Kuopion kuulo ry Jäsentiedote syksy 2018

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kuopion kuulo ry Jäsentiedote syksy 2018"

Transkriptio

1 Kuopion kuulo ry Jäsentiedote syksy 2018

2 KOKOUSKUTSU Kuopion kuulo ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina klo 18 Suokadun Toimintakeskuksen ruokasalissa (Suokatu 6, Kuopio ). Käsitellään sääntöjen 13 syyskokoukselle kuuluvat asiat. Esityslista on sivulla 14. Hallitus Yhdistys tarjoaa kokouskahvit ennen kokousta klo Kokoukseen toivotaan runsasta osanottoa päättämään yhteisistä asioista. TERVETULOA! KORVAMATO - ENSITIETO- JA VERTAISTUKIPÄIVÄ TYÖIKÄISILLE lauantaina Hotelli Scandic, Satamakatu 1 Kuopio Kuopion kuulo ry järjestää Ray:n ja Kuuloliitto ry:n rahoituksella tinnitus aiheisen ensitieto- ja vertaistukipäivän työikäisille. Ohjelmassa on mm. korvalääkäri Eija Pajusen luento tinnituksesta, psykologi Erja Välisalo-Leinonen kertoo kuulovammaisen voimavarojen tukemisesta, rentoutusta, kokemuskouluttajan puheenvuoro sekä Kuopion kuulo ry:n toiminnan esittelyä. Tilaisuus on osallistujille maksuton. Sitovat ilmoittautumiset (20 ensimmäistä mahtuu mukaan) ja mahdolliset erityisruokavaliotoivomukset sunnuntaina mennessä osoitteeseen titta.v@dnainternet.net tai puh iltaisin, mielellään tekstiviestinä. Tilaisuudessa on kirjoitustulkkaus ja induktiosilmukka. Tervetuloa! (Kuopion kuulo ry pidättää oikeuden mahdollisiin ohjelmamuutoksiin) 2.

3 KAIKILLA OLI NIIN MUKAVAA... Meillä kaikilla oli niin mukavaa, kun maaliskuussa juhlimme yhdistyksen 60 - vuotisjuhlia Kuopion kaupungintalolla. Paikalla oli yhdistyksen jäseniä ja kutsuvieraita. Täytekakkukahvien jälkeen nautimme Tahdistimen soittamasta musiikista. Juhlan juontajana toimi Tukipilarin toiminnanjohtaja Sanna Vesterinen. Kuulimme audiologi Antti Hyvärisen juhlapuheen, kaupungin valtuuston varapuheenjohtaja, kansanedustaja Markku Rossin tuoman Kuopion kaupungin tervehdyksen sekä seurakuntien tervehdykset, jotka toivat Piispa emeritus Matti Sihvonen ja Isä Harri Peiponen. Kuopion Tanssistudion nuorten Nykyjazz-ryhmä antoi "silmän ruokaa" upealla tanssiesityksellään. Juhlan lopussa Taikuri Olli teki yllättäviä taikatemppuja taikoen Markun valitseman ja merkkaaman pelikortin hedelmän sisältä ja Antille viinipullon kengästään. Kuuloliiton tervehdyksen toi puheenjohtaja Jouni Aalto, joka jakoi Kuuloliiton ansiomerkit yhdistyksen aktiivisille ja ansioituneille toimijoille. Juhlan lopuksi lauloimme yhdessä Ystävyyden laulun. On suuri silloin riemumme, kun jälleen kohdataan... Maaliskuussa avattiin yhdistyksen nettisivut, jotka Räsäsen Markku on ansiokkaasti tehnyt meille. Käy tutustumassa sivuihin ja anna palautetta. Tukalan helteinen kesä alkaa olla ohi ja ajatukset siirtyvät vähitellen syksyn toimintaan. Tutustu yhdistyksen tarjoamaan syksyn ohjelmaan ja tule rohkeasti mukaan. Iloisiin tapaamisiin jäsenilloissa! Titta Väisänen Kuopion kuulo ry puheenjohtaja 3.

4 JÄSENILLAT Jäsenillat pidetään aina parittomien viikkojen tiistai-iltoina Suokadun toimintakeskuksen ruokasalissa, Suokatu 6, Kuopio. Ennen jäseniltaa on klo kuulolähipalvelua toimintakeskuksen Turinatuvassa (2.krs) ja paristojen myyntiä ala-aulassa (katso sivut 6-8). Jäsenillan alussa on kahvi- ja teetarjoilua klo Kahvi/tee ja pulla on 2,00 tai oman tunnon mukaan enemmän. Tarjoilun jälkeen ohjelma jatkuu klo Tilaisuuksissa on aina induktiosilmukka ja usein kirjoitustulkkaus. Syyskauden 2018 ohjelma: Liikunnan merkitys sydämelle puheenjohtaja Kyösti Miettinen, Kuopion Sydänyhdistys ry Edunvalvonta, Tukipilari ja maistraatista henkikirjoittaja Pekka Viinikka SPR:n toiminnan esittelyä sekä ohjeita ja ideoita turvalliseen asumiseen kotona Kuopion osaston puheenjohtaja Heikki Sederholm Esteettömyys, järjestöasiantuntija Mika Saastamoinen, Invalidiliitto Suru, kappalainen Heikki Hyvärinen, Männistön seurakunta Vuosikokous, katso sivut 2 ja Tarina - ja lauluilta, aiheena koulumuistot Perinteinen joulupuuro juhla - muista ilmoittautua, katso sivu 5 Kevään 2019 ensimmäinen jäsenilta on tiistaina Merkkaa päivämäärä jo kalenteriisi. Huomaa, että jäseniltojen ohjelman muutokset ovat mahdollisia. Seuraa ilmoittelua jäsenilloissa ja mahdollisesti teksti-tv:n Kuuloliiton sivuilla YLE 1 sivu

5 PERINTEINEN JOULUPUUROJUHLA tiistaina klo Ohjelmassa on perinteinen joulupuurojuhla: puuroa ja torttukahvit, joululauluja, vapaata seurustelua, jäsenten omaa ohjelmaa sekä arpajaiset. Joulupuurojuhla on tarkoitettu Kuopion kuulo ry:n jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Sitovat ilmoittautumiset mennessä tarjoiluvarausten vuoksi. Ilmoita samalla mahdollinen ruoka-aine-allergiasi. Vapaa-ehtoisen osallistumismaksun voi laittaa oman tunnon mukaan yhdistyksen kahvikassaan. Paikkana on Suokadun toimintakeskuksen ruokasali. Varaa mukaasi kahden euron kolikoita arpajaisia varten. Arpajaispalkintoja voi tuoda etukäteen varainhankintaryhmän jäsenille syksyn aikana. JÄSENILTOJEN KAHVITARJOILU Yhdistyksen toimintaan kerätään varoja myymällä jäsenilloissa kahvia ja teetä pullan kera. Varainhankintaryhmä toivoo pullantuojia, voit tuoda itse leivottuja leivonnaisia tai kaupasta ostettuja. Jos haluat osallistua yhdistystoiminnan tukemiseen lahjoittamalla kahvileivät, niin ilmoita asiasta Kaukosen Maijalle joko jäsenillassa tai soittamalla puh Kiitos tuestasi! SIILINJÄRVEN KUULOKERHO Siilinjärven kuulokerho kokoontuu syksyn aikana seurakuntatalon päätysalissa, Haarahongantie 4, seuraavina maanantaipäivinä klo , 1.10., ja Kuulokerhossa on mahdollisuus saada kuulolähipalvelua. Kysy lisätietoja toiminnasta yhteyshenkilöiltä Anna-Liisa Karttunen puh ja Raija Hallikainen puh Aina armoa ajasta autuuteen 5.

