Volvo Ahkera kumppanisi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Volvo Ahkera kumppanisi"

Transkriptio

1 Volvo 8900 Ahkera kumppanisi

2 Volvo 8900 täyttää kaikki lähiliikenteen ja tilausajokuljetusten vaatimukset. Kyseinen linja-auto on ominaisuuksiltaan erittäinen monipuolinen, keskittyen kuitenkin vahvasti käyttökustannusten alentamiseen. Uusi 8-litrainen Euro 6-moottorimme tarjoaa erin omaisen suorituskyvyn ja ajettavuuden pienellä polttoaineenkulutuksella. Voit luottaa siihen, että saat sijoituksesi vastineeksi maksimaalisen käyttöasteen, luotettavuuden ja turvallisuuden. Keskusta- ja esikaupunkialueet sekä niitä ympäröivät moottoritiet. Näillä alueilla Volvo 8900 on luonnollisessa ympäristössään.

3

4

5 Luotettavuutta ja kannattavuutta joka päivä Käytön joustavuus Volvo 8900 mallista on saata vana useita vaihtoehtoja, ja laajan sovellusvalikoimamme ansiosta liiketoimintasi tuottavuuden maksimointi on entistä helpompaa. Todellista käyttöaikaa Koko Volvo 8900 ja kaikki palvelumme on suunniteltu tarjoamaan linja-autollesi mahdollisimman korkean käyttöasteen ja huoletto man ylläpidon juuri oike alla hetkellä. VDS ainutlaatuista ajomukavuutta, ensimmäinen laatuaan maailmassa Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmän etuja ovat vaivaton ajettavuus pienillä nopeuksilla ja verraton vakaus tien päällä. Ohjauspyörä palautuu automaattisesti keskiasentoon jopa peruutettaessa, joten ajamisen rasitus vähenee huomattavasti. Työmatkat tyylikkäästi ja mukavasti Tilavuus, valoisuus ja elegantti mutkattomuus ovat uuden sisustuksen tärkeimmät ominaisuudet. Tämä näkyy väreissä, sommittelussa ja yksittäisten sisustuselementtien muodoissa. Myös ilmanvaihtoa on parannettu, käytettävissä on uusia matkatavarahyllyjä, ja matkustajakohtaiset raitisilmasuuttimet saa lisävarusteena. Tyytyväiset asiakkaat Bussilla matkustamisen tulee olla miellyttävä kokemus, ja Volvo 8900:n kyydissä se todella on sitä. Joka päivä, ympäri vuoden. Muka vuus ja rentouttava matka ovat työmatka liikenteen keskeisiä tekijöitä. Tehokkaampi kuljettajan työympäristö Kuljettajan uusi ympäristö on yksi markkinoiden parhaista: se tarjoaa maailmanluokan ergonomiaa, uuden Volvo-kojelaudan ja lukuisia yksi löllisiä säätömahdollisuuksia. Polttoainetaloudellisuus ja pienemmät käyttökustannukset Volvo 8900:n kahdeksanlitrainen Euro 6-moottori perii seitsemänlitraisen edeltäjänsä paikan maailman luokan polttoainetaloudellisuudessa. Lisäksi tarjoamme valikoiman polttoaineenkulutusta entisestään pienentäviä palveluja. Kumppanisi liiketoiminnassa Lupaamme olla paras liiketoimintakumppanisi. Tarjoamme monia palveluja, jotka auttavat maksimoimaan ajoneuvosi käyttöajan, pienentämään sen elinkaarikustannuksia ja helpottamaan kalustosi hallintaa. Ympäristötehokkuus Tiennäyttäjänä Volvon älykkäät ratkaisut tuovat tarjoamansa ympäristötehokkuuden kautta liiketoimintaasi myös talou dellisia säästöjä. Tämän takaavat esimer kiksi erittäin tehokkaat Euro 6-mootto rimme. Volvon tunnettu turvallisuus Volvolla turvallisuus on aina etusijalla näin on aina ollut. Kuljettajat ja matkustajat eri puolilla maailmaa saavat nauttia tästä päivittäin.

6 TODELLISTA KÄYTTÖAIKAA Luotettava kumppanisi joka tilanteessa Vahvempi, kevyempi ja helpompi huoltaa. Patentoidun liitostekniikkamme ansiosta ajoneuvot pysyvät tien päällä. Euroopan suurimpien kaupunkien vaativimmatkin kuljetusyrittäjät ja liikennelaitokset arvostavat Volvo 8900 mallin erinomaista käyttöastetta. Selitys on yksinkertainen: Volvo 8900 ja palveluvalikoimamme on suunniteltu tarjoamaan sinulle mahdollisimman korkea käyttöaste. Volvon todistetusti toimiva tekniikka ja äärimmäisen kestävä mekaaninen suunnittelu varmistavat luotettavuuden ja pitkät huoltovälit. Kun niihin lisätään sopivat palvelut, kuten yksilöllinen huoltosuunnitelma, kuljettajakoulutus ja tunnetusti tehokkaat korjaamopalvelumme, tiedät saavasi linjaautollesi maksimaalisen käytettävyyden. Ajoneuvon käyttöastepalvelut Solmimalla kanssamme huoltosopimuksen saat ajoneuvoillesi parhaan mahdollisen käyttöasteen kiinteällä kuukausimaksulla. Lisäksi voimme räätälöidä sinulle yksilöllisen huoltosuunnitelman, joka on täysin mukautettu Volvo 8900 kalustoasi varten. Erittäin tehokkaat korjaamot, ainutlaatuiset vianmääritystyökalut ja varaosatoimituspalvelut auttavat nostamaan käyttöasteen vieläkin korkeammaksi. Ainutlaatuinen korikonsepti Volvon ainutlaatuiseen korikonseptiin kuuluu patentoitu liitostekniikka, jossa yhdistyvät suuri lujuus ja keveys tarjoten erinomaisen luotettavuuden. Kyseessä on sama liitostekniikka kuin Volvo 7900 hybridimallistossa, mikä tarkoittaa sitä, että koko kaupunki- ja lähiliikennekalustosi hyötyy 70 prosenttisesti yhteisistä osista. Lopputulos? Nopeammat korjaukset, erinomainen varaosien saatavuus, pienentyneet kustannukset ja parempi tuottavuus. Sähköiset ovet lisäävät käyttöaikaa Volvo 8900 mallissa on uudet ja vankat sähköllä toimivat ovet, joiden luotettavuus on erinomainen perinteisiin paineilmaoviin verrattuna. Niiden huollon ja ylläpidon tarve on erittäin vähäinen.

