Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "http://www.cert.iveco.com/denmark/produkter/pages/lastbilen_eurocargo.aspx"

Transkriptio

1 Eurocargo 7,5 18 t Eurocargo on paras vaihtoehto mihin tahansa tarkoitukseen vahvan runkonsa, hyvien ajo-ominaisuuksiensa ja yli tehdasversionsa ansiosta. Nämä ominaisuudet ovat mm. johtaneet siihen, että Eurocargo on voittanut enemmän palkintoja kuin mikään muu keskiraskas kuorma-auto ja on luokkansa suunnannäyttäjä Euroopassa. Eurocargon muodossa Iveco tarjoaa asiakkailleen ja rakentajilleen kuorma-auton, jonka voi räätälöidä jokaiseen keskiraskaan sektorin kuljetustarpeeseen. Eurocargon suosion salaisuus on sen monipuolisuus: Se on helppo ajettava, jopa kaupunkien keskustoissa pienikokoisen ohjaamonsa, ainutlaatuisen 52 asteen ohjauskulmansa ja ketterän kääntösäteensä (alkaen n. 11 m:stä) ansiosta. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn pitkillä matkoilla tai erityisen vaativassa käytössä (jopa 320 hv ja Nm:n vääntö). Eurocargo on myös johtava monipuolisuutensa ja rakentajaystävällisyytensä vuoksi. Vankassa rungossa (samansuuntaiset pituuspalkit erikoisteräksestä) on täysin tasainen pinta, joka mahdollistaa mm:n päällirakennepituudet. Tämän ansiosta Eurocargo voidaan mukauttaa jokaiseen käyttötarpeeseen: tavaranjakeluun, rakennusalalle ja kunnallisiin tehtäviin. Eurocargo suurin mallisto Suuren valikoimansa ansiosta Eurocargo on sekä luokkansa monipuolisin että erikoistunein kuorma-auto: 9 eri kokonaispainoa (7,5 18 t) 7 teholuokkaa ( hv) 12 vaihteistoa (viisi manuaalista, neljä automatisoitua ja kolme automaattista) 12 akseliväliä (2 790 mm mm) 3 ohjaamotyyppiä (lyhyt päivittäiseen käyttöön, pitkä tehtäviin, jotka vaativat yöpymisen ja 6+1- kaksoisohjaamo jopa 7 henkilön kuljettamiseen) 2 kattokorkeutta (matala ja korkea).

2 Nämä ominaisuudet voidaan yhdistää laajaan valikoimaan akselivälejä, jousituksia ja perävälityksiä. Runsas valikoima mahdollistaa ihanteellisen kuorma-auton löytämisen. Eurocargo on saatavana yli tehdasversiona. Eurocargo Tector Common Rail - turbomoottorilla Hukkaportilla varustettujen turboahdettujen Tector Common Rail -moottoreiden ansiosta Eurocargo voi ylpeillä luokkansa alhaisimmalla polttoaineen kulutuksella. Kaikki Tector-moottorit ovat saatavana vakiona Euro VI -versiona, joka alittaa Euro V -päästöstandardit. Iveco käyttää kaikissa keskiraskaissa ja raskaissa ajoneuvoissaan SCR-teknologiaa (Selective Catalytic Reduction), joka pienentää käyttökuluja (5 % pienempi polttoaineen kulutus). Tector moottorit ovat kevyitä, huoltoystävällisiä ja tunnettuja luotettavuudestaan. EGR-teknologiasta poiketen SCR ei kierrätä pakokaasuja uudelleen. Tector-moottoreiden suorituskyky on parasta luokassaan erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta: Paras vääntömomentti suhteessa iskutilavuuteen Parempi joustavuus maksimaalinen vääntö on käytettävissä alhaisella kierrosluvulla (maksimivääntö jopa kierr./min.) ja se on tasainen läpi käyttöalueen. Tämä takaa tasaisen käynnin, vähemmän vaihtamista ja paremman tehokkuuden. Alhaisemmat käyttökulut, pitkät öljyn vaihtovälit sekä hiljainen käyntiääni, jonka ansiosta se soveltuu hyvin kaupunkikäyttöön. Eurocargon asiakkaat voivat valita kolmen eri vaihteiston välillä: Automatisoitu 6- ja 12-vaihteinen Eurotronic-vaihteisto, jossa vaihteenvalitsin sijaitsee ohjauspylväässä, mikä lisää ajomukavuutta ja optimoi polttoaineen kulutuksen Manuaaliset 6- ja 9-vaihteiset vaihteistot kalibroidulla synkronoinnilla, joka tekee vaihtamisen helpommaksi Allison-automaattivaihteistot, jotka helpottavat kaupunkiajoa, jolloin ajon aikana pysähdytään usein Automatisoidut ja manuaaliset vaihteistot on yhdistetty "push type"-kytkimiin ja elektronisesti ohjattuun voimanottoon lisävarusteena. Eurocargon moottoreissa on vakiona moottorijarru, jonka pakosarjassa on kuristusventtiili. Kyseinen venttiili luo pakokaasun vastapaineen, joka on hyödyllinen moottorin kierrosluvun pienentämisen ja jarrutustehon lisäämisen kannalta. Moottorijarrun käyttö pakosarjan kuristusventtiilillä vähentää käyttöjarrun käyttöä ja täten vähentää jarrujen kulumista. Kuljettaja voi valita kumpaa tapaa käyttää (eli aktivoituuko moottorijarru käyttämällä jalkajarrua vai nostamalla kaasupoljinta). px Eurocargo Tector 5 -moottorilla Tector 5 (4,5-litrainen 4-sylinterinen on saatavana 3 eri teholuokassa):