6 KUULOLÄHIPALVELU Suokadun Toimintakeskuksella on ennen tiistain jäseniltoja Turinatuvassa (2.krs) klo kuulolähipalvelutoimintaa ja kuulokojeen käytön opastusta. Samaan aikaan on ala-aulassa kuulokojeen paristojen myyntiä. Kuulolähipalvelu perustuu vapaaehtoistoimintaan ja vertaistukeen. Kuopion kuuloyhdistyksen koulutetut vapaaehtoiset opastavat kuulokojeen ja kuulon apuvälineiden käytössä sekä tukevat ja neuvovat kuuloon liittyvissä kysymyksissä. Kuulolähipalvelu on maksutonta ja kaikille avointa kuuloneuvontaa eikä se edellytä kuuloyhdistyksen jäsenyyttä. Tarvittaessa toimijat tekevät pienet huoltotyöt kuulokojeelle esim. letkun vaihdon sekä korvakappaleen puhdistuksen. Kuulolähipalveluun tullessasi ota mukaasi oman kuulokojeen käyttöohje. Kuulolähipalvelutoimijat toivovat, että jokainen kävijä antaisi heille työrauhan palvella toimintapisteessä kävijöitä yhtä kerrallaan. MÄNTYLÄN TOIMINTAKESKUS, Untamonkatu 5, Kuopio Kuulolähipalvelua on Mäntylän toimintakeskuksella ruokasalin takaosassa kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo syksyllä 19.9., , ja sekä keväällä 16.1., 13.2., 13.3., ja Neuvontaa, opastusta, vertaistukea ja paristojen myyntiä. Yhteyshenkilö on Marjatta Vartiainen puh TERVETULOA! KUULOPÄIVÄ Terve Kuopio kioskilla Apajassa torstaina klo

7 TULE MUKAAN KUULOLÄHIPALVELUTOIMINTAAN Kuulolähipalvelu on opastusta ja neuvontaa kuulokojeen ja muiden kuulon apuvälineiden käytöstä sekä niiden hankkimisesta, ohjausta kuntoutus-kurssille hakeutumisesta sekä neuvontaa kuulo-ongelmiin liittyvissä asioissa. Haluatko tulla mukaan kasvavaan kuulolähipalvelutoimintaamme? Saat Kuuloliitosta koulutuksen tehtävään ja toisten vapaaehtoisten tuen sekä lämpimän kiitoksen ja hyvän mielen. Kerro kiinnostuksestasi yhdistyksen kuulolähipalveluvastaavalle Markku Räsäselle tai jollekin hallituksen jäsenelle (yhteystiedot ovat tämän tiedotteen sivulla 15). Tervetuloa mukaan vapaaehtoistyöhön! PARISTOISTA - Pariston käyttöikä riippuu pariston koosta, käyttöajasta ja voimakkuuden säädöstä. - Varmista kuulokojeesi oikea paristokoko. - Vaihda paristo on merkkiäänen kuuluessa tai jos kuulokoje on mykkä. - Pariston suojateipin poistamisen jälkeen anna pariston olla minuuttia pöydällä ennen kun asetat pariston kuulokojeeseen. - Jos käytössäsi on kaksi kuulokojetta, älä vaihda paristoja molempiin kojeisiin yhtä aikaa. Jos virta loppuu toisesta kojeesta, niin toisella kojeella kuulee. - Säilytä paristot kuivassa paikassa. - Tyhjä paristo on poistettava heti kuulokojeesta. Älä jätä tyhjentynyttä paristoa kuulokojeeseen pitkäksi aikaa vuotojen estämiseksi. - Käytetyt paristot ovat ongelmajätettä. Voit tuoda paristot mukanasi kuulolähipalveluun yhteiseen keräysastiaan tai viedä ne kauppojen paristojen keräyspisteeseen - Muista, että paristot ja kuulokoje on pidettävä poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta. TUTUSTU Kuopion kuulo ry:n kotisivuihin 7.

8 PARISTOT Paristoja myydään Suokadun Toimintakeskuksella ala-aulassa tiistaisin ennen jäseniltaa klo Ole valmis esittämään voimassa oleva jäsenkorttisi paristoja ostaessasi. Paristojen hinnat ovat jäsenmaksun maksaneille jäsenille Rayovac 13, 312 ja 675 4,50 / 6 kpl pkt Sony 13 ja 312 4,50 / 6 kpl pkt Activair 13 7,- / 6 kpl pkt (Joskus saattaa olla vastaavia erimerkkisiä paristoja) Myytäviä muita tarvikkeita: Magneettikynä 5,- kpl Puhdistus/kuivauspumppu 9,- kpl Puhdistusharja 2,50 kpl Puhdistuslanka 1,- kpl Paristotesteri 12,- kpl Hintojen muutokset voivat olla mahdollisia syksyn aikana. Paristojen hinnat ei-jäsenille ovat kaksinkertaiset, maksu käteisellä. Jäsenmaksun maksanut jäsen voi tilata paristoja postilähetyksenä joko 1. kirjeitse tai postikortilla osoitteeseen Titta Väisänen, Särkiniementie 16 A 1, Kuopio tai 2. puhelimen tekstiviestillä numeroon tai voit jättää vastaajaan viestin ja yhteystietosi, siis kerro nimi, osoite, puhelinnumero sekä pariston koko ja tilauksen määrä tai 3. sähköpostilla osoitteeseen titta.v@dnainternet.net Postilähetys tulee kotiin ja siinä on mukana lasku, jolla voit suorittaa maksun pankkiin. Postitilaukseen lisätään toimitusmaksu 1,80 5,00 (postimaksut nousivat alkaen). 8.