7 PIENEMMÄT KÄYTTÖKUSTANNUKSET Säästä jopa 10 % polttoainekustannuksista Volvo 8900 mallissa on kahdeksanlitrainen Euro 6-moottori, joka perii seitsemän litraisen edeltäjänsä paikan maailman polttoainetaloudellisimpana bussin dieselmoottorina. Polttoainetalous ei kuitenkaan riipu vain moottorin ominaisuuksista, vaan myös ajoneuvon ylläpidosta ja ajotavasta. Siksi kehitämme jatkuvasti polttoaineenkulutusta pienentäviä palveluja. Poltto ainetta voidaan säästää jopa 10 prosenttia. Viivan alle jää enemmän heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Säästä jopa 10 prosenttia polttoainetta ja pienennä päästöjä vielä enemmän. Vähemmän painoa alhaisempi polttoaineenkulutus Runkokonseptissamme yhdistyvät alumiini ja teräs, minkä ansiosta sen lujuus ja keveys ovat täydellisessä tasapainossa. Runko ei ole vain erittäin pitkäikäinen ja korroosiota kestävä. Huomion arvoista on myös se, että muotoilun avulla säästetyt tärkeät kilot alentavat polttoaineenkulutusta. Euro 6-moottori ja erinomainen polttoainetehokkuus Äärimmäisen polttoainetaloudellisessa kahdeksan litraisessa Euro 6-moottorissamme aiempaa pienempi kulutus yhdistyy suureen tehoon ja vääntöön. Yhdessä edistyneen moottorinohjausjärjestelmän ja legendaarisen 12-vaihteisen Volvo I Shift -vaihteiston kanssa tämä parantaa ehokkuutta ja laskee polttoainekuluja. Polttoainetta säästävät palvelut Telemattiikka Fleet Management palvelumme avulla saat yksityiskohtaisia raportteja, joista voit seurata syitä polttoaineenkulutuksen vaihteluihin. Voit vaikuttaa niihin esimerkiksi kuljettajakoulutuksella ja siihen yhdistetyllä I Coaching työkalulla, joka antaa välittömästi palautetta kuljettajan ajotavasta.

8 YMPÄRISTÖTEHOKKUUS Vihreä tehokkuus kannattaa Volvo on suunnannäyttäjän asemassa ympäristö- ja liiketoimintatehokkuutta yhdistettäessä. Kutsumme tätä vihreäksi tehokkuudeksi, ja sen ansiosta voit harjoittaa kannattavampaa liiketoimintaa ja vähentää ympäristölle aiheutuvia haittavaikutuksia. Näin on myös Volvo 8900:n kohdalla se on suunniteltu luotettavaa ja tuottavaa kaupunkiliikennettä varten. Osa ratkaisua on kahdeksanlitrainen Euro 6-moottorimme. Me lähestymme ympäristöasioita laajasti, ja innovatiivinen pakokaasu päästöjen jälkikäsittely on vasta alkua. Moottori on erittäin polttoainetaloudellinen, mikä puolestaan vähentää päästöjä ja AdBluen käyttöä. Saat tarvitsemasi voiman ja samalla vähennät polttoaineenkulutusta ja pienennät ympäristövaikutuksia. Näin pienennät myös kustannuksia ja teet liiketoiminnastasi kannattavampaa.

9 TEHOKKAAMPI KULJETTAJAN TYÖYMPÄRISTÖ Suunniteltu kuljettajalle Kuljettajan uusi työympäristö Volvo 8900 mallissa on todennäköisesti yksi parhaista: se tarjoaa huipputason ergonomian ja erinomaisen näkyvyyden. Säädettävässä kojelaudassa on helppolukuinen mittaristo, ja hallintavälineet ovat sopivalla käyttöetäisyydellä. Volvon mittaristo on suunniteltu näyttämään vain olennai set tiedot ja siten minimoimaan häiriötekijät ja auttamaan kuljettajaa keskittymään ja pysymään huomiokykyisenä. Volvo 8900 on todellinen suorittaja. Korkea vääntömomentti laajalla kierroslukualueella yhdistettynä kolmeen vaihteistovaihtoehtoon yhdessä tarjoavat ainutlaatuisen ajotuntuman ja luotettavan kiihdytyksen. 12-vaihteinen Volvo I Shift vaihteisto on saatavana eri käyttötarkoituksiin optimoidulla ohjelmistolla, esimerkiksi kaupunki- tai linjaliikennettä varten. Tämän takaa kuljettajalle mukavan, meluttoman ja erittäin tehokkaan työpäivän. I Coaching auttaa kuljettajaa ajamaan turvallisemmin, polttoainetaloudellisemmin ja miellyttävämmin. Se antaa välitöntä palautetta esimerkiksi ylikierroksista, tarpeettomasta joutokäynnistä, ylinopeudesta ja liian kovasta kaarrenopeudesta, minkä ansiosta kuljettaja voi tarvittaessa parantaa ajotapaansa. Kuljettajakoulutus voi nostaa myös parhaiden kuljettajien taitotasoa ja opettaa heitä hyödyntämään kaikki bussin tarjoamat mahdollisuudet. Koulutuksen avulla ajoturvallisuutta ja -taloudellisuutta voidaan parantaa entisestään sekä saavuttaa mahdollisimman korkea tuottavuus ja matkustajatyytyväisyys. Turvallisen ja mukavan ajokokemuksen läpimurto. Volvo Dynamic Steering säätelee ohjausvoimaa tilannekohtaisesti todelliseen tarpeen mukaan. Ohjaaminen on pienillä nopeuksilla täysin vaivatonta. Tästä on hyötyä erityisesti pysäköitäessä ja kiertoliittymissä. Ohjauspyörä myös palautuu keskiasentoon jopa peruutettaessa. Suuremmilla nopeuksilla järjestelmä puolestaan lisää vakautta ja vaimentaa epätasaisten pintojen vaikutukset käytännössä kokonaan. Saatavana malleihin, joissa on keskikorkea lattia.

