PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2018 Kunnanhallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2018 Kunnanhallitus"

Transkriptio

1 SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 23. huhtikuuta 2018 klo Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 61 Esitys lämpölaitosta koskevan työryhmän perustamiseksi Yhtymäkokousedustajan valitseminen Eteva kuntayhtymän yhtymäkokoukseen Sijoitustoiminnan raportti Talousarvion toteutuminen Avustushakemus opasteelle koskien Enni Idin taiteilijakotia sekä I.K. Inhan maisematietä Viranhaltijapäätökset Hallintokuntien pöytäkirjat Valokuituverkon rakentaminen Avustushakemus vanhan aitan katon uusiminen Anomus Kaunismäen rantasaunatontin pitkäaikaisesta vuokrauksesta Sosiaaliasiamiehen selvitys vuodelta Pappilanmäen koulun remontti

2 111 ESITYS LÄMPÖLAITOSTA KOSKEVAN TYÖRYHMÄN PERUSTAMISEKSI Khall. 53 Mira Vilkman teki kunnanhallitukselle liitteen 8 mukaisen esityksen työryhmän perustamiseksi. Työryhmän tehtävänä olisi lämpölaitoksen lunastuksen edellytysten ja talousvaikutusten selvittäminen. Kunnanhallitus merkitsi esityksen tiedokseen ja päätti, että asia käsitellään seuraavassa kokouksessa. Khall. 54 Mira Vilkmanin esitys on liitteenä Planora Oy:n asiaa koskeva selvitys on liitteenä 2. Se osoittaa, ettei lämpölaitoksen lunastus juurikaan toisi taloudellista hyötyä. Lisäksi on lunastuksessa otettava huomioon mm: kunnalle tuleva n euron suuruinen lisävelka; toiminta yhtiöitettävä, osaava henkilökuntaa palkattava, etävalvonta/etäsäätö järjestettävä/ostettava, polttoaineen saatavuus markkinahintaan on varmistettava; jakeluverkostosta on vielä poistamatta noin euroa (alkuperäinen poistopohja oli euroa), verkoston lämpöhävikki ollut noin %, nämä vaikuttavat lopulliseen asiakashintaan. Kattilan uusimistarve/lisääntyvä huoltotarve tulee esiin viimeisään 10 vuoden kuluttua. Jos toimintaa ei oteta omaan hoitoon, on kilpailutus tehtävä, koska kyseisellä alalla on tarjontaa. Voimassa oleva toiminta on kilpailutettu 15 vuoden ajaksi siten, että laitokseen ei sitoudu kunnan pääomaa. Markkinaoikeus hylkäsi kilpailutusta koskevan valituksen. VAPO:n edustajat on pyydetty selvittämään asiaa kunnanhallitukselle heidän osaltaan. He saapuvat Valmistelu ja lisätiedot: kunnanjohtaja Heikki Jaakkola, puh Kunnanjohtaja: Päätös tehdään, kun VAPO:n edustajia on kuultu. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. _

3 112 Khall. 61 VAPO:n edustajat on pyydetty selvittämään asiaa kunnanhallitukselle heidän osaltaan. He saapuvat klo 15. Päätösesitys tehdään kunnanhallituksen kuultua VAPO:n edustajia.

4 113 YHTYMÄKOKOUSEDUSTAJAN VALITSEMINEN ETEVA KUNTAYHTYMÄN YHTYMÄ- KOKOUKSEEN Khall. 62 Eteva Kuntayhtymä on osoittanut jäsenkunnilleen seuraavan kirjeen: Eteva kuntayhtymän seuraava yhtymäkokous pidetään Yhtymäkokousedustajan kuhunkin kokoukseen erikseen valitsee jäsenkunnan kunnanhallitus tai jäsenkunnan valtuuston päättämä kunnan muu toimielin (Kuntalaki 410/ mom). Pyydämme kuntia huomioimaan yllä mainitun kuntalain muutoksen ja toimittamaan pöytäkirjaotteen tai valtakirjan edustajan mukana viimeistään yhtymäkokoukseen. Sen voi myös lähettää etukäteen Etevan kirjaamoon, sähköisesti kirjaamo@eteva.fi tai postitse osoitteeseen. Kunnanhallitus on valinnut kokouksessaan Padasjoen kunnan edustajaksi Eteva Kuntayhtymän yhtymäkokouksiin Silja Savolan ja hänen varalleen Mira Vilkmanin. Valmistelu ja lisätiedot: hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus valitsee Eteva Kuntayhtymän pidettävään yhtymäkokoukseen kunnan edustajaksi Silja Savolan ja hänen varalleen Mira Vilkmanin.

5 114 SIJOITUSTOIMINNAN RAPORTTI Khall. 63 Kuntalain 14 :n mukaisesti valtuusto päättää mm. varallisuuden hoidon ja sijoitustoiminnan perusteista. Lain perustelujen mukaan kunnan rahavarat on sijoitettava turvaavasti. Luottoriskin tulee olla rajattu siten, että vaara pääoman menettämisestä on vähäinen. Padasjoella valtuusto on hyväksynyt kunnan päivitetyn sijoitusstrategian kokouksessaan Sijoituspäätökset tekee kunnanjohtaja kunnanhallituksen ohjeiden mukaisesti. Liitteenä 1 on selvitys kunnan sijoitusten tilanteesta Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen liitteen 1 mukaisen selvityksen kunnan sijoituksista.