9 YHDESSÄ TEATTERIIN Michael Cooney n PUHTAANA KÄTEEN lauantaina klo 13 Minna-näyttämöllä Toimi nopeasti, lippuja on rajoitettu määrä. Lipun hinta on 25 euroa jäsenmaksun maksaneelle jäsenelle sisältäen väliajan kahvin. Lippuja on saatavilla jäsenilloissa puheenjohtajalta. Erkki Lehtinen on aika tavallinen savolainen mies. Paitsi että on vähän vilunki. Tai no, vähän ja vähän, miten sen nyt ottaa. Hän on nimittäin työttömäksi jäätyään elättänyt itsensä jo parin vuoden ajan erilaisilla sosiaaliturvahuijauksilla. Tukihakemuksiinsa hän on kehitellyt kaikenlaisia henkilöitä, niin eläviä kuin kuolleita, koska ei ole kehdannut kertoa kenellekään olevansa työtön. Ja tietysti myös siksi, että systeemi on Erkinkin yllätykseksi toiminut todella hyvin. Nyt mies on kuitenkin päättänyt lopettaa keinottelun. Mutta sepä ei olekaan ihan yksinkertaista. Rahan lisäksi ovista ja ikkunoista lappaa jos jonkinlaista sosiaalitarkastajaa, terapeuttia, hautausurakoitsijaa ja muuta väkeä. Ja kaiken lisäksi soppaa hämmentää vielä vanha ystäväkin. PUHTAANA KÄTEEN on ollut valtava menestys maailmalla, ja sitä se on varmasti Kuopiossakin. Siitä pitävät huolen teatterin urhoolliset koomikot Mikot Rantaniva ja Paananen. Rooleissa: Riina Björkbacka, Sari Happonen, Pekka Kekäläinen, Katriina Lilienkampf, Karri Lämpsä, Mikko Paananen, Ilkka Pentti, Mikko Rantaniva, Lotta Vaattovaara ja Jukka Väinölä. Suomennos Tiina Puumalainen, ohjaus Mika Nuojua, lavastus ja puvut Marie Antikainen, valosuunnittelu Lassi Kröger ja äänisuunnittelu Kati Koslonen. Kesto ei vielä tiedossa Lähde: Kuopion kuulo on avannut nettisivut osoitteessa Käy tutustumassa! Kommentteja, vinkkejä tai parannusehdotuksia sivuista tai yhdistyksen toiminnasta voit jättää etusivulla olevaan palautelaatikkoon. Mikäli sinulla on ehdotuksia kuuloiltojen aiheeksi niin laita ehdotuksesi Jäsenillat ja jäsenyys sivulla olevaan kyselyyn. 9.

10 KYS KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA Korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikka yhteydenotot arkisin klo 9-12, puh Kuulokeskus on avoinna maanantaista torstaihin klo ja perjantaisin , Puijon sairaala, rak.1, A1 käytävä, 1.krs. Korvaklinikka sovittaa kuulolaitteet (ensisijaisesti korvantauskojeet) huonokuuloisille ja antaa vaikeavammaisille (60 db) tarvittaessa suositukset sosiaalitoimea varten kodin hälytysjärjestelmästä. Kuulokojeen uusimisen yhteydessä ei ole välttämättä lääkärin vastaanottoa, jos ei ole erityistä syytä. Muistathan, että korvat tulee olla puhdistettu ennen korvaklinikalle menoa (oma terveydenhoitaja). Kuulolaitehuolto Istekki Oy Apuvälineiden huolto ja korjaus ilman ajanvarausta arkisin klo 8-15 Puijon sairaala, rak. 1, 0 krs., puh Viallinen tai huoltoa kaipaava kuulolaite toimitetaan Istekki Oy:n huoltopalveluiden KYS:n toimipisteeseen. Laitteen mukaan liitetään henkilötiedot, osoite ja kotikunta tai kuulokojeen korjauslähete, jonka voi täyttää ja/tai tulostaa Istekin www-sivuilta osoitteesta Postiosoite on Istekki Oy, PL 2200, Kuopio Kaipaatko tietoa kuulosta ja näöstä? Milloin hakeutua hoitoon? Miten päästä palvelujen piiriin? KUULON JA NÄÖN PÄIVÄ tiistaina klo 9-13 Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, Kuopio Asiantuntijat luennoivat: klo 9.30 audiologi Antti Hyvärinen klo 11 silmälääkäri Asta Raninen Paikalla apuvälineiden maahantuojia ja muita ammattilaisia. Luennoilla on viittomakielen ja kirjoitustulkkaus. Vapaa pääsy! 10.

11 JOULUMYYJÄISET JA ARPAJAISET tiistaina klo 9-13 Kuopion Yliopistollisen sairaalan KYS:n sisääntulon ala-aulassa, pääovesta oikealle, keskimmäisessä "lasikopissa" Myyjäisiin kannattaa leipoa perinteisiä karjalanpiirakoita, suosittuja tiikerikakkuja ja erilaisia pikkuleipiä. Ilmoita varainhankintaryhmän jäsenille mitä leivonnaisia voit tehdä myyjäisiin ja kerro samalla voitko tuoda ne itse myyjäispaikalle. Tarvittaessa leivonnaiset haetaan kotoasi. Käsitöitä ja arpajaispalkintoja voit tuoda syksyn aikana jäseniltoihin varainhankintaryhmän tai hallituksen jäsenille. Varainhankintaryhmään kuuluvat Maija Kaukonen, Aila Nuutinen, Kirsi Tolppanen, Anneli Turunen ja Tellervo Vesterinen. LAHJOITUKSET Kuopion kuulo ry:n hyväksi Nordea pankin tilille FI Käytä viitenumeroa LÄMPIMÄT KIITOKSET Kuopion kuulo ry:n hallitus esittää lämpimät kiitokset kaikille teille, jotka niin monin eri tavoin muistitte yhdistystä maaliskuussa 60 vuotisjuhlien aikaan. Hallitus kiittää myös kaikkia vapaa-ehtoistoimijoita ja jäseniä yhdistystoimintaan ja varainhankintaan osallistumisesta sekä kiittää erilaisista tavara- ja rahalahjoituksista yhdistystoiminnan hyväksi. 11.

12 ANSIOMERKIT Kuuloliitto ry:n liittohallituksen myöntämät ansiomerkit: Kulta : Maija Kaukonen ja Teuvo Poutiainen Hopea: Irja Harju, Raija Hallikainen, Pirkko Lemettinen, Anneli Turunen, Helena Tähtinen ja Marjatta Vartiainen Pronssi: Anna-Liisa Karttunen, Anneli Korhonen, Veikko Korhonen, Raija Kosonen, Aila Nuutinen ja Tellervo Vesterinen Sydämelliset onnittelut ansiomerkkien saajille ja lämpimät kiitokset tehdystä vapaa-ehtoistyöstä Kuopion kuulo ry:n hyväksi. JÄSENASIAA Kuopion kuulo ry:n jäsenasioiden hoitajana toimii Irja Harju. Irjan yhteystiedot ovat tämän tiedotteen viimeisellä sivulla. Osoitteen ja/tai puhelinnumeron vaihtuessa muista tehdä ilmoitus myös yhdistyksen jäsenasioiden hoitajalle. Näin varmistat. että saat Kuuloviestilehden ja yhdistyksen jäsentiedotteen ajoissa oikeaan osoitteeseen. Kuopion kuulo ry:n jäsenmaksut vuonna 2018 ovat varsinainen jäsen 18, nuoriso- /perheenjäsen 12 ja sodassa kuulovamman saanut jäsen 2. Nuorisojäsen on henkilö, joka on alle 29-vuotias sen kalenterivuoden alkaessa, jolta jäsenmaksu peritään. Perheenjäsen on henkilö, joka asuu samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa. Jäsenmaksua maksaessa muista käyttää tilisiirrossa olevaa viitenumeroa ja maksaa jokainen maksu erillisellä maksulomakkeella (huom. perheen-jäsenet). Jos samalla viitenumerolla maksaa useampia maksuja, niin ne eivät kohdistu oikein ja vaikeuttavat maksujen seurantaa. Jäsenmaksulomakkeet tulevat Kuuloliitosta huhti-toukokuussa. Maksumuistutukset tulevat syksyn aikana. JÄSENTIEDOTE SYKSY 2018 Tämän tiedotteen kokosi Titta Väisänen. Hallitus ei vastaa tiedotteen mahdollisista kirjoitus- eikä asiavirheistä. Painos 600 kpl. Kansi: google/kuvahaku/auringonkukka/hyotykasviyhdistys.fi Painos 600 kpl. 12.

