Volvo B11R. Entistäkin suorituskykyisempi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Volvo B11R. Entistäkin suorituskykyisempi"

Transkriptio

1 Volvo B11R Entistäkin suorituskykyisempi

2 Turvallinen valinta Esittelyssä Volvo B11R Volvo B11R on erinomainen perusta tuottavalle linja-autoliiketoiminnalle. B11R ylittää odotuksesi niin tilausajojen luksuslinja-autona kuin linjaliikenteen väsymättömänä työjuhtanakin. Erittäin polttoainetaloudellinen Euro 6 -moottori pienentää käyttökustannuksia ja Volvon luotettava teknologia takaa ylivertaisen toiminnallisuuden, turvallisuuden sekä linja-auton elinkaaren mittaisen tuottavuuden.

3 Alusta ENSILUOKKAISELLE LINJA-AUTOLLE Monipuolisessa Volvo B11R:ssä on kaikki ominaisuudet, joiden pohjalta voit rakentaa tyylikkään ja tuottavan linja-auton. Matkustusmukavuus ja erinomainen suorituskyky varmistavat myös matkustajien tyytyväisyyden. Erinomainen suorituskyky Erinomainen suorituskyky, käsiteltävyys ja ajettavuus varmistavat nopean ja vakaan kyydin niin matkustajille kuin kuljettajallekin. Puhtaampaa tehoa polttoaineestasi Polttoainetaloudellinen 11 litran moottorimme on varustettu Euro 6 määräykset täyttävällä pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmällä voimasta, joustavuudesta ja väännöstä tinkimättä. Turvallisuuden arkkitehtuuri Volvo B11R on suunniteltu niin, että se auttaa kuljettajaa ajamaan turvallisesti ja välttämään onnettomuuksia. Ihanteellisesti tasapainotettu alusta ja tehokkuus varmistavat, että auto kulkee ja käyttäytyy liikenteessä ennakoitavasti ja johdonmukaisesti. Kuljettajan unelma Volvo B11R on yksinkertaisesti loistava ajaa. Tehokkuus ja ainutlaatuinen Volvo Dynamic Steering ohjausjärjestelmä takaavat erinomaisen ajettavuuden. Käyttöasteesta tinkimättä Erinomainen käyttöaste on ominaista Volvolle ja se on sisäänrakennettuna kaikissa ajoneuvoissamme. Korkean käyttöasteen takaavat maailmanlaajuinen huolto- ja korjaamoverkosto sekä erittäin tehokas varaosalogistiikka. Aja turvallisesti Volvo B11R sisältää useita kuljettajaa tukevia järjestelmiä kuten hätäjarrulla varustetun törmäysvaroittimen, tutkaohjatun vakionopeudensäätimen, kaistavahdin sekä ainutlaatuisen Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmän. Ympäristöystävällisyys Volvo Bussit kehittävät jatkuvasti tekniikkaa ja palveluja, jotka parantavat ajoneuvojen ympäristötehokkuutta ja auttavat pienentämään toiminnan ympäristöjalanjälkeä. Liiketoimintakumppanuus Lupaamme olla paras liiketoimintakumppanisi ja tarjoamme palveluja, jotka auttavat maksimoimaan käyttöajan, pienentämään elinkaarikustannuksia ja helpottamaan kaluston hallintaa. Luo oma Volvosi Volvo B11R on saatavana sekä kaksi- että kolmiakselisina versioina useassa eri teholuokassa joko jäykällä tai erillisjousitetulla etujousituksella. Voit tehdä omasta Volvostasi juuri sellaisen kuin haluat. Volvo B11R alustaa voidaan täydentää useilla eri ominaisuuksilla, kuten dynaamisella alustan madalluksella, polttoainetta säästävällä I-See järjestelmällä sekä ainutlaatuisella Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmällä.

4 KÄYTTÖASTE JA TUOTTAVUUS Käyttövarmuus huipputasolla Tiedämme, että linja-autoliikenteessä jokainen minuutti ja kilometri on ratkaisevan tärkeä. Volvon todistetusti toimiva tekniikka ja äärimmäisen kestävä rakenne varmistavat luotettavuuden ja pitkän käyttöiän. Huollot sujuvat nopeasti, huoltovälit ovat pitkät, ja Aidot Volvo Varaosat varmistavan Volvosi säilymisen Volvona. Kun tätä täydennetään ajoneuvon hallintapalvelulla, huoltosopimuksilla, kuljettajakoulutuksella ja muilla sopivilla palveluilla, voit luotta siihen, että ajoneuvosi on käytössäsi vuorokauden ympäri. Maailmanlaajuinen huoltokorjaamoverkosto Ennakoiva huolto on kestävän tuottavuuden perusta. Yli huoltopisteestä koostuvan maailmanlaajuisen huoltoverkostomme sekä sujuvan logistiikan ansiosta voimme tarjota laajan valikoiman erilaisia huoltoratkaisuja ja varmistaa linja-autosi käytettävyyden. Huolettomuutta huoltosopimuksella Huoltosopimustemme avulla saat liiketoimintaasi sopivan huoltosuunnitelman. Yksilöllinen ratkaisusi määritetään muun muasssa käyttöolosuhteiden, kilometrimäärien, ilmaston, keskino peuden, pysäkkien määrän perusteella. Näin ajoneuvosi saa huoltoa juuri silloin kun sitä tarvitaan ja asiantuntijamme käyttävät huolloissa ainoastaan Aitoja Volvo Varaosia. Ajoneuvojen hallintapalvelut Optimoi ajoneuvosi käytettävyyys ja välty yllättäviltä seisokeilta entistäkin tehokkaammin. Ajoneuvoissa olevien telematiikkaominaisuuksien ansiosta tiedät tarkalleen, kuinka paljon ja missä olosuhteissa kalustollasi ajetaan. Tämän perusteella voit suunnitella huoltotoimia ja optimoida toimintaasi.

