NORDEA BANK AB:N (PUBL) WARRANTTI- JA SERTIFIKAATTIOHJELMA LOPULLISET EHDOT SERTIFIKAATIT SARJA 2012:4 FI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NORDEA BANK AB:N (PUBL) WARRANTTI- JA SERTIFIKAATTIOHJELMA LOPULLISET EHDOT SERTIFIKAATIT SARJA 2012:4 FI"

Transkriptio

1 Tämä on epävirallinen käännös alkuperäisestä ruotsinkielisestä tekstistä. Mahdollisessa ristiriitatilanteessa sovelletaan ruotsinkielisiä lopullisia ehtoja. NORDEA BANK AB:N (PUBL) WARRANTTI- JA SERTIFIKAATTIOHJELMA LOPULLISET EHDOT SERTIFIKAATIT SARJA 2012:4 FI Instrumentin ehdot koostuvat Pankin Warrantti- ja sertifikaattiohjelman ("Ohjelma") 6. lokakuuta 2011 voimaan tulleista Yleisistä Ehdoista sekä näistä ehdoista. Pankin Ohjelman Yleiset Ehdot on kuvattu 6. lokakuuta 2011 päivätyssä Pankin Ohjelmaesitteessä. Niillä käsitteillä, joita näissä Lopullisissa Ehdoissa ei ole määritelty, on sama merkitys kuin Yleisissä Ehdoissa. Pankista ja tarjouksesta saa täydelliset tiedot vain lukemalla Ohjelmaesitteen, sitä täydentävät täydennysesitteet ja nämä Lopulliset Ehdot. Ohjelmaesite löytyy osoitteesta Ohjelmaesitteessä on yhteenveto tietyistä veroseuraamuksista, joita tarjous hankkia Warrantti- ja sertifikaattiohjelmassa liikkeeseen laskettuja Instrumentteja saattaa aiheuttaa (ks. Ohjelmaesite). Yhteenveto perustuu tällä hetkellä voimassa oleviin tanskalaisiin, suomalaisiin, norjalaisiin ja ruotsalaisiin verosäännöksiin, ja se on tarkoitettu ainoastaan yleiseksi tiedoksi. Jokainen sijoittaja vastaa itse Instrumenttiin tekemänsä sijoituksen veroseuraamusten arvioinnista. Sijoittajan on otettava yhteyttä veroneuvojaan Ohjelmassa liikkeeseen laskettujen Instrumenttien veroseuraamusten selvittämiseksi. Ulkomaiseen sijoittajaan saatetaan esimerkiksi soveltaa ulkomaista verolainsäädäntöä, verosopimuksia tai muita mahdollisia asetuksia. Näihin Lopullisiin Ehtoihin, niiden tulkintaan sekä kaikkiin niihin liittyviin kysymyksiin sovelletaan Ruotsin lakia. Mahdolliset Instrumentteihin liittyvät, ehtojen ja niihin liittyvien oikeudellisten kysymysten soveltamista ja tulkintaa koskevat kiistat ratkaistaan ruotsalaisessa tuomioistuimessa. Ensimmäinen oikeusaste on Tukholman käräjäoikeus. INSTRUMENTIN TIEDOT Instrumentin tyyppi Näitä Lopullisia Ehtoja sovelletaan taulukossa 1 mainittuihin Instrumentteihin.

2 1. Tietoa Nordea Bank AB:sta (publ) ja Ohjelmasta Sijoittaja saa täydelliset tiedot Ohjelman mukaisesta liikkeeseenlaskijasta eli Pankista, Ohjelman ehdoista sekä Ohjelmassa liikkeeseen lasketuista Sertifikaateista ainoastaan tutustumalla Lopullisten Ehtojen lisäksi Ohjelmaesitteeseen ja mahdollisiin sitä täydentäviin täydennysesitteisiin. Ohjelmaesitteessä käytettyjä käsitteitä käytetään myös näissä Lopullisissa Ehdoissa. 2. Lopullisissa Ehdoissa määritellyn Sertifikaattisarjan yksilöinti Instrumentti: Kohde-etuus: Sertifikaatti/ETN Viitekurssin laskennassa käytettävä Kohdeetuus on termiinisopimus, jolla Pankin arvion mukaan on Vertailulähteessä listatuista käteisellä lunastettavista termiinisopimuksista lyhin jäljellä oleva juoksuaika ja joka liittyy taulukossa 1 mainittuun indeksiin. Kyseisen termiinisopimuksen päättymispäivää edeltävästä viidennestä Suunnitellusta Kaupankäyntipäivästä lähtien Viitekurssi määräytyy sen termiinisopimuksen mukaan, jonka jäljellä oleva juoksuaika Pankin arvion mukaan on seuraavaksi lyhin. Tätä kutsutaan termiinien rullaamiseksi, eli termiinisopimus korvataan instrumentin juoksuaikana juoksevasti toisella Kohde-etuutena käytettävällä Pankin arvion mukaan valitulla termiinisopimuksella. ISIN-koodi: Ks. taulukko 1 Kaupankäyntierä: Kaupankäyntierä koostuu yhdestä (1) Sertifikaatista. Säännelty markkinapaikka/ kaupankäyntijärjestelmä/ markkinapaikka: Nasdaq OMX Helsinki Oy Tunnus säännellyllä markkinapaikalla: Ks. taulukko 1 Rajataso: Taulukon 2 mukainen prosenttiosuus Kohdeetuuden edellisen kaupankäyntipäivän Viitekurssista. Pankilla on oikeus päättää, onko taso kohtuullinen käytettäväksi Rajatason Viitekurssina. Liikkeeseenlaskupäivä: Ks. taulukko 2

3 Noteerauspäivä: Noteerausvaluutta: Liikkeeseenlaskupäivä EUR Lähtöarvo: Ks. taulukko 2 Lähtökurssin määrityskausi / Lähtökurssin määrityspäivät: Loppukurssin määrityskausi / Loppukurssin määrityspäivät: Ei sovellu Sertifikaatit ovat open end -tyyppisiä, eli Päättymispäivää / viimeistä kaupankäyntipäivää ei ole määritetty etukäteen. Pankki saa määrittää Päättymispäivän / viimeisen kaupankäyntipäivän aikaisintaan viikko Liikkeeseenlaskupäivän jälkeen. Päivä voi olla aikaisintaan viikon kuluttua siitä, kun Ilmoitus on lähetetty Instrumentin haltijalle.

4 Ennenaikainen erääntyminen: Noteerauspäivän ja Päättymispäivän välinen tapahtuma, jolloin jonkin Markkinahäiriöttömän Suunnitellun Kaupankäyntipäivän aikana Vertailulähteessä noteerattujen Kohde-etuutena olevien termiinisopimusten viimeisimmät viralliset maksukurssit jatkuvassa kaupankäynnissä ovat joko: (a) yhtä suuret tai alemmat kuin Rajataso, jos kyseisen Instrumentin kaupankäyntitunnuksessa on BULL ; tai (b) yhtä suuret tai korkeammat kuin Rajataso, jos kyseisen Instrumentin kaupankäyntitunnuksessa on BEAR, kussakin yksittäisessä tapauksessa Pankin arvion mukaan. Kertynyt Rahoitus: Kertynyt Arvo t-1 x [Korkoperuste Korkoperustemarginaali Hallinnointipalkkio] x Korkokausi Korkoperuste: EONIA Korkoperustemarginaali: 1 % Korkokausi: Päivät, joina Kertynyt Arvo lasketaan; lähinnä edellisen Kertyneen Arvon laskentapäivän ja kuluvan päivän välinen ajanjakso, ilmaistuna päivinä Koronlaskuperusteen mukaisesti. Hallinnointipalkkio: Ks. taulukko 2. Pankki pidättää oikeuden laskea tai korottaa Hallinnointipalkkiota kuukausittain kuukauden ensimmäisenä kalenteripäivänä instrumentin voimassaoloaikana, jos Pankin instrumentin hallinnointiin ja riskienhallintaan liittyvät kulut muuttuvat. Hallinnointipalkkio voi olla korkeintaan 2 prosenttia. Instrumentin haltijalle ilmoitetaan korotuksesta tai laskusta. Toteutustapa: Viitekurssin määritystapa: Rajatason Viitekurssi: Pankki tilittää loppusuorituksen automaattisesti käteisenä. EUREXin virallinen selvityskurssi (settlement price). Kaikki viimeisimmät Vertailulähteessä jatkuvassa kaupankäynnissä noteeratut maksukurssit Noteerauspäivästä Päättymispäivään. Pankilla on oikeus päättää, onko taso kohtuullinen käytettäväksi Rajatason Viitekurssina.