13 Tervetuloa Tukipilarin ja Kuopion kuulo ry:n järjestämään EDUNVALVONTA - VALTUUTUSKOULUTUKSEEN tiistaina klo Suokadun toimintakeskukselle Kouluttajana toimii henkikirjoittaja Pekka Vainikka Itä-Suomen maistraatilta ENNAKKOTIETOA (merkkaa jo kalenteriisi) KUULOLIITON VALTAKUNNALLISET KESÄPÄIVÄT YYTERISSÄ Itä-Suomen kuulopiirin SYYSSEMINAARI - viikonloppu Hotelli Scandic Kuopio Tilaisuus alkaa lauantaina Ohjelmassa on tulokahvit ja tervetuloa Kuopioon puheita, esiintymis- ja vaikuttamistaidon koulutusta. lounas, päiväkahvit, vertaisryhmien tapaamisia sekä Kuopion kuulo ry:n järjestämää iltaohjelmaa ja arpajaiset. Sunnuntaina on Neuvottelukunnan seminaari, jossa keskustelua Etelä-Itä-tiimin toimintasuunnitelmasta vuodelle 2019 Itä-Suomen piirin osalta, piirin yhdistysten kuulumiset ja ehdotukset piirin toimintasuunnitelmaan, piirin liittovaltuustoedustajien tapaaminen ja mahdollisuus esittää kysymyksiä valtuutetuille sekä keskustelua ajankohtaisista asioista. Lounaan jälkeen lähtö kotimatkalle. Hinnat itse maksaville osallistujille (ilman majoitusta) on lauantaina ilman päivällistä 20 /hlö, päivällisen kera 35 /hlö ja sunnuntaina 15 /hlö. Ilmoittaudu mennessä kuntoutussihteeri Maria Timoselle, joka antaa myös lisätietoja. Kuntoutussihteeri Maria Timonen KUULOLIITTO RY Itä-Suomi Microkatu 1, G-osa (käyntiosoite) PL 1188, Kuopio (postiosoite) puh maria.timonen@kuuloliitto.fiwww.kuuloliitto.fi 13.

14 Kuopion kuulo ry ESITYSLISTA YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika tiistai klo 18 Paikka Suokadun Toimintakeskus, Suokatu 6, Kuopio Järjestäytyminen 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: Valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, kaksi pöytäkirjan-tarkastajaa, kaksi ääntenlaskijaa ja muut kokouksessa tarvittavat toimihenkilöt 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Hyväksytään kokouksen esityslista Päätösasiat 5. Valitaan seuraavaksi toimintavuodeksi yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja 6. Vahvistetaan hallituksen muiden jäsenten ja varajäsenten lukumäärä 17 :n mukaisesti 7. Valitaan seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi yhdistyksen hallitukseen jäsenet erovuoroisten tilalle (erovuorossa ovat Jukka Asumaa, Mikko Roininen ja Tellervo Vesterinen). Lisäksi valitaan hallituksen jäsen toukokuussa eronneen Teuvo Poutiaisen tilalle hänen loppukaudelle Valitaan seuraavaksi vuodeksi hallituksen varajäsenet 9. Valitaan seuraavaksi toimintavuodeksi kaksi toiminnan- / tilintarkastajaa ja kaksi varatoiminnan / -tilintarkastajaa 10. Käsitellään hallituksen ehdotus seuraavan toimintavuoden toimintasuunnitelmaksi 11. Valitaan tarvittaessa yhdistyksen edustajat piirin neuvottelukuntaan liiton sääntöjen mukaisesti 12. Asetetaan tarvittavat toimikunnat ja valitaan niihin jäsenet 13. Määrätään jäsenmaksun suuruus seuraavalle toimintavuodelle 14. Käsitellään hallituksen ehdotus seuraavan toimintavuoden talousarvioksi 15. Käsitellään esitykset yhdistyksen aloitteeksi liittohallitukselle, piirille, liittovaltuustolle, liittokokoukselle ja muille yhdistyksen tarpeelliseksi katsomille tahoille 16. Päätetään seuraavan vuoden kokousten koollekutsumistavasta sääntöjen 15 :n määräämissä rajoissa 17. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat 18. Merkitään pöytäkirjaan jäsenten hallitukselle antamat evästykset ja toivomukset 19. Kokouksen päättäminen 14.

15 Kuopion kuulo ry Hallitus 2018 Puheenjohtaja Titta Väisänen Särkiniementie 16 A 1, Kuopio puh (iltaisin, mielellään tekstiviestit) titta.v@dnainternet.net Varapuheenjohtaja Mikko Roininen puh , mtroininen@gmail.com Sihteeri Irma Pääkkönen irma.pa@dnainternet.net Jäsenasioidenhoitaja Irja Harju Kalevalankatu 20 A 34, Kuopio puh , harju.irja@gmail.com Muut hallituksen jäsenet: Jukka Asumaa, jukka.asumaa@pp.nic.fi Tellervo Vesterinen puh , tellu.vesterinen@dnainternet.net Hallituksen varajäsenet Maija Kaukonen puh ja Juhani Niskanen puh Varainhankintaryhmä: Maija Kaukonen, Aila Nuutinen, Kirsi Tolppanen, Anneli Turunen ja Tellervo Vesterinen Esteettömyysryhmä: Jukka Asumaa ja Juhani Niskanen Kuulolähipalveluvastaava Markku Räsänen puh , markkuj.rasanen@dnainternet.net Toiminnantarkastajat: Sylvi Hiltunen ja Tarja Mikkonen Kuuloliitto ry liittovaltuusto Titta Väisänen Kuopion Vammaisneuvosto: Jukka Asumaa 15.

