LÄÄKINNÄLLISTEN PALVELUJEN JA TUTKIMUSTEN HANKINTA (lopulliseen sopimukseen kirjataan palvelu, jota hankitaan)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LÄÄKINNÄLLISTEN PALVELUJEN JA TUTKIMUSTEN HANKINTA (lopulliseen sopimukseen kirjataan palvelu, jota hankitaan)"

Transkriptio

1 1/12 LÄÄKINNÄLLISTEN PALVELUJEN JA TUTKIMUSTEN HANKINTA (lopulliseen sopimukseen kirjataan palvelu, jota hankitaan) 1. SOPIJAOSAPUOLET Mäntsälän kunta / Mustijoen perusturva Heikinkuja 4, Mäntsälä y-tunnus: Palveluntuottaja: Osoite: Puh:: Y-tunnus: (jäljempänä palveluntuottaja) Sopimuksen Yhteyshenkilöiden (liite 1) tehtävänä on seurata ja valvoa sopimuksen toteutumista sekä tiedottaa siitä oman organisaationsa sisällä ja toiselle sopijaosapuolelle. Yhteyshenkilön vaihtumisesta on viipymättä ilmoitettava toisen sopijaosapuolen yhteyshenkilölle. 2. SOPIMUKSEN KOHDE 2.1 Tilaaminen Sopimuksen kohteena ovat päivätyn Tilaajan tarjouspyynnön ja Palveluntuottajan xx.xx.xxxx päivätyn tarjouksen mukaiset (palvelu tarkentuu toimittajan mukaisesti). Tutkimukset ostetaan pääosin palveluntuottajan tiloissa tuotettuna. Tutkimustarpeen arvioi Mäntsälän kunta / Mustijoen perusturva. Tutkimusten ja kuntoutusten määrä vaihtelee vuosittain. Mikäli tutkimuksien suorittamiseen tarvitaan tulkkia, kunta kustantaa tulkin. Tilaaja päättää tulkin hankinnasta ja ohjeistaa toimintatavat. Toimittaja sitoutuu siihen, että se täyttää kaikki tarjoajalle asetetut vaatimukset koko sopimuskauden ajan. Tilaaja ei sitoudu tiettyihin hankintamääriin. Sopimus ei sisällä määräostovelvoitetta eikä tuota palveluntuottajalle yksinoikeutta myydä palvelua tilaajalle. Päätöksen palvelun myöntämisestä asiakkaalle tekee aina Mäntsälän kunta / Mustijoen Perusturva. Palveluntuottaja hyväksyy tilauksen kirjallisesti.

2 2/ Tutkimustapaamisten peruuttaminen Asiakkaalla tulee olla mahdollisuus peruuttaa aika tai muuttaa sitä veloituksetta. Mikäli asiakas ei peru varaustaan, vaan jättää saapumatta varatulle ajalle, Palveluntuottaja ei voi periä käyttämättömän ajan hintaa kunnalta Halutessaan palveluntuottaja voi periä kohtuullisen kustannuksen asiakkaalta. Palveluntuottaja on yhteydessä Tilaajaan, mikäli asiakas jättää toistuvasti käyntejä/tutkimustapaamisia käyttämättä ja sopii menettelytavoista tutkimuksen/kuntoutuksen suorittamiseksi. 3. SOPIJAOSAPUOLTEN VASTUUT Mäntsälän kunta / Mustijoen perusturva vastaa siitä, että - kunta maksaa tämän sopimuksen mukaisen hinnan toteutetuista tutkimuspalveluista ja kuntoutuksista sopimuksen ehtojen mukaisesti. - toimittaa kunnan yhteyshenkilöiden päivitetyt yhteystiedot palveluntuottajalle. Palveluntuottaja vastaa siitä, että - sillä on voimassa oleva vastuuvahinko- ja potilasvakuutus. Palveluntuottaja vastaa kaikista toimintansa palvelujen saajille aiheuttamistaan vahingoista. - sillä on voimassa olevat lakisääteiset tapaturma-, oikeusturva- ja työttömyysvakuutukset. Palveluntuottaja vastaa kaikkien lakisääteisten työnantajamaksujen suorittamisesta lomakorvaukset mukaan lukien. - sillä on palvelun tuottamiseksi riittävä määrä asiantuntevaa ja asiakaspalveluun soveltuvaa henkilökuntaa. - se viivytyksettä ja veloituksetta vaihtaa palveluhenkilönsä, jolta puuttuu riittävä ammattitaito tai jotka eivät ole sopivia kyseiseen tehtävään. - palvelutoiminnassa olevat henkilöt sitoutuvat noudattamaan salassapito- ja vaitiolovelvollisuus- ja hyväksikäyttökieltositoumusta, tietoturva- ja tietosuojaohjeita. Henkilöstön tulee kunnioittaa asiakasta ja olla luotettavia, palveluhenkisiä ja heidän tulee omata hyvät vuorovaikutustaidot. Henkilöstö ei saa aiheuttaa asiakkaalle vahinkoa tai hyötyä asiakkaasta taloudellisesti. - henkilöstöllä on nuhteeton tausta. Palveluntuottajan tulee tarvittaessa tarkistaa henkilöstön rikosrekisterilain (770/1993) 6 :n 2 momentissa tarkoitetut otteet rikosrekisteristä (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä /504).

3 3/12 - Palveluntuottaja huolehtii henkilöstönsä ammattitaidon säilymisestä ja kehittämisestä ja riittävästä täydennyskoulutuksesta. - sopimuksen piirissä toimivat ovat merkitty Valviran ylläpitämään valtakunnalliseen terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin Terhikkiin, sikäli kun heidät tähän rekisteriin tulee merkitä. - henkilöstöllä on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. - informoi kunnan yhteyshenkilöitä, mikäli palveluntuottajan henkilökunnan koulutukseen tai työkokemukseen tulee muutoksia henkilövaihdosten myötä. - sen hoito- ja tutkimustilojen sekä niiden kalusteiden tulee soveltua palvelun tuottamiseen ja niiden tulee olla sopivia niille asiakasryhmälle, jota tämä sopimus koskee. Tilojen tulee olla palvelujen tuottamiseen määrällisesti ja laadullisesti riittävät. Välineiden, laitteiden ja tarvikkeiden tulee olla ajanmukaiset ja työhön sopivat. Palveluntuottaja huolehtii tilojen siisteydestä ja asiakasturvallisuudesta. - sillä on kirjalliset turvallisuusohjeet sekä palo- ja pelastussuunnitelma ja henkilökunnan työhöntulokoulutukseen sisältyy niihin perehtyminen. Palveluntuottajan tiloissa tulee olla varauloskäynti ja poistumistiet tulee olla hyvin merkityt. Sammutin ja sammutuspeite tulee olla sijoitettu niin, että ne ovat helposti ja nopeasti käytettävissä. - se toimittaa kunnalle tarjouspyyntöasiakirjoissa ja sopimuksessa määritellyt asiakirjat. Mikäli Palveluntuottaja ei toimita asiakirjoja määräaikaan mennessä, kunta pidättäytyy tekemästä tilauksia ennen kun asiakirjat on toimitettu. - Palveluntuottajan tulee toimittaa Tilaajalle pyydettäessä selvitys taloudellisesta tilanteestaan. Tarjoaja toimittaa pyydettäessä edellisen vuoden vahvistetun tilinpäätöksen liitetietoineen, tilintarkastajien kertomuksen ja toimintakertomuksen sekä tässä sopimuksessa tarkoitetun palvelutoiminnan toteumatiedot vuosittain. Mikäli tarjoajalla ei ole tilinpäätöstietoja edellä mainitulta tilikaudelta, tarjoajan on toimitettava liiketoimintasuunnitelma. - että se on perehtynyt keskeisiin toimintaa ohjaaviin lakeihin. - se ei käytä sopimusta tai Mäntsälän kunnan nimeä markkinoinnissa ilman kirjallista lupaa. - se ottaa yhteyttä välittömästi kunnan yhteyshenkilöön, mikäli ei voi toimia sovitulla tavalla riippumatta johtuuko viivytys Palveluntuottajasta, asiakkaasta tai jostakin muusta. - se tiedottaa kaikista Palvelussa tapahtuvista muutoksista ja poikkeamista. - yhteyshenkilöiden päivitetyt yhteystiedot toimitetaan viipymättä Tilaajan yhteyshenkilöille. - vastaa tarjouspyynnössä Palveluntuottajan vastuulle määrätyistä velvoitteista ja niistä aiheutuvista kustannuksista.