6 115 TALOUSARVION TOTEUTUMINEN Khall. 64 Talousarvion toteutumavertailu ajalta on jaettu oheismateriaalina. Toimintatuottoja kirjattiin euroa, joka on 18,9 % talousarvion 2018 mukaisista tuotoista. Toimintakuluja puolestaan kirjattiin vastaavana aikana euroa, 23,8 % koko vuoden arvioiduista menoista. Verotuloja on arvioitu vuonna 2018 kertyvän yhteensä noin 11,2 milj. euroa. Maaliskuun loppuun mennessä kunnalle oli tilitetty tuloarviosta 24,8 %. Valtionosuuksista, joita talousarvioon on merkitty noin 9,4 milj. euroa, oli maaliskuun loppuun mennessä kertynyt 25,3 %. Korkokuluja lainoista oli maaliskuun loppuun mennessä maksettu 20,8 % koko vuoden arvioiduista, euron suuruisista kuluista. Korkotaso on pysynyt edelleen hyvin alhaisena. Investointeihin oli 31.3.mennessä käytetty yhteensä euroa (alv 0 %). Kulueristä suurin on ollut laajakaistaverkon rakentaminen, johon on käytetty euroa (alv 0 %). Valmistelu ja lisätiedot: hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh Lisätietoja johtamiensa toimialojen osalta antavat tekninen johtaja Seppo Rantanen, puh ja sivistystoimenjohtaja Juha Leppialho, puh Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen talousarvion toteutumavertailun _

7 116 AVUSTUSHAKEMUS OPASTEELLE KOSKIEN ENNI IDIN TAITEILIJAKOTIA SEKÄ I.K. INHAN MAISEMATIETÄ Khall. 65 Kellosalmi Seitniemi Virmailan kyläyhdistys ry hakee 810 euron suuruista avustusta opastetaululle Enni Idin taiteilijakotiin ja I.K. Inhan maisematielle. Anomus on liitteenä 2. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää, että hakemus käsitellään päätettäessä vuoden 2019 yhteisöavustuksista.

8 117 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Khall. 66 Kunnanjohtaja 9/ 2018 Henkilöstöpäätös Hallintojohtaja 5/ 2018 Kesätyökampanja 2018 Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee päätökset tietoonsa saatetuksi.

9 118 HALLINTOKUNTIEN PÖYTÄKIRJAT Khall. 67 Tekninen lautakunta Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää, ettei se vaadi teknisen lautakunnan päätöksiä kunnanhallituksen käsiteltäviksi.

10 119 VALOKUITUVERKON RAKENTAMINEN Khall. 68 Valokuituverkon rakentamiseen on varattu vuoden 2018 talousarviossa euron määräraha. Kirkonkylän ja Toritun kohteet ovat keskeneräisiä. Toritulla on tarkoitus muutamaan kiinteistöliittymään käyttää hyväksi Elenian sähköpylväitä, koska sähköverkon maakaapelointi ei ulotu ko. kiinteistöille. Kirkonkylän alueella suurin kustannus tulee noin kymmenen asuntoyhtiön kuituvalmiuden rakentamisesta. Kunnan omia vuokrataloyhtiöitä ei ole tuossa lukumäärässä mukana, eikä niiden liittämisestä ole käyty keskustelua tai tehty päätöksiä. Vesijaolla Rantatien ja Löyttyniementien varresta olisi kolme liittyjää, jos valokuituverkko rakennettaisiin noin 1550 metrin matkalle. Elenia on arvioimassa yhteisrakentamismahdollisuutta. Päivi Vainionpää on laatinut euron kustannusarvion siten, että Elenia ei lähde mukaan hankkeeseen. Jos yhteisrakentaminen toteutuu, niin kaivauskustannuksista tulee säästöä. Jos käytetään pelkästään pylväissä menevää kaapelia, tulee myös noin euron säästö. Muitakin oheiskuluja tulee, joten syytä on varautua noin euron kustannukseen. Maakeskessä Elenia muutti/ aikaisti alkuperäistä maakaapelointisuunnitelmaansa viime vuonna, jotta valokuidulle saatiin linja Rientolan kohdalta Päijätlahteen. Silloin toteutus Ala-Teppisen talon kohdalta Hörhän talon kohdalle siirtyi kuluvalle vuodelle. Päivi Vainionpää on laatinut noin euron kustannusarvion kohteeseen 970 metrin valokuituverkolle siten, että Elenia on mukana yhteiskaivuussa. Yhteisrakentamiskohteissa kilpailutuksen on hoitanut Elenia ja teleteknisissä töissä on käytetty yhteistyökumppanimme Telian kilpailuttamia yksikköhintoja. Kartat oheismateriaalina. Lisätiedot: kunnanjohtaja Heikki Jaakkola, Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää hyväksyä selosteosassa kuvattujen, Vesijaolla ja Maakeskessä sijaitsevien, kohteiden toteuttamisen ja kustannusarviot.

