SCANIA OMNIEXPRESS. Yksilöllisyyden inspiroima

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SCANIA OMNIEXPRESS. Yksilöllisyyden inspiroima"

Transkriptio

1 SCANIA OMNIEXPRESS Yksilöllisyyden inspiroima

2 SCANIA OMNIEXPRESS

3 2-3 Mallisto kaikenlaisiin tarpeisiin. Pyörät pyörivät ja maailma muuttuu, päivä päivältä nopeammin. Tästä johtuen on entistä tärkeämpää istahtaa silloin tällöin alas ja miettiä asioita uudelleen. Kuinka voit tänään kehittää yritystoimintaasi myös huomista silmällä pitäen. Miten voit vastata uusiin ympäristönormeihin, matkustajien kasvaviin vaatimuksiin, tiukempiin aikatau luihin ja kovenevaan kilpailuun? Tässä kohtaa haluaisimme keskustella kanssasi. Tiedämme, että linjaliikenteessä vaatimukset ja tarpeet vaihtelevat runsaastikin. Haluamme oppia tuntemaan tavoitteesi, toimin taympäristösi ja siihen liittyvät haasteet, voidaksemme tarjota sinulle juuri tarpeisiisi sopivan työkalun. Ainoa tapa onnistua siinä on tarjota asiakaskohtaisia vaihtoehtoja, mahdollisuuksia tehdä todellinen monikäyttöauto tai vaikkapa tarkasti tiettyä käyttötehtävää varten varusteltu lähi- tai kaukoliikenneauto. Tutustu Scania OmniExpressiin monien mahdollisuuksien autoon. Mallisto sisältää kolme eri korikorkeutta ja lähes loputtomat mahdollisuudet räätälöidä kukin auto juuri oman makusi ja omien tarpeidesi mukaiseksi. Scania OmniExpress. Se on yksilöllisyyden inspiroima.

4 SCANIA OMNIEXPRESS So Niin many paljon wishes. toiveita. So Niin easily helposti fulfilled. toteutettu. Ylivoimaista joustavuutta ja taloudellisuutta. Scania OmniExpress tunnetaan hyvästä käyttötaloudestaan. Jokaista pienintäkin osaa myöten se on suunniteltu parantamaan toiminnan tehokkuutta. Se näkyy kaikessa esimerkiksi sisämateriaalit on varta vasten suunniteltu helposti puhdistettaviksi, mikä lyhentää siivoukseen käytettävää aikaa. Aerodynaaminen, kiilamainen keulan muoto ja paino-optimoitu rakenne ovat avainasemassa hyvän polttoainetalouden suhteen. Ja kuten voit vain Scanialta odottaa, ajettavuus, turvallisuus ja luotettavuus ovat huippuluokkaa. Voit myös luottaa siihen, että voimme tarjota juuri omiin tarpeisiisi sopivat huolto-ohjelmat, rahoituspalvelut sekä kuljettajakoulutuksen. Kuljettajien suosikki. Scania OmniExpressin kuljettajanpaikka on suunniteltu mahdollistamaan rento mutta tehokas työpäivä. Kaikki hallintalaitteet on loogisesti sijoitettu ja ne ovat miellyttäviä käyttää ja niissä on erinomainen tuntuma. Scanian moottoreille tunnusomainen korkea vääntömomentti jo alhaisilla pyörintänopeuksilla varmistaa nopeat liikkeellelähdöt, hyvän kiihtyvyyden ja vaivattoman ajettavuuden. Istuimen ja ohjauspyörän runsaat säätömahdollisuudet yhdessä riippupolkimien kanssa kertovat siitä, että suunnittelun keskipisteessä on ollut nimenomaan kuljettaja. Mukavuutta ja tyyliä, sisällä ja ulkona. Matkustajana voit aistia Scania OmniExpressin mukavuustason jo ennen autoon nousemista. Tyylikäs ja virtaviivainen ulkopuoli heijastelee fiksua ja toiminnallista sisätilamuotoilua, jonka ansiosta matkustusmukavuus on huipussaan. Väljät sisätilat, mukavat istuimet ja kaikkialla huokuva perinteikäs ammattitaito on aistittavissa vaikka silmät suljettuina. Scania OmniExpress tarjoaa runsaat tavaratilat myös pitkille matkoille ja se voidaan varustaa WC:llä, multimedialaitteistolla, jääkaapilla ja muilla mukavuutta lisäävillä varusteilla.

