Volvo Lisäarvoa matkustajille

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Volvo Lisäarvoa matkustajille"

Transkriptio

1 Volvo 9500 Lisäarvoa matkustajille

2 Volvo 9500 on hyvä ensimmäinen askel Volvo linja-autojen maailmaan. Se on erittäin kustannustehokas vaihtoehto keskipitkillä matkoilla. Erittäin polttoainetaloudellinen Euro 6 -moottorimme tarjoaa erinomaista ajettavuutta ja entistä pienempää polttoaineenkulutusta. Voit luottaa siihen, että saat sijoituksesi vastineeksi ajoneuvollesi Volvoluokan käyttöasteen, luotettavuu den ja turvallisuuden. Tämä on ylivoimainen linja-auto kustannustehokkaaseen liiketoimintaan matkustajat saavat mukavuutta kohtuulliseen hintaan.

3 Kustannustehokasta liiketoimintaa Todellista tuottavuutta Volvo 9500 yhdistää todelli sen kustannustehokkuuden Volvon tunnettuun laatuun ja turvallisuuteen. Se on erit täin edullinen ja luotettava vaihtoehto. Luotettava käytettävyys Koko Volvo 9500 ja kaikki palvelumme on suunniteltu siten, että ne tarjoavat ajoneuvollesi mahdollisimman korkea käyttöasteen ja huolettoman ylläpidon juuri kun sitä tarvitset. Polttoainetaloudellisuus ja pienemmät käyttökustannukset Volvo mallin 8 litran Euro 6 -moottorin polttoainetalous on maailmanluokkaa. Valikoimastamme löytyy myös palveluita, joilla polttoaineenkulutusta voidaan entisestäänkin pienentää. Kuljettajan linja-auto Volvon ergonomia on omaa luokkaansa. Volvolinja-auto on tehokas työympäristö, joka tarjoaa erinomaisen ajomukavuuden ja auttaa kuljettajaa keskittymään sekä pysymään valppaana. VDS ainutlaatuista ajomukavuutta, ensimmäinen laatuaan maailmassa Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmän etuja ovat vaivaton ajettavuus pienillä nopeuksilla ja verraton vakaus tien päällä. Ohjauspyörä palautuu automaattisesti keskiasentoon jopa peruutettaessa, joten ajamisen rasitus vähenee huomattavasti. Opastusta turvalliseen ajoon Volvo 9500 voidaan varustaa uudella paketilla, joka sisältää kuljettajan työtä helpottavia järjestelmiä. Hätäjarrulla varustettu törmäysvaroitin ja kaistavahti parantavat ajoturvallisuutta ja mukavuutta. Tyytyväiset asiakkaat Volvo 9500 on ylivoimainen linja-auto kohtuuhintaista mukavuutta arvostaville matkustajille. Minkä tahansa Volvo version sitten valitsetkin, ylität varmasti matkustajiesi odotukset. Kumppanisi liiketoiminnassa Lupaamme olla paras liiketoimintakumppanisi. Tarjoamme monia palveluja, jotka auttavat maksimoimaan ajoneuvosi käyttöajan, pienentämään sen elinkaarikustannuksia ja helpottamaan kalustosi hallintaa. Volvon tunnettu turvallisuus Volvolla turvallisuus on aina etusijalla näin on aina ollut. Kuljettajat ja matkustajat eri puolilla maailmaa saavat nauttia tästä päivittäin. Ympäristötehokkuus Volvo Buses antaa käyttöösi ympäristötehokkuutta, joka on samalla liiketoiminnallista tehokkuutta. Sitä tuovat muun muassa kevyet ja taloudelliset Euro 6 -moottorimme.

4 LUOTETTAVA KÄYTETTÄVYYS Tehty kestämään Linja-auto kuuluu tien päälle. Luotettavuus on liiketoimintamme kulmakivi, ja me tiedämme, että jokaisella minuutilla ja kilometrillä on merkitystä. Siksi Volvo 9500 ja palveluvalikoimamme on suunniteltu tarjoamaan ajoneuvollesi mahdollisimman korkea käyttöaste. Volvon todistetusti toimiva tekniikka ja äärimmäisen kestävä mekaaninen suunnittelu varmistavat luotettavuuden ja pitkät huoltovälit. Kun niihin lisätään sopivat palvelut, kuten yksilöllinen huoltosuunnitelma, kuljettajakoulutus ja tunnetusti tehokkaat korjaamopalvelumme, tiedät saavasi käytettävyyttä kellon ympäri. Kustannustehokkaat huoltosopimukset Huoltosopimustemme avulla linja-autosi ylläpito on huoletonta ja kustannustehokasta, ja ajoneuvosi säilyttää arvonsa hyvin. Huolloista huolehtiva henkilökuntamme on alansa asiantuntijoita ja asennuksissa käytetään vain aitoja Volvo varaosia. Yksilöllinen ratkaisusi määritetään ajoympäristön ja kilometrimäärien perusteella sekä sen mukaan, onko auto tilaus- vai linjaliikenteessä. Ajoneuvojen hallintapalvelut Telematiikkapalvelujamme avulla voit optimoida ajoneuvon käytettävyyden ja välttää yllättävät seisokit. Ajoneuvoissa ole van telematiikan kautta tiedät tarkalleen, kuinka paljon ja missä olosuhteissa kalustolla ajetaan, minkä perusteella voit puolestaan mukauttaa ylläpitoa ja optimoida toimintojasi. Lisää käyttöaikaa kuljettajakoulutuksella Ajotapa ei vaikuta ainoastaan polttoainetaloudellisuuteen ja matkustajamukavuuteen, vaan se vaikuttaa olennaisesti myös linja-auton kulumiseen. Kuljettajakoulutuksemme avulla jopa parhaat kuljettajasi voivat parantaa taitojaan. Valpas ja hyvin koulutettu kuljettaja voi olla ratkaiseva tekijä korkean käyttöasteen saavuttamisessa.

