71 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle Ehdotus investointiohjelmaksi vuosille

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "71 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle Ehdotus investointiohjelmaksi vuosille"

Transkriptio

1 SISÄLLYSLUETTELO 12/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikkona klo Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat sivu nro 71 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle Ehdotus investointiohjelmaksi vuosille Kiinteistönhoitajan toimen täyttäminen Viranhaltijapäätökset Ilmoilan alueen teiden korjausrakentaminen Talousarvion ja tavoitteiden toteutuminen Tekninen lautakunta vierailee puhdistamolla (Hietarannantie 17) klo ennen teknisen lautakunnan kokousta. Puhdistamon hoitaja Ilkka Saarinen esittelee puhdistamon toimintaa.

2 ESITYSLISTA 12/ Tekninen lautakunta KOKOUSAIKA Keskiviikko 11. lokakuuta 2017 klo KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kuntala, valtuustosali Kontra Jukka, pj Rajala Janne, vpj Ahola Suvi Koskela Pekka Nikkarikoski Pirkko Pykälistö Kirsi Siljander Ilpo Samiola Marko Ojala Asko Ojala Niina Härmä Jorma Hopeela-Juvonen Leena Koukka Salla Korpi Jarkko MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Räsänen Antti Mira Vilkman Lahtinen Santeri Jaakkola Heikki Rantanen Seppo Ala-Sankola Nina kunnanhallituksen puheenjohtaja kunnanhallituksen edustaja nuorisovaltuutettu kunnanjohtaja tekninen johtaja, esittelijä hallintosihteeri, pöytäkirjanpitäjä LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA (tarkastuspaikka ja aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) Pöytäkirjan tarkastajina toimivat Janne Rajala ja Suvi Ahola. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Jukka Kontra Nina Ala-Sankola PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Padasjoella maanantaina Janne Rajala Suvi Ahola PÖYTÄKIRJA PIDETÄÄN YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Paikka ja pvm Padasjoen kunnan www-sivuilla lukien. Virka-asema Allekirjoitus hallintosihteeri Nina Ala-Sankola

3 118 EHDOTUS KÄYTTÖTALOUDEN TALOUSARVIOKSI VUODELLE 2018 Tekn. ltk 71 Kunnanhallitus on kokouksessaan antanut hallintokunnille laadintaohjeet talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman laatimiseksi. Talousarvion laadintaohjeet ovat oheismateriaalina. Alustava talousarvioehdotus on liitteenä, liite 1. Tekninen johtaja: Päätös:

4 119 EHDOTUS INVESTOINTIOHJELMAKSI VUOSILLE Tekn. ltk 72 Kunnanhallitus on kokouksessaan antanut hallintokunnille ohjeet talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman laatimiseksi. Ohjeena on ollut, että hallintokuntien tulee toimittaa investointiehdotukset perusteluineen kirjallisena tekniselle johtajalle viimeistään mennessä. Tekninen johtaja valmistelee investointiohjelman ehdotuksen teknisen lautakunnan kautta edelleen kunnanhallitukselle ja valtuustolle, liite 2. Jotta kunnan talous pysyisi tasapainossa, saa kunnan vuosi investoinnit (2018) olla korkeintaan 1,4 milj.. Kaikki saapuneet investointiesitykset ovat liitteenä, liite 6. Tekninen johtaja: Lautakunta esittää liitteen (2) mukaisen vuoden 2018 investointiohjelman vuoden 2018 talousarvioon. Päätös:

5 120 KIINTEISTÖNHOITAJAN TOIMEN TÄYTTÄMINEN Tekn. ltk 65 Kunnanhallitus on myöntänyt tekniselle toimelle luvan kiinteistön hoitajan toimen täyttämiseen (Khall. 28, ). Tekninen toimi on asettanut kiinteistönhoitajan tehtävän uudelleen haettavaksi. Tehtävä on määräaikainen (3 vuotta). Hakuilmoitus on julkaistu kuntarekryssä, kunnan nettisivuilla, tepalvelut.fi sivuilla sekä Padasjoen Sanomissa. Hakuaika päättyi klo Hakijoita oli 19 henkilöä. Tekninen johtaja: Tekninen lautakunta päättää haastattelijat ja hakijoista ne, jotka kutsutaan haastatteluun. Päätös: Haastatteluun kutsutaan Tapani Suppula, Jarmo Rautio, Jari-Jukka Ojanen, Petri Vesterinen, Petri Kallio ja Jukka Lehtinen. Haastattelut pidetään maanantaina Lautakunnan jäsenet Jukka Kontra, Pirkko Nikkarikoski, Janne Rajala, Kirsi Pykälistö sekä kunnanhallituksen edustaja Mira Vilkman osallistuvat haastattelutilaisuuteen yhdessä teknisen toimen edustajien kanssa. Pekka Koskela ilmoitti esteellisyytensä (osallisuusjäävi) ja poistui pykälän käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Tekn. ltk 73 Kiinteistönhoitajien haastattelutilaisuus pidettiin klo välisenä aikana Kuntalassa. Kaikki kutsutut haastateltavat noudattivat kutsua ja saapuivat haastateltavaksi. Haastatteluun osallistuivat teknisestä toimesta Janne Virtanen, Maria Virtanen, Nina Ala-Sankola ja Seppo Rantanen, joka ei osallistunut Jari- Jukka Ojasen haastattelutilaisuuteen. Lautakunnan edustajina olivat Jukka Kontra, Pirkko Nikkarikoski ja Kirsi Pykälistö. Kunnanhallituksen edustajana haastatteluissa oli mukana Mira Vilkman. Tekninen johtaja: Teen päätösehdotuksen kokouksessa. Päätös:

6 121 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Tekn. ltk 74 Tekninen johtaja 12 Elenian hakemus puistomuuntajan ja sähköjohtojen asentamiseen (sijoituspaikkalupa) 14 Katujen ja piha-alueiden auraukset 2017/2018 Tekninen johtaja: Lautakunta merkitsee päätöstilanteen tietoonsa saatetuksi. Päätös:

7 122 ILMOILAN ALUEEN TEIDEN KORJAUSRAKENTAMINEN/ KATUSUUNNITELMA/RAKENNUSSUUNNITELMA Tekn. ltk 33 Ilmoilan alueen teiden korjaussuunnittelusta on pyydetty tarjouk set, tarjousten viimeinen jättöaika oli klo Tarjouksia on pyydetty 10 yritykseltä, joista 8 jätti tarjouksen. Yhdyskuntasuunnitelu S.Anttilan tarjous hylätään, koska tarjouslomakkeen tarjouksen jaottelu ei täsmää. Pöytäkirja tarjousten avaamisesta on liitteenä 3. Tarjoukset ovat nähtävillä teknisessä toimessa ja kokouksessa. Tekninen johtaja: Tekninen lautakunta hyväksyy WSP Finland Oy Jyväskylän tekemän hinnaltaan halvimman ,00 (alv 24 %) suuruisen tarjouksen. Tekn. ltk Ilmoilan alueen katusuunnitelma (pvm ) on valmistunut. Maankäyttö- ja rakennusasetuksen (859/1999) ja sen 43 mukaisesti katusuunnitelmaehdotus on asetettava julkisesti nähtäväksi vähintään 14 päivän ajaksi. Lisäksi suunnitelmaan rajoittuvien kiinteistön omistajille ja haltijoille postitetaan ilmoitus katusuunnitelman nähtävillä olosta. Suunnitelmat ovat nähtävillä Kuntalassa ja kokouksessa. Tekninen johtaja: Lautakunta hyväksyy tehdyt suunnitelmat ja asettaa ne julkisesti nähtäville.

