SUKUYHDISTYS SIHVO ry. Helsinki

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SUKUYHDISTYS SIHVO ry. Helsinki 13.9.2013"

Transkriptio

1 SUKUYHDISTYS SIHVO ry. Helsinki Hyvä sukuyhdistyksen kirje 2/2013 Lämmin ja aurinkoinen kesä on ilahduttanut meitä kaikkia ja toivottavasti saamme nauttia myös kauniista syksystä. Sukuyhdistys Sihvon kesä alkoi sukukokouksen merkeissä Kokouspäivä aloitettiin risteilyllä, joka suuntautui Hämeenlinnasta Valkeakosken Visavuoreen. Loistavan kauniissa kesäsäässä lounasta nauttien ja kauniita maisemia ihaillen saavuttiin Visavuoreen, jossa tutustuttiin oppaan johdolla Visavuoren vaiheisiin ja kuvanveistäjä Emil Wikströmin upeisiin taideteoksiin. Aikaa jäi vielä tutustua omatoimisesti pilapiirtäjä Kari Suomalaisen piirroksiin. Sen jälkeen bussi kuljetti kokousväen varsinaiselle kokouspaikalle Hämeenlinnaan. Linnankasarmin alueelle olevassa Museo Militariassa nähdyn filmiesityksen ja museon ravintolassa nautittujen kahvien jälkeen pidettiin varsinainen sukukokous. Päivän tapahtumiin osallistui 61 suvun tä. Kiitos teille kaikille mukana olleille aktiivisesta osallistumisesta päivän tapahtumiin! Jos et päässyt sukukokoukseen, mutta sinulla on käytössäsi Internet-yhteys, on sukuyhdistyksen verkkosivuilla nähtävänä kuvia päivän tapahtumista sekä kokouksen pöytäkirja. Sukuyhdistystä pitkään ja hyvin ansiokkaasti johtaneet puheenjohtaja Sami Sihvo ja varapuheenjohtaja Jouko Sihvo luopuivat sukuneuvoston yydestä. Heille sekä muille sukuneuvoston jättäneille lämpimät kiitokset sukuyhdistyksen hyväksi tehdystä työstä! Seuraavassa Hämeenlinnan kokouksen päätökset: Sukuneuvosto ja toiminnantarkastajat Sukuneuvostoon valittiin seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi seuraavat et: Mikko Hanski (Kotka), Jari Järvinen (Mäntsälä), Maarit Koverola (Hamina), Eeva Loukonen (Kaarina), Seppo Luode (Espoo), Pirjo Mustonen (Jyväskylä), Armi Ronimus-Nieminen (Tampere), Anneli Sihvo (Helsinki), Katri Sihvo-Jokitöyrä (Hyvinkää), Mervi Sihvo (Hamina), Päivi Sihvo-Eskelinen (Vantaa), Tapio Sihvo (Iittala), Tommi Sihvo