16 Osoitetarra POSTINKANTAJA mikäli et tavoita vastaanottajaa palauta tämä tiedote osoitteeseen Väisänen Särkiniementie 16 A Kuopio KIITOS JA VÄRIKÄSTÄ SYKSYÄ! SÄILYTÄ SÄILYTÄ SÄILYTÄ SÄILYTÄ SÄILYTÄ

Kuopion kuulo ry Jäsentiedote kevät 2019

Kuopion kuulo ry Jäsentiedote kevät 2019 Kuopion kuulo ry Jäsentiedote kevät 2019 KOKOUSKUTSU Kuopion kuulo ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 26.2.2019 klo 18 Suokadun Toimintakeskuksen ruokasalissa (Suokatu 6, Kuopio ). Käsitellään

Lisätiedot

Kuopion kuulo ry Jäsentiedote syksy 2019

Kuopion kuulo ry Jäsentiedote syksy 2019 Kuopion kuulo ry Jäsentiedote syksy 2019 Kirjoita postikortti KOKOUSKUTSU Kuopion kuulo ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 19.11.2019 klo 18 Suokadun Toimintakeskuksen ruokasalissa (Suokatu

Lisätiedot

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus 8.9.2014 Järjestöpäivät 5.-6.9.2014 Liittokokous joka 3. vuosi - valitsee liittovaltuustoedustajat Liittovaltuusto 34 yhdistysten edustajaa 10 muuta edustajaa

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous

A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous 24. 25.10.2015 Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Siilinjärvi Kokouksen asialista on tämän kutsun liitteenä. A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 24. 25.10.2015

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu SYYSKOKOUS 2013 Aika maanantai 23.10.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksemme puheenjohtajan Pasi

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 13.10.2017 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 19.11.2017 kello 9.00. Paikka Palmgren-konservatorio Rautatienpuistokatu 7, 28130 Pori I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 6.10.2015 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 15.11.2015 kello 9.00. Paikka Kokoustila Snellman & Kallavedet, Scandic Hotelli, Satamakatu 1, 70100 Kuopio I KOKOUKSEN

Lisätiedot

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja kokous

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja kokous Valtakunnalliset A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja kokous Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus, Lomatie 12, Nurmes A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään ja niiden yhteydessä A-Kiltojen Liitto ry:n

Lisätiedot

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa 28.10.1998 ja syyskokouksessa 11.11.1998 1. Yhdistyksen nimi on Puijon Latu ry ja sen kotipaikka on Kuopio. 1 2. Yhdistyksen

Lisätiedot

Ensi keväänä vietettävien Kevätpäivien osalta järjestelyt ovat vielä avoinna. Viimeistään tulevassa syyskokouksessa saamme varmistusta asiaan.

Ensi keväänä vietettävien Kevätpäivien osalta järjestelyt ovat vielä avoinna. Viimeistään tulevassa syyskokouksessa saamme varmistusta asiaan. Jäsenkirje 2/12 SUOMEN RAVINAISTEN LIITTO RY:N JÄSENYHDISTYKSILLE Hyvät Ravinaiset Kesä on jo takanapäin, mutta voimme vielä muistella hienoja Mikkelin kuninkuusraveja ja muita tapahtumia. Syksy on tullut

Lisätiedot

2 Yhdistyksen tarkoituksena on Kuuloliiton jäsenyhdistyksenä:

2 Yhdistyksen tarkoituksena on Kuuloliiton jäsenyhdistyksenä: 1(8) VANTAAN KUULOYHDISTYKSEN ry:n SÄÄNNÖT YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMINTA-ALUE 1 Yhdistyksen nimi on Vantaan Kuuloyhdistys ry. ja sen kotipaikka on Vantaan kaupunki. ja toiminta - alueena on

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 21.10.2018 Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 17.11.2018 klo 13.00 alkaen Kouvolan

Lisätiedot

1 Yhdistyksen nimi on Helsingin kuuloyhdistys ry ja sen kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alueena on Helsinki.

1 Yhdistyksen nimi on Helsingin kuuloyhdistys ry ja sen kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alueena on Helsinki. SÄÄNTÖLUONNOS I LUKU YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMINTA-ALUE 1 Yhdistyksen nimi on Helsingin kuuloyhdistys ry ja sen kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alueena on Helsinki. Yhdistys kuuluu jäsenyhdistyksenä

Lisätiedot

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET

Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 25 B 20 II krs pihan puoli 2/2015 70100 KUOPIO 13.4.2015 HYVÄT JÄSENET PÄIVYSTYSAJAT TOIMISTOLLA Kuukauden ensimmäinen maanantai klo 12.00-14.00

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS Leppävaaran palvelukeskus Armas Launiksenkatu 9 ESPOO SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Päätösvaltaisuuden toteaminen 3. Valitaan kokouksen toimihenkilöt 4. Kokouksen työjärjestyksestä päättäminen

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

RAAHEN ALUEEN KUULO RY

RAAHEN ALUEEN KUULO RY RAAHEN ALUEEN KUULO RY ESITE- JA TOIMINTAKALENTERI 2018 Yhdistyksen mietelause: Kuulolla koko iän Raahen alueen Kuulo ry on alueen kuulovammaisia palveleva yhdistys, joka on perustettu v. 1975 Toimialueena

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on Ikaalinen.

SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on Ikaalinen. IKAALISTEN NUORISO-ORKESTERIN TUKI RY SÄÄNNÖT Yleistä 1 YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. ESITYSLISTA 12.10.2018 1(5) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 18.11.2018 kello 9.00. Paikka Scandic Laajavuori Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

KUTSU. Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen. syyskokous. pidetään maanantaina klo alkaen Meijän Vintillä os.

KUTSU. Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen. syyskokous. pidetään maanantaina klo alkaen Meijän Vintillä os. KUTSU Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 21.11.2016 klo 16.45 alkaen Meijän Vintillä os. Savonkatu 11 A 6 Kokouksessa käsitellään sääntöjen 15 määräämät asiat. Luottamusvaalikokous

Lisätiedot

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä Oulun Rajakylän koulun vanhempainyhdistys 1 Yhdistyksen nimi on OULUN RAJAKYLÄN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS ry ja se toimii Rajakylän koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Oulu. 2 Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 6.-7.6.2015 Paikka Valkea Talo, Ilkantie 4, 00400 Helsinki Lauantai 6.6. Lounas klo 11.30-12.30 Kahvi klo 15.00-15.30 8.30 9.30 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Lappeenrannan Taideyhdistys r.y.:n säännöt. Hyväksytty yhdistyksen kokouksissa 15.11. ja 17.12. 2004. Merkitty yhdistysrekisteriin 12.1.2005.

