Kiteen Matikaiset Ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kiteen Matikaiset Ry"

Transkriptio

1 1 Kuva: Hyvä Kiteen Matikaisten suvun jäsen, Tervetuloa vuoden 2010 sukutapahtumaan ja suvun vuosikokoukseen Neulaniemeen lauantaina klo 11:00. Kaunis Neulaniemen virkistysalue sijaitsee Kiteen Juurikassa osoitteessa Neulaniementie 8, JUURIKKA. Vuosikokouksen lisäksi tapahtuma on tarkoitettu koko perheen yhteiseksi virkistyspäiväksi, mielenkiintoista ja hauskaa ohjelmaa löytyy varmasti kaikenikäisille suvun jäsenille. Vaatetukseksi sopii sään mukainen vapaa-ajan asu. Lisäksi on syytä varata mukaan myös uimapuku ja pyyhe. Onkikisaan osallistuvien tulee varata llisäksi oma onki ja kalasyötit. Tarkempi päivän ohjelma löytyy tämän tiedotteen seuraavilta sivuilta Kesän kokouksessa valitaan hallituksen jäsenet tulevalle kolmivuotiskaudelle, joten miettikääpä jo valmiiksi hyviä ehdokkaita sukuseuramme hallituksen työtä jatkamaan. Laittakaa tapahtuma kalenteriinne, ilmoittautukaa mennessä ja tulkaa nauttimaan kesäpäivästä upeissa rantamaisemissa. Tapaamisiin Neulaniemessä, Heikki Matikainen Sukuseura Kiteen Matikaiset ry:n puheenjohtaja

2 2 KESÄN 2010 SUKUKOKOUS LAUANTAINA Ohjelma pähkinänkuoressa Neulaniemen kaunis virkistysalue sijaitsee Pyhäjärven rannalla ja luo oivat puitteet rennon ja virkistävän koko perheelle tarkoitetun ohjelman toteuttamiselle. Klo 11:00 Tilaisuuden avaus ja rantakalakeitto Klo 12:30 Vuosikokous Kisailuosuuden vaihtoehtoja Klo 13:00 Vapaavalintainen kisailuosuus Klo 15:00 Täytekakkukahvit ja palkintojen jako Klo 15:00 Omavalintaista ohjelmaa Perhekohtaiset kilpailut Rastisuunnistus Perhejoukkuekisailu jossa lyhyen suunnistusreitin varrella on luontoon liittyviä tieto- ja taitotehtäviä. Suunnistus sopii kaikenikäisille perheenjäsenille. Viestionginta Perhejoukkuekisailu, jossa kullakin joukkueella voi olla yksi onki kerrallaan vedessä. Viestivuoro vaihtuu seuraavalle joukkueen jäsenelle kun kala on käynyt koukkuun. Onginta-aikaa on 1 tunti. Parasta joukkuetta valittaessa kalojen määrä ratkaisee, ei kalojen paino. Huom, Varatkaa omat onget ja syötit mukaan. Joukkuekilpailut Vapaavalintaiset 5 hengen joukkueet, kukin joukkue nimeää oman ryhmänsä. Vähintään 2 naista oltava kussakin joukkuessa. Köydenveto Petanque (petankki) Henkilökohtaiset kilpailut Rautarenkaitten heitto Heittojen osumatarkkuus ratkaisee voittajan. Saappaan heitto Pisin heitto voittaa. Laserpistooliammunta Paras tulos voittaa.

3 3 Myyntipiste sukuseuran tuotteille Päivän aikana on mahdollisuus hankkia sukuseuran tuotteita. Myynnissä tulee olemaan Sukukirjoja - kirjan hinta sukuseuran jäsenelle 80,00, ulkopuolisille 100,00 Pöytästandaareja, hintaan 30,00 kpl Isännänviirejä hintaan 65,00 kpl - viirille sopivin lipputangon pituus on 8-9 metriä, viirin pituus on 4 metriä. Sukuseuran tuotteitteista kiinnostuneiden toivotaan varaavan sopivan summan käteistä ostosten tekemiseen, koska vaihtorahojen määrä on rajallinen. Neulaniemessä emme voi ottaa vastaan luotto- tai pankkikorttimaksuja. Kaikkia sukuseuramme tuotteita voi myös tilata postiennakolla Heikki Matikaiselta. Postiennakolla tapahtuviin tilauksiin lisätään kunkin tuotteen hintaan toimituksesta aiheutuvat postitus- ja käsittelykulut. lltaohjelma Iltaa voi jatkaa uiden ja saunoen tai Neulaniemen maisemasta ja sukulaisten seurasta nauttien. Sauna on yhteissauna, joten uimapukua voi käyttää myös saunassa. Varatkaa myös omat pyyhkeet mukaan. Iltapalaa kaipaaville on tarjolla makkaranpaistoa ja juomaksi tarjoamme virkistävää mehua.

4 4 Kuva: Lisätietoja ja lisää kuvia Neulaniemen virkistysalueesta löytyy linkistä: Maksut llmoittautumiset mennessä ilmoittautuneille sukuseuramme jäsenille ja samaan ruokakuntaan kuuluville perheenjäsenille päivän ohjelma ja tilaisuuden tarjoilu ovat maksuttomia. Ilmoittautumiset Heikki Matikaiselle mennessä osoitteeseen Metsolantie JÄRVENPÄÄ GSM Sähköpostilla: Kertokaa ilmoittautumisen yhteydessä kuinka monta aikuista sekä kuinka monta lasta ja minkä ikäisiä lapsia perheestänne osallistuu. Muistattehan mainita ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdollisista ruokaallergioista tai muista ruokarajoituksista. MAJOITTUMINEN SUKUKOKOUKSEN YHTEYDESSÄ Kiteeen majoitusmahdollisuuksista löytyy parhaiten tietoa Kiteen kaupungin www-sivujen kautta osoitteesta: Majoitusta voi tiedustella myös Neulaniemestä Juurikan kylätoimikunnalta Kukin vastaa itse majoituksesta syntyvistä kustannuksista.

5 5 SUKUSEURA KITEEN MATIKAISET RY:N JÄSENMAKSU 2010 Jäsenmaksun suorittaneet henkilöt muodostavat Sukuseura Kiteen Matikaiset ry:n virallisen jäsenrekisterin. Jäsenmaksu vuodellle 2010 on 10 /18-vuotta täyttänyt Matikaisen suvun edustaja. Maksu on henkilökohtainen. Jäsentiedot kerätään maksutositteessa olevan viitenumeron perusteella. Mikäli osoitetiedot ovat muuttuneet, ilmoitathan muutoksista seuran puheenjohtaja Heikki Matikaiselle, Metsolantie 33, JÄRVENPÄÄ GSM , sähköpostilla: Vuoden 2010 jäsenmaksun eräpäivä on SUKUSEURAN KOTISIVUT Lähestyvän sukutapahtuman tietoja päivitetään myös sukuseuran kotisivuille. Sivut löytyvät osoitteesta SUKUSEURAN TIEDOTE JATKOSSA MYÖS SÄHKÖISESSÄ MUODOSSA Lähetä sähköpostiosoitteesi Heikki Matikaiselle ja saat sukutiedotteen jatkossa sähköisessä muodossa.

6 6 Vuosikokousksen työjärjestys 1 Kokouksen avaus 2 Valitaan puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa 3 Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys 5 Esitetään seuran tilinpäätökset, vuosikertomukset ja tilintarkastajien lausunnot vuosikokousten väliseltä ajalta 6 Päätetään tilinpäätösten vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä 7 Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksut seuraavalle toimintakaudelle 8 Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä muut hallituksen jäsenet (viisi jäsentä sekä heille varajäsenet) 9 Valitaan kaksi tilintarkastajaa ja heille kaksi varamiestä seuraavaksi toimintakaudeksi 10 Muut esille tulevat asiat 11 Kokouksen päättäminen