Aika: Keskiviikko klo Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi Vääpelintalo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Aika: Keskiviikko 15.12.2010 klo 11.30 13.15. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi Vääpelintalo"

Transkriptio

1 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄHALLITUS VI/ 2010 P Ö Y T Ä K I R J A Aika: Keskiviikko klo Paikka: Pykälä Sivu Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi Vääpelintalo 80 2 Saapuvilla olleet 81 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 82 2 Pöytäkirjan tarkastus 83 3 Hallitukselle siirrettävät asiat 84 4 Kuntayhtymän toiminta ja talous 85 7 Välittäjä 2009 hanke ja Välittäjä Häme 86 8 Päihdekuntoutuksen keskusliitto ry:n vuosikokous 87 9 Henkilökohtainen lisä, yhteisöhoidon koulutus, Huttunen, Pietiläinen, Rinta-Jaskari Ohjaajien toimien muuttaminen sairaanhoitajien toimiksi Kuntayhtymän johtajan palkan tarkistus Malila erikoissuunnittelijan toimeen Vuorotteluvapaa, Malila Kuntayhtymän johtaja Kimmo Mäkelä Kuntayhtymän jäsenkunnat Tarkastuslautakunnan kokous Oikaisuvaatimus, muutoksenhaku 17 Kokoukset 17 Tiedoksi

2 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄHALLITUS Pöytäkirja KOKOUSAIKA Keskiviikko klo KOKOUSPAIKKA Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi 80 KOKOUKSEEN OSALLISTUNEET YHTYMÄHALLITUKSEN JÄSENET Jäsenet Henk.koht.varajäsen pj. Erkki Valta Kimmo Laiho vpj Pekka Järvinen Mika Einiö jäsen Erja Hirviniemi Irma Koskela jäsen Johanna Karrimaa Jari Nurmi jäsen Larissa Mouhu Sari Hahl jäsen Antti Mäkinen Kari Kauti jäsen Sanna Mäkinen Tarleena Patrakka MUUT KOKOUKSEEN OSALLISTUNEET Mauri Poussa Tommi Räty Sirpa Rauhala Reijo Malila Sirpa Pimiä Heli Soisalo Kimmo Mäkelä Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Yhtymävaltuuston I varapj. Yhtymävaltuuston II varapj. Kuntayhtymän johtaja, esittelijä, sihteeri Vastaava sairaanhoitaja Vs. vastaava ohjaaja Hankejohtaja Todetaan läsnäolijat. Läsnä olleiden nimet on alleviivattu. 81 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Tarkastetaan postitse, vuorossa Johanna Karrimaa ja Larissa Mouhu. Tarkastetaan postitse. Tarkastajina Johanna Karrimaa ja Antti Mäkelä. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Erkki Valta puheenjohtaja Reijo Malila pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS / 2010 / 2010 Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet ja liitteet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Lammilla.. Tuire Ketola, toimistosihteeri

3 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄHALLITUS HALLITUKSELLE SIIRRETTÄVÄT ASIAT Kuntalain 51 :n mukaan hallitus ja hallituksen puheenjohtaja voivat ottaa hallituksen käsiteltäväksi asian, joka on siirretty hallituksen alaisen viranomaisen toimivaltaan ja jossa asianomainen viranomainen on tehnyt päätöksen. Asia on otettava ylemmän toimielimen käsiteltäväksi viimeistään sen ajan kuluessa, jossa oikaisuvaatimus päätöksestä on tehtävä. Kuntayhtymän johtosäännön 15 :ssä määritellään kuntayhtymän johtajan toimivalta. Kuntayhtymän johtaja on tehnyt seuraavia päätöksiä, jotka ovat nähtävillä kokouksessa Asianomaiset eivät ole tehneet oikaisuesityksiä. Tehdyt päätökset merkitään tiedoksi. Yhtymähallitus päättää olla ottamatta asioita käsiteltäväkseen. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

4 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄHALLITUS Hall 84 KUNTAYHTYMÄN TOIMINTA JA TALOUS Toiminnan tunnuslukuja Yhtymävaltuusto asetti Mainiemen kuntoutumiskeskuksen toiminnan määrälliseksi tavoitteeksi vuodelle 2010 yhteensä hoitopäivää. Asiakkaita tulisi siis olla päivittäin kuntoutuksessa keskimäärin 37, Enimmillään varaudutaan 45 asiakkaan kuntoutumiseen kerrallaan (=vahvistettu hoitopaikkaluku) kertyneet kuntoutuspäivät yhteisöittäin. Tavoite 1-11 kk 12 kk Arvo-yhteisö Kunto Helmi Maininki Terho Pähkinä Ei yhteisöä 597 Yhteensä Marraskuun loppuun mennessä kuntoutuspäiviä kertyi päivää asetettua tavoitetta vähemmän ja päivää vähemmän kuin vastaavana kautena viime vuonna. Esityslistan kirjoittamispäivänä Mainiemen kuntoutumiskeskuksessa asiakkaita oli 42 ja kokouspäivänä 43. Talouden tunnuslukuja Sisäisestä valvonnasta annetun ohjeen mukaisesti yhtymähallitusta informoidaan taloustilanteesta joka kokouksessa. Talousarvion toteutuma raportoidaan vähintään ja tilanteiden mukaan. Kunt. päivät Tulot Menot Henkilöstömenot 9/ Budjetti Tilinpäätös Talouden toteutuma syyskuun loppuun mennessä osoittaa alijäämää. Alijäämää tasoittaa loppuvuodesta se, että Valtionapua on tulossa vielä n , mikäli hankkeiden menot toteutuvat suunnitellun mukaisesti. Henkilöstökuluja on kertynyt tähän mennessä (9 kk) noin talousarvioon varattua vähemmän. Tammi-syyskuussa toimintatuloja kertyi arvioitua vähemmän. Toimintakuluissa on vastaavasti säästetty Seuraavalla sivulla olevaan taulukkoon on koottu laitospalvelujen käyttö kunnittain Jäsenkunnat on alleviivattu. Jäsenkunnista (30) palveluja on käyttänyt 26. Muita käyttäjäkuntia on ollut 28. Jatkuu..

