SKF:n laakerinlämmittimet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SKF:n laakerinlämmittimet"

Transkriptio

1 SKF:n laakerinlämmittimet

2 SKF asiakaskeskeinen markkinajohtaja Jo yli 25 vuotta sitten SKF keksi käyttää induktiolämmitystä laakerien asennuksessa. Asiakaskeskeisten ratkaisujensa ansiosta SKF:stä on tullut markkinajohtaja laakerisovelluksiin käytettävien induktiolämmittimien kehittämisessä, valmistuksessa sekä maailmanlaajuisessa myynnissä. D Kestävä lämmitysratkaisu F SKF:n uusimman sukupolven induktiolämmittimet ovat erittäin tehokkaita. Niillä voi lämmittää laajan valikoiman erilaisia laakereita sekä muita komponentteja. SKF:n lämmittimissä induktiokela, jonka ympärille laakeri asetetaan, on sijoitettu lämmittimen kotelon ulkopuolelle mahdollisimman suuren lämmitystehon saavuttamiseksi. Tämä lyhentää lämmitysaikaa ja pienentää energiankulutusta jopa 80 %, jolloin lämmityskustannukset alenevat noin 70 %.

3 A Lämmittimen kotelon ulkopuolelle sijoitettu induktiokela yhdessä pitkälle kehitetyn elektroniikan kanssa lyhentää lämmitysaikaa ja alentaa tarvittavan energian määrää. B Taitettavat tukijalat tekevät sisähalkaisijaltaan suurten laakerien lämmittämisestä helpompaa. C Magneettinen lämpötila-anturi vähentää ylilämmittämisen vaaraa. D Helppokäyttöinen kauko-ohjainyksikkö, jossa on termostaatti- ja/tai ajastinohjaus sekä LED-näyttö. E Pienempien aisojen säilytyspaikat vähentävät niiden vaurioitumisen ja katoamisen riskiä. F Kantokahva helpottaa lämmittimen siirtämistä. A C B E SKF:n m 20 -käsite m 20 ilmoittaa, kuinka painava (kg) SRB 231 laakeri saa enintään olla, jotta se voidaan lämmittää 20:stä 110 C:een 20 minuutissa. Tulos on lämmittimen todellinen lämmitysteho eikä sen itsensä käyttämä teho. Valintaopas Laakerinlämmittimen valinnassa ei ole mitään tiukkoja sääntöjä. Kaikki riippuu lämmitettävän laakerin tyypistä ja geometrisistä muodoista. SKF:ltä on saatavana opas valintaa helpottamaan. * SKF:ltä on saatavana tilauksesta valmistettuja induktiolämmittimiä suuremmille laakereille, kuin mitä oppaan taulukossa mainitaan.

4 Pienikokoinen induktiolämmitin TIH 030m Helposti siirrettävissä oleva induktiolämmitin, jolla voidaan lämmittää jopa 40 kg painava laakeri. SKF:n pienikokoinen, kompakti ja kevyt induktiolämmitin TIH 030m yhdistää korkean lämmitystehon liikuteltavuuteen. Sillä voidaan lämmittää jopa 40 kg:n painoinen laakeri sekä 20 kg painava muu kiinteä työkappale. Kompakti, kevyt ja helposti liikuteltava malli; paino vain 20,9 kg. Lämmittää 28 kg painavan laakerin vain 20 minuutissa. Esiasetettu lämpötila 110 C vähentää laakerin ylilämmittämisen vaaraa. Varustettu ylilämpenemissuojalla induktionkelan ja elektroniikan suojaamiseksi. 2-portainen tehonsäätö ja pienemmät aisat tekevät pientenkin laakereiden lämmittämisestä turvallista vähentäen samalla energiankulutusta. Automaattinen demagnetointi suojelee laakeria ympäristöstä mahdollisesti tulevilta metallipartikkeleilta. Saatavana kahtena eri versiona: 230 V/50 60 Hz ja V/50 60 Hz. Vakiotoimitukseen kuuluu kolme aisaa. 3 vuoden takuu.

5 Keskikokoinen induktiolämmitin TIH 100m Lämmittää jopa 120 kg painavat laakerit helposti, nopeasti ja tehokkaasti. SKF:n keskikokoinen induktiolämmitin TIH 100m lämmittää jopa 120 kg:n painoiset laakerit sekä maksimissaan 60 kg painavat muut kiinteät työkappaleet. Luokkansa johtava malli on erittäin tehokas ja luotettava. Pystyy lämmittämään 97 kg painavan laakerin alle 20 minuutissa säästäen sekä aikaa että energiaa. Lämpötilan esiasetus 110 C:een vähentää laakerin ylilämmittämisen vaaraa. Varustettu ylilämpenemissuojalla induktionkelan ja elektroniikan suojaamiseksi. 2-portainen tehonsäätö ja pienemmät aisat tekevät pientenkin laakereiden lämmittämisestä turvallista vähentäen samalla energiankulutusta. Automaattinen demagnetointi suojelee laakeria ympäristöstä mahdollisesti tulevilta metallipartikkeleilta. Saatavana kahtena eri versiona: 230 V/50 60 Hz ja V/50 60 Hz. Vakiotoimituksessa mukana kolme aisaa, jotka mahdollistavat laakerin, jonka sisähalkaisija on vähintään 20 mm ja paino enintään 120 kg, lämmittämisen turvallisesti. Isomman aisan kääntyvä varsi helpottaa laakerin paikalleen asettamista, koska aisaa ei tarvitse nostaa/siirtää pois tieltä. Säilytyspaikat kaikille kolmelle aisalle vähentävät niiden vaurioitumisen ja katoamisen vaaraa. 3 vuoden takuu.

6 Suurikokoinen induktiolämmitin TIH 220m Jopa 300 kg painavien laakereiden lämmittäminen on nyt nopeampaa, halvempaa ja vaivattomampaa. SKF:n suuri, SKF TIH m sarjaan kuuluva, pitkälle kehitetty induktiolämmitin TIH 220m on erittäin luotettava. Se pystyy lämmittämään maksimissaan 300 kg painavan laakerin sekä muun kiinteän työkappaleen, jonka enimmäispaino on 150 kg. Tukeva rakenne yhdistettynä tehokkuuteen tekee TIH 220m lämmittimestä luokkansa kestävimmän. Pystyy lämmittämään 220 kg painavan laakerin vain 20 minuutissa aikaa ja energiaa säästäen. Lämpötilan esiasetus 110 C:een vähentää laakerin ylilämmittämisen vaaraa. Varustettu ylilämpenemissuojalla induktionkelan ja elektroniikan suojaamiseksi. 2-portainen tehonsäätö ja pienempi aisa tekevät pientenkin laakereiden lämmittämisestä turvallista vähentäen samalla energiankulutusta. Automaattinen demagnetointi suojelee laakeria ympäristöstä mahdollisesti tulevilta metallipartikkeleilta. Maailmanlaajuista käyttöä varten TIH 220m mallia on saatavana monella eri jännitteellä. Vakiotoimituksessa mukana kaksi aisaa, jotka mahdollistavat laakerin, jonka sisähalkaisija on vähintään 60 mm ja paino enintään 300 kg, lämmittämisen turvallisesti. Isomman aisan liukuva varsi helpottaa laakerin paikalleen asettamista, koska aisaa ei tarvitse nostaa/siirtää pois tieltä. 3 vuoden takuu.

7 Muita SKF:n laakerinlämmittimiä Lämpölevy C Termostaatilla säädelty laakerinlämmitin SKF:n lämpölevy C on ammattilaisen työkalu esilämmitettäessä pieniä laakereita asennusta varten. Haluttu lämpötila asetetaan säätönupista alueelle C. Räätälöityjä lämmittimiä suurille työkappaleille Ratkaisuja jopa kg painavien työkappaleiden lämmitykseen SKF:ltä on saatavana asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä induktiolämmittimiä suurten laakereiden ja työkappaleiden lämmitykseen. Suunniteltuina juuri asiakkaan käyttökohteelle tarkasti sopiviksi niiden kustannushyötysuhde ja suorituskyky ovat vertaansa vailla. Korkeataajuiseen induktioon perustuva lämmitin TMBH 1 Tämä kannettava laakerinlämmitin painaa vain 4,5 kg. SKF:n TMBH 1 on kannettava ja kevyt laakerinlämmitin, jolla voidaan lämmittää laakereita, joiden sisähalkaisija on mm ja maksimipaino 4,5 kg. Lämmittimessä on käytetty patentoitua tekniikkaa, joka perustuu korkeataajuiseen induktioon optimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi. Tämän tekniikan ansiosta laakeri ei magnetoidu. Lämmitin on myös erittäin hiljainen. Laitetta voidaan käyttää laakereiden lisäksi muidenkin metallikappaleiden, kuten hammas- ja kiilapyörien, holkkien ja puristusrenkaiden lämmittämiseen. Lisävarusteet Induktiolämmittimen kuljetusvaunu TIH T1 Kuumuutta kestävät käsineet TMBA G11 TMBA G11ET suojakäsineet erittäin kuumiin olosuhteisiin Jos haluatte lisätietoja, käykää osoitteessa

8 TIH m sarja Tyyppimerkintä TIH 030M TIH 100M TIH 220M SKF m 20 -suorituskyky 28 kg 97 kg 220 kg Käyttöjännite, V/Hz 230 V/50 60 Hz tai 230 V/50 60 Hz tai /50 60 Hz tai 110 V/50 60 Hz V/50 60 Hz /50 60 Hz Työkappale (laakerit): Suurin paino 40 kg 120 kg 300 kg Suurin sisähalkaisija mm mm mm Lämpötilan valvonta: Mittausalue C C C Magneettinen anturi On, K tyyppi On, K tyyppi On, K tyyppi Tarkkuus (elektroniikka) ± 2 C ± 2 C ± 2 C Lämmitysajan valvonta: Mittausalue 0 60 minuuttia 0 60 minuuttia 0 60 minuuttia Tarkkuus ± 0,01 s ± 0,01 s ± 0,01 s Suurin lämpötila (noin) 400 C 400 C 400 C Lämpötilaan perustuva lämmitys On On On Laakeriasetus (esiasetettu 110 C:een) On On On Tehon säätö 2 portainen; % 2 portainen; % 2 portainen; % SKF:n normien mukainen On (<2 A/cm) On (<2 A/cm) On (<2 A/cm) demagnetointi (automaattinen) Voidaan lämmittää tiivistettyjä Kyllä Kyllä Kyllä laakereita Voidaan lämmittää Kyllä Kyllä Kyllä kestovoideltuja laakereita Virheistä ilmoittavat koodit On On On Ylilämpenemissuoja On On On Suurin magneettivuo 1,7 T 1,7 T 1,55 T Ohjausyksikkö LED-näytöllä varustettu LED-näytöllä varustettu LED-näytöllä varustettu kauko-ohjausyksikkö kauko-ohjausyksikkö kauko-ohjausyksikkö Toiminta-alue (l k) mm mm mm Kelan halkaisija 95 mm 110 mm 140 mm Mitat (l s k) mm mm mm Kokonaispaino, sisältää aisat 20,9 kg 42 kg 86 kg Suurin tehonkulutus 2,0 kva 3,6 kva (230 V) 10,0-11,5 kva 4,0-4,6 kva ( V) ( V) Vakioaisojen lukumäärä Mukana tulevat vakioaisat 45 x mm, mm, mm, sisähalkaisijaltaan 65 mm ja sitä sisähalkaisijaltaan 80 mm ja sitä sisähalkaisijaltaan 100 mm ja sitä suurempien laakerien lämmittämiseen suurempien laakerien lämmittämiseen suurempien laakerien lämmittämiseen mm, mm, mm, sisähalkaisijaltaan 40 mm ja sitä sisähalkaisijaltaan 40 mm ja sitä sisähalkaisijaltaan 60 mm ja sitä suurempien laakerien lämmittämiseen suurempien laakerien lämmittämiseen suurempien laakerien lämmittämiseen mm, mm, sisähalkaisijaltaan 20 mm ja sitä sisähalkaisijaltaan 20 mm ja sitä suurempien laakerien lämmittämiseen suurempien laakerien lämmittämiseen Aisojen yhdistymiskohdan pinta-ala mm mm mm Aisojen säilytys On, taitettavien tukijalkojen sisällä On, taitettavien tukijalkojen sisällä On, taitettavien tukijalkojen sisällä Liukuvarsi Ei Ei On, mm vain aisalle Kääntyvä varsi Ei On, mm vain aisalle Ei Tuuletin Ei Ei Ei Kotelon materiaali Teräs ja vahvistettu polyamidi Teräs ja vahvistettu polyamidi Teräs ja vahvistettu polyamidi Takuu 3 vuotta 3 vuotta 3 vuotta SKF Maintenance Products Tämän julkaisun sisältöä ei saa kopioida (ei myöskään julkaista otteita siitä) ilman julkaisijan lupaa. Julkaisun tietojen oikeellisuus on huolellisesti tarkastettu, mutta julkaisija ei vastaa vahingoista tai Julkaisu MP3206FI 2007/08 SKF Group 2007 SKF ovat SKF-yhtymän rekisteröityjä tavaramerkkejä. taloudellisista menetyksistä, suorista tai epäsuorista eikä myöskään muista seurauksista, jotka mahdollisesti ovat syntyneet käyttämällä tämän julkaisun tietoja.

Induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet. Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus

Induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet. Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus Induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus Uuden sukupolven HEATER-lämmittimet Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus! Schaefflerin uuden sukupolven induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet

Lisätiedot

Elztrip EZ100 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne.

Elztrip EZ100 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne. Elztrip 00 600-1500 W Sähkölämmitys 3 mallia Elztrip 00 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne. Käyttökohteet 00 on tarkoitettu yleis- ja lisälämmitykseen sekä ikkunoista tulevan vedon

Lisätiedot

FAG PowerTherm-lämmittimet vierintälaakereiden asentamiseen. Tekniset tuotetiedot

FAG PowerTherm-lämmittimet vierintälaakereiden asentamiseen. Tekniset tuotetiedot FAG PowerTherm-lämmittimet vierintälaakereiden asentamiseen Tekniset tuotetiedot Sisällysluettelo Vierintälaakereiden lämmittäminen ennen asennusta 2 FAG PowerTherm-lämmittimet 2 Suositeltavat FAG-varusteet

Lisätiedot

Elektra - C/F/V/H Kulutusta kestävät lämpöpuhaltimet erittäin vaativiin ympäristöihin

Elektra - C/F/V/H Kulutusta kestävät lämpöpuhaltimet erittäin vaativiin ympäristöihin 3 3-15 kw Sähkölämmitys 14 mallit Elektra - C/F/V/H Kulutusta kestävät lämpöpuhaltimet erittäin vaativiin ympäristöihin Käyttökohteet Elektra-lämpöpuhallinmallisto soveltuu vaativiin ympäristöihin. Lämpöpuhaltimia

Lisätiedot

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Thermocassette 300 600 W Sähkölämmitys 4 mallit Thermocassette Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Käyttökohteet Thermocassette on tarkoitettu toimistojen, kylpyhuoneiden, koulujen

Lisätiedot

ADAX CLEA ADAX DESIGN LÄMMITTIMET

ADAX CLEA ADAX DESIGN LÄMMITTIMET ADAX CLEA ADAX DESIGN LÄMMITTIMET ADAX NEO DESIGN LÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

Teollisuusinfralämmitin IR

Teollisuusinfralämmitin IR Sähkölämmitys 3000 6000 W Teollisuusinfralämmitin IR INFRALÄMMITIN YLI 4,5 METRIÄ KORKEISIIN TILOIHIN 3 mallia Teollisuusinfralämmitintä IR käytetään kohde- tai kokonaislämmitykseen, tiloissa joiden korkeus

Lisätiedot

monipuolinen ilmaverho

monipuolinen ilmaverho monipuolinen ilmaverho Mitä patentoitu (no.: 4415079 C2) tarjoaa perinteisiin malleihin nähden järjestelmä korkea suojausteho alhainen energia kulutus matala melutaso helppokäyttöisyys ja säätömahdollisuudet

Lisätiedot

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille FAG PowerPull TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille A Member of the Schaeffler Group FAG PowerPull Tehokas, helppo, nopea Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

Lämpöpuhallin Panther Tehokas lämpöpuhallin suurempiin tiloihin

Lämpöpuhallin Panther Tehokas lämpöpuhallin suurempiin tiloihin 3 20 30 Sähkölämmitys 5 mallit Lämpöpuhallin Panther 20-30 Tehokas lämpöpuhallin suurempiin tiloihin Käyttökohteet Panther 20-30 on sarja hiljaisia ja tehokkaita lämpöpuhaltimia kiinteään asennukseen.

Lisätiedot

Induktiokuumennus on nopea ja tarvitsee mahdollisimman vähiten energiaa eri menetelmistä, eikä aiheuta käryä, tai öljyjätettä

Induktiokuumennus on nopea ja tarvitsee mahdollisimman vähiten energiaa eri menetelmistä, eikä aiheuta käryä, tai öljyjätettä Miksi kutistusliitos? Kutistusliitos eliminoi akselia heikentävän kiilauran käytön ja pienemmät akselit voivat kantaa saman vääntömomentin kuin suuremmat kiilauralla varustetut akselit. Mutta laakeriasiantuntijat

Lisätiedot

TUOTE-ESITE. Induktiolämmittimet ja -työkalut. smart mounting. smart tools

TUOTE-ESITE. Induktiolämmittimet ja -työkalut. smart mounting. smart tools TUOTE-ESITE Induktiolämmittimet ja -työkalut smart mounting smart tools Sisällysluettelo Edut: Rullalaakereiden asennus ja irrotus 3 simatherm -induktiolämmittimet 4 simatherm -tekniset tiedot 8 simatherm

Lisätiedot

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. www.danfoss.fi/kylma

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. www.danfoss.fi/kylma Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. Optyma Plus New Generation koneikko Laajennettu tuotesarja: 0.6-16.5 kw MBP-sovelluksiin 0.7-9.6 kw LBP-sovelluksiin 50% % lyhyempi

Lisätiedot

HandlingTech. Automations-Systeme ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA. www.handlingtech.de/eromobil

HandlingTech. Automations-Systeme ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA. www.handlingtech.de/eromobil HandlingTech ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA www.handlingtech.de/eromobil eromobil - Ratkaisu työkalujen rikkoutumistilanteisiin Uusi eromobil Kompakti, monipuolinen, käytännöllinen Perustamisvuodestaan

Lisätiedot

EA Sähköiset seinäasenteiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset seinäasenteiset ilmanlämmittimet Sähköiset seinäasenteiset ilmanlämmittimet Sähköiset lämpöpuhaltimet seinäasennukseen on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien,

Lisätiedot

Elztrip EZ200 Kaksipaneelinen säteilylämmitin tavarataloihin, teollisuustiloihin jne.

Elztrip EZ200 Kaksipaneelinen säteilylämmitin tavarataloihin, teollisuustiloihin jne. 800 2200 W Sähkölämmitys 8 mallia Elztrip EZ200 Kaksipaneelinen säteilylämmitin tavarataloihin, teollisuustiloihin jne. Käyttökohteet EZ200 on tarkoitettu yleis- ja lisälämmitykseen sekä ikkunoiden aiheuttaman

Lisätiedot

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C - +50 C

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C - +50 C SPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter Paremman ympäristön puolesta. -32 C - +50 C LÄMMITYKSEEN ja ILMASTOINTIIN asuin- ja toimistorakennuksissa ENERGIA- TEHOKKUUTTA www.onninen.fi Järjestelmä

Lisätiedot

Thermoplus. Thermoplus. Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan

Thermoplus. Thermoplus. Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan 300-900 W Sähkölämmitys 8 mallia Thermoplus Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan Käyttökohteet Thermoplus asennetaan ikkunan yläpuolelle, jossa se estää tehokkaasti

Lisätiedot

Teollisuusinfrapunalämmitin IR Suuriin ja korkeisiin tiloihin

Teollisuusinfrapunalämmitin IR Suuriin ja korkeisiin tiloihin 3 3000 6000 W Sähkölämmitys 3 mallia Teollisuusinfrapunalämmitin Suuriin ja korkeisiin tiloihin Käyttökohteet soveltuu suurten ja korkeiden tilojen yleis- ja lisälämmitykseen. Sitä voidaan myös käyttää

Lisätiedot

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign. Optyma Plus New Generation

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign.  Optyma Plus New Generation Optyma Plus New Generation Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. Laajennettu tuotesarja: 0.6-16.5 kw MBP-sovelluksiin 0.7-9.6 kw LBP-sovelluksiin 50% lyhyempi aika tarvitaan

Lisätiedot

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign. Optyma Plus New Generation

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign.  Optyma Plus New Generation Optyma Plus New Generation Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. Laajennettu tuotesarja: 0.6-16.5 kw MBP-sovelluksiin 0.7-9.6 kw LBP-sovelluksiin 50% lyhyempi aika tarvitaan

Lisätiedot

ASENNUSOHJE DIN-kiskotermostaatti ETV-1991

ASENNUSOHJE DIN-kiskotermostaatti ETV-1991 ASENNUSOHJE DIN-kiskotermostaatti ETV-1991 KÄYTTÖKOHTEET Lämmityksen tai sulanapidon ohjaus ETV termostaattia käytetään sähkölämmityksen sekä sulanapidon ohjaukseen. Termostaatti on DIN-kisko -asenteinen

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi Testo 106-T1:ssä on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä ohueen mittauskärkeen joka ei jätä jälkiä. Testo 106-T1 soveltuu erinomaisesti elintarvikkeiden lämpötilojen mittaukseen esimerkiksi

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN 2. HUOLETON LVI lämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsija paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

Momenttiruuvitaltat. Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden

Momenttiruuvitaltat. Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden Momenttiruuvitaltat Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden momenttiruuvitalttojen valikoiman. Näillä työkaluilla piirilevyjen

Lisätiedot

Sähkövasarat. Korkein iskuvoima uudessa ulottuvuudessa. Wacker Neusonin sähkövasarat.

Sähkövasarat. Korkein iskuvoima uudessa ulottuvuudessa. Wacker Neusonin sähkövasarat. H Sähkövasarat Korkein iskuvoima uudessa ulottuvuudessa. Wacker Neusonin sähkövasarat. Sähköistä voimaa päivittäiseen käyttöön. Wacker Neusonin sähkövasarat. PARAS TULOS AJAN SAATOSSA. Tekninen kehitys

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen!

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Clen Royal 2117 Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Messinkipäätyinen rivimäntäpumppu keraamisilla männillä ja

Lisätiedot

Mallien määrä 1 1 8-5 6-125 2.2. Ketjuruuvipuristin 9 1 8-8 6-200 2.2 Putkiruuvipuristin 5 1 8-6 6-150 2.3 Siirrettävä ketjuruuvipuristin

Mallien määrä 1 1 8-5 6-125 2.2. Ketjuruuvipuristin 9 1 8-8 6-200 2.2 Putkiruuvipuristin 5 1 8-6 6-150 2.3 Siirrettävä ketjuruuvipuristin Putkipuristimet ja putkituet Laaja valikoima putkitarvikkeita, jotka on suunniteltu toimimaan yhdessä. Kestävä rakenne takaa vuosikausien luotettavan toiminnan. Puristimet Mallien määrä Putkikoko tuumaa

Lisätiedot

ÄssäStream. - käyttöveden kierron ja suurten käyttöetäisyyksien hallintaan maalämpöratkaisuissa. ÄssäStream-virtauslämmitin

ÄssäStream. - käyttöveden kierron ja suurten käyttöetäisyyksien hallintaan maalämpöratkaisuissa. ÄssäStream-virtauslämmitin R Suomalaisia maalämpöpumppuja vuodesta 1983 - käyttöveden kierron ja suurten käyttöetäisyyksien hallintaan maalämpöratkaisuissa -virtauslämmitin Lämpimän käyttöveden meno Lämpimän käyttöveden paluu -virtauslämmitin

Lisätiedot

Piristä päivääsi kauniin luonnollisella valolla

Piristä päivääsi kauniin luonnollisella valolla PHILIPS mybathroom Seinävalaisin Vitalise kromi Piristä päivääsi kauniin luonnollisella valolla Philips mybathroom Vitalise -seinävalaisin voidaan asentaa pysty- tai vaakasuuntaan. Valitsitpa kumman tahansa

Lisätiedot

Maalämpö DAIKIN ALTHERMA -MAALÄMPÖPUMPPU LÄMMITYS JA KUUMA KÄYTTÖVESI ESITE

Maalämpö DAIKIN ALTHERMA -MAALÄMPÖPUMPPU LÄMMITYS JA KUUMA KÄYTTÖVESI ESITE Maalämpö DAIKIN ALTHERMA -MAALÄMPÖPUMPPU LÄMMITYS JA KUUMA KÄYTTÖVESI ESITE Maalämpöp Kylmilläkin alueilla talvella maaperän lämpö on melko tasaisesti noin 10 º C yli 15 metrin syvyydellä. Tämä lämpö on

Lisätiedot

Maks. sähköteho (kw) Suurin virtausnopeus (m 3 /t)

Maks. sähköteho (kw) Suurin virtausnopeus (m 3 /t) SVE/PLUS/EW/CPC E.C. TEKNOLOGIA SISÄÄNRAKENNETULLA VSD Matalan melutason inline imurit, automaattikäyttöön, jotka on asennettu 40 mm ääntä vaimentavaan akustiseen koteloon jossa on jatkuva paineen seuranta.

Lisätiedot

VINTTURIT JA TARVIKKEET

VINTTURIT JA TARVIKKEET 50.3.10 Pienet ja kevyet alumiinivintturit WA 50 ja WA 100 Kompakti ja kevyt Suljettu rakenne Hiljainen käytössä Ιtselukkiutuva Kevyt kampivoima Irrotettava kampi Seinäkiinnitys Pintakäsittely: pulverimaalaus

Lisätiedot

LÄMPÖÄ JA MUKAVUUTTA KOTIIN. Enston sähkölämmittimet

LÄMPÖÄ JA MUKAVUUTTA KOTIIN. Enston sähkölämmittimet LÄMPÖÄ JA MUKAVUUTTA KOTIIN Enston sähkölämmittimet Mukavaa lämpöä tehokkaasti Sähkölämmitys on joustava ratkaisu kodin kaikkien tilojen lämmitykseen. Se on helppo, luotettava ja tehokas lämmitysmuoto,

Lisätiedot

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C - +

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C - + SPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter Paremman ympäristön puolesta. C 50-32 C - + LÄMMITYKSEEN ja ILMASTOINTIIN asuin- ja toimistorakennuksissa www.onninen.fi ENERGIA TEHOKKU UTTA Järjestelmä

Lisätiedot

Silent Gliss. Kierrekaihtimet

Silent Gliss. Kierrekaihtimet Kierrekaihtimet 2 Sähkökäyttöinen kierrekaihdin Ominaisuudet Hiljainen, täsmällisesti toimiva ja huoltovapaa kierrekaihdin julkisiin tiloihin, toimisto- ja kodin tiloihin. Mekanismi on erittäin helppokäyttöinen.

Lisätiedot

Lämpöpuhallin Tiger Kestävä siirrettävä lämpöpuhallin vaativiin ympäristöihin

Lämpöpuhallin Tiger Kestävä siirrettävä lämpöpuhallin vaativiin ympäristöihin 3 30 kw Sähkölämmitys 9 mallit Lämpöpuhallin Tiger Kestävä siirrettävä lämpöpuhallin vaativiin ympäristöihin Käyttökohteet Tiger on sarja kompakteja ja vahvoja lämpöpuhaltimia ammattilaisille. Tiger on

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN RAUTAKESKO 1 Mukavaa lämpöä - miten ja miksi? Lämpö on yksi ihmisen perustarpeista. Lämpöä tarvitaan asuinhuoneissa: kotona ja vapaa-ajanasunnoissa, mökeillä, puutarhassa,

Lisätiedot

KVARTSILÄMMITIN- MALLISTO 2017 AURINGON LÄMPÖ KAIKKIALLE MADE IN BRITAIN

KVARTSILÄMMITIN- MALLISTO 2017 AURINGON LÄMPÖ KAIKKIALLE MADE IN BRITAIN KVARTSILÄMMITIN- MALLISTO 2017 AURINGON LÄMPÖ KAIKKIALLE MADE IN BRITAIN TANSUN KVARTSILÄMMITYS LYHYTAALTOISTA LÄMMITYSTEKNOLOGIAA Tansun kvartsilämmittimet tuottavat aitoa lyhytaaltoista infrapunalämpöä.

Lisätiedot

DUOMIX PU 460 DUOMIX PU 280. 2-komponentti polyureajärjestelmät. Vaahtojärjestelmät

DUOMIX PU 460 DUOMIX PU 280. 2-komponentti polyureajärjestelmät. Vaahtojärjestelmät DUOMIX PU 460 2-komponentti polyureajärjestelmät DUOMIX PU 280 Vaahtojärjestelmät DUOMIX PU 460 - KAKSIKOMPONENTTINEN POLYUREALAITTEISTO kas WIWA DUOMIX PU 460 on ideaalinen laiteratkaisu polyureapinnotteiden

Lisätiedot

Anna nostotarpeen ratkaista valintasi

Anna nostotarpeen ratkaista valintasi Suomi Anna nostotarpeen ratkaista valintasi Viking on 25 vuoden tulos hoitotyön potilasnostoista saadusta kokemuksesta. Kaikki tieto erilaisista nostotarpeista, ergonomisista ja toiminnallisista vaatimuksista,

Lisätiedot

Tehoa ja energiaa: Ilma-vesilämpöpumppu Compress 6000 AW

Tehoa ja energiaa: Ilma-vesilämpöpumppu Compress 6000 AW Tehoa ja energiaa: Ilma-vesilämpöpumppu Compress 6000 AW 2 Ilma-vesilämpöpumppu Compress 6000 AW Nauti luonnonenergiasta ja tehokkuudesta Compress 6000 AW tekee energian säästämisestä helppoa hyödyntämällä

Lisätiedot

www.schilling-fn.de Suomi Tuotevalikoima Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet

www.schilling-fn.de Suomi Tuotevalikoima Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet Suomi Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet Tuotevalikoima Alumiinipukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet 1 2 Pääkirjoitus Hyvää päivää!... ideasta valmiiseen tuotteeseen...

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA Sisällysluettelo Versio A 1. Johdanto... 1 Huomautus... 1 Turvallisuusohjeet... 1 2. Tekniset tiedot... 2 Ominaisuudet... 2 Tekniset tiedot... 3 Kapasiteetti ja tarkkuus...

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

TEVISIO SUURENNUSLASIVALAISIN

TEVISIO SUURENNUSLASIVALAISIN FIN TEVISIO SUURENNUSLASIVALAISIN TEVISIO. LAADUKASTA JA JOUSTAVAA TEHOKKUUTTA. Olipa kyseessä laboratorio, elektroniikka, metalli- tai kelloteollisuus - TEVISIO on olennainen siellä missa silmäsi ovat

Lisätiedot

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu Puristustyökalut Alkuasentoon palautus varmistaa aina saman luotettavan, vedenpitävän liitoksen. Tuottavat erinomaista laatua ja kestävyyttä tukena RIDGIDin elinikäinen takuu. Mallien määrä Kapasiteetti

Lisätiedot

Cat-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin

Cat-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin at-lämpöpuhallin 3 3 9 kw Sähkölämmitys 3 mallit at-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin Käyttökohteet at on sarja kompakteja ja hiljaisia lämpöpuhaltimia kiinteään asennukseen. Se

Lisätiedot

Nestelämmittimet ja lisävarusteet

Nestelämmittimet ja lisävarusteet 2012 Nestelämmittimet ja lisävarusteet Tuotteet nesteiden lämmitykseen Veden lämmitys Öljyn lämmitys Läpivirtauslämmittimet Kytkentäkotelot ja termostaatit Asennustarvikkeet ym. Sivu 2 Hinnat ovat ohjehintoja

Lisätiedot

SÄHKÖKÄYTTÖISET UB 20 / UB 30

SÄHKÖKÄYTTÖISET UB 20 / UB 30 SÄHKÖKÄYTTÖISET UB 20 / UB 30 Sähkökäyttöinen moottori, 250 / 800W Erittäin kestävä korroosiosuojattu kotelo on käytännössä särkymätön pienikokoinen ja kevyt rakenne IP 65 kosteustestattu Paino 8 kg /

Lisätiedot

Halogeeni-infralämmitin IH

Halogeeni-infralämmitin IH 1000 1500 W Sähkölämmitys 4 mallia Halogeeni-infralämmitin Terassien, parvekkeiden ja muiden ulkotilojen tyylikäs lämmöntuoja Käyttöalue halogeeni-infralämmitin on design-tuote ulkotilojen lämmitykseen.

Lisätiedot

Asennus & irrotus. Mekaaniset työkalut 10 Lämmittämiseen perustuvat työkalut 38 Hydrauliset työkalut 48

Asennus & irrotus. Mekaaniset työkalut 10 Lämmittämiseen perustuvat työkalut 38 Hydrauliset työkalut 48 Asennus & irrotus Mekaaniset työkalut 10 Lämmittämiseen perustuvat työkalut 38 Hydrauliset työkalut 48 Linjauksen ja kunnonvalvonnan laitteet Linjaus 74 Kunnonvalvonta 86 Voitelu Voiteluaineet 118 Varastointi

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

Pyörrehajotin. Mitat. Tuotekuvaus. Moottorityyppi

Pyörrehajotin. Mitat. Tuotekuvaus. Moottorityyppi Mitat B H Ød H/ ØA Tuotekuvaus on pyörrehajotin (RCW) integroidulla liitäntälaatikolla erityisesti korkeisiin huonetiloihin. Laitteessa on säädettävät siivet, joilla puhalluskuvio voidaan vaihtaa pystysuorasta

Lisätiedot

Arto Luukkainen 24.3.2014

Arto Luukkainen 24.3.2014 Arto Luukkainen 24.3.2014 2 Agenda Kaukomarkkinat ja Panasonic Toughbook Trendit mobiilipäätteissä ammattikäytössä Tablet trouble tutkimus Panasonic Toughpad tietokoneet Lisävarusteet 3 Kaukomarkkinat

Lisätiedot

FHV-A mahdollistaa lattian lämpötilanhallinnan esiasetettavan ja RA anturilla varustetun termostaattiventtiilin kautta.

FHV-A mahdollistaa lattian lämpötilanhallinnan esiasetettavan ja RA anturilla varustetun termostaattiventtiilin kautta. Käyttökohteet t sopivat ihanteellisesti lämpötilan säätöön yksittäisissä lattialämmitetyissä tiloissa ja järjestelmissä, joissa lattialämmitystä käytetään yhdessä lämpöpattereiden kanssa. Danfoss tarjoaa

Lisätiedot

MB - Engineering Rengaskoneet 2015

MB - Engineering Rengaskoneet 2015 MB - Engineering Rengaskoneet 2015 1 www.eurovulk.fi Rengaskoneet henkilöauton rengastöihin MB TC322 Asennuskone Helppokäyttöinen, vahva ja pieneen tilaan mahtuva MB CT 322 asennuskone on puoliautomaattinen

Lisätiedot

MinarcMig Evo LIIKKUVAN HITSAAJAN MUKAUTUVA TYÖKALU

MinarcMig Evo LIIKKUVAN HITSAAJAN MUKAUTUVA TYÖKALU MinarcMig Evo LIIKKUVAN HITSAAJAN MUKAUTUVA TYÖKALU 18.06.2019 MinarcMig Evo LIIKKUVAN HITSAAJAN MUKAUTUVA TYÖKALU MinarcMig Evo -hitsauslaitteissa suuri hitsausteho ja laatu yhdistyvät poikkeuksellisella

Lisätiedot

Kemppi K5 Hitsauslaitteet

Kemppi K5 Hitsauslaitteet Kempact Pulse 3000 LAATUA, NOPEUTTA JA TUOTTAVUUTTA Kemppi K5 Hitsauslaitteet 1(6) TEHOKAS SUURIKAPASITEETTINEN MIG/ MAG-HITSAUSKONE Kempact Pulse 3000 on mahtava yhdistelmä tehoa, kapasiteettia ja viimeistelyä

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

ROBUST Sähköiset ilmanlämmittimet vaativiin olosuhteisiin

ROBUST Sähköiset ilmanlämmittimet vaativiin olosuhteisiin Sähköiset ilmanlämmittimet vaativiin olosuhteisiin Sähköiset ilmanlämmittimet vaativiin olosuhteisiin Robust on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, jotka sopivat käytettäviksi ympäristöissä, joissa

Lisätiedot

Scanvarm SCS-sarjan lämpöpumppumallisto ratkaisu pieniin ja suuriin kiinteistöihin

Scanvarm SCS-sarjan lämpöpumppumallisto ratkaisu pieniin ja suuriin kiinteistöihin Scanvarm SCS-sarjan lämpöpumppumallisto ratkaisu pieniin ja suuriin kiinteistöihin 05/2013 SCS10-15 SCS21-31 SCS40-120 SCS10-31 Scanvarm SCS-mallisto on joustava ratkaisu erityyppisiin maaenergiajärjestelmiin.

Lisätiedot

Stulz vakiolmastointikoneet

Stulz vakiolmastointikoneet Stulz vakiolmastointikoneet Cyber Air II vakioilmastointikone: mestariteos vailla vertaa Cyber Air II on edelleen kehitetty versio edeltäjästä Cyber Air -sarjasta: edeltäjästään tutut suoravetoiset Stulz

Lisätiedot

Rullauritus RULLAURITUS. Putkikoko. Mallien määrä. Tyyppi. Sivu

Rullauritus RULLAURITUS. Putkikoko. Mallien määrä. Tyyppi. Sivu Rullauritus Suunniteltu parantamaan palosprinklereiden ja muiden teollisuusasennusten nopeutta ja tehokkuutta. Laaja valikoima mekaanisia ja hydraulisia yksiköitä halkaisijaltaan jopa 24" sovelluksiin.

Lisätiedot

TIMCO X w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje

TIMCO X w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje TIMCO X10 1000w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje LUE TÄMÄ OHJE HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ JA NOUDATA OHJEITA TARKASTI! TIMCO moottorinlämmitin on suunniteltu moottoriajoneuvojen moottorin

Lisätiedot

PST-BETONINKOVETUSKAAPELI

PST-BETONINKOVETUSKAAPELI PST-BETONINKOVETUSKAAPELI PST BET -lämmityskaapelielementit on tarkoitettu vain betonivalujen kovettamiseen/kuivattamiseen. Ehkäisee valun jäätymisen ja nopeuttaa betonin kuivumista. Jälkikäteen voidaan

Lisätiedot

Yksiriviset urakuulalaakerit Generation C. Tekniset tuotetiedot

Yksiriviset urakuulalaakerit Generation C. Tekniset tuotetiedot Yksiriviset urakuulalaakerit Generation C Tekniset tuotetiedot Sisällysluettelo Ominaisuudet 2 FAG-urakuulalaakerin (Generation C) edut 2 Tiivistys ja voitelu 2 Käyttölämpötila 3 Pitimet 3 Jälkimerkinnät

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas 32 220 9865 Texa Konfort 780R Bi Gas on täysautomaattinen ilmastointijärjestelmän huoltolaite sekä R134a että R1234yf kaasuille. Laitteessa on kaksi erillistä järjestelmää samoissa kuorissa. Koko huoltotapahtuma

Lisätiedot

PROBST kivi- ja betonituotetarraimet 70.8.10. Kivileikkurit AL. Tasoituslanat hiekalle EP ja Mini-Plan. Säädettävä sidekivikärry VTK-V

PROBST kivi- ja betonituotetarraimet 70.8.10. Kivileikkurit AL. Tasoituslanat hiekalle EP ja Mini-Plan. Säädettävä sidekivikärry VTK-V 70.8.10 Kivileikkurit AL AL-sidekivileikkuri ja RSAkaarevan pinnan leikkuuterä Jämäkkä ja kevyt kivileikkuri ammattikäyttöön. Laite on helposti siirrettävissä. Yksinkertainen säätö. Molemmissa terissä

Lisätiedot

Temostaatit lämmitys- ja jäähdytysohjausiin

Temostaatit lämmitys- ja jäähdytysohjausiin R20 Temostaatit lämmitys- ja jäähdytysohjausiin Kasvavan käyttäjämäärän siirtyessä käyttämän uusiutuvia energianmuotoja, kiertovesilämmityksestä tulee entistä suositumpi järjestelmä energiatehokkaaseen

Lisätiedot

Kopadi Oy - BROKK valikoima

Kopadi Oy - BROKK valikoima Kopadi Oy - BROKK valikoima Miksi valita kauko-ohjattava Brokk purkurobotti? Seitsemän eri koko / painoluokkaa sisältävä tuoteohjelma. 500 kg:n Brokk 60:stä aina 10 000 kg painavaan Brokk 800:aan. Koneet

Lisätiedot

Hiilikuituinfralämmitin IHC Tehokkaaseen ja miellyttävään lämmitykseen

Hiilikuituinfralämmitin IHC Tehokkaaseen ja miellyttävään lämmitykseen 1150-1750 W Sähkölämmitys 2 mallia Hiilikuituinfralämmitin C Tehokkaaseen ja miellyttävään lämmitykseen Käyttöalue C hiilikuituinfralämmitin tuottaa tehokkaan ja miellyttävän lämmityskeilan ja merkitsee

Lisätiedot

GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ

GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ Max 6 GUARANTEED TOUGH. UUSI TSTAK KESKENÄÄN LUKITTAVA PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ DEWALTIN UUSI TSTAK -VALIKOIMA ON AMMATTILAISEN TÄYDELLINEN KUMPPANI.

Lisätiedot

MeRCuRR ja Marengo Solarium mallit

MeRCuRR ja Marengo Solarium mallit MeRCuRR ja Marengo Solarium mallit 1 MeRCuRR Edullinen perus IR- solarium laitteisto MeRCuRR-runko on tiukimpien vaatimusten mukaista kuumuutta kestävää, vahvistettua värillistä. Solariumin kompakti malli

Lisätiedot

Kiinteästi johdotetut lattialämmityksen säätimet

Kiinteästi johdotetut lattialämmityksen säätimet MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Tekninen esite Kiinteästi johdotetut lattialämmityksen säätimet www.heating.danfoss.com Tekninen esite Kiinteästi johdotetut lattialämmityksen säätimet FH-WC-kytkentärasia

Lisätiedot

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C C

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C C SPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter paremman ympäristön puolesta -32 C - +50 C LÄMMITYKSEEN ja ILMASTOINTIIN asuin- ja toimistorakennuksissa ENERGIA- TEHOKKUUTTA www.onninen.fi Järjestelmä

Lisätiedot

Akkujen lisävarusteet

Akkujen lisävarusteet Akkujen lisävarusteet Testerit Digitaaliset testerit Kaikki testerit mittaavat akun sähkönjohtokykyä. Testausmenetelmässä kompensoidaan liian alhainen lataustaso, joten akun kunto voidaan mitata ilman

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. DIN-kiskoon asennettava termostaatti ETI-1551

ASENNUSOHJE. DIN-kiskoon asennettava termostaatti ETI-1551 ASENNUSOHJE DIN-kiskoon asennettava termostaatti ETI-1551 KÄYTTÖKOHTEET Sulanapidon tai lämmityksen ohjaus ETI-1551 termostaattia käytetään saattolämmityksen ja sulanapidon ohjaukseen. Termostaatti soveltuu

Lisätiedot

Normaalisti valmistamme vastuksia oheisen taulukon mukaisista laadukkaista raaka-aineista. Erikoistilauksesta on saatavana myös muita raaka-aineita.

Normaalisti valmistamme vastuksia oheisen taulukon mukaisista laadukkaista raaka-aineista. Erikoistilauksesta on saatavana myös muita raaka-aineita. Putkivastuksien vaippaputken raaka-aineet Vastuksen käyttölämpötila ja ympäristön olosuhteet määräävät minkälaisesta materiaalista vastuksen vaippaputki on valmistettu. Tavallisesti käytettäviä aineita

Lisätiedot

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut 0 Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut UUTTA! WAECO CoolFreeze CFX 6 5 7 8 00 0 V / V Aurinkoenergia Katso lisätiedot uudesta CoolFreeze CFX-sarjasta nettisivuiltamme! www.waeco.com/fi/cfx-kompressorilaukut

Lisätiedot

Aurinko - ilmaista energiaa

Aurinko - ilmaista energiaa Aurinko - ilmaista energiaa Vuosittainen auringon säteilyn määrä (kwh / m²) 14 päivän aikana maa vastaanottaa tarpeeksi energiaa täyttääksemme meidän energiantarpeen koko vuodeksi. Aurinko - ilmaista energiaa

Lisätiedot

FHV-säätöventtiili. Tekninen esite. Käyttökohteet. Järjestelmien rakenteet FHV-A. Tekniset tiedot Malli Liitäntä kvs (m³/h)

FHV-säätöventtiili. Tekninen esite. Käyttökohteet. Järjestelmien rakenteet FHV-A. Tekniset tiedot Malli Liitäntä kvs (m³/h) Käyttökohteet t sopivat ihanteellisesti lämpötilan säätöön yksittäisissä lattialämmitetyissä tiloissa ja järjestelmissä, joissa lattialämmitystä käytetään yhdessä lämpöpattereiden kanssa. Danfoss tarjoaa

Lisätiedot

Lämmitettävät tekonurmikentät

Lämmitettävät tekonurmikentät Tekonurmet urheilu- ja maisemointikäyttöön, alustat juoksuradoille, leikkipaikkojen turva-alustat Lämmitettävät tekonurmikentät Nopea tuotto sijoituksellesi Tekonurmi Maa-ainekerros hiekka/kumirouhe tai

Lisätiedot

MUOTO. TOIMINTA. UUDELLEEN MUOTOILU. emura

MUOTO. TOIMINTA. UUDELLEEN MUOTOILU. emura MUOTO. TOIMINTA. UUDELLEEN MUOTOILU. emura SUUNNITELTU SINUA VARTEN MUOTOILU ON KAIKKI KAIKESSA. SE ON ENNEN KAIKKEA VALINTOJA JOTTA SAADAAN LUOTUA HOIKKIA, TYYLIKKÄITÄ JA HYVÄNNÄKÖISIÄ ILMASTOINTI- JÄRJESTELMIÄ.

Lisätiedot

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa 500-2000 W Sähkölämmitys 12 mallia IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa Käyttökohteet CIR tuo mukavuutta terasseille, parvekkeille ja ulkoilmaravintoloihin

Lisätiedot

AW Lämminvesikäyttöiset ilmanlämmittimet

AW Lämminvesikäyttöiset ilmanlämmittimet Lämminkäyttöiset ilmanlämmittimet Lämminkäyttöiset ilmanlämmittimet -lämmittimiä käytetään varastojen, teollisuushallien, verstaiden, urheiluhallien, liikkeiden yms. jatkuvaan lämmitykseen. Tyylikkään

Lisätiedot

Kuumennustyökalut ammattilaisille. Kattokoneet ja -työkalut

Kuumennustyökalut ammattilaisille. Kattokoneet ja -työkalut Kuumennustyökalut ammattilaisille Kattokoneet ja -työkalut Kokonaistoimittaja työkaluillesi Sievert ja FinnFlame Oy omaavat pitkäaikaisen kokemuksen kattoteollisuudelle toimitetuista poltinsarjoista sekä

Lisätiedot

TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit

TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit GESIPA G-Speed GESIPA -uutuus, G-Speed -vetoniitti, tarjoaa nopeutta ja luotettavuutta liittessä metallia, muovia, komposiittimateriaaleja sekä

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

ASENNUSOHJE Lattialämmitystermostaatti A2015

ASENNUSOHJE Lattialämmitystermostaatti A2015 ASENNUSOHJE Lattialämmitystermostaatti A2015 KÄYTTÖKOHTEET Lattialämmityksen ohjaus Uppoasennettava termostaatti lattialämmityksen ohjaamiseen. Termostaatti pitää huolen, että huoneessa pysyy koko ajan

Lisätiedot

Zehnder Nova Neo Tehokasta lämmitystä ja mukavuusviilennystä. Lämmitys Viilennys Raitis ilma Puhdas ilma

Zehnder Nova Neo Tehokasta lämmitystä ja mukavuusviilennystä. Lämmitys Viilennys Raitis ilma Puhdas ilma Zehnder Nova Neo Tehokasta lämmitystä ja mukavuusviilennystä Lämmitys Viilennys Raitis ilma Puhdas ilma 1 Tämän päivän, huomisen ja tulevaisuuden vesikiertoinen lämpöpatteri. Matalan lämpötilan lämmitysjärjestelmät

Lisätiedot

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät 1½" - 8" (40-200 mm) putket 200' (61 m) asti 2" - 12" (50-300 mm) putket 325' (99 m) asti Kuulaohjain Mutterinavain RIDGIDin SeeSnake-videotarkastusjärjestelmät

Lisätiedot

Verkkodatalehti DHSP30-T2V1FPNNNNNXXS DUSTHUNTER SP30 VALON SIRONTAAN PERUSTUVAT PÖLYMITTARIT

Verkkodatalehti DHSP30-T2V1FPNNNNNXXS DUSTHUNTER SP30 VALON SIRONTAAN PERUSTUVAT PÖLYMITTARIT Verkkodatalehti DHSP30-T2V1FPNNNNNXXS DUSTHUNTER SP30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Tekniset tiedot Kuvaus Mittaussuureet Mittausperiaatteet Spektrialue Mittausväliaine

Lisätiedot

FHM-Cx Sekoitusryhmät lattialämmitykseen

FHM-Cx Sekoitusryhmät lattialämmitykseen FHM-Cx Sekoitusryhmät lattialämmitykseen Käyttötarkoitus FHM-C5/C6-sekoitusryhmä (UPS-pumppu) Danfossin pienikokoista sekoitusryhmää käytetään virtaaman ja menoveden lämpötilan säätöön vesikiertoisissa

Lisätiedot