PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2017 Kunnanhallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2017 Kunnanhallitus"

Transkriptio

1 SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 26. kesäkuuta 2017 klo Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 103 Kunnanvaltuuston pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja täytäntöönpanokelpoisuuden toteaminen Kunnanhalltuksen kokoukset vuonna Edustajan nimeäminen kuntapäiville Elinkeinopoliittisen työryhmän nimeäminen Jäsenen ja varajäsenen nimeäminen Wellamo-opiston johtokuntaan Kaavatoimikunnan asettaminen Maakuntahallinnon uudistaminen/ kunnan edustajien nimeäminen ohjausryhmään Kunnanhallituksen konserni- sekä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan jaosto Jäsenen valitseminen Koulutuskeskus Salpaus-kuntayhtymän Päijät-Hämeen koulutuskonsernin yhtymäkokouksiin Vesialueen käyttäminen/ Padasjoen Ykköspaikat Oy:n anomus Viranhaltijapäätökset Hallintokuntien pöytäkirjat Kaarinkorven Rujalan- Keulainmetsän ranta-asemakaavojen muuttaminen Kunnanhallituksen edustajien nimeäminen lautakuntiin Edustajien valitseminen yhteisöihin sekä eräiden muiden luottamustoimien täyttäminen

2 175 Kunnanhallitus KUNNANVALTUUSTON PITÄMÄN KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUDEN JA TÄYTÄNTÖÖNPANOKELPOISUUDEN TOTEAMINEN Khall. 103 Kunnanhallitus huolehtii kuntalain 96 :n mukaan valtuuston päätösten laillisuuden valvonnasta. Jos kunnanhallitus katsoo, että valtuuston päätös on syntynyt virheellisessä järjestyksessä taikka että valtuusto on ylittänyt toimivaltansa tai että päätös on muutoin lainvastainen, kunnanhallituksen on jätettävä päätös täytäntöön panematta. Asia on viipymättä saatettava valtuuston uudelleen käsiteltäväksi. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus toteaa, että kunnanvaltuuston kokouksessa tehdyt päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä eivätkä mene valtuuston toimivaltaa ulommaksi eivätkä muutoinkaan ole lain tai asetuksen vastaisia.

3 176 KUNNANHALLITUKSEN KOKOUKSET VUONNA 2017 Khall. 104 Padasjoen kunnan hallintosäännön 128 :n mukaan toimielin päättää kokoustensa ajan ja paikan. Kokous pidetään myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai enemmistö toimielimen jäsenistä tekee puheenjohtajalle esityksen kokouksen pitämisestä ilmoittamansa asian käsittelyä varten. Tällöin puheenjohtaja määrää kokousajan. Puheenjohtaja voi perustellusta syystä peruuttaa kokouksen. Hallintosäännön 129 :n mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat. Esityslista, joka sisältää selostuksen käsiteltävistä asioista ja ehdotukset toimielimen päätöksiksi, lähetetään kokouskutsun yhteydessä, jolleivät erityiset syyt ole esteenä. Jos esityslistalla, liitteissä tai oheismateriaalissa on salassa pidettäviä tietoja, asiakirjaan tehdään merkintä salassapidosta. Kokouskutsu lähetetään jäsenille ja muille, joilla on läsnäolooikeus tai -velvollisuus, toimielimen päättämällä tavalla. Alkuvuonna 2017 kunnanhallitus kokoontui pääsääntöisesti siten, että kokouspäiviä olivat kunkin kuukauden 1. ja 3. maanantai. Kokoukset aloitettiin klo ja kokouspaikkana oli Kuntalan valtuustosali. Valmistelu ja lisätiedot: hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , sähköposti Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää, että vuonna 2017 kunnanhallituksen kokoukset pidetään, ellei tapauskohtaisesti toisin sovita, kunkin kuukauden ensimmäisenä ja kolmantena maanantaina Kuntalan valtuustosalissa alkaen klo 15. Mikäli edellä tarkoitettu maanantai on pyhäpäivä, kokous pidetään sitä seuraavana tiistaina.

4 177 Lisäksi kunnanhallitus päättää, että kokouskutsut postitetaan tiedoksi myös henkilökohtaisille varajäsenille, kunnes siirrytään sähköisiin esityslistoihin.

5 178 EDUSTAJAN NIMEÄMINEN KUNTAPÄIVILLE Khall. 105 Kuntaliiton valtuuston vaalilautakunta kutsuu Hämeen vaalipiirin kuntapäivät koolle Lahteen Kokouskutsu on liitteenä 1. Hämeen vaalipiiriin kuuluvat Kuntaliiton jäsenkunnat saavat valita liiton sääntöjen perusteella edustajia kuntapäiville kunnan asukasluvun mukaan. Alle asukkaan kunnista valitaan yksi edustaja, jolle voidaan valita tarpeellinen määrä varaedustajia. Varaedustaja osallistuu kuntapäiville varsinaisen edustajan ollessa estynyt saapumaan kokoukseen. Valmistelu ja lisätiedot: hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , sähköposti Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus valitsee Padasjoen kunnan edustajan Hämeen vaalipiirin kuntapäiville ja hänelle tarpeellisen määrän varaedustajia.

6 179 ELINKEINOPOLIITTISEN TYÖRYHMÄN NIMEÄMINEN Khall. 106 Kunnanhallitus päätti kokouksessaan asettaa elinkeinopoliittisen työryhmän, jonka kokoonpano on ollut seuraava: Pekka Salonen, puheenjohtaja Heikki Toivonen, varapuheenjohtaja Heikki Koskinen Hannu Taipale Maarit Oksanen-Biarowsky Marko Nummela Ilkka Mertsalmi Eero Karevaara Työryhmän koollekutsujana on toiminut Heikki Jaakkola ja sihteerinä Maria Virtanen. Valmistelu ja lisätiedot: hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , sähköposti Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus nimeää elinkeinopoliittisen työryhmän toimikaudekseen.

7 180 JÄSENEN JA VARAJÄSENEN NIMEÄMINEN WELLAMO-OPISTON JOHTOKUNTAAN Khall. 107 Wellamo-opiston hallinnosta määrätään Lahden kaupungin sivistystoimialan johtosäännössä ja Lahden kaupungin sivistyslautakunnan toimintasäännössä. Opistolla on 9-jäseninen johtokunta, jonka Lahden ja Orimattilan kaupunkeja sekä Asikkalan ja Hollolan kuntia edustavat jäsenet valitaan valtuustojen toimikausiksi. Muita sopimuskuntia (Kärkölä, Myrskylä ja Padasjoki) edustavat, kunnittain aakkosjärjestyksen mukaisesti vaihtuvat jäsenet valitaan kahden vuoden toimikaudeksi. Johtokunnassa on neljä Lahden kaupungin edustajaa, yksi Asikkalan kunnan edustaja, yksi Hollolan kunnan edustaja, yksi Orimattilan kaupungin edustaja sekä kerrallaan kaksi muiden sopimuskuntien edustajaa. Sopimuskunnat valitsevat johtokunnan jäsenet ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä. Lahden sivistyslautakunta valitsee keskuudestaan johtokunnan puheenjohtajan. Johtokunnan varapuheenjohtajan sivistyslautakunta valitsee muiden sopimuskuntien yhdessä sopiman esityksen perusteella. Esittelijänä toimii rehtori ja hänen estyneenä tai esteellisenä ollessaan apulaisrehtori. Johtokunnan kokouksissa on läsnäolo- ja puheoikeus sopimuskuntien sivistystoimenjohtajilla tai vastaavilla henkilöillä sekä yhdellä opistolaisyhdistyksen ja yhdellä henkilöstön edustajalla. Padasjoen kunnan tulee valita jäsen ja hänelle henkilökohtainen varajäsen Wellamo-opiston johtokuntaan vuosiksi Valmistelu ja lisätiedot: hallintojohtaja Kristiina Laakso, , Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus valitsee jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen Wellamo-opiston johtokuntaan vuosiksi

8 181

9 181 KAAVATOIMIKUNNAN ASETTAMINEN Khall. 108 Kunnanhallitus voi kuntalain 30 :n nojalla nimetä toimikuntia toimikaudekseen määrätyn tehtävän hoitamista varten. Toimikuntaa valittaessa on huomioitava tasa-arvolain 4 a, jonka mukaan kunnallisissa toimielimissä lukuun ottamatta kunnanvaltuustoja tulee olla sekä naisia että miehiä kumpiakin vähintään 40 prosenttia, jollei erityisistä syistä muuta johdu. Kunnanhallitus on nimennyt seuraavan kaavatoimikunnan: Antti Räsänen, puheenjohtaja Tuulikki Kaunisto Ilkka Mertsalmi Mira Vilkman Pirkka Ahola Valmistelu ja lisätiedot: hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , sähköposti kristiina.laakso@padasjoki.fi. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus nimeää toimikaudekseen kaavatoimikunnan, joka tekee kunnanhallitukselle esitykset kaavoitusta koskevissa asioissa.

10 182 MAAKUNTAHALLINNON UUDISTAMINEN / KUNNAN EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN OH- JAUSRYHMÄÄN Khall. 109 Tarkoituksena on, että uudet maakunnat aloittavat toimintansa lukien. Maan hallitus linjasi maakunnille siirrettävät tehtävät. Valtiovarainministeriö pyysi kesäkuussa 2016, että maakuntien liitot kutsuvat uudistuksen esivalmistelua varten ELY-keskusten, TE-toimistojen, aluehallintovirastojen, kuntien sekä sairaanhoitopiirien ja muiden keskeisten kuntayhtymien johdon sekä maakuntien sote-uudistuksen valmistelijat. Maakuntajohtaja Jari Parkkonen pyysi kuntia nimeämään 2-3 edustajaa ohjausryhmään. Padasjoen kunnanhallitus nimesi ryhmään kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pirkka Aholan, kunnanhallituksen puheenjohtaja Antti Räsäsen sekä kunnanjohtaja Heikki Jaakkolan. Valmistelu ja lisätiedot: hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , sähköposti kristiina.laakso@padasjoki.fi. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää nimetä 2-3 edustajaa maakuntahallinnon uudistamista valmistelevaan ohjausryhmään.

11 183 KUNNANHALLITUKSEN KONSERNI- SEKÄ SISÄISEN VALVONNAN JA RISKIENHALLINNAN JAOSTO Khall. 110 Kunnan hallintosäännön 7 :n mukaan kunnanhallituksessa on konserni- sekä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan jaosto, jossa on 3 jäsentä. Kunnanhallitus valitsee jaoston jäsenet ja varajäsenet. Jäseniksi valituista kunnanhallitus valitsee jaoston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajat sekä päättää jaoston toimikauden. Jaoston puheenjohtajan tulee olla kunnanhallituksen jäsen. Konsernijohdossa jaosto 1. seuraa ja arvioi yhtiöiden tavoitteiden toteutumista ja taloudellisen aseman kehitystä ja tekee niiden perusteella tarvittaessa esityksiä kunnanhallitukselle, 2. antaa kunnan ennakkokannan konserniohjeen edellyttämissä asioissa, 3. vastaa tytäryhteisöjen hallitusten jäsenten nimitysprosessista, 4. nimeää kunnan ehdokkaat tytäryhteisöjen hallituksiin sekä 5. antaa kunnanhallituksen nimeämille yhtiökokousedustajille omistajaohjauksen edellyttämät toimintaohjeet. Sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan osalta jaosto 1.vastaa sisäisen valvonnan järjestämisestä ja yhteensovittamisesta siten että kunnan toiminnan laillisuus ja tuloksellisuus varmistetaan, hyväksyy sisäisen tarkastuksen suunnitelman, johon perustuen arvioidaan riskienhallinta-, valvonta-, johtamis- ja hallintoprosessien tuloksellisuutta, 2.vastaa riskienhallinnan järjestämisestä siten, että kunnan toiminnan olennaiset riskit tunnistetaan ja kuvataan, riskin toteutumisen vaikutukset, toteutumisen todennäköisyys ja mahdollisuudet hallita riskiä arvioidaan sekä 3.valmistelee kunnanhallitukselle sisäistä valvontaa ja riskienhallinta koskevan toimintakertomukseen otettavan osion. Valmistelu ja lisätiedot: hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , sähköposti kristiina.laakso@padasjoki.fi.