8 123 Tekn. ltk 26 Ilmoilan alueen katusuunnitelma on ollut julkisesti nähtävillä Katusuunnitelmasta on tehty kaksi muistutusta Ilkka Mertsalmi (liite 1, ) ja Risto Nurminen (liite 2, ). Maankäyttö- ja rakennusasetuksessa (895/1999) on kohdassa 41 kerrottu, mitä katusuunnitelmassa tulee olla. Molemmissa muistutuksissa esitetyt asiat tulee tarkasteltavaksi myöhemmin tehtävässä Ilmoilan alueen katujen rakennussuunnitelmassa, missä esitetään kadun rakennekerrokset ja katuun tulevat putki- ja vesijohdot sekä kaapeloinnit. Liitteenä (3) on suunnittelijan vastineet tehtyihin muistutuksiin. Tekninen johtaja: Lautakunta vahvistaa nähtävillä olleen Ilmoilan alueen katusuunnitelman, pvm (kokouksessa on ollut virheellinen pvm ). Tekn. ltk 39 Ilmoilan alueen katujen rakennussuunnitelmat ovat valmistunut Suunnitelmat ovat nähtävillä Kuntalassa ja kokouksessa. Tekninen johtaja: Lautakunta hyväksyy tehdyt suunnitelmat ja oikeuttaa teknisen johtajan pyytämään urakkatarjoukset edellyttäen, että vuoden 2016 talousarviossa myönnetään määräraha hankkeelle. Tekninen johtaja muutti päätösehdotustaan siten, että lautakunta hyväksyy tehdyt suunnitelmat ja oikeuttaa teknisen johtajan pyytämään urakkatarjoukset Ilmoilantiestä edellyttäen, että vuoden 2016 talousarviossa myönnetään määräraha hankkeelle. Tekninen johtaja selvittää onko kalliomurske välttämätön. Päätös: Muutettu päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

9 124 Tekn. ltk Suunnittelijalta saadun tiedon mukaan kalliomurske voidaan vaihtaa soramurskeeksi, jos kerrospaksuutta lisätään. Kerrospaksuuden lisäys johtaisi tien korkeusaseman muuttumiseen mikä saattaisi aiheuttaa sen, että katusuunnitelma täytyisi asettaa uudelleen nähtäville. Lautakunnan jäsenille on postitettu suunnittelijan kannanotto. Lautakunnan jäsenet ovat esittäneet sähköpostin välityksellä mielipiteitä asiassa. Tekninen johtaja: Lautakunta päättää miten asiassa edetään. Päätös: Lautakunta päätti, että pysytään alkuperäisessä suunnitelmassa. Tekn. ltk 11 Ilmoilantien peruskorjauksesta on pyydetty tarjoukset, tarjousten viimeinen jättöaika oli klo Tarjouksia oli pyydetty 5 yritykseltä, joista 4 jätti tarjoukset. Asiakirjat ovat nähtävillä kokouksessa ja teknisessä toimessa. Tarjousten avauspöytäkirja on liitteenä 1. Saaduista tarjouksista hylätään KVL-tekniikan tarjous, koska yrityksen yrityssaneerausmenettelyä ei ole vahvistettu ja yrityksen verovelka on suuri urakan arvoon nähden. Tarjouskilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä tarjoaja ilmoitti saneerausmenettelyn vahvistuvan tammikuun 2016 aikana. Tarjoaja on antanut tarjouksen yhteydessä oman selvityksen siitä, että saneerausohjelma vahvistetaan helmikuussa Selvityksestä puuttuu alkuperäinen allekirjoitus. Saatu hyväksyttävä tarjous ylittää talousarviossa hankkeelle varatun määrärahan. Hanke tarvitsee lisämäärärahan, jonka kunnanvaltuuston täytyy hyväksyä.

