Kaupunginkanslia: Maahanmuuttajajärjestöjen kehittämisavustus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kaupunginkanslia: Maahanmuuttajajärjestöjen kehittämisavustus"

Transkriptio

1 Kaupunginkanslia: Maahanmuuttajajärjestöjen kehittämisavustus Jos olette tehnyt hakemuksen aikaisemmin, löydätte vanhan hakemuksenne kirjoittamalla rekisterinumeronne tai y-tunnuksenne. Jos olette uusi hakija, laittakaa rasti ruutuun ja valitkaa Uusi käyttäjä tai ei rekisterinumeroa/y-tunnusta Perustietojen (kuten esimerkiksi yhdistyksenne nimi) muutoksista viesti Kaupunginkansliaan avustuksista vastaavalle erityissuunnittelijalle. Valitse vuosi, jolle avustusta haetaan, eli Jos yhdistyksesi on hakenut aiemmin avustusta Helsingin kaupungilta, yhdistyksen perustiedot ovat järjestelmässä valmiina. Ne tulevat näkyviin, kun kirjoitat kenttiin yhdistyksen rekisterinumeron ja Y-tunnuksen. Jos haet avustusta ensimmäistä kertaa tai yhdistykselläsi ei ole rekisterinumeroa tai Y- tunnusta, lisää rasti ruutuun. Kirjoita Yhteisön virallinen nimi -kohtaan yhdistyksesi koko nimi (esimerkiksi Suomen järjestöjen liitto ry) Kirjoita yhdistyksen virallinen lyhenne (esimerkiksi: SJLi ry). Jos yhdistyksellä ei ole virallista lyhennettä, jätä kenttä tyhjäksi. Kirjoita kenttään yhdistyksen virallinen rekisteröimispäivä. Kirjoita kenttään yhdistyksen virallinen perustamisvuosi. Voit tarkistaa rekisteröimispäivän ja perustamisvuoden esimerkiksi Patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta yhdistysrekisteristä:

2 Kirjoita kotipaikan kohdalle yhdistyksen virallinen kotikaupunki. Kirjoita kenttään yhdistyksen virallisten verkkosivujen osoite. (Jos järjestöllä on sivut.) Kirjoita kenttiin yhdistyksen käytössä oleva osoite. Jos yhdistyksellä ei ole postiosoitetta, kirjoita kenttään yhteyshenkilön osoite. Merkitse yhteyshenkilöksi henkilö, joka vastaa avustushakemuksesta. Hakemusta koskeva posti lähetetään yhteyshenkilölle. Kirjoita sähköpostiosoite, johon haluat yhteydenotot. HUOM! Merkitse sähköposti, joka on käytössä koko hakuvuoden ajan (esimerkiksi: yhdistyksesi yleinen sähköpostiosoite)! Tässä kohdassa voit liittää hakemukseen myös muita henkilöitä virallisen yhteyshenkilön lisäksi.

3 Voit valita kenttään yhdistyksen tilinumeron tai kirjoittaa kenttään uuden tilinumeron. Tilinumero täytyy antaa aina IBAN-muodossa. Näet tilin IBAN-osoitteen esimerkiksi verkkopankistasi. Jos lisäät uuden tilinumeron, sinun pitää toimittaa myös kopio tiliotteesta tai ilmoitus tilinomistajasta. Saat ilmoituksen pankista. Liitä ilmoitus tai tiliote hakemukseen sivulla 4 kohdassa Lisätiedot ja liitteet. Kun tallennat luonnoksen, hakemus jää järjestelmään luonnoksena. Voit jatkaa hakemuksen täyttämistä myöhemmin. Poistu-painikkeesta poistut järjestelmästä. HUOM! Jos et ole tallentanut luonnosta, hakemukseen merkityt tiedot tuhoutuvat. Kun painat Seuraava sivu -painiketta, pääset jatkamaan hakemuksen täyttämistä.

4 Kirjoita kenttään lyhyt kuvaus yhdistyksesi toiminnasta. Kirjoita myös, mitä aloja yhdistyksen toiminta koskee (Esimerkiksi: Yhdistys on kattojärjestö kaikille Suomen järjestöille.sen tarkoitus on tukea järjestöjä toimintansa kehittämisessä. Toiminnan aloja ovat kotoutumisen tukeminen, järjestötoimijoiden koulutus ja tapahtumien järjestäminen.) Liiketoiminta on toimintaa, jolla tavoitellaan taloudellista voittoa tai ylläpidetään yhdistyksen toimintaa (esimerkiksi myynti). Ilmoita jäsenmäärä ja jäsenmaksut edeltävän vuoden mukaan. Jos haet avustusta vuodelle 2017, ilmoita jäsenmäärä ja kerätyt jäsenmaksut vuoden 2016 mukaan. Henkilöjäsenillä tarkoitetaan yhdistyksen jäseninä olevien yksityisten ihmisten määrää. Merkitse määrä, kuinka moni yhdistyksen henkilöjäsenistä on helsinkiläisiä. Yhteisöjäsenellä tarkoitetaan esimerkiksi yhdistystä tai yritystä, joka on yhdistyksesi jäsen. Merkitse määrä, kuinka moni yhdistyksen yhteisöjäsenistä on helsinkiläisiä. Merkitse määrä, kuinka moni yhdistyksen kaikista jäsenistä on muunkielisiä (eli EI kuin suomen-, ruotsin-, saamen-, romanin- tai viittomakielisiä). Alayhdistyksellä tarkoitetaan hakijayhdistyksen alaista toista yhdistystä, esimerkiksi järjestön jäsenyhdistystä. Merkitse määrä, kuinka monta ihmistä alayhdistyksessä on jäseninä (määrä). Merkitse määrä, kuinka moni alayhdistyksen henkilöjäsenistä on helsinkiläisiä (määrä). Yhteisöjäsenellä tarkoitetaan esimerkiksi yhdistystä tai yritystä, joka on yhdistyksesi alayhdistyksen jäsen. Alayhdistyksen Merkitse määrä, kuinka moni alayhdistyksen yhteisöjäsenistä on helsinkiläisiä. Merkitse määrä, kuinka moni alayhdistysten kaikista jäsenistä on muunkielisiä (eli EI suomen-, ruotsin-, saamen-, romanintai viittomakielisiä).

5 Merkitse, kuinka suuri on henkilöjäsenen jäsenmaksu. Jos jäsenmaksua ei ole, merkitse 0. Merkitse, kuinka suuri on yhteisöjäsenen jäsenmaksu (eli esimerkiksi toisen yhdistyksen tai yrityksen). Jos jäsenmaksua ei ole, merkitse 0.

6 Valitse avustuslajiksi kehittämisavustus. Saat valikon esiin painamalla nuolta valikon oikeassa reunassa. Kirjoita hakemasi summa Euroa-kenttään. Poista-painikkeella voit poistaa summan kentästä. HUOM! Kehittämisavustusta voi hakea vain yhdessä osassa. Et siis tarvitse Lisää uusi -painiketta. Kun painat Laske-painiketta, näet hakemasi avustuksen summan Kuvaile tässä kaikki se toiminta, johon haet avustusta (esimerkiksi verkkosivujen teko, jäsenistön järjestökoulutus tai muu toiminta). Kerro, mitä yhdistys haluaa saavuttaa toiminnalla, johon haetaan rahaa (esimerkiksi viestinnän kehittäminen verkkosivujen avulla, järjestötoiminnan osaamisen lisääminen koulutuksella). Merkitse tähän numeroina, kuinka monta henkilöä osallistuu toimintaan, johon haet avustusta. Jos et tiedä tarkkaa määrää, merkitse arvio määrästä. Merkitse, kenelle rahoitettavasta toiminnasta on hyötyä. Merkitse numeroina, kuinka monelle toiminnasta on hyötyä. Kerro, millä tavalla rahoitettava toiminta on hyödyksi yhdistykselle ja millä tavalla se vahvistaa yhdistyksen toimintaa (esimerkiksi: jäsenistön koulutus lisää osaamista järjestötoiminnassa).

7 Merkitse tähän kohtaan kaikki muut avustukset, joita yhdistyksesi on saanut aikaisemmin (esimerkiksi RAY:n avustus). Valitse valikosta aikaisemman avustuksen myöntäjä. Saat valikon auki oikealla olevasta nuolesta. Merkitse tähän viranomainen, jos avustuksen on myöntänyt jokin viranomainen (esimerkiksi opetus- ja kulttuuriministeriö). Merkitse vuosi, jolloin yhdistyksesi sai avustuksen. Merkitse avustuksen koko summa. Merkitse, mihin tarkoitukseen yhdistys sai avustuksen (esimerkiksi yhdistyksen juhlaseminaarin järjestäminen tai yhdistyksen viestinnän kehittäminen). Poista-painike tyhjentää tiedot. Jos yhdistyksesi on saanut useita avustuksia, voit kertoa muista avustuksista painamalla Lisää uusi -painiketta. Merkitse tähän kohtaan kaikki muut edut, joita yhdistyksesi on saanut kaupungilta (esimerkiksi tilat, lainat ja takaukset). HUOM! Tässä ei tarkoiteta aikaisempaa rahallista avustusta. Jos yhdistyksesi on saanut kaupungilta käyttöön tilat, merkitse tähän tilojen neliömäärä sekä kuinka paljon maksatte tilasta vuokraa. Merkitse tähän, jos yhdistyksesi on saanut kaupungilta lainan tai takauksen lainalle. Jos yhdistys on saanut lainan, merkitse lainan - laina-aika - korkoprosentti - mihin laina on myönnetty. Jos yhdistys on saanut takauksen, merkitse takauksen - arvo (rahallinen määrä) - mihin takaus on myönnetty

8 Tähän voit kirjoittaa vapaasti lisätietoja, jotka eivät tule esiin muissa hakemuksen kohdissa. Tässä on selostettu, kuinka hakemukseen voi lisätä liitteitä. HUOM! Liitetiedoston maksimikoko on 20 Mt. Kun liität liitteitä, katso, että liitteen nimi kuvaa sen sisältöä (esimerkiksi Toimintakertomus, Tase jne.) Jokaiseen kohtaan liitteen voi toimittaa myöhemmin postitse, sähköpostilla tai asiointitilin kautta. Liitteiden pitää kuitenkin olla perillä pääasiallisesti hakemuksen määräaikaan mennessä. Toimintasuunnitelma ja talousarvio kuvaavat toimintaa tulevalla kaudella (2017). Liitä tähän yhdistyksesi toimintasuunnitelma siltä vuodelta, jolle haet avustusta (eli 2017). Toimintasuunnitelman pitää kuvata yhdistyksen suunniteltua toimintaa ja rakenteita. Apua toimintasuunnitelman tekemiseen löydät esimerkiksi osoitteesta: jat/toimintasuunnitelma/ Liitä hakemukseen yhdistyksen talousarvio sille vuodelle, jolle haette avustusta (eli 2017). Talousarvio on suunnitelma yhdistyksen rahoituksesta ja rahojen käytöstä toimikauden aikana (yleensä 1 vuosi). Talousarvioon merkitään siis kaikki menot ja tulot, joita toimikauden aikana arvioidaan tulevan.

9 Tuloslaskelma, tase ja toimintakertomus kuvaavat toimintaa menneellä kaudella (2016). Liitä tähän kohtaan vahvistettu tuloslaskelma ja tase edelliseltä tilikaudelta. Tuloslaskelmasta käyvät ilmi tilikauden tulot ja menot. Taseesta näkyvät yhdistyksen omaisuus ja velat. Saat asiakirjat henkilöltä, joka on hoitanut yhdistyksen kirjanpidon. Toimintakertomus kuvaa yhdistyksen toimintaa edellisen kauden ajalta (2016). Hyvässä toimintakertomuksessa on kuvattu vuoden toiminta tarkasti. Siihen on merkitty tapahtumat, jotka yhdistys on järjestänyt ja joihin yhdistys on osallistunut, sekä joskus myös osallistujien määrät. Tilintarkastuskertomuksen saa tilintarkastajalta. Tilintarkastajan pitää antaa yhdistykselle päivätty ja allekirjoitettu tilintarkastuskertomus edelliseltä tilikaudelta. Kertomuksessa tulee olla lausunto, että tilinpäätöksessä ja toimintakertomuksessa on annettu vaaditut tiedot yhteisön toiminnasta ja taloudesta. Jos haet avustusta ensimmäistä kertaa tai yhdistyksen pankkiyhteystiedot ovat muuttuneet, ilmoita tilinomistajan tiedot. (Pankkiyhteys ilmoitetaan lomakkeen ensimmäisellä sivulla 1/4 perustiedot.) Jos olet hakenut avustusta aikaisemmin ja pankkiyhteystiedot eivät ole muuttuneet, jätä tämä kohta tyhjäksi. Jos haet avustusta ensimmäistä kertaa tai jos yhdistyksen säännöt ovat muuttuneet, liitä tähän yhdistyksen säännöt. Jos olet hakenut avustusta aikaisemmin ja yhdistyksen säännöt eivät ole muuttuneet, jätä tämä kohta tyhjäksi.

10 Liitä tähän pöytäkirja yhdistyksen vuosikokouksesta. Tässä voit liittää hakemukseen lisää liitteitä, jotka tukevat hakemusta. HUOM! Paina Liitä tiedostot -painiketta, ennen kuin poistut sivulta tai lähetät hakemuksen. Muuten liitteet eivät tule osaksi hakemusta!

11 Merkitse rasti ruutuun ennen tietojen lähettämistä. Tällä vahvistat, että antamasi tiedot ovat oikeita. Voit tallentaa hakemuksesi luonnoksena Tallenna luonnos -painikkeesta. HUOM! Liitteet eivät tallennu luonnoksen mukana, vaan ne pitää liittää ennen lähettämistä! Lähetä lomake Lähetä-painikkeesta! Linkkejä ja ohjeita Yhdistystoimintaan yleisesti sekä useimpien tarvittavien liitteiden tekemiseen: Talousarvion tekemiseen: Tuloslaskelman ja taseen tekemiseen: Mallipohjia asiakirjojen laatimiseen:

12

OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2020 YLEISAVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN

OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2020 YLEISAVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN HELSINGIN KAUPUNKI 1 (19) OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2020 YLEISAVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN Täydentää Helsingin kaupungin sähköisen asioinnin ohjetta, joka löytyy täältä:

Lisätiedot

OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2019 YLEISAVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN

OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2019 YLEISAVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN HELSINGIN KAUPUNKI 1 (21) OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2019 YLEISAVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN Täydentää Helsingin kaupungin sähköisen asioinnin ohjetta, joka löytyy täältä:

Lisätiedot

OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2017 TOIMINTA-AVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN

OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2017 TOIMINTA-AVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN HELSINGIN KAUPUNKI 1 (10) OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2017 TOIMINTA-AVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN Täydentää Helsingin kaupungin sähköisen asioinnin ohjetta, joka löytyy täältä:

Lisätiedot

AVUSTUSHAKEMUS 1 (6) Yhteisöt Viranomainen, jolle osoitetaan Päivämäärä Vuodelle

AVUSTUSHAKEMUS 1 (6) Yhteisöt Viranomainen, jolle osoitetaan Päivämäärä Vuodelle AVUSTUSHAKEMUS 1 (6) Viranomainen, jolle osoitetaan Päivämäärä Vuodelle Tutustukaa ennen hakemuslomakkeen täyttämistä sen täyttöohjeeseen lomakkeen sivuilla 5-6, sekä hakemuslomakkeen sivulla 4 mainittuihin

Lisätiedot

HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Opetustoimi: suomenkielisen työväenopiston johtokunta: yleisa...

HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Opetustoimi: suomenkielisen työväenopiston johtokunta: yleisa... HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Opetustoimi: suomenkielisen työväenopiston johtokunta: yleisa... Esitysvalmistelussa 13.9.2012 91 681 Saapunut 13.9.2012 11:07:29 Päivitetty 10.12.2012 15:15:53 Muutostiedot

Lisätiedot

Anomusasiaa hoitavan henkilön tiedot

Anomusasiaa hoitavan henkilön tiedot Tervetuloa hakemaan AYY:n toiminta-avustusta Tällä lomakkeella haet toiminta-avustusta Aalto-yliopiston ylioppilaskunnalta. Hakukierros on avoinna 1. maaliskuuta - 1. huhtikuuta ja hakemusten tulokset

Lisätiedot

HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus

HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus Vastaanotettu 314 204 19.11.2015 Saapunut 19.11.2015 15:50:26 Päivitetty Muutostiedot Hakijan perustiedot Vuodelle (*): Rekisterinumero

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 1 (6) Yhteisöt Viranomainen, jolle osoitetaan Päivämäärä Vuodelle

HELSINGIN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 1 (6) Yhteisöt Viranomainen, jolle osoitetaan Päivämäärä Vuodelle HELSINGIN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 1 (6) Viranomainen, jolle osoitetaan Päivämäärä Vuodelle Tutustukaa ennen hakemuslomakkeen täyttämistä sen täyttöohjeeseen lomakkeen sivuilla 5-6, sekä hakemuslomakkeen

Lisätiedot

HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus

HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus Saapunut Päivitetty Muutostiedot Hakijan perustiedot Uusi hakija TAI ei rekisterinumeroa/ Y-tunnusta Osoite Yhteydenotto Toimihenkilöt

Lisätiedot

1 (5) Työllisyysavustus

1 (5) Työllisyysavustus 1 (5) Työllisyysavustus Tutustukaa tähän hakuohjeeseen ennen kuin aloitatte hakemuslomakkeen täyttämisen. Varatkaa valmiiksi pakolliset liitteet esimerkiksi kovalevylle tai muistitikulle tallennettuina.

Lisätiedot

HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus

HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus Esitysvalmistelussa 539 743 30.12.2015 Saapunut 30.12.2015 13:36:46 Päivitetty Muutostiedot Hakijan perustiedot Vuodelle (*): Rekisterinumero

Lisätiedot

HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus

HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus Esitysvalmistelussa 1 122 698 2.11.2017 Saapunut 2.11.2017 20:22:27 Päivitetty Muutostiedot Hakijan perustiedot Vuodelle (*): Rekisterinumero

Lisätiedot

Järjestöavustushakemus

Järjestöavustushakemus Järjestöavustushakemus 1 (5) Nro Tutustu hyvinvointilautakunnan lausuntoon Oulun kaupungin avustusten myöntämisen yleisperiaatteista (Hyveltk 26.1.2017 5) ennen hakemuksen täyttämistä. Avustushakemus vuodelle

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE Yhdistystilin luominen/rekisteröityminen Avustushakemukset

KÄYTTÖOHJE Yhdistystilin luominen/rekisteröityminen Avustushakemukset KÄYTTÖOHJE Yhdistystilin luominen/rekisteröityminen Avustushakemukset Huomioithan, että yhdistyksen nimenkirjoittajan on ensimmäisellä kerralla tunnistauduttava henk.koht. verkkopankki- tai mobiilivarmenteella

Lisätiedot

Hakemus Kulttuuri- ja nuorisotoiminnan toiminta-avustus yhdistykselle Toimintavuosi 2017

Hakemus Kulttuuri- ja nuorisotoiminnan toiminta-avustus yhdistykselle Toimintavuosi 2017 Janakkalan kunta Juttilantie 1, 14200 Turenki puh. (03) 68 011 fax (03) 680 1209 kirjaamo@janakkala.fi www.janakkala.fi Hakemus Kulttuuri- ja nuorisotoiminnan toiminta-avustus yhdistykselle Toimintavuosi

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 1 (4)

HELSINGIN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 1 (4) HELSINGIN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 1 (4) Yhdistyksen nimi vuodelle Rekisterinumero Y-tunnus Nuorisoyhdistys Yhdistyksen jakeluosoite Nuorten toimintaryhmä Postinumero ja -toimipaikka Tilinumero Tilinhaltija

Lisätiedot

Hakemus kunnan avustus järjestölle/yhdistykselle/ryhmälle Toimintavuosi 2017

Hakemus kunnan avustus järjestölle/yhdistykselle/ryhmälle Toimintavuosi 2017 Janakkalan kunta Juttilantie 1, 14200 Turenki puh. (03) 68 011 tai (019) 75 801 fax (03) 680 1209 tai (019) 758 0209 kirjaamo@janakkala.fi www.janakkala.fi Hakemus kunnan avustus järjestölle/yhdistykselle/ryhmälle

Lisätiedot

Järjestöavustushakemus

Järjestöavustushakemus 1 (5) Nro Tutustu hyvinvointilautakunnan lausuntoon n kaupungin avustusten myöntämisen yleisperiaatteista (Hyveltk 26.1.2017 5) ennen hakemuksen täyttämistä. 1. Hakijan tiedot (Yhdistysrekisterin mukaisesti)

Lisätiedot

HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus

HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus Avustusvalmistelussa 29.12.2014 223 751 Saapunut 29.12.2014 16:55:16 Päivitetty Muutostiedot Hakijan perustiedot Vuodelle (*): Rekisterinumero

Lisätiedot

Sähköisen asiointipalvelun käyttö Vuoden 2017 toiminta-avustushakemuksen täyttäminen

Sähköisen asiointipalvelun käyttö Vuoden 2017 toiminta-avustushakemuksen täyttäminen 1 KÄYTTÖOHJE Sähköisen asiointipalvelun käyttö Vuoden 2017 toiminta-avustushakemuksen täyttäminen. 1. KIRJAUTUMINEN Mene sähköisen asioinnin sivustolle: https://pirkkala.ktasiointi.fi/hta/ Kirjaudu sisään

Lisätiedot

TOIMINTA-AVUSTUSHAKEMUS 1 (9) KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOI- MINNAN JÄRJESTÄJILLE Viranomainen, jolle osoitetaan Päivämäärä Vuodelle

TOIMINTA-AVUSTUSHAKEMUS 1 (9) KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄTOI- MINNAN JÄRJESTÄJILLE Viranomainen, jolle osoitetaan Päivämäärä Vuodelle TOIMINTA-AVUSTUSHAKEMUS 1 (9) Viranomainen, jolle osoitetaan Päivämäärä Vuodelle Tutustukaa ennen hakemuslomakkeen täyttämistä sen täyttöohjeeseen lomakkeen sivuilla 8-9, sekä hakemuslomakkeen sivulla

Lisätiedot

Kunnan avustus rekisteröidyille järjestöille/yhdistyksille/seuroille 07500 Askola Toimintavuosi Puh. (019) 529 100/vaihde www.askola.

Kunnan avustus rekisteröidyille järjestöille/yhdistyksille/seuroille 07500 Askola Toimintavuosi Puh. (019) 529 100/vaihde www.askola. Askolan kunta HAKEMUS Askolantie 30 Kunnan avustus rekisteröidyille järjestöille/yhdistyksille/seuroille 07500 Askola Toimintavuosi Puh. (019) 529 100/vaihde www.askola.fi Kulttuuripalvelut Liikuntapalvelut

Lisätiedot

SEURAVERKKO TULEE! Ota koppi!

SEURAVERKKO TULEE! Ota koppi! SEURAVERKKO TULEE! Ota koppi! Seuratoiminta on suomalaisen liikunnan ja urheilun kulmakivi Päätehtävämme on tuottaa urheilijoita sekä aktivoida liikkumaan. Miten tätä päätehtävää voidaan tukea? Sama tuska

Lisätiedot

SÄHKÖINEN AVUSTUSTEN HAKU VANTAALLA

SÄHKÖINEN AVUSTUSTEN HAKU VANTAALLA SÄHKÖINEN AVUSTUSTEN HAKU VANTAALLA 21.01.2019 Tämä ohjedokumentti kertoo, miten sähköisiä avustushakemuksia haetaan Oma Vantaa - palvelussa. Ohje koskee yhdistyksiä, työ- ja toimintaryhmiä, yrityksiä

Lisätiedot

TUUSULAN SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Yhdistyksen vuosiavustushakemus 2017 ja avustussääntö. Sosiaali- ja terveysalan järjestöt ja yhdistykset

TUUSULAN SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Yhdistyksen vuosiavustushakemus 2017 ja avustussääntö. Sosiaali- ja terveysalan järjestöt ja yhdistykset TUUSULAN SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Yhdistyksen vuosiavustushakemus 2017 ja avustussääntö Sosiaali- ja terveysalan järjestöt ja yhdistykset Tuusulan sosiaali- ja terveyslautakunta PL 60 04301 Tuusula

Lisätiedot

3 Opiskelijakunnan alayhdistyksille ja projekteille myöntämät avustukset

3 Opiskelijakunnan alayhdistyksille ja projekteille myöntämät avustukset Sivu 1 / 5 ALAYHDISTYKSET 1 Soveltamisala Tätä sääntöä sovelletaan Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan alayhdistyksiin. Alayhdistys voi olla ainejärjestö tai kerho. Tätä sääntöä sovelletaan

Lisätiedot

Hl 16/

Hl 16/ HELSINGIN KAUPUNGIN KIRJAAMO HELSINGFORS STADS REGISTRATORSK Saapunut/lnkommit O 8. 05, 2014 Helsingin Kaupunginhallitus PL 10, Pohjoisesplanadi 11-13 0099 Helsingin kaupunki Hl 16/2014 08.05.2014 Dnro/Dnr

Lisätiedot

Suomen Keskusta r.p., ruotsiksi Centern i Finland r.p.:n kunnallisjärjestö

Suomen Keskusta r.p., ruotsiksi Centern i Finland r.p.:n kunnallisjärjestö Suomen Keskusta r.p., ruotsiksi Centern i Finland r.p.:n kunnallisjärjestö Aloitustunnus Vaihtoehdot oikeus lähettää kunnallisjärjestön kokouksiin niin monta äänivaltaista edustajaa, kuin sillä on erääntyneet

Lisätiedot

LUKU I YHDISTYSASEMA

LUKU I YHDISTYSASEMA 1 Yleistä LUKU I YHDISTYSASEMA Tässä ohjesäännössä esitetyt oikeudet ja velvollisuudet koskevat sellaisia yhdistyksiä, joille Tamy on myöntänyt Tamyn piirissä toimivan yhdistyksen aseman. Yhdistysaseman

Lisätiedot

LUKU I YHDISTYSASEMA

LUKU I YHDISTYSASEMA 1/8 1 Yleistä LUKU I YHDISTYSASEMA Tässä ohjesäännössä esitetyt oikeudet ja velvollisuudet koskevat sellaisia yhdistyksiä, joille Tamy on myöntänyt Tamyn piirissä toimivan yhdistyksen aseman. Yhdistysaseman

Lisätiedot

VUOSIAVUSTUSHAKEMUS 2015 Palautus 31.3.2015. 1. Hakija Seura / Yhdistys: Rekist.vuosi Osoite: Internet kotisivut: Avustusta haetaan vuodelle 2015

VUOSIAVUSTUSHAKEMUS 2015 Palautus 31.3.2015. 1. Hakija Seura / Yhdistys: Rekist.vuosi Osoite: Internet kotisivut: Avustusta haetaan vuodelle 2015 VUOSIAVUSTUSHAKEMUS 2015 Palautus 31.3.2015 Kulttuuri- ja Vapaa-aikalautakunta klo15.00 mennessä. Avustusta haetaan (rasti): Liikuntaan Nuorisotyöhön 1. Hakija Seura / Yhdistys: Rekist.vuosi Osoite: Internet

Lisätiedot

Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle

Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle Opas työnantajan verkkoasiointiin www.kela.fi/tyonantajat 8.0.08 Työnantaja/Näin haet vanhempainpäivärahaa Sisällys Kirjautuminen ja tunnistautuminen

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNNAN LIIKUNTALAUTAKUNNAN AVUSTUSSÄÄNTÖ AVUSTUKSEN MÄÄRITTELY

NURMIJÄRVEN KUNNAN LIIKUNTALAUTAKUNNAN AVUSTUSSÄÄNTÖ AVUSTUKSEN MÄÄRITTELY NURMIJÄRVEN KUNNAN LIIKUNTALAUTAKUNNAN AVUSTUSSÄÄNTÖ AVUSTUKSEN MÄÄRITTELY 1 Nurmijärven kunnan liikuntalautakunta jakaa vuosittain lautakunnan johtosäännön 4 :n 2. kohdan mukaisesti avustuksia paikallisen

Lisätiedot

KULTA2-JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖOPAS Liikunta-, kulttuuri-, nuoriso-, hyvinvointiavustukset

KULTA2-JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖOPAS Liikunta-, kulttuuri-, nuoriso-, hyvinvointiavustukset KULTA2-JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖOPAS Liikunta-, kulttuuri-, nuoriso-, hyvinvointiavustukset Sisällysluettelo: 1. Sisällysluettelo s. 1 2. Kulta2-järjestelmän käyttäminen ensimmäistä kertaa s. 2-3 3. Kirjautuminen

Lisätiedot

Sähköisen avustushakemuksen tekeminen miunpalvelut.fi -palvelussa päivitetty 4/2019

Sähköisen avustushakemuksen tekeminen miunpalvelut.fi -palvelussa päivitetty 4/2019 Sähköisen avustushakemuksen tekeminen miunpalvelut.fi -palvelussa päivitetty 4/2019 www.nurmes.fi 28.11.2013 Nurmeksen kaupunki tukee yhdistyksiä toiminta-avustuksella, joka on tarkoitettu järjestöjen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Nuorisolautakunta Kepo/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Nuorisolautakunta Kepo/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2013 1 (5) 69 Yleisavustusten jakaminen vuoden 2013 määrärahasta HEL 2012-017426 T 02 05 01 00 Päätös Lautakunta päätti 1. myöntää yleisavustusta liitteen mukaisesti helsinkiläisille

Lisätiedot

VUOSIAVUSTUSHAKEMUS vuodelle 2011 Palautus 31.3 2011 klo 15.00 Kulttuuri- ja Vapaa-aikalautakunta PL 50, 36201 Kangasala

VUOSIAVUSTUSHAKEMUS vuodelle 2011 Palautus 31.3 2011 klo 15.00 Kulttuuri- ja Vapaa-aikalautakunta PL 50, 36201 Kangasala VUOSIAVUSTUSHAKEMUS vuodelle 2011 Palautus 31.3 2011 klo 15.00 Kulttuuri- ja Vapaa-aikalautakunta mennessä. PL 50, 36201 Kangasala Avustusta haetaan (rasti): Liikuntaan Nuorisotyöhön 1. Hakija Seura /

Lisätiedot

yhdistysten yhteenliittymät täyttävät myös tämän lomakkeen

yhdistysten yhteenliittymät täyttävät myös tämän lomakkeen HAKULOMAKE 1 (9) YHDISTYSTEN JA USKONNOLLISTEN YHDYSKUNTIEN 1 HAKULOMAKE ETNISTEN SUHTEIDEN NEUVOTTELUKUNTAAN (ETNO) Täytettävät lomakkeet Lomake 1 (sivut 3-7) Lomake 2 (sivu 8) kaikki hakijat täyttävät

Lisätiedot

OHJE. Nuorisoavustusten hakeminen sähköisesti nuortenjoensuu.fi sivuston kautta. Joensuun kaupunki Nuorisopalvelut JP Mattila

OHJE. Nuorisoavustusten hakeminen sähköisesti nuortenjoensuu.fi sivuston kautta. Joensuun kaupunki Nuorisopalvelut JP Mattila OHJE Nuorisoavustusten hakeminen sähköisesti nuortenjoensuu.fi sivuston kautta Joensuun kaupunki Nuorisopalvelut JP Mattila Yleistä Nuorisopalveluiden avustukset haetaan sähköisesti www.nuortenjoensuu.fi

Lisätiedot

SÄHKÖISEN APURAHAHAKEMUKSEN TÄYTTÖOHJEISTUS

SÄHKÖISEN APURAHAHAKEMUKSEN TÄYTTÖOHJEISTUS SÄHKÖISEN APURAHAHAKEMUKSEN TÄYTTÖOHJEISTUS SYKSY 2017 Ennen kuin aloitat lomakkeen täyttämisen, ota seuraavat tiedot jo valmiiksi esiin: pankkitilinumero (IBAN-muodossa ilman välilyöntejä) lista viimeisimmistä

Lisätiedot

STS Uuden Tapahtuma-dokumentin teko

STS Uuden Tapahtuma-dokumentin teko STS Uuden Tapahtuma-dokumentin teko Valitse vasemmasta reunasta kohta Sisällöt. Sisällöt-näkymä Valitse painike Lisää uusi Tapahtuma 1 Valitse kieleksi Suomi Välilehti 1. Perustiedot Musta reunus kieliversioneliön

Lisätiedot

Ohjeita Liittokaistan käyttöön

Ohjeita Liittokaistan käyttöön Luonnontieteiden akateemisten liitto - Akademiska naturvetarförbundet LAL ry:n jäsenyhdistys (Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry, ruotsiksi Natur-, miljöoch skogsvetareförbundet

Lisätiedot

Hakulomakkeen täyttöohjeet

Hakulomakkeen täyttöohjeet Hakulomakkeen täyttöohjeet - tekninen ohjeistus kansalliskomiteoiden hakemustietokannan käyttöön (1.10.2014) 1 Mene selaimellasi osoitteeseen https://pro.tsv.fi/juva/taj_hakemus/index.php ja KIRJAUDU sisään

Lisätiedot

Nastolan aluejohtokunnan projektiavustusten toimintaperiaatteet ja hakuohjeet

Nastolan aluejohtokunnan projektiavustusten toimintaperiaatteet ja hakuohjeet Nastolan aluejohtokunnan projektiavustusten toimintaperiaatteet ja hakuohjeet Nastolan aluejohtokunta 11.12.2018 62 Osallisuuden ja hyvinvoinnin jaosto 12.12.2018 48 toimintaperiaatteet ja hakuohjeet 2

Lisätiedot

VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN ALAISTEN KOHDEAVUSTUKSIEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 2018, UUSITTU LOMAKE JA TOIMINTAOHJE

VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN ALAISTEN KOHDEAVUSTUKSIEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 2018, UUSITTU LOMAKE JA TOIMINTAOHJE Jämijärven kunnan uusi kuntastrategia pohjautuun kuntalaisten hyvinvointiin ja liikunnan lisäämiseen. Tämä sama ohjenuora on myös pohjalla avustuksia jaettaessa. VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN ALAISTEN KOHDEAVUSTUKSIEN

Lisätiedot

Ohjeita Liittokaistan käyttöön. Hengitysliitto ry:n jäsenyhdistys

Ohjeita Liittokaistan käyttöön. Hengitysliitto ry:n jäsenyhdistys Hengitysliitto ry:n jäsenyhdistys Vaihtoehdot Aloitustunnus 1 kokous, yhdistys on suomenkielinen 23876654 1 kokous, yhdistys on suomenkielinen, mutta se käyttää toiminnassaan myös ruotsinkieltä 92217322

Lisätiedot

Työllisyyspalvelukeskuksen avustusten hakeminen PSOPjärjestelmän

Työllisyyspalvelukeskuksen avustusten hakeminen PSOPjärjestelmän 1 Työllisyyspalvelukeskuksen avustusten hakeminen PSOPjärjestelmän kautta Taustatietoa: PSOP (parastapalvelua.fi) on pääasiallisesti käytössä palvelusetelijärjestelmänä. Siksi osa järjestelmään syötetyistä

Lisätiedot

AVUSTUSSÄÄNTÖ YLEISOHJEET KH

AVUSTUSSÄÄNTÖ YLEISOHJEET KH AVUSTUSSÄÄNTÖ YLEISOHJEET KH 4.9.2017 345 1 OHJEIDEN SOVELTAMISALA Myönnettäessä avustuksia Kemin kaupungin varoista on noudatettava näitä ja asianomaisia avustuksia myöntävien palvelualueiden antamia

Lisätiedot

Valitse Siirry palveluun

Valitse Siirry palveluun Valitse Siirry palveluun Valitse tämä kohta mikäli haluat perustaa pääkäyttäjän organisaatiolle Pääkäyttäjätunnuksen voi luoda vain allekirjoituksen omaava henkilö. Kun olet lukenut tekstin valitse seuraava

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 2013 Liikuntapalvelut puh. 27191 LIIKUNTATOIMINTA-AVUSTUKSET

JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 2013 Liikuntapalvelut puh. 27191 LIIKUNTATOIMINTA-AVUSTUKSET JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 2013 Liikuntapalvelut puh. 27191 LIIKUNTATOIMINTA-AVUSTUKSET Yhdistyksen nimi Virallinen lyhenne Yhdistys rek.no tai y-tunnus Kotikunta YHTEYSTIEDOT LIIKUNTAPALVELUIDEN

Lisätiedot

Lupapiste käyttöönottokoulutus. Palvelun esittely

Lupapiste käyttöönottokoulutus. Palvelun esittely Lupapiste käyttöönottokoulutus Palvelun esittely Valmistelut Tarkista, että käytössäsi on riittävän tuore selainversio Tuetut selainversiot: Internet Explorer 9 tai uudempi Mozilla Firefox 16 tai uudempi

Lisätiedot

PORNAISTEN NUORISOVALTUUSTON MYÖNTÄMÄ TUKI NUORTEN ITSENSÄ TOTEUTTAMIIN TAPAHTUMIIN, RETKIIN JA MUUHUN UUTEEN TOIMINTAAN

PORNAISTEN NUORISOVALTUUSTON MYÖNTÄMÄ TUKI NUORTEN ITSENSÄ TOTEUTTAMIIN TAPAHTUMIIN, RETKIIN JA MUUHUN UUTEEN TOIMINTAAN PORNAISTEN NUORISOVALTUUSTON MYÖNTÄMÄ TUKI NUORTEN ITSENSÄ TOTEUTTAMIIN TAPAHTUMIIN, RETKIIN JA MUUHUN UUTEEN TOIMINTAAN SÄÄNNÖT JA HAKUKRITEERIT Sivistyslautakunta on hyväksynyt (Sivltk 26.5.2016, 49,

Lisätiedot

Rekrypolku. - Ohje rekrytointijärjestelmän käyttöön. Ohjeen sisältö. Rekrypolun ohje 1(12)

Rekrypolku. - Ohje rekrytointijärjestelmän käyttöön. Ohjeen sisältö. Rekrypolun ohje 1(12) Rekrypolun ohje 1(12) Rekrypolku - Ohje rekrytointijärjestelmän käyttöön Ohjeen sisältö 1 Rekisteröidy Rekrypolulle... 2 2 Henkilötiedot... 3 3 Oma hakijaprofiili... 4 4 Työpaikkailmoitukset... 9 Avoimet

Lisätiedot

Talousarvio ja tilinpäätös Janne Santala 6.11.2007

Talousarvio ja tilinpäätös Janne Santala 6.11.2007 Yhdistyskoulutus Talousarvio ja tilinpäätös Janne Santala 6.11.2007 Talousarvio = suunnitelma yhdistyksen tilikauden varojen hankinnasta ja käytöstä Yhdistyksen kokous hyväksyy talousarvion. Säännöt määräävät

Lisätiedot

Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle

Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle Opas työnantajan verkkoasiointiin www.kela.fi/tyonantajat Sisällys Kirjautuminen ja tunnistautuminen Sovelluksen valinta Toiminnot Etuuden valinta Sairausajan

Lisätiedot

Kotipaikka Rekisteröimisvuosi Jäsenmäärä 1) Yhdistys tai järjestö, johon kuuluu

Kotipaikka Rekisteröimisvuosi Jäsenmäärä 1) Yhdistys tai järjestö, johon kuuluu HAKEMUS Kunnan avustus seuralle / yhdistykselle / ryhmälle / yksityishenkilölle Vuosi Hakija Seuran / yhdistyksen / ryhmän / henkilön nimi Pankki ja tilinumero Kotipaikka Rekisteröimisvuosi Jäsenmäärä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Kaupunkiympäristölautakunnan ympäristöja lupajaosto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Kaupunkiympäristölautakunnan ympäristöja lupajaosto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2019 1 (5) 33 Kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja n avustukset vuodelle 2019 HEL 2019-000706 T 02 05 01 00 Päätös Kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja päätti

Lisätiedot

Avustus- ja tilavarausjärjestelmään rekisteröityminen ja käyttöoikeuksien laajentaminen

Avustus- ja tilavarausjärjestelmään rekisteröityminen ja käyttöoikeuksien laajentaminen 1 Avustus- ja tilavarausjärjestelmään rekisteröityminen ja käyttöoikeuksien laajentaminen Yksityishenkilönä avustusta voi hakea ainoastaan kulttuurin henkilökohtaisena kohdeavustuksena. Yhdistyksen tai

Lisätiedot

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu.

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu. Ehdotus sääntömuutoksiksi Suomen Internet-yhdistyksen kevätkokoukselle 2006. Alla on ehdotus uusiksi säännöiksi, jotka toimitetaan yhdistysrekisteriin hyväksyttäviksi, mikäli yhdistyksen kevätkokous päättää

Lisätiedot

Avustushakemus Kaupungin avustus seuralle/yhdistykselle. Vuosi. Yleishallinto. Seura/Yhdistys/Ryhmä. Osoite. Pankki ja tilin n:o.

Avustushakemus Kaupungin avustus seuralle/yhdistykselle. Vuosi. Yleishallinto. Seura/Yhdistys/Ryhmä. Osoite. Pankki ja tilin n:o. Avustushakemus Kaupungin avustus seuralle/yhdistykselle Vuosi Yleishallinto Hakija Seura/Yhdistys/Ryhmä Osoite Pankki ja tilin n:o Y-tunnus Kotipaikka Rekisteröitymisvuosi Toimihenkilöt Puheenjohtaja Puh.nro

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 63. Valmistelijat / lisätiedot: Maritta Samuelsson, puh. 050 520 1275 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Espoon kaupunki Pöytäkirja 63. Valmistelijat / lisätiedot: Maritta Samuelsson, puh. 050 520 1275 etunimi.sukunimi@espoo.fi 09.06.2015 Sivu 1 / 1 2688/02.05.01/2015 63 Espoon sosiaali- ja terveystoimen avustusperiaatteet vuodelle 2016 Valmistelijat / lisätiedot: Maritta Samuelsson, puh. 050 520 1275 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

OHJE PÖYTYÄN YHTEISÖLLISYYSLAUTAKUNNAN AVUSTUKSISTA JA STIPENDEISTÄ

OHJE PÖYTYÄN YHTEISÖLLISYYSLAUTAKUNNAN AVUSTUKSISTA JA STIPENDEISTÄ OHJE PÖYTYÄN YHTEISÖLLISYYSLAUTAKUNNAN AVUSTUKSISTA JA STIPENDEISTÄ Yhteisöllisyyslautakunta jakaa vuosittain seuraavia avustuksia (Hallintosääntö 33): 1. KULTTUURI-, LIIKUNTA JA NUORISOTOIMEN VUOSIAVUSTUKSET

Lisätiedot

Rakennusliitto ry, ruotsinkielisenä Byggnadsförbundet rf:n ammattiosasto

Rakennusliitto ry, ruotsinkielisenä Byggnadsförbundet rf:n ammattiosasto Rakennusliitto ry, ruotsinkielisenä Byggnadsförbundet rf:n ammattiosasto Aloitustunnus 19907982 1. Jäsenyhdistyksen etusivu on osoitteessa https://yhdistysilmoitus.prh.fi/etusivu2.htx 2. Sääntömuutosta

Lisätiedot

TYÖNTEKIJÄN KÄYTTÖOHJEET - SOKU

TYÖNTEKIJÄN KÄYTTÖOHJEET - SOKU TYÖNTEKIJÄN KÄYTTÖOHJEET - SOKU ETUSIVU Kun tulet SOKU-järjestelmän (SOKU) etusivulle, näet listan avoimista työpaikoista. Yläpalkissa mustalla ympyröitynä on Kirjaudu-nappi Kun klikkaat sitä, pääset kirjautumissivulle.

Lisätiedot

Valitse tunnistautumisvaihtoehto. Kun olet lukenut tekstin valitse seuraava. Mikäli valitsit sähköisen tunnistautumisen -> valitse sopivin vaihtoehto

Valitse tunnistautumisvaihtoehto. Kun olet lukenut tekstin valitse seuraava. Mikäli valitsit sähköisen tunnistautumisen -> valitse sopivin vaihtoehto Valitse tunnistautumisvaihtoehto. Kun olet lukenut tekstin valitse seuraava Mikäli valitsit sähköisen tunnistautumisen -> valitse sopivin vaihtoehto Lue läpi ja tulosta tarvittaessa tiedostot -> valitse

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Nuorisolautakunta Kepo/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Nuorisolautakunta Kepo/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2012 1 (6) 68 Yleisavustusten jakaminen vuoden 2012 määrärahasta HEL 2012-000007 T 02 05 01 00 Päätös Lautakunta päätti 1. myöntää yleisavustusta liitteen mukaisesti helsinkiläisille

Lisätiedot

HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus

HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus HAKIJAN HAKEMUS HAKEMUSTYYPPI: Kaupunginkanslia: yleisavustushakemus Esitysvalmistelussa 189 575 25.4.2014 Saapunut 25.4.2014 10:24:51 Päivitetty Muutostiedot Hakijan perustiedot Vuodelle (*): 2015 Rekisterinumero

Lisätiedot

Mitä avustusta haetaan

Mitä avustusta haetaan 1 Hakemus palautetaan: Pirkkalan kunta /Kirjaamo Suupantie 6 C 33960 Pirkkala tai kirjaamo@pirkkala.fi vapaa-aikapäällikkö Tero Saatsi 040 133 5629 Hakemus on jätettävä viimeistään 112016 klo 15.00 Huom!

Lisätiedot

Helsingissä 6. päivänä syyskuuta 2007.

Helsingissä 6. päivänä syyskuuta 2007. HAKEMUS PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUKSELLE Pyydämme, että Patentti- ja rekisterihallitus myöntäisi luvan NNsäätiö nimisen säätiön perustamiseen ja vahvistaisi säätiön säännöt. Helsingissä 6. päivänä syyskuuta

Lisätiedot

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry Johtosääntö Suomen Akvaarioliitto ry Päivitetty: 18.2.2008 Edellinen päivitys: 9.2.2008 Suomen Akvaarioliitto ry 2(6) Johdanto Suomen Akvaarioliitto ry:n (SAL) johtosääntö on suunniteltu helpottamaan liiton

Lisätiedot

Hirvieläinlupien sähköinen hakeminen

Hirvieläinlupien sähköinen hakeminen Hirvieläinlupien sähköinen hakeminen Luvanhakija täyttää http://luvat.riista.fi -sivuilla hirvieläinlupahakemuksen Ennen luvanhakua, varmista asiakasnumero, lupa-aluetunnus sekä sähköiset liitteet Hakijan

Lisätiedot

Y-TUNNUKSEN HAKEMINEN OSASTOLLE

Y-TUNNUKSEN HAKEMINEN OSASTOLLE Y-TUNNUKSEN HAKEMINEN OSASTOLLE Yritys- ja yhteisötunnus eli Y-tunnus on Patentti- ja rekisterihallituksen tai Verohallinnon yritykselle ja yhteisölle antama tunnus. Y-tunnus yksilöi yrityksen. Jos osastolla

Lisätiedot

Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle

Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle Opas työnantajan verkkoasiointiin www.kela.fi/tyonantajat 7.8.08 Työnantaja/Näin haet vanhempainpäivärahaa Sisällys Kirjautuminen ja tunnistautuminen

Lisätiedot

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje eläinlääkäriasemille, Omakoira-palvelun käyttö

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje eläinlääkäriasemille, Omakoira-palvelun käyttö Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje eläinlääkäriasemille, Omakoira-palvelun käyttö Suomen Kennelliitto ry. 26.5.2014 2(19) Omakoira-palvelun käyttö Sisältö: Yleistä... 3 Palvelussa tehtävät toiminnot...

Lisätiedot

Suomen Vanhempainliitto ry, Finlands Föräldraförbund rf:n Kuntakohtainen vanhempainyhdistys

Suomen Vanhempainliitto ry, Finlands Föräldraförbund rf:n Kuntakohtainen vanhempainyhdistys Suomen Vanhempainliitto ry, Finlands Föräldraförbund rf:n Kuntakohtainen vanhempainyhdistys Hallituksen toimikausi Aloitustunnus 1 vuosi 97812056 2 vuotta 43311522 1. Jäsenyhdistyksen etusivu on osoitteessa

Lisätiedot

Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle Työnantajan verkkoasiointipalvelu

Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle Työnantajan verkkoasiointipalvelu Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle Työnantajan verkkoasiointipalvelu 2017 Kirjautuminen Kirjaudu Työnantajien asiointipalveluun osoitteessa www.kela.fi/tyonantajat Palvelun käyttö

Lisätiedot

Lapin aluehallintovirasto

Lapin aluehallintovirasto Lapin aluehallintovirasto 18.9.2015 1 PAIKALLISTEN KEHITTÄMISHANKKEIDEN VALTIONAVUSTUS VUONNA 2015 LAPIN ALUEHALLINTOVIRASTO 2 Lasten ja nuorten liikunnan kehittämisavustus Valtio tukee lasten ja nuorten

Lisätiedot

Näin haet vuosilomakustannuskorvausta. työnantajalle verkossa. Työnantajan asiointipalvelu alkaen

Näin haet vuosilomakustannuskorvausta. työnantajalle verkossa. Työnantajan asiointipalvelu alkaen Näin haet vuosilomakustannuskorvausta työnantajalle verkossa Työnantajan asiointipalvelu 6.0.08 alkaen Sisällys Kirjautuminen ja tunnistautuminen Toiminnot Sovelluksen valinta Toiminnot Etuuden valinta

Lisätiedot

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet.

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki

Lisätiedot

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2)

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Kotijoukkue kirjautuu järjestelmään omalla joukkuekoodillaan Joukkue- /seuratunnus -kohdasta. Kirjoita joukkueesi tunnus siihen ja paina Kirjaudu -kohdasta. Tunnukset

Lisätiedot

OPETUSMINISTERIÖ VUOSIAVUSTUSHAKEMUS 2007

OPETUSMINISTERIÖ VUOSIAVUSTUSHAKEMUS 2007 OPETUSMINISTERIÖ VUOSIAVUSTUSHAKEMUS 2007 Nuorisoyksikkö OPETUSMINISTERIÖN LOMAKE 36 HAKIJAN TIEDOT OPM:n diaarinro Yhteisön nimi Osoite Postinumero ja -toimipaikka Puhelinnumero Telekopionumero www-sivut

Lisätiedot

Järjestöavustushakemus 1 (5)

Järjestöavustushakemus 1 (5) Järjestöavustushakemus 1 (5) Oulun kaupungin hyvinvointilautakunta on hyväksynyt järjestöille myönnettävien toimintaavustusten ehdot (30.1.2014). Tutustukaa ehtoihin ennen hakemuslomakkeen täyttämistä.

Lisätiedot

Ä itiysavustuksen hakeminen

Ä itiysavustuksen hakeminen Ä itiysavustuksen hakeminen Ohjeita ka ytta ja lle Voit lähettää hakemuksen sähköisesti paperilomakkeen sijaan. Paperista hakemuslomaketta ei tarvitse toimittaa, jos lähetät sähköisen hakemuksen. Äitiysavustusta

Lisätiedot

Ohjeita Liittokaistan käyttöön. Rotaryklubin rekisteröiminen. Aloitustunnus 86049071

Ohjeita Liittokaistan käyttöön. Rotaryklubin rekisteröiminen. Aloitustunnus 86049071 Rotaryklubin rekisteröiminen Aloitustunnus 86049071 1. Jäsenyhdistyksen etusivu on osoitteessa https://yhdistysilmoitus.prh.fi/etusivu2.htx 2. Kun yhdistys rekisteröidään Suomen yhdistysrekisteriin, niin

Lisätiedot

Ohjeita Omapalvelun käyttöön

Ohjeita Omapalvelun käyttöön Ohjeita Omapalvelun käyttöön Sisällysluettelo Omapalvelu 3 Omat tiedot ja Yhteydenottotapa 4 Aloitus 5 Uusi ja keskeneräinen hakemus 1/2 6 Uusi ja keskeneräinen hakemus 2/2 7 Etusivu 1/3 8 Etusivu 2/3

Lisätiedot

OHJE 1(6) Ohjeita Liittokaistan käyttöön. Metallityöväen Liitto ry, ruotsiksi Metallarbetarförbundet rf ammattiosasto

OHJE 1(6) Ohjeita Liittokaistan käyttöön. Metallityöväen Liitto ry, ruotsiksi Metallarbetarförbundet rf ammattiosasto OHJE 1(6) Ohjeita Liittokaistan käyttöön Metallityöväen Liitto ry, ruotsiksi Metallarbetarförbundet rf ammattiosasto 1. Jäsenyhdistyksen etusivu on osoitteessa https://yhdistysilmoitus.prh.fi/etusivu2.htx

Lisätiedot

1. Lomakkeet löytyvät asiointiportaalista osoitteesta

1. Lomakkeet löytyvät asiointiportaalista osoitteesta TOIMINTA-AVUSTUKSEN SÄHKÖINEN HAKU 1. Lomakkeet löytyvät asiointiportaalista osoitteesta http://asiointi.hel.fi Etusivulta valitaan Yritys- ja yhdistyspalvelut -> avustukset. 1 Valikosta valitaan lomake

Lisätiedot

Kiuruveden kaupunki Sivistyspalvelukeskus. Avustushakemus Kulttuuri- ja nuorisotoimi. Kulttuuritoimen avustus Nuorisotoimen avustus.

Kiuruveden kaupunki Sivistyspalvelukeskus. Avustushakemus Kulttuuri- ja nuorisotoimi. Kulttuuritoimen avustus Nuorisotoimen avustus. Kiuruveden kaupunki Sivistyspalvelukeskus Avustushakemus Kulttuuri- ja nuorisotoimi Vuosi 20 Kohdeavustus Toiminta-avustus Kulttuuritoimen avustus Nuorisotoimen avustus Saapunut:.. (käsittelijä täyttää)

Lisätiedot

Nuorten vapaat toimintaryhmät: Ryhmä, jonka toiminnasta vastaavista henkilöistä tai hankkeen toteuttajista vähintään 2/3 on alle 29-vuotiaita.

Nuorten vapaat toimintaryhmät: Ryhmä, jonka toiminnasta vastaavista henkilöistä tai hankkeen toteuttajista vähintään 2/3 on alle 29-vuotiaita. VIHDIN KUNTA Nuorisolautakunta 15.1.2003 4 KULTTUURI- JA VAPAA-AIKA NUORISOPALVELUT NUORISOYHDISTYSTEN JA VAPAIDEN NUORTEN TOIMINTARYHMIEN VUOSIAVUSTUKSET 1. AVUSTUKSEEN OIKEUTETUT: Paikalliset nuorisoyhdistykset:

Lisätiedot

Valtionavustusten digitalisoinnin ratkaisuvisio tiedonhallinnan näkökulmasta

Valtionavustusten digitalisoinnin ratkaisuvisio tiedonhallinnan näkökulmasta Valtionavustusten digitalisointi / Keskustelu- ja kuulemistilaisuus 17.1.2018 / Kansallismuseo Valtionavustusten digitalisoinnin ratkaisuvisio tiedonhallinnan näkökulmasta JOONAS PESONEN ARKKITEHTUURIKONSULTTI,

Lisätiedot

Valtionavustusten digitalisoinnin esiselvitys: Tietoarkkitehtuuri

Valtionavustusten digitalisoinnin esiselvitys: Tietoarkkitehtuuri Valtionavustusten digitalisointi / Referenssiryhmän kokous 23.10.2017 Valtionavustusten digitalisoinnin esiselvitys: Tietoarkkitehtuuri JOONAS PESONEN, ARKKITEHTUURIKONSULTTI Digitointi ja digitalisointi

Lisätiedot

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2)

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Kotijoukkue kirjautuu järjestelmään omalla joukkuekoodillaan Joukkue- /seuratunnus -kohdasta. Kirjoita joukkueesi tunnus siihen ja paina Kirjaudu -kohdasta. Tunnukset

Lisätiedot

Metsästysseura Espoon Ähöttäjät RY. Esityslista 1/2017 iivisniemenkuja 4 e Espoo

Metsästysseura Espoon Ähöttäjät RY. Esityslista 1/2017 iivisniemenkuja 4 e Espoo YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika 8.4.2017 Klo 18:00 Paikka Luomannotko 2 saunatila. 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. JÄRJESTÄYTYMINEN 2.1 Valittaneen kokoukselle puheenjohtajaksi Mikko Lang sihteeriksi

Lisätiedot

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Hakijan ohje Opetushallitus syksy 2013 Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Sisältö Yliopistohaku.fi palvelun Oma haku -palvelu... 2 Aloitusnäyttö... 4 Kirjaudu Oma haku -palveluun... 5 Entä jos

Lisätiedot

Mistä muualta rahoitusta? Säätiöiden rahoitus yhtenä vaihtoehtona

Mistä muualta rahoitusta? Säätiöiden rahoitus yhtenä vaihtoehtona Mistä muualta rahoitusta? Säätiöiden rahoitus yhtenä vaihtoehtona Merja Kaija, projektipäällikkö ja kyläasiamies Pohjois-Savon Kylät ry / Kehittyvät Kylät hanke Ensin idea, sitten mistä tukea! Säätiöiden

Lisätiedot

BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE KOTI- JA ULKOMAISET PANKKITAKAUKSET

BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE KOTI- JA ULKOMAISET PANKKITAKAUKSET BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE KOTI- JA ULKOMAISET PANKKITAKAUKSET Danske Bank Trade Finance Danske Bank Oyj Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, Hiililaiturinkuja 2, 00075 DANSKE BANK. Y-tunnus

Lisätiedot

VALMISTELURAHOITUKSEN MAKSATUKSEN HAKEMISTA KOSKEVIA OHJEITA

VALMISTELURAHOITUKSEN MAKSATUKSEN HAKEMISTA KOSKEVIA OHJEITA 1.2.2012 1 VALMISTELURAHOITUKSEN MAKSATUKSEN HAKEMISTA KOSKEVIA OHJEITA VALMISTELURAHOITUKSEN MAKSATUKSEN HAKEMISTA KOSKEVIA OHJEITA... 1 Maksatuksen yleisiä edellytyksiä... 1 Hakemuksen täyttöohjeita...

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO KIELIVERSION OHJE

ASTERI KIRJANPITO KIELIVERSION OHJE ASTERI KIRJANPITO KIELIVERSION OHJE 7.4.2006 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Keskus (09) 350 7530 Päivystykset: 0400 316 088, 00700 HELSINKI Fax (09) 351 5532 0400 505 596, 0500 703730 http://www.atsoft.fi

Lisätiedot

YTOL-HAKEMUSPALVELU. Käyttöohje Jyväskylän yliopiston avoimen yliopisto-opetuksen järjestämisoikeuksien haku

YTOL-HAKEMUSPALVELU. Käyttöohje Jyväskylän yliopiston avoimen yliopisto-opetuksen järjestämisoikeuksien haku YTOL-HAKEMUSPALVELU Käyttöohje 2017 1 Sisällys Yleistä Ytol-hakemuspalvelun käytöstä... 2 Ota yhteyttä... 2 Näin käytät YTOL-hakemuspalvelua... 3 YTOL-hakemuspalvelun osoite... 3 Kirjautumislinkin tilaaminen...

Lisätiedot

VIRTA-tarkastuksesta ilmoittaminen

VIRTA-tarkastuksesta ilmoittaminen VIRTA-tarkastuksesta ilmoittaminen VIRTA-järjestelmä löytyy osoitteesta: https://virta.virkku.net VIRTA-tarkastuksen voi ilmoittaa yhdistyksen käyttäjä. Aikaisemmasta poiketen VIRTA-ilmoitukseen liitetään

Lisätiedot