KUKA KERTOISI MINULLE?

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUKA KERTOISI MINULLE?"

Transkriptio

1 KUKA KERTOISI MINULLE? JÄSENET... 3 Uudet jäsenet... 3 Jäsenyysasiat... 3 Jäsenmaksut... 3 Jäsentunnukset Jäsenhuone... 3 Jäsentunnukset Nimenhuuto... 3 TAPAHTUMIIN ILMOITTAUTUMINEN... 3 Ryhmät... 3 Aktiivipäivät ja leirit... 3 Ikärit yms Kisojen ym. tapahtumien talkooporukka... 4 MAKSUASIAT... 4 Ryhmien laskutus ja jäsenmaksut... 4 Smartum-setelit ja SporttiPassi... 4 Aktiivipäivät ja leirit... 4 Kisojen osallistumismaksut... 4 Maksamattomien laskujen seuraamukset... 4 VALMENNUSASIAT... 4 Yksärit... 4 Paripalaverit... 4 KISAILMOITTAUTUMINEN... 5 Seura ilmoittaa kilpailijat kisoihin... 5 Kisaosallistumisen peruuntuminen... 5 Nimenhuuto/kisailmoittautumiset... 5 Ilmoittautuminen suoraan kisailmoittautumisista vastaavalle henkilölle... 5 KILPAILEMINEN... 5 Parikortisto... 5 Kilpailulisenssi... 5 Kansainväliset kisat ja WDSF:n kilpailijakortti... 5 OSALLISTUMINEN... 6 Seuran toimintaorganisaatio... 6 Tapahtumat talkoovoimin (6)

2 OMATOIMINEN HARJOITTELU... 6 Harjoitusajat... 6 Nimenhuuto (6)

3 JÄSENET Uudet jäsenet Jäseneksi liitytään samalla, kun liitytään opetusryhmiin. Tällöin kerätään myös yhteystiedot. Jäseneksi voi liittyä myös muutoin, esim. ilmoittautumalla osoitteeseen tanssidans(at)gmail.com. Jäsenestä tarvitaan seuraavat tiedot: nimi, sukupuoli (jos nimestä ei voi päätellä), osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä ikä (syntymäaika). Jäsenyysasiat Jäsenten osoite-, puhelinnumero-, s-postiosoitetietojen yms. muutokset ilmoitetaan sähköpostiosoitteeseen tanssidanstalous(at)gmail.com Jäsenmaksut Jäsenmaksut 2014 ovat: aikuiset 30 euroa, lapset ja nuoret 18 euroa ja perheet 65 euroa (2013 vastaavasti 25, 16 ja 60). Aikuisiksi luetaan kaikki 16 vuotta kyseisenä vuonna täyttävät ja sitä vanhemmat. Perhejäsenmaksu kattaa perheen kaikki halukkaat jäsenet ja tulee edullisemmaksi jo siinä vaiheessa, kun jäseninä on kaksi aikuista ja yksi alle 16-vuotias. Jäsentunnukset Jäsenhuone Seuran sivuilla olevaan Jäsenhuoneeseen saa tunnukset seuran tiedottajalta. Tiedustelut ja kyselyt sähköpostiosoitteeseen tanssidans(at)gmail.com. Jäsentunnukset Nimenhuuto Kisailmoittautumisten ja vapaaharjoitusten ilmoittautumisiin käytämme Nimenhuutoa ( Tunnukset saa Riitta A:lta, s-posti riitta.airisniemi(at)gmail.com. TAPAHTUMIIN ILMOITTAUTUMINEN Ryhmät Uusista ryhmistä on yleensä esite, jossa kerrotaan tarkemmin, keitä ryhmään odotetaan ilmoittautuvan. Lisätietoja sopivasta ryhmästä voi myös kysyä tanssidans(at)gmail.com. Jo ryhmissä olleille lähetetään yleensä kauden alkaessa tiedote siitä, mitä ryhmiä ja mihin aikaan seuraavalla kaudella on. Ryhmiin ilmoittaudutaan joko paikan päällä tai mieluiten etukäteen seuran sivuilta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella: Sekä uudet että jo aiemmin mukana olleet tanssijat ilmoittautuvat, mutta ilmoittautumislomakkeet ovat yleensä erillisiä. Sivulla voi siis olla useiden eri ilmoittautumisten linkkejä, kannattaa katsoa tarkasti, että valitsee oikean. Aktiivipäivät ja leirit Aktiivipäiviin ja muille leireille ilmoittaudutaan seuran sivuilla olevan linkin/taulukon kautta (ks. yllä). Jokainen tanssija ilmoittautuu linkin kautta erikseen. Ilmoittautua voi edelleen myös sähköpostiosoitteeseen tanssidans(at)gmail.com, mutta vain jos linkki ei toimi tms. Ikärit yms. Todennäköisesti Ikäreiden bussiin, hotelliin jne. ilmoittaudutaan saman ilmoittautumisprosessin kautta kuin yllä on selostettu. Tiedotteissa on yleensä linkki oikeaan ilmoittautumislomakkeeseen. 3(6)

4 Kisojen ym. tapahtumien talkooporukka Ilmoittautumiset saman prosessin kautta kuin muihinkin tapahtumiimme eli ilmoittautumisosiossa MAKSUASIAT Ryhmien laskutus ja jäsenmaksut Taloudenhoitaja lähettää laskun sekä ryhmämaksuista että jäsenmaksuista. Laskut lähetetään yleensä sähköpostin liitteinä pdf-muodossa. Ajantasainen s-postiosoite on siis erittäin tärkeä. Smartum-setelit ja SporttiPassi Seuramme ryhmämaksuja ja leirimaksuja voi maksaa myös Smartum-seteleillä sekä SporttiPassilla. Tarkemmat ohjeet löytyvät seuran nettisivun erillisistä ohjeista. Linkit löytyvät seuran etusivulta oikealta palstalta. Aktiivipäivät ja leirit Aktiivipäivät ja leirit (ellei käytetä yllä mainittuja etuja eli Smartum, SporttiPassi) maksetaan oma-aloitteisesti seuran tilille etukäteen. Laskua niistä ei lähetetä. Hinta- ja maksutiedot on yleensä kerrottu ilmoittautumissivulla tai kunkin linkin kohdalla lisätietoina. Kisojen osallistumismaksut Kisoihin osallistumisen maksavat kilpailijat yleensä itse. Poikkeuksena ovat SM-kisat, joissa seura maksaa SMkisoihin osallistuvien osallistumismaksut suoraan kisajärjestäjille. Maksamattomien laskujen seuraamukset Mikäli edellisen kauden ryhmämaksuja on maksamatta, ei tanssija voi osallistua seuraavan kauden ryhmätunneille ennen kuin maksut on maksettu tai maksuista sovittu taloudenhoitajan kanssa. VALMENNUSASIAT Yksärit Yksärit eli yksityistunnit varataan halutulta valmentajalta parin omien suunnitelmien mukaan. Pari maksaa yksärit itse, ja kukin ohjaaja perii niistä oman taksansa mukaan. Yksityistunneilla voidaan esim. käydä läpi hankalia kuviokohtia, tarkentaa tietyn kuvion suorittamista, tehdä uusi koreografia (luokkanousut jne.) tai käydä läpi muita seikkoja, joilla tanssi kehittyy haluttuun suuntaan. Paripalaverit Kukin kilpaileva pari voi valita itselleen seuran ohjaajista vastuuvalmentajan. Tämän valmentajan kanssa pidetään vuoden mittaan yleensä kolme palaveria eli ennen kunkin kauden (kevät, kesä, syksy) alkua. Palavereissa asetetaan seuraavalle kaudelle tanssilliset, harjoitukselliset sekä kilpailulliset (kehittymis-) tavoitteet sekä käydään läpi edellinen kausi. Lisäksi keskustellaan parista riippuen aikatauluista, harrastukseen käytettävissä olevasta budjetista, yhteisistä pelisäännöistä yms. yms. Parin vastuulla on varata paripalaveriaika vastuuvalmentajaltaan. 4(6)