5 POLTTOAINETEHOKKUUS Euro 6:n ylittävää taloudellisuutta Polttoaineen hinta on kaikki kaikessa. Siksi 11 litran Euro 6 -moottorimme on paitsi tehokas myös erittäin polttoainetaloudellinen. Kun siihen yhdistetään polttoainetta säästävien ominaisuuksien ja palvelujen valikoimamme, voit päästä polttoaineensäästössä jopa kaksinumeroisiin prosenttilukuihin. Viivan alle jää enemmän heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Älykkäämpi reitti I-See on yksi B11R:n uusista kiinnostavista ominaisuuksista. Se on järjestelmä, joka rekisteröi teiden korkeusvaihtelut ja oppii ylä- ja alamäkien sijainnit. Tallennettujen tietojen avulla I-See osaa optimoida kiihdytykset, vaihteiden vaihdot ja jarrutukset. Käyttäessäsi vakionopeudensäädintä usein ajetuilla reiteillä voit säästää polttoainetta jopa 2,5 %. Kouluta kuljettajasi I-Coaching on kuljettajien reaaliaikainen tukijärjestelmä, joka antaa välitöntä palautetta esimerkiksi liian nopeista kiihdytyksistä ja jarrutuksista, liian kovasta kaarrenopeudesta, ylikierroksista, tarpeettomasta tyhjäkäynnistä ja ylinopeudesta. Jatkuva palaute opastaa kuljettajia ajamaan turvallisemmin, polttoainetaloudellisemmin ja mukavammin. Kuljettajakoulutus on tuottavaa Käytäntö on osoittanut, että jopa kaikkein parhaat kuljettajat hyötyvät laadukkaasta kuljettajakoulutuksestamme. Usein päästään jopa pysyvään 3 7 prosentin säästöön polttoaineenkulutuksessa ja parempi ajotapa vaikuttaa positiivisesti myös matkustus mukavuuteen. Pienempi polttoaineenkulutus Dynaaminen alustan madallus parantaa aerodynamiikkaa laskemalla ajoneuvon korkeutta 20 mm, kun nopeus ylittää 80 km/h. Samalla myös polttoaineenkulutus laskee. Kun nopeus laskee alle 70 km/h:n, ajoneuvo palautuu jälleen normaalikorkeuteen. Kaluston hallintapalvelun avulla voit vähentää polttoaineenkulutusta ja optimoida kalustosi suorituskyvyn. Yksityiskohtaisista raporteista näet syyt polttoaineenkulutuksen vaihteluun. Näin ongelmiin on helppo puuttua.

6 TURVALLISUUS Mielenrauhaa tuo tunnusomainen VOLVO TURVALLISUUS Linja-auto on maanteiden turvallisin matkustusväline. Valitsemalla Volvon hyödyt Volvon jatkuvasta turvallisuuteen painottuvasta tutkimus- ja kehitystyöstä. Turvallisuusuusvisiomme on selkeä: ei yhtään onnettomuutta Volvon tuotteilla. Ensisijaisena tavoitteenamme on auttaa kuljettajaa välttämään riskitilanteita. Volvo B11R -alustassa turvallisuus on huomioitu kaikessa heti alusta alkaen. Ennakoitava ajotuntuma, kehittynyt jarrutusjärjestelmä ja ainutlaatuiset kuljettajan tukijärjestelmät auttavat selviytymään kaikissa tilanteissa. Kaikki tämä on sisäänrakennettuna alustaan, koska mielestämme hyvä ajettavuus, jarruteho sekä kuljettajan suorituskyky ovat keskeisin osa turvallisuutta.

