Tuotteet/koulutuspaketit e-lompakko ja MasterCard

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tuotteet/koulutuspaketit e-lompakko ja MasterCard"

Transkriptio

1 Kryptovaluutta on melko monelle outo termi, mutta Bitcoinista ovat monet kuulleet... Se oli ensimmäinen kryptovaluutta joka luotiin , ja se loi pohjan koko digitaaliselle valuutalle. Kryptovaluutta on globaalisti hyväksytty laillinen valuuttamuoto, joka käyttää kryptografiaa turvallisuuden varmentamiseksi. Se on maailmanlaajuisesti laillinen, ja tuottoja verotetaan verottajan antaman vero-ohjeen mukaisesti. Kryptovaluutan arvo ei ole sidoksissa mihinkään, vaan sen arvo määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan, se käyttäytyy kuten kulta ja hopea. Kryptovaluutan syntyprosessia, uusien kolikoiden luomista, kutsutaan louhimiseksi. Louhinta on matemaattisten monimutkaisten kaavojen, algoritmien ratkaisua, joka on aluksi helpompaa, mutta muodostuu sitä vaikeammaksi mitä enemmän kolikoita on löytynyt/syntynyt. Kryptovaluutan luomisen perusteena on kustannussäästöt, sillä rahansiirrot ovat erittäin edullisia tai jopa ilmaisia, vertaa Skypen ilmaiset puhelut. Tämä ei tarkoita sitä, että kryptovaluutta olisi syrjäyttämässä rahan tai pankit, vaan se on tullut rinnalle vaihtoehtoiseksi valuutaksi, ja osaltaan myös luomaan painetta alentamaan pankkien perimiä kuluja, samoin kuten operaattorit ovat joutuneet tarjoamaan yhä halvempia puheluita.

2 Bitcoin Maailmalla tunnetuin kryptovaluutta on Bitcoin, sen arvo tällä hetkellä on lähes 4 mrd. dollaria, ja kappalemääräisesti Bitcoineja tulee olemaan 21 miljoonaa. Se on näyttänyt tietä ja luonut markkinat myös muille kryptovaluutoille, joista kehittyneimpiä tulee olemaan OneCoin. Bitcoinin arvo käväisi parhaimmillaan noin 1500$:ssa, kun sen lähtöhinta oli 0,10$. Bitcoinin arvo siis kertaistui. Nyt sen arvo on noin 250dollaria. Uusien Bitcoinien louhinta ei ole enää kannattavaa, sillä yhden kolikon löytämiseen kuluu enemmän sähköä kuin mitä on sen arvo. On arvioitu että Bitcoinien loppuun asti louhinta kuluttaisi maailman sähköstä n. 60%. Yhden kokonaisen Bitcoinin omistajia on vain noin , ja kauppapaikkoja (jotka hyväksyvät Bitcoinin maksuvälineenä) ympäri maailmaa ainoastaan n Vaikka Bitcoin ei ole keskitetysti hallinnoitu, eikä se ole kovinkaan käytännöllinen, antoi se alun kryptovaluutoille, ja se myös moninkertaisti arvonsa. Bitcoin vakiinnutti osaltaan paikkansa yhtenä maailman valuuttayksiköistä, ja mahdollisti myös OneCoinin luomisen. Bitcoinilla ei tällä hetkellä ole muita varteenotettavia kilpailijoita kuin OneCoin, jonka markkina-arvo on tällä hetkellä isompi kuin 690:n seuraavan kryptovaluutan yhteensä. Faktaa Bitcoinin arvonnoususta Kaveri osti :lla Bitcoinilla pizzan... Olisi nykyään niillä rahoilla miljonääri - maailman kallein pizza: Opiskelija osti Bitcoineja 24 dollarilla, unohti sijoituksensa muutamaksi vuodeksi, kunnes sai tietää Bitcoinin huimasta arvonnoususta: Jos olisit tiennyt muutamia vuosia sitten, että Bitcoin tulee olemaan arvoltaan yli 1000 dollarissa, olisitko ostanut Bitcoineja muutaman sentin hintaan? Todennäköisesti olisit. Kukaan ei voinut tietää, tuleeko se valtaamaan markkinat ja vakiinuttaako se paikkansa kryptovaluuttana. OneCoinin osalta tilanne on täysin samankaltainen.

3 OneCoin on syntynyt vuonna 2014 Bitcoinin ja Litecoinin menestyksen innoittamana. Sen perustaja on lakitieteiden tohtori Ruja Ignatova, joka on työskennellyt suurissa kansainvälisissä yrityksissä, ja on OneCoinin myötä valittu vuoden liikenaiseksi kotimaassaan Bulgariassa. Ruja on kirjoittanut kolme kirjaa aiheena kryptovaluutat. OneCoineja, eli ONEja, louhitaan jäsenille (ei yhtiölle) 2,1 miljardia kappaletta, joten sen käytettävyys tulee olemaan huomattavasti parempi kuin Bitcoinilla. Päivämäärällä on ONEja louhittu 365 miljoonaa kappaletta, ja louhinta kokonaisuudessaan kestää noin 4 vuotta. OneCoineja louhitaan yhteisissä louhintapooleissa jakaen resursseja ja karsien investointeja. Syntyneet lohkoketjut (blockchainit) julkaistaan louhintasivustolla jäsenten omilla OneCoin www-sivuilla. Jokainen käyttäjä näkee siis reaaliajassa, kuinka kolikoita louhitaan ja kaikki tilisiirrot verifioidaan. Tämän lisäksi jokaiselle kolikolle on ulkopuolinen auditointi/valvontatarkastus kuukausittain. OneCoin on ainoa auditoitu kryptovaluutta maailmassa, auditointi tapahtuu maailman 9. suurimman kirjanpitoalan yrityksen Morison International:n toimesta. Liiketoiminnan laillisuuslausunto on hankittu Saksasta (Schulenberg & Schenk), missä on Euroopan tarkimmat säädökset koskien verkostomarkkinointia.

4 Tuotteet/koulutuspaketit OneCoin -yhtiö OneCoin Ltd. on Gibraltarille rekisteröity koulutuspalveluyritys, jonne se maksaa tuotteistaan arvonlisäveron. Tällöin koulutustuotteet ovat jäsenille arvonlisäverottomia. Yhtiön tuotteena on eriasteinen verkko-opetus/talouskoulutus ( ), ja koulutusmateriaali on sekä e-kirja- että videomuotoista. Mikäli tuotteena olisi valuuttaa, jokaisen jäsenen tulisi olla laillistettu sijoitusneuvoja rahoitustarkastuslupineen. Koulutus koskee kaupankäyntiä hyödykkeillä yleisesti, sekä perehdyttää kryptovaluuttoihin ja niiden mahdollisuuksiin. Kirjaamismaksu järjestelmään on kertaluonteinen 30. Koulutuspaketteihin kuuluu optioita (tokeneita), joilla asiakas voi halutessaan käydä kauppaa yksityisessä pörssissä, tai lunastaa niillä osuuksia louhintapooleihin (OneCoinien louhinta). Kolikoilla voi käydä kauppaa yksityisessä pörssissä, ja kun kolikoista on louhittu 30% myös ulkopuoliset (ei jäsenet) voivat ostaa OneCoineja pörssin kautta jäseniltä. Myöhemmässä vaiheessa kaupankäynti aukeaa yleiseksi, jolloin verkostopalkkiot poistuvat. Koulutuspaketit Rookie, ilmaispaikka Starter, 100, token x1000 Trader, 500, token x5000, Pro Trader, 1000, token x10000 Executive Trader, 3000, token x30000 Tycoon Trader, 5000, token x Premium Trader, 12500, token x Split (token-määrän tuplaantuminen) tapahtuu noin kahden kuukauden välein, ja muut paketit ovat siihen oikeutettuja kerran, mutta Tycoon kaksi kertaa, ja Premium neljä kertaa. e-lompakko ja MasterCard Kaikki jäsenet saavat ilmaisen e-lompakon OnePayments-järjestelmästä, ja jäsenet joilla on vähintään Trader-koulutuspaketti (500 ) saavat ilmaisen MasterCardin, joka konvertoi kansainväliset ostokset reaaliajassa OneCoineista muihin valuuttoihin, kuten Bitcoineihin, euroihin tai dollareihin. MasterCardilla voi ympäri maailman käyttää ja nostaa rahaa n. 36 miljoonassa kauppapaikassa/pankkiautomaatista.

