KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Seija Korhonen ja Steven Law.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 38-47 Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Seija Korhonen ja Steven Law."

Transkriptio

1 Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 5/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai klo Kunnantoimiston uusi kokoushuone. Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Ruotsalainen Pekka vpj. Lempinen Sami Korhonen Seija Law Steven Tarkkonen Jarmo Kovanen Tanja Kuhmonen Anna vs. perusturvajohtaja Liimatainen Mirva Harjumäki Lea Puranen Pekka Korhonen Mirja Väätäinen Kullervo Hätinen Pirkko-Liisa Mäki-Penttilä Jarmo esittelijä, pöytäkirjan pitäjä, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUU S ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Seija Korhonen ja Steven Law. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Puheenjohtaja Maarit Tarvainen Tarkastusaika Allekirjoitukset Pöytäkirjanpitäjä Anna Kuhmonen PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Paikka ja pvm Virka-asema Tervossa Allekirjoitus ilmoitustaulunhoitaja Saini Malinen

2 Perusturvalautakunta KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Perusturvaltk 38 Tervon kunnan hallintosäännön (K.valt ) 8 :n ja 9 :n mukaan perusturvalautakunta on laillisesti koolle kutsuttu, kun perusturvalautakunnan puheenjohtaja on antanut kokouskutsun, jossa on ilmoitettu kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat. Kuntalain 58 :n 2 momentin mukaan perusturvalautakunta on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kokouskutsu, jossa on ilmoitettu kokouksen aika ja paikka sekä esityslista, on toimitettu lautakunnan jäsenille postitse tai sähköpostilla torstaina Kokouksen puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3 Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA JA TARKASTUSAJANKOHTA Perusturvaltk 39 Tervon kunnan hallintosäännön (K.valt ) 19 mukaan pöytäkirja tarkistetaan toimielimen päättämällä tavalla. 1) Pöytäkirjan tarkistajiksi valitaan Seija Korhonen ja Steven Law. 2) Pöytäkirja tarkastetaan viimeistään Esityksen mukainen.

4 Perusturvalautakunta KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN JA MAHDOLLISTEN LISÄASIOIDEN HYVÄKSYMINEN Perusturvaltk 40 Tervon kunnan hallintosäännön (K.valt ) 11 :n mukaan kouksen asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä, jollei toimielin toisin päätä. Toimielin voi päättää ottaa käsiteltäväksi sellaisenkin asian, jota ei ole mainittu kokouskutsussa. Perusturvalautakunta hyväksyy esityslistan kokouksen työjärjestykseksi. Esityksen mukainen.

5 Perusturvalautakunta PALVELUKOTI VUOKON OSASTONHOITAJA PIRJO HÄNNISEN TYÖAJAN LYHENTÄMINEN ALKAEN Perusturvaltk 41 Osastonhoitaja Pirjo Hänninen on anonut päivätyllä anomuksella (Liite nro 1, salassa pidettävä, Julk.L. 621/1999, 24, esitellään kokouksessa) työaikansa vähentämistä 60 %:n täydestä työajasta. Perusturvajohtaja on selvittänyt työajan lyhentämiseen liittyviä kysymyksiä yhdessä Pirjo Hännisen, kotihoitopalvelujen esimiehen Riitta Oittisen, palkanlaskija Taina Poutiaisen, hallintojohtaja Kaija Tarvaisen sekä kunnanjohtaja Petteri Ristikankaan kanssa. Työajan lyhennys esitetään toteutettavaksi siten, että osastonhoitajalle maksetaan palkka 60 % täydestä palkasta lyhennetyn työajan mukaisesti. Osatonhoitaja vastaa uudessa järjestelyssä Palvelukoti Vuokon lähiesimiehen ja hallinnollisista tehtävistä seuraavasti: työlistojen tekeminen ja toteumat Sini- ja Valkovuokossa, lääkärinkierrot Sini- ja Valkovuokossa, laboratoriokokeet Sini- ja Valkovuokossa, sijaisten hankkiminen ja viranhaltijapäätökset (työsuhteet ja palveluasuminen) Sini- ja Valkovuokossa sekä viranomaispäätökset ostetusta palveluasumisesta. Lyhennetyllä työajalla osastonhoitaja ei osallistu käytännön hoitotyöhön Vuokossa. Osastonhoitajan työpäivät ovat tiistai, keskiviikko ja torstai. Osastohoitajan on tarkoitus jatkaa osa-aikaisessa työssä vuoteen 2019 saakka. Hoitotyö Vuokon osastoilla on suunniteltu siten, että sekä Sini- että Valkovuokkossa on aamu- ja iltavuorossa kaksi työntekijää / osasto. Aiemmin Osastonhoitaja on osallistunut käytännön hoitotyöhön Valkovuokon puolella erityisesti aamuisin. Lääkkeen jako ja muut siihen liittyvät tehtävät keskitetään tehtäväksi yhdelle Valko- ja yhdelle Sinivuokon työntekijälle Pirjo Hännisen vapaapäivien (ma ja pe) aikana. Pirjo Hännisen vapaapäivien aikana (ma ja pe) kiireellisiä lähiesimiehen tehtäviä hoitaa kotihoitopalvelujen esimies Riitta Oittinen. Vanhustenhuollon henkilökunnan kuulemis- ja keskustelutilaisuus asiasta järjestetään klo 13 ruokapalvelukeskuksella. 1) Perusturvalautakunta hyväksyy osastonhoitaja Pirjo Hännisen työajan vähentämisen 60 %:n täydestä työajasta alkaen. 2) Perusturvalautakunta valtuuttaa perusturvajohtajan tekemään vanhustenhoidossa edellä kuvatun kaltaiset välttämättömät työntekijäjärjestelyt.