4 4/12 4. SOPIMUSKAUSI JA OPTIO Sopimus syntyy sen allekirjoittamisella. Sopimuskausi on ajalla Sopimuskauden jälkeen sopimusta voidaan jatkaa kunnan päätöksellä kahdella (2) optiovuodella vuosi kerrallaan. Optiovuoden käyttöönotosta päätetään viimeistään kolme (3) kuukautta ennen varsinaisen sopimuskauden tai optiovuoden päättymistä. Kaikkien sopimustoimittajien kanssa ei välttämättä jatketa sopimusta optiovuosille. Optiovuosien aikana sovelletaan tämän sopimuksen ehtoja. 5. PUITEJÄRJESTELY Puitejärjestelyssä oleva Palveluntuottaja valitaan kunkin asiakkaan kohdalla yksilöllisen tarpeen, harkinnan ja palvelun soveltuvuuden perusteella. Asiakkaan yksilöllinen tarve ja erityiset olosuhteet ratkaisevat, minkälaisia palveluja Tilaaja kulloinkin järjestää. Mikäli asiakkaan palveluntarpeen kannalta soveltuvia Palveluntuottajia on useampia, valitaan näistä puitejärjestelyssä hinnaltaan edullisin. Hankintalain 67 :n mukaan suorahankintaa voidaan käyttää yksittäisissä tapauksissa palvelujen hankinnoissa, jos palvelun tarjoajan vaihtaminen olisi ilmeisen kohtuutonta tai erityisen epätarkoituksenmukaista asiakkaan kannalta merkittävän hoito- tai asiakassuhteen turvaamiseksi. 6. ALIHANKKIJOIDEN KÄYTTÖ Mikäli Palveluntuottaja käyttää alihankkijoita, vastaa palveluntuottaja alihankkijoidensa työn tekemisestä ja lopputuloksen laadusta kuin omasta työstään. Toimittajan on hyväksytettävä Tilaajalla käyttämänsä alihankkijat. Tilaajalla on oikeus perustellusta syystä kieltää tietyn alihankkijan käyttäminen. Palveluntuottajan on pyydettävä tilaajavastuulain mukaiset selvitykset alihankkijoilta ja tuotava pyydettäessä vuosittain kyseiset selvitykset tilaajan nähtäväksi. Tilaajalla on oikeus saada vahingonkorvaus sopimuksen mukaisen velvollisuuden täyttämättä jättämisestä aiheutuneesta välittömästä vahingosta. Välillisiä vahinkoja ei korvata. 7. HINNAT JA HINTOJEN TARKISTAMINEN Tutkimuksen ja/tai kuntoutuksen sopimushinnat on määritelty erillisessä hintaliitteessä (sopimuksen liite 2).

5 5/12 Erillisiä kustannuksia kuten esimerkiksi laskutus- ja toimistokuluja tms. ei hyväksytä, ne sisältyvät hintaliitteen mukaisiin hintoihin. Palveluntuottajalla on oikeus periä kunnan vahvistama omavastuuosuus, silloin kun asiakas on velvollinen maksamaan palveluista omavastuuta. Kunta ilmoittaa omavastuuosuuden Toimittajalle. Hinnat ovat voimassa kiinteinä sopimuskauden ajan asti. Tämän ajankohdan jälkeistä hintaa koskien, hinnantarkistusta voi esittää mennessä ja toiselle optiovuodelle edellisen vuoden elokuun loppuun mennessä, mikäli palvelutuotantoon vaikuttavat todelliset kustannukset ovat muuttuneet verrattuna tarjousajan päättyessä olevaan hintaan tai edellisen hinnan tarkistusajankohtaan. Tämän määräajan jälkeen tulleita hinnantarkistusesityksiä ei käsitellä. Hintoja voidaan tarkistaa edellä mainitusti molempien sopijapuolten esityksestä sopimuksen voimassaoloaikana. Hinnantarkistusesitykseen on sisällytettävä selvitys niistä muutoksista, joita kustannusrakenteessa on tapahtunut. Hintojen tarkistaminen sopimuskauden aikana on mahdollista ainoastaan todellisia kustannusten muutoksia vastaavasti. Vetoamista yleiseen kustannustason nousuun ei voida pitää hyväksyttävänä perusteena hintojen korottamiselle. Hinnoissa on huomioitava myös kustannusten lasku. Tilaajalla on pyydettäessä oikeus saada toimittajalta kaikki tarvittavat tiedot hinnanmuutosten tarkistamista varten. Toimittajan tulee ennen sopimuksen allekirjoittamista ja sopimuskauden aikana pyydettäessä esittää kustannusrakenteensa, mikäli Tilaaja niin vaatii. Uudet hinnat tulevat voimaan, kun niistä on sovittu. Jos hinnanmuutoksesta ei päästä yksimielisyyteen, Tilaajalla on oikeus irtisanoa sopimus päättymään siitä hetkestä lähtien, kun hinnanmuutos tulee voimaan. 8. LASKUTUS, MAKSUEHTO JA VIIVÄSTYSKORKO Mäntsälän kunnalla on käyttössään sähköinen laskutus. Laskutus tehdään kuukausittain jälkikäteen toteutuneista tutkimuksista ja kuntoutuksista. Laskutustiedoista Tilaaja antaa ohjeistuksen erikseen. Maksuehto on vähintään 30 päivää netto hyväksyttävän laskun saapumisesta lukien. Maksuaika alkaa siitä, kun palvelu on sopimusehtojen mukaisesti toteutettu ja lasku on saapunut kunnalle. Laskussa tulee olla erillisellä liitteellä asiakaskohtainen erittely.

6 6/12 9. VAKUUTUKSET Laskun on oltava hyvän kirjanpitotavan mukainen ja sisältää riittävän yksilöidyt tiedot laskutettavan palvelun sisällöstä. Laskumerkintöjä koskevista vaatimuksista säädetään AVL 209 b. Lisätietoja asiasta löytyy esimerkiksi verottajan sivuilta koskevat_ vaatimukset/laskua_koskevat_vaatimukset_arvonlisaver(10160) Jos kyseessä on arvonlisäveroton terveyden- ja sairaanhoitoon tai sosiaalihuoltoon liittyvä palvelu, tulee jokaisessa laskussa olla merkintä: Veroton AVL 130 a :ssä tarkoitettu myynti. Viivästyskorko on kulloinkin voimassaolevan korkolain mukainen. Kunnan tilikausi on kalenterivuosi ja laskutuskauden tulee päättyä vuodenvaihteeseen. Palveluntuottaja huolehtii vastuuvakuutuksen ja muiden alalla tavanomaisten vakuutusten voimassapitämisestä. Palveluntuottaja huolehtii lisäksi oman henkilökuntansa ja omaisuutensa lakisääteisistä työnantajavelvollisuuksista. Palveluntuottaja antaa pyydettäessä kunta tutustuttavaksi ko. vakuutuskirjat. 10. SOPIMUSSEURANTA JA LAADUN TARKKAILU Sopijaosapuolet reklamoivat, jos toiminta ei ole sopimuksen mukaista. Yhteydenoton aikana sovitaan, miten asia hoidetaan kyseisessä tapauksessa ja missä ajassa. Reklamaation vastaanottaja kirjaa yksityiskohdat ja lähettää sähköpostilla kirjallisen version reklamaation antaneelle sekä tiedoksi yhdyshenkilölle (päivämäärät, mistä oli kyse, mitä sovittiin). Jos palvelu poikkeaa siitä, mitä tarjouspyyntöasiakirjoissa on sanottu palvelun sisällöstä ja laadusta, siinä on virhe. Todistustaakka siitä, että palvelu on suoritettu ammattitaitoisesti ja huolellisesti, on Palvelun tuottajalla. Jos Palveluntuottaja ei täytä sopimuksen vaatimuksia/ toimii sopimuksen vastaisesti, Palveluntuottajalle ei ohjata asiakkaita sinä aikana, kun todetaan, ettei palveluntuottajalla ole edellytyksiä toteuttaa palvelua sopimuksen mukaisesti. Tilaaja voi milloin tahansa tarkistaa Palveluntuottajan työn laadun tason ja palvelun sisällön sopimuskauden aikana. Asiakasraporttien tulee olla tilaajan saatavilla pyydettäessä lyhyelläkin varoitusajalla.

7 7/12 Palveluntarjoajan tulee toimia hyvässä yhteistyössä eri tahojen kanssa. Palveluntuottaja sitoutuu vuorovaikutteiseen yhteistyöhön Tilaajan kanssa palvelujen laadun varmistamiseksi ja kehittämiseksi. Palveluntuottajalta odotetaan aktiivista otetta palvelujen ja toiminnan kehittämisessä. 11. SOPIMUKSEN SIIRTÄMINEN Sopimusta ei saa siirtää kolmannelle osapuolelle ilman toiselta osapuolelta etukäteen saatua kirjallista lupaa. Sopijaosapuolen mahdollinen sulautuminen kolmannen osapuolen kanssa ei vaikuta sopimuksen voimassaoloon tai ehtoihin. Sopijaosapuolia koskeva osakeyhtiölain mukainen jakautuminen ei vaikuta sopimuksen voimassaoloon, vaan sopimus siirtyy sellaisenaan uuden yhtiön vastattavaksi. Kunnalla on kuitenkin jakautumisen yhteydessä halutessaan oikeus irtisanoa sopimus kolmen (3) kuukauden irtisanomisaikaa noudattaen. Sopijaosapuolet sitoutuvat kirjallisesti tiedottamaan toiselle sopijaosapuolelle hyvissä ajoin mahdollisista sulautumis- ja jakautumissuunnitelmistaan. 12. ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen jätetään asia Tuusulan käräjäoikeuden ratkaistavaksi. 13. YLIVOIMAINEN ESTE Ylivoimaisesta esteestä on ilmoitettava toiselle sopimusosapuolelle mahdollisimman pikaisesti sen ilmaannuttua. 14. SOPIMUKSEN MUUTOKSET Sopimusosapuolet voivat muuttaa tätä sopimusta vain kirjallisesti, muut muutokset ovat mitättömiä. Muutokset tulevat voimaan, kun molemmat sopimusosapuolet ovat ne asianmukaisesti hyväksyneet ja allekirjoittaneet sopimusosapuolten toimivaltaisten edustajien toimesta.

8 8/ SOPIMUKSEN IRTISANOMINEN Jos jompikumpi sopijaosapuolista haluaa irtisanoa sopimuksen kesken sopimuskauden, on irtisanominen tehtävä kirjallisesti viimeistään kolme (3) kuukautta ennen haluttua päättymisajankohtaa. Irtisanominen ei aiheuta osapuolille maksuseuraamuksia. 16. HINNANALENNUS JA SOPIMUKSEN PURKAMINEN Jos palvelu on ollut virheellinen, kunnalla on oikeus vaatia ja saada Palveluntuottajalta virhettä vastaava hinnanalennus. Kumpikin Sopijapuoli saa purkaa sopimuksen kokonaan tai osittain, jos toinen sopijapuoli on olennaisesti rikkonut sopimusvelvoitteitaan tai on ilmeistä, että olennainen sopimusrikkomus tulee tapahtumaan. Jos rikkomus on korjattavissa, Sopijapuoli voi purkaa sopimuksen vain, jos rikkomus on toistuva tai rikkomukseen syyllistynyt sopijapuoli ei ole korjannut rikkomustaan kohtuullisessa (14 päivää) ajassa siitä, kun toinen sopijapuoli on kirjallisesti huomauttanut rikkomuksesta. Kummallakin Sopijapuolella on oikeus purkaa sopimus, jos sopimuksen täyttyminen ylivoimaisen esteen vuoksi tulee mahdottomaksi tai viivästyy oleellisesti. Jos Palveluntuottaja joutuu konkurssiin, selvitystilaan tai muutoin sellaisiin taloudellisiin vaikeuksiin, että on syytä olettaa sopimusvelvoitteiden täyttämisen vaarantuvan, Tilaajalla on oikeus purkaa sopimus välittömin vaikutuksin kokonaan tai määrätyillä osin. Mikäli sopimuksen allekirjoittanut Palveluntuottaja ei sopimuksen allekirjoittamisesta huolimatta pysty aloittamaan toimintaansa tarjouksessa ilmoittamaansa määräaikaan mennessä ja on ilmeisen todennäköistä, että Palveluntuottajan toiminnan aloittaminen viivästyy enemmän kuin kolme kuukautta sovitusta alkamispäivästä, on ostajalla oikeus purkaa sopimus välittömästi ilman irtisanomisaikaa. Sopimuksen purkamisesta on ilmoitettava toiselle sopijapuolelle kirjallisesti ja purkamisilmoituksessa on ilmoitettava purkamisen perusteet.

9 9/ VAHINGONKORVAUSVELVOLLISUUS Palvelun käyttäjän oikeus saada vahingonkorvausta Palveluntuottaja vastaa kaikista palvelujensa käyttäjille aiheuttamistaan vahingoista. Palveluntuottajalla on oltava vahinkojen varalle lakisääteisten vakuutusten lisäksi toiminnan vastuuvakuutus. Vakuutusten on oltava riittäviä suhteessa palvelun tuottamiseen liittyviin riskeihin. Mikäli vastuuvakuutus ei kata täysimääräisesti aiheutuneita välittömiä vahinkoja, vastaa Palveluntuottaja vahingoista täyteen määrään asti Tilaajan oikeus saada vahingonkorvausta Kunnalla on aina oikeus saada vahingonkorvausta palvelun tuottamisessa tapahtuneesta virheestä, laiminlyönnistä ja muusta sopimuksen mukaisen velvollisuuden täyttämättä jättämisestä aiheutuneesta välittömästä vahingosta, ellei virhe tai laiminlyönti ole aiheutunut kunnan tuottamuksesta tai aikaisemmin määritellystä ylivoimaisesta esteestä. Kunta voi vaatia vahingonkorvausta vain siltä osin kuin vahingon määrä ylittää hinnanalennuksen tai sopimussakon määrän. Vahingonkorvausvelvollisuuden rajoitukset eivät koske tapausta, jossa on kyse Palveluntuottajan, tämän henkilökunnan tai palveluntuottajan lukuun toimivan tahon työssään tai sovitun mukaisia tehtäviä suorittaessaan tahallisesti tai törkeällä huolimattomuudella aiheuttamasta vahingosta. 18. SALASSAPITOVELVOLLISUUS JA TIETOSUOJA Asiakastietojen kirjaamisessa ja palvelutoiminnassa syntyneiden asiakastietojen käsittelyssä, säilytyksessä, hävittämisessä ja luovuttamisessa noudatetaan voimassa olevia lakeja ja alemmanasteisia säädöksiä. Tärkeimmät näistä ovat seuraavat: viranomaisten toiminnan julkisuudesta annettu laki (621/1999), henkilötietolaki (523/1999), arkistolaki (831/1994) ja laki sosiaali- ja terveydenhuollon asiakastietojen sähköisestä käsittelystä (159/2007). Lisäksi Palveluntuottajan tulee noudattaa asiakirjojen ja tietojen käsittelyssä ja arkistoinnissa tilaajan antamia ohjeita sekä muita asiakastietojen käsittelyä koskevia säädöksiä.

10 10/12 Tilaajan tehtävät Tilaaja on henkilötietolain tarkoittama rekisterinpitäjä. Tilaaja vastaa henkilörekisterin käyttötarkoituksen määrittelystä, sen muodostavien asiakasasiakirjojen laatimisohjeistuksesta sekä tietojen säilyttämisestä. Tilaaja vastaa rekisterinpitäjänä henkilötietolain asettamista velvoitteista kuten asiakkaiden informoinnista henkilötietojen käsittelyssä ja heidän oikeuksistaan sekä tarkastusoikeuden toteuttamisesta. Henkilötietolain 26 ja 29 :n perusteella rekisteröidyllä on oikeus saada tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja asiakasrekisteriin on tallennettu, sekä mahdollisuus vaatia tiedon korjaamista. Viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 11 :n perusteella asianosaisella on oikeus saada tieto muunkin kuin julkisen asiakirjan sisällöstä. Edellä mainittujen lainkohtien perusteella esitetyt vaatimukset ratkaisee Tilaaja, myös siltä osin kuin asiakirjat ovat Palveluntuottajan hallussa. Edellä olevasta poiketen Palveluntuottaja voi antaa asiakirjan tai tiedon asianosaiselle tiedusteltuaan asiaa Tilaajalta, jollei asiakirjan tai tiedon antaminen asianosaiselle edellytä kirjallisen päätöksen tekemistä. Tilaaja päättää tietojen luovuttamisesta sivulliselle soveltuvan lainsäädännön perusteella. Nämä määräykset ovat voimassa myös sopimuksen päättymisen jälkeen. Palveluntuottajan tehtävät Palveluntuottaja laatii asiakasasiakirjat huolellisesti ja hyvän tietojenkäsittelytavan mukaisesti ja siten, että asiakirjat säilyvät virheettöminä ja eheinä. Palveluntuottajan ylläpitämä rekisteri on Tilaajan rekisterin osarekisteri. Palveluntuottajan tulee toimittaa rekisteri-/tietosuojaseloste oman toimintansa osalta ennen sopimuskauden alkua. Osarekisteriselosteen laatiminen ja ajan tasalla pitäminen on Palveluntuottajan vastuulla. Rekisteriselosteesta tulee ilmetä, että sopimuksen piiriin kuuluvien asiakkaiden asiakastiedot ovat erillään Palveluntuottajan muusta rekisteristä ja että tietoja käyttävät vain ne henkilöt, jotka tarvitsevat niitä palvelujen tuottamiseksi. Palveluntuottaja huolehtii rekisterinpidosta ostopalvelun osalta Tilaajan lukuun. Rekisteröidyn informoinnin toteutuksesta vastaavat Tilaaja ja Palveluntuottaja kumpikin omalta osaltaan. Palveluntuottajan työntekijät sitoutuvat noudattamaan Tilaajan omia, julkisuuteen, salassapitoon ja tiedonantoon liittyviä ohjeita. Palveluntuottaja vastaa siitä, että työntekijät huolehtivat henkilötietojen käsittelyn asianmukaisuudesta kaikessa toiminnassaan.

11 11/12 Asiakasasiakirjoja säilytetään huolellisesti lukituissa tiloissa. Palveluntuottaja huolehtii ja vastaa siitä, että Palveluntuottajan tietoliikenneyhteydet ovat ulkopuolisilta suojatut. Palveluntuottajalla on nimettynä seuranta- ja valvontatehtävää varten tietosuojavastaava. Palveluntuottajan tulee antaa vuosittain selvitys oman toimintansa tietosuojan tilasta ja lokitietojen valvonnasta. Palveluntuottaja sitoutuu sopimuksen päättyessä tai purkautuessa siirtämään maksutta hallussaan olevat asiakasasiakirjat viipymättä Tilaajan käyttöön siinä muodossa kun Tilaaja vaatii. Päättyneiden asiakkuuksien asiakirjat tulee siirtää Tilaajan käyttöön pyydettäessä tai viimeistään asiakkuuden päättymisvuoden lopussa. Palveluntuottaja huolehtii omien tiedostojensa ja saamiensa kopiokappaleiden tuhoamisesta sen jälkeen kun vahingonkorvausvastuu on päättynyt. Tämän jälkeen Palveluntuottajalle ei jää tämän sopimuksen perusteella hoidettujen asiakkaiden tietoja. Tämän sopimuksen allekirjoituksella Palveluntuottaja sitoutuu olemaan ilmaisematta mitään toiminnassa saatuja salassa pidettäviä tietoja ulkopuolisille. Palvelua suorittavat työntekijät allekirjoittavat salassapitositoumukset ennen työn aloittamista. Salassapitoa koskevia määräyksiä noudatetaan sopimuskauden päätyttyäkin. 19. NOUDATETTAVAT SOPIMUSEHDOT Hankintaan sovelletaan julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja (JYSE 2009 Palvelut, päivitetty ).

12 12/ SOPIMUSKAPPALEET Tätä sopimusta on laadittu kaksi (2) samansisältöistä kappaletta yksi (1) kummallekin osapuolelle. SOPIMUSASIAKIRJOJEN PÄTEMISJÄRJESTYS 1. Tämä sopimus 2. Tarjouspyyntö liitteineen 3. Hankintapäätös 4. Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot (JYSE 2009 Palvelut, päivitetty ). 5. Tarjous (tarjouspyynnön mukaisessa laajuudessaan) TILAAJA Paikka ja päiväys Mäntsälän kunta Eija Rintala, perusturvajohtaja LIITTEET PALVELUNTUOTTAJA Paikka ja päiväys Nimenselvennys Nimike Liite 1 Liite 2 Sopimuksen yhteyshenkilöt Hintaliite

Yritys (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Yritys (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 1 (7) Toimistotyön ergonomiatuotteiden hankinta 1. Sopijaosapuolet Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas) Hankintapalvelut PL 640 Y-tunnus 0101263-6 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt:

Lisätiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus 0101263-6. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilö:

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus 0101263-6. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilö: TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (8) Uimahallikemikaalien hankinta Espoon uimahalleihin Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Sopijaosapuolten vastuut Espoon kaupunki jäljempänä

Lisätiedot

Yritys jäljempänä Toimittaja. Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL 23 06101 Porvoo Y-tunnus 1061512-1. Asiakkaan yhteyshenkilö

Yritys jäljempänä Toimittaja. Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL 23 06101 Porvoo Y-tunnus 1061512-1. Asiakkaan yhteyshenkilö Sopimusluonnos 1 (6) Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite PL 23

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS. Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL Valkeakoski Y tunnus

SOPIMUSLUONNOS. Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL Valkeakoski Y tunnus 1 ( 6) SOPIMUSLUONNOS Valkeakosken kaupungin strategiatyön konsultointi Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 SOPIMUS ASIANTUNTIJA- PALVELUSTA 4433/ (7) Sopijaosapuolet X Oy (jäljempänä Toimittaja) PL Y-tunnus

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 SOPIMUS ASIANTUNTIJA- PALVELUSTA 4433/ (7) Sopijaosapuolet X Oy (jäljempänä Toimittaja) PL Y-tunnus 1 (7) Sopijaosapuolet X Oy (jäljempänä Toimittaja) PL Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Sopimuksen kohde ja tavoitteet ja Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas) PL 111 02070 ESPOON KAUPUNKI Y 0101263-6

Lisätiedot

Tilaajan yhteyshenkilö:

Tilaajan yhteyshenkilö: Sopimusmalli 1 SOPIMUS UIMAOPETUSPALVELUN TUOTTAMISESTA Sopimusosapuolet Yritys (jäljempänä palveluntuottaja) Osoite ja Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut (jäljempänä tilaaja) Jäljempänä termillä sopimusosapuoli

Lisätiedot

Palveluntarjoaja: XXX, (jäljempänä Palveluntarjoaja) Y-tunnus: XXX Osoite: XXX Yhteyshenkilö: XXX sähköpostiosoite: XXX puh.: XXX

Palveluntarjoaja: XXX, (jäljempänä Palveluntarjoaja) Y-tunnus: XXX Osoite: XXX Yhteyshenkilö: XXX sähköpostiosoite: XXX puh.: XXX JANAKKALAN KUNTA METSÄOMAISUUDEN HOITO SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Janakkalan kunta, (jäljempänä Tilaaja) Y-tunnus: 0147510-4 Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki Yhteyshenkilö: XXX sähköpostiosoite: XXX

Lisätiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite: PL 1, ESPOON KAUPUNKI Y-tunnus: Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite: PL 1, ESPOON KAUPUNKI Y-tunnus: Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (7) Sopimus rajamerkkien hankinnasta Sopijaosapuolet Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite: PL 1, 02070 ESPOON KAUPUNKI Y-tunnus: 0101263-6 ja Yritys jäljempänä Toimittaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot:

Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot: 1 (6) Uimahallikuljetusten hankinta Sopijaosapuolet Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y 0101263-6 ja Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja

Lisätiedot

Tampereen liikenteen tilannekuva. Puitesopimus LUONNOS

Tampereen liikenteen tilannekuva. Puitesopimus LUONNOS Tampereen liikenteen tilannekuva Puitesopimus LUONNOS 29.6.2015 1 Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 Sopimuksen voimaantulo ja sopimuskausi... 3 4 Sopimuksen irtisanominen...

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT LIITE 2 SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT Tilaaja: Vaihtoehtoisesti: Sipoon kunta PL 7 04131 Sipoo Y-tunnus: 0203533-8 Helena Räsänen, palvelujohtaja

Lisätiedot

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus 1 SUUN TERVEYDENHUOLLON ANESTESIAPALVELUN HANKINTA 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki ja xxxxxxx (jäljempänä

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009 KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) ALUSTAVA PUITESOPIMUS HOITAJATYÖVOIMAN HANKINNASTA (LUONNOS) SOPIJAOSAPUOLET XXX, jäljempänä Palveluntuottaja Y-tunnus ja Kirkkonummen kunta,, jäljempänä Tilaaja 02401

Lisätiedot

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa Sopimus lastensuojelulain mukaisesta ympärivuorokautisesta hoidosta. 1. Sopijapuolet Tilaaja PL 85 45101 Kouvola Y-tunnus 0161075-9 Yhteyshenkilö Palvelupäällikkö Sanna-Riitta Junnonen PL 85 45101 Kouvola

Lisätiedot

Sopijaosapuolet Nokian kaupunki, perusturvakeskus Harjukatu 21 37100 Nokia Puhelinvaihde (03) 5652 0000 Y-tunnus: 0205717-4

Sopijaosapuolet Nokian kaupunki, perusturvakeskus Harjukatu 21 37100 Nokia Puhelinvaihde (03) 5652 0000 Y-tunnus: 0205717-4 KESKEISET SOPIMUSEHDOT sivu 1 (7) XX.XX.XXXX 1 Polttopuiden hankinta Sopijaosapuolet Nokian kaupunki, perusturvakeskus Harjukatu 21 37100 Nokia Puhelinvaihde (03) 5652 0000 Y-tunnus: 0205717-4 ja Yritys

Lisätiedot

Sopimus Kotihoidon kehittämishankkeen konsultointipalvelujen tuottamisesta. Espoon kaupunki jäljempänä Tilaaja Osoite Y-tunnus:

Sopimus Kotihoidon kehittämishankkeen konsultointipalvelujen tuottamisesta. Espoon kaupunki jäljempänä Tilaaja Osoite Y-tunnus: TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 5 1 (7) Sopimus Kotihoidon kehittämishankkeen konsultointipalvelujen tuottamisesta 1. Sopijaosapuolet Espoon kaupunki jäljempänä Tilaaja Osoite Y-tunnus: 0101263-6 ja Yritys jäljempänä

Lisätiedot

SOPIMUS ADOPTIONEUVONNASTA

SOPIMUS ADOPTIONEUVONNASTA SOPIMUS ADOPTIONEUVONNASTA 1. OSAPUOLET Palvelun tilaaja Kirkkonummen kunta / Perusturva Yhteyshenkilö ja yhteystiedot: Sosiaalityön päällikkö Sirkku Pekkarinen-Keto Kirkkonummen perusturva Ervastintie

Lisätiedot

Sopijaosapuolten vastuut Palveluntuottaja vastaa siitä, että tarjouspyynnössä esitetyt vaatimukset ja kriteerit täyttyvät.