5 KISAILMOITTAUTUMINEN Seura ilmoittaa kilpailijat kisoihin Seura ilmoittaa aina kilpailijat kisoihin. Näitä asioita hoitaa seurassamme Magnus Lindberg, mutta ilmoittautuminen seuran sisällä tapahtuu Nimenhuudon kautta (ks. alempana). Mikäli järjestäjien antama viimeinen ilmoittautumispäivä on jo mennyt, voi Magnuksen kanssa asiasta sovittuaan kysellä suoraan kisajärjestäjältä, mahtuuko vielä kisoihin mukaan (magnus.lindberg(at)elisanet.fi). Kisaosallistumisen peruuntuminen Peruutukset kilpailijat hoitavat kisajärjestäjille suoraan itse. Parit ovat myös itse vastuussa mahdollisen peruutusmaksun maksamisesta, eli seura lähettää nämä laskut edelleen kilpailijoiden maksettaviksi. Nimenhuuto/kisailmoittautumiset Kisailmoittautumisten hallinnointiin käytämme Nimenhuutoa ( Kukin pari käy merkkaamassa ilmoittautumisensa ao. kisan kohdalle (IN= osallistuu/out= ei osallistu). Kisaan osallistuessa merkitään samalla lisätietoihin, mihin ikäsarjaan ja taitoluokkaan sekä lajeihin (jos mahdollista omassa ikäsarjassa eli vakiot, lattarit) osallistuu. Esim. L2E, S2D V/L, S3E vak. jne. Lisätieto on erityisen tärkeä silloin, jos kisataan muussa kuin omassa ikäsarjassa TAI kun esim. kisataan vain joko lattareissa tai vakioissa, mutta myös siksi, että kisoihin ilmoittajalta ei voi vaatia jokaisen parin taitoluokan tai ikäsarjan muistamista tai tiedon etsimistä muualta. Nimenhuutoon ilmoittaudutaan viimeistään viikkoa ennen järjestäjien ilmoittamaa viimeistä ilmoittautumispäivää, jotta seuramme ilmoittautumisista vastaava henkilö ehtii hoitaa ilmoittautumiset ajoissa. Tämä seuran oma ilmoittautumispäivä on yleensä annettu lisätiedoissa. Toki kauden kaikkiin kisoihin voi käydä merkkaamassa omat suunnitelmansa vaikka heti kauden alussa, kun kisat on lisätty sivustolle. Tunnukset saa Riitta A:lta, s-posti riitta.airisniemi(at)gmail.com. Ilmoittautuminen suoraan kisailmoittautumisista vastaavalle henkilölle Poikkeuksellisesti voi ilmoittautua myös sähköpostitse (magnus.lindberg(at)elisanet.fi). KILPAILEMINEN Parikortisto Ennen kuin pari voi edustaa seuraa ja kilpailla, täytyy parin olla listattuna Tanssiurheiluliiton parikortistossa. Parikortistoa seurassamme hoitaa kilpailuvastaava eli Magnus Lindberg (magnus.lindberg(at)elisanet.fi). Hänelle tulisi ilmoittaa kaikista pareissa tapahtuvista muutoksista (myös mm. hajoamiset jne.). Kilpailulisenssi Kaikilla kilpailijoilla tulee olla voimassa olevan kilpailulisenssi. Lisätietoja saa Tanssiurheiluliiton sivuilta. Lisenssi tulee tilata liiton sivuilta ja maksaa ennen ensimmäistä kilpailua. Lisenssi tulee uusia vuosittain. Ilman voimassaolevaa lisenssiä kilpailevilta liitto laskuttaa sakkomaksun (ensin seuralta, ja seura lähettää laskun kilpailijoille itselleen). Kansainväliset kisat ja WDSF:n kilpailijakortti WDSF:n kisoissa vaaditaan nykyään oma ID-korttinsa. Kortin tilaaminen voi kestää, joten se kannattaa hankkia hyvissä ajoin ennen kuin on menossa kansainvälisiin kisoihin. Kortin tilaamisesta on lisätietoja liiton 5(6)

