PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2018 Kunnanhallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2018 Kunnanhallitus"

Transkriptio

1 SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Tiistai 02. tammikuuta 2018 klo Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 1 Kunnanvaltuuston pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja täytäntöönpanokelpoisuuden toteaminen Kunnanhallituksen kokoukset vuonna Osallistuminen Päijät-Hämeen liiton laivaseminaariin Kunnanvaltuuston kokouskutsut Kunnanhallituksen kokouskutsut Talousarvion käyttösuunnitelma sekä laskujen hyväksyjät kunnanhallituksen ja perusturvan osalta Perusasteen äidinkielen lehtorin viran muuttaminen tuntiopettajan viraksi Lukion ja perusasteen uskonnon, filosofian ja psykologian lehtorin viran muuttaminen tuntiopettajan viraksi Vuoden 2018 yhteisöavustukset Padasjoen kunnan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma Padasjoen kuntastrategian päivittäminen Elinkeinopoliittisten tavoitteiden toteuttaminen Kaarinkorven Rujalan Keulainmetsän ranta-asemakaavojen muuttaminen Hallintokuntien pöytäkirjat... 24

2 2 KUNNANVALTUUSTON PITÄMÄN KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUDEN JA TÄYTÄNTÖÖNPANOKELPOISUUDEN TOTEAMINEN Khall. 1 Kunnanhallitus huolehtii kuntalain 96 :n mukaan valtuuston päätösten laillisuuden valvonnasta. Jos kunnanhallitus katsoo, että valtuuston päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä taikka että valtuusto on ylittänyt toimivaltansa tai että päätös on muutoin lainvastainen, kunnanhallituksen on jätettävä päätös täytäntöön panematta. Asia on viipymättä saatettava valtuuston uudelleen käsiteltäväksi. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus toteaa, että kunnanvaltuuston kokouksessa tehdyt päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä eivätkä mene valtuuston toimivaltaa ulommaksi eivätkä muutoinkaan ole lain tai asetuksen vastaisia.

3 3 KUNNANHALLITUKSEN KOKOUKSET VUONNA 2018 Khall. 2 Padasjoen kunnanvaltuuston hyväksymän hallintosäännön 128 :n mukaan toimielin päättää kokoustensa ajan ja paikan. Kokous pidetään myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai enemmistö toimielimen jäsenistä tekee puheenjohtajalle esityksen kokouksen pitämisestä ilmoittamansa asian käsittelyä varten. Tällöin puheenjohtaja määrää kokousajan. Puheenjohtaja voi perustellusta syystä peruuttaa kokouksen. Vuonna 2017 kunnanhallitus kokoontui pääsääntöisesti siten, että kokouspäiviä olivat kunkin kuukauden 1. ja 3. maanantai. Kokoukset aloitettiin klo ja kokouspaikkana oli Kuntalan valtuustosali. Valmistelu ja lisätiedot: hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , sähköposti kristiina.laakso@padasjoki.fi. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää, että vuonna 2018 kunnanhallituksen kokoukset pidetään, ellei tapauskohtaisesti toisin sovita, kunkin kuukauden ensimmäisenä ja kolmantena maanantaina Kuntalan valtuustosalissa alkaen klo 15. Mikäli edellä tarkoitettu maanantai on pyhäpäivä, kokous pidetään sitä seuraavana tiistaina.

4 4 OSALLISTUMINEN PÄIJÄT-HÄMEEN LIITON LAIVASEMINAARIIN Khall. 3 Osana Päijät-Hämeen kuntien ja Päijät-Hämeen liiton Elinkeinotoimen organisointi vuoden 2018 jälkeen selvitystä Lahden kaupunki ja Päijät-Hämeen liitto järjestävät työpajan Tavoitteena on kuntien yhteisen näkemyksen ja tahtotilan synnyttäminen elinkeinotoimintojen ja kasvupalvelujen toteuttamisesta. Työpaja-työskentely toteutetaan laivaseminaarina Silja Symphonylla ja se on tarkoitettu Päijät-Hämeen kuntien ja Päijät- Hämeen liiton ja Hämeen ELY-keskuksen luottamushenkilö- ja virkamiesjohdolle (noin 2 6 hlöä/kunta). Seminaarin hinta on 340 euroa/hlö sisältäen majoituksen yhden hengen A-luokan hytissä, ohjelmaan kuuluvat ruokailut ja kokoustilojen käytön. Risteilyn ohjelma on jaettu erillisenä liitteenä. Ilkka Mertsalmi, Antti Räsänen, Heikki Jaakkola ja Petri Jalkanen ovat ilmoittaneet halukkuudestaan osallistua seminaariin. Hallintosäännön mukaan kukin toimielin tehtäväalueellaan myöntää luvan ulkomaille suuntautuvaan työ- tai koulutusmatkaan. Hallintojohtaja: Kunnanhallitus päättää myöntää Ilkka Mertsalmelle, Antti Räsäselle, Heikki Jaakkolalle ja Petri Jalkaselle oikeuden osallistua selosteosassa mainittuun laivaseminaariin.

5 5 KUNNANVALTUUSTON KOKOUSKUTSUT Khall. 4 Hallintosäännön 129 :n mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat. Esityslista, joka sisältää selostuksen käsiteltävistä asioista ja ehdotukset toimielimen päätöksiksi, lähetetään kokouskutsun yhteydessä, jolleivät erityiset syyt ole esteenä. Jos esityslistalla, liitteissä tai oheismateriaalissa on salassa pidettäviä tietoja, asiakirjaan tehdään merkintä salassapidosta. Kokouskutsu lähetetään jäsenille ja muille, joilla on läsnäolooikeus tai -velvollisuus, toimielimen päättämällä tavalla. Kokouskutsu lähetetään vähintään 4 päivää ennen kokousta. Hallintosäännön 130 :n mukaan kokouskutsu, esityslista, liitteet ja oheismateriaali voidaan lähettää sähköisesti. Tällöin kunnanhallitus tai sen nimeämä viranhaltija vastaa siitä, että tähän tarvittavat tekniset laitteet, järjestelmät ja tietoliikenneyhteydet ovat käytettävissä. Valmistelu ja lisätiedot: hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , sähköposti kristiina.laakso@padasjoki.fi. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että sen kokouskutsut, esityslistat, liitteet ja oheismateriaali lähetetään jatkossa sähköisesti.