3 160 hv (580 Nm vääntö alkaen kierroksesta) 186 hv (680 Nm vääntö alkaen kierroksesta) 207 hv (750 Nm vääntö alkaen kierroksesta) px Eurocargo Tector 7 -moottorilla Tector 7 (6,7-litrainen 6-sylinterinen on saatavana 4 eri teholuokassa): 217 hv (800 Nm vääntö alkaen kierroksesta) 251 hv (850 Nm vääntö alkaen kierroksesta) 280 hv (1 000 Nm vääntö alkaen kierroksesta) 320 hv (1 100 Nm vääntö alkaen kierroksesta) ke_gearkasser.aspx Eurocargo automatisoidulla vaihteistolla Automatisoitu 6- tai 12-vaihteinen Eurotronic-vaihteisto (valmistaja ZF) elektronisesti ohjatulla kytkimellä on saatavana lisävarusteena Eurocargo 4x2-versioihin ja se tarjoaa hyvän ajomukavuuden ja lukuisia etuja asiakkaalle: Automatisoitu vaihteisto noudattaa taloudellisen ajotavan periaatteita oikean vaihteen valinnassa ja suojaa siten moottoria ylikierroksilta samalla vähentäen kytkimen kulutusta, polttoainekulutusta ja melutasoa. Vaihteiston voi kytkeä manuaaliasentoon ohjauspyörän oikeanpuoleisesta painikkeesta. Eurocargo hukkaportilla

4 Turboahtimen rakenne, mukaan lukien integroitu ohivirtausventtiili, säilyttää tehon paineen korkeana jopa alhaisilla kierroksilla optimoiden vääntömomentin ja polttoaineen kulutuksen. Maksimaalisella ahtopaineella on välttämätöntä suojata moottoria ja turboahdinta. Tästä huolehtii ohivirtausventtiili, joka pitää turbon ahtopaineen tasaisena. aspx Eurocargo manuaalivaihteistolla ZF-vaihteistot ovat kevyitä ja mahdollistavat paremman hyötykuorman. Erinomainen synkronointi varmistaa vaihteiden helpon kytkeytymisen (6- ja 9-vaihteiset). Hyvin pitkät huoltovälit, osittain uuden erityisesti Eurocargoa varten valmistetun puolisynteettisen öljyn ansiosta. kasser.aspx Eurocargo automaattivaihteistolla Allison-automaattivaihteistot ovat saatavana Eurocargon malleihin 7,5 18 t. Integroitu momentinmuunnin takaa erinomaisen ajomukavuuden. Nämä vaihteistot ovat ihanteellisia tehtäviin kuten jätteiden keräykseen ja ovelta ovelle -kuljetuksiin monine päivittäisine kuormaamisineen ja purkamisineen. ng.aspx Eurocargon runko ja jousitus Eurocargossa on korkealuokkaisesta teräksestä valmistettu runko, jonka pinta on täysin tasainen mahdollistaen mm:n päällirakennepituudet. Erittäin joustava sinkitty teräsrunko, joka kestää kovan väännön, mekaanisen kulutuksen ja korroosion, tekee Eurocargon ohjaamosta rakenteellisesti erittäin luotettavan sekä turvallisen ja suojatun ympäristön kuljettajalle ja mahdollisille matkustajille. Jousitusvaihtoehtoina on saatavana parabolinen, puolielliptinen tai ilmajousitus myös täysilma ECAS (Electronically-Controlled Air Suspension) -järjestelmällä.

5 Laaja valikoima vaihtoehtoja mahdollistaa räätälöidyn ja vankan kuorma-auton rakentamisen kaikenlaisiin tehtäviin. ng_ecas_luftaffjedring.aspx Eurocargo elektronisella ilmajousituksella ECAS on lyhenne sanoista "Electronically Controlled Air Suspension" (Ilmajousituksen elektroninen ohjausjärjestelmä). Se on elektronisesti säätyvä ilmajousitus, joka takaa erinomaisen ajomukavuuden riippumatta nopeudesta, tienpinnasta tai siitä onko autossa kuormaa vai ei. Järjestelmä vaikuttaa jarrupaineeseen, joka sovitetaan akselipainon mukaan. Ilmajousitus ei pelkästään suojaa kuormaa paremmin, vaan myös tienpintaa vastaan. Se on ihanteellinen herkästi särkyvän kuorman kuljettamiseen sekä vaihtolavan nopeaan ja helppoon irrottamiseen ja kiinnittämiseen. Mukavuus Eurocargo tarjoaa laajan valikoiman ohjaamoja, joihin on helppo nousta (1 tai 2 kohdevalolla valaistua astinlautaa). Noustessaan ohjaamoon kuljettaja ei toivo pelkästään ohjaamoa, vaan miellyttävää työympäristöä. Toiminnallisuuden parantamiseksi Eurocargoon on valittu ratkaisuja, jotka tarjoavat mukavan ja esteettömän kulun koko ohjaamoon: Vaihteenvalitsin on sijoitettu kojelautaan. matalampi moottoritunneli käsijarru on helposti käsillä Ohjaamon sisusta on ergonomisesti suunniteltu: 470 mm:n ohjauspyörä, säädettävä ohjauspylväs, kojetauluun integroitu navigaattori (lisävaruste), keskeisellä paikalla oleva mittaristo ja keskikonsoli. Ergonomiselta kuljettajan istuimelta ylettyy helposti kaikkiin vipuihin. Kojetaulussa kaikki on kuljettajan ulottuvilla, jotta hänen ei tarvitse nostaa katsettaan tiestä. Keskikonsolissa on navigaattorivalmius. Ilmastoinnilla ja lämmittimellä (lisävaruste) saavutetaan muutamassa sekunnissa toivottu lämpötila ja optimaalinen ilman jakautuminen. Laadukkaat pinnat ja materiaalit tekevät Eurocargon ohjaamosta tyylikkään ja toiminnallisen. Tehokas äänieristys tekee ohjaamosta ihanteellisen työympäristön.

6 Eurocargon ohjaamo Eurocargo tarjoaa laajan valikoiman ohjaamoja: Lyhyt ohjaamo keskipitkille matkoille ja tilanteisiin, jolloin maksimaalinen rungon pituus on tarpeen. Pitkä ohjaamo matalalla katolla tilanteisiin, jolloin ohjaamossa tarvitaan mahdollisimman paljon säilytystilaa. Kaksoisohjaamo jopa 6 matkustajalle. Eurocargossa on erillisistuimet, jotka on verhoiltu puuvillalla ja mikrokuidulla. Kuljettajan istuin on vakiona ilmajousitettu mukavuuden lisäämiseksi ja turvallisen ja miellyttävän työympäristön turvaamiseksi vaativimmissakin maasto-olosuhteissa. Eurocargo on saatavana myös pitkällä ohjaamolla, jossa on sivuilla kaksi valaistua lukittavaa säilytyslaatikkoa, joiden kokonaiskapasiteetti on 260 litraa. Turvallisuus Kaikissa 4x2-versioissa on levyjarrut kaikissa pyörissä. Kaikissa malliston tuotteissa on kehittyneimmät elektroniset turvajärjestelmät: ESP ja ASR. Elektroninen jarruvoiman tasausjärjestelmä EBL (sisältyy ABS-järjestelmään) mahdollistaa tasaisen jarrutuksen niin, että kaikki pyörät säilyttävät erinomaisen pidon. Eurocargon lisävarusteet Monipuoliset käyttömahdollisuudet ja dynaamisuus ovat Eurocargon lyömättömiä ominaisuuksia. Eurocargo on tuote, joka edelleen yllättää erinomaisilla tuloksillaan. Iveco on suunnitellut sarjan lisävarusteita, jotka kaikin tavoin täyttävät kuorma-autosi korkeat vaatimukset. Ivecon lisävarusteiden valikoima on valittu korkea laatutaso silmällä pitäen: Laita oma leimasi ohjaamoon käytännöllisillä ja designmaisilla varusteilla, jotka auttavat korostamaan ohjaamon designia, niin sisäisesti kuin ulkoisesti, samalla kun varmistat ajoturvallisuuden ja mukavuuden sekä pitkillä matkoilla että kaupunkiliikenteessä. Innovatiiviset ja huippulaadukkaat tuotteet Ivecolta. Laita oma persoonallinen leimasi Eurocargoosi uusimmilla lisävarusteilla. Ota yhteyttä Iveco-jälleenmyyjääsi.

7 Eurocargon historia Eurocargo on voittanut enemmän palkintoja kuin mikään muu keskiraskaan luokan kuorma-auto ja se on luokkansa suunnannäyttäjä Euroopassa. Eurocargon edeltäjät ovat malleja, jotka ovat peräisin ajalta ennen Ivecon perustamista: Ensisijaisesti OM Lupetto, joka 60-luvulla kuljetti tuotteita eri puolilla Italiaa, jossa maatalous oli edelleen pääelinkeino, mutta teollisuus oli kehittymässä. Vuonna 1959 lanseerattu Lupetto oli mukana rakentamassa Italian taloudellista ja teollista kasvua. Vuonna 1977 Lupetto-ajoneuvoa seurasi Iveco Zeta -sarja. Noihin aikoihin erittäin innovatiivinen Zeta-tuotevalikoima täytti kaikki keskiraskaiden ja kevyiden kuljetustarpeiden vaatimukset painoluokissa kg. Ivecon keskiraskaiden kuorma-autojen kehityksen kannalta oleellisen tärkeä askel otettiin vuonna 1987, jolloin markkinoille tuotiin turbomoottori. Vain muutama vuosi tämän jälkeen vuonna 1991 Eurocargo tuli markkinoille ja edusti todellista vallankumousta. Laatu ja osien standardisointi mahdollisti yli 500 versiota Eurocargosta ja tarjosi kuljetusmaailmalle joustavuutta, josta se oli aikaisemmin voinut vain haaveilla. Vuonna 1992 Eurocargo voitti Vuoden kuorma-auto -palkinnon, joka oli vain alkua lukuisille tunnustuksille. Vuoden 2003 uusimisen jälkeen ja uusien Euro 4/5-moottorien vuoden 2006 lanseerauksen seurauksena Eurocargo tuotiin jälleen uudistettuna markkinoille vuonna 2008 nykyisessä muodossaan täysin uudella ohjaamolla ja muotoilulla, jotka korostavat Iveco-tuoteperheen ominaisuuksia.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Hankala tehtävä? Kyllä onnistuu. UUDELLA TRAKKERILLA, (TCO) Vankan rakenteensa, erinomaisen luotettavuutensa ja korkealaatuisuutensa

Hankala tehtävä? Kyllä onnistuu. UUDELLA TRAKKERILLA, (TCO) Vankan rakenteensa, erinomaisen luotettavuutensa ja korkealaatuisuutensa U U S I H I - R E L I A B I L I T Y I S P O S S I B L E T R A K K E R I L L E K A I K K I O N M A H D O L L I S T A. U U S I T R A K K E R I L L E K A I K K I O N M A H D O L L I S T A Hankala tehtävä?

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Scania laajentaa edelleen maansiirtoajoneuvojen tarjontaa

Scania laajentaa edelleen maansiirtoajoneuvojen tarjontaa PRESS info P11906SE / Per-Erik Nordström 16. syyskuuta 2011 Scania laajentaa edelleen maansiirtoajoneuvojen tarjontaa Scania jatkaa rakennus- ja maansiirtoajoon suunniteltujen ajoneuvojen tarjonnan laajentamista

Lisätiedot

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90 Mukava ja turvallinen ohjaamo, jonka ergonomia on esimerkillinen Vankka hydrodynaaminen vaihteisto tehokasta voimansiirtoa varten, huoltovapaat monilevyjarrut Erittäin hiljainen: ohjaamon äänitaso vain

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Tekniset tiedot. Voimansiirto 2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Moottorin iskutilavuus [cm³] 1 968 1 968 1 968 1 968 Sylinterien lukumäärä 4 4 4 4 Maks. teho [kw (hv)] 75 (102) 90 (122)

Lisätiedot

Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona

Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona Mercedes-Benz E All-Terrain myynti alkaa Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona SUV-tyylin ulkonäkö ja monikäyttöisyys, E-sarjan laatutaso ja viimeistely Täysilmajousitus vakiona ainoana luokassaan

Lisätiedot

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Lyömätön kaukoliikenneauto Polttoaineesta puhuttaessa kyse ei ole pelkästään säästöjen suuruudesta vaan myös siitä, miten

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta

Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta Lehdistöinfo Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta Volvo Trucks esitteli tammikuussa maailman voimakkaimman kuorma-auton, jossa on tehoa 700 hv.

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle LÖYDÄ TÄYSIN UUSI SUKUPOLVI Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Uusi TX-sukupolvi:

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Scania IAA-messuilla: Scania keskittyy asiakasetuihin ja kestävyyteen

Scania IAA-messuilla: Scania keskittyy asiakasetuihin ja kestävyyteen PRESS info P14901EN / Örjan Åslund 24. syyskuuta 2014 Scania IAA-messuilla: Scania keskittyy asiakasetuihin ja kestävyyteen Scania Citywide LE hybridivoimansiirrolla Uusia innovaatioita, joilla saavutetaan

Lisätiedot

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA TUOTE-ESITE M4 TUTUSTU SEURAAVAAN SUKUPOL MOFFETT M4 NX VEEN Seuraavan sukupolven MOFFETT M4 NX nostaa Euroopan luotetuimman ajoneuvotrukin suorituskyvyn

Lisätiedot

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen ESIPUHE RANGER EQ Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen Tämän ajoneuvon versiomäärityksiin käytetään varustelukoodeja. Varustelukoodit ovat seuraavat:- GB = Iso-Britannia ja Irlanti

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus Tuottavuus Ympäristövastuu www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. OMINAISUUS 1 LIIKKUVUUS Markkinoiden nopein monitoimikone.

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

Uusi Triumph Tiger 1200

Uusi Triumph Tiger 1200 Uusi Triumph Tiger 1200 Merkki: Triumph Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1215 ccm 21200 Kaikki Mallit: -Tiger 1200 XR 21 200 -Tiger 1200 XRX 23 150 -Tiger 1200 XCX 24 150 -Tiger 1200 XRT 25

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA. SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI:

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA.   SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI: SOLIS NUMEROINA TUOTANTO- KAPASITEETTI 300 000 TRAKTORIA VUODESSA KUUDEN SUURIMMAN TRAKTORIVALMISTAJAN JOUKOSSA MAAILMASSA TYÖNTEKIJÖITÄ YLI 5000, TUOTEKEHITYKSESSÄ YLI 300 HENKILÖÄ SOLIS-traktorit - laatua

Lisätiedot

PRESS info. Scania V8 1969-2009 Jyrisevä legenda täyttää 40. P09301EN / Per-Erik Nordström 31.3.2009

PRESS info. Scania V8 1969-2009 Jyrisevä legenda täyttää 40. P09301EN / Per-Erik Nordström 31.3.2009 PRESS info P09301EN / Per-Erik Nordström 31.3.2009 Scania V8 1969-2009 Jyrisevä legenda täyttää 40 Teho, erityislaatuinen tuntu sekä ääni, josta ei voi erehtyä, tekevät Scanian V8- moottorista legendan.

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN.

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. TALENTO MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. Älykkyys tarkoittaa sopeutumiskykyä. Erilaisten tilanteiden hallintaa ja aina sopivan ratkaisun löytämistä. UUDESSA TALENTOS- SA on kaikki nämä ominaisuudet.

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t

SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t VALMISTETTU RUOTSISSA POHJOISMAISIIN OLOSUHTEISIIN MARKKINOIDEN PARAS SÄHKÖTRUKKI Merlinum forkflit on Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu sähkötrukkimallisto, joka soveltuu

Lisätiedot

UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA. work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN.

UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA. work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN. UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN. PARASTA LAATUA PENSAILLE. Metabo-pensasleikkurit asettavat standardit. Näin tekee myös uusi mallistomme. Uudet pensasleikkurimme vakuuttavat

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet TEKNISET TIEDOT Jeep Patriot Perustiedot Korimalli Kokoonpanotehdas 5-ovinen monikäyttöauto Belvidere, Illinois, USA Moottorit 2.4-Dual VVT (bensiini) Nelisylinterinen rivimootori, imusarja elektronisila

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Uusi Actros Loader. Uusi Actros Volumer.

Uusi Actros Loader. Uusi Actros Volumer. Uusi Actros Loader. Uusi Actros Volumer. Kantavuuden uusi ulottuvuus: Actros Loader ja Actros Volumer. Jotta kapasiteettirajat tulisivat hyötykuorman ja tilavuuden osalta hieman myöhemmin vastaan: Uudesta

Lisätiedot

KUORMA-AUTO MISTÄ KAUPUNKI TYKKÄÄ

KUORMA-AUTO MISTÄ KAUPUNKI TYKKÄÄ UUSI KUORMA-AUTO MISTÄ KAUPUNKI TYKKÄÄ UUSI Jopa entistä miellyttävämpi, ekokestävämpi, tehokkaampi ja helpommin ohjattava. Kaupungit rakastavat uutta Eurocargoa: kuorma-auto, joka kunnioittaa ihmisiä

Lisätiedot

Tuotteen keskeiset ominaisuudet

Tuotteen keskeiset ominaisuudet Iskuporakoneet AdvancedImpact 900 Uusi AdvancedImpact 900, joka on varustettu Boschin innovatiivisella Kickback Control -ominaisuudella ja 2-vaihteisella vaihteistolla kaikille kotinikkareille, jotka haluavat

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

parantamaan tehokkuutta edelleen.

parantamaan tehokkuutta edelleen. H I - P R O F I T A B I L I T Y Uusi STRALIS on syntynyt Ivecon pyrkimyksestä asiakkaidensa tuottavuuden parantamiseen. Erityistä huomiota on kiinnitetty kokonaisomistuskustannusten (TCO) alentamiseen

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

-RAKENNUSSIRKKELI UUTUUS! RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 LISÄVARUSTEET. SIVUPÖYTÄ leveys 600 mm pituus 685 mm. PÄÄTYPÖYTÄ leveys 685 mm pituus 530 mm

-RAKENNUSSIRKKELI UUTUUS! RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 LISÄVARUSTEET. SIVUPÖYTÄ leveys 600 mm pituus 685 mm. PÄÄTYPÖYTÄ leveys 685 mm pituus 530 mm -RAKENNUSSIRKKELI RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 4,0 (otto 4,82) kw/400v, 2800 r/min, IP 54, sähkömagneettisella jarrulla Kuvan sirkkeli lisävarustein. ESKO-rakennussirkkeli on kovaan ammattikäyttöön tarkoitettu

Lisätiedot

RAJOITUKSETTOMAT KULJETUKSET KESTÄVÄN KEHITYKSEN EDELLÄKÄVIJÄ

RAJOITUKSETTOMAT KULJETUKSET KESTÄVÄN KEHITYKSEN EDELLÄKÄVIJÄ RAJOITUKSETTOMAT KULJETUKSET KESTÄVÄN KEHITYKSEN EDELLÄKÄVIJÄ UUSI KESTÄVÄN KEHITYKSEN MUKAINEN MALLISTO DAILY ELECTRIC ENSIMMÄINEN TÄYSIN PÄÄSTÖTÖN KEVYT HYÖTYAJONEUVO DAILY EURO 6 RDE 2020 READY DAILY

Lisätiedot

Fuso A Daimler Group Brand UUSI CANTER TEHOKKUUTTA KULJETUKSIIN

Fuso A Daimler Group Brand UUSI CANTER TEHOKKUUTTA KULJETUKSIIN Fuso A Daimler Group Brand UUSI CANTER TEHOKKUUTTA KULJETUKSIIN TEHOKKUUTTA INNOVAATIOIDEN ANSIOSTA: UUSI CANTER Uudelleen muotoiltu ja kaikilta osin tehokas uusi Canter on valmis käyttöönotettavaksi.

Lisätiedot

Uudet Mercedes-Benz Atego ja Arocs ensiesittelyssä Kuljetus ja Logistiikka 2013 -näyttelyssä

Uudet Mercedes-Benz Atego ja Arocs ensiesittelyssä Kuljetus ja Logistiikka 2013 -näyttelyssä Lehdistötiedote 23.5.2013 Julkaisuvapaa heti Mercedes-Benz Kuljetus 2013 näyttelyssä Uudet Mercedes-Benz Atego ja Arocs ensiesittelyssä Kuljetus ja Logistiikka 2013 -näyttelyssä Uuden Mercedes-Benz Ategon

Lisätiedot

Vaihtolava-autot. Yleistä tietoa vaihtolava-autoista

Vaihtolava-autot. Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Vaihtolava-autoja käytetään, jotta kuormalava olisi nopea vaihtaa, mikä lisää ajoneuvon monipuolisuutta ja lyhentää seisokkeja. Esivalmiudet

Lisätiedot

Kori- ja sisustusratkaisut Volkswagen hyötyautoille Tamlans johtoauto

Kori- ja sisustusratkaisut Volkswagen hyötyautoille Tamlans johtoauto Kori- ja sisustusratkaisut Volkswagen hyötyautoille Tamlans johtoauto Tamlans konsepti Komposiittirakenteinen moduuli on kevyt, mutta kestävä. Moduulin iskun- ja äänenvaimennusominaisuuksien ansiosta ajomatkoista

Lisätiedot

Mökin ja kodin tuhattaituri

Mökin ja kodin tuhattaituri Suomi Mökin ja kodin tuhattaituri Vahva 20 hv moottori Hämmästyttävän tehokas Turvavyö ja ROPS/FOPS turvakaari vakiona Kun haluat enemmän tehoa Väkivahva Kohler EFI-moottori Työlaitehydrauliikka 42 l/min

Lisätiedot

Kaapelikelavaunu JKS 750V

Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu kevyempiin verkonrakennuksen tarpeisiin Kokonsa puolesta JKS 750 soveltuu erinomaisesti antenniurakoitsijoiden ja sähköasennusliikkeiden käyttöön. Vaunu on tarkoitettu

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT. Volvo Trucks. Driving Progress. Vetopöytä ja asennus

TEKNISET TIEDOT. Volvo Trucks. Driving Progress. Vetopöytä ja asennus Volvo Trucks. Driving Progress TEKNISET TIEDOT Puoliperävaunu kytketään sitä vetävään kuorma-autoon vetopöydän avulla. Vetopöytä on tavallisesti kiinnitetty vetoauton alustaan asennuslevyn avulla. Saatavana

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

FIRST -MALLISTO. First -mallisto. Trukit tehtaan perusvarusteilla nopeaan toimitukseen! Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa.

FIRST -MALLISTO. First -mallisto. Trukit tehtaan perusvarusteilla nopeaan toimitukseen! Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa. First -mallisto Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa Nykypäivän hektisessä materiaalinkäsittely-ympäristössä on tärkeää, että trukkikalusto on oikein valittua. Oikein valitulla kalustolla toiminta

Lisätiedot

Liebherr rakennuskoneita Maxpo 2015 messuilla. Olemme osastolla A 60 Esillä on maanrakennuskoneita, materiaalinkäsittelykone ja ajoneuvonostureita

Liebherr rakennuskoneita Maxpo 2015 messuilla. Olemme osastolla A 60 Esillä on maanrakennuskoneita, materiaalinkäsittelykone ja ajoneuvonostureita Lehdistö informaatio Liebherr rakennuskoneita Maxpo 2015 messuilla Olemme osastolla A 60 Esillä on maanrakennuskoneita, materiaalinkäsittelykone ja ajoneuvonostureita Hyvinkää (Suomi) 10.9.2015 Liebherr-

Lisätiedot

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa 18.2.2015 Helsinki Ford kasvattaa uuden Mondeon moottorivalikoimaa: nyt saatavana jo14 bensiini-, diesel- ja hybridimallia Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana

Lisätiedot

ERGONOMISET & TEHOKKAAT PÖYTÄKONEET P20X, P32X, P20NMS, P32NMS, 20MS, 32MS

ERGONOMISET & TEHOKKAAT PÖYTÄKONEET P20X, P32X, P20NMS, P32NMS, 20MS, 32MS ERGONOMISET & TEHOKKAAT PÖYTÄKONEET P20X, P32X, P20NMS, P32NMS, 20MS, 32MS P20X FINN-POWER P20X JA P32X PURISTIMET HUOLTOKÄYTTÖÖN P20X & P32X ERINOMAINEN HANKALISSA OLOSUHTEISSA Vankkarakenteiset Finn-Power

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä!

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Rolba SUPER COMBI Super Combi Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Monen vuoden kokemus ja asiakkailtamme saamamme palaute ovat tehneet

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677

Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677 Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677 Vaikeimmat talviolosuhteet vaativat innovatiivisen ja ehdottoman lähestymisen

Lisätiedot

Enemmän dynaamista suorituskykyä. Parempaa hallintaa.

Enemmän dynaamista suorituskykyä. Parempaa hallintaa. BMW R 1200 RT Merkki: BMW Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1170 ccm 24800 Kokonaishinta sisältää moottoripyörän + alv:n 24 % ja autoveron. Kokonaishintaan lisätään toimituskulut 490. Pidätämme

Lisätiedot

Paineilmanostin malli CPA ripustuskoukulla tai integroidulla siirtovaunulla

Paineilmanostin malli CPA ripustuskoukulla tai integroidulla siirtovaunulla Paineilmanostin malli CPA Kapasiteetit 125-980 kg CPA-paineilmanostimet on valmistettu vaativiin teollisuussovelluksiin. Vahva mutta kevyt runko helpottaa nostimen siirtoa. Ominaisuudet Käyttöpaine 5 7

Lisätiedot

Alustatiedot ja mallinimikkeet. Scanian moduulijärjestelmä

Alustatiedot ja mallinimikkeet. Scanian moduulijärjestelmä Scanian moduulijärjestelmä Scanian moduulijärjestelmä Scanian kattava moduulijärjestelmä mahdollistaa alustan optimaalisen sopeuttamisen eri käyttötarkoituksiin. Scanian jokaisen alustan varustelu on ainutkertainen,

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat Hydraulipumput Kiinteätuottoiset pumput (XPi-sarja) Ominaisuudet: - Suunniteltu vaativiin olosuhteisiin - 380 bar jatkuva maksimipaine, 420 bar hetkellinen - Korkeat pyörimisnopeudet 1750-3150 rpm - Imuliittimen

Lisätiedot

Jokainen autonostaja haluaisi saada "ensivuoden mallin", ja Opel on koettanut toteuttaa tämän toiveen

Jokainen autonostaja haluaisi saada ensivuoden mallin, ja Opel on koettanut toteuttaa tämän toiveen Ofint KAPITAN jlyjl itä tarkimmin valitut raakaaineet ja äärimmäisen huolellinen tarkkuus työ tekevät jokaisesta Opelista ainutlaatuisen arvokkaan vaunun. Jokainen autonostaja haluaisi saada "ensivuoden

Lisätiedot

Työhön www.scan-cast.fi Työhön Toimistoon Työpaikalle Vuosien aikana on Scan-Cast Oy valmistanut ja kehittänyt tuoleja työhön ja työpaikkaympäristöön. Monipuolinen valikoima istumisen eri alueille, löytyy

Lisätiedot

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN Modul-Express JAKELUAUTOIHIN TAITTUVAT HYLLYT TAITTUVAT HYLLYT Järjestelmä on valmistettu erittäin lujasta teräksestä ja on sekä kevyt että kestävä. Järjestelmä sopii yrityksille, jotka tarvitsevat hyvää

Lisätiedot

Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta

Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta Vetotapin tunnistin Kahvan tunnistin Lukitushaan tunnistin (LED-valo) TURVAJÄRJESTELMÄ, VOITELU & PAINEILMA Voiteluyksikkö Paineilmajärjestelmä Kiinnityksen

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun asetuksen muuttamisesta Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti muutetaan ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun valtioneuvoston asetuksen (1257/1992)

Lisätiedot

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta FIA:n Make Cars Green kampanjan tavoite on vähentää autojen ympäristövaikutuksia ja auttaa kuljettajia valitsemaan ympäristöystävällisemmät vaihtoehdot autoilussaan. 10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta

Lisätiedot

LÄNNEN RAIL SYSTEMS RATATÖIDEN MONITOIMIKONE 9A- TAI 9C-LUOKAN VETOJÄRJESTELMÄLLÄ.

LÄNNEN RAIL SYSTEMS RATATÖIDEN MONITOIMIKONE 9A- TAI 9C-LUOKAN VETOJÄRJESTELMÄLLÄ. LÄNNEN RAIL SYSTEMS RATATÖIDEN MONITOIMIKONE 9A- TAI 9C-LUOKAN VETOJÄRJESTELMÄLLÄ K www.lannencenter.com FI LIIKKUVUUS Lännen Rail Systems -ratatyökone on vankka ja voimakas rautatieympäristön monitoimikone,

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEK Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus

Lisätiedot

Parametrit voimansiirtolinja. Johdanto. SDP3:n päällirakentajien versio

Parametrit voimansiirtolinja. Johdanto. SDP3:n päällirakentajien versio Johdanto Tässä asiakirjassa kuvataan voimansiirtolinjaan liittyvät parametrit. Parametrien luettelon rajaamiseksi tässä kuvataan vain parametrit, joista on todennäköisesti hyötyä päällirakentajille. Johdanto

Lisätiedot

Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen

Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen 10705 10805 TULPPASARJAT AUTOILLE Yhdesarja, malli 11001

Lisätiedot

Asko Ikävalko RAPORTTI 1(6) k , TP02S-D EVTEK

Asko Ikävalko RAPORTTI 1(6) k , TP02S-D EVTEK Asko Ikävalko RAPORTTI 1(6) k0201291, TP02S-D EVTEK 12.1.2004 Asko Kippo Automaatiotekniikka EVTEK AUTOMAATTIVAIHTEISTO Tiivistelmä Vaihteisto on auton tärkein osa moottorin ja korin rinnalla. Tässä raportissani

Lisätiedot

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät 1½" - 8" (40-200 mm) putket 200' (61 m) asti 2" - 12" (50-300 mm) putket 325' (99 m) asti Kuulaohjain Mutterinavain RIDGIDin SeeSnake-videotarkastusjärjestelmät

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Scanian Euro 6 -mallisto: Toimivaksi todistettu teknologia ja ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Scanian Euro 6 -mallisto: Toimivaksi todistettu teknologia ja ratkaisu kaikkiin tarpeisiin PRESS info P13X02EN / Örjan Åslund 24.10.2013 Scanian Euro 6 -mallisto: Toimivaksi todistettu teknologia ja ratkaisu kaikkiin tarpeisiin Scanian moottorimallistossa on nyt 11 Euro 6 -moottoria, joiden

Lisätiedot

SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS

SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS LIIKKUMINEN SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS S12 VITA Nelipyöräinen sähkömopedi S12 Vita kuljettaa sinut paikasta toiseen mukavasti, turvallisesti ja vaivattomasti. S12 Vita on moderni nelipyöräinen sähkömopedi,

Lisätiedot