5 OneCoin on äärimmäisen turvallinen kryptovaluutta kolikot eivät voi kadota kuten Bitcoinit voivat, ja kolme syytä tähän ovat: 1. Asiakkaiden e-lompakoista ja tileistä on keskitetty tietokanta, jota yhtiö varmuuskopioi useita kertoja tunnissa. Bitcoinilla ei ole vastaavaa, vaan kuka tahansa joka saa salasanan tietoonsa, voi varastaa kolikkosi. Bitcoineista noin 20% on kadoksissa eikä niitä voida mitenkään jäljittää, esim. salasanojen hukkumisen myötä. Näin ei voi tapahtua OneCoinien osalta. 2. Kolikot eivät siirry e-lompakoista eteenpäin suoraan, vaan yhtiön järjestelmän kautta, jolloin mahdollinen hakkeri pystytään jäljittämään nopeasti ja tehokkaasti. 3. Rahojen ulosmaksussa järjestelmästä on useita tarkistuksia. Mikäli joku varastaa rahasi, hänen tilitietonsa ja henkilöllisyytensä on yhtiön tiedossa, sillä se ei maksa rahaa ulos ilman henkilöllisyyden todentamista (passin ja laskun kopiot = KYC). Miksi OneCoin on parempi kuin Bitcoin 1. Kehittyneempi algoritmi (scripti) 2. Alhaisempi nimellisarvo tekee kolikon käytettävyydestä paremman (100-kertainen määrä) Bitcoinin arvo nousi jopa 1200USD/kpl, mikä teki siitä monelle liian kalliin 3. One Exchange-pörssi tarjoaa keskitettynä kauppapaikkana korkeamman vaihdettavuuden (likviditeetti) ja vähemmän hinnan vaihtelua (volatiliteetti) 4. Sitoutunut johtoryhmä, joka on vastuussa strategiasta, sekä kauppapaikkojen ja brändin rakentamisesta vrt. Bitcoinin hallitsemattomuus 5. OneCoin louhitaan pooleissa, mikä pitää henkilökohtaiset laite- ym. kulut minimaalisina 6. OneCoin on alussa ja siksi kiinnostava sijoituskohde, kun taas Bitcoinin potentiaali on jo pitkälti hyödynnetty (kumman arvo todennäköisemmin kaksinkertaistuu, 10x, 100x, tai jopa enemmän?) 7. OneCoin käyttää Tunne Asiakkaasi-käytäntöä (KYC = passi ja osoitetiedot), eikä se näin ollen ole käytettävissä laittomiin tarkoituksiin kuten Bitcoin (asekauppa ja huumeet)

6 Verkosto OneCoin ei ole perinteinen verkostomarkkinointiyritys, mutta sen markkinointikanavaksi on valittu verkosto-/suosittelumarkkinointi. OneCoinilla oli sekä tavoitteet että edellytykset olla maailman toiseksi isoin kryptovaluutta tämän vuoden loppuun mennessä, minkä se saavutti jo puolessa välissä vuotta. Mikään muu markkinointitapa ei olisi mahdollistanut niin nopeaa räjähdysmäistä kasvua, kuin mitä OneCoin on nyt saavuttanut ensimmäisen toiminnassaolovuotensa aikana; ainoana suosittelumarkkinointiyhtiönä se on yltänyt yli miljardin liikevaihtoon, ja jäseniä on päivämäärällä noin Verkostomarkkinointi on markkinointikanavana täysin laillista (AmWay, Tupperware, HerbaLife jne.). Internetistä löytyy paljon OneCoin-vastaista materiaalia ja pyramidipeliväitteitä, mutta mikä on pyramidipeli? Pyramidihuijauksen tarkoitus on kerätä rahaa myöhemmin verkostoon liittyviltä keräyksen alkuunpanijoille ja aiemmin verkostoon liittyneille. Ansainta- tai voittomahdollisuudet osaksi tai kokonaan muodostuvat vastikkeetta, ei ole tuotetta tai olemassa olevaa sijoituskohdetta. Pyramidipeli on laitonta toimintaa, siinä ns. pääkalloraha (uusien jäsenten sijoitukset) kulkeutuvat pyramidissa ylöspäin. Se on selvää, että OneCoinin ympärillä kohistaan samaan tapaan kuin Bitcoinin ympärillä kohistiin aikoinaan. Myös Bitcoinia on väitetty pyramidipeliksi ja huijaukseksi, kunnes se todistettiin toimivaksi maksunkäyntivälineeksi.

7 OneCoin Suomessa / maailmalla OneCoinin maailmanlaajuisen liiketoiminnan näkökulmasta katsottuna on jokseenkin merkityksetöntä mitä sen suhteen täällä Suomessa tapahtuu, tai on tapahtumatta. Suomen viranomaistoiminta ja median oletukset vaikuttavat monen luottamukseen OneCoinia kohtaan, ja sitä myötä ne myös vaikeuttavat meidän suomalaisten jäsenten liiketoiminnan suosittelua ja kasvamista. On sangen outoa miten Suomessa OneCoinia kohdellaan erittäinkin syyttävästi, vaikka sillä onkin näyttää kaikki materiaali laillisuuden puolesta. Jos liiketoiminta on laillista muissa maissa, niin miksei Suomessa? Isot maat ja maanosat kuitenkin määräävät tahdin, ja luovat painetta OneCoinin arvonnousuun. Etenkin Aasiassa on tapahtunut OneCoinin suhteen paljon; Kiinassa jäseniä on eniten, noin , mutta sielläkin asukasluku on yli , joten potentiaalia löytyy vielä erittäinkin runsaasti. Pitää siis muistaa että edelleenkin olemme vasta alussa, ja paljon on tehtävissä; esim. Amerikassa, Intiassa, Venäjällä, ja monissa Euroopan maissa, on jäseniä vasta erittäin vähän. Jos ajattelet ettei juuri sinulla ole kontakteja ulkomailla, niin kaverillasi tai hänen kaverillaan voikin jo olla. Älä päästä mahdollisuutta lipsumasta sormiesi välistä olemalla uskomatta itseesi, sekä verkoston vahvuuteen. Laillisuus OneCoinin suhteen kaikki asiat on huomioitu, ja toiminta on täysin laillista. Tätä todentavat jo aikaisemmin mainitut seikat: 1. Tuotteena on talouskoulutus (sisältäen tokeneita = optioita) 2. Kolikoiden verifiointi ja auditointi tapahtuu kolmannen osapuolen toimesta, Morison International, joka on maailman 9. suurin kirjanpitoja konsultointiyritys. 3. OneCoinin toiminnasta oleva laillisuuslausunto, Schulenberg & Schenk 4. Kun vielä verottajakin ottaa omansa kryptovaluuttatuotoista, niin senkin suhteen voidaan päätellä kaiken olevan laillista, sillä se ei oletettavasti verottaisi laitonta toimintaa. Verkoston rakentaminen/palkkiot Jäseneksi voi liittyä vain sijoitusmielessä tähtäimenä arvonnousu, verkostoa ei tarvitse rakentaa, jolloin ei myöskään verkostopalkkioihin ole oikeutettu. Suosittelusta ja verkoston rakentamisesta saa palkkioita/ bonuksia, palkkiojärjestelmä on moninainen ja erittäin palkitseva. Verkoston liikevaihtoa tarkastellaan pisteinä viikottain; 1 = 1 piste. Verkosto-organisaatio on binääri-mallinen, eli jokaisen jäsenen verkosto koostuu kahdesta puolesta/jalasta; vasen ja oikea. Sen puolen mukaan jossa liikevaihto on pienempi, maksetaan Team bonus -palkkioita. Sen puolen jossa liikevaihto on isompi, pisteet jäävät talteen, ns. pankkiin.

8 Palkkiojärjestelmä 1. Direct sales bonus 10% - oma suoramyynti, ei mitään vaatimuksia 2. Team bonus 10% - heikomman jalan/puolen mukaan maksettavat bonukset 3. Matching bonus - auttamispalkkiot 10-25% riippuen oman pakettisi koosta, sekä ehtona oma jäsenpaikka Trader tai isompi, sekä itse suositellut vähintään Trader x2 4. Start up bonus - nopeusbonus 10% (voimassa 30pv kirjautumisesta), ehtona verkoston liikevaihtoa väh pistettä Palkkioista 60% maksetaan käteistilille (Cash account) ja 40% Tradingtilille (ohjataan louhintaan). Tämä luo painetta arvonnousuun. Start up bonus ohjataan kokonaisuudessaan Trading-tilille. Oman paketin arvo x7 on maksimi kuinka paljon bonuksia voi ansaita viikossa, eli Starter (100 ) = 700 /vko, Tycoon (5000 ) = , ja muut siltä väliltä. Uuden paketin, Premium (12500 ), viikkopalkkion maksimi on Kirjautuminen on ilmaista (Rookie -paketti), sivuille pääsee katselemaan ja hankkimaan lisätietoa ilman maksua. Kirjautuessa tietojen syöttämisen jälkeen pyydetään valitsemaan maksuvaihtoehto, Rookiepaikka on siitä huolimatta jo kirjattu järjestelmään. Rekisteröityminen on kertaluonteinen ja maksaa 30 /paikka, ja niitä voi olla useampia. Tästä maksusta ei kerry pisteitä / makseta verkostopalkkioita.