5 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄHALLITUS Hall 84 jatkuu Kotikunta Päivät Jaksot Asiakkaat AKAA ASIKKALA ESPOO FORSSA HARJAVALTA HATTULA HAUSJÄRVI HEINOLA HOLLOLA HUITTINEN HUMPPILA HÄMEENKOSKI HÄMEENLINNA JANAKKALA JOKIOINEN JUUPAJOKI JÄMSÄ KANGASALA KANKAANPÄÄ KAUNIAINEN KERAVA KOTKA KUHMALAHTI KUHMOINEN KUOPIO KÄRKÖLÄ KYLMÄKOSKI LAHTI LEMPÄÄLÄ LOPPI MÄNTTÄ-VILPPULA NASTOLA NOKIA ORIMATTILA ORIVESI PIRKKALA PORI PÄLKÄNE RAUMA RIIHIMÄKI RUOVESI SASTAMALA SYSMÄ TAMMELA TAMPERE TURKU TUUSULA URJALA VALKEAKOSKI VANTAA VESILAHTI VIHTI YLÖJÄRVI YPÄJÄ Kaikki yhteensä:

6 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄHALLITUS Hall 84 jatkuu. Käyttötalouden tuloslaskelma 1-9/2010, tase ja rahoituslaskelma ovat liitteenä, liite 1. Merkitään. Merkittiin. Lisäksi päätettiin jatkossa seurata koko kuntayhtymän talouden kehitystä ja kehittämishankkeen taloutta erikseen. Todettiin, että ensi vuonna Seutukeskus Oy Hämeen talousohjelmat antavat paremmat mahdollisuudet monipuolisen ja ajankohtaisen kuvan saamiseen talouden tilasta. Tähän pöytäkirjaan päätettiin liittää tilinpäätöksen ennakointi olemassa olevien tietojen pohjalta. Liite 3. Kokouksessa esitellyt lokakuun lopun tiedot, käyttötalouden tuloslaskelma 1-10/2010, tase ja rahoituslaskelma ovat liitteenä, liite 2.

7 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄHALLITUS Hall 85 VÄLITTÄJÄ 2009 HANKE, VÄLITTÄJÄ HÄME Hankejohtaja Kimmo Mäkelä osallistuu kokoukseen. Välittäjä 2009 hankkeen tilanne Hanketyö ja hankkeen arviointi etenevät hyvin suunnitelmien mukaisesti kohti odotettuja tuloksia. Hankkeen muutoshakemusten (2 kpl) myötä viides osahanke on käynnistynyt Lahdessa ja videoavusteisen avokuntoutuksen kehittämisprosessit ovat käynnistyneet Mainiemessä ja Tampereella. Hankkeessa työskentelee tällä hetkellä 52 henkilöä. Hanke on verkostoitunut laajasti alueellisesti ja valtakunnallisesti tehden yhteistyötä mm. muiden Kaste-hankkeiden, THL:n, STM:n ja TTL:n kanssa. Hankkeen kehittämisprosessit (n. 100) on kuvattu ja prosessien kuvaamista kehitetään edelleen hankekauden loppuun saakka kehittämistoiminnan ohella. Seuraavaksi prosessien kuvaamisen kehittämisen painopistealueena ovat hankkeen tuotosten, tulosten ja vaikutusten sekä kehittämistoiminnan juurruttamisen kuvauksen kehittäminen. Hankevalmistelu vuosille on aloitettu. Valmistelua ovat puoltaneet Väli-Suomen Kastealueen johtoryhmä, STM ja valtakunnallinen Mieli- ja päihdetyöryhmä. Hankesuunnitelmaan sisältyy Kaste- ja Miepätavoitteiden lisäksi mm. kuntayhtymän aseman selvittäminen. Välittäjä 2009 Hämeen osahankkeen eteneminen Hankkeen toimet ulottuvat Kanta-Hämeeseen ja Päijät-Hämeeseen. Hanke kehittää myös Mainiemen kuntoutumiskeskuksen toimintaa. Väittäjä-Häme-osahankkeessa työskentelevät projektipäällikkö Aki Heiskanen ( asti) ja suunnittelijat Helena Heinonen, Pia Piispanen, Silja Wahlsten ja Kristiina Hyytiälä alkaen projektipäällikkönä toimii Pia Piispanen ja uutena suunnittelijana aloittaa Riikka Hyvärrinen. Merkitään. Merkittiin. Hankejohtaja Mäkelä kuvasi hankkeen toiminnan tilaa stabiiliksi. Hankesuunnittelu seuraavalle kaudelle on edennyt hyvin. Mm. Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on osallistumassa hankkeeseen merkittävällä panoksella.