Sopijaosapuolten vastuut Palveluntuottaja vastaa siitä, että tarjouspyynnössä esitetyt vaatimukset ja kriteerit täyttyvät. 1 (5) LUONNOS SOPIMUS KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUISTA Sopijaosapuolet Mikkelin kaupunki, jäljempänä kaupunki Mikkelin seudun sosiaali- ja terveystoimi Maaherrankatu 9 11 50100 Mikkeli Y-tunnus 0165116-3 Kaupungin

Lisätiedot

4070/ /2012 ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN HANKINTA

4070/ /2012 ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 5 1 (8) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN HANKINTA 1. Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y

Lisätiedot

METSURIPALVELUT

METSURIPALVELUT HANKINTASOPIMUS 1 (5) METSURIPALVELUT 2014-2015 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Espoon kaupunki / Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos PL 6400 Teirinsyrjä 4 02070 ESPOON KAUPUNKI Yhteyshlö etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset.

Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset. TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 5 1 (9) Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset. Haavanhoito-, ensiapu-/ensihoitotarvikkeiden hankinta Espoon kaupungille Sopijaosapuolet Espoon

Lisätiedot

Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot 1 (7) Tilausajojen hankinta Sopijaosapuolet Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y 0101263-6 ja Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet

Lisätiedot

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (7) Sopimus suurtehoväestöhälyttimien hankinnasta 1. Sopijaosapuolet 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt: Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus 3. Sovellettavat yleiset sopimusehdot

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto 2 (8) Sisältö 1 SOPIJAPUOLET 4 1.1 Tilaaja 4 1.2 Toimittaja 4 2 SOPIMUKSEN KOHDE 4 3 ASIAKIRJAT 4 4 SOPIMUKSEN SYNTYMINEN JA KAUSI 5 5 ALIHANKKIJAT 5 6 PALVELUNTUOTTAJALLE MAKSETTAAVAT KORVAUKSET 5 7.1.

Lisätiedot

Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset. Sairaanhoidollisten päivittäistuotteiden hankinta Espoon kaupungille

Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset. Sairaanhoidollisten päivittäistuotteiden hankinta Espoon kaupungille TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 6 1 (9) Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset. Sairaanhoidollisten päivittäistuotteiden hankinta Espoon kaupungille Sopijaosapuolet Sopimuksen

Lisätiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot 1 (8) Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Sopimusta käyttävät konserniyhteisöt Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas

Lisätiedot

Liite4/Keskeiset sopimusehdot

Liite4/Keskeiset sopimusehdot KAUPPAPALVELU Liite4/Keskeiset sopimusehdot Sopimuksen osapuolet Mäntsälän kunta/mustijoen perusturva Y-tunnus 0129261-5 Heikinkuja 4, 04600 MÄNTSÄLÄ Yhteyshenkilö: Minna Koivumäki Vanhustyön päällikkö

Lisätiedot

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus Nimi,osoite, y-tunnus, tehtävä Nimi, osoite, y-tunnus, tehtävä

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus Nimi,osoite, y-tunnus, tehtävä Nimi, osoite, y-tunnus, tehtävä 1 SOPIMUSLUONNOS, AULAPALVELUT 1.1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Ympäristökeskus PL 500, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Käyntiosoite: Viikinkaari 2 a, 00790 Helsinki Y-tunnus: 0201256-6

Lisätiedot

VD/9119/02.08.00.00/2014

VD/9119/02.08.00.00/2014 VD/9119/02.08.00.00/2014 Vaarallisia kemikaaleja käsittelevien ja/tai varastoivien laitosten onnettomuuksien vaikutuksien arviointi kaavoituksen näkökulmasta Veromiehen ja Pakkalan alueella selvitystyön

Lisätiedot

Valokuvauspalveluiden hankinta

Valokuvauspalveluiden hankinta KESKEISET SOPIMUSEHDOT 1/8 Valokuvauspalveluiden hankinta Sopijaosapuolet Yritys Oy, jäljempänä Toimittaja osoite Y -tunnus ja Espoon kaupunki PL 640 02070 ESPOON KAUPUNKI Y 0101263-6 Sopimuksen yhteyshenkilöt:

Lisätiedot

Kaupungin yhteyshenkilö: palvelupäällikkö Niina Helminen, puh. 044 794 4002, sähköposti: niina.helminen@mikkeli.fi

Kaupungin yhteyshenkilö: palvelupäällikkö Niina Helminen, puh. 044 794 4002, sähköposti: niina.helminen@mikkeli.fi 1 (5) PUITESOPIMUSLUONNOS: Kotihoidon palvelut kaikille asiakasryhmille: ikäihmiset, pitkäaikaissairaat, vaikeavammaiset, kehitysvammaiset, mielenterveys- ja päihdeasiakkaat sekä lapsiperheet Sopijaosapuolet

Lisätiedot

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA LIITE 5A SOPIMUS SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Jyväskylän yliopisto Pl 35 40014 Jyväskylän yliopisto (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

Espoon kaupunki, jäljempänä kaupunki Osoite Y-tunnus: Yritys jäljempänä, Toimittaja Osoite Y-tunnus: Kaupungin yhteyshenkilö:

Espoon kaupunki, jäljempänä kaupunki Osoite Y-tunnus: Yritys jäljempänä, Toimittaja Osoite Y-tunnus: Kaupungin yhteyshenkilö: TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 1 (10) Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Espoon kaupunki, jäljempänä kaupunki Osoite Y-tunnus: 0101263-6 ja Yritys jäljempänä, Toimittaja

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUSLUONNOS 1 (6)

HANKINTASOPIMUSLUONNOS 1 (6) HANKINTASOPIMUSLUONNOS 1 (6) SOPIMUS 2368/02.08.00/2013 VAIHTOLAVOJEN HANKINNASTA 1. Sopijaosapuolet 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt: Espoon kaupunki Espoon kaupunkitekniikka -liikelaitos PL 6400 Teirinsyrjä

Lisätiedot

SOPIMUS JUUPAJOEN ROTKON POLUSTON KUNNOSTUSSUUNNITELMAN HANKINNASTA

SOPIMUS JUUPAJOEN ROTKON POLUSTON KUNNOSTUSSUUNNITELMAN HANKINNASTA Liite 3 Sopimusmalli SOPIMUS JUUPAJOEN ROTKON POLUSTON KUNNOSTUSSUUNNITELMAN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Juupajoen kunta (jäljempänä myös Tilaaja ) Y-tunnus: Osoite: Tilaajan yhteyshenkilö

Lisätiedot

KESKEISET SOPIMUSEHDOT / LIITE 4 1 (6) 4715/ / Työnohjauspalvelujen hankinta. Sopijaosapuolet

KESKEISET SOPIMUSEHDOT / LIITE 4 1 (6) 4715/ / Työnohjauspalvelujen hankinta. Sopijaosapuolet 1 (6) Työnohjauspalvelujen hankinta Sopijaosapuolet Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas PL 1 02070 ESPOON KAUPUNKI Y-tunnus 0101263-6 ja Palveluntuottaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Asiakkaan

Lisätiedot

Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5.

Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5. SOPIMUS 1(7) SOPIMUS Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5.2020 Sisällysluettelo 1 SOPIJAPUOLET... 2

Lisätiedot

RUOKA- JA ATERIAPALVELUIDEN HANKINTA

RUOKA- JA ATERIAPALVELUIDEN HANKINTA RUOKA- JA ATERIAPALVELUIDEN HANKINTA Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja Taivassalon kunta jäljempänä Asiakas Sopimuksen yhteyshenkilöt Yhteyshenkilöiden tehtävänä on seurata

Lisätiedot

SOPIMUS LÄÄKINNÄLLISEN KUNTOUTUKSEN JA VETERAANIKUNTOUTUKSEN TERAPIAPALVELUISTA

SOPIMUS LÄÄKINNÄLLISEN KUNTOUTUKSEN JA VETERAANIKUNTOUTUKSEN TERAPIAPALVELUISTA SOPIMUS 1/12 SOPIMUS LÄÄKINNÄLLISEN KUNTOUTUKSEN JA VETERAANIKUNTOUTUKSEN TERAPIAPALVELUISTA 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: 02400 KIRKKONUMMI Sopimuksen yhteyshenkilö: Heli Kangas Virkatie 1, 02400 KIRKKONUMMI

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Kaupunki Osoite Y-tunnus: ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus

Espoon kaupunki jäljempänä Kaupunki Osoite Y-tunnus: ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (9) Sopijaosapuolet Espoon kaupunki jäljempänä Kaupunki Osoite Y-tunnus: 0101263-6 ja Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Tässä sopimuksessa käytetään seuraavia termejä:

Lisätiedot

TARRATEKSTIT KIINNITYKSINEEN VUOSILLE

TARRATEKSTIT KIINNITYKSINEEN VUOSILLE TARRATEKSTIT KIINNITYKSINEEN VUOSILLE 2015 2018 1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupungin taidemuseo PL 5400 00099 Helsingin kaupunki puh: 09-31087041 fax: 09-31087040 yhteyshenkilö: Pia Majava puh:

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS LIITE 3 1(6) 1.11.2012 Dnro KULTTUURI 5665/2012

SOPIMUSLUONNOS LIITE 3 1(6) 1.11.2012 Dnro KULTTUURI 5665/2012 SOPIMUSLUONNOS LIITE 3 1(6) Oulun kaupunki/ Palveluntuottaja Oy Pohjoissuomalaisten kirjastojen kirjastoaineiston kuljetuspalvelun hankinta ajalle 1.1.2013-31.12.2014 ja mahdollisena optiona ajalle 1.1.2015-31.12.2015

Lisätiedot

Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Tilaajan yhteyshenkilön yhteystiedot. Toimittajan yhteyshenkilön yhteystiedot

Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Tilaajan yhteyshenkilön yhteystiedot. Toimittajan yhteyshenkilön yhteystiedot TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 1 (9) Sopimus apuvälinehuollon ja -korjauksen hankinnasta Sopijaosapuolet Espoon kaupunki, jäljempänä Tilaaja PL 640 02070 ESPOON KAUPUNKI Y-tunnus: 0101263-6 ja Sopimuksen yhteyshenkilöt:

Lisätiedot

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja. Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja. Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (10) PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY TUETTU ASUMINEN Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus

Lisätiedot

KOTIHOIDON JA / TAI VAMMAISTEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN HANKINNAN PUITESOPIMUS. 02401 Kirkkonummi (jäljempänä tilaaja)

KOTIHOIDON JA / TAI VAMMAISTEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN HANKINNAN PUITESOPIMUS. 02401 Kirkkonummi (jäljempänä tilaaja) 1/14 KOTIHOIDON JA / TAI VAMMAISTEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN HANKINNAN PUITESOPIMUS 1. SOPIJAOSAPUOLET 1. (jäljempänä tilaaja) 2. Palveluntuottaja: Osoite: Puh: Faksi: Internet-sivut: Y-tunnus: (jäljempänä

Lisätiedot

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (8) kalsium- ja natriumkloridin hankinnasta 1. Sopijaosapuolet 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt: Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas

Lisätiedot

SUUN TERVEYDENHUOLLON HENKILÖSTÖVUOKRAUSPALVELUT

SUUN TERVEYDENHUOLLON HENKILÖSTÖVUOKRAUSPALVELUT PUITESOPIMUSLUONNOS 1/13 SUUN TERVEYDENHUOLLON HENKILÖSTÖVUOKRAUSPALVELUT 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: 02400 KIRKKONUMMI Sopimuksesta vastaava yhteyshenkilö: Taina Remes-Lyly, p. Virkatie 1, 02400 KIRKKONUMMI

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Palveluntarjoajan tulee täyttää kelpoisuusehdot päästäkseen mukaan kilpailuun. (Liite 1).

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Palveluntarjoajan tulee täyttää kelpoisuusehdot päästäkseen mukaan kilpailuun. (Liite 1). TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) KORJAUSLASITUSTEN HANKINTA V. 2013-2014 Hankinnan kohde ja tavoitteet Espoon kaupunki (Tilaaja) pyytää tarjousta sen omistuksessa olevien noin 2000 rakennuksen korjauslasitustöistä.

Lisätiedot

SOPIMUS RAPORTOINTIPALVELUN HANKINNASTA. Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas ) Osoite Y Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet

SOPIMUS RAPORTOINTIPALVELUN HANKINNASTA. Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas ) Osoite Y Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet Liite 2, Keskeiset sopimusehdot 796/02.08.00/2013 27.02.2013 1. Sopijaosapuolet 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt: SOPIMUS RAPORTOINTIPALVELUN HANKINNASTA Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas ) Osoite Y 0101263-6

Lisätiedot

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1 (5) SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Tilaajan yhteyshenkilö Toimittaja: Y-tunnus: Toimittajan yhteyshenkilö 2. Sovellettavat

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan toimintaan liittyvistä valmistelutehtävistä tehdään erillinen sopimus.

Tarkastuslautakunnan toimintaan liittyvistä valmistelutehtävistä tehdään erillinen sopimus. Tarkastuslautakunta 19.6.2018 Liite 1 32 1 (5) Tilintarkastuspalveluja koskeva sopimus / 2017.39.1 Sopimuskausi 01.01.2018-31.12.2021 Optiokaudet 01.01.2022-31.12.2022 01.01.2023-31.12.2023 1. Sopimuksen

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki jäljempänä kaupunki. Yritys jäljempänä Palveluntuottaja Osoite Y-tunnus. Sopimuksen yhteyshenkilöt:

Mikkelin kaupunki jäljempänä kaupunki. Yritys jäljempänä Palveluntuottaja Osoite Y-tunnus. Sopimuksen yhteyshenkilöt: LUONNOS Hankintasopimus Sähköinen ovenavausjärjestelmä Sopijaosapuolet Mikkelin kaupunki jäljempänä kaupunki ja Yritys jäljempänä Palveluntuottaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt: Kaupungin yhteyshenkilö:

Lisätiedot

SOPIMUS KODINHOITOAVUN JA KOTISAIRAANHOIDON ASIAKASPALVELUOSTOJEN HANKINTAA KOSKEVASTA PUITEJÄRJESTELYSTÄ

SOPIMUS KODINHOITOAVUN JA KOTISAIRAANHOIDON ASIAKASPALVELUOSTOJEN HANKINTAA KOSKEVASTA PUITEJÄRJESTELYSTÄ 1 SOPIMUS KODINHOITOAVUN JA KOTISAIRAANHOIDON ASIAKASPALVELUOSTOJEN HANKINTAA KOSKEVASTA PUITEJÄRJESTELYSTÄ 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus

Lisätiedot

Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja osoite Y-tunnus. Suupohjan seudun hankintarenkaan kunta jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus

Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja osoite Y-tunnus. Suupohjan seudun hankintarenkaan kunta jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus TARJOUSPYYNTÖ/LIITE 5 1 (9) Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja osoite Y-tunnus ja Suupohjan seudun hankintarenkaan kunta jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Yhteyshenkilöiden

Lisätiedot

Sopimus Avainkumppanin kanssa toteutettavasta johtamisen kehittämisen projektista. Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus:

Sopimus Avainkumppanin kanssa toteutettavasta johtamisen kehittämisen projektista. Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus: TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (9) Sopimus Avainkumppanin kanssa toteutettavasta johtamisen kehittämisen projektista 1. Sopijaosapuolet Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus: 0101263-6 ja Yritys

Lisätiedot

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie 27 B, 60800 ILMAJOKI. Hankinta- ja taloussuunnittelija, p.

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie 27 B, 60800 ILMAJOKI. Hankinta- ja taloussuunnittelija, p. LIITE 2 SOPIMUS SOPIMUS HAMMASLÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA VIIKONLOPPU- JA ARKIPYHÄILTOIHIN 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie

Lisätiedot

Tämä Sopimus koskee tämän sopimuksen ja sopimusasiakirjojen 2-6 mukaista tilintarkastuspalvelua

Tämä Sopimus koskee tämän sopimuksen ja sopimusasiakirjojen 2-6 mukaista tilintarkastuspalvelua 1 Liite 1 Sopimus Sopijapuolet Tilaaja: Kirkkonummen kunta/ kunnanvaltuusto Toimittaja: Tässä sopimuksessa termillä tilaaja tarkoitetaan Kirkkonummen kuntaa ja termillä toimittaja xx:tä. Termillä sopimusosapuoli

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS. Hankintapalvelut SOPIMUS / LIITE 4 1 (9) nro 3088/ /2012. Päiväys SOPIJAPUOLET. osoite. Vantaan kaupunki osoite

HANKINTASOPIMUS. Hankintapalvelut SOPIMUS / LIITE 4 1 (9) nro 3088/ /2012. Päiväys SOPIJAPUOLET. osoite. Vantaan kaupunki osoite Hankintapalvelut SOPIMUS / LIITE 4 1 (9) HANKINTASOPIMUS 1. SOPIJAPUOLET Tilaaja Espoon kaupunki osoite Vantaan kaupunki osoite Toimittaja Yritys X osoite 2. YHTEYSHENKILÖT Sopijapuolet nimeävät yhteyshenkilöt

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA Mäntsälän kunta/mustijoen perusturva pyytää tarjoustanne kotihoidon kauppapalvelun hankinnasta tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Sopimuskausi

Lisätiedot

ESPOON/ KAUNIAISTEN/ VANTAAN KAUPUNGIN LASTEN SIJAISHUOLLON PUITESOPIMUS

ESPOON/ KAUNIAISTEN/ VANTAAN KAUPUNGIN LASTEN SIJAISHUOLLON PUITESOPIMUS TARJOUSPYYNTÖ/LIITE 8 1 (8) LUONNOS ESPOON/ KAUNIAISTEN/ VANTAAN KAUPUNGIN LASTEN SIJAISHUOLLON PUITESOPIMUS 1. SOPIJAOSAPUOLET 1 Kaupunki, jäljempänä tilaaja 2 Palveluntuottaja, jäljempänä palveluntuottaja

Lisätiedot

PUITESOPIMUS TÄYDENNYS- JA SIJAISLÄÄKÄRIPALVELUJEN TUOTTAMISESTA

PUITESOPIMUS TÄYDENNYS- JA SIJAISLÄÄKÄRIPALVELUJEN TUOTTAMISESTA 1 KALAJOEN KAUPUNKI Perusturvapalvelut Tohtorintie 4 85100 Kalajoki xx.xx.2014 PUITESOPIMUS TÄYDENNYS- JA SIJAISLÄÄKÄRIPALVELUJEN TUOTTAMISESTA SOPIJAPUOLET Palveluntuottaja Nimi ja yhteystiedot Y-tunnus

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) OPETUSVIRASTO 15.4.2015

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) OPETUSVIRASTO 15.4.2015 HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) SOPIMUSLUONNOS, ERIKOISIKKUNOIDEN PESUPALVELU 1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupungin opetusvirasto, PL 3000, 00099 Helsingin kaupunki jäljempänä Tilaaja

Lisätiedot

Liite 3. Puitesopimusmalli

Liite 3. Puitesopimusmalli PUITESOPIMUS 1. PUITESOPIMUSTOIMITTAJA Pankkiyhteys: Yhteyshenkilö: Yhteystiedot: 2. TILAAJA Oy Helsingin Asuntohankinta Ab Yhteyshenkilö: Yhteystiedot: Tukholmankatu 2, 3. kerros, 00250 Helsinki 3. SOPIMUKSEN

Lisätiedot

Sopimuksen kohteena Espoonlahden koulujen läheisyydessä olevien jääkenttien vedenajo.

Sopimuksen kohteena Espoonlahden koulujen läheisyydessä olevien jääkenttien vedenajo. TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1(7) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA SOPIJAOSAPUOLET Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y 0101263-6 ja Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen

Lisätiedot

PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA

PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA SOPIMUSLUONNOS 1 (8) PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA 1 Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä (HSL) Opastinsilta 6 A 00520 Helsinki

Lisätiedot

Hankintasopimusluonnos

Hankintasopimusluonnos Tarjouspyyntö 1(5) Hankintasopimusluonnos SOPIMUS [x]palveluiden TUOTTAMISESTA 1. OSAPUOLET TILAAJA Oulun kaupunki / [x] (jäljempänä Tilaaja ) Y-tunnus: 0187690-1 PL 1 90015 Oulun kaupunki Yhteyshenkilö:

Lisätiedot

Y-tunnus Yhteystiedot. Yhteystiedot

Y-tunnus Yhteystiedot. Yhteystiedot 1 (6) Procurement training & counseling services SOPIMUS ASIANTUNTIJAPALVELUIDEN HANKINNASTA 1. SOPIJAPUOLET Tilaaja: Palveluntarjoaja: Hankintayksikkö Y-tunnus Yhteystiedot Nimi Y-tunnus Yhteystiedot

Lisätiedot

Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja. Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y Asiakkaan yhteyshenkilö:

Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja. Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y Asiakkaan yhteyshenkilö: 1 (8) Pesulapalveluiden hankinta Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y

Lisätiedot

Tarjouspyyntö, Liite 4: Sopimusluonnos tilintarkastuspalveluiden tuottamisesta 1/ dnro

Tarjouspyyntö, Liite 4: Sopimusluonnos tilintarkastuspalveluiden tuottamisesta 1/ dnro Tarjouspyyntö, Liite 4: Sopimusluonnos tilintarkastuspalveluiden tuottamisesta 1/5 SOPIMUS TILINTARKASTUSPALVELUIDEN TUOTTAMISESTA 1. SOPIMUKSEN SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Hausjärven kunta Keskustie 2 4

Lisätiedot

Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus

Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus Sopimusluonnos 1 (5) Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 Sopimuksen voimaantulo... 2 4 Asiakirjojen noudattamisjärjestys...

Lisätiedot

Espoon kaupunki (jäljempänä Kaupunki) PL ESPOON KAUPUNKI Y

Espoon kaupunki (jäljempänä Kaupunki) PL ESPOON KAUPUNKI Y TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1/7 SOPIJAOSAPUOLET Yritys Oy (jäljempänä Toimittaja) osoite Y -tunnus ja Espoon kaupunki (jäljempänä Kaupunki) PL 111 02070 ESPOON KAUPUNKI Y 0101263-6 Sopimuksen yhteyshenkilöt:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 Keskeiset sopimusehdot 4033/02.08.00/20113. Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas ) Osoite Y 0101263-6

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 Keskeiset sopimusehdot 4033/02.08.00/20113. Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas ) Osoite Y 0101263-6 TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 Keskeiset sopimusehdot 4033/02.08.00/20113 1 (9) SOPIMUS AVUSTAVIEN TEHTÄVIEN HANKINNASTA 1. Sopijaosapuolet 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt: Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas )

Lisätiedot

4212/ /

4212/ / TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 5 1 (9) HENKILÖKOHTAISTEN SUOJAVARUSTEIDEN HANKINTA PELASTUSLAITOSKÄYTTÖÖN SOPIJAOSAPUOLET Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas (tai

Lisätiedot

Yritys Oy (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas) PL ESPOON KAUPUNKI Y

Yritys Oy (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas) PL ESPOON KAUPUNKI Y 1 /9 1. SOPIJAOSAPUOLET 2. SOPIMUKSEN KOHDE 3. SOPIJAOSAPUOLTEN VASTUUT Yritys Oy (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus ja Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas) PL 111 02070 ESPOON KAUPUNKI Y 0101263-6

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS Sopijapuolet. 2. Sopimuksen kohde. 3. Sopimuskausi. 4. Hankintapäätös. 5. Asiakkaan oikeudet ja velvollisuudet

HANKINTASOPIMUS Sopijapuolet. 2. Sopimuksen kohde. 3. Sopimuskausi. 4. Hankintapäätös. 5. Asiakkaan oikeudet ja velvollisuudet .,:flr.lii. tj 1IIfl MikkeHn kaupunki 1/6 Hankintasopimus Päiväys 01.03.2016 Kaupunginhallitus 26.9.2016 Liite 1 350 HANKINTASOPIMUS 45493 1. Sopijapuolet Asiakasltilaaja Mikkelin kaupunki 50100 Mikkeli

Lisätiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 1 (9) Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y 0101263-6 ja Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 23.3.2018 1 / 5 HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 1 SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) (jäljempänä Tilaaja ) PL33, 00023 Valtioneuvosto Y-tunnus: 0244685-8

Lisätiedot

Liite 3 a. Tarjouspyynnön ja sopimuksen yleisehdot vakituinen hammaslääkäripalvelu Versio

Liite 3 a. Tarjouspyynnön ja sopimuksen yleisehdot vakituinen hammaslääkäripalvelu Versio Liite 3 a. Tarjouspyynnön ja sopimuksen yleisehdot vakituinen hammaslääkäripalvelu Versio 2017.1 1. Toiminnassa noudatettavat ehdot Toiminnassa noudatetaan seuraavia asiakirjoja pätevyysjärjestyksessä:

Lisätiedot

SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY

SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY Palvelusopimus SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY Hoitokatu 6 A, PL 23, 38200 Sastamala, www.servi.fi etunimi.sukunimi@servi.fi, Y-tunnus: 2414170-5 Sisällys 1. Sopijapuolet... 3 2. Määritelmät...

Lisätiedot

Yritys (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Yritys (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot SOPIMUSEHDOT/LIITE 5 1 (9) Potilas- ja liinavaatteiden vuokrauspalvelun hankinta 1. Sopijaosapuolet Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas) Hankintapalvelut PL 640 02070 ESPOON KAUPUNKI Y 0101263-6 2. Sopimuksen

Lisätiedot

Yritys jäljempänä Palveluntuottaja Osoite Y-tunnus. Espoon kaupunki jäljempänä Tilaaja Osoite Y 0101263-6. Palveluntuottajan yhteyshenkilöt:

Yritys jäljempänä Palveluntuottaja Osoite Y-tunnus. Espoon kaupunki jäljempänä Tilaaja Osoite Y 0101263-6. Palveluntuottajan yhteyshenkilöt: TARJOUSPYYNTÖ / LIITE X 1 (16) SOPIMUS AUTISMIN KIRJON ASIAKKAIDEN ASUMISPALVELUISTA 1. Sopijaosapuolet 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt: Yritys jäljempänä Palveluntuottaja Osoite Y-tunnus ja Espoon kaupunki

Lisätiedot

Sopimus rikkakasvien ja kasvitautien torjunnasta

Sopimus rikkakasvien ja kasvitautien torjunnasta HANKINTASOPIMUS 1 (9) Sopimus rikkakasvien ja kasvitautien torjunnasta 1. Sopijaosapuolet 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt: Yritys jäljempänä Palveluntuottaja Osoite Y-tunnus ja Espoon kaupunki jäljempänä

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA PUITETARJOUSPYYNTÖ/Liite 5. Keskeiset sopimusehdot KYRKSLÄTTS KOMMUN 627/531/2010

KIRKKONUMMEN KUNTA PUITETARJOUSPYYNTÖ/Liite 5. Keskeiset sopimusehdot KYRKSLÄTTS KOMMUN 627/531/2010 SOPIJAOSAPUOLET jäljempänä Asiakas PL 20 024001 Kirkkonummi Y-tunnus: ja XXX jäljempänä Palveluntuottaja Y-tunnus SOPIMUKSEN KOHDE Sopimuksen yhteyshenkilöt Asiakkaan yhteyshenkilö: puh Palveluntuottajan

Lisätiedot

Sopimus LUONNOS 1 (8)

Sopimus LUONNOS 1 (8) Sopimus LUONNOS 1 (8) :n markkinointi ja mainostoimistopalvelut ajalle 1.1.2018 28.2.2021 Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 Markkinointiviestintä... 2 4 Hinnat,

Lisätiedot

Sopimus vammaispalvelulain mukaisen henkilökohtaisen avun palveluiden hankinnasta

Sopimus vammaispalvelulain mukaisen henkilökohtaisen avun palveluiden hankinnasta 1 LIITE 5 SOPIMUSLUONNOS Sopimus vammaispalvelulain mukaisen henkilökohtaisen avun palveluiden hankinnasta Osapuolet Kunnan nimi Osoite Y-tunnus: Sopimusyhteyshenkilö/t: Nimike Etunimi Sukunimi puh. xxx

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA

NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA 1 SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT 1.1 Tilaaja Nurmijärven kunta (jäljempänä Tilaaja) < osoite > < Y-tunnus > 1.2 Toimittaja

Lisätiedot

SOPIMUSEHDOT ESPOON KAUPUNGIN KUNTOJUMPPIEN HANKINNASTA. Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas ) Osoite Y

SOPIMUSEHDOT ESPOON KAUPUNGIN KUNTOJUMPPIEN HANKINNASTA. Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas ) Osoite Y TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 5 1 (10) SOPIMUSEHDOT ESPOON KAUPUNGIN KUNTOJUMPPIEN HANKINNASTA 1. Sopijaosapuolet 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt: Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas ) Osoite Y 0101263-6 ja Yritys

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Kaupunki: ostopalvelutoiminta: sopimusasiat: sähköpostit: etunimi.sukunimi@oulainen.fi

Kaupunki: ostopalvelutoiminta: sopimusasiat: sähköpostit: etunimi.sukunimi@oulainen.fi 1/16 OULAISTEN KAUPUNGIN VÄESTÖN TARVITSEMIEN SUUN TERVEYDENHUOL- TOPALVELUJEN HANKINTA 1. SOPIJAOSAPUOLET 1. Osoite: Puh. Faksi: Internet-sivut: Y-tunnus (jäljempänä kaupunki) 2. Palveluntuottaja Osoite:

Lisätiedot

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS. Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti)

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS. Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti) 1 (5) 1. SOPIJAOSAPUOLET OSTAJA: Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS Yhteystiedot: OSTAJAN YHTEYSHENKILÖ: Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti) (Yhteystiedot, jos poikkeavat

Lisätiedot

SOPIMUS VANHUSTEN AVOHOIDON ERÄIDEN PALVELUJEN PUITEJÄRJESTELYSTÄ, JONKA KAIKKI EHDOT ON VAHVISTETTU

SOPIMUS VANHUSTEN AVOHOIDON ERÄIDEN PALVELUJEN PUITEJÄRJESTELYSTÄ, JONKA KAIKKI EHDOT ON VAHVISTETTU SOPIMUS 1 (3) SOPIMUS VANHUSTEN AVOHOIDON ERÄIDEN PALVELUJEN PUITEJÄRJESTELYSTÄ, JONKA KAIKKI EHDOT ON VAHVISTETTU 1. SOPIJAOSAPUOLET Jämsän kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi = Tilaaja, Y-tunnus: 0175622-1,

Lisätiedot

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja. Asiakkaan yhteyshenkilö: Antti Asiakas, p. (09) 816 xxxxx, antti.asiakas@kirkkonummi.

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja. Asiakkaan yhteyshenkilö: Antti Asiakas, p. (09) 816 xxxxx, antti.asiakas@kirkkonummi. Sopimusluonnos Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja /Suun terveydenhuolto jäljempänä Asiakas Osoite Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Asiakkaan yhteyshenkilö:

Lisätiedot

SOPIMUS RAKENNUSTEN MYYNTIÄ KOSKEVASTA KOKONAISUUDESTA

SOPIMUS RAKENNUSTEN MYYNTIÄ KOSKEVASTA KOKONAISUUDESTA Liite 7 Sopimusmalli kokonaisuudesta 1 SOPIMUS RAKENNUSTEN MYYNTIÄ KOSKEVASTA KOKONAISUUDESTA 1 Osapuolet ja yhteyshenkilöt Myyjä: Luumäen kunta (jäljempänä myös Myyjä ) Y-tunnus: Osoite: Myyjän yhteyshenkilö

Lisätiedot

Kunta tekee sopimuksen palveluntuottajaksi valitun tarjoajan kanssa

Kunta tekee sopimuksen palveluntuottajaksi valitun tarjoajan kanssa 1 KLAUKKALAN JÄÄHALLIN SIIVOUSSOPIMUS (LUONNOS) SOSIAALITOIMISTON SIIVOUSSOPIMUS (LUONNOS) (Sopimusluonnos on yhteinen ja siitä muokataan Klaukkalan jäähallin ja sosiaalitoimiston omat siivoussopimukset.

Lisätiedot

Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2015 30.4.2017 + yhden (1) vuoden tilaajan optio, LUONNOS

Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2015 30.4.2017 + yhden (1) vuoden tilaajan optio, LUONNOS Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2015 30.4.2017 + yhden (1) vuoden tilaajan optio, LUONNOS Sisällys 1 SOPIJAPUOLET...2 2 SOPIMUKSEN TAUSTA, TARKOITUS JA KOHDE...2 3 SOPIMUSKAUSI...2

Lisätiedot

SOPIMUS luonnos 1 (5).18.2015

SOPIMUS luonnos 1 (5).18.2015 SOPIMUS luonnos 1 (5) Turku Touring Oy:n opastetut kiertoajelut Koiramäen lasten kaupunkikerros ja Turku sightseeing 1. Sopijapuolet Palveluntuottaja: Osoite Y-tunnus: Yhteyshenkilö: ja Tilaaja: Turku

Lisätiedot

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja.

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja. SOPIMUS NÄÖNTUTKIMUSPALVELUN HANKINNASTA KOULUTERVEYDENHUOLTOON 1. Sopijaosapuolet Tilaaja: Nurmijärven kunta Keskustie 2 B/PL 37 01901 Nurmijärvi Y-tunnus: 9014643-2 Yhteyshenkilöt: Sopimusasiat: hankintajohtaja

Lisätiedot

LUONNOS LIITE 6 SOPIMUS OPPILASKULJETUSTEN SEKÄ PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN HANKINNASTA

LUONNOS LIITE 6 SOPIMUS OPPILASKULJETUSTEN SEKÄ PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN HANKINNASTA LUONNOS LIITE 6 SOPIMUS OPPILASKULJETUSTEN SEKÄ PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Lopen kunta (jäljempänä Tilaaja ) Y-tunnus: 0150919-1 Tilaajan yhteyshenkilö

Lisätiedot

Toimittaja (Adoben sertifioitu jälleenmyyjä) Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Postiosoite: PL 1, ESPOON KAUPUNKI Y

Toimittaja (Adoben sertifioitu jälleenmyyjä) Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Postiosoite: PL 1, ESPOON KAUPUNKI Y TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 1 (11) 1. Sopijaosapuolet Toimittaja (Adoben sertifioitu jälleenmyyjä) ja 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt: Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Postiosoite: PL 1, 02070 ESPOON KAUPUNKI

Lisätiedot