9 Esimerkki verkostopalkkiosta ja oikeudenmukaisuudesta, sekä laillisuusnäkökohta Ajatellaan että olet liittynyt jäseneksi puoli vuotta sitten, mutta et ole rakentanut verkostoa, joten et ole myöskään saanut palkkioita. Verkostosi toiselle puolella on saattanut kertyä liikevaihtoa/pisteitä ylälinjan toimesta vaikkapa euron edestä, mutta koska verkostosi toisella puolella ei ole liikevaihtoa, on jäsenpaikallesi kertynyt ainoastaan pistettä, ei senttiäkään palkkioita. Herra X taas on liittynyt mukaan vasta viikko sitten, mutta hän on rakentanut aktiivisesti molemmille puolille verkostoaan pisteen liikevaihdot, joten hän on ansainnut palkkioita seuraavasti: Direct sales bonus Team bonus Start up bonus Tämän lisäksi hän on saanut Matching bonusta riippuen omasta jäsenpaketistaan ja siitä miten hänen organisaationsa on rakentunut. Myös tämä em. esimerkki kumoaa pyramidipeliväitteet.

10 Riskit/mahdollisuus Mikäli näet OneCoiniin sijoittamisessa olevan riskejä, mieti kuitenkin olisiko suurempi riski olla sijoittamatta... jos sijoitat ainoastaan edullisimpaan Starter-pakettiin (130, 2000 tokenia, 100 ONEa) ja OneCoinin arvo nousee 50 euroon, saat tuottoa lähes Kaikki on mahdollista ja vain taivas on rajana, sen on näyttänyt Bitcoinin historia ja arvonnousu, ja vahvasti myöskin OneCoinin jo menestyksekkäät tapahtumat erittäin potentiaalisin ja realistisin tulevaisuudennäkymin. Jokainen päättää itse riskitasostaan, sijoitustensa määrästä, sekä strategiastaan; lyhyen tähtäimen nopea tuotto, pitkän ajanjakson maksimoitu tuotto, vai balansoitu strategia (nopealla aikataululla sijoitussummansa kotiuttaminen yhdistettynä pidemmän aikajänteen maksimoituun tuottoon).

11 Muuta OneCoinista Kryptovaluutoiden kursseja (myös ONE) voi seurata seuraavalta sivustolta: Koska OneCoin on toistaiseksi vain sisäisessä pörssissä, ei kaikki kurssisivustot noteeraa sitä vielä. Viereinen kurssikaavio syyskuulta 2015, jolloin OneCoinin arvo oli n. 563 miljoonaa euroa. Päivämäärällä on sen arvo hieman vajaat 900 miljoonaa, eli dollareissa miljardin raja on jo mennyt rikki. Erittäin hyvää pohdiskelua OneCoinista puolueettomasti: Näin liityt OneCoin-juna puksuttaa kovaa vauhtia, ja toivotan myös Sinut mukaan. Itse olen jo kyydissä, ja samalla voisin auttaa myös Sinua! Joka tapauksessa jäseniä tulee koko ajan lisää, ja joka tapauksessa myös OneCoinin arvo nousee. Haluatko sinä olla mukana nousukiidossa? Joka puolella maailmaa on vasta vähän jäseniä mukana, mutta Aasia määrää tällä hetkellä tahdin. Vaikka Kiinassa on mukana eniten jäseniä , niin sekin on vähäinen määrä Kiinan väkilukuun nähden, mikä on yli , eli kaikki on suhteellista. Tässä henkilökohtainen suosittelulinkkini minkä kautta voit liittyä: Ollaan yhteyksissä ja jutellaan lisää. Mieti mieltäsi askarruttavia kysymyksiä tai epäselviä asioita aiheeseen liittyen, niin kerron niistä Sinulle. Kryptoterveisin, Jussi

ONECOIN UUDEN AJAN KRYPTOVALUUTTA. Päivitetty 9.2.2016

ONECOIN UUDEN AJAN KRYPTOVALUUTTA. Päivitetty 9.2.2016 ONECOIN UUDEN AJAN KRYPTOVALUUTTA Päivitetty 9.2.2016 OneCoin Yksi ja sama valuutta kaikkialla! Rahan siirrot nopeammin ja edullisemmin E-lompakko Tulossa kauppapaikkoja ympäri maailmaa Nopeimmin 1 miljardin

Lisätiedot

MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA?

MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA? ONECOIN UUDEN AJAN KRYPTOVALUUTTA Päivitetty 5.10.2015 MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA? Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää kryptografiaa turvallisuudenvarmistamiseksija väärentämisenestämiseksi.

Lisätiedot

KAUPPALEHTI Perjantaina 24. lokakuuta 2014

KAUPPALEHTI Perjantaina 24. lokakuuta 2014 ONECOIN TULEVAISUUDEN VALUUTTA KAUPPALEHTI Perjantaina 24. lokakuuta 2014 MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA? Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää kryptografiaa turvallisuuden varmistamiseksi ja väärentämisen

Lisätiedot

Tervetuloa ajan hermolle! Tarvitaan vain ripaus rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta.

Tervetuloa ajan hermolle! Tarvitaan vain ripaus rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta. Tervetuloa OneCoin! Ainoa yhtiön virallinen sivusto on www.onecoin.eu https://www.onecoin.eu/signup/blackmax Tervetuloa ajan hermolle! Tarvitaan vain ripaus rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta. Sinulla

Lisätiedot

MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA?

MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA? ONECOIN MIKÄ ON KRYPTOVALUUTTA? Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, joka käyttää kryptografiaa turvallisuuden varmistamiseksi ja väärentämisen estämiseksi. Ensimmäinen kryptovaluutta oli Bitcoin,

Lisätiedot

Agenda. OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio. OneCoin - Verkosto. OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista

Agenda. OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio. OneCoin - Verkosto. OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista ONECOIN Agenda OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio OneCoin - Verkosto OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista Mahdollisuuden tarkistuslista 1. Mikä on OneCoin? 2. Ketkä

Lisätiedot

7 helppoa askelta päästä mukaan OneCoin liiketoimintaan?

7 helppoa askelta päästä mukaan OneCoin liiketoimintaan? 7 helppoa askelta päästä mukaan OneCoin liiketoimintaan? Miten saan omat ostokseni tuottamaan? Seppo Metsälä 2015!1 Miten pääsen helposti mukaan? Tässä ohjeet miten hankit koulutuspaketin ja miten pääset

Lisätiedot

Agenda. OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio. OneCoin - Verkosto. OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista

Agenda. OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio. OneCoin - Verkosto. OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista ONECOIN Agenda OneCoin - Keitä me olemme? OneCoin - Konsepti ja visio OneCoin - Verkosto OneCoin - Tavoite : yksi maailman Top 3 kryptovaluutoista Mahdollisuuden tarkistuslista 1. Mikä on OneCoin? 2. Ketkä

Lisätiedot

Uuden palkkiojärjestelmän usein kysytyt kysymykset

Uuden palkkiojärjestelmän usein kysytyt kysymykset Uuden palkkiojärjestelmän usein kysytyt kysymykset Tärkeimmät kysymykset 1. K: Miksi Young Living teki muutoksia palkkiojärjestelmään? V: Muutimme palkkiojärjestelmää, jotta jälleenmyyjien on helpompi

Lisätiedot

Juha on ollut verkostomarkkinoinnissa mukana 26v, joista aasian markkinoilla 15v.

Juha on ollut verkostomarkkinoinnissa mukana 26v, joista aasian markkinoilla 15v. Tampereen Mega Event 30.08.2015. Mukana olleena tallenteelta purkanut nikari Juha Parhiala - OneCoin konsepti syntyhetket ja tulevaisuus ONECOIN KONSEPTIN SYNTY Juha on ollut verkostomarkkinoinnissa mukana

Lisätiedot

Oletko Bull, Bear vai Chicken?

Oletko Bull, Bear vai Chicken? www.handelsbanken.fi/bullbear Handelsbankenin bull & Bear -sertifikaatit Oletko Bull, Bear vai Chicken? Bull Valmiina hyökkäykseen sarvet ojossa uskoen markkinan nousuun. Mikäli olet oikeassa, saat nousun

Lisätiedot

-miksi lause 'ensimmäisenä aloittaneet tienaavat kaiken rahan' ei pidä paikkaansa?

-miksi lause 'ensimmäisenä aloittaneet tienaavat kaiken rahan' ei pidä paikkaansa? Mitä on MLM! Monitasomarkkinoinnin perusasioita: -Historia -Mistä raha tulee? -mitä on 'vivuttaminen'? -miksi siitä puhutaan?(6 kk esimerkki) -organisaatimalli *binäärinen organisaatiomalli *ylivuoto -palkkiojärjestelmä

Lisätiedot

Paypal tilin avaaminen, ohjeita ja neuvoja suomenkielellä.

Paypal tilin avaaminen, ohjeita ja neuvoja suomenkielellä. Paypal tilin avaaminen, ohjeita ja neuvoja suomenkielellä. ALUKSI LUO SÄHKÖPOSTIOSOITE PAYPAL TILIÄSI VARTEN: Esim. ilmainen Hotmail -sähköpostitili käy tähän tarkoitukseen hyvin. Muista kirjoittaa salanat

Lisätiedot

WinClub. Sijoitusklubi valuuttakaupasta kiinnostuneille

WinClub. Sijoitusklubi valuuttakaupasta kiinnostuneille WinClub Sijoitusklubi valuuttakaupasta kiinnostuneille Tämän esityksen taustasta Kuulin ensimmäisen kerran WinClubista syksyllä 2003 Kiinnostuin ja sijoitin kesällä 2004 pienen panoksen kokeeksi Haastattelin

Lisätiedot

KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN

KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN KICK ASS! FACEBOOK-MARKKINOINNILLA MATKAILULIIKETOIMINTA KASVUUN Marko Pyhäjärvi PUHEENVUORON TAVOITE On olemassa miljoonia eri keinoja vauhdittaa matkailuyrityksen myyntiä, ja Facebookmarkkinointi on

Lisätiedot

AFFILIATE- MARKKINOINTIREVOLUUTIO

AFFILIATE- MARKKINOINTIREVOLUUTIO AFFILIATE- MARKKINOINTIREVOLUUTIO HAKEMISTO 1. LIITTYMINEN 2. AKTIVOINTI 3. PÄTEVÖITYMINEN 4. ASIAKASVOLYYMI 5. NEW CUSTOMER BONUS 6. CUSTOMER REFERRAL OHJELMA 7. ASIAKASEDUT 8. PREMIER CLUB & FRENZY/DOUBLE

Lisätiedot

Miksi yrittäjyys kannattaa?

Miksi yrittäjyys kannattaa? STRATEGIAKAT SAUS Miksi yrittäjyys kannattaa? 1. Saat päättää omasta ajankäytöstäsi 2. Olet itse oma pomosi 3. Vain taivas on rajana 4. Pääset maksimoimaan kykysi 5. Saat vapautta 6. Voit tehdä sitä, mitä

Lisätiedot

1.6.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info

1.6.2014 Copyright www.videomarkkinointi.info 1 5. Palkkiot Tervetuloa viidennelle jaksolle! Tässä jaksossa käymme läpi eri palkkiot ja miten pätevöidytään saamaan palkkioita. Kurssin sisältö 1. Suoramyyntikomissio 2. Eagle Club bonukset 3. Director

Lisätiedot

Tässä keskitymme palveluiden kehittämiseen ja niistä viestimiseen jotta osaaminen olisi nähtävissä tuotteena. Aluksi jako neljään.

Tässä keskitymme palveluiden kehittämiseen ja niistä viestimiseen jotta osaaminen olisi nähtävissä tuotteena. Aluksi jako neljään. 28.12.2007 HN Palvelun tuotteistaminen, palvelutuote Miksi on oltava tuote? Jotta olisi jotain myytävää! Voiko osaaminen olla tuote? Tässä keskitymme palveluiden kehittämiseen ja niistä viestimiseen jotta

Lisätiedot

EK-SYL Kansainväliset koulutusmarkkinat, uhkia ja mahdollisuuksia Seminaari 25.9.2012 Helsinki. Kansainväliset koulutusmarkkinat

EK-SYL Kansainväliset koulutusmarkkinat, uhkia ja mahdollisuuksia Seminaari 25.9.2012 Helsinki. Kansainväliset koulutusmarkkinat EK-SYL Kansainväliset koulutusmarkkinat, uhkia ja mahdollisuuksia Seminaari 25.9.2012 Helsinki Kansainväliset koulutusmarkkinat Seppo Hölttä Tampereen yliopisto Johtamiskorkeakoulu Higher Education Group

Lisätiedot

YRITTÄJÄTESTIN YHTEENVETO

YRITTÄJÄTESTIN YHTEENVETO YRITTÄJÄTESTIN YHTEENVETO Alla oleva kaavio kuvastaa tehdyn testin tuloksia eri osa-alueilla. Kaavion alla on arviot tilanteestasi koskien henkilökohtaisia ominaisuuksiasi, kokemusta ja osaamista, markkinoita

Lisätiedot

Banana Split -peli. Toinen kierros Hyvin todennäköisesti ryhmien yhteenlaskettu rahasumma on suurempi kuin 30 senttiä. Ryhmien

Banana Split -peli. Toinen kierros Hyvin todennäköisesti ryhmien yhteenlaskettu rahasumma on suurempi kuin 30 senttiä. Ryhmien Banana Split -peli Tavoite Esitellä banaanin tuotantoketju (mitä banaanille tapahtuu ennen kuin se on kuluttajalla) ja keskustella kuka saa mitä banaanin hinnasta. Kuinka peliä pelataan Jaa ryhmä viiteen

Lisätiedot

HUOLTAJAN OHJE TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN HUOLTAJAKSI ILMOITTAUTUMINEN REKISTERÖITYMINEN

HUOLTAJAN OHJE TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN HUOLTAJAKSI ILMOITTAUTUMINEN REKISTERÖITYMINEN 3.2.2016 vj Oikeudet: huoltaja HUOLTAJAN OHJE Tämä ohje on tarkoitettu partiolaisen huoltajalle. Ohjeesta selviää kuinka huoltaja voi toimia huollettavansa partiojäsenyyteen liittyvissä asioissa. Huoltajalla,

Lisätiedot

SIJOITTAJAN OPAS ETF-rahastoihin

SIJOITTAJAN OPAS ETF-rahastoihin SIJOITTAJAN OPAS ETF-rahastoihin Pörssinoteerattu rahasto eli ETF (Exchange-Traded Fund) on rahasto, jolla voidaan käydä kauppaa pörssissä. ETF:ien avulla yksityissijoittajalla on mahdollisuus sijoittaa

Lisätiedot

Loyalty Program Bonus

Loyalty Program Bonus on ohjelma, jonka GPP on luonut motivoidakseen jäseniänsä edistämään ohjelmaa jotta voitaisiin saada 100,000 vakuutuskirjaa mahdollisimman pian. Raha on aina ollut oikein hyvä motivoija, tästä syystä teidät

Lisätiedot

ALTCOIN TRADING FUTURE ON TÄSTÄ! Altneuro toivottaa sinut tervetulleeksi nopeimmin kasvava altcoin-kaupankäyntialusta missä kaikkea hallitsee

ALTCOIN TRADING FUTURE ON TÄSTÄ! Altneuro toivottaa sinut tervetulleeksi nopeimmin kasvava altcoin-kaupankäyntialusta missä kaikkea hallitsee www.altneuro.com ALTCOIN TRADING FUTURE ON TÄSTÄ! Altneuro toivottaa sinut tervetulleeksi nopeimmin kasvava altcoin-kaupankäyntialusta missä kaikkea hallitsee älykkäin tekniikka tietokoneen neurotiede.

Lisätiedot

Kolikon tie Koululaistehtävät

Kolikon tie Koululaistehtävät Kolikon tie Koululaistehtävät I Tehtävät ennen Heureka-vierailua Rahojen ja Suomen Rahapajan historia 1. Ota selvää missä ja milloin raha otettiin ensimmäisen kerran käyttöön. 2. Minkälaisia ensimmäiset

Lisätiedot

HUOLTAJAN OHJE TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

HUOLTAJAN OHJE TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Versio Oikeudet: 31.8.2015 vj huoltaja HUOLTAJAN OHJE Tämä ohje on tarkoitettu partiolaisen huoltajalle. Ohjeesta selviää kuinka huoltaja voi toimia huollettavansa partiojäsenyyteen liittyvissä asioissa.

Lisätiedot

Metson menestystekijät Pörssisäätiön pörssi-ilta 28.3.2014 Espoo Matti Kähkönen Toimitusjohtaja

Metson menestystekijät Pörssisäätiön pörssi-ilta 28.3.2014 Espoo Matti Kähkönen Toimitusjohtaja Metson menestystekijät Pörssisäätiön pörssi-ilta 28.3.2014 Espoo Matti Kähkönen Toimitusjohtaja Sisältö Metso yrityksenä Strategiamme Taloudellinen kehitys 2 Metso Pörssi-ilta 28.3.2014 Terveys-, turvallisuus-

Lisätiedot

Perinteinen Ruja Ignatovan esittely. Saavutukset ja aikaisemmat tekemiset näkyvät ruudulla Hänestä tullaan kuulemaan vielä monessa mediassa.

Perinteinen Ruja Ignatovan esittely. Saavutukset ja aikaisemmat tekemiset näkyvät ruudulla Hänestä tullaan kuulemaan vielä monessa mediassa. Verkko LTE Sivu1 Sivu2 Sivu3 Sivu4 Sivu5 Sivu6 Sivu7 Sivu 8 Säädätä kuuntelijan ruudun kuva mahdollisimman suureksi. (PC), pidä Ctrl-näppäin pohjassa ja napauta + tai näppäintä säätöä varten. Kerro oma

Lisätiedot

Miksi yrittäjyys kannattaa?

Miksi yrittäjyys kannattaa? STRATEGIAKAT SAUS Miksi yrittäjyys kannattaa? 1. Saat päättää omasta ajankäytöstäsi 2. Olet itse oma pomosi 3. Vain taivas on rajana 4. Pääset maksimoimaan kykysi 5. Saat vapautta 6. Voit tehdä sitä, mitä

Lisätiedot

Altian tulospalkkio 2014

Altian tulospalkkio 2014 Altian tulospalkkio 2014 palkkio on osa Altian palkitsemiskokonaisuutta. palkkio-ohjelmista päätetään vuosittain. palkkio maksetaan joko kerran vuodessa tai useammin tuotantopalkkiona tai myyntipalkkiona.

Lisätiedot

Mikä on Twitter? Rekisteröityminen

Mikä on Twitter? Rekisteröityminen Mikä on Twitter? Twitter on suosittu yhteisö ja mikroblogipalvelu, jonka välityksellä yritykset, ystävät ja perheenjäsenet voivat kommunikoida keskenään. Twitterin käyttö vastaa kysymykseen mitä teet tällä

Lisätiedot

Yritys. Eqology on norjalainen yritys, joka kehittää luonnonmukaisia ravintolisiä ja ihonhoitotuotteita. Yritys on perustettu 1998.

Yritys. Eqology on norjalainen yritys, joka kehittää luonnonmukaisia ravintolisiä ja ihonhoitotuotteita. Yritys on perustettu 1998. Ala Verkostomarkkinointi eli suoramyynti on tehokkain tapa saada näkyvyyttä ja jakaa tuotteita suoraan kuluttajille. Osallistumalla siihen voit luoda oman yrityksen ilman suuria investointeja ja työskennellä

Lisätiedot

Ahlstrom Tiekartta kohti parempaa tulosta

Ahlstrom Tiekartta kohti parempaa tulosta Ahlstrom Tiekartta kohti parempaa tulosta Sakari Ahdekivi Talousjohtaja Rahapäivä 2015 17.9.2015 Ahlstrom tänään Korkealaatuisia kuitupohjaisia materiaaleja valmistava yritys Noin 3 400 työntekijää 22

Lisätiedot

Käy kauppaa RBS minifutuureilla FIM Direct Pro -palvelulla

Käy kauppaa RBS minifutuureilla FIM Direct Pro -palvelulla Käy kauppaa RBS minifutuureilla FIM Direct Pro -palvelulla Kaupankäynti RBS minifutuureilla on kasvanut voimakkaasti viimeisen kahden vuoden aikana. Haluamme tällä lyhyellä oppaalla lisätä ymmärrystä näihin

Lisätiedot

RBS Warrantit NOKIA DAX. SIP Nordic AB Alexander Tiainen Maaliskuu 2011

RBS Warrantit NOKIA DAX. SIP Nordic AB Alexander Tiainen Maaliskuu 2011 RBS Warrantit DAX NOKIA SIP Nordic AB Alexander Tiainen Maaliskuu 2011 RBS Warrantit Ensimmäiset warrantit Suomen markkinoille Kaksi kohde-etuutta kilpailukykyisillä ehdoilla ; DAX ja NOKIA Hyvät spreadit

Lisätiedot

Mikä on facebook? Rekisteröityminen

Mikä on facebook? Rekisteröityminen Mikä on facebook? Facebook on Internetissä toimiva sosiaalinen palvelu, jonka tarkoituksena on yhdistää ystäviä, työ ja opiskelu kavereita ja tuttuja. Ihmiset käyttävät facebookkia ollakseen yhteydessä

Lisätiedot

Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics www.hanken.fi

Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics www.hanken.fi Sijoittajan sanastoa Pörssisäätiön sijoituskoulu VERO 2014 Prof. Minna Martikainen Hanken School of Economics, Finland Sijoitusmaailman termistö ja logiikka, omat toimet ja näin luen. SIJOITUSMAAILMAN

Lisätiedot

Aldata Solution Oyj. Yhtiökokous 15.4.2004

Aldata Solution Oyj. Yhtiökokous 15.4.2004 Aldata Solution Oyj Yhtiökokous 15.4.2004 Matti Hietala, toimitusjohtaja Aldata Solution Oyj lyhyesti Perustettu 1988 Toimiala Aldata kehittää, markkinoi ja asentaa integroituja kaupan ohjelmistoratkaisuja.

Lisätiedot

Aktiivinen pörssikauppa Mini-futuureilla

Aktiivinen pörssikauppa Mini-futuureilla RBS MINI-FUTUURIT, WARRANTIT, OPEN END SERTIFIKAATIT Aktiivinen pörssikauppa Mini-futuureilla Mika Raukko, SIP Nordic Oy www.aktiiviporssikauppa.com Agenda Mini-futuurit Mikä on Mini-futuuri? Kohde-etuudet

Lisätiedot

Pelastakaa sosiaalinen media markkinoinnilta!

Pelastakaa sosiaalinen media markkinoinnilta! Pelastakaa sosiaalinen media markkinoinnilta! Viisi totuutta sosiaalisesta mediasta 1. Facebook on uusi Internet. 2. Yritys ei ole enää kuningas. 3. Suosittelu on sosiaalisen median tärkein liiketoimintatavoite.

Lisätiedot

PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS. F-Secure Oyj

PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS. F-Secure Oyj PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS F-Secure Oyj 4. huhtikuuta 2016 Sisällys Hallituksen ja yhtiön johtoryhmän jäsenten palkitseminen... 3 Hallitus... 3 Hallituksen palkitseminen... 3 Toimitusjohtaja... 3 Johtoryhmän

Lisätiedot

Tämä palkka- ja palkkioselvitys on laadittu Suomen listayhtiöiden hallinnointikoodin luvun 7, Palkitseminen, mukaisesti.

Tämä palkka- ja palkkioselvitys on laadittu Suomen listayhtiöiden hallinnointikoodin luvun 7, Palkitseminen, mukaisesti. EXEL COMPOSITES OYJ:N PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS Tämä palkka- ja palkkioselvitys on laadittu Suomen listayhtiöiden hallinnointikoodin luvun 7, Palkitseminen, mukaisesti. Palkitsemisjärjestelmiin sovellettavat

Lisätiedot

Jos osaat säästää rahaa, osaat myös tehdä sitä.

Jos osaat säästää rahaa, osaat myös tehdä sitä. Säästösopimus Jos osaat säästää rahaa, osaat myös tehdä sitä. Sijoittaminen on järkevä tapa vaurastua Mandatum Lifen Säästösopimus on aktiiviseen säästämiseen ja sijoittamiseen sopiva kapitalisaatiosopimus.

Lisätiedot

Prosentti- ja korkolaskut 1

Prosentti- ja korkolaskut 1 Prosentti- ja korkolaskut 1 Prosentti on sadasosa jostakin, kuten sentti eurosta ja senttimetri metristä. Yksi ruutu on 1 prosentti koko neliöstä, eli 1% Kuinka monta prosenttia on vihreitä ruutuja neliöstä?

Lisätiedot

Rahoitusriskit ja johdannaiset Luentokurssi kevät 2011 Lehtori Matti Estola

Rahoitusriskit ja johdannaiset Luentokurssi kevät 2011 Lehtori Matti Estola Rahoitusriskit ja johdannaiset Luentokurssi kevät 2011 Lehtori Matti Estola Itä-Suomen yliopisto, Yhteiskunta- ja Kauppatieteiden tiedekunta, Oikeustieteiden laitos, kansantaloustiede Luennot 22 t, harjoitukset

Lisätiedot

Amway Partner Stores. Din online-mulighed fra Amway

Amway Partner Stores. Din online-mulighed fra Amway Amway Partner Stores Pyydämme sinua lukemaan nämä sivut, ennen kuin ostat tuotteita Amivon yhteistyöyritysten verkkokaupoista. Amivon yhteistyöyrityksiä koskeva ohjelma tarjoaa ostosmahdollisuuksia, jotka

Lisätiedot

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Versio Vastuu: 31.8.2015 vj Partiolainen tai huoltaja JÄSENTIETOJEN PÄIVITTÄMINEN Yhteystietojen päivittäminen ja jäsenkortin tulostaminen tehdään suoraan partiorekisteri Kuksassa. Tämän voi tehdä joko

Lisätiedot

Orion Oyj, Yritysesittely. Hämeen osakesäästäjien sijoituskerho Jarno Lönnqvist 25.10.2012

Orion Oyj, Yritysesittely. Hämeen osakesäästäjien sijoituskerho Jarno Lönnqvist 25.10.2012 Orion Oyj, Yritysesittely Hämeen osakesäästäjien sijoituskerho Jarno Lönnqvist 25.10.2012 Kaikki tässä esityksessä sekä myös puheessani olevat viittaukset tulevaisuuteen ovat vain minun omia mielipiteitäni.

Lisätiedot

Osavuosikatsaus 1.1. 30.9.2013 [tilintarkastamaton]

Osavuosikatsaus 1.1. 30.9.2013 [tilintarkastamaton] Osavuosikatsaus 1.1. 30.9.2013 [tilintarkastamaton] Kohti kansainvälistymistä Kolmannen vuosineljänneksen liikevaihto+korkotuotot nousivat 13.7% edellisvuodesta ja olivat EUR 4.3m (EUR 3.8m Q3/2012). Vuoden

Lisätiedot

OSA 5: MARKKINOINNIN KILPAILUKEINOT

OSA 5: MARKKINOINNIN KILPAILUKEINOT OSA 5: MARKKINOINNIN KILPAILUKEINOT Markkinointi on Asiakaslähtöistä ajattelu Tuote-, hinta-, jakelutie- ja viestintäratkaisujen tekemistä ja toimenpiteiden toteuttamista mahdollisimman hyvän taloudellisen

Lisätiedot

KUMPI OHJAA, STRATEGIA VAI BUDJETTI?

KUMPI OHJAA, STRATEGIA VAI BUDJETTI? KUMPI OHJAA, STRATEGIA VAI BUDJETTI? Aalto University Executive Education Teemu Malmi Professori, AUSB WORKSHOP Alustus: Budjetti ohjaa, kaikki hyvin? Keskustelu pöydissä Yhteenveto Alustus: Miten varmistan,

Lisätiedot

Kanta-palvelut vauvasta vaariin ja mummiin

Kanta-palvelut vauvasta vaariin ja mummiin Kanta-palvelut vauvasta vaariin ja mummiin Sähköinen resepti Potilastiedon arkisto Kanta-palvelut ovat ulottuvillasi asuitpa missä päin Suomea hyvänsä. Sekä julkisen terveydenhuollon että yksityisen terveydenhuollon

Lisätiedot

Tervetuloa. Pyydämme hiljaisuutta esitelmän aikana. Kysymyksille on varattu aikaa ihan lopuksi

Tervetuloa. Pyydämme hiljaisuutta esitelmän aikana. Kysymyksille on varattu aikaa ihan lopuksi Business Overview Tervetuloa? Pyydämme hiljaisuutta esitelmän aikana Kysymyksille on varattu aikaa ihan lopuksi Laitathan matkapuhelimesi äänettömälle Haluaisitko sinä Lisätuloja Osa-aika- tai täysipäivätyötä

Lisätiedot

Kamux Puolivuosikatsaus tammi kesäkuu 2019

Kamux Puolivuosikatsaus tammi kesäkuu 2019 Kamux Puolivuosikatsaus tammi kesäkuu 2019 23.8.2019 Toimitusjohtaja Juha Kalliokoski Talousjohtaja Marko Lehtonen Sisältö Puolivuosikatsaus 2019 Q2/2019 lyhyesti Taloudellinen kehitys Näkymät ja taloudelliset

Lisätiedot

KONEen yhtiökokous helmikuuta 2015 Henrik Ehrnrooth, toimitusjohtaja

KONEen yhtiökokous helmikuuta 2015 Henrik Ehrnrooth, toimitusjohtaja KONEen yhtiökokous 2015 23. helmikuuta 2015 Henrik Ehrnrooth, toimitusjohtaja 2014: Kannattava kasvu jatkui 2014 2013 Historiallinen muutos Vertailukelpoinen muutos Saadut tilaukset Me 6 812,6 6 151,0

Lisätiedot

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä.

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. 1 Lapsen nimi: Ikä: Haastattelija: PVM: ALKUNAUHOITUS Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. OSA

Lisätiedot

Isännöinti ja omistaminen

Isännöinti ja omistaminen Isännöinti ja omistaminen Tero Heikkilä 6.10.2017 KIRA-Akatemia ISÄNNÖINTILIITTO EDISTÄÄ TEHOKKAASTI JÄSENTENSÄ ETUJA. 1 Isännöinti: - kolme faktaa - unelma - tulevaisuus Isännöinti on nosteessa Asumisen

Lisätiedot

Hajauttamisen perusteet

Hajauttamisen perusteet Hajauttamisen perusteet Sisältö 1. Miksi hajauttaa sijoituksia? 2. Ajallinen hajauttaminen 3. Hajautus omaisuusluokissa 4. Toimialakohtainen hajauttaminen 5. Hajauttaminen yhtiön koon mukaan 6. Maantieteellinen

Lisätiedot

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Suomen markka-ajan kolikoiden pikahinnasto 2008

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Suomen markka-ajan kolikoiden pikahinnasto 2008 Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Suomen markka-ajan kolikoiden pikahinnasto 2008 A Kiinnostava aina kaikissa kuntoluokissa. Tarjoa! B Kiinnostava hyväkuntoisena. Tuo näytille. C Kiinnostava vain lyöntikiiltoisena

Lisätiedot

JOM Silkkitie & Komodo -rahastot

JOM Silkkitie & Komodo -rahastot JOM Silkkitie & Komodo -rahastot JOM Rahastoyhtiö JOM Rahastoyhtiö Oy on Suomeen rekisteröity Aasian osakemarkkinoihin erikoistunut rahastoyhtiö. Hallinnoimme kahta aktiivisesti suoraan osakemarkkinoille

Lisätiedot

EQOLOGYSSA ASIAKAS: LIIKEKUMPPANI: voit olla joko asiakas tai liikekumppani

EQOLOGYSSA ASIAKAS: LIIKEKUMPPANI: voit olla joko asiakas tai liikekumppani EQOLOGYSSA voit olla joko asiakas tai liikekumppani ASIAKAS: Ainutlaatuisia tuotteita Ilmainen asiakaslehti Hyviä tarjouksia LIIKEKUMPPANI: Olet oma pomosi Tiimityöskentelyä Henkilökohtaista kehittymistä

Lisätiedot

Valmentajalisenssi. Käyttöohjeet

Valmentajalisenssi. Käyttöohjeet Valmentajalisenssi Käyttöohjeet Valmentajalisenssi on maksullinen TrainIt-palvelun lisäosa, joka tarkoitettu valmentajien ja Personal Trainereiden käyttöön. Valmentajaominaisuuksien avulla voit valmentaa

Lisätiedot

KONEen osavuosikatsaus tammi syyskuulta 2013

KONEen osavuosikatsaus tammi syyskuulta 2013 KONEen osavuosikatsaus tammi syyskuulta 2013 22. lokakuuta 2013 Matti Alahuhta, toimitusjohtaja KONE pitää matkustajat liikkeessä liukuporrasinnovaatioilla. KONEen viimeisin liukuporrasinnovaatio, KONE

Lisätiedot

Yleiskatsaus. Jos et ole vielä uutiskirjeen tilaaja, klikkaa TÄSTÄ tai lähetä sähköpostia osoitteeseen listatut@sipnordic.fi

Yleiskatsaus. Jos et ole vielä uutiskirjeen tilaaja, klikkaa TÄSTÄ tai lähetä sähköpostia osoitteeseen listatut@sipnordic.fi v.26 Jos et ole vielä uutiskirjeen tilaaja, klikkaa TÄSTÄ tai lähetä sähköpostia osoitteeseen listatut@sipnordic.fi www.aktiiviporssikauppa.com Yleiskatsaus Kohde-etuus Suositus 1 viikko 1 kuukausi LONG-tuote

Lisätiedot

Globalistoituva kauppa - verkkokauppa kasvun moottorina

Globalistoituva kauppa - verkkokauppa kasvun moottorina Globalistoituva kauppa - verkkokauppa kasvun moottorina Pasi Ketonen, pasi.ketonen@posti.com Linked: fi.linkedin.com/pub/pasi-ketonen/0/40a/590/en @ KetonenPasi 1 Euroopassa verkkokaupan kasvu on nopeinta

Lisätiedot

Professori Jarmo Leppiniemi SIJOITUSYMPÄRISTÖ TÄNÄÄN Mitä Suomi, pörssiyhtiöt ja palveluiden tuottajat tarjoavat tänään?