8 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄHALLITUS Hall 86 PÄIHDEKUNTOUTUKSEN KESKUSLIITON VUOSIKOKOUS Päihdekuntoutuksen keskusliitto ry. kokoontui vuosikokoukseensa Mainiemen kuntoutumiskeskukseen. Samalla pidettiin myös yhdistyksen hallituksen kokous. Hallitus valitsi toiminnanjohtajan ajalle Ventuskartano ry:n toiminnanjohtaja Marjut Lampinen Kokkolasta on keskusliiton uusi toiminnanjohtaja. Päihdehuollon valtakunnallisen yhteistyöryhmään varajäseneksi valittiin Kimmo Mäkelä. Vuosikokousedustajana toimi Johanna Karrimaa. Vuosikokous käsitteli normaalit vuosikokousasiat. Vuoden 2011 jäsenmaksu on Ensi vuonna järjestetään seminaari, joka juhlistaa myös yhdistyksen 80 toimintavuotta. Merkitään. Merkittiin.

9 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄHALLITUS Hall 87 HENKILÖKOHTAINEN LISÄ, YHTEISÖHOIDON KOULUTUS HUTTUNEN, PIETILÄINEN, RINTA-JASKARI Mainiemen kuntoutumiskeskusta on kehitetty usean vuoden ajan terapeuttiseksi yhteisöksi, jonka teoreettinen viitekehys on demokraattinen yhteisökuntoutus. Teoreettinen viitekehitys vakiintuu toiminnaksi vain, kun riittävä osuus henkilökunnasta sisäistää asian ja toimintaa ohjataan teorian suuntaisesti riittävän kauan. Henkilökunnan keskeiseksi koulutusalueeksi on vuosien varrella valittu yhteisöhoidon prosessikoulutus. Tänä syksynä Jyväskylän Koulutuskeskus Oy:n kaksivuotisen yhteisökoulutuksen saivat suoritetuksi keittäjä Raimo Huttunen, ohjaaja Tomi Pietiläinen ja kuntoutusohjaaja Sirpa Rinta-Jaskari. Kyseessä on prosessikoulutus, jonka jälkeen sen käyneillä on syvälliset valmiudet toteuttaa ja edistää yhteisöllistä kuntoutusta Mainiemen kuntoutumiskeskuksessa. Palvelujen kilpailutuksessa tilaajat ovat noteeranneet toiminta-ajatusta tukevat koulutukset. Koulutuksen suorittaneille yhtymähallitus on myöntänyt palkkaan pätevyyden lisääntymisestä johtuvan tarkistuksen. Raimo Huttusen peruspalkkaan lisätään alkaen Tomi Pietiläisen ja Sirpa Rinta-Jaskarin palkkaa tarkistetaan samalla summalla, kunhan he ovat esittäneet koulutuksen valmistumisesta todistuksensa. Lisän maksamisen perusteena on valmistuminen yhteisöhoidon koulutuksesta ja koulutuksen vaikutus työntekoon. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

10 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄHALLITUS Hall 88 OHJAAJIEN TOIMIEN MUUTTAMINEN SAIRAANHOITAJIEN TOIMIKSI Kuntayhtymällä on kaksi ohjaajan tointa, joiden hoitajilla on sairaanhoitajan tutkinto ja pätevyys. Kuntayhtymän tarjoamien palveluiden laadun monipuolisuuden kannalta on syytä lisätä terveydenhuollon osuutta resursoinnissa. Tämä kohentaa myös kuntayhtymän asemaa tulevissa kilpailutustilanteissa. Irma Honkanen-Lilja tuli aikanaan hoitamaan ohjaajan tointa vaikka hän on koulutukseltaan sairaanhoitaja. Sosionomi AMK Minna Hellqvist valittiin ohjaajan toimeen. Hän sittemmin suorittanut myös sairaanhoitajan tutkinnon. Käytännössä kumpikin on jo hoitanut myös sairaanhoitajan tehtäviä. Kuntayhtymän kaksi ohjaajan tointa muutetaan sairaanhoitajan toimiksi. Ohjaajat Irma Honkanen-Lilja ja Minna Hellqvist siirretään sairaanhoitajan toimiin. Kummankin työsuhteen ehdot säilyvät muutoin ennallaan. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

11 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄHALLITUS Hall 89 KUNTAYHTYMÄN JOHTAJAN PALKAN TARKISTUS Reijo Malila on toiminut kuntayhtymän johtajana ja päihdehuollon johtajana vuodesta 1983 alkaen. Hänen kokonaispalkkansa on nyt /kk. Puheenjohtaja toimii esittelijänä. Yhtymähallitus päättää kuntayhtymän johtaja Reijo Malilan palkasta lukien. Reijo Malila ja Kimmo Mäkelä poistuivat kokoustilasta pykälien 89, 90, 91 ja 92 ajaksi. Puheenjohtaja toimi esittelijänä. Yhtymähallitus päätti yksimielisesti, että kuntayhtymän johtaja Reijo Malilan palkka on lukien / kk.

12 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄHALLITUS YHTYMÄVALTUUSTO YHTYMÄHALLITUS Hall 31 APULAISJOHTAJAN VIRAN MUUTTAMINEN ERIKOISSUUNNITTELIJAN TOIMEKSI, MALILA ERIKOISSUUNNITTELIJAKSI Kuntayhtymällä on apulaisjohtajan virka, joka on ollut täyttämättä vuodesta 1993 alkaen. Apulaisjohtaja vastasi aikanaan talous- ja henkilöstöhallinnosta ja johti tuotantotoimintaa. Apulaisjohtajan tehtävät on tarvittavilta osin siirretty kuntayhtymän johtajalle, vastaavalle ohjaajalle ja vastaavalle sairaanhoitajalle. Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle, että apulaisjohtajan virka muutetaan erikoissuunnittelijan toimeksi. Yhtymähallitus päätti yksimielisesti esityksen mukaisesti. Valt Apulaisjohtajan virka muutetaan erikoissuunnittelijan toimeksi. Yhtymävaltuusto päätti yksimielisesti esityksen mukaisesti. Hall Puheenjohtaja toimii esittelijänä. Yhtymähallitus siirtää Reijo Malilan alkaen erikoissuunnittelijan toimeen. Yhtymähallitus vahvistaa erikoissuunnittelija Malilan palkan. Yhtymähallitus päätti yksimielisesti siirtää Reijo Malilan erikoissuunnittelijan toimeen ajaksi Erikoissuunnittelija Reijo Malilan palkka on lukien /kk.

13 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄHALLITUS Hall 91 VUOROTTELUVAPAA, MALILA Erikoissuunnittelija Reijo Malila hakee vuorotteluvapaata ajalle Vuorotteluvapaa on järjestely, jossa työntekijä vuorottelusopimuksen mukaisesti vapautuu määräajaksi palvelussuhteeseen kuuluvien tehtävien suorittamisesta ja jossa työnantaja sitoutuu vastaavaksi ajaksi palkkaamaan työvoimatoimistossa työttömänä työntekijänä olevan henkilön. Puheenjohtaja toimii esittelijänä. Tehdään erikoissuunnittelija Reijo Malilan kanssa vuorotteluvapaasopimus ajaksi Samaksi ajaksi palkataan tilalle työtön työntekijä. Yhtymähallitus päätti yksimielisesti esityksen mukaisesti.

14 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄHALLITUS Hall 92 KUNTAYHTYMÄN JOHTAJA KIMMO MÄKELÄ Yhtymävaltuusto valitsi hallintotieteiden maisteri Kimmo Mäkelän kuntayhtymän johtajan virkaan. Päätöksestä ei ole valitettu eikä esitetty oikaisuvaatimusta. Mäkelä aloittaa viran hoidon Johtajan tehtävät on määritelty kuntayhtymän johtosäännön 9 ja 11 :issä. Johtajalle siirretty toimivalta on määritelty johtosäännön 15, 16 ja 17 :issä. Johtajan toimivalta määritellään kuntayhtymän johtosäännössä. Kuntayhtymän johtaja toimii kuntayhtymän palkka-asiamiehenä ja työsuojelupäällikkönä. Hän edustaa työnantajaosapuolta kuntayhtymän yhteistyöryhmässä (YTR). Kuntayhtymän johtaja on yhtymävaltuuston esittelijä ja sihteeri sekä yhtymävaltuuston sihteeri. Puheenjohtaja toimii esittelijänä. Kimmo Mäkelä aloittaa kuntayhtymän johtajan viran hoidon Yhtymähallitus vahvistaa edellä kuvatut kuntayhtymän johtajan tehtävät. Yhtymähallitus päättää kuntayhtymän johtajan palkasta. Yhtymähallitus päätti yksimielisesti: Kimmo Mäkelä aloittaa kuntayhtymän johtajan viran hoidon Vahvistaa kuntayhtymän tehtävät yllä kuvatuiksi Vahvistaa Kimmo Mäkelän palkaksi kuntayhtymän johtajan virassa /kk. Lisäksi hänellä on puhelinetu.

15 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄHALLITUS Hall 93 KUNTAYHTYMÄN JÄSENKUNNAT 2011 Valtioneuvosto on päättänyt, että lukien kuntayhtymän jäsenkunta Kylmäkoski liitetään Akaan kaupunkiin ja jäsenkunta Kuhmalahti Kangasalan kuntaan. Vuoden 2011 alusta kuntayhtymän jäsenkunnat ovat: Kunta Asukasluku Akaa Asikkala Forssa Hattula Hausjärvi Humppila Hämeenkoski Hämeenlinna Janakkala Jokioinen Juupajoki Kangasala Kärkölä Lahti Lempäälä Loppi Mänttä-Vilppula Nastola Orivesi Padasjoki Pirkkala Pälkäne Riihimäki Ruovesi Tammela Tampere Valkeakoski Vesilahti Ypäjä Yhteensä Jäsenkuntia on v yhteensä 29 kpl. Kylmäkosken ja Kuhmalahden asukasluvut on lisätty Akaan ja Kangasalan väkilukuihin. Merkitään. Merkittiin.

