TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 1(11) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 1(11) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3"

Transkriptio

1 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 1(11) Aika klo Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 21 Kokouksen avaus 3 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 23 Pöytäkirjantarkastajien valinta 3 24 Käsittelyjärjestys 3 25 Kanttori Heikki Hinssan sivutoimilupa-anomus 4 26 Ilmoitusasiat 5 27 Kirkkoherran päätöspöytäkirjat 5 28 Messukylän seurakunnan ja Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen välisen nimikkosopimuksen muuttaminen 6 29 Lähetyksen ja kansainvälisen diakonian talousarviomäärärahojen jakaminen vuonna Seurakunnan jakaminen äänestysalueisiin Kokouksen päätös 11

2 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 2(11) Aika klo Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Osallistujat Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Harju-Autti, Raisa Holopainen, Lauri Huotari, Tarja Häikiö, Leevi Ilveskoski, Matti Juva, Kaisa Karjalainen, Miisa Karttunen, Elina Kulkas, Matti Käpylä, Tarja Mervi Jehkosen varajäsenenä Majlund, Marjo Mikkola, Irene Reino Kuoppalan varajäsenenä Niemistö, Riitta Rapola, Pihla Silfverhuth, Leena Tarkkala, Janne Poissa Jehkonen, Mervi Kuoppala, Reino Muut osallistujat Rantavaara, Ari johtava kappalainen Viljamaa, Katja johtava kanttori, Sihteeri Riihikoski, Päivi seurakunta-assistentti

3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 3(11) 21 Kokouksen avaus Alkuhartaus, vuorossa Raisa Harju-Autti 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjantarkastajien valinta Ehdotetaan pöytäkirjantarkastajiksi Raisa Harju-Autti ja Matti Ilveskoski. 24 Käsittelyjärjestys Vahvistetaan käsittelyjärjestys. Tämän kokouksen päätösehdotukset on valmisteltu LAVA-ohjeistuksen mukaan (KJ 23:3), ja mikäli päätöksellä on välitön vaikutus alle 18- vuotiaisiin, on se myös otettu huomioon valmistelussa ja todettu esittelyssä.

4 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 4(11) 25 Kanttori Heikki Hinssan sivutoimilupa-anomus Esittely Liite 1 Kanttori Heikki Hinssa on anonut sivutoimilupaa. Sivutoimen tehtävät liittyisivät muusikkona toimimiseen erilaisissa produktioissa. Satunnainen maksimituntimäärä edellä mainitun kaltaisissa produktioissa olisi 10 h/viikko (n. 25 % työajasta). Tehtävät olisivat palkkiotoimisia. Seurakuntaneuvosto on edellisen kerran käsitellyt kanttori Hinssan sivutoimilupahakemusta kokouksessaan (105 ). Hakemuksessa esitelty sivutoimen sisältö oli tuolloin pääasiassa samankaltainen kuin uudessa hakemuksessa. Seurakuntaneuvosto ei myöntänyt kanttori Hinssalle sivutoimilupaa Perusteluna oli tuolloin periodimuotoisen, projektiluontoisen sivutoimen aiheuttamat hankaluudet muulle kanttoritiimille esimerkiksi työvuorojärjestelyissä. Lisäksi katsottiin, että sivutoimilupahakemus asettaisi kanttorit epätasapuoliseen tilanteeseen. Johtava kanttori ei puoltanut sivutoimiluvan myöntämistä. Kanttorien määrä Messukylän seurakunnassa ei ole kasvanut vuodesta Sivutoimiluvasta aiheutuvat vaikeudet mm. työvuorojärjestelyjen suhteet ovat siis edelleen samat. Sivutoimi ei saa haitata päätoimen hoitamista. Johtava kanttori ei puolla tälläkään kertaa kanttori Heikki Hinssan sivutoimilupahakemusta. Johtava kappalainen ehdottaa, - että Messukylän seurakuntaneuvosto ei myönnä kanttori Heikki Hinssalle hänen anomuksensa mukaista sivutoimilupaa. Muutoksenhaku Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Messukylän seurakunnan seurakuntaneuvostolle (KL 24:3).

5 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 5(11) 26 Ilmoitusasiat - Tampereen Messukylän seurakuntaan on liittynyt helmikuussa 2018 yhteensä 14 jäsentä - Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulin pöytäkirjanote Talousraportti - Rahastojen käyttö Seurakuntavaalit 2018 Puheenjohtaja ehdottaa, että ilmoitusasiat merkitään tiedoksi. Muutoksenhaku Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5). 27 Kirkkoherran päätöspöytäkirjat Puheenjohtaja ehdottaa, että seurakuntaneuvosto merkitsee tiedoksi kirkkoherran päätöspöytäkirjat 50 - xx/2018 Muutoksenhaku Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5).