6 sivuilla heti etusivun yläosassa. Siitä klikkaamalla pääsee Ohjeita löytyy myös liiton sivulla Materiaalipankki/Muut materiaalit/tunnistautumiskorttien tilausohje (PDF) - avautuu myös suoraan linkistä OSALLISTUMINEN Seuran toimintaorganisaatio TanssiDans ry:n organisaation muodostavat jäsenkokous, hallitus ja mahdolliset tiimit. Toiminnasta ja vaikuttamisesta kiinnostuneet voivat esim. ilmoittautua ehdolle hallituksen erovuoroisten jäsenten tilalle (syyskokous) tai osallistua tiimien toimintaan. Seuran juoksevaa toimintaa hoitaa ja seuraa edustaa hallitus. Hallituksen toimihenkilöt löytyvät seuran sivuilta (vasemman palkin kohdasta TanssiDans ). Samoin sieltä löytyvät myös muut hallituksen nimeämät toimihenkilöt (esim. kilpailuvastaava) ja tiiminvetäjät. Seurallemme on myönnetty Nuori Suomi -sinetti. Sinettiseuratiimi pitää yhteyttä Nuori Suomi ry:hyn ja tarkkailee, että seurassa toimitaan Nuori Suomi -sääntöjen ja TanssiDansin toimintalinjan etiikan mukaisesti. Sinettiseuratiimi tekee vuosittain Nuori Suomen avustushakemukset sekä huolehtii myös pelisääntöjen, seuran toimintalinjan ja laatukäsikirjan päivityksistä Taustatiimi suunnittelee tanssijoiden ja heidän perheidensä sekä ohjaajien yhteisiä tapahtumia. Erilaiset varainkeruuhankkeet (mm. arpojen myyntiä tms.) ja tempaukset (esim. esitteiden jakamista ennen kauden alkua) ovat yleensä taustatiimin organisoimia Tapahtumat talkoovoimin Seuran toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja tapahtumiin, joissa talkootyövoimalla on äärettömän suuri merkitys. Tapahtumissa (kisat, näytökset yms.) kerätyt varat käytetään seuran toimintaan eli suoraan jäsenten hyväksi. Mitä paremmin pystymme yhteisesti keräämään varoja, sitä edullisempia ryhmähintoja pystymme tarjoamaan - tai antamaan alennusta seuran jäsenille esim. seuran järjestämistä leireistä jne. OMATOIMINEN HARJOITTELU Harjoitusajat Seuran omatoimisten harjoitusten ajat ja salit löytyvät Jäsenhuoneesta seuran sivuilta. Jäsenhuoneeseen saa tunnukset seuran tiedottajalta (tanssidans(at)gmail.com). Nimenhuuto Omatoimiharjoitusten ilmoittautumisiin käytämme Nimenhuutoa ( Tämä helpottaa asioita avaimista, soittimista yms. sopimisen suhteen. Kukin pari käy merkkaamassa ilmoittautumisensa ao. harjoituksen kohdalle (IN= osallistuu/out= ei osallistu). Yleensä avainta hallussaan pitävä merkkaa sen tiedon lisätietoihin, samoin soittimesta yms. voi kertoilla lisätiedoissa. Tunnukset saa Riitta A:lta, s-posti riitta.airisniemi(at)gmail.com. 6(6)

OHJEITA NIMENHUUDON KÄYTTÖÖN

OHJEITA NIMENHUUDON KÄYTTÖÖN OHJEITA NIMENHUUDON KÄYTTÖÖN Ensimmäinen kirjautuminen Nimenhuudon ylläpitäjä (riitta.airisniemi(at)gmail.com) lisää uudet tunnukset Nimenhuutoon, ja järjestelmä generoi kutsuviestin eli annettuun s-postiosoitteisiin

Lisätiedot

Tervetuloa TanssiDansiin

Tervetuloa TanssiDansiin Tervetuloa TanssiDansiin JÄSENYYS Jäseneksi liittyminen Jokainen ryhmiin mukaan tuleva liittyy automaattisesti TanssiDans ry:n (ja samalla Suomen Tanssi- urheiluliiton) jäseneksi. Jäsenyys on automaattinen,

Lisätiedot

OHJEITA NIMENHUUDON KÄYTTÖÖN

OHJEITA NIMENHUUDON KÄYTTÖÖN OHJEITA NIMENHUUDON KÄYTTÖÖN Ensimmäinen kirjautuminen Nimenhuudon ylläpitäjä (riitta.airisniemi(at)gmail.com) lisää uudet tunnukset Nimenhuutoon, ja järjestelmä generoi kutsuviestin eli annettuun s-postiosoitteisiin

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Ajankohtaista loka- marraskuussa: Ilmoittaudu mukaan ratanuorten syysleirille! Sileän veden melonnan kilpalajien seuratoiminnan ja

Lisätiedot

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009 Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna Hämeenlinna 7.11.2009. Järjestäjä: Hämeenlinnan Taekwondoseura ry Kilpailukutsu Liikesarjakilpailut Hämeenlinnan Taekwondoseura järjestää liikesarjojen SM-liigan kilpailun

Lisätiedot

Tervetuloa Blue & White:n jäseneksi!

Tervetuloa Blue & White:n jäseneksi! Tervetuloa Blue & White:n jäseneksi! Tanssiurheiluseura Blue and White...3 Seuran hallinto... 3 Tiedonkulku... 3 Harjoitusryhmät ja opetustoiminta... 3 Ryhmämaksut ja laskutus... 4 Seurapäivä ja leiripäivät...

Lisätiedot

Seuran hiihtäjien kausimaksut voit valita alla olevasta tiedotteesta omien tarpeiden mukaan.

Seuran hiihtäjien kausimaksut voit valita alla olevasta tiedotteesta omien tarpeiden mukaan. 1 Hiihtojaosto tiedottaa 26.10.2009 Seuran hiihtäjien kausimaksut voit valita alla olevasta tiedotteesta omien tarpeiden mukaan. PALVELUPAKETIT ovat joko Skipassi- tai Lisenssi PAKETTEJA. Kaikilla 7-vuotiailla

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 3/2012 LAHTI 5.5.2012 JÄRJESTÄJÄ: TAEKWONDO LAHTI RY LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 Taekwondo Lahti Ry järjestää liikesarjojen SM- liigan kolmannen

Lisätiedot

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena:

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: HIIHTOKAUDEN 2015-2016 JÄSENMAKSUT Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: * alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu 5 * 16-vuot. ja vanhempien jäsenmaksu 10 * perhejäsenmaksu 30

Lisätiedot

1.1 Kirjaudu omalla tunnuksellasi Kipaan kilpailulisenssin numerolla ja salasanallasi.

1.1 Kirjaudu omalla tunnuksellasi Kipaan kilpailulisenssin numerolla ja salasanallasi. (MAKSUJÄRJESTELMÄ) Suomen Ratsastajainliitto on ottamassa käyttöönsä maksujärjestelmän Kipaan. Kun ilmoittaudut kilpailuun, niin kaikki maksaminen tapahtuu verkkopankin kautta. Kilpailun loputtua saat

Lisätiedot

SUUNNISTUSKILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN

SUUNNISTUSKILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN 6.1.2012, 13.4.2014/ML, 22.4.2014/MV 1 SUUNNISTUSKILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN IRMA-tietojärjestelmä kilpailuihin ilmoittautumisessa IRMA on Suunnistusliiton verkkopalvelu Ilmoittautumis Ranki ja MAksujärjestelmä.

Lisätiedot

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2019

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2019 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2019 Kesä 2019 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2019 Hyvinkään Rasti kutsuu kaikki suunnistuksesta kiinnostuneet lapset ja nuoret mukaan kesän 2019

Lisätiedot

Urheiluseuran toimintalinja Lá Team ry.

