KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 18

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 18"

Transkriptio

1 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 18 Aika Paikka / Liite nro / / / / / 5/1-6 toimitettu / 6 toim. myöhemmin 143 / / / 9 Tiistai klo 9.30 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Käsiteltävät asiat: Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Lapin ammattiopiston määrärahankorotus vuodelle 2012 Sisäisen tarkastuksen toimintaohje Rovaniemen koulutuskuntayhtymän kiinteistöstrategia 2020 Rovaniemen koulutuskuntayhtymän jäsenkuntien päätös kuntayhtymän perussopimuksen muuttamisesta Rovaniemen koulutuskuntayhtymän jäsenkuntien päätökset kuntayhtymän jäsenkuntien jäsenosuuksien muuttamisesta Rovaniemen ammattikorkeakoulun yhtiöittämisen yhteydessä tapahtuvassa yhtiön pääomittamisessa Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun ja Rovaniemen ammattikorkeakoulun yhdistäminen ja yhtiöittäminen Lapin Urheiluopiston rehtorin tehtävien hoitaminen Kuntayhtymän asiakirjahallinto ja arkistotoimi Viranhaltijapäätökset Lapin Urheiluopiston johtokunnan pöytäkirjat hallitukselle tiedoksi Edustajien nimeäminen Pohjois-Suomen työmarkkinaseminaariin Puheenjohtaja Antti Paananen

2 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 2 / 18 JAKELU: Hallituksen jäsenet Varajäsenet: 1. Sari Arponen Janne Posio 2. Pentti Haimakainen, hallituksen varapuheenjohtaja Mika Parkkari 3. Jarmo Huhtala Keijo Ruonala 4. Anneli Immonen Mirka Rova 5. Ari-Pekka Jakonen Pekka Heikkinen 6. Leena Jääskeläinen Hille Kuusisto 7. Timo Kurula Anja Keskitalo 8. Antti Paananen, hallituksen puheenjohtaja Johannes Ahola 9. Iiris Satamo Eira Setälä 10. Tuomas Vanhala Ismo Petäjäjärvi 11. Veikko Virtanen Arja Mäkitalo 12. Eeva Ylihurula Seija Karvo Valtuuston puheenjohtajat 1. Kaarlo Alaoja valtuuston puheenjohtaja 2. Vesa Haapala valtuuston 1. varapuheenjohtaja 3. Mikko Rapo valtuuston 2. varapuheenjohtaja Viran- ja toimenhaltijat 1. Arto Ylitalo johtaja, esittelijä 2. Seppo Hänninen henkilöstöjohtaja 3. Tarja Piittisjärvi sihteeri Lapin korkeakoulukonserni 1. Virpi Lilja kuntayhtymän johtaja, Lappia Yliviivattu = pois

3 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 3 / KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kuntalain 58 pykälän 2 momentin mukaan kuntayhtymän muun toimielimen kuin valtuuston kokous on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kutsu tähän kokoukseen on postitettu Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 135 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Hallituksen pöytäkirjan tulee tarkastaa kaksi kokoukseen osallistunutta hallituksen jäsentä. Pöytäkirjan tarkastajat toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina. Pöytäkirjan tarkastusvuorossa ovat Ari-Pekka Jakonen ja Leena Jääskeläinen. Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.

4 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 4 / LAPIN AMMATTIOPISTON MÄÄRÄRAHANKOROTUS VUODELLE 2012 Talousjohtaja: Kuntayhtymän hallitus käsitteli ja kokouksissaan tulosalueiden talousarvion toteutumisen ja tilanteen mukaisina. Lapin ammattiopiston toimintakate ja tulos olivat molempina vertailujaksoina sekä loppuvuoden ennusteen mukaan merkittävästi alle talousarviotavoitteen. Syyskuussa tehdyn päätöksen mukaan hallitus edellytti korjaavia toimenpiteitä ammattiopiston taloudellisen tuloksen parantamiseksi. Korjaaviksi toimenpiteiksi käynnistettiin välittömästi mm. yhteistoimintaneuvottelumenettelyt loppuvuoden aikana toteutettavien henkilöstömenojen vähentämiseksi. Neuvottelujen tuloksena päädyttiin siihen, että lomautuksia ei loppuvuoden aikana tehdä, koska toiminnallisesti ja taloudellisesti tarkastellen tällä toimenpiteellä ei olisi saavutettu merkittävää talouden säästöä. Kuitenkin ohjeistettiin tarkemmin eri menettelytapoja ja vaihtoehtoja mm. lomajärjestelyistä ja muista henkilöstörekrytointiin liittyvistä asioista henkilöstömenojen vähentämiseksi. Lisäksi ammattiopiston rehtori ohjeisti tulosalueelle toteutettavaksi loppuvuonna muita säästötoimia. Lapin ammattiopiston rehtori antoi selvityksen menettelytavoista ja toimenpiteistä hallituksen kokouksessa sekä jatkotoimenpiteistä ulottuen jo vuodelle Em. toimenpiteet eivät kuitenkaan kata vuoden 2012 talousarviovajetta, joten tämän jälkeen Lapin ammattiopiston kokonaistulosta on tarkasteltu ja ennuste osoittaa, että ammattiopiston muut tulot (sisältäen maksullisen palvelutoiminnan tulot) jäävät euroa arvioitua pienemmiksi, henkilöstökulut toteutuvat euroa ja ulkoiset laite- ja tilavuokrat euroa budjetoitua suurempina, palvelujen ostoissa sekä aine- ja tarvikemenoissa vastaavasti saadaan säästöä euroa. Em. perustein Lapin ammattiopiston tulosalueelle aikaisemmin myönnetyn kaivosalan koulutukseen kohdennetun euron lisäksi esitetään vuodelle 2012 käyttötalouden määrärahankorotukseksi yhteensä euroa ja korotuksen kattamista kuntayhtymän toimintarahastosta Lapin ammattiopiston aikaisempien vuosien ylijäämästä. Hallitus esittää yhtymävaltuustolle, että Lapin ammattiopiston tulosalueelle myönnetään vuodelle 2012 käyttötalouden lisämäärärahankorotus aikaisemmin myönnetyn euron lisäksi. Korotus katetaan kuntayhtymän toimintarahastosta Lapin ammattiopiston aikaisempien vuosien ylijäämästä. Lisäksi hallitus edellyttää jatkossa, että Lapin ammattiopiston tulee sitoutua talousarvion käyttösuunnitelmiin ja seurantaan heti tulevan vuoden alusta alkaen ja ryhtyä mahdollisimman nopeasti korjaaviin toimenpiteisiin.

5 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 5 / SISÄISEN TARKASTUKSEN TOIMINTAOHJE Talousjohtaja: Jukka Arola toimii Rovaniemen koulutuskuntayhtymän ja Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappian yhteisenä sisäisenä tarkastajana. Yhtymähallitukselle esitetään, että se hyväksyy sisäisen tarkastuksen toimintaohjeen ja päättää, että sisäinen tarkastaja antaa raporttinsa yhtymähallituksen puheenjohtajalle, kuntayhtymän johtajalle, tarkastuslautakunnan puheenjohtajalle ja tilintarkastajalle. Raportti on julkisuuslain 621/ mukaan ei julkinen. Sisäinen tarkastus on riippumatonta ja objektiivista arviointi- ja varmistus sekä konsultointitoimintaa, joka on luotu tuottamaan lisäarvoa organisaatiolle ja parantamaan sen toimintaa. Sisäinen tarkastus tukee organisaatiota sen tavoitteiden saavuttamisessa tarjoamalla järjestelmällisen lähestymistavan organisaation riskienhallinta, valvonta, sekä johtamis- ja hallintoprosessien tuloksellisuuden arviointiin ja kehittämiseen. Jukka Arola on aloittanut Rovaniemen koulutuskuntayhtymän ja Kemi- Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappian yhteisenä sisäisenä tarkastajana. Esityslistan liitteenä 1 on sisäisen tarkastuksen toimintaohje. Kuntayhtymän hallitus hyväksyy liitteen 1 mukaisen sisäisen tarkastuksen toimintaohjeen ja päättää, että sisäinen tarkastaja antaa raporttinsa yhtymähallituksen puheenjohtajalle, kuntayhtymän johtajalle, tarkastuslautakunnan puheenjohtajalle ja tilintarkastajalle.

6 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 6 / ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN KIINTEISTÖSTRATEGIA 2020 Kiinteistöjohtaja: Rovaniemen koulutuskuntayhtymän talousarviossa vuodelle 2012 kiinteistöpalvelun sitovana tavoitteena on koulutuskuntayhtymän kiinteistöstrategian laadinta. Kuntayhtymän hallitus on hyväksynyt RKK:n hallinnon ja johtamisen kehittämissuunnitelman, jossa on päädytty laatimaan käyttäjien ja tuottajien yhteistyönä kiinteistöstrategia, sekä pitkän aikavälin selvitys peruskorjaus- ja investointitarpeista. Kiinteistöstrategian laadintaa valmistelemaan on perustettu kiinteistöstrategiatyöryhmä, jonka jäsenet ovat: Hannu Kerkelä RKK, kiinteistöjohtaja (työryhmän vastuuhenkilö) Sirpa Pylväs RKK, toimistoinsinööri Heikki Keskitalo Lapin Urheiluopisto, rehtori Kari Ketola RKK, turv.asiantuntija/työturvallisuuspäällikkö Martti Lampela RAMK, rehtori Taisto Arkko LAO, rehtori Kerttu Oikarinen RAMK, toimialajohtaja Eero Korhonen LAMO, koulutusalajohtaja (mukaan työryhmätyöhön ) Kari Plosila Lapin Oppisopimuskeskus, oppisopimusjohtaja Seija Ovaskainen LAO, toimialajohtaja (nimitetty Pertti Lakkalan tilalle ) Juha Perkkiö RAMK, kehityspäällikkö (osallistumisoikeus annettu ) Kiinteistöstrategian tehtävänä on ohjata kiinteistön käyttäjien tarpeisiin vastaavaa, taloudellista ja elinkaariajattelua huomioivaa kiinteistönpitoa. Kiinteistöstrategian tavoitteena on järjestää koulutuskuntayhtymän ydintehtävää varten tarpeelliset, turvalliset ja terveelliset tilat. Kiinteistöstrategian tarkoituksena on esittää strategiset linjaukset ja niihin perustuvat toimenpiteet - saada kiinteistökustannukset halutulle tasolle ja toteuttaa kiinteistömassan hallittu sopeuttaminen. Kiinteistöstrategian laadinnan pohjaksi hyväksyttiin toimipisteiden (kiinteistöjen) luokitusmenettely. Kiinteistöluokitus jaettiin kolmeen luokkaan; säilytettävät, kehitettävät ja luovutettavat kiinteistöt. Koulutuskuntayhtymän toimintakentässä on tapahtunut ja tulee tapahtumaan muutoksia. Rovaniemen ammattikorkeakoulu irtaantuu koulutuskuntayhtymästä Lapin ammattikorkeakoulu Oy:ksi Lisäksi strategiatyön aikana OKM:n II-asteen koulutukseen kohdistamat leikkaukset tulivat ilmi , joista Lapin alueelle ollaan kohdistamassa n. 25 % leikkaukset opiskelijapaikkoihin. Em. ja muutkin koulutustarpeiden muutokset aiheuttavat uuden näkökulman kiinteistöstrategian laadinnalle kuin strategiatyötä aloitettaessa osattiin odottaa. Työryhmä on laatinut kiinteistöstrategian I-vaiheen valmiiksi (liite 2). Jatkotyöskentelyn pohjaksi strategiatyöryhmä esittää II-vaiheen aloittamista tulevat suunnitelmat huomioiden.

7 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 7 / 18 Koulutuskuntayhtymän johtoryhmä on käsitellyt kiinteistöstrategian sähköpostin välityksellä. Johtoryhmä on yksimielisesti hyväksynyt jatkoaikaesityksen kiinteistöstrategian laatimiselle ja strategiassa esitetyt jatkotoimenpiteet. Hallitus: - hyväksyy jatkoajan kiinteistöstrategian laatimiselle liitteen 2 kohdan 9 mukaisesti. - päättää hyväksyä, että kiinteistöstrategian II-vaihe käynnistetään ja se toteutetaan vuoden 2013 loppuun mennessä.

8 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 8 / ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN JÄSENKUNTIEN PÄÄTÖS KUNTAYH- TYMÄN PERUSSOPIMUKSEN MUUTTAMISESTA Henkilöstöjohtaja: Rovaniemen koulutuskuntayhtymän jäsenkunnat käsittelevät joulukuussa valtuustoissaan Rovaniemen koulutuskuntayhtymän hallituksen kokouksessaan tekemiä muutosesityksiä kuntayhtymän perussopimuksen muuttamisesta (liite 3). Rovaniemen koulutuskuntayhtymässä kuntien päätös perussopimuksen muuttamisesta merkitään tiedoksi kuntien tekemän päätöksen jälkeen. Rovaniemen koulutuskuntayhtymien jäsenkuntien päätökset on kunnissa valmisteltu tehtävän pidettävissä kuntien valtuustojen kokouksissa. Päätökset liitetään kuntayhtymän valtuuston kokouksen esityslistan liitteeksi. Hallitus päättää esittää Rovaniemen koulutuskuntayhtymän valtuustolle merkittäväksi tiedoksi kuntayhtymän perussopimuksen muutokset. Jäsenkuntien valtuustojen päätökset liitetään kuntayhtymän valtuuston kokouksen esityslistan liitteeksi.

9 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 9 / ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN JÄSENKUNTIEN PÄÄTÖKSET KUN- TAYHTYMÄN JÄSENKUNTIEN JÄSENOSUUKSIEN MUUTTAMISESTA ROVANIEMEN AMMATTIKORKEAKOULUN YHTIÖITTÄMISEN YHTEYDESSÄ TAPAHTUVASSA YH- TIÖN PÄÄOMITTAMISESSA Henkilöstöjohtaja: Lapin ammattikorkeakoulu Oy:n perustamiseen liittyvien pääomaerien irrottaminen Rovaniemen koulutuskuntayhtymästä ja irrottamisen vaikutus kuntayhtymän jäsenkuntaosuuksiin on esitetty hyväksyttäväksi jäsenkunnille. Rovaniemen koulutuskuntayhtymän hallitus on pitämässään kokouksessa esittänyt Rovaniemen koulutuskuntayhtymän jäsenkunnille hyväksyttäväksi Lapin ammattikorkeakoulun perustamisen ja pääomittamisen yhteydessä tapahtuvan jäsenkuntaosuuksien muuttamisen periaatteen (liite 4). Jäsenkuntaosuuksien tarkat euromääräiset ja prosentuaaliset muutokset määräytyvät vuoden 2013 tilinpäätöksen perusteella siirtyvien tase-erien mukaisina ja muutokset kirjataan tehtävässä tilinpäätöksessä Rovaniemen koulutuskuntayhtymässä pidettävään rekisteriin jäsenkuntaosuuksista. Jäsenkuntaosuuksien ennakoidaan muutoksen jälkeen olevan seuraavat: Kunta Nykyinen jäsenkuntaosuus Uusi jäsenkuntaosuus Rovaniemen kaupunki 75,96 64,9 Kittilä 8,26 12,1 Ranua 7,42 10,8 Sodankylä 8,36 12,2 Rovaniemen koulutuskuntayhtymien jäsenkuntien päätökset pääomaerien irrottamisen periaatteesta on kunnissa valmisteltu tehtävän pidettävissä kuntien valtuustojen kokouksissa. Päätökset pääomaerien irrottamisesta Rovaniemen koulutuskuntayhtymästä esitetään hyväksyttäväksi Rovaniemen koulutuskuntayhtymän valtuustossa osakeyhtiöittämisestä ja sen osakepääomasta päätettäessä. Jäsenkuntien päätökset asiasta esitetään liitettäväksi valtuuston esityslistan liitteeksi ja merkittäväksi valtuustossa tiedoksi. Hallitus esittää valtuustolle merkittäväksi tiedoksi Rovaniemen koulutuskuntayhtymien jäsenkuntien päätökset jäsenkuntaosuuksien muuttamisesta Rovaniemen ammattikorkeakoulun yhtiöittämisen yhteydessä. Jäsenkuntien päätökset merkitään valtuuston esityslistan liitteeksi.

10 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 10 / KEMI-TORNION AMMATTIKORKEAKOULUN JA ROVANIEMEN AMMATTIKORKEA- KOULUN YHDISTÄMINEN JA YHTIÖITTÄMINEN Maan hallituksen ammattikorkeakouluja koskevat poliittiset linjaukset sisältyvät pääministeri Jyrki Kataisen hallitusohjelmaan sekä opetus- ja kulttuuriministeriön esitykseen koulutuksen ja tutkimuksen kehittämissuunnitelmaksi Opetus- ja kulttuuriministeriö on pyytänyt Kemi-Tornion ja Rovaniemen ammattikorkeakouluja ja niiden ylläpitäjiä selvittämään, onko olemassa olevan yhteistyörakenteen pohjalta edellytyksiä muodostaa yksi ammattikorkeakoulu Lappiin. Ammattikorkeakoulujen johtamista ja hallintoa koskeva hallituksen linjaus on, että uudet yhdistetyt ammattikorkeakoulut perustetaan voittoa tavoittelemattomina osakeyhtiöinä. Lapin ammattikorkeakouluosakeyhtiötä on valmistellut edellä todettujen linjausten pohjalta omistajavalmistelutyöryhmä, jossa on ollut edustettuna Rovaniemen, Kemin ja Tornion kaupunkien, Kemi-Torniolaakson ja Rovaniemen koulutuskuntayhtymien edustajat sekä Lapin yliopiston edustaja ja tehtävään nimetyt asiantuntijat. Rovaniemen koulutuskuntayhtymän hallitus on kokouksessaan päättänyt hyväksyä Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun ja Rovaniemen ammattikorkeakoulun yhdistämisen ja yhtiöittämisen. Lisäksi hallitus päätti asian esittämisestä valtuuston hyväksyttäväksi lopullisesti opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa käytävien tulosneuvottelujen ja yhtiön pääomittamista ja taloutta koskevan valmistelun jälkeen. Päätöksessä edellytettiin myös, että valtio huolehtii yhtiöittämisestä aiheutuvien veroseuraamusten kompensoinnista. Lisäksi edellytettiin, että ministeriö osoittaa kaivannaisalan lisäpaikkaperusteella Lapin ammattikorkeakoululle tekniikkaan vähintään 20 lisäaloituspaikkaa, jotka kohdennetaan Kemiin. Edellä mainitut edellytykset yhtiön perustamiselle ovat toteutuneet opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa käydyissä tulosneuvotteluissa. Omistajavalmisteluryhmän esityksen mukaan ammattikorkeakoulut yhdistetään Lapin ammattikorkeakouluksi, jonka ylläpitäjäksi perustetaan Lapin ammattikorkeakouluosakeyhtiö, jolle haetaan toimilupaa. Perustettavan yhtiön omistussuhteiksi esitetään: Rovaniemen kaupunki 44 % Kemin kaupunki 22 % Tornion kaupunki 22 % Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia 5 % Rovaniemen koulutuskuntayhtymä 5 % Lapin yliopisto 2 % Lapin ammattikorkeakoulu osakeyhtiön perustaminen ja talouden järjestäminen on valmisteltu edellä mainittujen omistussuhteiden perusteella toteutettavaksi seuraavasti.

11 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 11 / 18 Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia ja Rovaniemen koulutuskuntayhtymä luovuttavat kaiken ammattikorkeakoulutoimintansa ja siihen liittyvän henkilöstönsä yhtiölle. Kuntayhtymät luovuttavat ammattikorkeakoulutoimintaan liittyvän kiinteistöomaisuutensa siihen liittyvine velkoineen Kemin, Rovaniemen ja Tornion kaupungeille. Kaupungit sijoittavat saamansa omaisuuden apporttiomaisuutena yhtiöön sen osakkeita vastaan. Kaupunkien osuus kuntayhtymien pääomasta pienenee vastaavasti. Kuntayhtymät luovuttavat ammattikorkeakoulutoimintaan liittyvän irtaimen omaisuutensa apporttiomaisuutena yhtiöön sen osakkeita vastaan. Apporttiomaisuuden lisäksi tarvittava muu pääomittaminen tapahtuu osapuolten rahana sijoittamalla panostuksella. Rahana annettava panostus muodostuu kuntayhtymistä kaupunkien kautta yhtiölle tulevasta rahoituksesta ja Lapin yliopiston rahana sijoittamasta lisäpääomasta. Pääomittaminen tapahtuu yhtiön omistusosuuksien suhteessa. Yhtiön perustamisvaiheessa yhtiön oma pääoma on euroa jakautuen osakepääomaan ( euroa) ja sijoitetun vapaan pääoman rahastoon ( euroa). Osapuolet merkitsevät yhtiön osakkeita yhtiön perustamisen yhteydessä omistusosuuksiensa suhteessa. Toisessa vaiheessa Lapin ammattikorkeakoulun ylläpitämisen siirtyessä yhtiölle osapuolet sitoutuvat vahvistamaan yhtiön pääomarakennetta. Osapuolet sitoutuvat korottamaan yhtiön omaa pääomaa 2 miljoonan euron lisärahoituksella ja valmisteluvaiheessa yksilöidyllä apporttiomaisuudella, jonka lopullinen arvo määrittyy tilinpäätöshetken mukaiseksi. Osapuolten korottaessa yhtiön omaa pääomaa huomioidaan yhtiötä perustettaessa maksetun oman pääoman osuus vähentävänä tekijänä siten, että yhtiön omistussuhteet toteutuvat. Edellä kuvattujen osakepääoman korotusten jälkeen yhtiön oma pääoma muodostuisi osakassopimuksessa sovitulla tavalla 24,5 miljoonaksi euroksi. Osakepääoman jakautuminen ja omistussuhteet on arvioitu muodostuvat seuraavaksi: Osakkeenomistaja Määrä (M ) Osuus Rovaniemen kaupunki 10,8 44 % Kemin kaupunki 5,4 22 % Tornion kaupunki 5,4 22 % Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia 1,2 5 % Rovaniemen koulutuskuntayhtymä 1,2 5 % Lapin yliopisto 0,5 2 % YHTEENSÄ 24,5 100 %

12 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 12 / 18 Lopulliset määrät tulevat perustumaan osakassopimuksen mukaisesti laadittaviin Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun ja Rovaniemen ammattikorkeakoulun tilinpäätöksiin Liite 5: Perustelu- ja päätösmuistio Liite 5/1: Ernst & Young Oy:n yhtiöittämisselvitys Liite 5/2: Perustamissopimusluonnos Liite 5/3: Yhtiöjärjestysluonnos Liite 5/4: Osakassopimus Liite 5/5: Osakkaiden neuvottelumuistio Liite 5/6: Valmisteluryhmien kokoonpanot Hallitus päättää merkitä tiedoksi ja esittää edelleen valtuustolle tiedoksi perustelu- ja päätösmuistion, yhtiöittämisselvityksen ja osakkaiden neuvottelumuistion sekä luonnokset perustamissopimukseksi ja yhtiöjärjestykseksi (liite 5 perustelu- ja päätösmuistio liitteineen 1-6 on lähetetty erikseen hallitukselle ja liitetään pöytäkirjaan). Hallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto - hyväksyy Lapin ammattikorkeakouluyhtiön perustamisen edellä selostetulla tavalla, - hyväksyy liitteessä 5/4 olevan osakassopimuksen sekä - valtuuttaa hallituksen tarvittaessa hyväksymään ja täytäntöönpanemaan yhtiön lopulliset perustamisasiakirjat. Lisäksi hallitus päättää nimetä Lapin ammattikorkeakouluyhtiön yhtiökokousedustajan sekä antaa toimiohjeet yhtiön hallitukseen valittavasta henkilöstä.

13 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 13 / LAPIN URHEILUOPISTON REHTORIN TEHTÄVIEN HOITAMINEN Henkilöstöjohtaja: Lapin Urheiluopiston rehtorin avointa virkaa on hoitanut vuoden 2003 alusta toimitusjohtaja Heikki Keskitalo. Nykyinen määräys päättyy Urheiluopiston rehtorin tehtävässä on pätevyysvaatimuksena ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä opetushallinnon tuntemus. Liikelaitoksen toimitusjohtajana Heikki Keskitalolla on kuntayhtymän hallintosäännön ja urheiluopiston johtosäännön mukainen tulosalueen johtajan päätösvalta ja vastuu. Koulutuksen lainsäädännön määrittelemiä opetusta ja opiskelijoita koskevia tehtäviä ja vastuita varten oppilaitokselle on lisäksi nimettävä rehtori. Urheiluopiston johtokunta käsittelee asiaa kokouksessaan ja johtokunnan päätösesitys lähetetään kokouksen jälkeen erikseen sähköpostilla (liite 6). Päätösesitys johtokunnan kokouksen jälkeen.

14 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 14 / KUNTAYHTYMÄN ASIAKIRJAHALLINTO JA ARKISTOTOIMI Talousjohtaja: Kuntayhtymän arkistotoimen ja asiakirjahallinnan toimintaohje on hyväksytty hallituksessa Tämän jälkeen arkistotoimessa, arkiston muodostajissa ja muodostussuunnitelmien laadinnassa on tapahtunut ja tapahtuu edelleen muutoksia mm. hallinnon ja johtamisen uudelleen organisoitumisen myötä sekä ammattikorkeakoulun irtautumisen vuoksi kuntayhtymästä. Arkistolaki koskee kuntayhtymiä ja kunnallisia liikelaitoksia. Hallitus vastaa arkistotoimen järjestämisestä ja hallitus nimeää arkistotointa ja arkistonmuodostusta johtavan viranhaltijan tai toimihenkilön sekä hänen sijaisensa. Lisäksi hallituksen tulee päättää, ketkä kuntayhtymässä ovat arkistonmuodostajia. Arkistonmuodostajan tehtävänä on määritellä asiakirjojen säilytysajat ja -tavat sekä ylläpitää arkistonmuodostussuunnitelmaa. Margit Rantamäki on aloittanut kuntayhtymän arkistonhoitajana Hänellä on tehtävään soveltuva koulutus ja alan työkokemus. Tarvittaessa arkistonhoitajan sijaisena toimii hallintosihteeri Tarja Piittisjärvi. Oulun maakunta-arkisto on tehnyt asiakirjahallinnon ja arkistotoimen tarkastuksen kuntayhtymässä Tarkastuskertomukseen on annettu määräaikaan mennessä vastine (liite 7). Vastineessa on annettu tiedot niistä toimenpiteistä, mihin toimiin kuntayhtymässä on ryhdytty tarkastuskertomuksessa esiin tulleiden puutteiden korjaamiseksi ja arkistotoimen kehittämiseksi. Kuntayhtymä on parhaillaan hankkimassa asian- ja dokumenttienhallintajärjestelmää, joka mahdollistaa jatkossa mm. sähköisesti ylläpidettävät arkistonmuodostussuunnitelmat ja syksyllä 2013 käyttöönotettavan paperittoman kokousmenettelyn. Asiasta valmistellaan ennen käyttöönottoa tarkempi käyttöönotto- ja koulutussuunnitelma, joka tuodaan erikseen tiedoksi hallitukselle. Asiakirjahallinnan ja arkistotoimen ohje, arkistonmuodostajat, asiakirjojen pelastus- ja suojelusuunnitelma, salaisten asiakirjojen käsittelyohje, henkilötietojen käsittelyohjeet sekä tietopalveluohje tuodaan myöhemmin hallituksen hyväksyttävästi sen jälkeen kun muutosprosessit ovat selkiytyneet ja ohjeet on saatu lopulliseen muotoon. Hallitus nimeää kuntayhtymän arkistonhoitajaksi Margit Rantamäen ja hänen sijaisekseen hallintosihteeri Tarja Piittisjärven,

15 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 15 / 18 merkitsee tiedoksi Oulun maakunta-arkistolle lähetyn liitteen 7 mukaisen arkistotarkastukseen liittyvän vastineen, päättää hyväksyä sen, että asiakirjahallinnon ja arkistotoimen uudistetut ohjeet ja arkistonmuodostajat tuodaan hallituksen hyväksyttäväksi sen jälkeen kun muutosprosessit ovat selkiytyneet ja ohjeet on saatu lopulliseen muotoon, hyväksyy sen periaatepäätöksen, että hallitus siirtyy paperittomaan kokousmenettelykäytäntöön vaiheittain syksyllä 2013.

16 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 16 / VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Hallintosäännön 9 pykälän mukaan: Henkilöstöä koskevista ja muista päätöksistä tehdään viranhaltijapäätös. Päätökset kirjataan päätösluetteloon. Hallituksen ottokelpoiset päätökset tuodaan hallituksen tietoon oikaisuvaatimusajan kuluessa päätöksen tekemisestä. Hallitukselle on jätetty tiedoksi liitteestä 8 ilmenevät viranhaltijapäätösluettelot: - listat erillisistä viranhaltijapäätöksistä - luettelot virkavalinnoista, yli ½ vuotta kestävistä työsuhteista ja sijaisuuksista sekä yli vuoden kestävistä virkavapauksista/työlomista, joihin ei ole automaattista VES/TES:iin perustuvaa oikeutta (WebTallennus) - ulkomaan matkamääräykset (epopulus matkalaskuohjelma) Hallituksen puheenjohtaja: Hallitus merkitsee liitteessä 8 ilmoitetut kuntayhtymän johtajan päätökset tiedokseen. Hallitus merkitsee liitteessä 8 ilmoitetut viranhaltijapäätökset tiedokseen.

17 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 17 / LAPIN URHEILUOPISTON JOHTOKUNNAN PÖYTÄKIRJAT HALLITUKSELLE TIE- DOKSI Urheiluopiston rehtori: Hallitukselle tuodaan tiedoksi Lapin Urheiluopiston johtokunnan kokouspöytäkirjat 4/ , 1/ , 2/ , 3/ ja 4/ ja 5/ Pöytäkirjoihin voi tutustua hallintopalveluiden toimistossa arkisin klo ja ne tuodaan hallituksen kokoukseen. Hallitus merkitsee tiedoksi Lapin Urheiluopiston johtokunnan pöytäkirjat 4/ , 1/ , 2/ , 3/ ja 4/ ja 5/

18 Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 18 / EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN POHJOIS-SUOMEN TYÖMARKKINASEMINAARIIN Henkilöstöjohtaja: XVIII Pohjois-Suomen työmarkkinaseminaari Pohjoisen Forum järjestetään Oulussa Päivien ohjelma on liitteenä 9. Seminaarin järjestävät Oulun kaupunki, Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto, Lapin kesäyliopisto sekä paikalliset kunta-alan ammattijärjestöt JHL, JUKO, JYTY, KTN, SUPER ja TEHY. Seminaari on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien johtajille ja johtaville viranhaltijoille, hallintokuntien esimiehille, henkilöstöasioista vastaaville, ammattijärjestöjen edustajille, luottamushenkilöille ja muille aiheista kiinnostuneille. Seminaarin puheenjohtajana toimii toimittaja Jakke Holvas. Hallitus valitsee keskuudestaan 2-3 osallistujaa työmarkkinaseminaariin

Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Kuntayhtymähallitus 4.12.2012 12 / 2012 Sivu 1 / 24 Aika Paikka Osallistujat Päätöksentekijät Tiistai 4.12.2012 klo 9.30-13.09 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi ROVANIEMEN i' KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus 15.11.2012 OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 132 1112012 Sivu 1/9 Aika Torstai 15.11.2012 klo 14.00-17.52 1 1 0 Paikka Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista :00

SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista :00 SISÄLLYSLUETTELO Kuntayhtymähallitus esityslista 16.12.2015 13:00 Osallistujaluettelo... 1 127 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 128 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 3 129 Kuntayhtymän

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 10

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 10 Kuntayhtymähallitus 27.4.2012 4 / 2012 Sivu 1 / 10 Aika Paikka / Liite nro 32 33 34 35 / 1 36 / 2 37 / 3 38 / 4 39 / 5 40 / 6 Perjantai 27.4.2012 klo 9.00 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4.

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 8

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2012 Sivu 1 / 8 Kuntayhtymähallitus 2.10.2012 9 / 2012 Sivu 1 / 8 Aika Paikka / Liite nro 96 97 98 / 1 99 / 2, 3a-c, 4, 5a-f, 6 Tiistai 2.10.2012 klo 13.00 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu

Lisätiedot

OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 38 Kuntayhtymähallitus / 2013 Sivu 1/6. Keskiviikko klo

OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 38 Kuntayhtymähallitus / 2013 Sivu 1/6. Keskiviikko klo Kuntayhtymähallitus 27.3.2013 4 / 2013 Sivu 1/6 Aika Paikka Osallistujat Päätöksentekijät Keskiviikko 27.3.2013 klo 13.00-16.55 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymävaltuusto 2.9.2013 4 / 2013 Sivu 1 / 9. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymävaltuusto 2.9.2013 4 / 2013 Sivu 1 / 9. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kuntayhtymävaltuusto 2.9.2013 4 / 2013 Sivu 1 / 9 Aika Paikka Maanantai 2.9.2013 klo 10.00 Oppipoika ravintolat / Korkalonkatu 33 (auditorio, II krs.), Rovaniemi / Liite nro 27 28 29 / 1-3 30 31 / 4 Käsiteltävät

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Kokouksen avaus, kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Kokouksen avaus, kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kuntayhtymähallitus 29.4.2014 5 / 2014 KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Sivu 1 / 17 Aika Paikka / Liite nro 61 62 63 / 1 64 / 2 65 / 3 66 / 4a-e 67 68 69 / 5 70 Tiistai 29.4.2014 klo 9.30 Ravintola Oppipoika /

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Tiistai 8.11.2016 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Tiistai 21.10.2014 klo 9.15 11.50 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymävaltuusto / 2012 Sivu 1 / 31. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymävaltuusto / 2012 Sivu 1 / 31. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kuntayhtymävaltuusto 19.12.2012 2 / 2012 Sivu 1 / 31 Aika Paikka Keskiviikko 19.12.2012 klo 13.00 Oppipoika ravintolat / Auditorio (2. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi / Liite nro 11 12 13 / 1 14 / 2 15

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Pirita Nenonen Jorma Särkelä

Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Pirita Nenonen Jorma Särkelä Aika Tiistai 8.11.2016 klo 9.15 11.10 Paikka Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1 (peilisali B102), Rovaniemi

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1 (peilisali B102), Rovaniemi Aika Maanantai 18.6.2012 klo 10.00 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1 (peilisali B102), 96300 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Varajäsen Jaakko Huttunen pj Mauri

Lisätiedot

Jaakko Huttunen pj Mauri Taskila Aarne Jänkälä vpj Leena Aspegrén

Jaakko Huttunen pj Mauri Taskila Aarne Jänkälä vpj Leena Aspegrén Aika Perjantai 10.2.2012 klo 10.00-12.00 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Oppipoika ravintolat / Kokoustila Oltermanni, Korkalonkatu 33, 4. krs 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Varajäsen

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi ROVANIEMEN \ \ KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kuntayhtymähallitus 15.11.2012 OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 133 1112012 Sivu 1/9 Aika Torstai 15.11.2012 klo 14.00-17.52 Paikka Osallistujat Päätöksentekijät Ravintola Oppipoika

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Sakari Karkkola Ulla Karttunen Pirita Nenonen

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi. Sakari Karkkola Ulla Karttunen Pirita Nenonen Aika Torstai 19.11.2015 klo 9.15 11.03 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Tiistai 21.10.2014 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2013 Sivu 1 / 13

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2013 Sivu 1 / 13 Kuntayhtymähallitus 7.1.2013 1 / 2013 Sivu 1 / 13 Aika Paikka / Liite nro 1 2 3 / 1 4 / 2 5 6 / 3 7 / 4 8 / 5a-b Maanantai 7.1.2013 klo 9.30 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Keskiviikko 28.5.2014 klo 9.15 10.27 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ KIINTEISTÖSTRATEGIARYHMÄ

ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ KIINTEISTÖSTRATEGIARYHMÄ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ KIINTEISTÖSTRATEGIARYHMÄ Esitys 4.12.2012 1 Sisältö 1. Johdanto... 2 2. Rovaniemen koulutuskuntayhtymä... 2 2.1. Kuntayhtymä... 2 2.2. Päätehtävä... 2 2.3. Visio ja arvot...

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Jäsen Jaakko Huttunen Aarne Jänkälä Sakari Karkkola Raimo Miettunen Elsa Riekkola Meeri Toivanen

Jäsen Jaakko Huttunen Aarne Jänkälä Sakari Karkkola Raimo Miettunen Elsa Riekkola Meeri Toivanen Aika Perjantai 13.4.2012 klo 10.00-12.45 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Oppipoika ravintolat / Kokoustila Oltermanni, Korkalonkatu 33, 4. krs, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Jaakko Huttunen

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 7.5.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 7.5.2019 klo 10.00 Paikka Lisätietoja ISLABin hallinnon kokoushuone, KYS, rak 1A, 3. krs, Kuopio SKYPE-kokous,

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Tiistai 16.12.2014 klo 9.15 11.10 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

Osakassopimus koskien Lapin ammattikorkeakoulu Oy -nimisen yhtiön hallintoa, rahoitusta ja osakkeiden merkintää

Osakassopimus koskien Lapin ammattikorkeakoulu Oy -nimisen yhtiön hallintoa, rahoitusta ja osakkeiden merkintää LAPIN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N OSAKASSOPIMUS Omistajavalmisteluryhmä 7.9.2012 Osakassopimus koskien Lapin ammattikorkeakoulu Oy -nimisen yhtiön hallintoa, rahoitusta ja osakkeiden merkintää 1. Osapuolet

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs)

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 20.3.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) 9 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 26.11.2018 klo 10.00 16.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi Pöytäkirjan

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen ke 28.8.2019 klo 13.00 Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA... 2 JAKELU... 2 59 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN,

Lisätiedot

OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 49 Kuntayhtymähallitus / 2011 Sivu 1/6. Torstai klo

OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 49 Kuntayhtymähallitus / 2011 Sivu 1/6. Torstai klo OTE KOKOUSPÖYTÄKIRJASTA 49 Kuntayhtymähallitus 31.3.2011 3 / 2011 Sivu 1/6 Aika Paikka Osallistujat Päätöksentekijät Torstai 31.3.2011 klo 14.00 18.18 Oppipoika ravintolat / kokoustila Oltermanni (4. krs),

Lisätiedot

Tiistai klo

Tiistai klo Kuntayhtymävaltuusto 9.4.2013 2 / 2013 1/7 Aika Paikka Tiistai 9.4.2013 klo 14.00 15.00 Oppipoika ravintolat / Auditorio (2. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Osallistujat Valtuusto Hallitus Yliviivattu

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Tiistai 16.9.2014 klo 9.15 10.50 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA I Kuntayhtymähallitus 16.5.2013 7 / 2013 Sivu 1 / 14

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA I Kuntayhtymähallitus 16.5.2013 7 / 2013 Sivu 1 / 14 Kuntayhtymähallitus 16.5.2013 7 / 2013 Sivu 1 / 14 Aika Paikka / Liite nro 74 75 76 / 1a-c 77 78 / 2 79 / 3 80 / 4 81 / 5 82 83 / 6 84 85 86 87 / 7 ei julk. 88 / 8 ei julk. 89 / 9 ei julk. 90 / 10 ei julk.

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:55 Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi Aika Keskiviikko 10.4.2013 klo 10.00 12.25 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Varajäsen Jaakko Huttunen

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.10.2011 1 KOKOUSAIKA Tiistai 18.10.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka Yhtymähallitus 22.1.2015 1 AIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00-18.10 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 5.10.2012 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.10.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2016 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2016 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2016 Kokousaika Perjantai 21.10.2016 klo 8.30 13.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 68 3 Kokouksen avaus 69

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.10.2011 1 KOKOUSAIKA Tiistai 18.10.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 5

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 5 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 5 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika 21.5.2013 klo 11.30-11.45 Paikka Forssan ammatti-instituutti,

Lisätiedot

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00 Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen 23.2.2017 klo 12.00 Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA... 2 JAKELU... 2 16 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN, LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS...

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2013 Sivu 1 / 10

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Kuntayhtymähallitus / 2013 Sivu 1 / 10 Kuntayhtymähallitus 23.1.2013 2 / 2013 Sivu 1 / 10 Aika Paikka / Liite nro 9 10 11 / 1 12 13 / 2 14 / 3 Keskiviikko 23.1.2013 klo 13.00 Ravintola Oppipoika / kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

Hallituksen ja valtuuston puheenjohtajiston, johtavien viranhaltijoiden ja tarkastuslautakunnan välinen neuvottelu

Hallituksen ja valtuuston puheenjohtajiston, johtavien viranhaltijoiden ja tarkastuslautakunnan välinen neuvottelu KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 10/2015 Kokousaika Keskiviikko 16.12.2015 klo 8.30 11.00 Kokouspaikka Jyväskylä, ravintola Caterinan kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 80 3 Kokouksen

Lisätiedot

Osakassopimus koskien Lapin ammattikorkeakoulu Oy -nimisen yhtiön hallintoa, rahoitusta ja osakkeiden merkintää

Osakassopimus koskien Lapin ammattikorkeakoulu Oy -nimisen yhtiön hallintoa, rahoitusta ja osakkeiden merkintää Sivu 1 / 9 LAPIN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N OSAKASSOPIMUS Osakassopimus koskien Lapin ammattikorkeakoulu Oy -nimisen yhtiön hallintoa, rahoitusta ja osakkeiden merkintää 1. Osapuolet Tämän osakassopimuksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kokousaika Tiistai 12.6.2018 klo 13.00 17.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, Neuvotteluhuone 1, HUOM. paikka Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 41 3

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 20.10.2016 1 AIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00-18.32 PAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kokoushuone (Kuninkaanlähteenkatu) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Kari Aalto, talouspäällikkö Sirkku Hohenthal, kyvan II vpj Eino Järvinen, kyva:n I vpj Harri Kaunisto, kyva:n pj Tuula Koivula, sihteeri

Kari Aalto, talouspäällikkö Sirkku Hohenthal, kyvan II vpj Eino Järvinen, kyva:n I vpj Harri Kaunisto, kyva:n pj Tuula Koivula, sihteeri LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No HALLITUS 3 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika 4.3.2008 klo 16.30-18.15 Paikka Forssan ammatti-instituutti, kokoushuone Taisto Heinämäki Maija-Leena

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 14.10.2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs 53 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:50 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoushuone, 2. krs (Suurmestar) Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Marjatta

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 3.4.2019 Pöytäkirja 2/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (7) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 3.4.2019 klo 9.00 11.00 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 9-18

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Tiistai klo KOKOUSPAIKKA

KOKOUSAIKA Tiistai klo KOKOUSPAIKKA KOKOUSKUTSU 6 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 6.7.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 17.7.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Porin Suomalainen Klubi, Eteläranta 10, Pori (Nordman-kabinetti,

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 1/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.1.2012 klo 9.00 13.35 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 16.1.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka 1 Ammatillisen

Lisätiedot

Siun Talous Oy:n ylimääräinen yhtiökokous

Siun Talous Oy:n ylimääräinen yhtiökokous YHTIÖKOKOUSKUTSU 29.10.2018 :n ylimääräinen yhtiökokous :n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen tiistaina klo 13.00. Kokous pidetään yhtiön toimitiloissa Siltakatu 18, 3. kerros, Joensuu

Lisätiedot

OTE PÖYTÄKIRJASTA. Kuntayhtymähallitus 26.02.2016. 2/2016 Sivu 5 23 LAPIN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N OSAKKEIDEN MYYNTI.

OTE PÖYTÄKIRJASTA. Kuntayhtymähallitus 26.02.2016. 2/2016 Sivu 5 23 LAPIN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N OSAKKEIDEN MYYNTI. OTE PÖYTÄKIRJASTA Kuntayhtymähallitus 26.02.2016 2/2016 Sivu 5 23 LAPIN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N OSAKKEIDEN MYYNTI Kehitysjohtaja: Lapin yliopisto on syksyn 2015 aikana lähestynyt Lapin ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 9:00-11:35 Paikka Kaupungintalo, kh:n kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs)

Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs) KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 19.2.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.2.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs) 6 Vuoden

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 26.2.2015 1 AIKA Torstai 26.2.2015 klo 17.00-18.10 PAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 24.1.2017 1 AIKA Tiistai 24.1.2017 klo 17.00-18.14 PAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs, (Suoratie 1) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 21.11.2014 1 KOKOUSAIKA Torstai 27.11.2014 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie 42 Koulutusjohtaja

Lisätiedot

Valtuusto 3/2017. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 3/2017. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.10.2017 klo 14.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski 1 Kokouksen

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSKUTSU 7 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSAIKA Tiistai 16.10.2014 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, auditorio, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 14.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA TARKASTUSLAUTAKUNTA UUSI TARKASTUSLTK 2 / 2013. Antti Paananen, puheenjohtaja. Sari Arponen

KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA TARKASTUSLAUTAKUNTA UUSI TARKASTUSLTK 2 / 2013. Antti Paananen, puheenjohtaja. Sari Arponen Aika Perjantai 30.8.2013 klo 10.00 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattiopisto, Jänkätien toimipiste, Jänkätie 1 (luokka C 161), 96300 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen,

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 30.5.2016 klo 12.00 15.02 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Kokousaika Keskiviikko 14.12.2016 klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 89 3 Kokouksen avaus 90 4

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 3/2019 KUNNANVALTUUSTO Muut mahdollisesti esille tulevat asiat. Lainvoimainen valitusosoitus annetaan.

HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 3/2019 KUNNANVALTUUSTO Muut mahdollisesti esille tulevat asiat. Lainvoimainen valitusosoitus annetaan. HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 3/2019 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 17.4.2019 klo 18.30 KOKOUSPAIK- KA Liite Kunnanvirasto KÄSITELTÄ- VÄT ASIAT 11 12 13 14 15 4 5-7 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan

Lisätiedot

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 03/2016

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 03/2016 AIKA Torstai 22.9.2016 kello 16.00 PAIKKA Microkadun kampus, B-osan 2. kerroksen kokoustila B2031 käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Liite/Viite * Asia 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 1/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 1/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2019 Pöytäkirja 1/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (5) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2019 klo 9.00 10.30 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 1-8

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 22.2.2018 1 AIKA Torstai 22.2.2018 klo 17.00-18.37 PAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Hovinarri PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Katri Kujanpää, puheenjohtaja

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Perjantai 23.5.2014 klo 13.00 14.48 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 7694/ /2016. Kirje Savonia-ammattikorkeakoulu

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 7694/ /2016. Kirje Savonia-ammattikorkeakoulu Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Omistajaohjausjaosto 76 21.11.2016 Kaupunginhallitus 366 28.11.2016 45 Asianro 7694/00.01.00/2016 Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymän purkaminen historia Omistajaohjausjaosto

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Keskiviikko 23.5.2018 klo 9.15 11.32 Kokouspaikka Valtuustosali, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Reino Ojala puheenjohtaja

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2018 Pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 2 (7) Tarkastuslautakunta TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2018 klo 10.00 11.20. Paikka Lisätiedot ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS,

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali PÖYTÄKIRJA LAPPIAHALLI OY YHTIÖKOKOUS Aika: 26.4.2017 klo 17.00 Paikka: Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali 1 Kokouksen avaus LAPPIAHALLI Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 3/2018

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 3/2018 Tarkastuslautakunnan kokous 8.6.2018 Pöytäkirja 3/2018 PÖYTÄKIRJA 2 (5) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 8.6.2018 klo 10.00 10.50 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 23-29

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KHT, JHT Tapio Raappana, vastuullinen tilintarkastaja, KPMG Julkishallinnon Palvelut

KHT, JHT Tapio Raappana, vastuullinen tilintarkastaja, KPMG Julkishallinnon Palvelut Aika Paikka Tarkastuslautakunta Muut osallistujat Torstai 22.2.2018 klo 9.00-11.45 Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Korvanranta 50 (kokoustila nro 130, 1. krs.), 96300 Rovaniemi Jäsen: Vesa Haapala, puheenjohtaja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

7 Rehtori Hannu Mansikkakorven irtisanoutuminen 8 Kuntayhtymän johtajan varahenkilön nimeäminen 9 Vuoden 2016 tilinpäätöksen ennakkotiedot

7 Rehtori Hannu Mansikkakorven irtisanoutuminen 8 Kuntayhtymän johtajan varahenkilön nimeäminen 9 Vuoden 2016 tilinpäätöksen ennakkotiedot KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.2.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 14.2.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Harjavalta, kokoushuone, 2. krs, Myllykatu 10

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Torstai 11. 6.2015 klo 19.00-20.44 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Näätänen Teuvo Tallgren Anja Viinala Jarmo Hakkarainen Timo Ojakoski

Lisätiedot

Oulun kaupunki. Ulkoisen tarkastuksen johtosääntö. Voimaantulo

Oulun kaupunki. Ulkoisen tarkastuksen johtosääntö. Voimaantulo Oulun kaupunki Ulkoisen tarkastuksen johtosääntö Voimaantulo 1.1.2013 päätöspäivä voimaantulo Johtamisjärjestelmätoimikunta 5.10.2012 22 Yhdistymishallitus 7.11.2012 110 Kaupunginvaltuusto 12.11.2012 10

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (9) 16 Kokoustiedot Aika maanantai klo 9:00-12:15 Paikka Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pentti Rissanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014 1 Kokousaika To 10.4.2014 klo 15.00 16.15 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari, pj. Malila Kari Eira Birgitta Kurkela Outi, vj. Poissa Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot