTO 5.3.2018 Diaarinumero VARELY/373/2018 Liite 1 kpl kaupunkisuunnittelu@salo.fi Viite: Lausuntopyyntönne 3.2.2018 Meri-Teijon osa-alue B ranta-asemakaavan muutos 2, luonnos Salon

Lisätiedot

VAALAN KUNTA. ÄPÄTINNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus

VAALAN KUNTA. ÄPÄTINNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus VAALAN KUNTA ÄPÄTINNIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Kaavaselostus Nähtävilläolo: Kaavaluonnos xx Kaavaehdotus xx Hyväksymispäivämäärät: Kunnanhallitus xx / xx Kunnanvaltuusto xx / xx Selostus koskee 25.3.2015

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS Kirkonkylä, Alhonniityn

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS Kirkonkylä, Alhonniityn Kaavatunnus 2-236 Asianumero 867/10.02.03/2014 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS Kirkonkylä, Alhonniityn Asemakaavan muutos koskee urheilu- ja virkistyspalvelujen aluetta. Asemakaavan muutoksella muodostuvat

Lisätiedot

MERIKARVIAN KUNTA MERIKARVIA, LAMMASSAAREN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS. Koskien Ylikylän 417 tilaa Lammassaari 41:6

MERIKARVIAN KUNTA MERIKARVIA, LAMMASSAAREN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS. Koskien Ylikylän 417 tilaa Lammassaari 41:6 MERIKARVIAN KUNTA MERIKARVIA, LAMMASSAAREN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Koskien Ylikylän 417 tilaa Lammassaari 41:6 KUNNAN KAAVATUNNUS 484RAKAM12010 19.09.2010 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Tunnistetiedot MERIKARVIA,

Lisätiedot

KAAVOITTAJAN VASTINEET SAATUIHIN LAUSUNTOIHIN KOSKIEN RANTAYLEISKAAVA JA KYLÄKAAVAEHDOTUKSIA ( )

KAAVOITTAJAN VASTINEET SAATUIHIN LAUSUNTOIHIN KOSKIEN RANTAYLEISKAAVA JA KYLÄKAAVAEHDOTUKSIA ( ) 1(6) Pertunmaan kunta Pertuntie 14 19430 PERTUNMAA KAAVOITTAJAN VASTINEET SAATUIHIN LAUSUNTOIHIN KOSKIEN RANTAYLEISKAAVA JA KYLÄKAAVAEHDOTUKSIA (31.3.2005) Sisältö KAAVOITTAJAN VASTINEET SAATUIHIN LAUSUNTOIHIN

Lisätiedot