11 120 AVUSTUSHAKEMUS VANHAN AITAN KATON UUSIMISEEN Khall. 69 Padasjoki-Seura hakee 2000 euron avustusta Nyystölästä makasiinimuseon pihapiiriin siirretyn aitan katon uusimiseen. Hakemus on liitteenä 3. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää, että hakemus käsitellään päätettäessä vuoden 2019 yhteisöavustuksista.

12 121 ANOMUS KAUNISMÄEN RANTASAUNATONTIN PITKÄAIKAISESTA VUOKRAUKSES- TA Khall. 70 Kirkonkylän kyläyhdistys ry pyytää Padasjoen kuntaa tekemään pitkäaikaisen vuokrasopimuksen Kaunismäen rantasaunasta tontteineen. Sopimuksen tulisi olla vastaava kuin Nyystölän kyläyhdistyksellä. Anomus on liitteenä 4. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää, ettei Kirkonkylän kyläyhdistys ry:n anomukseen suostuta, koska rantasaunatontin pitkäaikainen vuokrasopimus olisi ristiriidassa Päijänteen Helmi - hankkeen kanssa. Kyläyhdistys voi käyttää aluetta toistaiseksi entisin ehdoin.

13 122 SOSIAALIASIAMIEHEN SELVITYS VUODELTA 2017 Khall. 71 Sosiaaliasiamiehen lakisääteinen tehtävä on seurata asiakkaiden oikeuksien ja aseman kehitystä kunnissa ja antaa siitä vuosittain selvitys kunnanhallitukselle. Sosiaaliasiamiehen selvitys perustuu asiakkaiden, heidän edustajiensa ja henkilöstön yhteydenottoihin sekä asioihin, joita on vuoden aikana tullut esille sosiaaliasiamiestoiminnassa. Selvitys ei siten ole alueen sosiaalihuollon kokonaiskuvaus eikä kuvaus sosiaalihuollon palveluiden tilasta. Sosiaaliasiamiestoiminta perustuu asiakaslakiin, eli Lakiin sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista (812/2000). Laki sisältää asiakkaan oikeusturvaan, kohteluun ja osallistumiseen liittyvät keskeiset periaatteet. Lain tarkoitus on turvata asiakkaan oikeus hyvään palveluun ja kohteluun sosiaalihuollossa, vahvistaa asiakkaan osallisuutta ja itsemääräämisoikeutta sekä lisätä asiakassuhteen luottamuksellisuutta. Asiakkaalla on lain mukaan oikeus saada laadukasta, yksilöllistä ja kunnioittavaa palvelua sekä hyvää kohtelua. Asiakkaalle on ymmärrettävästi selvitettävä hänen oikeutensa, velvollisuutensa, erilaiset vaihtoehdot sekä niiden vaikutukset. Sosiaalihuoltoa toteutettaessa ensisijaista on asiakkaan etu ja hänen oikeutensa osallistua häntä koskevien palveluiden suunnitteluun. Sosiaalihuollon on perustuttava kirjalliseen, muutoksenhakukelpoiseen, perusteltuun päätökseen tai sopimukseen. Sosiaalihuollon asiakkaalla on oikeus tehdä asiakaslain mukainen muistutus saamastaan kohtelusta tai palvelusta. Muistutukseen on vastattava kirjallisesti kohtuullisessa ajassa. Sosiaaliasiamiehen tehtävänä on neuvoa asiakkaita asiakaslain soveltamiseen liittyvissä asioissa, neuvoa ja tarvittaessa avustaa muistutuksen tekemisessä, tiedottaa asiakkaan oikeuksista ja toimia muutenkin asiakkaan oikeuksien edistämiseksi ja toteuttamiseksi. Sosiaaliasiamies seuraa asiakkaiden oikeuksien ja aseman kehittymistä kunnissa ja antaa siitä vuosittain selvityksen kunnanhallitukselle. Päijät-Hämeen ja Itäisen Uudenmaan kunnat ovat ostaneet sosiaaliasiamiespalvelut Sosiaalialan osaamiskeskus Verso liikelaitokselta jo kymmenen vuoden ajan, mikä mahdollistaa vertailutietojen käyttämisen vuodesta Päijät-Hämeen alueelta tuli vuonna 2017 yhteensä 238 yhteydenottoa. Yhteydenotoista 216 oli hyvinvointikuntayhtymän alueelta, 21 Heinolasta ja 1 Sysmästä. Eniten yhteydenottoja tuli vammais-

14 palveluista (16 %) ja lastensuojelusta (15 %). Toimeentulotuki (13 %), ikääntyneiden palvelut (12 %) ja Kela-asiat (14 %) olivat myös paljonkysyttyjä aiheita. Sosiaaliasiamiehen selvitys on liitteenä 5. Valmistelu ja lisätiedot: hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen sosiaaliasiamiehen selvityksen vuodelta _ 123