12 184 Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus nimeää konserni- sekä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan jaoston.

13 185 Kunnanhallitus JÄSENTEN VALITSEMINEN KOULUTUSKESKUS SALPAUS KUNTAYHTYMÄN PÄIJÄT-HÄMEEN KOULUTUSKONSERNIN YHTYMÄKOKOUKSIIN Khall. 99 Koulutuskeskus Salpaus kuntayhtymän tehtävänä on toimia lainsäädännön mukaisena koulutuksen järjestäjänä toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa ja tässä tarkoituksessa johtaa ja koordinoida sen jäsenkuntien puolesta joko suoraan tai tytäryhteisöjensä kautta toisen asteen ammatillista koulutusta, lisä- ja täydennyskoulutusta sekä koulutukseen liittyvää maksullista palvelutoimintaa sekä osallistua alue- ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvään hanketoimintaan. Lisäksi kuntayhtymän tehtävänä on kehittää ammatillista koulutusta ja työelämäpalveluja alueen kannalta tehokkaasti, tasapuolisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Koulutuksen tarjonnan tavoitteena on tukea omistajakuntien alueella toimivien yritysten ja työyhteisöjen kilpailukyvyn parantamista ja elinkeinorakenteen monipuolistumista. Kuntayhtymän jäsenkunnat ovat Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kuhmoinen, Kärkölä, Lahti, Nastola, Orimattila, Padasjoki, Pertunmaa ja Sysmä. Kuntayhtymän ylin päättävä elin on yhtymäkokous, johon jäsenkunnat valitsevat edustajia seuraavasti: Kunnan asukasluku edellisen vuoden alussa Edustajien määrä tai vähemmän tai enemmän 7 Perussopimuksen mukaan jäsenkunnat valitsevat kuhunkin yhtymäkokoukseen erikseen yhtymäkokousedustajat. Valmistelu ja lisätiedot: hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , sähköposti kristiina.laakso@padasjoki.fi. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää valita Koulutuskeskus Salpaus kuntayhtymän yhtymäkokouksiin kaksi (2) jäsentä ja heille henkilökohtaiset (2) varajäsenet toimikaudekseen.

14 186 VESIALUEEN KÄYTTÄMINEN / PADASJOEN YKKÖSPAIKAT OY:N ANOMUS Khall. 112 Padasjoen Ykköspaikat Oy / toimitusjohtaja Kalevi Porvari on osoittanut kunnalle liitteen 1 mukaisen kirjeen. Yritys omistaa kiinteistön Hiekkaranta, jonka kiinteistötunnus on Padasjoen kunta puolestaan omistaa kyseiseen tonttiin rajoittuvat vesialueet. Porvari katsoo, että ilman vesialueita on kiinteistön järkevä, kokonaisvaltainen kehittäminen lähes mahdotonta. GEO-Ykkönen Oy on suorittanut myös kunnan omistamilla alueilla pohjatutkimukset Padasjoen Ykköspaikat Oy:n kustannuksella. Tutkimustulokset ovat nähtävinä kokouksessa ja ennen kokousta keskushallinnossa. Padasjoen Ykköspaikat Oy esittää, että Padasjoen kunta ja yritys hakevat vesialueille yhteisesti vesilain mukaista ympäristölupaa ruoppaukseen ja vesitäyttöihin. Kaikista lupaan liittyvistä kustannuksista vastaisi Padasjoen Ykköspaikat Oy. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää myöntää luvan Padasjoen ykköspaikat Oy:n omistamaan kiinteistöön rajoittuvan vesialueen käyttämiseen. Toiminnan harjoittajan tulee kuitenkin yksin hakea vesilain mukaista ympäristölupaa.

15 187 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Khall. 113 Kunnanjohtaja 14/ 2017 Avustuspäätös/ Suomi 100-juhlavuosi 15/ 2017 Padasjoen riistahoitoyhdistyksen avustusanomus 16/ 2017 Avustuspäätös/ Suomi 100-juhlavuosi 17/2017 Avustuspäätös/ Suomi 100-juhlavuosi 18/ 2017 Avustuspäätös/ Suomi 100-juhlavuosi Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus merkitsee päätökset tietoonsa saatetuksi.

16 188 HALLINTOKUNTIEN PÖYTÄKIRJAT Khall. 114 Sivistyslautakunta Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää, ettei se ota sivistyslautakunnan päätöksiä kunnanhallituksen käsiteltäviksi

17 190 KAARINKORVEN - RUJALAN KEULAINMETSÄN RANTA-ASEMAKAAVOJEN MUUT- TAMINEN Khall. 49 Kaavamuutosalue sijaitsee Padasjoen kunnan pohjoisosassa Kuhmoisten kunnan rajan tuntumassa Päijänteen vesialueen rannoilla. Muutosalue käsittää 30 kiinteistöä, joille on osoitettu rantaasemakaavassa rakennusoikeutta. Kaavamuutosalueen pinta-ala on noin 11,9 ha ja todellista rantaviivaa kaavamuutosalueen kiinteistöillä on noin 1,9 kilometriä. Kaavamuutosalueelta on matkaa Padasjoen keskustaan noin 15 kilometriä ja Kuhmoisten keskustaan noin 12 kilometriä. Kaavamuutosten tarkoituksena on nostaa rakennuspaikkakohtainen rakennusoikeus nykyisin sallitulle tasolle. Muutokset koskevat seuraavia ranta-asemakaavoja: Kaarinkorven ranta-asemakaava (KV ) Rujalan ranta-asemakaava (KV ) Keulainmetsä 1 ranta-asemakaava (KV ), muutettu (KV ) Keulainmetsä 2 ranta-asemakaava (KV ). Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on liitteenä 8. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus 1. merkitsee selosteosassa mainitut kaavamuutokset vireilletulleiksi, 2. hyväksyy kaavanlaatijaksi Ramboll Oy:n ja 3. asettaa osallistumis- ja arviointisuunnitelman yleisesti nähtäville 30 päivän ajaksi. Lisäksi kunnanhallitus päättää tarkastaa tämän :n kokouksessa. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Khall. 115 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma pidettiin yleisesti nähtävänä Suunnitelmasta ei jätetty mielipiteitä. Muistio viranomaisneuvottelusta on liitteenä 3.