6 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 6(11) 28 Messukylän seurakunnan ja Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen välisen nimikkosopimuksen muuttaminen Esittely Messukylän seurakuntaneuvosto on kokouksessaan (38 ) todennut, että entisillä Aitolahden, Messukylän ja Teiskon seurakunnilla oli lukuisia lähetystyötä koskevia nimikkosopimuksia eri lähetysjärjestöjen kanssa. Seurakuntaneuvosto päätti tuolloin, että uusi Messukylän seurakunta ottaa sopimukset pääsääntöisesti muuttumattomina vastuulleen. Em. sopimuksista Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen (SEKL) kohteena oli Hanna ja Toni Lindholmin työtä koskeva sopimus. Lindholmien työkenttänä oli tuolloin Etu-Aasia. Vuotuinen kannatussumma euroa päätettiin seurakuntaneuvoston kokouksessa pitää ennallaan. Lindholmien työkenttä on sittemmin vaihtunut Saksaan ja siellä työhön maahanmuuttajien parissa. Vuotuinen kannatussumma on edelleen euroa. SEKL:n (Lindholmien kohteen) vapaaehtoinen kannatussumma on Messukylän seurakunnassa ollut v noin 9187 euroa. Vertailukohteen, Suomen Pipliaseuran, nimikkosopimuksen kannatussumma on euroa vuodessa ja vapaaehtoinen kannatus v noin 5572 euroa. Toisen vertailukohteen, Lähetysyhdistys Kylväjän, nimikkosopimuksen kannatussumma on euroa ja vapaaehtoinen kannatussumma v on ollut noin euroa. Nimikkosopimukseen kirjatun kannatussumman ja seurakunnan vapaaehtoisen kannatuksen tulisi olla suhteellisen lähellä toisiaan. SEKL:n kohdalla erotus on n euroa, vapaaehtoisen kannatuksen osuus kannatussummasta on noin 37 %. Vertailukohteena olleen Suomen Pipliaseuran kohdalla erotus on noin 4428 euroa, vapaaehtoisen kannatuksen osuus n. 56 %. Kylväjän kohdalla vapaaehtoinen kannatus ylittää kannatussumman 1185 eurolla. Edellä mainittuihin lukuihin pohjautuen voidaan todeta, että SEKL:n ja Messukylän seurakunnan välistä nimikkosopimusta on syytä muuttaa siten, että kannatussumma ja seurakunnan vapaaehtoinen kannatus kohtaavat paremmin toisensa.

7 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 7(11) Johtava kappalainen ehdottaa, - että Messukylän seurakunta ja Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys muuttavat Hanna ja Toni Lindholmin työtä koskevaa nimikkosopimusta siten, että kannatussummaksi tulee euroa vuodessa. Muutoksenhaku Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Messukylän seurakunnan seurakuntaneuvostolle (KL 24:3).

8 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 8(11) 29 Lähetyksen ja kansainvälisen diakonian talousarviomäärärahojen jakaminen vuonna 2018 Esittely Yhteinen kirkkoneuvosto käsitteli otsikkoasiaa kokouksessaan ( 25) seuraavasti: Lähetyksen ja kansainvälisen diakonian talousarviomäärärahojen jakaminen vuonna 2018 Esittely Lähetykseen ja kansainväliseen diakoniaan käytettävät talousarviovarat ovat vuoden 2018 hyväksytyn talousarvion mukaan yhteensä Yhteisen kirkkovaltuuston talousarviopäätöksen mukaisesti seurakunta-neuvostot päättävät yhteensä 90 % ( ) osuudesta ja yhteinen kirkkoneuvosto 10 % ( ) osuudesta tästä summasta. Talousarviovarat kokonaisuudessaan kanavoidaan yhteisen kirkkovaltuuston hyväksymän toiminta- ja taloussuunnitelman mukaisesti lähetyksen ja kansainvälisen diakonian kohteisiin kirkon lähetysjärjestöjen ja Kirkon Ulkomaanavun toimintaa tukemalla. Seurakuntaneuvostojen päätettäväksi osoitettu kokonaissumma jakautuu seurakunnittain jäsenmäärien mukaisessa suhteessa alla kuva-tulla tavalla. Jäseniä Osuus suhteellinen osuus määrärahasta Eteläinen seurakunta 23,8 % ,87 Harjun seurakunta 21,0 % ,65 Messukylän seurakunta 28,1 % ,57 Tuomiokirkko seurakunta 26,5 % ,72 Ruotsalainen 907 seurakunta 0,6 % 4940,19 Yhteensä 100 % Lähetysjärjestöjen ja Kirkon Ulkomaanavun toiminnan ja erityisesti avunsaajien kannalta on toivottavaa, että päätökset seurakuntaneuvostoissa tehdään mennessä. Yhteenveto seurakuntien tekemistä päätöksistä esitellään yhteiselle kirkkoneuvostolle sen jälkeen, kun seurakunta-neuvostojen päätökset on tehty.

9 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 9(11) Yhteinen kirkkoneuvosto päättää 10 % osuudesta ( ) vuoden mittaan erillispäätöksin. Tätä osuutta voidaan näillä päätöksillä suunnata katastrofikohteisiin tai muihin ajankohtaisiin erityiskohteisiin. Kehitysjohtaja ehdottaa, - että lähetyksen ja kansainvälisen diakonian vuoden 2018 talousarviomäärärahat osoitetaan yhteisen kirkkovaltuuston päätökseen perustuen seurakuntaneuvostojen jaettaviksi lähetysjärjestöille ja Kirkon Ulkomaan-avulle seurakunnittain esittelyssä yksilöityjen summien suuruisina. ehdotus hyväksyttiin. Lisätietoja antaa kehitysjohtaja Timo Takala, p Muutoksenhaku Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5). Tiedoksi seurakunnat, talouspalvelut Messukylän seurakunnan vuonna 2018 jaettavaksi päätetty osuus on ,57 ( ) euroa. Vuonna 2017 seurakuntaneuvosto päätti lähetyksen ja kansainvälisen diakonian rahojen jaosta ( ) seuraavasti. 1. hyväksytään periaate, että lähetyksen ja kansainvälisen diakonian talousarviorahat ovat järjestöille yleisavustuksia. Niiden määräytymisessä painottuu järjestöjen kokonaisvolyymi ja niiden tekemän työn laajuus 2. Messukylän seurakunnan osuus vuoden 2017 lähetyksen ja kansainvälisen diakonian talousarviomäärärahoista, , jaetaan lähetyksen ja kansainvälisen diakonian vastuuryhmän esityksen mukaisesti osuus määrärahasta Suomen Lähetysseura (SLS) 42 % Medialähetys Sanansaattajat (SANSA) 6.1 % Evankelis-luterilainen Lähetysyhdistys Kylväjä (ELK) 7.3 % Suomen Pipliaseura (SPS) 3.7 % Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (SLEY) 3.7 % Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys (SEKL) 9.2 % Kirkon Ulkomaanapu (KUA) 28 % Yhteensä 100 %

10 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ (11) 3. vuoden 2018 määrärahojen jaossa noudatetaan vuonna 2016 seurakuntaneuvoston hyväksymää päätöstä, jonka mukaan SLS:n osuus on 45 % ja KUA:n 30 %. Muiden järjestöjen osuuksien määrittelyssä otetaan huomioon esittelyssä mainitut näkökohdat. Vuoden 2017 päätöksen ensimmäiseen ponteen on syytä lisätä yksi tärkeä näkökohta sekä seurakunnasta järjestölle annettu vapaaehtoinen kannatus. Vuoden 2017 lähetyskannatustilastot valmistuvat vasta toukokuussa 2018, joten on turvauduttava vuoden 2016 ja sitä vanhempiin tilastoihin. Niistä ilmenee, että SANSA:n ja ELK:n välistä suhdetta on syytä muuttaa SANSA:n eduksi, koska vapaaehtoisen kannatuksen summat ovat olleet vuonna 2016 ja 2015: SANSA euroa ja ELK:n euroa. SEKL:n vapaaehtoinen kannatus on ollut euroa ja sen nimikkosopimuksen summaa on tästä syys-tä pienennetty, joten sille myönnetty talousarviosumma voidaan pienentää lähelle SPS:n ja SLEY:n summia. esityksessä on otettu huomioon vuoden 2017 päätöksen 3. ponsi. Puheenjohtaja ehdottaa, että Messukylän seurakunnan osuus vuoden 2018 lähetyksen ja kansainvälisen diakonian talousarviomäärärahoista, ,57, jaetaan seuraavasti: osuus määrärahasta Suomen Lähetysseura (SLS) 45 % ,50 Medialähetys Sanansaattajat (SANSA) 7,3 % ,69 Evankelis-luterilainen Lähetysyhdistys Kylväjä (ELK) 6,1 % ,30 Suomen Pipliaseura (SPS) 3,7 % 8560,53 Evankeliumiyhdistys (SLEY) 3,7 % 8560,53 Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys (SEKL) 4,2 % 9717,35 Kirkon Ulkomaanapu (KUA) 30 % ,67 Yhteensä 100 % ,57 Muutoksenhaku Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Messukylän seurakunnan seurakuntaneuvostolle (KL 24:3).