15 124 PAPPILANMÄEN KOULUN REMONTTI Tekn. ltk 42 Tekninen toimi on pyytänyt tarjouksen Pappilanmäen koulun tiivis tyskorjausten suunnittelusta. Polygon Oy:n Hannu Kärki, joka on selvittänyt koulun sisäilma-asioita, esittää aikaisempaan kokemukseen viitaten tehtävään Wise Group Finland Oy:n Veikko Parosta Kotkasta. Asiakirjat nähtävillä kokouksessa. Tekninen johtaja: Wise Group Finland Oy:n Veikko Paronen oli Pappilanmäen koululla kertomassa yhtiönsä toiminnasta. Tekninen lautakunta hyväksyy Wise Group Finland:n tuntihintapohjaisen suunnittelutarjouksen, jossa tuntihinta on 80 /h (alv 0%). Kattotuntimäärä on 120 h, lisäksi tulevat matka ja kopiosekä tulostuskulut. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Tämä pykälä päätettiin yksimielisesti käsitellä ylimääräisenä. Tekn. ltk 49 Sisäilmakokouksen yhteydessä Hannu Kärki selvitti työmaakierroksen yhteydessä korjaustöiden laajuutta. Työaikataulusta johtuen (8 viikkoa) korjaustöihin on päästävä heti ja ne etenevät suunnittelun valmistumisen kanssa. Tämän lisäksi on varattava aikaa rakenteiden kuivumisille ja tilojen siivoamisille ja kalustamisille. Tekninen johtaja: Lautakunta oikeuttaa teknisen johtajan toteuttamaan kohteen korjaustyöt laskutyönä. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Tekn. ltk Kesäloman (2017) aikana koulussa on suoritettu pääosa lattiamateriaalin vaihtotöistä. Puuttuvista vaihtotöistä osa voitaisiin suorittaa vielä tulevan syysloman aikana. Suurimpana tilana on yo-kirjoituksiin tarvittava luokkatila.

16 125 Tekninen johtaja: Lautakunta oikeuttaa teknisen johtajan toteuttamaan tulevan syysloman aikana lattiamateriaalin puuttuvia vaihtotöitä parhaaksi katsomansa määrän. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Tekn.ltk Tämän vuoden talousarviossa on varattu määräraha Pappilanmäen koulun remontin jatkamiseen. Tarkoituksena on korjausrakentaa viime vuonna korjatun ns. pitkän luokkakäytävän toisen puolen luokkatilat. Korjausrakentaminen kohdistuu pääosin luokkatilojen lattiamateriaalin vaihtotöihin. Talousarviossa varauduttiin neljän luokkatilan korjausrakentamiseen. Tässä yhteydessä olisi näiden lisäksi tarkoituksen mukaista korjata opettajan huoneen, opetuskeittiön ja pitkän käytävän (puolet tehty) lattiamateriaali. Suunnitelmat korjaustöistä valmistuivat tällä viikolla ja ne ovat nähtävissä kuntalassa ja kokouksessa. Tekninen johtaja: 1 Lautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle että korjaustyöt kesällä 2018 pyritään toteuttamaan valtuuston päätöstä laajemman version mukaan. 2 Kunnanhallitus myöntää laajentuneille korjaustöille lisämäärärahan Lisäpykälä päätettiin yksimielisesti ottaa käsittelyyn. Keskustelun kuluessa tekninen johtaja muutti päätösesitystään niin että remonttitöissä pysytään talousarvion mukaisessa summassa. Muutettu ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Kh HALLINTOKUNTIEN PÖYTÄKIRJAT Sivistyslautakunta Tekninen lautakunta Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää, ettei se vaadi sivistyslautakunnan eikä teknisen lautakunnan päätöksiä kunnanhallituksen käsiteltäviksi. Kunnanhallitus päätti, ettei se vaadi sivistyslautakunnan päätöksiä kunnanhallituksen käsiteltäviksi.