18 190 Kaavaluonnoskartat ovat liitteinä 4 7 ja rantaasemakaavamerkinnät ja määräykset liitteenä 8. Karttoihin liittyvä kaavaseloste on liitteenä 9. Lisätiedot kaavaluonnoksista: RAMBOLL FINLAND OY / Markus Hytönen, puh , markus.hytonen@ramboll.fi. Lisätiedot asian hallinnollisen käsittelyn osalta: Hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , kristiina.laakso@padasjoki.fi. Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää asettaa Kaarinkorven Rujalan Keulainmetsän ranta-asemakaavojen muutosluonnokset yleisesti nähtäville 30 päivän ajaksi ja pyytää viranomaislausunnot.

19 191 KUNNANHALLITUKSEN EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN LAUTAKUNTIIN Khall. 116 Padasjoen kunnan hallintosäännön 135 :n mukaan kunnanhallitus voi määrätä edustajansa muihin toimielimiin kuin tarkastuslautakuntaan, valtuuston tilapäiseen valiokuntaan tai vaalilaissa säädettyihin vaalitoimielimiin. Edustajalla on läsnäolo- ja puheoikeus toimielimen kokouksessa. Edustajaksi voidaan määrätä myös kunnanhallituksen varajäsen tai kunnanjohtaja. Hallintosäännön mukaan kunnan toimielinten kokouksissa on jäsenten lisäksi läsnäolo- ja puheoikeus seuraavilla: kunnanhallituksen kokouksessa valtuuston puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajilla ja muun toimielimen (lukuun ottamatta tarkastuslautakuntaa, valtuuston tilapäistä valiokuntaa, keskusvaalilautakuntaa, vaalilautakuntaa ja vaalitoimikuntaa) kokouksessa kunnanhallituksen puheenjohtajalla sekä kunnanjohtajalla. Toimielin voi päättää nuorisovaltuuston, vanhusneuvoston tai vammaisneuvoston läsnäolo- ja puheoikeudesta. Lisäksi toimielin voi päättää asiantuntijan kuulemisesta yksittäisessä asiassa. Asiantuntija voi olla läsnä kokouksessa asiasta käytävän keskustelun päättymiseen asti. Valmistelu ja lisätiedot: hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , sähköposti Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus nimeää toimikaudekseen edustajansa sivistyslautakuntaan, tekniseen lautakuntaan sekä rakennus- ja ympäristölautakuntaan.

20 192 EDUSTAJIEN VALITSEMINEN YHTEISÖIHIN SEKÄ ERÄIDEN MUIDEN LUOTTAMUSTOIMIEN TÄYTTÄMINEN Khall. 117 Kuntalain 39 :n mukaan kunnanhallituksen tulee 1) vastata kunnan hallinnosta ja taloudenhoidosta; 2) vastata valtuuston päätösten valmistelusta, täytäntöönpanosta ja laillisuuden valvonnasta; 3) valvoa kunnan etua ja, jollei hallintosäännössä toisin määrätä, edustaa kuntaa ja käyttää sen puhevaltaa; 4) edustaa kuntaa työnantajana ja vastata kunnan henkilöstöpolitiikasta; 5) vastata kunnan toiminnan yhteensovittamisesta; 6) vastata kunnan toiminnan omistajaohjauksesta; 7) huolehtia kunnan sisäisestä valvonnasta ja riskienhallinnan järjestämisestä. Hallintosäännön 22 :n mukaan kunnanhallitus valitsee kunnan edustajat niihin osakeyhtiöihin, säätiöihin, yhdistyksiin tai muihin yhteisöihin, joissa kunta on osakkaana. Valmistelu ja lisätiedot: hallintojohtaja Kristiina Laakso, puh , sähköposti Kunnanjohtaja: Kunnanhallitus päättää valita edustajat ja varaedustajat seuraaviin yhteisöihin, yhdistyksiin, yhtiökokouksiin sekä muihin luottamustoimiin: Asevelvollisten kutsuntatilaisuus (1 + varaedustaja) Asunto Oy Koluntie Asunto Oy Padasvasa Asunto Oy Koiravuori Kiinteistö Oy Laidunkulma Padasjoen Asuntotalot Oy (3 + henkilökohtaiset varajäsenet) Kiinteistö Oy Porukantalot Kiinteistö Oy Kullasvuori (1 + henkilökohtainen varajäsen) Keskinäinen kiinteistöyhtiö Padasmaila Oy (2 + 1 varajäsen)