10 125 Tekninen johtaja: Lautakunta esittää kunnanhallitukselle, että se hyväksyy Jäämestarit Oy:n tarjouksen hintaan ,00 (alv 0 %) edellyttäen, että valtuusto myöntää hankkeen toteuttamiseen lisämäärärahan. Khall. 28 Asiakirjat ovat nähtävillä kokouksessa ja keskushallinnossa Tarjousten avauspöytäkirja on liitteenä 1. Katujen ja jalkakäytävien rakentamiseen on vuoden 2016 talousarviossa osoitettu euron määräraha, katuvalojen rakentamiseen on osoitettu euroa. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus 1. hyväksyy Jäämestarit Oy:n tarjouksen hintaan ,00 (alv 0 %) edellyttäen, että valtuusto myöntää hankkeen toteuttamiseen tarvittavan lisämäärärahan. 2. esittää valtuustolle, että se myöntää vuoden 2016 talousarvioon euron lisämäärärahan katuvalojen rakentamiseen ja euron lisämäärärahan katujen ja jalkakäytävien rakentamiseen sekä päättää kattaa lisämäärärahan korottamalla pitkäaikaista lainanottoa samalla summalla. Khall. 56 KVL-Tekniikka Oy on osoittanut Padasjoen kunnalle liitteen mukaisen hankintaoikaisuvaatimuksen, joka koskee kunnanhallituksen päätöstä Valittaja vaatii, että kunnanhallitus kumoaa päätöksen ja kilpailuttaa hankinnan perusteilla, jotka ilmenevät hankintaoikaisuvaatimuksen liitteenä olevasta valitusluonnoksesta markkinaoikeuteen. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää hylätä KVL-Tekniikka Oy:n hankintaoikaisuvaatimuksen.

11 126 Perustelut: Arvioitaessa osallistumishakemuksen jättäneiden soveltuvuutta, haluttiin KVL-tekniikka Oy:lle antaa mahdollisuus tarjouksen jättämiseen, koska yritys oli ilmoittanut, että päätös yrityssaneeraukseen pääsemisestä saadaan tammikuussa Urakkatarjouspyynnössä on mainittu, että tarjoukset on jätettävä viimeistään torstaina ja että tarjoukset avataan välittömästi tarjouksen jättöajan päättymisen jälkeen pidettävässä avaustilaisuudessa. Päätös hankinnasta perustui silloin käytettävissä olevaan tietoon. Siihen mennessä kuntaan ei ollut toimitettu tietoa KVL-Tekniikka Oy:n yrityssaneerausohjelman vahvistamisesta. Lisäksi yrityksen verovelan huomattava määrä ilmeni vasta tarjouksen yhteydessä toimitetusta verovelkatodistuksesta. Väite siitä, että valittu urakoitsija ei omaisi kokemusta vastaavanlaisista urakoista, on täysin virheellinen. Kyseinen urakoitsija on toteuttanut useita vastaavia urakoita mm. Padasjoen kunnalle. Tekn. ltk 28 Ilmoilan alueen Laidunpolun ja Laiduntien rakentamisesta on pyydetty tarjoukset, tarjousten viimeinen jättöaika oli klo Tarjouksia oli pyydetty 7 yritykseltä, joista 3 jätti tarjoukset. Asiakirjat ovat nähtävillä kokouksessa. Tarjousten avauspöytäkirja on liitteenä 1. Tekninen johtaja: Lautakunta hyväksyy Jäämestarit Oy:n tekemän hinnaltaan halvimman tarjouksen ,00 (alv 0 %). Tämä pykälä päätettiin yksimielisesti käsitellä ylimääräisenä.

