Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "http://www.cert.iveco.com/denmark/produkter/pages/lastbilen_eurocargo.aspx"

Transkriptio

1 Eurocargo 7,5 18 t Eurocargo on paras vaihtoehto mihin tahansa tarkoitukseen vahvan runkonsa, hyvien ajo-ominaisuuksiensa ja yli tehdasversionsa ansiosta. Nämä ominaisuudet ovat mm. johtaneet siihen, että Eurocargo on voittanut enemmän palkintoja kuin mikään muu keskiraskas kuorma-auto ja on luokkansa suunnannäyttäjä Euroopassa. Eurocargon muodossa Iveco tarjoaa asiakkailleen ja rakentajilleen kuorma-auton, jonka voi räätälöidä jokaiseen keskiraskaan sektorin kuljetustarpeeseen. Eurocargon suosion salaisuus on sen monipuolisuus: Se on helppo ajettava, jopa kaupunkien keskustoissa pienikokoisen ohjaamonsa, ainutlaatuisen 52 asteen ohjauskulmansa ja ketterän kääntösäteensä (alkaen n. 11 m:stä) ansiosta. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn pitkillä matkoilla tai erityisen vaativassa käytössä (jopa 320 hv ja Nm:n vääntö). Eurocargo on myös johtava monipuolisuutensa ja rakentajaystävällisyytensä vuoksi. Vankassa rungossa (samansuuntaiset pituuspalkit erikoisteräksestä) on täysin tasainen pinta, joka mahdollistaa mm:n päällirakennepituudet. Tämän ansiosta Eurocargo voidaan mukauttaa jokaiseen käyttötarpeeseen: tavaranjakeluun, rakennusalalle ja kunnallisiin tehtäviin. Eurocargo suurin mallisto Suuren valikoimansa ansiosta Eurocargo on sekä luokkansa monipuolisin että erikoistunein kuorma-auto: 9 eri kokonaispainoa (7,5 18 t) 7 teholuokkaa ( hv) 12 vaihteistoa (viisi manuaalista, neljä automatisoitua ja kolme automaattista) 12 akseliväliä (2 790 mm mm) 3 ohjaamotyyppiä (lyhyt päivittäiseen käyttöön, pitkä tehtäviin, jotka vaativat yöpymisen ja 6+1- kaksoisohjaamo jopa 7 henkilön kuljettamiseen) 2 kattokorkeutta (matala ja korkea).

2 Nämä ominaisuudet voidaan yhdistää laajaan valikoimaan akselivälejä, jousituksia ja perävälityksiä. Runsas valikoima mahdollistaa ihanteellisen kuorma-auton löytämisen. Eurocargo on saatavana yli tehdasversiona. Eurocargo Tector Common Rail - turbomoottorilla Hukkaportilla varustettujen turboahdettujen Tector Common Rail -moottoreiden ansiosta Eurocargo voi ylpeillä luokkansa alhaisimmalla polttoaineen kulutuksella. Kaikki Tector-moottorit ovat saatavana vakiona Euro VI -versiona, joka alittaa Euro V -päästöstandardit. Iveco käyttää kaikissa keskiraskaissa ja raskaissa ajoneuvoissaan SCR-teknologiaa (Selective Catalytic Reduction), joka pienentää käyttökuluja (5 % pienempi polttoaineen kulutus). Tector moottorit ovat kevyitä, huoltoystävällisiä ja tunnettuja luotettavuudestaan. EGR-teknologiasta poiketen SCR ei kierrätä pakokaasuja uudelleen. Tector-moottoreiden suorituskyky on parasta luokassaan erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta: Paras vääntömomentti suhteessa iskutilavuuteen Parempi joustavuus maksimaalinen vääntö on käytettävissä alhaisella kierrosluvulla (maksimivääntö jopa kierr./min.) ja se on tasainen läpi käyttöalueen. Tämä takaa tasaisen käynnin, vähemmän vaihtamista ja paremman tehokkuuden. Alhaisemmat käyttökulut, pitkät öljyn vaihtovälit sekä hiljainen käyntiääni, jonka ansiosta se soveltuu hyvin kaupunkikäyttöön. Eurocargon asiakkaat voivat valita kolmen eri vaihteiston välillä: Automatisoitu 6- ja 12-vaihteinen Eurotronic-vaihteisto, jossa vaihteenvalitsin sijaitsee ohjauspylväässä, mikä lisää ajomukavuutta ja optimoi polttoaineen kulutuksen Manuaaliset 6- ja 9-vaihteiset vaihteistot kalibroidulla synkronoinnilla, joka tekee vaihtamisen helpommaksi Allison-automaattivaihteistot, jotka helpottavat kaupunkiajoa, jolloin ajon aikana pysähdytään usein Automatisoidut ja manuaaliset vaihteistot on yhdistetty "push type"-kytkimiin ja elektronisesti ohjattuun voimanottoon lisävarusteena. Eurocargon moottoreissa on vakiona moottorijarru, jonka pakosarjassa on kuristusventtiili. Kyseinen venttiili luo pakokaasun vastapaineen, joka on hyödyllinen moottorin kierrosluvun pienentämisen ja jarrutustehon lisäämisen kannalta. Moottorijarrun käyttö pakosarjan kuristusventtiilillä vähentää käyttöjarrun käyttöä ja täten vähentää jarrujen kulumista. Kuljettaja voi valita kumpaa tapaa käyttää (eli aktivoituuko moottorijarru käyttämällä jalkajarrua vai nostamalla kaasupoljinta). px Eurocargo Tector 5 -moottorilla Tector 5 (4,5-litrainen 4-sylinterinen on saatavana 3 eri teholuokassa):

3 160 hv (580 Nm vääntö alkaen kierroksesta) 186 hv (680 Nm vääntö alkaen kierroksesta) 207 hv (750 Nm vääntö alkaen kierroksesta) px Eurocargo Tector 7 -moottorilla Tector 7 (6,7-litrainen 6-sylinterinen on saatavana 4 eri teholuokassa): 217 hv (800 Nm vääntö alkaen kierroksesta) 251 hv (850 Nm vääntö alkaen kierroksesta) 280 hv (1 000 Nm vääntö alkaen kierroksesta) 320 hv (1 100 Nm vääntö alkaen kierroksesta) ke_gearkasser.aspx Eurocargo automatisoidulla vaihteistolla Automatisoitu 6- tai 12-vaihteinen Eurotronic-vaihteisto (valmistaja ZF) elektronisesti ohjatulla kytkimellä on saatavana lisävarusteena Eurocargo 4x2-versioihin ja se tarjoaa hyvän ajomukavuuden ja lukuisia etuja asiakkaalle: Automatisoitu vaihteisto noudattaa taloudellisen ajotavan periaatteita oikean vaihteen valinnassa ja suojaa siten moottoria ylikierroksilta samalla vähentäen kytkimen kulutusta, polttoainekulutusta ja melutasoa. Vaihteiston voi kytkeä manuaaliasentoon ohjauspyörän oikeanpuoleisesta painikkeesta. Eurocargo hukkaportilla

4 Turboahtimen rakenne, mukaan lukien integroitu ohivirtausventtiili, säilyttää tehon paineen korkeana jopa alhaisilla kierroksilla optimoiden vääntömomentin ja polttoaineen kulutuksen. Maksimaalisella ahtopaineella on välttämätöntä suojata moottoria ja turboahdinta. Tästä huolehtii ohivirtausventtiili, joka pitää turbon ahtopaineen tasaisena. aspx Eurocargo manuaalivaihteistolla ZF-vaihteistot ovat kevyitä ja mahdollistavat paremman hyötykuorman. Erinomainen synkronointi varmistaa vaihteiden helpon kytkeytymisen (6- ja 9-vaihteiset). Hyvin pitkät huoltovälit, osittain uuden erityisesti Eurocargoa varten valmistetun puolisynteettisen öljyn ansiosta. kasser.aspx Eurocargo automaattivaihteistolla Allison-automaattivaihteistot ovat saatavana Eurocargon malleihin 7,5 18 t. Integroitu momentinmuunnin takaa erinomaisen ajomukavuuden. Nämä vaihteistot ovat ihanteellisia tehtäviin kuten jätteiden keräykseen ja ovelta ovelle -kuljetuksiin monine päivittäisine kuormaamisineen ja purkamisineen. ng.aspx Eurocargon runko ja jousitus Eurocargossa on korkealuokkaisesta teräksestä valmistettu runko, jonka pinta on täysin tasainen mahdollistaen mm:n päällirakennepituudet. Erittäin joustava sinkitty teräsrunko, joka kestää kovan väännön, mekaanisen kulutuksen ja korroosion, tekee Eurocargon ohjaamosta rakenteellisesti erittäin luotettavan sekä turvallisen ja suojatun ympäristön kuljettajalle ja mahdollisille matkustajille. Jousitusvaihtoehtoina on saatavana parabolinen, puolielliptinen tai ilmajousitus myös täysilma ECAS (Electronically-Controlled Air Suspension) -järjestelmällä.

5 Laaja valikoima vaihtoehtoja mahdollistaa räätälöidyn ja vankan kuorma-auton rakentamisen kaikenlaisiin tehtäviin. ng_ecas_luftaffjedring.aspx Eurocargo elektronisella ilmajousituksella ECAS on lyhenne sanoista "Electronically Controlled Air Suspension" (Ilmajousituksen elektroninen ohjausjärjestelmä). Se on elektronisesti säätyvä ilmajousitus, joka takaa erinomaisen ajomukavuuden riippumatta nopeudesta, tienpinnasta tai siitä onko autossa kuormaa vai ei. Järjestelmä vaikuttaa jarrupaineeseen, joka sovitetaan akselipainon mukaan. Ilmajousitus ei pelkästään suojaa kuormaa paremmin, vaan myös tienpintaa vastaan. Se on ihanteellinen herkästi särkyvän kuorman kuljettamiseen sekä vaihtolavan nopeaan ja helppoon irrottamiseen ja kiinnittämiseen. Mukavuus Eurocargo tarjoaa laajan valikoiman ohjaamoja, joihin on helppo nousta (1 tai 2 kohdevalolla valaistua astinlautaa). Noustessaan ohjaamoon kuljettaja ei toivo pelkästään ohjaamoa, vaan miellyttävää työympäristöä. Toiminnallisuuden parantamiseksi Eurocargoon on valittu ratkaisuja, jotka tarjoavat mukavan ja esteettömän kulun koko ohjaamoon: Vaihteenvalitsin on sijoitettu kojelautaan. matalampi moottoritunneli käsijarru on helposti käsillä Ohjaamon sisusta on ergonomisesti suunniteltu: 470 mm:n ohjauspyörä, säädettävä ohjauspylväs, kojetauluun integroitu navigaattori (lisävaruste), keskeisellä paikalla oleva mittaristo ja keskikonsoli. Ergonomiselta kuljettajan istuimelta ylettyy helposti kaikkiin vipuihin. Kojetaulussa kaikki on kuljettajan ulottuvilla, jotta hänen ei tarvitse nostaa katsettaan tiestä. Keskikonsolissa on navigaattorivalmius. Ilmastoinnilla ja lämmittimellä (lisävaruste) saavutetaan muutamassa sekunnissa toivottu lämpötila ja optimaalinen ilman jakautuminen. Laadukkaat pinnat ja materiaalit tekevät Eurocargon ohjaamosta tyylikkään ja toiminnallisen. Tehokas äänieristys tekee ohjaamosta ihanteellisen työympäristön.

6 Eurocargon ohjaamo Eurocargo tarjoaa laajan valikoiman ohjaamoja: Lyhyt ohjaamo keskipitkille matkoille ja tilanteisiin, jolloin maksimaalinen rungon pituus on tarpeen. Pitkä ohjaamo matalalla katolla tilanteisiin, jolloin ohjaamossa tarvitaan mahdollisimman paljon säilytystilaa. Kaksoisohjaamo jopa 6 matkustajalle. Eurocargossa on erillisistuimet, jotka on verhoiltu puuvillalla ja mikrokuidulla. Kuljettajan istuin on vakiona ilmajousitettu mukavuuden lisäämiseksi ja turvallisen ja miellyttävän työympäristön turvaamiseksi vaativimmissakin maasto-olosuhteissa. Eurocargo on saatavana myös pitkällä ohjaamolla, jossa on sivuilla kaksi valaistua lukittavaa säilytyslaatikkoa, joiden kokonaiskapasiteetti on 260 litraa. Turvallisuus Kaikissa 4x2-versioissa on levyjarrut kaikissa pyörissä. Kaikissa malliston tuotteissa on kehittyneimmät elektroniset turvajärjestelmät: ESP ja ASR. Elektroninen jarruvoiman tasausjärjestelmä EBL (sisältyy ABS-järjestelmään) mahdollistaa tasaisen jarrutuksen niin, että kaikki pyörät säilyttävät erinomaisen pidon. Eurocargon lisävarusteet Monipuoliset käyttömahdollisuudet ja dynaamisuus ovat Eurocargon lyömättömiä ominaisuuksia. Eurocargo on tuote, joka edelleen yllättää erinomaisilla tuloksillaan. Iveco on suunnitellut sarjan lisävarusteita, jotka kaikin tavoin täyttävät kuorma-autosi korkeat vaatimukset. Ivecon lisävarusteiden valikoima on valittu korkea laatutaso silmällä pitäen: Laita oma leimasi ohjaamoon käytännöllisillä ja designmaisilla varusteilla, jotka auttavat korostamaan ohjaamon designia, niin sisäisesti kuin ulkoisesti, samalla kun varmistat ajoturvallisuuden ja mukavuuden sekä pitkillä matkoilla että kaupunkiliikenteessä. Innovatiiviset ja huippulaadukkaat tuotteet Ivecolta. Laita oma persoonallinen leimasi Eurocargoosi uusimmilla lisävarusteilla. Ota yhteyttä Iveco-jälleenmyyjääsi.

7 Eurocargon historia Eurocargo on voittanut enemmän palkintoja kuin mikään muu keskiraskaan luokan kuorma-auto ja se on luokkansa suunnannäyttäjä Euroopassa. Eurocargon edeltäjät ovat malleja, jotka ovat peräisin ajalta ennen Ivecon perustamista: Ensisijaisesti OM Lupetto, joka 60-luvulla kuljetti tuotteita eri puolilla Italiaa, jossa maatalous oli edelleen pääelinkeino, mutta teollisuus oli kehittymässä. Vuonna 1959 lanseerattu Lupetto oli mukana rakentamassa Italian taloudellista ja teollista kasvua. Vuonna 1977 Lupetto-ajoneuvoa seurasi Iveco Zeta -sarja. Noihin aikoihin erittäin innovatiivinen Zeta-tuotevalikoima täytti kaikki keskiraskaiden ja kevyiden kuljetustarpeiden vaatimukset painoluokissa kg. Ivecon keskiraskaiden kuorma-autojen kehityksen kannalta oleellisen tärkeä askel otettiin vuonna 1987, jolloin markkinoille tuotiin turbomoottori. Vain muutama vuosi tämän jälkeen vuonna 1991 Eurocargo tuli markkinoille ja edusti todellista vallankumousta. Laatu ja osien standardisointi mahdollisti yli 500 versiota Eurocargosta ja tarjosi kuljetusmaailmalle joustavuutta, josta se oli aikaisemmin voinut vain haaveilla. Vuonna 1992 Eurocargo voitti Vuoden kuorma-auto -palkinnon, joka oli vain alkua lukuisille tunnustuksille. Vuoden 2003 uusimisen jälkeen ja uusien Euro 4/5-moottorien vuoden 2006 lanseerauksen seurauksena Eurocargo tuotiin jälleen uudistettuna markkinoille vuonna 2008 nykyisessä muodossaan täysin uudella ohjaamolla ja muotoilulla, jotka korostavat Iveco-tuoteperheen ominaisuuksia.

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia.

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Sisältö Uusi Atego 4 25 Ohjaamot 6 11 Työskentely, käyttömukavuus 8 9 Varustus 10 11 Taloudellisuus, tekniikka 12 19 Moottoriteknologia 14 15 Vaihteensiirto,

Lisätiedot

Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia.

Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Sisältö. Mercedes-Benz jakeluliikenteessä 3 4 Atego 6,5 16 t 5 18 Ohjaamot, varusteet 9 14 Moottorit, vaihteisto, vaihteensiirto 15 16 Ajomukavuus, päällirakenteiden

Lisätiedot

Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia.

Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia. Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia. Sisältö Voima 5 12 Moottorit 7 8 Vaihteisto ja vaihtaminen 9 10 Voiman välitys 11 12 Kestävyys 13 30 Rungon kantavuus ja jousitus 15 16 Voimansiirron kuormitettavuus

Lisätiedot

Axor. Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia.

Axor. Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Axor. Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Sisältö Actros 4 27 Ohjaamot 6 15 Työskentely, käyttömukavuus 8 11 Asumismukavuus 12 15 Taloudellisuus, tekniikka 16 23 Moottoriteknologia 18 19 Vaihteensiirto,

Lisätiedot

AGROTRON M EVOLVING AGRICULTURE.

AGROTRON M EVOLVING AGRICULTURE. AGROTRON M EVOLVING AGRICULTURE. AGROTRON M TÄYD Integroidut työvalot ja avattava, aurinkovarjolla varustettu, avattava kattoikkuna helpottavat työskentelyä etukuormaimella. Kiilamainen ja kapea konepeitto

Lisätiedot

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 2 3 TRAKTORIMALLISTO TULEVAISUUTEEN SIJOITTAVILLE V MONIPUOLISUUTTA New Hollandilla tiedetään, että T5-traktoria käytetään useisiin eri töihin, joten se on suunniteltu

Lisätiedot

720 722 724 Fendt 700 Vario 700

720 722 724 Fendt 700 Vario 700 720 722 724 Fendt 700 Vario 700 Uusi Fendt 700 Vario Täydellinen luokassaan Uuden 700-sarjan Varion myötä Fendt tuo markkinoille korkean teholuokan kompaktin traktorin, jonka käytännölliset innovaatiot

Lisätiedot

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Volvo Trucks. Driving Progress volvo fh -sarja volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Tulevaisuuden kuormaauto on nyt entistäkin edistyksellisempi. Sanotaan, että voittavaa konseptia ei kannata muuttaa. Silti

Lisätiedot

SCANIA KAUKOLIIKENNEAUTOT

SCANIA KAUKOLIIKENNEAUTOT Kaukoliikenneautot 2 SCANIA KAUKOLIIKENNEAUTOT Sitoudumme kumppanuuteen. Me Scanialla olemme vakuuttuneita siitä, että avain menestykseen on toimivat ja tehokkaat kumppanuudet. Sitoutumalla sinun tarpeidesi

Lisätiedot

Uusi Crafter. Hyötyautot

Uusi Crafter. Hyötyautot Uusi Crafter Hyötyautot TEHTY KOVAAN TYÖHÖN: UU C A TE Crafter tunnetaan jo yhtenä luokkansa suurimpana ja monipuolisimpana edustajana. Nyt se profiloituu entistä enemmän myös erittäin taloudellisena,

Lisätiedot

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri.

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Opel Movano Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Kuten kaikki numerot osoittavat Liiketoiminnassa ei ole varaa numeroille, jotka eivät täsmää. Tämä koskee etenkin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja.

Lisätiedot

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia.

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Lataa nyt uuden Actrosin ipad-sovellus. Koe uusi Actros elävänä. Uuden sovelluksen avulla saat lisätietoa kaukoliikenteen uudesta ulottuvuudesta jännittävien videoiden

Lisätiedot

Uusi Vito tila-auto.

Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Tahtoa, osaamista, tekemistä. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty

Lisätiedot

Vito. Umpipakettiautot.

Vito. Umpipakettiautot. Vito. Umpipa ket t iautot. Sisä ltö. Vito umpipakettiautot 4 Vito Mixto 12 Vito mallisto 14 Toimialakohtaiset ratkaisut 16 Sisätila 18 Mukavuus ja toiminnallisuus 18 Tekniikka 20 Moottorit 20 BlueEfficiency

Lisätiedot

Varusteet 26 Vakio- ja lisävarusteet 26 Alkuperäistarvikkeet 31 Istuinverhoukset 32 Värit 33

Varusteet 26 Vakio- ja lisävarusteet 26 Alkuperäistarvikkeet 31 Istuinverhoukset 32 Värit 33 Vito. Ti la - autot Sisältö Vito tila-auto 4 Sisätila 10 Muunneltavuus 10 Mukavuus ja toiminnallisuus 12 Vito tila-autoversiot 14 Mallisto ja mahdollisuudet 14 Vito Business-malli 16 Tekniikka 18 Moottorit

Lisätiedot

85-130 HVMF MASSEY FERGUSON

85-130 HVMF MASSEY FERGUSON 5600 85-130 HVMF MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Sisällysluettelo Sivu 04 Sinulle suunniteltu MF:n ammattitaidolla Sivu 06 Massey Ferguson. Tehoa ja suorituskykyä aidoimmillaan. Sivu 10 Uuden

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. R-sarja Viehätys R-sarja edustaa mitä parhaimpia hyveitä. Esimerkiksi perheen arvostusta: missään muussa Mercedes-Benz-henkilöautossa ei ole niin paljon tilaa rakkaimmille ihmisille. Ehdoton laatuvaatimus

Lisätiedot

Uusi Vito. Umpipakettiauto.

Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Tahtoo, osaa, tekee. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty juuri sinulle:

Lisätiedot

Jakeluliikenne muutoksen kourissa

Jakeluliikenne muutoksen kourissa Jakeluautot SCANIA JAKELUAUTOT Jakeluliikenne muutoksen kourissa Tavaraliikenteen ja logistiikan ammattilaisena vaadit autoiltasi tinkimätöntä luotettavuutta voidaksesi palvella omia asiakkaitasi moitteitta.

Lisätiedot

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 PUHDASTA VOIMAA JA TUOTTAVAA TALOUDELLISUUTTA TULEVAISUUDEN MAATILALLE MAKSIMAALISTA MONIPUOLISUUTTA T6-mallisto tarjoaa räätälöityä

Lisätiedot

UUSI FORD KUGA. 2. Kugan karismaattinen muotoilu 7 2.1: Korkealaatuinen sisustus 10

UUSI FORD KUGA. 2. Kugan karismaattinen muotoilu 7 2.1: Korkealaatuinen sisustus 10 TIEDOTE UUSI FORD KUGA SISÄLLYS SIVU Uusi Ford Kuga esittelyssä 3 1. Kugan yleiskatsaus 3 1.1: Vakaa perusta 4 2. Kugan karismaattinen muotoilu 7 2.1: Korkealaatuinen sisustus 10 3. Kugan sisätilat 12

Lisätiedot

N O 1/2006 Sisu Auton asiakaslehti. SISU 75 vuotta Uusi SISU Rock Uudistunut Renault-mallisto Euro4 tulee SISUVIESTI N O 1/2006 1

N O 1/2006 Sisu Auton asiakaslehti. SISU 75 vuotta Uusi SISU Rock Uudistunut Renault-mallisto Euro4 tulee SISUVIESTI N O 1/2006 1 N O 1/2006 Sisu Auton asiakaslehti SISU 75 vuotta Uusi SISU Rock Uudistunut Renault-mallisto Euro4 tulee SISUVIESTI N O 1/2006 1 Renault-malliston uudet muodot s. 36 SISÄLTÖ Pääkirjoitus......................

Lisätiedot

Ammattilainen. Ammattilaisilta.

Ammattilainen. Ammattilaisilta. Citan. Tila-auto. Ammattilainen. Ammattilaisilta. Ammattilaisille. Mercedes-Benzin Citan on kevyiden pakettiautojen luokkaan sijoittuva malli, jolla on kaikki kovassa arkikäytössä tarvittavat ominaisuudet.

Lisätiedot

BMW Motorrad. Mallistolehti 2008

BMW Motorrad. Mallistolehti 2008 BMW Motorrad Mallistolehti 2008 VUODEN MALLIEN TIEDOT JA HINNAT YLÖS JA ETEENPÄIN: MENESTYSTARINA JATKUU TARPEELLISTA TEKNIIKKAA VALINNAN VAPAUS VARUSTEITA SINULLE, JOKA ET TYYDY VÄHÄÄN BMW ROAD SHOW Tervetuloa

Lisätiedot

PUMA CVX 171-269 HV MAKSIMITEHOT LISÄTEHOLLA 131-228 HV NIMELLISTEHOT

PUMA CVX 171-269 HV MAKSIMITEHOT LISÄTEHOLLA 131-228 HV NIMELLISTEHOT PUMA CVX 171-269 HV MAKSIMITEHOT LISÄTEHOLLA 131-228 HV NIMELLISTEHOT SIVU 4 HELPPOKÄYTTÖISYYTTÄ SIVU 8 TUOTTAVUUTTA SIVU 12 TALOUDELLISUUTTA SIVU 16 MUKAVUUTTA SIVU 20 KOKEMUSTA & LAATUA SIVU 22 TEKNISET

Lisätiedot

Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme.

Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme. Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme. Tervetuloa Jungheinrichille! Helsinki Jo vuosikymmenten ajan trukkimme ovat olleet luotettavia ja tehokkaita työjuhtia varastojen pinoamis-

Lisätiedot

FIAT DUCATO. luotettavaan matkustamiseen

FIAT DUCATO. luotettavaan matkustamiseen FIAT DUCATO luotettavaan matkustamiseen VAIN FIAT TARJOAA MATKAILUAUTOILIJOILLE TARKOITETUN PALVELUVALIKOIMAN - valmistaudu ja nauti jokaisesta matkasta. TEKNISEMPI, MUKAVAMPI, ARVOKKAAMPI, innovatiivinen

Lisätiedot

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI Jazz Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

VALTRA S-SARJA. 290-400 hv YOUR WORKING MACHINE

VALTRA S-SARJA. 290-400 hv YOUR WORKING MACHINE VALTRA S-SARJA 290-400 hv YOUR WORKING MACHINE ISO TRAKTORI, JOLTA VOIT ODOTTAA ISOJA TULOKSIA. SISÄLLYSLUETTELO Valtra S-sarja...4 ACGO Power moottori...10 Voimansiirto...12 Ergonomia ja käytettävyys...14

Lisätiedot

Polttomoottori vastapainotrukit

Polttomoottori vastapainotrukit Polttomoottori vastapainotrukit 1.5 5.5 tonnia laatua luotettavuutta vastinetta rahalle laatua, luotettavuutta... asiakkaamme tietävät mitä he haluavat Kun kysyimme, mistä asiakkaat eniten pitävät Mitsubishi

Lisätiedot