21 193 Padasjoen Kehitys Oy:n yhtiökokous (3 + henkilökohtaiset varajäsenet) Hämeen Kotiseutupäivät ja Hämeen Heimoliiton vuosikokousedustajat (2 + henkilökohtaiset varajäsenet) Jokioisten osakaskunta (1 + henkilökohtainen varajäsen) Hämeen kauppakamari (1 + henkilökohtainen varajäsen) Nyystölän yhteisten maa- ja vesialueiden osakaskunta (1 + henkilökohtainen varajäsen) Padasjoen Vesihuolto Oy (1 + henkilökohtainen varajäsen) Päijät-Hämeen Ajoharjoittelurata Oy (1 + henkilökohtainen varajäsen) Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy (1 + henkilökohtainen varajäsen) Päijät-Hämeen Tekstiilihuolto Oy (1 + henkilökohtainen varajäsen) Päijät-Hämeen kesäyliopistoyhdistys ry (1 + henkilökohtainen varajäsen) Lahden konservatorio (1 + henkilökohtainen varajäsen) Päijänne-Leader ry (1+ henkilökohtainen varajäsen) Hämeen maaseudun kehittämisosuuskunta (1+ henkilökohtainen varajäsen) Päijänteen Virkistysalueyhdistys ry (1 + henkilökohtainen varajäsen) Päijät-Hämeen lentokenttäsäätiön hallintoneuvosto (1 + henkilökohtainen varajäsen) Rahavarojen ja asiakirjojen tarkastajat (2) Yhteistoimintatyöryhmä + sisäilmatyöryhmä (1 + henkilökohtainen varajäsen) Yksityisteiden kokoukset (1 + henkilökohtainen varajäsen)

22 194 ELY-keskuksen kaavaneuvottelijat (2+ henkilökohtaiset varajäsenet) Eteva kuntayhtymän yhtymäkokoukset (1 + henkilökohtainen varajäsen) Kuntien Tiera Oy:n yhtiökokoukset (1 + henkilökohtainen varajäsen) Lahti Region (1 + henkilökohtainen varajäsen) Calpro Oy:n yhtiökokous (1 + henkilökohtainen varajäsen) Työterveys Wellamo Oy:n yhtiökokoukset (1+henkilökohtainen varajäsen) Lisäksi kunnanhallitus päättää, että valitut kunnan edustajat eivät yhtiökokouksissa, yleiskokouksissa tai yhdistysten jäsenkokouksissa saa valita / olla mukana valitsemassa itseään kyseisten yhtiöiden, yhteisöjen tai yhdistysten hallituksiin, johtokuntiin tai hoitokuntiin. He eivät siten saa olla myöntämässä vastuuvapautta itselleen.

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 11 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 26. kesäkuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 103 Kunnanvaltuuston 12.6.2017 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17. kesäkuuta 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 96 Sote-kiinteistöjen saneerausta suunnittelevan työryhmän perustaminen...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2016 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2016 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 1. helmikuuta 2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 17 Kunnanhallituksen edustajien nimeäminen lautakuntiin ja valvontajaostoon...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto KOKOUSKUTSU 6 /2016 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 19. joulukuuta 2016 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat Ero luottamustehtävistä / Ilpo Pylvänen, uuden valtuutetun kutsuminen valtuustoon

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 03. kesäkuuta 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 83 Kunnanvaltuuston 27.5.2019 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2017 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2017 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2017 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 11. syyskuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 34 Keulainmetsän / Keulainniemen rantakaavan muuttaminen... 76 35 Metsäsuunnitelman

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Torstai 30. marraskuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 170 Kunnanvaltuuston 13.11.2017 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 07. elokuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 118 Keulainmetsän / Keulainniemen rantakaavan muuttaminen... 201 119 Sijoitustoiminnan

Lisätiedot

Aarto Tiina Kunnanhallituksen jäsen Kirkonkylän kyläyhdistyksen pj. Konserni- sekä sisäisen valvonnan ja

Aarto Tiina Kunnanhallituksen jäsen Kirkonkylän kyläyhdistyksen pj. Konserni- sekä sisäisen valvonnan ja PADASJOEN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN JA VIRANHALTIJOIDEN SIDONNAISUUSILMOITUKSET 26.10.2017 Khall. 06.11.2017 161 liite nro 1. Kvalt. 13.11.2017 45 liite nro 2. Ilmoittajan Luottamustehtävä tai virkatehtävä

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 06. elokuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 103 Kunnanvaltuuston 25.6.2018 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 11. joulukuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 47 Suomen Kuntaliiton valtuuskunnan vaali... 104 48 Hämeen poliisilaitoksen

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Elinvoima- ja konsernijaosto 11.09.2017 Aika 11.09.2017 klo 12:30-13:54 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 12 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 07. elokuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 118 Keulainmetsän / Keulainniemen rantakaavan muuttaminen... 201 119 Sijoitustoiminnan

Lisätiedot

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti Kaupunginhallitus 41 21.01.2013 Kaupunginvaltuusto 23 28.01.2013 Kaupunginhallitus 151 22.04.2013 Kaupunginvaltuuston päätöksen 28.1.2013 23 Jäsenten valitseminen Perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitukseen

Lisätiedot

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Esityslista N:o 1 25.1.2019 Asialuettelo: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 2 NIMENHUUTO JA ÄÄNIVALLAN TOTEAMINEN 3 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Liite nro 1

Lisätiedot

Kuntayhtymän hallitus

Kuntayhtymän hallitus Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2017 1 (1) Kuntayhtymän hallitus 129 11.9.2017 7 334/00.00.01.00.00/2017 Kuntayhtymän hallituksen jäsenten vaali Päätöshistoria Kuntayhtymän hallitus 11.9.2017

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 5. kesäkuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 85 Valtuuston suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali... 147 86 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 5 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 5 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 5 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 06. maaliskuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 42 Rantakaavan laatiminen tilan Kauppila 576-414-2-14 alueella Tihjärvellä...

