Aika: Perjantai klo Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelintalo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Aika: Perjantai 20.4.2012 klo 12.00 13.20. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelintalo"

Transkriptio

1 1. YHTYMÄHALLITUS II/ 2012 PÖYTÄKIRJA Aika: Perjantai klo Paikka: Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelintalo Pykälä Sivu 17 2 Saapuvilla olleet 18 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 2 Pöytäkirjan tarkastus 20 3 Hallitukselle siirrettävät asiat 21 4 Pellon vuokraus 22 5 Keskusliiton strategia (Liite 1.) 23 6 Johtoryhmän koulutus 24 7 Kuntayhtymän toiminta ja talous 25 8 Ruokalarakennuksen yläpohjan eristäminen (liite 2.) 26 9 Lomarahan maksaminen Tarkastuslautakunnan kokous (Liitteet 3-5) Oikaisuvaatimus 12 Muut asiat 12 Kokoukset 12 Tiedoksi

2 2. KOKOUSAIKA perjantai klo KOKOUSPAIKKA Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelintalo 17 KOKOUKSEEN OSALLISTUNEET YHTYMÄHALLITUKSEN JÄSENET Jäsenet Henk.koht.varajäsen pj. Erkki Valta Kimmo Laiho vpj Pekka Järvinen Mika Einiö jäsen Erja Hirviniemi Irma Koskela jäsen Johanna Karrimaa Jari Nurmi jäsen Larissa Mouhu Sari Hahl jäsen Antti Mäkinen Kari Kauti jäsen Sanna Mäkinen Tarleena Patrakka MUUT KOKOUKSEEN OSALLISTUNEET Mauri Poussa Tommi Räty Sirpa Rauhala Kimmo Mäkelä Sirpa Pimiä Heli Soisalo Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Yhtymävaltuuston I varapj. Yhtymävaltuuston II varapj. Kuntayhtymän johtaja, esittelijä, sihteeri Vastaava sairaanhoitaja Vastaava ohjaaja Esitys: Päätös: Todetaan läsnäolijat. Todettiin. Läsnäolijoiden nimet on alleviivattu tässä pöytäkirjassa. 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Päätös: Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Esitys: Päätös: Kokouksen pöytäkirja tarkastetaan postitse. Valitaan pöytäkirjan tarkastajat. Kokouksen pöytäkirja tarkastetaan postitse. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Johanna Karrimaa ja Pekka Järvinen. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Erkki Valta puheenjohtaja Kimmo Mäkelä pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS / 2012 / 2012 / 2012 Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet ja liitteet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Lammilla.. Tuire Ketola, toimistosihteeri

3 3. YHTYMÄHALLITUS HALLITUKSELLE SIIRRETTÄVÄT ASIAT Kuntalain 51 :n mukaan hallitus ja hallituksen puheenjohtaja voivat ottaa hallituksen käsiteltäväksi asian, joka on siirretty hallituksen alaisen viranomaisen toimivaltaan ja jossa asianomainen viranomainen on tehnyt päätöksen. Asia on otettava ylemmän toimielimen käsiteltäväksi viimeistään sen ajan kuluessa, jossa oikaisuvaatimus päätöksestä on tehtävä. Kuntayhtymän johtosäännön 15 :ssä määritellään kuntayhtymän johtajan toimivalta. Kuntayhtymän johtaja on tehnyt seuraavia päätöksiä, jotka ovat nähtävillä kokouksessa. A-lista: Henkilöstö- ja taloushallinnon tietojärjestelmässä (päätösluettelo nähtävillä kokouksessa): B-lista: Muut päätökset: : Tutkimuslupa Esitys: Asianomaiset eivät ole tehneet oikaisuesityksiä. Tehdyt päätökset merkitään tiedoksi. Yhtymähallitus päättää olla ottamatta asioita käsiteltäväkseen. Päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