10 KÄYTÖN JOUSTAVUUS Juuri se linja-auto, JONKA TARVITSET Volvo 8900 on juuri se linja-auto, jonka tarvitset. Siinä korostuvat sekä monipuolisuus että juostavuus. Voit luottaa sen suorituskykyyn kun haluat rakentaa täyden palvelun kaupunki- ja lähiliikennekaluston. Sen lähes rajattomien mahdollisuuksien ansiosta voit suunnitella Volvo 8900:n sopimaan täsmällisesti omiin erityistarpeisiisi. Valittavana on matalalattiamalleja ja keskikorkealla lattialla varustettuja malleja, eri pituusvaihtoehtoja, kolme tehotasoa, kaksi- tai kolmiakselisia malleja sekä malleja podesterien kera tai ilman niitä. Valittavanasi on erilaisia istuinasetteluja, mukavuustasoja, turvallisuusominaisuuksia ja mukautettava matkatavarakapasiteetti, jotta kokonaisuus vastaisi vaatimuksiasi. Luo itsellesi juuri sellainen Volvo 8900, joka auttaa maksimoimaan tuottavuuden juuri sinun liiketoiminnassasi.

11 TYYTYVÄISET MATKUSTAJAT Uudistetut sisätilat Volvo 8900 linja-auton sisätilat on täysin uudistettu. Matkustajien tilojen suunnittelussa johtoajatuksena on ollut käytännöllisyys ja elegantti mutkattomuus. Muodot, pinnat, värit ja yksittäiset elementit ovat sopusoinnussa ja muodostavat kutsuvan ja miellyttävän ympäristön. Matkustaja voi nauttia miellyttävästä ilmapiiristä ja toimivista yksityiskohdista, kuten uusista matkatavarahyllyistä ja lisävarusteena saatavista matkustajakohtaisista lukuvaloista ja raitisilmasuuttimista. Kaikki kyytiin. Kyytiin nousemisen ja kyydistä poistumisen aikana linja-autoliikenteen tehokkuus joutuu todelliseen testiin. Volvo 8900:ssa matkustajat hyötyvät matalasta sisäänkäynnistä, niiaustoiminnosta ja matkustajavirtaa lisäävästä, tehokkaasta sisätilan käytöstä. Kulkuluiskan myötä myös liikuntarajoitteisten matkustajien pääsy linja-autoon helpottuu entisestään. Asiakkaasta huolehtiminen. Matkustajillasi on oikeus odottaa käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Volvo 8900 linja-auton sisätilat ovat valoisat ja tilavat, ja uudistettu ilmanvaihto pitää sisäilman miellyttävänä. Myös näkyvyys on erittäin hyvä ja sisätilojen melutaso alhainen. Istuinmukavuutta. Volvo 8900:n monipuolisessa istuinvalikoimassa on kaupunkiajoon suunniteltuja malleja, jotka hyödyntävät tilan tehokkaasti, sekä intercity-liikennöintiin sopivia, monipuolisesti varusteltuja malleja. Kehittyneen ergonomisen muotoilun ansiosta kaikki matkustajat pituuteen katsomatta voivat nauttia sujuvasta ja miellyttävästä matkasta. Älykkäät tekstiilit ovat helppohoitoisia ja pysyvät pitkään raikkaina. Turvallisuutta voidaan parantaa entisestään varustamalla intercity-istuimet kolmipisteturvavöillä, lasten istuintyynyillä ja jopa integroiduilla, selkä menosuuntaan osoittavilla lastenistuimilla.

