Emme voi taata, että sylilapsen voi varauksen teon jälkeen lisätä varaukseen. Suosittelemme, että teet varauksen vasta vauvan syntymän jälkeen.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Emme voi taata, että sylilapsen voi varauksen teon jälkeen lisätä varaukseen. Suosittelemme, että teet varauksen vasta vauvan syntymän jälkeen."

Transkriptio

1 OPODON MATKAEHDOT Pidätämme itsellämme oikeuden palata asiakkaalle 24 tunnin sisällä varauksen teosta, mikäli lippua ei pystytä kirjoittamaan lipunkirjoituksessa ilmenneen teknisen syyn tai hinnoitteluongelmien vuoksi. Viikonlopun tai pyhien aikana varattaessa, otamme yhteyttä seuraavana arkipäivänä. Tällöin pidätämme oikeuden muuttaa vahvistuksessa ilmoitettua hintaa tai hyvittää rahat asiakkaalle. Ikä Huomaa, että sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta, jotta voit ostaa matkan Opodolta. Käyttäessään Opodon varauspalvelua, ostaja vakuuttaa samalla olevansa 18 vuotta täyttänyt. Tietyt maat eivät ota vastaan alle 18 v. lapsia ilman huoltajaa. Lisätietoja kunkin maan suurlähetystöstä. Sama sääntö pätee tiettyihin hotelleihin. Ota yhteyttä suoraan hotelliin saadaksesi lisätietoja. Opodo ei tee varauksia yksinmatkustaville alle 18-vuotiaille lapsille. Näissä tapauksissa tulee sinun olla yhteydessä suoraan palveluntarjoajaan, esim. lentoyhtiöön. VARAUS Matkustajan nimi ja yhteystiedot antaa matkustajan/matkustajien oikeat nimitiedot. Nimien tulee olla samassa muodossa kuin passissa. Muussa tapauksessa matkalippu saattaa olla käyttökelvoton. Asiakas vastaa mahdollisista lisäkustannuksista nimen muutoksissa, mikäli lentoyhtiö sallii nimenmuutoksen. antaa toimiva sähköpostiosoite varauksen yhteydessä sekä huolehtia sen toimivuudesta sekä oikeinkirjoituksesta. Kommunikointi asiakkaan ja Opodon välillä tapahtuu sähköpostitse varauksen teon jälkeen. Mahdollisesta sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron muutoksesta varauksen teon jälkeen tulee viipymättä ilmoittaa Opodolle. tarkistaa, että sähköpostitse lähetettävä varausvahvistuksen tiedot vastaavat varattua matkaa. Mikäli varausvahvistuksessa on virhe tai varausvahvistus ei tule sähköpostitse heti varauksen teon jälkeen, tulee siitä ilmoittaa viipymättä asiakaspalveluumme. Virheiden korjaamisesta aiheutuvat lisäkustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Alle 2-vuotiaat lapset Alle 2-vuotiailla sylilapsilla ei ole omaa istuinpaikkaa lentokoneessa. Halutessasi voit varata oman istuinpaikan alle 2-vuotiaalle lapselle maksamalla 2-11-vuotiaan lapsen hinnan. Varaukset asiakaspalvelusta. Sylilapselle tai henkilölle, jonka nimeä et tiedä ei voi varata matkaa. Et voi siis tehdä varausta ja antaa nimeksi esim. "vauva", sillä varaukseen annettavien nimitietojen tulee vastata passissa olevia. Emme voi taata, että sylilapsen voi varauksen teon jälkeen lisätä varaukseen. Suosittelemme, että teet varauksen vasta vauvan syntymän jälkeen. Tuplavaraukset Jos olet tehnyt tuplavarauksen, voi lentoyhtiö peruuttaa varaukset. Tämä pätee myös silloin, kun varaukset on tehty eri matkatoimistojen kautta. Tuplavarauksella käsitetään samalle matkustajalle, samalle lentoyhtiölle ja

2 samalle ajankohdalle tehdyt varaukset. Opodo ei vastaa lentoyhtiön peruutuksista tuplavarausten vuoksi. Opodo ei suorita takaisinmaksua näissä tapauksissa. Hinnat Hintamme sisältävät verot, matkustaja- ja lentokenttämaksut sekä palvelumaksut. Hintaan ei sisälly: mahdolliset paikalliset lentokenttäverot. Asiakas maksaa nämä paikan päällä. paikalliset maakuljetukset eikä lentokentän vaihdosta aiheutuvat kuljetuskulut (esim. New York, Lontoo, Pariisi). Asiakas maksaa nämä paikan päällä. luottokortin hallintokulut. Luottokortilla maksettaessa veloitetaan hallintokulut. Hallintokulu lisätään kokonaishintaan maksu-sivulla. Varauksen uudelleen vahvistus Opodo suosittelee, että matkustaja vahvistaa matkansa suoraan lentoyhtiölle viimeistään 72 tuntia ennen paluulentoa. Tämä ei koske Euroopan sisäisiä lentoja. Viisumi, passi ja rokotukset Ostajan / matkustajan vastuulla on tarkistaa kohdemaan viisumi-, passi- ja rokotussäännöt varmistaa, että passi ja viisumi ovat voimassa tarvittavan ajan ja oikeuttavan matkustukseen ko. kohteeseen. Asiakas vastaa näistä aiheutuvista lisäkustannuksista. Lääkeresepti ottaa matkalle mukaan mahdolliset lääkereseptit, mikäli kohdemaa niitä vaatii Kuljetusehdot Ostajan / matkustajan vastuulla on tutustua jokaisen varaukseen sisältyvän lentoyhtiön kuljetusehtoihin, nk. "conditions of carriage for passengers and baggage", lentoyhtiön kotisivuilla. Matkatavarat Ostajan / matkustajan vastuulla on selvittää ko. lentoyhtiön/-yhtiöiden matkatavarasäännöt ja -ehdot. varata erikoismatkatavarat (golfbagi, sukset, eläin, aseet jne.) erikseen. Huomaa, että varauksesta koituu lisämaksu ja, että erikoismatkatavaraa ei voida taata. MAKSU Riippumatta lentoyhtiön säännöistä veloitamme tiliäsi ja lähetämme sinulle liput välittömästi varauksen jälkeen.

3 huolehtia, että tilillä/kortilla on riittävästi katetta varauksen maksun yhteydessä Matkan voi maksaa luottokortilla tai verkkopankin kautta. Luottokortilla maksettaessa veloitetaan hallintokulut. VARAUSVAHVISTUS Loppuunsaatettu varaus päättyy aina vahvistussivulle, joka sisältää varausnumeron. Samalla lähetämme varausvahvistuksen asiakkaan varauksen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.mikäli varauksesi ei päädy varausvahvistussivulle, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme. Älä tee uutta varausta, ennen kuin olet ollut yhteydessä meihin. Emme vastaa mahdollisista tuplavarauksista. Mikäli et vastaanota varausvahvistusta sähköpostitse, tarkista ensin roskapostisuodattimesi ja ota vasta sen jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme. Vinkki: lisää Opodo sähköpostisi osoitekirjaan, jolloin riski olla vastaanottamatta sähköpostia meiltä pienenee. Varausnumero ja -vahvistus ovat asiakkaan todiste Opodon kautta tehdystä varauksesta. ottaa viipymättä yhteyttä Opodoon, mikäli varausnumeroa tai varausvahvistusta ei ole vastaanotettu olla tekemättä uutta varausta ennen, kuin on ollut yhteydessä Opodoon huolehtia sähköpostiosoitteen toimivuudesta sekä oikeinkirjoituksesta, jotta Opodo voi lähettää varausvahvistuksen. Sähköpostiosoitetta käytetään asiakkaan ja Opodon väliseen kommunikointiin varauksen teon jälkeen, esim. aikataulumuutoksissa ilmoittaa mikäli sähköpostiosoite muuttuu varauksen teon jälkeen Varausvahvistuksen tekstiviestitse Tekstiviestipalvelu on lisäpalvelu varausvahvistukselle ja sinulla tulee olla kaikki lähettämämme matkustusdokumentit mukana matkallasi.mikäli matkaasi tulee muutos varauksen jälkeen, tiedotetaan siitä sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse. TIETOA MATKALIPUISTA Toimitus Riippumatta lentoyhtiön säännöistä veloitamme tiliäsi ja lähetämme sinulle liput välittömästi varauksen jälkeen. Lähetämme elektronisen lentolipun sähköpostitse. Paperilippua ei toimiteta vaan voit suorittaa lähtöselvityksen varausnumerollasi jamatkalle/matkalla hyväksyttävällä henkilöllisyystodistuksella. Halpalentoyhtiöt Varatessa lentolipun halpalentoyhtiöllä, esim. EasuJEt, Wizz ja Norwegian varausvahvistuksessa ilmoitetaan kaksi erillistä varausnumeroa. Toista käytetään asioidessa Opodon kanssa ja toinen on lentoyhtiön oma varausnumero, mitä käytetään lennolle sisäänkirjautuessa. Matkalippujen käyttäminen Matkaliput tulee käyttää kokonaan ja siinä järjestyksessä kun ne on kirjoitettu. Lentoyhtiöt ja Opodo pidättää itsellään oikeudet perua ja olla suorittamatta takaisinmaksua matkalipuista, joita ei ole käytetty varatussa järjestyksessä ja kokonaisuudessaan. Mikäli matka on meno-paluu, lipusta ei voi käyttää ainoastaan paluumatkaa, sillä lentoyhtiö peruu tuolloin käyttämättä jääneen menon vuoksi siihen kuuluvan paluumatkan.

4 Yhdensuuntaiset matkat Tietyt maat voivat evätä maahan pääsyn jos matkustat yhdensuuntaisella lipulla eikä sinulla ole osoittaa paluutai jatkolippua maasta. tarkistaa voimassaolevat passi- ja viisumisäännöt yllä mainitun kaltaisille matkoille. PERUUTUKSET JA MUUTOKSET Peruutukset Useat lentoliput eivät ole takaisinmaksukelpoisia. Suosittelemme peruutusturvan hankkimista. Peruutusturva korvaa äkillisestä sairastumisesta, tapaturmasta tai kuolemasta johtuvat peruuntumiset. Peruutukset tulee aina ilmoittaa puhelimitse ennen matkan alkua. Aukioloaikojemme ulkopuolella pyydämme kääntymään suoraan ko. lentoyhtiöön ja ilmoittamaan meille sähköpostitse peruutuksesta. Mikäli lentolipun takaisinmaksu on sallittu, perii Opodo aina peruutusmaksun lentoyhtiön peruutusmaksun lisäksi. Mikäli hyvitys voidaan peruutuksen sattuessa tehdä, veloittaa Opodo hallinnollisen kulun lentoyhtiön kulun lisäksi. Emme hyvitä aikaisemmin veloitettua palvelumaksua, muita maksuja ja mahdollisia lisäpalveluita (poikkeuksena hoitokuluvakuutus). Matka tulee olla peruttuna ennen lähtöä, jotta mahdollinen hyvitys voidaan suorittaa. Muutokset Useat lentoliput eivät ole muutos- tai takaisinmaksukelpoisia. HUOM! Mikäli lentolipun muuttaminen on sallittu, perii Opodo muutoksesta aina lisämaksun lentoyhtiön muutoskulujen lisäksi. Peruutusoikeus etämyynnissä Etämyyntilain mukainen peruutusoikeus ei koske matkoja. AIKATAULUMUUTOKSET aikataulumuutosten tarkistaminen. Aikataulumuutoksista ilmoitamme sähköpostitse siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit varauksen yhteydessä. Joissakin tapauksissa voimme olla yhteydessä myös tekstiviestitse ja/tai puhelimitse. Tarkista siis sähköpostisi ennen matkaasi. Löydät aina ajankohtaiset aikataulut etusivultamme Hae varauksesi - kohdasta. Sinun tulee antaa varausnumero sekä matkustajan sukunimi. Huomaa, että toiminto ei ole käytettävissä, mikäli olet varannut halpalentoyhtiön lennot (esim. Norwegian). Ota näissä tapauksissa yhteyttä suoraan lentoyhtiöön tai asiakaspalveluumme. Opodo ei vastaa mikäli sähköpostia tai tekstiviestiä ei vastaanoteta esim. roskapostisuodattimen asetusten vuoksi.

5 Mikäli lentoyhtiö sallii peruutuksen aikataulumuutoksen vuoksi, hyvitämme lentohinnan lukuunottamatta Opodon käsittelykuluja. Lentoyhtiö ei vastaa erillisellä varauksella olevista lennoista ja niiden menetyksestä aikataulumuutoksen vuoksi. OPODON VASTUU Opodo välittää ainoastaan lentolippuja eikä näin ollen vastaa lentomatkaan, matkatavaroihin, myöhästymisiin tai peruutuksiin jne. liittyvistä tapahtumista. Mikäli näistä asioista on huomautettavaa tai reklamoitavaa, tulee asiakkaan ottaa yhteyttä suoraan kyseessä olevaan lentoyhtiöön. Lentoyhtiö vastaa näistä asioista. Kadonneesta tai rikkoutuneesta matkatavarasta tulee aina ilmoittaa suoraan lentoasemalla vastuussa olevalle lentoyhtiölle. REKLAMAATIOT JA PALAUTTEET Mikäli matkasi aikana tapahtuu jotain, mikä antaa aihetta palautteelle, tulee sinun viipymättä ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan (lentoyhtiö, autovuokraamo, hotelli jne.). Mikäli saat palveluntarjoajalta hyvityksen heti matkasi aikana, ei muita hyvityksiä voi vaatia jälkikäteen. Ota yhteys Opodoon, jos hyvitystä ei ole suoritettu paikanpäällä / matkan aikana. Muista säilyttää kaikki matkaasi ja palautteeseen liittyvät tositteet. Palaute lähetetään kotisivujemme kautta, (katso Kysymyksiä & vastauksia). Ilmoita meille varausnumerosi ja anna selkeä selvitys tapahtuneesta. Reklamaatio tulee tehdä kuukauden sisällä matkan jälkeen. Muussa tapauksessa reklamaatioita ei käsitellä. HOTELLI - ERITYISEHDOT Muutokset ja peruutukset Muutos-, peruutus- ja takaisinmaksusäännöt vaihtelevat eri hotellien välillä. Hotellivaraus tulee perua viimeistään 48 tuntia ennen lähtöä/sisäänkirjautumista, jotta takaisinmaksu voidaan myöntää. Opodo perii lisämaksun hotellin peruutuksesta hotellin perimän lisämaksun lisäksi, mikäli hotellivarauksesta myönnetään takaisinmaksu. Takaisinmaksujen yhteydessä emme hyvitä aikaisemmin veloitettua palvelumaksua, muita maksuja ja mahdollisia lisäpalveluita. Hotelliluokitus Luokitusjärjestelmä on hotellitarjoajan määrittelemä, eikä se välttämättä vastaa virallista luokitusta. Sisäänkirjautuminen Suurin osa välittämistämme hotelleista (mikäli toisin ei mainita) tarjoaa sisäänkirjautumismahdollisuuden puoleen yöhön asti. Sisäänkirjautumisen on aina tapahduttava sinä päivänä, joka on merkitty tulopäiväksi varausvahvistukseesi. Muussa tapauksessa hotellivaraus perutaan eikä siitä myönnetä takaisinmaksua. Huomioi myös hotellin aukioloajat. Vastuullasi on tarkistaa hotellin aukioloaika ja ilmoittaa hotellille siitä poikkeavista sisäänkirjautumisajoista. Hotellit eivät salli useamman henkilön yöpymistä huoneessa, kuin mitä varauksessa on merkitty huonetyypistä

6 riippumatta. Päivystysnumero Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on ongelmia hotellin kanssa. Aukioloaikojemme ulkopuolella ota yhteys hotellitarjoajaamme. Puhelinnumeron löydät varausvahvistuksestasi. Maakuljetus Maakuljetus hotelliin/hotellilta ei sisälly Opodolle maksettuun hintaan. Hotelliverot Tietyt hotellit veloittavat paikallisen hotelliveron. Matkustaja suorittaa nämä maksut paikan päällä. YLEISET KÄYTTÖEHDOT Matkaa, kuljetusta, palvelua tai tuotetta koskeva sopimus solmitaan asiakkaan ja vastaavan toimittajan välillä. Opodo ei vastaa missään olosuhteissa siitä, että kolmas osapuoli (esim. toimittaja, kuten lentoyhtiö tai hotelli tai alihankkija tai muu matkanjärjestäjä) suorittaa tai toimittaa sopimuksen mukaisesti ne kuljetukset, palvelut tai tuotteet, jotka asiakas ostaa. Ostajan / matkustajan vastuulla on tarkistaa kohdemaan viisumi-, läpikulkuviisumi-, passi- ja rokotussäännöt sekä varmistaa, että passi ja viisumi ovat voimassa tarvittavan ajan ja oikeuttavan matkustukseen ko. kohteeseen. Monet maat vaativat, että passin on oltava voimassa 6 kuukautta paluumatkan päivämäärästä. Säännöt muuttuvat jatkuvasti, joten vaikka ennen johonkin kohteeseen ei ole tarvinnut viisumia, voi se nyt olla toisin. Opodo ei vastaa asiakkaalle mistään epäsuorista tai välillisistä vahingoista (mukaan lukien tuotannon tai liikevaihdon väheneminen tai loppuminen, tappiot, jotka johtuvat siitä, että matkaa, kuljetusta, palvelua tai tuotetta ei ole voitu käyttää hyväksi halutulla tavalla, saamatta jäänyt voitto, joka johtuu siitä, että kolmannen osapuolen kanssa tehty sopimus purkautuu tai ettei sitä ole täysin noudatettu tai ettei sitä ole voitu solmia tai siitä seuraava vahingonkorvaus tai vastaavat tappiot tai saamatta jääneet tai pienentyneet voitot), jotka johtuvat kotisivujen tai sen sisällön käytöstä. Yleiset käyttöehdot Nämä käyttöehdot säätelevät kaikkea verkkosivujen ja niiden sisällön käyttöä. Opodo pidättää itsellään oikeuden muuttaa käyttöehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Aineettomat oikeudet Kaikki aineettomat oikeudet (mukaan lukien tekijäoikeudet, tavaramerkkioikeudet ja patentit) verkkosivuihin ja sen sisältöön, mukaan lukien tekstit, luvut, hinnat, aikataulut, kuvat, graafiset kuvat ja kuviot (seuraavassa kaikkia näitä kutsutaan yhteisellä nimellä "sisällöksi") ovat Opodon tai Opodon alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Saat noutaa ja tulostaa kopioita näyttökuvista informaatiota omaan käyttöön haettaessa ja varauksia tehtäessä. Sitä vastoin on kiellettyä käyttää hyväksi web-sivuja ja niiden sisältöä kaupallisesti esim. niiden edelleen jakeluun tai julkaisemiseen ilman Opodon antamaa kirjallista lupaa. Väärinkäyttö Verkkosivuja ja niiden sisältöä ei saa käyttää keinottelutarkoituksessa tai väärien tai vilpillisten varausten

7 tekemiseen - tarkoitusperästä riippumatta. Tämä ja muu väärinkäyttö voi olla rikollista ja voidaan ilmoittaa poliisille. Sitä paitsi se voi johtaa vahingonkorvausvastuuseen. Opodo pidättää itselleen oikeuden estää verkkosivuja tai niiden sisältöä väärinkäyttäneiltä pääsyn kaikille verkkosivuille tai niiden sisältöön tai osaan siitä. Salasanat ja vastaavat Käyttäjän velvollisuuksiin kuuluu pitää kaikki salasanat, käyttäjätunnukset ja muut koodit salaisina ja säilyttää ne asiattomien saavuttamattomissa. Jos käyttäjällä on useita koodeja, joita käytetään verkkosivujen yhteydessä, ne on säilytettävä erillään toisistaan. Käyttäjä vastaa hänen koodeillaan tehdyistä toimista. Koodin kadottaminen tai jo epäilys siitä, että joku asiaankuulumaton on saanut tietoonsa koodin, pitää ilmoittaa välittömästi Opodolle. Linkit Opodo ei ota mitään vastuuta sisällöstä, toimivuudesta, aineistosta yms., joka koskee Opodon verkkosivuille tai verkkosivuilta linkitettyjä muita verkkosivuja. Vastuu Verkkosivujen sisältö voi olla virheellinen tai puutteellinen johtuen teknisistä syistä, kirjoitusvirheistä tai muista syistä. Opodo ei ota vastuulleen sellaisia virheitä tai puutteita. Opodo ei takaa, että sisältöä voi käyttää johonkin tiettyyn tarkoitukseen tai että kolmannen osapuolen tarjoama sisältö on oikea, päivitetty tai täydellinen. Opodo ei takaa myöskään omistajuutta tai tekijänoikeutta kolmannen osapuolen tarjoamaan sisältöön. Käyttäjä hyväksyy, ettei Opodo ole vastuussa seurauksista, jotka johtuvat käyttäjän toiminnasta (tai toiminnan puutteesta), joka perustuu verkkosivujen sisältöön. Opodo ei takaa, että verkkosivuille on tietty pääsy tai tietyt vastausajat. Opodo sanoutuu irti kaikesta vastuusta niin suorista kuin epäsuorista vahingoista tai menetyksistä, jotka syntyvät seurauksena verkkosivujen sisällöstä (tai sen puuttumisesta), tai siitä että verkkosivut eivät toimi tyydyttävästi. Opodon tavoitteena on, että kaiken tietoliikenteen tulee olla vapaa viruksista, mutta Opodo ei ota itselleen vastuuta seurauksista, jotka johtuvat siitä, että tavoitetta ei saavuteta. Sisältö tarjotaan "SELLAISENA KUIN SE ON". TIETTYÄ KULJETUSTA, PALVELUA TAI TUOTETTA KOSKEVA SOPIMUS SOLMITAAN KÄYTTÄJÄN JA VASTAAVAN ALIHANKKIJAN TAI MATKANJÄRJESTÄJÄN VÄLILLÄ. OPODO EI OTA MISSÄÄN OLOSUHTEISSA VASTUUTA SIITÄ, ETTÄ KOLMAS OSAPUOLI (ESIM. ALIHANKKIJA TAI MATKANJÄRJESTÄJÄ) SUORITTAA TAI TOIMITTAA SOPIMUKSEN MUKAISESTI NE KULJETUKSET, PALVELUT TAI TUOTTEET, JOTKA KÄYTTÄJÄ OSTAA. OPODO EI VASTAA MISSÄÄN OLOSUHTEISSA EPÄSUORISTA TAPPIOISTA (MUKAAN LUKIEN TUOTANNON TAI LIIKEVAIHDON VÄHENEMINEN TAI LOPPUMINEN, TAPPIOT, JOTKA JOHTUVAT SIITÄ, ETTÄ KULJETUSTA, PALVELUA TAI TUOTETTA EI OLE VOITU KÄYTTÄÄ HYVÄKSI HALUTULLA TAVALLA, SAAMATTA JÄÄNYT VOITTO, JOKA JOHTUU SIITÄ, ETTÄ KOLMANNEN OSAPUOLEN KANSSA TEHTY SOPIMUS PURKAUTUU TAI ETTEI SITÄ OLE TÄYSIN NOUDATETTU TAI ETTEI SITÄ OLE VOITU SOLMIA (TAI SIITÄ SEURAAVA VAHINGONKORVAUS TAI VASTAAVAT TAPPIOT TAI SAAMATTA JÄÄNEET TAI PIENENTYNEET VOITOT), JOTKA AIHEUTUVAT KÄYTTÄJÄLLE

8 SEURAUKSENA VERKKOSIVUJEN TAI SEN SISÄLLÖN KÄYTTÄMISESTÄ. Sovellettavissa oleva laki Verkkosivuja tai sen käyttöä koskevissa kiistoissa tulee soveltaa Suomen lakia ottamatta huomioon lakivalintasääntöjä. HUOM! Kiistat ja muut ehdot, jotka koskevat käyttäjän ostamaa kuljetusta, tuotetta tai palvelua säädellään siinä sopimuksessa, jonka käyttäjä solmii vastaavan alihankkijan tai matkanjärjestäjän kanssa. HENKILÖTIETOSUOJA Sopimusosapuoli Asiakkaan sopimusosapuolena toimii Opodo AB, Sverige Seuraavassa kerrotaan, miten Opodo käsittelee vastaanottamiaan henkilötietoja. Käsittelyä säätelee tietysti myös henkilötietolaki ja muut säädökset. Varauksen tai tilauksen yhteydessä annat meille henkilötietoja, esim. nimesi, osoitteesi ja korttinumerosi, joita käsitellään sähköisesti. Kolmannelle osapuolelle Opodo luovuttaa henkilötietojasi ainoastaan silloin, kun niitä tarvitaan tilauksesi toteuttamiseksi, hallinnoimiseksi tai veloittamiseksi. Näihin osapuoliin lukeutuvat yritykset ja viranomaiset sekä EU:n ja EEC:n sisällä että ulkopuolella, esim. lentoyhtiöt, hotellit ja muut, joilta varaat palveluja. Käytämme henkilötietojasi markkinointiin vain, jos olet antanut siihen suostumuksesi. Muussa tapauksessa niitä käytetään vain suorittamiesi ostojen toteuttamiseksi. Opodo tekee aktiivisesti työtä henkilötietojen väärinkäytösten ja häviämisten estämiseksi. Erityisesti yritysasiakkaille Yritysasiakkaille tarjotaan mahdollisuus yksinkertaistaa varauksiaan, laskutustaan jne. Tämä edellyttää henkilötietojen käsittelyä meidän tai yhteistyökumppaneidemme tietokannoissa. Tämä tapahtuu vain sinun myöntymykselläsi. Sen annat kirjautuessasi ensimmäistä kertaa palveluumme. Samalla myönnät Opodolle oikeuden käyttää tietoja markkinointitarkoituksiin. Henkilötietosi saatetaan ajaa ristiin muiden Opodorekisterien kanssa päivitystarkoituksiin. Ellet olet käyttänyt käyttäjäprofiiliasi vuoteen, saattaa Opodo poistaa sen. Erityisesti vapaa-ajan asiakkaille Sinä joka olet täyttänyt 18-vuotta voit varata matkoja Opodolta. Varauksen tai tilauksen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käytetään ainoastaan varauksen toteuttamiseeen, hallinnointiin ja veloittamiseen tai tilauksen toimittamiseen (esimerkiksi sähköinen uutiskirje). Virheellisten tietojen oikaisu Opodo oikaisee pyytämättä havaitsemansa virheelliset henkilötiedot. Havaitessasi tästä huolimatta virheellisiä tietoja olemme kiitollisia jos ilmoitat niistä meille, jotta voimme oikaista, estää tai poistaa ne. Sinulla on myös oikeus kerran vuodessa kirjallisesti pyytää tietoa niistä sinua koskevista henkilötiedoista, joita käsitellään. Voit koska tahansa jättää meille ilmoituksen, että sinua koskevia henkilötietoja ei jatkossa saa käyttää suoramarkkinointiin. Henkilötietovastaava Travellink AB, Bodil Månsson, Box 1108, SE

9 Sundbyberg, Ruotsi,(y-tunnus ) Puh: Opodo vastaa käsiteltävistä henkilötiedoista ja voit koska tahansa olla meihin yhteydessä jollakin yllä mainituista tavoista.

TRAVELLINKIN MATKAEHDOT

TRAVELLINKIN MATKAEHDOT TRAVELLINKIN MATKAEHDOT Pidätämme itsellämme oikeuden palata asiakkaalle 24 tunnin sisällä varauksen teosta, mikäli lippua ei pystytä kirjoittamaan lipunkirjoituksessa ilmenneen teknisen syyn tai hinnoitteluongelmien

Lisätiedot

Nämä ehdot koskevat Suomen Matkavaraukset Oy:n kautta tehtyjä lento- ja hotellivarauksia (päivätty ).

Nämä ehdot koskevat Suomen Matkavaraukset Oy:n kautta tehtyjä lento- ja hotellivarauksia (päivätty ). Matkaehdot Nämä ehdot koskevat Suomen Matkavaraukset Oy:n kautta tehtyjä lento- ja hotellivarauksia (päivätty 30.12.2014). Matkan varaaminen ja maksaminen Matkaehdot astuvat voimaan matkustajan varatessa

Lisätiedot

WonderCruises Lisä- ja erityisehdot

WonderCruises Lisä- ja erityisehdot WonderCruises Lisä- ja erityisehdot 1. Yleistä WonderCruises myy ja välittää risteilypaketteja ja pelkkiä risteilyjä, jotka kuuluvat valmismatkalain piiriin ja niihin sovelletaan Yleisiä valmismatkaehtoja

Lisätiedot

Nämä ehdot koskevat Suomen Matkavaraukset Oy:n kautta tehtyjä lento- ja hotellivarauksia (päivätty ).

Nämä ehdot koskevat Suomen Matkavaraukset Oy:n kautta tehtyjä lento- ja hotellivarauksia (päivätty ). Matkaehdot Nämä ehdot koskevat Suomen Matkavaraukset Oy:n kautta tehtyjä lento- ja hotellivarauksia (päivätty 20.4.2015). Matkan varaaminen ja maksaminen Matkaehdot astuvat voimaan matkustajan varatessa

Lisätiedot

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa EROTTAJAN KASINON YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT (VOIMASSA 1.8.2012 ALKAEN) 1. Soveltamisala Näitä Erottajan Kasinon yleisiä varaus- ja peruutusehtoja ( Yleiset Ehdot ) ja Erottajan Kasinon käyttösääntöjä

Lisätiedot

Peruutusten, viivästymisten, matkustusluokan alempaan luokkaan muuttamisen tai koneeseen pääsyn äämisen johdosta

Peruutusten, viivästymisten, matkustusluokan alempaan luokkaan muuttamisen tai koneeseen pääsyn äämisen johdosta Apu ja hyvitys Peruutusten, viivästymisten, matkustusluokan alempaan luokkaan muuttamisen tai koneeseen pääsyn äämisen johdosta Tämä ilmoitus on pakollinen Euroopan parlamentin ja Euroopan unionin neuvoston

Lisätiedot

Keräämme henkilötietoja ensisijaisesti suoraan käyttäjältä. Yhteystietojen keräämiseen voimme käyttää myös Fonectan palveluja.

Keräämme henkilötietoja ensisijaisesti suoraan käyttäjältä. Yhteystietojen keräämiseen voimme käyttää myös Fonectan palveluja. Henkilötietokäytäntö Käyttäjän henkilötiedot Liikenne O. Eteläpää Oy (jäljempänä me ja meidän ) käsittelee kaikkia henkilötietoja henkilötietolain ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Tämä seloste

Lisätiedot

Varausvahvistus/lasku 03.02.2016. Tuotteet. Erikoishinta urheiluryhmille MOBERG TOMI. Varaus nimellä: HYPO POJAT 02

Varausvahvistus/lasku 03.02.2016. Tuotteet. Erikoishinta urheiluryhmille MOBERG TOMI. Varaus nimellä: HYPO POJAT 02 Sivu MOBERG TOMI Varausvahvistus/lasku 03.02.206 Varausnumero 5075095 Turvanumero 4395 Teitä palveli Henriikka T. Pakettialennukset Meno-paluu Tuotteet Erikoishinta urheiluryhmille Varaus nimellä: HYPO

Lisätiedot

KILPAILUTTAMO PALVELU

KILPAILUTTAMO PALVELU YLEISET KÄYTTÖEHDOT LAATIMALLA, ESIKATSELEMALLA, SELAAMALLA, LÄHETTÄMÄLLÄ, VASTAANOTTAMALLA TAI LUKEMALLA TARJOUSPYYNNÖN KILPAILUTTAMO:N WWW-SIVUILTA (MYÖHEMMIN PALVELU) SEN LAATIJA (MYÖHEMMIN ASIAKAS)

Lisätiedot

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi Toimitusehdot Voimassa 01.11.2014 Tuotteita myy Sugart koriste- ja juhlapalvelu Ly-2447334-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja oppilaitoksille. Emme toimita lähetyksiä

Lisätiedot

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka?

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Esittely Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Lähde jännitämään suomalaisten menestystä Hungaroringin radalle! Tällä matkalla pääset seuraamaan harjoituksia, aika-ajoja sekä tietenkin itse

Lisätiedot

Expedia Collect -varausten hallinta

Expedia Collect -varausten hallinta Yhteistyön tekeminen Expedian kanssa Expedia Collect -varausten hallinta Expedia Virtual Card Sisältö Expedia Collect -varausprosessi 3 Expedia Virtual Card 4 Muutokset varauksiin 6 Tuki 7 2 Expedia Collect

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon. 1. Järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän

Lisätiedot

Käyttöohje Online-junavaraukset Carlson Wagonlit Travel Online Helpdesk Puhelin: +358 (0)205 615 531 Sähköposti: e-servicecenter@carlsonwagonlit.

Käyttöohje Online-junavaraukset Carlson Wagonlit Travel Online Helpdesk Puhelin: +358 (0)205 615 531 Sähköposti: e-servicecenter@carlsonwagonlit. Käyttöohje Carlson Wagonlit Travel Online Helpdesk Puhelin: +358 (0)205 615 531 Sähköposti: Copyright 2007-2013 CWT SISÄLLYSLUETTELO 1 Kirjautuminen CWT Portalin kautta... 3 2 Online-junavaraaminen...

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 1.3.2013 ja päättyy 4.3.2013. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 1.3.2013 ja päättyy 4.3.2013. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Viikonloppu.com:n avajaiskilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Järjestäjä 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän tai Yhteistyökumppanin

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

113 x kahden hengen hengen standard huonetta varattuna (huoneista 10 invahuoneita) 57 x kahden hengen superior- huonetta varattuna

113 x kahden hengen hengen standard huonetta varattuna (huoneista 10 invahuoneita) 57 x kahden hengen superior- huonetta varattuna Paperiliitto Ry Os.50 Mika Lahtinen puh. +358 40 5576790 email. mika.lahtinen@ppp.inet.fi TARJOUS 18.7.2017 Restel Hotellit Länsi-Suomen aluemyynti Pekka Laitinen Rautatienkatu 21 B, 9. krs 33100 TAMPERE

Lisätiedot

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä")

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä Järjestäjä) Säännöt ja rekisteriseloste 1. Järjestäjä, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää testiryhmän yhteistyössä Lumenen kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani") 2. Osallistumiskelpoisuus

Lisätiedot

Näkymä kun olet kirjautuneena ajanvarausjärjestelmään ja sen ajanvarausnäkymässä

Näkymä kun olet kirjautuneena ajanvarausjärjestelmään ja sen ajanvarausnäkymässä Näkymä kun olet kirjautuneena ajanvarausjärjestelmään ja sen ajanvarausnäkymässä Omat sivut painikkeesta pääset muokkaamaan omia tietojasi ja asetuksia (esim. sähköpostiluvat ja sen haluatko varauksistasi

Lisätiedot

TRAVEL ONLINE. Käyttäjäopas

TRAVEL ONLINE. Käyttäjäopas TRAVEL ONLINE Käyttäjäopas SISÄLTÖ 1 YLEISTÄ... 3 1.1 JÄRJESTELMÄ LYHYESTI... 3 1.2 MITEN PÄÄSEN ALKUUN... 3 2. TRAVEL ONLINE... 4 2.1 TRAVEL ONLINE KOTISIVU... 4 2.2 MITEN TEEN VARAUKSEN... 5 2.3 MITEN

Lisätiedot

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Budapestin kaupunkiloma, 4pv Budapest on yksi Keski-Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista. Monien mielestä kevätkausi Budapestissä on kauneinta aikaa, kun kaupunki herää talven jälkeen

Lisätiedot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot Majoitusmyynti Varaus- ja peruutusehdot Asiakkaan tekemä varaus on sekä hotellia että asiakasta sitova hotellin vahvistettua varauksen. Tämä varaus voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Puhelintilauksissa

Lisätiedot

Matkaehdot Lowcosttravelgroup ltd (markkinoidaan nimellä Apolloflexkaupunkilomat)

Matkaehdot Lowcosttravelgroup ltd (markkinoidaan nimellä Apolloflexkaupunkilomat) Matkaehdot Lowcosttravelgroup ltd (markkinoidaan nimellä Apolloflexkaupunkilomat) Yleisten valmismatkasääntöjen lisäksi sovellamme näitä erityisehotoja. Apolloflex viittaa Apollomatkojen (Kuoni Nordic

Lisätiedot

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.5.2016 Käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.1 Näitä käyttöehtoja sovelletaan Palveluntarjoajan ja Edenred Finland Oy:n ( Edenred ) väliseen sopimukseen. Palveluntarjoaja voi näiden

Lisätiedot

Laskutussopimusasiakkaisiin soveltuvat maksu-, muutos ja peruutusehdot löydät tämän dokumentin lopusta erillisen otsikon alta.

Laskutussopimusasiakkaisiin soveltuvat maksu-, muutos ja peruutusehdot löydät tämän dokumentin lopusta erillisen otsikon alta. RYHMÄMATKOJEN MAKSU-, MUUTOS- JA PERUUTUSEHDOT Näitä ryhmämatkojen maksu-, muutos- ja ja peruutusehtoja sovelletaan Tallink Silja Oy:n myymiin laivamatkoihin ja muihin ryhmien matkapalveluihin sekä sen

Lisätiedot

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tietosuoja- ja rekisteriseloste Tietosuoja- ja rekisteriseloste Evästeet Aparnasremontit.fi kerää joitakin käyttäjäkohtaisia tietoja käyttämällä evästeitä ( cookies ). Eväste on vierailijan selaimelle lähetettävä pieni tekstitiedosto,

Lisätiedot

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin, seuraaviin tarkoituksiin:

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin, seuraaviin tarkoituksiin: TIETOSUOJASELOSTE 1. REKISTERINPITÄJÄ Inspia Oy Kaarina Korventaka ihana@inspia.fi 0405106995 Y-tunnus 215083-0 2. TIETOSUOJAVASTAAVAN YHTEYSTIEDOT Kaarina Korventaka ihana@inspia.fi 0405106995 3. REKISTERÖIDYT

Lisätiedot

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Laatimispäivä: 20.2.2009 1. Rekisterinpitäjä MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1) Ilmalantori 2 00240 Helsinki Puhelin 010 300 300 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Lisätiedot

Oy Raita Environment Ltd: n henkilötietojen käsittelyohjeet Versio - päivämäärä:

Oy Raita Environment Ltd: n henkilötietojen käsittelyohjeet Versio - päivämäärä: Oy Raita Environment Ltd: n henkilötietojen käsittelyohjeet Versio - päivämäärä: 25.5.2018 Raita Environment suojaa asiakkaidensa yksityisyyden, näiden henkilötietojen käsittelyohjeiden mukaisesti. Nämä

Lisätiedot

Sonyn suomenkielisen Web-portaalin käyttöohjeet

Sonyn suomenkielisen Web-portaalin käyttöohjeet Sonyn suomenkielisen Web-portaalin käyttöohjeet Sonyn Web-portaalin käyttöohjeet Seuraavilla sivuilla esiteltävien käyttöohjeiden yhteenveto: Sisäänkirjautuminen Uuden tai vaihtosalasanan hankkiminen.

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Parempi ruoka syyskuun kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Parempi ruoka syyskuun arvonta, kilpailu 1.9.2014. 30.9.2014. Palkinto ja sen arvo:3 kpl smoothie-tuotepakettia, arvo noin 45 euroa

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni:

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni: Sivu 1 / 5 Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla Urho Tuominen -konserni: 1. Rekisterinpitäjä Urho Tuominen Oy (0143919-7) (1707453-2)

Lisätiedot

Sähköinen Express Import -palvelu

Sähköinen Express Import -palvelu Sähköinen Express Import -palvelu opas lähettäjälle TNT:n Express Import -palvelu Käyttäjäystävällinen Express Import -palvelu mytnt:n osana tekee tuontilähetyksen tilauksen entistä helpommaksi Express

Lisätiedot

Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu

Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu,11.11.2014. 15.12.2014. Palkinto ja sen arvo: Kilpailussa arvotaan kolme

Lisätiedot

Käyttöehdot, videokoulutukset

Käyttöehdot, videokoulutukset Käyttöehdot, videokoulutukset Edita Publishing Oy PL 700, 00043 NORDIC MORNING www.editapublishing.fi Asiakaspalvelu www.edilexpro.fi edilexpro@edita.fi puh. 020 450 2040 (arkisin klo 9 16) 1 Yleistä Tämä

Lisätiedot

RYHMÄVARAUSVAHVISTUS

RYHMÄVARAUSVAHVISTUS Grankulla Ifk FIN-02700 KAUNIAINEN Matkanjohtaja: Kuka? + puhelinnumero? Viite: Robert Nyström Kiitos tilauksestanne! Pyydämme teitä ystävällisesti tarkistamaan, että varausvahvistus on tilauksenne mukainen

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

Big Brother -faniraportoijakisan säännöt ja rekisteriseloste

Big Brother -faniraportoijakisan säännöt ja rekisteriseloste Big Brother -faniraportoijakisan säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") 2. Kilpailuun osallistuminen Kilpailuun voi osallistua Internetissä täyttämällä kilpailulomakkeen.

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Käyttöohje Online-junavaraukset CWT TX CARE Online Helpdesk Puhelin: +358 (0) Sähköposti:

Käyttöohje Online-junavaraukset CWT TX CARE Online Helpdesk Puhelin: +358 (0) Sähköposti: Käyttöohje CWT Online Helpdesk Puhelin: +358 (0)205 615 531 Sähköposti: tsc.fi@contactcwt.com Copyright 2007 2019 @CWT SISÄLLYSLUETTELO 1 Kirjautuminen -portaalin kautta...3 2...4 2.1 Kotimaan liput...5

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Raudan Polte Oy:n tietosuojakäytäntö

Raudan Polte Oy:n tietosuojakäytäntö Raudan Polte Oy:n tietosuojakäytäntö Yksityisyytesi suoja on meille tärkeä ja tavoitteenamme on kertoa mahdollisimman selkeästi ja läpinäkyvästi mihin käytämme henkilötietojasi. Tämä asiakirja kuvaa Raudan

Lisätiedot

1. Henkilötietojen käsittely: Erilaisten oppijoiden liitto ry jäsenet sekä tapahtumat, koulutukset ja viestintä

1. Henkilötietojen käsittely: Erilaisten oppijoiden liitto ry jäsenet sekä tapahtumat, koulutukset ja viestintä Tietosuojaseloste versio 1.0 julkaistu 11.2.2019 Tämä on tietosuoja-asetuksen mukainen henkilötietojen käsittelyä koskeva informointiasiakirja. 1. Henkilötietojen käsittely: Erilaisten oppijoiden liitto

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä ssä 1. Rekisterinpitäjä Vähittäiskaupan Tutkimussäätiö - Detaljhandelns Forskningsstiftelse on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

Cumulus Hämeenpuisto, Hämeenpuisto 47, 33200 Tampere Email. hameenpuisto.cumulus@restel.fi

Cumulus Hämeenpuisto, Hämeenpuisto 47, 33200 Tampere Email. hameenpuisto.cumulus@restel.fi Tampereen aluemyyntikeskus VAHVISTUS Päivi Laukkanen Rautatienkatu 21 33100 Tampere 13.11.2013 puh. +358 3 2392 2950 email. tampere.aluemyynti@restel.fi Tappara ry Kari Aaltonen Sudenkatu 7 33520 Tampere

Lisätiedot

UKTY ry:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste

UKTY ry:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste UKTY ry:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste EU:n yleinen tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR). Päivitetty 24.5.2018. Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus

Lisätiedot

Asiakasrekisteriseloste

Asiakasrekisteriseloste Asiakasrekisteriseloste TIETOSUOJASELOSTE (1.1.2018 alkaen) Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Lammin Varaosa Ky, A-Profiware Oy AUTOKAVE puh. 010 3969 911 Sähköposti: myynti@autokave.fi

Lisätiedot

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä LOUNAS & LEIVOS BUTIK OY:N ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Lounas & Leivos Butik Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. 1. Rekisterinpitäjä. Pro-Stories Oy

TIETOSUOJASELOSTE. 1. Rekisterinpitäjä. Pro-Stories Oy TIETOSUOJASELOSTE 1. Rekisterinpitäjä Y-tunnus 2298585-9 +358 40 4510757 Sähköposti: info@pro-stories.fi 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Taru Uhrman taru.uhrman@pro-stories.fi 3. Rekisterin

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

SAS EuroBonus-jäsenehdot 01Heinäkuu 08

SAS EuroBonus-jäsenehdot 01Heinäkuu 08 SAS EuroBonus-jäsenehdot 01Heinäkuu 08 1. Jäsenyys ja jäsenkortti 1.1 Jäsenyys voidaan myöntää kaikille yksityisille henkilölle. Yritykset ja muut juridiset henkilöt eivät voi liittyä jäseniksi. Yhdistettyihin

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

TARJOUS 1 Tiina Aalto Puh. 0205 61 5306 Fax 0205 61 5333 11.8.2010 tiina.aalto@kavevatravel.fi

TARJOUS 1 Tiina Aalto Puh. 0205 61 5306 Fax 0205 61 5333 11.8.2010 tiina.aalto@kavevatravel.fi TARJOUS 1 Turun Kaupunki Pertti Heinonen Puh. 02-262 4802 pertti.heinonen@turku.fi RYHMÄMATKA RUOTSIIN JA NORJAAN Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme ryhmällenne seuraavia matkapalveluita: Kohde

Lisätiedot

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT Myyntisivustolta varattavien kohteiden osalta noudatetaan Rukan Salonki Varausehdot osiota seuraavissa kohteissa: Ruka Noro, Rukan Salonki 1, Rukan Salonki 2, Rukan Salonki

Lisätiedot

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat.

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat. TIETOSUOJASELOSTE: ASIAKASTIEDOT Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat. Tämän selosteen tarkoituksiin asiakastiedoilla tarkoitetaan

Lisätiedot

FINNMATKOJEN VALMISMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT

FINNMATKOJEN VALMISMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT FINNMATKOJEN VALMISMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT Nämä lisä- ja erityismatkaehdot koskevat valmismatkoja, jotka on varattu 9.3.2016 tai sen jälkeen. Ehdot koskevat myös Tema-matkoja ja ne ovat nähtävissä

Lisätiedot

Osta ja lennä Italiaan!

Osta ja lennä Italiaan! Osta ja lennä Italiaan! - Kampanja-aika 1.4. 30.6.2012-1 Rosenlew-kampanjatuotetta = 1 edestakainen lento Italiaan - 2 tai useampi Rosenlew- kampanjatuotetta = 2 edestakaista lentoa Italiaan + etukuponkivihko

Lisätiedot

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT RYHMILLE

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT RYHMILLE MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT RYHMILLE RYHMÄMATKOJEN MAKSU-, MUUTOS- JA PERUUTUSEHDOT Näitä ryhmämatkojen maksu-, muutos- ja ja peruutusehtoja sovelletaan Tallink Silja Oy:n myymiin laivamatkoihin ja muihin

Lisätiedot

Yhteenveto tietosuojakäytännöstämme Päivitetty

Yhteenveto tietosuojakäytännöstämme Päivitetty Yhteenveto tietosuojakäytännöstämme Päivitetty..0.. Tietoturvasta vastaava henkilö, yhteys sähköpostilla osoitteeseen pasi@pasivirtakari.com tai soittamalla + 0.. Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn

Lisätiedot

100Syke. - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste. 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy Pori

100Syke. - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste. 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy Pori 100Syke - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy 2. Kilpailuun osallistuminen Kilpailuun voi osallistua internetissä täyttämällä arvontalomakkeen. Kilpailuun osallistuminen

Lisätiedot

NUORTEN POHJOISMAINEN LEIRI

NUORTEN POHJOISMAINEN LEIRI TILAUSVAHVISTUS 35786 03.04.2017 NUORTEN POHJOISMAINEN LEIRI 13.-18.7.2017 Suomen Nuorten Naisten Kristillisten Yhdistysten Liitto Ry, 13.07.2017-18.07.2017 Kiitos tilauksestasi! Hei Riitta ja Leila, kiitos

Lisätiedot

laitetyyppi, selaimen tyyppi ja versio, kirjautumistiedot, selaimen liitännäistyyppi ja -versio, käyttöjärjestelmä ja alusta, aikavyöhykeasetukset.

laitetyyppi, selaimen tyyppi ja versio, kirjautumistiedot, selaimen liitännäistyyppi ja -versio, käyttöjärjestelmä ja alusta, aikavyöhykeasetukset. Käsittelyn tarkoitus Käyttäjäkokemuksen parantaminen sivustolla Matkustajakokemuksen parantaminen Uutiskirjeiden ja tarjousten lähettäminen Tiedon tyyppi Evästeet, sivustollemme kirjautumiseen käyttämäsi

Lisätiedot

Apua valitusten ja maksunpalautusten välttämiseen

Apua valitusten ja maksunpalautusten välttämiseen Apua valitusten ja maksunpalautusten välttämiseen Välillä jotain voi mennä pieleen tilauksessa. Tässä on kätevä oppaamme, jonka avulla voit estää valituksia ja maksunpalautuksia. Ongelmat kuuluvat yleensä

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

siniset tarkoittavat linkkejä

siniset tarkoittavat linkkejä Fudoshin ry:n tietosuojaseloste Fudoshin on sitoutunut suojaamaan palvelujensa käyttäjien yksityisyyttä. Käsittelemme Fudoshinissä henkilötietoja* asianmukaisesti ja vain siinä laajuudessa, kuin se on

Lisätiedot

Sähköinen Express Import -palvelu

Sähköinen Express Import -palvelu Sähköinen Express Import -palvelu opas vastaanottajalle TNT:n Express Import -palvelu Käyttäjäystävällinen Express Import -palvelu mytnt:n osana tekee tuontilähetyksen tilauksen entistä helpommaksi. Express

Lisätiedot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4.

Lisätiedot

Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot

Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot Nowene noudattaa omien ja välittämiensä majoitus-, kuljetus- ja aktiviteettijärjestelyiden ja lisäpalveluiden

Lisätiedot

TravelPartner erityisehdot

TravelPartner erityisehdot TravelPartner erityisehdot TravelPartnerin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (TravelPartner, me, TravelPartner.fi)

Lisätiedot

Travelstartin Erityisehdot

Travelstartin Erityisehdot Travelstartin Erityisehdot Travelstartin Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin

Lisätiedot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Rakenna digitaalisesti! Määräykset ja ehdot LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Huomaa, että kaikkien verkkokilpailuihin osallistuvien täytyy noudattaa alla esitettyjä

Lisätiedot

M1nd-set SA on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Henkilötietojasi ei

M1nd-set SA on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Henkilötietojasi ei Tietosuojakäytäntö M1nd-set SA on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Henkilötietojasi ei milloinkaan näytetä kyselyvastausten yhteydessä. Tässä käytännössä on määritelty, miten sinulta

Lisätiedot

TravelPartner erityisehdot

TravelPartner erityisehdot TravelPartner erityisehdot TravelPartnerin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (TravelPartner, me, TravelPartner.fi)

Lisätiedot

Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016

Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016 Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016 Rekisterinpitäjä, rekisterin nimi ja yhteystiedot Lomarengas Oy ja Lomarengas Oy:n tytäryhtiöt (myöh. rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Sofor Oy:n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste

Sofor Oy:n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste 2018 :n asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste Asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste Sivu 2 (5) Sisältö: Rekisterinpitäjä 3 Rekisterin nimi 3 Tietojen käsittelyn tarkoitus 3 Rekisterin tietosisältö

Lisätiedot

Supersaverin erityisehdot

Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Supersaver, me, Supersaver.fi) ostettuihin

Lisätiedot

BudJetin erityisehdot

BudJetin erityisehdot BudJetin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, Budjet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Edellytämme,

Lisätiedot

SMC:n tytäryhtiöt Euroopassa kunnioittavat yksityisyyttäsi ja sitoutuvat pitämään henkilötietosi suojattuina.

SMC:n tytäryhtiöt Euroopassa kunnioittavat yksityisyyttäsi ja sitoutuvat pitämään henkilötietosi suojattuina. TIETOSUOJASELOSTE 1. Johdanto Tervetuloa SMC:n tietosuojaselosteeseen SMC:n tytäryhtiöt Euroopassa kunnioittavat yksityisyyttäsi ja sitoutuvat pitämään henkilötietosi suojattuina. Tämän tietosuojaselosteen

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

1. ASIAKKAAN OHJEET... 2. 1.1 Varauksen tekeminen... 2. 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4. 1.3 Varauksen peruminen... 4

1. ASIAKKAAN OHJEET... 2. 1.1 Varauksen tekeminen... 2. 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4. 1.3 Varauksen peruminen... 4 1. ASIAKKAAN OHJEET... 2 1.1 Varauksen tekeminen... 2 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4 1.3 Varauksen peruminen... 4 1.4 Omien tietojen muokkaaminen... 5 1.5 Salasanan muuttaminen... 5 2. TYÖNTEKIJÄN

Lisätiedot

TILAUSVAHVISTUS

TILAUSVAHVISTUS TILAUSVAHVISTUS 35670 29.03.2017 Tukholman lennot 4.-5.5.2017 Fagerhult Oy, 04.05.2017-05.05.2017 Kiitos tilauksestasi! Hei, tässä vahvistus Tukholman toukokuun lennoista. Kerrothan, jos tarvitset apua

Lisätiedot

1. MUUTOKSET JA PERUUTUKSET

1. MUUTOKSET JA PERUUTUKSET Matkaehdot Seat24 - Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevfat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Seat24, me, Seat24.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Millaisia tietoja käsittelemme Keräämme tyypillisesti seuraavia tietoja:

Millaisia tietoja käsittelemme Keräämme tyypillisesti seuraavia tietoja: TIETOSUOJALAUSEKE Me armas catering Oy:ssä (y-tunnus: 2478434-8) olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä. Käsittelemme asiakkaiden henkilötietoja, jotta voimme ottaa vastaan ja käsitellä

Lisätiedot

Tietosuojalauseke 1 Tietoa henkilötietojesi suojasta neuvoston verkkosivuston tilaajatietojen käsittely

Tietosuojalauseke 1 Tietoa henkilötietojesi suojasta neuvoston verkkosivuston tilaajatietojen käsittely NEUVOSTON PÄÄSIHTEERISTÖ Tietosuojalauseke 1 Tietoa henkilötietojesi suojasta neuvoston verkkosivuston tilaajatietojen käsittely 1. Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä neuvoston pääsihteeristössä?

Lisätiedot

Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille

Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille 1 Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille 2 Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille Maksuturva-palvelun käyttö on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi Omaverkkokaupassa ja voit tehdä lähes kaikki

Lisätiedot

TravelPartner erityisehdot

TravelPartner erityisehdot TravelPartner erityisehdot TravelPartnerin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (TravelPartner, me, TravelPartner.fi)

Lisätiedot

1. Henkilötietojen käsittely

1. Henkilötietojen käsittely 1. Henkilötietojen käsittely 1.1 Mitä henkilötietoja keräämme? Keräämme näitä tietoja Nimi Puhelinnumero Sähköpostiosoite CV 1.2. Mistä henkilötietoja saamme? Henkilötiedot saamme pääasiassa verkkosivustomme

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Codeo Oy:n henkilötietojen käsittelystä

Tietosuojaseloste Codeo Oy:n henkilötietojen käsittelystä 25.5.2018 Tietosuojaseloste :n henkilötietojen käsittelystä toimii yritysasiakkaiden kanssa ja käsittelee myös työnhakijoidensa henkilötietoja. Codeo käsittelee henkilötietoja huolellisesti ja turvallisesti.

Lisätiedot

2.2 Kaikkien verkkosivuilla ilmoitettujen hintojen valuutta on euro (EUR).

2.2 Kaikkien verkkosivuilla ilmoitettujen hintojen valuutta on euro (EUR). 1. Auton arviointipalvelu. 1.1 Infostar OÜ tarjoaa verkkosivujen kautta palvelu auto-alalta (tästä eteenpäin näihin viitataan termillä palvelu ). Palvelu kuuluu, mutta ne eivät rajoitu seuraaviin: (i)

Lisätiedot

KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT

KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT Hotelli Cumulus Hämeenpuisto Hämeenpuisto 47 33200 Tampere hameenpuisto.cumulus@restel.fi Tel: +358 3 386 2000 Fax: +358 3 386 2299 Ajankohta 20.2. - 21.2.2016 Majoitus Varaukset

Lisätiedot

Ehdot ja edellytykset

Ehdot ja edellytykset Ehdot ja edellytykset 1. More Sony for You kampanjan ( kampanja ) järjestää Home Entertainment of Europe a division of Sony Europe Limited ( Sony ), osoite The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13

Lisätiedot

Emmi-sovelluksen kirjautumisohje

Emmi-sovelluksen kirjautumisohje Emmi-sovelluksen kirjautumisohje - päivitetty 5.9.2017- Sisällys 1. Yleistä Emmi-kirjautumisesta... 2 2. Yleistä PPSHP tunnuspalvelusta... 2 3. Yleistä tunnuksen hallinnasta... 2 4. Tunnuksen luominen...

Lisätiedot

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?... 2

Lisätiedot

TravelPartnerin erityisehdot

TravelPartnerin erityisehdot TravelPartnerin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (TravelPartner, me, TravelPartner.fi) ostettuihin tuotteisiin

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Arska-myyntipalvelun aineistopyynnöt

Tietosuojaseloste / Arska-myyntipalvelun aineistopyynnöt Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Arska-myyntipalvelun aineistopyynnöt Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679)

Lisätiedot

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana Ohje 1 (5) Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen kuluttaja-asiakkaana Energiapeiliin rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Käytössä on seuraavien verkkopankkien tunnistautumispalvelut:

Lisätiedot

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Ohje 1 (10) Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Käytössä on seuraavien verkkopankkien

Lisätiedot

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita.

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita. Samppalinnan Kesäteatterin tietosuojaseloste Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita. Selosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa

Lisätiedot