Urheiluseuran toimintalinja Lá Team ry. Urheiluseuran toimintalinja Lá Team ry. Sisällys 1. Visio 2. Eettiset linjaukset 3. Seuratoiminnan tavoitteet 4. Käytännön toimintatapoja 4.1 Ryhmien muodostaminen 4.2 Harjoittelun määrä eri ikäisillä

Lisätiedot

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå UUDEN KILPAILIJAN KISAOHJEPAKETTI asdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdf ghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjk 23.1.2015 löäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklöäz

Lisätiedot

Mikäli salasana unohtuu, voit tilata sen myöhemmin sähköpostiosoitteeseen, jonka rekisteröit ilmoittajan osoitteeksi.

Mikäli salasana unohtuu, voit tilata sen myöhemmin sähköpostiosoitteeseen, jonka rekisteröit ilmoittajan osoitteeksi. Ohjeet KLL-kisojen ilmoittautumispalvelun käyttämiseksi. Lyhyesti: - rekisteröi tunnus, kirjaudu ja ilmoita kilpailijat - ilmoitetuille kilpailijoille voidaan tilata ruokailut ja majoitus kilpailijakohtaisesti

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 7.4.2014

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 7.4.2014 Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 7.4.2014 Rastivarsat ry Suunnistuksen erikoisseura Orimattilasta Suunnistuskoulua 80-luvun alkupuolelta asti Vuoden suunnistusseura Suomessa 2008 Sinettiseura

Lisätiedot

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2018

Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite Kesä 2018 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2018 Kesä 2018 Hyvinkään Rasti Nuorisotoiminnan kausiesite 2018 Hyvinkään Rasti kutsuu kaikki suunnistuksesta kiinnostuneet lapset ja nuoret mukaan kesän 2018

Lisätiedot

Sähköinen ilmoittautuminen Salibandyliiton tapahtumaan

Sähköinen ilmoittautuminen Salibandyliiton tapahtumaan SUOMEN SALIBANDYLIITTO SÄHKÖINEN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄ OHJEEN VERSIO 1.4. (s. 1) Sähköinen ilmoittautuminen Salibandyliiton tapahtumaan Seuraavilla sivuilla opastamme tekemään ilmoittautumisen liiton

Lisätiedot

Uskomatonta ja ennenkokematonta:

Uskomatonta ja ennenkokematonta: Uskomatonta ja ennenkokematonta: LEIRI KESKELLÄ KAUPUNKIA! Oululaiset partiolaiset kokoontuvat yhteiselle leirille Kuusisaareen ensi kesänä. Ohjelmaa merellä, rannalla, keskellä kaupunkia. Uusien ja vanhojen

Lisätiedot

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena:

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: HIIHTOKAUDEN 2017-2018 JÄSENMAKSUT Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: * alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu 5 * 16-vuot. ja vanhempien jäsenmaksu 10 * perhejäsenmaksu 30

Lisätiedot

RIPPIKOULUT 2016 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2016 Imatran seurakunta RIPPIKOULUT 2016 Imatran seurakunta TERVEHDYS VUODEN 2016 RIPPIKOULULAINEN! Tämä esite auttaa sinua valitsemaan rippikoulusi yhdessä huoltajasi kanssa. Lukekaa tämä esite yhdessä läpi kokonaan, jonka jälkeen

Lisätiedot

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena:

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: HIIHTOKAUDEN 2018-2019 JÄSENMAKSUT Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: * alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu 5 * 16-vuot. ja vanhempien jäsenmaksu 10 * perhejäsenmaksu 30

Lisätiedot

1) seuratkaa LRL:n nettisivuilta/ http://www.lrl.fi/kilpailutoiminta/kilpailukalenteri/ 1.1 Kilpailukalenterista kilpailut, mihin olemme menossa 1.

1) seuratkaa LRL:n nettisivuilta/ http://www.lrl.fi/kilpailutoiminta/kilpailukalenteri/ 1.1 Kilpailukalenterista kilpailut, mihin olemme menossa 1. 2014-2015 1) seuratkaa LRL:n nettisivuilta/ http://www.lrl.fi/kilpailutoiminta/kilpailukalenteri/ 1.1 Kilpailukalenterista kilpailut, mihin olemme menossa 1.2 Tutustu kilpailukutsuun, joka löytyy klikkaamalla

Lisätiedot

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012.

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. Näillä säännöillä määritellään

Lisätiedot

Infopaketti kaudelle 2015-2016 30.6.2015 Sivu 1 / 6

Infopaketti kaudelle 2015-2016 30.6.2015 Sivu 1 / 6 Infopaketti kaudelle 2015-2016 30.6.2015 Sivu 1 / 6 Hei, Tervetuloa mukaan taitoluistelun pariin kaudelle 2015-2016. Tässä tiedotteessa tietoa luisteluryhmistä, valmennuksesta, ilmoittautumisesta ja seuran

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

www.kipa.ratsastus.fi Ohjeet kilpailijalle (päivitetty 8.12.2014)

www.kipa.ratsastus.fi Ohjeet kilpailijalle (päivitetty 8.12.2014) www.kipa.ratsastus.fi Ohjeet kilpailijalle (päivitetty 8.12.2014) Sisällys 1 Kirjautuminen... 3 2 Ilmoittautuminen omalla kilpailuid:llä (jäsennumero)... 4 3 Vahvistaminen... 6 4 Maksaminen... 6 5 Ilmoittautumisen

Lisätiedot

KAUSIKIRJE SYKSY 2015

KAUSIKIRJE SYKSY 2015 KAUSIKIRJE SYKSY 2015 Hei kaikki vanhemmat! Toivotamme kaikki vanhat ja uudet seuralaiset tervetulleiksi treenaamaan kanssamme myös ensi kautena. Tästä kirjeestä löydät tärkeitä tietoja syksyä koskien,

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup KILPAILUKUTSU Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup Ottelu Aika: Lauantaina 13.2.2016 Tampere Cup: E, D1, D2, B2, H, S30 SM-sarjat: kadetit C1 sekä junioreiden B1 ja senioreiden

Lisätiedot

Joensuun Kataja Yleisurheilun lajiryhmät Vanhempaininfo

Joensuun Kataja Yleisurheilun lajiryhmät Vanhempaininfo Joensuun Kataja Yleisurheilun lajiryhmät Vanhempaininfo 29.9.2014 Kataja-yu Seuran esittely Toiminnanjohtaja: Tomi Pyylampi - Vastuu, talous Valmennuspäällikkö: Anssi Vänskä - Valmennustoiminta + kilpailut

Lisätiedot

PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5. PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat

PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5. PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5 PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat PORI OPEN 2013 POOMSE 2 / 5 Kilpailupäivä Lauantai 11.05.2013 Alustava aikataulu 09.00 09.30 Tuomaripalaveri 09.30

Lisätiedot

Miten mukaan Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry:n toimintaan

Miten mukaan Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry:n toimintaan Miten mukaan Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry:n toimintaan Tässä on lyhyt info, miten pääset mukaan liikkujaksi, harrastajaksi, valmennusryhmään, ohjaajaksi tai seuratoimintaan. Seuran toimintakausi on

Lisätiedot

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA 2016 IPC WDS SUOMI OPEN, SUOMI OPEN 2016 EI-IPC, PYÖRÄTUOLITANSSIN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT Lohja, Finland 30. huhtikuuta 1. toukokuuta, 2016 Suomen pyörätuolitanssiliitto

Lisätiedot

Syksy 2014 TERVETULOA!

Syksy 2014 TERVETULOA! Syksy 2014 TERVETULOA! Yleiskatsaus seuran toimintaan Junioritoiminnan esittely ja toimintatavat Vanhempien toimintamahdollisuudet Ajankohtaiset asiat Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen Vuonna

Lisätiedot

Koovee ry Painijaosto OHJEITA PAINIKOULULAISILLE SEKÄ HEIDÄN VANHEMMILLEEN / HUOLTAJILLEEN 2016 KEVÄT

Koovee ry Painijaosto OHJEITA PAINIKOULULAISILLE SEKÄ HEIDÄN VANHEMMILLEEN / HUOLTAJILLEEN 2016 KEVÄT Koovee ry Painijaosto OHJEITA PAINIKOULULAISILLE SEKÄ HEIDÄN VANHEMMILLEEN / HUOLTAJILLEEN 2016 KEVÄT 1 Tervetuloa mukaan Kooveen perinteikkään painiseuran toimintaan. Painikoulussa otetaan ensiaskeleet

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2013 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2013 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2013 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2/2013 KAMPPAILUAREENA 30.3.2013 JÄRJESTÄJÄ: TAEKWONDO LAHTI RY LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2013 Taekwondo Lahti ry järjestää liigakauden toisen

Lisätiedot

Pallokissat, Kuopio 05 joukkue Vanhempain palaveri 25.11.2015. www.pallokissat.fi

Pallokissat, Kuopio 05 joukkue Vanhempain palaveri 25.11.2015. www.pallokissat.fi Pallokissat, Kuopio 05 joukkue Vanhempain palaveri 25.11.2015 www.pallokissat.fi Mennyt kausi tiivistettynä 1. Kuluva kausi turnaukset: - junnupelemuut, talvi- ja kevätronaltiinat, 2xpiirisarja, tenavaliiga,

Lisätiedot

IRMAN OHJEET. Laatija: Marja Erkkilä. Sisällysluettelo

IRMAN OHJEET. Laatija: Marja Erkkilä. Sisällysluettelo IRMAN OHJEET Laatija: Marja Erkkilä Sisällysluettelo A. Kirjaudu IRMAAn... 1 B. Unohdin salasanani... 1 C. Omat tiedot ja salasanan muuttaminen... 1 D. Lisenssin lunastaminen... 3 E. Kilpailuun ilmoittautuminen...

Lisätiedot

WebOodin opinto-opas ja ilmoittautuminen

WebOodin opinto-opas ja ilmoittautuminen Aloitus Homma alkaa osoitteesta www.helsinki.fi/weboodi. Jos et omista yliopiston atk-tunnuksia, voit hypätä kohdan 1. yli. Voit huoletta tutustua WebOodin saloihin ilman tunnuksiakin. WebOodin opinto-opas

Lisätiedot

Yleisurheilukoululaisen OPAS

Yleisurheilukoululaisen OPAS Yleisurheilukoululaisen OPAS Tarvitsen yleisurheilukouluun x lenkkarit. x harjoitteluun ja säähän sopivat vaatteet (esimerkiksi t-paita ja shortsit tai verryttelypuku, helteellä päähine). x juomapullon.

Lisätiedot

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta P04 VANHEMPAINILTA Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta 06.10.2015 FC Wild P04 kausi 2015 1.10.2014 30.9.2015 26 pelaajaa 6 147 Turnausta harjoituskertaa 2 Joukkuetta

Lisätiedot

* alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu 5 * 16-vuot. ja vanhempien jäsenmaksu 10 * perhejäsenmaksu 30 * yrityksen kannatusjäsenmaksu 50

* alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu 5 * 16-vuot. ja vanhempien jäsenmaksu 10 * perhejäsenmaksu 30 * yrityksen kannatusjäsenmaksu 50 HIIHTOKAUDEN 2019-2020 JÄSEN- ja LISENSSIMAKSUT Jäsenmaksut: * alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu 5 * 16-vuot. ja vanhempien jäsenmaksu 10 * perhejäsenmaksu 30 * yrityksen kannatusjäsenmaksu 50 Jäsenmaksu pitää

Lisätiedot

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015 INFOTILAISUUS 1. ELITE YHTEISTYÖ 2. MIKÄ ELITE ON? 3. ELITE TIIMI 4. ELITE VALMENNUS 5. ELITE TOIMINTA 6. URHEILIJASOPIMUS 6. HAKU ELITEEN TOIMINTA ON VASTA ALUILLAAN ENSIMMÄINEN

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry/nuorisojaosto TIEDOTE huhtikuu 2014. Vanhempi, ilmoittaudu venekuskiksi toukokuun melontatreeneihin.

Saaristomeren Melojat ry/nuorisojaosto TIEDOTE huhtikuu 2014. Vanhempi, ilmoittaudu venekuskiksi toukokuun melontatreeneihin. Saaristomeren Melojat ry/nuorisojaosto TIEDOTE huhtikuu 2014 Huhtikuun lajikokeiluna karting. Salivuorot päättyvät ja avovesikausi alkaa! Ajankohtaista huhtikuussa: Harjoitusmaksut laskutetaan. Keskustelut

Lisätiedot

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Rastivarsat ry. Suunnistuksen erikoisseura Orimattilasta Suunnistuskoulua 80- luvun alkupuolelta asti Sinettiseura 2008 Vuoden suunnistusseura

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT

TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT 1 TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 Näillä säännöillä määritellään TUL:n kilpailujen järjestämistä,

Lisätiedot

RIPPIKOULUT 2015 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2015 Imatran seurakunta RIPPIKOULUT 2015 Imatran seurakunta TERVEHDYS VUODEN 2015 RIPPIKOULULAINEN! Tämä esite auttaa sinua valitsemaan rippikoulusi yhdessä huoltajasi kanssa. Lukekaa tämä esite yhdessä läpi kokonaan, jonka jälkeen

Lisätiedot

Kisanostajan opas, Versio 1.1 1/5 SPNL kahvakuulavaliokunta 12.1.2015

Kisanostajan opas, Versio 1.1 1/5 SPNL kahvakuulavaliokunta 12.1.2015 Kisanostajan opas, Versio 1.1 1/5 Kisanostajan opas Sisällysluettelo 1. Oppaan tarkoitus... 2 2. Kisatarjonta, osallistumisoikeus ja ilmoittautuminen... 2 2.1 Salikisat... 2 2.2 Kansalliset kisat... 3

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Oletko kiinnostunut lähtemään yhden yön retkelle syyskuun viikonloppuna? Mukaan sunnuntain 28.6. Gullö Rundiin Tammisaareen?

Lisätiedot

Yleisurheilukoululaisen OPAS

Yleisurheilukoululaisen OPAS Yleisurheilukoululaisen OPAS Tarvitsen yleisurheilukouluun x lenkkarit. x harjoitteluun ja säähän sopivat vaatteet (esimerkiksi t-paita ja shortsit tai verryttelypuku, helteellä päähine). x juomapullon.

Lisätiedot

Syksy 2013 TERVETULOA!

Syksy 2013 TERVETULOA! Syksy 2013 TERVETULOA! Avaus Yleiskatsaus seuran toimintaan Junioritoiminnan esittely ja toimintatavat Vanhempien toimintamahdollisuudet Ajankohtaiset asiat Yleisurheilun erikoisseura Sinettiseura Kaksi

Lisätiedot

Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP. Tampereen Taekwon-Do seura ry PL 10 33211 Tampere 050-596 6200 www.taekwondo-tre.

Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP. Tampereen Taekwon-Do seura ry PL 10 33211 Tampere 050-596 6200 www.taekwondo-tre. järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP TAEKWON-DO KILPAILUT TAMPEREELLA järjestää jälleen Nääshalli Cup -kilpailut Tampereella. Kilpailut käydään lauantaina 28.11.2015 tutussa paikassa Nääshallin Budosalissa

Lisätiedot

NEPTON JÄSENTIETO-KOULUTUS 15.12.2015 TAMPEREELLA PÄÄKIRJASTO METSOSSA - aihealueita ja muistiinpanot

NEPTON JÄSENTIETO-KOULUTUS 15.12.2015 TAMPEREELLA PÄÄKIRJASTO METSOSSA - aihealueita ja muistiinpanot NEPTON JÄSENTIETO-KOULUTUS 15.12.2015 TAMPEREELLA PÄÄKIRJASTO METSOSSA - aihealueita ja muistiinpanot Markkinointi & tiedottaminen Henkilöryhmät ja rajatut käyttöoikeudet esim. ohjaajille Liikuntasetelien

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU KUOPIO OPEN POOMSAE 2015 SPORT & SPA HOTEL VESILEPPIS, LEPPÄVIRTA 24.10.2015 JÄRJESTÄJÄ: KUOPION TAEKWONDO RY LIIKESARJAKILPAILU KUOPIO 2015 Kuopion Taekwondo

Lisätiedot

RIPPIKOULUT 2019 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2019 Imatran seurakunta RIPPIKOULUT 2019 Imatran seurakunta TERVEHDYS VUODEN 2019 RIPPIKOULULAINEN! Tämä esite auttaa sinua valitsemaan rippikoulusi yhdessä huoltajasi kanssa. Lukekaa tämä esite yhdessä läpi kokonaan, jonka jälkeen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 1/2015 Kausi 2015 on startannut, Tervetuloa mukaan toimintaamme kaudelle 2015. Tulet jatkossa saamaan kaikille jäsenillemme

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2016

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2016 KILPAILUKUTSU Nurtzi Open 2016 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2016 Aika: Lauantai 16.4.2016 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja-

Lisätiedot

TAEKWONDO LAHTI JUNIOR CHALLENGE

TAEKWONDO LAHTI JUNIOR CHALLENGE LA 20.9.2014 klo 11:00 KAMPPAILUAREENA, SUURMÄENKATU 4, LAHTI WWW.TAEKWONDOLAHTI.FI TAEKWONDO LAHTI 2014 KILPAILUKUTSU KYORUGI JUNIORIKILPAILUT Taekwondo Lahti ry järjestää Taekwondon ottelukilpailut kaikille

Lisätiedot

Kilpailuissa noudatetaan STLL:n ja ISU:n kilpailusääntöjä kaudelle 2009-2010.

Kilpailuissa noudatetaan STLL:n ja ISU:n kilpailusääntöjä kaudelle 2009-2010. KILPAILUKUTSU Jyväskylän Taitoluisteluseura ry kutsuu STLL:n jäsenseurojen SM-kilpailupaikan lunastaneet luistelijat Jyväskylän Synergia- areenalle yksinluistelun ja jäätanssin SMsenioreiden ja SM-junioreiden

Lisätiedot

Kerhotoiminnan työkalu Suomisport-alusta

Kerhotoiminnan työkalu Suomisport-alusta Kerhotoiminnan työkalu Suomisport-alusta Mistä on kyse? Miten järjestelmä toimii? Miten voin ottaa työkalun käyttöön omassa kerhotoiminnassa? Syyskuu 2018 1 2 3 4 5 6 Mikä Suomisport? Tunnusten luonti

Lisätiedot

Octo käyttöohje 1. Sisältö

Octo käyttöohje 1. Sisältö Octo käyttöohje 1 Sisältö Sisältö...1 Sisäänkirjautuminen...2 Etusivu...2 Uimarihaku...3 Uimariryhmät...4 Seurahaku...4 Kilpailutilastot...5 Ilmoittautuminen kilpailuun...6 Kilpailuun ilmoittautuminen...7

Lisätiedot

RIPPIKOULUT 2017 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2017 Imatran seurakunta RIPPIKOULUT 2017 Imatran seurakunta TERVEHDYS VUODEN 2017 RIPPIKOULULAINEN! Tämä esite auttaa sinua valitsemaan rippikoulusi yhdessä huoltajasi kanssa. Lukekaa tämä esite yhdessä läpi kokonaan, jonka jälkeen

Lisätiedot

ILMOITTAUDU 30.4.2015 mennessä, jälki-ilmoittautuminen 31.5.2015. Yli-18-vuotiaat johtajat: 70 Päivämaksu: 18 Rakennusleiri: 0

ILMOITTAUDU 30.4.2015 mennessä, jälki-ilmoittautuminen 31.5.2015. Yli-18-vuotiaat johtajat: 70 Päivämaksu: 18 Rakennusleiri: 0 Monen vuoden tauon jälkeen Susiveikot lähtee ikiomalle kesäleirille Bengtsårin saareen Hangon edustalle. Saarella odottaa huikea seikkailu täynnä yllätyksiä ja elämyksiä. Et varmasti halua jäädä rannalle

Lisätiedot

Saunalahti. Ohjeita. Säännöt. Lukkari. www.espoontapiot.fi

Saunalahti. Ohjeita. Säännöt. Lukkari. www.espoontapiot.fi Saunalahti Ohjeita Säännöt Lukkari www.espoontapiot.fi Espoon Tapiot Espoon Tapiot on vuonna 1965 perustettu urheiluseura. Seura oli alun perin yleisseura, mutta vuosien varrella sen päälajiksi on muodostunut

Lisätiedot

KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015

KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015 KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015 1. Yleistä 1.1. Kansallisen Endurance Saloon sarjan osakilpailut järjestetään AKK- Motorsport ry:n luvalla Autourheilun Sääntökirjan 2015 ja näiden vuoden

Lisätiedot

2014 Luokkajärjestelmäohje

2014 Luokkajärjestelmäohje 2014 Luokkajärjestelmäohje Tyttöjen telinevoimistelun luokkajärjestelmän kaaviokuva, merkkiliikkeet, sarjat ja muut valmiit materiaalit ovat NTV:n internetsivuilla http://www.voimistelu.fi/voimistelutoiminta/lajit/naisten_telinevoimistelu/kilpailujarjestelma/luokkakilpail

Lisätiedot

Tervetuloa rippikouluun!

Tervetuloa rippikouluun! Tervetuloa rippikouluun! Pakilan seurakunnan rippikoulut 2015 Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Ja onnittelut jo valmiiksi; täytät 15 vuotta vuonna 2015! Olet siis mitä parhaassa ripari-iässä.

Lisätiedot

TAIDON LAHTI Cup 2014 KILPAILUKUTSU

TAIDON LAHTI Cup 2014 KILPAILUKUTSU Aika: Lauantai 15.11.2014 alkaen klo 11.00 (kilpailijoiden oltava nimenhuudossa klo 10.00) Paikka: Suurmäen Kamppailu-Areena, Suurmäenkatu 4, 15100 LAHTI Henkilökohtaiset lajit ja sarjat (Lisenssikausi

Lisätiedot

RIPPIKOULUT 2018 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2018 Imatran seurakunta RIPPIKOULUT 2018 Imatran seurakunta TERVEHDYS VUODEN 2018 RIPPIKOULULAINEN! Tämä esite auttaa sinua valitsemaan rippikoulusi yhdessä huoltajasi kanssa. Lukekaa tämä esite yhdessä läpi kokonaan, jonka jälkeen

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2015 Syystervehdys kaikille jäsenillemme! Syyskauden startin myötä olemme saaneet seuraamme jälleen paljon uusia jäseniä.

Lisätiedot

PAS-ilmo eli "Xaltotun" Käyttöohje Riku Kalinen

PAS-ilmo eli Xaltotun Käyttöohje Riku Kalinen PAS-ilmo eli "Xaltotun" Käyttöohje 11.11.2018 Riku Kalinen Sisällys Johdanto...2 Yleiskuva järjestelmästä...2 Käyttäjäryhmät...2 Käyttötapaukset...2 Käyttäjän ohje...2 Käynnistys...2 Käyttöliittymä...3

Lisätiedot

Hyvät Hss Zoom8 purjehtijat ja vanhemmat, Tervetuloa mukaan junioritoimintaan vuodelle 2017!

Hyvät Hss Zoom8 purjehtijat ja vanhemmat, Tervetuloa mukaan junioritoimintaan vuodelle 2017! Hyvät Hss Zoom8 purjehtijat ja vanhemmat, Tervetuloa mukaan junioritoimintaan vuodelle 2017! Tässä kirjeessä pyrimme antamaan sinulle vastauksia yleisimpiin kysymyksiin koskien purjehdusharrastusta HSS:llä.

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

TAIDON Lahti-Cup 2015 Kilpailukutsu

TAIDON Lahti-Cup 2015 Kilpailukutsu Aika: Lauantai 14.11.2015 alkaen klo 11.00 (kilpailijoiden oltava nimenhuudossa klo 10.00) Paikka: Suurmäen Kamppailu-Areena, Suurmäenkatu 4, 15100 LAHTI Henkilökohtaiset lajit ja sarjat (lisenssikausi

Lisätiedot

OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut

OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut SUOMEN TAEKWONDOLIITTO RY OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut 19.9.2015 Kuva: Elina Glad Paikka: Euran Urheilutalo Eurantie 33, 27510 Eura www.euranurheilutalo.fi ALUSTAVA AIKATAULU: Perjantai 18.9.2015 20.00-21.00

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

SUOMEN SAAPPAANHEITTOLIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 1/6. Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintasuunnitelma 2016

SUOMEN SAAPPAANHEITTOLIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 1/6. Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintasuunnitelma 2016 SUOMEN SAAPPAANHEITTOLIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 1/6 Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintasuunnitelma 2016 SUOMEN SAAPPAANHEITTOLIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 2/6 Sisällysluettelo 1. VUODEN 2016 PÄÄTAVOITTEET...

Lisätiedot

ROCK N SWING -TANSSIEN GP-KILPAILUT KOTKASSA 9.4.2011

ROCK N SWING -TANSSIEN GP-KILPAILUT KOTKASSA 9.4.2011 Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry Kotka www.kotkanhyrrat.fi KILPAILUKUTSU ROCK N SWING -TANSSIEN GP-KILPAILUT KOTKASSA 9.4.2011 Kilpailun järjestäjä Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry Aika Lauantai 9.4.2011, alustavasti

Lisätiedot

KILPARYHMÄ 9-19 VUOTIAILLE

KILPARYHMÄ 9-19 VUOTIAILLE KILPARYHMÄ 9-19 VUOTIAILLE TAMMELAN URHEILUKENTÄLLÄ Tiistaisin ja torstaina 24.5 alkaen klo 17.30-19.00 Ilmoittautuminen joka kerralla klo 17.25 valmentajalle HUOM! omatoiminen alkuverkka ennen ilmoittautumista!

Lisätiedot

MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013

MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013 MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013 Odotettu masters-uimarien etelän leiri järjestetään kesällä 2013 uudessa mastersleirikohteessa, Italian Riccionessa. Matkatoimistona toimii Aurinkomatkat.

Lisätiedot

MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTÄIN 2014 8.4.2014

MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTÄIN 2014 8.4.2014 MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTÄIN 2014 8.4.2014 Ilmoittatuminen ryhmiin on sitova ja päättyy 28.04.2014. Harjoitusmaksu tai osa siitä palautetaan vain erityistapauksissa kuten vakavasti sairastuessa. ILMOITTAUTUMINEN

Lisätiedot

Hiihtoloma on Turussa käynnistynyt onneksi lumisin merkein. Nuorisojaosto toivottaa melojanuorille perheineen aktiivista lomaviikkoa.

Hiihtoloma on Turussa käynnistynyt onneksi lumisin merkein. Nuorisojaosto toivottaa melojanuorille perheineen aktiivista lomaviikkoa. Saaristomeren Melojat ry. TIEDOTE helmikuu 2016 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Hyvää hiihtolomaa! Kesätyöpaikat haussa hae 29.2. mennessä! Mia Dietrich-Isomaa osa-aikaiseksi nuorisovalmentajaksi Harjoitusmaksut

Lisätiedot

Kilpailujen järjestämisoikeutta on haettava kirjallisesti edellisen vuoden maaliskuun viimeiseen päivään mennessä.

Kilpailujen järjestämisoikeutta on haettava kirjallisesti edellisen vuoden maaliskuun viimeiseen päivään mennessä. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty voimistelu- ja tanssijaoston kesäkokouksessa

Lisätiedot

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit Uudistuneet O Sinettiseurakriteerit Uudistetut Sinettiseurakriteerit pohjautuvat O Lasten ja nuorten urheilusta tehtyihin selvityksiin. O Selvitykset valmistuivat yhteistyössä Kilpa- ja huippu-urheilun

Lisätiedot

Suuntaviivoja leirimatkojen järjestämiseksi ESPOON TELINETAITURIT RY

Suuntaviivoja leirimatkojen järjestämiseksi ESPOON TELINETAITURIT RY Suuntaviivoja leirimatkojen järjestämiseksi ESPOON TELINETAITURIT RY Nykytila EsTT:ssä Pelisäännöt ja ohjeistus puuttuvat Valmentajat ja lajit päättävät itse missä ja kuka leireilee Ei raameja kustannuksille

Lisätiedot

MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTAIN 2014

MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTAIN 2014 MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTAIN 2014 22.4.2014 Ilmoittatuminen ryhmiin on sitova ja paattyy 28.04.2014. Harjoitusmaksu tai osa siita palautetaan vain erityistapauksissa kuten vakavasti sairastuessa. ILMOITTAUTUMINEN

Lisätiedot

RIPPIKOULUT 2020 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2020 Imatran seurakunta RIPPIKOULUT 2020 Imatran seurakunta TERVEHDYS VUODEN 2020 RIPPIKOULULAINEN! Tämä esite auttaa sinua valitsemaan rippikoulusi yhdessä huoltajasi kanssa. Lukekaa tämä esite kokonaan läpi yhdessä huoltajasi

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU PORI OPEN 2012 PORIN URHEILUTALOLLA 14.04.2012 JÄRJESTÄJÄ: PORIN TAEKWONDO RY LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 Kisoissa myös harrastaja ja ilvessarjat KILPAILUPÄIVÄ

Lisätiedot

Elokuun tiedote 2013. Porvoon Taitoluistelijat. Harjoitukset jatkuvat Porvoossa 29.7. Johtokunnan työnjako kaudella 2013 2014

Elokuun tiedote 2013. Porvoon Taitoluistelijat. Harjoitukset jatkuvat Porvoossa 29.7. Johtokunnan työnjako kaudella 2013 2014 Elokuun tiedote 2013 Porvoon Taitoluistelijat Harjoitukset jatkuvat Porvoossa 29.7. Tervetuloa jatkamaan luistelua uudelle kaudelle Porvooseen! Valmennusryhmien jääharjoitukset jatkuvat kesätauon jälkeen

Lisätiedot

HUOLTAJAN OHJE TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN HUOLTAJAKSI ILMOITTAUTUMINEN REKISTERÖITYMINEN

HUOLTAJAN OHJE TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN HUOLTAJAKSI ILMOITTAUTUMINEN REKISTERÖITYMINEN 3.2.2016 vj Oikeudet: huoltaja HUOLTAJAN OHJE Tämä ohje on tarkoitettu partiolaisen huoltajalle. Ohjeesta selviää kuinka huoltaja voi toimia huollettavansa partiojäsenyyteen liittyvissä asioissa. Huoltajalla,

Lisätiedot

SEURATIEDOTE NRO 2 / 2012, 2.3.2012. Pohjois-Savon Yleisurheilu ry Haapaniemenkatu 10 70100 Kuopio www.psy.sporttisaitti.com.

SEURATIEDOTE NRO 2 / 2012, 2.3.2012. Pohjois-Savon Yleisurheilu ry Haapaniemenkatu 10 70100 Kuopio www.psy.sporttisaitti.com. SEURATIEDOTE NRO 2 / 2012, 2.3.2012 Pohjois-Savon Yleisurheilu ry Haapaniemenkatu 10 70100 Kuopio www.psy.sporttisaitti.com Puheenjohtajalta Marko Ahtiainen puheenjohtaja p. 044 3044626 marko.ahtiainen@pohjois-savonliikunta.fi

Lisätiedot

INVICTUS TAEKWONDOURHEILIJOIDEN SEURAAVA ASKEL

INVICTUS TAEKWONDOURHEILIJOIDEN SEURAAVA ASKEL INVICTUS TAEKWONDOURHEILIJOIDEN SEURAAVA ASKEL Esitys Taekwondourheilijoiden kevätpäivässä 3/6/13 INVICTUS 2 TU11:n IDEA Taekwondourheilijat 2011 ry on taekwondoseura, joka tarjoaa huippuluokan taekwondo-opetusta

Lisätiedot

Ohjeita Irman käyttöön. 1) Uuden käyttäjän luominen 2) Lisenssin lunastaminen 3) Kilpailuihin ilmoittautuminen 4) Viesteihin ilmoittautuminen

Ohjeita Irman käyttöön. 1) Uuden käyttäjän luominen 2) Lisenssin lunastaminen 3) Kilpailuihin ilmoittautuminen 4) Viesteihin ilmoittautuminen Ohjeita Irman käyttöön 1) Uuden käyttäjän luominen 2) Lisenssin lunastaminen 3) Kilpailuihin ilmoittautuminen 4) Viesteihin ilmoittautuminen Mene osoitteeseen irma.suunnistusliitto.fi Paina oikeasta yläkulmasta

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open KILPAILUKUTSU Nurtzi Open www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2015 Aika: Lauantai 11.4.2015 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja- ja

Lisätiedot

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Tämä ohje on tarkoitettu niille suunnistajille joilla ei ole koskaan ollut nk. lisenssiä. Mikäli sinulla on joskus ollut lisenssi, niin ohjeet Irman käyttöön löytyvät

Lisätiedot