5 4-5

6 SCANIA OMNIEXPRESS Yksi malli, kolme versiota, rajattomasti mahdollisuuksia. Löydä omat ratkaisusi. Scania OmniExpress -mallistosta löytyy juuri sopivat versiot linjaliikenteeseen. Vai tarvitsetko ehkä todellista monikäyttöautoa tai juuri tiettyyn ajotehtävään tai tietyille linjoille optimoitua versiota? Vastaus on Scania OmniExpress. Aloita valitsemalla joku Scania OmniExpressin perusversioista 3.20, 3.40 tai 3.60 joissa mallimerkintä kertoo auton kokonaiskorkeuden. Kaikki versiot ovat saatavina sekä 2- että 3-akselisina, useilla eri koripituuksilla sekä linja-, kaukoettä tilausliikenteeseen. Valitse sen jälkeen voimalinja. Scania Omni- Expressiin on saatavana suuri valikoima eritehoisia moottoreita joko mekaanisen tai automaattivaihteiston yhteydessä. Näin pystymme parhaiten vastaamaan yksilöllisiin tarpeisiisi ja ympäristön asettamiin vaatimuksiin. Eritellessäsi autoa juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi, huomaat Scanian moduulirakenteisuudesta koituvat edut. Oma Scania-myyjäsi auttaa sinua löytämään parhaan yhdistelmän istumapaikkojen lukumäärän, istuinjärjestelyn sekä seisomatasanteiden ja ovien eri yhdistelmien laajasta valikoimasta. Viimeistele kokonaisuus valitsemalla matkatavarahyllyjen, sisävalaistuksen ja verhoilumateriaalien tyypit ja niin edelleen. Linja-auton rakentaminen ei voisi juuri helpompaa olla.

7 Scania OmniExpress 3.20 Lähiliikenteeseen. Uusi 3.20-versio on oivallinen valinta lähiliikenteeseen. Siinä yhdistyvät tehokkuus ja matkustusmukavuus, jotka avaavat kokonaan uudenlaisia mahdollisuuksia yritystoimintaasi. Vaikkakin 3.20 on OmniExpress-malliston matalin versio, se on ensiluokkainen valinta kilpailijoihinsa verrat tuna. Se tarjoaa väljät sisätilat ja mahtavasti pääntilaa. Vaikka se on suunniteltu tehokas matkustajavirta huomioon ottaen, mukavat istuimet ja runsaat matkatavaratilat varmistavat erinomaisen matkustusmukavuuden. Kuljettajan paikka on Scanialle tunnusomainen: se on ergonomisesti muotoiltu ja tilava, varustettu runsain säätövaroin ja voidaan varustaa kuljettajan aition portilla. Autoon on mahdollista asentaa useantyyppisiä rahastuslaitteita. Scania OmniExpress 3.20 on saatavana joko diesel-, biodiesel- tai etanolikäyttöisenä.

8 Scania OmniExpress 3.40 Keskipitkille linjoille. Scania OmniExpress 3.40 on osoittanut olevansa todellinen monikäyttöauto niin linjaliikenteen kuin tilausajojenkin osalta. Auton soveltuvuutta erityyppisiin ajotehtäviin voi helposti parantaa varustelulla kuten WC:llä, multimedialaitteilla, luksusistuimilla ja ilmastointilaitteella. Erilaiset turvajärjestelmät, kuten mukautuva vakionopeudensäädin ja kaistavahti auttavat kuljettajaa pysymään rentona ja keskittymään itse ajamiseen ja liikenteeseen. Kaikki nämä varusteet, yhdistettynä kaksikerroslaseihin, karhennettuihin lattiapintoihin ja tehokkaaseen ilmastointilaiteeseen ovat syynä siihen, että 3.40 on ansainnut maineen matkustajien suosikkina. Näin varsinkin sellaisilla linjoilla, joilla matkustajat tai jopa kuljettajat eivät ole tottuneet tällaiseen laatutasoon. Scania OmniExpress 3.40 on saatavana joko diesel- tai biodieselkäyttöisenä.