6 Perusturvalautakunta Esityksen mukainen seuraavin täsmennyksin: 1) Perusturvalautakunta hyväksyy osastonhoitaja Pirjo Hännisen työajan vähentämisen 60 %:n täydestä työajasta alkaen vuoden ajaksi. 2) Perusturvalautakunta valtuuttaa perusturvajohtajan suunnittelemaan ja tekemään vanhustenhoidossa välttämättömät työtehtäväjärjestelyt huomioiden myös akuutit tilanteet ja kehittämistehtävät.

7 Perusturvalautakunta VUOROTTELUVAPAAN MYÖNTÄMINEN / MARJATTA SOLONEN Perusturvaltk 42 Laitosapulainen Marjatta Solonen (Tervon kunnan vanhuspalvelut, Palvelukoti Vuokko) hakee vuorotteluvapaata ajalle Hakemus liitteenä nro 2. Vuorotteluvapaa on järjestely, jossa työntekijä työnantajansa kanssa tekemän vuorottelusopimuksen mukaisesti vapautuu määräajaksi palvelussuhteeseen kuuluvien tehtävien suorittamisesta ja jossa työnantaja sitoutuu vastaavaksi ajaksi palkkaamaan työ- ja elinkeinotoimistossa työttömänä työnhakijana olevan henkilön. Vuorotteluvapaalle jäävän on oltava työsuhteessa tai virkasuhteessa taikka siihen verrattavassa palvelussuhteessa. Vuorottelijan täytyy olla kokoaikatyöntekijä tai hänen työaikansa on oltava yli 75 % alan kokoaikaisen työntekijän työajasta. Vuorotteluvapaan edellytyksenä on 10 vuoden työhistoria ennen vuorotteluvapaan alkamista ja että työntekijän kokoaikainen (yli 75 %) tosiasiallinen työssäolo ja palvelussuhde samaan työnantajaan on kestänyt yhdenjaksoisesti vähintään 13 kuukautta välittömästi ennen vuorotteluvapaan alkamista. Tähän 13 kuukauden ajanjaksoon voi sisältyä yhteensä enintään 30 kalenteripäivää palkatonta poissaoloa tai osaaikatyötä. Työhistoria-ajasta enintään neljännes voi olla ns. työntekoon rinnastettavaa aikaa. Tällä tarkoitetaan aikaa, jolta henkilölle on maksettu äitiys-, erityisäitiys-, isys- tai vanhempainrahaa taikka erityishoitorahaa. Myös hoitovapaalla sekä varusmies- ja siviilipalveluksessa oloaika on työntekoon rinnastettavaa aikaa. Perusturvajohtaja on selvittänyt yhdessä palkanlaskijan kanssa, että hakijan vuorotteluvapaan myöntämisen edellytykset täyttyvät (10 vuoden työhistoria ja palvelusuhde saman työnantajan palveluksessa välittömästi ennen vuorotteluvapaan alkamista). Tervon kunnan hallintosäännön 32 :n mukaan virkavapaan ja työvapaan myöntää sekä tarvittaessa määrää se viranomainen, joka päättää viranhaltijan tai työntekijän valitsemisesta. Perusturvajohtaja on keskustellut vuorotteluvapaan myöntämisestä osastonhoitaja Pirjo Hännisen ja kotihoitopalvelujen esimiehen Riitta Oittisen kanssa. Vuorotteluvapaan sijainen on tiedossa ajalle

8 Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta päättää myöntää Marjatta Soloselle vuorotteluvapaan ajalle ja sitoutuu palkkaamaan em. ajalle työ- ja elinkeinotoimistossa työttömänä työnhakijana olevan henkilön. Esityksen mukainen seuraavin täsmennyksin. Perusturvalautakunta päättää myöntää Marjatta Soloselle vuorotteluvapaan alkaen 359 päivää ja sitoutuu palkkaamaan em. ajalle työ- ja elinkeinotoimistossa työttömänä työnhakijana olevan henkilön.

9 Perusturvalautakunta TERVON KULJETUSPALVELUIDEN HANKINTA (+ 1 OPTIOVUOSIMAHDOLLISUUS) VÄLISEKSI AJAKSI Perusturvaltk 43 Siv.ltk 60 Siv.ltk 56 ( ) Siv.ltk 46 ( ) Tervon kunnan kuljetuspalveluiden kilpailutus kolmen reitin osalta (+ 1 optiovuosimahdollisuus) väliselle ajalle on toimeenpantu Liitteen nro 1 mukainen kirjattu tarjouspyyntö on julkaistu HILMASSA internet-osoitteessa liitteen nro 2 mukainen ilmoitus ollut Savon Sanomissa Lisäksi hankintailmoitus ilman liitteitä on ollut nähtävillä kunnan internet-sivuilla alkaen. Tarjousasiakirjat ovat olleet saatavissa kunnanvirastosta samasta ajankohdasta alkaen. Määräaika tarjousten jättämiselle oli klo Tarjousten avauspöytäkirja liitteenä 3. Määräaikaan mennessä tarjoukset jätti oppilaskuljetuksiin kolme liikennöitsijää ja ateriakuljetuksiin kolme liikennöitsijää. Yhteenveto tarjouksista liitteenä 4. Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt IV luvun 23 ) mukaan sivistyslautakunta päättää esiopetus- ja koululaiskuljetusten järjestämisestä. Perusturvalautakunta päättää kunnalle sosiaalihuollon lainsäädännössä määritellyistä asioista. 36 :n mukaan hallintojohtaja valmistelee sivistyslautakunnalle koulukuljetus- ja joukkoliikenneasiat, perusturvalautakunnalle palveluliikenneasiat ja ruokahuoltoyksikölle ruokakuljetusasiat. 1. Sivistyslautakunta toteaa, että tarjoukset kuljetuspalveluista jättivät: Reitti 1: Reitti 1: Reitti 2: Reitti 3: Reitti 3: Reitti 3: Erkki Itkonen Oy Linja-Karjala Oy Mauri Matilainen Itella Posti Oy/Ilkka Parviainen Taksikehä Oy Jani Pulkkinen 2. Sivistyslautakunta hylkää Mauri Matilaisen tarjouksen tarjouspyynnön vastaisena (reitin pituus). Sivistyslautakunta valtuuttaa hallintojohtajan hankkimaan reitin 2 kuljetuspalvelut suorahankintana (Laki julkisista hankinnoista 348/ ).

