ACRYLAC Vesipohjaiset lakkajärjestelmät A C R Y L A C. Enemmän kuin vain väriä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ACRYLAC Vesipohjaiset lakkajärjestelmät A C R Y L A C. Enemmän kuin vain väriä"

Transkriptio

1 ACRYLAC Vesipohjaiset lakkajärjestelmät A C R Y L A C Enemmän kuin vain väriä

2 Täydellinen kiilto ja suojaus huippulaadukkaille painotuotteille ACRYLAC

3 ACRYLAC Mikä tahansa painotuotteen viimeistelyyn ja suojaamiseen suunniteltu tuote on vain yhtä hyvä kuin sen käytännössä tuottama lopputulos. Laadukkaiden lakkojen kyseessä ollessa tuote joutuu näyttämään todelliset ominaisuutensa painossa. Lukemattomat asiakkaat luottavat ACRYLAC -lakkamallistoon, joiden valmistaja on hubergroup yksi maailman johtavista painovärien ja lakkojen valmistajista. Miksi? Koska ACRYLAC -mallisto on kehitetty läheisessä yhteistyössä maailman johtavien painotalojen kanssa. Kehitetty painotaloissa painotaloja varten. Tämä yhdistetty tieto on arvokasta materiaalia laboratorioidemme asiantuntijoille. Yhdistetty kehitystyö on parhaillaan johtamassa uusiin, erinomaisiin tuotteisiin: uudet vesipohjaiset lakat ovat vertaansa vailla kirkkaudessa, pinnan laadussa sekä käyttömahdollisuuksissa. Hubergroupin hienosäädetyt ACRYLAC -tuotteet tarjoavat painamisen ja viimeistelyn täydellistä synergiaa, jonka lopputulos on huippulaadukas, asiakkaita miellyttävä painotuote. Samanaikaisesti huolellisesti valitut raakamateriaalit ja huippumoderni tuotantolaitteisto varmistavat tuotteiden parhaan mahdollisen painettavuuden myös uusimman sukupolven huippunopeissa painokoneissa. Näin säästetään sekä aikaa että rahaa. Testaa siis nyt ACRYLAC omassa painotalossasi. Tulet varmasti vakuuttumaan lopputuloksesta.

4 ACRYLAC Täydellinen kiilto ja suojaus ACRYLAC -sarja ACRYLAC HIGH GLOSS Huippukiiltävä lakka paperille ja kartongille /40 Poikkeuksellisen kiiltävä, hyvä tartuntakestävyys, hidas kuivuminen ACRYLAC PRODUCTIVITY Huippukiiltävä lakka paperille ja kartongille, hyvä tartuntakestävyys /40 Poikkeuksellisen kiiltävä, hyvä hankauksenkesto ja tartuntakestävyys, keskinopea kuivuminen ACRYLAC GLOSS Nopeasti kuivuva, kiiltävä lakka paperille ja kartongille /40 Erittäin kiiltävä, hyvä hankauksenkesto ja tartuntakestävyys kuivana ja märkänä, nopea kuivuminen ACRYLAC PROTECTION Hankauksenkestävä, suojaava lakka paperille ja kartongille /40 Keskikiiltävä, erittäin hyvä hankauksenkesto ja tartuntakestävyys kuivana ja märkänä, keskinopea kuivuminen ACRYLAC SATIN Satinoitu suojaava lakka paperille ja kartongille /40 Satinoitu, erittäin hyvä hankauksenkesto ja tartuntakestävyys kuivana ja märkänä, keskinopea kuivuminen ACRYLAC SEMI MATT Puolimatta suojaava lakka paperille ja kartongille /40 Puolimatta kiilto, erittäin hyvä hankauksenkesto ja tartuntakestävyys kuivana ja märkänä, keskinopea -- nopea kuivuminen ACRYLAC MATT Matta suojaava lakka paperille ja kartongille /40 Tasainen mattapinta, erittäin hyvä hankauksenkesto ja tartuntakestävyys kuivana ja märkänä, keskinopea -- nopea kuivuminen Soveltuu kaksipuolisille painotuotteille kyllä v ei Soveltuu kaksipuolisille painotuotteille kyllä v ei Soveltuu kaksipuolisille painotuotteille v kyllä ei Soveltuu kaksipuolisille painotuotteille kyllä v ei Soveltuu kaksipuolisille painotuotteille v kyllä ei Soveltuu kaksipuolisille painotuotteille v kyllä ei Soveltuu kaksipuolisille painotuotteille v kyllä ei

5 ACRYLAC EXTRA Lisätuote erikoissovelluksiin ACRYLAC EXTRA -sarja ACRYLAC EXTRA FOIL Paras mahdollinen kuivuminen ja tartuntakestävyys ei-imeytyvillä päällysteillä /40 Tämä lakka on omassa luokassaan sen huippunopean kuivumisen ansiosta. Sitä voidaan käyttää folioille ja metalloiduille papereille ilman halkeilua. Tuotteen tartuntakestävyys märkänä ja kuivumisnopeus ovat erinomaisia. Lakka soveltuu kaksipuolisille painotuotteille. ACRYLAC EXTRA Pearlescent Hopeanvalkoinen, kiiltävä erikoistehostelakka helmiäistehosteille /40 Suojaava erikoistehosteviimeistely painotuotteillesi. Lakka kuivuu hitaasti ja soveltuu yksipuolisille painotuotteille. Useita muita helmiäistehosteita ja kaksipuolisille painotuotteille soveltuvia nopeita tuoteversioita on saatavana pyydettäessä. ACRYLAC EXTRA ANTISLIP Luistamattomille pinnoille, hyvä kesto ja erinomainen kiilto /40 Soveltuu painonjälkeiseen viimeistelyyn erityisesti taitettavissa rasioissa sekä muissa tuotteissa, jotka eivät saa olla liian liukkaita. Tuotteen tartuntakestävyys märkänä ja kuivumisnopeus ovat erittäin hyviä. Lakka soveltuu kaksipuolisille painotuotteille. ACRYLAC EXTRA GAME Tämä tuote on suunniteltu erityisesti pelikorttien pinnoitteeksi /40 Tällä tuotteella viimeistellyt pelikortit ovat miellyttävän satinoidun tuntuisia. Niiden käsittely on helppoa ja tasaista. Tuotteen tartuntakestävyys märkänä ja kuivumisnopeus ovat erittäin hyviä. Lakka soveltuu kaksipuolisille painotuotteille. ACRYLAC EXTRA Calender Soveltuu erinomaisesti peräkkäisiin kalenterointeihin /40 Lakalla ja kalenteroinnilla voit saada folion tapaisia, kiiltäviä pintoja. Lakan tartuntakestävyys ja kalenteroitavuus ovat erittäin hyviä. ACRYLAC EXTRA PRIMER Tämä erikoispinnoite mahdollistaa ongelmattoman viimeistelyn kalvolaminoinnilla ja UV-pinnoitteella /40 Monipuolinen praimeri. Tavanomaisiin viimeistelylakkoihin verrattuna tämä tuote tarjoaa vielä entistäkin enemmän tarttuvuutta ja hankauksenkestoa. Optimoidun koostumuksensa ansiosta lakka soveltuu myös kohdelakkauksen alle ja kaksipuolisille painotuotteille. Mattaversio on saatavana pyydettäessä. ACRYLAC EXTRA PRINT Kiiltävä pinta järjestelmiin, joissa ei ole lakkayksikköä /05 Lähes hajuton ja kellastumaton vaihtoehto painopinnotteille. Lakkasoveltuu vain yksipuolisille painotuotteille. Erikoisversiot kaksipuolisille painotuotteille tai mattapinnoille ovat saatavana pyydettäessä.

6 ACRYLAC EXTRA ANTI CURLING Tämän tuotteen avulla voit varmistaa, että myös kevyet paperit pysyvät tasaisina /40 Erikoiskiiltolakka, joka vähentää käpristymistä perinteisiin pinnoitteisiin verrattuna. Erittäin hyvä kiilto, keskinopea kuivuminen, soveltuu yksipuolisille painotuotteille. Erikoisversiot kaksipuolisille painotuotteille tai mattapinnoille ovat saatavana pyydettäessä. ACRYLAC EXTRA HEAT RESISTANT Paras mahdollinen lämmönkesto, hyvä kiilto ja erinomainen hankauksenkesto /40 Tämä lakka on omassa luokassaan sen 250 C lämmönkeston ansiosta (riippuen ympäristön olosuhteista). Tuotteen tartuntakestävyys märkänä ja kuivumisnopeus ovat erinomaisia. Lakka soveltuu kaksipuolisille painotuotteille. ACRYLAC -mallisto yleistiedot ACRYLAC ACRYLAC -malliston huippulaadukkaat lakat soveltuvat erinomaisesti kaikkiin arkkioffsetsovelluksiin. Ne erottuvat kilpailevista tuotteista kiillollaan ja suojausominaisuuksillaan sekä erinomaisella painettavuudellaan. Tämä koskee myös huippunopeita painokoneita. Tämän malliston tuotteista löydät aina oikean lakan painotyötä varten. ACRYLAC EXTRA ACRYLAC PLUS ACRYLAC EXTRA -sarjan lakat on suunniteltu erikoissovelluksiin ja tavallisista poikkeaviin painotuotteisiin. Kattava lakkamallisto takaa loistavan kiiltävän tuloksen myös monimutkaisissa painotöissä. ACRYLAC PLUS -lakat vastaavat tiukimpiin mahdollisiin vaatimuksiin esimerkiksi pinnan kiillossa, kuivumisnopeudessa sekä hankauksenkestossa. Nämä lakat soveltuvat erityisesti painotuotteisiin, joiden vaatimustaso on poikkeuksellisen korkea.

7 ACRYLAC PLUS Ratkaiseva ero se pieni lisä painoalan erikoissovelluksiin ACRYLAC PLUS -sarja ACRYLAC PLUS BRILLIANT Lisää kiiltoa /40 Erinomainen kiilto ja erittäin hyvä hankauksenkesto, hidas kuivuminen, hyvä tartuntakestävyys, soveltuu vain yksipuolisille painotuotteille ACRYLAC PLUS HIGH PRODUCTIVITY Lisää kiiltoa ja tuottavuutta /40 Erinomainen kiilto ja erittäin hyvä hankauksenkesto, keskinopea kuivuminen, hyvä tartuntakestävyys, soveltuu vain yksipuolisille painotuotteille. ACRYLAC PLUS HIGH PERFECTION Lisää kiiltoa kaksipuolisille painotuotteille /40 Erittäin hyvä kiilto ja hankauksenkesto, hyvä tartuntakestävyys kuivana ja märkänä, nopea kuivuminen, soveltuu kaksipuolisille painotuotteille ACRYLAC PLUS SECURE Lisää tartuntakestävyyttä ja pinottavuutta märkänä /40 Erittäin nopea kuivuminen, erinomainen tartuntakestävyys kuivana ja märkänä, soveltuu erityisesti kaksipuolisille painotuotteille ACRYLAC PLUS SATIN DELUXE Lisää hankauksenkestoa ja tasainen, satinoitu pinta /40 Erittäin hyvä tartuntakestävyys märkänä ja hankauksenkesto, tasainen, satinoitu pinta, nopea kuivuminen, soveltuu kaksipuolisille painotuotteille ACRYLAC PLUS SEMI MATT Lisää neutraalisuutta ja hankauksenkestoa /40 Erittäin hyvä tartuntakestävyys märkänä ja hankauksenkesto, nopea kuivuminen, soveltuu kaksipuolisille painotuotteille, erittäin neutraali kiilto, tehokas ja huomaamaton suojaus ACRYLAC PLUS MATT Lisää matta-tehostetta ja painettavuutta /40 Tasainen ja pienirakenteinen mattatehoste myös paksuille painovärikerroksille, keskinopea nopea kuivuminen, soveltuu kaksipuolisille painotuotteille.

8 Palvelutarjontamme Painovärien, lakkojen ja apuaineiden lisäksi hubergroup tarjoaa useita muita edistyksellisiä palvelutuotteita. Nämä maailmanlaajuista arvostusta nauttivat palvelut auttavat käsittelemään monimutkaisia painotöitä ammattitaidolla ja menestyksekkäästi. Painopalvelut: Konsultointi Autamme löytämään lakan, joka antaa parhaan laadun ja luotettavuuden käyttökohteen ja erityisvaatimuksien mukaisesti. Optimointi optimoimalla koneesi parametrit voit määrittää paino- ja lakkayksiköiden asetukset niin, että saat aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Muiden valmistajien järjestelmiin liittyvä konsultointi Voimme auttaa sinua löytämään tarkoituksiasi parhaiten vastaavan järjestelmän, tekemään tarvittavat asetukset sekä ottamaan järjestelmän käyttöön. Pakkauskonsultointi Voimme auttaa varmistamaan esimerkiksi painettujen ja lakattujen pakkauksien yhdenmukaisuuden. Tiimiperusteinen yhteistyö Tämä yhteistyömalli auttaa löytämään nopeita ratkaisuja, jos lakka ja alusta reagoivat ei-toivotulla tavalla. Modulaarinen sekoitusjärjestelmä Järjestelmä mahdollistaa oikean lakan toimittamisen nopeasti ja luotettavasti. Liiketoimintaan liittyvät palvelut: INK ACADEMY -perus- ja jatkokoulutus Ympäristönsuojelu, työterveys ja -turvallisuus Hyvä valmistustapa (Good Manufacturing Practice, GMP) -konsultointi Ohjelmistopohjainen varastonhallinta: HOT HIT ORDER TRANSFER Tietoja hubergroupiin kuuluvista yrityksistä on osoitteessa: MA 256 E ( ) Painettaessa käytetty seuraavia tuotteita: NKREDIBLE RAPIDA and ACRYLAC high gloss /40 and ACRYLAC Matt /40