16 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄHALLITUS Hall 94 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika klo 9 11 Paikka Mainiemen kuntoutumiskeskus, Helmi-yhteisö Läsnä: Marja-Leena Lehtinen, puheenjohtaja ja Kimmo Koskentausta, varapuheenjohtaja, Reijo Malila, Helmi-yhteisön asiakkaita 4, henkilökuntaa 3 ja sosionomiopiskelija Tarkastuslautakunta tutustui Helmi-yhteisöön. Helmi on 9-paikkainen naisten yhteisö, toisinaan asiakkaita on jopa 12. Keskimääräinen hoitoaika on kuukauden mittainen, joskus 2-3 kuukautta. Kuntoutumisjaksojen lisäksi on 1-2 viikon mittaisia intervallijaksoja, niiden pituus ja ajankohta sovitaan kunkin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työryhmässä on ollut sairaanhoitaja, lähihoitaja, päihdetyöntekijä joka opiskelee lähihoitajaksi sekä sosionomi, joka tekee vuoroja. Lisäksi Helmessä on useita opiskelijoita vuoden mittaan. Tähän asti on ollut sosionomi-, sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijoita, nyt oli ensimmäisen kerran fysioterapiaopiskelijoita. Voiko fysioterapiaopiskelijoiden osuutta lisätä? He voisivat tukea asiakkaiden kuntoutumista omalla osaamisellaan. Hankaluutena (opiskelijoiden) Mainiemeen tulemiselle on kulkeminen ilman omaa autoa. Tarkastuslautakunta nosti esiin kysymyksen, voiko kuntayhtymän auto noutaa aamuisin bussilta ja viedä iltaisin bussille? Opiskelijayhteistyö on tärkeää, tietämättömyys päihdeasioista ja pelko vaikeuttavat asiakkaan kohtaamista. Fyysisiä sairauksia hoidetaan, päihdeja mielenterveysongelmia vieroksutaan. Mielenterveysapua on vaikeaa saada päihdeongelman vuoksi. Helmen viikko-ohjelma suunnitellaan maanantaisin yhdessä. Kiinteinä asioina viikko-ohjelmassa on tavoitteiden asettelu, viikon suunnittelu ja arviointi. Asiakkaat asettavat itselleen ne tavoitteet, joiden kanssa työskentelevät kuluvalla viikolla. Yhdessä mietitään, minkälaiset ja millä tavalla toteutettavat ryhmien aiheet tukevat tavoitteiden toteutumista. Asiakas kommentoi: Itse saa vaikuttaa viikon ohjelmaan. Se on tärkeää, ettei ole valmista ohjelmaa. On helpompi puhua asioista naisten kesken kuin mitä sekayhteisössä. Arvostan, että saan olla oma itseni ja puhua ryhmissä sen, mitä katson tarpeelliseksi. Helmessä saatu vertaistuki on ollut merkittävää kuntoutumiselle. Helmet käyvät talon sisäisissä ja ulkopuolisissa AA- ja NA -ryhmissä. Entiset Helmen asiakkaat ovat perustaneet oman facebookkeskusteluryhmän. Vuosittain pidetty Helmi-päivä nykyisille ja entisille asiakkaille on ollut tärkeä yhteinen tapahtuma, selviytymistarinat ovat kannustaneet. Helmen tilat katsottiin. Tällä hetkellä yhteisössä on 11 sänkyä. Asiakkaiden käytössä oleva tietokone helpottaa omien asioiden hoitamista. Huoneet ovat talviaikaan kylmät, ikkunoista käy veto ja patterit ovat viileät. Viemärin haju on usein haittana koko ruokalarakennuksessa. Asiakkaat tiedustelevat, onko mahdollista saada lisälämmittimiä huoneisiin. Tarkastuslautakunnan kokouksen pöytäkirja saatetaan yhtymävaltuuston tietoon. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

17 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä VUODEN 2011 KOKOUKSET YTR Yhtymähallitus VI Tarkastuslautakunta Yhtymähallitus I Tarkastuslautakunta Yhtymähallitus II Yhtymävaltuusto I klo 12 Mainiemi klo Mainiemi klo 9-12 Mainiemi klo Mainiemi klo 9 14 Mainiemi klo Mainiemi klo 13, Mainiemi TIEDOKSI Mainiemen kuntoutumiskeskuksen henkilökunta järjesti johtaja Reijo Malilalle yllätykselliset läksiäiset Vanajan Linnassa pidetyssä tilaisuudessa lähtijä sai mm. Kuntaliiton kultaisen ansiomerkin ja laitosalueelta maalatun akvarellin. Lämpimät kiitokset kuntayhtymälle ja työtovereille, RM Yhtymävaltuusto päätti kokouksessaan , että tarkastuslautakunnan puheenjohtajana toimii vuosina 2009 ja 2010 Marja-Leena Lehtinen Hämeenlinnasta ja varapuheenjohtajana Kimmo Koskentausta Hämeenlinnasta. Vuosina 2011 ja 2012 puheenjohtajana on Koskentausta ja varapuheenjohtajana Lehtinen Kuntayhtymän yhteistyöryhmä (YTR) kokoontui Asiat: yhteistyöryhmän toimintaa jatketaan enemmän työpaikkakokousten muodossa, kuntayhtymän ympäristösuunnitelma on edennyt henkilökunnan käsittelyyn, palveluiden tehostaminen vaatii työaikajärjestelyjä, jotka tapahtuvat voimassa olevien sopimusten puitteissa, Välittäjä-hankkeen jatkohakemus etenee. Lisäksi käsiteltiin kuntayhtymän taloutta ja rekrytointiasioita. Vastaava ohjaaja Aki Heiskanen irtisanoutui toimestaan Heiskanen tuli kuntayhtymän palvelukseen syksyllä Hän toimi kehittäjä-päihdetyöntekijänä ja Välittäjä-2009-hankkeen projektipäällikkönä