5 PIENEMMÄT KÄYTTÖKUSTANNUKSET Jopa 10% säästö polttoainekustannuksista Volvon Euro 6 -moottorimallisto on vielä edeltäjäänsäkin polttoainetaloudellisempi. Polttoainetalous ei kuitenkaan riipu vain moottorin ominaisuuksista, vaan myös ajo tavasta ja ajoneuvon huollosta. Siksi kehitämme jatkuvasti polttoaineenkulutusta pienentäviä palveluja. Kuljettajakoulutuksen, polttoainehallinnan ja optimoidun ylläpidon avulla polttoainetta voidaan säästää jopa 10 prosenttia. Viivan alle jää enemmän heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Säästä jopa 10 prosenttia polttoainetta ja vähennä päästöjä vielä enemmän. Polttoainetta säästävät palvelut Telematiikka Fleet Management -palvelumme avulla saat yksityiskohtaisia raportteja, joista näet syyt polttoaineenkulutuksen vaihteluihin. Voit vaikuttaa niihin esimerkiksi kuljettajakoulutuksella ja siihen yhdistetyllä I Coaching työkalulla, jonka antaa välittömästi palautetta kuljettajan ajotavasta. Tehokkuutta kuljettajakoulutuksella Kuljettajakoulutus antaa käyttöösi erinomaiset mahdolli suu det nostaa kuljettajiesi taitotasoa ja säästää polttoainetta. Asiantuntijamme kouluttavat kuljettajia eri puolilla maailmaa ajamaan tehokkaammin ja tarjoamaan samalla matkustajille miellyttävämmän matkan. Euro 6 ja alhaisempi polttoaineenkulutus Äärimmäisen polttoainetaloudellisessa kahdeksanlit raisessa Euro 6 -moottorissamme aiempaa pienempi kulutus yhdistyy suureen tehoon ja vääntöön. Yhdessä edistyneen moottorinohjausjärjestelmän ja legendaarisen 12-vaihteisen Volvo I Shift -vaihteiston kanssa tämä parantaa tehokkuutta ja laskee polttoainekuluja.

6 VOLVON TUNNETTU TURVALLISUUS 0 Visiomme on selvä: nolla onnettomuutta Volvo Groupin tuotteilla Volvolle turvallisuus on etusijalla Tästä emme tingi. Siksi emme tyydy pelkästään noudattamaan lainsäädäntöä. Sen sijaan otamme uusia turvallisuusominaisuuksia käyttöön kauan jopa vuosikymmeniä ennen kuin ne tulevat lakisääteisiksi. Koska me osaamme ja koska se parantaa turvallisuutta. Jos jokin on mahdollista, se on syytä toteuttaa. Matkustajasi arvostavat taatusti sitä, että huomioit heidän hyvinvointinsa valitsemalla Volvon. Yhteiskuntavastuu Meille turvallisuus merkitsee paljon muutakin kuin innovatiivisten turvallisuusratkaisujen kehittämistä. Kannamme myös yhteiskuntavastuumme, ja meillä on tärkeä tehtävä tieliikenneturvallisuuden edistämisessä. Vastuu ei rajoitu pelkästään kuljettajien ja matkustajien ensiluokkaiseen turvallisuuteen vaan ulottuu myös muiden tienkäyttäjien turvallisuuteen. Tiedämme myös, että voimme vaikuttaa ratkaisevasti. Volvo Group on eräs maailman suurimmista yhtiöistä hyötyajoneuvoja koskevan turvallisuustutkimuksen alueella.

7 Turvallisempaa matkantekoa Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä Ohjaustehostuksen uusi ulottuvuus. Lisää huimasti vakautta, säätelee toimintaa nopeuden mukaan ja helpottaa merkittävästi kuljettajan työtä. Ensimmäinen laatuaan maailmassa Volvolta. Hätäjarrulla varustettu törmäysvaroitin Tarkkailee edellä ajavia ja varoittaa kuljettajaa törmäysvaarasta. Ajoneuvon järjestelmä jarruttaa automaattisesti, jos varoitukseen ei reagoida. Kaistavahti Kaistavahtitoiminto seuraa kaistamerkintöjä ja varoittaa kuljettajaa, jos tämä on vaarassa ajautua tahattomasti kaistalta. Järjestelmä antaa varoituksen, joka ilmenee hillittynä värinänä istuintyynyssä. Erinomainen ohjaustuntuma ja loistavat jarrut Volvon jäykkä etujousitus ja ajovakaudenhallinta (ESP) takaavat erinomaisen hallittavuuden ja vakauden. Tehokas moottorijarru, integroitu hidastin ja EBS-jarrut tuottavat erinomaisen jarrutustehon. Tarkka turvallisuustestaus Varmistamme turvallisuuden useilla täysi mittaisilla testeillä. Sivutörmäystestit, aidot nurinajotestit ja katon vahvuuden tarkistus pudotustesteillä ovat näistä vain muutamia esimerkkejä. Valppautta tukeva kuljettajan työympäristö Optimaalinen kuljettajan työympäristö auttaa kuljettajaa keskittymään ja pysymään valppaana. Kokonaisuuteen kuuluvat ergono minen suunnittelu, alhainen melutaso ja miellyttävä ilmastointi. Erinomainen näkyvyys Laajat ikkunapinnat, suuret taustapeilit, tehokkaat valot, mukaan lukien sumu- ja risteysvalot, sekä peruutuskamera takaavat loistavan näkyvyyden. I Coaching Helpottaa kuljettajan työtä tarjoten tälle keskeistä tietoa turvallisesta ajamisesta esimerkiksi varoittamalla liian suuresta kaarrenopeudesta. Pysäköintiavustin Takapuskurin anturit avustavat peruutettaessa. Osoitin kojelaudassa ja varoitusääni opastavat kuljettajaa. Volvon alkolukko Haluatko lisätä turvallisuutta vielä enem män? Valitse lisäturvaa tuova Volvon alkolukko. Polvitörmäyssuoja (KIP) Iskua vaimentavat rakenteet kojelaudan taka na vähentävät kuljettajan polvien ja jalkojen loukkaantumisriskiä etutörmäyksessä. Etutörmäyssuoja (FIP) Keulassa on törmäysvoimaa hajauttava rakenne, joka suojaa kuljettajaa ja matkustajia törmäystilanteessa. Etualleajosuoja (FUPS) Ainutlaatuinen rakenne tarjoaa lisäsuojaa linja-autoon edestäpäin törmäävän henkilö auton kuljettajalle ja matkustajille. Matkustajien istuimet Volvon istuimissa on iskuja vaimentavat vyö hykkeet ja mahdollisimman vähän puristus kohtia. Niissä ei myöskään ole teräviä kulmia. Matkustajien istuimia on saatavissa kaksi- tai kolmipisteturvavöin. Lasten turvallisuus Matkustamon istuimet voidaan varustaa joko integroiduilla taaksepäin suunnatuilla, lapsille tarkoitetuilla turvaistuimilla tai lasten istuintyynyillä.