12

13 KUMPPANISI LIIKETOIMINNASSA Liiketoimintakumppani, joka takaa korkean käyttöasteen Kun ajoneuvokantasi koostuu täysin tai osin Volvo 8900 linja-autoista, on liiketoimintasi vakaus taattu. Kokemuksemme, osaamisemme ja liiketoimintatuntemuksemme myötä lupaamme olla paras liiketoimintakumppanisi. Tarjoamme selkeästi määritellyllä hinnalla käyttötapaasi sopivan yhdistelmän luotettavia palveluja, jotka on suunniteltu juuri sinun toimintojesi optimointia varten. Näin autamme maksimoimaan linja-autosi käyttöajan, pienentämään sen elinkaarikustannuksia ja helpottamaan kalustosi hallintaa. Lisäksi mainittakoon etuina vielä varma tuottavuus ja pitkäaikainen kannattavuus. Ajoneuvon käyttöastepalvelut Palveluvalikoimamme ansiosta voimme kantaa ajoneuvojesi ylläpitovastuun joko osittain tai kokonaan ja taata näin toimintasi huolettomuuden. Ajoneuvojen hallinta, palvelusopimukset ja ajoneuvokannan hallinta ovat vain muutamia esimerkkejä palveluista, joiden avulla voit pitää kalustosi kustannukset kurissa ja sen suorituskyvyn halutulla tasolla. Varaosatoimitukset Varaosatoimitustemme ansiosta aitojen Volvo varaosi en saatavuus on ylivertaisen hyvä. Tämän vuoksi voit luottaa siihen, että ajoneuvosi käyttöaste pysyy korkeana. Volvo 8900 mallissa on lisäksi paljon samoja osia ja rakenteita Volvo 7900 Hybridin kanssa. Tästä on paljon hyötyä, jos ajoneuvokannassasi on molempia malleja: esimerkiksi huoltoru tiinit ja korjaamon työtavat pysyvät yksinkertaisempina. Volvo Bus rahoitus Rahoitusratkaisumme on räätälöity tarpeidesi mukaan helpottamaan paitsi ostamista myös omistamista koko ajoneuvosi elinkaaren ajan. Saat ajoneuvo- ja rahoitusasioita varten avuksesi yhden yhteyshenkilön, joka tuntee liiketoimintasi. Tällöin sinulta säästyy aikaa ja rahaa.

14 VOLVON TUNNETTU TURVALLISUUS Turvallinen tunne koko matkan ajan Volvolla turvallisuus on aina etusijalla näin on aina ollut. Turvallisuus on osa ajattelutapaamme ja suunnitteluamme. Kuljettajat ja matkustajat eri puolilla maailmaa saavat nauttia tästä päivittäin. Tarkka turvallisuustestaus Varmistamme turvallisuuden useilla täysimittaisilla testeillä. Sivutörmäystestit, aidot nurinajotestit ja katon vahvuuden tarkistus pudotustesteillä ovat näistä vain muutamia esimerkkejä. Valppautta tukeva ajoympäristö Optimaalinen kuljettajan työympäristö auttaa kuljettajaa pysymään tarkkaavaisena ja valppaana. Kokonaisuuteen kuuluvat ergonominen suunnittelu, alhainen melutaso ja miellyttävä sisäilma. Erinomainen näkyvyys Laajat ikkunapinnat, hyvin mitoitetut taustapeilit, tehokkaat valot, mukaan lukien sumuvalot, ja peruutuskamera takaavat loistavan näkyvyyden. I Coaching Auttaa kuljettajaa tuottamalla tälle keskeistä, turvallista ajoa edistävää tietoa esimerkiksi varoittamalla liian suuresta kaarrenopeudesta. Erinomainen käsiteltävyys ja tehokkaat jarrut Volvon jäykkä etujousitus (RFS) ja ajovakaudenhallinta (ESP) takaavat erinomaisen hallinnan ja vakauden. Tehokas VEB-moottorijarru ja integroitu hidastin yhdessä Volvon elektronisesti ohjattujen levyjarrujen (EBS) kanssa takaavat erinomaisen jarrutuskyvyn juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Hälytyspainike Hätätilanteessa senhetkiset sijaintitiedot voidaan lähettää Volvon telematiikkajärjestelmän kautta. Volvon alkolukko Haluatko lisätä turvallisuutta vielä entisestään? Ota tällöin käyttöösi Volvon alkolukko. Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä Ohjaustehostuksen uusi ulottuvuus. Lisää huimasti vakautta, säätelee toimintaa nopeuden mukaan ja helpottaa kuljettajan työtä. Ensimmäinen laatuaan maailmassa Volvolta. Saatavana malleihin, joissa on keskikorkea lattia. Matkustajien istuimet Matkustajien istuimissa on iskuja vaimen tavat vyöhykkeet ja mahdollisimman vähän puristus kohtia. Niissä ei myöskään ole teräviä kulmia. Istuimia on saatavana kaksi- tai kolmipisteturvavöin. Lasten turvallisuus Istuimet voidaan varustaa joko integroiduilla taaksepäin suunnatuilla lastenistuimilla tai lasten istuintyynyillä.