10 Perusturvalautakunta Sivistyslautakunta päättää ostaa Tervon Yhtenäiskoulun ja esiopetuksen kuljetuspalvelut optiovuosimahdollisuus tarjouspyynnössä esitetyin hintaperustein seuraavilta liikennöitsijöiltä: - Reitti 1: Koululaiskuljetus Kiukooaho-Talluskylä-Rakola-Koivujärvi- Utrianlahti-Tervo aamuisin kouluun klo 9:ään 26 ala- ja yläluokkien oppilasta, iltapäivisin kotiin klo enintään 10 oppilasta ja klo enintään 22 oppilasta, 187 koulupäivää, Erkki Itkonen Oy:ltä :n, lisäkilometri 2 (alv 0) hinnalla. - Reitti 3: Ateriakuljetukset Keskuskeittiö-Tervon Yhtenäiskoulu (187 pv/lukuvuosi)-savoset työhönvalmennuskeskus (arkipäivisin) - Kanervan palvelukoti (arkipäivisin) - Päiväkoti Kurrekumpu (arkipäivisin) klo sekä vanhusten ateriakuljetukset, klo Keskuskeittiö-kirkonkyläsivukylät, kirkonkylään kaikkina viikonpäivinä, sivukylille pääsääntöisesti ma-pe, noin 20 asiakasta, arvioitu matka km/pv, Jani Pulkkiselta taajama-ajot 8,20 /km (alv 0) ja taajaman ulkopuoliset ajot 1,20 / (alv 0) hinnalla. 4. Sivistyslautakunta toteaa, että reitin 3 esiopetuksen ja koulun ateriakuljetuksiin sisältymättömien ateriakuljetusten hankinnoista päättää perusturvalautakunta. 5. Sivistyslautakunta toteaa seuraavaa: - Mikäli kuljetusperusteissa ei sopimuskauden aikana tapahdu merkittäviä muutoksia, voidaan sopimuksia jatkaa optiosopimuksella yhdeksi lukuvuodeksi. - Sopimukset tehdään liikennöitsijöiden kanssa viikolla Alkolukon käyttö on tullut pakolliseksi takseilla ja linja-autoilla tilausajoina suoritettavissa koulu- ja päivähoitokuljetuksissa lukien, liikennöitsijöitä vaaditaan käyttämään alkolukkoa ko. kuljetuksissa. - Laki ajoneuvojen energia- ja ympäristövaikutusten huomioon ottamisesta julkisissa hankinnoissa /1509 on tullut voimaan vuoden 2012 alussa. Kaikki liikennöitsijät ovat ilmoittaneet kalustonsa täyttävän em. määräykset. Hallintojohtajan kokouksessa antama muutettu päätösesitys kohtaan 2: 2.Sivistyslautakunta toteaa, että tarjouspyynnön reitissä 2 on aiheettomasti mainittu Korosmäki. Tarjouspyynnön liitteenä olleen oppilasluettelon mukaisesti kaikki kolme kuljettavaa oppilasta asuvat osoitteessa Syväharjuntie 139. Sivistyslautakunta päättää kilpailuttaa reitin 2 uudelleen Koululaiskuljetus Talluskylän risteys-syväharjuntie 139, syöttöliikenne reitin 1 vuorolle/vuorolta, 3 ala- ja yläluokkien oppilasta aamuisin klo 8.15 sekä iltapäivisin klo päivänä viikossa sekä ma-pe, (reitin pituus 3 km/suunta x 187 aamukuljetusta klo kuljetusta klo kuljetusta = yhteensä 1461 km), tarjous /

11 Perusturvalautakunta kilometriä (alv 0 %). Sivistyslautakunta päättää jättää Mauri Matilaisen tarjouksen huomioon ottamatta ja pyytää Matilaista tekemään uuden tarjouspyynnön mukaisen tarjouksen yhdessä muiden mahdollisten tarjousten tekijöiden kanssa. Kohta 1: Esityksen mukainen. Kohta 2: Hallintojohtajan kokouksessa antaman muutetun päätösesityksen mukainen. Kohta 3: Esityksen mukainen. Kohta 4: Esityksen mukainen. Kohta 5: Esityksen mukainen. Markku Huuskonen ei osallistunut asian käsittelyyn eikä päätöksentekoon. Siv.ltk 56 Tervon kunnan kuljetuspalveluiden täydennyskilpailutus yhden reitin osalta (+ 1 optiovuosimahdollisuus) väliselle ajalle on toimeenpantu Liitteen nro 1 mukainen kirjattu tarjouspyyntö on julkaistu HILMASSA internet-osoitteessa sekä kunnan ilmoitustaululla ja internet-sivuilla. Tarjousasiakirjat ovat olleet saatavissa kunnanvirastosta samasta ajankohdasta alkaen. Määräaika tarjousten jättämiselle oli klo Tarjousten avauspöytäkirja liitteenä 2. Määräaikaan mennessä tarjoukset jättivät oppilaskuljetukseen kaksi liikennöitsijää. Yhteenveto tarjouksista liitteenä 3. Taksikehä Oy:n toimitusjohtaja Lauri Silvast toimitti Tervon kunnan sivistyslautakunnalle oikaisuvaatimuksen reitin 3 osalta (Siv.ltk ), liite 4. Perusteluna Silvast toteaa Tervon kunnan pyytäneen tarjouspyynnössään kilometrihintaa koskien ruokakuljetuksia Tervon taajamassa sekä sen ulkopuolella. Tarjouspyynnössä ei pyydetty eri hintaa taajaman alueelle ja eri hintaa taajaman ulkopuolelle suoritettavista ruokakuljetuksista. Kunta on menetellyt päätöstä tehdessään tarjouspyynnön vastaisesti ja valinnut Jani Pulkkisen yhdistelmätarjouksen, jossa on eri hinta taajama-alueelle sekä eri hinta taajaman ulkopuolelle suuntautuville kuljetuksille. Nämä olisi pitänyt olla selkeästi eroteltuna hintapyyntöinä myöskin tarjousasiakirjoissa. Näin ollen muut tarjoajat olisivat olleet tasavertaisessa asemassa kyseistä tarjouspyyntöä tehdessään. Taksikehä Oy vaatii päätöksen kumoamista ja uuden tarjouskilpailun järjestämistä kyseisistä kuljetuksista.