7 TEHOKAS KULJETTAJA Kuljettajan unelma Volvo B11R -linja-auton ajettavuus ja ajomukavuus ovat ensiluokkaiset. Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä, tehokas moottori ja I-Shift -vaihteisto tekevät ajamisesta palkitsevan kokemuksen. Parempi työympäristö Korkea vääntömomentti laajalla kierroslukualueella varmistaa luotettavan kiihdytystehon sekä ohitusten turvallisuuden ja ylläpitää hyvän keskinopeuden. Volvo I-Shift -vaihteiston uusi versio nopeuttaa vaihteiden vaihtamista, mikä parantaa ajomukavuutta ja pienentää polttoaineenkulutusta. Hätäjarrulla varustettu törmäysvaroitin tarkkailee edellä ajavia ja varoittaa kuljettajaa törmäysvaarasta. Jos kuljettaja ei reagoi varoitukseen, järjestelmä jarruttaa ensin kevyesti ja tekee sitten täyden hätäjarrutuksen. Kaistavahti tarkkailee kaistamerkintöjä ja varoittaa kuljettajaa, jos tämä on vaarassa ajautua kaistalta. Varoitus kuuluu äänimerkkinä tai ilmenee värinänä istuintyynyssä. Tutkaohjattu ACC-vakionopeudensäädin tarkkailee hitaampia samalla kaistalla ajavia ajoneuvoja ja säätelee nopeutta niin, että etäisyys pysyy turvallisena. Koulutusta työn lomassa. Lisävarusteena saatava I-Coaching -palvelumme antaa välitöntä palautetta ja auttaa kehittymään paremmaksi kuljettajaksi. VDS ainutlaatuista ajomukavuutta, ensimmäinen laatuaan maailmassa. Volvo Dynamic Steering ohjausjärjestelmän etuja ovat vaivaton ajettavuus pienillä nopeuksilla ja verraton vakaus tien päällä. Ohjauspyörä palautuu automaattisesti keskiasentoon jopa peruutettaessa, joten ajamisen rasitus vähenee huomattavasti.

8 PALVELUT Palveluita tehokkaaseen liiketoimintaan Liiketoimintakumppaninasi tarjoamme sinulle muutakin kuin ensiluokkaisia ajoneuvoja. Käytettävissäsi on myös maailmanlaajuinen palveluverkosto, joka huolehtii kaikista alustaan ja voimansiirtoon liittyvistä asioista. Tämän lisäksi Volvon valikoimassa on koko joukko muita palveluita, joita voit yhdistellä juuri sinulle sopivalla tavalla. Maailmanlaajuinen huoltokorjaamoverkosto Volvon yli huoltokorjaamoa eri puolilla maailmaa pitävät huolen siitä, että ajoneuvosi ja liiketoimintasi ovat aina hyvissä käsissä. Huoltosopimukset Vahvista käyttöastettasi ja käytettävyyttäsi merkittävästi kiinteään kuukausihintaan. Rahoitus Meiltä saat kilpailukykyiset sekä tilanteeseesi sopivat rahoitusratkaisut. Volvo Action Service Käytettävissäsi ovat maailmanlaajuinen palveluverkosto, kielitaitoinen puhelintuki sekä laaja valikoima ympärivuorokautisia tukipalveluja. I-Coaching Välitön palaute säästää polttoainetta, hidastaa ajoneuvon kulumista sekä pienentää kustannuksia. Myös matkustusmukavuus paranee. Kuljettajakoulutus Koulutuksessa kuljettajien kehityssalueet tunnistetaan ja he saavat käytännön harjoitusta. Ajoneuvojen hallintapalvelut Ajokilometrejä, ajoneuvon käyttöä, kulumista ja teknisiä ilmoituksia voi seurata kätevästi verkossa. Vieläpä reaaliaikaisesti. Kaluston hallintapalvelut Reaaliaikaisen hallinnan ja selkeiden raporttien ansiosta voit seurata kalustosi ajoneuvojen polttoainekustannuksia, päästöjä, ajokäyttäytymistä ja sijaintia.

9 KORIVAIHTOEHDOT Volvo on PÄÄLLIRAKENTAJAN UNELMA Volvo B11R -mallisto antaa päällirakentajalle parhaat mahdolliset valmiudet ajoneuvon rakentamiseen. Käyttötehtävästä riippumatta saat käyttöösi vahvan ja kestävän alustan, jonka päälle on helppo rakentaa vankka ja painon puolesta optimaalinen runkorakenne. Kaikki huoltopisteet on sijoitettu siten, että ne ovat kätevästi saatavilla. Ja koska kyseessä on Volvo, materiaalit ovat ensiluokkaisia jokaista yksityiskohtaa myöten. Volvo B11R on saatavana kaksi- ja kolmiakselisena versiona. Enimmäispituus on 14,3 metriä ja suurin sallittu kokonaismassa 26,5 tonnia. Etujousitukseksi voi valita joko perinteisen jäykän jousituksen tai erillisjousituksen. Polttoainesäiliön tilavuus on jopa 720 litraa. Volvon takuuehtojen ansiosta B11R on turvallinen valinta. Takuu kattaa kaikki alustaan liittyvät takuuvaatimukset, mukaan lukien moottorin ja vaihteiston. Aitoihin Volvo Varaosiin kuuluu lisäksi 12 kuukauden asennustakuu.

10 VOIMANSIIRTOLINJA TEHOA Volvolta Erittäin polttoainetehokas D11K-moottorimme on saatavana suurimmillaan 460 hevosvoimaisena ja Nm:n väännöllä. Kyseessä on aito Volvo moottori, joten voit hyödyntää myös Volvo Trucksin varaosa- ja huoltoverkostopalveluja. Volvo I-Shift -automaattivaihteisto ja optimoitu, yksivaihteisella vetopyörästöllä varustettu taka-akseli siirtävät moottorin tehon asfalttiin tehokkaasti. Volvo I-Shiftin optimoitu ohjelmisto ja lämpötilasäädelty voitelu auttavat pienentämään polttoaineenkulutusta. Hidastin optimoi moottorijarrutuksen tehon ja hidastaa osaltaan jarrupalojen kulumista. Alustassa on eräs kestävimpiä koskaan rakennettuja taka-akseleita, ja huoltoväli on käyttötavasta riippuen jopa km. Äärimmäisen luotettavan ja kestävän voimansiirtolinjaston ytimessä on HVO-hyväksytty Volvo D11K, joka on optimaalinen yhdistelmä tehoa, vääntöä ja joustavuutta.

11 Tiedot ja luvut Malli B11R Mitat ja painot 4 2 RFS 4 2 IFS 6 2 RFS 6 2 IFS Alustan kokonaispituus (m) 10,4 13,7 10,3 13,1 11,3 14,2 11,2 14,2 Sallittu akseliväli (m) 5,0 7,7 5,0 7,2 5,0 7,4 5,0 7,4 Kokonaisleveys (m) 2,5 2,5 2,5 2,5 Sallittu bruttopaino (kg) 19,500 19,500 24,750/26,500 24,750/26,500 Voimansiirto Moottori: 6-sylinterinen, HVO-hyväksytty diesel Volvo D11K Euro 6 Volvo D11K Euro 6 Volvo D11K Euro 6 Volvo D11K Euro 6 Teho [hv] 380, 430, , 430, , 430, , 430, 460 Vääntömomentti [Nm] 1800, 2050, , 2050, , 2050, , 2050, 2200 Vaihteisto: Volvo I-Shift AT2412F ZF 6AP2000C (vain 380 hv:n moottorille) Akselit, jousitus ja ohjaus Etuakseli Taka-akseli Kantoakseli Jousitus Ohjaustehostin Ohjauspyörän sijoitus Volvon jäykkä etujousitus (RFS) tai etupään erillisjousitus (IFS). Volvon yksivaihteinen vetoakseli ja optimoidut välityssuhteet. Hydraulisesti ohjattu tai kiinteä. Kaikkiin variantteihin on saatavana elektronisesti ohjattava ilmajousitus ja niiaustoiminto. Dynaaminen alustan madallus on saatavana lisävarusteena. Hydraulikäyttöinen ohjaustehostin. Volvo Dynamic Steering (VDS) saatavana lisävarusteena. Vasemman-/oikeanpuolinen. Jarrut Volvon elektroninen jarrujärjestelmä (EBS) ja integroidut lukkiutumattomat jarrut (ABS), Brake Blending -toiminto, mäkilähtöavustin ja jarrutehostin. Volvon vakausjärjestelmä (Electronic Stability Program, ESP) ja integroidu hydraulinen hidastin vakiona. Hätäjarrulla varustettu törmäysvaroitin. Runko Tarkkuustyönä tehty vahva ja kestävä hiiliteräsrunko. C-palkit, joissa on päällirakentajan työtä helpottava tasainen yläpinta. Kuljettajan työympäristö Säädettävä ohjauspyörä, yhdistelmämittaristo ja polkimien sijoitus ovat perustana ergonomiselle kuljettajan ympäristölle. Volvon uusi, käyttömukavuudeltaan parannettu yhdistelmämittaristo. Säiliöt B11R Diesel (l) AdBlue (l) 48, 64 Kuljetus (l) 50 Renkaat Vanteet 295/80 R22.5" 315/80 R22.5" Saatavana teräs- tai alumiinivanteet. Lisätietoja on osoitteessa

12 RSP FI. Esitteessä kuvatut tai mainitut laitteet saattavat olla erikseen tilattavia lisävarusteita, ja ne voivat vaihdella maittain. Volvo pidättää oikeuden mallin ja rakenteen muutoksiin niistä ennakolta ilmoittamatta.

Volvo B8R MALLISTO. Luotu kulkemaan

Volvo B8R MALLISTO. Luotu kulkemaan Volvo B8R MALLISTO Luotu kulkemaan Turvallisempi valinta Esittelyssä Volvo B8R -mallisto Volvo B8R on todellinen myyntimenestys, mistä ovat todisteena sen miljoonat ja taas miljoonat tuottavat ajokilometrit.

Lisätiedot

Volvo Buses. Driving quality of life. Polttoainetehokkuutta urbaaneille teille

Volvo Buses. Driving quality of life. Polttoainetehokkuutta urbaaneille teille Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B8 R mallisto Polttoainetehokkuutta urbaaneille teille Ensiluokkaiseen kalustoon Volvo B8 R -mallisto täyttää kaikki lähi- ja työmatkaliikenteen vaatimukset.

Lisätiedot

Tuottavan linja-auton vakaa alusta. Volvo Buses. Driving quality of life

Tuottavan linja-auton vakaa alusta. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B11 R Tuottavan linja-auton vakaa alusta Volvo Buses. Driving quality of life Luotettavia tuloksia Volvo B11 R on erinomainen perusta tuottavalle linja-autoliiketoiminnalle. B11 R ylittää odotuksesi

Lisätiedot

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Lyömätön kaukoliikenneauto Polttoaineesta puhuttaessa kyse ei ole pelkästään säästöjen suuruudesta vaan myös siitä, miten

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Volvo 7900 Hybrid. Tehokkaampaa liiketoimintaa ja vihreämpiä kaupunkeja

Volvo 7900 Hybrid. Tehokkaampaa liiketoimintaa ja vihreämpiä kaupunkeja Volvo 7900 Hybrid Tehokkaampaa liiketoimintaa ja vihreämpiä kaupunkeja Volvo 7900 Hybrid mallistomme vie vihreän tehokkuuden uudelle tasolle, huomattavasti yli Euro 6-vaatimusten. Se on polttoaineenkulutukseltaan

Lisätiedot

Volvo Lisäarvoa matkustajille

Volvo Lisäarvoa matkustajille Volvo 9500 Lisäarvoa matkustajille Volvo 9500 on hyvä ensimmäinen askel Volvo linja-autojen maailmaan. Se on erittäin kustannustehokas vaihtoehto keskipitkillä matkoilla. Erittäin polttoainetaloudellinen

Lisätiedot

Volvo Paikasta A paikkaan B ja mihin vain

Volvo Paikasta A paikkaan B ja mihin vain Volvo 9700 Paikasta A paikkaan B ja mihin vain Volvo 9700 on tehotyökalu, joka tuo liiketoimintaasi tuottavuutta ja joustavuutta kaikissa tilanteissa. Hyvin varusteltu linjaauto, joka mukautuu helposti

Lisätiedot

Volvo Ahkera kumppanisi

Volvo Ahkera kumppanisi Volvo 8900 Ahkera kumppanisi Volvo 8900 täyttää kaikki lähiliikenteen ja tilausajokuljetusten vaatimukset. Kyseinen linja-auto on ominaisuuksiltaan erittäinen monipuolinen, keskittyen kuitenkin vahvasti

Lisätiedot

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

alusta 1 Tasakuorma-auto 8 6 Tasakuorma-auto 8 4 VETOTAPA / ALUSTAKORKEUS / AKSELIVÄLI (mitat m)

alusta 1 Tasakuorma-auto 8 6 Tasakuorma-auto 8 4 VETOTAPA / ALUSTAKORKEUS / AKSELIVÄLI (mitat m) VETOTAPA / ALUSTAKORKEUS / AKSELIVÄLI (mitat m) Tasakuorma-auto 6,0 6,0 6,3 6,5 6,7 6,0 6,3 6,5 6,7 Tasakuorma-auto 4 4 X Tasakuorma-auto 6 2 6,0 4,8 6,0 6,0 6,0 Tasakuorma-auto 6 4 Tasakuorma-auto X X

Lisätiedot

Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta

Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta Lehdistöinfo Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta Volvo Trucks esitteli tammikuussa maailman voimakkaimman kuorma-auton, jossa on tehoa 700 hv.

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT. Vakionopeudensäädin. Volvo Trucks. Driving Progress OMINAISUUDET JA EDUT

TEKNISET TIEDOT. Vakionopeudensäädin. Volvo Trucks. Driving Progress OMINAISUUDET JA EDUT Volvo Trucks. Driving Progress TEKNISET TIEDOT auttaa kuljettajaa ylläpitämään tasaisen ja polttoainetta säästävän ajovauhdin. Järjestelmä säätelee nopeutta automaattisesti ja pitää sen kuljettajan valitsemana.

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

100 % Käyttöaste. Uusi Gold Huoltosopimus.

100 % Käyttöaste. Uusi Gold Huoltosopimus. 100 % Käyttöaste. Uusi Gold Huoltosopimus. Aina askeleen edellä. Uusi Huoltosuunnitelma Ajoneuvon tietoliikenneyksikön ansiosta voimme ennakoidusti suunnitella korjaamokäyntisi ennen ajon keskeytymistä.

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat

Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 18.8.2014 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Uusi Volvo FH -sarja astuu julkisuuteen IAAmessuilla

Uusi Volvo FH -sarja astuu julkisuuteen IAAmessuilla Lehdistöinfo Uusi Volvo FH -sarja astuu julkisuuteen IAAmessuilla Kattava valikoima uuden Volvo FH mallin kuorma-autoja esitellään IAA-messuilla Hannoverissa 20.-27. syyskuuta. Mukana on myös valikoima

Lisätiedot

K E S Ä RENKAAT

K E S Ä RENKAAT KESÄRENKAAT 18.2.2019 2 RENKAAT KESÄRENKAAT SISÄLTÖ HENKILÖAUTON RENKAAT 3 HAKKA BLACK 2 4 HAKKA BLUE 2 5 HAKKA GREEN 2 6 NORDMAN SZ 6 NORDMAN SX2 SUV 4X4 RENKAAT 7 HAKKA BLACK 2 SUV 8 HAKKA BLUE 2 SUV

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

PRESS info. Scanian kulutusoptimoidut vetoautot. P09904EN / Per-Erik Nordström Syyskuu 2009

PRESS info. Scanian kulutusoptimoidut vetoautot. P09904EN / Per-Erik Nordström Syyskuu 2009 PRESS info P09904EN / Per-Erik Nordström Syyskuu 2009 Scanian kulutusoptimoidut vetoautot Uuden R-sarjan kuorma-autojen julkistuksen yhteydessä Scania esittelee uuden vetoautomalliston, joka on räätälöity

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA Liikkuvuus Tuottavuus Monitoimisuus Ympäristövastuu Luo mahdollisuuksia www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. Tähän eivät muut pysty. Kaiva, kuormaa, nosta ja

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

Building a better world with fewer machines. UUSI LUNDBERG 50 -SARJA

Building a better world with fewer machines. UUSI LUNDBERG 50 -SARJA Building a better world with fewer machines. UUSI LUNDBERG 50 -SARJA Säädettävä progressiivinen ohjaus Kone mukautuu niin kuljettajan kuin työlaitteenkin mukaan. Se lisää tuottavuutta, säästää energiaa

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEK Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen ESIPUHE RANGER EQ Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen Tämän ajoneuvon versiomäärityksiin käytetään varustelukoodeja. Varustelukoodit ovat seuraavat:- GB = Iso-Britannia ja Irlanti

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

RASTU - Ajoneuvojen energiankulutus ja päästöt kaupunkiliikenteessä. Rastu päätösseminaari Innopoli 1, Otaniemi 4.11.

RASTU - Ajoneuvojen energiankulutus ja päästöt kaupunkiliikenteessä. Rastu päätösseminaari Innopoli 1, Otaniemi 4.11. RASTU - Ajoneuvojen energiankulutus ja päästöt kaupunkiliikenteessä Rastu päätösseminaari Innopoli 1, Otaniemi 4.11.2009 Kimmo Erkkilä SISÄLTÖ Taustat ja menetelmät Uusien ajoneuvojen energiatehokkuus

Lisätiedot

Volvo 7900 Electric. Kulkee siellä missä ihmiset liikkuvat

Volvo 7900 Electric. Kulkee siellä missä ihmiset liikkuvat Volvo 7900 Electric Kulkee siellä missä ihmiset liikkuvat virtaa joukkoliikenteeseen Uusi Volvo 7900 Electric on paljon enemmän kuin sähköbussi. Se on mahdollisuuksia luova työväline, joka antaa täysin

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEKEMISEN ILO Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys,

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle JAPA 405 FI Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle Japa 405 on uuden sukupolven polttopuukone ammattilaisille. Japa 405 mallissa toimintaa ohjaa käyttäjää avustava äly. Kone on varustettu sensoreilla, jotka

Lisätiedot

Nykyaikaisen kuorma-auton turvalaitteiden ylläpito ja huolto. Kurt Westenius. Volvo Finland Ab

Nykyaikaisen kuorma-auton turvalaitteiden ylläpito ja huolto. Kurt Westenius. Volvo Finland Ab Nykyaikaisen kuorma-auton turvalaitteiden ylläpito ja huolto Kurt Westenius Yhteis- kunta Muutokset Euroopan kuljetusteollisuudessa Liikennetiheys ja liikenneruuhkat lisääntyvät Toimitustarkkuudessa vielä

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

Valitse voittajarengas

Valitse voittajarengas Valitse voittajarengas Monipuolisuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan Nykyisessä vaikeassa taloustilanteessa yksi parhaista kuljetus- ja kalustotoimintojen optimointitavoista on hyödyntää jokaista kuorma-autoa

Lisätiedot

moottori D16K euro 6 Nettoteho: EC 582/2011 D16K750 D16K650 D16K550 D16K550 Moottorin kierrosluku, rpm Teho enint. alueella 1 600 1 800 rpm

moottori D16K euro 6 Nettoteho: EC 582/2011 D16K750 D16K650 D16K550 D16K550 Moottorin kierrosluku, rpm Teho enint. alueella 1 600 1 800 rpm moottori D13k euro 6 moottori D16K euro 6 Teho/Vääntömomentti Teho/Vääntömomentti Nettoteho: EC 582/2011 Nettoteho: EC 582/2011 Teho, hv Vääntömomentti, Nm Teho, hv Vääntömomentti, Nm 950 560 530 850 500

Lisätiedot

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet TEKNISET TIEDOT Jeep Patriot Perustiedot Korimalli Kokoonpanotehdas 5-ovinen monikäyttöauto Belvidere, Illinois, USA Moottorit 2.4-Dual VVT (bensiini) Nelisylinterinen rivimootori, imusarja elektronisila

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 1.6.2015 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

Neste kuljetusalan ammattilaisten palveluksessa

Neste kuljetusalan ammattilaisten palveluksessa Neste kuljetusalan ammattilaisten palveluksessa Lisää kalustosi ja liiketoimintasi tuottoa Nesteen palveluilla ja laatutuotteilla Hyötyisitkö Suomen laajimmasta asemaverkostosta ja sujuvasta tankkauksesta?

Lisätiedot

Volvo FM MetaaniDiesel Volvo FM MetaaniDiesel

Volvo FM MetaaniDiesel Volvo FM MetaaniDiesel Vlv FM MetaaniDiesel Vlv FM MetaaniDiesel Vlv FM MetaaniDiesel Saatavana n myös Vlv FMX MetaaniDiesel D13C-mttri kaasu D13C-Gas MetaaniDiesel EURO 5 -päästömääräykset Nettteh: ISO 1585, dir. 89/491/ETY,

Lisätiedot

Volvo 7900 Electric Hybrid. Kuuntele kaupunkiasi

Volvo 7900 Electric Hybrid. Kuuntele kaupunkiasi Volvo 7900 Electric Hybrid Kuuntele kaupunkiasi Hakemisto 4. Tuotteen yleiskuvaus 5. Taustatietoa 6. Tulevaisuuden teknologiaa 7. Avaimet käteen -ratkaisut 8. Ympäristötehokkuus 9. Energiatehokkuus 11.

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Suomi R-sarja Uudenlainen R-sarja Avantin R-sarja eroaa muista Avantin mallisarjoista ohjaustapansa vuoksi. R-sarjassa kuljettaja istuu kuormaajan takarungossa kun taas muissa Avantin mallisarjoissa istutaan

Lisätiedot

BMW R ninet. Merkki: BMW. Tyyppi: Katupyörä. Kunto: Uusi. Kuutiotilavuus: 1170 ccm. Aitoa ajamista. Aitoa alkuperäisyyttä. Aitoa kustomointia

BMW R ninet. Merkki: BMW. Tyyppi: Katupyörä. Kunto: Uusi. Kuutiotilavuus: 1170 ccm. Aitoa ajamista. Aitoa alkuperäisyyttä. Aitoa kustomointia BMW R ninet Merkki: BMW Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1170 ccm 20800 Kokonaishinta sisältää moottoripyörän + alv:n 24 % ja autoveron. Kokonaishintaan lisätään toimituskulut 490. R ninet

Lisätiedot

http://www.cert.iveco.com/denmark/produkter/pages/lastbilen_eurocargo.aspx

http://www.cert.iveco.com/denmark/produkter/pages/lastbilen_eurocargo.aspx http://www.cert.iveco.com/denmark/produkter/pages/lastbilen_eurocargo.aspx Eurocargo 7,5 18 t Eurocargo on paras vaihtoehto mihin tahansa tarkoitukseen vahvan runkonsa, hyvien ajo-ominaisuuksiensa ja yli

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

Ecolution by Scania. Tehokkaampaa toimintaa laajemmalla näkökulmalla. Ecolution by Scania

Ecolution by Scania. Tehokkaampaa toimintaa laajemmalla näkökulmalla. Ecolution by Scania Ecolution by Scania. Tehokkaampaa toimintaa laajemmalla näkökulmalla. Ecolution by Scania Ecolution by Scania Saavuttaaksemme säästöjä, meidän täytyy tarkastella polttoaineen kulutukseen vaikuttavia tekijöitä

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA. SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI:

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA.   SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI: SOLIS NUMEROINA TUOTANTO- KAPASITEETTI 300 000 TRAKTORIA VUODESSA KUUDEN SUURIMMAN TRAKTORIVALMISTAJAN JOUKOSSA MAAILMASSA TYÖNTEKIJÖITÄ YLI 5000, TUOTEKEHITYKSESSÄ YLI 300 HENKILÖÄ SOLIS-traktorit - laatua

Lisätiedot

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA TUOTE-ESITE M4 TUTUSTU SEURAAVAAN SUKUPOL MOFFETT M4 NX VEEN Seuraavan sukupolven MOFFETT M4 NX nostaa Euroopan luotetuimman ajoneuvotrukin suorituskyvyn

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU ELEMENTS. 100% hyöty, 100% lveco Hyvä asiakas, Tarjotaksemme teille parhaimman palvelun toiveitteinne mukaisesti, IVECO on kehittänyt Elements-ohjelman. Tämä ohjelma sisältää

Lisätiedot

Move For The Better Life, KUMHO TYRE KUMHO KESÄRENGASKUVASTO henkilöauto, SUV, maastoauto, pakettiauto KH17 on kestävä, hiljainen rengas ja vaivaton ajettaessa. Optimaalinen vierintävastus. KH27 on edullinen

Lisätiedot

SCANIA OMNIEXPRESS. Yksilöllisyyden inspiroima

SCANIA OMNIEXPRESS. Yksilöllisyyden inspiroima SCANIA OMNIEXPRESS Yksilöllisyyden inspiroima SCANIA OMNIEXPRESS 2-3 Mallisto kaikenlaisiin tarpeisiin. Pyörät pyörivät ja maailma muuttuu, päivä päivältä nopeammin. Tästä johtuen on entistä tärkeämpää

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN.

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. TITAN TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön Tume Titan on ominaisuuksiltaan vakuuttava kylvötöiden kumppani jonka voi varustaa myös

Lisätiedot

Scanian Euro 6 -mallisto: Toimivaksi todistettu teknologia ja ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Scanian Euro 6 -mallisto: Toimivaksi todistettu teknologia ja ratkaisu kaikkiin tarpeisiin PRESS info P13X02EN / Örjan Åslund 24.10.2013 Scanian Euro 6 -mallisto: Toimivaksi todistettu teknologia ja ratkaisu kaikkiin tarpeisiin Scanian moottorimallistossa on nyt 11 Euro 6 -moottoria, joiden

Lisätiedot

Dynamic Paketti. hinta 2773,12

Dynamic Paketti. hinta 2773,12 BMW S1000 RR Merkki: BMW Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1000 ccm 26000 Alkaen kokonaishinta sisältää moottoripyörän + alv:n 24 % ja autoveron. Kokonaishintaan lisätään toimituskulut 490.

Lisätiedot

DYNAFLEET TUOTTAVUUDEN EHDOILLA

DYNAFLEET TUOTTAVUUDEN EHDOILLA DYNAFLEET TUOTTAVUUDEN EHDOILLA Tehokkaampaa työskentelyä Dynafleetin avulla. Ei ole väliä kuinka monta kuorma-autoa omistat tai mitä kuljetat Dynafleet auttaa sinua kehittämään kuljetusten tuottavuutta.

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki t

Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki t Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 3.5-8.0 t www.toyota-forklifts.eu Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 3.5-4.0 t Tekniset tiedot 40-8FD35N 8FG35N 40-8FD40N 8FG40N 1.1 Valmistaja TOYOTA TOYOTA

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Scania IAA-messuilla: Scania keskittyy asiakasetuihin ja kestävyyteen

Scania IAA-messuilla: Scania keskittyy asiakasetuihin ja kestävyyteen PRESS info P14901EN / Örjan Åslund 24. syyskuuta 2014 Scania IAA-messuilla: Scania keskittyy asiakasetuihin ja kestävyyteen Scania Citywide LE hybridivoimansiirrolla Uusia innovaatioita, joilla saavutetaan

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus Tuottavuus Ympäristövastuu www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. OMINAISUUS 1 LIIKKUVUUS Markkinoiden nopein monitoimikone.

Lisätiedot

Volvo 7900 Electric Hybrid Kuuntele kaupunkiasi. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo 7900 Electric Hybrid Kuuntele kaupunkiasi. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 7900 Electric Hybrid Kuuntele kaupunkiasi Volvo Buses. Driving quality of life Hakemisto Tuotteen yleiskuvaus Taustatietoa Tulevaisuuden teknologiaa Avaimet käteen -ratkaisut Ympäristötehokkuus Energiatehokkuus

Lisätiedot

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU W W W. I V E C O. c o m AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS. 100 % hyöty, 100 % Iveco Hyvä asiakas, Tarjotaksemme

Lisätiedot

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle LÖYDÄ TÄYSIN UUSI SUKUPOLVI Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Uusi TX-sukupolvi:

Lisätiedot

Uusi Triumph Tiger 1200

Uusi Triumph Tiger 1200 Uusi Triumph Tiger 1200 Merkki: Triumph Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1215 ccm 21200 Kaikki Mallit: -Tiger 1200 XR 21 200 -Tiger 1200 XRX 23 150 -Tiger 1200 XCX 24 150 -Tiger 1200 XRT 25

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

Vaihtolava-autot. Yleistä tietoa vaihtolava-autoista

Vaihtolava-autot. Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Vaihtolava-autoja käytetään, jotta kuormalava olisi nopea vaihtaa, mikä lisää ajoneuvon monipuolisuutta ja lyhentää seisokkeja. Esivalmiudet

Lisätiedot

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm 616T 16hv bensiini 110cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Briggs&Stratton Vanguard 2-syl 16hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 110cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai

Lisätiedot

WITRAKTOR & CATERPILLAR

WITRAKTOR & CATERPILLAR WITRAKTOR & CATERPILLAR Wihuri Oy Tekninen Kauppa / Witraktor Osa Wihuri-konsernia, kansainvälistä moniala-perhe-yritystä Caterpillar edustaja Suomessa vuodesta 1947 Toimialueena Suomi, Viro, Latvia ja

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Yhteystiedot: Hindrek Pikk Commercial Marketing Manager Nordic +372 565 5880 hindrek_pikk@goodyear.com LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Goodyearin uusimpien polttoainetehokkaiden

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

UUSI VOLVO FH -KIERTUE. Tarkempaa tietoa kiertueautoista

UUSI VOLVO FH -KIERTUE. Tarkempaa tietoa kiertueautoista UUSI VOLVO FH -KIERTUE Tarkempaa tietoa kiertueautoista Volvo FH 16 750 puutavara auto Alustanumero: A 731993 Kauppanimi: FH16 750 Vetotapa: 6x4 Akseliväli: 4600+1370mm Moottori: D16G750 EURO5 3550Nm Moottorijarru:

Lisätiedot

EkoAuton julkistustilaisuus 22.2.2011

EkoAuton julkistustilaisuus 22.2.2011 EkoAuton julkistustilaisuus Katja Lohko Trafi Vastuullinen liikenne. Yhteinen asia. Trafi 2 Sisältö Trafin Ekoautoilusivusto ja henkilöauton hankintaohje Turvallinen auto Ympäristöä vähemmän kuormittava

Lisätiedot