5 Vertailulähde: Päättymispäivän määritys / Päättymispäivän määrityspäivä: EUREX Pankilla on oikeus milloin tahansa vahvistaa Päättymispäivä. Päättymispäivän määrityspäivällä tarkoitetaan päivää, jona Päättymispäivä määritetään. Päättymispäivästä lähetetään ilmoitus Instrumentin haltijalle sekä Instrumentin markkinapaikalle.

6 Päättymispäivä / viimeinen kaupankäyntipäivä: Pankin Päättymispäivän määrityksen mukaisesti ilmoittama päivä. Loppusuoritus: Jos Ennenaikaista erääntymistä ei ole tapahtunut: Pankin arvioima Kertynyt Arvo Päättymispäivänä. Jos Ennenaikainen erääntyminen on tapahtunut: Sertifikaatti raukeaa arvottomana. Loppusuorituksen laskennassa käytettävät määritelmät: Kertynyt Arvo: Arvo lasketaan kaikkina Markkinahäiriöttöminä Suunniteltuina Kaupankäyntipäivinä, jotka ovat Pankkipäiviä, Noteerauspäivästä Päättymispäivään alla olevan kaavan mukaisesti: Kertyneen Arvon lähtöarvo esitetään taulukossa 2. Kertynyt Arvo t = Kertynyt Arvo t-1 + Kertynyt Arvonmuutos + Kertynyt Rahoitus Kertynyt Arvo t-1 = Kertynyt Arvo edellisenä Markkinahäiriöttömänä Suunniteltuna Kaupankäyntipäivänä. Jos Korkoperustetta ja/tai Korkoperustemarginaalia oikaistaan tai jos Kertynyt Arvo on laskettu ilmeisen väärin, Kertynyt Arvo on oikaistava, mikäli laskenta on tehty korkeintaan kolme Suunniteltua Kaupankäyntipäivää sitten. Muussa tapauksessa Kertynyttä Arvoa ei oikaista. Kertynyt Arvonmuutos: Kertynyt Arvonmuutos = Kertynyt Arvo t-1 x Vipu x (Viitekurssi t - Viitekurssi t-1 ) / Viitekurssi t-1 jossa Viitekurssi t0 = Kohde-etuuden Viitekurssi Noteerauspäivää lähinnä edeltävänä kalenteripäivänä.

7 Viitekurssi t-1 = Kohde-etuuden Viitekurssi edellisenä Markkinahäiriöttömänä Suunniteltuna Kaupankäyntipäivänä. Vipu: Ks. taulukko 2 Loppusuorituspäivä: Kahdeksan (8) Pankkipäivää Päättymispäivän jälkeen. Sertifikaattien lukumäärä yhteensä: Ks. taulukko 2 Kurssin määrittäjä: Nordea Pankki Suomi Oyj toimii Kurssin määrittäjänä.

8 Kurssin määrittäjä sitoutuu määrittämään Sertifikaatin osto- ja myyntikurssit Säännellyllä Markkinapaikalla tapahtuvassa jatkuvassa kaupankäynnissä niin kauan kuin kauppaa Sertifikaatilla käydään. Osto- ja myyntikurssin välinen erotus saa olla korkeintaan: Neljä (4) prosenttia tai 0,10 EUR, jos myyntikurssi on < 2 EUR Kurssit määritetään Sertifikaattien lukumäärän ollessa vähintään tuhat. Ostokurssia ei määritetä, jos Sertifikaatin markkina-arvo on alle 0,01 EUR tai sitä vastaava arvo muussa valuutassa. Kurssin määrittäjällä on oikeus määritellä kurssin määrittämiseen vaikuttavien muuttujien arvot. Kurssin määrittäjä ei ole velvollinen tarjoamaan osto- ja myyntikursseja, jos kaupankäynti kohdeetuudella on päättynyt. Kurssin määrittäjällä on oikeus tilapäisesti olla määrittämättä osto- ja myyntikursseja suojautuessaan kohde-etuusomistukseensa liittyviltä riskeiltä sekä niissä tapauksissa, joissa ostoja myyntikurssien määrittäminen Kurssin määrittäjän arvion mukaan on olennaisesti vaikeutunut teknisten ongelmien vuoksi. Mikäli Kurssin määrittäjä ei yllä mainittujen rajoitusten vuoksi määritä osto- ja myyntikurssia, Kurssin määrittäjän tulee ilmoittaa rajoituksesta markkinatoimijoille Säännellyllä Markkinapaikalla. 3. Tietoa Kohde-etuudesta Jäljempänä kerrottavat tiedot ovat otteita tai yhteenvetoja julkisesti saatavilla olevista tiedoista. Pankki vastaa siitä, että tiedot on esitetty oikein. Pankki ei kuitenkaan ole tarkistanut tietoja riippumattomasti, eikä se vastaa tietojen oikeellisuudesta. Jos Kohde-etuus on indeksi Indeksin nimi: DAX Indeksin julkaisija: Deutsche Börse AG Lisätietoja indeksistä: Ks. Vastuuvapauslauseke: This financial instrument is neither sponsored nor promoted, distributed or in any other manner supported by Deutsche Börse AG (the "Licensor"). The Licensor does not give any explicit or

9 implicit warranty or representation, neither regarding the results deriving from the use of the Index and/or the Index Trademark nor regarding the Index value at a certain point in time or on a certain date nor in any other respect. The Index is calculated and published by the Licensor. Nevertheless, as far as admissible under statutory law the Licensor will not be liable vis-à-vis third parties for potential errors in the Index. Moreover, there is no obligation for the Licensor vis-à-vis third parties, including investors, to point out potential errors in the Index. Neither the publication of the Index by the Licensor nor the granting of a license regarding the Index as well as the Index Trademark for the utilization in connection with the financial instrument or other securities or financial products, which one derived from the Index, represents a recommendation by the Licensor for a capital investment or contains in any manner a warranty or opinion by the Licensor with respect to the attractiveness of an investment in this product. In its capacity as sole owner of all rights to the Index and the Index Trademark the Licensor has solely licensed to the issuer of the financial instrument and its affiliates the utilization of the Index and the Index Trademark as well as any reference to the Index and the Index Trademark in connection with the financial instrument." 4. Tarjouksen muodot ja ehdot Tarjouksen ehdot: Pankki pidättää oikeuden peruuttaa tarjous, jos olosuhteet Pankin arvion mukaan saattavat vaarantaa tarjouksen toteuttamisen. Jos tarjous peruutetaan sen jälkeen kun merkintä on veloitettu, Pankki maksaa veloitetun summan takaisin merkintäkuitissa ilmoitetulle tilille. Liikkeeseen laskettujen Instrumenttien lukumäärä: Ks. taulukko 2

10 Taulukko 1 Sertifikaatin pörssitunnus / tunnus säännellyllä markkinapaikalla Sertifikaattien ISIN-koodi Kohde-etuus Lisätietoa kohde-etuudesta Kohde-etuuden ISIN-koodi BULL DAX X5 NF FI DAX INDEX DE BEAR DAX X5 NF FI DAX INDEX DE Taulukko 2 Sertifikaatin pörssitunnus Lähtöarvo Vipu Sertifikaattien lukumäärä yhteensä Liikkeeseenlaskupäivä Hallinnointipalkkio Rajataso BULL DAX X5 NF EUR ,00 % 80 % BEAR DAX X5 NF EUR ,00 % 120 % VASTUU Pankki vahvistaa, että edellä olevat täydentävät ehdot koskevat Instrumenttia yhdessä Yleisten Ehtojen kanssa. Helsingissä NORDEA BANK AB (publ)

NORDEA BANK AB:N (PUBL) JA NORDEA PANKKI SUOMI OYJ:N WARRANTTI- JA SERTIFIKAATTIOHJELMA SARJAN 2 MARKKINAWARRANTTIEN LOPULLISET EHDOT

NORDEA BANK AB:N (PUBL) JA NORDEA PANKKI SUOMI OYJ:N WARRANTTI- JA SERTIFIKAATTIOHJELMA SARJAN 2 MARKKINAWARRANTTIEN LOPULLISET EHDOT Tämä on käännös alkuperäisestä ruotsinkielisestä tekstistä. Mahdollisessa ristiriitatilanteessa sovelletaan ruotsinkielisiä lopullisia ehtoja. NORDEA BANK AB:N (PUBL) JA NORDEA PANKKI SUOMI OYJ:N WARRANTTI-

Lisätiedot

Nordea Bank Abp laskee liikkeeseen 64 uutta turbowarranttisarjaa (sarjat 2019: C2 FI ja 2019: P2 FI)

Nordea Bank Abp laskee liikkeeseen 64 uutta turbowarranttisarjaa (sarjat 2019: C2 FI ja 2019: P2 FI) Nordea Bank Abp laskee liikkeeseen 64 uutta turbowarranttisarjaa 18.3.219 (sarjat 219: C2 FI ja 219: P2 FI) Nordea Bank Abp laskee warranttiohjelmansa puitteissa liikkeeseen 64 uutta turbowarranttisarjaa

Lisätiedot

Nordea Bank Abp laskee liikkeeseen 51 uutta turbowarranttisarjaa (sarjat 2018: C21 FI ja 2018: P21 FI)

Nordea Bank Abp laskee liikkeeseen 51 uutta turbowarranttisarjaa (sarjat 2018: C21 FI ja 2018: P21 FI) Nordea Bank Abp laskee liikkeeseen 51 uutta turbowarranttisarjaa 23.11.218 (sarjat 218: C21 FI ja 218: P21 FI) Nordea Bank Abp laskee warranttiohjelmansa puitteissa liikkeeseen 51 uutta turbowarranttisarjaa

Lisätiedot

Nordea Bank Abp laskee liikkeeseen 71 uutta turbowarranttisarjaa (sarjat 2018: C19 FI ja 2018: P19 FI)

Nordea Bank Abp laskee liikkeeseen 71 uutta turbowarranttisarjaa (sarjat 2018: C19 FI ja 2018: P19 FI) Nordea Bank Abp laskee liikkeeseen 71 uutta turbowarranttisarjaa 16.1.218 (sarjat 218: C19 FI ja 218: P19 FI) Nordea Bank Abp laskee warranttiohjelmansa puitteissa liikkeeseen 71 uutta turbowarranttisarjaa

Lisätiedot

Liikkeeseenlaskija maksaa automaattisesti selvityssumman lopullisten ehtojen mukaisesti. Erääntymispäivä ja viimeinen

Liikkeeseenlaskija maksaa automaattisesti selvityssumman lopullisten ehtojen mukaisesti. Erääntymispäivä ja viimeinen DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 16 minifutuurisertifikaattisarjaa 13.9.2016 Danske Bank A/S:llä on Irlannin keskuspankin 20.6.2016 hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite,

Lisätiedot

Nordea Bank Abp laskee liikkeeseen 90 uutta turbowarranttisarjaa (sarjat 2018: C22 FI ja 2018: P22 FI)

Nordea Bank Abp laskee liikkeeseen 90 uutta turbowarranttisarjaa (sarjat 2018: C22 FI ja 2018: P22 FI) Nordea Bank Abp laskee liikkeeseen 9 uutta turbowarranttisarjaa 14.12.218 (sarjat 218: C22 FI ja 218: P22 FI) Nordea Bank Abp laskee warranttiohjelmansa puitteissa liikkeeseen 9 uutta turbowarranttisarjaa

Lisätiedot

Liikkeeseenlaskijaa ja tarjottavaa lainaa koskevat tiedot ilmenevät ohjelmaesitteestä ja näistä lainakohtaisista ehdoista.

Liikkeeseenlaskijaa ja tarjottavaa lainaa koskevat tiedot ilmenevät ohjelmaesitteestä ja näistä lainakohtaisista ehdoista. MANDATUM LIVOS INDEKSILAINA 4/2006 Lainakohtaiset ehdot Nämä lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä 25.4.2006 päivättyyn ohjelmaesitteeseen sisältyvien Sampo Pankin joukkovelkakirjojen yleisten lainaehtojen

Lisätiedot

Nordea Bank Abp laskee liikkeeseen 112 uutta turbowarranttisarjaa (sarjat 2019: C1 FI ja 2019: P1 FI)

Nordea Bank Abp laskee liikkeeseen 112 uutta turbowarranttisarjaa (sarjat 2019: C1 FI ja 2019: P1 FI) Nordea Bank Abp laskee liikkeeseen 112 uutta turbowarranttisarjaa 17.1.219 (sarjat 219: C1 FI ja 219: P1 FI) Nordea Bank Abp laskee warranttiohjelmansa puitteissa liikkeeseen 112 uutta turbowarranttisarjaa

Lisätiedot

NORDEA BANK AB:N (PUBL) JA NORDEA PANKKI SUOMI OYJ:N WARRANTTI- JA SERTIFIKAATTIOHJELMA SERTIFIKAATTISARJAN 2012:6 LOPULLISET EHDOT

NORDEA BANK AB:N (PUBL) JA NORDEA PANKKI SUOMI OYJ:N WARRANTTI- JA SERTIFIKAATTIOHJELMA SERTIFIKAATTISARJAN 2012:6 LOPULLISET EHDOT Tää on käännös alkuperäisestä ruotsinkielisestä tekstistä. Mahdollisessa ristiriitatilanteessa sovelletaan ruotsinkielisiä lopullisia ehtoja. NORDEA BANK AB:N (PUBL) JA NORDEA PANKKI SUOMI OYJ:N WARRANTTI-

Lisätiedot

alittanut sen, käteissuoritusta ei makseta. ylittänyt sen, käteissuoritusta ei makseta. Aikaisin seuraavista:

alittanut sen, käteissuoritusta ei makseta. ylittänyt sen, käteissuoritusta ei makseta. Aikaisin seuraavista: Nordea Bank Abp laskee liikkeeseen 84 uutta sertifikaattisarjaa 15.3.2019 Nordea Bank Abp laskee warrantti- ja sertifikaattiohjelmansa puitteissa liikkeeseen 84 uutta sertifikaattisarjaa 12.2.2019. Sertifikaattien

Lisätiedot

BEAR VEHNA X2 H Kohde-etuus: Termiinisopimus vehnälle Listauspäivä: 29. marraskuuta 2010

BEAR VEHNA X2 H Kohde-etuus: Termiinisopimus vehnälle Listauspäivä: 29. marraskuuta 2010 www.handelsbanken.fi/bullbear BEAR VEHNA X2 H Kohde-etuus: Termiinisopimus vehnälle Listauspäivä: 29. marraskuuta 2010 www.handelsbanken.fi/bullbear Lopulliset ehdot - Sertifikaatti Täydelliset tiedot

Lisätiedot

Liikkeeseenlaskija maksaa automaattisesti selvityssumman lopullisten ehtojen mukaisesti. Erääntymispäivä ja viimeinen

Liikkeeseenlaskija maksaa automaattisesti selvityssumman lopullisten ehtojen mukaisesti. Erääntymispäivä ja viimeinen DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 22 turbowarranttisarjaa 22.4.2015 Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan 2.7.2014 hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite, jota

Lisätiedot

NORDEA BANK AB:N (PUBL) JA NORDEA PANKKI SUOMI OYJ:N WARRANTTI- JA SERTIFIKAATTIOHJELMA LOPULLISET EHDOT SERTIFIKAATIT SARJA 2012:3 FI

NORDEA BANK AB:N (PUBL) JA NORDEA PANKKI SUOMI OYJ:N WARRANTTI- JA SERTIFIKAATTIOHJELMA LOPULLISET EHDOT SERTIFIKAATIT SARJA 2012:3 FI Tämä on epävirallinen käännös alkuperäisestä ruotsinkielisestä tekstistä. Mahdollisessa ristiriitatilanteessa sovelletaan ruotsinkielisiä lopullisia ehtoja. Yleistä NORDEA BANK AB:N (PUBL) JA NORDEA PANKKI

Lisätiedot

Warrantit. Kohteena: Nokia Oyj. Liikkeeseenlaskupäivä: 15 maaliskuuta 2011

Warrantit. Kohteena: Nokia Oyj. Liikkeeseenlaskupäivä: 15 maaliskuuta 2011 Warrantit Kohteena: Nokia Oyj Liikkeeseenlaskupäivä: 15 maaliskuuta 2011 Lopulliset ehdot Warrantit Täydelliset tiedot Handelsbankenista ja tarjouksesta on saatavilla ainoastaan 29. huhtikuuta 2010 voimaan

Lisätiedot

Raaka-ainesertifikaatti SAHKO H

Raaka-ainesertifikaatti SAHKO H Raaka-ainesertifikaatti SAHKO H Kohde-etuus: SHB Power Listattu: 4. maaliskuuta 2013 www.handelsbanken.fi/sertifikaatit Lopulliset ehdot - Sertifikaatti Täydelliset tiedot Handelsbankenista ja tarjouksesta

Lisätiedot

Warrantit. Kohteena: Nokia Oyj. Liikkeeseenlaskupäivä: 12 joulukuuta 2011

Warrantit. Kohteena: Nokia Oyj. Liikkeeseenlaskupäivä: 12 joulukuuta 2011 Warrantit Kohteena: Nokia Oyj Liikkeeseenlaskupäivä: 12 joulukuuta 2011 Lopulliset ehdot Warrantit Täydelliset tiedot Handelsbankenista ja tarjouksesta on saatavilla ainoastaan 23. maaliskuuta 2011 voimaan

Lisätiedot

Warrantit. Kohteena: Nokia Oyj. Liikkeeseenlaskupäivä: 1 maaliskuuta 2013

Warrantit. Kohteena: Nokia Oyj. Liikkeeseenlaskupäivä: 1 maaliskuuta 2013 Warrantit Kohteena: Nokia Oyj Liikkeeseenlaskupäivä: 1 maaliskuuta 2013 Lopulliset ehdot Warrantit Täydelliset tiedot Handelsbankenista ja tarjouksesta on saatavilla ainoastaan 28. maaliskuuta 2012 voimaan

Lisätiedot

WARRANTTIOHJELMA LISTALLEOTTOESITE LOPULLISET EHDOT

WARRANTTIOHJELMA LISTALLEOTTOESITE LOPULLISET EHDOT WARRANTTIOHJELMA LISTALLEOTTOESITE LOPULLISET EHDOT Lopulliset ehdot liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on Fortum Oyj:n osake Erä A: 500.000 Long Turboa Viimeinen

Lisätiedot

Raaka-ainesertifikaatti NIKKELI H

Raaka-ainesertifikaatti NIKKELI H Raaka-ainesertifikaatti NIKKELI H Kohde-etuus: Nikkelin termiinisopimus Listattu: 4. maaliskuuta 2013 www.handelsbanken.fi/sertifikaatit Lopulliset ehdot - Sertifikaatti Täydelliset tiedot Handelsbankenista

Lisätiedot

Sertifikaatti. Kohteena: Venäjä. Maksupäivä: 8 toukokuuta 2012 mennessä

Sertifikaatti. Kohteena: Venäjä. Maksupäivä: 8 toukokuuta 2012 mennessä Sertifikaatti Kohteena: Venäjä Maksupäivä: 8 toukokuuta 2012 mennessä Lopulliset ehdot - Sertifikaatti Nämä ehdot ovat käännös ruotsinkielisistä Lopullisista Ehdoista. Käännöksen ja alkuperäisten Lopullisten

Lisätiedot

Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 123 uutta warranttisarjaa (sarjat 2019: C5 FI ja 2019: P5 FI)

Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 123 uutta warranttisarjaa (sarjat 2019: C5 FI ja 2019: P5 FI) Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 123 uutta warranttisarjaa 24.05.2019 (sarjat 2019: C5 FI ja 2019: P5 FI) Nordea Bank ABP laskee warranttiohjelmansa puitteissa liikkeeseen 123 uutta warranttisarjaa 24.05.2019.

Lisätiedot

Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 75 uutta warranttisarjaa (sarjat 2019: C8FI ja 2019: P8 FI)

Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 75 uutta warranttisarjaa (sarjat 2019: C8FI ja 2019: P8 FI) Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 75 uutta warranttisarjaa 17.06.2019 (sarjat 2019: C8FI ja 2019: P8 FI) Nordea Bank ABP laskee warranttiohjelmansa puitteissa liikkeeseen 75 uutta warranttisarjaa 24.05.2019.

Lisätiedot

Raaka-ainesertifikaatti JALOMET H

Raaka-ainesertifikaatti JALOMET H Raaka-ainesertifikaatti JALOMET H Kohde-etuus: SHB Precious Metals Listattu: 23. tammikuuta 2012 www.handelsbanken.fi/sertifikaatit Lopulliset ehdot - Sertifikaatti Täydelliset tiedot Handelsbankenista

Lisätiedot

Warrantit. Kohteena: Nokia Oyj. Liikkeeseenlaskupäivä: 28 syyskuuta 2011

Warrantit. Kohteena: Nokia Oyj. Liikkeeseenlaskupäivä: 28 syyskuuta 2011 Warrantit Kohteena: Nokia Oyj Liikkeeseenlaskupäivä: 28 syyskuuta 2011 Lopulliset ehdot Warrantit Täydelliset tiedot Handelsbankenista ja tarjouksesta on saatavilla ainoastaan 23. maaliskuuta 2011 voimaan

Lisätiedot

Warrantit. Kohteena: Nokia Oyj. Liikkeeseenlaskupäivä: 26 toukokuuta 2011

Warrantit. Kohteena: Nokia Oyj. Liikkeeseenlaskupäivä: 26 toukokuuta 2011 Warrantit Kohteena: Nokia Oyj Liikkeeseenlaskupäivä: 26 toukokuuta 2011 Lopulliset ehdot Warrantit Täydelliset tiedot Handelsbankenista ja tarjouksesta on saatavilla ainoastaan 23. maaliskuuta 2011 voimaan

Lisätiedot

HOPEA H. Kohde-etuus: Termiinisopimus hopea ( SI )

HOPEA H. Kohde-etuus: Termiinisopimus hopea ( SI ) 22.3.2011 HOPEA H Kohde-etuus: Termiinisopimus hopea ( SI ) Lopulliset ehdot Täydelliset tiedot Handelsbankenista ja tarjouksesta saadaan ainoastaan 29. huhtikuuta 2010 päivätystä Ohjelmaesitteestä sekä

Lisätiedot

Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 123 uutta warranttisarjaa (sarjat 2019: C2 FI ja 2019: P2 FI)

Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 123 uutta warranttisarjaa (sarjat 2019: C2 FI ja 2019: P2 FI) Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 123 uutta warranttisarjaa 05.02.2019 (sarjat 2019: C2 FI ja 2019: P2 FI) Nordea Bank ABP laskee warranttiohjelmansa puitteissa liikkeeseen 123 uutta warranttisarjaa 05.02.2019.

Lisätiedot

Sertifikaatti. Kohteena: Maksupäivä: Maksu merkittäessä, viimeistään 25. syyskuuta 2012. OMX Helsinki 25 Index TM

Sertifikaatti. Kohteena: Maksupäivä: Maksu merkittäessä, viimeistään 25. syyskuuta 2012. OMX Helsinki 25 Index TM Sertifikaatti Kohteena: OMX Helsinki 25 Index TM Maksupäivä: Maksu merkittäessä, viimeistään 25. syyskuuta 2012 Lopulliset ehdot - Sertifikaatti Nämä ehdot ovat käännös ruotsinkielisistä Lopullisista Ehdoista.

Lisätiedot

Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 110 uutta warranttisarjaa (sarjat 2019: C11FI ja 2019: P11 FI)

Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 110 uutta warranttisarjaa (sarjat 2019: C11FI ja 2019: P11 FI) Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 110 uutta warranttisarjaa 20.08.2019 (sarjat 2019: C11FI ja 2019: P11 FI) Nordea Bank ABP laskee warranttiohjelmansa puitteissa liikkeeseen 110 uutta warranttisarjaa

Lisätiedot

Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 122 uutta warranttisarjaa (sarjat 2019: C4 FI ja 2019: P4 FI)

Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 122 uutta warranttisarjaa (sarjat 2019: C4 FI ja 2019: P4 FI) Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 122 uutta warranttisarjaa 22.03.2019 (sarjat 2019: C4 FI ja 2019: P4 FI) Nordea Bank ABP laskee warranttiohjelmansa puitteissa liikkeeseen 122 uutta warranttisarjaa 22.03.2019.

Lisätiedot

Sertifikaatti Autocall

Sertifikaatti Autocall Sertifikaatti Autocall Kohteena: Stora-Enso Oyj ja UPM-Kymmene Oyj Liikkeeseenlaskupäivä: 19. heinäkuuta 2013 Nämä ehdot ovat käännös ruotsinkielisistä Lopullisista Ehdoista. Käännöksen ja alkuperäisten

Lisätiedot

19.4.2010 BULL SAHKO X2 H. Kohde-etuus: SHB Power

19.4.2010 BULL SAHKO X2 H. Kohde-etuus: SHB Power 19.4.2010 BULL SAHKO X2 H Kohde-etuus: SHB Power Lopulliset ehdot Täydelliset tiedot Handelsbankenista ja tarjouksesta saadaan ainoastaan Perusesitteestä sekä näistä Lopullisista Ehdoista. Perusesitteen

Lisätiedot

Nordea Securities Oyj

Nordea Securities Oyj Warranttikohtaiset ehdot 34/2003 Nordea Securities Nämä warranttikohtaiset ehdot ovat osa :n 28.5.2003 päivättyä ja sen warranttiohjelmaa koskevaa listalleottoesitettä. Tämän warrantin liikkeeseenlaskun

Lisätiedot

Kasvusertifikaatti Eurooppa

Kasvusertifikaatti Eurooppa Käännös Kasvusertifikaatti Eurooppa Kohteena: EURO STOXX 50 Index Maksupäivä: Maksu merkittäessä, viimeistään 17. maaliskuuta 2014 Jäljempänä esitetty on käännös sertifikaatin ruotsinkielisistä Lopullisista

Lisätiedot

19.4.2010 BULL KULTA X2 H. Kohde-etuus: Termiinisopimus kulta ( GC )

19.4.2010 BULL KULTA X2 H. Kohde-etuus: Termiinisopimus kulta ( GC ) 19.4.2010 BULL KULTA X2 H Kohde-etuus: Termiinisopimus kulta ( GC ) Lopulliset ehdot Täydelliset tiedot Handelsbankenista ja tarjouksesta saadaan ainoastaan Perusesitteestä sekä näistä Lopullisista Ehdoista.

Lisätiedot

Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 143 uutta warranttisarjaa (sarjat 2018: C10 FI ja 2018: P10 FI)

Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 143 uutta warranttisarjaa (sarjat 2018: C10 FI ja 2018: P10 FI) Nordea Bank ABP laskee liikkeeseen 143 uutta warranttisarjaa 5.12.2018 (sarjat 2018: C10 FI ja 2018: P10 FI) Nordea Bank ABP laskee warranttiohjelmansa puitteissa liikkeeseen 143 uutta warranttisarjaa

Lisätiedot

Sijoituskohde sinulle, joka uskot Saksan vetävän Euroopan nousuun

Sijoituskohde sinulle, joka uskot Saksan vetävän Euroopan nousuun Recovery Saksa 2013 Sijoituskohde sinulle, joka uskot Saksan vetävän Euroopan nousuun Osakeindeksiobligaatio Recovery Saksa 2013 MERKINTÄAIKA 18.11.13 9.12.13 Kuljemme omaa tietämme Osakeindeksiobligaatio

Lisätiedot

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin warrantteihin, joiden kohde-etuutena on DAX indeksi

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin warrantteihin, joiden kohde-etuutena on DAX indeksi SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin warrantteihin, joiden kohde-etuutena on DAX indeksi Erä A: 1.000.000 ostowarranttia Toteutushinta: 3900 indeksipistettä Erä

Lisätiedot

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE liittyen 5.000.000 kappaleeseen Suomessa liikkeeseen laskettavaa ostowarranttia, joiden kohde-etuutena on DAX indeksi Päättymispäivänä automaattisesti toteutettavat eurooppalaiset

Lisätiedot

Lopulliset Ehdot lainalle 5064

Lopulliset Ehdot lainalle 5064 Jäljempänä esitetty on käännös Lainan ruotsinkielisistä Lopullisista Ehdoista. Käännöksen ja alkuperäisten Lopullisten Ehtojen mahdollisten ristiriitaisuuksien osalta alkuperäinen teksti on ratkaiseva.

Lisätiedot

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on DAX -indeksi

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on DAX -indeksi SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on DAX -indeksi Erä A: 2.000.000 Long Turboa Erä B: 2.000.000 Long Turboa Viimeinen kaupankäyntipäivä:

Lisätiedot

Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan 22.6.2015 hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite.

Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan 22.6.2015 hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite. DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 30 warranttisarjaa 16.7.2015 Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan 22.6.2015 hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite. Danske

Lisätiedot

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin warrantteihin, joiden kohde-etuutena on EUR/USD valuuttakurssi

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin warrantteihin, joiden kohde-etuutena on EUR/USD valuuttakurssi SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin warrantteihin, joiden kohde-etuutena on EUR/USD valuuttakurssi Erä A: 1.000.000 ostowarranttia Toteutushinta: USD 1,30 Erä B:

Lisätiedot

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on EUR/SEK valuuttakurssi

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on EUR/SEK valuuttakurssi SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on EUR/SEK valuuttakurssi Erä A: 2.000.000 Long Turboa Erä B: 2.000.000 Short Turboa Viimeinen

Lisätiedot

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE liittyen 5 000 000 kappaleeseen Suomessa liikkeeseen laskettavaa myyntiwarranttia, joiden kohde-etuutena on DAX indeksi Päättymispäivänä automaattisesti toteutettavat

Lisätiedot

SANOMA OYJ Y-tunnus 15243611 Internet-osoite: sanoma.com

SANOMA OYJ Y-tunnus 15243611 Internet-osoite: sanoma.com SIJOITUSESITE SANOMA OYJ Y-tunnus 15243611 Internet-osoite: sanoma.com YRITYSTODISTUSOHJELMA 800.000.000 EUROA Sopimus yritystodistusten liikkeeseenlaskemisesta on allekirjoitettu 8.9.2003 ja sitä viimeksi

Lisätiedot

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on DAX -indeksi

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on DAX -indeksi SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on DAX -indeksi Erä A: 2.000.000 Long Turboa Erä B: 2.000.000 Short Turboa Viimeinen kaupankäyntipäivä:

Lisätiedot

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 29 warranttisarjaa 10.11.2014

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 29 warranttisarjaa 10.11.2014 DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 29 warranttisarjaa 10.11.2014 Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan 2.7.2014 hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite, jota

Lisätiedot

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Korjaus tiedotteeseen: Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 30 warranttisarjaa

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Korjaus tiedotteeseen: Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 30 warranttisarjaa DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE Korjaus tiedotteeseen: Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 30 warranttisarjaa 29.11.2017 Danske Bank A/S:n tiedote Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 30 warranttisarjaa 29.11.2017

Lisätiedot

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on EUR/USD valuuttakurssi

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on EUR/USD valuuttakurssi SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on EUR/USD valuuttakurssi Erä A: 2.000.000 Long Turboa Viimeinen kaupankäyntipäivä: 26.5.2006

Lisätiedot

Sijoitusesite. ELTEL AB liikkeeseenlaskija yhtiötunnus 556728-6652, kotipaikka: Tukholma, Ruotsi www.eltelgroup.com

Sijoitusesite. ELTEL AB liikkeeseenlaskija yhtiötunnus 556728-6652, kotipaikka: Tukholma, Ruotsi www.eltelgroup.com 1 (5) Sijoitusesite ELTEL AB liikkeeseenlaskija yhtiötunnus 556728-6652, kotipaikka: Tukholma, Ruotsi www.eltelgroup.com YRITYSTODISTUSOHJELMA 100 MILJOONAA EUROA Sopimus yritystodistusten liikkeeseenlaskemisesta

Lisätiedot

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin warrantteihin, joiden kohde-etuutena on DAX -indeksi

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin warrantteihin, joiden kohde-etuutena on DAX -indeksi SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin warrantteihin, joiden kohde-etuutena on DAX -indeksi Erä A: 2.000.000 ostowarranttia Erä B: 2.000.000 myyntiwarranttia Viimeinen

Lisätiedot

OKON KORKO 12 VI/2004 LAINAKOHTAISET EHDOT

OKON KORKO 12 VI/2004 LAINAKOHTAISET EHDOT OKON KORKO 12 VI/2004 LAINAKOHTAISET EHDOT Nämä lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä Op-joukkovelkakirjaohjelman 6.5.2004 listalleottoesitteen yleisten ehtojen kanssa tämän lainan ehdot. Yleisiä ehtoja

Lisätiedot

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 39 warranttisarjaa 17.9.2015

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 39 warranttisarjaa 17.9.2015 DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 39 warranttisarjaa 17.9.2015 Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan 22.6.2015 hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite, jota

Lisätiedot

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 34 warranttisarjaa

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 34 warranttisarjaa DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 34 warranttisarjaa 18.2.2014 Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan 5.7.2013 hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite, jota on

Lisätiedot

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE liittyen 5.000.000 kappaleeseen Suomessa liikkeeseen laskettavia myyntiwarrantteja, joiden kohde-etuutena on STORA ENSO OYJ:n osake Päättymispäivänä automaattisesti toteutettavat

Lisätiedot

Fortum Oyj (FUM1V), Metso Oyj (MEO1V), Nokia Oyj (NOK1V), Outokumpu Oyj (OUT1V), Rautaruukki Oyj (RTRKS), UPM- Kymmene Oyj (UPM1V)

Fortum Oyj (FUM1V), Metso Oyj (MEO1V), Nokia Oyj (NOK1V), Outokumpu Oyj (OUT1V), Rautaruukki Oyj (RTRKS), UPM- Kymmene Oyj (UPM1V) DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 42 warranttisarjaa 9.2.2011 Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan hyväksymä ja 14.6.2010 julkistettu warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite,

Lisätiedot

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 46 warranttisarjaa

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 46 warranttisarjaa DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 46 warranttisarjaa 16.2.2016 Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan 22.6.2015 hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite, jota

Lisätiedot

Nordea Securities Oyj

Nordea Securities Oyj Warranttikohtaiset ehdot 13/2004 Nordea Securities Nämä warranttikohtaiset ehdot ovat osa :n 3.6.2004 päivättyä ja sen warranttiohjelmaa koskevaa listalleottoesitettä. Tämän warrantin liikkeeseenlaskun

Lisätiedot

Bull & Bear Markkinointimateriaali lokakuu 2017

Bull & Bear Markkinointimateriaali lokakuu 2017 Bull & Bear Markkinointimateriaali lokakuu 2017 1 Bull & Bear päivänsisäistä vipua Nordean pörssinoteeratut Bull- & Bear-sertifikaatit antavat mahdollisuuden sijoittaa osakkeisiin, osakeindekseihin ja

Lisätiedot

Laina 5506. Sivu Lopulliset Ehdot. Osakeindeksiobligaatio Eurooppa Kestävä kehitys 5506. Tiedot kohde-etuudesta. Tarjouksen ehdot

Laina 5506. Sivu Lopulliset Ehdot. Osakeindeksiobligaatio Eurooppa Kestävä kehitys 5506. Tiedot kohde-etuudesta. Tarjouksen ehdot Laina 5506 Osakeindeksiobligaatio Eurooppa Kestävä kehitys 5506 Sivu Lopulliset Ehdot Sijoituskohtaiset ehdot Osakeindeksiobligaatio Eurooppa Kestävä kehitys 5506 Tiedot kohde-etuudesta Tarjouksen ehdot

Lisätiedot

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on EUR/USD valuuttakurssi

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on EUR/USD valuuttakurssi SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on EUR/USD valuuttakurssi Erä A: 2.000.000 Long Turboa Erä B: 2.000.000 Short Turboa Viimeinen

Lisätiedot

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 54 warranttisarjaa

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 54 warranttisarjaa DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 54 warranttisarjaa 27.11.2018 Danske Bank A/S:llä on Irlannin keskuspankin 18.6.2018 hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite,

Lisätiedot

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE liittyen 10 000 000 kappaleeseen Suomessa liikkeeseen laskettavia myyntiwarrantteja, joiden kohde-etuutena on NOKIA OYJ:n osake Päättymispäivänä automaattisesti toteutettavat

Lisätiedot

SIJOITUSRISKIEN TARKASTELU 1/2 1

SIJOITUSRISKIEN TARKASTELU 1/2 1 Disclaimer This material has been prepared by Sunduka Oy, a Finnish limited liability company (the Company ), solely for the purpose of providing prospective investors with general financial and other

Lisätiedot

sama kuin liikkeeseenlaskijan muilla vakuudettomilla sitoumuksilla Nordea Pankki Suomi Oyj:n Structured Products -yksikkö

sama kuin liikkeeseenlaskijan muilla vakuudettomilla sitoumuksilla Nordea Pankki Suomi Oyj:n Structured Products -yksikkö Lainakohtaiset ehdot Nordea Pankki Suomi Oyj 11/2003 Erillisjoukkovelkakirjalaina Nordea Pankki Suomi Oyj:n joukkovelkakirjaohjelman lainakohtaiset ehdot Nämä lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä Nordea

Lisätiedot

Warranttikohtaiset ehdot 11/2003

Warranttikohtaiset ehdot 11/2003 Warranttikohtaiset ehdot 11/2003 Nämä warranttikohtaiset ehdot ovat osa :n 28.5.2003 päivättyä ja sen warranttiohjelmaa koskevaa listalleottoesitettä. Tämän warrantin liikkeeseenlaskun ehdot sisältyvät

Lisätiedot

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 48 warranttisarjaa 12.2.2015

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 48 warranttisarjaa 12.2.2015 DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 48 warranttisarjaa 12.2.2015 Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan 2.7.2014 hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite, jota on

Lisätiedot

OKON OSAKEINDEKSILAINA EUROOPPA IV/2006 LAINAKOHTAISET EHDOT

OKON OSAKEINDEKSILAINA EUROOPPA IV/2006 LAINAKOHTAISET EHDOT OKON OSAKEINDEKSILAINA EUROOPPA IV/2006 LAINAKOHTAISET EHDOT Nämä Lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä OKO Pankki Oyj:n 7.6.2006 päivätyn joukkovelkakirjaohjelman (Ohjelmaesite) Yleisten lainaehtojen

Lisätiedot

Lopulliset Ehdot lainalle 5081

Lopulliset Ehdot lainalle 5081 Jäljempänä esitetty on käännös Lainan ruotsinkielisistä Lopullisista Ehdoista. Käännöksen ja alkuperäisten ruotsinkielisten Lopullisten Ehtojen mahdollisten ristiriitaisuuksien osalta alkuperäinen teksti

Lisätiedot

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on DAX -indeksi

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on DAX -indeksi SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on DAX -indeksi Erä A: 2.000.000 Long Turboa Erä B: 2.000.000 Long Turboa Viimeinen kaupankäyntipäivä:

Lisätiedot

Lisätuottoa Bull- ja Bear-sertifikaateilla

Lisätuottoa Bull- ja Bear-sertifikaateilla Lisätuottoa Bull- ja Bear-sertifikaateilla Sisältö Commerzbank AG Bull & Bear perusteet Sertikaatin komponentit Esimerkkejä Vertailua muihin tuotteisiin Suojamekanismi Mahdollisuudet ja riskit 1 Commerzbank

Lisätiedot

Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite.

Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite. DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 85 warranttisarjaa 10.6.2011 Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan 12.5.2011 hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite. Danske

Lisätiedot

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 43 warranttisarjaa

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 43 warranttisarjaa DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 43 warranttisarjaa 16.3.2011 Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan hyväksymä ja 14.6.2010 julkistettu warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite,

Lisätiedot

Warrantit - vipua salkkuun

Warrantit - vipua salkkuun Warrantit - vipua salkkuun Warrantti on option kaltainen arvopaperisoitu sijoitusinstrumentti, joka antaa sijoittajalle mahdollisuuden hyötyä kohde-etuuden arvon muutoksista. Esittely Warrantti on option

Lisätiedot

OKON KORKO 13 III/2005 LAINAKOHTAISET EHDOT

OKON KORKO 13 III/2005 LAINAKOHTAISET EHDOT OKON KORKO 13 III/2005 LAINAKOHTAISET EHDOT Nämä Lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä :n 24.5.2005 päivätyn joukkovelkakirjaohjelman (Ohjelmaesite) Yleisten lainaehtojen kanssa tämän Lainan ehdot.

Lisätiedot

Oletko Bull, Bear vai Chicken?

Oletko Bull, Bear vai Chicken? www.handelsbanken.fi/bullbear Handelsbankenin bull & Bear -sertifikaatit Oletko Bull, Bear vai Chicken? Bull Valmiina hyökkäykseen sarvet ojossa uskoen markkinan nousuun. Mikäli olet oikeassa, saat nousun

Lisätiedot

Uusi tapa sijoittaa suomalaisiin osakkeisiin

Uusi tapa sijoittaa suomalaisiin osakkeisiin www.handelsbanken.fi/sertifikaatit KUPONKISERTIFIKAATTI SUOMI Uusi tapa sijoittaa suomalaisiin osakkeisiin VIIMEINEN MERKINTÄPÄIVÄ 9 HELMIKUUTA 2010 MARKKINATILANNE Globaalin talouden elpyminen jatkuu.

Lisätiedot

Sampo Pankki Oyj. Sama kuin liikkeeseenlaskijan muilla vakuudettomilla sitoumuksilla

Sampo Pankki Oyj. Sama kuin liikkeeseenlaskijan muilla vakuudettomilla sitoumuksilla DANSKE BANK INDEKSIBOOSTER 1802: RDX Booster Lainakohtaiset ehdot A. Sopimusehdot Nämä lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä 28.6.2012 päivättyyn ja 8.8.2012 täydennettyyn ohjelmaesitteeseen sisältyvien

Lisätiedot

OKON KERTYVÄ KORKO V/2005 LAINAKOHTAISET EHDOT

OKON KERTYVÄ KORKO V/2005 LAINAKOHTAISET EHDOT OKON KERTYVÄ KORKO V/2005 LAINAKOHTAISET EHDOT Nämä Lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä :n 24.5.2005 päivätyn ja 6.9.2005 päivitetyn joukkovelkakirjaohjelman (Ohjelmaesite) Yleisten lainaehtojen kanssa

Lisätiedot

Pääoman vapauttaminen muihin sijoituksiin johdannaisten avulla. Johannes Ankelo Equity Derivatives - Public Distribution

Pääoman vapauttaminen muihin sijoituksiin johdannaisten avulla. Johannes Ankelo Equity Derivatives - Public Distribution Pääoman vapauttaminen muihin sijoituksiin johdannaisten avulla Sisältö Commerzbank AG Markkinatakaajan rooli Vipuvaikutus Bull & Bear Mahdollisuudet ja riskit 1 Commerzbank AG Saksan toiseksi suurin pankki

Lisätiedot

Lopulliset Ehdot lainalle 5053

Lopulliset Ehdot lainalle 5053 Jäljempänä esitetty on käännös Lainan ruotsinkielisistä Lopullisista Ehdoista. Käännöksen ja alkuperäisten Lopullisten Ehtojen mahdollisten ristiriitaisuuksien osalta alkuperäinen teksti on ratkaiseva.

Lisätiedot

Sertifikaatti BULL USDX3 H

Sertifikaatti BULL USDX3 H Käännös Sertifikaatti BULL USDX3 H Kohteena: Yhdysvaltain dollari (USD) Noteerauspäivä: 2. syyskuuta 2014 Jäljempänä esitetty on käännös sertifikaatin ruotsinkielisistä Lopullisista Ehdoista. Käännöksen

Lisätiedot

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 39 warranttisarjaa

DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE. Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 39 warranttisarjaa DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 39 warranttisarjaa 8.8.2018 Danske Bank A/S:llä on Irlannin keskuspankin 18.6.2018 hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite, jota

Lisätiedot

KUPONKILAINA 3 INDEKSIÄ

KUPONKILAINA 3 INDEKSIÄ KUPONKILAINA 3 INDEKSIÄ - OMAISUUDENHOITO- Kuponkilaina 3 Indeksiä Kuponkilaina 3 Indeksiä on sijoitus, jonka tuotto ja pääoman takaisinmaksu määräytyvät kolmen osakeindeksin kehityksen perusteella. Sijoituksen

Lisätiedot

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on STORA ENSO OYJ:n osake

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on STORA ENSO OYJ:n osake SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin Turboihin, joiden kohde-etuutena on STORA ENSO OYJ:n osake Erä A: 2.000.000 Long Turboa Erä B: 2.000.000 Short Turboa Viimeinen

Lisätiedot

Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite.

Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite. DANSKE BANK A/S PÖRSSITIEDOTE Danske Bank A/S laskee liikkeeseen 45 warranttisarjaa 21.7.2011 Danske Bank A/S:llä on Finanssivalvonnan 12.5.2011 hyväksymä warrantti- ja sertifikaattiohjelmaesite. Danske

Lisätiedot

UPM Kymmene CLN

UPM Kymmene CLN UPM Kymmene CLN 30.1.2014 UPM Kymmene Credit Linked Note, Market Recovery Danske Bankin liikkeeseenlaskema Credit Linked Note tarjoaa mahdollisuuden hyötyä UPM Kymmenen ja Danske Bankin luottoriskihinnoittelusta

Lisätiedot

RBS Warrantit NOKIA DAX. SIP Nordic AB Alexander Tiainen Maaliskuu 2011

RBS Warrantit NOKIA DAX. SIP Nordic AB Alexander Tiainen Maaliskuu 2011 RBS Warrantit DAX NOKIA SIP Nordic AB Alexander Tiainen Maaliskuu 2011 RBS Warrantit Ensimmäiset warrantit Suomen markkinoille Kaksi kohde-etuutta kilpailukykyisillä ehdoilla ; DAX ja NOKIA Hyvät spreadit

Lisätiedot

DANSKE BANK DDBO 1084B: Osakeobligaatio Saksa Tuottohakuinen - Tilannekatsaus ISIN: FI

DANSKE BANK DDBO 1084B: Osakeobligaatio Saksa Tuottohakuinen - Tilannekatsaus ISIN: FI Tuotteen yleiset ehdot Sijoitusstrategia Pääomaturva Danske Bank Osakeobligaatio Saksa (Tuottohakuinen) -sijoitusobligaatioon sijoittava hyötyy kohde-etuutena olevan osakekorin mahdollisesta suotuisasta

Lisätiedot

Bull & Bear. sertifikaatit

Bull & Bear. sertifikaatit Bull & Bear sertifikaatit Markkinointimateriaali 07 / 2018 Bull & Bear - päivänsisäistä vipua Nordean pörssinoteeratut Bull- & Bear-sertifikaatit antavat mahdollisuuden sijoittaa osakkeisiin, osakeindekseihin

Lisätiedot

Nordea Pankki Suomi Oyj

Nordea Pankki Suomi Oyj Nordea Pankki Suomi Oyj 10/2004 Nordea Pankki Suomi Oyj:n joukkovelkakirjaohjelman lainakohtaiset ehdot Nämä lainakohtaiset ehdot muodostavat yhdessä Nordea Pankki Suomi Oyj:n 8.3.2004 päivätyn joukkovelkakirjaohjelman

Lisätiedot

Uuden Sukupolven Indeksituotteet. Nils Schalin Equity & Fund Linked Derivatives Nordea Markets - Stockholm 23.3.2010

Uuden Sukupolven Indeksituotteet. Nils Schalin Equity & Fund Linked Derivatives Nordea Markets - Stockholm 23.3.2010 Uuden Sukupolven Indeksituotteet Nils Schalin Equity & Fund Linked Derivatives Nordea Markets - Stockholm 23.3.2010 Uuden Sukupolven Indeksituotteet Indeksisijoittaminen Euroopassa Sijoittajien vaatimukset

Lisätiedot

Danske Bank DDBO 3007: AUTOCALL EURO STOXX 50. Tietoa lainasta: Lainan liikkeeseenlaskija: Danske Bank A/S Lainan ISIN-koodi: FI

Danske Bank DDBO 3007: AUTOCALL EURO STOXX 50. Tietoa lainasta: Lainan liikkeeseenlaskija: Danske Bank A/S Lainan ISIN-koodi: FI Danske Bank DDBO 3007: AUTOCALL EURO STOXX 50 Tietoa lainasta: Lainan liikkeeseenlaskija: Danske Bank A/S Lainan ISIN-koodi: FI4000097209 AUTOCALL EURO STOXX 50 Alkuvuoden hetkellisen heikkouden jälkeen

Lisätiedot

Viputuotteet yksityissijoittajan näkökulmasta. Pörssin avoimet ovet , Miikka Kuusi, Meklari

Viputuotteet yksityissijoittajan näkökulmasta. Pörssin avoimet ovet , Miikka Kuusi, Meklari Viputuotteet yksityissijoittajan näkökulmasta Pörssin avoimet ovet 31.8.2016, Miikka Kuusi, Meklari 1 Vastuunrajoitus Tämä esitys on yleisesitys. Sijoittajaa kehotetaan perehtymään tarkemmin materiaalissa

Lisätiedot

DANSKE BANK DDBO 1079B: Osakeobligaatio Eurooppa II Tuottohakuinen - Tilannekatsaus ISIN: FI

DANSKE BANK DDBO 1079B: Osakeobligaatio Eurooppa II Tuottohakuinen - Tilannekatsaus ISIN: FI Tuotteen yleiset ehdot Sijoitusstrategia Pääomaturva Danske Bank Osakeobligaatio Eurooppa II (Tuottohakuinen) -sijoitusobligaatioon sijoittava hyötyy kohde-etuutena olevan osakekorin mahdollisesta suotuisasta

Lisätiedot

Aktiivinen pörssikauppa Mini-futuureilla

Aktiivinen pörssikauppa Mini-futuureilla RBS MINI-FUTUURIT, WARRANTIT, OPEN END SERTIFIKAATIT Aktiivinen pörssikauppa Mini-futuureilla Mika Raukko, SIP Nordic Oy www.aktiiviporssikauppa.com Agenda Mini-futuurit Mikä on Mini-futuuri? Kohde-etuudet

Lisätiedot

Danske Bank Eurozone Recovery 2016. Tietoa lainasta: Lainan liikkeeseenlaskija: Danske Bank A/S. Lainan ISIN-koodi: NO0010671761

Danske Bank Eurozone Recovery 2016. Tietoa lainasta: Lainan liikkeeseenlaskija: Danske Bank A/S. Lainan ISIN-koodi: NO0010671761 Danske Bank Eurozone Recovery 2016 Tietoa lainasta: Lainan liikkeeseenlaskija: Danske Bank A/S. Lainan ISIN-koodi: NO0010671761 Danske Bank Eurozone Recovery 2016 Noin kolmevuotinen Norjan kruunumääräinen

Lisätiedot

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin warrantteihin, joiden kohde-etuutena on NOKIA OYJ:n osake

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE. liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin warrantteihin, joiden kohde-etuutena on NOKIA OYJ:n osake SOCIÉTÉ GÉNÉRALE HINNOITTELULIITE liittyen Suomessa liikkeeseen laskettaviin warrantteihin, joiden kohde-etuutena on NOKIA OYJ:n osake Erä A: 5.000.000 ostowarranttia Erä B: 5.000.000 ostowarranttia Viimeinen

Lisätiedot

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE LISTALLEOTTOESITTEEN PERUSOSAN TÄYDENNYSOSA TEKNISET EHDOT WARRANTEILLE, JOIDEN KOHDE-ETUUTENA ON VALUUTTAKURSSI

SOCIÉTÉ GÉNÉRALE LISTALLEOTTOESITTEEN PERUSOSAN TÄYDENNYSOSA TEKNISET EHDOT WARRANTEILLE, JOIDEN KOHDE-ETUUTENA ON VALUUTTAKURSSI SOCIÉTÉ GÉNÉRALE LISTALLEOTTOESITTEEN PERUSOSAN TÄYDENNYSOSA TEKNISET EHDOT WARRANTEILLE, JOIDEN KOHDE-ETUUTENA ON VALUUTTAKURSSI Tämä Listalleottoesitteen perusosan täydennysosa ( Täydennysosa ) täydentää

Lisätiedot