Lappeenrannan Taideyhdistys r.y.:n säännöt. Hyväksytty yhdistyksen kokouksissa 15.11. ja 17.12. 2004. Merkitty yhdistysrekisteriin 12.1.2005. Lappeenrannan Taideyhdistys r.y.:n säännöt Hyväksytty yhdistyksen kokouksissa 15.11. ja 17.12. 2004. Merkitty yhdistysrekisteriin 12.1.2005. 1. Yhdistyksen nimi on Lappeenrannan Taideyhdistys r.y., sen

Lisätiedot

Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT

Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT Vahvistettu 19.9.2006 Collegium Culinarium, CC - Kilta ry:n SÄÄNNÖT I NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on: Collegium Culinarium, CC - Kilta ry Kotipaikka

Lisätiedot

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja syyskokous

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja syyskokous A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja syyskokous 22. 23.10.2016 Vesalan kurssi- ja leirikeskus, Vesalantie 136, Vesanka A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 22. 23.10.2016 ja niiden yhteydessä A-Kiltojen

Lisätiedot

TOIVALAN URHEILIJAT RY 1

TOIVALAN URHEILIJAT RY 1 TOIVALAN URHEILIJAT RY 1 I NIMI, KOTIPAIKKA JA TARKOITUS 1 Yhdistyksen nimi on Toivalan Urheilijat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Siilinjärven kunta. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää liikuntakasvatusta

Lisätiedot

1 Suomen Tinnitusyhdistys ry Finlands Tinnitusförening rf

1 Suomen Tinnitusyhdistys ry Finlands Tinnitusförening rf 1 S Ä Ä N N Ö T 2 I LUKU YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMINTA-ALUE 1 Suomen Tinnitusyhdistys ry Finlands Tinnitusförening rf ja sen kotipaikka on Helsinki ja toiminta - alueena on Koko Suomi Yhdistys

Lisätiedot

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Hyväksytty yhdistyksen kevätkokouksessa 29.3.2014. 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura ja

Lisätiedot

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Aika: lauantai 21.11.2015 Paikka: Satakuntatalon Kiltasali, Lapinrinne 1, Helsinki klo 9.30 klo10.45 klo 12.00 klo 13.00 Ilmoittautuminen ja kokousedustajien

Lisätiedot

MLL Tapaninkylän syyskokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry.

MLL Tapaninkylän syyskokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. MLL Tapaninkylän syyskokous Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja avaa kokouksen. Hän pitää usein myös lyhyen tervetulopuheenvuoron: Hyvät osanottajat, toivotan

Lisätiedot

Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Perussuomalaiset ry. Syyskokous 2017

Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Perussuomalaiset ry. Syyskokous 2017 Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Paikka: Hotelli Koskenniska, Turuntie 1 Forssa Aika: 17.10.2016 klo 19 Paikalla: Jari Kantelus,, Matti Luostarinen,, Tommi Holopainen, Aila Lahtinen, Lisäksi paikalla olivat

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kahvila Nanda Wanha Talo, Savilahdenkatu 12, Mikkeli 1. VUOSIKOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi-Maaria

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS Leppävaaran palvelukeskus Armas Launiksenkatu 9 ESPOO SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen päätösvaltaisuus 3. Kokouksen toimihenkilöt 4. Kokouksen työjärjestys 5. Jäsenmaksu ja kannatusmaksu

Lisätiedot

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula)

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry Hietalahdenranta 13 3. krs. 00180 Helsinki www.skml.fi kutsu Puh. 050 385 9350 (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) jonna.aakkula@skml.fi Hyvä vuosikokousedustaja, Suomen Kirkkomusiikkiliitto

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Haarlan koulun vanhempainyhdistys. Yhdistys toimii Haarlan koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Turku.

Yhdistyksen nimi on Haarlan koulun vanhempainyhdistys. Yhdistys toimii Haarlan koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Turku. 1 Yhdistyksen nimi on Haarlan koulun vanhempainyhdistys. Yhdistys toimii Haarlan koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Turku. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on -edistää oppilaiden vanhempien ja koulun välistä

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN KOKOUSKUTSU 28.3.2013 Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN Sokos Hotel Vuokattiin, Kidekuja 2, Vuokatti lauantaina huhtikuun 20. päivänä 2013 klo 14.00 Kokouksessa

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Puheenjohtaja Mauri Liimatainen avasi kokouksen kello Todetaan kokousedustajien valtuudet

Puheenjohtaja Mauri Liimatainen avasi kokouksen kello Todetaan kokousedustajien valtuudet Eläkkeensaajien Keskusliiton 29.11.2018 Kuopion Piiri ry Sääntömääräinen Syyskokous Maanantai 26.11.2018 klo 13.00 Hotelli IsoValkeinen Kuopio Osallistujat: 44 kokousedustajaa Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Helsingin Kuuloyhdistys ry Säännöt 1/6

Helsingin Kuuloyhdistys ry Säännöt 1/6 Helsingin Kuuloyhdistys ry Säännöt 1/6 Nämä säännöt on hyväksytty yhdistyksen vuosikokouksessa 26.2.2011 Patentti- ja rekisterihallitus on hyväksynyt säännöt 21.2.2012 SÄÄNNÖT I LUKU YHDISTYKSEN NIMI,

Lisätiedot

KERAVAN TAIDEMUSEON YSTÄVÄT ry. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka

KERAVAN TAIDEMUSEON YSTÄVÄT ry. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka KERAVAN TAIDEMUSEON YSTÄVÄT ry 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Keravan Taidemuseon ystävät ry. ja sen kotipaikka on Kerava. Yhdistyksen toimialue on Keravan kaupunki ja sen lähialueella

Lisätiedot

SÄÄNNÖT 1(6) 1 Yhdistyksen nimi on Puistolan Omakotiyhdistys ry. ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki.

SÄÄNNÖT 1(6) 1 Yhdistyksen nimi on Puistolan Omakotiyhdistys ry. ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki. SÄÄNNÖT 1(6) NIMI JA KOTIPAIKKA PUISTOLAN OMAKOTIYHDISTYS RY 1 Yhdistyksen nimi on Puistolan Omakotiyhdistys ry. ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki. TARKOITUS JA TOIMINTA 2 Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

JÄLJENNÖS 1(7)

JÄLJENNÖS 1(7) Patentti- ja rekisterihallitus Yhdistys- ja säätiöasiat JÄLJENNÖS 1(7) 10.05.2013 Rekisterinumero: 151.614 YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Nimi: Kotipaikka: Rekisterinumero: Merkitty rekisteriin: Jäljennös annettu:

Lisätiedot

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous 28. 29.10.2017 Puhjonrannan kurssikeskus, Puhjonrannantie 80, Valkeala A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 28. 29.10.2017 ja niiden yhteydessä A-Kiltojen

Lisätiedot

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Tervetuloa vuosikokoukseen! SK POHJANMAA - POHJANMAAN LASTUSALAN LIITTO ry Tervetuloa vuosikokoukseen! Pohjanmaan Pelastusalan liitto ry:n vuosikokous pidetään la 21.5.2016 Nurmon Paloasemalla, Paanatie 1, 60550 Nurmo Tilaisuuteen

Lisätiedot

Laadittu Koulujen Musiikinopettajat ry:n Kevätkokouksessa 20.3. 2004

Laadittu Koulujen Musiikinopettajat ry:n Kevätkokouksessa 20.3. 2004 1 2 Laadittu Koulujen Musiikinopettajat ry:n Kevätkokouksessa.. 04 Esitysluonnos Koulujen Musiikinopettajat ry:n syyskokoukselle Riihimäellä.. 14 4 5 6 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2013 klo 18.00 Paikka: Keskussairaalan hallintorakennuksen kokoustila Porrassalmenkatu 35-37, vanhan sisäpihan hallintorakennus 1. VUOSIKOKOUKSEN

Lisätiedot

LOPEN TEATTERIYHDISTYS R.Y.:N SÄÄNNÖT. 1 Yhdistyksen nimi on Lopen Teatteriyhdistys ry. ja sen kotipaikka on Lopen kunta.