17 126 Kunnanhallitus päätti yksimielisesti käyttää otto-oikeuttaan teknisen lautakunnan pykälään 16 / Pappilanmäen ja Kullasvuoren koulujen saneeraukseen on vuoden 2018 talousarviossa osoitettu yhteensä euroa. Erittelemättömiin kohteisiin on osoitettu euroa, josta euroa käytetään edellä mainittuihin investointeihin, jotka toteutetaan asumisterveysasetuksen määräysten ja Polygonin ohjeiden mukaisesti. Tekn.ltk Tekninen toimi on pyytänyt tarjouksia Pappilanmäen koulun lattiamateriaalien vaihtotöistä. Tarjouspyyntö on julkaistu Hilmassa Tarjouspyyntö sisältää laajemman määrän lattiamateriaalien vaihtotöitä mitä tekninen lautakunta ( ) päätti. Suurimmat lisäykset ovat opettajan huoneen ja opetuskeittiön ja niihin liittyvien tilojen lattiamateriaalin vaihtotyöt. Saatu tarjous ylittää talousarviossa hankkeelle varatun määrärahan. Tarjousten avauspöytäkirja on liitteenä 4. Tekninen johtaja: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle, että se hyväksyisi halvimman tarjouksen tehneen Lahden Rakentava Oy suuruudeltaan ,00 (alv 0) tekemän tarjouksen. Lisäksi tulee tehdä varaus mahdollisiin lisä- ja muutostöihin. Viime vuonna hankitut lattia laatat eivät tule riittämään. Näiden asioiden lisäkustannusvaikutus on noin Tämä pykälä päätettiin käsitellä ylimääräisenä. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Khall. 72 Pappilanmäen koulun remontointiin on vuoden 2018 talousarviossa osoitettu euroa. Tarjousten avauspöytäkirja on liitteenä 6. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää 1. hyväksyä Lahden Rakentava Oy:n, (alv 0 %) euron suuruisen tarjouksen edellyttäen, että valtuusto myöntää tarvittavan lisämäärärahan ja 2. esittää valtuustolle, että se myöntää Pappilanmäen koulun remontointiin euron lisämäärärahan. Lisämääräraha katetaan lisäämällä vastaavalla summalla lainanottoa. _

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 23. huhtikuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 61 Esitys lämpölaitosta koskevan työryhmän perustamiseksi... 111 62 Yhtymäkokousedustajan

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 14 / 2016 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 14 / 2016 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 14 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 22. elokuuta 2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 111 Sijoitustoiminnan raportti 31.7.2016... 203 112 Talousarvion toteutuminen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 23. huhtikuuta 2018 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 5 Monitoimitalon IV-saneeraus... 12 6 Pappilanmäen koulun remontti... 15

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8/2017 Tekninen lautakunta. 47 Uimahallin hiekkasuodattimet Vaahteratien jalkakäytävä ja suojatie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8/2017 Tekninen lautakunta. 47 Uimahallin hiekkasuodattimet Vaahteratien jalkakäytävä ja suojatie... SISÄLLYSLUETTELO 8/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikkona 24.5.2017 klo 17.00-17.43 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat sivu nro 47 Uimahallin hiekkasuodattimet... 83 48 Vaahteratien jalkakäytävä

Lisätiedot

Padasjoella keskiviikko

Padasjoella keskiviikko PADASJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 18.4.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 18. huhtikuuta 2018 klo 17.00 18.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2016 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2016 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17. lokakuuta 2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 134 Sijoitustoiminnan raportti 30.9.2016... 246 135 Talousarvion toteutuminen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta. 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu... 76

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta. 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu... 76 SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Tiistaina 16.5.2017 klo 17.00 17.42 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosalin kahvio Asiat sivu nro 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta. 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu... 76

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta. 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu... 76 SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Tiistaina 16.5.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosalin kahvio Asiat sivu nro 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 21. toukokuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 81 Lyhytaikaisen lainan myöntäminen Nyystölän kyläyhdistys ry:lle... 142

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 14 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 14 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 14 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 20. elokuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 107 Sijoitustoiminnan raportti 31.07.2018... 184 108 Talousarvion toteutuminen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 11. joulukuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 47 Suomen Kuntaliiton valtuuskunnan vaali... 104 48 Hämeen poliisilaitoksen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 19. joulukuuta 2016 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat Ero luottamustehtävistä / Ilpo Pylvänen, uuden valtuutetun kutsuminen valtuustoon

Lisätiedot

65 Kiinteistönhoitajan toimen täyttäminen Kullasvuoren koulun lattiaremontti Pappilanmäen koulun remontti...

65 Kiinteistönhoitajan toimen täyttäminen Kullasvuoren koulun lattiaremontti Pappilanmäen koulun remontti... SISÄLLYSLUETTELO 11/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikkona 27.9.2017 klo 17.00 18.24 Kokouspaikka Kuntala, alakerran kahvio Asiat sivu nro 65 Kiinteistönhoitajan toimen täyttäminen... 108 66

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17. kesäkuuta 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 96 Sote-kiinteistöjen saneerausta suunnittelevan työryhmän perustaminen...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 18. kesäkuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 97 Kirjanpidollisten taseyksiköiden aloittavat taseet... 168 98 Päijät-Hämeen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kunnanhallitus PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kokousaika Maanantai 21. elokuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 129 Vuoden 2018 talousarvion ja vuosien 2018 2020 taloussuunnitelman laadintaohjeet...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 24. huhtikuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 61 Kuntavaalien tulos Padasjoen kunnassa... 109 62 Sijoitustoiminnan

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 23. toukokuuta 2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 75 Micael Sjöbergin kirje kunnanhallitukselle... 145 76 Eron myöntäminen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 17 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 17 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 17 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 05. elokuuta 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 108 Kunnanvaltuuston 24.6.2019 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 07. elokuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 118 Keulainmetsän / Keulainniemen rantakaavan muuttaminen... 201 119 Sijoitustoiminnan

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 15. tammikuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 15 Kaavamuutos kiinteistöllä Kesäranta 576-404-3-130 ja Kesäranta II 576-404-3-158...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77 48 Ehdotus

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Torstai 30. marraskuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 170 Kunnanvaltuuston 13.11.2017 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3/ 2015 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3/ 2015 Kunnanvaltuusto PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3/ 2015 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 27. huhtikuuta 2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 12 Päijät-Hämeen koulutuskonserni-kuntayhtymän perussopimuksen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 27. maaliskuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 50 Vuoden 2016 tilinpäätöksen allekirjoittaminen, luovuttaminen tilintarkastajan

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 04. huhtikuuta 2016 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 12 Takauksen myöntäminen Padasjoen Asuntotalot Oy:lle / Koivutie 5:n

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 5 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 5 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 5 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 05. maaliskuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 39 Enni Idin elämästä ja taiteesta julkaistava kirja / lyhytaikaisen lainan

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko klo Teknisen lautakunnan tilinpäätös vuodelta

Kokousaika Keskiviikko klo Teknisen lautakunnan tilinpäätös vuodelta SISÄLLYSLUETTELO 2/2014 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 12.3.2014 klo 17.00 17.38 Kokouspaikka Opistotalo, iltapäiväkerhon tilat Asiat sivu nro 10 Teknisen lautakunnan tilinpäätös vuodelta 2013...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2016 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2016 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2016 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 29. helmikuuta 2016 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 8 Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman raportointi... 20 9 Muutokset

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 21. tammikuu 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 11 Kaavamuutosesitys / Asunto Oy Padasmäki... 19 12 Edustajien nimeäminen Päijät-Hämeen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 19.marraskuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 139 Padasjoen Kehitys Oy:n myöntämän rahoituksen ehdot... 237 140 Vuoden 2019

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko klo Pappilanmäen koulun korjausrakentaminen/ suunnitelmien hyväksyminen... 37

Kokousaika Keskiviikko klo Pappilanmäen koulun korjausrakentaminen/ suunnitelmien hyväksyminen... 37 SISÄLLYSLUETTELO 4/2014 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 21.5.2014 klo 17.00 17.20 Kokouspaikka Pappilanmäen koulu Asiat sivu nro 22 Pappilanmäen koulun korjausrakentaminen/ suunnitelmien hyväksyminen...

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko klo Kokousajat vuonna Pöytäkirjojen nähtävilläpito

Kokousaika Keskiviikko klo Kokousajat vuonna Pöytäkirjojen nähtävilläpito SISÄLLYSLUETTELO 1/2014 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 29.1.2014 klo 17.14 17.50 Kokouspaikka Kullasvuoren koulu Asiat sivu nro 1 Kokousajat vuonna 2014... 2 2 Pöytäkirjojen nähtävilläpito

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 16 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 16 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 16 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 15. lokakuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 122 Sijoitustoiminnan raportti... 210 123 Talousarvion toteutuminen... 211

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 9 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Tiistai 23. huhtikuu 2019 klo 14.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 53 Kunnanvaltuuston 15.4.2019 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja täytäntöönpanokelpoisuuden

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 23. toukokuuta 2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 75 Micael Sjöbergin kirje kunnanhallitukselle... 145 76 Eron myöntäminen

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 23.8.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 16.8.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.8.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 53 43 Notkotien

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 11. joulukuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 47 Suomen Kuntaliiton valtuuskunnan vaali... 104 48 Hämeen poliisilaitoksen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/2018 20 Kokousaika 17.9.2018 kello 18.00 18.13 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 6/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ti 28.5.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7/2015 Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7/2015 Tekninen lautakunta SISÄLLYSLUETTELO 7/2015 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 30.9.2015 klo 17.00 18.24 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 39 Ilmoilan alueen teiden korjausrakentaminen/ katusuunnitelma/rakennussuunnitelma...

Lisätiedot

Kokouskutsu Tekninen lautakunta 10/2018

Kokouskutsu Tekninen lautakunta 10/2018 Kokouskutsu Tekninen lautakunta 10/2018 Kokousaika ja paikka: Keskiviikko 26.9.2018 klo 18.00 Kunnantalo, kunnanhallituksen huone ------------------------------------------------------------- LIITTEET:

Lisätiedot

Kärkölän kunta Esityslista/pöytäkirja 3/2015 Tekninen lautakunta. 17 25 Kunnaninsinöörin, palvelupäällikön ja kiinteistöpäällikön päätöksiä

Kärkölän kunta Esityslista/pöytäkirja 3/2015 Tekninen lautakunta. 17 25 Kunnaninsinöörin, palvelupäällikön ja kiinteistöpäällikön päätöksiä Esityslista/pöytäkirja 3/2015 Tekninen lautakunta Kokousaika Tiistai 28.4.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone Käsiteltävät asiat Sivu Liite 17 25 Kunnaninsinöörin, palvelupäällikön ja kiinteistöpäällikön

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6/2016 Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6/2016 Tekninen lautakunta SISÄLLYSLUETTELO 6/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.00 17.30 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 28 Sataman aallonmurtajan sivukiinnityspaikka... 46 29 Terveyskeskuksen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 5/2014 Tekninen lautakunta. Kokousaika Maanantai klo sivu nro. Asiat

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 5/2014 Tekninen lautakunta. Kokousaika Maanantai klo sivu nro. Asiat SISÄLLYSLUETTELO 5/2014 Tekninen lautakunta Kokousaika Maanantai 23.6.2014 klo 16.00 16.30 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 29 Tietyöryhmän esitys vuoden 2014 kohteista/ Sirkka Hietalan

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 5 /2018 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 5 /2018 Kunnanvaltuusto KOKOUSKUTSU 5 /2018 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 10. joulukuuta 2018 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat Vuoden 2019 talousarvio sekä toimintasuunnitelma vuosille 2019 2021 Padasjoen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 01. huhtikuu 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 49 Jäsenen ja varajäsenen nimeäminen Päijät-Hämeen jätelautakuntaan... 93 50

Lisätiedot

53 Kokousajat alkaen Pöytäkirjojen nähtävilläpito alkaen Pöytäkirjojen tarkastaminen alkaen...

53 Kokousajat alkaen Pöytäkirjojen nähtävilläpito alkaen Pöytäkirjojen tarkastaminen alkaen... SISÄLLYSLUETTELO 9/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikkona 28.6.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat sivu nro 53 Kokousajat 1.6.2017 alkaen... 92 54 Pöytäkirjojen nähtävilläpito

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 5/ Paju Pekka, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Kössi Päivi khall.

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 5/ Paju Pekka, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Kössi Päivi khall. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 5/2017 48 Kokousaika 3.8.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Pajula Tapio, Kiertonen Sanna, Auramaa Ville Kankare Tarmo Koivusaari

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 19 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 19 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 19 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 02. syyskuuta 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 119 Lausunto palvelusopimusasetuksen soveltamisesta ja joukkoliikenteen järjestämistavasta

Lisätiedot

Kaukolämpötoiminta Siikalatvan kunnassa sisältää seuraavaa:

Kaukolämpötoiminta Siikalatvan kunnassa sisältää seuraavaa: Kunnanhallitus 236 08.12.2014 Kunnanhallitus 253 22.12.2014 Kunnanhallitus 18 12.01.2015 Kunnanvaltuusto 10 26.01.2015 KUNNAN KAUKOLÄMPÖTOIMINNAN YHTIÖITTÄMINEN Kunnanhallitus 08.12.2014 236 Kuntalain

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 7 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 09. huhtikuuta 2018 klo 16.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 54 Esitys lämpölaitosta koskevan työryhmän perustamiseksi... 97 55 Päijänteen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 17 / 2016 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 17 / 2016 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 17 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 03. lokakuuta 2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 131 Myyntitarjous/ Padasapu Ky... 240 132 Kankaantien lehtikuusien

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 06. elokuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 103 Kunnanvaltuuston 25.6.2018 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 7 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 09. huhtikuuta 2018 klo 16.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 54 Esitys lämpölaitosta koskevan työryhmän perustamiseksi... 97 55 Päijänteen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 7.11.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 7. marraskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.11.2016 klo 16.00 17.50 Puumilan juhla- ja taitotalossa Petteri Wiinamäki

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 17 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 17 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 17 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 05. elokuuta 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 108 Kunnanvaltuuston 24.6.2019 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2017 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2017 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2017 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 11. syyskuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 34 Keulainmetsän / Keulainniemen rantakaavan muuttaminen... 76 35 Metsäsuunnitelman

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 9 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 07. toukokuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 73 Leimikkotarjoukset... 131 74 Perehdyttämisohjelman hyväksyminen... 132

Lisätiedot

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari.

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari. Kunnanhallitus 47 30.03.2015 Kunnanvaltuusto 20 15.06.2015 Vuoden 2014 tilinpäätöksen hyväksyminen Khall 30.03.2015 47 30.3.2015 Kuntalain 68 :n mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.12.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 108 75

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 15. huhtikuuta 2019 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 5 Jäsenen ja varajäsenen nimeäminen Päijät-Hämeen jätelautakuntaan...

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 Sivistyslautakunta 19.03.2013 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 19.03.2013 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Pystykoski

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 23.10.2013 klo 18.00 19.35

Lisätiedot

33 llmoilan alueen teiden korjausrakentaminen Kankaantien ja Koulukujan korjausrakentaminen Viranhaltijapäätökset...

33 llmoilan alueen teiden korjausrakentaminen Kankaantien ja Koulukujan korjausrakentaminen Viranhaltijapäätökset... SISÄLLYSLUETTELO 6/2014 Tekninen lautakunta Kokousaika Tiistai 5.8.2014 klo 16.00-16.50 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 32 Tietyöryhmän esitys vuoden 2014 kohteista/ Sirkka Hietalan muistutus/

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6/2017 Tekninen lautakunta. 38 Siistijän valinta Monitoimitalon IV-saneeraus... 70

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6/2017 Tekninen lautakunta. 38 Siistijän valinta Monitoimitalon IV-saneeraus... 70 SISÄLLYSLUETTELO 6/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 3.5.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Kullasvuoren koulu, luokka 173 Asiat sivu nro 38 Siistijän valinta... 66 39 Monitoimitalon IV-saneeraus...