15 Tiedot ja luvut Mitat ja painot Akselit, jousitus ja ohjaus Matkustajan istuimet Malli Matalalattia Keskilattia Pituus [m] 12,0 13,0 13,7 14,7 Leveys [m] 2,55 Korkeus [m] 3,30 Sallittu bruttopaino [kg] Voimansiirto Päästöstandardi Euro 6 Dieselmoottori Teho [hv] Vääntömomentti [Nm] 2-akselinen 3-akselinen 2-akselinen 12,2 13,0 3-akselinen 14, Volvo D8K, 6-sylinterinen dieselrivimoottori, jossa yhteispaineruiskutus 280, 320 tai , 1200 tai 1400 Malli Matalalattia Keskilattia Etuakseli Taka-akseli Kantoakseli Jousitus Ohjaustehostin Renkaat Vanteet Volvon matala jäykkä akseli (RFS) Volvon jäykkä akseli RFS Volvon yksivaihteinen vetopyörästö ja optimoidut välityssuhteet Hydraulisesti ohjattu Kaikkiin mallivaihtoehtoihin on saatavana elektronisesti ohjattu ilmajousitus ja niiaustoiminto Sähkökäyttöinen hydrauliohjaus 2-akselisessa matalalattiamallissa, hydraulinen ohjaustehostin muissa malleissa. Volvo Dynamic Steering saatavana lisävarusteena malleihin, joissa on keskikorkea lattia. 275/70 R22.5" 295/80 R22.5" 295/80 R22.5" 315/80 R22.5" Saatavana teräs- ja alumiinivanteet Volvon kaupunki- ja lähiliikennelinja-autojen istuimia on saatavana useissa eri malleissa. Kaikki Volvo-istuimet on optimoitu helppoa puhdistusta ja ylläpitoa varten. Ovet ja ovijärjestelmä Ovien hallinta Ovien sijoittelu Ilmastointi Alueet Ilmanvaihto ja lämmitys Ilmastointi enintään [kw] 28 tai 38 Sähkö- tai paineilmatoiminen Laaja valikoima sijoitteluita yksittäisillä tai pariovilla, esim tai Erilliset ilmastointialueet kuljettajaa ja matkustajia varten Tehokas ilmanvaihto, lämmitysyksiköt katossa Volvo matalalattiamalli Volvo matalalattiateli Vaihteisto Volvo I Shift automaattisesti toimiva mekaaninen vaihdin tai ZF:n tai Voithin automaattivaihteisto. Kaikki vaihteistot saatavana sisäänrakennetulla hidastimella. Jarrut Volvon elektronisesti ohjatut levyjarrut (EBS). ESP valinnaisena kaikissa keskilattiamalleissa. Brake Blending -toiminto (kaikki). Volvo 8900 Pakokaasujärjestelmä Kuljettajan työympäristö Yksikammioinen äänenvaimentimen rakenne. Automaattinen DPF-suodattimen regeneroituminen ilman kuljettajan puuttumista normaaleissa ajo-olosuhteissa. Tilava kuljettajan ympäristö, jossa on paljon omia säätömahdollisuuksia. Volvo-kojelauta täyttää EBSF:n ja VDV:n vaatimukset. Kääntyvä kuljettajan istuin matalalattiamallissa. Volvo teli Lisätietoja on osoitteessa

16 Volvo Buses. Driving quality of life RSP FI. Esitteessä kuvatut tai mainitut laitteet saattavat olla erikseen tilattavia lisävarusteita, ja ne voivat vaihdella maittan. Volvo pidättää oikeuden mallin ja rakenteen muutoksiin niistä ennakolta ilmoittamatta.

Volvo Buses. Driving quality of life. Polttoainetehokkuutta urbaaneille teille

Volvo Buses. Driving quality of life. Polttoainetehokkuutta urbaaneille teille Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B8 R mallisto Polttoainetehokkuutta urbaaneille teille Ensiluokkaiseen kalustoon Volvo B8 R -mallisto täyttää kaikki lähi- ja työmatkaliikenteen vaatimukset.

Lisätiedot

Volvo 7900 Hybrid. Tehokkaampaa liiketoimintaa ja vihreämpiä kaupunkeja

Volvo 7900 Hybrid. Tehokkaampaa liiketoimintaa ja vihreämpiä kaupunkeja Volvo 7900 Hybrid Tehokkaampaa liiketoimintaa ja vihreämpiä kaupunkeja Volvo 7900 Hybrid mallistomme vie vihreän tehokkuuden uudelle tasolle, huomattavasti yli Euro 6-vaatimusten. Se on polttoaineenkulutukseltaan

Lisätiedot

Volvo Lisäarvoa matkustajille

Volvo Lisäarvoa matkustajille Volvo 9500 Lisäarvoa matkustajille Volvo 9500 on hyvä ensimmäinen askel Volvo linja-autojen maailmaan. Se on erittäin kustannustehokas vaihtoehto keskipitkillä matkoilla. Erittäin polttoainetaloudellinen

Lisätiedot

Volvo Paikasta A paikkaan B ja mihin vain

Volvo Paikasta A paikkaan B ja mihin vain Volvo 9700 Paikasta A paikkaan B ja mihin vain Volvo 9700 on tehotyökalu, joka tuo liiketoimintaasi tuottavuutta ja joustavuutta kaikissa tilanteissa. Hyvin varusteltu linjaauto, joka mukautuu helposti

Lisätiedot

Tuottavan linja-auton vakaa alusta. Volvo Buses. Driving quality of life

Tuottavan linja-auton vakaa alusta. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B11 R Tuottavan linja-auton vakaa alusta Volvo Buses. Driving quality of life Luotettavia tuloksia Volvo B11 R on erinomainen perusta tuottavalle linja-autoliiketoiminnalle. B11 R ylittää odotuksesi

Lisätiedot

Volvo B11R. Entistäkin suorituskykyisempi

Volvo B11R. Entistäkin suorituskykyisempi Volvo B11R Entistäkin suorituskykyisempi Turvallinen valinta Esittelyssä Volvo B11R Volvo B11R on erinomainen perusta tuottavalle linja-autoliiketoiminnalle. B11R ylittää odotuksesi niin tilausajojen luksuslinja-autona

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Volvo B8R MALLISTO. Luotu kulkemaan

Volvo B8R MALLISTO. Luotu kulkemaan Volvo B8R MALLISTO Luotu kulkemaan Turvallisempi valinta Esittelyssä Volvo B8R -mallisto Volvo B8R on todellinen myyntimenestys, mistä ovat todisteena sen miljoonat ja taas miljoonat tuottavat ajokilometrit.