Professori Jarmo Leppiniemi SIJOITUSYMPÄRISTÖ TÄNÄÄN Mitä Suomi, pörssiyhtiöt ja palveluiden tuottajat tarjoavat tänään? SIJOITUSRISTEILY 2007 Osakesäästäjien keskusliitto 24.3.2007 Professori Jarmo Leppiniemi SIJOITUSYMPÄRISTÖ TÄNÄÄN Mitä Suomi, pörssiyhtiöt ja palveluiden tuottajat tarjoavat tänään? Le Figaro 17.3.2007:

Lisätiedot

FIRST LOOK. 1 It s in our nature

FIRST LOOK. 1 It s in our nature FIRST LOOK 1 It s in our nature EQOLOGYSSA VOIT OLLA JOKO ASIAKAS TAI LIIKEKUMPPANI ASIAKAS: Ainutlaatuisia tuotteita Ilmainen asiakaslehti Hyviä tarjouksia LIIKEKUMPPANI: Olet oma pomosi Tiimityöskentelyä

Lisätiedot

Pankkijärjestelmä nykykapitalismissa. Rahatalous haltuun -luentosarja Jussi Ahokas 4.11.2014

Pankkijärjestelmä nykykapitalismissa. Rahatalous haltuun -luentosarja Jussi Ahokas 4.11.2014 Pankkijärjestelmä nykykapitalismissa Rahatalous haltuun -luentosarja Jussi Ahokas 4.11.2014 Mistä raha tulee? Luennon sisältö Yksityiset pankit ja keskuspankki Keskuspankit ja rahapolitiikka Rahan endogeenisuus

Lisätiedot

Maksujärjestelmien tuleva kehitys

Maksujärjestelmien tuleva kehitys Maksujärjestelmien tuleva kehitys Suomen Pankki Harry Leinonen 12.10.2004 E-mail:etunimi.sukunimi@bof.fi Mitä on maksaminen 4 Maksaminen on korvauksen tai velan suorittamista 4 Rahalla maksaminen korvasi

Lisätiedot

KONEen osavuosikatsaus tammi kesäkuulta heinäkuuta 2012 Matti Alahuhta, toimitusjohtaja

KONEen osavuosikatsaus tammi kesäkuulta heinäkuuta 2012 Matti Alahuhta, toimitusjohtaja KONEen osavuosikatsaus tammi kesäkuulta 2012 19. heinäkuuta 2012 Matti Alahuhta, toimitusjohtaja Q2 2012: Vahva kehitys jatkui Q2/2012 Q2/2011 Historiallinen muutos Vertailukelpoinen muutos Saadut tilaukset

Lisätiedot

Pakettivolyymit säilyivät ennätyksellisellä tasolla merkittävä tulosparannus viime vuoteen verrattuna

Pakettivolyymit säilyivät ennätyksellisellä tasolla merkittävä tulosparannus viime vuoteen verrattuna Posti Group Oyj Osavuosikatsaus Q3/2018 Pakettivolyymit säilyivät ennätyksellisellä tasolla merkittävä tulosparannus viime vuoteen verrattuna 1 Postin heinä-syyskuun kohokohdat Pakettimäärät jatkoivat

Lisätiedot

Yhtiö ilman visiota on kuin matkustaja ilman määränpäätä

Yhtiö ilman visiota on kuin matkustaja ilman määränpäätä Yhtiö ilman visiota on kuin matkustaja ilman määränpäätä Finnairin strategia toiminut Aasian liikenteessä miljoonan matkustajan kasvu Aasian strategian myötä 2001 visio Pohjolan paras, eturivin eurooppalainen

Lisätiedot

Mitä tilinpäätös kertoo?

Mitä tilinpäätös kertoo? Kati Leppälä 2018 Mitä tilinpäätös kertoo? Tilinpäätös on yrityksestäsi tilikaudelta eli vuosittain tehtävä laskelma, josta selviää yrityksesi tulos ja varallisuus. Tilinpäätös on osa yrityksen valvontajärjestelmää

Lisätiedot

Tilinpäätös Toimitusjohtaja Matti Rihko Raisio Oyj

Tilinpäätös Toimitusjohtaja Matti Rihko Raisio Oyj Tilinpäätös 28 Toimitusjohtaja Matti Rihko Raisio Oyj 12.2.29 Vuosi 28 Liikevaihto kasvoi 2 %:lla vertailuvuodesta ja oli 54, milj. euroa (421,9 milj. e) Liiketulos 28,3 milj. euroa (1,6 milj. e) Ilman

Lisätiedot

tammi-kesäkuu Puolivuosikatsaus Toimitusjohtaja Hannu Martola 2. elokuuta 2019

tammi-kesäkuu Puolivuosikatsaus Toimitusjohtaja Hannu Martola 2. elokuuta 2019 Q2 2019 tammi-kesäkuu Puolivuosikatsaus Toimitusjohtaja Hannu Martola 2. elokuuta 2019 Q2 2019 27,5 M liikevaihto (24,4) 12,8 % liikevaihdon muutos-% (19,5) 4,8 M EBIT (5,2) 17,5 % EBIT-% (21,4) 2 Q2 2019

Lisätiedot

Yksinkertainen on tehokasta. Jaana Timonen Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj 13.5.2009. www.seligson.fi

Yksinkertainen on tehokasta. Jaana Timonen Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj 13.5.2009. www.seligson.fi ETF vai tavallinen osakerahasto? Jaana Timonen Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj 13.5.2009 1 PERUSKÄSITTEET Yksinkertainen on tehokasta. ETF vai rahasto? ETF on nimensä mukaisesti pörssinoteerattu tt rahasto

Lisätiedot

Oriola KD Venäjän kasvaville lääkkeiden vähittäis ja tukkukauppamarkkinoille. Eero Hautaniemi, toimitusjohtaja 17.3.2008

Oriola KD Venäjän kasvaville lääkkeiden vähittäis ja tukkukauppamarkkinoille. Eero Hautaniemi, toimitusjohtaja 17.3.2008 Oriola KD Venäjän kasvaville lääkkeiden vähittäis ja tukkukauppamarkkinoille Eero Hautaniemi, toimitusjohtaja 17.3.2008 Merkittävä strateginen hanke Oriola KD:lle Oriola KD Oyj on allekirjoittanut sopimuksen,

Lisätiedot

Markkinoinnin punainen lanka: tavoitteenasetanta ja strategiavalinnat Jussi Junikka ja Nina Lehtomäki

Markkinoinnin punainen lanka: tavoitteenasetanta ja strategiavalinnat Jussi Junikka ja Nina Lehtomäki Markkinoinnin punainen lanka: tavoitteenasetanta ja strategiavalinnat Jussi Junikka ja Nina Lehtomäki 20.10.2017 Markkinoinnin punainen lanka 20.10. Tavoitteenasetanta ja strategiavalinnat Markkinoinnin

Lisätiedot

Pelastakaa sosiaalinen media markkinoinnilta!

Pelastakaa sosiaalinen media markkinoinnilta! Pelastakaa sosiaalinen media markkinoinnilta! Viisi totuutta sosiaalisesta mediasta 1. Facebook on uusi Internet. 2. Yritys ei ole enää kuningas. 3. Suosittelu on sosiaalisen median tärkein liiketoimintatavoite.

Lisätiedot

PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS

PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS F-Secure Oyj Toukokuu 2018 Sisällys Hallitus ja hallituksen jäsenten palkitseminen... 3 Hallituksen jäsenet... 3 Hallituksen palkitseminen... 3 Toimitusjohtajan ja johtoryhmän

Lisätiedot

Useasti Kysyttyä ja Vastattua

Useasti Kysyttyä ja Vastattua 1. Miksen ostaisi tykkääjiä, seuraajia tai katsojia? Sinun ei kannata ostaa palveluitamme mikäli koet että rahasi kuuluvat oikeastaan kilpailijoidesi taskuun. 2. Miksi ostaisin tykkääjiä, seuraajia tai

Lisätiedot

Facebook koulutus. Kalle Rapi Etelä-Karjalan kylät ry http://kylat.ekarjala.fi

Facebook koulutus. Kalle Rapi Etelä-Karjalan kylät ry http://kylat.ekarjala.fi Facebook koulutus Kalle Rapi Etelä-Karjalan kylät ry http://kylat.ekarjala.fi Facebook, mikä se on? Facebook on Internetissä toimiva mainosrahoitteinen yhteisöpalvelu Sivusto tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden

Lisätiedot

KUIVAKÄYMÄLÄ RAUTAKAUPASTA HAASTEET JA MAHDOLLISUUDET

KUIVAKÄYMÄLÄ RAUTAKAUPASTA HAASTEET JA MAHDOLLISUUDET KUIVAKÄYMÄLÄ RAUTAKAUPASTA HAASTEET JA MAHDOLLISUUDET Käytä kuivana! Sisäkäymälä hankinnasta käyttöön suomenkielinen seminaari 23.8.2012 21.8.2012 Carita Tuli 1 TULI-SÄHKÖ OY EKOKÄYMÄLÖIDEN EDELLÄKÄVIJÄ

Lisätiedot

Finnvera yrityskauppojen ja omistusjärjestelyjen rahoittajana. Aluejohtaja Juha Ketola 6.3.2013

Finnvera yrityskauppojen ja omistusjärjestelyjen rahoittajana. Aluejohtaja Juha Ketola 6.3.2013 Finnvera yrityskauppojen ja omistusjärjestelyjen rahoittajana Aluejohtaja Juha Ketola 6.3.2013 Finnvera yrityskauppojen ja omistusjärjestelyjen rahoittajana Finnveran rahoitus yrityskaupoissa Yrityskaupan

Lisätiedot

KONEen tilinpäätös 2014

KONEen tilinpäätös 2014 Paikallinen huoltotiimi palveluksessasi. Huollon asiantuntijamme päivystävät ympäri vuorokauden ja huoltavat yli miljoonaa laitetta lähes 60 maassa. He pitävät hissit, liukuportaat ja automaattiovet toiminnassa

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Mikael Mäkinen. Varsinainen yhtiökokous 8.3.2011

Toimitusjohtaja Mikael Mäkinen. Varsinainen yhtiökokous 8.3.2011 Toimitusjohtaja Mikael Mäkinen Varsinainen yhtiökokous 8.3.2011 Saadut tilaukset kasvoivat 49 % MEUR 5 000 4 000 3 000 2 000 1 000 0 2006 2007 2008 2009 2010 8.3.2011 3 Liikevaihto oli vuoden 2009 tasolla

Lisätiedot

ANNA JA ALEKSI SETELINVÄÄRENTÄJIEN JÄLJILLÄ

ANNA JA ALEKSI SETELINVÄÄRENTÄJIEN JÄLJILLÄ EURO RUN -PELI www.uudet-eurosetelit.eu ANNA JA ALEKSI SETELINVÄÄRENTÄJIEN JÄLJILLÄ - 2 - Anna ja Aleksi ovat samalla luokalla ja parhaat kaverit. Heillä on tapana joutua erilaisiin seikkailuihin. Taas

Lisätiedot

ANNA JA ALEKSI SETELINVÄÄRENTÄJIEN JÄLJILLÄ

ANNA JA ALEKSI SETELINVÄÄRENTÄJIEN JÄLJILLÄ EURO RUN -PELI www.uudet-eurosetelit.eu ANNA JA ALEKSI SETELINVÄÄRENTÄJIEN JÄLJILLÄ Anna ja Aleksi ovat samalla luokalla ja parhaat kaverit. Heillä on tapana joutua erilaisiin seikkailuihin. Taas alkaa

Lisätiedot

Vakuuta vastapuoli Vinkkejä oman työn esittelemiseen ja markkinointiin

Vakuuta vastapuoli Vinkkejä oman työn esittelemiseen ja markkinointiin Vakuuta vastapuoli Vinkkejä oman työn esittelemiseen ja markkinointiin Heljä Franssila Kulttuuriyrittäjyysluento: Kuvataiteilijat ja tuottajat kohtaavat. 27.10.2014 Frame vahvistaa suomalaisen nykytaiteen

Lisätiedot

- Lähiruokatukku ja -myymälä. LähiPuoti Remes. - Paikallisia Herkkuja -

- Lähiruokatukku ja -myymälä. LähiPuoti Remes. - Paikallisia Herkkuja - - Lähiruokatukku ja -myymälä LähiPuoti Remes - Paikallisia Herkkuja - Yrityksen toiminta: LähiPuoti Remes Oy perustetaan ja toiminta alkaa 2012-2013 vaihteessa, Puotipuksu Kimmo Remes. Lähi- ja luomuruokaa

Lisätiedot

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN TERVETULOA EQOLOGYYN Eqologyn liiketoimintaideana on parantaa ihmisten elämää. «Our business is to change lives» Olemme ylpeitä voidessamme palkita sinun työsi houkuttelevalla tavalla.

Lisätiedot

Tuottoa vertais- ja joukkorahoituslainoista @fellowfinancefi Fellow Finance Oyj Joukkorahoitusta ihmisille ja yrityksille Perustettu 2013 Toimii Suomessa, Saksassa ja Puolassa 165 miljoonaa euroa välitetty

Lisätiedot

KONEen osavuosikatsaus tammi-maaliskuulta 2015

KONEen osavuosikatsaus tammi-maaliskuulta 2015 Elämyksellisiä kauppakeskuksia. Miellyttävä ostosympäristö on avain sekä kauppakeskusten asiakkaiden että kauppiaiden tyytyväisyyteen. Kun liikkuminen keskuksessa on vaivatonta, kävijät viihtyvät ostoksilla

Lisätiedot

Palvelumme. Versa Start. Versa Premium. Versa Julkissektori

Palvelumme. Versa Start. Versa Premium. Versa Julkissektori Aika kasvaa yhdessä Versa Finland Missiomme on yksinkertainen: Autamme asiakkaitamme säästämään ulkoisissa kustannuksissa vaivattomasti, ammattitaitoisesti ja luottamuksella. Yrityspäättäjät tietävät että

Lisätiedot

KONEen osavuosikatsaus tammi syyskuulta lokakuuta 2015 Henrik Ehrnrooth, toimitusjohtaja

KONEen osavuosikatsaus tammi syyskuulta lokakuuta 2015 Henrik Ehrnrooth, toimitusjohtaja KONEen osavuosikatsaus tammi syyskuulta 2015 22. lokakuuta 2015 Henrik Ehrnrooth, toimitusjohtaja Q3 2015: Kannattavaa kasvua ja vahva rahavirta Q3/2015 Q3/2014 Historiallinen muutos Vertailukelpoinen

Lisätiedot

Vastuullinen Sijoittaminen

Vastuullinen Sijoittaminen Vastuullinen Sijoittaminen Mikko Koskela 3/2018 Agenda Mitä vastuullisuus tarkoittaa? Vastuullisuuden valintoja Ovatko trendit sijoittajalle uhkia vai mahdollisuuksia? 2 Mitä vastuullisuus on? Jostakin

Lisätiedot

Exel Compositesin strategia 2014 2018

Exel Compositesin strategia 2014 2018 Exel Compositesin strategia 2014 2018 Toimitusjohtaja Riku Kytömäki 4. marraskuuta 2014 Komposiittien markkinakysynnän odotetaan kasvavan sekä määrässä että arvossa mitattuna Komposiittimarkkinat Materiaalimarkkinoita

Lisätiedot

Osavuosikatsaus 1-6/2014

Osavuosikatsaus 1-6/2014 Osavuosikatsaus 1-6/2014 8.8.2014 Juha Varelius, toimitusjohtaja Katsauskauden pääkohdat Katsauskauden 1-6/2014 pääkohdat Digia-konserni 1-6/2014 1-6/2013 Muutos % Liikevaihto 48 455 51 523-6,0 % Liikevoitto

Lisätiedot