18 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄHALLITUS Hall 95 OIKAISUVAATIMUS, MUUTOKSENHAKU Tämän pöytäkirjan seuraavista pykälistä voi tehdä oikaisuvaatimuksen 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosaiseen) sekä jäsenkunnan jäsen: 80, 81, 82, 83, 87, 88, 89, 90, 91 ja 92,. Kirjallinen oikaisuvaatimus osoitetaan Hämeen päihdehuollon kuntayhtymän hallitukselle osoitteeseen Mainiementie 25, Lammi Yhtymähallituksenoikaisuvaatimuksen johdosta antamaan päätökseen haetaan muutosta kunnallisvalituksella lääninoikeudelta. Kunnallisvalituksen saa tehdä sillä perusteella, että päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä päätöksen tehnyt viranomainen on ylittänyt toimivaltansa päätös on muuten lainvastainen

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2013. Aika: Keskiviikko 10.4.2013 klo 12.00 14.00. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2013. Aika: Keskiviikko 10.4.2013 klo 12.00 14.00. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo 1. Kokoustiedot Aika: Keskiviikko 10.4.2013 klo 12.00 14.00 Paikka: Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo Pykälä Sivu 18 3 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 4 Pöytäkirjan tarkastus 20 5

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2013. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2013. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo 1. Kokoustiedot Aika: Tiistai 12.3.2013 klo 12.00-13.40 Paikka: Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo Pykälä Sivu 10 3 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 4 Pöytäkirjan tarkastus 12 5 Hallitukselle

Lisätiedot

Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi Vääpelintalo

Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi Vääpelintalo Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä 7.9.2010 1. YHTYMÄHALLITUS IV/ 2010 P Ö Y T Ä K I R J A Aika: Tiistai 7.9.2010 klo 11.30 13.10 Paikka: Pykälä Sivu Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi Vääpelintalo 50 2

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2015 Yhtymähallitus 19.1.2015 1. Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Kamreeri

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2015 Yhtymähallitus 19.1.2015 1. Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Kamreeri Yhtymähallitus 19.1.2015 1 Kokoustiedot Aika Perjantai 16.1.2015 klo 9.00-10.30 Paikka Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Kamreeri Asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 4/2012. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 4/2012. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo 1. Kokoustiedot Aika: Tiistai 28.8.2012 klo 12.00 14.50 Paikka: Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo Pykälä Sivu 40 3 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 4 Pöytäkirjan tarkastus 42 5 Hallitukselle

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄVALTUUSTO P Ö Y T Ä K I R J A 1 / 2010 AIKA: Tiistai 18.5.2010 klo 13.15 14.20 PAIKKA: Mainiemen kuntoutumiskeskus, keittiörakennus Hämeenlinna, Lammi Mainiementie

Lisätiedot

Aika: Perjantai 20.4.2012 klo 12.00 13.20. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelintalo

Aika: Perjantai 20.4.2012 klo 12.00 13.20. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelintalo 1. YHTYMÄHALLITUS II/ 2012 PÖYTÄKIRJA Aika: Perjantai 20.4.2012 klo 12.00 13.20 Paikka: Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelintalo Pykälä Sivu 17 2 Saapuvilla olleet 18 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi VÄÄPELINTALO

Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi VÄÄPELINTALO Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä 15.2.2011 1. YHTYMÄHALLITUS I/ 2011 PÖYTÄKIRJA Aika: perjantai 11.2.2011 klo 11.30 Paikka: Pykälä Sivu Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi VÄÄPELINTALO 1 2 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi VÄÄPELINTALO

Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi VÄÄPELINTALO Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä 28.3.2011 1. YHTYMÄHALLITUS II/ 2011 ESITYSLISTA Aika: keskiviikko 6.4.2011 klo 11.30 Paikka: Pykälä Sivu Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi VÄÄPELINTALO 15 2 Saapuvilla

Lisätiedot

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT 2/2012 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN Kokousaika klo 14.00-16.00 Kokouspaikka Keskussairaala, Ruokapalvelun kabinetti 3, Jyväskylä Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 4 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.4.2015 kello 16.30 17.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/ klo Marttilan kunnanvirasto, kokoustila

MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/ klo Marttilan kunnanvirasto, kokoustila MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2016 10 Rakennuslautakunta 25.04.2016 KOKOUSAIKA 25.04.2016 klo 18.00 18.21 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Marttilan kunnanvirasto, kokoustila Jäsen Varajäsen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.5.2014 kello 14.00 15.20 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 23.11.2015 kello 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2018

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2018 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Perjantai 26.10.2018 kello 13.00 14.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä / kokoustila Viesti 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 6/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 6/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 17.11.2014 kello 16.00 17.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.5.2013 kello 16.15 18.10 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 8.4.2013 kello 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Tarkastuslautakunta 04.04.2016 AIKA 04.04.2016 klo 17:05-20:45 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone, 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Maanantai 28.9.2015 kello 16.00 18.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.4.2018 klo 17.10-19.11