8 KULJETTAJAN LINJA-AUTO Täydellinen TYÖYMPÄRISTÖ Kuljettajan alue Volvo 9500 mallissa on suunniteltu erinomainen ajomukavuus mielessä. Helppolukuisen kojetaulun uusi mittaristo ja mukavalla käyttöetäisyydellä olevat hallintalaitteet nostavat tilavan työpisteen ergonomian huipputasolle ja auttavat kuljettajaa keskittymään ja pysymään valppaana. Volvo 9500 haluaa tulla ajetuksi. Tarkasti reagoiva moottori yhdistettynä Volvo I Shift -vaihteistoon antaa kuljettajalle ainutlaatuisen ajotuntuman. Sekä taka-akseli että vaihdelaatikon ohjelmisto on optimoitu erityisesti linja-autoja varten. Tämän vuoksi kuljettajan työpäivä on mukava, meluton ja erittäin tehokas. Ensiluokkainen näkyvyys lisää ajoturvallisuutta. Volvo 9500:ssa on laajat ikkunapinnat, kolmiosaiset taustapeilit ja peruutuskamera. I-Coach avustaa kuljettajaa ajamaan turvallisemmin, poltto ainetaloudellisemmin ja mukavammin. Se antaa välitöntä palautetta esimerkiksi ylikierroksista, tarpeettomasta joutokäyn nistä, ylinopeudesta ja liian kovasta kaarrenopeudesta, minkä ansiosta kuljettaja voi parantaa ajotapaansa. Kuljettajan työympäristön tekevät mukavaksi alhainen melutaso, ilmastointi ja lukuisat säätömahdolli suudet. Lisäksi käytettävissä on runsaasti tilaa henkilökohtaisille tavaroille.

9 KULJETTAJAN LINJA-AUTO Läpimurto ajoturvallisuudessa Volvo 9500 linja-autoon saa ainutlaatuisen paketin, joka sisältää kuljettajan työtä helpottavia järjestelmiä. Volvo Dynamic Steering (VDS) -ohjausjärjestelmä on ensimmäinen laatuaan maailmassa. Se mullistaa kuljettajan ajokokemuksen. Volvo Dynamic Steering säätelee ohjausvoimaa tilannekohtaisesti todelliseen tarpeen mukaan. Ohjaaminen on pienillä nopeuksilla täysin vaivatonta. Tästä on hyötyä erityisesti pysäköitäessä ja kiertoliittymissä. Ohjauspyörä myös palautuu keskiasentoon jopa peruutettaessa. Suuremmilla nopeuksilla järjestelmä puolestaan lisää vakautta ja vaimentaa epätasaisten pintojen vaikutukset käytännössä kokonaan. Hätäjarrulla varustettu törmäysvaroitin (CWEB) tarkkailee edellä ajavia ja varoittaa kuljettajaa törmäysvaarasta. Jos kuljettaja ei reagoi varoitukseen, järjestelmä jarruttaa ensin kevyesti ja tekee sitten täyden hätäjarrutuksen. Kaistavahti (LKS) tarkkailee kaistamerkintöjä ja varoittaa kuljettajaa, jos tämä on vaarassa ajautua tahattomasti kaistalta. Varoitus ilmenee äänimerkkinä ja varoitusvalona tai värinänä istuintyynyssä ja tuulilasille heijastettuna varoitusvalona. Volvo Dynamic Steering (VDS) -järjestelmään kuuluu tehokas sähkömoottori, joka toimii ohjaustehostinmekanismin apuna. Kuljettaja hyötyy vakaista ajo-ominaisuuksista, työn kevenemisestä ja ainutlaatuisesta ominaisuudesta, joka palauttaa ohjauspyörän keskiasentoon.

10 TODELLISTA TUOTTAVUUTTA Volvo laatua kustannustietoisille Kun ostat Volvo linja-auton, saat juuri sen, mistä maksat, eli Volvon tunnetun laadun ja turvallisuuden sekä luokkansa johtavan ympäristöä säästävän tekniikan. Volvo 9500 linja-autossa olemme onnistuneet yhdistämään nämä kaikki ja keskittymään todelliseen kustannustehokkuuteen jokaisella osa-alueella. Tämä linja-auto on edullinen vaihtoehto, joka joustaa tarpeidesi mukaan. Voit muokata jokaisen linja-autosi siten, että tuottavuuden maksimoinnissa otetaan mahdollisimman hyvin huomioon juuri sinun liiketoimintasi tarpeet. Kun toimit oikein, et osta vain linja-autoa, vaan sijoitat kannattavaan tulevaisuuteen. Suunnittele oma Volvo 9500 linja-autosi Volvo 9500 linja-autosi voidaan suunnitella sopimaan juuri sinun tarpeisiisi. Laajan lisävarustevalikoiman avulla voit tehdä siitä äärimmäisen kustannustehokkaan linjaliikenteen työhevosen tai hyvin varustellun tilausliikenteen linja-auton. Turvavyöt, verhot, vaatekoukut, hyllyt, pöydät, jalkatuet, kattolamput ja viihdejärjestelmät ovat tästä vain muutamia esimerkkejä. Kysymys on vain siitä, miten haluat linja-autoasi käyttää ja mitä matkustajasi siltä odottavat.