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 23. toukokuuta 2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 75 Micael Sjöbergin kirje kunnanhallitukselle... 145 76 Eron myöntäminen

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/ Yhtymäkokous kokouskutsu 2/2017 22.6.2017 Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän yhtymäkokous pidetään 22.6.2017 klo 12.00 alkaen, Tampereen kaupunkiseutu, kokoushuone Tammer, Kelloportinkatu 1 B. Tampereella

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 28.11.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 28. marraskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 16 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 16 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 16 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 16. lokakuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 152 Eron myöntäminen Esa Kärhälle varavaltuutetun tehtävästä ja uuden varavaltuutetun

Lisätiedot

Ruokolahden nuorisoneuvoston toimintasääntö. 1. Nuorisoneuvoston tarkoitus ja tavoite

Ruokolahden nuorisoneuvoston toimintasääntö. 1. Nuorisoneuvoston tarkoitus ja tavoite Ruokolahden nuorisoneuvoston toimintasääntö 1. Nuorisoneuvoston tarkoitus ja tavoite Nuorisoneuvoston tarkoituksena on edistää ja kehittää nuorison asemaa kunnassa ilman puoluepoliittisia tai uskonnollisia

Lisätiedot

Ahola Pasi Kunnanhallituksen II varapuheenjohtaja Neljä vuokramökkiä Vesijako-Porasan Kyläyhdistys

Ahola Pasi Kunnanhallituksen II varapuheenjohtaja Neljä vuokramökkiä Vesijako-Porasan Kyläyhdistys PADASJOEN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN JA VIRANHALTIJOIDEN SIDONNAISUUSILMOITUKSET 26.10.2017 Khall. 06.11.2017 161 liite nro 1. Ilmoittajan Luottamustehtävä tai virkatehtävä Johto- ja luottamustehtävät

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (8) KOKOUSAIKA 29.11.2017 klo 12:00-12:55 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Lempinen Sami pj. Nuutinen

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN VAALIN TOTEAMINEN... 3 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 4 3 TARKASTUSLAUTAKUNNAN ESITYSLISTAN TOIMITTAMINEN, PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN VALINTA, PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2016 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 23. toukokuuta 2016 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat 75 Micael Sjöbergin kirje kunnanhallitukselle... 145 76 Eron myöntäminen

Lisätiedot

3 Konsernijaoston pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen

3 Konsernijaoston pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen Tuusulan kunta Pöytäkirja 1/2017 1 (13) Aika 14.08.2017, klo 15:00-16:30 Paikka Tuusulan kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Konsernijaoston

Lisätiedot

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Siun sote neuvottelukunta Aika 24.10.2017 klo 15:00-16:12 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat :t 6-10 Otsikko Sivu 6 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

Kuntayhtymän hallitus Kuntayhtymän hallitus

Kuntayhtymän hallitus Kuntayhtymän hallitus Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2018 1 (1) Kuntayhtymän hallitus 8 13.11.2017 Kuntayhtymän hallitus 27 11.12.2017 30 331/00.00.01.00.00/2017 Perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (1) 190 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Kuntalain (410/2015) 32 :n mukaan toimielinten jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 9 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Tiistai 23. huhtikuu 2019 klo 14.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 53 Kunnanvaltuuston 15.4.2019 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden ja täytäntöönpanokelpoisuuden

Lisätiedot

1 / 5 ESITYSLISTA. Aika: :00 Paikka: Kotkan kaupungintalo, valtuustosali

1 / 5 ESITYSLISTA. Aika: :00 Paikka: Kotkan kaupungintalo, valtuustosali 1 / 5 EDUSTAJAINKOKOUS 28.8.2017 ESITYSLISTA KL/467/000204/2017 Aika: 28.8.2017 10:00 Paikka: Kotkan kaupungintalo, valtuustosali 1 Kokouksen avaus As. nro 1 2 Sihteerin valinta As. nro 2 3 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 6/2017 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.08.2017 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.johtaja Salenius Leila

Lisätiedot

Pihtiputaan kunnan edustajien valitseminen yksityisoikeudellisiin yhteisöihin valtuustokaudeksi

Pihtiputaan kunnan edustajien valitseminen yksityisoikeudellisiin yhteisöihin valtuustokaudeksi Kunnanhallitus 142 19.06.2017 Pihtiputaan kunnan edustajien valitseminen yksityisoikeudellisiin yhteisöihin valtuustokaudeksi 2017-2021 383/010/2017 Kunnanhallitus 19.06.2017 142 Juridinen tausta Hallintosäännön

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 18 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 19.marraskuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 139 Padasjoen Kehitys Oy:n myöntämän rahoituksen ehdot... 237 140 Vuoden 2019

Lisätiedot

Yhteistoimintasopimus jätehuoltoviranomaisena toimimisesta

Yhteistoimintasopimus jätehuoltoviranomaisena toimimisesta Khall. 02.10.2017 151 liite nro. 2 Sopimus D/1117/00.04.01.02.00/2017 Yhteistoimintasopimus jätehuoltoviranomaisena toimimisesta 1. Sopimuksen osapuolet Tämän sopimuksen sopijaosapuolina ovat seuraavat

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3/ 2015 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3/ 2015 Kunnanvaltuusto PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3/ 2015 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 27. huhtikuuta 2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 12 Päijät-Hämeen koulutuskonserni-kuntayhtymän perussopimuksen

Lisätiedot

ESITYSLISTA Nro 6 / 2017

ESITYSLISTA Nro 6 / 2017 EVIJÄRVEN KUNTA Aika 19.6.2017 ESITYSLISTA Nro 6 / 2017 KOKOUSAIKA 19.6.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, valtuustosali Läsnä Juha Alkio, pj Jari Anttikoski Rita Haapasaari

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kunnanhallitus PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 13 / 2017 Kokousaika Maanantai 21. elokuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 129 Vuoden 2018 talousarvion ja vuosien 2018 2020 taloussuunnitelman laadintaohjeet...

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 277 Sosiaali- ja terveyslautakunnan jaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003138 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Yhteistoimintasopimus jätehuoltoviranomaisena toimimisesta

Yhteistoimintasopimus jätehuoltoviranomaisena toimimisesta Sopimus D/1117/00.04.01.02.00/2017 Khall. 02.10.2017 151 liite nro. 2 Kvalt. 13.11.2017 42 liite nro 1. Yhteistoimintasopimus jätehuoltoviranomaisena toimimisesta 1. Sopimuksen osapuolet Tämän sopimuksen

Lisätiedot

Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja. Jokioja Sanni. Markkola Roosa

Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja. Jokioja Sanni. Markkola Roosa Kihniön nuorisovaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kokousaika tiistai 20.2.2018 klo 16:30-18:40 Kokouspaikka Kihniön yhtenäiskoulu Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja Hylkinen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17. kesäkuuta 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 96 Sote-kiinteistöjen saneerausta suunnittelevan työryhmän perustaminen...

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantaina klo 12.00

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantaina klo 12.00 Esityslista Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantaina klo 12.00 Paikka Valtuustosali KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina klo 12.00 Valtuustosali Nro 4 / 2017 ASIA LIITE 60 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 19.6.2017 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39

Lisätiedot

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 6.3.2017 klo 15.00-17.00 Paikka Sähköpostikokous 58 59 60 61 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone 1 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Kaupunginhallitus AIKA 28.06.2017 klo 17:35-18:36 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Isotalo Arja I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 4/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00 18.12 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Tikkanen Timo, kunnanhallituksen jäsen Ranto Mauno, va. kunnanjohtaja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2016 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 04. huhtikuuta 2016 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 12 Takauksen myöntäminen Padasjoen Asuntotalot Oy:lle / Koivutie 5:n

Lisätiedot

Kunnanhallitus Valtuusto OULUN SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKOUSEDUSTAJIEN VALITSEMINEN

Kunnanhallitus Valtuusto OULUN SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKOUSEDUSTAJIEN VALITSEMINEN Kunnanhallitus 213 05.06.2017 Valtuusto 68 12.06.2017 OULUN SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKOUSEDUSTAJIEN VALITSEMINEN KHALL 213 Valmistelija: hallinnon sihteeri Marja Harjunen, 050-4636 280 Oulun

Lisätiedot

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 1 Valtuusto LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 2017-2020 Valtuuston on valittava henkilöt kunnallisiin ja eräisiin valtiollisiin luottamustoimiin. HALLITUS Valtuusto valitsee hallitukseen yhdeksän jäsentä

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 2 / 2017 Aika Maanantaina klo 19.00

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 2 / 2017 Aika Maanantaina klo 19.00 Esityslista Kokousnumero 2 / 2017 Aika Maanantaina 12.06.2017 klo 19.00 Paikka Valtuustosali Henkilötiedot poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 12.06.2017 klo 19.00

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 190 29.5.2017 6 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus 29.5.2017 190

Lisätiedot

MAAKUNTAHALLITUKSEN NIMEÄMÄN TYÖRYHMÄN, MAAKUNNAN VÄLIAIKAISEN VALMISTELUTOIMIELIMEN (MH-VATE), TOIMINTA

MAAKUNTAHALLITUKSEN NIMEÄMÄN TYÖRYHMÄN, MAAKUNNAN VÄLIAIKAISEN VALMISTELUTOIMIELIMEN (MH-VATE), TOIMINTA 1 MAAKUNTAHALLITUKSEN NIMEÄMÄN TYÖRYHMÄN, MAAKUNNAN VÄLIAIKAISEN VALMISTELUTOIMIELIMEN (MH-VATE), TOIMINTA Johdanto Hallitus on antanut eduskunnalle esityksen maakuntien perustamista ja sosiaali- ja terveydenhuollon

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 15 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17. syyskuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 111 Lyhytaikaisen lainan myöntäminen Arrakosken kyläyhdistys ry:lle... 191

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 19 / 2019 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 19 / 2019 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 19 / 2019 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 02. syyskuuta 2019 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 119 Lausunto palvelusopimusasetuksen soveltamisesta ja joukkoliikenteen järjestämistavasta

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2019 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2019 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 4 / 2019 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 24. kesäkuuta 2019 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 16 Ero tarkastuslautakunnan jäsenyydestä/ Suvi Korelin sekä uuden jäsenen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 15. tammikuuta 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 15 Kaavamuutos kiinteistöllä Kesäranta 576-404-3-130 ja Kesäranta II 576-404-3-158...

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 10 V 7.6.2017, Kaupunginhallituksen konsernijaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002973 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Päijät-Hämeen maakunta- ja sote-uudistus. Muutosjohtaja Seppo Huldén

Päijät-Hämeen maakunta- ja sote-uudistus. Muutosjohtaja Seppo Huldén Päijät-Hämeen maakunta- ja sote-uudistus Muutosjohtaja Seppo Huldén Suomen julkinen hallinto Julkinen hallinto Suomessa koostuu kolmesta eri tasosta, joita ovat valtio, maakunta ja kunta Tehtäviä 1.1.2020

Lisätiedot

Päijät-Hämeen maakunta- ja sote-uudistus. Maakuntakiertue, muutosjohtaja Seppo Huldén

Päijät-Hämeen maakunta- ja sote-uudistus. Maakuntakiertue, muutosjohtaja Seppo Huldén Päijät-Hämeen maakunta- ja sote-uudistus Maakuntakiertue, muutosjohtaja Seppo Huldén Maakunta- ja sote-uudistuksen aikataulu 2017 2018 2019 2020 7-11.2017: Uuden valinnanvapauslain valmistelu: pykälät

Lisätiedot

II Hallinto, päätöksenteko ja kokousmenettely

II Hallinto, päätöksenteko ja kokousmenettely Espoon kaupungin hallintosääntö 2017 1 (5) II Hallinto, päätöksenteko ja kokousmenettely 1 Kokousmenettely Tämän luvun 2-11 :ien kokousmenettelyä koskevia määräyksiä noudatetaan valtuustoa lukuun ottamatta

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77 48 Ehdotus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 258 n vaalilautakunnan asettaminen ja jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002995 T 00 00 02 Päätös päätti asettaa toimikaudekseen kaupunginvaltuuston

Lisätiedot

Kunnan hallinnon ja talouden valvonta järjestetään niin, että ulkoinen ja sisäinen valvonta yhdessä muodostavat kattavan valvontajärjestelmän.

Kunnan hallinnon ja talouden valvonta järjestetään niin, että ulkoinen ja sisäinen valvonta yhdessä muodostavat kattavan valvontajärjestelmän. TAIVALKOSKEN KUNTA TARKASTUSSÄÄNTÖ Hyväksytty valtuustossa 15.11.1996 57 Voimaantulo 1.1.1997 1 luku Valvontajärjestelmä 1 Ulkoinen ja sisäinen valvonta Kunnan hallinnon ja talouden valvonta järjestetään

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Elinvoima- ja omistajaohjausjaosto Aika 16.06.2017 klo 08:00-10:32 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Syrjäkatu 12 Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN HALLINTOSÄÄNTÖ

ESPOON KAUPUNGIN HALLINTOSÄÄNTÖ Espoon kaupungin hallintosääntö 1.6 1 (6) ESPOON KAUPUNGIN HALLINTOSÄÄNTÖ Valtuusto 8.12.2008 Voimaan 1.1.2009 Valtuusto 24.5.2010 Voimaan 1.1.2011 Viimeksi muutettu Valtuusto 10.12.2012 Voimaan 1.1.2013

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 12 V 7.6.2017, Keskusvaalilautakunnan asettaminen ja jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002991 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt

Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt Punkalaitumen kunta Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt 1 Nuorisovaltuuston tarkoitus, tavoite ja tehtävät Edistää ja kehittää nuorison asemaa kunnassa ilman poliittista tai uskonnollista sidonnaisuutta

Lisätiedot

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Esityslista 2/2017 1

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Esityslista 2/2017 1 Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä lista 2/2017 1 Aika 31.08.2017 klo 10:00 Paikka Mikpoli-sali, Patteristonkatu 2, Mikkeli Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 14 Yhtymäkokouksen avaaminen 3 15

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 6/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ti 28.5.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2015 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2015 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2015 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 2. helmikuuta 2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 9 Kunnanvaltuuston 19.1.2015 pitämän kokouksen päätösten laillisuuden

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2.

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. Mikkeli Pöytäkirja 5/2017 1 (9) Aika 19.12.2017, klo 16:00-18:45 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

LAIHIAN KUNNAN NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASÄÄNTÖ

LAIHIAN KUNNAN NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASÄÄNTÖ LAIHIAN KUNNAN NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASÄÄNTÖ Hyväksytty kunnanhallituksessa x.x.2018 x 1 Sisällys 1. NUORISOVALTUUSTON TARKOITUS JA TAVOITE 2 2. TOIMINTASÄÄNNÖN SOVELTAMINEN 2 3. NUORISOVALTUUSTON VALITSEMINEN

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 20/ (7) Kunnanhallitus

Muonion kunta Esityslista 20/ (7) Kunnanhallitus Muonion kunta Esityslista 20/2017 1 (7) Kunnanhallituksen kokous Aika ma klo 17.30 Paikka yhtenäiskoulun auditorio Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Sakari

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 29.10.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 1/2017 Kokousaika: 2.2.2017 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 261 Kaupunginhallituksen konsernijaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002973 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 1 (11) Tarkastuslautakunta Aika 24.01.2019 klo 15:00-16:44 Paikka Hallintokeskus, kokoustila Aalto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kivijärven kunta Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2017. Airi Sorsamäki Aira Hakkarainen jäsen

Kivijärven kunta Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2017. Airi Sorsamäki Aira Hakkarainen jäsen Tarkastuslautakunta 2017-2021 PÖYTÄKIRJA 4/2017 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Kokousaika: 11.9.2017 klo 9.00 11.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Läsnä: et Teuvo Rekonen, puheenjohtaja Risto Oinonen, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Esityslista. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Henkilöteedotdntpdisoetttktnoalaint140.1t.:ntndjalla

Esityslista. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Henkilöteedotdntpdisoetttktnoalaint140.1t.:ntndjalla Esityslista Kokousnumero 4 / 2019 Aika Huom: Tiistaina 23.04.2019 klo 18.30 - Paikka Kokoushuone 1 (khall) Henkilöteedotdntpdisoetttktnoalaint140.1t.:ntndjalla KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Tiistaina 23.04.2019

Lisätiedot

(KuntaL 73 ) Vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan:

(KuntaL 73 ) Vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan: Kunnanhallitus 179 06.06.2017 Valtuusto 63 14.06.2017 Toimielinten jäsenten vaali 2017-2021 KH 06.06.2017 179 Kuntalain 32 :n mukaan tulee valtuuston suorittaa kunnanhallituksen, tarkastuslautakunnan ja

Lisätiedot

Lapuan kaupunki. Hallintosääntö. Nro 301

Lapuan kaupunki. Hallintosääntö. Nro 301 Lapuan kaupunki Hallintosääntö Nro 301 Hyväksytty Kv 7.6.2010 6 Voimaantulo 1.8.2010 Muutettu 14.1.2013 9, 1.1.2013 alkaen Sisällysluettelo Sivu 1. luku Yleiset määräykset 1 2. luku Kokousmenettely 1 3.

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/ 2015 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/ 2015 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 1/ 2015 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 19 tammikuuta 2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali Asiat 1 Kunnanvaltuuston puheenjohtajiston vaali... 2 2 Kunnanhallituksen

Lisätiedot

KH 6 Kunnanhallitus Valmistelija: kunnansihteeri Peter Stenvall, peter.stenvall(at)sipoo.fi

KH 6 Kunnanhallitus Valmistelija: kunnansihteeri Peter Stenvall, peter.stenvall(at)sipoo.fi Valtuusto 4 30.01.2017 Esitys uudeksi hallintosäännöksi 13/00.01.01/2012 KH 6 Kunnanhallitus 12.1.2016 Valmistelija: kunnansihteeri Peter Stenvall, peter.stenvall(at)sipoo.fi Uusi kuntalaki (410/2015)

Lisätiedot

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015 Kaupunginhallitus 144 15.06.2015 Kaupunginvaltuusto 54 15.06.2015 Markku Ahjoniemen eronpyyntö Karkkilan kaupungin luottamustehtävistä 1/00.00.01/2013, 3/00.00.01/2013, 9/00.00.01/2013, 10/00.00.01/2013,

Lisätiedot