Näytteilleasettajat Varkaus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Näytteilleasettajat Varkaus"

Transkriptio

1 Näytteilleasettajat Varkaus

2 Apec yrityspalvelut Oy Myyntineuvottelijoita, ajanvaraajia (Kuopio), graafinen suunnittelija(kuopio), myyntiryhmänesimies (Pieksämäki/Varkaus). B1G Finland Etsimme tuotantomme kasvaessa ompelutaitoista jälkikäsittelijää Varkauteen. Työtehtäviin kuuluu ompelu, muu jälkikäsittely, pakkaus sekä tulevan ja lähtevän tavaran käsittely. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta teollisesta ompelusta, mutta olemme valmiit kouluttamaan myös työhön tarttuvan vastaalkajan. Mikäli olet reipas tiimipelaaja joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn, nautit käsillä tekemisestä ja olet parhaimmillasi pienen paineen alla, olet hakemamme henkilö. BP Asennus Oy BP Asennuksen työt ovat komennustöitä. Työkohde, työmaan kesto, olosuhteet ja vaativuus vaihtelevat. Henkilö, joka kaipaa pitkän aikavälin ennustettavuutta ja muuttumattomia olosuhteita, ei sovellu komennustöihin. Vastineeksi vaativista ja vaihtelevista töistä tarjoamme kohtuullisen korvauksen ja hyvät edut. Työnantajana pyrimme olemaan joustavia. Tositarinoihin komennustöistä voi tutustua sivuilla Henkilöstömme koostuu kokeneista ammattilaisista tai henkilöistä, joilla on halu kehittyä sellaiseksi. Jos kuulut jompaan kumpaan ryhmään, niin tule juttelemaan.

3 Call Waves Solutions Finland Oy Call Waves on asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisia työllistävä yhteyskeskus, jossa pidämme huolta toimeksiantajiemme asiakkaista. Keskuksemme on erikoistunut ulkoistettuun asiakaspalvelu- ja myyntityöhön, jota teemme niin puhelimitse kuin sähköisissä palvelukanavissa. Palvelemmekin asiakkaitamme noin 160 henkilön voimin ja toimipaikkamme sijaitsevat Varkaudessa, Mikkelissä ja Kuopiossa. Onko sinulla palava halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi vai oletko jo valmis myyjä mutta taitosi puhelinmyynnin osalta kaipaavat päivittämistä? Haemme nyt MYYNTIAGENTTEJA Kuopion ja Varkauden toimistoillemme. Tule sinäkin työkaveriksi rentoon tiimiin myymään ylivertaisia vakuutustuotteita. Kokemuksesi tai työhistoriasi ei ole ratkaisevaa. Meille on tärkeintä, että olet innostunut ja haluat oppia uutta sekä viedä sen käytäntöön. Tarjoamme: Tuntipalkan jokaisesta tehdystä tunnista Myyntiprovision Kattavan koulutuksen ja jatkuvan myyntivalmennuksen Tukea liikuntaan, kulttuuriin, palkalliset taukoajat sekä muut ison talon edut. Cimson Koulutuspalvelut Oy Kysynnän mukaan tarjoamme erilaisia valmennuksia niin nuorille kuin hiukan varttuneille henkilöille, joten erilaista ohjaustyötä mahdollisesti tarjolla.

4 Diakoniaammattikorkeakoulu Diakonia-ammattikorkeakoulu kouluttaa kirkon ja yhteiskunnan palvelukseen osaavia ammattilaisia ja asiantuntijoita sekä osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen. Diakissa voit opiskella esimerkiksi sairaanhoitajaksi, sosionomiksi tai diakoniksi. Eezy Osk Eezyn avulla voit toimia yrittäjämäisesti ilman omaa yritystä. Ei yrittäjän velvollisuuksia, ei paperisotaa, helppoa! Etteplan Vahvistamme asiantuntijaorganisaatiotamme ja haemme tiimeihimme Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Joensuussa mekaniikka-, hydrauliikka- ja sähkösuunnittelijoita sekä teknisiä dokumentoijia mielenkiintoisiin ja vastuullisiin tehtäviin. Haemme myös sulautettua Linuxia osaavaa ohjelmistosuunnittelijaa Kuopioon. Tutustu Yritykseemme ja kaikkiin voimiin työpaikkoihimme osoitteessa

5 Helmihenkilöstö Oy Tilanne vaihtelee täysin asiakkaittemme tarpeen mukaan, siksipä juuri avoimiakin hakemuksia kannattaa työnhakijan jättää mahdollisimman moneen organisaatioon. Oli työtehtävä mikä tahansa, työntekijä perehdytetään riittävän hyvin ja haluamme olla vahvasti mukana myös työsuhteen aikana, työntekijän hyvinvointia ja työssä jaksamista tukien. Meille kannattaa esittäytyä! ISS Palvelut Oy Siivouspalvelut Itä-Suomen yliopisto Olemme rajoja rikkova, lupaukset lunastava tieteen moniottelija. Tavoitteenamme on, että oppimisympäristömme on ykkönen kaikkien kotimaisten yliopistojen joukossa. Tarjoamme laadukasta koulutusta, jolla on painoarvoa ja pitkäjänteistä vaikuttavuutta. Olemme yksi Suomen suurimmista tiedeyliopistoista. Opiskelijoita on noin , ja työllistämme lähes henkilöä. Kampuksemme ovat Joensuussa, Kuopiossa ja Savonlinnassa. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu / Xamk Tarjotaan AMK- ja ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta, avoimen AMK:n opintoja. Syksyn yhteishaku on tapahtuman aikana käynnissä.

6 Kondukta henkilöstöpalvelut Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan työ- ja/tai opiskelupaikan. Kirjaudu työnhakijaksi. Etsimme eri alojen osaajia. Konjunktuuri Oy Taloushallinnon kaikki osa-alueet Kansainvälinen kauppa Myyntiassistentit Projektityöntekijät (esim. dokumentointiassistentit) Yhteyshenkilöt (esim. puhelinvaihteet, aulapalvelut) IT Tekniset projektihenkilöt (esim. laatuinsinöörit) Tulkkeja asioimistilanteisiin Lassila & Tikanoja Oyj Lassila & Tikanoja Oyj on valtakunnallisesti toimiva ympäristö- ja kiinteistöpalvelualojen työntekijöitä työllistävä yritys. Suurin osa työpaikoistamme sijoittuvat siivouspalveluihin, mutta laajan toimintakenttämme kautta tarjolla on työtehtäviä niin asiantuntijasta työntekijään läpi toimialarajojen. Leppävirran kunta / Työllisyyspalvelut Leppävirran kunta tarjoaa leppävirtalaisille nuorille kesätyöpaikkoja, opiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia sekä työttömille työnhakijoille työkokeilua ja kuntouttavan työtoiminnan palveluita. Kunta työllistää vuosittain työllisyysmäärärahoilla leppävirtalaisia työttömiä työnhakijoita eri yksiköihinsä. Palkkatuella työllistäminen perustuu työnhakijan omiin tarpeisiin.

7 M&J Dynastia Oy "M&J Dynastia Oy:lla rekrytoi nyt 15 työntekijää syksyn hauskimpaan osa-aikatyöhön! Tarjolla on kaikista mielenkiintoisimmat projektit, eli nykyasiakkaiden asiakassuhteiden hoitamista, ajanvarausta, sähkösopimusten kilpailuttamista sekä työtä vitamiinien ja lisäravinteiden parissa. Täytämme nyt myös viimeiset OPPISOPIMUS- PAIKAT, joten ole nopea mikäli haluat opiskella palkallisesti! Rekrytoimme myös 10 kokoaikaista työntekijää alan parhaisiin projekteihin! Parhaimmat työntekijämme pääsevät tänäkin vuonna 3 kertaa ulkomaille (mm. Pariisi, Espanja...) firman piikkiin ja uusimpaan kisaan ehtii, kun aloitat nyt! Lisäksi etsimme kahta jo hieman kokemusta omaavaa henkilöä esimiespaikkoihin, sillä uudet toimistomme aukeavat pian ja lisäkäsille on tarvetta!

8 Navitas Yrityspalvelut Navitas Yrityspalvelut palvelee yrityksiä Varkauden seudulla Navitas Yrityspalvelut muodostuvat Navitas Kehitys Oy:stä, Keski-Savon Teollisuuskylä Oy:stä ja Varkauden Taitotalo Oy:stä. Lisäksi mukana on Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry. Missiomme on vahvistaa Varkauden seudun vetovoimaisuutta, kiinnostavuutta ja elinkeinoelämän kehittymistä sekä edistää työpaikkojen syntymistä ja säilymistä. Saman katon alta löytyvät Yrityspalvelut yrityksen perustamisesta yrityksen kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä alueelle sijoittumiseen. Olipa tarpeesi mikä tahansa, asia pieni tai suuri; ole yhteydessä ja mietitään yhdessä miten on parasta edetä. Toimintaamme ohjaa oman strategiamme lisäksi vahvasti olemassa oleva ja tuleva Varkauden kaupunkistrategia ja sen linjaukset. Olemme olemassa yrityksiä ja kaupunkilaisia varten. Peruspalvelujamme ovat: Yritysten perustamisneuvonta, yritysten kehittäminen, yritysten sijoittumisneuvonta, toimitilaratkaisut, matkailumarkkinointi, yritysten sparraus, kokoustilapalvelut, yritysten rahoitusneuvonta, yritysten kansainvälistymisneuvonta, tapahtumatuotanto, yritysten verkostoitumisen edistämispalvelut, alueellisten kehittämishankkeiden koordinointi ja paljon muutakin. Otathan yhteyttä, niin jutellaan ja mietitään yhdessä miten edetä. Kotisivultamme löydät lisätietoja palveluista ja asiantuntijoiden yhteystiedot. Palvelemme mielellämme Sinua, osan palveluista tuotamme itse ja usein käytämme apunamme laajaa yhteistyöverkostoamme.

9 Oplatek Teemme teollisuusoptiikan, kuidunvalmistusta ja hienomekaniikkaa valmistava yritys. Koulutamme uudet työntekijät tehtäviin, koulutustaustasi ei ole ratkaisevaa. Edellytämme ahkeruutta ja halua oppia ja omaksua uusia valmistusmenetelmiä. Työtehtävämme ovat monipuolisia ja kädentaidoista on etua menestymisessä. Opset Oy Osuma Henkilöstöpalvelut Oy Etsimme työntekijöitä mm. erilaisiin rakennusalan tehtäviin, kaupan alan tehtäviin, hotelli- ja ravintola-alan tehtäviin, tuotantoteollisuuteen sekä metalliteollisuuden tehtäviin. Osuuskauppa PeeÄssä Tukipalveluita OP ryhmälle. Asiakaspalvelua ja taustatehtäviä. OS Automation Oy Etsimme logiikan ohjelmoijaa / automaation sovellussuunnittelijaa voimalaitosprojekteihimme. Lisäksi etsimme projekteihimme käyttöönottajia. Käyttöönotot ovat ympäri maailmaa. Tarjoamme työtä myyjille, tarjoilijoille, kokeille, parturi-kampaajille ja kosmetologeille. Osuuskauppa PeeÄssä on asiakkaiden omistama palveluyritys Pohjois-Savossa ja tarjoaa palveluja yli 80 toimipaikassa kaupoissa, ravintoloissa, hotelleissa, liikennemyymälöissä, parturikampaamoissa ja kauneushoitolassa.

10 Palvelualan Opisto Kuopio (PAOK) Palvelualan Opisto Kuopiossa (PAOK) voi opiskella seuraaviin ammatteihin: KOKKI: Hotelli-, ravintola- ja Catering-alan perustutkinto (180 osp), Ruokapalvelun osaamisala, pk/yo KODINHUOLTAJA: Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto (180 osp), Kotityöpalvelujen osaamisala, pk/yo TOIMITILAHUOLTAJA: Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto (180 osp.), Puhdistuspalvelujen osaamisala, pk/yo Meillä on myös tarjolla aikuiskoulutusmahdollisuuksia! PartyLite Isenäinen edustaja / PartyLite-tuotteiden konsultti saa paikan. Kun liityt upeaan tiimiimme saat valitsemasi aloituspakkauksen tuotteineen, kuvastoineen sekä kaiken minkä tarvitset, jotta voit aloittaa menestyksekkään uran. Saat apua ensimmäisten kutsujesi kanssa ja voit alkaa rakentamaan uskollista asiakaskuntaa. Perehdytys koulutus, koulutuksesta todistus. Jatkuva teami tuki ja Facebook foorumi." Pohjois-Savon TEtoimisto / Eures Kansainvälisiä työmahdollisuuksia ulkomailla.

11 Promotion Point Hakemamme työntekijä tulee työskentelemään promootioständeillä kauppakeskuksissa ja tapahtumissa Kuopion alueella sekä lähikunnissa mm. Sanoman Lifestyle lehtiä myyden. Myytävä tuoteperhe on todella kattava, hauska, trendikäs ja etsimmekin myyjää, joka edustaa kaikkea tätä. Työ alkaa koulutuksella ja perehdytyksellä tuotteeseen ja myyntiin. Työaika määräytyy tekijän mukaan, joten työtä on mahdollisuus tehdä täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti. Tyyppinä etsimme rempseää, sanavalmista, myyntihenkistä ja hyvää mieltä ympärillensä luovaa henkilöä. Kenties juuri sinua? Takaamme etsimällemme henkilölle hauskan, kehittävän ja monipuolisen työn myyntipromootion parista.

12 Rakennusliike U.Lipsanen Oy Etsimme softakehittäjää / peliohjelmoijaa. Olet tehnyt erilaisia projekteja tietojärjestelmistä appeihin ja appeista peleihin. Olet joko peliohjelmoinnin osaaja, tai sitä harrastanut tai ainakin siitä kiinnostunut. Voit päästä mukaan virtuaalimaailmojen kehittämiseen, sekä erilaisten tietojärjestelmien ja appien suunnitteluun ja kehittämiseen. Seuraavista osaamisista voi olla hyötyä: pelimoottorit, UE4, Unity, VR, AR,.NET, C#, C++. Etsimme työnjohtajaa. Tehtäviisi kuuluvat tuotannon ohjaaminen, koordinointi ja laadunvarmistus. Vastaat työvaiheiden ennakkosuunnittelusta ja työvaiheiden toteuttamisesta työmaalla. Huolehdit projektin raportoinnista, aikatauluista sekä ympäristön ja työturvallisuuden varmistamisesta. Aliurakoitsijoiden ohjaaminen ja valvonta kuuluvat päivittäiseen työnkuvaasi. Sinulla tulee olla soveltuva tekninen koulutus sekä aikaisempaa kokemusta työnjohtajan tehtävistä. Arvostamme nykyaikaisten tietoteknisten järjestelmien hallintaa. Olet tottunut mallinnustyökalujen ja -ohjelmistojen käyttäjä. Etsimme mittamiestä. Tehtäviisi kuuluu rakennusmittaus sekä maanrakennusmittaus nykyaikaisella kalustolla. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista persoonaa, jolla on kokemuksen tuomaa näkemystä ja kykyä ennakoida työmaan tulevia tarpeita sekä asiakaslähtöistä ja vastuullista otetta työskentelyyn. Tarjoamme jokaiseen työkuvaan vastuullisen, itsenäisen tehtävän ja vakituisen työpaikan, ammattitaitoisen organisaation tuen ja perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoasi vastaavan palkkauksen.

13 RTK- Henkilöstöpalvelu Oy Savon oppisopimuskeskus Kauttamme työllistämme tekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Teollisuuden alat on vahvasti edustettuina ja lisäksi etsimme työntekijöitä myös mm. logistiikan, toimiston ja myynnin tehtäviin. Savon ammatti- ja aikuisopisto Lisäämme nuorten ja aikuisten osaamista, vastaamme alueen työelämän osaamistarpeisiin ja kehitämme alueen työelämää. Edistämme työllisyyttä, yrittäjyyttä ja hyvää elämää. Koulutus tekee hyvää! Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen koulutukseen työsuhteisesti. Savoniaammattikorkeakoulu Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Tule tutustumaan Savonian monipuoliseen koulutustarjontaan!

14 Staffpoint Mahdollisuus tehdä tuottavaa ja mielekästä työtä on mielestämme jokaisen ihmisen perusoikeus. Siksi me StaffPointilla teemme parhaamme, jotta yhä useampi ihminen onnistuisi löytämään oman paikkansa työelämässä. Olemme suomalaisen työelämän ja rekrytoinnin asiantuntijoita, ja tarjoamme tukeamme kaikenlaisille ihmisille erilaisissa uratilanteissa. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai ota meihin yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä omat raunelmasi! Uusi työpaikka ja rekrytointi unelmien työpaikkaan voi odottaa sinua jo huomenna joltakin eri toimialoistamme: Contact Center HoReCa ICT Kauppa Kiinteistöhuolto Logistiikka Matkailu ja sesonki Rakennusala Teollisuus Toimistopalvelut Turvallisuus Turvallisuuspalvelut Työllistämme vuosittain osaajaa eri toimialoille toimistoista teollisuuteen. Asiakkaamme tarjoavat kauttamme jatkuvasti satoja työpaikkoja eri puolilla Suomea. Oletpa sitten esimerkiksi hotelli- ja ravintola-alan, kaupan, matkailun, logistiikan tai rakennusalan ammattilainen, meidän kauttamme löydät takuulla seuraavan työsi.

15 Tukkusähkö Oy Yritysasiakkaiden luona tapahuvaa Sähkönhankintapalvelun myyntiä. Erittäin nopeasti kasvavassa organisaatiossa. TukkuSähkö-palvelun kova kysyntä mahdollistaa hyvät ansiot kokeelle myyjälle tai henkilölle joka haluaa oppia uuden ammatin. Annamme myyjillemme kattava perehdytyksen. Vaalijalan kuntayhtymä Vaalijalan kuntayhtymän Varkauden avopalveluyksiköt tarjoavat asumispalveluita (Hongiston palvelukoti, Latukadun palveluasunnot), päivätoimintaa (Toimintakeksus Pihlaja) sekä työtoimintaa ja muita työllistymistä tukevia palveluja (Keski-Savon Savoset monipalvelukeskus) kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Asumispalveluyksiköissä on tarjolla ohjaajan työtä lähihoitajille ja muille sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Päivä- ja työtoiminnassa puolestaan on tarjolla työvalmentajan, avustavan ohjaajan ja ohjaajan työtä. Varamiespalvelu Tarjoamme työtä seuraavissa tehtävissä: Ruokapalvelu Kahvilatyö Siivous Lähettämötyöt Varkauden kaupunki Ruokapalvelu ja siivoustehtäviä Hoitotyö (lähihoitajat, sairaanhoitajat) Puhtausala Ravintohuolto

16 Varkauden kaupungin työllisyyspalvelut Tervetuloa tutustumaan Varkauden kaupungin työllisyyspalveluihin! Varkauden Puu Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry Tietoa yrittäjyydestä ja oman yrityksen perustamisesta. Haemme konepuuseppää sekä asetustaitoista höyläkoneen hoitajaa. Varkauden Yrittäjät ry Tervetuloa tutustumaan Varkauden Yrittäjiin!

17 Tärskyillä tavataan! Varkaus klo. 13:00 15:00

Näytteilleasettajat Iisalmi

Näytteilleasettajat Iisalmi Näytteilleasettajat 13.9.2017 Iisalmi Ahmotuote Oy Haemme koneistajia, joilla on jo peruskoulutus, mutta jotka ovat motivoituneita ja oppismishaluisia haastaviin ja monipuolisiin työtehtäviin yrityksessämme.

Lisätiedot

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ TYÖTÄ!

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ TYÖTÄ! TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ TYÖTÄ! VMP PÄHKINÄNKUORESSA Mikä VMP Group on? Olemme yksi Suomen suurimmista työnantajista ja rekrytoijista. Toimimme Suomen lisäksi Virossa, Ruotsissa, Espanjassa ja Romaniassa.

Lisätiedot

Näytteilleasettajat Varkaus

Näytteilleasettajat Varkaus Näytteilleasettajat Varkaus 12.10.2016 Työnantajat Banssi Monipuolisesti eri toimialoita työtilaisuuksia tarjolla. Joissakin tehtävissä vaaditaan alan ammatillinen tai ammattikorkeakoulututkinto - tarjolla

Lisätiedot

Näytteilleasettajat Kuopio

Näytteilleasettajat Kuopio Näytteilleasettajat 12.9.2017 Kuopio Apec yrityspalvelut Oy Etsimme myyntineuvottelijoita, ajanvaraajia, sekä graafista suunnittelijaa. Arffman Consulting Oy Juuri nyt ei avoimia työpaikkoja mutta osallistumme

Lisätiedot

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille Selkoesite TE-palvelut yrityksille ja työnantajille te-palvelut.fi TE-palvelut yrityksille ja työnantajille Tämä esite kertoo, mitä palveluja TE-toimistot tarjoaa yrityksille ja työnantajille. TE-palveluista

Lisätiedot

Työpaikkavalmentaja koulutusmateriaali. LIITE 1.1 Mikä työpaikkavalmentaja

Työpaikkavalmentaja koulutusmateriaali. LIITE 1.1 Mikä työpaikkavalmentaja Työpaikkavalmentaja koulutusmateriaali LIITE 1.1 Mikä työpaikkavalmentaja Mikä on työpaikkavalmentaja? Sirpa Paukkeri-Reyes, Silta työhön projekti (STM) 2014 Työpaikkavalmentaja? Kun työpaikalle tulee

Lisätiedot

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille Selkoesite TE-palvelut yrityksille ja työnantajille te-palvelut.fi TE-palvelut yrityksille ja työnantajille Tämä esite kertoo, mitä palveluja TE-palvelut tarjoaa yrityksille ja työnantajille. TE-palveluista

Lisätiedot

Työnantajien näkemyksiä ja kokemuksia erityistä tukea tarvitsevien työllistämisestä

Työnantajien näkemyksiä ja kokemuksia erityistä tukea tarvitsevien työllistämisestä Työnantajien näkemyksiä ja kokemuksia erityistä tukea tarvitsevien työllistämisestä Anna-Liisa Lämsä KT, TYP-verkostopäällikkö Pohjois-Pohjanmaan työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu Työnantajakysely

Lisätiedot

YLEISTÄ s. 3 KOTITYÖ- JA PUHDISTUSPALVELUJEN PERUSTUTKINTO 120 ov s. 4 HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO 120 ov s.

YLEISTÄ s. 3 KOTITYÖ- JA PUHDISTUSPALVELUJEN PERUSTUTKINTO 120 ov s. 4 HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO 120 ov s. Elämän eväät YLEISTÄ s. 3 KOTITYÖ- JA PUHDISTUSPALVELUJEN PERUSTUTKINTO 120 ov s. 4 HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO 120 ov s. 5 KOTITALOUSOPETUS 20 ov s. 6 HAKEUTUMINEN KOULUTUKSIIN

Lisätiedot

2014 2015 Elämän eväät

2014 2015 Elämän eväät 2014 2015 Elämän eväät YLEISTÄ s. 3 HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO 120 ov s. 4 KOTITYÖ- JA PUHDISTUSPALVELUJEN PERUSTUTKINTO 120 ov s. 5 AMMATILLISEEN PERUSKOULUTUKSEEN VALMENTAVA

Lisätiedot

AMMATILLISELLA KOULUTUKSELLA

AMMATILLISELLA KOULUTUKSELLA AMMATILLISELLA KOULUTUKSELLA OPISKELUPAIKAN VALINTA ON ISO PÄÄTÖS, MUTTA LOPPUELÄMÄÄSI SE EI LUKITSE. UNELMA-AMMATIIN VOI PÄÄTYÄ MONTAA ERI REITTIÄ JA MINKÄ IKÄISENÄ TAHANSA. KATSO ARMANIN TARINA TÄSTÄ

Lisätiedot

AMMATILLINEN KOULUTUS. Työelämän näkökulma 03/2018

AMMATILLINEN KOULUTUS. Työelämän näkökulma 03/2018 AMMATILLINEN KOULUTUS Työelämän näkökulma 03/2018 Vastaus työelämän ja opiskelijoiden tarpeisiin Ammatillinen koulutus tarjoaa osaamista, jota tarvitaan tulevaisuuden työelämässä. Koulutuspalvelut rakennetaan

Lisätiedot

HomCare FINLAND SIISTIÄ! SIISTIÄ! Yhdessä tekemistä ja yrittäjyyttä

HomCare FINLAND SIISTIÄ! SIISTIÄ! Yhdessä tekemistä ja yrittäjyyttä Yhdessä tekemistä ja yrittäjyyttä Parempi elämä helposti! Toteuta itseäsi ja unelmiasi HomCare- jälleenmyyjänä. Tervetuloa! HomCare Finland Oy HomCare Finland Oy on 30 vuoden ajan parantanut suomalaisten

Lisätiedot

11.02.2015/ Anna-Liisa Lämsä. Työnantajien näkemyksiä erityistä tukea tarvitsevien työllistämisestä

11.02.2015/ Anna-Liisa Lämsä. Työnantajien näkemyksiä erityistä tukea tarvitsevien työllistämisestä Työnantajien näkemyksiä erityistä tukea tarvitsevien työllistämisestä Työnantajakysely ja työnantajien haastattelut Vuoden 2014 alussa työnantajille tehty työnantajakysely 161 vastaajaa 51 työnantajan

Lisätiedot

SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yksi Suomen suurimmista ammatillisen perus-, jatko- ja täydennyskoulutuksen järjestäjistä n. 8000 opiskelijaa Henkilöstöä n. 850 Koulutamme ammattilaisia neljällä eri paikkakunnalla

Lisätiedot

OPPISOPIMUS ESEDU / Oppisopimuspalvelut / AT

OPPISOPIMUS ESEDU / Oppisopimuspalvelut / AT OPPISOPIMUS www.esedu.fi/oppisopimus www.oppisopimus.fi 21.11.2018 ESEDU / Oppisopimuspalvelut / AT 1 Mitä oppisopimuskoulutus on? Oppisopimuskoulutus on työssä tapahtuvaa ammatillista koulutusta, jota

Lisätiedot

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille TE-palvelut yrityksille ja työnantajille te-palvelut.fi Kun yrityksessä tarvitaan uutta, osaavaa työvoimaa tai näköpiirissä on muutostilanne, kannattaa hyödyntää TE-palveluja. Olemme henkilöstön hankinnan

Lisätiedot

AMMATILLISELLA KOULUTUKSELLA

AMMATILLISELLA KOULUTUKSELLA AMMATILLISELLA KOULUTUKSELLA OPISKELUPAIKAN VALINTA ON ISO PÄÄTÖS, MUTTA LOPPUELÄMÄÄSI SE EI LUKITSE. UNELMA-AMMATTIIN VOI PÄÄTYÄ MONTAA ERI REITTIÄ JA MINKÄ IKÄISENÄ TAHANSA. KATSO MARIAN TARINA TÄSTÄ

Lisätiedot

Hyria. Strategia määrittelee, mitkä tavoitteet ovat Hyriassa tärkeitä ja mikä on se tapa, jolla niitä halutaan toteuttaa.

Hyria. Strategia määrittelee, mitkä tavoitteet ovat Hyriassa tärkeitä ja mikä on se tapa, jolla niitä halutaan toteuttaa. Hyria 2018 Strategia määrittelee, mitkä tavoitteet ovat Hyriassa tärkeitä ja mikä on se tapa, jolla niitä halutaan toteuttaa. Strategian avulla toteutamme visiomme. Hyria 2018 Strategia ei anna suoraa

Lisätiedot

Kiinteistöpalveluala kiinteistön elinkaaressa

Kiinteistöpalveluala kiinteistön elinkaaressa Kiinteistöpalveluala kiinteistön elinkaaressa KIRA-Akatemia 6.10.2017 elinkeinopoliittinen asiantuntija Tiia Brax, Kiinteistötyönantajat ry Kiinteistön elinkaaren loppupään toimijoita ja tehtäviä Ympäristöanalyysi

Lisätiedot

Etsitkö työlle tekijää? Hyödynnä työhönvalmennusta.

Etsitkö työlle tekijää? Hyödynnä työhönvalmennusta. Etsitkö työlle tekijää? Hyödynnä työhönvalmennusta www.eksote.fi Onko yrityksessäsi työtehtäviä, jotka ovat vailla tekijää ja niiden tekemiseen menee vain muutama tunti päivässä? Olisivatko lisäkädet tarpeen

Lisätiedot

Salpaus enemmän kuin koulu

Salpaus enemmän kuin koulu Salpaus enemmän kuin koulu Meillä opiskelee aikuista ja nuorta Opettajia ja muuta henkilöstöä 15 000 610 Kampuksia Lahdessa, Asikkalassa ja 6 Heinolassa 31 perustutkintoa 28 ammattitutkintoa 17 erikoisammattitutkintoa

Lisätiedot

Valtakunnallinen vuokratyöntekijätutkimus 2008. Henkilöstöpalveluyritysten Liitto Toukokuu 2008

Valtakunnallinen vuokratyöntekijätutkimus 2008. Henkilöstöpalveluyritysten Liitto Toukokuu 2008 Valtakunnallinen vuokratyöntekijätutkimus 2008 Henkilöstöpalveluyritysten Liitto Toukokuu 2008 Vuokratyöntekijätutkimuksen toteutus Sisältö Toisto vuoden 2007 vuokratyöntekijätutkimuksesta Aihealueet:

Lisätiedot

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille TE-palvelut yrityksille ja työnantajille te-palvelut.fi Kun yrityksessä tarvitaan uutta, osaavaa työvoimaa tai näköpiirissä on uutta osaamista vaativa muutostilanne, kannattaa hyödyntää TE-palveluja. Olemme

Lisätiedot

www.väliasema.fi Nokianvaltatie 25 C 37100 NOKIA Puh (03) 341 1301

www.väliasema.fi Nokianvaltatie 25 C 37100 NOKIA Puh (03) 341 1301 www.väliasema.fi Nokianvaltatie 25 C 37100 NOKIA Puh (03) 341 1301 Nokian Väliasema ry Hallitus: Jari Haapaniemi, Marita Leppämäki, Kati Mielonen Toiminnanjohtaja Anne Suomala Yksilöohjaaja / ohjaaja Irmeli

Lisätiedot

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille TE-palvelut yrityksille ja työnantajille te-palvelut.fi Kun yrityksessä tarvitaan uutta, osaavaa työvoimaa tai näköpiirissä on uutta osaamista vaativa muutostilanne, kannattaa hyödyntää TE-palveluja. Olemme

Lisätiedot

Mikä koulutus työllistää? Kuinka yritykset rekrytoivat? EK:n henkilöstö- ja koulutustiedustelun tuloksia

Mikä koulutus työllistää? Kuinka yritykset rekrytoivat? EK:n henkilöstö- ja koulutustiedustelun tuloksia Mikä koulutus työllistää? Kuinka yritykset rekrytoivat? EK:n henkilöstö- ja koulutustiedustelun tuloksia Jenni Ruokonen 13.3.2014 Elinkeinoelämän keskusliitto EK 27 jäsenliittoa 16 000 jäsenyritystä, joista

Lisätiedot

Yhteystiedot. Jyväskylän oppisopimuskeskus Puistokatu 2 C, Kolmikulma PL 472, 40101 Jyväskylä Avoinna ma pe klo 9-15

Yhteystiedot. Jyväskylän oppisopimuskeskus Puistokatu 2 C, Kolmikulma PL 472, 40101 Jyväskylä Avoinna ma pe klo 9-15 Yhteystiedot Jyväskylän oppisopimuskeskus Puistokatu 2 C, Kolmikulma PL 472, 40101 Jyväskylä Avoinna ma pe klo 9-15 Nuorten oppisopimuskoulutus Tarja Orellana, koulutustarkastaja p. 040 341 5189 tarja.orellana@jao.fi

Lisätiedot

YLEISTÄ s. 3 KOTITYÖ- JA PUHDISTUSPALVELUJEN PERUSTUTKINTO 120 ov s. 4 HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO 120 ov s.

YLEISTÄ s. 3 KOTITYÖ- JA PUHDISTUSPALVELUJEN PERUSTUTKINTO 120 ov s. 4 HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO 120 ov s. Elämän eväät YLEISTÄ s. 3 KOTITYÖ- JA PUHDISTUSPALVELUJEN PERUSTUTKINTO 120 ov s. 4 HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO 120 ov s. 5 KOTITALOUSOPETUS 20 ov s. 6 HAKEUTUMINEN KOULUTUKSIIN

Lisätiedot

Uudistunut ammatillinen koulutus tarjoaa yrityksille monia mahdollisuuksia. 10 askelta onnistumiseen

Uudistunut ammatillinen koulutus tarjoaa yrityksille monia mahdollisuuksia. 10 askelta onnistumiseen Uudistunut ammatillinen koulutus tarjoaa yrityksille monia mahdollisuuksia 10 ta onnistumiseen Elinkeinoelämän järjestöt yhteistyössä ammatillisen koulutuksen uudistumisen tukena #UUSIAMIS on tervetullut

Lisätiedot

Osaavaa työvoimaa Pohjois-Karjalan työmarkkinoille

Osaavaa työvoimaa Pohjois-Karjalan työmarkkinoille Osaavaa työvoimaa Pohjois-Karjalan työmarkkinoille Teollisuuden ja tuotannon toimialojen osaava työvoima tilaisuus 10.5.2017 Ulpu Järviluoto, Pohjois-karjalan ELYkeskus/ Työllisyys ja osaamineen yksikkö

Lisätiedot

Valmistu töihin! Kuopion opiskelijakyselyn tulokset 23.4.2012

Valmistu töihin! Kuopion opiskelijakyselyn tulokset 23.4.2012 Valmistu töihin! Kuopion opiskelijakyselyn tulokset 23.4.2012 1 Kyselyn toteuttaminen Valmistu töihin! -kyselyn kohderyhmänä olivat Savon ammattija aikuisopistossa sekä Savonia ammattikorkeakoulussa opiskelevat

Lisätiedot

Liiketalouden perustutkinnon uudistamistyö. Heli Huotari ja Paula Hyytiäinen

Liiketalouden perustutkinnon uudistamistyö. Heli Huotari ja Paula Hyytiäinen Liiketalouden perustutkinnon uudistamistyö Heli Huotari ja Paula Hyytiäinen 23.11.2016 Uudistamistyön taustoja Liiketalouden uudet tutkinnon perusteet tulevat voimaan 1.8.2018 Osaamisalat poistuvat Esitys

Lisätiedot

Ammatillinen koulutus puutoimialan edistäjänä

Ammatillinen koulutus puutoimialan edistäjänä Ammatillinen koulutus puutoimialan edistäjänä Puutoimiala kasvuun seminaari 13.11.2017 Ville Bräysy opintopäällikkö Mikko Karjalainen opiskelija, NY-yrittäjä Oulun seudun koulutuskuntayhtymä/ Oulun seudun

Lisätiedot

Selkoesite. Kiinni työelämään. te-palvelut.fi

Selkoesite. Kiinni työelämään. te-palvelut.fi Selkoesite Kiinni työelämään te-palvelut.fi Kiinni työelämään Etsitkö työpaikkaa? Haluatko vaihtaa työpaikkaa? Mietitkö, mitä taitoja sinun pitää opetella, jotta saat kiinnostavan työpaikan? Haluatko perustaa

Lisätiedot

TE-toimiston ohjeita/vinkkejä ammattiin 2019 valmistuville

TE-toimiston ohjeita/vinkkejä ammattiin 2019 valmistuville 1) TYÖNHAKUUN LIITTYVÄÄ: - aloita työnhaku ajoissa ENNEN valmistumista (noin ½ v. ennen valmistumista) - hanki itsellesi riittävät hyvät työnhakuvalmiudet eli selvitä kuinka tehdään vapaamuotoisia hakemuksia

Lisätiedot

TET työelämä tutuksi. Juniori kohtaa seniorin

TET työelämä tutuksi. Juniori kohtaa seniorin TET työelämä tutuksi Juniori kohtaa seniorin Työelämä tutuksi TET eli työelämään tutustuminen on yläasteen ja lukion oppilaille järjestettävä opetussuunnitelman mukainen työelämään tutustumisjakso. Sen

Lisätiedot

#mercuria_kkol MERCURIA Business College

#mercuria_kkol MERCURIA Business College #mercuria_kkol MERCURIA Business College FAKTAA MERCURIASTA sijaitsee Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien päässä perustettu vuonna 1908 omistajina Vantaan kaupunki ja Helsingin Kauppiaitten

Lisätiedot

Mirja Elinkeinoelämän foorumi Kotka

Mirja Elinkeinoelämän foorumi Kotka Osaava työvoima ja koulutuksen uudistukset Mirja Hannula @mirjahannula Elinkeinoelämän foorumi 31.1.2018 Kotka Suomessa ammattityövoiman saatavuus noussut merkittävimmäksi tuotannon tai myynnin kasvun

Lisätiedot

Ammatillinen koulutus ja ammattiosaamisen näytöt Toisen asteen koulutuksen kehittäminen elinkeinoelämän näkökulmasta. elinkeinoelämän näkökulmasta

Ammatillinen koulutus ja ammattiosaamisen näytöt Toisen asteen koulutuksen kehittäminen elinkeinoelämän näkökulmasta. elinkeinoelämän näkökulmasta Ammatillinen koulutus ja ammattiosaamisen näytöt Toisen asteen koulutuksen kehittäminen elinkeinoelämän näkökulmasta elinkeinoelämän näkökulmasta Mirja Mirja Hannula Elinkeinoelämän keskusliitto EK EK

Lisätiedot

KESÄTYÖ. Avoimet kesätyöpaikat

KESÄTYÖ. Avoimet kesätyöpaikat KESÄTYÖ 22.02.2016 Kesko on todettu kansainvälisessä Global 100 -listauksessa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan yritykseksi. Pistä hakemus vetämään niin käsissäsi voi olla kesätyöpaikka, josta jää

Lisätiedot

HEINÄVEDEN KUNTA TYÖLLISYYSPALVELUT Tietoa työnantajalle ja työnhakijalle

HEINÄVEDEN KUNTA TYÖLLISYYSPALVELUT Tietoa työnantajalle ja työnhakijalle HEINÄVEDEN KUNTA TYÖLLISYYSPALVELUT 2018 Tietoa työnantajalle ja työnhakijalle HEINÄVEDEN KUNNAN TYÖLLISYYSPALVELUT 2018 Heinäveden kunnan työllisyyspalvelut tarjoaa tukea ja ohjausta työttömien työnhakijoiden

Lisätiedot

Oppisopimuskoulutus. Tekemällä oppii

Oppisopimuskoulutus. Tekemällä oppii Oppisopimuskoulutus Tekemällä oppii Sopii kuin nakutettu Perustietoa oppisopimuksesta Oppisopimus on käytännöllinen tapa kouluttautua ja kouluttaa yritykseen ammattitaitoista henkilöstöä sekä kehittää

Lisätiedot

Palvelualojen taskutilasto

Palvelualojen taskutilasto Palvelualojen taskutilasto 2006 Sisällysluettelo PAMin jäsenet... 3 Sopimusalajakauma 31.12.2006...3 Jäsenten ikäjakauma 31.12.2007...4 Palkansaajien määriä ja %-osuus työvoimasta... 4 Palkansaajien määriä

Lisätiedot

Kysely työelämätaitojen opettamisesta ja työhön perehdyttämisestä STTK /14/2018 Luottamuksellinen 1

Kysely työelämätaitojen opettamisesta ja työhön perehdyttämisestä STTK /14/2018 Luottamuksellinen 1 Kysely työelämätaitojen opettamisesta ja työhön perehdyttämisestä STTK 2018 3/14/2018 Luottamuksellinen 1 Taustaa selvityksestä Aula Research Oy toteutti STTK:n toimeksiannosta kansalaistutkimuksen18 29

Lisätiedot

Niina Laitinen Esittelijänä Nina Aarola Kyvyt käyttöön Kumppanuudella vaikuttavuutta Turku 25.10.2011

Niina Laitinen Esittelijänä Nina Aarola Kyvyt käyttöön Kumppanuudella vaikuttavuutta Turku 25.10.2011 Niina Laitinen Esittelijänä Nina Aarola Kyvyt käyttöön Kumppanuudella vaikuttavuutta Turku 25.10.2011 Tutkimus tehtiin Satakunnan TE-toimistoille (4), ELY-keskukselle ja Työmieli-hankkeelle Puhelinhaastattelut

Lisätiedot

Opsotäppä X. Vastaus asiakaslähtöisyyteen. Taitajapedagogiikkaa parhaimmillaan. Lisäarvoa asiakkaille opiskelijalle ja työnantajalle.

Opsotäppä X. Vastaus asiakaslähtöisyyteen. Taitajapedagogiikkaa parhaimmillaan. Lisäarvoa asiakkaille opiskelijalle ja työnantajalle. Opsotäppä X Vastaus asiakaslähtöisyyteen. Taitajapedagogiikkaa parhaimmillaan. Lisäarvoa asiakkaille opiskelijalle ja työnantajalle. https://www.youtube.com/watch?v=hudvcsibcyo https://www.youtube.com/playlist?list=plmhprup4imy4hrconl7cujhtcjl5ygerf

Lisätiedot

RYHMÄ 1, klo 12:15 12:45

RYHMÄ 1, klo 12:15 12:45 RYHMÄ 1, klo 12:15 12:45 (Bike Taxi, McDonald's / Arinomaista, Osuma Henkilöstöpalvelut ja Suomen Varainhankinta-toimisto ) Bike Taxi Kesän 2017 coolein kesätyö! Tunnetko Sinä Kuopion keskustan kadut kuin

Lisätiedot

SAVON OPPISOPIMUSKESKUS. Kauppakatu 28 B 3.krs, (Kauppakeskus Aapeli) (PL 87) 70110 Kuopio. Asiakaspalvelu p. 044 785 3067

SAVON OPPISOPIMUSKESKUS. Kauppakatu 28 B 3.krs, (Kauppakeskus Aapeli) (PL 87) 70110 Kuopio. Asiakaspalvelu p. 044 785 3067 SAVON OPPISOPIMUSKESKUS Kauppakatu 28 B 3.krs, (Kauppakeskus Aapeli) (PL 87) 70110 Kuopio Asiakaspalvelu p. 044 785 3067 www.sakky.fi/oppisopimuskoulutus etunimi.sukunimi(at)sakky.fi tai oppisopimuskeskus@sakky.fi

Lisätiedot

CASE SILLANRAKENTAJA. Työseminaari Euroopan Globalisaatiorahasto EGR Oulun seudun rakennemuutoksessa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus 22.5.

CASE SILLANRAKENTAJA. Työseminaari Euroopan Globalisaatiorahasto EGR Oulun seudun rakennemuutoksessa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus 22.5. CASE SILLANRAKENTAJA Työseminaari Euroopan Globalisaatiorahasto EGR Oulun seudun rakennemuutoksessa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus 22.5.2017 Eija Hämäläinen Asiakkuuspäällikkö Oulun Aikuiskoulutuskeskus

Lisätiedot

Kotityöpalvelututkinto mikä se on ja mihin se liittyy? Terttu Louhikoski-Alasuutari Koulutusjohtaja, rehtori TTS - Työtehoseura

Kotityöpalvelututkinto mikä se on ja mihin se liittyy? Terttu Louhikoski-Alasuutari Koulutusjohtaja, rehtori TTS - Työtehoseura Kotityöpalvelututkinto mikä se on ja mihin se liittyy? Terttu Louhikoski-Alasuutari Koulutusjohtaja, rehtori TTS - Työtehoseura TTS - Työtehoseura Tutkimus-, koulutus- ja kehittämisorganisaatio Toimialat:

Lisätiedot

S-ryhmän 39 500 erilaista Työtarinaa

S-ryhmän 39 500 erilaista Työtarinaa 1 S-ryhmän 39 500 erilaista Työtarinaa 27.10.2011 SOK Mari Junnila S-ryhmän rakenne 2 S-ryhmän henkilöstötyö Toiminnan tarkoitus Osaava ja sitoutunut henkilöstö toteuttaa asiakaslupauksemme ja S-ryhmän

Lisätiedot

Selkoesite. Kiinni työelämään. te-palvelut.fi

Selkoesite. Kiinni työelämään. te-palvelut.fi Selkoesite Kiinni työelämään te-palvelut.fi Kiinni työelämään Etsitkö työpaikkaa? Haluatko vaihtaa työpaikkaa? Mietitkö, mitä taitoja sinun pitää opetella, jotta saat kiinnostavan työpaikan? Haluatko perustaa

Lisätiedot

Ammatilliset erityisoppilaitokset

Ammatilliset erityisoppilaitokset Ammatilliset erityisoppilaitokset Mitä on ammatillinen erityisopetus? Tarkoitettu opiskelijoille, jotka tarvitsevat opinnoissa ja jatkosijoittumisessa vaativaa erityistä tukea Tuen perusteena esim. oppimisen

Lisätiedot

Ohjaava opettaja -osaajamerkki

Ohjaava opettaja -osaajamerkki Ohjaava opettaja -osaajamerkki Osaajamerkkikuvake Kriteerit Ohjaava opettaja -osaamismerkki koostuu seitsemästä osaamismerkistä. Saavutettuasi osaamismerkkien taitotasot saat Ohjaava opettaja -osaajamerkin.

Lisätiedot

Kesko. Kauppa luo menestystä

Kesko. Kauppa luo menestystä Kesko Kauppa luo menestystä Kaupan ala tarjoaa työtä ja yrittäjyyttä Kauppa on elinkeinoelämän suurin toimiala, joka työllistää runsaat 320 000 henkeä. Ala tarjoaa myös paljon mahdollisuuksia toimia yrittäjänä.

Lisätiedot

Hotellin asiakasliikenne ja kannattavuus

Hotellin asiakasliikenne ja kannattavuus Mirja Rautiainen - Mika Siiskonen Hotellin asiakasliikenne ja kannattavuus HARJOITUSTEHTÄVIÄ LUKU 13: HENKILÖSTÖN TUOTTAVUUS http://webd.savonia.fi/home/sasiimi/julkaisut KYSYMYKSIÄ KIRJASTA 1. Mainitse

Lisätiedot

KOULUTUS TEKEE HYVÄÄ.

KOULUTUS TEKEE HYVÄÄ. KOULUTUS TEKEE HYVÄÄ. - myös oppisopimuksella IDEOITA JA INNOSTUSTA TULEVAISUUTEEN: WWW.SAKKY.FI OPPISOPIMUS LYHYESTI Opiskelu painottuu työn tekemiseen, tarvittaessa osaamista täydennetään oppilaitoksessa

Lisätiedot

Niina Laitisen opinnäytetyö

Niina Laitisen opinnäytetyö Niina Laitisen opinnäytetyö Työnantajien suhtautuminen mielenterveyskuntoutujien työllistämiseen Millaista tietoa ja tukea työnantajat tarvitsevat työllistämiseen? Kuntoutujat takaisin työpolulle 9.5.2012

Lisätiedot

Uraohjaus2020 palvelumallihahmotelma

Uraohjaus2020 palvelumallihahmotelma Uraohjaus2020 palvelumallihahmotelma Uraohjausta opintoihin integroituneena! Hankkeen tavoitteena on luoda Pohjois-Savon alueen ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakoulutuksen yhteinen koulutusprosessiin

Lisätiedot

Työ kysely KYSELYN TULOKSET 9/2018. Kyselyn toteuttaja YTK-Yhdistys ry Kysely toteutettiin

Työ kysely KYSELYN TULOKSET 9/2018. Kyselyn toteuttaja YTK-Yhdistys ry Kysely toteutettiin Työ 2030 -kysely KYSELYN TULOKSET 9/2018 Kyselyn toteuttaja YTK-Yhdistys ry Kysely toteutettiin 14.8. 31.8.2018 TAUSTATIEDOT 2052 62 % 80 % 50 % 50 % :lla henkilöä vastasi kyselyyn kyselyyn vastanneista

Lisätiedot

Työllisyyden edistäminen sosiaalisena kriteerinä kaupungin hankinnoissa

Työllisyyden edistäminen sosiaalisena kriteerinä kaupungin hankinnoissa Työllisyyden edistäminen sosiaalisena kriteerinä kaupungin hankinnoissa Vantaan kaupunki Elina Patana 7.3.2016 Elinvoimaohjelman 2014-2016 painopisteet 1. Yrityspalveluiltaan ylivoimainen 2. Edelläkävijä

Lisätiedot

Tervetuloa. oppisopimuskoulutukseen

Tervetuloa. oppisopimuskoulutukseen Tervetuloa oppisopimuskoulutukseen Stadin oppisopimuskeskus Oppisopimuskoulutus Tervetuloa oppisopimuskoulutukseen! Kun haluat yhdistää työnteon ja opiskelun, oppisopimuskoulutus on juuri sinulle sopiva

Lisätiedot

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille TE-palvelut yrityksille ja työnantajille te-palvelut.fi Kun yrityksessä tarvitaan uutta, osaavaa työvoimaa tai näköpiirissä on muutostilanne, kannattaa hyödyntää TE-palveluja. Olemme henkilöstön hankinnan

Lisätiedot

Palvelualojen taskutilasto

Palvelualojen taskutilasto Palvelualojen taskutilasto 2008 Sisältö PAMin jäsenet... 3 Palkansaajien määriä... 4 Yritysten lukumääriä palvelutoimialoilla... 6 Tietoja ansioista ja työttömyydestä... 8 Vähittäiskaupan yritykset henkilöstön

Lisätiedot

Tredun strateginen ohjelma. Tilaisuus yhteistyökumppaneille Tervetuloa!

Tredun strateginen ohjelma. Tilaisuus yhteistyökumppaneille Tervetuloa! Tredun strateginen ohjelma Tilaisuus yhteistyökumppaneille 18.1.2019 Tervetuloa! AMMATILLISTA ETUMATKAA ROHKEE, RETEE JA REILU TREDU TAUSTAA STRATEGISESTA OHJELMASTA Ohjelma luo suunnan Tredun toiminnalle,

Lisätiedot

OPPISOPIMUSKOULUTUS Kouluttaudu ammattiin työtä tekemällä.

OPPISOPIMUSKOULUTUS Kouluttaudu ammattiin työtä tekemällä. OPPISOPIMUSKOULUTUS Kouluttaudu ammattiin työtä tekemällä. MITÄ OPPISOPIMUKSELLA VOI OPISKELLA? Oppisopimus on työssäoppimista ja opiskelua oppilaitoksessa Oppisopimuksen avulla voit suorittaa perustutkinnon

Lisätiedot

KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA.

KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA. KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA. 2 Talous, työelämä ja markkinat muuttuvat nopeammin kuin koskaan. Pääoma ja teknologia

Lisätiedot

Yhteishankintakoulutukset/ monialat rekrytoinnin muotona

Yhteishankintakoulutukset/ monialat rekrytoinnin muotona Yhteishankintakoulutukset/ monialat rekrytoinnin muotona Työllistämisen tuet yrittäjälle 14.1.2016 Sirpa Kursula 1 Yhteishankintakoulutuksen muodot RekryKoulutus Tuki 70 % TäsmäKoulutus Tuki 50-70 % MuutosKoulutus

Lisätiedot

Kesäduunareita enemmän kuin viime kesänä

Kesäduunareita enemmän kuin viime kesänä Kymenlaakson kauppakamarin kesätyökysely 2017 Kesäduunareita enemmän kuin viime kesänä Kohentunut taloustilanne näkyy Kymenlaakson yrityksissä myös kesätyöntekijärintamalla. Kymenlaakson yritykset ottavat

Lisätiedot

Tredun strateginen ohjelma Ammatillista etumatkaa Rohkee, Retee ja Reilu Tredu

Tredun strateginen ohjelma Ammatillista etumatkaa Rohkee, Retee ja Reilu Tredu Tredun strateginen ohjelma 2019 2022 Ammatillista etumatkaa Rohkee, Retee ja Reilu Tredu Pääkohdat elinvoima-ja osaamislautakunnan 14.11.2018 hyväksymästä Tredun strategisesta ohjelmasta Missio Tredu kohottaa

Lisätiedot

Henkilöstön osaamisen kehittäminen

Henkilöstön osaamisen kehittäminen Henkilöstön osaamisen kehittäminen Sirkka Salvi Jyväskylän kr. Opisto Carita Sirkka Seurakuntaopisto Minna Valtonen ja Jussi Murtovuori Diak Vesa Nuorva Centria Kirkon kasvatuksen päivät 9.1.2019 klo 16.30

Lisätiedot

SATAOSAA työhönvalmennus

SATAOSAA työhönvalmennus SATAOSAA työhönvalmennus Yhteistyöterveiset SATAOSAA-hankkeesta. Olemme kehittämässä Satakuntalaisten osatyökykyisten työllistymisen ja osallisuuden edistämiseksi maakunnallista, eri toimijat yhdistävää

Lisätiedot

Savon koulutuskuntayhtymän Strategia 2022

Savon koulutuskuntayhtymän Strategia 2022 Savon koulutuskuntayhtymän Strategia 2022 1 muuttuva toimintaympäristö Huomioimme toiminnassamme globalisaation, yhteiskunnalliset muutokset ja nopeasti muuttuvat lähiympäristön tarpeet. Olemme aktiivinen

Lisätiedot

Markku Haurinen Koulutus- ja työhönvalmentaja

Markku Haurinen Koulutus- ja työhönvalmentaja Markku Haurinen Koulutus- ja työhönvalmentaja 050 434 0928 Markku.haurinen@jns.fi Yrityskansio sisältö Työllisyyden kuntakokeilu Koulutus- ja työhönvalmennus Työkokeilu Palkkatuki Esimerkkilaskelmat palkkatuesta

Lisätiedot

TULE OPISKELEMAAN! KASVATUS- JA OHJAUSALAN PERUSTUTKINTO

TULE OPISKELEMAAN! KASVATUS- JA OHJAUSALAN PERUSTUTKINTO TULE OPISKELEMAAN! KASVATUS- JA OHJAUSALAN PERUSTUTKINTO POHJOIS-SAVON OPISTO KUOPIO Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto Toisen asteen ammatillinen koulutus Antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun

Lisätiedot

Eturivin taitajia Strategia Etelä-Savon Koulutus Oy Etelä-Savon ammattiopisto

Eturivin taitajia Strategia Etelä-Savon Koulutus Oy Etelä-Savon ammattiopisto Eturivin taitajia Strategia 2015-2017 Etelä-Savon Koulutus Oy Etelä-Savon ammattiopisto Eturivin taitajia Opiskelijan parhaaksi Työelämän parhaaksi Laadukasta koulutusta, joustavasti ja uudistuen Osaava,

Lisätiedot

Mahdollisuudet työvoiman palkkaamiseen

Mahdollisuudet työvoiman palkkaamiseen Mahdollisuudet työvoiman palkkaamiseen Etelä-Pohjanmaan TE-palvelut 1 8.10.2018 Sisältö Löydä työntekijä Tukea rekrytointiin RekryKoulutukset Palkkatuki Kansainvälinen rekrytointi; EURES Alueelliset palvelut

Lisätiedot

Tervetuloa merkonomi-koulutukseen! Leena Erola, leena.erola@keuda.fi p. 040 174 5624

Tervetuloa merkonomi-koulutukseen! Leena Erola, leena.erola@keuda.fi p. 040 174 5624 Tervetuloa merkonomi-koulutukseen! Leena Erola, leena.erola@keuda.fi p. 040 174 5624 Ohjelma tänään: klo 10.00 klo 11.00 klo 12.00 klo 12.45 klo 13.15 Tervetuloa ja esittäytyminen Koulutuksen esittely

Lisätiedot

Pirkanmaan oppisopimuskeskus - TEKEMÄLLÄ OPPII -

Pirkanmaan oppisopimuskeskus - TEKEMÄLLÄ OPPII - Pirkanmaan oppisopimuskeskus - TEKEMÄLLÄ OPPII - Pirkanmaan oppisopimuskeskus p Perus, ammatti- ja erikoisammattitutkintokoulutusta Yhteistyöoppilaitokset 17 kuntaa Valittavana yli 360 tutkintoa Tietopuolinen

Lisätiedot

Ammatillinen koulutus elinkeinoelämän näkökulmasta

Ammatillinen koulutus elinkeinoelämän näkökulmasta Ammatillinen koulutus elinkeinoelämän näkökulmasta Ammatillisen koulutuksen merkitys kunnille ja elinkeinoelämälle -seminaari 11.5.2011 Sanna Halttunen-Välimaa Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Turun toimisto

Lisätiedot

Lähi- ja perushoitajien ammattiliitto SuPer

Lähi- ja perushoitajien ammattiliitto SuPer Lähi- ja perushoitajien ammattiliitto SuPer SuPer on Suomen suurin sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatusalan toisen asteen tutkinnon suorittaneiden ja aloille opiskelevien ammattiliitto. Me teemme lähihoitajille

Lisätiedot

Nuoret työntekijät Asenteet ja motivaatio. Kaupan päivä 2014 KESKO

Nuoret työntekijät Asenteet ja motivaatio. Kaupan päivä 2014 KESKO Nuoret työntekijät Asenteet ja motivaatio Kaupan päivä 2014 KESKO Puheenjohtaja Ann Selin 20.1.2014 PAM lukuina Jäseniä 230 000 Ammattiosastoja 182 Luottamushenkilöitä noin 5 000 42 työehtosopimusta ja

Lisätiedot

Koulutustarjonta syksyllä 2018 alkava koulutus. Ajankohtaista Amiksesta Riitta Murtorinne

Koulutustarjonta syksyllä 2018 alkava koulutus. Ajankohtaista Amiksesta Riitta Murtorinne Koulutustarjonta syksyllä 2018 alkava koulutus Ajankohtaista Amiksesta 13.10.2017 Riitta Murtorinne Koulutustarjonta 2018, Asikkala Tutkinto /Hakukohde Osaamisala Tutkintonimike Alpa yht.haku Jatkuva haku

Lisätiedot

Vantaan kaupunki työllistämisen tukena yrityksille. Anu Tirkkonen työllisyyspalveluiden johtaja vs.

Vantaan kaupunki työllistämisen tukena yrityksille. Anu Tirkkonen työllisyyspalveluiden johtaja vs. Vantaan kaupunki työllistämisen tukena yrityksille Anu Tirkkonen työllisyyspalveluiden johtaja vs. Kauppakamarin Hankintainfo Vantaa 6.3.2015 Työttömyys Vantaalla tammikuussa 2015 1/2015 1/2014 Muutos

Lisätiedot

TALOUSALUEPARLAMENTTI

TALOUSALUEPARLAMENTTI TALOUSALUEPARLAMENTTI NÄKEMYKSIÄ NUORTEN TYÖLLISYYSTILANTEESEEN JA TARJOLLA OLEVIIN PALVELUIHIN HYVINKÄÄN-RIIHIMÄEN SEUDULLA 18.8.2010 Viljo Venäläinen Nuoret työttömänä, yleisimmät ammatit Riihimäen

Lisätiedot

Erityisoppilaitos työllistymisen ja työuran tukena

Erityisoppilaitos työllistymisen ja työuran tukena Erityisoppilaitos työllistymisen ja työuran tukena Työkyvyn arviointi kun asiakkaalla on oppimisen vaikeus tai kehitysvamma Kainuun opisto, Paltamo Riitta Kaivola, koulutusjohtaja Jari Keisu, työelämäasiantuntija

Lisätiedot

Hae meille jatkuvassa haussa!

Hae meille jatkuvassa haussa! Hae meille jatkuvassa haussa! JATKUVA HAKU Ammatilliset perustutkinnot Gradia Jyväskylä Ajoneuvoasentaja Autokorinkorjaaja Autoalan perustutkinto Kuorma-autonkuljettaja Linja-autonkuljettaja Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Lisätiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu Tekniikka, Varkaus Yrityspalvelut

Savonia-ammattikorkeakoulu Tekniikka, Varkaus Yrityspalvelut Savonia-ammattikorkeakoulu Tekniikka, Varkaus Yrityspalvelut Savonia- ammattikorkeakoulu Varkauden tekniikan yksikkö tarjoaa koulutus ja kehittämispalveluja sekä luo yhteyksiä paikallisen elinkeinoelämän

Lisätiedot

Tulevaisuuden tekijöitä Palvelukeskus Helsinkiin

Tulevaisuuden tekijöitä Palvelukeskus Helsinkiin Tulevaisuuden tekijöitä Palvelukeskus Helsinkiin Parasta yhdessä näkyy kaikessa toiminnassamme niin asiakkaille, sidosryhmille kuin henkilöstöllemmekin. Palvelukeskus Helsingissä huolehdimme palvelujen

Lisätiedot

Hankinnoilla työllistämisen malli Tampereella

Hankinnoilla työllistämisen malli Tampereella Hankinnoilla työllistämisen malli Tampereella Työllisyyspalvelut 1 Ilona Sola Tampereen kaupungin hankintojen periaatteet määritellään talousarviossa Kaupungin hankintojen periaatteet koskevat palvelualueita,

Lisätiedot

Tule mukaan. kirkon diakoniatyöhön! Astut mukaan auttamaan

Tule mukaan. kirkon diakoniatyöhön! Astut mukaan auttamaan Tule mukaan kirkon diakoniatyöhön! Astut mukaan auttamaan Diakonissa, sairaanhoitaja (AMK) Johanna Saapunki Työpaikka: Kuusamon seurakunta Työtehtävät: perusdiakonia, kehitysvammatyö Mikä on parasta työssä?

Lisätiedot

Maahanmuuttajien saaminen työhön

Maahanmuuttajien saaminen työhön Maahanmuuttajien saaminen työhön Maahanmuuttajien kotoutumisessa kielitaito ja jo olemassa olevan osaamisen tunnistaminen ovat merkittävässä roolissa oikeiden koulutuspolkujen löytämiseksi ja maahanmuuttajien

Lisätiedot

Yritetään ja työllistetään. Kehittämispäällikkö Seija Mustonen

Yritetään ja työllistetään. Kehittämispäällikkö Seija Mustonen Yritetään ja työllistetään Kehittämispäällikkö Seija Mustonen Oulu / Syyskuu 2013 Työttömien lukumäärä 18 000 16 000 14 000 12 000 13 226 Kaikki työttömät Yli 50- vuotiaat 14,4% 27,0% Henkilöä 10 000 8

Lisätiedot

Ammattiosaamisen merkitys tehokkuuden ja laadun tuottamisessa Mistä ja miten koulutettua henkilöstöä alalle tulevaisuudessa

Ammattiosaamisen merkitys tehokkuuden ja laadun tuottamisessa Mistä ja miten koulutettua henkilöstöä alalle tulevaisuudessa Ammattiosaamisen merkitys tehokkuuden ja laadun tuottamisessa Mistä ja miten koulutettua henkilöstöä alalle tulevaisuudessa Mitä kiinteistöpalveluala on tänään? osa mittavaa kiinteistö- ja rakentamisklusteria

Lisätiedot

Kotityöpalvelujen osaajaksi

Kotityöpalvelujen osaajaksi Kotityöpalvelujen osaajaksi Kotityöpalvelujen teemaviikon seminaari LAATUISA LOKAKUU 9.10.2013 Raija Tissari Kotityöpalvelu Tuottaa palveluja eri ikäisille erilaisissa toimintaympäristöissä ja elämäntilanteissa

Lisätiedot

SAVON OPPISOPIMUSKESKUS Savon koulutuskuntayhtymä. Kauppakatu 28 B 3.krs, Kauppakeskus Aapeli (PL 87) 70110 Kuopio. tori

SAVON OPPISOPIMUSKESKUS Savon koulutuskuntayhtymä. Kauppakatu 28 B 3.krs, Kauppakeskus Aapeli (PL 87) 70110 Kuopio. tori SAVON OPPISOPIMUSKESKUS Savon koulutuskuntayhtymä Kauppakatu 28 B 3.krs, Kauppakeskus Aapeli (PL 87) 70110 Kuopio tori t Asiakaspalvelu p. 044 785 3067 www.sakky.fi/oppisopimuskoulutus etunimi.sukunimi(at)sakky.fi

Lisätiedot

Ylpeänä esittää: Tarinoita oppimisesta ja yrittäjyydestä

Ylpeänä esittää: Tarinoita oppimisesta ja yrittäjyydestä Ylpeänä esittää: Tarinoita oppimisesta ja yrittäjyydestä haluan lisää kokemusta lasten hoidosta, koska haluun kehittyä alan ammattilaiseksi. Haluan saada opiskelijana myös rahaa sellasella työllä mistä

Lisätiedot

OPPISOPIMUS on HYVÄ DIILI!

OPPISOPIMUS on HYVÄ DIILI! OPPISOPIMUS on DIILI! HYVÄ Oppisopimuksella osaajaksi stadissa. Työelämälähtöistä oppisopimuskoulutusta Keski- Uudellamaalla. Oppisopimukset Itä- Uudellamaalla. OPPISOPIMUS Viikkotyöaika: min. 25h/vko

Lisätiedot

Työmarkkinat Pohjois-Pohjanmaalla - Nykytila, rakennemuutos, ennakointi. Palvelujohtaja Pirjo Juntunen

Työmarkkinat Pohjois-Pohjanmaalla - Nykytila, rakennemuutos, ennakointi. Palvelujohtaja Pirjo Juntunen Työmarkkinat Pohjois-Pohjanmaalla - Nykytila, rakennemuutos, ennakointi Palvelujohtaja Pirjo Juntunen Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto Budjetti 2017 45 milj. Asiantuntijat 6 paikkakuntaa 220

Lisätiedot