11 TYYTYVÄISET MATKUSTAJAT Mukavuutta arvostaville matkustajille Volvo 9500 on erittäin tehokas keskipitkillä matkoilla. Se on ylivoimainen linja- auto kohtuuhintaista mukavuutta arvostaville matkustajille. Minkä tahansa Volvo 9500 version sitten valitsetkin, ylität varmasti matkustajiesi odotukset. Ilmava sisätilojen suunnittelu luo matkustajille kutsuvan ympäristön. Tunnettua skandinaavista suunnittelua edustava, täysin uusi istuinvalikoima parantaa matkustusmukavuutta entisestään. Alhainen sisämelutaso ja tehokas sähköinen ilmastointi tekevät kokemuksesta vieläkin paremman. Vähemmän painoa, enemmän kuormauskapasiteettia. Uudet istuimet on suunniteltu painoa säästäviksi, mikä ei ainoastaan auta säästämään polttoainetta, vaan lisää myös matkustaja- tai matkatavarakapasiteettia. Käytännössä tämä tarkoittaa korkeampaa tuottavuutta joka ikinen päivä. Tehokas tilankäyttö. Mitä tahansa matkustajasi haluavatkaan kuljettaa, voit taata tavaroille turvallisen ja huolettoman säilytyksen koko matkan ajaksi. Riippumatta siitä, onko kyseessä matkan aikana tarvittava, henkilökohtainen tavara vai suurikokoinen, tavaratilaan pakattava matkata vara, Volvo 9500 linja-autossa on tarvitsemasi kuljetuskapasiteetti. Entistäkin parempi mukavuus uusilla istuimilla. Uusi erittäin mukavien istuimien valikoima on suunniteltu hyvin ergonomiseksi, jotta kaikenkokoiset matkustajat, niin pitkät kuin lyhyetkin, voivat nauttia sujuvasta ja mukavasta matkasta. Istuimissa on kaksi eri mukavuustasoa sekä eri designyksityiskohtia ja varusteita, joiden avulla voit muokata niistä juuri tarpeidesi mukaiset.

12 YMPÄRISTÖTEHOKKUUS Vihreä tehokkuus kannattaa Volvolla ympäristöstä välittämisen ja liiketoiminnan kannattavuuden välillä ei ole ristiriitaa, päinvastoin. Siksi olemmekin kärkijoukoissa kehittämässä älykkäitä ratkaisuja, jotka ovat edullisia ympäristölle ja liiketoiminnalle. Kutsumme tätä vihreäksi tehokkuudeksi, ja siihen liittyvät saavutukset kuuluvat jokaisen Volvo linja-auton vakiovarusteluun. Näin on myös Volvo 9500:n kohdalla se on suunniteltu ympäristöä säästävää ja taloudellisesti kannattavaa linja-autoliikennettä varten. Osana ratkaisua on kahdeksanlitrainen Euro 6 -moottorimme. Me lähestymme ympäristöasioita laajasti ja innovatiivinen pakokaasupäästöjen jälkikäsittely onkin vasta alkua. Moottori itsessään on kevyt ja erittäin tehokas, mikä vähentää polttoaineenkulutusta ja siten myös päästöjä ja AdBluen käyttöä. Saat tarvitsemasi voiman ja samalla säästät polttoainetta sekä pienennät ympäristövaikutuksia. Näin vähennät myös kustannuksia ja teet liiketoiminnastasi kannattavampaa.

13 KUMPPANISI LIIKETOIMINNASSA Lisäpalveluidemme avulla säästät rahaa Kun ostat Volvo 9500:n, et osta vain linja-autoa, vaan liiketoimintaa. Kokemuksemme, osaamisemme ja liiketoimintatuntemuksemme myötä lupaamme olla paras liiketoimintakumppanisi. Tarjoamme selkeästi määritellyllä hinnalla käyttötapaasi sopivan yhdistelmän luotettavia palve luja, jotka on suunniteltu juuri sinun toimintaasi varten. Näin autamme maksimoimaan ajoneu vosi käyttöajan, pienentämään sen elinkaarikustannuksia ja helpottamaan kalustosi hallintaa. Lisäksi mainittakoon vielä vertaansa vailla oleva arvon säilyminen, josta Volvo on kuuluisa. Volvo Bus Services Palveluvalikoimamme ansiosta voimme kantaa ajoneuvojesi ylläpitovastuun joko osittain tai kokonaan ja taata näin toimintasi huolettomuuden. Ajoneuvojen hallinta, palvelusopimukset ja ajoneuvokannan hallinta ovat vain muutamia esimerkkejä palveluista, joiden avulla voit pitää kalustosi kustannukset kurissa ja maksimoida sen suorituskyvyn. Euroopan kattava huoltokorjaamoverkosto Yli korjaamoamme ja palvelukeskustamme eri puolilla Eurooppaa takaavat käyttöösi henkilökohtaista palvelua ja tukea, missä ikinä liikutkin. Aito Volvo Huolto takaa, että linja-autosi huolletaan aina parhaalla tavalla, aidoilla Volvo varaosilla. Näin linja-autosi suorituskyky, luotettavuus ja turvallisuus varmistetaan kaikissa tilanteissa. Volvo Action Service Volvo Action Service on apupalvelumme, joka on käytössäsi kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Volvo linja-auton vikatilanteessa sinun ei tarvitse kuin soittaa yksi puhelu, niin apu lähtee matkaan. Volvo Action Service -palvelustamme saa monenlaista apua monenlaisiin tilanteisiin korjauspalveluja, rahoitus- ja lakineuvontaa, tulkkaus- ja käännösapua sekä kuljettajien kotiinkuljetuspalvelun.

14

15 Tiedot ja luvut Mitat ja painot Pituus [m] 12,3 Leveys [m] 2,55 Korkeus [m] 3,60 Sallittu bruttopaino [kg] Voimansiirto Päästöstandardi Euro 6 Dieselmoottori Teho [hv] Vääntömomentti [Nm] Vaihteisto Pakokaasujärjestelmä Volvo D8K, 6-sylinterinen dieselrivimoottori, jossa yhteispaineruiskutus 320 tai tai 1400 Volvo I Shift automaattisesti toimiva mekaaninen vaihdin. Saatavana sisäänrakennetulla hidastimella. Yksikammioinen äänenvaimentimen rakenne. Automaattinen DPF-suodattimen regeneroituminen ilman kuljettajan puuttumista normaaleissa ajo-olosuhteissa. Polttoainesäiliöt Diesel [l] 480 AdBlue [l] 64 Akselit, jousitus ja ohjaus Etuakseli Taka-akseli Jousitus Ohjaustehostin Renkaat Vanteet Jarrut Volvon jäykkä akseli RFS Volvon yksivaihteinen vetopyörästö ja optimoidut välityssuhteet Kaikkiin mallivaihtoehtoihin on saatavana elektronisesti ohjattu ilmajousitus ja niiaustoiminto Hydraulikäyttöinen ohjaustehostin Volvo Dynamic Steering (VDS-) järjestelmä saatavissa vaihtoehtona 295/80 R22.5" 315/80 R22.5" Saatavana teräs- ja alumiinivanteet Volvon elektronisesti ohjatut levyjarrut (EBS) ja ESP (Electronic Stability Program). Volvo Engine Brake (VEB) -moottorijarru ja Brake Blending -toiminto. Kuljettajan työympäristö Tilava kuljettajan ympäristö, joka tarjoaa erinomaisen ergonomian ja mukavuuden lukuisien omien säätömahdollisuuksien kautta. Uusi yhdistelmämittaristo, jossa laajennettu HMI-liittymä. Matkustajan istuimet Istuintyypit Lastenistuinvaihto- ehdot Ilmastointi Alueet Ilmanvaihto ja lämmitys Ilmastointi [kw] 27 tai 36 AV-järjestelmä Volvon linja-autoistuimet, saatavana kahdessa mukavuustasossa sekä eri varustevaihtoehtojen kanssa yksilöllisiä tarpeita varten Volvon lasten istuintyynyt ja integroidut taaksepäin suunnatut lastenistuimet Erillinen ilmastointialueet kuljettajaa ja matkustajia varten Tehokas ilmanvaihto, lämmitysyksiköt katossa Radio ja DVD, kuljettajan ja oppaan mikrofonit, 19" laajakuvamonitorit, DVD-vaihtaja, USB-liitäntä kojelaudassa. Volvo 9500 Lisätietoja on osoitteessa

16 Volvo Buses. Driving quality of life RSP FI. Printed in Sweden. Esitteessä kuvatut tai mainitut laitteet saattavat olla erikseen tilattavia lisävarusteita, ja ne voivat vaihdella maittain. Volvo pidättää oikeuden mallin ja rakenteen muutoksiin niistä ennakolta ilmoittamatta.

Volvo Paikasta A paikkaan B ja mihin vain

Volvo Paikasta A paikkaan B ja mihin vain Volvo 9700 Paikasta A paikkaan B ja mihin vain Volvo 9700 on tehotyökalu, joka tuo liiketoimintaasi tuottavuutta ja joustavuutta kaikissa tilanteissa. Hyvin varusteltu linjaauto, joka mukautuu helposti

Lisätiedot

Volvo Buses. Driving quality of life. Polttoainetehokkuutta urbaaneille teille

Volvo Buses. Driving quality of life. Polttoainetehokkuutta urbaaneille teille Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B8 R mallisto Polttoainetehokkuutta urbaaneille teille Ensiluokkaiseen kalustoon Volvo B8 R -mallisto täyttää kaikki lähi- ja työmatkaliikenteen vaatimukset.

Lisätiedot

Volvo Ahkera kumppanisi

Volvo Ahkera kumppanisi Volvo 8900 Ahkera kumppanisi Volvo 8900 täyttää kaikki lähiliikenteen ja tilausajokuljetusten vaatimukset. Kyseinen linja-auto on ominaisuuksiltaan erittäinen monipuolinen, keskittyen kuitenkin vahvasti

Lisätiedot

Tuottavan linja-auton vakaa alusta. Volvo Buses. Driving quality of life

Tuottavan linja-auton vakaa alusta. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B11 R Tuottavan linja-auton vakaa alusta Volvo Buses. Driving quality of life Luotettavia tuloksia Volvo B11 R on erinomainen perusta tuottavalle linja-autoliiketoiminnalle. B11 R ylittää odotuksesi

Lisätiedot

Volvo 7900 Hybrid. Tehokkaampaa liiketoimintaa ja vihreämpiä kaupunkeja

Volvo 7900 Hybrid. Tehokkaampaa liiketoimintaa ja vihreämpiä kaupunkeja Volvo 7900 Hybrid Tehokkaampaa liiketoimintaa ja vihreämpiä kaupunkeja Volvo 7900 Hybrid mallistomme vie vihreän tehokkuuden uudelle tasolle, huomattavasti yli Euro 6-vaatimusten. Se on polttoaineenkulutukseltaan

Lisätiedot

Volvo B11R. Entistäkin suorituskykyisempi

Volvo B11R. Entistäkin suorituskykyisempi Volvo B11R Entistäkin suorituskykyisempi Turvallinen valinta Esittelyssä Volvo B11R Volvo B11R on erinomainen perusta tuottavalle linja-autoliiketoiminnalle. B11R ylittää odotuksesi niin tilausajojen luksuslinja-autona

Lisätiedot

Volvo B8R MALLISTO. Luotu kulkemaan

Volvo B8R MALLISTO. Luotu kulkemaan Volvo B8R MALLISTO Luotu kulkemaan Turvallisempi valinta Esittelyssä Volvo B8R -mallisto Volvo B8R on todellinen myyntimenestys, mistä ovat todisteena sen miljoonat ja taas miljoonat tuottavat ajokilometrit.

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Lyömätön kaukoliikenneauto Polttoaineesta puhuttaessa kyse ei ole pelkästään säästöjen suuruudesta vaan myös siitä, miten

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

Volvo 7900 Electric. Kulkee siellä missä ihmiset liikkuvat

Volvo 7900 Electric. Kulkee siellä missä ihmiset liikkuvat Volvo 7900 Electric Kulkee siellä missä ihmiset liikkuvat virtaa joukkoliikenteeseen Uusi Volvo 7900 Electric on paljon enemmän kuin sähköbussi. Se on mahdollisuuksia luova työväline, joka antaa täysin

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

SCANIA TOURING Tervetuloa kyytiin

SCANIA TOURING Tervetuloa kyytiin Tervetuloa kyytiin Korosta yrityskuvaasi Tutustu Scania Touringiin. Tämä näyttävästi muotoiltu monikäyttöinen linja-auto on suunniteltu täyttämään niin linja- kuin tilausliikenteen vaatimukset myös pitkillä

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEK Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus

Lisätiedot

Volvo 7900 Electric Hybrid. Kuuntele kaupunkiasi

Volvo 7900 Electric Hybrid. Kuuntele kaupunkiasi Volvo 7900 Electric Hybrid Kuuntele kaupunkiasi Hakemisto 4. Tuotteen yleiskuvaus 5. Taustatietoa 6. Tulevaisuuden teknologiaa 7. Avaimet käteen -ratkaisut 8. Ympäristötehokkuus 9. Energiatehokkuus 11.

Lisätiedot

Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta

Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta Lehdistöinfo Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta Volvo Trucks esitteli tammikuussa maailman voimakkaimman kuorma-auton, jossa on tehoa 700 hv.

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

SCANIA LINJA-AUTOT. Esittelyssä Scania Citywide

SCANIA LINJA-AUTOT. Esittelyssä Scania Citywide SCANIA LINJA-AUTOT Esittelyssä Scania Citywide SCANIA CITYWIDE 2-3 Valmiina kohtaamaan kaupungin haasteet Nykyisin yli puolet maapallon väestöstä asuu kaupungeissa. Ja kaupungistumiskehitys jatkuu kiihtyvällä

Lisätiedot

Volvo 7900 Electric Hybrid Kuuntele kaupunkiasi. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo 7900 Electric Hybrid Kuuntele kaupunkiasi. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 7900 Electric Hybrid Kuuntele kaupunkiasi Volvo Buses. Driving quality of life Hakemisto Tuotteen yleiskuvaus Taustatietoa Tulevaisuuden teknologiaa Avaimet käteen -ratkaisut Ympäristötehokkuus Energiatehokkuus

Lisätiedot

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle LÖYDÄ TÄYSIN UUSI SUKUPOLVI Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Uusi TX-sukupolvi:

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Yleistietoja polttoaineenkulutuksesta. Yhteenveto PGRT

Yleistietoja polttoaineenkulutuksesta. Yhteenveto PGRT Yhteenveto Yhteenveto Tässä asiakirjassa esitellään ja selitetään lyhyesti ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat tekijät. Ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat useat eri tekijät: Renkaat

Lisätiedot

K E S Ä RENKAAT

K E S Ä RENKAAT KESÄRENKAAT 18.2.2019 2 RENKAAT KESÄRENKAAT SISÄLTÖ HENKILÖAUTON RENKAAT 3 HAKKA BLACK 2 4 HAKKA BLUE 2 5 HAKKA GREEN 2 6 NORDMAN SZ 6 NORDMAN SX2 SUV 4X4 RENKAAT 7 HAKKA BLACK 2 SUV 8 HAKKA BLUE 2 SUV

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

Nokian E-Truck. Luotettavat All Season -renkaat keskipitkään ja alueelliseen kuljetukseen

Nokian E-Truck. Luotettavat All Season -renkaat keskipitkään ja alueelliseen kuljetukseen Nokian E-Truck Luotettavat All Season -renkaat keskipitkään ja alueelliseen kuljetukseen Teiden tarinoita GERARD LEUSHUIS, HOLLANTI Lähden sunnuntaina ja palaan lauantaina, turvallisesti. Gerard Leushuis

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

TALVIRENKAAT HINNASTO

TALVIRENKAAT HINNASTO TALVIRENKAAT HINNASTO 2.5.2018 2 RENKAAT TALVIRENKAAT SISÄLLYS 3 HAKKAPELIITTA 9 4 HAKKAPELIITTA 8 5 HAKKAPELIITTA R3 7 HAKKAPELIITTA 9 SUV 9 HAKKAPELIITTA 8 SUV 10 HAKKAPELIITTA R3 SUV 11 HAKKAPELIITTA

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT. Vakionopeudensäädin. Volvo Trucks. Driving Progress OMINAISUUDET JA EDUT

TEKNISET TIEDOT. Vakionopeudensäädin. Volvo Trucks. Driving Progress OMINAISUUDET JA EDUT Volvo Trucks. Driving Progress TEKNISET TIEDOT auttaa kuljettajaa ylläpitämään tasaisen ja polttoainetta säästävän ajovauhdin. Järjestelmä säätelee nopeutta automaattisesti ja pitää sen kuljettajan valitsemana.

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEKEMISEN ILO Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys,

Lisätiedot

Jokainen autonostaja haluaisi saada "ensivuoden mallin", ja Opel on koettanut toteuttaa tämän toiveen

Jokainen autonostaja haluaisi saada ensivuoden mallin, ja Opel on koettanut toteuttaa tämän toiveen Ofint KAPITAN jlyjl itä tarkimmin valitut raakaaineet ja äärimmäisen huolellinen tarkkuus työ tekevät jokaisesta Opelista ainutlaatuisen arvokkaan vaunun. Jokainen autonostaja haluaisi saada "ensivuoden

Lisätiedot

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA TUOTE-ESITE M4 TUTUSTU SEURAAVAAN SUKUPOL MOFFETT M4 NX VEEN Seuraavan sukupolven MOFFETT M4 NX nostaa Euroopan luotetuimman ajoneuvotrukin suorituskyvyn

Lisätiedot

Valitse voittajarengas

Valitse voittajarengas Valitse voittajarengas Monipuolisuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan Nykyisessä vaikeassa taloustilanteessa yksi parhaista kuljetus- ja kalustotoimintojen optimointitavoista on hyödyntää jokaista kuorma-autoa

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 1.6.2015 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat

Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 18.8.2014 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Suomi R-sarja Uudenlainen R-sarja Avantin R-sarja eroaa muista Avantin mallisarjoista ohjaustapansa vuoksi. R-sarjassa kuljettaja istuu kuormaajan takarungossa kun taas muissa Avantin mallisarjoissa istutaan

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS

SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS LIIKKUMINEN SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS S12 VITA Nelipyöräinen sähkömopedi S12 Vita kuljettaa sinut paikasta toiseen mukavasti, turvallisesti ja vaivattomasti. S12 Vita on moderni nelipyöräinen sähkömopedi,

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Volvo FM MetaaniDiesel Volvo FM MetaaniDiesel

Volvo FM MetaaniDiesel Volvo FM MetaaniDiesel Vlv FM MetaaniDiesel Vlv FM MetaaniDiesel Vlv FM MetaaniDiesel Saatavana n myös Vlv FMX MetaaniDiesel D13C-mttri kaasu D13C-Gas MetaaniDiesel EURO 5 -päästömääräykset Nettteh: ISO 1585, dir. 89/491/ETY,

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

DYNAFLEET TUOTTAVUUDEN EHDOILLA

DYNAFLEET TUOTTAVUUDEN EHDOILLA DYNAFLEET TUOTTAVUUDEN EHDOILLA Tehokkaampaa työskentelyä Dynafleetin avulla. Ei ole väliä kuinka monta kuorma-autoa omistat tai mitä kuljetat Dynafleet auttaa sinua kehittämään kuljetusten tuottavuutta.

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Yhteystiedot: Hindrek Pikk Commercial Marketing Manager Nordic +372 565 5880 hindrek_pikk@goodyear.com LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Goodyearin uusimpien polttoainetehokkaiden

Lisätiedot

SCANIA OMNIEXPRESS. Yksilöllisyyden inspiroima

SCANIA OMNIEXPRESS. Yksilöllisyyden inspiroima SCANIA OMNIEXPRESS Yksilöllisyyden inspiroima SCANIA OMNIEXPRESS 2-3 Mallisto kaikenlaisiin tarpeisiin. Pyörät pyörivät ja maailma muuttuu, päivä päivältä nopeammin. Tästä johtuen on entistä tärkeämpää

Lisätiedot

IMPACT 4.01.10 7.9.2015. 64/Kuvaus, Rakenne ja toiminta//volvon dynaaminen ohjaus, toimintakuvaus

IMPACT 4.01.10 7.9.2015. 64/Kuvaus, Rakenne ja toiminta//volvon dynaaminen ohjaus, toimintakuvaus Tulostanut:Pekka Vuorivirta Palvelu Alustatunnus Polku 64/Kuvaus, Rakenne ja toiminta//volvon dynaaminen ohjaus, toimintakuvaus Malli Tunniste FH (4) 132355236 Julkaisupäivämäärä 29.11.2013 Tunnus/Käyttö

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

TODELLINEN VOIMANPESÄ VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TODELLINEN VOIMANPESÄ VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TODELLINEN VOIMANPESÄ VOIMANPESÄ TEHO, TUOTTAVUUS JA TEKEMISEN ILO PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus ja huollettavuus. PONSSE Bear,

Lisätiedot

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta FIA:n Make Cars Green kampanjan tavoite on vähentää autojen ympäristövaikutuksia ja auttaa kuljettajia valitsemaan ympäristöystävällisemmät vaihtoehdot autoilussaan. 10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Ecolution by Scania. Tehokkaampaa toimintaa laajemmalla näkökulmalla. Ecolution by Scania

Ecolution by Scania. Tehokkaampaa toimintaa laajemmalla näkökulmalla. Ecolution by Scania Ecolution by Scania. Tehokkaampaa toimintaa laajemmalla näkökulmalla. Ecolution by Scania Ecolution by Scania Saavuttaaksemme säästöjä, meidän täytyy tarkastella polttoaineen kulutukseen vaikuttavia tekijöitä

Lisätiedot

Building a better world with fewer machines. UUSI LUNDBERG 50 -SARJA

Building a better world with fewer machines. UUSI LUNDBERG 50 -SARJA Building a better world with fewer machines. UUSI LUNDBERG 50 -SARJA Säädettävä progressiivinen ohjaus Kone mukautuu niin kuljettajan kuin työlaitteenkin mukaan. Se lisää tuottavuutta, säästää energiaa

Lisätiedot

-30% KEVÄT-KESÄ 2013. keväthuolto! öljynvaihtotarjous Työ sisältää moottorin öljyn ja öljynsuodattimien vaihdon. öljy ja. Moottoriöljy.

-30% KEVÄT-KESÄ 2013. keväthuolto! öljynvaihtotarjous Työ sisältää moottorin öljyn ja öljynsuodattimien vaihdon. öljy ja. Moottoriöljy. Linja-autotarjoukset Tarjoukset KEVÄT-KESÄ 2013 voimassa 31.8.2013 asti keväthuolto! Voiteluhuolto ilman ajanvarausta! öljynvaihtotarjous Työ sisältää moottorin öljyn ja öljynsuodattimien vaihdon. Työn

Lisätiedot

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Tekniset tiedot. Voimansiirto 2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Moottorin iskutilavuus [cm³] 1 968 1 968 1 968 1 968 Sylinterien lukumäärä 4 4 4 4 Maks. teho [kw (hv)] 75 (102) 90 (122)

Lisätiedot

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi.

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Iveco Daily Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Olet ostanut pakettiauton, joka voi olla liiketoimintasi tärkein osa pitkänkin aikaa. Pakettiauto on kuitenkin vain kuori, ja sinun tulee miettiä

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN Modul-Express JAKELUAUTOIHIN TAITTUVAT HYLLYT TAITTUVAT HYLLYT Järjestelmä on valmistettu erittäin lujasta teräksestä ja on sekä kevyt että kestävä. Järjestelmä sopii yrityksille, jotka tarvitsevat hyvää

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

MODERNISAATIO. Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa. 2010 Konecranes. Kaikki oikeudet pidätetään. 11.5.2011 1 Modernisaatio

MODERNISAATIO. Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa. 2010 Konecranes. Kaikki oikeudet pidätetään. 11.5.2011 1 Modernisaatio MODERNISAAIO Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa 11.5.2011 1 Modernisaatio 11.5.2011 2 Modernisaatio MODERNISAAIO ON AVAIN OPIMOINIIN urvallinen ja luotettava nosturi on häiriöttömän

Lisätiedot

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Tuote-esite Ylivoimaista ulottuvuutta Hiab XS 044 on täydellinen nosturikokemus Hiab on aina yhdistetty korkeaan laatuun ja jatkuvaan kehitykseen. Erityisen ulottuvaksi

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Työvälineet Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Täydellinen yhteensopivuus. Volvo-minikaivukoneiden uuden kauhavalikoiman esittely. Nämä kestävät työvälineet on suunniteltu toimimaan

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

Pieni kortti, suurenmoiset palvelut. Turvallisesti matkalla: Mercedes ServiceCard. Enemmän palveluja yhdellä kortilla.

Pieni kortti, suurenmoiset palvelut. Turvallisesti matkalla: Mercedes ServiceCard. Enemmän palveluja yhdellä kortilla. Pieni kortti, suurenmoiset palvelut. Turvallisesti matkalla: Mercedes ServiceCard. Enemmän palveluja yhdellä kortilla. 706000 833789 00128 Nerokasta ja nopeaa- Euroopan laajuisesti. Kuljettajien ei tarvitse

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN

ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN VALTRAN SUUNNITTE- LEMAT, JÄLLEENMYYJÄN ASENTAMAT LISÄVARUSTEET Valtran alkuperäiset lisävarusteet on suunniteltu jatkuvaa käyttöä varten Pohjolan äärimmäisen

Lisätiedot

alusta 1 Tasakuorma-auto 8 6 Tasakuorma-auto 8 4 VETOTAPA / ALUSTAKORKEUS / AKSELIVÄLI (mitat m)

alusta 1 Tasakuorma-auto 8 6 Tasakuorma-auto 8 4 VETOTAPA / ALUSTAKORKEUS / AKSELIVÄLI (mitat m) VETOTAPA / ALUSTAKORKEUS / AKSELIVÄLI (mitat m) Tasakuorma-auto 6,0 6,0 6,3 6,5 6,7 6,0 6,3 6,5 6,7 Tasakuorma-auto 4 4 X Tasakuorma-auto 6 2 6,0 4,8 6,0 6,0 6,0 Tasakuorma-auto 6 4 Tasakuorma-auto X X

Lisätiedot

EkoAuton julkistustilaisuus 22.2.2011

EkoAuton julkistustilaisuus 22.2.2011 EkoAuton julkistustilaisuus Katja Lohko Trafi Vastuullinen liikenne. Yhteinen asia. Trafi 2 Sisältö Trafin Ekoautoilusivusto ja henkilöauton hankintaohje Turvallinen auto Ympäristöä vähemmän kuormittava

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

Toyota Material Handling. Työturvallisuus. www.toyota-forklifts.fi

Toyota Material Handling. Työturvallisuus. www.toyota-forklifts.fi Toyota Material Handling Työturvallisuus www.toyota-forklifts.fi Trukkien turvallisuus -Ei mikään pieni asia Yrityksen vastuu trukkien työturvallisuudesta: Suomessa on aktiivikäytössä noin 30 000 trukkia.

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

TRANSPORTER CRAFTER CADDY

TRANSPORTER CRAFTER CADDY TRANSPORTER CRAFTER CADDY Tuottava. Turvallinen. Vakiovarusteltu ammattikäyttöön. Pegabus Transporter Toimivuutta monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

HONDA PELAA VARMASTI.

HONDA PELAA VARMASTI. Lumilingot 2014-2015 HONDA PELAA VARMASTI. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Hondan ylistettyjä ominaisuuksia ovat leveä ja korkea

Lisätiedot

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Finland lehdistötiedote 14.1.2016 IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Company, Etelä-Korean suurin autonvalmistaja, on esitellyt vaihtoehtoisia polttoaineita käyttävän

Lisätiedot