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA. 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

MERIJÄRVEN KUNTA KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA. 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus MERIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 19.12.2018 klo 19.00 Paikka Kilpukan ruokala Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Pöytäkirjantarkastajien valinta 3. Liite

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 21. tammikuu 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 11 Kaavamuutosesitys / Asunto Oy Padasmäki... 19 12 Edustajien nimeäminen Päijät-Hämeen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 1 /2019 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 1 /2019 Kunnanvaltuusto KOKOUSKUTSU 1 /2019 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 04. maaliskuuta 2019 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat Vuoden 2018 valtuustoaloitteet Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 5.9.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 5. syyskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

23.2.2012 klo 16.00 17.33

23.2.2012 klo 16.00 17.33 KUHMOISTEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 Tekninen lautakunta 23.2.2012 Sivu 8 KOKOUSAIKA 23.2.2012 klo 16.00 17.33 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kuntala Jarkko Sumioinen Timo Karppinen Jaana

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 07. elokuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 118 Keulainmetsän / Keulainniemen rantakaavan muuttaminen... 201 119 Sijoitustoiminnan

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 4/2016 Kokousaika: 5.9.2016 klo 13.00 15.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 KOKOUSAIKA 19.12.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 63 64 65 1 66 2 67 68 Kokouksen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 11. helmikuu 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 16 Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma... 29 17 Leimikkotarjoukset...

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 7/2015 1 (6)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 7/2015 1 (6) EURAN KUNTA Pöytäkirja 7/2015 1 (6) Tekninen lautakunta Aika 05.08.2015 klo 15:30-15:40 Paikka Euran kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet et Arvola Hannu Junkkala Juho Ketola

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 4/2018

KUNNANHALLITUS No 4/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 4/2018 KOKOUSAIKA 22.2.2018 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 35 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 24. huhtikuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 61 Kuntavaalien tulos Padasjoen kunnassa... 109 62 Sijoitustoiminnan raportti

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010 Kirkkoneuvosto 19.7.2010 76 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 8/2010 KOKOUSAIKA maanantai 19. päivänä heinäkuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 9 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Tiistai 23. huhtikuu 2019 klo 14.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 53 Kunnanvaltuuston 15.4.2019 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja täytäntöönpanokelpoisuuden

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 10.02.2015 1/2015. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 10.02.2015 1/2015. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 10.02.2015 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa Keskikorpi

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Perjantai 02. helmikuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 22 Kaavamuutos kiinteistöllä Kesäranta 576-404-3-130 ja Kesäranta II 576-404-3-158...

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25 Konneveden

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 06. toukokuu 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 63 Hyvinvointityöryhmän perustaminen... 117 64 Sivistyspalvelujen seudullisen

Lisätiedot

Kullasvuoren koulun pianot (tiedot tarkistettu 29.3.2016 vastaavaksi)

Kullasvuoren koulun pianot (tiedot tarkistettu 29.3.2016 vastaavaksi) Kullasvuoren koulun pianot (tiedot tarkistettu 29.3.2016 vastaavaksi) Khall. 29.03.2016 52 liite nro 11. Kvalt. 04.04.2016 14 liite nro 2. Sisäilmatyöryhmä keskusteli 20.1. yhtenä toimenpiteenä, että Kullasvuoren

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2015 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2015 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2015 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 20. huhtikuuta 2015 klo 14.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 72 Talousarvion toteutuminen 31.3.2015... 151 73 Sijoitustoiminnan

Lisätiedot

71 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle Ehdotus investointiohjelmaksi vuosille

71 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle Ehdotus investointiohjelmaksi vuosille SISÄLLYSLUETTELO 12/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat sivu nro 71 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2018... 118

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2014 Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2014 Tekninen lautakunta SISÄLLYSLUETTELO 9/2014 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 22.10.2014 klo 17.00 17.55 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 58 Kullasrinteen katusuunnitelma... 96 59 Kankaantien ja Koulukujan

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 18. kesäkuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 97 Kirjanpidollisten taseyksiköiden aloittavat taseet... 168 98 Päijät-Hämeen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Toimiohjeen antaminen edustajalle Eteva kuntayhtymän yhtymäkokoukseen

Espoon kaupunki Pöytäkirja Toimiohjeen antaminen edustajalle Eteva kuntayhtymän yhtymäkokoukseen 09.12.2013 Sivu 1 / 1 4437/00.04.02/2013 87 Toimiohjeen antaminen edustajalle Eteva kuntayhtymän yhtymäkokoukseen Valmistelijat / lisätiedot: Maija Havo, puh. 050 337 3645 Juha Lappalainen, puh. 050 575

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 2/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 2/ . ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 2/2018 13 Kokousaika 12.2.2018 kello 18.45 19.33 Kokouspaikka kunnantalo Läsnä Anne-Mari Kaarto Sanna Kiertonen Matti Kulmanen Päivi Kössi, pj.

Lisätiedot