Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun"

Transkriptio

1 itza Kestää aikaa

2 Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun Itza kestää aikaa. Led-tekniikalle suunnitellun ja uusimmalla häikäisysuojatekniikalla ja optimoidulla rakenteella varustetun Itzan käyttöikä on L tuntia. Siksi valaisimesta on riisuttu kaikki ylimääräiset yksityiskohdat, jotka eivät liity suoraan valaisimen toimintaan. Itzassa pitäydytään puhtaissa ja rauhallisissa linjoissa, joista on helppo pitää ja joihin ei kyllästy. Sellainen pitää pitkään käytettävän valaisimen mielestämme olla. Tiloja muutetaan kerta toisensa jälkeen, mutta Itza säilyy hillittynä yksityiskohtana ajan ja trendien vaihtuessa.

3

4 Optimoitu ympäristöä ajatellen Itza on tulevaisuuteen suunniteltu valaisin, jonka kehityksessä on painotettu ympäristökuormituksen vähentämistä. Valaisin on rakennettu uuden tekniikan ympärille valaisimen kokoa ja materiaalikuluja vähentäen, ja sen erinomainen hyötysuhde pitää energiankulutuksen alhaisena. Ajaton muotoilu on meidän tapamme pitää huolta luonnonvaroista - valaisimia ei tarvitse koskaan vaihtaa esteettisistä syistä. Suunniteltu ihmistä ajatellen Itza luo harmonisen ja virkistävän valaistusympäristön, jossa ihmiset viihtyvät. Valaisin tuottaa miellyttävän yhdistelmän suoraa valoa työpinnoille sekä tilaa hahmottavaa, epäsuoraa valoa seinä- ja kattopinnoille. Häikäisysuojavaihtoehtoja on kaksi: Delta-mikroprisma ja uusi Opti-tekniikalla varustettu Beta LED. Kaksi valovirtavaihtoehtoa, 5500 lm ja 4700 lm, ja kaksi eri värilämpötilaa, 3000 K ja 4000 K, antavat mahdollisuuden suunnitella valaistusta työtehtävien mukaan. Itzaan voidaan asentaa Tunable White -toiminto, jonka avulla värilämpötilaa voidaan säätää K, ja e-sense Tune järjestelmä, jolla valoa voidaan ohjata helposti mobiilisovelluksen avulla.

5 Hyvä investointi Itzassa yhdistettiin uusin heijastintekniikka rationaaliseen materiaalinkäyttöön ja tuotantoon. Siitä syntyi energiatehokas valaisin, joka valotehokkuus on 120 lm/w.

6 Opti-tekniikalla varustettu Beta LED Led-tekniikka on tuonut mukanaan vaikean yhtälön, jonka Fagerhult on onnistunut ratkaisemaan. Opti-tekniikalla varustettu Beta LED häikäisysuoja optimoi valaisimen valotehokkuuden ja tuottaa samalla erittäin miellyttävää valoa. Innovatiivinen häikäisysuoja on kehitetty alusta alkaen hyödyntämään led-tekniikan kaikki edut, valaistusmukavuudesta tinkimättä. Fagerhult on suunnitellut klassisen leveäkeilaisen heijastimen, jonka niin kutsuttu batwing-valonjako suuntaa valon valaisimen sivuille. Se helpottaa valaistuksen suunnittelua ja pitää valon tasaisempana valaisinrivien välissä ilman, että valon voimakkuus nousisi liian kirkkaaksi suoraan valaisimen alapuolella. Beta LEDissä on kestävä ja pitkälle tulevaisuuteen kantava häikäisysuojatekniikka, joka huomioi sekä ihmisten että ympäristön tarpeet, ilman kompromisseja.

7 Optimoitua valonhallintaa Opti-tekniikalla varustettu Beta LED hallitsee valovirran täydellisesti. Heijastimet ohjaavat valon tarkasti alaspäin ja sivuille sekä pystyvät hallitsemaan luminanssia häikäisemättä. Optimoitua tehokkuutta Opti-tekniikalla varustettu Beta LED nostaa valotehokkuuden perinteisestä 70 lm/w:sta (T5) jopa 120 lm/w. Tämä vaikuttaa valaisimen takaisinmaksuaikaan positiivisesti. Optimoitua mukavuutta Opti-tekniikalla varustettu Beta LED luo ihmisille häikäisemätöntä ja sopivasti kontrasteja luovaa valaistusta tehden työskentely-ympäristöistä viihtyisiä ja tuottavia. Optimoidun valaistusmukavuuden takana on heijastimen kyky hajauttaa led-moduulien luminanssit. Opti-tekniikalla varustettu Beta LED keskittää valon häikäisysuojan sivuheijastimiin, jolloin valaisualueesta tulee hallittu. Valotehokkuus ja valomukavuus ovat näin optimaalisella tasolla. Hajauttamalla led-moduuleiden luminanssit, Fagerhult on luonut loistavan pinnan, joka miellyttää silmää eikä häikäise. Uuden sukupolven Beta LED on kehitetty Fagerhultin tehokkaan, pienluminanssihäikäisysuojissa käytettävän r5-optiikan pohjalta. Poikittaislamellit toimivat yhteistyössä tehokkaiden sivuheijastimien kanssa. Tekniikkaa täydentää ainutlaatuinen kalvo, joka viimeistelee valonsuuntauksen tarkkuuden.

8 e-sense Tune e-sense Tune -ohjausjärjestelmä on kehitetty tilanteisiin, jossa valaistusympäristö on yhden henkilön hallinnassa. Silloin käyttäjä voi säätää valaistusta omien mieltymysten ja työtehtävien mukaan. Innovatiivinen, valaisinkohtainen plug & play -järjestelmä mahdollistaa valon ohjaamisen intuitiivisesti mobiilisovelluksen avulla. Mobiilisovellus mahdollistaa henkilökohtaisten valaistustilanteiden asettamisen. Sovelluksessa on myös päivänvaloa jäljittelevä toiminto. Kun asetukset on kerran tehty, järjestelmä tunnistaa käyttäjän, kun tämä saapuu huoneeseen ja säätää toiminnot sen mukaisesti. e-sense Tune on suunniteltu ensisijaisesti toimisto- ja kokoushuoneisiin, ja se voidaan yhdistää myös muihin, suurempia toimistoalueita varten suunniteltuihin ohjausjärjestelmiin. e-sense Tune mahdollistaa eri värilämpötilojen käytön eri huoneissa. Ensimmäinen huone vasemmalla 4000 K, toinen huone 6500 K ja kolmas huone 3000 K.

9

10 523 Itza Beta LED Valaisimet W K lm lm/w Ra (CRI) Elinikä SDCM kg Valkoinen Harmaa Yksittäinen L h L h L h L h * 89* Jono L h L h L h L h Tunable White -mallit tässä taulukossa 4000 K. Katso lisätietoja Valaisimet Fagerhult Plus W K lm lm/w Ra (CRI) Elinikä SDCM kg Valkoinen Yksittäinen L h L h L h L h Katso lisätietoja Asennus Vaijeriripustus. Kitkalukot sisältyvät valaisimeen. Kytkentä Yksittäisvalaisin kytkentäpiste päätykannen alla. 5-napainen jousiliitinkytkentärima toisessa päädyssä. Jonoasennus vakiona 5-napainen jousiliitinkytkentärima molemmissa päissä sekä välijohto, 3 1,5 mm². Himmennettävässä valaisimessa 5-napainen jousiliitinkytkentärima, mahdollisuus 1-vaiheiseen läpijohdotukseen. Rakenne Runko valkoiseksi (RAL 9016) tai alumiininharmaaksi (RAL 9006) maalattua teräslevyä, raepinta. Päädyt polykarbonaattia. Yläpinnalla aktiivikalvo, joka muodostaa leveän valonjaon ylävalolle ja suojaa samalla pölyltä. Jonoasennuksessa valaisimeen lisätään jonoasennusvaruste ja päädyt. Häikäisysuoja Beta LED paraboliset pitkittäisheijastimet ja poikkilamellit mattapintaista metalloitua alumiinia integroidulla opaalikalvolla, joka poistaa ledien aiheuttaman kiusahäikäisyn. Heijastin Häikäisysuojat toimivat heijastimina. Tietoa LED Liitäntälaitteen elinikä: jopa h/10 % (maks. vikaantuminen). Fagerhult Plus valaisin on varustettu suojatulla liitosjohdolla, joka ei sisällä pvc:tä. Beta LED Lisänumerot -402 DALI/Painonappiohjaus -459 e-sense ActiLume master-valaisin -448 e-sense ActiLume yksittäisvalaisin -457 e-sense Connect -458 e-sense Connect tunnistimella -497 e-sense ActiLume master-valaisin, jono -449 Vetokytkinhimmennys -477 e-sense Tune master-valaisin -478 e-sense Tune orjavalaisin Lisää haluttua toimintoa vastaava lisänumero. Vain yksi lisänumero/valaisin on mahdollinen. Opti-tekniikalla varustettu Beta LED Kytkentäpiste päätykannen alla.

11 Itza Delta Valaisimet W K lm lm/w Ra (CRI) Elinikä SDCM kg Valkoinen Harmaa Yksittäinen L h L h * 89* Jono L h L h Tunable White -mallit tässä taulukossa 4000 K. Katso lisätietoja Lisänumerot -402 DALI/Painonappiohjaus -448 e-sense ActiLume yksittäisvalaisin, vetokytkinhimmennys -449 Vetokytkinhimmennys -477 e-sense Tune master-valaisin -478 e-sense Tune orjavalaisin -497 e-sense ActiLume master-valaisin, jono Lisää haluttua toimintoa vastaava lisänumero. Vain yksi lisänumero/valaisin on mahdollinen. Asennus Vaijeriripustus. Kitkalukot sisältyvät valaisimeen. Kytkentä Yksittäisvalaisin kytkentäpiste päätykannen alla. 5-napainen jousiliitinkytkentärima toisessa päädyssä. Jonoasennus vakiona 5-napainen jousiliitinkytkentärima molemmissa päissä sekä välijohto, 3 1,5 mm². Himmennettävässä valaisimessa 5-napainen jousiliitinkytkentärima, mahdollisuus 1-vaiheiseen läpijohdotukseen. Rakenne Runko valkoiseksi (RAL 9016) tai alumiininharmaaksi (RAL 9006) maalattua teräslevyä, raepinta. Päädyt polykarbonaattia. Yläpinnalla aktiivikalvo, joka muodostaa leveän valonjaon ylävalolle ja suojaa samalla pölyltä. Jonoasennuksessa valaisimeen lisätään jonoasennusvaruste ja päädyt. Häikäisysuoja Delta mikroprismahäikäisysuoja akryylia (PMMA) Heijastin Häikäisysuojat toimivat heijastimina. Tietoa LED Liitäntälaitteen elinikä: jopa h/10 % (maks. vikaantuminen). Delta Itza voidaan asentaa jonoon Päädyt voi tilata eri väreissä.

12 produced by fagerhults belysning ab Fagerhult kehittää, valmistaa ja markkinoi valaisimia ja valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin. Keskitymme toiminnassamme tuotteiden toimivuuteen, muotoiluun, monipuolisuuteen ja energiaa säästäviin ratkaisuihin. Fagerhult on osa Fagerhult-konsernia, joka kuuluu Euroopan johtaviin valaistusalan ryhmittymiin. Konsernilla on toimintaa yli 15 maassa. AB Fagerhultin osake noteerataan Nasdaq OMX:n Pohjoismaisessa pörssissä Tukholmassa. ETELÄ-SUOMI MYYNTI JA VALAISINGALLERIA Fagerhult Oy Pasilankatu 14, Helsinki Puh: KESKI-SUOMI MYYNTI JA NÄYTTELY Fagerhult Oy Pyhäranta 7 D Tampere Puh: POHJOIS-SUOMI MYYNTI Fagerhult Oy Sepänkatu Oulu Puh:

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun itza Kestää aikaa Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun Itza kestää aikaa. Led-tekniikalle suunnitellun ja uusimmalla häikäisysuojatekniikalla ja optimoidulla rakenteella varustetun Itzan käyttöikä

Lisätiedot

Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen

Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen induled Valokone Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen Vaihtaminen led-valaistukseen on investointi tuottavuuteen. Uusi InduLED on todellinen valokone, jonka tehokkuus ja käyttöikä ovat ylivoimaiset.

Lisätiedot

Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen

Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen induled Valokone Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen Vaihtaminen led-valaistukseen on investointi tuottavuuteen. Uusi InduLED on todellinen valokone, jonka tehokkuus ja käyttöikä ovat ylivoimaiset.

Lisätiedot

DTI type 2 Beta. Heijastin Häikäisysuoja toimii heijastimena. Valonjako Symmetrinen

DTI type 2 Beta. Heijastin Häikäisysuoja toimii heijastimena. Valonjako Symmetrinen Page 1 of 6 Asennus Vaijeriripustus kitkalukoilla. Ripustimet tilataan erikseen. Jonoasennusvalaisimien päädyt ja jonoasennusvarusteet tilataan erikseen. EL 2x25/28 2.8 50/50 28888 2x32/35 3.0 50/50 28889

Lisätiedot

polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet

polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet Monien mahdollisuuksien valonheittimet PoleLITE ja Keen ovat led-valonheittimiä, jotka voidaan asentaa yhtä hyvin uusiin, kuin vanhoihinkin, jo käytössä

Lisätiedot

discovery evo Monipuolinen ja tehokas

discovery evo Monipuolinen ja tehokas discovery evo Monipuolinen ja tehokas Discovery Evo sopii kaikkiin tiloihin. Miten sinä käytät sitä? Discovery kehitettiin aikanaan aivan uudenlaisen ajattelun pohjalta. Siitä haluttiin tehdä mutkaton

Lisätiedot

Closs Beta. W Paino Väri Art.nr FDH Kapea runko epäsymmetrinen 1x25/ Valkoinen x25/ Alumiininharmaa. 1x32/35 4.

Closs Beta. W Paino Väri Art.nr FDH Kapea runko epäsymmetrinen 1x25/ Valkoinen x25/ Alumiininharmaa. 1x32/35 4. Page 1 of 6 Asennus Suoraan kattopintaan, valaisinripustuskiskoon tai vaijeriripustus kitkalukoilla. Kapearunkoisen valaisimen ripustusasennuksessa valaisimeen on tilattava erillinen vastapaino, leveärunkoinen

Lisätiedot

70 vuotta osaamista ja innovaatioita

70 vuotta osaamista ja innovaatioita 70 vuotta osaamista ja innovaatioita Tuoteuutuudet, syksy 2015 Fagerhult 70 vuotta innovaatioita 1996 Ensimmäisen sukupolven Pleiad, jossa on poikittain asennettu pienloistelamppu sekä pyörähdyssymmetrinen

Lisätiedot

osaamista ja innovaatioita Tuoteuutuudet, kevät 2016

osaamista ja innovaatioita Tuoteuutuudet, kevät 2016 osaamista ja innovaatioita Tuoteuutuudet, kevät 2016 3 Ympäröivä valo parempaa valoa ihmisille Vuodesta 2001 lähtien olemme tehneet useita valoon liittyviä tutkimuksia yhdessä eri yliopistojen kanssa.

Lisätiedot

Pidä kiinni illuusioistasi. Jos ne katoavat, saatat olla edelleen olemassa, mutta olet lakannut elämästä. Mark Twain

Pidä kiinni illuusioistasi. Jos ne katoavat, saatat olla edelleen olemassa, mutta olet lakannut elämästä. Mark Twain Appareo Pidä kiinni illuusioistasi. Jos ne katoavat, saatat olla edelleen olemassa, mutta olet lakannut elämästä. Mark Twain Appareo on ripustettava led-valaisin, jossa yhdistyvät esteettisyys ja korkeatasoinen

Lisätiedot

discovery evo Monipuolinen ja tehokas

discovery evo Monipuolinen ja tehokas discovery evo Monipuolinen ja tehokas Discovery Evo sopii kaikkiin tiloihin. Miten sinä käytät sitä? Discovery kehitettiin aikanaan aivan uudenlaisen ajattelun pohjalta. Siitä haluttiin tehdä mutkaton

Lisätiedot

Fagerhult The Art of Light

Fagerhult The Art of Light The Art of Open Box Fagerhult The Art of Light Useat taiteen lajit perustuvat valon kautta saatavaan elämykseen. Näin on esimerkiksi elokuvassa, valokuvauksessa, maalaustaiteessa ja kuvanveistossa. Valo

Lisätiedot

Fagerhult The Art of Light

Fagerhult The Art of Light The Art of Gaudi Useat taiteen lajit perustuvat valon kautta saatavaan elämykseen. Näin on esimerkiksi elokuvassa, valokuvauksessa, maalaustaiteessa ja kuvanveistossa. Valo ei pelkästään auta meitä voimaan

Lisätiedot

valoisampia ympäristöja Valaistusratkaisuja ihmisiä varten

valoisampia ympäristöja Valaistusratkaisuja ihmisiä varten valoisampia ympäristöja Valaistusratkaisuja ihmisiä varten Valaistusratkaisut kaikkiin eri ympäristöihin Fagerhult on yksi markkinoiden johtavia valaistusalan yrityksiä, joka on vuodesta 1945 lähtien suunnitellut

Lisätiedot

henkilökohtaista valoa Dynaaminen valaistus lisää aktiivisuutta ja hyvinvointia

henkilökohtaista valoa Dynaaminen valaistus lisää aktiivisuutta ja hyvinvointia henkilökohtaista valoa Dynaaminen valaistus lisää aktiivisuutta ja hyvinvointia Valitse itsellesi sopiva valo! Pystymme säätämään työpisteessä monia eri asioita, kuten esimerkiksi istuinkorkeutta ja pöydän

Lisätiedot

lunova Valoa liikkuville ihmisille

lunova Valoa liikkuville ihmisille lunova Valoa liikkuville ihmisille Visuaalinen näkömukavuus tarkoittaa inhimillisempää valaistusta Ulkotilojen valaistussuunnittelussa on otettava huomioon inhimilliset näkökohdat eli miten ihmisillä on

Lisätiedot

pleiad g3 Tähtitaivas katossa

pleiad g3 Tähtitaivas katossa pleiad g3 Tähtitaivas katossa Tähteä etsimässä Tähdet ovat kiehtoneet ihmisiä kautta aikojen, ja niiden synty on ollut tiedemiesten tutkimusten kohteena vuosisatoja. Tähdet olivat inspiraation lähteenä

Lisätiedot

Piirrä oma valolinjasi

Piirrä oma valolinjasi Freedom Valo on yksi arkkitehtuurin peruselementtejä. Ilman valoa tilan linjat ja yhteydet katoavat. Päivänvalo on suunnittelun itsestään selvä lähtökohta, ja keinovalo jatkaa siitä mihin luonnonvalo

Lisätiedot

delta Mikroprismahäikäisysuojat

delta Mikroprismahäikäisysuojat delta Mikroprismahäikäisysuojat Tekniikkaa ja estetiikkaa Valaisimien esteettinen ulkonäkö korostuu silloin, kun käytetään mikroprismatekniikalle suunniteltuja valaisimia. Näiden valaisimien tärkeitä ominaisuuksia

Lisätiedot

evolume Tehokasta ja teknistä valaistusta

evolume Tehokasta ja teknistä valaistusta evolume Tehokasta ja teknistä valaistusta Teknistä valaistusta kaduille ja teille Evolumessa yhdistyvät erinomaiset valaistusominaisuudet sekä visuaalinen näkömukavuus. Tyylikäs pylväsvalaisin mukautuu

Lisätiedot

osaamista ja innovaatioita Tuoteuutuudet, syksy 2016

osaamista ja innovaatioita Tuoteuutuudet, syksy 2016 osaamista ja innovaatioita Tuoteuutuudet, syksy 2016 Hyvä valo osana terveydenhuoltoa Valo on tärkeää ihmisten hyvinvoinnille, niin biologisesti, visuaalisesti kuin emotionaalisestikin. Tämä on todettu

Lisätiedot

SL713 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN. spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting.

SL713 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN. spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting. SL7 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting.com 2 www.performanceinlighting.com www.spittler.de SL7 LED SISÄLLYS

Lisätiedot

vialume 1 Valoa kaduille ja puistoihin

vialume 1 Valoa kaduille ja puistoihin vialume 1 Valoa kaduille ja puistoihin Pohjoismainen klassikko on syntynyt Vialume 1 -valaisimen muotoilussa on selkeä yhteys pohjoismaiseen muotoiluperinteeseen. Se on ajaton, mutta silti moderni. Valaisin

Lisätiedot

I-VALO PRO UUTTA! VALAISINMALLISTO

I-VALO PRO UUTTA! VALAISINMALLISTO VALAISIN UUTTA! Pro-valaisinsarja sopii muotoilultaan julkisiin rakennuksiin ja koteihin, sekä korkeisiin että mataliin tiloihin. Sarja koostuu erikokoisista riippuvalaisimista, uppovalaisimista sekä katto-

Lisätiedot

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA LED-YLEISVALAISIN TEOLLISUUDEN KOHTEISIIN DORA & DORA+ PARHAIMMILLAAN 147 lm/w Ta-luokka Ottoteho Värilämpötila Valovirta Valaisimen valotehokkuus Kotelointiluokka Suojausluokka

Lisätiedot

osaamista ja innovaatioita Tuoteuutuudet, kevät 2017

osaamista ja innovaatioita Tuoteuutuudet, kevät 2017 osaamista ja innovaatioita Tuoteuutuudet, kevät 2017 Älykästä valaistusta Valonohjauksen avulla saadaan aina oikea määrä valoa sinne, missä sitä tarvitaan. Läsnäolon ja luonnonvalon havaitsevat tunnistimet

Lisätiedot

SISÄLTÖ UUTUUDET 03 2015 SL713 LED SL764 LED SL789 LED. FL LED RECtanGULAR DLSB LED SL740SL LED SL789

SISÄLTÖ UUTUUDET 03 2015 SL713 LED SL764 LED SL789 LED. FL LED RECtanGULAR DLSB LED SL740SL LED SL789 UUTUUDET 3 2015 SPITTLER 2 SISÄLTÖ UUTUUDET 03 2015 SL624 LED 08 SL650 LED 11 SL713 LED 22 14 17 SL764 LED 23 28 30 SL789 LED 32 FL LED RECtanGULAR 38 41 44 50 DLSB LED WL260 LED WL270 LED SL740SL LED

Lisätiedot

Nove. Standard

Nove. Standard Page 1 of 6 Asennus Asennus kattopintaan tai seinälle ilman koristerengasta. Ø 520 mm kaksi kiinnitysreikää,, IP 44. Ø 360/420 mm kolme kiinnitysreikää, T5 IP 21, LED IP 44 koristerenkaalla. Standard 1x22

Lisätiedot

aluflex 16 Nykyaikainen potilaspaneeli

aluflex 16 Nykyaikainen potilaspaneeli aluflex 16 Nykyaikainen potilaspaneeli Aluflex 16 Aluflex 16 on Fagehultin uusi potilaspaneeli erilaisiin hoitohuoneisiin. Paneeli on helppo muokata potilas-, toimenpide- ja tehohoitohuoneissa sekä heräämöissä

Lisätiedot

vialume Visuaalista näkömukavuutta kaikkiin projekteihin

vialume Visuaalista näkömukavuutta kaikkiin projekteihin vialume Visuaalista näkömukavuutta kaikkiin projekteihin Pohjoismaista muotoilua moniin ympäristöihin Vialume 1 -pylväsvalaisin syntyi kauniin pohjoismaisen valon innoittamana. Fagerhultin valmistama pylväsvalaisin

Lisätiedot

Modulivalaisimet. Modulivalaisimet Alasvalot, Led

Modulivalaisimet. Modulivalaisimet Alasvalot, Led Modulivalaisimet Alasvalot Led Modulivalaisimet Alasvalot, Led Galileo Inlight Miranda Corona Capella UltraLed Galileo Alasvalo 19 20 TC-TEL HE TC-TEL Galileo Alasvalo Galileo on uppoasennukseen tarkoitettu

Lisätiedot

Rana Linear 07/02/2017 1

Rana Linear 07/02/2017 1 Rana Linear Rana Linear on siro pinta- ja ripustusasennettava LED-valaisin jono- tai yksittäisasennukseen. Valaisin sopii moniin käyttökohteisiin mm. oppilaitokset, sairaalat, varastointitilat, toimistot,

Lisätiedot

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA LED-YLEISVALAISIN TEOLLISUUDEN KOHTEISIIN DORA & DORA+ PARHAIMMILLAAN 145 lm/w Valonlähde MID-Power LED I-VALO TAKAA Vaihdettava LED-moduuli Kyllä (I-Valon valtuuttaman tahon

Lisätiedot

luokkahuoneen valaistus Indira luonnollista valoa luokkahuoneeseen

luokkahuoneen valaistus Indira luonnollista valoa luokkahuoneeseen luokkahuoneen valaistus Indira luonnollista valoa luokkahuoneeseen Luonnollinen valo Fagerhult-standardi Ihminen on asuttanut maapalloa lähes kaksi miljoonaa vuotta, ja lajimme on kehittynyt luonnonvalon

Lisätiedot

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED UUDEN SUKUPOLVEN 6721LED-valaisin LAAJEMPI KÄYTTÖYMPÄRISTÖN LÄMPÖTILA-ALUE (TA-LUOKKA) ENTISTÄ PAREMPI VALOTEHO; LUOTETTAVIEN HUIPPULAATUISTEN LED-SIRUJEN JA

Lisätiedot

Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V-0-paloluokiteltua PC-muovia tai alumiinia.

Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V-0-paloluokiteltua PC-muovia tai alumiinia. 1 Mekaaniset Suojausluokka IK-luokka I IP44/IP65 IK08 Käyttöympäristön lämpötila [ C] -20 +40 C -40 +50 C (Teollisuusversio) Runkorakenne / muut tekniset tiedot Yleiskuvaus / tuotekuvaus Häikäisysuoja

Lisätiedot

Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin

Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin Lighting Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin Pentura Mini LED Pentura Mini LED on erittäin ohut runkovalaisin. Sen leditekniikka säästää energiaa ja tuottaa

Lisätiedot

SNEP Linear S. Tuotetiedot. Mekaaniset ominaisuudet. Suojausluokka

SNEP Linear S. Tuotetiedot. Mekaaniset ominaisuudet. Suojausluokka 1 Mekaaniset Suojausluokka Kotelointiluokka IK-luokka Käyttöympäristönlämpötila I IP44 / IP65 IK08-20 +40 C / -40...+50 C Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja

Lisätiedot

FL LED MUUNNELTAVUUTTA TEHOKKUUTTA TOIMINNALLISUUTTA. SPITTLER on yritys Perfomance in Lighting S.p.A. konsernissa. www.performanceinlighting.

FL LED MUUNNELTAVUUTTA TEHOKKUUTTA TOIMINNALLISUUTTA. SPITTLER on yritys Perfomance in Lighting S.p.A. konsernissa. www.performanceinlighting. FL LED MUUNNELTAVUUTTA TEHOKKUUTTA TOIMINNALLISUUTTA SPITTLER on yritys Perfomance in Lighting S.p.A. konsernissa. www.performanceinlighting.com 2 www.performanceinlighting.com FL LED Sisällys Tuoteperhe

Lisätiedot

SNEP Linear SR. Tuotetiedot. Optinen muoviheijastin, korkean hyötysuhteen optinen PC suoja mikroprisma, kirkas tai satiini.

SNEP Linear SR. Tuotetiedot. Optinen muoviheijastin, korkean hyötysuhteen optinen PC suoja mikroprisma, kirkas tai satiini. 1 Mekaaniset Suojausluokka Kotelointiluokka IK-luokka I IP44/IP65 IK08 Käyttöympäristön lämpötila [ C] -20 +40 C -40 +50 C (Teollisuusversio) Runkorakenne / muut tekniset tiedot Yleiskuvaus / tuotekuvaus

Lisätiedot

SmartBalance tehokkuuden ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehokkuuden ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehokkuuden ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden lisäksi

Lisätiedot

NEW YORK LED VISUAALISTA MUKAVUUTTA JA NYKYAIKAISTA SUUNNITTELUA

NEW YORK LED VISUAALISTA MUKAVUUTTA JA NYKYAIKAISTA SUUNNITTELUA NEW YORK LED VISUAALISTA MUKAVUUTTA JA NYKYAIKAISTA SUUNNITTELUA 2 www.performanceinlighting.com NEW YORK LED VISUAALISTA MUKAVUUTTA JA NYKYAIKAISTA SUUNNITTELUA Mustavalkoinen valokuva lounas pilvenpiirtäjän

Lisätiedot

Pinta-asennettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu

Pinta-asennettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu Lighting Pinta-asennettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu LuxSpace, surface mounted Tyylikäs LuxSpace on tehokas valaisin, joka tuottaa miellyttävää valoa hyvällä värintoistolla

Lisätiedot

osaamista ja innovaatioita Tuoteuutuudet, syksy 2017

osaamista ja innovaatioita Tuoteuutuudet, syksy 2017 osaamista ja innovaatioita Tuoteuutuudet, syksy 2017 Optilume Optilumen muotoilussa pinnat ja materiaalit luovat harmonisen kokonaisuuden, jossa myös häikäisysuojalla on tärkeä rooli osana valaisimen

Lisätiedot

SQUARE MIKROPRISMA/OPAL

SQUARE MIKROPRISMA/OPAL SQUARE led paneelivalaisin tarjoaa erinomaisen energiatehokkuuden, viimeistellyn ulkonäön ja matalan häikäisyn. Tyylikäs saumaton kehys valkoisena tai alumiinin värisenä. Valaisin joko matala pintaluminanssisena

Lisätiedot

Munkegaard LED. Design: Arne Jacobsen

Munkegaard LED. Design: Arne Jacobsen Munkegaard LED Design: Arne Jacobsen Munkegaard Munkegaard suunniteltiin ja kehitettiin vuonna 1955 kuuluisaa tanskalaista Munkegårdin koulua varten. Sen jälkeen se on levinnyt kaikkialle maailmaan niin

Lisätiedot

IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. 272x, 273x (1190mm) Kelvin. Ledin määrä ja tyyppi. Häikäisysuojan tyyppi.

IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. 272x, 273x (1190mm) Kelvin. Ledin määrä ja tyyppi. Häikäisysuojan tyyppi. 2700 2700 on perinteinen suorakaiteen muotoinen ja moderniin valaistustekniikkaan perustuva pienikokoinen valaisin. Tämä monipuolinen, joka toimiston yleisvalaisin, mahdollistaa useita eri teknisiä toteutusvaihtoehtoja

Lisätiedot

ClearFlood Large paras ratkaisu perinteisten valonheittimien korvaamiseen

ClearFlood Large paras ratkaisu perinteisten valonheittimien korvaamiseen Lighting ClearFlood Large paras ratkaisu perinteisten valonheittimien korvaamiseen ClearFlood Large ClearFlood Large on suunniteltu vastaamaan erilaisten valonheitinten käyttökohteiden vaatimuksia. Valaisin

Lisätiedot

IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. 272x, 273x (1190mm) Kelvin. Ledin määrä ja tyyppi. Häikäisysuojan tyyppi.

IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. 272x, 273x (1190mm) Kelvin. Ledin määrä ja tyyppi. Häikäisysuojan tyyppi. 2700 2700 on perinteinen suorakaiteen muotoinen ja moderniin valaistustekniikkaan perustuva pienikokoinen valaisin. Tämä monipuolinen, joka toimiston yleisvalaisin, mahdollistaa useita eri teknisiä toteutusvaihtoehtoja

Lisätiedot

Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V-0-paloluokiteltua PC-muovia tai alumiinia.

Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V-0-paloluokiteltua PC-muovia tai alumiinia. Tuotetiedot Mekaaniset Suojausluokka Kotelointiluokka IK-luokka Käyttöympäristön lämpötila [ C] Runkorakenne / muut tekniset tiedot Yleiskuvaus / tuotekuvaus Häikäisysuoja / optiikka Asennustapa I IP44/IP65

Lisätiedot

Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V- 0-paloluokiteltua PC-muovia.

Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V- 0-paloluokiteltua PC-muovia. 1 Mekaaniset Suojausluokka Kotelointiluokka IK-luokka Käyttöympäristönlämpötila I IP44 / IP65 IK08-20 +40 C / -40...+50 C Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja

Lisätiedot

NANO Tuotteella on tehtaan myöntämä 5-vuoden takuu. Valonlähde vaihtoehdot CRI K, 4000 Valon värin yhtenäisyys MacAdams 3 SDCM

NANO Tuotteella on tehtaan myöntämä 5-vuoden takuu. Valonlähde vaihtoehdot CRI K, 4000 Valon värin yhtenäisyys MacAdams 3 SDCM Teho 54W - 158W Valovirta 6 643lm-21 456lm Tuote saatavilla myös mustana ja hopeana NANO X B C 800 mm 812 mm 82 mm 52 mm 1200 mm 1212 mm 82 mm 52 mm 2400 mm 2412 mm 82 mm 52 mm 1200 mm telescope 1750 mm

Lisätiedot

Rana Linear LED 16/01/2019

Rana Linear LED 16/01/2019 Rana Linear LED Rana Linear on siro pinta- ja ripustusasennettava LED-valaisin jono- tai yksittäisasennukseen. Valaisin sopii moniin käyttökohteisiin mm. oppilaitokset, sairaalat, toimistot, käytävät ja

Lisätiedot

Alpo IP20 JULKISET TILAT

Alpo IP20 JULKISET TILAT JULKIST TILAT Alpo IP20 5x2,5mm² 3x2,5mm² Toimistojen sekä muiden julkisten tilojen yleis- ja työvyöhykevalaisin. Valaisin soveltuu sekä suoraan valaistukseen että epäsuoran/suoran valaistuksen yhdistelmään.

Lisätiedot

Giotto LED 26/01/2018

Giotto LED 26/01/2018 Giotto LED Giotto -sarjan tekniikka on uudistunut. Pelkistetty muotokieli ja erityisen jämäkkä IK10-runkorakenne on säilytetty uudistuksessa muuttumattomana. Giotossa yhdistyy laatu erinomaiseen valo-

Lisätiedot

PRO WAVE KATU- JA ALUEVALAISTUS. easyled.fi

PRO WAVE KATU- JA ALUEVALAISTUS. easyled.fi PRO WAVE KATU- JA ALUEVALAISTUS 2 PRO Wave -tekniset tiedot Runko Optiikka Suojausluokitus Automaattinen lämpösuojaus Valonalenema, LED moduli L90B10, C10 Painevalettua/suulakepuristettua alumiinia. Vakioväri

Lisätiedot

PRO WAVE KATU- JA ALUEVALAISTUS. easyled.fi

PRO WAVE KATU- JA ALUEVALAISTUS. easyled.fi PRO WAVE KATU- JA ALUEVALAISTUS 2 PRO Wave -tekniset tiedot Runko Optiikka Suojausluokitus Automaattinen lämpösuojaus Valonalenema, LED moduli L90B10, C10 Painevalettua/suulakepuristettua alumiinia. Vakioväri

Lisätiedot

ALPO. Julkiset tilat LED T5 IP20

ALPO. Julkiset tilat LED T5 IP20 Julkiset tilat ALPO LED T5 IP20 5x2,5mm² 3x2,5mm² Toimistojen sekä muiden julkisten tilojen LED ja T5 yleis- ja työvyöhykevalaisin. Valaisin soveltuu sekä suoraan valaistukseen että epäsuoran/suoran valaistuksen

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin

StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin Lighting StyliD PremiumWhite ihanteellinen yhdistelmä erittäin laadukasta valoa ja energiansäästöä muoti- ja huonekalumyymälöihin StyliD PremiumWhite StyliD PremiumWhite -valaisimilla saa luotua myymälään

Lisätiedot

Rana Linear LED uppo 09/05/2019

Rana Linear LED uppo 09/05/2019 Rana Linear LED uppo Rana Linear on matalan upotussyvyyden omaava LED-valaisin jono- tai yksittäisasennukseen. Valaisin sopii moniin käyttökohteisiin mm. oppilaitokset, sairaalat, toimistot, käytävät ja

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

tievalaistus Tiedämme kuinka teistä luodaan turvallisempia

tievalaistus Tiedämme kuinka teistä luodaan turvallisempia tievalaistus Tiedämme kuinka teistä luodaan turvallisempia Turvallista matkaa Tievalaistuksen tarkoituksena on auttaa tienkäyttäjiä ja jalankulkijoita havaitsemaan vaarat ja arvioimaan riskit riittävän

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

Näyttävä valaistusratkaisu tyylikäs, energiatehokas ja toimistovalaistusstandar dien mukainen

Näyttävä valaistusratkaisu tyylikäs, energiatehokas ja toimistovalaistusstandar dien mukainen Lighting Näyttävä valaistusratkaisu tyylikäs, energiatehokas ja toimistovalaistusstandar dien mukainen TrueLine, pinta-asennettava Arkkitehdit tarvitsevat valaistusratkaisun, joka sopii työstettävän tilan

Lisätiedot

Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V- 0-paloluokiteltua PC-muovia.

Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja paloa edistämätöntä V- 0-paloluokiteltua PC-muovia. 1 Mekaaniset Suojausluokka Kotelointiluokka IK-luokka I IP44 / IP65 IK08 Käyttöympäristönlämpötila -20 +40 C -40 +50 C (Teollisuusversio) -40 +40 C (150W) Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia,

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta

Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta Lighting Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta Maxos LED Performer Maxos LED Performer on erittäin joustava ratkaisu, jolla on erinomainen valonjako ja alhainen energiankulutus.maxos LED

Lisätiedot

OMEGA. Edut. Sovellettavuus

OMEGA. Edut. Sovellettavuus OMEGA tuoteperhe tarjoaa ylivoimaisen energiatehokkuuden yhdistettynä erinomaiseen optiikkaratkaisuun. Tuoterakenne ja sen asennettavuus mahdollistavat aina kustannustehokkaan ratkaisun. Edut Itsensä kantava

Lisätiedot

OMEGA. Edut. Sovellettavuus

OMEGA. Edut. Sovellettavuus OMEGA tuoteperhe tarjoaa ylivoimaisen energiatehokkuuden yhdistettynä erinomaiseen optiikkaratkaisuun. Tuoterakenne ja sen asennettavuus mahdollistavat aina kustannustehokkaan ratkaisun. Edut Itsensä kantava

Lisätiedot

IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. 272x, 273x (1190mm) Kelvin. Ledin määrä ja tyyppi. Häikäisysuojan tyyppi.

IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. 272x, 273x (1190mm) Kelvin. Ledin määrä ja tyyppi. Häikäisysuojan tyyppi. 2700 2700 on perinteinen suorakaiteen muotoinen ja moderniin valaistustekniikkaan perustuva pienikokoinen valaisin. Tämä monipuolinen, joka toimiston yleisvalaisin, mahdollistaa useita eri teknisiä toteutusvaihtoehtoja

Lisätiedot

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheiluja aluevalaistukseen

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheiluja aluevalaistukseen Lighting erinomainen lediratkaisu urheiluja aluevalaistukseen on ledivalonheitin, jossa on useita valovirtavaihtoehtoja eri käyttökohteisiin. Valonheittimessä käytetty erittäin tehokas optiikka ja viimeisimpään

Lisätiedot

Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla

Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla Lighting Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla SmartBalance, recessed SmartBalance on uppoasennettava ledivalaisin, jonka viehättävä ulkonäkö sulautuu huomaamattomasti

Lisätiedot

Ø 219 Ø

Ø 219 Ø Ø 219 Ø 720 563 813 63 Vivita varjostimella Vivita Nykyaikaista eleganssia Vivita pollari Virtaviivaisen lieriömäinen Vivita on elegantti ja moderni, pylvään päähän asennettava valaisin, joka sopii nykyaikaisiin

Lisätiedot

Tibi on valaisin, joka löytää oman paikkansa missä tahansa. Tibin pehmeälinjaiset muodot kätkevät sisäänsä kehittyneintä led-tekniikkaa ja tarjoavat

Tibi on valaisin, joka löytää oman paikkansa missä tahansa. Tibin pehmeälinjaiset muodot kätkevät sisäänsä kehittyneintä led-tekniikkaa ja tarjoavat Tibi Tibi on valaisin, joka löytää oman paikkansa missä tahansa. Tibin pehmeälinjaiset muodot kätkevät sisäänsä kehittyneintä led-tekniikkaa ja tarjoavat katsojalle ihastuttavan valaistuskokemuksen. Perinteinen

Lisätiedot

ECO S EVI. Edut. Sovellettavuus

ECO S EVI. Edut. Sovellettavuus on uusi selkeän muotokielen omaava ympäristösietoinen (IP65 & IK08) lineaarinen yleisvalaisin vaativaan käyttöympäristöön. Valaisimesta löytyvät monipuoliset pituus- ja tehoversiot sekä valonjaot erilaisiin

Lisätiedot

Fagerhult The Art of Light

Fagerhult The Art of Light The Art of Liverti Useat taiteen lajit perustuvat valon kautta saatavaan elämykseen. Näin on esimerkiksi elokuvassa, valokuvauksessa, maalaustaiteessa ja kuvanveistossa. Valo ei pelkästään auta meitä

Lisätiedot

Design: Arne Jacobsen. AJ Eklipta led

Design: Arne Jacobsen. AJ Eklipta led Design: Arne Jacobsen AJ Eklipta led AJ Eklipta Arne Jacobsen suunnitteli AJ Ekliptan vuonna 1959 Rødovren kaupungintaloon. Alkuperäinen malli oli saatavana 350 mm:n ja 450 mm:n halkaisijalla. Myöhemmin

Lisätiedot

SmartBalance, suspended

SmartBalance, suspended SP482P LED40S/830 PSD ACC-MLO SM2 LED Moduuli, järjestelmän valovirta 4000 lm - 830 lämmin valkoinen - Tehonsyöttöyksikkö, DALI-liitäntä - Mikrolinssioptiikka, akrylaattia, kirkas - Ripustussarja, 2- vaijeria

Lisätiedot

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Teollisuus- ja myymälävalaistus TrueForce LED HPI UUSI! Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Kustannustehokas LED-lamppuvaihtoehto syväsäteilijöihin teollisuus- ja myymälävalaistuksessa

Lisätiedot

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu- ja aluevalaistukseen

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu- ja aluevalaistukseen Lighting ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu- ja aluevalaistukseen ClearFlood ClearFlood on ledivalonheitin, jossa on useita valovirtavaihtoehtoja eri käyttökohteisiin. Valonheittimessä käytetty

Lisätiedot

CoreLine Wall-mounted kirkas valinta

CoreLine Wall-mounted kirkas valinta Lighting CoreLine Wall-mounted kirkas valinta CoreLine Wall-mounted Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja

Lisätiedot

Näyttävä valaistusratkaisu tyylikäs, energiatehokas ja toimistovalaistusstan dardien mukainen

Näyttävä valaistusratkaisu tyylikäs, energiatehokas ja toimistovalaistusstan dardien mukainen Lighting Näyttävä valaistusratkaisu tyylikäs, energiatehokas ja toimistovalaistusstan dardien mukainen Arkkitehdit tarvitsevat valaistusratkaisun, joka sopii työstettävän tilan sisäarkkitehtuuriin. He

Lisätiedot

Alpo LED T5. Alpo LED. Tunable White

Alpo LED T5. Alpo LED. Tunable White Alpo LED T5 Alpo LED Toimistojen sekä muiden julkisten tilojen LED ja T5 yleis- ja työvyöhykevalaisin. Valaisin soveltuu sekä suoraan valaistukseen että epäsuoran/ suoran valaistuksen yhdistelmään. Valikoimasta

Lisätiedot

Metronomis LED valon ja varjon leikkiä

Metronomis LED valon ja varjon leikkiä Lighting Metronomis LED valon ja varjon leikkiä Metronomis LED Torch Metronomis LED on ensimmäinen valaisinsarja, joka tarjoaa laajan valikoiman erityisesti ulkovalaistukseen tarkoitettuja valaistustehosteita.

Lisätiedot

valinta CoreLine Wall-mounted Hyödyt Ominaisuudet

valinta CoreLine Wall-mounted Hyödyt Ominaisuudet Lighting CoreLine Wallmounted kirkas valinta Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energiaja

Lisätiedot

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas Lighting hygieeninen ja tehokas Erittäin hygienisissä tiloissa, kuten sairaaloissa, laboratorioissa ja esim. elintarviketeollisuudessa tarvitaan erityisiä IP65-luokiteltuja, helposti puhdistettavia, pölytiiviitä

Lisätiedot

StyliD CrispWhite vaateliikkeisiin suunniteltu valaistuskonsepti

StyliD CrispWhite vaateliikkeisiin suunniteltu valaistuskonsepti Lighting StyliD CrispWhite vaateliikkeisiin suunniteltu valaistuskonsepti StyliD CrispWhite Vaatteiden ja kankaiden valaistuksessa suositaan usein lämmintä värilämpötilaa, joka saa värit näyttämään täyteläisiltä

Lisätiedot

Pinta-/ripustusvalaisin - C10-S1 150x1500 LED4000HF840SU - Glamox

Pinta-/ripustusvalaisin - C10-S1 150x1500 LED4000HF840SU - Glamox Sähkönumero Ylsnimi ja tuotesarja Pinta-/ripustusvalaisin Tekninen nimi C10-S1 150x1500 LED4000HF840SU Pitkä tuotenimi C10-S1 150x1500 LED 4000HF 840 SU GTIN-koodi 7054130820093 Toimittajan tuotekoodi

Lisätiedot

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu- ja aluevalaistukseen

ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu- ja aluevalaistukseen Lighting ClearFlood erinomainen lediratkaisu urheilu ja aluevalaistukseen ClearFlood ClearFlood on ledivalonheitin, jossa on useita valovirtavaihtoehtoja eri käyttökohteisiin. Valonheittimessä käytetty

Lisätiedot

PowerBalance Tunable White, upotettava. Parantaa yleistä terveyden ja hyvänolon tunnetta. Hyödyt. Ominaisuudet

PowerBalance Tunable White, upotettava. Parantaa yleistä terveyden ja hyvänolon tunnetta. Hyödyt. Ominaisuudet Lighting PowerBalance Tunable White, upotettava Parantaa yleistä terveyden ja hyvänolon tunnetta upotettava Oikeanlainen valaistus voi vaikuttaa myönteisesti ihmiskehon erilaisiin fysiologisiin toimintoihin.

Lisätiedot

CoreLine Recessed Spot alasvalo

CoreLine Recessed Spot alasvalo Lighting CoreLine Recessed Spot alasvalo CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot on edullinen upotettava alasvalo halogeenivalaisinten tilalle. Valaisimella on hyvä valotehokkuus ja edullinen hinta.

Lisätiedot

CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset

CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset Lighting CoreLine High-bay ensiluokkainen valon laatu sekä alhaiset energia- ja huoltokustannukset CoreLine Highbay Vuonna 2013 menestyksekkäästi lanseeratun CoreLine High-bay -valaisimen seuraava sukupolvi

Lisätiedot

PowerBalance Tunable White, upotettava. Parantaa yleistä terveyden ja hyvänolon tunnetta. Hyödyt

PowerBalance Tunable White, upotettava. Parantaa yleistä terveyden ja hyvänolon tunnetta. Hyödyt Lighting PowerBalance Tunable White, upotettava Parantaa yleistä terveyden ja hyvänolon tunnetta upotettava Oikeanlainen valaistus voi vaikuttaa myönteisesti ihmiskehon erilaisiin fysiologisiin toimintoihin.

Lisätiedot

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus Lighting ProAir erinomainen valon laatu ja energia ProAir ProAir on tyylikäs, pienikokoinen ledikohdevalaisin, jota voidaan räätälöidä käyttökohteen tarpeiden mukaan. Valaisin toistaa värit erinomaisesti

Lisätiedot

3-kerros- lasikupuvalaisin

3-kerros- lasikupuvalaisin Delia 1 LED Rakenne Runko: pulverimaalattu metallirunko Häikäisysuoja: satiinihimmennetty 3-kerroslasikupu - erittäin tasainen valonjakauma ja korkea hyötysuhde Asennus Katto- tai seinäpintaan Kytkentä

Lisätiedot

LAHTI LED-pientie- ja taajamavalaisin

LAHTI LED-pientie- ja taajamavalaisin LAHTI LED-pientie- ja taajamavalaisin Moderni valaisin edustaa skandinaavista designia parhaimmillaan. Tyylikäs LAHTI sopii erinomaisesti asuinalueiden, puistojen, pienteiden, kävelykatujen ja pysäköintialueiden

Lisätiedot

Tyylikäs ulkonäkö. PHILIPS LED Kynttilälamppu 4,3 40 W E14 Lämmin valkoinen Ei himmennettävä

Tyylikäs ulkonäkö. PHILIPS LED Kynttilälamppu 4,3 40 W E14 Lämmin valkoinen Ei himmennettävä PHILIPS LED Kynttilälamppu 4,3 40 W E14 Lämmin valkoinen Ei himmennettävä Tyylikäs ulkonäkö Tuttu muoto miellyttää silmää. Uusimman LED-tekniikan ansiosta lamput käyttävät 80 % vähemmän energiaa tavallisiin

Lisätiedot

Iridium LED gen3 älykäs "Plug & Play" - tievalaisin

Iridium LED gen3 älykäs Plug & Play - tievalaisin Lighting Iridium LED gen3 älykäs "Plug & Play" - tievalaisin Iridium gen3 LED Mini Iridium LED Gen3 Mini on ensimmäinen todellinen älyvalaisin. Sen käyttöönotto on todella helppoa: kun valaisin on asennettu,

Lisätiedot

StyliD energiatehokas valaisin myymälöihin ja muotiliikkeisiin

StyliD energiatehokas valaisin myymälöihin ja muotiliikkeisiin Lighting StyliD energiatehokas valaisin myymälöihin ja muotiliikkeisiin StyliD StyliD-kohdevalaisimilla voidaan korvata vanhat monimetallilamppuvalaisimet myymälöissä ja kauppakeskuksissa. Valaisimen pitkä

Lisätiedot