Salon kaupunki Tehdaskatu 2, SALO PL 77, SALO Y-tunnus:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Salon kaupunki Tehdaskatu 2, SALO PL 77, SALO Y-tunnus:"

Transkriptio

1 1(1)

2 2(1) Virkasuhteisten rekrytointiprosessit Henkilöstöpalvelut , tarkistettu

3 3(1) Virkasuhteisten rekrytointiprosessi Virkasuhteisten hakumenettely määräytyy kunnallisen viranhaltijalain ja hallintosäännön määräysten pohjalta. Salon kaupungin hallintosäännössä virkasuhteisten hakumenettelystä on määräykset sen luvussa 6. Tämä ohjeistus kumoaa kaikki aiemmin annetut ohjeet rekrytointimenettelystä. Ennen rekrytointiprosessin aloittamista tulee kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin/ määräyksiin Täyttölupa viran täyttöön tulee olla Kaupunginhallituksen päätös , (muutos vireillä) jossa on linjattu ne toiminnat ja virkatehtävät sekä akuutit kriisitilanteet, joissa on oikeus rekrytoida apulaiskaupunginjohtajan tai kaupunkikehityspäällikön luvalla. Muihin virkoihin täyttölupa pitää hakea henkilöstöjaostolta. Palvelualueilla on lisäksi omia sisäisiä ohjeistuksia rekrytoinnista. Huomioi myös mahdolliset delegointipäätökset. Osa-aikaisen viranhaltijan oikeus muuhun virkaan Työantajan, joka tarvitsee uusia viranhaltijoita tehtäviltään samankaltaiseen kokoaikaiseen virkasuhteeseen, on ensisijaisesti tarjottava toistaiseksi virkaan otetulle osa-aikatyötä tekevälle viranhaltijalle mahdollisuus siirtyä tällaiseen virkasuhteeseen. Edellytyksenä on, että viranhaltija on etukäteen kirjallisesti ilmoittanut haluavansa kokoaikaiseen virkasuhteeseen, hän täyttä tämän virkasuhteen kelpoisuusvaatimukset ja tehtävä on hänelle sopiva (viranhaltijalaki 22 ). Sisäinen siirto Viranhaltijan siirtäminen toiseen virkasuhteeseen on mahdollista hallintosäännön 34 :n ja kunnallisesta viranhaltijasta annetun lain 24 :ssä tarkoitetuissa tapauksissa. Uudelleensijoituksen mahdollisuus Palvelualueiden ja työyksiköiden on selvitettävä mahdollisuus täyttää virka uudelleensijoitusta odottavien virkasuhteisten joukosta. Tällöin esimies ottaa yhteyttä ensin oman palvelualueensa hallintopäällikköön, joka keskitetysti asioi henkilöstösuunnittelijan kanssa. Mikäli uudelleensijoituksen johdosta joudutaan uudelleensijoitettavan henkilön entiseen virkaan rekrytoimaan henkilö, se voidaan tehdä ilman henkilöstöjaoston erillistä päätöstä, mikäli talousarviomäärärahat riittävät. Uusi virka, joka on hyväksytty talousarvion henkilöstösuunnitelmassa Virat on perustettava voimassa olevan hallintosäännön määräysten mukaisesti.

4 4(1) A) Vakituiset ja yli vuoden määräaikaiset virat julkinen haku Kuntarekry.fi ja te-palvelut.fi sivustoilla Julkinen hakumenettely koskee kaikkia avoimeksi tulevia vakinaisia virkasuhteita ja yli vuoden määräaikaisia virkasuhteita. Kaikkiin vakinaisiin ja yli vuoden määräaikaisiin virkoihin (myös sijaisuudet) on haettava henkilöä julkisella haulla (Kuntarekry-sivustolla, ilmoitustaululla sekä kotisivuilla). Rekrytoinnissa huomioitavaa: Julkinen rekrytointimenettely (Kuntarekry), hakuaika vähintään 14 päivää (sisäinen haku ei ole mahdollinen). Kuulutetaan julkisella ilmoitustaululla, lehti-ilmoitus vain tarvittaessa. Koeaika enintään 6 kk. Jos terveydellisiä edellytyksiä koskevia tietoja (tarvittaessa rikosrekisteritietoja) ei ole käytettävissä virkasuhteeseen otettaessa, ottaminen on suoritettava ehdollisena. Ehdollisesti otetun viranhaltijan on esitettävä tiedot 30 päivän kuluessa. Jos tietoja ei esitetä määräajassa tai ottamisesta päättävä viranomainen ei tietojen johdosta katso voivansa vahvistaa ehdollisesti toimitettua ottamista, viranomainen toteaa päätöksellään ottamisen rauenneeksi. Muussa tapauksessa päätetään ottamisen vahvistamisesta. Valmisteluvaihe Palvelualue: Laatii ilmoitustekstin (kts. malli ohjeen lopussa). Rekrytointiyksikkö voi erikseen sovittaessa valmistella kuulutustekstin palvelualueen lähettämin pohjatiedoin. Rekrytointiyksikkö pyytää kirjaamosta asian avauksen. Tekstin pitää olla rekrytointiyksikössä vähintään kolme työpäivää ennen hakuajan alkamista. Toimittaa sen sähköpostitse rekrytointiyksikköön (rekrytointi@salo.fi). Palvelualue harkinnan ja tarpeen mukaan ilmoitus voidaan julkaista (palvelualueella mahdollisuus antaa lisäohjeita) kunnan virallisessa ilmoituslehdessä, lyhennelmä ilmoitustekstistä kirjaamoon keskiviikkoon mennessä, jos halutaan, että ilmoitus julkaistaan sunnuntain lehdessä. muussa mahdollisessa hakukanavassa esim. tietyt ammattilehdet tai internetsivustot, ilmoitus pitää toimittaa rekrytoivan yksikön toimesta, Salon kaupungin graafisen ilmeen mukaisesti. Ilmoituspohjat saa viestintäyksiköstä. Kirjaamo: Tekee Dynasty-avauksen ja ilmoittaa asianumeron rekrytointiyksikölle. Huolehtii ilmoituksen kotisivulle ( sekä tarvittaessa lyhennelmän

5 5(1) kaupungin viralliseen ilmoituslehteen. Tallentaa kuulutuksen Dynastyyn ja tulostaa sen ilmoitustaululle sekä toimittaa tarvittaessa (palvelualueen harkinta/pyyntö) viralliseen ilmoituslehteen Huom! Kirjaamo ei toimita ilmoituksia ammattilehtiin. Tarvittaessa rekrytoiva yksikkö voi ottaa yhteyttä viestintäpalveluihin. Rekrytointiyksikkö: Rekrytointiyksikkö pyytää kirjaamosta asian avauksen. Tekee ilmoituksen Kuntarekry.fi ja te-palvelut.fi sivuille. -sivulla linkki Kuntarekryyn, jossa näkyvillä Salon kaupungin avoimena olevat työpaikat. Haku käynnissä Kirjaamo, infopiste, palvelualue: Leimaa mahdollisesti saapuneet paperihakemukset (pääsääntönä sähköinen haku) ja toimittaa ne rekrytointiyksikölle Kuntarekry järjestelmään syötettäväksi. Rekrytointiyksikkö: Kirjaa ja skannaa paperiset hakemukset Kuntarekry järjestelmään ja säilyttää hakemukset valitusajan päättymiseen asti. Merkitsee hakijoiden kelpoisuudet. Virkasuhteisten osalta kelpoisuuden on täytyttävä hakuajan päättyessä. Vastuu kelpoisuuden oikeellisuudesta on rekrytoivalla esimiehellä. Vastaa väliaikatiedusteluihin hakutilanteesta. Haku päättyy Rekrytointiyksikkö: Tiedottaa esimiestä, kun kaikki hakemukset ovat järjestelmässä esimiehen tarkasteltavina. Kirjaamo Poistaa kuulutuksen ilmoitustaululta ja toimittaa sen päätearkistoon (Kuntarekry.fi ja te-palvelut.fi sivuilla oleva ilmoitus poistuu automaattisesti hakuajan päätyttyä).

6 6(1) Palvelualue / rekrytoivan yksikön esimies Kutsuu valitsemansa henkilöt haastatteluun (tai rekrytointiyksikkö kutsuu haastatteluun) ja haastattelee heidät. Päätös rekrytoitavasta henkilöstä tehdään hallintosäännön mukaisesti. Päätös on tehtävä ehdollisena lääkärintodistuksen sekä mahdollisen rikosrekisteriotteen toimittamisen johdosta. Samassa päätöksessä vahvistetaan palkka hallintosäännön 55 :n sekä talousarvion laadintaohjeiden mukaisesti. Valinnasta tehdään viranhaltijapäätös Dynastyssa (julkisessa haussa olevat tehtävät täytettävä Dynasty-päätöksellä). Toimistopalveluilta toimistopalvelut@salo.fi saa apua tarvittaessa. Päätökseen tulee kirjata myös varalle valitut. Valintapäätös on ehdollinen, ellei terveydentilatietoja ole käytettävissä. Allekirjoitettu viranhaltijapäätös tulee toimittaa sähköisesti rekrytointiyksikköön päätöksen edelleen lähettämistä varten Mikäli esimiehellä on käytössä konekielinen allekirjoitus, tulee viranhaltijapäätös jättää keskeneräiseksi, jotta rekrytointiyksikkö voi täydentää muutoksenhaku-sivun tiedon. Täydentämisen jälkeen rekrytointiyksikkö lähettää viestin esimiehelle päätöksen allekirjoittamista ja valmis-tilan merkitsemistä varten. Toimenpiteiden jälkeen esimies ilmoittaa rekrytointiyksikölle, että päätös on valmis-tilassa ja allekirjoitettu. Ottaa yhteyttä valittuun henkilöön ja ilmoittaa valinnasta. Rekrytointiyksikkö Lähettää valintapäätöksen oikaisuvaatimusohjeineen sähköisesti tiedoksi hakijoille, jotka ovat sähköisen tiedonvälityksen hyväksyneet, muille kirjeenä. Vie hakijalistan kyseisen rekrytoinnin yhteyteen Dynastyssa Viran vastaanottaminen Valittu viranhaltija Toimittaa ilmoituksen viran vastaanottamisesta sekä mahdollisuuksien mukaan terveydentilaa koskevan todistuksen. Palvelualue / rekrytoivan yksikön esimies Viimeistään palvelussuhteen alkaessa, mutta mahdollisuuksien mukaan jo aikaisemmin laatii ESS7:ssä virkamääräyksen. Rekrytointiyksikkö avustaa virkamääräyksen teossa pyydettäessä. Virkamääräys tulostetaan yhtenä kappaleena. Työnantajan edustaja allekirjoittaa virkamääräyksen.

7 7(1) Allekirjoitetusta virkamääräyksestä esimies antaa jäljennöksen viranhaltijalle Esimies toimittaa alkuperäisen allekirjoitetun virkamääräyksen henkilöstöpalveluun henkilöstösihteerille. Esimies/työyksikkö ei säilytä paperisia virkamääräyksiä, sähköinen versio löytyy ESS7:stä. Mikäli viran valintapäätös on tehty ehdollisena (lääkärintodistus ja/tai rikosrekisteriote eivät ole olleet käytettävissä valintaa tehdessä), tulee esimiehen selvitykset saatuaan tehdä viran vahvistuspäätös. Ellei todistuksia ole määräaikaan mennessä toimitettu, virkaan ottamista ei voida vahvistaa ja se todetaan rauenneeksi (vahvistamatta jättämispäätös Dynastyssa). Mikäli viranhaltijan ehdollista valintaa ei vahvisteta, päättyy palvelussuhde vahvistamatta jättämispäätöksen tiedoksisaantipäivää seuraavasta päivästä. B) Vuoden tai alle vuoden määräaikaiset virkasuhteet Esimiehellä on lupa palkata sijainen enintään vuoden mittaiseen viransijaisuuteen ilman hakumenettelyä, mikäli täyttölupa- ja määrärahaedellytykset täyttyvät. Jos julkinen hakumenettely halutaan tehdä, toteutetaan se kohdan A mukaisesti (= Vakituiset tai yli vuoden määräaikaiset virkasuhteet). HUOMIOI ammattialakohtaiset kelpoisuussäännökset. Esim. opettajien kohdalla yli 6 kuukauden sijaisuuteen tulee ensisijaisesti palkata pätevyysvaatimukset omaava henkilö. Jos ei pätevää henkilöä muuten ole tarjolla, tulee se julkisella haulla suorittaa. Mikäli haku ei tuota tulosta, voidaan epäpätevä henkilö palkata enintään vuoden ajaksi. Rekrytoinnissa huomioitavaa Erillistä sisäistä hakua ei suoriteta. Ei edellytetä julkista hakumenettelyä, elleivät kelpoisuussäännökset muuta edellytä. Muuten valinnasta päättävä harkitsee rekrytointitavan, vaihtoehdot ovat: julkinen hakumenettely (Kuntarekry) ei julkinen hakumenettely: keikkakalenteri (Kuntarekry) älytekstiviesti (Kuntarekry) tai suora valintamenettely. Jos käytetään julkista hakumenettelyä, suoritetaan se kohdan A mukaisesti. Mikäli henkilö valitaan ilman julkista hakumenettelyä, laaditaan valitun kanssa ainoastaan virkamääräys. Koeaika on puolet määräaikaisuuden pituudesta, enintään 6 kk.

8 8(1)

9 9(1) Kuulutus Asianumero: xxx/ xx/201x Salon kaupungin palvelualue/yksikkö on haettavana xxx virka/viransijaisuus (vakanssinumero). Tehtäväkuvaus (täydennä) Ensisijainen sijoituspaikka on (täydennä) Kelpoisuusvaatimuksena on (täydennä) Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. (poista tarpeeton) Palkkaus (täydennä) Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Salon kaupunki on savuton työnantaja. Lisätietoja virasta antaa (täydennä) Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön p. xxxxxx. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / xx virka. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta. Hakuaika päättyy xx.xx.201x klo Nähtävänä: xx.xx.201x Salon kaupungin ilmoitustaulu, ja Yllä olevat tiedot ovat vähimmäistiedot, jotka viranhakuilmoituksessa tulee olla.

Salon kaupunki Tehdaskatu 2, SALO PL 77, SALO Y-tunnus:

Salon kaupunki Tehdaskatu 2, SALO PL 77, SALO  Y-tunnus: 1(1) 2(1) Työsopimussuhteisten tehtävien rekrytointiprosessit Henkilöstöpalvelut Kh 25.3.2013 (Päivitetty 1.8.2014) Tarkistettu kh XX.5.2017 3(1) Työsopimussuhteisten tehtävien rekrytointiprosessit Työsopimussuhteisten

Lisätiedot

Kh liite nro 11/ Dnro 464/ /2014. Rekrytoinnin keskittäminen sivistystoimen toimialalla 2015

Kh liite nro 11/ Dnro 464/ /2014. Rekrytoinnin keskittäminen sivistystoimen toimialalla 2015 Kh liite nro 11/1.6.2015 206 Dnro 464/01.01.00/2014 Rekrytoinnin keskittäminen sivistystoimen toimialalla 2015 Rekrytoinnin keskittäminen - Koskee vakituisia rekrytointeja - Sijaisrekrytointi toteutetaan

Lisätiedot

Kh liite nro 10/ Dnro 464/ /2014. Rekrytoinnin keskittäminen toimialoittain, konsernihallinnossa

Kh liite nro 10/ Dnro 464/ /2014. Rekrytoinnin keskittäminen toimialoittain, konsernihallinnossa Kh liite nro 10/1.6.2015 206 Dnro 464/01.01.00/2014 Rekrytoinnin keskittäminen toimialoittain, konsernihallinnossa Henkilöstöjaosto 3.9.2014 Päätös 1 2 3 4 Henkilöstöjaosto päätti ehdottaa kunnanhallitukselle,

Lisätiedot

Kh liite nro 13/ Dnro 464/ /2014. Rekrytoinnin keskittäminen toimialoittain, yhdyskuntatekniikka

Kh liite nro 13/ Dnro 464/ /2014. Rekrytoinnin keskittäminen toimialoittain, yhdyskuntatekniikka Kh liite nro 13/1.6.2015 206 Dnro 464/01.01.00/2014 Rekrytoinnin keskittäminen toimialoittain, yhdyskuntatekniikka Henkilöstöjaosto 3.9.2014 Päätös 1 2 3 4 Henkilöstöjaosto päätti ehdottaa kunnanhallitukselle,

Lisätiedot

Opettajien valintaprosessi Virve Kemppi 26.2.2013

Opettajien valintaprosessi Virve Kemppi 26.2.2013 Opettajien valintaprosessi Virve Kemppi 26.2.2013 Opettajavirkojen täyttäminen peruskouluissa ja lukioissa Opettajavirkojen ja tuntiopettajan tehtävien täyttäminen vakinaisesti 1.8.2013 alkaen Koulut antoivat

Lisätiedot

Kunnanhallitus on edellä myöntänyt eron kunnanjohtaja Tytti Määtälle ja virka on siten tullut avoimeksi.

Kunnanhallitus on edellä myöntänyt eron kunnanjohtaja Tytti Määtälle ja virka on siten tullut avoimeksi. Kunnanhallitus 9 09.01.2018 Kunnanhallitus 40 23.01.2018 Kunnanhallitus 45 06.02.2018 Kunnanvaltuusto 11 15.02.2018 Kunnanjohtajan viran aukijulistaminen/viran täyttäminen 31.10.2017 254 Kunnanhallitus

Lisätiedot

KH Valmistelija ja lisätiedot: henkilöstöjohtaja Anu Kalliosaari, p

KH Valmistelija ja lisätiedot: henkilöstöjohtaja Anu Kalliosaari, p Kaupunginhallitus 146 09.05.2016 Kaupunginhallitus 177 06.06.2016 Kaupunginvaltuusto 40 29.06.2016 Kaupunginhallitus 218 08.08.2016 Kaupunginhallitus 248 22.08.2016 SOSIAALI- JA TERVEYSJOHTAJAN VIRKA 442/22/2016

Lisätiedot

HENKILÖSTÖHALLINNON TOIMINTAOHJEET

HENKILÖSTÖHALLINNON TOIMINTAOHJEET HENKILÖSTÖHALLINNON TOIMINTAOHJEET Kaupunginhallitus 23.01.2017 24 1 Sisällys 1. Täyttölupamenettely 3 Tehtävän vakinainen täyttäminen 3 Tehtävän määräaikainen täyttäminen 3 Sijaisten palkkaaminen 4 Sisäiset

Lisätiedot

Kirkkonummen kunnan rekrytointiohjeistus

Kirkkonummen kunnan rekrytointiohjeistus Ohje Kh liite nro 14/ 206 Henkilöstöyksikkö Kirkkonummen kunnan rekrytointiohjeistus Rekrytoinnilla tarkoitetaan kaikkia niitä toimenpiteitä, joilla kuntaan hankitaan hakumenettelyn kautta sen kulloinkin

Lisätiedot

REHTORI-SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN IRTISANOUTUMINEN VIRASTA, VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN JA VIRAN VAALI

REHTORI-SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN IRTISANOUTUMINEN VIRASTA, VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN JA VIRAN VAALI Sivistyslautakunta 8 18.02.2015 Kunnanhallitus 42 16.03.2015 Kunnanhallitus 58 20.04.2015 Kunnanhallitus 65 27.04.2015 REHTORI-SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN IRTISANOUTUMINEN VIRASTA, VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto

Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallitus 51 08.02.2016 Kaupunginhallitus 59 22.02.2016 Kaupunginvaltuusto 21 29.02.2016 Hyvinvointipalveluiden palvelualuejohtajan viran täyttäminen 483/02.022/2015 KH 08.02.2016 51 Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

Rekrytoinnin keskittäminen toimialoittain

Rekrytoinnin keskittäminen toimialoittain Kh liite nro 12/1.6.2015 206 Dnro 464/01.01.00/2014 Rekrytoinnin keskittäminen toimialoittain toimiala Henkilöstöjaosto 3.9.2014 Päätös 1 2 3 4 Henkilöstöjaosto päätti ehdottaa kunnanhallitukselle, että

Lisätiedot

Kauhavan kaupungin rekrytointiohje

Kauhavan kaupungin rekrytointiohje Kauhavan kaupungin rekrytointiohje Kauhavan kaupunki 2 Sisällysluettelo 1 JOHDANTO... 3 2 HENKILÖSTÖSUUNNITELMA REKRYTOINNIN PERUSTANA... 3 3 REKRYTOINTIPROSESSI... 3 3.1 Selvitykset ennen rekrytointiprosessin

Lisätiedot

Eteva kuntayhtymän henkilöstösääntö

Eteva kuntayhtymän henkilöstösääntö Eteva kuntayhtymän henkilöstösääntö Eteva kuntayhtymä Yhtymähallitus 21.4.2016 30 liite 7 Yhtymäkokous 19.5.2016 12 liite 12 Sisältö 1 Yleistä... 3 1 Henkilöstösäännön soveltaminen... 3 2 Viran ja työsopimussuhteisen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 45 Kaupunkiympäristön toimialan palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuden ympäristöpalvelun ympäristönsuojeluyksikön maaperä ja jätteet -tiimin tiimipäällikön viran täyttäminen

Lisätiedot

7 Sosiaali- ja terveysvirasto, Viiskulman terveysaseman lääkärin virka. Päätös

7 Sosiaali- ja terveysvirasto, Viiskulman terveysaseman lääkärin virka. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 7, Viiskulman terveysaseman lääkärin virka HEL 2017-003873 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen lisensiaatti Paula Johanna Markkasen

Lisätiedot

Kaupunginjohtajan valitsee kaupunginvaltuusto. Viran julistaa haettavaksi kaupunginhallitus.

Kaupunginjohtajan valitsee kaupunginvaltuusto. Viran julistaa haettavaksi kaupunginhallitus. Kaupunginhallitus 140 11.05.2015 Kaupunginhallitus 154 01.06.2015 Kaupunginhallitus 213 17.08.2015 Kaupunginvaltuusto 58 24.08.2015 Kaupunginjohtajan viran täyttäminen 344/01.01.01.00/2015 KH 11.05.2015

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 3 Puistolan terveysaseman terveyskeskuslääkärin valinta, työavain 45-1303-15 HEL 2015-014221 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Pohjoisten terveysasemien johtava

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 5/2015 Kokousaika 19. toukokuuta 2015 klo 14.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8, A-rakennus kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

5 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen. Päätös

5 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 5 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen HEL 2015-006937 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja

Lisätiedot

Koska tehtäväjärjestelyjä ei voi enää jatkaa, tulee käynnistää teknisen johtajan viran täyttöprosessi.

Koska tehtäväjärjestelyjä ei voi enää jatkaa, tulee käynnistää teknisen johtajan viran täyttöprosessi. Kaupunginhallitus 255 29.08.2017 Kaupunginhallitus 319 09.10.2017 Kaupunginhallitus 341 24.10.2017 Teknisen johtajan virka 1405/03.05/2017, 1029/03.05/2016 KH 29.08.2017 255 Kaupunginhallitus on kokouksessaan

Lisätiedot

Perusopetuksen luokanopettajan viran (0170) täyttäminen alkaen / Aatu Asikainen, Pirtin koulu

Perusopetuksen luokanopettajan viran (0170) täyttäminen alkaen / Aatu Asikainen, Pirtin koulu Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Aatu Asikainen Henkilöstöasiat 28 / 2019 Perusopetuksen luokanopettajan viran (0170) täyttäminen 1.8.2019 alkaen / Aatu Asikainen, Pirtin koulu Selostus ja perustelu

Lisätiedot

Päätös: Johtokunta hyväksyi yksimielisesti elinkeinojohtajan ehdotuksen.

Päätös: Johtokunta hyväksyi yksimielisesti elinkeinojohtajan ehdotuksen. Elinkeinot & kehitys Nordican 32 08.04.2016 Elinkeinot & kehitys Nordican 39 26.05.2016 Kunnanhallitus 189 04.07.2016 Valtuusto 23 12.09.2016 Elinkeinot & kehitys Nordican 63 19.09.2016 Elinkeinot & kehitys

Lisätiedot

Koulusihteerin tehtävän täyttäminen alkaen / Hirvilahden, Kaislastenlahden ja Rytkyn koulut sekä Karttulan Kissakuusenkoulu

Koulusihteerin tehtävän täyttäminen alkaen / Hirvilahden, Kaislastenlahden ja Rytkyn koulut sekä Karttulan Kissakuusenkoulu Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Sari Hoffren Henkilöstöasiat 111 / 2018 Koulusihteerin tehtävän täyttäminen 1.10.2018 alkaen / Hirvilahden, Kaislastenlahden ja Rytkyn koulut sekä Karttulan Kissakuusenkoulu

Lisätiedot

8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka. Päätös

8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka HEL 2017-003865 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen lisensiaatti

Lisätiedot

Kreettastiina Isohanni-Niiranen SAKKY Harri Åkerfelt SAMI

Kreettastiina Isohanni-Niiranen SAKKY Harri Åkerfelt SAMI Kreettastiina Isohanni-Niiranen SAKKY Harri Åkerfelt SAMI Valmistelu Tarve Esitetään täyttölupaa toimeen tai virkaan Selvitys Henkilöstöhallinto selvittää onko organisaatiossa henkilöä, joka on lomautettu,

Lisätiedot

uskonto) viran (1441) täyttäminen alkaen / Maria Huovinen, Pyörön koulu

uskonto) viran (1441) täyttäminen alkaen / Maria Huovinen, Pyörön koulu Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Maria Huovinen Henkilöstöasiat 35 / 2019 Perusopetuksen lehtorin (historia, yhteiskuntaoppi ja evankelisluterilainen uskonto) viran (1441) täyttäminen 1.8.2019 alkaen

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta 2 1. YLÄKOULUN JA LUKION HISTORIAN JA YHTEISKUNTAOPIN PÄÄTOIMISEN TUNTIOPETTAJAN VALINTA Siv.ltk 13 Valmistelija: sivistystoimenjohtaja Mari Jämsen p. 040-157 9405 Kunnanhallitus antoi kokouksessaan 13.6.2018

Lisätiedot

Työn tarjoaminen ja työvoiman palkkaaminen

Työn tarjoaminen ja työvoiman palkkaaminen Työn tarjoaminen ja työvoiman palkkaaminen KHHJ 4.2.2014 19 SISÄLLYS 1 Muun työn tarjoaminen irtisanomisen (taloudelliset ja tuotannolliset syyt) vaihtoehtona... 1 2 Koulutusvelvollisuus... 2 3 Toimintamalli

Lisätiedot

Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:00. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone. Käsiteltävät asiat

Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:00. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone. Käsiteltävät asiat Kangasniemi Kokouskutsu 1 (7) Aika 20.02.2017, klo 13:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsiteltävät asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17 Päiväkodin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Tekniikka ja logistiikka

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Toimialarehtori, Tekniikka ja logistiikka Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 16 Stadin ammattiopisto, määräaikaisen tuntiopettajan virkasuhteiset tehtävät, 4 työpaikkaa työavain 25-431-16 HEL 2016-006378 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut

Lisätiedot

Kuinka välttää oikaisuvaatimukset rekrytoinneissa?

Kuinka välttää oikaisuvaatimukset rekrytoinneissa? Kuinka välttää oikaisuvaatimukset rekrytoinneissa? Rekrytoija 2017 Noora Nordberg, Vihdin kunta Onnistuneen rekrytoinnin askelmerkit Valmistaudu huolella, tiedä mitä olet tekemässä Vältä muotovirheet Vertaile

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) Hoitotyön johtaja Henkilöstöpäätös

Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) Hoitotyön johtaja Henkilöstöpäätös Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) KIRDno-2017-990 Kotihoidon alue-esimiehen viran täyttäminen, vakanssinumero 1000200158 Kotihoidon alue-esimiehen virka (vakanssinumero 1000200158) on ollut julkisesti

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Sivistyslautakunta 27.04.2017 AIKA 27.04.2017 klo 18:00-19:30 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Valintaprosessin lainsäädännölliset haasteet

Valintaprosessin lainsäädännölliset haasteet Valintaprosessin lainsäädännölliset haasteet Rekrytoija 2010 9.-10.11.2010 Oulu henkilöstöjohtaja Juha Jääskeläinen PPSHP Kunnan henkilöstö Kuntalaki 44 Kunnan palveluksessa oleva henkilöstö on virkasuhteessa

Lisätiedot

vapaa-aikatoimen päällikkö

vapaa-aikatoimen päällikkö Asia Nuorisotyöntekijän valintapäätös Nuorisotyöntekijän tehtävä Kiteen kaupungin nuorisotoimeen on ollut haettavana sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelussa osoitteessa www.kitee.fi/tyopaikat ja työvoimatoimiston

Lisätiedot

Lisätiedot Sanna Teiro, johtava sosiaalityöntekijä, puhelin: sanna.teiro(a)hel.fi

Lisätiedot Sanna Teiro, johtava sosiaalityöntekijä, puhelin: sanna.teiro(a)hel.fi Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 20 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen HEL 2014-008275 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päätti koulutuksen, työkokemuksen sekä

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Koulutusalajohtaja, Metsä, logistiikka ja rakentaminen, Toisen asteen koulutus

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Koulutusalajohtaja, Metsä, logistiikka ja rakentaminen, Toisen asteen koulutus Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Päätoimisen määräaikaisen tuntiopettajan ottaminen Tampereen seudun ammattiopisto Treduun ajalle 1.9.2017-31.7.2018 TRE:5649/01.02.01/2017 Lisätietoja päätöksestä

Lisätiedot

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen.

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2019 Aika ja paikka tiistaina 18.6.2019 klo 18.00 20.10 Pihlavan kirkon seurakuntasali Läsnä: Heilimä Janne, pj Frangén Aija-Mari

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 3/2018 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTO 3/2018 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 3/2018 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 22.2.2018 sivu 23. Kemin kirkon korjauksen ohjausryhmä... 2 24. Nuorisotyönohjaajan virka... 3 25. Kirkonkirjojen pidon

Lisätiedot

2 Palvelualueiden lääkäripalvelut, terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen, työavain Päätös

2 Palvelualueiden lääkäripalvelut, terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 2 Palvelualueiden lääkäripalvelut, terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen, työavain 45-1290-16 HEL 2017-000247 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Kaupunginsairaalan

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Konsernijohtaja

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Konsernijohtaja Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Tampereen seudun ammattiopisto Tredun maahanmuuttaja ja tutkintoja edeltävä koulutus -koulutusalan koulutusalajohtajan viran määräaikainen täyttäminen TRE:8040/01.02.01/2017

Lisätiedot

SALON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HENKILÖSTÖSUUNNITELMA 2013

SALON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HENKILÖSTÖSUUNNITELMA 2013 SALON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HENKILÖSTÖSUUNNITELMA 2013 Valmistelija: Henkilöstöpäällikkö Hyväksyjä: Kuntayhtymän johtaja Hall 20.11.2012 Valt 28.11.2012 Voimaantulo 1.1.2013 1 1. Strategiset tavoitteet

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 466/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 466/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (1) Tarkastuslautakunta 46 17.4.2018 129 Asianro 466/01.01.01.01/2018 Tarkastuspäällikön viran täyttäminen Päätöshistoria Tarkastuslautakunta 17.4.2018 46 Koulutus-

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 466/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 466/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (1) Tarkastuslautakunta 46 17.4.2018 Kaupunginhallitus 129 23.4.2018 35 Asianro 466/01.01.01.01/2018 Tarkastuspäällikön viran täyttäminen Päätöshistoria Tarkastuslautakunta

Lisätiedot

10 Kahden sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös

10 Kahden sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 10 Kahden sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-402-16 HEL 2016-006276 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päätti ottaa

Lisätiedot

valmistelija: hallintojohtaja Päivi Huhtala

valmistelija: hallintojohtaja Päivi Huhtala Kunnanhallitus 8 22.01.2018 Kunnanhallitus 51 19.03.2018 Kunnanhallitus 87 16.04.2018 Perusopetuksen rehtorin virka Kh 22.01.2018 8 valmistelija: hallintojohtaja Päivi Huhtala Kunnanhallitus on kokouksessaan

Lisätiedot

9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain Päätös

9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain 45-1237-14 HEL 2014-013994 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lisätiedot Johtajalääkäri

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto POL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto POL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 (5) 32 Pihlajiston ala-asteen kouluun sijoitetun peruskoulun rehtorin viran täyttäminen HEL 2016-003008 T 01 01 01 01 Päätös päätti ottaa Pihlajiston alaasteen kouluun

Lisätiedot

3 Lasten ja nuorten lääkäripalvelut, terveyskeskuslääkärin virka, työavain. Päätös

3 Lasten ja nuorten lääkäripalvelut, terveyskeskuslääkärin virka, työavain. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 3 Lasten ja nuorten lääkäripalvelut, terveyskeskuslääkärin virka, työavain 45-167-17 HEL 2017-002343 T 01 01 01 01 Päätös HL 51 :n perusteella korjattu tehtäväkohtainen

Lisätiedot

ÄHTÄRIN KAUPUNKI NÄHTÅVÄN OLEVAT VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALTA

ÄHTÄRIN KAUPUNKI NÄHTÅVÄN OLEVAT VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALTA ÄHTÄRIN KAUPUNKI 19.06.2017 NÄHTÅVÄN OLEVAT VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALTA 12.-16.6.2017 Vs. sivistystoimenjohtaja Päivi Ahopelto pvm 15.06.2017 138/2017 KIRJASTONHOITAJAN MMRMIK,4JNEN TOIMI Kaisa Tikkamäki

Lisätiedot

Hallintosäännön 41 :n mukaan kunnanjohtajan valitsee valtuusto.

Hallintosäännön 41 :n mukaan kunnanjohtajan valitsee valtuusto. Kunnanhallitus 201 03.07.2017 Kunnanhallitus 219 21.08.2017 Kunnanhallitus 271 30.10.2017 Kunnanhallitus 305 11.12.2017 Kunnanjohtajan viran täyttömenettely (ohm. 193) Khall 03.07.2017 201 Lumijoen kunnanvaltuusto

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen tehtävänä on sen lisäksi, mitä on säädetty sen toimialaan kuuluvista tehtävistä:

Kaupunginhallituksen tehtävänä on sen lisäksi, mitä on säädetty sen toimialaan kuuluvista tehtävistä: MUUTOKSET HALLINTOSÄÄNTÖÖN KH 30.062016 vs. 13.06.2016 6 Kaupunginhallituksen tehtävät ja ratkaisuvalta Kaupunginhallituksen tehtävänä on sen lisäksi, mitä on säädetty sen toimialaan kuuluvista tehtävistä:

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.4.2018 klo 18.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Anomus palkattomasta virkavapaasta,

Lisätiedot

19 Sosiaalityöntekijän virkaan valinta, työavain Päätös

19 Sosiaalityöntekijän virkaan valinta, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 19 Sosiaalityöntekijän virkaan valinta, työavain 7-353-18 HEL 2018-006148 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastattelussa

Lisätiedot

VI TOIMIVALTA HENKILÖSTÖASIOISSA

VI TOIMIVALTA HENKILÖSTÖASIOISSA VI TOIMIVALTA HENKILÖSTÖASIOISSA 45 Henkilöstöpolitiikka ja henkilöstöjohtaminen Kunnan henkilöstöpolitiikka perustuu kunnanvaltuuston hyväksymään henkilöstöstrategiaan. Käytännön toteutuksesta ja seurannasta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2019 1 (6) 159 Oikaisuvaatimus lehtorin virkaan ottamisesta HEL 2019-001152 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 134 :n nojalla hylätä oikaisuvaatimuksen, jonka hän on

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 31.5.2018 klo 16.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Kiinteistöpäällikön viran

Lisätiedot

TEUVAN KUNTA Varhaiskasvatus- ja koulutuslautakunta 8.4.2010

TEUVAN KUNTA Varhaiskasvatus- ja koulutuslautakunta 8.4.2010 TEUVAN KUNNAN KIRJASTONJOHTAJAN VIRKA, VAKINAINEN TÄYTTÄMINEN TOISTAISEKSI 3.5.2010 ALKAEN Valmistelija/lisätiedot: Kirjastonjohtaja Raija Hakala p. (06) 2413 4321 koulutusltk 9 Teuvan kunnan kirjastonjohtajan

Lisätiedot

SOSIAALIPALVELUT PL KAAVI HPÄ/ Päätös työllistämislisästä

SOSIAALIPALVELUT PL KAAVI HPÄ/ Päätös työllistämislisästä VIRANHALTIJAPÄÄTÖS SOSIAALIPALVELUT PL 13 73601 KAAVI 16.8.2017 HPÄ/170009 Päätös työllistämislisästä Koillis-Savon Omakotiyhdistys ry on toimittanut Kaavin kuntaan 10.7.2017 hakemuksen työllistämislisästä.

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 49 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 71

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 49 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 71 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2019 68 Sivistyslautakunta 02.07.2019 AIKA 2.7.2019 klo 18.03-19.48 PAIKKA Kirjaston kokoushuone, Huhtatie 7 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 49 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen!

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 22.2.2018 klo 19.30 tai heti, kun kirkkovaltuuston kokous on päättynyt talossa. Tervetuloa!

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (7) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (7) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2019 1 (7) 157 Oikaisuvaatimus luokanopettajaksi ottamisesta HEL 2019-001440 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 134 :n nojalla hylätä oikaisuvaatimuksen, jonka hän on

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Talous- ja tukipalvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Talous- ja tukipalvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 80, Asiakasmaksut ja perintä -yksikön taloussihteerin viran täyttäminen, työavain 45-166-17 HEL 2017-001961 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut -osaston osastopäällikkö

Lisätiedot

Liperin kunnan varhaiskasvatuksen sijaiseksi ilmoittautuminen

Liperin kunnan varhaiskasvatuksen sijaiseksi ilmoittautuminen Henkilöstöpalvelut/ohje 19.2.2019 Liperin kunnan varhaiskasvatuksen sijaiseksi ilmoittautuminen Työpaikkailmoitus Kuntarekry.fi-palvelussa Löydät Liperin kunnan kaikki avoimet työpaikkailmoitukset osoitteesta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 41/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Päätösehdotus Kaupunginhallitus päättää perustaa 1.12.

Helsingin kaupunki Esityslista 41/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Päätösehdotus Kaupunginhallitus päättää perustaa 1.12. Helsingin kaupunki Esityslista 41/2016 1 (5) 7 Palvelukokonaisuuksien johtajien virkojen perustaminen ja täyttömenettely sekä sosiaali- ja terveysviraston osastopäälliköiden virkojen virkanimikkeiden muuttaminen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ TERVEYSLAUTAKUNTA

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ TERVEYSLAUTAKUNTA HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 51 OIKAISUVAATIMUS JOHTAVAN YLIHAMMASLÄÄKÄRIN VIRAN TÄYTTÄMISPÄÄTÖKSESTÄ Terke 2008-116 Esityslistan asia TJA/11 TJA Terveyslautakunta päätti toimitusjohtajan esittämin

Lisätiedot

Uudelleensijoittamisprosessi

Uudelleensijoittamisprosessi Uudelleensijoittamisprosessi Viraston tulee määrittää (prosessiin osallistuvien) toimijoiden vastuut sekä sitoutua valtion hyvän henkilöstöjohtamisen noudattamiseen. Lähettävä virasto 1. Virkakortin hankkiminen

Lisätiedot

Perusopetuksen päätoimisen tuntiopettajan (käsityö) tehtävän täyttäminen alkaen / Mari Nyyssönen, Minna Canthin koulu

Perusopetuksen päätoimisen tuntiopettajan (käsityö) tehtävän täyttäminen alkaen / Mari Nyyssönen, Minna Canthin koulu Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Mari Nyyssönen Henkilöstöasiat 83 / 2019 Perusopetuksen päätoimisen tuntiopettajan (käsityö) tehtävän täyttäminen 1.8.2019 alkaen / Mari Nyyssönen, Selostus ja perustelu

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (8) Rakennuslautakunta Aika , klo 16:30-17:09. Kunnantalo, kaavoittajan huone.

Mäntyharju Pöytäkirja 3/ (8) Rakennuslautakunta Aika , klo 16:30-17:09. Kunnantalo, kaavoittajan huone. Mäntyharju Pöytäkirja 3/2016 1 (8) Aika 19.04.2016, klo 16:30-17:09 Paikka Kunnantalo, kaavoittajan huone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Rakennustarkastajan

Lisätiedot

vapaa-aikatoimen päällikkö

vapaa-aikatoimen päällikkö Asia Nuoriso-ohjaajan viransijaisen valinta Nuoriso-ohjaajan viransijaisuus Kiteen kaupungin nuorisotoimeen ajalle 07.08.2017-31.5.2018 on ollut haettavana sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelussa osoitteessa

Lisätiedot

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017 Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo 9.00 16.00 Kokouspaikka Sähköpostikokous KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen...

Lisätiedot

Konsortiohakemuksen laatiminen

Konsortiohakemuksen laatiminen Konsortiohakemuksen laatiminen Konsortion vastuullinen johtaja, jonka konsortio itse valitsee, jättää konsortion yhteisen hakemuksen osahankehakemuksineen. Hän luo Akatemian järjestelmään konsortion, kutsuu

Lisätiedot

1 Määräysten soveltaminen

1 Määräysten soveltaminen Kuopion kaupunki Sääntö 1 (8) Kuopion kaupunki Johtosääntö toimivallasta henkilöstöasioissa 1 Määräysten soveltaminen Tämän johtosäännön määräyksiä noudatetaan, ellei kunnallisesta viranhaltijasta annetussa

Lisätiedot

SALO PÄÄTÖSLUETTELO

SALO PÄÄTÖSLUETTELO LANUJOH Lasten ja nuorten palveluiden johtaja 13.06.2017 11 Asia 13.06.2017 12 Asia 16.06.2017 13 Asia 31.07.2017 14 Asia 09.08.2017 15 Asia 17.08.2017 16 Asia YLEIS Muu asia 14.06.2017 3 Asia 20.06.2017

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 16:00-16:45 Paikka Kaupungintalo, kabinetti, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen

Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen Kunnanhallitus 219 28.11.2016 Kunnanhallitus 235 19.12.2016 Kunnanhallitus 10 23.01.2017 Kunnanvaltuusto 1 30.01.2017 Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen 776/01.01.04/2016

Lisätiedot

7 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain

7 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain n päällikkö 7 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 7-1175-18 Päätös n päällikkö päätti ottaa koulutuksen ja työkokemuksen perusteella sosiaalityöntekijä Sinikka Viitasen sosiaalityöntekijän

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 1(9) Aika 8.11.2018 klo 17.30 (kahvit klo 17 alkaen) Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 83 Kokouksen avaus 3 84 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tietohallintopäällikön virkaan valinta lukien

Tietohallintopäällikön virkaan valinta lukien Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Ilkka Kukkonen Tietohallintopäällikön virkaan valinta 1.1.2019 lukien Henkilöstöasiat 35 / 2018 Selostus ja perustelu Kuopion kaupungin hyvinvoinnin edistämisen

Lisätiedot

4 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, pohjoinen nuorten sosiaalityö. Päätös

4 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, pohjoinen nuorten sosiaalityö. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 4 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, pohjoinen nuorten sosiaalityö HEL 2016-003399 T 01 01 01 01 Työavain 45-1384-15 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen,

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 8/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 8/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 8/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 24.7.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 5 Sotev, Pihlajamäen terveysasema, terveyskeskuslääkärin virka, työavain 45-144-16 HEL 2016-003065 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 28 Selvitys, arviointi ja sijoitus -toimiston sosiaalityöntekijän viran täyttäminen (työavain 45-366-16) HEL 2016-004585 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut -osaston

Lisätiedot

VIRKOIHIN JA TOIMIIN LIITTYVÄ PÄÄTÖKSENTEKO, ESITTELY JA MENETTELYTAVAT

VIRKOIHIN JA TOIMIIN LIITTYVÄ PÄÄTÖKSENTEKO, ESITTELY JA MENETTELYTAVAT 1 Liite Lapin yliopiston johtosääntöön VIRKOIHIN JA TOIMIIN LIITTYVÄ PÄÄTÖKSENTEKO, ESITTELY JA MENETTELYTAVAT 1.1 Viran perustaminen Virka on perustettava ennen täyttötoimenpiteisiin ryhtymistä. Viran

Lisätiedot

7 Suursuon sairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös

7 Suursuon sairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 7 Suursuon sairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain 45-174- 17 HEL 2017-002150 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, työkokemuksen

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI HENKILÖSTÖSUUNNITELMA 2017 SISÄLLYS

JOENSUUN KAUPUNKI HENKILÖSTÖSUUNNITELMA 2017 SISÄLLYS SISÄLLYS YLEISTÄ 1 HENKILÖSTÖMÄÄRÄN REKRYTOINTITARVE... 1 KESKEISET HUOMIOITAVAT ASIAT HENKILÖSTÖSUUNNITELMAN TOTEUTTAMISESSA JA PÄÄTTÄMISESSÄ... 2 VIRKAMUUTOKSET VUODELLE 2017... 3 YLEISTÄ Henkilöstösuunnitelman

Lisätiedot

Rovaniemen kaupungin talousarvion 2011 ja taloussuunnitelma

Rovaniemen kaupungin talousarvion 2011 ja taloussuunnitelma Henkilöstöyksikkö 1.6.2011 ROVANIEMEN KAUPUNGIN REKRYTOINTIOHJEISTUS 2011 YLEISTÄ Rekrytoinnilla tarkoitetaan kaikkia niitä toimenpiteitä, joilla Rovaniemen kaupungille hankitaan sen toiminnan tarvitsema

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (5) 50 Kaupunkiympäristön toimialan palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuden rakennusvalvontapäällikön viran täyttäminen HEL 2017-001923 T 01 01 01 01 Päätös päätti

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Pelastuslaitos 50/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Pelastuslaitos 50/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 60 Kahden palomestarin viran täyttäminen HEL 2013-013772 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa palomestarin virkoihin (vakanssinumero 017823 ja vakanssinumero

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 16

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 16 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 16 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 14.11.2016 klo 16.30 17.05 Puumilan Taitotalo Törmä Tapani Alkkiomäki Jari Annala Tarmo Koivistoinen Hannu

Lisätiedot

4 Lännen psykiatria- ja päihdekeskus, Lääkärin viran täyttäminen, työavain. Päätös

4 Lännen psykiatria- ja päihdekeskus, Lääkärin viran täyttäminen, työavain. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 4 Lännen psykiatria- ja päihdekeskus, Lääkärin viran täyttäminen, työavain 45-394-16 HEL 2016-005315 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen

Lisätiedot

2 Helsingin vastaanottokeskuksen sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain

2 Helsingin vastaanottokeskuksen sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1(7) 2 Helsingin vastaanottokeskuksen sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 7-92-17 Päätös päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen sekä haastattelussa osoitetun sopivuuden

Lisätiedot

3 Sosiaali- ja terveysvirasto, kahden etuuskäsittelijän viran täyttäminen, työavain Päätös

3 Sosiaali- ja terveysvirasto, kahden etuuskäsittelijän viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 3, kahden etuuskäsittelijän viran täyttäminen, työavain 45-289-17 HEL 2017-004069 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, työkokemuksen sekä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 24/ (8) Yleisten töiden lautakunta Ho/

Helsingin kaupunki Esityslista 24/ (8) Yleisten töiden lautakunta Ho/ Helsingin kaupunki Esityslista 24/2013 1 (8) 2 Oikaisuvaatimus pysäköinnintarkastajan virkaan ottamista koskevista palveluosaston osastopäällikön päätöksistä 8. 9.4.2013 Pöydälle 11.06.2013 HEL 2013-005739

Lisätiedot

Psykiatrisen sairaalahoidon sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain

Psykiatrisen sairaalahoidon sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 2 Psykiatrisen sairaalahoidon sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 7-412 18 Päätös Päätöksen perustelu päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastattelussa osoitetun sopivuuden perusteella

Lisätiedot

VIRKAMIESLAUTAKUNNAN PÄÄTÖS

VIRKAMIESLAUTAKUNNAN PÄÄTÖS VIRKAMIESLAUTAKUNTA ASIA 36/2010 VIRKAMIESLAUTAKUNNAN PÄÄTÖS Päätös nro 37/2012 8.6.2012 Asia Korvausvaatimus Korvausvaatimuksen tekijä A, vahtimestari Virasto Korkeakoulu Korvausvaatimus Korkeakoulu on

Lisätiedot

63 Talouspäällikön virantäytön valmisteluaikataulu ja työryhmän nimeäminen

63 Talouspäällikön virantäytön valmisteluaikataulu ja työryhmän nimeäminen Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 15.8.2018 klo 18.00 Tyrnävän seurakuntatalossa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

Jorma Voutilainen. Tuusniemi Tuusniemi

Jorma Voutilainen. Tuusniemi Tuusniemi Kokouskutsu / Esityslista Nro 13/2017 1 (7) KOKOUSAIKA 28.8.2017 Klo 17.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palvelukokonaisuus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palvelukokonaisuus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 8 Varhaiskasvatusyksikkö Louhikko-Pyynikin päiväkodinjohtajan viran täyttäminen HEL 2017-004072 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa lastentarhanopettaja

Lisätiedot