LOPEN TEATTERIYHDISTYS R.Y.:N SÄÄNNÖT. 1 Yhdistyksen nimi on Lopen Teatteriyhdistys ry. ja sen kotipaikka on Lopen kunta. 1(6) LOPEN TEATTERIYHDISTYS R.Y.:N SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Lopen Teatteriyhdistys ry. ja sen kotipaikka on Lopen kunta. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on toimia teatterista kiinnostuneiden henkilöiden

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 30.9.2015 Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 21.11.2015 klo 13:00 alkaen Rannikkoprikaatissa,

Lisätiedot

PIIKKIÖN YHTENÄISKOULUN VANHEMPAINYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

PIIKKIÖN YHTENÄISKOULUN VANHEMPAINYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT PIIKKIÖN YHTENÄISKOULUN VANHEMPAINYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 27.9.2011 1 Yhdistyksen nimi on Yy-Kaa-Koo ry (Yhteinen Kasvatus Koulussa), ja se toimii Piikkiön yhtenäiskoulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Kaarinan

Lisätiedot

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä.

Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen merkeissä. Pohjois-Savon AVH-yhdistys JÄSENKIRJE Tulliportinkatu 52 (II kerros) 1/2016 70110 KUOPIO 15.1.2016 HYVÄT JÄSENET Aloitamme yhdistyksemme toimintoja kerhojen, liikuntaryhmien, laskiaisretken ja vuosikokouksen

Lisätiedot

Suomen elektronisen urheilun liitto SEUL ry säännöt

Suomen elektronisen urheilun liitto SEUL ry säännöt 1 / 5 Suomen elektronisen urheilun liitto SEUL ry säännöt 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Suomen elektronisen urheilun liitto SEUL ry, ja sen kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksen

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Muotialan päiväkodin vanhempainyhdistys ry ja se toimii. edistää lasten vanhempien ja päiväkodin välistä yhteistoimintaa

Yhdistyksen nimi on Muotialan päiväkodin vanhempainyhdistys ry ja se toimii. edistää lasten vanhempien ja päiväkodin välistä yhteistoimintaa MUOTIALAN PÄIVÄKODIN VANHEMPAINYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Muotialan päiväkodin vanhempainyhdistys ry ja se toimii Muotialan päiväkodin yhteydessä ja sen kotipaikka on Tampere. 2 Yhdistyksen

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 17.6.2017 Paikka Valkea talo, Ilkantie 4 00400 Helsinki Lounas klo 12.00 13.00 Kahvi klo 15.30 16.00 9.00 10.00 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Kiihtelysvaaran koulun Vanhempainyhdistys ry. ja se toimii Kiihtelysvaaran_ koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on

Yhdistyksen nimi on Kiihtelysvaaran koulun Vanhempainyhdistys ry. ja se toimii Kiihtelysvaaran_ koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on KIIHTELYSVAARAN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYKSEN säännöt (hyväksytty 10.1.2006) 1 Yhdistyksen nimi on Kiihtelysvaaran koulun Vanhempainyhdistys ry ja se toimii Kiihtelysvaaran_ koulun yhteydessä ja sen kotipaikka

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2017 Selkeä esityslista lista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Erikoiskuljetusten Liikenteenohjaajat SEKLI ry ja sen kotipaikka on Lahti.

1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Erikoiskuljetusten Liikenteenohjaajat SEKLI ry ja sen kotipaikka on Lahti. SUOMEN ERIKOISKULJETUSTEN LIIKENTEENOHJAAJAT SEKLI RY YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 9/2013 1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Erikoiskuljetusten Liikenteenohjaajat SEKLI ry ja sen kotipaikka

Lisätiedot

HYY seniorit ry, HUS seniorer rf. Rek. no 192.654 SÄÄNNÖT

HYY seniorit ry, HUS seniorer rf. Rek. no 192.654 SÄÄNNÖT HYY seniorit ry, HUS seniorer rf SÄÄNNÖT Yhdistysrekisteri vahvistanut 27.10.2005 HYY-seniorit, HUS-seniorer rf SÄÄNNÖT 2 (5) 1 Nimi, kotipaikka ja kielet Yhdistyksen nimi on HYY-seniorit ry, HUS-seniorer

Lisätiedot

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 KUOPION SELKÄYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 2 Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 Jäsenistö Vuoden 2016 lopussa jäsenmäärä oli 386 henkilöä. Vapaaehtoistyöntekijöiden määrä 30 henkilöä ja

Lisätiedot

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula)

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry Hietalahdenranta 13 3. krs. 00180 Helsinki www.skml.fi kutsu Puh. 050 385 9350 (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) jonna.aakkula@skml.fi Hyvä vuosikokousedustaja, Suomen Kirkkomusiikkiliitto

Lisätiedot

MYLLYKOSKEN NAISVOIMISTELIJAT RY

MYLLYKOSKEN NAISVOIMISTELIJAT RY MYLLYKOSKEN NAISVOIMISTELIJAT RY SÄÄNNÖT 1 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Myllykosken Naisvoimistelijat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Kouvolan Myllykoski 2 YHDISTYKSEN TARKOITUS Yhdistyksen

Lisätiedot

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Jäsentiedote 1/2017 1 HALLITUS V. 2017 Puheenjohtaja Tuiri Iso-Hollo tuiri.iso-hollo@elisanet.fi p. 050-3016043 Varapuheenjohtaja Rainer Paakkonen rainer.paakkonen@pp.inet.fi

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2 / 2013 7.11.2013

JÄSENTIEDOTE 2 / 2013 7.11.2013 Tule mukaan hallitukseen Haavin hallituksessa toimii iloinen ja aktiivinen joukko ympäristökasvattajia. Haluaisitko sinä tulla mukaan? Hallituksen jäsenet valitaan syyskokouksessa kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Lisätiedot

Toimintansa tukemiseksi yhdistys on oikeutettu

Toimintansa tukemiseksi yhdistys on oikeutettu 1/5 8.11.2016 Vaasan Insinööriopiskelijat VIO ry 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka 2 Yhdistyksen tarkoitus 3 Tarkoituksen toteuttaminen Yhdistyksen nimi on Vaasan Insinööriopiskelijat VIO ry, jota kutsutaan

Lisätiedot

Tässä on seurallenne Hevosjalostusliiton kevätkokouksen materiaali.

Tässä on seurallenne Hevosjalostusliiton kevätkokouksen materiaali. Pohjois-Karjalan 13.4.2010 Hevosjalostusliitto ry Tervehdys! Tässä on seurallenne Hevosjalostusliiton kevätkokouksen materiaali. Kokous pidetään Joensuun raviradalla pääkatsomossa tiistaina 4.5. Kokous

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2018 Selkeä esityslista Esityslista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

HELSINGIN HUONOKUULOISET ry. S Ä Ä N N Ö T

HELSINGIN HUONOKUULOISET ry. S Ä Ä N N Ö T Nämä säännöt on hyväksytty yhdistyksen vuosikokouksessa 19.02.1994, vahvistettu Kuulonhuoltoliiton liittovaltuuston kokouksessa 23.04.1994, sekä merkitty Yhdistysrekisteriin 05.12.1995. HELSINGIN HUONOKUULOISET

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu Helsingissä

Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu Helsingissä Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu 21. 22.11. Helsingissä Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppua vietetään Helsingissä 21. 22.11.2015. Lauantaina järjestetään Urheilufoorumi ja lajiseminaarit

Lisätiedot

Yhdistys toimii Suomen Musiikinopettajien liitto ry:n alaisena valtakunnallisena jäsenyhdistyksenä.

Yhdistys toimii Suomen Musiikinopettajien liitto ry:n alaisena valtakunnallisena jäsenyhdistyksenä. VARHAISIÄN MUSIIKINOPETTAJAT ry SMÅBARNS MUSIKLÄRARE rf SÄÄNNÖT YHDISTYKSEN NIMI TARKOITUS JA TOIMINTA 1 Yhdistyksen nimi on Varhaisiän musiikinopettajat ry, Småbarns Musiklärare rf. Yhdistyksen nimistä

Lisätiedot

SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT

SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT 1 (5) SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on South West Karting Fin ry ja sen kotipaikkana on Raision kaupunki. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen

Lisätiedot

1 (5) Yhdistyksen nimi on Rakkausrunot ry ja sen kotipaikka on Helsinki.

1 (5) Yhdistyksen nimi on Rakkausrunot ry ja sen kotipaikka on Helsinki. 1 (5) 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Rakkausrunot ry ja sen kotipaikka on Helsinki. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu 3. Jäsenet Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää

Lisätiedot

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki.

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki. Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. Rek.nro 149.234 Ensirek.pvm 13.6.1988 PIRKKA-HÄMEEN MEHILÄISHOITAJAT RY:N SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

MARTAT ry:n MALLISÄÄNNÖT

MARTAT ry:n MALLISÄÄNNÖT 1 MARTAT ry:n MALLISÄÄNNÖT Nimi, kotipaikka ja toiminta-alue 1. Yhdistyksen nimi on Pohjois-Karjalan Martat ry, josta käytetään näissä säännöissä nimitystä piiri. Piirin kotipaikka on Joensuu, ja se kuuluu

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi on Tampereen seudun Omaishoitajat ry ja kotipaikka Tampere. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Pirkanmaa.

1. Yhdistyksen nimi on Tampereen seudun Omaishoitajat ry ja kotipaikka Tampere. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Pirkanmaa. 1(3) YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi on Tampereen seudun Omaishoitajat ry ja kotipaikka Tampere. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Pirkanmaa. 2. Yhdistyksen tarkoituksen on toimia omaishoitajien

Lisätiedot

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen.

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen. TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) 41660 TOIVAKKA 11.9.1999 SYYSKOKOUS Aika 11.9.1999 klo 15.00 16.35 Paikka Hirsiaho, Huikko Läsnä 21 jäsentä (osanottajaluettelo liitteenä) 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 2/2019

Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 2/2019 Jäsentiedote 2/2019 Hyvä Maanpuolustusnainen Toivottavasti kaikki ovat saaneet viettää mukavan ja rentouttavan kesän. Tätä kirjoittaessani ilmassa on vielä kesän tuntua, vaikka ollaan jo virallisesti syksyssä.

Lisätiedot

Yhdistyksen tarkoituksena on puoluepoliittisesti sitoutumattomana

Yhdistyksen tarkoituksena on puoluepoliittisesti sitoutumattomana Omakotiyhdistyksen säännöt Nimi, kotipaikka ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on Saarenkylän Omakotiyhdistys ry. Sen kotipaikka on Rovaniemi ja toimialue on Saarenkylä. Näissä säännöissä käytetään nimitystä

Lisätiedot

Turun Urheiluautoilijat ry SÄÄNNÖT

Turun Urheiluautoilijat ry SÄÄNNÖT Turun Urheiluautoilijat ry SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Turun Urheiluautoilijat ry. Yhdistyksen kotikunta on Turku. 2 TARKOITUS Yhdistyksen tarkoituksena on autourheilun, kilpa- ja

Lisätiedot

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Lehtojärvellä 21.3.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 16.00 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

Nuorten Palvelu ry SYYSPÄIVÄ 2017 KUOPIO. Kylpylähotelli Rauhalahti. Katiskaniementie 8, Kuopio

Nuorten Palvelu ry SYYSPÄIVÄ 2017 KUOPIO. Kylpylähotelli Rauhalahti. Katiskaniementie 8, Kuopio Nuorten Palvelu ry SYYSPÄIVÄ 2017 KUOPIO Kylpylähotelli Rauhalahti Katiskaniementie 8, Kuopio 25.11.2017 1 OHJELMA lauantaina, 25.11.2017 NUORTEN PALVELU RY:n SYYSKOKOUS 2017 (yksipäiväinen tapahtuma)

Lisätiedot

TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN!

TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN! KOKOUSKUTSU 16.9.2008 TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN! 30 vuotta täyttävä Keski-Uudenmaan Sukeltajat isännöi tänä vuonna Liiton syyskokousta. Ohjelmaa on luvassa koko viikonlopulle juhlaseminaarin,

Lisätiedot

OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU. Yhdistyksen kotipaikka on Oulun kaupunki. Yhdistyksen tarkoituksena on jäsenistönsä

OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU. Yhdistyksen kotipaikka on Oulun kaupunki. Yhdistyksen tarkoituksena on jäsenistönsä OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka 2 Yhdistyksen tarkoitus 3 Tarkoituksen toteuttaminen 4 Toiminnan tukeminen Yhdistyksen nimi on Oulun Insinööriopiskelijat

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu Helsingissä

Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu Helsingissä Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu 25.11. - 26.11. Helsingissä Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppua vietetään Helsingissä 25. 26.11.2017. Lauantaina järjestetään Urheilufoorumi ja lajiseminaarit

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 18.11.2017 1/5 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan

Lisätiedot

TUL:n Lapin piiri ry puh: P Nahkurinkatu Kemi

TUL:n Lapin piiri ry puh: P Nahkurinkatu Kemi TUL:n Lapin piiri ry:n sääntömääräinen PIIRIKOKOUS Pidetään Kemissä os. Kemin Cumulus, Hahtisaarenkatu 3,, lauantaina 16.4.2016 alkaen klo.12:00. Valtakirjojen tarkastus aloitetaan klo.11:00. Kokouksessa

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen klo

Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen klo SYYSKOKOUS 2016 Aika Tiistai 1.11.2016 klo 18.00 Paikka Läsnä ravintola Utran Uittotupa, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen

Lisätiedot

Pohjoisen Keski-Suomen ammatilliset opettajat ry:n säännöt

Pohjoisen Keski-Suomen ammatilliset opettajat ry:n säännöt 1 Pohjoisen Keski-Suomen ammatilliset opettajat ry:n säännöt NIMI, TARKOITUS JA TOIMINTA 1 Yhdistyksen nimi on Pohjoisen Keski-Suomen ammatilliset opettajat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Äänekoski ja toiminta-alueena

Lisätiedot