11 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ (11) 30 Seurakunnan jakaminen äänestysalueisiin Esittely Seurakuntavaalit pidetään vuonna 2018 marraskuun 3. sunnuntaina, eli Ennakkoäänestys järjestetään tiistaista lauantaihin Varsinaisena vaalipäivänä jokaisessa seurakunnassa on yksi tai useampi äänestyspaikka, jonka tulee olla avoinna klo välisen ajan. Kiertäviä äänestyspaikkoja ei siis tule järjestää. Jos seurakunnan alue on laaja ja tarvitaan useampi äänestyspaikka varsinaisena vaalipäivänä, tulee seurakunta jakaa äänestysalueisiin. Tällöin myös seurakunnan äänioikeutetuista jäsenistä tehtävät luettelot, eli äänioikeutettujen luettelot, tehdään äänestysalueittain. Jos seurakunnassa ei ole käytössä äänestysalueita, muodostetaan yksi yhtenäinen äänioikeutettujen luettelo. Äänioikeutettujen luetteloiden muodostamista varten tulee mahdollinen äänestysalueisiin jakautuminen ja seurakunnan yhteyshenkilö ilmoittaa kirkkohallitukseen mennessä. Mikäli seurakunta ei ole jakautunut äänestysalueisiin, seurakunnassa voi varsinaisena vaalipäivänä olla vain yksi äänestyspaikka. äänestysalueisiin jakautumisesta on tehtävä ennen kuin vaalilautakunta asetetaan, jotta vaalilautakuntaan ja äänestysalueen vaalien toimittamisesta vastuussa oleviin jaostoihin osataan valita tarpeellinen määrä jäseniä. Kaikkien äänestysalueiden äänestyslippujen laskeminen tapahtuu samassa paikassa. Vuoden 2014 seurakuntavaaleissa Messukylän seurakunta oli jaettu kolmeen äänestysalueeseen, Aitolahti, Messukylä ja Teisko. Puheenjohtaja ehdottaa - että vuoden 2018 seurakuntavaaleissa Messukylän seurakuntaa ei jaeta äänestysalueisiin. Muutoksenhaku Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Messukylän seurakunnan seurakuntaneuvostolle (KL 24:3). 31 Kokouksen päätös

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Aika 8.2.2018 klo 17.30 (kahvit klo 17 alkaen) Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Esityslista. Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Kahvit klo alkaen.

Esityslista. Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Kahvit klo alkaen. lista 4/2019 Kokousaika Kokouspaikka klo 17:30 Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Kahvit klo 17.00 alkaen. Osallistujat Jäsenet Poissa Muut osallistujat Vuorio Juha Halme Salme Huotari Tarja Häikiö Leevi

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1(19) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1(19) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1(19) Aika 12.4.2018 klo 17.30 19.25 Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Osallistujat Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Harju-Autti, Raisa Holopainen,

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1(8) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1(8) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1(8) Aika 14.6.2018 klo 17.30 (kahvit klo 17 alkaen) Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 46 Kokouksen avaus 3 47 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 1(9) Aika 8.11.2018 klo 17.30 (kahvit klo 17 alkaen) Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 83 Kokouksen avaus 3 84 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1(15) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1(15) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1(15) Aika 11.5.2017 klo 18.30-20.33 Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 2 Osallistujat Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Eskelinen, Riina-Eveliina

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1(9) Aika 8.3.2018 klo 19.25 19.45 Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Osallistujat Jäsenet Rantavaara, Ari puheenjohtaja Eskelinen, Riina-Eveliina

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista KUU Aika Torstai klo 17.00

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista KUU Aika Torstai klo 17.00 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Torstai 17.12.2015 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

Lisätiedot

Kokous 6/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 6/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 8.6.2015 Kokous 6/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 8.6.2015 klo 18.00 19.15 Läsnäolevat jäsenet: Posti Timo pj Elonsalo Raimo vpj Harinen Ari Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(12) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(12) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(12) Aika 8.2.2018 klo 17.30 18.50 Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Osallistujat Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Eskelinen, Riina-Eveliina

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka Aika Torstai 2.5.2019 klo 17.00 19.13 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 41 KOKOUKSEN AVAUS 42 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

TAMPEREEN ETELÄINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1(15) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN ETELÄINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1(15) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN ETELÄINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1(15) Aika Paikka 12.4.2018 klo 18.00-20.30 Hervannan kirkko Osallistujat Allekirjoitukset Jäsenet Mäkinen, Jussi puheenjohtaja Aho, Marita Jaakko Sadeharjun

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1(9) Aika 3.11.2016 klo 17.30-17.58 Paikka Messukylän seurakuntakoti, Messukylänkatu 36 Osallistujat Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Eskelinen, Riina-Eveliina

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1(11) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1(11) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1(11) Aika 9.3.2016 klo 17.30-19.55 Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Osallistujat Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Eskelinen, Riina-Eveliina

Lisätiedot

Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo

Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo 18 18.40 Jäsenet Seurantaryhmien työskentelyssä mukana Suni Hannu pj Peura Tuula Elonsalo Raimo vpj Nyman Ilona Fager-Pintilä Rose-Marie Siltala

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(12) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(12) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(12) Aika Paikka 6.9.2018 klo 18.30 AitO Toimintakeskus, Kirjoniementie 15 (ent. Diabeteskeskus) Käsiteltävät asiat 56 Kokouksen avaus 3 57 Kokouksen

Lisätiedot

164 Lähetykselle ja Kirkon Ulkomaanavulle myönnettävien talousarviomäärärahojen

164 Lähetykselle ja Kirkon Ulkomaanavulle myönnettävien talousarviomäärärahojen 58/2015 164 Lähetykselle ja Kirkon Ulkomaanavulle myönnettävien talousarviomäärärahojen jakoperusteet vuosille 2016-2019 Päätösehdotus Yhteisen seurakuntatyön johtaja Pentti Miettinen Yhteinen kirkkoneuvosto

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 7

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 7 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.11.2017 klo 17 17.50 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntasali Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kartano

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1(18) Seurakuntaneuvosto Kokous 21.5.2014. Paikka Vehmaisten seurakuntakoti, Kauppilaisenkatu 26

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1(18) Seurakuntaneuvosto Kokous 21.5.2014. Paikka Vehmaisten seurakuntakoti, Kauppilaisenkatu 26 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1(18) Aika 21.5.2014 klo 18.00 20.30 Paikka Vehmaisten seurakuntakoti, Kauppilaisenkatu 26 Osallistujat Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Ahonen, Valtteri

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 1(12) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 1(12) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 1(12) Aika 14.6.2018 klo 17.30 19.30 Paikka Osallistujat Aitolahden kirkko Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Eskelinen, Riina-Eveliina Raisa Harju-Autin

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 3.10.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1(13) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1(13) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1(13) Aika 19.5.2016 klo 19.40 20.20 Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Osallistujat Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Eskelinen, Riina-Eveliina

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2019 Lähetys- ja aikuistyön johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2019 Lähetys- ja aikuistyön johtokunta HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/2019 Lähetys- ja aikuistyön johtokunta 17.9.2019 Kokousaika Tiistai 17.9.2019 klo 18:00-18:58 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. kerros, Rauhankatu 14,

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 19.12.2017 klo 18 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 59 Kokouksen avaus 60 Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

29 Lähetykselle ja Kirkon Ulkomaanavulle myönnettävien talousarviomäärärahojen

29 Lähetykselle ja Kirkon Ulkomaanavulle myönnettävien talousarviomäärärahojen 58/2015 29 Lähetykselle ja Kirkon Ulkomaanavulle myönnettävien talousarviomäärärahojen jakoperusteet vuosille 2016-2019 Päätösehdotus Yhteisen seurakuntatyön johtaja Pentti Miettinen Yhteinen kirkkovaltuusto

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Mannerheiminkatu 1, Lappeenrannan kirkon alasali. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Mannerheiminkatu 1, Lappeenrannan kirkon alasali. Paikka 7-2016 Aika Torstai 29.9.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Mannerheiminkatu 1, Lappeenrannan kirkon alasali ASIALISTA 77 KOKOUKSEN AVAUS 78 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(14) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(14) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(14) Aika Paikka 4.2.2016 klo 17:00-18:46 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma Osallistujat Jäsenet Hallikainen, Olli puheenjohtaja Arvola, Pentti Backström,

Lisätiedot

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS lista kokous 6/2015 Seurakuntaneuvosto 24.9.2015 sivu 1 (6) REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 24.9.2015 klo 18.00 Paikka Rekolan Pyhän Andreaan kirkko, seurakuntasali 2 Kustaantie

Lisätiedot

Esityslista. Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Kahvit klo alkaen.

Esityslista. Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Kahvit klo alkaen. lista 3/2019 Kokousaika Kokouspaikka klo 17:30 Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Kahvit klo 17.00 alkaen. Osallistujat Jäsenet Poissa Muut osallistujat Rantavaara Ari Eskelinen Riina-Eveliina Halme Salme

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / Muut osallistujat Kari Tuovinen kirkkoneuvoston puheenjohtaja

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / Muut osallistujat Kari Tuovinen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Kokousaika: Tiistai 3.4.2018 Klo 18.30 18.51 Kokouspaikka: Osallistujat Wanha Sali Asikanius Pertti Felt Riina Hyvönen Veikko Jokinen Eija-Sisko Juhola Jukka Kippilä Satu Kolehmainen Laura Lignell Jouni

Lisätiedot

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla

Asialista Maanantai alkaen klo jouluaterialla Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 alkaen klo 18.00 jouluaterialla Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie

Lisätiedot

3 / 26 Vuoden 2017 alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelman valmistelua

3 / 26 Vuoden 2017 alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelman valmistelua JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2016 1 AIKA To 7.4.2016 klo 16.30. Kahvitarjoilu alkaen klo 16.00. PAIKKA Huhtasuon seurakuntakeskus Nevakatu 6. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 22 Kokouksen

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Aika 12.12.2018 klo 16.30 17.05 (tarjoilu kokouksen jälkeen vapaaehtoisten kiitosjuhlassa klo 18.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1(10) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1(10) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1(10) Aika 11.10.2017 klo 7.30 12.10.2017 klo 12.00 Paikka Osallistujat Sähköpostikokous Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Harju-Autti, Raisa Holopainen,

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 17.4.2019 klo 17.00 19.00 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 34

Lisätiedot

4 18 Edustajien nimeäminen kirkon virallisten lähetysjärjestöjen ja merimieskirkon kokouksiin

4 18 Edustajien nimeäminen kirkon virallisten lähetysjärjestöjen ja merimieskirkon kokouksiin JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 11.4.2018 klo 17.00 18.15 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 31

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntakoti, Nikkarintie 2 ASIALUETTELO

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntakoti, Nikkarintie 2 ASIALUETTELO TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 16.05.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntakoti, Nikkarintie 2 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 1 - Kokouksen avaus 2 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 4/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 4/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 5.6.2018 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 4/2018 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. OLARIN SEURAKUNNAN VUOSIEN 2019 2021 TOIMINTA-

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(13) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(13) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(13) Aika 2.2.2017 klo 17.30 19.42 Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 2 Osallistujat Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Harju-Autti, Raisa poistui

Lisätiedot

Esityslista. Kokouspaikka Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26,

Esityslista. Kokouspaikka Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26, lista 04/2019 Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Kokousaika klo 17:30 Kokouspaikka Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26, Osallistujat Jäsenet Hallikainen Olli

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 1(5) Aika 13.11.2017 klo 16.30 17.40 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Seurakuntaneuvosto 25.9.2014 sivu 1 (7) HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 25.9.2014 klo 18.45 - Viikkomessu pidettiin kirkossa klo 18 Paikka Hakunilan kirkon kokoustila Hakunilantie

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, ,

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, , KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 14.01.2019 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Osallistujat Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo 17.30

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2018 1(14) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2018 1(14) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2018 1(14) Aika 4.10.2018 klo 17.30 18.56 Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Osallistujat Jäsenet Rantavaara Ari puheenjohtaja Eskelinen, Riina-Eveliina

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 KIRKKONEUVOSTO (10) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 KIRKKONEUVOSTO (10) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 22.2.2018 1 (10) KOKOUSTIEDOT Aika 22.2.2018 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 15 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 16 KOKOUKSEN

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (12) A S I A L U E T T E L O: 115. Kokouksen avaus 116. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 117. Pöytäkirjantarkastajien valinta 118. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

PAAVALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO

PAAVALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO PAAVALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO Kokousaika Tiistai 13.12.2011 klo 18.00 - Kokouspaikka Osallistujat Paavalinkirkko, Kirkkoherranvirasto Sammatintie 5, Helsinki Parviainen Jorma,

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Keskiviikko 31.01.2018 kello 18.00 18.59 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2015 1(10) Seurakuntaneuvosto Kokous 10.6.2015

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2015 1(10) Seurakuntaneuvosto Kokous 10.6.2015 TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2015 1(10) Aika Paikka 10.6.2015 klo 17:00 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 64 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 25 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 25 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen ESITYSLISTA /PÖYTÄKIRJA 3 / 2016 KOKOUSAIKA 31.8.2016 klo 18 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 24 Kokouksen avaus 25 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 16.8.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu

Lisätiedot

Pöytäkirja. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26. Jäsenet Hallikainen Olli puheenjohtaja Eskelinen Tiina Jokinen Ahti

Pöytäkirja. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26. Jäsenet Hallikainen Olli puheenjohtaja Eskelinen Tiina Jokinen Ahti Pöytäkirja 05/2019 Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 Osallistujat Jäsenet Hallikainen

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Kirkkoneuvosto

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA KESKIVIIKKONA 30.8.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kyrön seurakuntatalo SAAPUVILLA Jäsenet Varajäsenet OLLEET JÄSENET / VARAJÄSENET Matti Kaipainen pj Mikko Nurmi vpj Hannu Ketola Lassi Arvola Ville

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1(12) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1(12) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1(12) Aika 15.6.2015 klo 18:30 20.05 Paikka Osallistujat Aitolahden kirkko Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Halme, Salme Mervi Jehkosen varajäsenenä

Lisätiedot

Pöytäkirja. Jäsenet Mäkinen Jussi puheenjohtaja Alajoki Asko

Pöytäkirja. Jäsenet Mäkinen Jussi puheenjohtaja Alajoki Asko Pöytäkirja 4/2019 Kokousaika Kokouspaikka klo 17:30 Hervannan kirkko Osallistujat Jäsenet Mäkinen Jussi puheenjohtaja Alajoki Asko Armila Elli saapui klo 17.51 40 aikana Jussila Terho Kamppuri Eija Koivula

Lisätiedot

Asialista/ Pöytäkirja Torstai klo (kahvit alkaen klo 16.30)

Asialista/ Pöytäkirja Torstai klo (kahvit alkaen klo 16.30) Aika 5-2015 Torstai 7.5.2015 klo 17.00 (kahvit alkaen klo 16.30) Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Valtakatu 38, kokoushuone Norppa/Kuutti, 6. krs., Lappeenranta ASIALISTA 52 KOKOUKSEN

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 1-2017 Aika Torstai 26.1.2017 klo 17.15 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto 16.5.2018 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 16. päivä toukokuuta 2018, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

TAMPEREEN ETELÄINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1(18) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN ETELÄINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1(18) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN ETELÄINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1(18) Aika Paikka 7.3.2017 klo 18.00-20.52 Hervannan kirkko Osallistujat Jäsenet Mäkinen, Jussi puheenjohtaja Aho, Marita Jaakko Sadeharjun varajäsenenä

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 14.3.2018 29 Kokousaika: Keskiviikko 14.3.2018 klo 18.00 19.10 N:o 4/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 30-37 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 4/2018 PÖYTÄKIRJA

SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 4/2018 PÖYTÄKIRJA Kokousaika keskiviikko 25.04.2018 klo 17.30 18.09 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Isotalo Aila kirkkoherra, puheenjohtaja Huhtinen Sari Huitu Pertti Krusberg Mauri Lahti Sirpa Laine Pentti Nummi

Lisätiedot

Esityslista. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26

Esityslista. Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 lista 07/2019 Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma, Näsilinnankatu 26 Osallistujat Jäsenet Hallikainen Olli

Lisätiedot

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo - 1 - Aika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen Jarmo Tuominen jäsen

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1 / 6 AIKA Ke klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 / 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA JULISTUSJOHTOKUNTA /2013

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA JULISTUSJOHTOKUNTA /2013 JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA JULISTUSJOHTOKUNTA 3.9.2013 3/2013 Paikka: Vanhankirkon alasali Aika: Tiistaina 3.9.2013 klo 18.00 liite sivu 24 3 KOKOUKSEN AVAUS 25 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 26 3 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 7/2016 1(10) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 9.6.2016

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 7/2016 1(10) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 9.6.2016 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 7/2016 1(10) Aika Paikka Torstai 9.6.2016 klo 16.15 Kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 81 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 67 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 69 Työjärjestyksen vahvistaminen kokoukselle

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 67 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 69 Työjärjestyksen vahvistaminen kokoukselle ESITYSLISTA /PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 KOKOUSAIKA 28.10.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Hyllykallion seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 66 Kokouksen avaus 67 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

HUOM! Kokouksen alussa otetaan Tapiolan seurakunnan historiikkia varten valokuva yhteiskuva seurakuntaneuvoston jäsenistä.

HUOM! Kokouksen alussa otetaan Tapiolan seurakunnan historiikkia varten valokuva yhteiskuva seurakuntaneuvoston jäsenistä. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 7/2012 Aika Paikka 2.10.2012 klo 16.30 Tapiolan kirkon seurakuntasali HUOM! Kokouksen alussa otetaan Tapiolan seurakunnan historiikkia varten valokuva yhteiskuva seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2018 1(13) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2018 1(13) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2018 1(13) Aika 8.11.2018 klo 17.30 18.30 Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Osallistujat Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Eskelinen Riina-Eveliina

Lisätiedot

MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Kokousaika: Tiistaina 26.2.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalo / pikkusali, Kirkkotie 3, Marttila Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo x varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1(11) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1(11) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1(11) Aika 17.5.2018 klo 19.00 Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 33 Kokouksen avaus 3 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 17 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Osanottajat Asioiden esittelijä Ylikangas Kimmo kirkkoherra, pj. p. 040 591 8415

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 1(19) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 1(19) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 1(19) Aika 8.12.2016 klo 17.30 19.05 Paikka Osallistujat Aitolahden kirkko Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Harju-Autti, Raisa Holopainen, Lauri Huotari,

Lisätiedot

3/5 Vaajakosken alueseurakunnan työalojen toimintakertomus vuodelta 2017

3/5 Vaajakosken alueseurakunnan työalojen toimintakertomus vuodelta 2017 AIKA 07.02.2018 klo 18:00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/2 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/3

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1(14) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1(14) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1(14) Aika 16.6.2016 klo 17.30-19.50 Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Osallistujat Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Harju-Autti, Raisa Hilliaho,

Lisätiedot

VANTAANKOSKEN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

VANTAANKOSKEN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Seurakuntaneuvosto 20.11.2015 sivu 1 (8) VANTAANKOSKEN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 26.11.2015 klo 17.00 HUOM AIKA Paikka Myyrmäen kirkko, kerhohuone 1 Uomatie 1, 01600 Vantaa Osallistujat

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 7

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 7 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 28.10.2015 klo 17 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Granat-Tapaila Asta, varajäsen Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 9/ klo

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 9/ klo 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 9/2016 Aika ja paikka Ahlaisten seurakuntakoti 1.11.2016 klo 18.00-19.00 Läsnä: Kuusiranta Helena, pj Gustafsson Tarja Grönblom Kirsi,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 16. päivä marraskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 88 Kokouksen avaus 89 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 12.9.2016 klo 17.30 18.05 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Aika 9. huhtikuuta 2018 klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki

Aika 9. huhtikuuta 2018 klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki PÖYTÄKIRJA 1 (8) PÖYTÄKIRJA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 9. huhtikuuta 2018 klo 16 19.41 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 00120 Helsinki Läsnä Matti Poutiainen,

Lisätiedot

50 Päätös äänestysalueesta seurakuntavaaleissa 2018 ja vaalilautakunnan

50 Päätös äänestysalueesta seurakuntavaaleissa 2018 ja vaalilautakunnan 506/2018 50 Päätös äänestysalueesta seurakuntavaaleissa 2018 ja vaalilautakunnan asettaminen Päätösehdotus Seurakuntaneuvosto päättää, että 1. Pakilan seurakunnassa on seurakuntavaalissa 2018 yksi äänestysalue

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU 8/2018 Vuosaaren seurakunnan seurakuntaneuvosto. Helena Salo, ,

KOKOUSKUTSU 8/2018 Vuosaaren seurakunnan seurakuntaneuvosto. Helena Salo, , KOKOUSKUTSU 8/2018 Vuosaaren seurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 12.11.2018 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Jakelu Vuosaaren kirkko, Taivaanranta-sali Helena Salo, +358 923406512, helena.salo@evl.fi Jussi

Lisätiedot

Minna Söderström jäsen

Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 17.1.2018 1 Kokousaika: Keskiviikko 17.1.2018 klo 18.00 19.50 N:o 1/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 1-9 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA KV18/1-1 Kokousaika ke 21.2.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Läsnä Maijan kammari, Rusthollintie Anttila, Raimo, jäsen Breilin, Oskar, jäsen Kiljunen, Markku, jäsen Koivisto, Marja, jäsen Koivunen, Timo, jäsen

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1(13) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1(13) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1(13) Aika 5.10.2017 klo 17.30 19.05 Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Osallistujat Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Eskelinen, Riina-Eveliina

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 Aika ja paikka Reposaaren pappila 6.11.2017 klo 18.00-19.21 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom Kirsi

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 25.4.2016 klo 17.30 18.12 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) Kirkkoneuvosto 4/2010 5.10.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) Kirkkoneuvosto 4/2010 5.10.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) KOKOUSTIEDOT Aika 5.10.2010 klo 16-18.20 Paikka Kanttorila OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Lepistö Jouko vt. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Liikavainio

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 14.9.2015 klo 18.00 Porin Rauhanyhdistys, Louhentie 4

Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 14.9.2015 klo 18.00 Porin Rauhanyhdistys, Louhentie 4 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 7/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 14.9.2015 klo 18.00 Porin Rauhanyhdistys, Louhentie 4 Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(53) Seurakuntaneuvosto Kokous 7.5.2015

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(53) Seurakuntaneuvosto Kokous 7.5.2015 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(53) Aika 7.5.2015 klo 17.30 21.25 Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Osallistujat Jäsenet Vuorio, Juha puheenjohtaja Harju-Autti, Raisa Hilliaho,

Lisätiedot