12 Perusturvalautakunta Silvast on toimittanut markkinaoikeuteen Dnro /JH Tervon kunnan sivistyslautakunnalle osoitetun oikaisuvaatimuksen mukaisen valituksen Tarjouspyynnön vastainen päätös Tervon kunta sivistyslautakunta Markkinaoikeus on pyytänyt Tervon kunnalta vastineen valitukseen mennessä, liite Sivistyslautakunta toteaa, että tarjoukset kuljetuspalvelusta jättivät: Reitti 2: Taksikehä Oy ja Mauri Matilainen. 2. Sivistyslautakunta päättää ostaa Tervon Yhtenäiskoulun kuljetuspalvelut optiovuosimahdollisuus tarjouspyynnössä esitetyin hintaperustein seuraavalta liikennöitsijältä: Reitti 2: Koululaiskuljetus Talluskylän risteys-syväharjuntie 139, syöttöliikenne reitin 1 vuorolle/vuorolta, 3 ala- ja yläluokkien oppilasta aamuisin klo 8.15 sekä iltapäivisin klo päivänä viikossa sekä ma-pe, (reitin pituus 3 km/suunta x 187 aamukuljetusta klo kuljetusta klo kuljetusta = yhteensä 1461 km), Mauri Matilaiselta 12,82 /km (alv 0 %) hinnalla. Mikäli kuljetusperusteissa ei sopimuskauden aikana tapahdu merkittäviä muutoksia, voidaan sopimusta jatkaa optiosopimuksella yhdeksi lukuvuodeksi. Sopimus tehdään liikennöitsijän kanssa määräaikaisesti viikolla ja sopimuskaudelle hankintapäätöksen saatua lainvoiman. Alkolukon käyttö on tullut pakolliseksi takseilla ja linja-autoilla tilausajoina suoritettavissa koulu- ja päivähoitokuljetuksissa lukien, liikennöitsijältä vaaditaan käyttämään alkolukkoa ko. Kuljetuksessa. Laki ajoneuvojen energia- ja ympäristövaikutusten huomioon ottamisesta julkisissa hankinnoissa /1509 on tullut voimaan vuoden 2012 alussa. Liikennöitsijä on ilmoittanut kalustonsa täyttävän em. määräykset. 3. Sivistyslautakunta saa tietoonsa Taksikehä Oy:n toimitusjohtaja Lauri Silvastin Tervon kunnalle osoittaman oikaisuvaatimuksen ja markkinaoikeudelle toimittaman valituksen reitin 3 osalta koskien sivistyslautakunnan päätöstä Sivistyslautakunta hyväksyy Taksikehä Oy:n toimitusjohtaja Lauri

13 Perusturvalautakunta Silvastin oikaisuvaatimuksen koskien sivistyslautakunnan päätöstä ( ). Sivistyslautakunta kumoaa päätöksen reitin 3 osalta. Tervon kunta ei osta Tervon Yhtenäiskoulun ja esiopetuksen ateriakuljetukset Jani Pulkkiselta optiovuosimahdollisuus välisenä aikana. 5. Sivistyslautakunta päättää kilpailuttaa reitin 3 uudelleen seuraavasti: Reitti 3: Ateriakuljetukset keskuskeittiöltä klo Tervon Yhtenäiskoululle 187 pv/lukuvuosi - Savoset työhönvalmennuskeskukseen arkipäivisin - Kanervan palvelukotiin kaikkina viikonpäivinä - päiväkoti Kurrekumpuun arkipäivisin sekä Ateriakuljetukset vanhuksille keskuskeittiöltä klo kirkonkylään kaikkina viikonpäivinä - taajaman ulkopuolisille sivukylille pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Vanhusasiakkaita on noin 20 ja arvioitu vanhusten aterioiden kuljetusmatka on km/pv. Kaiken kaikkiaan taajama-ajoja on ollut huhtikuussa km/kk ja taajaman ulkopuolisia ajoja arviolta 1300 km/kk. Tarjous /ajokilometri (alv 0 %) erikseen taajama-ajoille sekä taajaman ulkopuolisille ajoille. Tarjoukset pyydetään mennessä ja sivistyslautakunta päättää asiasta klo Vastineena markkinaoikeudelle sivistyslautakunta saattaa markkinaoikeuden tietoon Taksikehä Oy:n toimitusjohtaja Lauri Silvastin oikaisuvaatimuksen hyväksymisen ja reitin 3 hankintapäätöksen ( ) kumoamisen. Siv.ltk 60 Esityksen mukainen. Tervon kunnan kuljetuspalveluiden uudelleen kilpailutus ateriakuljetusten osalta (+ 1 optiovuosimahdollisuus) väliselle ajalle on toimeenpantu

14 Perusturvalautakunta Liitteen nro 1 mukainen kirjattu tarjouspyyntö on julkaistu HILMASSA internet-osoitteessa sekä kunnan ilmoitustaululla ja internet-sivuilla. Tarjousasiakirjat ovat olleet saatavissa kunnanvirastosta samasta ajankohdasta alkaen. Määräaika tarjousten jättämiselle on klo Päätösesitys annetaan kokouksessa. Kokouksessa annettu päätösesitys: 1. Sivistyslautakunta toteaa, että tarjoukset kuljetuspalvelusta jättivät määräaikaan klo mennessä reitin 3 ateriakuljetuspalveluista Itella Posti Oy, Jani Pulkkinen ja Taksikehä Oy, avauspöytäkirja liitteenä 2, yhteenveto tarjouksista liitteenä Sivistyslautakunta päättää ostaa Tervon Yhtenäiskoulun ja esiopetuksen ateriakuljetuspalvelut optiovuosimahdollisuus tarjouspyynnössä esitetyin hintaperustein Taksikehä Oy:ltä taajama-ajot 7,20 /km (alv 0) ja taajaman ulkopuoliset ajot 1,14 /km (alv 0) hinnalla. Mikäli kuljetusperusteissa ei sopimuskauden aikana tapahdu merkittäviä muutoksia, voidaan sopimusta jatkaa optiosopimuksella yhdeksi lukuvuodeksi. Sopimus tehdään liikennöitsijän kanssa määräaikaisesti ja sopimuskaudelle hankintapäätöksen saatua lainvoiman. Laki ajoneuvojen energia- ja ympäristövaikutusten huomioon ottamisesta julkisissa hankinnoissa /1509 on tullut voimaan vuoden 2012 alussa. Liikennöitsijä on ilmoittanut kalustonsa täyttävän em. määräykset. 3. Sivistyslautakunta toteaa, että reitin 3 esiopetuksen ja koulun ateriakuljetuksiin sisältymättömien ateriakuljetusten hankinnoista päättää perusturvalautakunta. Päätösesityksen mukainen. Perusturvaltk 43

15 Perusturvalautakunta Perusturvajohtaja on tehnyt määräaikaisen sopimuksen Taksikehä Oy:n Lauri Silvastin kanssa reitin 3 esiopetuksen ja koulun ateriakuljetuksiin sisältymättömien ateriakuljetusten hankinnoista alkaen siihen saakka, kunnes perusturvalautakunnan päätös saa lainvoimaisuuden. Perusturvalautakunnan päätöksen saatua lainvoiman tehdään koko kilpailutetun ajan ostoliikennesopimus. Perusturvalautakunta päättää ostaa Savosetin työhönvalmennuskeskuksen, Kanervan palvelukodin ja vanhusten ateriakuljetuspalvelut optiovuosimahdollisuus tarjouspyynnössä esitetyin hintaperustein Taksikehä Oy:ltä taajama-ajot 7,20 /km (alv 0) ja taajaman ulkopuoliset ajot 1,14 /km (alv 0) hinnalla. Mikäli kuljetusperusteissa ei sopimuskauden aikana tapahdu merkittäviä muutoksia, voidaan sopimusta jatkaa optiosopimuksella yhdeksi lukuvuodeksi. Laki ajoneuvojen energia- ja ympäristövaikutusten huomioon ottamisesta julkisissa hankinnoissa /1509 on tullut voimaan vuoden 2012 alussa. Liikennöitsijä on ilmoittanut kalustonsa täyttävän em. määräykset. Esityksen mukainen. Seija Korhonen jättää päätökseen eriävän mielipiteen. Jatkossa perusturvalautakunta edellyttää, että kilpailutuksen tarjouspyynnöt tuodaan lautakunnan käsittelyyn ennen kilpailutuksen julkaisemista.

16 Perusturvalautakunta EI JULKINEN Perusturvaltk 44

17 Perusturvalautakunta KUNTALAISALOITE ASIOINTIKULJETUS- / KUTSUTAKSIPALVELUN KÄYNNISTÄMINEN TERVON KUNNASSA Perusturvaltk 45 Khall. 183 Tervon vanhusneuvosto, allekirjoittajina vanhusneuvoston puheenjohtaja Heta Nuutinen ja vanhusneuvoston sihteeri Anna Kuhmonen, on esittänyt kunnanhallitukselle kuntalaisaloitteena, että Tervon kunnassa käynnistetään ikäihmisille suunnattu asiointikuljetus- / kutsutaksipalvelu. Tervo on 1700 asukkaan kunta, jossa ikääntyneiden ihmisten määrä väestöstä on jo tällä hetkellä suuri. Yli 75-vuotiaita tällä hetkellä noin 16 % väestöstä (270 henkilöä) ja iäkkäiden kuntalaisten määrän arvioidaan edelleen kasvavan niin, että vuoteen 2030 mennessä yli 75-vuotiaita on 23.5 % väestöstä (329 henkilöä). Uuden vanhuspalvelulain mukaan (2012/980, 13) kunnan on järjestettävä iäkkäälle henkilölle laadukkaita sosiaali- ja terveyspalveluja, jotka ovat hänen tarpeisiinsa nähden oikea-aikaisia ja riittäviä. Palvelut on toteutettava niin, että ne tukevat iäkkään henkilön hyvinvointia, terveyttä, toimintakykyä, itsenäistä suoriutumista ja osallisuutta. Muun palveluntarpeen ennalta ehkäisemiseksi on kiinnitettävä huomiota erityisesti kuntoutumista edistäviin ja kotiin annettaviin palveluihin. Kuntalaisilta on tullut yhteydenottoja vanhusneuvoston jäsenille ja viranhaltijoille, että Tervossa on tarvetta asiointiliikennepalveluiden kehittämiseen. Asiointiliikennepalvelut tukevat sitä, että ikääntyvät voivat jatkaa asumista omassa kodissa, myös sitten, kun asioiden hoitaminen kirkonkylässä ei enää onnistu omin avuin. Lisäksi mahdollisuus hoitaa itse omia asioita ja ylläpitää sosiaalisia suhteita ovat tärkeitä elämänlaadun kannalta. Vanhusneuvosto päätti kokouksessaan tehdä kunnanhallitukselle esityksen ryhtymisestä tarvittaviin toimenpiteisiin asiointiliikennepalveluiden / kutsutaksitoiminnan käynnistämiseksi Tervon kunnassa. Tervon kunnan hallintosäännön (Kvalt ) 59 :n mukaan kunnanhallituksen on vuosittain helmikuun loppuun mennessä esitettävä valtuustolle luettelo sen toimivaltaan kuuluvissa asioissa tehdyistä kunnan toimintaa koskevista aloitteista ja niiden johdosta suoritetuista toimenpiteistä. Valtuusto voi samalla todeta, mitkä aloitteista on käsitelty loppuun. Jos aloite vaatii erityistä valmistelua, sen viranomaisen, jonka käsiteltäväksi aloite kuuluu, on ilmoitettava aloitteen tekijälle kuukauden kuluessa aloitteen tekemisestä sen arvioitu käsittelyaika ja keneltä saa lisätietoja aloitteen käsittelystä. Kuntalaisaloite liitteenä 1.

18 Perusturvalautakunta Kunnanjohtajan päätösesitys: Kunnanhallitus saa tietoonsa Tervon vanhusneuvoston kuntalaisaloitteen ja siirtää asian valmistelun perusturvalautakunnalle. Esityksen mukainen. Perusturvaltk 45 1) Perusturvalautakunta päättää käynnistää marraskuun 2013 alusta vuoden loppuun kestävän asiointikuljetuskokeilun, jonka tarkoituksena on selvittää kuljetuspalvelun tarpeen laajutta ja toteutustapaa. Kokeilu rahoitetaan vanhustenhuollon kehittämiseen varatuista määrärahoista. 2) Perusturvalautakunta valtuuttaa perusturvajohtajan hoitamaan käytännön järjestelyt yhteistyössä kotihoitopalvelujen esimiehen ja hallintojohtajan kanssa. Perusturvalautakunta päättää jättää asian pöydälle lisävalmistelua varten.

19 Perusturvalautakunta VIADIA RY:N TARJOUS SOSIAALISESTA ISÄNNÖINNISTÄ Perusturvaltk 46 Via Dia ry on Vapaakirkon diakoniatyön kattojärjestö. ViaDia ry:n avulla lähimmäistyötä kehitetään ammatillisesti sellaisille alueille, jotka eivät suoraan istu seurakunnalliseen toimintaan. Tällaisia työmuotoja ovat esimerkiksi päihdeongelmaisille suunnattu päiväkeskustoiminta, tukiasumistoiminta sekä lastensuojelun eri työmuodot. Järjestöllä on mahdollisuus hakea rahoitusta kehittämishankkeisiin, joilla voidaan vastata ihmisten hätään tuoreella tavalla. ViaDia Ry:n järjestämän sosiaalisen isännöinnin tavoitteena on asiakkaan kuntouttaminen ja tukeminen mahdollisimman itsenäiseen asumiseen, ennalta ehkäistä asumiseen liittyviä ongelmia, vähentää asumis- ja laitospalvelujen käyttöä, tukea asiakkaan elämänhallinnan ja arkielämän taitoja sekä ohjata yhteisölliseen ja kuntouttavaan toimintaan terveydentilan sallimissa rajoissa. Sosiaalisen isännöinnin asiakkaita voivat olla henkilöt, joilla voi olla ikääntymisen / päihteiden käytön seurauksena runsaasti ongelmia asumisen ja/tai päihteidenkäytön, elämänhallinnan ja/tai mielenterveyden osalta ja jotka tarvitsevat moniammatillista tukea. Sosiaalista isännöintiä voidaan käyttää myös kokeiluna etsittäessä vaihtoehtoja laitosasumiseen, asunnottomuuteen tai suunniteltaessa asiakkaan siirtymistä laitospalveluista itsenäisempään asumiseen. Asiakas ohjautuu palvelun piiriin sosiaalityöntekijän tai sosiaaliohjaajan tekemän päätöksen perusteella. Asiakas, sosiaalityöntekijä /sosiaaliohjaaja ja sosiaalisen isännöinnin tuottaja/ohjaaja solmivat määräaikaisen sopimuksen sosiaalisesta isännöinnistä ja laativat yhdessä asiakkaalle tavoitteellisen palvelu- tai kuntoutussuunnitelman. Asiakkaan tarvitsema tuen ja palvelun tarve arvioidaan kolmen kuukauden välein. Mikäli asiakkaan tilanne eri osapuolten arvioimana näyttää kohentuneen siten, että hän selviää esimerkiksi kunnan kotihoidon palvelujen avulla, hänelle on tehtävä asianmukainen palvelutarvearviointi ja tehtävä asteittainen siirto peruspalvelujen piiriin. Mikäli asiakkaan tilanne kriisiytyy, voidaan tarkoin määritellyksi ajaksi siirtyä tuetumpaan isännöintiin mikäli ViaDia Pohjois- Savolla on tarjota ohjaajapalvelua. Toimintamuotoina ovat kotikäynnit, ohjaus muiden palveluiden käyttöön, henkilökohtainen opastus asioiden hoitamisessa, yhteisöllinen tuki ja ohjaus, sekä asiakkaan yleisen kunnon seuranta. Sosiaalinen isännöinti auttaa asunnon hankintaan liittyvissä asioissa, edesauttaa asiakkaan vuokrasuhteen asunnossa jatkumista, auttaa etuuksien hakemisessa sekä tekee kokonaisvaltaista asumis- ja palveluohjausta.

20 Perusturvalautakunta Asiakkaan siirtyessä pois sosiaalisesta isännöinnistä peruspalvelujen piiriin, ohjaaja toimii siirtovaiheessa työparina vastaanottavan tahon kanssa varmistaen tarvittavan tieto-taidon siirtymisen asiakkaan asioissa. Kaupungin/Kunnan työntekijä tekee asiakkuuteen liittyvät kirjaukset omaan asiakastietojärjestelmäänsä ja Viadia Pohjois-Savo ry:n työntekijä omaansa. Viadia Pohjois-Savo ry pitää asiakasrekisteriä henkilötietolain edellyttämällä tavalla. ViaDia Ry tarjoaa Tervon kunnalle yhteistyötä kotipalvelujen järjestämiseen Sosiaalinen isännöinti -toiminnalla. Toiminnan hinta on 25,80 e/tunti. Liitteenä numero 4 on tarjous/sopimusmalli Sosiaalisesta isännöinnistä. Päätösesitys annetaan perusturvalautakunnan kokouksessa käydyn keskustelun pohjalta. Kokouksessa annettu päätösesitys: 1) Perusturvalautakunta hyväksyy Pohjois-Savon ViaDia ry:n sosiaalisen isännöinnin tuottajaksi Tervon kunnassa. 2) Päätösvaltainen virkamies sosiaalityöntekijä tai kotihoitopalvelujen esimies tekee asiakaskohtaisen päätöksen palvelun myöntämisestä sosiaalipalvelulain puitteissa. Esityksen mukainen.

21 Perusturvalautakunta PERUSTURVALAUTAKUNNALLE TIEDOKSI ESITETTÄVÄT ASIAT Perusturvaltk 47 1) Arjen askeleet hankkeen päättyminen. 2) Pohjois-Savon nuorisotakuun toimenpidesuunnitelma. 3) Ilmoitus Tervon kunnan perusturvalautakunnalle kotityöpalvelujen (arvonlisäverolain 1501 / 1993 mukaan arvonlisäveroton palvelu) tarjoamisesta.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 3/2012. Tiistai 20.3.2012 klo 18.30-20.10. Kunnanjohtajan työhuone. Kumpulainen Tanja, varapj.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 3/2012. Tiistai 20.3.2012 klo 18.30-20.10. Kunnanjohtajan työhuone. Kumpulainen Tanja, varapj. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2012 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 20.3.2012 klo 18.30-20.10 Kunnanjohtajan työhuone Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. esittelijä, pöytäkirjan pitäjä, Kuhmonen Anna vs. perusturvajohtaja KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. esittelijä, pöytäkirjan pitäjä, Kuhmonen Anna vs. perusturvajohtaja KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Ruotsalainen Pekka

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2014 1. Tiistai 15.4.2014 klo 17.30-18.15. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2014 1. Tiistai 15.4.2014 klo 17.30-18.15. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 15.4.2014 klo 17.30-18.15 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 5/2014 1. Keskiviikko 18.6.2014 klo 17.30-18.15. Valtuustosali

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 5/2014 1. Keskiviikko 18.6.2014 klo 17.30-18.15. Valtuustosali Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 5/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Keskiviikko 18.6.2014 klo 17.30-18.15 Valtuustosali Jäsen Paikalla

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00 Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 2/2014 1. Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 18.3.2014 klo 17.30-19.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 2/2012. Tiistai 28.2.2012 klo 18.30-20.15. Kunnanviraston kokoushuone. Kumpulainen Tanja, varapj.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA TERVON KUNTA 2/2012. Tiistai 28.2.2012 klo 18.30-20.15. Kunnanviraston kokoushuone. Kumpulainen Tanja, varapj. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2012 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 28.2.2012 klo 18.30-20.15 Kunnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU

ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta ESITYSLISTA/ KOKOUSKUTSU Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 7/2013 1. Tiistai 10.12.2013 klo 17.30-18.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 7/2013 1. Tiistai 10.12.2013 klo 17.30-18.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 7/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 10.12.2013 klo 17.30-18.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2011 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55 Kunnnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 12.6.2012 klo 18.30-19.10. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 12.6.2012 klo 18.30-19.10. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 6/2012 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 12.6.2012 klo 18.30-19.10 Kunnanviraston kahvio Jäsen Paikalla

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 4/ Tiistai klo Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 4/ Tiistai klo Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 13.5.2014 klo 17.30-18.40 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (6) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (6) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (6) KOKOUSAIKA 31.1.2018 klo 15.00-16.00 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT 1-4 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. esittelijä, pöytäkirjan pitäjä, ei 22. Kuhmonen Anna vs. perusturvajohtaja KOKOUSAIKA

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. esittelijä, pöytäkirjan pitäjä, ei 22. Kuhmonen Anna vs. perusturvajohtaja KOKOUSAIKA Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Ruotsalainen Pekka

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (8) KOKOUSAIKA 29.11.2017 klo 12:00-12:55 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Lempinen Sami pj. Nuutinen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 43-48 Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Seija Korhonen ja Sami Lempinen

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 43-48 Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Seija Korhonen ja Sami Lempinen Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 6/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 20.10.2015 klo 17.30-19.00 Kunnantoimiston uusi kokoushuone.

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 4/2013 1. Tiistai 28.5.2013 klo 17.30-18.50. Kunnanjohtajan työhuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 4/2013 1. Tiistai 28.5.2013 klo 17.30-18.50. Kunnanjohtajan työhuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 28.5.2013 klo 17.30-18.50 Kunnanjohtajan työhuone Jäsen Paikalla

Lisätiedot

Kirjoita virka-asema

Kirjoita virka-asema 1 (9) KOKOUSAIKA 25.3.2019 klo 14:00- KOKOUSPAIKKA Parkkimäen kerhohuone, Tervontie 12 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT 1-7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA

Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA KIVIJÄRVEN KUNTA Sivistystoimenlautakunta KOKOUSKUTSU Perjantaina klo 18.30 - Tainion koulun neuvotteluhuone 2 / 2006 LIITE 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi 1 KOKOUSAIKA 22.5.2017 klo 17.00 17.05 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Hallituksen ja lautakuntien uusi kokoushuone (Akvaario) SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Keskiviikko 8.12.2010 klo 18.00-19.05. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Keskiviikko 8.12.2010 klo 18.00-19.05. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki TERVON KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2010 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Keskiviikko 8.12.2010 klo 18.00-19.05 Kunnanviraston

Lisätiedot

Riitta Pulli Anja Farin Juhani Tähtivaara Paikka ja pvm Tervo

Riitta Pulli Anja Farin Juhani Tähtivaara Paikka ja pvm Tervo 1 (8) KOKOUSAIKA 16.12.2016 klo 9.00-12.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS PÖYTÄKIRJAN ALLE-

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 8/2016 Aika Ke klo 18.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Keskiviikkona Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 8/2016 ASIA LIITE 62 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 23.11.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.5.2012 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Haveri

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 2/2013. torstai 23.5.2013 klo 18.30-19.30. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta 2/2013. torstai 23.5.2013 klo 18.30-19.30. Sillankorvan kokoushuone. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2013 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstai 23.5.2013 klo 18.30-19.30 Sillankorvan kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 86 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.06.2017 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (11) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (11) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 KOKOUSAIKA 7.9.2017 klo 15:02-15:58 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Hallituksen ja lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT :t

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 9.12.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistai 8.05.2013 klo 12.35 13.47 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 16.01.2015 klo 09.00-12.35. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 16.01.2015 klo 09.00-12.35. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 16.01.2015 klo 09.00-12.35 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 Sivistyslautakunta 19.03.2013 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 19.03.2013 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Pystykoski

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 7/2015 Aika Pe 10.07.2015 klo 15.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Perjantaina 10.07.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 7/2015 ASIA LIITE 50 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.6.2017 klo 16.00 16.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Pekka Puranen ja Steven Law.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Pekka Puranen ja Steven Law. Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 7/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Torstai 26.11.2015 klo 17.15-17.45 Huttulan navetta Jäsen Paikalla

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 7.8.2013 43

HIRVENSALMEN KUNTA Sivistyslautakunta 7.8.2013 43 Sivistyslautakunta 7.8.2013 43 Aika: 7.8.2013 klo 17.00-17.05 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Asiat 1 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 28 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 3 29 Työjärjestyksen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 9 16.7.2018 125 Kokousaika Maanantai 16.7.2018 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet

Lisätiedot

Kaija Tarvainen hallintojohtaja, esittelijä ja sihteeri kunnanjohtaja, vara esittelijä ja Petteri Ristikangas sihteeri

Kaija Tarvainen hallintojohtaja, esittelijä ja sihteeri kunnanjohtaja, vara esittelijä ja Petteri Ristikangas sihteeri 1 (7) KOKOUSAIKA 7.4.2017 klo 19.00-20.45 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT :t 24-28 Kirjoita Puheenjohtaja PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai klo Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie TERVO

PÖYTÄKIRJA. Perjantai klo Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie TERVO Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 20.02.2015 klo 09.00-13.05 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Nikkinen Pirjo, esittelijä Kuhmonen Anna, esittelijä KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Nikkinen Pirjo, esittelijä Kuhmonen Anna, esittelijä KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Kovanen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 28.2.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Sivistyslautakunta 45/2015 1. Torstai 2.7.2015 kello 17.00-17.40. Kunnanviraston kokoushuone

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Sivistyslautakunta 45/2015 1. Torstai 2.7.2015 kello 17.00-17.40. Kunnanviraston kokoushuone Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 45/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Torstai 2.7.2015 kello 17.00-17.40 Kunnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 6/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 6/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ti 28.5.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA ympäristölautakunta Tervontie 4, Tervo 2/2015. Tiistai klo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA ympäristölautakunta Tervontie 4, Tervo 2/2015. Tiistai klo ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2015 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 28.04.2015 klo 18.00-19.08 Kunnanviraston

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 30.11.2016 klo 16.00 Puumilan juhla- ja taitotalossa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.4.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 388 389

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 01.10.2014 klo 17.00 18.00 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala

Lisätiedot

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä)

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä) Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 9.5.2011 klo 10.00 11.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 17.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2018 Ympäristölautakunta Sivut 47. Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2018 Ympäristölautakunta Sivut 47. Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2018 Ympäristölautakunta Sivut 47 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistai 18.9.2018 klo.16.00

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76 KOKOUSAIKA Torstai 25.6.2015 klo.16.00 16.40. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Maaseutuelinkeinolautakunta 2/2007 8 KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 10.4.2018 Kokoustiedot Aika tiistai 17.4.2018 klo 18.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 19 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Keskiviikko klo

Keskiviikko klo RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2/ 2016 Sivistyslautakunta Sivu 1 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 17.2.2016 klo 16.00-16.53 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Perusturvalautakunta. Kokousnumero 8 / 2008 Aika To 18.12.2008 klo 18.00-19.00

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Perusturvalautakunta. Kokousnumero 8 / 2008 Aika To 18.12.2008 klo 18.00-19.00 PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 8 / 2008 Aika To klo 18.00-19.00 Paikka Palvelukeskus KOKOUSKUTSU Torstaina klo 18.00- Palvelukeskus Nro 8/2008 ASIA LIITE 58 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 59 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Sivistyslautakunta Sivu 42. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki Ilola Anne.

Sivistyslautakunta Sivu 42. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki Ilola Anne. Viranomainen No 4/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 42 KOKOUSAIKA Tiistai 18.6.2013 klo 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Yttilän

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja 21-27 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA. Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla

PÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Tekninen lautakunta. Petteri Ristikangas, kunnanjohtaja 21-27 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA. Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tekninen lautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Jarmo Mäki-Penttilä, pj. Tarja Tupala, vpj.

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 25.4.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2019

Tarkastuslautakunta 4/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2019 Kokousaika: 4.6.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 27.3.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 27.3.2013 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren

Lisätiedot

Sivistyslautakunta Sivu 47. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Eskola Tanja Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki.

Sivistyslautakunta Sivu 47. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Eskola Tanja Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki. Viranomainen No 4/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 47 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.6.2014 17.00 17.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Yttilän

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 23.05.2012 klo 17.00 18.08 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 11 17 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Kokoushuone 1 (khall) Nro 5 / 2018

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot