ON TÄÄLLÄ TULEVAISUUS. Saavuta liiketoimintatavoitteesi uuden imagepress C850 -sarjan avulla.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ON TÄÄLLÄ TULEVAISUUS. Saavuta liiketoimintatavoitteesi uuden imagepress C850 -sarjan avulla."

Transkriptio

1 TULEVAISUUS ON TÄÄLLÄ Saavuta liiketoimintatavoitteesi uuden imagepress C850 -sarjan avulla. Canon Inc. canon.com Canon Europe canon-europe.com Canon Oy Huopalahdentie 24, PL Helsinki puhelin canon.fi Finnish edition Canon Europa N.V., 2016

2 MUUTA LIIKETOIMINTASI TUTUSTU imagepress C850 -SARJAAN Canonin kompakti ja innovatiivinen imagepress C850 -sarja tarjoaa erinomaista painojälkeä, vertaansa vailla olevaa kokonaistuottavuutta, älykästä joustavuutta ja monipuolista painomateriaalien käsittelyä. Unohtamatta kaikki odotuksesi ylittävää luotettavuutta. Sarjan laitteet tarjoavat lisäksi erinomaisen vastineen sijoitukselle, sillä ne säästävät sekä aikaa että rahaa tarjoten samalla tuottoisia liiketoimintamahdollisuuksia. Nosta painotuotantosi aivan uudelle tasolle. Hyödynnä innovatiivisen imagepress C850 -sarjan tarjoamat mahdollisuudet.

3 ASIAKKAIDEN PITÄMINEN VAI UUSASIAKASHANKINTA SINUN EI TARVITSE VALITA Asiakkaat ovat minkä tahansa yrityksen ja liiketoiminnan tärkein asia. Sinun on kyettävä tarjoamaan palveluja, jotka pitävät asiakkaasi tyytyväisinä olivatpa kyseessä sitten sisäiset tai ulkoiset asiakkaat. Toisaalta sinun on kuitenkin pyrittävä samanaikaisesti myös kasvattamaan liiketoimintaasi joko houkuttelemalla uusia asiakkaita innovatiivisten palvelujen avulla tai parantamalla kannattavuutta kustannuksia alentamalla. imagepress C850 -sarjan väripainolaitteiden ainutlaatuiset ominaisuudet auttavat sinua saavuttamaan molemmat tavoitteet. Sinun ei siis tarvitse enää valita, vaan voit saavuttaa kaiken haluamasi.

4 LUOTETTAVAT VÄRIT AINA LUOTETTAVASTI Laatu ja nopeus ovat ehdottoman tärkeitä asiakastyytyväisyyden varmistamisen ja sidosryhmien odotusten täyttämisen kannalta. Tämän vuoksi Consistently Vivid (CV) -väriaineemme on suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen painojälki mahdollisimman nopeasti. Parhaimmillaan jopa 85 painopinnan minuuttinopeudella. CV-väriainehiukkasten ainutlaatuinen rakenne, hienojakoisuus ja sileys takaavat erinomaisen kiinnittyvyyden monille erityyppisille materiaaleille painettaessa, mukaan lukien pintakuvioidut ja karkeapintaiset materiaalit. Väriaineen tehokas ja tasainen kiinnittyminen takaa luotettavat ja tarkat värit. CV-väriaine tuottaa kylläiset ja elävät värit, jotka soveltuvat erinomaisesti laadukkaiden markkinointimateriaalien ja yritysasiakirjojen painamiseen. Tehokkaan väriaineen siirtymisen ja kiinnittymisen ansiosta CV-väriaine vähentää lisäksi jätettä ja energiankulutusta sekä ehkäisee arkkien käpristymistä. Kehitysyksikkö laskee laitteen sisäistä lämpötilaa, jolloin kuvanlaatu säilyy tasaisen korkeana myös kiireisissä tuotantoympäristöissä. Mutta ei siinä vielä kaikki. imagepress C850 -sarjan laitteet käyttävät reaaliaikaisen värikalibroinnin tarjoavaa uutta Multi- Density Adjustment Technology (Multi D.A.T.) -teknologiaa, joka takaa tasalaatuisen painojäljen päivästä toiseen ja myös pitkiä sarjoja painettaessa. Säädöt suoritetaan lisäksi automaattisesti, joten työskentely sujuu nopeammin ja vaivattomammin. TUHAT ARKKIA NOLLA EROA Onko sinulla vaativia asiakkaita tai sidosryhmiä? Ei syytä huoleen. imagepress C850 -sarjan erittäin tarkka Compact Registration Technology (CRT) -kohdistusteknologia takaa luokkansa parhaan lopputuloksen riippumatta siitä, onko kyseessä yksi arkki vai tuhannen arkin sarja. Digitaalisia antureita ja kohdistusteloja käyttävä CRT-teknologia tarjoaa 0,5 mm:n kohdistustarkkuuden, joka takaa täydellisen lopputuloksen. Uusi puoliautomaattinen kohdistuksen säätöjärjestelmä mahdollistaa yhden arkin skannaamisen ja käytön koko sarjan kohdistuksen nopeuttamiseen ja tehostamiseen. Sen ansiosta kohdistuksen suorittaminen C850- sarjan laitteilla vie tavanomaisen 30 minuutin sijasta vain viisi minuuttia*. * Perustuu Canonin kontrolloidussa ympäristössä suorittamiin sisäisiin testeihin.

5 PEHMEÄT VÄRILIU UT TERÄVÄT VIIVAT VÄRIT ILMAN KOMPROMISSEJA NE OVAT SINUN Mutta eikö tasalaatuisten värien varmistaminen tarkoita aina nopeudesta ja tuottavuudesta tinkimistä? Ei enää. imagepress-malliston uusimmat laitteet tarjoavat multidimensionaalisen Auto Correct Colour Tone (ACCT) -värikalibroinnin. Se mahdollistaa värinsäädön laajemmalla värialueella, jolloin värit säilyvät aina mahdollisimman tasaisina, tarkkoina ja laadukkaina. Helppokäyttöinen Auto Gradation Adjustment (AGA) -värikalibrointityökalu säästää kalibrointiin kuluvaa aikaa ja varmistaa täydellisen värinkorjauksen, joka takaa tasalaatuiset kuvat ja tekstit. Jotta voisit varmistaa asiakkaidesi tyytyväisyyden ja täyttää yrityksesi tarpeet, sinun on kyettävä tuottamaan parasta mahdollista painojälkeä sovelluksesta ja materiaaleista riippumatta. Tämä on yhtä tärkeää myös uusien asiakkaiden hankkimisen ja pitämisen kannalta. imagepress C850 -sarjan laitteet on siksi varustettu 32 säteisellä Red Vertical Cavity Surface Emitting (R-VCSEL) -laseryksiköllä. R-VCSEL-yksikön käyttämä monivalotusteknologia kykenee poikkeukselliseen dpi:n tarkkuuteen, joka mahdollistaa entistäkin terävämmät ja tarkemmat tekstit ja kuvat. Myös kuvien säätäminen onnistuu helposti, sillä kompensointitoiminto korjaa digitaalisesti skaalaamiesi kuvien vääristymät automaattisesti. Voit valita lisäksi käytettävän rasteroinnin monipuolisesta valikoimasta erilaisia rasterointivaihtoehtoja viivapohjaisista 190 ipi:n offset-rasterointiin.

6 TEHOKKUUS JA KANNATTAVUUS KASVUUN Liiketoiminnassa on kyse voiton tuottamisesta ja kustannusten pitämisestä mahdollisimman alhaisina. Yritysten on pyrittävä siksi toimimaan mahdollisimman tehokkaasti. Vaikka se kuulostaakin kliseiseltä, aika todellakin on rahaa. imagepress C850 -sarja on suunniteltu integroitumaan saumattomasti osaksi yrityksesi työnkulkuja ja tarjoamaan teknologiaa, jonka helpottaa ja tehostaa jokapäiväistä työtäsi laitteen mekaanisten osien vertaansa vailla olevasta luotettavuudesta älykkääseen teknologiaan, jonka avulla voit hallita työnkulkujasi puhelimesi kautta*. *Vain PRISMAsync-ohjainta käytettäessä.

7 AINUTLAATUINEN LUOTETTAVUUS PÄIVÄSTÄ TOISEEN Työ toisensa jälkeen. Vuosi toisensa jälkeen. Uusi imagepress C850 -sarja on suunniteltu erittäin luotettavaksi. Se perustuu suositun ja palkitun imagepress C800 -sarjamme tavoin tinkimättömään huolellisuuteen, korkealuokkaisten osien käyttöön ja vankkaan ammattitaitoon. C800- sarjasta on tullut laitteiltaan ehdotonta luotettavuutta vaativien omatarvepainojen ja painopalvelujen tarjoajien suosikki. Voit odottaa samaa erinomaista luotettavuutta myös C850-sarjan laitteilta. NOPEUS, LAATU, JOUSTAVUUS Vaativatko asiakkaasi lyhyitä toimitusaikoja? Ei syytä huoleen. imagepress C850 -sarjan edistyksellinen Advanced Twin Belt Fusing -kiinnitysyksikkö mahdollistaa tuotannon jopa 85 painopinnan minuuttinopeudella monia erityyppisiä ja -painoisia materiaaleja käytettäessä. Sarjan laitteet kykenevät painamaan maksiminopeudella jopa 220 g/m 2 :n painoisille materiaaleille, ja ne selviytyvät tehokkaasti ja vaivatta myös useille eri 300 g/m 2 :n painoisille materiaaleille painettavista töistä. KYLLÄ, KYLLÄ JA KYLLÄ Miten tämä on mahdollista? Laitteiden innovatiivinen induktioteknologia lämmittää ja jäähdyttää kiinnityshihnan nopeasti ja tehokkaasti. Ilman, että laadusta tarvitsee tinkiä. Itse asiassa riippumattomat testit ovat osoittaneet, että sarjan laitteet ovat luokkansa parhaimmistoa useita erityyppisiä ja -painoisia materiaaleja samassa työssä sisältäviä painotöitä tuotettaessa.

8 HAASTAVAT TYÖNKULUT HELPOT RATKAISUT Työsi on riittävän haastavaa ilman tuotantolaitteisiin liittyviä ylimääräisiä hankaluuksia. imagepress C850 -sarja helpottaa ja yksinkertaistaa työtäsi. Sarjan laitteisiin on saatavilla kolme innovatiivista ja helppokäyttöistä (RIP) palvelinta, joiden tarjoamista työnkuluista löytyy jokaiseen tuotantoympäristöön sopiva vaihtoehto. 1. Canon imagepress Printer Kit Tämä on yksinkertaisin tarjoamamme ohjain. Siinä ei kuitenkaan ole mitään yksinkertaistettua tai riisuttua, sillä se tarjoaa tehokkaan ja helppokäyttöisen järjestelmän, joka tekee lähes kaiken tarvitsemasi ja soveltuu monien erityyppisten haastavien ja laadukkaiden painotöiden tuottamiseen. 2. imagepress Server F200 ja imagepress Server G100 Nämä tehokkaat, nopeat ja intuitiiviset EFI-pohjaiset palvelimet tarjoavat ammattitason värinhallintatyökalut ja mahdollistavat esimerkiksi prepress-vedosten luonnin, viime hetken muutokset, preflight-tarkastukset sekä töiden virheiden etsimisen ja korjaamisen. Töiden samanaikainen painaminen, prosessointi ja jonotustoiminto takaavat laitteiden tehokkaan käytön, ja sisäänrakennettu Fiery-ohjelmisto mahdollistaa vaihtuvan tiedon painamisen ja tuottoisat personoidut painotyöt. 3. PRISMAsync-ohjain PRISMAsync-ohjain on suunniteltu tehokkaaksi, mutta silti helppokäyttöiseksi, ja se on integroitavissa vaivattomasti olemassa oleviin järjestelmiisi. PRISMAsync-ohjain tehostaa yrityksesi liiketoimintaa varmistamalla, että kaikki päivittäiset tehtävät suoritetaan tarkasti ja ajallaan. Nopea ja intuitiivinen ohjain mahdollistaa minkä tahansa imagepress-laitteen vaivattoman käytön ja parantaa samalla tuottavuutta vähentämällä virheitä. Se integroituu saumattomasti kaikkiin PRISMA suite -sovelluksiin, ja se on yhteensopiva myös kolmansien osapuolten ohjelmistojen kanssa. Tehokas ja monipuolinen ohjain auttaa minimoimaan tuotantokatkokset ja tarjoaa yrityksellesi kilpailuetua. ios- ja Android-käyttöjärjestelmille saatavilla oleva PRISMAsync Remote Controller -sovellus mahdollistaa lisäksi työnkulkujen hallinnan mistä ja milloin tahansa. Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Voit painaa jopa 25 %* enemmän töitä. C850-sarjan laitteet parantavat painojäljen lisäksi myös tuottavuutta. * Perustuu Canonin kontrolloidussa ympäristössä suorittamiin testeihin.

9 UUDET HAASTEET, UUDET MAHDOLLISUUDET EI SYYTÄ HUOLEEN Liiketoiminnan kasvattamisessa ei ole aina kyse ainoastaan liikevoiton kasvattamisesta tai uusasiakashankinnasta. Se voi tarkoittaa myös palvelu- tai tuotevalikoiman kasvattamista uusiin haasteisiin tarttumista ja uusien mahdollisuuksien löytämistä. Kasvua, joka auttaa sinua pysymään kehityksen eturintamassa tai ylittämään sidosryhmiesi odotukset. imagepress C850 -sarja voi auttaa sinua kaikessa tässä poikkeuksellisen tehokkaasti. Halusitpa sitten laajentaa toimintaasi uusiin sovelluksiin tai käyttää uusia materiaaleja, imagepress C850 -sarja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

10 ASIANTUNTIJAT AINA KÄYTÖSSÄSI Valitessasi imagepress C850 -sarjan valitset samalla myös Canonin. Tämä tarkoittaa, että valitset yhtiön, jolla on yli 80 vuoden kokemus innovatiivisen kuvantamisteknologian suunnittelusta ja kehittämisestä. Tämä kokemus karttuu lisäksi edelleen joka päivä haluamme olla innovaation edelläkävijöitä ja kehitämme siksi jatkuvasti tuotteitamme. Valitessasi Canonin saat lisäksi tueksesi yhtiön, jossa ymmärretään, että jokainen yritys ja tuotantoympäristö on erilainen. Autamme sinua tekemään vaikutuksen asiakkaisiisi ja parantamaan yrityksesi tuottavuutta ja kannattavuutta tarjoamalla tuen ja asiantuntemuksen, joita tarvitset uusien ideoiden ja sovellusten toteuttamiseen. LISÄÄ OMINAISUUKSIA LISÄÄ MAHDOLLISUUKSIA Olipa yrityksesi sitten sisäinen omatarvepaino tai kaupallinen painopalvelujen tarjoaja, asiakkaiden kaikkien vaatimusten täyttäminen on aina haasteellista. imagepress C850 -sarjan avulla voit varmistaa, että asiakkaasi saavat aina haluamansa sovelluksesta ja materiaaleista riippumatta. imagepress C850 -sarjan elastinen kuvansiirtohihna (hihnan pohjamateriaaliin on lisätty elastinen pintakerros) tarjoaa luokkansa parhaan tuloksen myös haastavia materiaaleja, kuten paksua paperia, käytettäessä. Monipuoliset ja joustavat laitteet mahdollistavat uusien painotyösovellusten tarjoamisen. Olivatpa kyseessä sitten kaksipuoliset kirjan bannerkokoiset ylivetokannet, paksulle materiaalille painettavat tuottoisat suoramarkkinointimateriaalit tai erikokoiset kirjekuoret, imagepress C850 -sarjan laitteet ovat aina valmiina haasteeseen.

11 TYÖN VIIMEISTELY VALMIS EDISTYKSELLINEN TEKNOLOGIA KOMPAKTI KOKO Tuotantolaitteille käytettävissä oleva tila on rajallinen, joten jokaisella neliömetrillä on merkitystä. imagepress C850 -sarjan laitteet on suunniteltu kompakteiksi ja skaalautuviksi, jotta ne veisivät aina mahdollisimman vähän tilaa. Ne eivät siis ainoastaan tarjoa parasta mahdollista painojälkeä ja tuottavuutta sekä monipuolisia viimeistelyvaihtoehtoja, vaan myös auttavat säästämään tilaa. Kun toimitat valmiin painotuotteen asiakkaalle, haluat olla ylpeä tekemästäsi työstä. imagepress C850 -sarjan avulla tämä on aina mahdollista. Vihkojen on-demand-satulanidonta ja -kirjaselkäkanttaus, automaattinen kierrelankanidonta, valmiiden painotöiden pinoaminen, arkkien monipuolinen taittaminen imagepress C850 -sarja täyttää aina tarpeesi. Aina erikokoisten materiaalien rei itykseen saakka (mukaan lukien SRA3, A3, A4R ja A5).

12 1 Consistently Vivid (CV) -väriaine takaa elävät ja värikkäät kuvat NÄE ERO R-VCSEL-teknologia tuottaa aina selkeitä ja teräviä dpi:n kuvia laitteen nopeudesta riippumatta 190 ipi:n rasterointi mahdollistaa offsetlaatuisen painojäljen Compact Registration Technology (CRT) -kohdistusteknologia tarjoaa luokkansa tarkimman lopputuloksen TUTUSTU 5 6 Advanced Twin Belt Fusing -kiinnitysyksikkö mahdollistaa erinomaisen tuottavuuden (jopa 85 painopintaa/min) ja suorituskyvyn myös useita eri materiaaleja käytettäessä Parannettu värikalibrointi ja Multi D.A.T. -teknologia takaavat tasaisen ja tarkan painojäljen ensimmäisestä viimeiseen arkkiin myös pitkiä sarjoja painettaessa imagepress C850 -sarjan edut pähkinänkuoressa 7 8 Valittavissa on useita eri innovatiivisia työnkulkuja, mukaan lukien uusi PRISMAsync Elastinen siirtohihna mahdollistaa joustavan materiaalinkäsittelyn ja painamisen myös painaville ja pintakuvioiduille materiaaleille Vertaansa vailla oleva luotettavuus minimoi tuotantokatkokset 10 Monipuoliset sovellukset (mukaan lukien kaksipuoliset bannerit ja kirjekuoret) mahdollistavat palvelu- ja tuotevalikoiman laajentamisen 11 Inline- ja kolmansien osapuolten viimeistelylaitteet mahdollistavat dynaamiset ja vaikuttavat sovellukset 12 Pienikokoinen, skaalautuva laite soveltuu kaikkiin tuotantoympäristöihin

13 OTA ASKEL ETEENPÄIN OTA YHTEYTTÄ Halusitpa sitten vertaansa vailla olevaa tuottavuutta, erinomaista luotettavuutta tai korkealaatuista painojälkeä monia erityyppisiä materiaaleja käytettäessä, imagepress C850 -sarja täyttää kaikki tarpeesi. Tartu tilaisuuteen ja hyödynnä imagepress C850 -sarjan tarjoamat innovatiiviset ominaisuudet. Tulevaisuutesi odottaa.

14 #UNLEASHPRINT

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen Canon Essential Business Builder Program Avain yrityksesi menestykseen Essential Business Builder Program: esittely Painotoimintaan liittyy monenlaisia haasteita, ja toiminnan kasvattaminen on usein vaikeaa.

Lisätiedot

Digitaalisen väripainotuotannon uusi laatutaso ja tuottavuus

Digitaalisen väripainotuotannon uusi laatutaso ja tuottavuus Digitaalisen väripainotuotannon uusi laatutaso ja tuottavuus imagepress C800/C700 you can Omatarvepainot ja graafisen alan ammattilaiset pyrkivät leikkaamaan kustannuksia ja kasvattamaan liiketoimintaa,

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

Vaivattomasti parasta tietoturvaa

Vaivattomasti parasta tietoturvaa Vaivattomasti parasta tietoturvaa BUSINESS SUITE Tietoturvan valinta voi olla myös helppoa Yrityksen tietoturvan valinta voi olla vaikeaa loputtomien vaihtoehtojen suossa tarpomista. F-Secure Business

Lisätiedot

Kumppaniratkaisu. M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa. Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua!

Kumppaniratkaisu. M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa. Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua! Kumppaniratkaisu M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua! Vaihdoimme vanhan järjestelmän M-Filesiin viikonlopun aikana. Henkilökunnan kouluttamiseen

Lisätiedot

Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut

Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut KESKITYMME ASIAKKAISIIN TARJOAMME KOKONAISRATKAISUJA SITOUDUMME YHTEISTYÖHÖN Haluaisimme hyödyntää tehokkaammin olemassa olevaa teknologiaamme ja luoda lisää liiketoimintamahdollisuuksia.

Lisätiedot

Huipputehokasta suurkuvatuotantoa

Huipputehokasta suurkuvatuotantoa Huipputehokasta suurkuvatuotantoa Océ ColorWave 900 you can Koe tuottavuuden uusi ulottuvuus Océ ColorWave 900 -suurkuvatulostimen ansiosta tuotannon pullonkaulat ovat historiaa. Uskomattomalla 1 000 neliömetrin

Lisätiedot

HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja ohuet liimasaumat. Älykästä Reunalistoitusta PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä

HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja ohuet liimasaumat. Älykästä Reunalistoitusta PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä Glu Jet PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä PATENTOITU Älykästä Reunalistoitusta Ohjelman valitseminen nappia painamalla. Vaihtoehto: täysautomaattinen viivakoodilla. HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja

Lisätiedot

Canonin yrityspalvelut

Canonin yrityspalvelut Canonin yrityspalvelut Sinun liiketoimintasi muuttaminen Canonin yrityspalvelut Kuluttajien käyttäytymisessä tapahtuvat muutokset vaikuttavat myös yritysten tapaan toimia, ja tavat, joilla organisaatiot

Lisätiedot

Värinhallintapalvelut

Värinhallintapalvelut Värinhallintapalvelut KESKITYMME ASIAKKAISIIN TARJOAMME KOKONAISRATKAISUJA SITOUDUMME YHTEISTYÖHÖN Tarvitsemme yhteistyökumppanin, joka on perehtynyt värien maailmaan. Kumppanimme pitää pystyä näyttämään

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Arkkioffset-painovärit

Arkkioffset-painovärit RESISTA RAPIDA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION More than just ink Synergia tuottaa innovaatioita Teknologia INNOVAATIO Know-how Kokemus Teknologia on vain niin onnistunutta kuin sen avulla saadut

Lisätiedot

Xerox 700 Digitaalinen väripainokone. Digitaalinen väripainokone. Tehokasta suorituskykyä

Xerox 700 Digitaalinen väripainokone. Digitaalinen väripainokone. Tehokasta suorituskykyä Xerox 700 Digitaalinen väripainokone Xerox 700 Digitaalinen väripainokone Tehokasta suorituskykyä Järkevä investointi liiketoimintaan Liiketoimintasi luonteesta riippumatta sinun on tehtävä viisaita päätöksiä,

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

ACRYLAC Vesipohjaiset lakkajärjestelmät A C R Y L A C. Enemmän kuin vain väriä

ACRYLAC Vesipohjaiset lakkajärjestelmät A C R Y L A C. Enemmän kuin vain väriä ACRYLAC Vesipohjaiset lakkajärjestelmät A C R Y L A C Enemmän kuin vain väriä Täydellinen kiilto ja suojaus huippulaadukkaille painotuotteille ACRYLAC ACRYLAC Mikä tahansa painotuotteen viimeistelyyn ja

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

POWER TO YOUR NEXT STEP Tartu jokaiseen tilaisuuteen

POWER TO YOUR NEXT STEP Tartu jokaiseen tilaisuuteen POWER TO YOUR NEXT STEP Tartu jokaiseen tilaisuuteen you can 2 Matkamme alkaa Laineet kutsuvat! Lautailukoulu alkaa Digitaalisen järjestelmäkameran teho Vaihda objektiivia, vaihda näkökulmaa Vaihdettavien

Lisätiedot

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN KUU TA KUU TA UO 5 V DEN O 5 VU DEN INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN PARANNETTU VIIHTYVYYS SISÄÄNRAKENNETTU NEROKKUUS Perfecting your valued outdoor leisure time SOLAMAGIC DEN TAK UO 5V UU UU DEN

Lisätiedot

Windows Phone 7.5 erilainen ja fiksu älypuhelin. Vesa-Matti Paananen Liiketoimintajohtaja, Windows Phone Microsoft Oy vesku@microsoft.

Windows Phone 7.5 erilainen ja fiksu älypuhelin. Vesa-Matti Paananen Liiketoimintajohtaja, Windows Phone Microsoft Oy vesku@microsoft. Windows Phone 7.5 erilainen ja fiksu älypuhelin Vesa-Matti Paananen Liiketoimintajohtaja, Windows Phone Microsoft Oy vesku@microsoft.com Agenda 29.11.2011 Microsoftin strategia pähkinän kuoressa Kuluttajat

Lisätiedot

Loikkaa turvallisesti pilveen

Loikkaa turvallisesti pilveen Loikkaa turvallisesti pilveen Microsoft Azure tuo pk-yrityksille säästöjä ja työskentelyn helppoutta. Luotettava ja turvallinen pilvipalvelu skaalautuu kaikenlaisiin ja -kokoisiin tarpeisiin. Pilvipalveluilla

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Laseranturit E3C-LDA-SARJA. s ä ä d e t t ä v ä p i t k ä n m a t k a n l a s e r a n t u r i. Advanced Industrial Automation

Laseranturit E3C-LDA-SARJA. s ä ä d e t t ä v ä p i t k ä n m a t k a n l a s e r a n t u r i. Advanced Industrial Automation Laseranturit E3C-LDA-SARJA s ä ä d e t t ä v ä p i t k ä n m a t k a n l a s e r a n t u r i Advanced Industrial Automation Omronin E3C-LDA-sarjan laseranturit on tarkoitettu tarkkaan kohteiden tunnistukseen

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

A7 TIG Orbital System 300

A7 TIG Orbital System 300 KEMPPI K7 HITSAUSLAITTEET A7 TIG Orbital System 300 HELPPOA MONIPALKOHITSAUSTA 22.07.2017 A7 TIG Orbital System 300 AMMATTIMAINEN TIG- ORBITAALIHITSAUSJÄRJESTELMÄ PUTKIEN MEKANISOITUUN MONIPALKOHITSAUKSEEN

Lisätiedot

A7 TIG Orbital System 150

A7 TIG Orbital System 150 KEMPPI K7 HITSAUSLAITTEET A7 TIG Orbital System 150 ÄLYKÄSTÄ JA HELPPOA 1.10.2017 A7 TIG Orbital System 150 NÄPPÄRÄ RATKAISU MEKANISOITUUN PUTKIEN TIG- ORBITAALIHITSAUKSEEN Suljetulla hitsauspäällä varustettu

Lisätiedot

Myynti Fluent Construction RAKENNUSPROJEKTIT MENESTYKSELLÄ MAALIIN

Myynti Fluent Construction RAKENNUSPROJEKTIT MENESTYKSELLÄ MAALIIN Myynti +358 29 170 1120 www.fluentprogress.fi Fluent Construction RAKENNUSPROJEKTIT MENESTYKSELLÄ MAALIIN Rakennustyön digitalisointiin Fluent Construction helpottaa työmaalla työskentelevän arkea optimoimalla

Lisätiedot

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ JA ALUMIINIA TOIVEIDESI MUKAAN Ruukki FLEX Ruostumaton teräs ja alumiini juuri sinun mittojesi mukaan Ajattele ratkaisua, jossa saat yhden kontaktin palveluna juuri

Lisätiedot

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä NUUO digitaalitallentimet edustavat analogisen ja IP-pohjaisen videovalvonnan uusinta teknologiaa. NUUO tarjoaa kehittyneitä ratkaisuja kameravalvonnan lisäksi myös

Lisätiedot

Pro C5100S/5110S. Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet. Pro. Pro C5100S C5110S. s./min. s./min

Pro C5100S/5110S. Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet. Pro. Pro C5100S C5110S. s./min. s./min Pro C5100S/5110S Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet Pro C5100S Pro C5110S MV MV 65 Väri 80 Väri s./min s./min Korkeaa tuotantolaatua ilman korkeita kustannuksia Tiukassa taloustilanteessa tarvitaan

Lisätiedot

lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat

lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat lindab väliseinärangat Lindab RdBX jopa puolet asennusajasta säästyy muihin töihin Lindab on yksinkertaistanut seinärakenteet. Tuloksena ovat uudet,

Lisätiedot

Tehostettu hankinta, kulujen hallinta ja kassavirran näkyvyys. Hankinnasta maksuun Canonin liiketoimintaratkaisut

Tehostettu hankinta, kulujen hallinta ja kassavirran näkyvyys. Hankinnasta maksuun Canonin liiketoimintaratkaisut Tehostettu hankinta, kulujen hallinta ja kassavirran näkyvyys Hankinnasta maksuun Canonin liiketoimintaratkaisut Hankinnasta maksuun -prosessin automatisointi tekee hankintojen ja talouden hallinnasta

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

Leica Viva GS14 Suunniteltu suorituskykyiseksi

Leica Viva GS14 Suunniteltu suorituskykyiseksi Leica Viva GS14 Suunniteltu suorituskykyiseksi Visiosi: Joustavuutta ja suorituskykyä Tervetuloa Leica Viva GS14 Työkalusi kaikkiin GNSS-sovelluksiin Leica GS14 on kaikkein kompaktein ja tehokkain GNSS-vastaanotin.

Lisätiedot

SureColor SC-P10000 ja SC-P20000 SUUNNITELTU LAATUA, VALMISTETTU NOPEUTTA AJATELLEN

SureColor SC-P10000 ja SC-P20000 SUUNNITELTU LAATUA, VALMISTETTU NOPEUTTA AJATELLEN SureColor SC-P10000 ja SC-P20000 SUUNNITELTU LAATUA, VALMISTETTU NOPEUTTA AJATELLEN 3 LISÄÄ TUOTTAVUUTTA Tulosta suuria määriä nopeasti ja lisää tulostusmateriaalia helposti kuvitetun oppaan ja LCD-värinäytön

Lisätiedot

Teollisuuden LED-valaistus

Teollisuuden LED-valaistus Teollisuuden LED-valaistus Hollantilainen innovaatio made in Europe LumoLumen, eurooppalaista huipputekniikkaa! LumoLumen LED-teollisuusvalaisimissa yhdistyvät ainutlaatuinen mekaaninen rakenne, edistyksellinen

Lisätiedot

A7 TIG Orbital System 150

A7 TIG Orbital System 150 A7 TIG Orbital System 150 ÄLYKÄSTÄ JA HELPPOA Kemppi K7 Hitsauslaitteet 1(10) NÄPPÄRÄ RATKAISU MEKANISOITUUN PUTKIEN TIG-ORBITAALIHITSAUKSEEN Suljetulla hitsauspäällä varustettu A7 TIG Orbital System 150

Lisätiedot

Alere i. Molecular. In minutes. PAINA TÄTÄ NIIN NÄET SEURAAVAN SIVUN

Alere i. Molecular. In minutes. PAINA TÄTÄ NIIN NÄET SEURAAVAN SIVUN Alere i Molecular. In minutes. PAINA TÄTÄ NIIN NÄET N SIVUN Alere i yhdistää nopeuden ja tarkkuuden hyödyt. Enää ei tarvitse tehdä kompromisseja potilaiden testauksessa ja kliinisessä päätöksenteossa.

Lisätiedot

HELPPOUDEN VOIMA. Business Suite

HELPPOUDEN VOIMA. Business Suite HELPPOUDEN VOIMA Business Suite UHKA ON TODELLINEN Online-uhkat ovat todellinen yrityksiä haittaava ongelma yrityksen toimialasta riippumatta. Jos sinulla on tietoja tai rahaa, voit joutua kohteeksi. Tietoturvatapausten

Lisätiedot

X8 MIG Guns TEHOA JA TARKKUUTTA

X8 MIG Guns TEHOA JA TARKKUUTTA X8 MIG Guns TEHOA JA TARKKUUTTA 24.12.2018 X8 MIG Guns ERGONOMISESTI MUOTOILLUT JA TEHOKKAAT HITSAUSPISTOOLIT TEOLLISEEN MIG-HITSAUKSEEN X8 MIG Gun -hitsauspistoolien ergonomia ja tekniset ominaisuudet

Lisätiedot

Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO

Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO 13.01.2018 Welding documentation management VIRTAVIIVAISTETTUA HITSAUSTUOTANNON DOKUMENTAATIOTA, JOKA SISÄLTÄÄ RIKKOMATTOMAN AINEENKOETUKSEN

Lisätiedot

Avoimet standardit ja integraatio

Avoimet standardit ja integraatio Avoimet standardit ja integraatio Avoimet standardit ja integraatio Trendin ainutlaatuinen lähestymistapa avoimiin standardeihin ja integraatioon tarjoaa odottamasi hyödyt, sekä markkinoiden johtavat innovaatiot

Lisätiedot

X8 MIG Guns ERGONOMISET JA SUORITUSKYKYISET MIG- HITSAUSPISTOOLIT

X8 MIG Guns ERGONOMISET JA SUORITUSKYKYISET MIG- HITSAUSPISTOOLIT X8 MIG Guns ERGONOMISET JA SUORITUSKYKYISET MIG- HITSAUSPISTOOLIT 25.07.2019 X8 MIG Guns ERGONOMISET JA SUORITUSKYKYISET MIG- HITSAUSPISTOOLIT X8 MIG Gun -hitsauspistoolien ergonomia ja tekniset ominaisuudet

Lisätiedot

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO TYÖPISTENOSTURIT CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ Konecranes CLX-ketjunostin UUDISTA

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kylmälaitetta, joka jo tänään helpottaa arkeasi.

Lisätiedot

WBC Onnistunutta auton viimeistelyä

WBC Onnistunutta auton viimeistelyä Tulevaisuus perustuu veteen... Mipa WBC Sekoitusjärjestelmä WBC Onnistunutta auton viimeistelyä Aika ei koskaan pysähdy Vesiperustaiset pintamaalit ovat olleet luokkansa kärkeä siitä lähtien kun VOCsäädökset

Lisätiedot

WiseThin+, Tuottavaa levyhitsausta ja asentohitsausta. WiseThin+ TUOTTAVAA LEVYHITSAUSTA JA ASENTOHITSAUSTA (6)

WiseThin+, Tuottavaa levyhitsausta ja asentohitsausta. WiseThin+ TUOTTAVAA LEVYHITSAUSTA JA ASENTOHITSAUSTA (6) WiseThin+ TUOTTAVAA LEVYHITSAUSTA JA ASENTOHITSAUSTA 1(6) NOPEUTA HITSAUSTA JA PARANNA LAATUA WiseThin+ on kehitetty nopeaan ja tuottavaan ohutlevyjen käsinhitsaukseen terästä sisältäville tai sisältämättömille

Lisätiedot

Koonmukainen pakkausautomaatio

Koonmukainen pakkausautomaatio Uutta ajattelua pakkaukseen Koonmukainen pakkausautomaatio Seuraa meitä: Totutusta poikkeava ajattelu auttoi meitä kehittämään parhaan pakkausratkaisun Täydellisesti tuotteen kokoon sovitettu pakkaus mahdollisimman

Lisätiedot

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet ALMI putkihiomakoneet tarjoavat lisäarvoa turvallisuuden kautta; virheettömyyttä, tarkkuutta ja nopeasti muokattavia putkia. Almi koneita myydään

Lisätiedot

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT YRITYS EIN UNTERNHEMEN AUF sinulle ERFOLGSKURS. Noin 10 vuotta sitten perustettu GGM Gastro International GmbH on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi

Lisätiedot

poweredbycisco. menestyvä yritys. innovaatioita. powered by

poweredbycisco. menestyvä yritys. innovaatioita. powered by poweredbycisco. menestyvä yritys. innovaatioita. powered by 1 2 sinun tavoitteesi. poweredbycisco. Olet hankkinut asiakkaita, palkannut työntekijöitä, vastannut haasteisiin ja kehittänyt yritystäsi. Nyt

Lisätiedot

asiantuntijoiden suunnittelema

asiantuntijoiden suunnittelema Mikä on ksenos? asiantuntijoiden suunnittelema Ksenos on suomalainen videovalvontaan suunniteltu ohjelmisto, joka on ajateltu uudella tavalla käyttökokemuksen kautta. Sen tehtävänä on tallentaa kameroilta

Lisätiedot

Race Technology tiedonkeruu tuotteet s2i Motorsportilta!

Race Technology tiedonkeruu tuotteet s2i Motorsportilta! Race Technology tiedonkeruu tuotteet s2i Motorsportilta! Radalle, ralliin, kadulle, vesille ja vaikka lumelle kattava valikoima GPS pohjaisia tiedonkeruu järjestelmiä, näyttöjä ja antureita autoihin, veneisiin,

Lisätiedot

Liikkuva työ pilotin julkinen raportti 30.06.2014

Liikkuva työ pilotin julkinen raportti 30.06.2014 Liikkuva työ pilotin julkinen raportti 30.06.2014 2 / 9 Green ICT pilotin raportti SISÄLLYSLUETTELO 1. Tiivistelmä koekäytöstä... 3 2. Toteutus... 4 2.1.Tavoite... 4 2.2.Mobiilisovellus... 4 2.3.Käyttöönotto...

Lisätiedot

Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä

Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä Optimized Surface Preparation T e h o k a s K a n n a t t a v a P ö l y t ö n L a a t u T u o t t a v a Ota homma haltuun! Mirkan käänteentekevä optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä

Lisätiedot

Sopimuskone. Sähköinen allekirjoitus. Automaattinen arkisto. Tietopalvelut

Sopimuskone. Sähköinen allekirjoitus. Automaattinen arkisto. Tietopalvelut 1 Sopimuskone Mahdollistaa rakennusalan asiakirjojen laatimisen pikavalintojen avulla nopeasti ja laadukkaasti. Mukana esim. työsopimukset, urakkasopimukset, tarjoukset ja hallituksen kokouspöytäkirjat

Lisätiedot

Xerox 700 Digitaalinen väripainokone. Digitaalinen väripainokone. Tehokasta suorituskykyä

Xerox 700 Digitaalinen väripainokone. Digitaalinen väripainokone. Tehokasta suorituskykyä Xerox 700 Digitaalinen väripainokone Xerox 700 Digitaalinen väripainokone Tehokasta suorituskykyä Järkevä investointi liiketoimintaan Liiketoimintasi luonteesta riippumatta sinun on tehtävä viisaita päätöksiä,

Lisätiedot

Sisusta kauniilla lämmöllä

Sisusta kauniilla lämmöllä Sisusta kauniilla lämmöllä www.stravent.fi PANEELIRADIAATTORIT MODUL COMPACT INTEGRA Standardiradiaattori integroidulla venttiilillä Modul Compact Integra on varustettu integroidulla venttiilillä ja on

Lisätiedot

Yhteisöllinen tapa työskennellä

Yhteisöllinen tapa työskennellä Yhteisöllinen tapa työskennellä Pilvipalvelu mahdollistaa uudenlaisten työtapojen täysipainoisen hyödyntämisen yrityksissä Digitalisoituminen ei ainoastaan muuta tapaamme työskennellä. Se muuttaa meitä

Lisätiedot

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

...ILMAN KOMPROMISSEJA!

...ILMAN KOMPROMISSEJA! ...ILMAN KOMPROMISSEJA! MODUULIRAKENNE Kentällä laajennettavissa yksittäisillä venttiilipaikoilla Venttiilimäärä valittavissa aina 16 paikkaan asti Saatavana laadukkaita lisätarvikkeita Kaksi eri kokoa

Lisätiedot

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Tarvitsen ratkaisun, joka tarjoaa hyvää kahvia nopeasti. Mahdollisuuksia Kahvinjuojat ovat yhä vaativampia. He haluavat todella hyvää kahvia ja laajan

Lisätiedot

Digitaaliset paikoitusmittalaitteet

Digitaaliset paikoitusmittalaitteet Digitaaliset paikoitusmittalaitteet Magnescale Tel: +49 711 5858-777 E-Mail: smse-mp@eu.sony.com www.sonymanufacturing.com Luotettava mittausjärjestelmä korkeampi laatu ja parempi tuottavuus Sonyn magneettiset

Lisätiedot

Liitinjärjestelmä Ring Tension Memory Teknologia

Liitinjärjestelmä Ring Tension Memory Teknologia Uusi Liitinjärjestelmä Ring Tension Memory Teknologia Uponorin valikoimiin kuuluvat talotekniset ratkaisut tarjoavat ensiluokkaista käyttömukavuutta, energiatehokkuutta ja erinomaisia mahdollisuuksia hyödyntää

Lisätiedot

Työ on. muuttunut. Digitalisoimme työajanhallinnan.

Työ on. muuttunut. Digitalisoimme työajanhallinnan. Työ on muuttunut Digitalisoimme työajanhallinnan. Työn tulos ei synny sen tekemiseen käytetystä ajasta vaan sen tuottavuudesta. Työ on muuttunut. Digitalisaatio sekä muutokset ympäristössä, yhteiskunnassa

Lisätiedot

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi Meidän visiomme... Asiakkaittemme akunvaihdon helpottaminen...sinun tulevaisuutesi Uusia asiakkaita, lisää kannattavuutta ja kehitystä markkinoiden tahdissa Synergy Battery Replacement Programme The Battery

Lisätiedot

Kilpailijan tulee noudattaa ergonomiaa sekä toimia taloudellisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Kilpailijan tulee noudattaa ergonomiaa sekä toimia taloudellisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Painotekniikka, 202, digitaalinen painaminen Kilpailutehtävänä on painaa digitaalisilla painokoneilla mallien ja annettujen ohjeiden mukaisia painotöitä. Työt voivat sisältää asemointia ja muuttuvaa tietoa.

Lisätiedot

Ohjattua suorituskykyä.

Ohjattua suorituskykyä. Ohjattua suorituskykyä. Yhdyskuntatekniset ajoneuvot Toimiala Rakennuskoneet Maa- ja metsätalouskoneet Kuljetus ja logistiikka Suorituskykyä. Kaikkien komponentien täydellisen integroinnin ansiosta saavutetaan

Lisätiedot

Tehosta valaistustoimintaasi

Tehosta valaistustoimintaasi Tehosta valaistustoimintaasi CityTouch LightPoint Valaistusinfrastruktuurin hallinta CityTouch LightPoint / OMAISUUDENHOITO 3 Tervetuloa valaistuksen hallinnan uuteen, älykkääseen maailmaan. Kaupungin

Lisätiedot

jälkikäsittelylaitteiden välillä.

jälkikäsittelylaitteiden välillä. TARKKUUSTYÖTÄ Nopea, tarkka, laadukas. Nämä sanat kuvaavat parhaiten Shinohara-tarkkuuspainokonetta. Shinohara aloitti toimintansa vuonna 1919 alun perin tarkkuustyökalujen valmistajana, josta juontaa

Lisätiedot

Matterport vai GeoSLAM? Juliane Jokinen ja Sakari Mäenpää

Matterport vai GeoSLAM? Juliane Jokinen ja Sakari Mäenpää Matterport vai GeoSLAM? Juliane Jokinen ja Sakari Mäenpää Esittely Tutkimusaineiston laatija DI Aino Keitaanniemi Aino Keitaanniemi työskentelee Aalto yliopiston Rakennetun ympäristön mittauksen ja mallinnuksen

Lisätiedot

Laatu syntyy tekemällä

Laatu syntyy tekemällä Laatu syntyy tekemällä Toimivaa laadunhallintaa Yli 1000 toimitettua järjestelmää Suomessa yli 500 organisaatiota käyttää järjestelmää toimintojensa ohjaamiseen Tuotekehitys jatkunut vuodesta 1994 ja uusi

Lisätiedot

Scandia SC330 leikkauspöytä. Verkkokauppa. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan

Scandia SC330 leikkauspöytä. Verkkokauppa. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Verkkokauppa Menu Terveydenhuolto» Leikkauspöydät» Scandia SC330 leikkauspöytä Scandia SC330 leikkauspöytä Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Scandia on nykyaikainen elektrohydraulinen leikkauspöytä,

Lisätiedot

KEMPPI K3 HITSAUSLAITTEET. Master S 400

KEMPPI K3 HITSAUSLAITTEET. Master S 400 KEMPPI K3 HITSAUSLAITTEET Master S 400 5.12.2018 Master S 400 TEHOKAS, KANNETTAVA JA HELPPOKÄYTTÖINEN PUIKKOHITSAUSLAITE TEOLLISIIN SOVELLUKSIIN Master S 400 on suunniteltu suorituskykyä vaativaan puikkohitsaukseen.

Lisätiedot

KEMPPI K3 HITSAUSLAITTEET. Master S 400

KEMPPI K3 HITSAUSLAITTEET. Master S 400 KEMPPI K3 HITSAUSLAITTEET Master S 400 10.04.2019 Master S 400 TEHOKAS, KANNETTAVA JA HELPPOKÄYTTÖINEN PUIKKOHITSAUSLAITE TEOLLISIIN SOVELLUKSIIN Master S 400 on suunniteltu suorituskykyä vaativaan puikkohitsaukseen.

Lisätiedot

Hiab Multilift XR kevyt koukkulaitesarja

Hiab Multilift XR kevyt koukkulaitesarja Hiab Multilift XR kevyt koukkulaitesarja Tuote-esite Hiab Multilift XR tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn Maksimoi autosi monipuolisuus Jokainen Hiab Multilift XR-koukkulaitteella varustettu 3,5-12 tonnin

Lisätiedot

IQ3XCITE JÄRJESTELMÄ

IQ3XCITE JÄRJESTELMÄ IQ3XCITE JÄRJESTELMÄ IQ3xcite-järjestelmän esittely Tämän päivän rakennusten hallinnointi ja valvonta on aina vain kehittyneempää. Rakennusautomaatiojärjestelmä tulee räätälöidä jokaisen asiakkaan tarpeiden

Lisätiedot

Helppo hiominen laitetta vaihtamatta

Helppo hiominen laitetta vaihtamatta Uudenveroiseksi...... kädenkäänteessä Helppo hiominen laitetta vaihtamatta Make it your home. Kotisi parhaaksi. Maailmanuutuus Bosch-rullahiomakone PRR 250 ES. Sen helposti vaihdettavat erilaisille materiaaleille

Lisätiedot

Kaivukoneporalaitteet

Kaivukoneporalaitteet Kaivukoneporalaitteet ADVANCED DRILLING TECHNOLOGY ExcaDrill tekee ylittämättömistä esteistä väliaikaisia Tämä on sinun ja kallion välinen asia. Mies vastaan luonnon kovin mahdollinen pinta. Vastustaja

Lisätiedot

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät 1½" - 8" (40-200 mm) putket 200' (61 m) asti 2" - 12" (50-300 mm) putket 325' (99 m) asti Kuulaohjain Mutterinavain RIDGIDin SeeSnake-videotarkastusjärjestelmät

Lisätiedot

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 C. Uuden Danfoss Link -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi

Lisätiedot

Abranet Max kapeanauhahiontaan

Abranet Max kapeanauhahiontaan Abranet Max kapeanauhahiontaan Tietoa Mirkasta OY KWH MIRKA AB on perheomisteinen suomalainen yritys ja maailman johtaviin lukeutuva hiomatuoteteknologian kehittäjä. Tarjoamme täydellisen valikoiman teknisesti

Lisätiedot

Tammermatic T700 ennennäkemätöntä puhtautta, lisää kassavirtaa

Tammermatic T700 ennennäkemätöntä puhtautta, lisää kassavirtaa TAMMERMATIC T700 Tammermatic T700 ennennäkemätöntä puhtautta, lisää kassavirtaa Tammermaticin T700-sarja on kehitetty kokonaan uudenlaisen palveluliiketoiminnan perustaksi. Se tuottaa liikenneasemayrittäjille

Lisätiedot

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Lehdistötiedote Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Teräväpiirtoelokuvia kotona, upeita esityksiä työpaikalla 1. syyskuuta 2015 Epsonin uudet monikäyttöiset, helposti liikuteltavat projektorit

Lisätiedot

ABLOY PULSE. Älä huoli. Ala elää.

ABLOY PULSE. Älä huoli. Ala elää. ABLOY PULSE Älä huoli. Ala elää. Ainutlaatuinen lukitusjärjestelmä. ABLOY PULSE on edistyksellinen ja monipuolinen digitaalisen lukituksen ja kulunhallinnan järjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus

Lisätiedot

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit Samsungin värimonitoimilaite CLX-2160/2160N Maailman pienin ja kaunein värillisenä tulostava monitoimilaite on täällä. Samsung CLX-2160

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

ABLOY PULSE. Älä huoli. Ala elää.

ABLOY PULSE. Älä huoli. Ala elää. ABLOY PULSE Älä huoli. Ala elää. Ainutlaatuinen lukitusjärjestelmä. ABLOY PULSE on edistyksellinen ja monipuolinen digitaalisen lukituksen ja kulunhallinnan järjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä

Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä Ota homma haltuun! MIRKAn käänteentekevä Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä (OSP, Optimized Surface Preparation System) tekee kaikista työvaiheista maksimaalisen tehokkaita.

Lisätiedot

CoroMill 390 Varsijyrsimet teräkoolla 07 Teräslaatu GC1130

CoroMill 390 Varsijyrsimet teräkoolla 07 Teräslaatu GC1130 CoroMill 390 Varsijyrsimet teräkoolla 07 Teräslaatu GC1130 Uudet, halkaisijaltaan pienet varsijyrsimet teräkoolla 07 tuovat CoroMill 390 -jyrsimen hyväksi todetun suorituskyvyn tarjolle töihin, joissa

Lisätiedot

Nerokasta näkemistä. Näöntarkastuksen tulevaisuus

Nerokasta näkemistä. Näöntarkastuksen tulevaisuus Nerokasta näkemistä Näöntarkastuksen tulevaisuus Intensiivinen älylaitteiden käyttäminen lisää näköstressiä Tietokoneet, tablet-laitteet sekä älypuhelimet ovat tulleet olennaiseksi osaksi päivittäistä

Lisätiedot

Neste kuljetusalan ammattilaisten palveluksessa

Neste kuljetusalan ammattilaisten palveluksessa Neste kuljetusalan ammattilaisten palveluksessa Lisää kalustosi ja liiketoimintasi tuottoa Nesteen palveluilla ja laatutuotteilla Hyötyisitkö Suomen laajimmasta asemaverkostosta ja sujuvasta tankkauksesta?

Lisätiedot

JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22

JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22 JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22 ILMANKÄSITTELYLAITTEISTO ON TÄRKEÄ INVESTOINTI ATLAS COPCON LAATUILMA ON ÄLYKÄS VALINTA TARVITSET LAADUKASTA ILMAA ATLAS COPCO FX: KUIVAA ILMAA LUOTETTAVASTI Paineilma voi sisältää

Lisätiedot

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. s./min. s./min. s.

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. s./min. s./min. s. Pro 8100S/8110S/ 8120S Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön Pro 8100S 95 s./min MV Pro 8110S 110 s./min MV Pro 8120S 135 s./min MV Uutta tekniikkaa, parempaa tuottavuutta Ricohin pyrkii

Lisätiedot

OMA 1m2 coffee shop.

OMA 1m2 coffee shop. OMA 1m 2 coffee shop. Oma 1m 2 coffee SHOP. Mitä sanoisit, jos voisit antaa liiketoiminnallesi nostetta tarjoamalla täydellisen valikoiman herkullisia erikoiskahveja? Tarvitset vain yhden 1m 2 tilaa ja

Lisätiedot

TUOTTEIDEN YLEISESITTELY

TUOTTEIDEN YLEISESITTELY TUOTTEIDEN YLEISESITTELY Niittokoneet Pöyhimet Karhottimet Koko valikoima 2014/2015 fefe_bro_stirnrad_2014_fin_03_rro.indd 1 22.07.14 15:24 fefe_bro_kompaktwinkel_2014_fin_01_sd.indd 1 28.07.14 10:44 fefe_bro_heuwender_2014_fin_04_rro.indd

Lisätiedot