4 4. YHTYMÄHALLITUS Hall 21 PELLON VUOKRAUS Kuntayhtymän omistamat pellot 23,48 ha ovat mainiemen kuntoutumiskeskuksen tuntumassa. Vuokrasopimus päättyi Uusi vuokrakausi alkaa ja kestää kuusi vuotta. Peltoja tarjottiin vuokralle paikallislehti Keski-Hämeessä tarjousten jättöaika päättyi Määräaikaan mennessä saapui 8 kpl tarjouksia (vuokra / vuosi): Juhani Lemola/ Viehko Oy Ari Ojamäki & Maarit Ojamäki/ Ojamäen tila ,75 Timo Vuorinen Aku Anttila & Kimmo Matoniemi/ Perunapojat Oy Tomi Myyryläinen Pertti Lindholm Tuomo Torttila Kari Virtanen & Pirjo Virtanen/ Tupalan tila Tarjousasiakirjat ovat nähtävillä kokouksessa. Esitys: Yhtymähallitus vahvistaa kuntayhtymän peltojen vuokraajan valinnaksi Juhani Lemolan/ Viehko Oy:n Päätös: Yhtymähallitus hyväksyi esityksen yksimielisesti.

5 5. YHTYMÄHALLITUS Hall 22 KESKUSLIITON STRATEGIA Päihdekuntoutuksen keskusliitto päätti vuonna 2011 hallituksen johdolla ryhtyä uudistamaan toimintaansa ja strategiaansa jäsenyhteisöjä paremmin palvelevaksi ja jäsenyhtieisöille tuottamansa lisäarvon vahvistamiseksi. Keskusliiton toiminnan uudistamista ehdotti vuoden 2011 keväällä useampi jäsenyhteisö. Keskusliiton hallitus valitsi jäsenyhteisöjen johtajat valmistelemaan uutta strategiaa toiminnanjohtaja Marjut Lampisen johdolla. Jäsenyhteisöjen johtajat ovat kuluneen vuoden aikana kokoontumisissaan ryhtyneet uudistamaan strategiaa ja tiivistämään keskusliitossa tapahtuvaa jäsenyhteisöjen yhteistyötä. Tässä vaiheessa keskeisimmiksi toimintatavoiksi valittiin jäsenyhteisöjen johtajien säännölliset tapaamiset 2-3 kertaa vuodessa, jäsenyhteisöistä kerättävä kehittämistarvekartoitus, tiedottaminen ja viestintä sisältäen erilaiset kannanotot, henkilökunnan laitosvierailut keskusliittoon kuuluvissa kuntoutuslaitoksissa ja benchmarking sekä teemalliset seminaarit. Johtajien tapaamiset ovat käynnistyneet ja jatkuvat säännöllisesti. Kehittämistarvekartoitus toteutettiin ja tarpeet koottiin yhteen alkuvuonna Keskusliitto on esittänyt jäsenyhteisöilleen pyynnön strategian käsittelystä hallinnossa ja pyytänyt siitä lausuntoa jäsenyhteisöiltä strategiatyön jatkamiseksi. Esitys: Päätös: Keskustellaan Päihdekuntoutuksen keskusliiton strategiasta (liite 1.) ja otetaan asiaan kantaa. Yhtymähallitus toteaa, että nyt Päihdekuntoutuksen keskusliiton kehittämiseksi tehty strategia on hyvä nykyhetkessä ja palvelee jäsenyhteisöjä aiempaa paremmin. Yhtymähallitus kuitenkin esittää, että keskusliiton toiminnan kehittämistä ja strategian uudistamista jatketaan tulevinakin vuosina jatkuvasti vuosittain. Näin voidaan varmistaa Päihdekuntoutuksen keskusliiton vahvistuminen toimijana ja jäsenyhteisöjen verkostona, joka palvelee päihdekuntoutujia, alan kehitystä ja sen jäsenyhteisöjä tulevaisuudessakin nykyistä paremmin.