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2012

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2012 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.8.2012 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2018

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2018 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Perjantai 7.9.2018 kello 13.00 15.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä Jätekeskus/Mustantie 500 87900 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Aika: Tiistai 27.4.2010 klo 11.30 13.25. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi VÄÄPELINTALO

Aika: Tiistai 27.4.2010 klo 11.30 13.25. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi VÄÄPELINTALO Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä 27.4.2010 1. YHTYMÄHALLITUS II/ 2010 P Ö Y T Ä K I R J A Aika: Tiistai 27.4.2010 klo 11.30 13.25 Paikka: Pykälä Sivu Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi VÄÄPELINTALO 20

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 3/2006

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 3/2006 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 24.3.2006 kello 12.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun Jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

Keskiviikko klo Kunnantalo, kunnanhallituksen huone

Keskiviikko klo Kunnantalo, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 20.12.2017 klo 16.30-17.49 Kunnantalo, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä 6.11.2008 0 E S I T Y S L I S T A 2 / 2008. Mainiemen kuntoutumiskeskus, keittiörakennus, Lammi

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä 6.11.2008 0 E S I T Y S L I S T A 2 / 2008. Mainiemen kuntoutumiskeskus, keittiörakennus, Lammi Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä 6.11.2008 0 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄVALTUUSTO E S I T Y S L I S T A 2 / 2008 AIKA: Torstai 6.11.2008 klo 13 PAIKKA: Mainiemen kuntoutumiskeskus, keittiörakennus,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 32 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 7.5.2018 klo 18.07-21.35

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 kello 16.30 17.25 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 6/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 6/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 6/2018 38 Tarkastuslautakunta Kokousaika 10.09.2018 klo 12:00-12:45 Kokouspaikka Kirjolan koulu, Kirjolankatu 5, 59100 Parikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 23 Ajankohtaisasiat

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2012

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2012 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Tiistai 6.11.2012 kello 9.00 10.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kainuun jätehuollon kuntayhtymä

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan liitto Maakuntahallituksen pöytäkirja Sivu 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA

Keski-Pohjanmaan liitto Maakuntahallituksen pöytäkirja Sivu 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA Maakuntahallitus 10/2015 Kokousaika: 6.11.2015 klo 12.00 13.40 Kokouspaikka: Keski-Pohjanmaan liitto, Kokkola Käsiteltävät asiat:

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Aika: Keskiviikko 6.10.2010 klo 11.30 13.10. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi Vääpelintalo

Aika: Keskiviikko 6.10.2010 klo 11.30 13.10. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi Vääpelintalo Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä 6.10.2010 1. YHTYMÄHALLITUS V/ 2010 P Ö Y T Ä K I R J A Aika: Keskiviikko 6.10.2010 klo 11.30 13.10 Paikka: Pykälä Sivu Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi Vääpelintalo

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2008

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2008 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Perjantai 29.8.2008 kello 13.00 15.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00-20.15

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Perjantai 13.9.2013 kello 13.00 16.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä Majasaaren jätekeskus Mustantie 500 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu KORPILAHDEN KUNTA Sivistyslautakunta 5 51

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu KORPILAHDEN KUNTA Sivistyslautakunta 5 51 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu KORPILAHDEN KUNTA Sivistyslautakunta 5 51 KOKOUSAIKA Perjantai 19.9.2008 klo 19.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Matkailutila Surkeenjärvi Vanhala Jari A., puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika tiistai klo 10:00-15:45 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1.

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 3/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 3/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Perjantai 20.9.2013 kello 12.00 14.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä Mustantie 500 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA TORSTAINA KLO ALKAEN.

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA TORSTAINA KLO ALKAEN. MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA TORSTAINA 20.08.2015 KLO 19.00 ALKAEN. ASIAT: 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 58 Työrauhaa

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2012

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2012 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Tiistai 25.9.2012 kello 9.00 11.30. KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(9) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 8/2006

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(9) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 8/2006 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(9) KOKOUSAIKA Maanantai 2.10.2006 kello 13.00 16.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun Jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokousaika Torstai 13.6.2013 klo 18.00-18.40 Kokouspaikka Teknisen toimiston kokoushuone, Petäjikönkatu 2 Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 8.5.2019 kello

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 11) Aika 27.05.2019, klo 08:30-11:20 Paikka Nä sijä rvi Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastajat 34 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 2.5.2019 kello 17.00

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 16.12.2010 nro 7/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 16.12.2010 nro 7/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Torstai 16.12.2010 kello 8.00 11.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kokousaika 4.4.2019 kello 17.00 18.48 Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut Jäsenet

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 21 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 3.4.2019 klo 17.00

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.2.2015 klo 15:00 16:46 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 5 6 7 Teknisen toimen taloudellisten

Lisätiedot

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Kokouskutsu TARKASTUSLAUTAKUNTA 24.1.2019 Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: 31.1.2019 kello

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä 6.11.2008 0 P Ö Y T Ä K I R J A 2 / 2008. AIKA: Torstai 6.11.2008 klo 13 14.20

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä 6.11.2008 0 P Ö Y T Ä K I R J A 2 / 2008. AIKA: Torstai 6.11.2008 klo 13 14.20 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä 6.11.2008 0 Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä YHTYMÄVALTUUSTO P Ö Y T Ä K I R J A 2 / 2008 AIKA: Torstai 6.11.2008 klo 13 14.20 PAIKKA: Mainiemen kuntoutumiskeskus, keittiörakennus,

Lisätiedot

Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi Vääpelintalo

Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi Vääpelintalo Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä 1.6.2010 1. YHTYMÄHALLITUS III/ 2010 PÖYTÄKIRJA Aika: Tiistai 1.6.2010 klo 11.30 13.20 Paikka: Pykälä Sivu Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi Vääpelintalo 35 2 Saapuvilla

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/ Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 78 Kulttuurilautakunta Aika 30.08.2016 klo 18:00-18:44 Paikka Pääkirjasto Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 50 Kulttuurilautakunnan talousarvion toteutumisvertailu tammi-kesäkuulta

Lisätiedot

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA TERVEYDENHUOLON KY. Kokousaika [Ti klo17. 00-18.50 Paikka Muonion kunnanvirasto, alakerran kahvio Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 sivu Enonkosken kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 sivu Enonkosken kappelineuvosto Kokousaika maanantai 22.1. klo 18.00 19.25 Paikka Enonkosken seurakuntatalo Läsnä Riitta Parttimaa-Redsven - puheenjohtaja Pekka Auvinen x aluekappalainen, puheenjohtajana kokouksessa Touko Ahokas x jäsen

Lisätiedot

Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo (lounas klo 11.30 alkaen)

Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo (lounas klo 11.30 alkaen) 1. Kokoustiedot Aika: Perjantai 30.11.2012 klo 12.00 12.45 Paikka: Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo (lounas klo 11.30 alkaen) Pykälä Sivu 63 3 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 64 4 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 1/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 1/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Tiistai 8.2.2011 kello 9.00 11.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

HÄMEEN TYÖLLISYYSTILANTEESTA

HÄMEEN TYÖLLISYYSTILANTEESTA HÄMEEN TYÖLLISYYSTILANTEESTA HÄMEEN ELINIKÄISEN OHJAUKSEN YHTEISTYÖRYHMÄN KOKOUS 31.3.2016 Sanna Paakkunainen / Hämeen ELY-keskus Häme 2015 ka. 25 203 (osuus 7,2 %) Häme 2014 ka. 23 796 2 Häme 2015 ka.

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 4/2014

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 4/2014 1. Kokoustiedot Aika: Keskiviikko 9.4.2014 klo 12.00-14.15 Paikka: Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelintalo, Mainiementie 25, 16900 LAMMI Käsitellyt asiat :t 25-34 Asialista sivu 25 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 18.9.2018 klo 18.30 19.48 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 6/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 6/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Maanantai 6.6.2011 kello 12.00 13.35 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.4.2013 klo 10.00 12.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Jäsen Jaakko Huttunen Aarne Jänkälä Sakari Karkkola Raimo Miettunen Elsa Riekkola Meeri Toivanen

Jäsen Jaakko Huttunen Aarne Jänkälä Sakari Karkkola Raimo Miettunen Elsa Riekkola Meeri Toivanen Aika Perjantai 13.4.2012 klo 10.00-12.45 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Oppipoika ravintolat / Kokoustila Oltermanni, Korkalonkatu 33, 4. krs, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Jaakko Huttunen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 10.4.2018 klo 18.30 19.22 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2019

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2019 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) KOKOUSAIKA Perjantai 29.3.2019 kello 13.00 14:33 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä Kokoustila Viesti 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 2/2007

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 2/2007 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Perjantai 23.3.2007 kello 13.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Kainuun Jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) KOKOUSAIKA Tiistai 15.3.2011 kello 15.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/2017 28 Tarkastuslautakunta Kokousaika 30.08.2017 klo 07:00-08:50 Kokouspaikka Kirjolan koulu,neuvotteluhuone, Kirjolankatu 5, 59100 Parikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 15

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

511 Edustajien nimeäminen Pirkanmaan pelastustoimen neuvottelukuntaan. Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli

511 Edustajien nimeäminen Pirkanmaan pelastustoimen neuvottelukuntaan. Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli Ote pöytäkirjasta 46/2017 1 (5) 511 Edustajien nimeäminen Pirkanmaan pelastustoimen neuvottelukuntaan TRE:3351/00.01.05/2017 Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli Valmistelijan yhteystiedot Päätösvalmistelusuunnittelija

Lisätiedot

Jaakko Huttunen pj Mauri Taskila Aarne Jänkälä vpj Leena Aspegrén

Jaakko Huttunen pj Mauri Taskila Aarne Jänkälä vpj Leena Aspegrén Aika Perjantai 10.2.2012 klo 10.00-12.00 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Oppipoika ravintolat / Kokoustila Oltermanni, Korkalonkatu 33, 4. krs 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Varajäsen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 1.6.2009 nro 2/2009

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 1.6.2009 nro 2/2009 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Maanantai 1.6.2009 kello 13.00 14.10 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 22.2.2018 1 AIKA Torstai 22.2.2018 klo 17.00-18.37 PAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Hovinarri PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Katri Kujanpää, puheenjohtaja

Lisätiedot

!/::' "'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA

!/::' 'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA 041041 Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: KOKOUSPAIKKA: kello 10.00 Vaalijalan osaamis-

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 27.6.2018 kello

Lisätiedot