Lisätiedot

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Lyömätön kaukoliikenneauto Polttoaineesta puhuttaessa kyse ei ole pelkästään säästöjen suuruudesta vaan myös siitä, miten

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Volvo 7900 Electric Hybrid. Kuuntele kaupunkiasi

Volvo 7900 Electric Hybrid. Kuuntele kaupunkiasi Volvo 7900 Electric Hybrid Kuuntele kaupunkiasi Hakemisto 4. Tuotteen yleiskuvaus 5. Taustatietoa 6. Tulevaisuuden teknologiaa 7. Avaimet käteen -ratkaisut 8. Ympäristötehokkuus 9. Energiatehokkuus 11.

Lisätiedot

Volvo 7900 Electric Hybrid Kuuntele kaupunkiasi. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo 7900 Electric Hybrid Kuuntele kaupunkiasi. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 7900 Electric Hybrid Kuuntele kaupunkiasi Volvo Buses. Driving quality of life Hakemisto Tuotteen yleiskuvaus Taustatietoa Tulevaisuuden teknologiaa Avaimet käteen -ratkaisut Ympäristötehokkuus Energiatehokkuus

Lisätiedot

Volvo 7900 Electric. Kulkee siellä missä ihmiset liikkuvat

Volvo 7900 Electric. Kulkee siellä missä ihmiset liikkuvat Volvo 7900 Electric Kulkee siellä missä ihmiset liikkuvat virtaa joukkoliikenteeseen Uusi Volvo 7900 Electric on paljon enemmän kuin sähköbussi. Se on mahdollisuuksia luova työväline, joka antaa täysin

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta

Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta Lehdistöinfo Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta Volvo Trucks esitteli tammikuussa maailman voimakkaimman kuorma-auton, jossa on tehoa 700 hv.

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Scania IAA-messuilla: Scania keskittyy asiakasetuihin ja kestävyyteen

Scania IAA-messuilla: Scania keskittyy asiakasetuihin ja kestävyyteen PRESS info P14901EN / Örjan Åslund 24. syyskuuta 2014 Scania IAA-messuilla: Scania keskittyy asiakasetuihin ja kestävyyteen Scania Citywide LE hybridivoimansiirrolla Uusia innovaatioita, joilla saavutetaan

Lisätiedot

Scania Citywide LF Scania Citywide LF Scania Citywide LE

Scania Citywide LF Scania Citywide LF Scania Citywide LE PRESS info P12904SE / Per-Erik Nordström 4. syyskuuta 2012 Scania linja-autot mallisto Scania Citywide on uusi mallisto matalalattiaisia ja etuosastaan matalia low entry -kaupunkibusseja, joiden muotokieli

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle LÖYDÄ TÄYSIN UUSI SUKUPOLVI Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Uusi TX-sukupolvi:

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

TRANSPORTER CRAFTER CADDY

TRANSPORTER CRAFTER CADDY TRANSPORTER CRAFTER CADDY Tuottava. Turvallinen. Vakiovarusteltu ammattikäyttöön. Pegabus Transporter Toimivuutta monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN Modul-Express JAKELUAUTOIHIN TAITTUVAT HYLLYT TAITTUVAT HYLLYT Järjestelmä on valmistettu erittäin lujasta teräksestä ja on sekä kevyt että kestävä. Järjestelmä sopii yrityksille, jotka tarvitsevat hyvää

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA TUOTE-ESITE M4 TUTUSTU SEURAAVAAN SUKUPOL MOFFETT M4 NX VEEN Seuraavan sukupolven MOFFETT M4 NX nostaa Euroopan luotetuimman ajoneuvotrukin suorituskyvyn

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEK Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

SCANIA LINJA-AUTOT. Esittelyssä Scania Citywide

SCANIA LINJA-AUTOT. Esittelyssä Scania Citywide SCANIA LINJA-AUTOT Esittelyssä Scania Citywide SCANIA CITYWIDE 2-3 Valmiina kohtaamaan kaupungin haasteet Nykyisin yli puolet maapallon väestöstä asuu kaupungeissa. Ja kaupungistumiskehitys jatkuu kiihtyvällä

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

Uusi Triumph Tiger 1200

Uusi Triumph Tiger 1200 Uusi Triumph Tiger 1200 Merkki: Triumph Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1215 ccm 21200 Kaikki Mallit: -Tiger 1200 XR 21 200 -Tiger 1200 XRX 23 150 -Tiger 1200 XCX 24 150 -Tiger 1200 XRT 25

Lisätiedot

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v.

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v. 2017 Ajamisen opettelu ei vielä koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja turvallista. OSET -sähkömopot ovat kevyitä, rakenteeltaan yksinkertaisia ja hämmästyttävän helppokäyttöisiä. Näillä pyörillä voidaan

Lisätiedot

moottori D16K euro 6 Nettoteho: EC 582/2011 D16K750 D16K650 D16K550 D16K550 Moottorin kierrosluku, rpm Teho enint. alueella 1 600 1 800 rpm

moottori D16K euro 6 Nettoteho: EC 582/2011 D16K750 D16K650 D16K550 D16K550 Moottorin kierrosluku, rpm Teho enint. alueella 1 600 1 800 rpm moottori D13k euro 6 moottori D16K euro 6 Teho/Vääntömomentti Teho/Vääntömomentti Nettoteho: EC 582/2011 Nettoteho: EC 582/2011 Teho, hv Vääntömomentti, Nm Teho, hv Vääntömomentti, Nm 950 560 530 850 500

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN!

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! Power Partner UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! nn82 88 hv N92 101hv nu U S I K E T T E R Ä K A K S I K K O N82 N92 Valtra N-sarja täydentyy kahdella uudella traktorimallilla N82 ja N92, joihin on lisätty ketteryyttä

Lisätiedot

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Suomi R-sarja Uudenlainen R-sarja Avantin R-sarja eroaa muista Avantin mallisarjoista ohjaustapansa vuoksi. R-sarjassa kuljettaja istuu kuormaajan takarungossa kun taas muissa Avantin mallisarjoissa istutaan

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEKEMISEN ILO Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys,

Lisätiedot

SCANIA TOURING Tervetuloa kyytiin

SCANIA TOURING Tervetuloa kyytiin Tervetuloa kyytiin Korosta yrityskuvaasi Tutustu Scania Touringiin. Tämä näyttävästi muotoiltu monikäyttöinen linja-auto on suunniteltu täyttämään niin linja- kuin tilausliikenteen vaatimukset myös pitkillä

Lisätiedot

Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta. Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007

Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta. Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007 Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007 70 60 Braunschweig Bus Cycle F=ma Speed (km/h) 50 40 30 20 Voima ja massa ovat toisiinsa suoraan

Lisätiedot

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

EkoAuton julkistustilaisuus 22.2.2011

EkoAuton julkistustilaisuus 22.2.2011 EkoAuton julkistustilaisuus Katja Lohko Trafi Vastuullinen liikenne. Yhteinen asia. Trafi 2 Sisältö Trafin Ekoautoilusivusto ja henkilöauton hankintaohje Turvallinen auto Ympäristöä vähemmän kuormittava

Lisätiedot

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Tekniset tiedot. Voimansiirto 2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Moottorin iskutilavuus [cm³] 1 968 1 968 1 968 1 968 Sylinterien lukumäärä 4 4 4 4 Maks. teho [kw (hv)] 75 (102) 90 (122)

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

The New Generation in Limetec Design

The New Generation in Limetec Design The New Generation in Limetec Design The New Generation in Limetec Design Limetecin uusi muotoilu - pelkistetyn linjakas ja moderni rakenne Limetec Next - uuden sukupolven muotoilu täysin tiiviillä sandwich-lattiarakenteella

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Yhteystiedot: Hindrek Pikk Commercial Marketing Manager Nordic +372 565 5880 hindrek_pikk@goodyear.com LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Goodyearin uusimpien polttoainetehokkaiden

Lisätiedot

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN.

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. TALENTO MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. Älykkyys tarkoittaa sopeutumiskykyä. Erilaisten tilanteiden hallintaa ja aina sopivan ratkaisun löytämistä. UUDESSA TALENTOS- SA on kaikki nämä ominaisuudet.

Lisätiedot

Nokian E-Truck. Luotettavat All Season -renkaat keskipitkään ja alueelliseen kuljetukseen

Nokian E-Truck. Luotettavat All Season -renkaat keskipitkään ja alueelliseen kuljetukseen Nokian E-Truck Luotettavat All Season -renkaat keskipitkään ja alueelliseen kuljetukseen Teiden tarinoita GERARD LEUSHUIS, HOLLANTI Lähden sunnuntaina ja palaan lauantaina, turvallisesti. Gerard Leushuis

Lisätiedot

SCANFLYERS.COM. Maahantuoja: Scandinavian Flyers PL 10, 01651 Vantaa Puh. 09-849 27 00 Fax. 09-853 14 98 Email: info@fm-iap.fi www.scanflyers.

SCANFLYERS.COM. Maahantuoja: Scandinavian Flyers PL 10, 01651 Vantaa Puh. 09-849 27 00 Fax. 09-853 14 98 Email: info@fm-iap.fi www.scanflyers. SCANFLYERS.COM Maahantuoja: Scandinavian Flyers PL 10, 01651 Vantaa Puh. 09-849 27 00 Fax. 09-853 14 98 Email: info@fm-iap.fi www.scanflyers.com MD-3 Rider: Hyvät ominaisuudet, mukava ohjaamo, tyylikästä

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

Uusi Volvo FH -sarja astuu julkisuuteen IAAmessuilla

Uusi Volvo FH -sarja astuu julkisuuteen IAAmessuilla Lehdistöinfo Uusi Volvo FH -sarja astuu julkisuuteen IAAmessuilla Kattava valikoima uuden Volvo FH mallin kuorma-autoja esitellään IAA-messuilla Hannoverissa 20.-27. syyskuuta. Mukana on myös valikoima

Lisätiedot

alusta 1 Tasakuorma-auto 8 6 Tasakuorma-auto 8 4 VETOTAPA / ALUSTAKORKEUS / AKSELIVÄLI (mitat m)

alusta 1 Tasakuorma-auto 8 6 Tasakuorma-auto 8 4 VETOTAPA / ALUSTAKORKEUS / AKSELIVÄLI (mitat m) VETOTAPA / ALUSTAKORKEUS / AKSELIVÄLI (mitat m) Tasakuorma-auto 6,0 6,0 6,3 6,5 6,7 6,0 6,3 6,5 6,7 Tasakuorma-auto 4 4 X Tasakuorma-auto 6 2 6,0 4,8 6,0 6,0 6,0 Tasakuorma-auto 6 4 Tasakuorma-auto X X

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

STAIRLIFT VARMA VALINTA

STAIRLIFT VARMA VALINTA STAIRLIFT VARMA VALINTA TYYTYVÄISYYS Flow-tuolihissi on varma valinta sinulle, joka haluat selvitä kodin arjesta itsenäisesti. Flow n ansiosta sujuva liikkuminen kerrosten välillä on enää yhden painikkeen

Lisätiedot

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Työvälineet Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Täydellinen yhteensopivuus. Volvo-minikaivukoneiden uuden kauhavalikoiman esittely. Nämä kestävät työvälineet on suunniteltu toimimaan

Lisätiedot

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm 616T 16hv bensiini 110cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Briggs&Stratton Vanguard 2-syl 16hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 110cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai

Lisätiedot

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm 623T 23hv bensiini 120cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kohler Command Pro 2-syl 23hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 120cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai kerääjän.

Lisätiedot

TALVIRENKAAT HINNASTO

TALVIRENKAAT HINNASTO TALVIRENKAAT HINNASTO 2.5.2018 2 RENKAAT TALVIRENKAAT SISÄLLYS 3 HAKKAPELIITTA 9 4 HAKKAPELIITTA 8 5 HAKKAPELIITTA R3 7 HAKKAPELIITTA 9 SUV 9 HAKKAPELIITTA 8 SUV 10 HAKKAPELIITTA R3 SUV 11 HAKKAPELIITTA

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

When Innovation & Nature Combine

When Innovation & Nature Combine When Innovation & Nature Combine Yhdellä pystyruuvilla 8 14 16 sto Mixell 8 10 12 14 16 Kahdella pystyruuvilla 20 22 sto Mixell 20 22 24 26 30 Kolmella pystyruuvilla 40 30 sto Mixell 30 35 40 45 RMH lla

Lisätiedot

SCANIA OMNIEXPRESS. Yksilöllisyyden inspiroima

SCANIA OMNIEXPRESS. Yksilöllisyyden inspiroima SCANIA OMNIEXPRESS Yksilöllisyyden inspiroima SCANIA OMNIEXPRESS 2-3 Mallisto kaikenlaisiin tarpeisiin. Pyörät pyörivät ja maailma muuttuu, päivä päivältä nopeammin. Tästä johtuen on entistä tärkeämpää

Lisätiedot

taattua Voimaa ja mukavuutta PONSSE BUFFALO

taattua Voimaa ja mukavuutta PONSSE BUFFALO taattua Voimaa ja mukavuutta PONSSE BUFFALO Kuormatraktoreiden uusi johtotähti Työskentelet sitten uudistushakkuilla tai harvennuskohteissa, uusi PONSSE Buffalo tarjoaa työhösi ennen kokematonta voimaa

Lisätiedot

K E S Ä RENKAAT

K E S Ä RENKAAT KESÄRENKAAT 18.2.2019 2 RENKAAT KESÄRENKAAT SISÄLTÖ HENKILÖAUTON RENKAAT 3 HAKKA BLACK 2 4 HAKKA BLUE 2 5 HAKKA GREEN 2 6 NORDMAN SZ 6 NORDMAN SX2 SUV 4X4 RENKAAT 7 HAKKA BLACK 2 SUV 8 HAKKA BLUE 2 SUV

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

TODELLINEN VOIMANPESÄ VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TODELLINEN VOIMANPESÄ VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TODELLINEN VOIMANPESÄ VOIMANPESÄ TEHO, TUOTTAVUUS JA TEKEMISEN ILO PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus ja huollettavuus. PONSSE Bear,

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN.

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. TITAN TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön Tume Titan on ominaisuuksiltaan vakuuttava kylvötöiden kumppani jonka voi varustaa myös

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 1.6.2015 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

BMW R ninet. Merkki: BMW. Tyyppi: Katupyörä. Kunto: Uusi. Kuutiotilavuus: 1170 ccm. Aitoa ajamista. Aitoa alkuperäisyyttä. Aitoa kustomointia

BMW R ninet. Merkki: BMW. Tyyppi: Katupyörä. Kunto: Uusi. Kuutiotilavuus: 1170 ccm. Aitoa ajamista. Aitoa alkuperäisyyttä. Aitoa kustomointia BMW R ninet Merkki: BMW Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1170 ccm 20800 Kokonaishinta sisältää moottoripyörän + alv:n 24 % ja autoveron. Kokonaishintaan lisätään toimituskulut 490. R ninet

Lisätiedot

WITRAKTOR & CATERPILLAR

WITRAKTOR & CATERPILLAR WITRAKTOR & CATERPILLAR Wihuri Oy Tekninen Kauppa / Witraktor Osa Wihuri-konsernia, kansainvälistä moniala-perhe-yritystä Caterpillar edustaja Suomessa vuodesta 1947 Toimialueena Suomi, Viro, Latvia ja

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

Joustava voimapaketti.

Joustava voimapaketti. 1880 Joustava voimapaketti. Valinnaisesti joko kuljettajan suojakatolla tai ohjaamolla. Voimakkain Hoftracimme. Uusi 1880 on linkki pienen monitoimisen Hoftracin ja voimakkaan pyöräkuormaajan välillä.

Lisätiedot

X8 MIG Guns ERGONOMISET JA SUORITUSKYKYISET MIG- HITSAUSPISTOOLIT

X8 MIG Guns ERGONOMISET JA SUORITUSKYKYISET MIG- HITSAUSPISTOOLIT X8 MIG Guns ERGONOMISET JA SUORITUSKYKYISET MIG- HITSAUSPISTOOLIT 25.07.2019 X8 MIG Guns ERGONOMISET JA SUORITUSKYKYISET MIG- HITSAUSPISTOOLIT X8 MIG Gun -hitsauspistoolien ergonomia ja tekniset ominaisuudet

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

VAKAA JA ERGONOMINEN TEHOPAKKAUS PONSSE ERGO

VAKAA JA ERGONOMINEN TEHOPAKKAUS PONSSE ERGO VAKAA JA ERGONOMINEN TEHOPAKKAUS PONSSE ERGO TUOTTAVUUS, TALOUDELLISUUS JA ERGONOMIA YHDESSÄ PAKETISSA Monipuolinen ja tehokas PONSSE Ergo on uudistunut voimakkaasti. Entistäkin tuottavampi, mukavampi

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat

Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 18.8.2014 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot