Fagerhult The Art of Light

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Fagerhult The Art of Light"

Transkriptio

1 The Art of Liverti

2

3 Useat taiteen lajit perustuvat valon kautta saatavaan elämykseen. Näin on esimerkiksi elokuvassa, valokuvauksessa, maalaustaiteessa ja kuvanveistossa. Valo ei pelkästään auta meitä voimaan fyysisesti ja psyykkisesti hyvin. Se luo myös olosuhteet esteettisille elämyksille. Taiteellista luovuutta ympäröivissä myyteissä valosta on tullut väline, tutkittu, mutta ei määriteltävissä oleva. Fagerhultille valo on ollut täsmällistä tiedettä. Se on ollut jotain, mitä voidaan mitata, laskea ja ohjata. Valaistustekniikkaa, jolla voidaan luoda toiminnallista, ergonomista ja energiatehokasta valaistusta. Tällä asiantuntemuksella meidän on mahdollista laajentaa näkökulmaa ja tehdä mahdolliseksi valon käyttö myös yksilöllisen ilmaisun välineenä. Fagerhult The Art of Light

4

5 Valolla sisustamisen taito Valolla sisustaminen on vaativa taiteen laji. Nyt on vaikea ennustaa sitä, mikä tuntuu hyvältä kuukauden, vuoden tai kymmenen vuoden kuluttua. Tämän päivän valintojen on kestettävä pitkälle tulevaisuuteen. Ajaton Liverti seuraa aikaa niin esteettisesti kuin teknisestikin. Liverti on sisustusvalaisin, jossa on runsaasti valotehoa ja nykyaikaista valaistustekniikkaa. Livertin läpikuultava kupu antaa valoa tehokkaasti, mutta silti miellyttävästi, peittäen samalla valaisimen tekniikan. Valaisimen suhde ympäröivään tilaan luo harmonisen kokonaisuuden, jossa varjoja syntyy kattoihin ja seiniin satunnaisesti. Livertin suunnittelun perustana on pystysuoraan asennettu loistelamppu ja koko sarjalle tyypillinen oma ripustustapa. Valaisimen veistoksellinen muotoilu ja vahva rakenne soveltuvat mitä erilaisimpiin tiloihin antaen niille suuntaa ja sisältöä. Liverti on kaunis kuin koru.

6 Yksityiskohdissa sen salaisuus Halusimme luoda valaisimen, joka olisi tekninen, mutta samalla myös äärimmäisen runollinen. Salaisuus löytyy valaisimen yksityiskohdista, jotka eivät ole liian pieniä, eivätkä liian suuria. Harmonia ja pehmeät linjat löytyvät materiaaleista. Kromatut koristerenkaat on valmistettu valetusta alumiinista ja kupu on himmeää opaaliakryylia. Valaisimen pinta on tarkasti kokonaisuuden hengen mukainen ja suunniteltu valaisimesta lähtevää valoa varten. Rakenteissa olevat siirtymät ovat huomaamattomia, eikä häiritseviä saumoja tai syviä uria ole näkyvissä. Livertin salaisuus on sen yksityiskohdissa.

7

8

9 Luovalla tavalla matemaattinen Ripustettava valaisin varjostimen kanssa tai ilman varjostinta, kolme eri kokoa. Seinävalaisin, myös kolme eri kokoa. Kattovalaisin, yksi koko, varjostimen kanssa tai ilman varjostinta. Lisäksi mallistoa täydentävät lattiavalaisin, plafondi sekä pieni ripustettava Liverti Mini. Yhteen laskettuna siis 14 erilaista valaisinmallia. Luovat sisustajat ovat kuitenkin enemmän kiinnostuneita eri mahdollisuuksien yhdistämisestä kuin matematiikasta. Livertimalliston järjestelmäajattelu ja yhtenäinen muotokieli tarjoavat mahdollisuuden uusien visuaalisten ympäristöjen suunnitteluun. Sama asia koskee myös itse valoa. Kaikkiin Livertin malleihin on saatavilla useita eri valonlähteitä ja tehoja. Ripustettavissa versioissa voidaan käyttää lisävarusteena myös monimetallilamppua. Sen avulla tilaan saadaan lisää loistoa sekä lattiasta heijastuvaa valoa.

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19 Suuret tilat Nykyään rakennetaan yhä suurempaa ja näyttävämpää. Uusien materiaalien ja innovatiivisen tekniikan avulla voidaan luoda avaria tiloja, joissa katto on korkealla ja luonnonvaloa runsaasti. Livertin suurin ripustettava malli tarjoaa optimaalisen ratkaisun myös näiden vaativien tilojen valaistukseen. Taidokas ripustusmekanismi, kolme ripustusvaijeria ja kolme kiinnikettä ovat kokonaisuus, jonka avulla jopa kaltevakattoisiin tiloihin on helppo luoda tasapainoinen tunnelma. Liverti antaa vapautta valaistuksen suunnitteluun ja valaisimien keskinäiseen sijoitteluun suurissa tiloissa.

20

21

22 Pienet tilat Valaistuksen avulla voidaan suuriin tiloihin muodostaa myös pientiloja. Liverti Mini luo kohtauspaikkoja pöytien ja vastaanottotiskien ääreen. Kun valaisin on lähellä, sen materiaalit ja laatu saavat korostetun merkityksen. Liverti Minin kupu on oikeaa lasia. Materiaalien kiehtovuus syntyy hauraan, osittain hiekkapuhalletun lasin ja kromattujen metallipintojen kontrasteista.

23

24

25 Kun suunnittelin Livertiä, ajattelin sitä kuin korua. Se ei ensi katseella herätä juuri huomiota, mutta mielenkiinto siihen kasvaa jokaisen silmäyksen ja jokaisen yksityiskohdan myötä. Se on koru, jota voi käyttää pitkään, kyllästymättä. Jesper Ståhl, designer Samaan tilaan on voitava ripustaa useita valaisimia. Sen vuoksi päädyin tekemään yhden ison valaisimen sijasta monta pienempää. Tavoitteeni on, että katsoja löytäisi vähitellen valaisimen olemuksen, sen uudet yksityiskohdat, valot, varjot ja heijastukset. Halusin, että Liverti on niin mielenkiintoinen, että katsoja palaa siihen uudelleen ja uudelleen, aivan kuin katsoessaan kaunista korua. Ajatus korusta vaikutti myös materiaalien valintaan. Halusin luoda opaalipinnan ja kovan metallin välisen kontrastin, joka kuitenkin tulee esille pehmein, näkymättömin linjoin ja siirtymin. Ja valo: se heijastelee metallissa ja muuttaa muotoaan kerta toisensa jälkeen.

26

27 Liverti-riippuvalaisin Valaisimet ilman varjostinta FSD kg Korkeus EL SwitchDim/DSI 1x18/1x x x24+35 MR x x x36+70 MR x Valaisimet varjostimella FSD kg Korkeus EL SwitchDim/DSI 1x18/1x x x24+35 MR x x x36+70 MR x /4000/4000 Asennus Vaijeriripustus kitkalukoilla. Kattokupissa pohjalevy, joka kiinnitetään kattopintaan. Kaksi kiinnitysreikää, kiinnityspisteväli mm. Erillinen ripustuslaippa, jossa kolme ripustusvaijeria valaisimelle. Portaaton korkeussäätö ripustuslaipassa olevalla kitkalukolla. Hienosäätö valaisimen kannakkeissa olevilla kitkalukoilla. Kytkentä Kattokupissa jousiliitinkytkentärima 5x2,5 mm² -o-. Tekstiilipäällysteinen valkoinen liitosjohto. Leikkuupihdeillä tehdään kattokuppiin siisti läpivientilovi pinta-asennusjohdolle. Rakenne Runko valkoiseksi maalattua teräslevyä. Kupu himmeää opaaliakryylia. Kromattu koristerengas ja ripustuskannakkeet valettua alumiinia. Alapinnalla opaaliakryylihäikäisysuoja. Varjostin harmaaksi maalattua (RAL 9006) teräslevyä. Valkoinen kattokuppi muovia. Valonsäätö Tietyt tehovaihtoehdot saatavana tilauksesta myös muilla valonsäätöön soveltuvilla liitäntälaitteilla (mm. DALI). Design Jesper Design. 420/520/620 Liverti ripustetaan erillisen ripustuslaipan avulla. Valaisimen alaosaan sijoitetulla MRmonimetallilampulla voidaan lisätä alavalon osuutta. Ø220/240/270 Ø620/700/840

28 Liverti-kattovalaisin Valaisimet ilman varjostinta FSM kg EL SwitchDim/DSI 1x x x Valaisimet varjostimella FSM kg EL SwitchDim/DSI 1x x x Asennus Kattopintaan. Kaksi kiinnitysreikää, avaimenreikähahlot. Kiinnityspisteväli 150 mm. Kytkentä Jousiliitinkytkentärima 5x2,5 mm² -o-. Johtoaukko valaisimen yläpinnalla. Kolme aukkoaihiota pintajohtoasennusta varten. Rakenne Runko harmaaksi maalattua teräslevyä (RAL 9006). Kupu himmeää opaaliakryylia. Kromattu koristerengas valettua alumiinia. Alapinnalla opaaliakryylihäikäisysuoja. Varjostin harmaaksi maalattua (RAL 9006) teräslevyä. Valonsäätö Tietyt tehovaihtoehdot saatavana tilauksesta myös muilla valonsäätöön soveltuvilla liitäntälaitteilla (mm. DALI). Design Jesper Design. 260 Ø270 Ø700 Liverti-kattovalaisin varjostimella. Valaisimen alapinnalla on opaaliakryylihäikäisysuoja. Ø150

29 Liverti-plafondi Valaisimet FCH kg EL SwitchDim/DSI 1x x Turvavalaisin FCH kg 1x Lisävarusteet Kattokiinnike pintajohtoasennusta varten Asennus Kattopintaan. Kiinnitysreiät joko rasiaan tai suoraan kattoon asennusta varten. Kiinnityspisteväli aseteltavissa, ks. mittapiirros. Kytkentä Jousiliitinkytkentärima 5x2,5 mm² -o-. Johtoaukko valaisimen yläpinnalla. Pintajohtoasennus lisävarusteena saatavan kattokiinnikkeen avulla. Rakenne Runko valkoiseksi maalattua teräslevyä (RAL 9016). Kupu himmeää opaaliakryylia. Kromattu koristerengas valualumiinia. Kotelointiluokka IP 44. Turvavalaistus Turvavalaisin on varustettu sisäisellä turvavaloyksiköllä ja akulla. Valonsäätö Tietyt tehovaihtoehdot saatavana tilauksesta myös muilla valonsäätöön soveltuvilla liitäntälaitteilla (mm. DALI). Design Jesper Design. Ø Ø550 Koristerengas on kromattua valualumiinia.

30 Liverti-seinävalaisin Valaisimet FSD kg Korkeus EL SwitchDim/DSI 1x x x x x x Turvavalaisimet FSD kg Korkeus 1x x x Asennus Seinäpintaan. Kaksi kiinnitysreikää, avaimenreikähahlot. Kiinnityspisteväli, ks. mittapiirros. Kytkentä Jousiliitinkytkentärima 5x2,5 mm² -o-. Johtoaukko valaisimen takapinnalla ja yläpinnalla pintajohtoasennusta varten. Rakenne Runko valkoiseksi maalattua teräslevyä. Kupu himmeää opaaliakryylia. Kromattu koristerengas valettua alumiinia. Turvavalaistus Turvavalaisin 420 mm on varustettu integroidulla emled-diodiyksiköllä ja akulla. Turvavalaisimet 520/620 mm on varustettu sisäisellä turvavaloyksiköllä ja akulla. Valonsäätö Tietyt tehovaihtoehdot saatavana tilauksesta myös muilla valonsäätöön soveltuvilla liitäntälaitteilla (mm. DALI). Design Jesper Design. H 2 H 3 H 1 H 4 Ø 1 Ø 2 W H 1 H 2 H 3 H 4 Ø 1 Ø Kuvun yläreunassa on kromattu alumiinirengas.

31 Liverti-lattiavalaisin Valaisimet FSD kg SwitchDim/DSI 2x x Asennus Vapaasti siirreltävä lattiavalaisin. Kytkentä Liitosjohto 2,5 m 3x1,0 mm² maadoitetulla pistotulpalla. Väri musta. Rakenne Kupu himmeää opaaliakryylia. Kromattu koristerengas valettua alumiinia. Jalka kromattua terästä. Valonsäätö Valonsäätö valaisimeen integroidulla vipukytkimellä. Design Jesper Design Ø170 Ø340 Vipukytkin valonsäätöä varten on vakiovaruste.

32 Liverti Mini Valaisin FSQ-E kg EL 1x10/1x Asennus Ripustus johdolla. Kattokupissa pohjalevy, joka kiinnitetään kattopintaan. Kaksi kiinnitysreikää, kiinnityspisteväli 70 mm. Kytkentä Läpinäkyvä kirkas ripustusjohto 2,5 m 3x0,75 mm². Kattokupissa jousiliitinkytkentärima 3x2,5 mm² -o-. Rakenne Runko kromattua valualumiinia. Kupu hiekkapuhallettua opaalilasia. Valkoinen kattokuppi muovia. Design Jesper Design Valaisimen runko on kromattua alumiinivalua. Opaalilasikuvussa on kiiltävä alareuna. 130

33

34 Fagerhult Professional on yksi Fagerhult-ryhmän liiketoimintayksiköistä. Se kehittää, valmistaa ja markkinoi valaisimia ja valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin, kuten toimistot, koulut, teollisuustilat ja sairaalat. Suomessa Fagerhult toimii kolmella eri paikkakunnalla. Konsernilla on myyntiyhtiöt Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Iso-Britanniassa, Irlannissa, Hollannissa, Ranskassa, Saksassa, Virossa, Puolassa, Venäjällä, Dubaissa, Australiassa ja Kiinassa. Fagerhult-konsernin palveluksessa on n henkilöä ja se on tänään Pohjoismaiden johtava valaisinvalmistaja sekä yksi Euroopan suurimmista valaistusalan yrityksistä. Ryhmän muut liiketoimintayksiköt ovat liiketilojen valaistus, ulkovalaistus ja kotivalaistus. Konsernin tehtaat sijaitsevat Ruotsissa, Iso-Britanniassa, Australiassa ja Kiinassa. Emoyhtiö AB Fagerhult on noteerattu Pohjoismaisen pörssin Mid Cap listalla. etelä-suomi myynti ja valaisingalleria Fagerhult Oy Pasilankatu 14, Helsinki Puh: Fax: keski-suomi myynti ja potilaspaneelinäyttely Fagerhult Oy Pyhäranta 7 D Tampere Puh: Fax: pohjois-suomi myynti ja näyttely Fagerhult Oy Sepänkatu Oulu Puh: Fax: frankbudskap.se 762.FI ,5

Fagerhult The Art of Light

Fagerhult The Art of Light The Art of Open Box Fagerhult The Art of Light Useat taiteen lajit perustuvat valon kautta saatavaan elämykseen. Näin on esimerkiksi elokuvassa, valokuvauksessa, maalaustaiteessa ja kuvanveistossa. Valo

Lisätiedot

Piirrä oma valolinjasi

Piirrä oma valolinjasi Freedom Valo on yksi arkkitehtuurin peruselementtejä. Ilman valoa tilan linjat ja yhteydet katoavat. Päivänvalo on suunnittelun itsestään selvä lähtökohta, ja keinovalo jatkaa siitä mihin luonnonvalo

Lisätiedot

Fagerhult The Art of Light

Fagerhult The Art of Light The Art of Gaudi Useat taiteen lajit perustuvat valon kautta saatavaan elämykseen. Näin on esimerkiksi elokuvassa, valokuvauksessa, maalaustaiteessa ja kuvanveistossa. Valo ei pelkästään auta meitä voimaan

Lisätiedot

Pidä kiinni illuusioistasi. Jos ne katoavat, saatat olla edelleen olemassa, mutta olet lakannut elämästä. Mark Twain

Pidä kiinni illuusioistasi. Jos ne katoavat, saatat olla edelleen olemassa, mutta olet lakannut elämästä. Mark Twain Appareo Pidä kiinni illuusioistasi. Jos ne katoavat, saatat olla edelleen olemassa, mutta olet lakannut elämästä. Mark Twain Appareo on ripustettava led-valaisin, jossa yhdistyvät esteettisyys ja korkeatasoinen

Lisätiedot

Nove. Standard

Nove. Standard Page 1 of 6 Asennus Asennus kattopintaan tai seinälle ilman koristerengasta. Ø 520 mm kaksi kiinnitysreikää,, IP 44. Ø 360/420 mm kolme kiinnitysreikää, T5 IP 21, LED IP 44 koristerenkaalla. Standard 1x22

Lisätiedot

discovery evo Monipuolinen ja tehokas

discovery evo Monipuolinen ja tehokas discovery evo Monipuolinen ja tehokas Discovery Evo sopii kaikkiin tiloihin. Miten sinä käytät sitä? Discovery kehitettiin aikanaan aivan uudenlaisen ajattelun pohjalta. Siitä haluttiin tehdä mutkaton

Lisätiedot

Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen

Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen induled Valokone Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen Vaihtaminen led-valaistukseen on investointi tuottavuuteen. Uusi InduLED on todellinen valokone, jonka tehokkuus ja käyttöikä ovat ylivoimaiset.

Lisätiedot

Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen

Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen induled Valokone Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen Vaihtaminen led-valaistukseen on investointi tuottavuuteen. Uusi InduLED on todellinen valokone, jonka tehokkuus ja käyttöikä ovat ylivoimaiset.

Lisätiedot

I-VALO PRO UUTTA! VALAISINMALLISTO

I-VALO PRO UUTTA! VALAISINMALLISTO VALAISIN UUTTA! Pro-valaisinsarja sopii muotoilultaan julkisiin rakennuksiin ja koteihin, sekä korkeisiin että mataliin tiloihin. Sarja koostuu erikokoisista riippuvalaisimista, uppovalaisimista sekä katto-

Lisätiedot

Closs Beta. W Paino Väri Art.nr FDH Kapea runko epäsymmetrinen 1x25/ Valkoinen x25/ Alumiininharmaa. 1x32/35 4.

Closs Beta. W Paino Väri Art.nr FDH Kapea runko epäsymmetrinen 1x25/ Valkoinen x25/ Alumiininharmaa. 1x32/35 4. Page 1 of 6 Asennus Suoraan kattopintaan, valaisinripustuskiskoon tai vaijeriripustus kitkalukoilla. Kapearunkoisen valaisimen ripustusasennuksessa valaisimeen on tilattava erillinen vastapaino, leveärunkoinen

Lisätiedot

polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet

polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet polelite ja keen Monien mahdollisuuksin valonheittimet Monien mahdollisuuksien valonheittimet PoleLITE ja Keen ovat led-valonheittimiä, jotka voidaan asentaa yhtä hyvin uusiin, kuin vanhoihinkin, jo käytössä

Lisätiedot

Sisältö. downlight-valaisimet Pleiad Compact Wallwasher G2 esittely 18 Pleiad Compact Wallwasher G2 205 19

Sisältö. downlight-valaisimet Pleiad Compact Wallwasher G2 esittely 18 Pleiad Compact Wallwasher G2 205 19 Sisältö loistevalaisimet sisätiloihin Gaudi esittely 24 Gaudi Pyöreä 25 Gaudi Suora 26 Indigo Delta esittely 20 Indigo Clivus Delta 21 LightShift esittely 12 13 LightShift lattiavalaisin 16 LightShift

Lisätiedot

Alpo IP20 JULKISET TILAT

Alpo IP20 JULKISET TILAT JULKIST TILAT Alpo IP20 5x2,5mm² 3x2,5mm² Toimistojen sekä muiden julkisten tilojen yleis- ja työvyöhykevalaisin. Valaisin soveltuu sekä suoraan valaistukseen että epäsuoran/suoran valaistuksen yhdistelmään.

Lisätiedot

Tibi on valaisin, joka löytää oman paikkansa missä tahansa. Tibin pehmeälinjaiset muodot kätkevät sisäänsä kehittyneintä led-tekniikkaa ja tarjoavat

Tibi on valaisin, joka löytää oman paikkansa missä tahansa. Tibin pehmeälinjaiset muodot kätkevät sisäänsä kehittyneintä led-tekniikkaa ja tarjoavat Tibi Tibi on valaisin, joka löytää oman paikkansa missä tahansa. Tibin pehmeälinjaiset muodot kätkevät sisäänsä kehittyneintä led-tekniikkaa ja tarjoavat katsojalle ihastuttavan valaistuskokemuksen. Perinteinen

Lisätiedot

discovery evo Monipuolinen ja tehokas

discovery evo Monipuolinen ja tehokas discovery evo Monipuolinen ja tehokas Discovery Evo sopii kaikkiin tiloihin. Miten sinä käytät sitä? Discovery kehitettiin aikanaan aivan uudenlaisen ajattelun pohjalta. Siitä haluttiin tehdä mutkaton

Lisätiedot

Ø 219 Ø

Ø 219 Ø Ø 219 Ø 720 563 813 63 Vivita varjostimella Vivita Nykyaikaista eleganssia Vivita pollari Virtaviivaisen lieriömäinen Vivita on elegantti ja moderni, pylvään päähän asennettava valaisin, joka sopii nykyaikaisiin

Lisätiedot

Sisältö. Kattovalaisimet. Pollarit. Pylväsvalaisimet. Seinävalaisimet. Valonheittimet. Beacon 3. Cadiz 4. Ariel 8. Stockholm. Bernini 9.

Sisältö. Kattovalaisimet. Pollarit. Pylväsvalaisimet. Seinävalaisimet. Valonheittimet. Beacon 3. Cadiz 4. Ariel 8. Stockholm. Bernini 9. Ulkovalaistus 2008 Kattovalaisimet Sisältö Rondo T 2 Rondo R 2 Pollarit Beacon 3 Cadiz 4 Esplanad 5 Klippan 6 Stubben 7 Pylväsvalaisimet Ariel 8 Bernini 9 Klippan 10 Luna 11 Rondo 12 Solo 13 Stockholm

Lisätiedot

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun itza Kestää aikaa Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun Itza kestää aikaa. Led-tekniikalle suunnitellun ja uusimmalla häikäisysuojatekniikalla ja optimoidulla rakenteella varustetun Itzan käyttöikä

Lisätiedot

valoisampia ympäristöja Valaistusratkaisuja ihmisiä varten

valoisampia ympäristöja Valaistusratkaisuja ihmisiä varten valoisampia ympäristöja Valaistusratkaisuja ihmisiä varten Valaistusratkaisut kaikkiin eri ympäristöihin Fagerhult on yksi markkinoiden johtavia valaistusalan yrityksiä, joka on vuodesta 1945 lähtien suunnitellut

Lisätiedot

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun itza Kestää aikaa Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun Itza kestää aikaa. Led-tekniikalle suunnitellun ja uusimmalla häikäisysuojatekniikalla ja optimoidulla rakenteella varustetun Itzan käyttöikä

Lisätiedot

lunova Valoa liikkuville ihmisille

lunova Valoa liikkuville ihmisille lunova Valoa liikkuville ihmisille Visuaalinen näkömukavuus tarkoittaa inhimillisempää valaistusta Ulkotilojen valaistussuunnittelussa on otettava huomioon inhimilliset näkökohdat eli miten ihmisillä on

Lisätiedot

SQUARE MIKROPRISMA/OPAL

SQUARE MIKROPRISMA/OPAL SQUARE led paneelivalaisin tarjoaa erinomaisen energiatehokkuuden, viimeistellyn ulkonäön ja matalan häikäisyn. Tyylikäs saumaton kehys valkoisena tai alumiinin värisenä. Valaisin joko matala pintaluminanssisena

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

Lamppu päivät. Tule & Tutustu. Tervetuloa Asta Koti messuilla osastollemme A907! Syysvalaisimet saapuneet

Lamppu päivät. Tule & Tutustu. Tervetuloa Asta Koti messuilla osastollemme A907! Syysvalaisimet saapuneet Riippuvalaisin Leveys cm, kork., m,- Samsö-valaisinsarja Teräsrunko, opalilasi 0W E. Kruunu halkaisija, cm,-. Ikkunavalaisin Halkaisija, cm,, m liitosjohto välikytkimellä,-. Pöytävalaisin Korkeus, cm,-

Lisätiedot

DTI type 2 Beta. Heijastin Häikäisysuoja toimii heijastimena. Valonjako Symmetrinen

DTI type 2 Beta. Heijastin Häikäisysuoja toimii heijastimena. Valonjako Symmetrinen Page 1 of 6 Asennus Vaijeriripustus kitkalukoilla. Ripustimet tilataan erikseen. Jonoasennusvalaisimien päädyt ja jonoasennusvarusteet tilataan erikseen. EL 2x25/28 2.8 50/50 28888 2x32/35 3.0 50/50 28889

Lisätiedot

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT SEINÄ/LATTIA -VALOT Seinävalaisimien avulla voi helposti ja nopeasti muuttaa huoneen tyyliä ja tunnelmaa. Meiltä löytyy seinävalaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön ja värilämpötilasta riippuen valaistuksen

Lisätiedot

TEOLLISUUSDEN PURKAUSLAMPPUVALAISIMET SYVÄSÄTEILIJÄT...2 LAAJASÄTEILIJÄT...3

TEOLLISUUSDEN PURKAUSLAMPPUVALAISIMET SYVÄSÄTEILIJÄT...2 LAAJASÄTEILIJÄT...3 TEOLLISUUSDEN PURKAUSLAMPPUVALAISIMET SISÄLTÖ SIVU SYVÄSÄTEILIJÄT...2 LAAJASÄTEILIJÄT...3 SYVÄSÄTEILIJÄT Alioth syväsäteilijät 700 40 700 82 IP23/SL I, suojalasilla IP Valaisin ripustetaan ketjulla tai

Lisätiedot

EFix vihreämpi toimisto

EFix vihreämpi toimisto Lighting EFix vihreämpi toimisto EFix, ripustusasennettava TPS260 EFix TL5 -valikoiman valaisimet ovat luotettavia, taloudellisia ja innovatiivisia valaistusratkaisuja. EFix-valaisinten avulla voidaan

Lisätiedot

SL713 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN. spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting.

SL713 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN. spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting. SL7 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting.com 2 www.performanceinlighting.com www.spittler.de SL7 LED SISÄLLYS

Lisätiedot

vialume 1 Valoa kaduille ja puistoihin

vialume 1 Valoa kaduille ja puistoihin vialume 1 Valoa kaduille ja puistoihin Pohjoismainen klassikko on syntynyt Vialume 1 -valaisimen muotoilussa on selkeä yhteys pohjoismaiseen muotoiluperinteeseen. Se on ajaton, mutta silti moderni. Valaisin

Lisätiedot

Arano ripustukseen. Arano TPS640/642/644. Hyödyt. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Spesifikaatiot

Arano ripustukseen. Arano TPS640/642/644. Hyödyt. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Spesifikaatiot Lighting Arano ripustukseen Arano TPS640/642/644 Arano-sarjan valaisimissa käytetään TL5-loistelamppuja, ja niissä on Philipsin mikrooptiikka. 3D-lamelleilla varustettu patentoitu mikro-optiikka yhdistää

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

delta Mikroprismahäikäisysuojat

delta Mikroprismahäikäisysuojat delta Mikroprismahäikäisysuojat Tekniikkaa ja estetiikkaa Valaisimien esteettinen ulkonäkö korostuu silloin, kun käytetään mikroprismatekniikalle suunniteltuja valaisimia. Näiden valaisimien tärkeitä ominaisuuksia

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

iskunkestävät valaisimet Iskunkestävät Robust-valaisimet tavanomaista vaativampiin ympäristöihin

iskunkestävät valaisimet Iskunkestävät Robust-valaisimet tavanomaista vaativampiin ympäristöihin iskunkestävät valaisimet Iskunkestävät Robust-valaisimet tavanomaista vaativampiin ympäristöihin Robust pitää minkä lupaa Hyvä valaistus lisää turvallisuudentunnetta. Se on kokemus, jonka helposti hahmotettavat

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

Upotettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu

Upotettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu Lighting Upotettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu Asiakkaat haluavat optimoida resurssinsa, mikä tarkoittaa juoksevien kulujen (energia jne.) hallintaa, mutta myös henkilöresursseihin

Lisätiedot

SmartForm uusi standardi toimistovalaistukselle nyt mukana kapeat ja sirot uppovalaisimet

SmartForm uusi standardi toimistovalaistukselle nyt mukana kapeat ja sirot uppovalaisimet Lighting SmartForm uusi standardi toimistovalaistukselle nyt mukana kapeat ja sirot uppovalaisimet SmartForm TBS460 Upotettava SmartForm-tuoteperhe korostaa Philipsin panostusta yksinkertaisuuteen ja kestävyyteen.

Lisätiedot

Highlight valaisimet

Highlight valaisimet Highlight valaisimet WWW.HIGHLIGHT.FI PINTA-ASENNETTAVAT JA RIPUSTETTAVAT VALAISIMET 3 10 JÄRJESTELMÄVALAISIMET 11 19 PUHDASTILAVALAISIMET 20 29 WWW.HIGHLIGHT.FI PINTA-ASENNETTAVAT JA RIPUSTETTAVAT VALAISIMET

Lisätiedot

pleiad g3 Tähtitaivas katossa

pleiad g3 Tähtitaivas katossa pleiad g3 Tähtitaivas katossa Tähteä etsimässä Tähdet ovat kiehtoneet ihmisiä kautta aikojen, ja niiden synty on ollut tiedemiesten tutkimusten kohteena vuosisatoja. Tähdet olivat inspiraation lähteenä

Lisätiedot

Taattua Defa -laatua! Mallisto. Defa ExpressLine -mallisto nyt Suomessa Kaikki, mitä projektiisi tarvitset! Aina tukkuliikkeen varastossa

Taattua Defa -laatua! Mallisto. Defa ExpressLine -mallisto nyt Suomessa Kaikki, mitä projektiisi tarvitset! Aina tukkuliikkeen varastossa Mallisto Defa ExpressLine -mallisto nyt Suomessa Kaikki, mitä projektiisi tarvitset! Aina tukkuliikkeen varastossa Taattua Defa -laatua! wwwnylundfi Tutustu kattavaan ExpressLine -mallistoon DEFA EXPRESSLINE

Lisätiedot

Edustavaa energiatehokkuutta AVD-valaisinperhe

Edustavaa energiatehokkuutta AVD-valaisinperhe Edustavaa energiatehokkuutta AVD-valaisinperhe Yhdenmukaista tyylikkyyttä kaikkiin tiloihin Tilan, muodon ja valon energiatehokasta laatua. 550 mm 370 mm 2 190 mm AVD190 AVD370 AVD550 Enston AVD-valaisinperhe

Lisätiedot

Scala Kattovalaisimet

Scala Kattovalaisimet Scala Kattovalaisimet Pienikokoiset Scala-kattovalaisimet muodostavat kattavan kokonaisuuden toimisto-, kokous-, myymälä- ja yleisötilojen valaistukseen. Häikäisysuojat matalaluminanssioptiikka päätetyötiloihin

Lisätiedot

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa 500-2000 W Sähkölämmitys 12 mallia IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa Käyttökohteet CIR tuo mukavuutta terasseille, parvekkeille ja ulkoilmaravintoloihin

Lisätiedot

Upotettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu

Upotettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu Lighting Upotettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu LuxSpace Mini, recessed Asiakkaat haluavat optimoida resurssinsa, mikä tarkoittaa juoksevien kulujen (energia jne.) hallintaa,

Lisätiedot

aluflex 16 Nykyaikainen potilaspaneeli

aluflex 16 Nykyaikainen potilaspaneeli aluflex 16 Nykyaikainen potilaspaneeli Aluflex 16 Aluflex 16 on Fagehultin uusi potilaspaneeli erilaisiin hoitohuoneisiin. Paneeli on helppo muokata potilas-, toimenpide- ja tehohoitohuoneissa sekä heräämöissä

Lisätiedot

Uppoasennettava LuxSpace Square tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu

Uppoasennettava LuxSpace Square tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu Lighting Uppoasennettava LuxSpace Square tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu LuxSpace square, recessed Yrityksille resurssien hallinta on tärkeää, mikä tarkoittaa juoksevien kulujen (energia

Lisätiedot

2728-xxxHF. IP 20 -o- 5 x 2,5 mm

2728-xxxHF. IP 20 -o- 5 x 2,5 mm 2700 2700 on perinteinen suorakaiteen muotoinen ja moderniin valaistustekniikkaan perustuva pienikokoinen T5-loistevalaisin. Tämä monipuolinen joka toimiston yleisvalaisin mahdollistaa useita eri teknisiä

Lisätiedot

Vain kaksi valonlähdettä

Vain kaksi valonlähdettä DECOLINE Vain kaksi valonlähdettä Halogeenivapaa Decoline, tulevaisuuden valaisin. Nykypäivän toimistovalaisimissa on useimmiten 3 loisteputkea. Perinteisessä ylä- ja alavalollisessa toimistovalaisimessa

Lisätiedot

Pinta-asennettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu

Pinta-asennettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu Lighting Pinta-asennettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu LuxSpace, surface mounted Tyylikäs LuxSpace on tehokas valaisin, joka tuottaa miellyttävää valoa hyvällä värintoistolla

Lisätiedot

LINJA. Tyylikäs valolinja koteihin, toimistoihin ja porraskäytäviin.

LINJA. Tyylikäs valolinja koteihin, toimistoihin ja porraskäytäviin. LINJA Tyylikäs valolinja koteihin, toimistoihin ja porraskäytäviin. Rakenne: Runko on valkoiseksi maalattua alumiiniprofiilia, päädyt polykarbonaattia, kupu iskunkestävää opaloitua akryylia. Asennus: Seinä

Lisätiedot

CoreLine Waterproof kirkas valinta

CoreLine Waterproof kirkas valinta Lighting kirkas valinta Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energiaja ylläpitokustannuksissa.

Lisätiedot

NANO Tuotteella on tehtaan myöntämä 5-vuoden takuu. Valonlähde vaihtoehdot CRI K, 4000 Valon värin yhtenäisyys MacAdams 3 SDCM

NANO Tuotteella on tehtaan myöntämä 5-vuoden takuu. Valonlähde vaihtoehdot CRI K, 4000 Valon värin yhtenäisyys MacAdams 3 SDCM Teho 54W - 158W Valovirta 6 643lm-21 456lm Tuote saatavilla myös mustana ja hopeana NANO X B C 800 mm 812 mm 82 mm 52 mm 1200 mm 1212 mm 82 mm 52 mm 2400 mm 2412 mm 82 mm 52 mm 1200 mm telescope 1750 mm

Lisätiedot

SmartBalance tehokkuuden ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehokkuuden ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehokkuuden ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden lisäksi

Lisätiedot

Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla

Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla Lighting Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla SmartBalance, recessed SmartBalance on uppoasennettava ledivalaisin, jonka viehättävä ulkonäkö sulautuu huomaamattomasti

Lisätiedot

SmartForm TCS/TPS460 korkealaatuinen valaistus raikkaalla ja viehättävällä muotoilulla

SmartForm TCS/TPS460 korkealaatuinen valaistus raikkaalla ja viehättävällä muotoilulla Lighting SmartForm TCS/TPS460 korkealaatuinen valaistus raikkaalla ja viehättävällä muotoilulla SmartForm TCS460 Kaikki tuntevat olonsa paremmaksi ja työskentelevät tehokkaammin miellyttävässä työympäristössä.

Lisätiedot

Modulivalaisimet. Modulivalaisimet Alasvalot, Led

Modulivalaisimet. Modulivalaisimet Alasvalot, Led Modulivalaisimet Alasvalot Led Modulivalaisimet Alasvalot, Led Galileo Inlight Miranda Corona Capella UltraLed Galileo Alasvalo 19 20 TC-TEL HE TC-TEL Galileo Alasvalo Galileo on uppoasennukseen tarkoitettu

Lisätiedot

CoreLine Waterproof Helppo valinta LEDvalaistukseen

CoreLine Waterproof Helppo valinta LEDvalaistukseen Lighting Helppo valinta LEDvalaistukseen Olipa kyseessä sitten uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä

Lisätiedot

Design: Arne Jacobsen. AJ Eklipta led

Design: Arne Jacobsen. AJ Eklipta led Design: Arne Jacobsen AJ Eklipta led AJ Eklipta Arne Jacobsen suunnitteli AJ Ekliptan vuonna 1959 Rødovren kaupungintaloon. Alkuperäinen malli oli saatavana 350 mm:n ja 450 mm:n halkaisijalla. Myöhemmin

Lisätiedot

Uppoasennettava LuxSpace Square tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu

Uppoasennettava LuxSpace Square tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu Lighting Uppoasennettava LuxSpace Square tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu LuxSpace square, recessed Yrityksille resurssien hallinta on tärkeää, mikä tarkoittaa juoksevien kulujen (energia

Lisätiedot

CoreLine Waterproof kirkas valinta

CoreLine Waterproof kirkas valinta Lighting CoreLine Waterproof kirkas valinta CoreLine Waterproof Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia

Lisätiedot

ALPO. Julkiset tilat IP20

ALPO. Julkiset tilat IP20 Julkiset tilat ALPO T5 IP20 5x2,5mm² 3x2,5mm² Toimistojen sekä muiden julkisten tilojen yleis- ja työvyöhykevalaisin. Valaisin soveltuu sekä suoraan valaistukseen että epäsuoran/suoran valaistuksen yhdistelmään.

Lisätiedot

home HINNASTO VALAISIMET

home HINNASTO VALAISIMET home HINNASTO VALAISIMET ALV 24% 2014 ARTEK HOME HINNASTO 2014 SISÄLLYSLUETTELO MYYNTI- JA TOIMITUSEHDOT LATTIAVALAISIMET RIIPPUVALAISIMET PÖYTÄVALAISIMET SEINÄVALAISIMET KATTOVALAISIMET YHTEYSTIEDOT 3

Lisätiedot

JULKISTEN TILOJEN VALAISIMET I

JULKISTEN TILOJEN VALAISIMET I JULKISTEN TILOJEN VALAISIMET I YTEYSTIEDOT JANI MUSTONEN Tukku ja teollisuusmyynti Etelä ja LänsiSuomi GSM +358 (0) 45 666 7874 jani.mustonen@auralight.fi ANNE MÄKELÄ Suunnittelijayhteistyö Etelä ja LänsiSuomi

Lisätiedot

valon arkkitehtuuri Käytännön valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin

valon arkkitehtuuri Käytännön valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin valon arkkitehtuuri Käytännön valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin Valo rakennuselementtinä Luonnonvalo on itsestään selvä osa arkkitehtuuria ja yksi niistä peruselementeistä, joista tila rakentuu. Myös

Lisätiedot

SmartForm TCS/TPS460 korkealaatuinen valaistus raikkaalla ja viehättävällä muotoilulla

SmartForm TCS/TPS460 korkealaatuinen valaistus raikkaalla ja viehättävällä muotoilulla Lighting SmartForm TCS/TPS460 korkealaatuinen valaistus raikkaalla ja viehättävällä muotoilulla SmartForm TPS460/462/464 Kaikki tuntevat olonsa paremmaksi ja työskentelevät tehokkaammin miellyttävässä

Lisätiedot

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT HALOGEENI ALASVALOT Halogeenivalonlähde voi monessa tapauksessa korvata hehkulampun ja samalla saat enemmän valoa ja pidemmän eliniän. Pidempi elinikä tarkoittaa myös alhaisempia huoltokustannuksia. Yksi

Lisätiedot

IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. 272x, 273x (1190mm) Kelvin. Ledin määrä ja tyyppi. Häikäisysuojan tyyppi.

IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. 272x, 273x (1190mm) Kelvin. Ledin määrä ja tyyppi. Häikäisysuojan tyyppi. 2700 2700 on perinteinen suorakaiteen muotoinen ja moderniin valaistustekniikkaan perustuva pienikokoinen valaisin. Tämä monipuolinen, joka toimiston yleisvalaisin, mahdollistaa useita eri teknisiä toteutusvaihtoehtoja

Lisätiedot

luokkahuoneen valaistus Indira luonnollista valoa luokkahuoneeseen

luokkahuoneen valaistus Indira luonnollista valoa luokkahuoneeseen luokkahuoneen valaistus Indira luonnollista valoa luokkahuoneeseen Luonnollinen valo Fagerhult-standardi Ihminen on asuttanut maapalloa lähes kaksi miljoonaa vuotta, ja lajimme on kehittynyt luonnonvalon

Lisätiedot

tervetuloa kotiin Tiedämme kuinka luodaan turvallisia ja viihtyisiä lähiympäristöjä

tervetuloa kotiin Tiedämme kuinka luodaan turvallisia ja viihtyisiä lähiympäristöjä tervetuloa kotiin Tiedämme kuinka luodaan turvallisia ja viihtyisiä lähiympäristöjä www.fagerhult.se Kaupunkikadut Autot ja liikenne ovat osa kaupunkimiljöötä. Hyvän valaistuksen avulla voidaan parantaa

Lisätiedot

DUO. Ulkovalaisin suunnattavalla ylävalolla

DUO. Ulkovalaisin suunnattavalla ylävalolla DUO Ulkovalaisin suunnattavalla ylävalolla DUO luo uusia mahdollisuuksia Olemme hyvin ylpeitä voidessamme esitellä DUO:n täysin uudenlaisen ulkovalaisimen, joka sopii niin kaupunki- kuin puistoympäristöön.

Lisätiedot

IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. 272x, 273x (1190mm) Kelvin. Ledin määrä ja tyyppi. Häikäisysuojan tyyppi.

IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. IP 20 -o- 5 x 2,5 mm. 272x, 273x (1190mm) Kelvin. Ledin määrä ja tyyppi. Häikäisysuojan tyyppi. 2700 2700 on perinteinen suorakaiteen muotoinen ja moderniin valaistustekniikkaan perustuva pienikokoinen valaisin. Tämä monipuolinen, joka toimiston yleisvalaisin, mahdollistaa useita eri teknisiä toteutusvaihtoehtoja

Lisätiedot

ASENNUSOHJE Upotettavan TSL-valaisimen käyttö-, asennus- ja huolto-ohje

ASENNUSOHJE Upotettavan TSL-valaisimen käyttö-, asennus- ja huolto-ohje sairaalatekniikkaa 1(3) ASENNUSOHJE Upotettavan TSL-valaisimen käyttö-, asennus- ja huolto-ohje 1. Valaisinmallit ja asennusmitat (kuva 1) Valaisin Teho (W) L (mm) B (mm) L1 (mm) B1 (mm) H (mm) H1 (mm)

Lisätiedot

T1 Elegantti pistorasiakeskus

T1 Elegantti pistorasiakeskus Upeat alumiinirunkoiset TallyKey pylväät on tehty kestämään pitkään kovissakin olosuhteissa. Tuotteet toimitetaan aina asennusvalmiina kokonaisuuksina ja varustetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväässä

Lisätiedot

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC VALOA METREITTÄIN Meillä on useita valaisinvaihtoehtoja metritavarana. Voit valita erilaisten valolistojen ja -nauhojen väliltä. Tämäntyylinen valaistus antaa tasaisen valon ja sen voi asentaa melkein

Lisätiedot

ulkovalaisimet Kaupunkiympäristö Tievalaistus Valonheittimet LED Schreder Nokalux C Luce Leipziger Leuchten

ulkovalaisimet Kaupunkiympäristö Tievalaistus Valonheittimet LED Schreder Nokalux C Luce Leipziger Leuchten ulkovalaisimet Kaupunkiympäristö Tievalaistus Valonheittimet LED Schreder Nokalux C Luce Leipziger Leuchten Vialuksi Oy on Suomen johtavia teknisen ulkovalaistuksen toimijoita. Yritys on perustettu 2008

Lisätiedot

KOTIMAINEN NAVETTAVALAISINSARJA

KOTIMAINEN NAVETTAVALAISINSARJA KOTIMAINEN NAVETTAVALAISINSARJA Mty Penttilän yli 30m leveä pihattonavetta valaistu tasaisesti seinästä seinään kahdella valaisinrivillä. Valaisimena Victor Farmi 025 M 18 D1 MT250W/150W + LED 13W yövalo,

Lisätiedot

Giotto LED 26/01/2018

Giotto LED 26/01/2018 Giotto LED Giotto -sarjan tekniikka on uudistunut. Pelkistetty muotokieli ja erityisen jämäkkä IK10-runkorakenne on säilytetty uudistuksessa muuttumattomana. Giotossa yhdistyy laatu erinomaiseen valo-

Lisätiedot

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus Lighting ProAir erinomainen valon laatu ja energia ProAir ProAir on tyylikäs, pienikokoinen ledikohdevalaisin, jota voidaan räätälöidä käyttökohteen tarpeiden mukaan. Valaisin toistaa värit erinomaisesti

Lisätiedot

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Thermocassette 300 600 W Sähkölämmitys 4 mallit Thermocassette Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Käyttökohteet Thermocassette on tarkoitettu toimistojen, kylpyhuoneiden, koulujen

Lisätiedot

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta 2 AEGIS-valaisimet AEGIS-valaisimet Turvallista valaistusta Constant Light -tekniikka (patenttia haettu) kompensoi LED-valon heikentymistä. Black Diamond

Lisätiedot

70 vuotta osaamista ja innovaatioita

70 vuotta osaamista ja innovaatioita 70 vuotta osaamista ja innovaatioita Tuoteuutuudet, syksy 2015 Fagerhult 70 vuotta innovaatioita 1996 Ensimmäisen sukupolven Pleiad, jossa on poikittain asennettu pienloistelamppu sekä pyörähdyssymmetrinen

Lisätiedot

Peilikaapit ja peilit

Peilikaapit ja peilit Peilikaapit ja peilit VAKIOväriT Materiaalit ja toimitussisältö TOIMITUSSISÄTÖ Valkoinen * Peilikaappien ledilipat, alapohjat ja sivut sekä erilliset ledilipat ja ledilipat peilillä (lippaosa) ovat kosteudenkestävää

Lisätiedot

Kodin sisävalaisimet

Kodin sisävalaisimet Kodin sisävalaisimet Airam, suomalainen valon asiantuntija vuodesta 1921 Airamin uudistunut kodin valaisinmallisto on suunniteltu erityisesti LEDja energiansäästölampuille. Mallistossa on asuntovalaisimet

Lisätiedot

NEW YORK LED VISUAALISTA MUKAVUUTTA JA NYKYAIKAISTA SUUNNITTELUA

NEW YORK LED VISUAALISTA MUKAVUUTTA JA NYKYAIKAISTA SUUNNITTELUA NEW YORK LED VISUAALISTA MUKAVUUTTA JA NYKYAIKAISTA SUUNNITTELUA 2 www.performanceinlighting.com NEW YORK LED VISUAALISTA MUKAVUUTTA JA NYKYAIKAISTA SUUNNITTELUA Mustavalkoinen valokuva lounas pilvenpiirtäjän

Lisätiedot

OMEGA MINI. Edut. Sovellettavuus

OMEGA MINI. Edut. Sovellettavuus Kustannustehokasta valaistusta kaupan, teollisuuden ja logistiikan tarpeisiin. Selkeälinjainen valaisin valaisee näyttävästi niin matalat kuin korkeatkin tilat. Edut Kustannustehokas, tarpeenmukaiset optiikkaratkaisut

Lisätiedot

CoreLine ledivalaisimet yleisvalaistukseen

CoreLine ledivalaisimet yleisvalaistukseen Lighting CoreLine ledivalaisimet yleisvalaistukseen Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä

Lisätiedot

Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä

Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä Lighting Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä PowerBalance on Philipsin energiatehokkain, sisätyötiloille asetettujen valaistusvaatimusten mukainen ledivalaisin. Pidemmän käyttöiän lisäksi

Lisätiedot

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN FIN TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN 2 TANEO MONIPUOLINEN VALAISIN IHANTEELLISEEN VALAISTUKSEEN. Tinkimätön valaistusratkaisu on välttämätön aina kun silmäsi ovat koetuksella. Oli työtehtävänä

Lisätiedot

Kosmos-riippuvalaisin

Kosmos-riippuvalaisin Kosmos-riippuvalaisin Valkoinen/ kromi tai musta/ kromi Maalattu metalli Ø 550 mm, k 310 mm Itse valon muokkaaminen on mielenkiintoista valaisinsuunnittelussa. Kosmos valaisimessa olen onnistunut käyttämään

Lisätiedot

CoreView Panel tasainen valopinta

CoreView Panel tasainen valopinta Lighting CoreView Panel tasainen valopinta CoreView Panel Uppo- ja ripustusasennettava CoreView Panel on ledipohjainen valaisin, jonka innovatiivinen ohut muoto tuottaa tasaisen valopinnan. Valaisin tarjoaa

Lisätiedot

SNEP Linear S. Tuotetiedot. Mekaaniset ominaisuudet. Suojausluokka

SNEP Linear S. Tuotetiedot. Mekaaniset ominaisuudet. Suojausluokka 1 Mekaaniset Suojausluokka Kotelointiluokka IK-luokka Käyttöympäristönlämpötila I IP44 / IP65 IK08-20 +40 C / -40...+50 C Runkorakenne / muut tekniset tiedot Runko alumiiniprofiilia, päädyt kestävää ja

Lisätiedot

SmartBalance, suspended

SmartBalance, suspended SP482P LED40S/830 PSD ACC-MLO SM2 LED Moduuli, järjestelmän valovirta 4000 lm - 830 lämmin valkoinen - Tehonsyöttöyksikkö, DALI-liitäntä - Mikrolinssioptiikka, akrylaattia, kirkas - Ripustussarja, 2- vaijeria

Lisätiedot

ALPO. Julkiset tilat LED T5 IP20

ALPO. Julkiset tilat LED T5 IP20 Julkiset tilat ALPO LED T5 IP20 5x2,5mm² 3x2,5mm² Toimistojen sekä muiden julkisten tilojen LED ja T5 yleis- ja työvyöhykevalaisin. Valaisin soveltuu sekä suoraan valaistukseen että epäsuoran/suoran valaistuksen

Lisätiedot

Munkegaard LED. Design: Arne Jacobsen

Munkegaard LED. Design: Arne Jacobsen Munkegaard LED Design: Arne Jacobsen Munkegaard Munkegaard suunniteltiin ja kehitettiin vuonna 1955 kuuluisaa tanskalaista Munkegårdin koulua varten. Sen jälkeen se on levinnyt kaikkialle maailmaan niin

Lisätiedot

valinta CoreLine Wall-mounted Hyödyt Ominaisuudet

valinta CoreLine Wall-mounted Hyödyt Ominaisuudet Lighting CoreLine Wallmounted kirkas valinta Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energiaja

Lisätiedot

15. Työvalaistus Käsivalaisin 4 LED

15. Työvalaistus Käsivalaisin 4 LED 15. Työvalaistus Käsivalaisin 4 LED 15.1 Käsivalaisin 4 LED Hyvä kestävä käsivalaisin kotikättöön, teollisuuteen ja vapaa ajan käyttöön. Roiskeveden ja iskun kestävä. Sis. 1 kpl AA paristo. Mitat: Ø26x105mm.

Lisätiedot

Muinaisista kivipaaseista moderniin valaisimeen.

Muinaisista kivipaaseista moderniin valaisimeen. BLOCKS Muinaisista kivipaaseista moderniin valaisimeen. Stonehengen kivipaasirakennelma pystytettiin jo 1200 e.kr. Rakentajan tarkoitusperät ovat jääneet hämärän peittoon. Tavoitteena on voinut olla temppeli,

Lisätiedot

Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin

Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin Lighting Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin Pentura Mini LED Pentura Mini LED on erittäin ohut runkovalaisin. Sen leditekniikka säästää energiaa ja tuottaa

Lisätiedot

P Valaisimen saa tilattua esimerkiksi neliön tai kolmion muotoisena. P + 10mm

P Valaisimen saa tilattua esimerkiksi neliön tai kolmion muotoisena. P + 10mm Linear Line AL-sarjan sirompi versio. Led-tekniikan vaatimusten mukaan rakennettu erittäin siro ja pienikokoinen valaisin, joka voidaan asentaa pintaan tai ripustaa vaijereilla. Valaisin voidaan asentaa

Lisätiedot