6 6. YHTYMÄHALLITUS Hall 23 JOHTORYHMÄN KOULUTUS Mainiemen kuntoutumiskeskuksen henkilökunnasta suurin osa on käynyt tai päättämässä huhtikuun aikana yhteisöhoidon kaksivuotisen koulutuksen, jonka on järjestänyt Jyväskylän koulutuskeskus. Kuntoutumiskeskuksen toiminnan johtamisen koulutus on suunniteltu järjestettäväksi tämän jälkeen. Jyväskylän koulutuskeskuksessa alkaa yhteisöllisen johtamisen koulutus keväällä 2012, johon johtoryhmä on ilmoittautunut. Johtoryhmän koulutussuunnitelma ja koulutustarve on käsitelty kuntoutumiskeskuksen koulutustyöryhmässä ja henkilökunnan palaverissa. Avaimet yhteisölliseen johtamiseen-koulutus on vajaan vuoden pituinen koulutus, joka antaa valmiudet yhteisön johtamiseen ja kehittämiseen. Koulutuksessa on 8 lähiopetuspäivää. koulutuksen sisältöalueita ovat mm. toimivat yhteistyöfoorumit, yhteisöllinen kehittämisstrategia, johtamisen prosessit ja keskeiset vuorovaikutustaidot sekä jatkuvan oppimisen turvaaminen johtajana/ esimiehenä. Koulutuksen hinta on alv/ osallistuja. yhteensä koulutuskustannukset johtoryhmän koulutuksesta on n Koulutuksella pyritään vahvistamaan yhteisöllistä toiminta- ja johtamistapaa sekä yhteisöllisyyden kehittymistä kuntoutumiskeskuksen työmenetelmänä. Koulutuksen valintaperusteena on myös pidetty samaa koulutuksen järjestäjää, kuin henkilöstön yhteisöhoidon koulutuksessa. Esitys: Keskustellaan kuntayhtymän johtajan osallistumisesta koulutukseen. Yhtymähallitus vahvistaa kuntayhtymän johtajan päätöksen vastaavan ohjaajan (Heli Soisalo) ja vastaavan sairaanhoitajan (Sirpa Pimiä) osallistumisen koulutukseen. Päätös: Yhtymähallitus vahvistaa vastaavan ohjaajan ja vastaavan sairaanhoitajan osallistumisen koulutukseen ja päättää hyväksyä koulutukseen osallistumisen kuntayhtymän johtajan osalta. Yhtymähallitus katsoo koulutuksen vahvistavan Mainiemen kuntoutumiskeskuksen yhteisöhoitoa ja toiminnan johtamista.

7 7. YHTYMÄHALLITUS Hall 24 KUNTAYHTYMÄN TOIMINTA JA TALOUS Yhtymävaltuusto asetti Mainiemen kuntoutumiskeskuksen toiminnan määrälliseksi tavoitteeksi vuodelle 2012 yhteensä hoitopäivää. Asiakkaita tulisi siis olla päivittäin kuntoutuksessa keskimäärin 31,5. Enimmillään varaudutaan 45 asiakkaan kuntoutumiseen kerrallaan (=vahvistettu hoitopaikkaluku) Tavoite kuntoutusvuorokaudet hoitojaksoja toteutui asiakkaat Toteutuma ylittää tavoitteen Toteutuma ylittää vuoden 2011 vastaavan ajan 289 vrk 412 vrk Tasaisella kuntoutusvuorokausimäärällä toteutuma ennustaa n vrk:n toteutumista alkuvuoden perusteella. Talouden tunnuslukuja (talouden tarkentuneet luvut jaetaan kokouksessa) Toimintakulut toteutuma/ 2011/ toteutuneet TA TA , , ,59 Toiminnan tuotot toteutuma/ 2011/ toteutuneet TA TA , , , ,31 Kehittämistoiminta Toteutuneet kulut Kuntayhtymän omaosuus kuluista Hankkeesta kertyneet saatavat Esitys: Päätös: Merkitään tiedoksi ja jatketaan tarkkaa talouden ja toiminnan seurantaa. Toiminnan sopeuttamista talouden edellytyksien mukaiseksi jatketaan. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

8 8. YHTYMÄHALLITUS Hall 25 RUOKALARAKENNUKSEN YLÄPOHJAN LISÄERISTÄMINEN Kuntoutumiskeskuksen ruokalarakennuksen ullakolla ei ole lämmöneristystä. Helmiyhteisö kärsii kovilla pakkasilla kylmyydestä ja rakennus on tältä osin energiatahokkuudessa ala-arvoisessa kunnossa. Kylmä ilma pääsee talvisin myös muihin rakenteisiin hormien ym. muiden kanavien kautta ja saattaa aiheuttaa ongelmia rakenteille ja vesijohdoille. Eristämällä yläpohja voidaan jatkossa välttyä ongelmilta ja parantaa rakennuksen energiatehokkuutta merkittävästi. Energiatehokkuuden parantaminen eristämällä nyt kylmänä oleva tila tuo myös taloudellisia säästöjä jatkossa energian kulutukseen. Kuntayhtymä on vuosien ajan käyttänyt kiinteistöjen huollon sijaisena ja parannustöissä tarvittavissa ulkopuolisessa työtarpeessa O vuohelainen Ky:n palveluita. Olavi Vuohelainen on käynyt arvioimassa ko. tehtävän vaatimat työt ja työmäärän sekä jättänyt parannuksen tekemisestä urakkatarjouksen (liite 2.). Työn hinnaksi hän arvioi tarjouksessaan alv 23 % (2208 ), jolloin työn kokonaishinnaksi tulisi Esitys: Yhtymähallitus päättää tilata ruokalarakennuksen yläpohjan eristystyön O Vuohelainen Ky:ltä urakkatarjouksen mukaisesti. Päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

9 9. YHTYMÄHALLITUS Hall 26 LOMARAHAN MAKSAMINEN KVTES:n 14 :ssä määritelty lomaraha maksetaan yleensä elokuun palkanmaksun yhteydessä, koska sen suuruus määrittyy heinäkuun varsinaisesta kuukausipalkasta. Maksupäivä voidaan myös valita paikallisesti. Esitys: Vuoden 2012 lomaraha maksetaan kesäkuun palkanmaksun yhteydessä edellisten vuosien tapaan. Päätös: Yhtymähallitus päätti esityksen mukaisesti.

10 10. YHTYMÄHALLITUS Hall 27 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS jatkuu Tarkastuslautakunnan kokoukseen osallistuivat lautakunnan varapuheenjohtajana Marja-Leena Lehtinen, jäsenenä Anniina Nummelin sekä kuntatarkastaja Jorma Kesä Oy Audiator Ab:stä, Yhtymähallituksen puheenjohtaja Erkki Valta ja kuntayhtymän johtaja Kimmo Mäkelä. Tarkastuslautakunta jätti kuntayhtymälle arviointikertomuksensa vuodelta 2011 ja pöytäkirjan kokouksesta. Lisäksi tilintarkastaja jätti yhtymävaltuustolle osoitetun tilintarkastuskertomuksensa vuodelta Tilintarkastuskertomus (Liite 3.) Tilintarkastuskertomuksessa tilintarkastaja toteaa, että kuntayhtymän toimintakustannukset toteutuivat n euroa talousarviota alhaisempina ja toiminnan tuotot euroa alhaisempana, talousarviossa ylijäämäksi oli arvioitu euroa. tilintarkastaja toteaa, että muilta osin kuntayhtymän hallintoa on hoidettu lain ja yhtymävaltuuston päätösten mukaisesti ja että kuntayhtymän sisäinen valvonta on järjestetty asianmukaisesti. Lisäksi Tilintarkastuskertomuksessa todetaan, että valtionosuuksien perusteista ja käytöstä annetut tiedot ovat oikeita ja että kuntayhtymän tilinpäätös on laadittu tilinpäätöksen laatimista koskevien säännösten ja määräysten mukaisesti. Tilinpäätös antaa oikeat ja riittävät tiedot tilikauden toiminnasta, taloudesta, taloudellisesta kehityksestä ja taloudellisista vastuista. Tilintarkastus ei sisällä muistutuksia. Tilintarkastaja esittää tilintarkastuskertomuksessaan tilinpäätöksen hyväksymistä ja vastuuvapauden myöntämistä tilivelvollisille. Arviointikertomus (Liite 4.) Tarkastuslautakunta toteaa arviointikertomuksessaan, että kuntoutusvuorokausia toteutui (11 414) 18,3 % alle asetetun tavoitteen (13 500), käyttöaste oli 69,5 %. Lisäksi arviointikertomuksessa todettiin, että kuntayhtymässä on käynnistetty kuluneen vuoden aikana useita kehittämisprosesseja ja talouden vakauttamista on pidetty keskeisenä kehittämistarpeena. Tarkastuslautakunnan arviointikertomuksen mukaan kuntayhtymän toiminnan tuotot toteutuivat 75 prosenttisesti ja toimintakulut 84 prosenttisesti. Tarkastuslautakunta toteaa, että kuntayhtymän talousarviossa ylijäämätavoite oli euroa ja tilikauden alijäämä oli euroa. kuntayhtymän talous toteutui selkeän alijäämäisenä, joka johtui tarkastus lautakunnan antaman arviointikertomuksen mukaan lähinnä hoitovuorokausien määrän vähentymisestä, luottotappiokirjauksista ja lomapalkkavelan kirjaamisperusteen muutoksesta. Tarkastuslautakunta toteaa, että 2010 vuoden arviointikertomuksessa esitettyihin toimenpiteisiin riskikartoituksen tekemisestä ja toimenpiteisiin ryhtymisestä kiinteistöjen ja aluejärjestelmien parantamiseksi on ryhdytty kuluneen vuoden aikana. Lisäksi tarkastuslautakunta esitti 2010 annetun arviointikertomuksen tapaan muutostarpeen kuntayhtymän perussopimuksesta.

11 11. YHTYMÄHALLITUS Hall 27 jatkuu Yhtymähallituksen puheenjohtaja ja kuntayhtymän johtaja esittelivät tarkastuslautakunnalle vuoden 2011 tilinpäätöksen, ja raportin toiminnan ja talouden tavoitteiden toteutumisesta. (Tarkastuslautakunnan pöytäkirja liite 5.) Vuoden vaihteessa toteutunut johtajan vaihdos oli suuri muutos kuntayhtymän toiminnassa ja heijastui laajasti sekä talouden, että toiminnan kehittämiseen. kuntoutusvuorokaudet toteutuivat n vuorokautta tavoitetta pienempänä. Vähentyvien kuntoutusvuorokausien määrän vuoksi käynnistettiin kesken vuotta talouden säästötoimet. Koko henkilökunta on osallistunut säästötoimenpiteisiin. hoitojaksojen keskeytymiseen on kiinnitetty kuluneen vuoden aikana huomiota ja keskeytysten määrää saatiin laskettua 28 prosenttiin. Kuluneen vuoden aikana kuntayhtymän henkilöstö - ja taloushallinto siirrettiin sähköisiin järjestelmiin, kun palvelut siirrettiin hankittavaksi Seutukeskus Oy Hämeeltä. kuntayhtymän kehittämistoiminta on voimakasta ja tulevaisuuteen suuntaavaa. Tilinpäätöksen käsittelyn osalta tilintarkastaja on tehnyt tilintarkastuksen ja esitteli tarkastuslautakunnalle tarkastuksessa esiin tulleita asioita. Tilintarkastuskertomus ei sisällä muistutuksia. Tilinpäätöksen käsittelyssä selvitettiin tarkkaan syntyneen suuren alijäämän edellä arviointikertomuksessa mainitut syyt. Tarkastuslautakunta päättää saattaa kuntalain 71 ja 75 :en mukaisesti tilintarkastuskertomuksen kuntayhtymän valtuuston käsittelyyn ja esittää tilinpäätöksen hyväksymistä sekä vastuuvapauden myöntämistä tilivelvollisille tilintarkastuskertomuksessa esitetyllä tavalla. Esitys: Yhtymähallitus saattaa tarkastuslautakunnan arviointikertomuksen ja kokouksen pöytäkirjan yhtymävaltuuston käsittelyyn. Päätös: Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

12 12. MUUT ASIAT VUODEN 2012 KOKOUKSET Yhtymähallitus I klo 12 Mainiemi Tarkastuslautakunta klo 9 Mainiemi Yhtymähallitus II klo 12 Mainiemi Yhtymävaltuusto I klo 13 Mainiemi Yhtymähallitus III klo 12 Mainiemi Tarkastuslautakunta klo 12 Mainiemi TIEDOKSI

13 Yhtymähallitus Liite

14 Yhtymähallitus Liite

15 15. Yhtymähallitus Liite 3.

16 16.

17 17. Yhtymähallitus Liite 4.

18 18.

19 19.

20 20. Yhtymähallitus Liite 5.

21 21.

22 22.

23 23.

24 24. YHTYMÄHALLITUS Hall 28 OIKAISUVAATIMUS, MUUTOKSENHAKU Päätöksestä, joka koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa, ei voi tehdä oikaisuvaatimusta. Tämän pöytäkirjan seuraavista pykälistä voi tehdä oikaisuvaatimuksen 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosaiseen) sekä jäsenkunnan jäsen: 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ja 26. Kirjallinen oikaisuvaatimus osoitetaan Hämeen päihdehuollon kuntayhtymän hallitukselle osoitteeseen Mainiementie 25, Lammi Yhtymähallituksenoikaisuvaatimuksen johdosta antamaan päätökseen haetaan muutosta kunnallisvalituksella lääninoikeudelta. Kunnallisvalituksen saa tehdä sillä perusteella, että päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä päätöksen tehnyt viranomainen on ylittänyt toimivaltansa päätös on muuten lainvastainen

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2013. Aika: Keskiviikko 10.4.2013 klo 12.00 14.00. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2013. Aika: Keskiviikko 10.4.2013 klo 12.00 14.00. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo 1. Kokoustiedot Aika: Keskiviikko 10.4.2013 klo 12.00 14.00 Paikka: Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo Pykälä Sivu 18 3 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 4 Pöytäkirjan tarkastus 20 5

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2013. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2013. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo 1. Kokoustiedot Aika: Tiistai 12.3.2013 klo 12.00-13.40 Paikka: Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo Pykälä Sivu 10 3 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 4 Pöytäkirjan tarkastus 12 5 Hallitukselle

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 4/2012. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 4/2012. Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo 1. Kokoustiedot Aika: Tiistai 28.8.2012 klo 12.00 14.50 Paikka: Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo Pykälä Sivu 40 3 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 4 Pöytäkirjan tarkastus 42 5 Hallitukselle

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 8.4.2013 kello 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone 17.5.2017 1 (5) Tarkastuslautakunnan kokous 17.5.2017 Aika keskiviikko 17.5.2017 klo 9.00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia ja otsikko 1. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 13) Aika 23.04.2019, klo 08:30-11:55 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 25 26 27 28 29 30 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Tarkastuslautakunnan kokousmenettelyssä noudatetaan hallintosäännön määräyksiä.

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Tarkastuslautakunnan kokousmenettelyssä noudatetaan hallintosäännön määräyksiä. UTSJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA TARKASTUSLAUTAKUNTA 1/15.5.20089 1 Kokousaika 15.5.2009 klo 9-14 Kokouspaikka Läsnä Kunnanvirasto, Utsjoki Pertti Kujala, pj Säde Guttorm, vpj Raimo-Esa Guttorm, j Seppo

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.4.2015 kello 16.30 17.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 8.5.2019 kello

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Tiistai 8.5.2018 kello 14:00 16.28 Koulutuskeskus JEDU Piippola neuvotteluhuone, Siikalatva Saapuvilla: Seppälä Tuomo, puheenjohtaja Niemelä Helinä, jäsen Piippo Sirpa, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2018 Kokousaika 9.5.2018 klo 10 15.30 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

NRO 1/2017. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan hyväksyminen. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet

NRO 1/2017. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan hyväksyminen. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2017 Kokousaika 26.4.2017 klo 12 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2018

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2018 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Perjantai 7.9.2018 kello 13.00 15.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä Jätekeskus/Mustantie 500 87900 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014 1 Kokousaika Ti 27.5.2014 klo 14.00 15:45 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari Malila Kari Kurkela Outi, vj. Poissa Eira Birgitta Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2019

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2019 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) KOKOUSAIKA Perjantai 29.3.2019 kello 13.00 14:33 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä Kokoustila Viesti 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.4.2018 klo 17.10-19.11

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2018

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2018 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Perjantai 26.10.2018 kello 13.00 14.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä / kokoustila Viesti 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA AIKA 30.5.2018 klo 9:00 13:04 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN 2017 25 TILINTARKASTUKSESTA 18 HEINÄVEDEN KUNNAN

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 32 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 7.5.2018 klo 18.07-21.35

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 19.04.2016. SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh.

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 19.04.2016. SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh. PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 19.04.2016 klo 15.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh.johtaja Jyrälä Arja

Lisätiedot

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT 2/2012 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN Kokousaika klo 14.00-16.00 Kokouspaikka Keskussairaala, Ruokapalvelun kabinetti 3, Jyväskylä Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 4 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 21 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 3.4.2019 klo 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 2.5.2019 kello 17.00

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 4/2019 1 ( 11) Aika 26.03.2019, klo 14:00-16:50 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2015 Yhtymähallitus 19.1.2015 1. Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Kamreeri

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2015 Yhtymähallitus 19.1.2015 1. Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Kamreeri Yhtymähallitus 19.1.2015 1 Kokoustiedot Aika Perjantai 16.1.2015 klo 9.00-10.30 Paikka Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15, kokoustila Kamreeri Asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014 1 Kokousaika To 10.4.2014 klo 15.00 16.15 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari, pj. Malila Kari Eira Birgitta Kurkela Outi, vj. Poissa Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.5.2014 kello 14.00 15.20 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 1/2019

Tarkastuslautakunta 1/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 1/2019 Kokousaika: 23.1.2019 klo 14.00 14.55 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.5.2013 kello 16.15 18.10 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10.

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10. Pöytäkirja 3/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.08.2016 kello 10:00-11:09 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Tohkanen Matti Karjalainen

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:45 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Maanantai 28.9.2015 kello 16.00 18.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (9) 16 Kokoustiedot Aika maanantai klo 9:00-12:15 Paikka Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pentti Rissanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-14:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2012

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2012 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.8.2012 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 25.3.2011 kello 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 4/2014

Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä Pöytäkirja 4/2014 1. Kokoustiedot Aika: Keskiviikko 9.4.2014 klo 12.00-14.15 Paikka: Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelintalo, Mainiementie 25, 16900 LAMMI Käsitellyt asiat :t 25-34 Asialista sivu 25 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Perjantai 13.9.2013 kello 13.00 16.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä Majasaaren jätekeskus Mustantie 500 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 23.11.2015 kello 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 61 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 20.8.2018 klo 18.00-20.00

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 9.5.2014 klo 9.15 14.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka Tommi varapuheenjohtaja Hatakka Jarno Kallela Sanna

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 6/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 6/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 17.11.2014 kello 16.00 17.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo (lounas klo 11.30 alkaen)

Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo (lounas klo 11.30 alkaen) 1. Kokoustiedot Aika: Perjantai 30.11.2012 klo 12.00 12.45 Paikka: Mainiemen kuntoutumiskeskus, Vääpelin talo (lounas klo 11.30 alkaen) Pykälä Sivu 63 3 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 64 4 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi VÄÄPELINTALO

Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi VÄÄPELINTALO Hämeen päihdehuollon kuntayhtymä 28.3.2011 1. YHTYMÄHALLITUS II/ 2011 ESITYSLISTA Aika: keskiviikko 6.4.2011 klo 11.30 Paikka: Pykälä Sivu Mainiemen kuntoutumiskeskus, Lammi VÄÄPELINTALO 15 2 Saapuvilla

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 29.4.2011 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila Laukkanen Jarmo

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Tarkastuslautakunta 19.04.2016 AIKA 19.04.2016 klo 15:10-20:40 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO

JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 27.-28.3.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1 TALOYHTIÖIDEN TILANNE... 2 2 VUODEN 2017 TILINPÄÄTÖKSEN ESITTELY... 3 3 TILINTARKASTUSKERTOMUKSEN KÄSITTELY... 5 4 TARKASTUSLAUTAKUNNAN

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 1/2018

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 1/2018 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.4.2018 kello 13.00 16.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä Kokoustila Viesti 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 1/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 1/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Tiistai 8.2.2011 kello 9.00 11.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

Asko Torssonen jäsen. Hannu Leskinen sairaanhoitopiirin johtaja 50. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja

Asko Torssonen jäsen. Hannu Leskinen sairaanhoitopiirin johtaja 50. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kokousaika klo 11.00 12.30, 13.00 14.20 Kokouspaikka Bagh koulutuskeskus A6 Osallistujat Muut osallistujat Unto Valpas esittelijä, puheenjohtaja sihteeri 53 Henrik Hämäläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 kello 16.30 17.25 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 11) Aika 27.05.2019, klo 08:30-11:20 Paikka Nä sijä rvi Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastajat 34 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2019 12 Tarkastuslautakunta Aika 19.03.2019 klo 10:00-12:18 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Keskiviikko 23.5.2018 klo 9.15 11.32 Kokouspaikka Valtuustosali, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Reino Ojala puheenjohtaja

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Tarkastuslautakunta 04.04.2016 AIKA 04.04.2016 klo 17:05-20:45 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone, 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2.

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 5/2011 1 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 25 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 26 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 4 27 ARVIOINTIKERTOMUKSEN VALMISTELU

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 3.4.2019 Pöytäkirja 2/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (7) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 3.4.2019 klo 9.00 11.00 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 9-18

Lisätiedot

Sorvari Vuokko jäsen 9:53-13:05. Mäntyharju Kari sihteeri

Sorvari Vuokko jäsen 9:53-13:05. Mäntyharju Kari sihteeri PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Tarkastuslautakunta 30.04.2015 AIKA 30.04.2015 klo 09:42-13:05 PAIKKA Halstarin kabinett OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen Peippo Jukka varapj Sorvari Vuokko

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 32

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 32 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 32 Tarkastuslautakunta 2013-2016 28.09.2015 AIKA 28.09.2015 18:00-19:35 PAIKKA Lautakuntien huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 34 23 TILINTARKASTAJAN

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kokousaika 4.4.2019 kello 17.00 18.48 Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut Jäsenet

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2012

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2012 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Tiistai 6.11.2012 kello 9.00 10.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kainuun jätehuollon kuntayhtymä

Lisätiedot