12 127 Tekn. ltk 75 Ilmoilan alueen Valkamantien ja Koluntien rakentamisesta on pyydetty tarjoukset, tarjousten viimeinen jättöaika oli klo Tarjouksia oli pyydetty 6 yritykseltä, joista 4 jätti tarjouksen. Asiakirjat ovat nähtävillä kokouksessa. Tarjousten avauspöytäkirja on liitteenä 3. Tekninen johtaja: Lautakunta hyväksyy halvimman tarjouksen tehneen Jäämestarit Oy tarjouksen hintaan sis alv 24% Päätös:

13 128 TALOUSARVION JA TAVOITTEIDEN TOTEUTUMINEN Tekn. ltk 76 Kunnanhallitus on vuoden 2017 talousarvion täytäntöönpanoohjeissa edellyttänyt, että toimialojen ja tulosyksiköiden tulee seurata toiminnallisten tavoitteiden ja talouden toteutumista sekä raportoida toteutuneesta lautakunnalle. Lautakunnat raportoivat euromääräisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteutumisesta kunnanhallitukselle kolmen kuukauden välein. Teknisen lautakunnan talousarvion euromääräisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteutumisen yhteenveto liitteenä, liite 4 ja 5. Tekninen johtaja: Lautakunta merkitsee talousarvion ja tavoitteiden toteutumisen hyväksyttynä tietoonsa saatetuksi. Päätös:

71 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle Ehdotus investointiohjelmaksi vuosille

71 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle Ehdotus investointiohjelmaksi vuosille SISÄLLYSLUETTELO 12/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17.10 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat sivu nro 71 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2018... 118

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2016 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2016 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2016 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 29. helmikuuta 2016 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 8 Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman raportointi... 20 9 Muutokset

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 26.9.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 26. syyskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

53 Kokousajat alkaen Pöytäkirjojen nähtävilläpito alkaen Pöytäkirjojen tarkastaminen alkaen...

53 Kokousajat alkaen Pöytäkirjojen nähtävilläpito alkaen Pöytäkirjojen tarkastaminen alkaen... SISÄLLYSLUETTELO 9/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikkona 28.6.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat sivu nro 53 Kokousajat 1.6.2017 alkaen... 92 54 Pöytäkirjojen nähtävilläpito

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 7.11.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 7. marraskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7/2015 Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7/2015 Tekninen lautakunta SISÄLLYSLUETTELO 7/2015 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 30.9.2015 klo 17.00 18.24 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 39 Ilmoilan alueen teiden korjausrakentaminen/ katusuunnitelma/rakennussuunnitelma...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77 48 Ehdotus

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 18.12.2018 KOKOUSAIKA Tiistai 18. joulukuuta 2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta. 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu... 76

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta. 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu... 76 SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Tiistaina 16.5.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosalin kahvio Asiat sivu nro 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 28.11.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 28. marraskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4/2017 Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4/2017 Tekninen lautakunta SISÄLLYSLUETTELO 4/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 5.4.2017 klo 17.00 17.38 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosalin kahvio Asiat sivu nro 27 Teknisen toimen henkilöstöjärjestelyt... 43 28

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2016 Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2016 Tekninen lautakunta SISÄLLYSLUETTELO 2/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 10.2.2016 klo 17.03 17.33 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 11 Ilmoilan alueen teiden korjausrakentaminen/ katusuunnitelma/rakennussuunnitelma/

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 5.9.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 5. syyskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 6.2.2019 KOKOUSAIKA Keskiviikko 6. helmikuuta 2019 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8/2015 Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8/2015 Tekninen lautakunta SISÄLLYSLUETTELO 8/2015 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 4.11.2015 klo 17.00 18.30 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 44 Teknisen toimen henkilöstöjärjestelyt... 86 45 Siivoustyönohjaus...

Lisätiedot

78 Lausuntopyyntö Kaarinkorven Rujalan Keulainmetsän ranta-asemakaavojen muuttaminen Auttoisten taajamaportit

78 Lausuntopyyntö Kaarinkorven Rujalan Keulainmetsän ranta-asemakaavojen muuttaminen Auttoisten taajamaportit SISÄLLYSLUETTELO 13/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikkona 8.11.2017 klo 17.04 18.05 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosalin kahvio Asiat sivu nro 78 Lausuntopyyntö Kaarinkorven Rujalan Keulainmetsän

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6/2017 Tekninen lautakunta. 38 Siistijän valinta Monitoimitalon IV-saneeraus... 70

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6/2017 Tekninen lautakunta. 38 Siistijän valinta Monitoimitalon IV-saneeraus... 70 SISÄLLYSLUETTELO 6/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 3.5.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Kullasvuoren koulu, luokka 173 Asiat sivu nro 38 Siistijän valinta... 66 39 Monitoimitalon IV-saneeraus...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2014 Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2014 Tekninen lautakunta SISÄLLYSLUETTELO 9/2014 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 22.10.2014 klo 17.00 17.55 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 58 Kullasrinteen katusuunnitelma... 96 59 Kankaantien ja Koulukujan

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2016 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2016 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2016 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 29. helmikuuta 2016 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 8 Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman raportointi... 20 9 Muutokset

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 5/2015 Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 5/2015 Tekninen lautakunta SISÄLLYSLUETTELO 5/2015 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 27.5.2015 klo 17.13 17.42 Kokouspaikka Paloasema Asiat sivu nro 26 Ilmoilan alueen teiden korjausrakentaminen/ katusuunnitelma... 59 27

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Rakennus- ja ympäristölautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Rakennus- ja ympäristölautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 13.3.2019 KOKOUSAIKA Keskiviikko 13. maaliskuuta 2019 klo 16.30 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kuntala Jaakkola Kalle,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta. 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu... 76

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta. 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu... 76 SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Tiistaina 16.5.2017 klo 17.00 17.42 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosalin kahvio Asiat sivu nro 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6/2016 Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6/2016 Tekninen lautakunta SISÄLLYSLUETTELO 6/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.00 17.30 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 28 Sataman aallonmurtajan sivukiinnityspaikka... 46 29 Terveyskeskuksen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 5 / 2016 Kunnanhallitus. 26 Kullasvuori Mainiemen asemakaavan päivittäminen... 57

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 5 / 2016 Kunnanhallitus. 26 Kullasvuori Mainiemen asemakaavan päivittäminen... 57 SISÄLLYSLUETTELO 5 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 15. helmikuuta 2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 26 Kullasvuori Mainiemen asemakaavan päivittäminen... 57 27 Niko Plithin

Lisätiedot

Padasjoella keskiviikko

Padasjoella keskiviikko PADASJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7.11.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 7 marraskuuta 2018 klo 17.00 17.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kuntala Kontra Jukka,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko klo Pappilanmäen koulun korjausrakentaminen/ suunnitelmien hyväksyminen... 37

Kokousaika Keskiviikko klo Pappilanmäen koulun korjausrakentaminen/ suunnitelmien hyväksyminen... 37 SISÄLLYSLUETTELO 4/2014 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 21.5.2014 klo 17.00 17.20 Kokouspaikka Pappilanmäen koulu Asiat sivu nro 22 Pappilanmäen koulun korjausrakentaminen/ suunnitelmien hyväksyminen...

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Tuusniemen kunta, valtuustosali

Tuusniemen kunta, valtuustosali Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (7) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 17.00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PADASJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16.1.2019 KOKOUSAIKA Keskiviikko 16 tammikuuta 2019 klo 17.05 17.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kuntala Kontra Jukka,

Lisätiedot

65 Kiinteistönhoitajan toimen täyttäminen Kullasvuoren koulun lattiaremontti Pappilanmäen koulun remontti...

65 Kiinteistönhoitajan toimen täyttäminen Kullasvuoren koulun lattiaremontti Pappilanmäen koulun remontti... SISÄLLYSLUETTELO 11/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikkona 27.9.2017 klo 17.00 18.24 Kokouspaikka Kuntala, alakerran kahvio Asiat sivu nro 65 Kiinteistönhoitajan toimen täyttäminen... 108 66

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kunnanhallitus PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kokousaika Maanantai 21. elokuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 129 Vuoden 2018 talousarvion ja vuosien 2018 2020 taloussuunnitelman laadintaohjeet...

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 18.10.2016 klo 18.30 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 9, jatkokokous

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 9, jatkokokous KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 9, jatkokokous 24.4.2018 Kokousaika 24.4.2018 klo 13.00 17.15 (Kokouksen 23.4.2018 klo 17.00 19.26 jatkokokous) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 15. tammikuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 15 Kaavamuutos kiinteistöllä Kesäranta 576-404-3-130 ja Kesäranta II 576-404-3-158...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA Pöytäkirja 1 / 2019

PADASJOEN KUNTA Pöytäkirja 1 / 2019 Pöytäkirja 1 / 2019 Keskusvaalilautakunta Eduskuntavaalit KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.3.2019 klo 16.55 17.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 10.6.2019 KOKOUSAIKA Maanantai 10. kesäkuuta 2019 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 11.03.2014 klo 19.00 20.50 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. x Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa x Keskikorpi

Lisätiedot

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN.

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. ASIAT: 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 46 Luokanopettajan

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Padasjoella keskiviikko

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Padasjoella keskiviikko PADASJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 26.9.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 26 syyskuuta 2018 klo 17.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

33 llmoilan alueen teiden korjausrakentaminen Kankaantien ja Koulukujan korjausrakentaminen Viranhaltijapäätökset...

33 llmoilan alueen teiden korjausrakentaminen Kankaantien ja Koulukujan korjausrakentaminen Viranhaltijapäätökset... SISÄLLYSLUETTELO 6/2014 Tekninen lautakunta Kokousaika Tiistai 5.8.2014 klo 16.00-16.50 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 32 Tietyöryhmän esitys vuoden 2014 kohteista/ Sirkka Hietalan muistutus/

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 Sivistyslautakunta 19.03.2013 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 19.03.2013 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Pystykoski

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.11.2016 klo 16.00 17.50 Puumilan juhla- ja taitotalossa Petteri Wiinamäki

Lisätiedot

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 20/2011 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Keskiviikkona 16.11.2011 klo 16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. 4. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 12 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 12 / 12 / 2012 113 Kokousaika Torstai 22.11.2012 klo 18.30 21.05 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona klo

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona klo MULTIAN KUNTA 4/2017 PÖYTÄKIRJA n kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona 20.12.2017 klo 13.00 13.45 ASIAT 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 32

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 29.4.2015 18 Kokousaika 29.4.2015 klo 19.00-20.12 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8/2017 Tekninen lautakunta. 47 Uimahallin hiekkasuodattimet Vaahteratien jalkakäytävä ja suojatie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8/2017 Tekninen lautakunta. 47 Uimahallin hiekkasuodattimet Vaahteratien jalkakäytävä ja suojatie... SISÄLLYSLUETTELO 8/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikkona 24.5.2017 klo 17.00-17.43 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat sivu nro 47 Uimahallin hiekkasuodattimet... 83 48 Vaahteratien jalkakäytävä

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3/ 2015 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3/ 2015 Kunnanvaltuusto PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3/ 2015 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 27. huhtikuuta 2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 12 Päijät-Hämeen koulutuskonserni-kuntayhtymän perussopimuksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 9.8.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 9.8.2012 klo 16.30 18.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Nro 7 03.10.2017 61 Kokousaika Tiistai 3.10.2017 klo 18.00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa pj

Lisätiedot

Viranomainen. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on merkitty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, Pidetään yleisesti nähtävänä

Viranomainen. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on merkitty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, Pidetään yleisesti nähtävänä Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta Tekninen lautakunta 2/2011 Kokousaika Perjantaina 25.2.2011 klo 15.00 - Kokouspaikka Virastotalo, Kunnanhallituksen huone Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 Kokouksen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 5/2007 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 5/2007 ASIA LIITE 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 49 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Kuntala Kontra Jukka, pj Koskela Pekka Pykälistö Kirsi Siljander Ilpo Ojala Niina Hopeela-Juvonen Leena

Kuntala Kontra Jukka, pj Koskela Pekka Pykälistö Kirsi Siljander Ilpo Ojala Niina Hopeela-Juvonen Leena PADASJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3.4.2019 KOKOUSAIKA Keskiviikko 3 huhtikuuta 2019 klo 17.35 18.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kuntala Kontra Jukka,

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Sisällysluettelo 47. Saapuneet kirjeet...88 48. Sivistyslautakunnan talousarvioehdotus vuodeksi 2013 ja talous- ja henkilöstösuunnitelmat vuosiksi 2013 2015...89 49. Lasten päivähoitomaksujen määrittäminen

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin kello 8.18 Vastaukset: perjantai kello 12.

Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin kello 8.18 Vastaukset: perjantai kello 12. Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 14/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 22.9.2017 Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin 22.9.2017 kello 8.18 Vastaukset: perjantai 22.9.2017 kello

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu 53 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu 53 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu 53 Kokousaika Keskiviikkona 22.8.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, yläkerran neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet:

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 8.5.2019 KOKOUSAIKA Keskiviikko 8. toukokuuta 2019 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/2018 20 Kokousaika 17.9.2018 kello 18.00 18.13 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 86 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.06.2017 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 30.10.2018 Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin 1.11.2018 kello 10.00 Vastaukset: perjantai 2.11.2018 kello

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 30.11.2016 klo 16.00 Puumilan juhla- ja taitotalossa

Lisätiedot

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 16.11.2017 Klo 17.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () ()

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19- Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 9.11.2018 kello

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 53 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x)

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 53 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 53 Kokousaika Keskiviikkona 22.8.2018 klo 17.00 18.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, yläkerran neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu 31 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu 31 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu 31 Kokousaika Keskiviikkona 13.3.2019 klo 18 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 5/ Paju Pekka, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Kössi Päivi khall.

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 5/ Paju Pekka, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Kössi Päivi khall. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 5/2017 48 Kokousaika 3.8.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Pajula Tapio, Kiertonen Sanna, Auramaa Ville Kankare Tarmo Koivusaari

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 8/2016 Aika Ke klo 18.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Keskiviikkona Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 8/2016 ASIA LIITE 62 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Nro 3 12.04.2017 35 Kokousaika Keskiviikko 12.04.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA KOSKEN TL KUNTA, TEKNINEN LAUTAKUNTA 18.4.2018 1 Kokousaika Keskiviikkona 18. huhtikuuta 2018 kello 18:00 20:00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 06. elokuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 103 Kunnanvaltuuston 25.6.2018 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 22.5.2018 Kokousaika Tiistai 22.5.2018 klo 20.00 21.17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Aarto Tiina Kunnanhallituksen jäsen Kirkonkylän kyläyhdistyksen pj. Konserni- sekä sisäisen valvonnan ja

Aarto Tiina Kunnanhallituksen jäsen Kirkonkylän kyläyhdistyksen pj. Konserni- sekä sisäisen valvonnan ja PADASJOEN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN JA VIRANHALTIJOIDEN SIDONNAISUUSILMOITUKSET 26.10.2017 Khall. 06.11.2017 161 liite nro 1. Kvalt. 13.11.2017 45 liite nro 2. Ilmoittajan Luottamustehtävä tai virkatehtävä

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.5. klo 19-20.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 27.12.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.12.2013 klo 09.00 09.40 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Irja Keskinen Toni

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 5 16.04.2015 39. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 5 16.04.2015 39. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 5 16.04.2015 39 Kokousaika Torstai 16.04.2015 klo 19.00 20.16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Nro 4 18.05.2017 42 Kokousaika Torstai 18.05.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa pj vpj

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 23. huhtikuuta 2018 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 5 Monitoimitalon IV-saneeraus... 12 6 Pappilanmäen koulun remontti... 15

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 17/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 27.3.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 27.3.2013 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren

Lisätiedot