Matkaehdot Lowcosttravelgroup ltd (markkinoidaan nimellä Apolloflexkaupunkilomat)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Matkaehdot Lowcosttravelgroup ltd (markkinoidaan nimellä Apolloflexkaupunkilomat)"

Transkriptio

1 Matkaehdot Lowcosttravelgroup ltd (markkinoidaan nimellä Apolloflexkaupunkilomat) Yleisten valmismatkasääntöjen lisäksi sovellamme näitä erityisehotoja. Apolloflex viittaa Apollomatkojen (Kuoni Nordic AB filial i Finland) ja Lowcosttravelgroup Ltd:n välisen yhteistyön kautta tuotettuihin kaupunkilomiin. Matkan virallinen matkanjärjestäjä on Lowcosttravel Group ltd, jonka varausehtoja sovelletaan Apolloflex-kaupunkilomiin. Huomioithan, että Apolloflex-kaupunkilomien matkaehdot eroavat Apollomatkojen varausehdoista. Näiden erityisehtojen lisäksi sovelletaan Kilpailu- ja kuluttajaviraston yleisiä valmismatkaehtoja. On tärkeää, että luet varausehdot huolellisesti ennen matkan varaamista. Osapuolet: Lowcosttravelgroup ltd ( Lowcostholidays ) on Englantiin rekisteröity yritys (yritysnumero ), jonka rekisteröity osoite on Spectrum House, Beehive Ring Road, Gatwick, West Sussex, RH6 0LG ja jonka kotipaikan osoite on East House, 109 South Worple Way, London, SW14 8TN. Lowcostravelgroup ltd on rekisteröity Suomeen sivuliikkeenä nimellä Lowcostravelgroup ltd U.K. filial i Finland, osoitteseen PL 11, HELSINKI. Yrityksen y-tunnus on: Me, meitä ja meidän viittaavat Lowcosttravelgroup ltd:iin. Verkkosivut viittaavat Apolloflexin verkkosivuihin osoitteessa apolloflex.fi. Sinä ja sinun sekä te ja teidän viittaavat näissä varausehdoissa kaikkiin niihin henkilöihin, joiden nimet ovat varausvahvistuksissa (mukaan lukien ne henkilöt, jotka korvataan toisella tai lisätään varaukseen myöhemmin). 1. Sopimus Myytävät tuotteemme ovat yhdistelmämatkoja, jotka yhdistävät reittilennot ja hotellin yhdeksi matkaksi. Kun valitset tuotteemme, juridinen sopimus on voimassa meidän ja sinun välilläsi. Asetamme vakuudet matkallesi ja lisätietoa näistä vakuuksista saat kohdasta 5. Huomioithan, että lentolippuja ei voi peruuttaa, eikä niistä korvata mahdollista taloudellista menetystä, vahvistamisen jälkeen.

2 2. Varauksen tekeminen 2.1 Varauksen tekijän on oltava vähintään 18-vuotias. Pidätämme yhdessä palveluntarjoajiemme kanssa oikeuden peruuttaa matkasi, mikäli et täytä ehtoja. Kun teet varauksen, vahvistat olevasi kelpoinen hyväksymään näissä varausehdoissa esitetyt kohdat kaikkien varauksessa mainittujen henkilöiden puolesta. Sinä vastaat myös maksujen toimittamisesta meille, kun toimimme pääasiallisena palveluntarjoajana tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajan edustajan ominaisuudessa. 2.2 Voit tehdä varauksen seuraavilla tavoilla: Luo henkilökohtainen tili osoitteessa ja tee varaus. Vastaat itse tietojen oikeellisuudesta, joten varmista, että tietosi tallentuvat oikein Soita asiakaspalvelumme numeroon Käsittelemme varauksesi vasta maksusi saatuamme. Jos tekemääsi maksua ei jostakin syystä hyväksytä, sinut ohjataan takaisin edeltävälle sivulle. Tällaisessa tapauksessa emme ole velvollisia järjestämään tai käsittelemään varauksia. 2.4 Juridisesti sitova sopimus astuu voimaan sinun ja varaamasi matkatuotteet tarjoavan kolmannen osapuolen välillä tai sinun ja meidän välillä heti, kun olemme laatineet vahvistuksen. 2.5 Sinun vastuullasi on tarkistaa varaukseen liitetyt asiakirjat ja ilmoittaa meille, jos jokin tiedoista on väärä, 48 tunnin kuluessa varauksen hyväksymisestä. Jos virheitä raportoidaan tämän jälkeen, emme ole vastuussa virheiden korjaus kustannuksista Vakuudet Kilpailu- ja kuluttajavirastolle Lowcostholidays Ltd on asettanut vakuudet Kilpailu- ja kuluttajavirastolle ja yritys on kirjattu matkatoimistorekisteriin, jonka löydät osoitteesta Vakuudet edustavat taloudellista suojaa, joka taataan matkustajille, mikäli matka peruuntuu tai keskeytyy. Matkustajat voivat hakea korvausta vakuuksista. Lisätietoa saat osoitteessa Voit myös ottaa yhteyttä Kilpailu- ja kuluttajaviraston kuluttajaneuvontaan, puh , ma-pe klo Hinnat 4.1 Pidätämme oikeuden muuttaa kaikkien verkkosivuilla esiteltyjen matkatuotteiden hintoja. Matkasi senhetkinen hinta näkyy ennen varauksesi vahvistamista. 4.2 Kun teet varauksen, sinun on maksettava varausmaksu jokaista henkilöä kohti. Summa vaihtelee, ja se ilmoitetaan sinulle varauksen yhteydessä. Loppumaksu on suoritettava vähintään 30 päivää ennen lähtöpäivää, ja sen summa ilmoitetaan sinulle varauksen yhteydessä. Varausmaksu henkilöä kohti on vähintään 25 prosenttia majoituksen kokonaishinnasta, 100 prosenttia lennon kokonaishinnasta ja 100 prosenttia kuljetuksen kokonaishinnasta. 4.3 Kuljetuskustannusten muutokset, mukaan lukien polttoainekustannukset, verot ja palvelumaksut, kuten laskeutumisverot ja valuuttakurssien muutokset, tarkoittavat, että matkasi alkuperäinen hinta saattaa muuttua varauksen tekemisen jälkeen.

3 4.4 Kun olet varannut yksittäisiä matkakokonaisuuksia, on tärkeää huomioida, että kaikkiin kolmannen osapuolen palveluntarjoajalta varattuihin palveluihin sovelletaan kolmannen osapuolen palveluntarjoajan varausehtoja. Kaikki kyseiset tuotteet on maksettava kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä, eikä niitä makseta takaisin. 5. Taloudellinen suoja 5.1 Lowcosttravelgroup ltd on asettanut vakuudet Kuluttajavirastolle. 5.2 Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että ajautuisimme konkurssiin, Kilpailu- ja kuluttajavirasto huolehtii siitä, ettet jää vaille paluumatkaa ulkomailta. Lisätietoa valmismatkoista saat osoitteesta 6. Jos muutat varaustasi Mikäli sinun tarvitsee muuttaa jollakin tavalla matkasuunnitelmiasi, kun varausvahvistus on jo lähetetty, pyrimme auttamaan sinua mahdollisimman hyvin. Muutospyyntö on tehtävä kirjallisesti varauksen tehneen henkilön eli sinun toimestasi. Muutoksesta peritään toimistomaksu (35 ) jokaista tehtyä muutosta kohti sekä mahdolliset muut muutoksista meille aiheutuvat kulut. Otathan huomioon, että muutoskustannukset saattavat nousta sitä mukaa, mitä lähempänä lähtöpäivää muutokset tehdään. Huomioithan, että tiettyihin matkan järjestelyihin sovelletaan kyseessä olevan kolmannen osapuolen palveluntarjoajan varausehtoja, eikä järjestelyjä voida joissakin tapauksissa muuttaa. Mahdolliset muutokset saattavat edellyttää hallinnollista maksua, joka voi olla jopa 100 prosenttia muutettavien matkatuotteiden hinnasta. Mitään muutoksia ei tehdä varaukseen 7 kalenteripäivän sisällä ennen lähtöä. 7. Jos peruutat matkan 7.1 Peruutuskulut Voit peruuttaa tai toinen varauksessa mainittu henkilö voi peruuttaa matkan milloin tahansa. Peruutuksista on ilmoitettava meille kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen peruutus@apolloflex.fi. Koska meille aiheutuu peruutuksista hallinnollisia kustannuksia, veloitamme sovellettavat hallinnolliset maksut, jotka ilmoitetaan alla kohdassa 8.3. Jos matkavakuutuksesi ehdot kattavat peruuttamisen syyn, voit hakea kyseisistä kuluista korvausta myöhemmin vakuutusyhtiöltä.

4 8. Jos muutamme matkaasi tai peruutamme sen 8.1 Pidätämme oikeuden muutosten tekemiseen. Useimmat näistä muutoksista ovat tavallisesti pieniä, ja ilmoitamme niistä sinulle mahdollisimman nopeasti. Pidätämme myös oikeuden peruuttaa matkasi tietyissä tapauksissa. Voimme joutua peruuttamaan matkasi esimerkiksi siinä tapauksessa, ettei matkan järjestämiseen vaadittava henkilömäärä täyty. Jos lähtöpäivään on kuitenkin alle 8 viikkoa, emme peruuta matkaasi, ellei kyse ole ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai ellemme ole saaneet sinulta täyttä maksua. Jos emme pysty järjestämään varaamaasi matkaa, saat joko rahasi takaisin tai voit hyväksyä vaihtoehtoisen, samantasoisen matkajärjestelyn, mikäli voimme sellaisen tarjota (hyvitämme mahdollisen hintaerotuksen, jos vaihtoehtoinen järjestely on edullisempi). 8.2 EU:n asetuksen 2111/2005 mukaisesti olemme velvollisia ilmoittamaan sinulle kuljetuksen varsinaisen järjestäjän, joka huolehtii lennostasi, jatkolennostasi tai kuljetuksestasi. Teemme sen ilmoittamalla osalliset yritykset varausvahvistuksessasi. Lentoyhtiön tekemistä mahdollisista muutoksista lippujen toimittamisen jälkeen ilmoitetaan niin nopeasti kuin mahdollista. Tällainen muutos katsotaan pieneksi. Esimerkkejä muista pienistä muutoksista ovat meno- ja paluumatkojen aikataulun muuttuminen alle 12 tunnilla, lentokonetyypin muutokset, majoituksen muuttaminen toiseen samantasoiseen jne. 8.3 Mikäli joudumme tekemään varaukseesi suuren muutoksen, ilmoitamme siitä sinulle niin nopeasti kuin mahdollista, mikäli lähtöpäivään on vielä aikaa. Silloin voit joko hyväksyä muutoksen, hyväksyä vaihtoehtoisen, samantasoisen matkajärjestelyn tai peruuttaa varaamasi matkan, jolloin hyvitämme sinulle kaikki tekemäsi maksut kokonaisuudessaan. Hotellivarauksen peruutus: Suunniteltua lähtöpäivää edeltävä ajanjakso, jonka sisällä hotellin peruutus tehdään Yli 21 päivää Peruutusmaksu: Varausmaksu (jos olet maksanut varausmaksun) 20 8 päivää Varausmaksu ja 50 prosenttia hotellin kokonaiskustannuksista 7 0 päivää 100 prosenttia kokonaiskustannuksista Lentojen tai kuljetuksen peruutus: Suunniteltua lähtöpäivää edeltävä ajanjakso, jonka sisällä lentojen tai kuljetuksen peruutus tehdään Yli 21 päivää Peruutusmaksu: 100 prosenttia kokonaiskustannuksista 20 8 päivää 100 prosenttia kokonaiskustannuksista 7 0 päivää 100 prosenttia kokonaiskustannuksista 8.4 Jos peruutat kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kautta varatun halpalentomatkasi tai muutat sitä, sovelletaan kolmannen osapuolen palveluntarjoajan varausehtoja. Koska muutokset tai peruutukset aiheuttavat meille hallinnollisia kuluja, muutosta kohti veloitetaan 35.

5 Reklamaatiot 9.1 Jos sinulla on matkan aikana ongelmia, ota välittömästi yhteyttä kyseessä olevaan palveluntarjoajaan (esimerkiksi hotelliin) tai meihin osoitteeseen Yhteyspuhelinnumeromme ovat varausvahvistuksessa. Jos valitustasi ei voida ratkaista paikan päällä, ota yhteyttä meihin kirjallisesti osoitteeseen viimeistään 28 päivän kuluessa kotiinpaluustasi. Voit myös postittaa reklamaation tai palautteen osoitteeseen: LOWCOSTTRAVELGROUP LIMITED U.K. FILIAL I FINLAND, PL 11, HELSINKI. Liitä mukaan varaustunnuksesi ja yhteystietosi sekä kuvaus tapahtuneesta. Suosittelemme, että mahdolliset valitukset esitetään viivyttelemättä suoraan palveluntarjoajalle jo paikan päällä. Näin meillä on mahdollisuus selvittää tai korjata mahdollista valituksen aihetta sinä aikana, kun olet vielä matkakohteessa. 10. Vastuut 10.1 Velvollisuutemme on valita majoituspaikat kohtuullisen huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Emme kuitenkaan ole vastuussa varattua matkaa tai matkaosiota koskevista todellisista olosuhteista, mikäli emme ole pääasiallinen palveluntarjoaja tai mikäli ei voida selvästi osoittaa, että olemme toimineet edellä mainitun velvollisuutemme vastaisesti ja että olet sen vuoksi kärsinyt vahinkoa Me, mukaan lukien kaikki konserniyhtiömme, toimihenkilömme ja työntekijämme, emme ole vastuussa mahdollisista menetyksistä tai vahingoista, jotka saattavat syntyä sinun ja kolmannen osapuolen välille varauksesi ja kaikkien verkkosivuillamme esiintyvien matkatuotteiden takia (mukaan lukien suorat tai epäsuorat vahingot, tulon-, voiton- ja tiedonmenetykset tai menetykset ja vahingot, jotka ovat peräisin seuraavista tai liittyvät niihin: toiminnan keskeytys, odotettujen säästöjen menetys, menetetty käsittely- tai toimistoaika) Luovumme kaikista takuista lain sallimassa määrin niiden matkatuotteiden kohdalla, jotka olet varannut kauttamme Korvausvelvollisuutemme, lukuun ottamatta kuolemantapauksia, vahinkoja tai sairauksia, on korkeintaan kaksinkertainen varauksesi arvoon nähden. Vastuutamme rajoittavat myös sovellettavat kansainväliset sopimukset, kuten lentomatkoja koskeva Montrealin yleissopimus, merimatkustusta koskeva Ateenan yleissopimus, junamatkustusta koskeva Bernin yleissopimus ja logistiikkaa koskeva Pariisin yleissopimus, mukaisesti. Sovellamme kaikkia korvausrajoituksiin liittyviä määräyksiä, jotka esiintyvät edellä mainituissa tai vastaavissa yleissopimuksissa EU:n lainsäädännön (asetus 261/2004) mukaisesti sinulla on tietyissä tapauksissa oikeus takaisinmaksuun ja/tai lentoyhtiön maksamaan korvaukseen, mikäli sinua ei oteta koneeseen tai lento on peruttu tai myöhässä. Täydelliset tiedot näistä oikeuksista on saatavilla EU-alueen lentokentiltä sekä lentoyhtiöiltä. Tällaisissa tapauksissa korvaus ei kuitenkaan automaattisesti oikeuta sinua saamaan takaisin kaikkia matkakustannuksia. Jos lentoyhtiö ei noudata näitä sääntöjä, voit tehdä valituksen Kilpailu- ja kuluttajavirastoon.

6 11. Nopeaa apua paikan päällä Jos varaamiasi matkapalveluja ei voida jostakin syystä toteuttaa tai palvelu ei vastaa tilaamaasi ja sinulle aiheutuu haittaa, pyrimme auttamaan sinua olosuhteet huomioon ottaen niin nopeasti kuin mahdollista. Yhteysnumeromme ovat varausvahvistuksessa. 12. Passi, viisumi ja maahantulo Vastuu passiin ja viisumiin liittyvien erityisvaatimusten sekä maahantuloon liittyvien muiden vaatimusten täyttämisestä on sinulla. Sinun on tarkistettava vaatimukset kyseessä olevilta suurlähetystöiltä ja konsulaateilta. Emme ota minkäänlaista vastuuta, jos et voi toteuttaa matkaasi passiin, viisumiin tai maahantuloon liittyvien ongelmien vuoksi. 13. Retket Retket tai muut matkat, jotka varaat tai maksat lomasi aikana, eivät ole osa meiltä varaamaasi matkaa. Laillisesti vastuussa varaamastasi retkestä tai muusta matkasta on aina retken järjestäjä emmekä me. Emme ole vastuussa retken tai muun matkan järjestämisestä emmekä siitä, mitä sen aikana tapahtuu. 14. Vakuutus Mielestämme matkavakuutus on olennainen osa jokaista matkaa ja kehotammekin sinua hankkimaan sopivan matkavakuutuksen, joka korvaa erilaiset tapahtumat, kuten peruutukset, matkatavaroiden katoamisen, onnettomuudet ja terveyteen liittyvät asiat. On sinun vastuullasi huolehtia, että hankkimasi matkavakuutus sopii ja riittää tarpeisiisi. Kehotamme sinua lukemaan kaikki yksityiskohdat huolellisesti ja ottamaan vakuutusehdot mukaan matkalle. 15. Osittainen pätemättömyys Jos tuomioistuin tai viranomainen tulkitsee näissä varausehdoissa esiintyvän määräyksen tai osan siitä laittomaksi, pätemättömäksi tai toteuttamiskelvottomaksi, katsotaan kyseisen määräyksen tai osamääräyksen olevan pätemätön. Muut varausehdot ovat kuitenkin voimassa ikään kuin pätemätöntä määräystä tai osamääräystä ei olisi koskaan ollut olemassa tai siitä ei olisi koskaan sovittu. 16. Oikeuksien luovuttaminen Et saa luovuttaa näiden varausehtojen mukaisia oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi ilman kirjallista suostumustamme. Me puolestamme voimme luovuttaa näiden varausehtojen mukaiset oikeutemme ja velvollisuutemme ilman kirjallista suostumustasi.

7 17. Salassapito Pyrimme turvaamaan yksityisyytesi ja turvallisuutesi. Kaikki sinulta keräämämme henkilötiedot käsitellään yksityisyydensuojakäytäntömme mukaisesti. Voimme pyydettäessä antaa sinulle kopion salassapitokäytännöstämme, joka löytyy myös verkkosivuiltamme. 18. Meistä riippumattomat olosuhteet Meidän ei voida katsoa rikkovan näitä varausehtoja eikä meitä voida myöskään todennäköisin syin syyttää virheistä tai myöhästymisistä, jotka ovat aiheutuneet meistä riippumattomista tapahtumista (force majeure), mukaan lukien muttei yksinomaan seuraavat tapahtumat: a) ylivoimainen este (force majeure), tulva, maanjäristys, lumivyöry tai jokin muu luonnonkatastrofi b) epidemia tai pandemia c) sota, sodanuhka, katkenneet diplomaattiset suhteet tai muut vastaavat tapahtumat d) terroristihyökkäykset, sisällissota, sisäiset levottomuudet tai mellakat e) tulipalo tai räjähdys f) äärimmäiset sääolosuhteet g) työtaistelu, mukaan lukien muttei yksinomaan lakot ja työtaistelutoimet h) kuljetuksiin liittyvät väistämättömät tekniset ongelmat i) kolmannen osapuolen palveluntarjoajien tai alihankkijoiden toteuttamatta jättämät palvelut j) rakennusten tai ajoneuvojen romahdus. 19. Sovellettava laki ja lainkäyttö 19.1 Näitä varausehtoja ja kaikkia niistä tai niiden yhteydessä syntyviä kiistoja tai vaatimuksia (mukaan lukien kiistat tai vaatimukset, joita ei ole mainittu ehdoissa) säätelee Suomen laki, jonka mukaisesti niitä myös tulkitaan Rajoittava ehto kohtaan 3. Näistä varausehdoista tai niiden yhteydessä syntyvissä kiistoissa tai vaatimuksissa (mukaan lukien kiistat tai vaatimukset, joita ei ole mainittu ehdoissa) sovelletaan Suomen lakia.

WonderCruises Lisä- ja erityisehdot

WonderCruises Lisä- ja erityisehdot WonderCruises Lisä- ja erityisehdot 1. Yleistä WonderCruises myy ja välittää risteilypaketteja ja pelkkiä risteilyjä, jotka kuuluvat valmismatkalain piiriin ja niihin sovelletaan Yleisiä valmismatkaehtoja

Lisätiedot

Suomessa toimimme Kuluttajaviraston sääntöjen mukaan. Olemme rekisteröitynyt matkanjärjestäjä Suomessa. Katso www.valmismatka.fi

Suomessa toimimme Kuluttajaviraston sääntöjen mukaan. Olemme rekisteröitynyt matkanjärjestäjä Suomessa. Katso www.valmismatka.fi Keitä olemme Suomessa toimimme nimellä Lowcostholidays.fi, ja toimintaamme johtaa Lowcosttravelgroup-nimiseen konserniin kuuluva Lowcostholidays Ltd, jonka osoite on Spectrum House, Beehive Ring Road,

Lisätiedot

1.3 Pidätämme oman harkintamme mukaan oikeuden kieltäytyä tekemästä varausta.

1.3 Pidätämme oman harkintamme mukaan oikeuden kieltäytyä tekemästä varausta. Keitä olemme Lowcostholidays on Lowcosttravelgroupin kauppayhtiö ja sen rekisteröity osoite on Spectrum House, Beehive Ring Road, Gatwick, West Sussex, RH6 0LG but seated in East House, 109 South Worple

Lisätiedot

Korvaukset matkavakuutuksesta matkan peruuntuessa

Korvaukset matkavakuutuksesta matkan peruuntuessa 1 Porkkalankatu 1 00180 Helsinki Puh (09) 6850 120 www.fine.fi Korvaukset matkavakuutuksesta matkan Vakuutus- ja rahoitusneuvonta, Hanna Salo 2012 Tässä oppaassa kerrotaan niistä korvauksista, joita matkavakuutuksesta

Lisätiedot

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa EROTTAJAN KASINON YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT (VOIMASSA 1.8.2012 ALKAEN) 1. Soveltamisala Näitä Erottajan Kasinon yleisiä varaus- ja peruutusehtoja ( Yleiset Ehdot ) ja Erottajan Kasinon käyttösääntöjä

Lisätiedot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot Majoitusmyynti Varaus- ja peruutusehdot Asiakkaan tekemä varaus on sekä hotellia että asiakasta sitova hotellin vahvistettua varauksen. Tämä varaus voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Puhelintilauksissa

Lisätiedot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot 1. Yleistä Näitä verkkopalvelun käyttöehtoja sovelletaan Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen (jäljempänä Palveluntarjoaja) tuottamaan

Lisätiedot

Osapuolet. a) Siivouspalveluita tarjoava yritys tai yrittäjä (jäljempänä Siivousyritys ); ja. b) Asiakas (jäljempänä Asiakas ).

Osapuolet. a) Siivouspalveluita tarjoava yritys tai yrittäjä (jäljempänä Siivousyritys ); ja. b) Asiakas (jäljempänä Asiakas ). Osapuolet a) Siivouspalveluita tarjoava yritys tai yrittäjä (jäljempänä Siivousyritys ); ja b) Asiakas (jäljempänä Asiakas ). Siivousyritys ja Asiakas jäljempänä myös yhdessä Sopijapuolet ja erikseen Sopijapuoli.

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT

KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT Hotelli Cumulus Hämeenpuisto Hämeenpuisto 47 33200 Tampere hameenpuisto.cumulus@restel.fi Tel: +358 3 386 2000 Fax: +358 3 386 2299 Ajankohta 20.2. - 21.2.2016 Majoitus Varaukset

Lisätiedot

113 x kahden hengen hengen standard huonetta varattuna (huoneista 10 invahuoneita) 57 x kahden hengen superior- huonetta varattuna

113 x kahden hengen hengen standard huonetta varattuna (huoneista 10 invahuoneita) 57 x kahden hengen superior- huonetta varattuna Paperiliitto Ry Os.50 Mika Lahtinen puh. +358 40 5576790 email. mika.lahtinen@ppp.inet.fi TARJOUS 18.7.2017 Restel Hotellit Länsi-Suomen aluemyynti Pekka Laitinen Rautatienkatu 21 B, 9. krs 33100 TAMPERE

Lisätiedot

FINNMATKOJEN VALMISMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT

FINNMATKOJEN VALMISMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT FINNMATKOJEN VALMISMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT Nämä lisä- ja erityismatkaehdot koskevat valmismatkoja, jotka on varattu 9.3.2016 tai sen jälkeen. Ehdot koskevat myös Tema-matkoja ja ne ovat nähtävissä

Lisätiedot

Cumulus Hämeenpuisto, Hämeenpuisto 47, 33200 Tampere Email. hameenpuisto.cumulus@restel.fi

Cumulus Hämeenpuisto, Hämeenpuisto 47, 33200 Tampere Email. hameenpuisto.cumulus@restel.fi Tampereen aluemyyntikeskus VAHVISTUS Päivi Laukkanen Rautatienkatu 21 33100 Tampere 13.11.2013 puh. +358 3 2392 2950 email. tampere.aluemyynti@restel.fi Tappara ry Kari Aaltonen Sudenkatu 7 33520 Tampere

Lisätiedot

TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ

TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ 2 (7) Sisällys 1 SOPIMUSOSAPUOLET JA SOPIMUKSEN TARKOITUS... 3 2 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO... 3 3 AVOIN SÄHKÖNTOIMITUS... 3

Lisätiedot

Korvaukset matkavakuutuksesta matkan peruuntuessa

Korvaukset matkavakuutuksesta matkan peruuntuessa Korvaukset matkavakuutuksesta matkan 2017 Hanna Salo FINE FINE 2017 Työryhmä: Lotta Penttilä, Hanna Salo Sisällys 1 Johdanto 3 2 Matkavakuutukset 3 3 Matkan peruuntuminen 4 3.1 Valmismatka ja erityisehtoinen

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Nämä ehdot koskevat Suomen Matkavaraukset Oy:n kautta tehtyjä lento- ja hotellivarauksia (päivätty ).

Nämä ehdot koskevat Suomen Matkavaraukset Oy:n kautta tehtyjä lento- ja hotellivarauksia (päivätty ). Matkaehdot Nämä ehdot koskevat Suomen Matkavaraukset Oy:n kautta tehtyjä lento- ja hotellivarauksia (päivätty 30.12.2014). Matkan varaaminen ja maksaminen Matkaehdot astuvat voimaan matkustajan varatessa

Lisätiedot

OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET

OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikennesopimuksen LIITE OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista. Hoidettaessa sopimussuhteeseen

Lisätiedot

Käyttöehdot, videokoulutukset

Käyttöehdot, videokoulutukset Käyttöehdot, videokoulutukset Edita Publishing Oy PL 700, 00043 NORDIC MORNING www.editapublishing.fi Asiakaspalvelu www.edilexpro.fi edilexpro@edita.fi puh. 020 450 2040 (arkisin klo 9 16) 1 Yleistä Tämä

Lisätiedot

TopTours AS:n matkaehdot; lyhennelmä (TopTours AS:n Talv 2006/2007 matkaesitteen sivut 111 113) Suom.. U. Kästämä 9.6.2007 1 (6)

TopTours AS:n matkaehdot; lyhennelmä (TopTours AS:n Talv 2006/2007 matkaesitteen sivut 111 113) Suom.. U. Kästämä 9.6.2007 1 (6) Suom.. U. Kästämä 9.6.2007 1 (6) Keitä me olemme? TopTours AS, rekisterinumero 10995892, rekisteröity toimisto osoitteessa Vana-Viru 6, 10111 Tallinna. Sopimuksemme teidän kanssanne Käsillä oleva sopimuksen

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Näissä ehdoissa määritellään ne ehdot, joilla Risicum Oyj (myöhemmin luotonantaja) myöntää lainan (50 1000 ) asiakkailleen.

Näissä ehdoissa määritellään ne ehdot, joilla Risicum Oyj (myöhemmin luotonantaja) myöntää lainan (50 1000 ) asiakkailleen. 1. Yleistä Näissä ehdoissa määritellään ne ehdot, joilla Risicum Oyj (myöhemmin luotonantaja) myöntää lainan (50 1000 ) asiakkailleen. 2. Lainan myöntämisen yleiset edellytykset Luotonantaja voi myöntää

Lisätiedot

Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot

Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot Nowene noudattaa omien ja välittämiensä majoitus-, kuljetus- ja aktiviteettijärjestelyiden ja lisäpalveluiden

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.5.2016 Käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.1 Näitä käyttöehtoja sovelletaan Palveluntarjoajan ja Edenred Finland Oy:n ( Edenred ) väliseen sopimukseen. Palveluntarjoaja voi näiden

Lisätiedot

Miten yritysten tulee toimia?

Miten yritysten tulee toimia? 20.2.2013 Hyvä jäsenyritys! Matkustajien oikeuksia koskeva asetus voimaan 1.3.2013 Matkustajien oikeuksia koskeva EU-asetus astuu voimaan myös Suomessa 1.3.2013. Asetus on sellaisenaan sovellettavaa oikeutta

Lisätiedot

Vaalan kunta Ostoliikennesopimuksen liite 3 1 (6)

Vaalan kunta Ostoliikennesopimuksen liite 3 1 (6) Vaalan kunta Ostoliikennesopimuksen liite 3 1 (6) KULJETUSPALVELUT OSTOLIIKENTEEN EHDOT Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista. Hoidettaessa sopimussuhteeseen

Lisätiedot

Katuosoite: Postinumero ja postitoimipaikka: Sähköposti: Puhelin: (alle 2-vuotias)?

Katuosoite: Postinumero ja postitoimipaikka: Sähköposti: Puhelin: (alle 2-vuotias)? LENTOMATKUSTAJAN OIKEUDET EU:N VALITUSLOMAKE LOMAKE VALITUKSEN TEKEMISEKSI LENTOYHTIÖLLE JA/TAI KANSALLISELLE VALVONTAELIMELLE Matkustajan oikeudet asetuksen (EY) N:o 261/2004 mukaisesti lennolle pääsyn

Lisätiedot

Sijoitusesite. ELTEL AB liikkeeseenlaskija yhtiötunnus 556728-6652, kotipaikka: Tukholma, Ruotsi www.eltelgroup.com

Sijoitusesite. ELTEL AB liikkeeseenlaskija yhtiötunnus 556728-6652, kotipaikka: Tukholma, Ruotsi www.eltelgroup.com 1 (5) Sijoitusesite ELTEL AB liikkeeseenlaskija yhtiötunnus 556728-6652, kotipaikka: Tukholma, Ruotsi www.eltelgroup.com YRITYSTODISTUSOHJELMA 100 MILJOONAA EUROA Sopimus yritystodistusten liikkeeseenlaskemisesta

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi

Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi Yleistä Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Vauvakuva Haikara Oy:n (jäljempänä Vauvakuva) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin.

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ.

DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ. DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ. OLETKO SUOJAUTUNUT KATTAVASTI? Rahdinkuljettajilla on rajoitettu vastuu tuotteiden katoamisesta tai vahingoittumisesta kansainvälisiä kuljetuksia

Lisätiedot

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT Myyntisivustolta varattavien kohteiden osalta noudatetaan Rukan Salonki Varausehdot osiota seuraavissa kohteissa: Ruka Noro, Rukan Salonki 1, Rukan Salonki 2, Rukan Salonki

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

McDonald s Cup 2014. 17-19.10.2014, Västerås

McDonald s Cup 2014. 17-19.10.2014, Västerås McDonald s Cup 2014 17-19.10.2014, Västerås Matka-aika 16-20.10.2014, To-Ma (Turnauspäivät Pe-Su) McDonald s Cup 2014 - Järjestävä seura: BK-30 Västerås - Min 4 ottelua per joukkue - 99-01 11 vs 11 (2

Lisätiedot

AUTOMAATTISEN TAAJUUDENHALLINTARESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX/2015 RESERVINHALTIJA OY sekä FINGRID OYJ

AUTOMAATTISEN TAAJUUDENHALLINTARESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX/2015 RESERVINHALTIJA OY sekä FINGRID OYJ AUTOMAATTISEN TAAJUUDENHALLINTARESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX/2015 RESERVINHALTIJA OY sekä FINGRID OYJ 8.1.2014 2 (7) 1 SOPIMUKSEN TARKOITUS XX (Reservinhaltija) ja Fingrid Oyj (Fingrid) ovat tehneet

Lisätiedot

Peruutusten, viivästymisten, matkustusluokan alempaan luokkaan muuttamisen tai koneeseen pääsyn äämisen johdosta

Peruutusten, viivästymisten, matkustusluokan alempaan luokkaan muuttamisen tai koneeseen pääsyn äämisen johdosta Apu ja hyvitys Peruutusten, viivästymisten, matkustusluokan alempaan luokkaan muuttamisen tai koneeseen pääsyn äämisen johdosta Tämä ilmoitus on pakollinen Euroopan parlamentin ja Euroopan unionin neuvoston

Lisätiedot

FINNMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT

FINNMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT FINNMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT Nämä lisä- ja erityismatkaehdot koskevat 10.12.2009 alkaen tehtyjä valmismatkasopimuksia. Ehdot koskevat myös TEMA-matkoja ja ne ovat nähtävissä osoitteessa www.finnmatkat.fi

Lisätiedot

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen.

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Rovanperän kelomökkien varausehdot Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Varaus on sitova, kun ennakkovaraus, 20% varauksen hinnasta, on maksettu vahvistuskuitissa

Lisätiedot

Majoitustoiminta ja palveluosaaminen

Majoitustoiminta ja palveluosaaminen Mirja Rautiainen, Mika Siiskonen: Majoitustoiminta ja palveluosaaminen HARJOITUSTEHTÄVIÄ LUKU 7: Varausten tekijät ja myyntikanavat TEHTÄVIÄ KIRJASTA: 1. Mainitse tärkeimmät huonevarauksia tekevät asiakasryhmät

Lisätiedot

Matkustajien oikeudet EU 392/2009

Matkustajien oikeudet EU 392/2009 Home > Hyvä tietää > Ehdot ja säännöt > Matkustajien oikeudet EU 392/2009 Matkustajien oikeudet EU 392/2009 Tiivistelmä merimatkustajien oikeuksia onnettomuustapauksessa koskevista säännöksistä 1 Merten

Lisätiedot

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014 Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014 Sunnuntai 5.10.2014 17:50 Suora lento Ryanair FR1922 Tampere Frankfurt-Hahn 19:25 19:45 Matka 120 km

Lisätiedot

OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli)

OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli) LIITE 5 1 KITEEN KAUPUNKI Sivistyskeskus OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli) 1. Sopijapuolet Tilaaja: Yhteyshenkilö: Kiteen kaupunki Sivistyskeskus Kiteentie 25 82500 KITEE Perusopetuksen

Lisätiedot

Majoitustiedot. Scandicin huonehintaan sisältyy aina Luomutuotteita sisältävä aamiainen Langaton internet

Majoitustiedot. Scandicin huonehintaan sisältyy aina Luomutuotteita sisältävä aamiainen Langaton internet SCANDIC PAASI 29.-30.01.2015, varausnumero 45433220 23.-24.04.2015, varausnumero 45433223 27.-29.05.2015, varausnumero 45433228 24.-25.09.2015, varausnumero 45433224 26.-28.10.2015, varausnumero 45433230

Lisätiedot

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö 2 1. Sopimuksen osapuolet Tämä sertifikaattitilisopimus ( Sopimus ) on solmittu seuraavien osapuolten välillä: Järjestelmän Ylläpitäjä

Lisätiedot

Majoitustiedot. Scandicin huonehintaan sisältyy aina Luomutuotteita sisältävä aamiainen Langaton internet

Majoitustiedot. Scandicin huonehintaan sisältyy aina Luomutuotteita sisältävä aamiainen Langaton internet SCANDIC SIMONKENTTÄ 29.-30.01.2015, varausnumero 45433215 23.-24.04.2015, varausnumero 45433216 06.-08.05.2015, varausnumero 45433226 27.-29.05.2015, varausnumero 45433227 03.-05.06.2015, varausnumero

Lisätiedot

Nämä ehdot koskevat Suomen Matkavaraukset Oy:n kautta tehtyjä lento- ja hotellivarauksia (päivätty ).

Nämä ehdot koskevat Suomen Matkavaraukset Oy:n kautta tehtyjä lento- ja hotellivarauksia (päivätty ). Matkaehdot Nämä ehdot koskevat Suomen Matkavaraukset Oy:n kautta tehtyjä lento- ja hotellivarauksia (päivätty 20.4.2015). Matkan varaaminen ja maksaminen Matkaehdot astuvat voimaan matkustajan varatessa

Lisätiedot

TAAJUUSOHJATUN KÄYTTÖ- JA HÄIRIÖRESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX RESERVITOIMITTAJA OY sekä FINGRID OYJ

TAAJUUSOHJATUN KÄYTTÖ- JA HÄIRIÖRESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX RESERVITOIMITTAJA OY sekä FINGRID OYJ TAAJUUSOHJATUN KÄYTTÖ- JA HÄIRIÖRESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX RESERVITOIMITTAJA OY sekä FINGRID OYJ 2 (5) 1 SOPIMUKSEN TARKOITUS XXXXXX, Y-tunnus YYYYYYY-Y (Reservitoimittaja) ja Fingrid Oyj, Y-tunnus

Lisätiedot

SANOMA OYJ Y-tunnus 15243611 Internet-osoite: sanoma.com

SANOMA OYJ Y-tunnus 15243611 Internet-osoite: sanoma.com SIJOITUSESITE SANOMA OYJ Y-tunnus 15243611 Internet-osoite: sanoma.com YRITYSTODISTUSOHJELMA 800.000.000 EUROA Sopimus yritystodistusten liikkeeseenlaskemisesta on allekirjoitettu 8.9.2003 ja sitä viimeksi

Lisätiedot

Käyttöohje Online-junavaraukset Carlson Wagonlit Travel Online Helpdesk Puhelin: +358 (0)205 615 531 Sähköposti: e-servicecenter@carlsonwagonlit.

Käyttöohje Online-junavaraukset Carlson Wagonlit Travel Online Helpdesk Puhelin: +358 (0)205 615 531 Sähköposti: e-servicecenter@carlsonwagonlit. Käyttöohje Carlson Wagonlit Travel Online Helpdesk Puhelin: +358 (0)205 615 531 Sähköposti: Copyright 2007-2013 CWT SISÄLLYSLUETTELO 1 Kirjautuminen CWT Portalin kautta... 3 2 Online-junavaraaminen...

Lisätiedot

1.2 Lainatulle pääomalle maksetaan vuosittainen kiinteä korko kohdassa 9 esitetyn mukaisesti.

1.2 Lainatulle pääomalle maksetaan vuosittainen kiinteä korko kohdassa 9 esitetyn mukaisesti. Tiedot lainasta 1.1 Keskinäinen kiinteistöosakeyhtiö Finnoonportti (Y-tunnus 2611697-6) (jäljempänä Projektikumppani ) tarjoaa Joukon Voima Oy:n (jäljempänä Lainanjärjestäjä ) palvelussa rahoittajille

Lisätiedot

Nämä 1.7.2013 voimaan tulevat sopimusehdot ovat Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n laatimat ja kuluttaja-asiamiehen tarkistamat.

Nämä 1.7.2013 voimaan tulevat sopimusehdot ovat Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n laatimat ja kuluttaja-asiamiehen tarkistamat. 1(5) KEILAHALLIEN YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT Nämä 1.7.2013 voimaan tulevat sopimusehdot ovat Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n laatimat ja kuluttaja-asiamiehen tarkistamat. 1. Soveltamisala

Lisätiedot

Laskutussopimusasiakkaisiin soveltuvat maksu-, muutos ja peruutusehdot löydät tämän dokumentin lopusta erillisen otsikon alta.

Laskutussopimusasiakkaisiin soveltuvat maksu-, muutos ja peruutusehdot löydät tämän dokumentin lopusta erillisen otsikon alta. RYHMÄMATKOJEN MAKSU-, MUUTOS- JA PERUUTUSEHDOT Näitä ryhmämatkojen maksu-, muutos- ja ja peruutusehtoja sovelletaan Tallink Silja Oy:n myymiin laivamatkoihin ja muihin ryhmien matkapalveluihin sekä sen

Lisätiedot

SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT

SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 Sopimuksen synty ja soveltamisala Kun asiakas varaa :ltä huoneiston majoittumista varten ja vahvistaa varauksen, syntyy osapuolten

Lisätiedot

JÄLLEENMYYNTISOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN RAKENNUSVIRASTON PALVELUOSASTO INNOFACTOR OYJ

JÄLLEENMYYNTISOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN RAKENNUSVIRASTON PALVELUOSASTO INNOFACTOR OYJ JÄLLEENMYYNTISOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN RAKENNUSVIRASTON PALVELUOSASTO JA INNOFACTOR OYJ 16.6.2014 3815172.3 SISÄLLYSLUETTELO JÄLLEENMYYNTISOPIMUS... 3 OSAPUOLET... 3 SOPIMUKSEN TAUSTA JA TARKOITUS...

Lisätiedot

Maksuton matkatavaramäärä on 15 kg/henkilö, jonka lisäksi matkustajalla saa olla enintään 15/ henkilö golf bagi ja 6 kg käsimatkatavaraa.

Maksuton matkatavaramäärä on 15 kg/henkilö, jonka lisäksi matkustajalla saa olla enintään 15/ henkilö golf bagi ja 6 kg käsimatkatavaraa. Matkaehdot Bulgarian golfpaketit Matkan erityisehdot Näiden erityisehtojen lisäksi noudatetaan 1.7.1995 voimaantulleita Yleisiä valmismatkaehtoja sekä Golf Unlimited/ Ski Unlimitedin erityisehtoja. Matkan

Lisätiedot

Expedia Collect -varausten hallinta

Expedia Collect -varausten hallinta Yhteistyön tekeminen Expedian kanssa Expedia Collect -varausten hallinta Expedia Virtual Card Sisältö Expedia Collect -varausprosessi 3 Expedia Virtual Card 4 Muutokset varauksiin 6 Tuki 7 2 Expedia Collect

Lisätiedot

Ostajan ja liikennöitsijän välisen sopimussuhteen sisältö määräytyy tämän sopimuksen sekä siihen liittyvien seuraavien asiakirjojen perusteella:

Ostajan ja liikennöitsijän välisen sopimussuhteen sisältö määräytyy tämän sopimuksen sekä siihen liittyvien seuraavien asiakirjojen perusteella: KOULULAISKULJETUKSET OSTOLIIKENNESOPIMUS 1. Sopijapuolet Ostaja: Kunta............................................... Yhteystiedot:......................................... Ostajan edustaja:......................................

Lisätiedot

KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA

KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA Inarin kunta pyytää tarjoustanne kirjastoauton korityöstä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Kirjastoauto hankitaan Inarin kunnankirjaston käyttöön (www.inari.fi/kirjasto).

Lisätiedot

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka?

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Esittely Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Lähde jännitämään suomalaisten menestystä Hungaroringin radalle! Tällä matkalla pääset seuraamaan harjoituksia, aika-ajoja sekä tietenkin itse

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA

KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA 2 (5) 1 OSAPUOLET 1.1 Myyjä Kannuksen kaupunki (Y-tunnus: 0178455-6 ) 1.2 Ostaja Kokkolan kaupunki (Y-tunnus 0179377-8 ) 2 SOPIMUKSEN

Lisätiedot

Travelstartin Erityisehdot

Travelstartin Erityisehdot Travelstartin Erityisehdot Travelstartin Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin

Lisätiedot

KENTEK OY TIETOSUOJASELOSTE TIIVISTELMÄ

KENTEK OY TIETOSUOJASELOSTE TIIVISTELMÄ KENTEK OY TIETOSUOJASELOSTE TIIVISTELMÄ Vieraillessasi verkkosivuillamme, emme kerää sinusta mitään henkilökohtaista informaatiota. Tämä verkkosivu kerää ainoastaan henkilötietoja, joita itse syötät, kuten

Lisätiedot

Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa

Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa salibandy mm praha, tsekki / 6-10.12.2018 Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa joulukuussa 2018! Samaan aikaan MM-kisojen kanssa järjestettävä

Lisätiedot

Farsta Cup. tukholma, ruotsi. TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min

Farsta Cup. tukholma, ruotsi. TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min Farsta Cup TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min ESIMERKKIOHJELMA Perjantai / 17.3 Bussi Helsinkiin 17:30 Viking Line Tukholmaan

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 ALUSTAVA MATKAOHJELMA: Sunnuntai 7.4.2013: Postitamme lentoliput ilmoittamaanne osoitteeseen noin kaksi viikkoa ennen lähtöpäivää. Suosittelemme saapumaan Helsinki-Vantaan

Lisätiedot

1.1. Näissä yleisissä ehdoissa seuraavilla käsitteillä tarkoitetaan seuraavaa: Deskbookers: yritys, joka ohjaa Deskbookers palvelua.

1.1. Näissä yleisissä ehdoissa seuraavilla käsitteillä tarkoitetaan seuraavaa: Deskbookers: yritys, joka ohjaa Deskbookers palvelua. YLEISET EHDOT KÄYTTÄJILLE Nämä yleiset ehdot on laatinut Deskbookers B.V. ( Deskbookers ), jonka pääkonttori on osoitteessa Herengracht 182, 1016 BR in Amsterdam, rekisteröityneenä Alankomaiden kauppakamariin

Lisätiedot

Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot Varaus- ja peruutusehdot Palvelujen tai tuotteiden varaus voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai sähköisen varausjärjestelmän kautta. Majoitusvuorokausi Majoitusvuorokausi mökeissä alkaa klo 15 ja

Lisätiedot

Eläkeliiton Keski-Pohjanmaan piiri ry

Eläkeliiton Keski-Pohjanmaan piiri ry Eläkeliiton Keski-Pohjanmaan piiri ry JÄSENMATKA ISLANNIN IHMEITÄ SAAGOJEN SAARELLA Matka-aika: la 7.9. ke 11.9.2013 Islanti on meille monelle pitkäaikainen haave pääsisinpä käymään. Nyt tämän haaveen

Lisätiedot

LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS. Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki

LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS. Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki 1 (5) LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS II Asiamies: Y-tunnus: Yhteystiedot: Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki Yhteystiedot: PL 111, Lauttasaarentie 8

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille (myöhemmin tilaaja) on

Lisätiedot

on oikeus lunastaa Vuokrauskohde omistukseensa. Normaalitapauksessa

on oikeus lunastaa Vuokrauskohde omistukseensa. Normaalitapauksessa Solo International OY:N KULKUVÄLINEIDEN VUOKRAUS- PALVELUIDEN EHDOT 1. OSAPUOLET JA SOVELTAMISALA Näitä sopimusehtoja sovelletaan Solo International Oy:n, jäljempänä Solo ja asiakkaan, jäljempänä Vuokralleottaja

Lisätiedot

1 TASEHALLINNAN EHTOJEN SOVELTAMINEN MÄÄRITELMÄT MUUT EHDOT TASEVASTUU JA TASEPOIKKEAMIEN KÄSITTELY... 3

1 TASEHALLINNAN EHTOJEN SOVELTAMINEN MÄÄRITELMÄT MUUT EHDOT TASEVASTUU JA TASEPOIKKEAMIEN KÄSITTELY... 3 Tasehallinnan ehdot Tasehallinnan ehdot 2 (5) Sisällysluettelo 1 TASEHALLINNAN EHTOJEN SOVELTAMINEN... 3 2 MÄÄRITELMÄT... 3 3 MUUT EHDOT... 3 4 TASEVASTUU JA TASEPOIKKEAMIEN KÄSITTELY... 3 5 TIEDONVAIHTO

Lisätiedot

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai Supermatka Chicagoon! Lauri Markkasen ura tarunhohtoisessa NBA:ssa käynnistyy tänä syksynä, kun Lauri pukee päälleen legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan. Järjestämme Chicagoon todellisen supermatkan

Lisätiedot

Sopimus kulttuurimatkailutuotteen tekemisestä ja käytöstä (malli)

Sopimus kulttuurimatkailutuotteen tekemisestä ja käytöstä (malli) Sopimus kulttuurimatkailutuotteen tekemisestä ja käytöstä (malli) Tämä sopimus ei ole virallinen sopimus, vaan malli, jonka pohjalle rakentaa sellainen. Huomioita; Kulttuurimatkailun viitekehyksessä on

Lisätiedot

Travelstartin Erityisehdot

Travelstartin Erityisehdot Travelstartin Erityisehdot Travelstartin Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin

Lisätiedot

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Travelstartin Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

Travelstartin Erityisehdot

Travelstartin Erityisehdot Travelstartin Erityisehdot Travelstartin Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Parempi ruoka syyskuun kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Parempi ruoka syyskuun arvonta, kilpailu 1.9.2014. 30.9.2014. Palkinto ja sen arvo:3 kpl smoothie-tuotepakettia, arvo noin 45 euroa

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty 14.10.2018. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille

Lisätiedot

Seat24 - Erityisehdot 11.11.2011 alkaen

Seat24 - Erityisehdot 11.11.2011 alkaen Seat24 - Erityisehdot 11.11.2011 alkaen Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Seat24, me, Seat24.fi) ostettuihin tuotteisiin ja

Lisätiedot

Mirja Rautiainen, Mika Siiskonen: Hotellivaraukset HARJOITUSTEHTÄVIÄ. LUKU 9: Hotellivarausten välittäjät ja myyntikanavat

Mirja Rautiainen, Mika Siiskonen: Hotellivaraukset HARJOITUSTEHTÄVIÄ. LUKU 9: Hotellivarausten välittäjät ja myyntikanavat Mirja Rautiainen, Mika Siiskonen: Hotellivaraukset HARJOITUSTEHTÄVIÄ LUKU 9: Hotellivarausten välittäjät ja myyntikanavat TEHTÄVIÄ KIRJASTA: 1. Mitä hotellin verkkopalveluilla tarkoitetaan? 2. Mainitse

Lisätiedot

Ryhma 001 RESERVILAISTEN&RESERVIUPSEERIEN AMPUMATILAISU. Vakuutettuja 400

Ryhma 001 RESERVILAISTEN&RESERVIUPSEERIEN AMPUMATILAISU. Vakuutettuja 400 VAKUUTUSKIRJA Sivu Ryhmatapatu rmavakuutus 1 Vakuutustunnus 25.11.2010 70090201950 Asiakastunnus 20532702 RESERVILAISLIITTO RY DOBELNINKATU 2 00260 HELSINKI Vakuutuksenottaja Vakuutuskausi Maksu e RESERVILAISLIITTO

Lisätiedot

2.2 Kaikkien verkkosivuilla ilmoitettujen hintojen valuutta on euro (EUR).

2.2 Kaikkien verkkosivuilla ilmoitettujen hintojen valuutta on euro (EUR). 1. Auton arviointipalvelu. 1.1 Infostar OÜ tarjoaa verkkosivujen kautta palvelu auto-alalta (tästä eteenpäin näihin viitataan termillä palvelu ). Palvelu kuuluu, mutta ne eivät rajoitu seuraaviin: (i)

Lisätiedot

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelpartner, me, Travelpartner.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelpartner, me, Travelpartner.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelpartner, me, Travelpartner.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Koska tarjoamme

Lisätiedot

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, BudJet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Koska tarjoamme matkoja vain

Lisätiedot

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE LISTALLEOTTOESITTEEN PERUSOSAN TÄYDENNYSOSA TEKNISET EHDOT WARRANTEILLE, JOIDEN KOHDE-ETUUTENA ON VALUUTTAKURSSI

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE LISTALLEOTTOESITTEEN PERUSOSAN TÄYDENNYSOSA TEKNISET EHDOT WARRANTEILLE, JOIDEN KOHDE-ETUUTENA ON VALUUTTAKURSSI SOCIÉTÉ GÉNÉRALE LISTALLEOTTOESITTEEN PERUSOSAN TÄYDENNYSOSA TEKNISET EHDOT WARRANTEILLE, JOIDEN KOHDE-ETUUTENA ON VALUUTTAKURSSI Tämä Listalleottoesitteen perusosan täydennysosa ( Täydennysosa ) täydentää

Lisätiedot

Keräämme henkilötietoja ensisijaisesti suoraan käyttäjältä. Yhteystietojen keräämiseen voimme käyttää myös Fonectan palveluja.

Keräämme henkilötietoja ensisijaisesti suoraan käyttäjältä. Yhteystietojen keräämiseen voimme käyttää myös Fonectan palveluja. Henkilötietokäytäntö Käyttäjän henkilötiedot Liikenne O. Eteläpää Oy (jäljempänä me ja meidän ) käsittelee kaikkia henkilötietoja henkilötietolain ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Tämä seloste

Lisätiedot

Seat24 - Erityisehdot

Seat24 - Erityisehdot Seat24 - Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Seat24, me, Seat24.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Edellytämme,

Lisätiedot

NEXSTIM OYJ / SITOUTTAVA OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄ 2016 NEXSTIM OYJ SITOUTTAVAN OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄN 2016 EHDOT

NEXSTIM OYJ / SITOUTTAVA OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄ 2016 NEXSTIM OYJ SITOUTTAVAN OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄN 2016 EHDOT Sivu 1/5 NEXSTIM OYJ SITOUTTAVAN OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄN 2016 EHDOT Nexstim Oyj:n nimitysvaliokunta on päättänyt esittää Nexstim Oyj:n (Yhtiön) varsinaiselle yhtiökokoukselle, joka pidetään 31.3.2016,

Lisätiedot

Yleiset valmismatkaehdot Nämä 30.6.2009 hyväksytyt sopimusehdot ovat Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen neuvottelemat. 1. Soveltamisala 1.1. Yleiset valmismatkaehdot Näitä sopimusehtoja

Lisätiedot

Tapahtumat.infon käyttöehdot

Tapahtumat.infon käyttöehdot Tapahtumat.infon käyttöehdot Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Tapahtumat.info:n (jäljempänä palveluntarjoaja) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin. Verkkopalvelut tarkoittavat näissä

Lisätiedot

TARJOUS 1 Tiina Aalto Puh. 0205 61 5306 Fax 0205 61 5333 11.8.2010 tiina.aalto@kavevatravel.fi

TARJOUS 1 Tiina Aalto Puh. 0205 61 5306 Fax 0205 61 5333 11.8.2010 tiina.aalto@kavevatravel.fi TARJOUS 1 Turun Kaupunki Pertti Heinonen Puh. 02-262 4802 pertti.heinonen@turku.fi RYHMÄMATKA RUOTSIIN JA NORJAAN Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme ryhmällenne seuraavia matkapalveluita: Kohde

Lisätiedot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Rakenna digitaalisesti! Määräykset ja ehdot LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Huomaa, että kaikkien verkkokilpailuihin osallistuvien täytyy noudattaa alla esitettyjä

Lisätiedot