2 (Vantaa), Kai Walden (Helsinki) ja Eeva-Riitta Wirta (Tampere). Sukuyhdistyksen puheenjohtajaksi sukukokous valitsi yhdistyksen sihteerinä toimineen Anneli Sihvon. Toiminnantarkastajaksi valittiin Teppo Launiainen Helsingistä ja varatoiminnantarkastajaksi Rita Myyrä Helsingistä. Sukuneuvosto valitsi kokouksessaan sukuyhdistyksen varapuheenjohtajaksi Eeva-Riitta Wirran, sihteeriksi Eeva Loukosen, rekisterin pitäjäksi Maarit Koverolan, rahastonhoitajaksi Tommi Sihvon, kirjanpitäjäksi Päivi Sihvo-Eskelisen sekä tiedotteiden postituksen ja kirjapainotöiden vastuuhenkilöksi Mervi Sihvon. Kaikkien sukuneuvoston ten yhteystiedot ovat oheisessa liitteessä, siitä käy myös ilmi, mitä sukuhaaraa he edustavat. Jäsennumero ja maksu Sukukokous vahvisti maksuksi 10 euroa/vuosi ja päätettiin, että sukukokousten välisen kolmivuotiskauden maksu peritään yhdellä kertaa. Jäsenmaksu 30 euroa maksetaan Sukuyhdistys Sihvon tilille FI , eräpäivä , merkitsethän maksaessasi viitenumerosi. Jäsennumero, joka on samalla viitenumero, on nelinumeroinen ja näkyy oheisessa laskussa. Toiminta kaudella Sukuneuvosto pyrkii järjestämään eri paikkakunnilla erilaisia tilaisuuksia, joiden yhteydessä voi samalla tavata muita sukuun kuuluvia. Sähköpostiosoitteen ilmoittaminen mahdollistaisi tilaisuuksista kertomisen myös kirjeiden lähettämisen välillä järjestämme ainakin seuraavat tilaisuudet ja matkat: pikkujoulu Helsingin Kaupunginteatterissa ja sen jälkeen yhteinen päivällinen (ks. tiedot alla) toukokuu 2014 mahdollisuus osallistua Vuoksela-seuran Karjalankannaksen matkalle, oppaana toimii Tapio Sihvo (ks. tiedot alla) kesäretki Santahaminaan, oppaana toimii sukuyhdistyksen aikaisempi puheenjohtaja Sami Sihvo syksyllä 2014 kokoonnumme Tampereella keväällä/kesällä 2015 laiva- tai junamatka Sihvojen jalanjäljille Pietariin syksyllä 2015 kokoonnumme Turussa keväällä/kesällä 2016 sukukokous Kotkassa Lisäksi sukuneuvosto pyrkii järjestämään sukuhaarojen tapaamisia esimerkiksi kesällä pidettävien pitäjäjuhlien yhteydessä. Kesällä 2014 Kaukolan pitäjäjuhla on Parkanossa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Kesällä 2014 Valkjärven pitäjäjuhla on Korpilahdella kesäkuun viimeisenä viikonloppuna. Lemiläiset tapaavat särän merkeissä kesällä 2014.

3 Karjalan Liiton tilaisuuksia: Perhe ja suku sodan varjossa -tapahtuma järjestetään Karjatalolla (Käpylänkuja 1, Helsinki) lauantaina klo Päivän aikana tutustutaan perheiden ja sukujen oloihin jatkosodan aikana Karjalankannaksella, ks. tarkemmat tiedot Karjalaiset kesäjuhlat Lappeenrannassa Tule viettämään yhteistä pikkujoulua! Sukuneuvosto on varannut lippuja Helsingin kaupunginteatterissa (Ensi linja 2, Helsinki) lauantaina klo esitettävään Tohtori Zivago-musikaaliin. Syksyllä ensi-iltansa saava eeppinen suurmusikaali perustuu Boris Pasternakin klassikkoromaaniin. Tarinan päähenkilöiden Tohtori Zivagon sekä Tonjan ja Laran kohtalot kiinnittyvät dramaattiseen aikakauteen Venäjän historiassa. Tsaarinvallan kaatuminen ja vallankumous ajavat maan kaaokseen, tyrannia vaihtuu uuteen mielivaltaiseen poliittiseen johtoon. Eeppinen suurmusikaali, taustanaan kansannousun tapahtumat, kertoo päähenkilöiden taistelusta unelmien, rakkauden ja ihmisyyden puolesta. Teatteriliput maksavat 61 euroa/henkilö (alennuslippuja ei ole saatavana joulukuun esityksiin). Esityksen kesto väliaikoineen on noin 3 tuntia. Sitovat varaukset mennessä Anneli Sihvolle, puh , sähköposti Teatterilipun hinnan pyydämme suorittamaan sukuyhdistyksen tilille FI marraskuun 5. päivään mennessä, viitenumero Haluaisitko teatterin jälkeen jatkaa yhdessä iltaa esimerkiksi yhteisen päivällisen merkeissä? Kerrothan kiinnostuksesi ilmoittautumisesi yhteydessä niin teemme tarvittaessa etukäteen pöytävarauksen joko teatterin yhteydessä tai sen lähistöllä olevaan ravintolaan. Voit aikataulusi ja toiveidesi mukaan osallistua joko teatteriin tai päivälliselle (noin klo 16.30) tai molempiin. Karjalankannaksen matka toukokuussa 2014 Sukuyhdistys Sihvon illä on mahdollisuus osallistua Vuoksela-seuran järjestämälle Karjalankannaksen matkalle toukokuun loppupuolella Oppaana toimii sukuneuvoston, Vuoksela-seuran puheenjohtaja Tapio Sihvo, Formupojantie 8, Iittala, puh , Alustavan suunnitelman mukaan käyntikohteita ovat mm. Viipuri, Räisälä, Vuoksela Ja Sakkolan Kiviniemi. Jos olet kiinnostunut matkasta, ota yhteyttä Tapioon mennessä. Sukukirjan uusintapainoshanke Hämeenlinnan sukukokouksessa päätettiin, että sukuneuvosto ryhtyy toteuttamaan sukukirjan uusintapainoshanketta. Vuonna 2004 ilmestynyt sukukirja Sihvo-karjalainen suku valittiin vuoden 2004 sukukirjaksi. Monista ansioistaan huolimatta kirjassa on puutteita ja virheitä lähinnä sukutaulujen kohdalla. Vuonna 2006 tehtiin korjaus- ja täydennysliite, jossa myös on virheitä.

4 Uusintapainos perustuu nykyisen kirjan materiaaliin, johon korjataan sukutauluissa olevat puutteet ja taulujen tietoja täydennetään. Sen lisäksi kirja muilta osin päivitetään ja sinne lisätään materiaalia viimeisen kymmenen vuoden toiminnasta (50-vuotisjuhla, Karjalan matkat, kesäretki, sukukokoukset), Sihvojen yhteyksistä Pietariin, kuvauksia sukuhaarojen aikaisempien asuinpaikkojen nykytilasta sekä kartoitetaan Sihvojen nykyiset asuinpaikat. Uusintapainoksen sisällön tuottaminen toteutetaan suurelta osin talkootyönä. Kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin vuoden 2004 kirjan kustannukset, koska työtä ei enää tarvitse aloittaa alusta. Jäsenille lähetettiin sukutietolomake kahden edellisen kirjeen yhteydessä, liitteenä on lomake uudelleen. Se on myös sukuyhdistyksen verkkosivuilla Mahdollisia korjaus- ja täydennyspyyntöjä voit lähettää vuoden 2013 loppuun mennessä. Sukukirjan uusintapainos valmistunee vuonna Sukukirja-asioissa voit ottaa yhteyttä seuraaviin henkilöihin: Kaukolan sukuhaara: Eeva-Riitta Wirta (puh ), Katri Sihvo-Jokitöyrä (puh ), Liisa Sihvo (puh ) Lemin sukuhaara: Mervi Sihvo (puh ), Eeva Loukonen (puh ), Päivi Sihvo-Eskelinen (puh ) Valkjärven sukuhaara: Anneli Sihvo (puh ), Seppo Luode (puh ) Sukukirja, viirit ja lippukirja Vuonna 2004 ilmestynyttä sukukirjaa sekä viirejä ja lippukirjoja voi tilata sukuyhdistyksen sihteeriltä tai puheenjohtajalta. Jäsenasiat ja yhteystiedot Sukuyhdistyksemme juhli 50-vuotista taivaltaan vuonna Yli 50 vuoden ikä on hieno ja harvinainen saavutus talonpoikaistaustaiselle sukuyhdistykselle Suomessa (useimmat on perustettu 1980-luvulla). Pyrkimyksenä on, että yhdistyksemme puitteissa järjestetään myös tulevina vuosina tilaisuuksia, joissa sukulaiset voisivat tavata toisiaan. Sukuyhdistyksen jatkuvuus on parhaiten turvattu, jos mahdollisimman moni sukuun kuuluva olisi mukana toiminnassa. Jäseneksi voi liittyä täyttämällä tämän kirjeen liitteenä on tietolomakkeen ja lähettämällä sen sukuneuvostolle. Lomake on myös sukuyhdistyksen verkkosivuilla Yhdistyksemme sääntöjen mukaan sukuyhdistyksen varsinaiseksi eksi voidaan hyväksyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avioliiton tai avoliiton kautta on siihen liittynyt. Sukuyhdistyksen et hyväksyy sukuneuvosto. Uudet et ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Yhdistyksemme määrä oli vuoden 2012 lopussa 214. Lisäksi toimintaan osallistuvat perheenet. Sihvo-sukunimisiä henkilöitä oli vuoden 2012 lopussa 704, Suomessa heitä asui 663 ja ulkomailla 41 henkilöä. Entisenä sukunimenä Sihvo oli 225 henkilöllä.

5 Jos sinulla on sähköpostiosoite käytettävissä, toivomme että ilmoitat sen rekisterin pitäjälle. Sähköpostiosoitteet mahdollistaisivat kiinnostavista tapahtumista kertomisen kirjeiden lähettämisen välillä. Ilmoitathan myös osoitteesi muuttumisesta rekisterin pitäjälle, hänen yhteystietonsa ovat liitteenä olevassa sukuneuvoston ten luettelossa. Seuraava kirje Seuraava kirje lähetetään keväällä Siinä kerrotaan mm. Santahaminaan suuntautuvasta kesäretkestä. Ystävällisin terveisin Anneli Sihvo Eeva Loukonen sukuyhdistyksen puheenjohtaja sukuyhdistyksen sihteeri puh puh LIITTEET: maksupankkisiirtolomake tieto- ja hakemuslomake sukuneuvoston ten yhteystiedot sukutietolomake

6 Sukuyhdistys Sihvo ry. ( ) sukuneuvosto toukokuu 2016 ja rekisterin pitäjä ja sihteeri puheenjohtaja sekä kirjapaino- ja tiedotteen postitusasioiden vastuuhenkilö ja kirjanpitäjä ja rahastonhoitaja varapuheenjohtaja Mikko Hanski (K), Venekallionkuja 21, Kotka , (työhön), Jari Järvinen (V), Eteläinen Pikatie 152, Numminen , Maarit Koverola (L), Nopasenmäentie 55, Hamina , Eeva Loukonen (L), Tuikekatu 4, Kaarina , Seppo Luode (V), Nyyrikintie 4 A, Espoo , Pirjo Mustonen (K), Paavalinranta 4 as 2, Jyväskylä , Armi Ronimus-Nieminen (V), Keskisenkatu 11 A 10, Tampere , Anneli Sihvo (V), Haapalahdenkatu 9 C, Helsinki , Katri Sihvo-Jokitöyrä (K), Lounatuulentie 3, Hyvinkää , Mervi Sihvo (L), Aittapolku 8, Husula , Päivi Sihvo-Eskelinen (L), Vantaanrinne 8 D 36, Vantaa , Tapio Sihvo (V), Formupojantie 8, Iittala , Tommi Sihvo (L), Ruotsintie 5 B 25, Vantaa , Kai Walden (K), Kauppiaankatu 11 A 4, Helsinki , Eeva-Riitta Wirta (K), Omakatu 36 as. 16, Tampere , (K) = Kaukolan sukuhaara, (L) = Lemin sukuhaara, (V) = Valkjärven sukuhaara toiminnantarkastaja: varatoiminnantarkastaja: Teppo Launiainen, Sampsantie 40 K 37, Rita Myyrä, Hiihtäjäntie 1 H Helsinki, Helsinki, ,

7 JÄSENTIETO- JA JÄSENHAKEMUSLOMAKE Tällä lomakkeella voit muuttaa tietojasi tai ilmoittautua sukuyhdistyksen eksi. Puoliso ja samassa perheessä asuvat lapset ovat halutessaan ilman eri hakemusta yhdistyksen iä. Olen liittynyt eksi aikaisemmin. Haluan liittyä eksi. sukunimi (myös entinen) etunimet (puhuttelunimi alleviivataan) syntymäaika ja -paikka osoite puhelinnumero sähköposti Sukuyhdistys saa lähettää minulle tiedotteitansa sähköpostilla. Haluan tiedotteet postitse. puolison nimi, syntymäaika ja -paikka (täytetään mikäli puoliso haluaa liittyä eksi) vanhemmat ja isovanhemmat: nimi ja asuinpaikka, syntymäaika ja -paikka (uudet et täyttävät) samassa perheessä asuvat lapset: nimi, syntymäaika ja -paikka, liittyy eksi kyllä ei kyllä ei kyllä ei kyllä ei / 20 paikka ja aika allekirjoitus Muistathan ilmoittaa sukuneuvostolle, jos yhteystietosi muuttuvat! Sukuyhdistyksen osoite: Sukuyhdistys Sihvo ry. c/o Anneli Sihvo Haapalahdenkatu 9 C, Helsinki Hyväksytty Sukuyhdistys Sihvo ry:n eksi (sukuyhdistys täyttää):

8 SIHVON SUVUN SUKUTIETOLOMAKE sukukirjan SIHVO KARJALAINEN SUKU korjaus- ja täydennysliitettä varten Korjauksia sukukirjan perhetauluun nro Lisäyksiä sukukirjan perhetauluun nro / Uusi perhetaulu suvun en sukunimi (myös entinen) etunimet (puhuttelunimi alleviivataan) syntymäaika ja -paikka koulutus ammatti muita tietoja: Muita korjauksia tai lisäyksiä sukukirjaan: Sukuyhdistys Sihvo ry saa käyttää yllä olevia tietoja sukukirjan liitettä varten. paikka ja aika suvun en allekirjoitus osoite puhelinnumero Lomake palautetaan mennessä: sähköpostiosoite Sukuyhdistys Sihvo ry. c/o Anneli Sihvo Haapalahdenkatu 9 C, Helsinki

Erityiskiitokset toiminnasta sukuseurassa saivat sukuneuvoston tällä kertaa jättäneet Ari Kekäläinen, Jussi Kekäläinen ja Sirpa Kekäläinen.

Erityiskiitokset toiminnasta sukuseurassa saivat sukuneuvoston tällä kertaa jättäneet Ari Kekäläinen, Jussi Kekäläinen ja Sirpa Kekäläinen. Hyvät immeiset, sukuseuran jäsenet! Vuosi on vaihtunut ja sukumme suuntaa taas kohti uusia seikkailuja. Tässä kuitenkin hiukan muistoja menneeltä vuodelta, joka olikin sukukokouksen vuosi. Sukukokouksiahan

Lisätiedot

edetessä on sukutietojen laajuus hieman yllättänyt. Tällä hetkellä rekistereissämme on yli 12000 henkilön tiedot ja kirjan sivumäärän

edetessä on sukutietojen laajuus hieman yllättänyt. Tällä hetkellä rekistereissämme on yli 12000 henkilön tiedot ja kirjan sivumäärän TIEDOTE 1/2010 Vuosikymmenen pakkastalvi alkaa helpottaa otettaan ja selvät kevään merkit ovat jo näkyvissä. Pakkasten keskellä on ollut mukava muistella mennyttä kesää ja onnistuneita Silvastien kesäkokouspäiviä

Lisätiedot

Haveristen sukuseuran jäsenlehti 58 /2015. Pyällyspuu

Haveristen sukuseuran jäsenlehti 58 /2015. Pyällyspuu Haveristen sukuseuran jäsenlehti 58 /2015 Pyällyspuu Tässä numerossa Aarno-veljen 24.7.1937 31.1.2013 muistolle.... Aarno-veljen muistolle. 3 Puheenjohtajan tervehdys. 8 Ystävyyden puu. 9 Kiitoskirje Aulangolta

Lisätiedot

Vuoksenranta-seuran jäsenlehti N:o 29 2011

Vuoksenranta-seuran jäsenlehti N:o 29 2011 JOUKKOKIRJE Vuoksenranta-seuran jäsenlehti N:o 29 2011 Maija Jantunen kotipaikkansa Pientalon raunioilla yhdessä Henri Jantusen ja Ritva Jantusen kanssa. Takana näkymää Jantselan navetan raunioiden päältä

Lisätiedot

PERUSTAMME VANHEMPAINYHDISTYKSEN

PERUSTAMME VANHEMPAINYHDISTYKSEN PERUSTAMME VANHEMPAINYHDISTYKSEN Sisältö: Liitteet: Mikä on vanhempainyhdistys? Rekisteröity vai rekisteröimätön vanhempainyhdistys? VANHEMPAINYHDISTYKSEN PERUSTAMINEN 1. Perustava kokous 2. Vanhempainyhdistyksen

Lisätiedot

VUOSIKOKOUS KESÄMATKA PIETARIIN - MIKKELIN MUSIIKKIJUHLAT 2015 SLAVA!KUNNIA MUSIIKKINÄYTELMÄ KANSALLISTEATTERISSA

VUOSIKOKOUS KESÄMATKA PIETARIIN - MIKKELIN MUSIIKKIJUHLAT 2015 SLAVA!KUNNIA MUSIIKKINÄYTELMÄ KANSALLISTEATTERISSA Mariinski-teatterin ystävät Suomessa ry Sihteeri: Antti Tulenheimo, puh. 050-329 3091, sähköposti :sihteeri@mariinskinystavat.fi Toimisto: c/o Sterla Oy, Pähkinärinteentie 41, 01710 VANTAA Puheenjohtaja:

Lisätiedot

Okkonen-Ockenström -sukuseura ry. UUTISKIRJE SUKUSEURAN JÄSENILLE JA SUKUUN KUULUVILLE

Okkonen-Ockenström -sukuseura ry. UUTISKIRJE SUKUSEURAN JÄSENILLE JA SUKUUN KUULUVILLE SUKUSEURAN JÄSENILLE JA SUKUUN KUULUVILLE SUKUSEURAN JÄSENILLE JA SUKUUN KUULUVILLE Tervehdys jokaiselle Okkonen-Ockenström -sukuseurasta! Terve sukulaisemme ja tervehdys sukuseuramme jäsen. Sukuseuralla

Lisätiedot

LIIKASTEN SUKUSEURA RY:N JÄSENLEHTI 1/2011

LIIKASTEN SUKUSEURA RY:N JÄSENLEHTI 1/2011 LIIKASTEN SUKUSEURA RY:N JÄSENLEHTI 1/2011 POIMINTOJA SISÄLLÖSTÄ On hienoa saada syntyä Suomeen s. 2 Reissussa Reisjärvellä s. 5 Kynkkärinki-vuoden 2010 kaupunkiteko s. 6 Ristiinan ja Mikkelin Liikasia

Lisätiedot

Seija Metsola oli mukana, kun Uumun nykyinen toimitila hankittiin, s. 6 7

Seija Metsola oli mukana, kun Uumun nykyinen toimitila hankittiin, s. 6 7 2/2013 Seija Metsola oli mukana, kun Uumun nykyinen toimitila hankittiin, s. 6 7 Uumun lastentoiminta käynnistyy, s. 13 Matkoilla elinsiirron jälkeen, s. 14 15 Uudenmaan munuais- ja maksayhdistys UUMU

Lisätiedot

Lentäjä, isänsä poika ja kirkon kunnostaja Sergey Mikhalshenko

Lentäjä, isänsä poika ja kirkon kunnostaja Sergey Mikhalshenko Nro 10 Lokakuu 2013 Koivistolaisten kotiseutulehti vuodesta 1944 lähtien Tiijjät sie? Kaikil meilhä o arpii, jotkut suurempii, toiset pienempii, jotkut sisäsiiki, mitä sit saahaa kantaa läpi elämänkii.

Lisätiedot

Oulun Itämaisen Tanssin yhdistys Yasmine Ry Jäsenlehti, kesäkuu 2/2012 www.yasmine.fi

Oulun Itämaisen Tanssin yhdistys Yasmine Ry Jäsenlehti, kesäkuu 2/2012 www.yasmine.fi Oulun Itämaisen Tanssin yhdistys Yasmine Ry Jäsenlehti, kesäkuu 2/2012 www.yasmine.fi Puheenjohtajan palsta On keskikesän juhlan aika ja yhdistyksemme toiminta on hetken aikaa tauolla. Suomen itämaista

Lisätiedot

Pekosen sukuseura ry täyttää 25 vuotta, kunnioitettavan neljännesvuosisadan, kuluvana vuonna 2015.

Pekosen sukuseura ry täyttää 25 vuotta, kunnioitettavan neljännesvuosisadan, kuluvana vuonna 2015. 1 Raimo Pekonen Pekosen sukuseuran vaiheita Pekosen sukuseura ry täyttää 25 vuotta, kunnioitettavan neljännesvuosisadan, kuluvana vuonna 2015. Pekosen sukuseuran hallitus on useiden viime vuosien ajan

Lisätiedot

www.hsso.fi TOIMINTAKALENTERI Tammi-heinäkuu 2012

www.hsso.fi TOIMINTAKALENTERI Tammi-heinäkuu 2012 www.hsso.fi TOIMINTAKALENTERI Tammi-heinäkuu 2012 Valkolehdokki Valokuva: Jorma Saarinen Siellä yhdessä on niin mukavaa... Kulttuuripitoiset retket ovat hyvin suunniteltuja, antoisia ja edullisia Kuukausitapaamisissa

Lisätiedot

logistiikan toimihenkilöiden ammattilehti 1/2014 KOULUTUS kannattaa

logistiikan toimihenkilöiden ammattilehti 1/2014 KOULUTUS kannattaa logistiikan toimihenkilöiden ammattilehti 1/2014 KOULUTUS kannattaa 2 1/2014 Koulutus kannattaa Julkaisija: Logistiikan toimihenkilöt ry Asemamiehenkatu 4 00520 Helsinki Puh. 09-613 231 Telefax 020 1130

Lisätiedot

AURINKOISTA KEVÄTTÄ KAIKILLE!

AURINKOISTA KEVÄTTÄ KAIKILLE! HAEtut Uutiset 2015 1 AURINKOISTA KEVÄTTÄ KAIKILLE! Suomen HAE- yhdistys lähestyy teitä ajankohtaisilla uutisilla sekä kutsulla kevättapahtumaan. Kevättapahtuma SYDÄMELLISESTI TERVETULOA TAMPEREELLE (24.)

Lisätiedot

PERUSTETAAN LIPPUKUNTA

PERUSTETAAN LIPPUKUNTA PERUSTETAAN LIPPUKUNTA SISÄLLYS 1. LUKIJALLE... 3 2. MITÄ PARTIO ON?... 4 3. LIPPUKUNNAN PERUSTAMINEN... 6 4. LIPPUKUNNAN SÄÄNNÖT...17 5. LIPPUKUNNAN TOIMINTA...19 6. TIEDOTETAAN TOIMINNASTA...29 7. EVÄITÄ

Lisätiedot

Nyt Plussa-kortilla optikon näöntarkastus ilmaiseksi!

Nyt Plussa-kortilla optikon näöntarkastus ilmaiseksi! 2011 1 Liikenteessä sekunnit ratkaisevat. Syyspimeällä vastaantulevien ajoneuvojen ajovalot saattavat sokaista kuljettajia ja häikäisystä toipuminen voi kestää useita sekunteja. Hyvä liikenne näkö perustuu

Lisätiedot

Merenkulkija 1/2015. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö: Merenkulkijoiden vuosikokous pidetään. sunnuntaina 8.2. klo 14.

Merenkulkija 1/2015. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net. Sisältö: Merenkulkijoiden vuosikokous pidetään. sunnuntaina 8.2. klo 14. Espoon Merenkulkijat ry www.espoonmerenkulkijat.net Merenkulkija 1/2015 Sisältö: Kommodorin palsta Venepaikkahakemukset vuodelle 2015 Vuosikirjamateriaalia Vartioinnista/vartioinnin sääntömuutos 2015 Sähköpostiosoitteiden

Lisätiedot

Virta-avain 1/2014 1/2014 1

Virta-avain 1/2014 1/2014 1 1/2014 1 Sisällysluettelo Varapuheenjohtajan palsta.3 Historiikki..4-7 Historian paras tauti..8 Kevennys..9 Aiemmin tapahtunutta 10-11 Opiskelijan elämää.12 Unelmat.13-17 Tapahtumakalenteri..18-19 Tapahtumat

Lisätiedot

ONDRUSKA. Ruuskanen-Ruuska sukuseuran sukuviesti no 13. huhtikuu 2011

ONDRUSKA. Ruuskanen-Ruuska sukuseuran sukuviesti no 13. huhtikuu 2011 ONDRUSKA Ruuskanen-Ruuska sukuseuran sukuviesti no 13 huhtikuu 2011 1 Sukuseuramme tunnus on rauhoitettu riihipetäjä, joka kasvaa Siilinjärven Kuuslahdessa, Rannan Asikkalan pellolla. Lehtemme on saanut

Lisätiedot

YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ

YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ Selkokieliversio YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ YHDISTYS ON YHTEISTOIMINTAA...2 Yhteinen asia, kaikki mukaan!... 2 Jäseneksi liittyminen...3 Tärkeä tiedonkulku... 4 Ero yhdistyksen jäsenyydestä...

Lisätiedot

Syyrin Sanomat 2013. Näkymä Neljän Tuulen Tuvasta. (Kuva: Matti Äärilä)

Syyrin Sanomat 2013. Näkymä Neljän Tuulen Tuvasta. (Kuva: Matti Äärilä) Syyrin Sanomat 2013 Näkymä Neljän Tuulen Tuvasta. (Kuva: Matti Äärilä) SISÄLLYS TOIMITTAJALTA...3 HYVÄT SUKULAISET...4 SIHTEERIN PALLILTA...5 SUKUSEURA ESITTÄYTYY: SIRKKA VAINIO...6 ANTTI PAKULA...8 JANNE

Lisätiedot

sisältö 7 Boorineutronisädehoito (BNCT) pään ja kaulan alueen syöpien hoidossa 11 Kyyrönkaidan II Possujuhlat 9.10.2010 NUMERO 3/2010 ISSN 0786-3268

sisältö 7 Boorineutronisädehoito (BNCT) pään ja kaulan alueen syöpien hoidossa 11 Kyyrönkaidan II Possujuhlat 9.10.2010 NUMERO 3/2010 ISSN 0786-3268 3 2010 NUMERO 3/2010 ISSN 0786-3268 sisältö KURKKU- ja suusyöpään sairastuneiden tiedotuslehti Suomen Kurkku- ja Suusyöpäyhdistys ry on kurkku- ja suusyöpäpotilaiden yhdistys. Yhdistyksen jäseneksi voi

Lisätiedot

Puheenjohtajan tervehdys

Puheenjohtajan tervehdys Jäsenkirje II / 2008 1(10) Puheenjohtajan tervehdys Hyvät ekonomiystävät, Vaikka talven mittaan on ollut paljon harmaita päiviä, niin päivien pidentyminen ja joukkoon mahtuneet aurinkopäivät ovat tuoneet

Lisätiedot

Ruskaretki kutsuu! Kiilopään viikko-ohjelmassa on mahdollisuus pelata joka

Ruskaretki kutsuu! Kiilopään viikko-ohjelmassa on mahdollisuus pelata joka Ruskaretki kutsuu! Lähde retkeilemään ja ihailemaan Lapin kauneinta ruskaa Kiilopään tunturikeskukseen Saariselälle! Ohjelmaa Kiilopäällä Kiilopään viikko-ohjelmassa on mahdollisuus pelata joka päivä tunturikeskuksen

Lisätiedot

syyskokous tampereella... s.4

syyskokous tampereella... s.4 BPW Finland BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 3/2010 Hinta 3 syyskokous tampereella... s.4 suomen LiikE- ja VirkANAistEN Liitto - FiNLANDs YrkEskViNNors FÖrBuND ry Sisältö 3... Pääkirjoitus 4... Tervetuloa

Lisätiedot

Pyhäjärvi-juhlien valmistelut Huittisissa hiontaa vaille valmiit

Pyhäjärvi-juhlien valmistelut Huittisissa hiontaa vaille valmiit Perjantai 17. helmikuuta 2012 Pyhäjärveläisyyden vaalija Karjalan puolustaja N:o 2 57. vuosikerta Pyhäjärvi-juhlien valmistelut Huittisissa hiontaa vaille valmiit Juhlatoimikuntaa 18.1.2012 Huittisten

Lisätiedot

Joukkokirje. Antrea-Seuran jäsenlehti N:o 41 2010. Vuoksi virtaa jälleen vapaana. Keväinen Antrea odottaa jo kotiseutumatkailijoita.

Joukkokirje. Antrea-Seuran jäsenlehti N:o 41 2010. Vuoksi virtaa jälleen vapaana. Keväinen Antrea odottaa jo kotiseutumatkailijoita. Joukkokirje Antrea-Seuran jäsenlehti N:o 41 2010 Vuoksi virtaa jälleen vapaana. Keväinen Antrea odottaa jo kotiseutumatkailijoita. Antrea-Seuran myyntiartikkelit Kotiseutumme Antrea 55 euroa Kirjan 2.

Lisätiedot

merkonomi Työhyvinvointikortti Työn hakeminen internetissä Salaattia ympäri vuoden Järvikylästä Koulutusta jäsenille: SMYL ry:n jäsenlehti

merkonomi Työhyvinvointikortti Työn hakeminen internetissä Salaattia ympäri vuoden Järvikylästä Koulutusta jäsenille: SMYL ry:n jäsenlehti merkonomi s New 3 2013 SMYL ry:n jäsenlehti Koulutusta jäsenille: Työhyvinvointikortti 7 Työn hakeminen internetissä Salaattia ympäri vuoden Järvikylästä 8 12 Pääkirjoitus Positiivista energiaa Kaunis,

Lisätiedot