9 6-9 Scania OmniExpress 3.60 Kauko- ja tilausliikenteeseen. Tämä on Scania OmniExpress -perheen kaikkein tilavin ja mukavin jäsen. Miellyttävä sisustus, suuret matkatavaratilat, tehokas sisävalaistus ja kallistettavilla selkänojilla varustetut istuimet tekevät matkanteosta rentouttavaa. Kaksikerroslasien ja ilmanvaihtojärjestelmän hiljaisten puhaltimien ansiosta matkustamo on miellyttävän hiljainen. Matkatavaratilan luukkujen takaa paljastuu läpilastattava tila, johon mahtuu helposti täyden matkustajamäärän viikonloppumatkan matkatavarat. Matkanteon mukavuuden varmistavat valinnaisena saatava etuakselin erillisjousitus ja Scania Opticruise -vaihdeautomatiikka, jotka tekevät OmniExpress-malliston korkeimmasta versiosta polttoainetaloudellisen vaihtoehdon kauko- ja tilausliikenteeseen. Scania OmniExpress 3.60 on saatavana joko diesel- tai biodieselkäyttöisenä.

10 SCANIA OMNIEXPRESS Olemme sitoutuneet 100-prosenttisesti. Mielenrauhan varmistaa tieto siitä, että saat kaikki tarvitsemasi palvelut yhdestä ja samasta paikasta asia, josta hyödyt konkreettisesti alentuneina käyttökustannuksina, lyhyinä seisonta-aikoina, parantuneena turvallisuutena, vähäisinä päästöinä ja kuljettajien tyytyväisyytenä. Toimintasi tukena ovat halutessasi myös Scanian tarjoamat huolto- ja korjaussopimukset, jolloin käytössäsi on koko huoltoverkostomme yli koulutetun ammattilaisen voimin. Voidaksesi minimoida CO 2 -päästöt, tarjolla on Ecolution by Scania -toimintamalli. Siinä uudenlaisilla teknologioilla ja räätälöidyllä huoltoohjelmalla saavutetaan hyötyjä sekä yritystoiminnallesi että ympäristölle. Ecolution by Scania ei ole mikään tulevaisuuden visio se on täällä ja tänään. Jos siis arvostat 100-prosenttista sitoutumista, Scania on ideaalinen valinta pitkän tähtäimen kumppaniksi, joka voi tarjota tarpeisiisi sopivia kokonaisratkaisuja. Scania-palvelut KULJETTAJAKOULUTUS: Scania-kuljettajakoulutus Scania-koulutusseuranta KORJAAMOPALVELUT JA VARAOSAT: Scania-huoltopalvelut Scania-huolto-ohjelmat Scania-korjaamopalvelut Scania Assistance -hätäapupalvelu Scania-vaihto-osat Scania-varaosat RAHOITUSPALVELUT: Scania-rahoituspalvelut Scania-vakuutuspalvelut KALUSTONHALLINTAPALVELUT: Scania Monitoripaketti Scania Analyysipaketti Scania Kontrollipaketti SCANIA DIGIPIIRTURIPALVELUT: Scania-digipiirturiportaali Peruspalvelut Etälatauspalvelut

11 10-11 Scania OmniExpress. Scania OmniExpress on saatavana lukuisina eri versioina pituusvälillä 11 14,9 metriä linja-, kauko- ja tilausliikenteeseen Ovijärjestelyt: tai Ovijärjestelyt: tai Ovijärjestelyt: tai Ovijärjestelyt: tai Ovijärjestelyt: tai Ovijärjestelyt: tai Kysy lisää! Tämä esite sisältää vain muutamia esimerkkejä siitä, millaiseksi Scania OmniExpressin voi eritellä. Lisätietoa asioista saat joko omalta Scania-myyjältäsi tai internet-osoitteista ja Löydä uusia mahdollisuuksia kohdata jokapäiväiset haasteet.