6 6 KUNNANHALLITUKSEN KOKOUSKUTSUT Khall. 5 Hallintosäännön 129 :n mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat. Esityslista, joka sisältää selostuksen käsiteltävistä asioista ja ehdotukset toimielimen päätöksiksi, lähetetään kokouskutsun yhteydessä, jolleivät erityiset syyt ole esteenä. Jos esityslistalla, liitteissä tai oheismateriaalissa on salassa pidettäviä tietoja, asiakirjaan tehdään merkintä salassapidosta. Kokouskutsu lähetetään jäsenille ja muille, joilla on läsnäolooikeus tai -velvollisuus, toimielimen päättämällä tavalla. Kokouskutsu lähetetään vähintään 4 päivää ennen kokousta. Hallintosäännön 130 :n mukaan kokouskutsu, esityslista, liitteet ja oheismateriaali voidaan lähettää sähköisesti. Tällöin kunnanhallitus tai sen nimeämä viranhaltija vastaa siitä, että tähän tarvittavat tekniset laitteet, järjestelmät ja tietoliikenneyhteydet ovat käytettävissä. Valmistelu ja lisätiedot: hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , sähköposti kristiina.laakso@padasjoki.fi. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää, että sen kokouskutsut, esityslistat, liitteet ja oheismateriaali lähetetään jatkossa sähköisesti. Kunnan IT-asiantuntija vastaa siitä, että tähän tarvittavat tekniset laitteet, järjestelmät ja tietoliikenneyhteydet ovat käytettävissä.

7 7 TALOUSARVION KÄYTTÖSUUNNITELMA SEKÄ LASKUJEN HYVÄKSYJÄT KUNNANHALLITUKSEN JA PERUSTURVAN OSALTA Khall. 6 Kunnanvaltuusto on vahvistanut kokouksessaan kunnan talousarvion vuodelle Hallintosäännön 64 :n mukaan kunnanhallitus ja lautakunnat laativat talousarvioon perustuvat käyttösuunnitelmansa. Käyttötalousosassa sitovuustasona valtuustoon nähden ovat kunkin tulosalueen nettomenot. Erillisenä liitteenä on jaettu ehdotus yleishallinnon ja perusturvan käyttösuunnitelmiksi. Perusturvapalvelut tuottaa Päijät- Hämeen hyvinvointikuntayhtymä. Kunkin toimielimen on vuosittain talousarvion käyttösuunnitelman vahvistamisen yhteydessä määrättävä vastuuhenkilöt, joilla on oikeus hyväksyä toimialan / tulosalueen / tulosyksikön tositteet. Laskuja voivat hyväksyä toimielimen puheenjohtaja, kunnanjohtaja, toimialapäälliköt sekä tulosalueiden tai -yksiköiden vastuuhenkilöt. Valmistelu ja lisätiedot: hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , sähköposti kristiina.laakso@padasjoki.fi. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää 1. hyväksyä erillisenä liitteenä jaetun käyttösuunnitelman, 2. hyväksyä yleishallinnon toimialan laskujen hyväksyjiksi seuraavat henkilöt: Yleishallinnon kaikki tulosalueet: Keskushallinto: Henkilöstöhallinto: Elinkeinotoimi: kunnanjohtaja, hallintojohtaja ensisijaisesti hallintojohtaja ensisijaisesti hallintojohtaja ensisijaisesti kunnanjohtaja Kunnanjohtajan henkilökohtaiset matka- yms. laskut hyväksyy hallintojohtaja. 3. hyväksyä investointiosan irtaimistohankintojen osalta laskujen hyväksyjiksi seuraavat henkilöt:

8 8 Atk-hankinnat Muut hankinnat hallintojohtaja kunnanjohtaja 4. hyväksyä perusturvan toimialan laskujen hyväksyjiksi seuraavat henkilöt: Perusturvan kaikki tulosalueet Perusturvan eläkkeet ja työllisyys Perustason palvelut Erikoissairaanhoito kunnanjohtaja, hallintojohtaja ensisijaisesti hallintojohtaja ensisijaisesti hallintojohtaja ensisijaisesti hallintojohtaja Lisäksi sekä kunnanjohtajalla että hallintojohtajalla on viivästysseuraamusten välttämiseksi oikeus hyväksyä myös muiden toimielinten laskuja kyseisten toimielinten määräämien hyväksyjien estyneenä ollessa.

9 9 PERUSASTEEN ÄIDINKIELEN LEHTORIN VIRAN MUUTTAMINEN TUNTIOPETTAJAN VIRAKSI Khall. 7 Padasjoen yhtenäiskoulussa esitetään muutettavaksi perusasteen äidinkielen lehtorin virka tuntiopettajan viraksi lukien. Perusasteen äidinkielen lehtorin viran muuttaminen perusasteen äidinkielen tuntiopettajan viraksi: Viran nykyinen haltija on Tuula Niemi. Perusteena on, että opetusvelvollisuuden tunnit eivät täyty: arvio tuntimäärästä lukuvuodeksi on 6 tuntia. Tuntimäärän muotoutumiseen vaikuttavat oppilaiden valinnat ja oppilasmäärä ja virkarakenne: Opetustunnit vaihtuvat vuosittain Lakkautettavan lehtorin viran nykyinen opettaja jatka uudessa tuntiopettajan virassa. Uuteen virkaan noudatetaan OVTES määräyksiä. Muutosprosessi on ollut seuraava: - Työnantaja on tarkastellut oppilasennusteet ja oppiaineiden tuntikertymät. - Asia on keskusteltu esimies- ja alaiskeskustelussa - Työnantaja on tarkastellut muut mahdollisuudet tuntikertymään koulussa - Asiasta on järjestetty YT-neuvottelut ja Yhteistoimintaneuvottelussa päästiin yhteisymmärrykseen muutosten keskeisistä asioista. Valmistelu ja lisätiedot: Sivistysjohtaja Juha Leppialho, puh Kunnanjohtaja: 1. Kunnanhallitus päättää lakkauttaa seuraavan viran lukien: Perusasteen äidinkieli lehtorin virka 2. Kunnanhallitus päättää perustaa seuraavan viran lukien: Perusasteen äidinkieli lehtorin tuntiopettajan virka 3. Kunnanhallitus toteaa, että opetustuntien määrä vaihtelee vuosittain.

10 10 4. Kunnanhallitus päättää, että nykyinen lehtorin viran viranhaltija jatkaa uudessa tuntiopettajan virassa: Tuula Niemi; Perusasteen äidinkieli lehtorin tuntiopettajan virka

11 11

12 11 LUKION JA PERUSASTEEN USKONNON, FILOSOFIAN JA PSYKOLOGIAN LEHTORIN VIRAN MUUTTAMINEN TUNTIOPETTAJAN VIRAKSI Khall. 8 Padasjoen yhtenäiskoulussa esitetään muutettavaksi lukion ja perusasteen uskonnon, filosofian ja psykologian lehtorin virka lukion ja perusasteen uskonnon, filosofian ja psykologian tuntiopettajan viraksi lukien. Lukion ja perusasteen uskonnon, filosofian ja psykologian lehtorin viran muuttaminen lukion ja perusasteen uskonnon, filosofian ja psykologian tuntiopettajan viraksi: Viran nykyinen haltija on Anne Niiles-Mäki. Perusteena on, että opetusvelvollisuuden tunnit eivät täyty: arvio tuntimäärästä lukuvuodeksi on 10 tuntia (peruskoulu 5 ja lukio 5,5). Tuntimäärän muotoutumiseen vaikuttavat oppilaiden valinnat ja oppilasmäärä: Opetustunnit vaihtuvat vuosittain Lakkautettavan lehtorin viran nykyinen opettaja jatkaa uudessa tuntiopettajan virassa. Uuteen virkaan noudatetaan OVTES:n määräyksiä. Muutosprosessi on ollut seuraava: 1. Työnantaja on tarkastellut oppilasennusteet ja oppiaineiden tuntikertymät. 2. Asia on keskusteltu esimies- ja alaiskeskustelussa 3. Työnantaja on tarkastellut muut mahdollisuudet tuntikertymään koulussa 4. Asiasta on järjestetty YT-neuvottelut ja Yhteistoimintaneuvottelussa päästiin yhteisymmärrykseen muutosten keskeisistä asioista. Valmistelu ja lisätiedot: Sivistysjohtaja Juha Leppialho, puh Kunnanjohtaja: 1. Kunnanhallitus päättää lakkauttaa seuraavan viran lukien: Lukion ja perusasteen uskonnon, filosofian ja psykologian lehtorin virka 2. Kunnanhallitus päättää perustaa seuraavan viran lukien: Lukion ja perusasteen uskonnon, filosofian ja psykologian tuntiopettajan virka

13 12 3. Kunnanhallitus toteaa, että opetustuntien määrä vaihtelee vuosittain. 4. Kunnanhallitus päättää, että nykyinen lehtorin viran viranhaltija jatkaa uudessa tuntiopettajan virassa: Anne Niiles-Mäki; Lukion ja perusasteen uskonnon, filosofian ja psykologian tuntiopettajan virka

14 13 VUODEN 2018 YHTEISÖAVUSTUKSET Khall. 9 Vuoden 2018 talousarvion valmistelun yhteydessä laadittuun määrärahojen alustavaan käyttösuunnitelmaan sisältyy yleishallinnon toimialueella euron suuruinen määrärahavaraus yhteisöavustuksiin. Seuraavassa taulukossa on lueteltu yhteisöt, joille kunnanhallitus on vuonna 2017 myöntänyt avustusta, vuodelle 2018 anottu avustussumma sekä ehdotus vuonna 2018 myönnettävästä avustuksesta. Yhteisö Myönnetty 2017 Anottu 2018 Kunnanjoht. esitys 2018 Padasjoen Eläkkeensaajat ry. - - Padasjoen Sotaveteraanit ry Päijät-Hämeen Lentokenttäsäätiö ry Padasjoen Vanhustentukiyhdistys ry Mannerheimin Lastensuojeluliiton Padasjoen osasto Avustus, joka osoitetaan kunnalta vuokrattavan toimitilan vuokraan, 100 euroa. (tilaa käytetään muutamia tunteja viikossa) Avustus, joka osoitetaan kunnalta vuokrattavan toimitilan vuokraan, 100 euroa. (tilaa käytetään muutamia tunteja viikossa) Eläkeliiton Padasjoen yhd Padasjoen koulujen vanhempainyhdistys ry Padasjoki-Seura ry Kellosalmi-Seitniemi- Virmailan kyläyhdistys ry Kasiniemen kylätoimikunta ry Padasjoen kirkonkylän kyläyhdistys Arrakosken kyläyhdistys ry Maakesken kyläyhdistys ry Vesijako-Porasan kyläyh-

15 14 distys ry Auttoisten-Neroskulman kyläyhdistys ry Padasjoen Luonnonystävät ry Fenix-kulma ry Padasjoen seniorit ry Padasjoen Sotaveteraanit ry on yhteisöavustuksen lisäksi anonut kunnallista määrärahavarausta euroa vuodelle Avustusanomuksen mukaan määräraha kohdistettaisiin kaikkein heikoimmassa asemassa olevien veteraanien ja heidän puolisoidensa ja leskiensä terveydenhuollon ja kotipalvelujen avustamiseen sekä kannattajajäsenten vesi- / uimajumpan kustannuksiin. Määrärahan käytön ohjeistaa, ohjaa ja valvoo kunta. Päätöksissään kunta voi kuulla veteraanijärjestöä ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymää. Aiempina vuosina on edellä mainitusta määrärahavarauksesta varauduttu tukemaan veteraaneille, heidän puolisoilleen ja leskilleen tarjottavia palveluja anotulla eurolla seuraavasti: Avustuksesta 1500 euroa on ollut mahdollista käyttää Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän organisoimaan veteraanikuntoutukseen, paikallisesti järjestettyihin, ohjattuihin veteraanien vesijumppatapahtumiin, uimahallikäynteihin, hammashuoltoon sekä erilaisista veteraanitapahtumista aiheutuviin matkakuluihin. Päätökset maksatuksista tekee tältä osin hallintojohtaja. Avustuksesta 1500 euroa osoitetaan Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymälle käytettäväksi padasjokelaisten veteraanien, heidän puolisoidensa ja leskiensä kotipalveluun. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää 1. myöntää yhteisöavustuksia selosteosaan sisältyvän taulukon sarakkeen kunnanjohtajan esitys mukaisesti ja 2. varautuu tukemaan veteraaneille, heidän puolisoilleen ja leskilleen tarjottavia palveluja anotulla eurolla seuraavasti: Avustuksesta 1500 euroa on mahdollista käyttää Päijät- Hämeen hyvinvointikuntayhtymän organisoimaan veteraanikuntoutukseen, paikallisesti järjestettyihin, ohjattuihin veteraanien vesijumppatapahtumiin, uimahallikäynteihin, hammashuoltoon sekä erilaisista veteraanitapahtumista aiheutuviin matkakuluihin. Päätökset maksatuksista tekee tältä osin hallintojohtaja. Avustuksesta 1500 euroa osoitetaan Päijät-Hämeen hyvin-

16 15 vointikuntayhtymälle käytettäväksi padasjokelaisten veteraanien, heidän puolisoidensa ja leskiensä kotipalveluun. Kannattajajäsenten vesi- / uimajumpan kustannuksiin kunta ei osallistu.

17 16 PADASJOEN KUNNAN TASA-ARVO- JA YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA YT-ryhmä 3 Tasa-arvolain 6 a :ssä säädetään seuraavaa: Jos työnantajan palvelussuhteessa olevan henkilöstön määrä on säännöllisesti vähintään 30 työntekijää, työnantajan on laadittava vähintään joka toinen vuosi erityisesti palkkausta ja muita palvelussuhteen ehtoja koskeva tasa-arvosuunnitelma, jonka mukaisesti toteutetaan tasaarvoa edistävät toimet. Tasa-arvosuunnitelma on laadittava yhteistyössä luottamusmiehen, luottamusvaltuutetun, työsuojeluvaltuutetun tai muiden henkilöstön nimeämien edustajien kanssa. Henkilöstön edustajilla on oltava riittävät osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuudet suunnitelmaa laadittaessa. Yhdenvertaisuuslain 7.n mukaan työnantajan on arvioitava yhdenvertaisuuden toteutumista työpaikalla ja työpaikan tarpeet huomioon ottaen kehitettävä työoloja sekä niitä toimintatapoja, joita noudatetaan henkilöstöä valittaessa ja henkilöstöä koskevia ratkaisuja tehtäessä. Edistämistoimenpiteiden on oltava toimintaympäristö, voimavarat ja muut olosuhteet huomioon ottaen tehokkaita, tarkoituksenmukaisia ja oikeasuhtaisia. Työnantajalla, jonka palveluksessa on säännöllisesti vähintään 30 henkilöä, on oltava suunnitelma tarvittavista toimenpiteistä yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Edistämistoimia ja niiden vaikuttavuutta on käsiteltävä henkilöstön tai heidän edustajiensa kanssa. Hallintojohtaja: Yhteistoimintatyöryhmä suorittaa palkkavertailun ja antaa siitä lausuntonsa, joka lisätään liitteen 1 mukaiseen tasaarvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaan. Yhteistoimintatyöryhmä esittää tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman kunnanhallituksen hyväksyttäväksi. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuus-suunnitelman kohtaan 3 lisättiin seuraava virke: Käsittelyn yhteydessä on todettu, ettei samaa työtä tekevien, eri sukupuolta edustavien henkilöiden välillä ole perusteettomia palkkaeroja tehtäväkohtaisissa palkoissa. Khall. 10 Yhteistoimintatyöryhmän esitys Padasjoen kunnan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaksi on liitteenä 1.

18 17 Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus hyväksyy Padasjoen kunnan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman vuosille liitteen 1 mukaisena.

19 18 STRATEGIAN PÄIVITTÄMINEN Khall. 11 Valtuustoseminaarissa käsiteltiin Padasjoen kuntastrategian päivittämistä. Liitteenä 2 on esitys päivitetyksi strategiaksi. Voimassa olevaan strategiaan on lisätty seminaarissa esille tulleita huomioita, jotka on merkitty punaisella tekstillä. Päivitetyn strategian liitteeksi on lisätty Padasjoen elinkeinopolitiikan tavoitteet , jota niin ikään päivitettiin valtuustoseminaarissa Elinkeinotoiminnan kehittämisvisio on tästä syystä poistettu strategiasta tarpeettomana. Voimassa oleva strategia löytyy Padasjoen kunnan www-sivuilta kohdasta päätöksenteko / visio ja strategia. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se hyväksyy liitteen 2 mukaisen, päivitetyn kuntastrategian liitteineen.

20 19 ELINKEINOPOLIITTISTEN TAVOITTEIDEN TOTEUTTAMINEN EKP-työryhmä Kunnan elinkeinopoliittiset tavoitteet ja niiden toteuttamiseksi tarvittavat konkreettiset toimenpiteet on päivitetty valtuustoseminaarissa Hyvin käynnistynyt kehittämistyö tarvitsee jatkuakseen ja tehostuakseen riittävät henkilöresurssit ja rahoituksen. Elinkeinopoliittinen työryhmä esittää, että kunnanhallitus tekee seuraavat päätökset: 1. Oma kunta -hanketta edistetään kaikin mahdollisin keinoin, jotta käytännön kenttätyö yrittäjien kanssa jatkuu aktiivisena. Välirahoitus ennen hankkeen käynnistymistä hoidetaan kunnanhallituksen tai Padasjoen Kehitys Oy:n toimesta. 2. Kehittämistyö organisoidaan toteutustiimeittäin, josta on esitys EKP-ohjelmassa. Kunnanhallitus tekee päätöksen puheenjohtajista, jotka kokoavat osaavan ja tehtävästä kiinnostuneet ryhmän ko. kehittämisen painopistealueelle. 3. Toteutustiimit laativat vuosittaisen toimintasuunnitelman, jota tehtäessä arvioidaan kyseisen tehtävän merkitys, ajankohtaisuus sekä toteutettavuus. Lisärahoitusta on tarvittaessa anottava kunnanhallitukselta tai haettava hankerahoitusta ELY:ltä tai Päijänne Leaderilta. Raportoidaan kerran vuodessa kunnanhallitukselle sekä EKP-työryhmälle. Yhteistyötä tehdään varsinkin kehittämispäällikön kanssa. Khall. 12 Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää elinkeinopoliittisen työryhmän esityksen mukaisesti, että 1. Oma kunta -hanketta edistetään kaikin mahdollisin keinoin, jotta käytännön kenttätyö yrittäjien kanssa jatkuu aktiivisena. Väliaikaisrahoitus ennen hankkeen käynnistymistä hoidetaan kunnanhallituksen tai Padasjoen Kehitys Oy:n toimesta. 2. Kehittämistyö organisoidaan toteutustiimeittäin, josta on esitys EKP-ohjelmassa. Kunnanhallitus tekee päätöksen puheenjohtajista, jotka kokoavat osaavan ja tehtävästä kiinnostuneet ryhmän ko. kehittämisen painopistealueelle. 3. Toteutustiimit laativat vuosittaisen toimintasuunnitelman, jota tehtäessä arvioidaan kyseisen tehtävän merkitys, ajankohtaisuus sekä toteutettavuus. Lisärahoitusta on tarvittaessa anottava kunnanhallitukselta tai haettava

21 20 hankerahoitusta ELY:ltä tai Päijänne Leaderilta. Raportoidaan kerran vuodessa kunnanhallitukselle sekä EKP-työryhmälle. Yhteistyötä tehdään varsinkin kehittämispäällikön kanssa.

22 Kunnanhallitus KAARINKORVEN - RUJALAN KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVOJEN MUUT- TAMINEN Khall. 49 Kaavamuutosalue sijaitsee Padasjoen kunnan pohjoisosassa Kuhmoisten kunnan rajan tuntumassa Päijänteen vesialueen rannoilla. Muutosalue käsittää 30 kiinteistöä, joille on osoitettu rantaasemakaavassa rakennusoikeutta. Kaavamuutosalueen pinta-ala on noin 11,9 ha ja todellista rantaviivaa kaavamuutosalueen kiinteistöillä on noin 1,9 kilometriä. Kaavamuutosalueelta on matkaa Padasjoen keskustaan noin 15 kilometriä ja Kuhmoisten keskustaan noin 12 kilometriä. Kaavamuutosten tarkoituksena on nostaa rakennuspaikkakohtainen rakennusoikeus nykyisin sallitulle tasolle. Muutokset koskevat seuraavia ranta-asemakaavoja: Kaarinkorven ranta-asemakaava (KV ) Rujalan ranta-asemakaava (KV ) Keulainmetsä 1 ranta-asemakaava (KV ), muutettu (KV ) Keulainmetsä 2 ranta-asemakaava (KV ). Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on liitteenä 8. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus 1. merkitsee selosteosassa mainitut kaavamuutokset vireilletulleiksi, 2. hyväksyy kaavanlaatijaksi Ramboll Oy:n ja 3. asettaa osallistumis- ja arviointisuunnitelman yleisesti nähtäville 30 päivän ajaksi. Lisäksi kunnanhallitus päättää tarkastaa tämän :n kokouksessa. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Khall. 115 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma pidettiin yleisesti nähtävänä Suunnitelmasta ei jätetty mielipiteitä. Muistio viranomaisneuvottelusta on liitteenä 3. Kaavaluonnoskartat ovat liitteinä 4 7 ja rantaasemakaavamerkinnät ja määräykset liitteenä 8. Karttoihin liittyvä kaavaseloste on liitteenä 9.

23 Kunnanhallitus Lisätiedot kaavaluonnoksista: RAMBOLL FINLAND OY / Markus Hytönen, puh , markus.hytonen@ramboll.fi. Lisätiedot asian hallinnollisen käsittelyn osalta: Hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , kristiina.laakso@padasjoki.fi. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää asettaa Kaarinkorven Rujalan Keulainmetsän ranta-asemakaavojen muutosluonnokset yleisesti nähtäville 30 päivän ajaksi ja pyytää viranomaislausunnot. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Khall. 135 Padasjoen kunta on kuuluttanut ranta-asemakaavamuutoksen vireilletulosta Osallistumis-ja arviointisuunnitelma on ollut nähtävillä Kaavaluonnos pidettiin nähtävillä Viranomaistahoilla ei ollut kaavamuutoksesta huomautettavaa eikä mielipiteitä jätetty. Tämän jälkeen kaavamuutosaluetta on päätetty laajentaa siten, että tila otetaan kokonaisuudessaan mukaan kaavamuutosalueeseen. Kaavamuutosalueen laajentamisen vuoksi kaavaluonnosta ei aseteta uudestaan nähtäville, vaan kaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelman päivitetään ja päivitetystä OAS:sta tiedotetaan kunnan ilmoitustaululla, paikallislehdessä ja kunnan Internet-sivuilla. Päivitetty osallistumis- ja arviointisuunnitelma on liitteenä 3. Lisätiedot kaavaluonnoksista: RAMBOLL FINLAND OY / Markus Hytönen, puh , markus.hytonen@ramboll.fi. Lisätiedot asian hallinnollisen käsittelyn osalta: Hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , kristiina.laakso@padasjoki.fi. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää asettaa päivitetyn osallistumis- ja arviointisuunnitelman yleisesti nähtäville 14 vuorokauden ajaksi. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

24 Kunnanhallitus Khall. 159 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma pidettiin nähtävillä Mielipiteitä ei jätetty. Ehdotus Kaarinkorven - Rujalan Keulainmetsän rantaasemakaavojen muuttamiseksi on liitteenä 2-5 ja muutoksiin liittyvä seloste liitteenä 6. Lisätiedot kaavamuutosehdotuksista: RAMBOLL FINLAND OY / Markus Hytönen, puh , markus.hytonen@ramboll.fi. Lisätiedot asian hallinnollisen käsittelyn osalta: Hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää asettaa Kaarinkorven - Rujalan - Keulainmetsän ranta-asemakaavojen muutosehdotukset yleisesti nähtäville 30 vuorokauden ajaksi ja pyytää viranomaislausunnot. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Khall. 13 Kaarinkorven Rujalan Keulainmetsän ranta-asemakaavojen muutosehdotukset pidettiin nähtävillä Muistutuksia ei jätetty eikä viranomaistahoilla ollut ehdotuksista huomautettavaa päivätyt kaavamuutoskartat on jaettu liitteenä 3 ja päivätty kaavaseloste liitteenä 4. Lisätiedot kaavamuutosehdotuksista: RAMBOLL FINLAND OY / Markus Hytönen, puh , markus.hytonen@ramboll.fi. Lisätiedot asian hallinnollisen käsittelyn osalta: Hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy Kaarinkorven Rujalan Keulainmetsän rantaasemakaavojen muutosehdotukset liitteiden 3 ja 4 mukaisina.

25 24 HALLINTOKUNTIEN PÖYTÄKIRJAT Khall. 14 Sivistyslautakunta Tarkastuslautakunta Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää, ettei se vaadi sivistyslautakunnan päätöksiä kunnanhallituksen käsiteltäviksi sekä merkitsee tarkastuslautakunnan pöytäkirjan tiedokseen.

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Tiistai 02. tammikuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 1 Kunnanvaltuuston 13.11.2017 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja täytäntöönpanokelpoisuuden

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 21. tammikuu 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 11 Kaavamuutosesitys / Asunto Oy Padasmäki... 19 12 Edustajien nimeäminen Päijät-Hämeen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 19. helmikuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 29 Luvan myöntäminen siistijän toimen täyttämiseen... 52 30 Perusasteen äidinkielen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2016 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2016 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 04. tammikuuta 2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 1 Kunnanvaltuuston 14.12.2015 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2015 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2015 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2015 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 12. tammikuuta 2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 1 Kunnanhallituksen kokoukset vuonna 2015... 2 2 Talousarvion käyttösuunnitelma

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 11. helmikuu 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 16 Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma... 29 17 Leimikkotarjoukset...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 21. tammikuu 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 11 Kaavamuutosesitys / Asunto Oy Padasmäki... 19 12 Edustajien nimeäminen Päijät-Hämeen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 19. helmikuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 29 Luvan myöntäminen siistijän toimen täyttämiseen... 52 30 Perusasteen äidinkielen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2017 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2017 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2017 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 11. syyskuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 34 Keulainmetsän / Keulainniemen rantakaavan muuttaminen... 76 35 Metsäsuunnitelman

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 23. toukokuuta 2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 75 Micael Sjöbergin kirje kunnanhallitukselle... 145 76 Eron myöntäminen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 15. tammikuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 15 Kaavamuutos kiinteistöllä Kesäranta 576-404-3-130 ja Kesäranta II 576-404-3-158...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 15. tammikuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 15 Kaavamuutos kiinteistöllä Kesäranta 576-404-3-130 ja Kesäranta II 576-404-3-158...

Lisätiedot

Rautavaara-Savotta: Kunnan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman hyväksyminen

Rautavaara-Savotta: Kunnan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman hyväksyminen Yhteistyökomitea 3 16.03.2017 Kunnanhallitus 177 12.06.2017 Kunnanvaltuusto 65 21.06.2017 Rautavaara-Savotta: Kunnan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman hyväksyminen 2017-2018 Ytk 16.03.2017 3 Tasa-arvosuunnitelma

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 06. elokuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 103 Kunnanvaltuuston 25.6.2018 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 07.tammikuu 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 1 Kunnanhallituksen kokouskutsut... 2 2 Kunnanhallituksen kokoukset vuonna 2019...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 28.11.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 28. marraskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 19. joulukuuta 2016 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat Ero luottamustehtävistä / Ilpo Pylvänen, uuden valtuutetun kutsuminen valtuustoon

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17. kesäkuuta 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 96 Sote-kiinteistöjen saneerausta suunnittelevan työryhmän perustaminen...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Torstai 30. marraskuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 170 Kunnanvaltuuston 13.11.2017 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 5 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 5 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 5 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 06. maaliskuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 42 Rantakaavan laatiminen tilan Kauppila 576-414-2-14 alueella Tihjärvellä...

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2016 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2016 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 09. tammikuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 1 Kunnanvaltuuston 19.12.2016 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 23. toukokuuta 2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 75 Micael Sjöbergin kirje kunnanhallitukselle... 145 76 Eron myöntäminen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 26. kesäkuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 103 Kunnanvaltuuston 12.6.2017 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 04. huhtikuuta 2016 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 12 Takauksen myöntäminen Padasjoen Asuntotalot Oy:lle / Koivutie 5:n

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 16 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 16 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 16 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 16. lokakuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 152 Eron myöntäminen Esa Kärhälle varavaltuutetun tehtävästä ja uuden varavaltuutetun

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 5 /2018 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 5 /2018 Kunnanvaltuusto KOKOUSKUTSU 5 /2018 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 10. joulukuuta 2018 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat Vuoden 2019 talousarvio sekä toimintasuunnitelma vuosille 2019 2021 Padasjoen

Lisätiedot

Ahola Pirkka, valt. pj. Hännikäinen Rauno, valt. I vpj. Vilkman Mira, valt. II vpj. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Ahola Pirkka, valt. pj. Hännikäinen Rauno, valt. I vpj. Vilkman Mira, valt. II vpj. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA 1 /2017 1 KOKOUSAIKA Maanantai 09. tammikuuta 2017 klo 15.00 16.50 loka KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kuntala, valtuustosali

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (8) KOKOUSAIKA 29.11.2017 klo 12:00-12:55 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Lempinen Sami pj. Nuutinen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Siun sote neuvottelukunta Aika 24.10.2017 klo 15:00-16:12 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat :t 6-10 Otsikko Sivu 6 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PADASJOKI KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Keulainniemi OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1. Suunnittelualue ja maanomistus Päiväys 9.1.2017 Alue sijaitsee Padasjoen kunnan Jokioisten kylässä

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 1/2010 1 Tekninen lautakunta Torstai 14.01.2010 klo 18.00-19.55 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri Riku

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 19.marraskuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 139 Padasjoen Kehitys Oy:n myöntämän rahoituksen ehdot... 237 140 Vuoden 2019

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 07. elokuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 118 Keulainmetsän / Keulainniemen rantakaavan muuttaminen... 201 119 Sijoitustoiminnan

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Sivistyslautakunta klo Kunnanvirasto 1, valtuustosali

LEMIN KUNTA 1/ Sivistyslautakunta klo Kunnanvirasto 1, valtuustosali 1/2010 1 Sivistyslautakunta 26.1.2010 klo 18.00 18.50 Kunnanvirasto 1, valtuustosali Risto Pietiläinen Mervi Rings Jari Heikka Hannu Hakonen Tarja Kohonen Ari Alaoutinen Raija Liisa Tikka puheenjohtaja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17. syyskuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 111 Lyhytaikaisen lainan myöntäminen Arrakosken kyläyhdistys ry:lle... 191

Lisätiedot

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Törmä Leila Puheenjohtaja Jokioja Tiina 1. Varapuheenjohtaja Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa

Lisätiedot

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen

Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen hyväksyminen Kunnanhallituksen 61 02.10.2014 Kunnanhallituksen 82 04.12.2014 Kunnanhallituksen 23 20.05.2015 Kunnanhallitus 119 09.06.2015 Kunnanvaltuusto 36 17.06.2015 Kesärannan ranta-asemakaava / kaavaehdotuksen

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 11/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi

Muonion kunta Esityslista 11/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi Muonion kunta Esityslista 11/2019 1 Sivistyslautakunnan kokous Aika Maanantaina 9.9.2019 klo 18.00 Paikka Teknisen toimiston kokoustila Läsnä Petri Sinikumpu puheenjohtaja Mikael Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 3/2015 Kokousaika: 18.5.2015 klo 13.00-16.00 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2014 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2014 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2014 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 13. tammikuuta 2014 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 1 Kunnanvaltuuston 16.12.2013 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2015 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2015 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2015 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 25. toukokuuta 2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 84 Raulahden ranta-asemakaavan hyväksyminen... 177 85 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ)

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK:156/2011 KV 58 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK 5.4.2011 27 Oheismateriaali Liite 4 Kaj Strandberg hakee muutosta voimassa olevaan Järvimaan rantaasemakaavaan 15.03.2011

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN VAALIN TOTEAMINEN... 3 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 4 3 TARKASTUSLAUTAKUNNAN ESITYSLISTAN TOIMITTAMINEN, PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN VALINTA, PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 1 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 07.tammikuu 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 1 Kunnanhallituksen kokouskutsut... 2 2 Kunnanhallituksen kokoukset vuonna 2019...

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 11. joulukuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 47 Suomen Kuntaliiton valtuuskunnan vaali... 104 48 Hämeen poliisilaitoksen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 14 / 2016 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 14 / 2016 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 14 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 22. elokuuta 2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 111 Sijoitustoiminnan raportti 31.7.2016... 203 112 Talousarvion toteutuminen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kunnanhallitus PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kokousaika Maanantai 21. elokuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 129 Vuoden 2018 talousarvion ja vuosien 2018 2020 taloussuunnitelman laadintaohjeet...

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 6/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ti 28.5.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2017 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2017 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2017 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 11. syyskuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 34 Keulainmetsän / Keulainniemen rantakaavan muuttaminen... 76 35 Metsäsuunnitelman

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 Sivistyslautakunta 26.01.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 26.01.2010 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Hankintapalvelut, Tullitie 7 D, LAPPEENRANTA. Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä

Etelä-Karjalan Hankintapalvelut, Tullitie 7 D, LAPPEENRANTA. Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä Lemin kunta 1 Aika klo 9-9.10 Paikka Etelä-Karjalan Hankintapalvelut, Tullitie 7 D, 53500 LAPPEENRANTA Saapuvilla olleet jäsenet Pylkkö Osmo Huttunen Matti Värtö Veijo puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsen

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone 1 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella,

Kymijoen - Mankalan vesistöalueen rantayleiskaavan muutos Metsäranta-tilan 1:284 alueella, Kaavoitustoimikunta 5 02.03.2015 Kaavoitustoimikunta 28 11.05.2015 Kunnanhallitus 120 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 50 12.10.2015 Kunnanhallitus 229 19.10.2015 Kunnanvaltuusto 87 10.11.2015 Kymijoen -

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 4/2016 Kokousaika: 5.9.2016 klo 13.00 15.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 23.05.2012 klo 17.00 18.08 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 11 17 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 9 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Tiistai 23. huhtikuu 2019 klo 14.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 53 Kunnanvaltuuston 15.4.2019 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja täytäntöönpanokelpoisuuden

Lisätiedot

Osmo Pylkkö puheenjohtaja ja pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä

Osmo Pylkkö puheenjohtaja ja pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä Lemin kunta 1 Aika klo 16.00-16.30 Paikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanvirasto Pylkkö Osmo Huttunen Matti Pesari Markku puheenjohtaja varapuheenjohtaja varajäsen Muut saapuvilla olleet - Laillisuus

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () ()

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19- Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä

Lisätiedot

KOKOUSAJAT JA PÖYTÄKIRJOJEN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN VUONNA 2017

KOKOUSAJAT JA PÖYTÄKIRJOJEN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN VUONNA 2017 1 Taivalkosken kunta, Kirkkotie 6, PL 25, 93401 TAIVALKOSKI Sähköposti: taivalkoski.kunta@taivalkoski.fi Internet: www.taivalkoski.fi KOKOUSAJAT JA PÖYTÄKIRJOJEN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN VUONNA 2017 Taivalkosken

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013 Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2009-2012 Pöytäkirja 3/2013 Kokousaika: 15.5.2013 klo 13.00-14.50 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Risto Björn, puheenjohtaja Erkki Ojala, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 8 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 01. huhtikuu 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 49 Jäsenen ja varajäsenen nimeäminen Päijät-Hämeen jätelautakuntaan... 93 50

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Kokoushuone 1 (khall) Nro 5 / 2018

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 18. kesäkuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 97 Kirjanpidollisten taseyksiköiden aloittavat taseet... 168 98 Päijät-Hämeen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2019 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 15. huhtikuuta 2019 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 5 Jäsenen ja varajäsenen nimeäminen Päijät-Hämeen jätelautakuntaan...

Lisätiedot

IV PÄÄTÖKSENTEKO- JA HALLINTOMENETTELY

IV PÄÄTÖKSENTEKO- JA HALLINTOMENETTELY IV PÄÄTÖKSENTEKO- JA HALLINTOMENETTELY 51 17 Kokousmenettely 1 Määräysten soveltaminen Tämän luvun määräyksiä noudatetaan valtuustoa lukuun ottamatta kunnan toimielimissä sekä soveltuvin osin toimitus-

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30-18:08 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Jokioja Tiina Puheenjohtaja Annala Hanna Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa Kuusisto Kosti

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/7.3.2012 Kokousaika 7.3.2012 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali Kunnanvaltuusto 11.2.2019 1 Kokousaika Kokouspaikka Kutsutut 11.2.2019 klo 18.00- Kunnantalo, valtuustosali Puonti, Mervi Lisäksi 18 valtuutettua puheenjohtaja Muut osallistujat Hiitiö, Harri Haapala,

Lisätiedot

INARIN KUNTA. Inarin kunta Tekninen osasto Kaavoitus. Inarin kirkonkylän asemakaavan muutos; KORTTELIT 79 JA 80

INARIN KUNTA. Inarin kunta Tekninen osasto Kaavoitus. Inarin kirkonkylän asemakaavan muutos; KORTTELIT 79 JA 80 INARIN KUNTA Inarin kunta Tekninen osasto Kaavoitus Inarin kirkonkylän asemakaavan muutos; KORTTELIT 79 JA 80 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS 15.2.2017 Yleistä osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Lisätiedot

KOKOUSAJAT JA PÖYTÄKIRJOJEN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN VUONNA 2017

KOKOUSAJAT JA PÖYTÄKIRJOJEN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN VUONNA 2017 1 Taivalkosken kunta, Kirkkotie 6, PL 25, 93401 TAIVALKOSKI Sähköposti: taivalkoski.kunta@taivalkoski.fi Internet: www.taivalkoski.fi KOKOUSAJAT JA PÖYTÄKIRJOJEN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN VUONNA 2017 Taivalkosken

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 41 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 62

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 41 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 62 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 59 Kasvatus- ja opetuslautakunta 10.05.2016 AIKA 10.5.2016 klo 18:15 18:59 PAIKKA Ahtialan päiväkoti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 41 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 21.1.2015 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2015 Kokousaika 21.1.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..2 2.

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 26. kesäkuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 103 Kunnanvaltuuston 12.6.2017 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 10.02.2015 klo 18.00 18.55 Kunnanviraston kokoushuone Pystykoski Tero

Lisätiedot

Keskiviikko klo

Keskiviikko klo RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2017 Sivistyslautakunta Sivu 1 (13) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 18.1.2017 klo 16.00-17.45 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala

Valmistelija: kaupunginjohtaja Jari Rantala Kaupunginhallitus 341 19.12.2016 Kaupunginhallitus 50 20.02.2017 Kaupunginhallitus 70 06.03.2017 Kaupunginvaltuusto 13 13.03.2017 Toimielimet ja luottamushenkilöorganisaatio 1.6.2017 alkaen Kh 19.12.2016

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Kunnanhallitus ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 28. 6.2010 kello 17.00 19.12 Kunnan mökki Pyhäniemessä Törmä Tapani Keskinen Irja Aho Pirjo

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja. Jokioja Sanni. Markkola Roosa

Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja. Jokioja Sanni. Markkola Roosa Kihniön nuorisovaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kokousaika tiistai 20.2.2018 klo 16:30-18:40 Kokouspaikka Kihniön yhtenäiskoulu Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja Hylkinen

Lisätiedot