12 Scania suorittaa jatkuvaa tuotekehitystoimintaa. Tästä johtuen yhtiö varaa itselleen oikeuden muuttaa tuotteita ja niiden tarjontaa siitä ennalta ilmoittamatta. EU-säännöksistä ja kansallisista säädöksistä johtuen jotkin varusteet eivät ehkä ole saatavilla kaikilla markkinaalueilla. Lisätietoa asioista saat omalta Scania-myyjältäsi tai internet-osoitteista ja Edition fifi Scania CV AB, SE Södertälje, Sweden.

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia.

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Lataa nyt uuden Actrosin ipad-sovellus. Koe uusi Actros elävänä. Uuden sovelluksen avulla saat lisätietoa kaukoliikenteen uudesta ulottuvuudesta jännittävien videoiden

Lisätiedot

3 vuoden takuu ja valinnainen jatkoturva 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu. 3 vuoden maalitakuu Huoltoväli 30 000 km

3 vuoden takuu ja valinnainen jatkoturva 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu. 3 vuoden maalitakuu Huoltoväli 30 000 km NISSAN NV200 Johdanto Muotoilu Sisustus Muunneltavuus Tavaratila Suorituskyky NV200 Kylmäauto Turvallisuus Lisävarusteet ja mitat Viimeistely ja vaihtoehdot Tulosta Sulje 1 3 vuoden takuu ja valinnainen

Lisätiedot

Uusi Vito. Umpipakettiauto.

Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Tahtoo, osaa, tekee. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty juuri sinulle:

Lisätiedot

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Honda Civic Hybrid Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Polttomoottori vastapainotrukit

Polttomoottori vastapainotrukit Polttomoottori vastapainotrukit 1.5 5.5 tonnia laatua luotettavuutta vastinetta rahalle laatua, luotettavuutta... asiakkaamme tietävät mitä he haluavat Kun kysyimme, mistä asiakkaat eniten pitävät Mitsubishi

Lisätiedot

luonnostaan erinomainen.

luonnostaan erinomainen. opel Mokka luonnostaan erinomainen. SISÄLLYS Jos haluat ajaa ylellisesti kompaktiluokan autolla, on sinun muutettava ajattelutapaasi. Ajattele suuremmin. Ajattele Mokkaa. Tässä innovatiivisessa uudessa

Lisätiedot

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia.

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Sisältö Uusi Atego 4 25 Ohjaamot 6 11 Työskentely, käyttömukavuus 8 9 Varustus 10 11 Taloudellisuus, tekniikka 12 19 Moottoriteknologia 14 15 Vaihteensiirto,

Lisätiedot

CITROËN BERLINGO : HYVÄÄ TYÖTÄ

CITROËN BERLINGO : HYVÄÄ TYÖTÄ CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO : HYVÄÄ TYÖTÄ Perusteellisesti uudelleen suunniteltu Berlingo antaa jo ensi silmäyksellä varman mielikuvan yksilöllisestä, modernista ja vankasta tavara-autosta. Tunnusomainen

Lisätiedot

RCZ. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima

RCZ. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima Luova suunnittelu: bd-ntwk Toteututus: Gutenberg Networks Tuotanto: Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Painettu EU:ssa FI Huhtikuu 2010. Jälleenmyyjän leima www.peugeot.fi RCZ LUONNOKSESTA

Lisätiedot

Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015. Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave

Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015. Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave Lehti Toyotaautoilijalle 2/2015 Uusi Avensis nyt ennakkomyynnissä! Rahoituspäätös helposti netissä Aygo x-wave UUSI YARIS. ANNA HYVÄN FIILIKSEN NÄKYÄ MYÖS VARUSTELUSSA. Uuden Yarisin mukavuus ja varustelu

Lisätiedot

Aygo x-wave on saapunut! Uusi kangaskattoinen. Toyota Jousto on helppo tapa hankkia uusi auto Uuden rengasvalitsinpalvelun

Aygo x-wave on saapunut! Uusi kangaskattoinen. Toyota Jousto on helppo tapa hankkia uusi auto Uuden rengasvalitsinpalvelun Lehti Toyota-autoilijalle 1/2015 Uusi kangaskattoinen Aygo x-wave on saapunut! Toyota Jousto on helppo tapa hankkia uusi auto Uuden rengasvalitsinpalvelun avulla helposti uudet renkaat alle Tutustu uuteen

Lisätiedot

CRM ostajanopas. Mitä sinun tulee tietää, kun yritykseesi ollaan hankkimassa CRM-järjestelmää

CRM ostajanopas. Mitä sinun tulee tietää, kun yritykseesi ollaan hankkimassa CRM-järjestelmää CRM ostajanopas Mitä sinun tulee tietää, kun yritykseesi ollaan hankkimassa CRM-järjestelmää Miksi lukea tämä CRM-ostajan opas? Jos yritys haluaa parempaa kannattavuutta ja nopeampaa kasvua, on luonnollista,

Lisätiedot

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Tekniikka 42 Audi ultra 50 Audi connect 44 TFSI 52 Alusta ja ohjaus 46 TDI 53 Avustavat järjestelmät 48 MMI Multi

Lisätiedot

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana VISMAgazine Visman asiakaslehti Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana SaaS-tuotteen suunnittelu on tiedettä ja taidetta VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU PILVESSA

Lisätiedot

JOHDANTO UUSI NX UUDELLA NX-MALLILLA HALUSIMME LUODA CROSSOVERIN, JOKA ON NIIN ROHKEA JA EROTTUVA, ETTÄ HALUAT HETI PÄÄSTÄ AJAMAAN SILLÄ.

JOHDANTO UUSI NX UUDELLA NX-MALLILLA HALUSIMME LUODA CROSSOVERIN, JOKA ON NIIN ROHKEA JA EROTTUVA, ETTÄ HALUAT HETI PÄÄSTÄ AJAMAAN SILLÄ. UUSI NX 02 UUSI NX SISÄLTÖ UUSI NX Johdanto 04-07 Muotoilu 08-1 1 Ajodynamiikka 1 2-1 3 Ylelliset Sisätilat 1 4-1 7 Edistyksellinen Teknologia 1 8-2 1 Täyshybridi 22-23 F SPORT 24-25 Innovatiivista Turvallisuutta

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot

MISTÄ ON HYVÄT VERKKOSIVUT TEHTY?

MISTÄ ON HYVÄT VERKKOSIVUT TEHTY? MISTÄ ON HYVÄT VERKKOSIVUT TEHTY? verkkosivujen ostajan opas Hannu Heljala & Marja Hautala 03 / 2014 Yleinen pulma verkkosivujen ostajalla on, että useampaa tarjousta on vaikea verrata toisiinsa. Kuinka

Lisätiedot

Volkswagen. Etumatkaa. 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi. up! Volkswagen

Volkswagen. Etumatkaa. 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi. up! Volkswagen Volkswagen 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi Etumatkaa up! Volkswagen Sisältö 4 Lähivaloissa Volkswagen Etumatkaa 4/2011 8 7 Bratislavassa valmistetaan sekä isoja että pieniä Volkswageneita.

Lisätiedot

DESIGNA ABACUS. suomi Suomi

DESIGNA ABACUS. suomi Suomi DESIGNA ABACUS suomi Suomi Sisällys ABACUS 04 YLEISTÄ 05 PALVELUT 06 T TIETOTEKNINEN I N RAKENNE 08 PALVELINPALVELU ASP-SOVELLUSVUOKRAUS 10 OHJELMISTO 12 KULUNVALVONTA PARKING HQ -SOVELLUKSET 14 13 MAKSUTOIMINNOT

Lisätiedot

Yllättääkö tämä talvi. Sinut? www.vianor.fi. Luota ammattilaisiin!

Yllättääkö tämä talvi. Sinut? www.vianor.fi. Luota ammattilaisiin! Yllättääkö tämä talvi Sinut? 2 2011 Vianorin LEHTI TEIDEN KULJETTAJILLE www.vianor.fi Luota ammattilaisiin! Auttaako hyvä rengas jaksamaan työssä? 8 HAnnu Riihelä vaihtaa vapaalle 6 16 Liity myvianor-palveluun!

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. Uusi ŠKODA Octavia

SIMPLY CLEVER. Uusi ŠKODA Octavia SIMPLY CLEVER Uusi ŠKODA Octavia Nykyään vain harvat asiat saavat meidät aidosti hämmästymään, mutta juuri sen vuoksi innostumme niistä sitäkin enemmän. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaiken pitäisi

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus VOLVO ENEMMÄN KUIN AUTO. ELÄMÄ ON TYÖTÄ, HAUSKANPITOA, HYVIÄ JA HUONOJA AJATUKSIA, LENKKEILYÄ, HILJATTAIN OSTETTUJA JOOGAMATTOJA, TULOSSA OLEVA PITKÄ VIIKONLOPPU, PAIKKA, JOSSA ET OLE KOSKAAN KÄYNYT, KASVAVIA

Lisätiedot

Toyota Material Handling Europe - Yritysesite. stronger together MATERIAL HANDLING. www.toyota-forklifts.fi

Toyota Material Handling Europe - Yritysesite. stronger together MATERIAL HANDLING. www.toyota-forklifts.fi Toyota Material Handling Europe - Yritysesite stronger together www.toyota-forklifts.fi MATERIAL HANDLING stronger together J O H T A J A N E S I P U H E Toyota Industrial Equipment Europen ja BT Europen

Lisätiedot

TRANSPORTER GENEVE. paljasti syysmalliston. Etumatkaa. BlueMotion Technologies -innovaatiot. Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä

TRANSPORTER GENEVE. paljasti syysmalliston. Etumatkaa. BlueMotion Technologies -innovaatiot. Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä Volkswagen 1 2010 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi Etumatkaa BlueMotion Technologies -innovaatiot Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä Uusi GENEVE Volkswagen TRANSPORTER paljasti syysmalliston

Lisätiedot

KOMPRESSORItekniikka OY ATLAS COPCO KOMPRESSORIT AB:N ASIAKASLEHTI 2/2014

KOMPRESSORItekniikka OY ATLAS COPCO KOMPRESSORIT AB:N ASIAKASLEHTI 2/2014 KOMPRESSORItekniikka OY ATLAS COPCO KOMPRESSORIT AB:N ASIAKASLEHTI 2/2014 KOMPRESSORItekniikka 2/2014 - Sisältö 3 Pääkirjoitus 4 Atlas Copcon vakuumiratkaisut teollisuusasiakkaile 7 Atlas Copco Rental

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on joka suhteessa ylellinen ajoneuvo, joka lupaa paljon muutakin kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykäs ja vahva juuri

Lisätiedot

Kotikuntolaitteet KULUTTAJAESITE 2010. From the Heart

Kotikuntolaitteet KULUTTAJAESITE 2010. From the Heart Kotikuntolaitteet KULUTTAJAESITE 2010 From the Heart TunturiN ainutlaatuisia innovaatioita Tunturilla on pitkä historia edelläkävijänä kuntolaitteiden alalla. Kotikuntolaitteiden keksijällä on useita patentteja,

Lisätiedot

Lely astronaut Automaattinen lypsyjärjestelmä

Lely astronaut Automaattinen lypsyjärjestelmä Lely astronaut Automaattinen lypsyjärjestelmä Luo tulevaisuus lypsykarjatilallesi www.lely.com innovators in agriculture 2 lely astronaut Sitoudumme auttamaan Sinua luomaan tulevaisuuden lypsykarjatilallesi

Lisätiedot

Energiansäästön taidetta.

Energiansäästön taidetta. NEAR Refrigeration & Air Conditioning Nro 3, 2007 Energiansäästön taidetta. Energiapulan ja ilmaston lämpenemisen aikakaudella teollisuusprosessien tehostamisessa ei ole kyse ainoastaan rahasta, vaan suorastaan

Lisätiedot

HSD sekä uudistuvat Corolla- RAV4- ja Verso-mallit

HSD sekä uudistuvat Corolla- RAV4- ja Verso-mallit Lehti Toyota-autoilijoille 2/2010 Esittelyssä: Uusi Auris HSD sekä uudistuvat Corolla- RAV4- ja Verso-mallit Prius PHV käyttötestiin Suomessa Uusi RAV4. Päästä yksilöllisyytesi valloilleen. 01 01 Muokkaa

Lisätiedot