12 Kristallin Akatemia. Rakkaudentähti Ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "12 Kristallin Akatemia. Rakkaudentähti Ry"

Transkriptio

1 12 Kristallin Akatemia Rakkaudentähti Ry

2 Kaksinaisuuden harhaa? Kun ihminen inkarnoituu tänne ensimmäisiä kertoja, on hänen kehojärjestelmänsä ja alimmat energiakehot hyvin kehittymättömiä. Sielu ohjaa häntä tekemään asioita omien ominaisuuksiensa mukaan. Kehittymättömässä kehossa, nuorena sieluna ja vielä sydän suhteellisen kiinni ihminen tekee luonnollisesti inhimillisen kaltaista työtä sielunsa ohjauksessa. Tästä seuraa kipua ihmiselle, ego kehittyy. Mitä suuremmasti kohtaamme kipua, sitä suurempi ja vahvempi ego meille kehittyy. Sitä kovempia meistä tulee ja sitä vähemmän tunnustamme enää Jumalan olemassaoloa. Johdatuksessa olemisen korvaa kaikkivoipaisuus ja syvä erillisyys. Mitä enemmän joudumme syvälle kipuun erehtyessämme, sitä voimallisemmin tuomitsemme omat sielun värähtelyt. Tuomisemme ne, koska koemme, että ne johdattivat meidät kipuun. Annamme niille joskus jopa nimen, paholainen. Me luomme sanoillamme ja uskomuksillamme vaikka emme olisikaan sielutietoisia. Niinpä aikojen kuluessa olemme luoneet todellisen paholaisen omasta sieluvärähtelystämme! (kollektiivisesta tietoisuudesta) Langennut enkeli tarkoittikin meitä itseämme, tuhansia vuosia sitten. Nyt meille paljastetaan, että sielun tasolla ei ole olemassa sellaista olentoa, kuin paholainen. On olemassa puhdas valo, mutta osa siitä valosta on lukkiutunut maan palvelukseen. Se kantaa kaikkien saamiensa syytösten voimaa, sillä äärettömän monet sielut ovat maailmassa pettyneet oman sielunsa valoon oman kehittymättömyytensä tähden. Ja äärettömät sielut ovat hyljänneet valonsa ja lukinneet sen paholaisen ja pahuuden taajuudelle luoden uskomuksillaan tälle olennolle erittäin vahvan pimeän kehon. Olet varmaankin kuullut, että ainoa pimeys on meissä itsessämme? Juuri tämän uskomuksen kautta, väärinkäsityksen, joka syntyi kohdatessamme kipua, pimeys on meissä itsessämme. Älä pelästy! Se vain näyttää suurelta, todellisuudessa se on valoa joka tahtoo vapautua. Näin unen, jossa olin polvillani miespuoleisen henkilön edessä. Tämä mies symboloi minulle pahuuden voimaa ja kadoksiin joutumista. Olin polvillani hänen edessään ja rukoilin sydämestäni, että saisin häneltä anteeksi. Hän ei suostunut katsomaan minuun vaan tuijotti kaukaisuuteen vain. Sanoin hänelle, että olin heti ymmärtänyt sanojeni väärän todistuksen, kun olin hänet tuominnut, että olin todella pahoillani.

3 Mies ei sanonut mitään, vaan katsoi kauas pois. Sanoin hänelle lähteväni ja kun olin ovella menossa huoneistosta ulos, hän seisoi äkkiä takanani. Hän sanoi hyvin yksikantaan, saat anteeksi. Silloin en ymmättänyt, mitä kohtasin. Oma valoni oli pimeyden olennon hahmossa. Olin kironnut valoni pimeydeksi, koska tehtävässä epäonnistuminen oli minua haavoittanut. Myöhemmin aloin aavistella, että mies kuvastaa sieluni valoa. Päätin hyväksyä sen, vaikka se tuntui pahalta. Muutamaa päivää myöhemmin sain tämän oivalluksen. Sain samalla ymmärryksen, että syvin itsemme seisoo kaiken aikaa edessämme. Ei meidän välillämme ole mitään verhoa, mitä Jumala tai henkimaailma pitäisi yllä. Ainoa verho, mikä välillämme on, on se verho, jonka olemme itse itsellemme luoneet. Todellinen syvin itsemme seisoo kaiken aikaa täysin näkyvillä edessämme. Se, mitä pelkäämme eniten, mitä inhoamme eniten, mitä emme tahtoisi tunnistaa itseksemme... Se on syvin itsemme kuitenkin. Tarvitsemme paljon valoa nähdäksemme näiden kipeiden tapahtumien taakse. Kun voimma jälleen nähdä sielun kodin ja Pyhän alkuperämme kipujemme takana. Kun voimme nähdä aikaan, jolloin emme vielä olleet olemassa, voimme nähdä oman suuruutemme ja silloin Rakkaus ja Valo ennen inkarnaatioitamme ja Rakkaus ja Valo meissä sulattaa tuon kipukohdan ja jonain päivänä voimme tehdä oman valomme kanssa rauhan ja pyytää häneltä sydämestämme anteeksi! Tänä päivänä meille on luvattu paljon valoa, että voimme katsoa tapahtumien taakse ja saada käsityksen siitä, mitä olimme ennen inkarnaatioitamme. On tärkeää löytää syvä itse ja ymmärtää, mitä olimme ennenkuin tulimme tänne ensimmäisen kerran. Sen jälkeen kasvumme ja kehityksemme nopeutuu. Tulemme kyvykkäiksi muuntamaan entisten elämien kivut. Kaksinaisuuden harha loppuu.

4 Kristusenergia ja kehon temppeli Ihmisen keho on hengen temppeli. Hyvä ja paha, pimeys ja valo käyvät käsi kädessä samaan temppeliin, samoista ovista sisään. Samoja asioita ja lainalaisuuksia toistavat nämä sisarukset keskenään. Silloin, kun olin enemmän alussa mietiskelyissäni henkisistä asioista ajattelin, että kun kasvan henkisemmäksi ja etenen kohti valaistumista, niin sitten on vain valoa ja hyvää. Minulle henkinen kasvu oli hyväksi tulemista, näin valona olemisen käsitin. Nyt vain matkatessani eteenpäin ja löytäessäni enemmän ja enemmän ymmärrystä, että Jumala on todella viisas luodessaan elämän sellaiseksi kaikkine tasoineen, en voikaan enää tuomita pimeyttä pimeydeksi. Ennen minut piti valossa ja hyvässä juurikin pimeyden pelko ja pimeyden tuomitseminen. Nyt en enää tuomiste ja mietiskelen, että tämä hyvä ja paha aspekti jotenkin pitäisi luovuttaa kokonaisuudessan pois ja sulautua ykseyteen tässäkin asiassa. Alussa ajattelin, että valo on hyviä tekoja ja hyvyyttä, mutta nyt ajattelen, että se tarkoittaa tietoisuutta. Sinällään tietoisuutta ja tietoiseksi viisaaksi tulemista missä tahansa asiassa. Valo on neutraali asia. Pimeys taas on tiedostamattomuutta, uinuvaa valoa. Sekin on neutraalia. Tietoisuus elää Universaalissa totuudessa ja Rakkaudessä, tiedostamaton harhamaailmassa ja pelossa. Hyvä on tietoisen toiminnan tuote ja paha tiedostamatoman toiminnan tuote. Hyvä ja paha ovat kaksinaisuuden maailman etumerkit ja ne on nimetty kokijansa näkökulmasta. Ne ovat siis hyvin subjektiivista. Pimeys sinällään ei ole hyvää tai pahaa. Valo sinällään ei olekaan hyvää tai pahaa. Koska pimeydessä teemme tekoja, jotka johtavat tietoisuuden kehittymiseen, ei se ole itsessään paha asia. Vain itse elämässä ilmentyvä kipu voidaan määritellä pahaksi. Koska todella valo rakastaa kaikkea pyyteettömästi, hyväksyy valo viisaudessaan elämän sellaisenaan. Olemme aikakaudella, missä viisautemme on kasvava huomaamaan, ettei valo ole hyvän synönyymi, vaan rakkauden ja tietoisuuden. Ei liioin pimeys ole pahan synonyymi vaan tiedostamattomuuden ja pelon. Annamme tämän tietoisuuden tulla itseemme ja oivallamme, että meidän on tehtävä valintamme uusin kriteetein. Vanhat kriteerit hyvässä ja pahassa eivät päde enää. Miten tiedämme valita oikein?

5 Ollessamme aineessa voimme ottaa käyttöömme intuiviisen tasomme, joka oli aina läsnä, mutta emme sitä oivaltaneet pitkään aikaan. Tämä taso on Kristuksen viisaus, rakkaus ja myötätunto. Kristus itsessämme, Kristus Itse avautukoon meissä. Kristus on valon ja pimeyden Pyhän alkemian oppikoulun tärkein tuotos. Tuomitsemattomuus oman inhimillisyyden kautta. Se heittäköön ensimmäisen kiven, joka on itse syytön. Kristus sydämessä emme tee hyviä tai pahoja tekoja, teemme totuuden tekoja. Kristus Itse sydämessä teemme myötätuntoisen pyyteettömän rakkauden tekoja. Kun sydän avautuu, tunnemme Kristus Itsen asuvan siellä. Sitä ei tarvitse pyytää olemaan läsnä. Sitä ei tarvitse vaalia, vain käyttää, niin se vahvistuu. Kristusenergia on Jeesuksen sanoin Tie, Totuus ja Elämä. Kultaiset portaat ylösnousemukseen. Tämä voi kuulostaa kovin uskonnolliselta, mutta en tarkoita tässä oivalluksessa vain Raamatun Kristusta vaan energiaa ja värähtelyä, joka toimii liimana, eheyttäjänä ja rauhan tuojana maailmojen välillä. Meissä oleva kaksinaisuus saa sulaa ja tästä symbioosista syntyy tuotoksena Kristus Itse joka ohjaa meidät ylösnousemuksen ja valaistumisen lähteelle. Kehostamme muodostuu Kristuksen temppeli, Rakkauden Graali joka tahtoo alati vuotavana palvella koko maailmaa. Sielukoodi ja tuli Tällä kertaa mietimme hetken sielua ja sielun identiteettiä sekä sielukoodin aktivointia. Ihmisen persoonallisuus on monadinsa heijastumaa. Sydänkeskus on eräänlainen prisma, jota samalla ei oikein voi katsoa tavalliseksi chakraksi tai energiakeskukseksi, vaan se on eräänlainen ulottuvuuksien välinen madon reikä. Monadin, hengen ja Atmisen tason olemuspuolemme heijastaa valonsa sydämen kautta maailmaan. Sydämen prisma luo nämä fyysisessä maailmassa kolmeksi alimmaksi tasoksi, Fyysinen, Tunne ja Mentaalinen maailma. Näissä maailmoissa asuu koko inhimillinen persoonallisuus, joka sinällään ei ole erillinen Jumalallisesta itsestä, vaan todella täydellinen heijastuma Jumalallisesta meissä olevasta viisaudesta.

6 Sanotaan, että meillä on hengen tasoilla kolme erinlaista tulen laatua; Adin Sähkötuli, Monadinen Aurinkotuli ja Atminen Kitkatuli. Nämä kolme tulen laatua kuvastavat kolmea ensimmäistä pää sädettä ja kaikki kolme liekkiä heijastavat itsensä ihmisen sydänkeskukseen, joka on koko elämää ylläpitävä lukko meissä. Sydän, joka hedelmöityksen jälkeen aloittaa toimintansa ja jonka ensimmäisestä lyönnistä lähtien katsotaan, että meissä todella on olemassa elämää. Nämä kolme tulta heijastavat itsensä alemmille tasoille luoden elementit, maa, vesi ja ilma. Tuli itsessään on kolmen hengen tulen laadun elementti maallisella tasolla. Samalla tavalla, kun hengen tulen kolminaisuus heijastaa itsensä elementtien kolminaisuudeksi, Hengen olemuspuolemme heijastaa itsensä aineeseen ihmisen persoonallisuudeksi. Fyysisessä aineessa persoonallisuus on kypsymätöntä ja uinuvaa. Se ei ole tietoinen Jumalallisuudestaan. Kun tietoisuus, kasvaa kasvaa kykymme nähdä myös asioiden Jumalallinen puoli. Etsimme sielukoodia jostakin korkealta, kun meidän tulisi etsiä sitä itsestämme. Meidän tulisi harjoittaa kykyämme katsoa oman persoonallisuutemme maailmaan ja nähdä siinä myös Jumalallinen puoli. Mieleeni tulee tarina siitä, miten näemme sen, mitä odotamme näkevämme. Kun kerran eräs sielu oli inkarnoituneena maailmaan, hän sai nähdä täydellisen tietoisuuden impulsin. Mutta koska hänen tietoisuutensa oli voimakkaasti dualistinen, hän näki vain joko pelkkää hyvää tai täydellistä mustaa pahaa. Hän ei nähnyt, että kaikilla asioilla on molemmat puolet. Hän näki omien uskomuksiensa mukaisesti vain puolet totuudesta, ei koko totuutta. Kun hän viisastui, hän sai katsoa tietoisuuden impulssia uudelleen. Nyt hän näki molemmat puolet, koska osasi tietoisesti odottaa, että ne molemmat olisivat läsnä. Hän näki myös värit ja elämän kauneuden. Kun katsot omaa elämääsi, maailmaa, sisäistä persoonallisuuttasi, näet pelkän ihmisen, jos tietoisuutesi on virittynyt näkemään vain ihmisen maailmaa. Kun tietoisuudessa ymmärrät mentaalisesti, että alempi olemuksesi on todella täydellinen peilikuva monadin ominaisuuksistasi, voit katsoessasi nähdä itsesi todellisena. Silloin sielukoodi aktivoituu ja voit nähdä itsesi sellaisena kuin olet. Tällä viikolla otamme vastaan sielukoodin aktivoinnin parannuspäivänä

12 Kristallin Akatemia

12 Kristallin Akatemia 12 Kristallin Akatemia 2016 Rakkaudentähti Ry Unien kulkijan Blogi Tällä kertaa tahdon jakaa Sinulle vanhoja tekstejäni, jotka löysin yhdestä arkistosta. Olin ajatellut kirjoittaa syvällle menemisestä,

Lisätiedot

Syvän Itsen Löytäminen

Syvän Itsen Löytäminen Syvän Itsen Löytäminen Rakkaudentähti Ry, Anu Markoff 2016 Kurssin alkusanat: Kurssi koostuu sekä harjoituksista että esoteerisesta filosofiasta. Yksi tärkeimpiä oivalluksiani on ollut henkisessä kasvussa

Lisätiedot

Pekka Ervastin avauspuhe Ruusu-Ristin vuosikokouksessa 1934

Pekka Ervastin avauspuhe Ruusu-Ristin vuosikokouksessa 1934 Pekka Ervastin avauspuhe Ruusu-Ristin vuosikokouksessa 1934 Lausun teidät kaikki tervetulleiksi Ruusu-Ristin vuosikokoukseen. Olemme nyt saapuneet kaikki viettämään neljättätoista vuosikokousta ja toinen

Lisätiedot

Hyvä Sisärengaslainen,

Hyvä Sisärengaslainen, Lisää 1. Joh 3:sta? http://www.sley.fi/luennot/raamattu/ UT/Johanneksen_kirjeet/1Joh03EK.h tm Hyvä Sisärengaslainen, 1. Johanneksen kirjeen kolmas luku puhuu Jumalan lahjasta, mutta myös hänen pyhästä

Lisätiedot

Uni ja minuuden ydin. Kanavoinut; Anu Markoff Rakkaudentähti 2015

Uni ja minuuden ydin. Kanavoinut; Anu Markoff Rakkaudentähti 2015 Uni ja minuuden ydin Kanavoinut; Anu Markoff Rakkaudentähti 2015 Sinä elät tätä elämää, joka on Sinun oma yksityinen unesi. Näet muut ihmiset, näet paikat, näet fyysisen ja kohtaat tapahtumia unessasi.

Lisätiedot

Teosofinen itsekasvatus veljeyteen ja vapauteen. Pekka Ervastin esitelmä 25/ Teosofisen Seuran vuosijuhlassa

Teosofinen itsekasvatus veljeyteen ja vapauteen. Pekka Ervastin esitelmä 25/ Teosofisen Seuran vuosijuhlassa Teosofinen itsekasvatus veljeyteen ja vapauteen Pekka Ervastin esitelmä 25/6 1916 Teosofisen Seuran vuosijuhlassa En aio ilman muuta antaa käytännöllisiä neuvoja tähän itsekasvatukseen, sillä jos meillä

Lisätiedot

Sielun tie. Syntymä Kehittyminen Siirtyminen Jälleensyntyminen

Sielun tie. Syntymä Kehittyminen Siirtyminen Jälleensyntyminen Sielun tie Syntymä Kehittyminen Siirtyminen Jälleensyntyminen Gnostilaiset uskovat, että ihmisen sielu on osa jumalallista henkeä, joka ihmisen kuoltua palaa takaisin Jumalan yhteyteen Ihminen Ruumis Henki

Lisätiedot

Pekka Ervastin esitelmä 1/

Pekka Ervastin esitelmä 1/ Mitä on usko? Pekka Ervastin esitelmä 1/10 1916 Te muistatte ja tiedätte kaikki, kuinka tässä protestanttisessa kirkossa pidetään uskoa ja elämää uskossa ainoana oikeana kristillisyytenä, ja kulmakivenä

Lisätiedot

ei ole syntiä. Ehkä sotakin toisinaan tuomitaan sunnuntaipuheissa,

ei ole syntiä. Ehkä sotakin toisinaan tuomitaan sunnuntaipuheissa, V PELASTUKSEN KAIPUU Henkisen elämän siirtyessä kuvailemallemme kolmannelle portaalle, ikuiseen elämään johtavalle tielle, vie se totuudenetsijän oman sielunsa pariin, oman sielunsa heikkouksiin, puutteisiin

Lisätiedot

Kristuksen kaksiluonto-oppi

Kristuksen kaksiluonto-oppi Kristuksen kaksiluonto-oppi Katolinen kirkko muotoili kolminaisuusopin 300- ja 400-luvuilla ja täydensi sitä Kristuksen kaksiluonto-opilla Khalkedonin kirkolliskokouksessa vuonna 451. Kirkolla on ollut

Lisätiedot

Paavali kirjoittaa monien luotettavina pidettyjen käsikirjoitusten mukaan näin:

Paavali kirjoittaa monien luotettavina pidettyjen käsikirjoitusten mukaan näin: 1Kor 15:47 selitys Paavali kirjoittaa monien luotettavina pidettyjen käsikirjoitusten mukaan näin: "Ensimmäinen ihminen oli maasta, maallinen, toinen ihminen on herra taivaasta." (1Kor 15:47). Sana "herra"

Lisätiedot

Tämän leirivihon omistaa:

Tämän leirivihon omistaa: Tämän leirivihon omistaa: 1 Tervetuloa kesäleirille! Raamiksilla tutustumme Evankeliumin väreihin. o Keltainen kertoo Jumalasta ja taivaasta, johon pääsen uskomalla Jeesukseen. o Musta kertoo, että olen

Lisätiedot

MIES JA NAINEN JUMALAN LUOMUKSINA. Matin ja Maijan eväät Pekka Tuovinen, 15.11.2015

MIES JA NAINEN JUMALAN LUOMUKSINA. Matin ja Maijan eväät Pekka Tuovinen, 15.11.2015 MIES JA NAINEN JUMALAN LUOMUKSINA Matin ja Maijan eväät Pekka Tuovinen, 15.11.2015 LUOMINEN 1) Raamattu kertoo kaiken olevaisen synnystä yksinkertaisen (entisajan) maailmankuvan puitteissa. 2) Raamatun

Lisätiedot

Ihmisen chakrajärjestelmä

Ihmisen chakrajärjestelmä Ihmisen chakrajärjestelmä Aivan ulommaisena meitä ympäröi aura. Se toimii suojaavana kerroksena ihmisen ja maailman välissä. Aurassa on neljä kerrosta, neljä energiakehoamme fyysisen kehomme ympärillä;

Lisätiedot

JUMALAN VALTAKUNTA ALKAA MURTAUTUA ESIIN Jeesus voitti kiusaukset erämaassa. Saarna 12.10.2008 Ari Puonti

JUMALAN VALTAKUNTA ALKAA MURTAUTUA ESIIN Jeesus voitti kiusaukset erämaassa. Saarna 12.10.2008 Ari Puonti JUMALAN VALTAKUNTA ALKAA MURTAUTUA ESIIN Jeesus voitti kiusaukset erämaassa Saarna 12.10.2008 Ari Puonti Herra Jumala asetti ihmisen Eedenin puutarhaan viljelemään (abad) ja varjelemaan (shamar) sitä.

Lisätiedot

Kristus-keskeinen elämä. Osa 4: Majakka-ilta

Kristus-keskeinen elämä. Osa 4: Majakka-ilta Kristus-keskeinen elämä Osa 4: Majakka-ilta 17.10.2009 Antti.Ronkainen@majakka.net Room. 8:29 (KR92) Ne, jotka hän edeltäkäsin on valinnut, hän on myös edeltä määrännyt oman Poikansa kaltaisiksi, niin

Lisätiedot

Ehyeksi aikuiseksi osa 3. 12 askelta Ehyempään aikuisuuteen - Opas Kristus-keskeisen parantumisen tielle, 1996

Ehyeksi aikuiseksi osa 3. 12 askelta Ehyempään aikuisuuteen - Opas Kristus-keskeisen parantumisen tielle, 1996 12 askelta Ehyempään aikuisuuteen - Opas Kristus-keskeisen parantumisen tielle, 1996 Saarnaajan kirjasta (4:9-12) voidaan lukea Kristus-keskeisen kumppanuuden periaate: Kaksin on parempi kuin yksin, sillä

Lisätiedot

Raamatun lainaukset vuoden 1992 raamatunkäännöksestä.

Raamatun lainaukset vuoden 1992 raamatunkäännöksestä. elämä alkaa tästä 2008 Evangelism Explosion International Kaikki oikeudet pidätetään. Ei saa kopioida missään muodossa ilman kirjallista lupaa. Raamatun lainaukset vuoden 1992 raamatunkäännöksestä. Asteikolla

Lisätiedot

MIHIN KÄYTÄT ELÄMÄSI? Hullua rakkautta: Asian ydin (s )

MIHIN KÄYTÄT ELÄMÄSI? Hullua rakkautta: Asian ydin (s ) MIHIN KÄYTÄT ELÄMÄSI? Hullua rakkautta: Asian ydin (s. 168-179) MIHIN KÄYTÄT ELÄMÄSI? MIHIN KÄYTÄT ELÄMÄSI? Annie Dillard: Tapa, jolla vietämme päivämme, on tapa jolla vietämme elämämme. MIHIN KÄYTÄT ELÄMÄSI?

Lisätiedot

ONKO MAAILMA PÄÄSSYT SISÄLLE SEURAKUNTAAN

ONKO MAAILMA PÄÄSSYT SISÄLLE SEURAKUNTAAN ONKO MAAILMA PÄÄSSYT SISÄLLE SEURAKUNTAAN Yhteyden ilta 2.10.2012 Tapani Talikainen Lähtökohtia illan opetukseen Sielujemme vihollinen pyrkii hävittämään Israelin ja uuden liiton seurakunnan Hyökkäys tapahtuu

Lisätiedot

Uutiskirje toukokuu / kesäkuu 2016

Uutiskirje toukokuu / kesäkuu 2016 Uutiskirje toukokuu / kesäkuu 2016 Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä ÄÄ ÄÄ ÄÄ SV: Niin, kertokaa minulle! Yleisö: Jokaisessa lahjoituksessa on siunauksensa. SV: Kyllä, mutta miksi tehdä lahjoitus? Yleisö: Lahjoittamista on,

Lisätiedot

Hyvä Sisärengaslainen,

Hyvä Sisärengaslainen, Hyvä Sisärengaslainen, Tervetuloa SLEY:n nuorisotyön sisärenkaan raamattukouluun! Tämän kevään kuluessa käymme läpi Johanneksen evankeliumin lyhyissä jaksoissa. Voit lähettää kysymyksiä, palautetta, esirukousaiheita

Lisätiedot

JEESUS PARANTAA SOKEAN

JEESUS PARANTAA SOKEAN Suomen Tunnustuksellinen PYHÄKOULUMATERIAALI 1(5) JEESUS PARANTAA SOKEAN 1. Kertomuksen taustatietoja a) Kertomuksen tapahtumapaikka Siiloan lammikko oli Jerusalemissa b) Ajallinen yhteys muihin kertomuksiin

Lisätiedot

Paha ihminen. Miten ihmisestä tulee paha?

Paha ihminen. Miten ihmisestä tulee paha? Paha ihminen Miten ihmisestä tulee paha? Luennoitsijasta Veijo Fiskaali VTM: Käytännöllinen filosofia FM: Uskontotiede Tohtoriopiskelija Tietokirjailija: Itsetuhoinen uskonto, Huomioita uskonnollisesta

Lisätiedot

1. KAPITTEL 2. KAPITTEL

1. KAPITTEL 2. KAPITTEL 1. KAPITTEL Joka alusta oli, jonka me kuulimme, jonka me silmillämme näimme, jota me katselleet olemme, ja meidän kätemme pidelleet ovat elämän sanasta, 2 (Ja elämä on ilmestynyt, ja me olemme nähneet,

Lisätiedot

Yksisarviset kanssamme

Yksisarviset kanssamme Yksisarviset kanssamme Kanavointi Anu Markoff Yksisarviset alkoivat ilmentyä minulle erään voimallisen auttajan kautta. Hän on kirjoittamassa myös kurssia, joka toivottavasti tulee Rakkaudentähteenkin

Lisätiedot

Nettiraamattu. lapsille. Nainen kaivolla

Nettiraamattu. lapsille. Nainen kaivolla Nettiraamattu lapsille Nainen kaivolla Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Lazarus Sovittaja: Ruth Klassen Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org 2007 Bible for Children,

Lisätiedot

Pekka Ervastin esitelmä 5.12.1915 Helsingissä (Artikkeliksi järjestetyt muistiinpanot)

Pekka Ervastin esitelmä 5.12.1915 Helsingissä (Artikkeliksi järjestetyt muistiinpanot) Mysteriot Pekka Ervastin esitelmä 5.12.1915 Helsingissä (Artikkeliksi järjestetyt muistiinpanot) MYSTERIOT. I. Teosofisessa kirjallisuudessa puhutaan usein mysterioista ja mainitaan että niitä on sekä

Lisätiedot

Majakka-ilta 21.11.2015. antti.ronkainen@majakka.net

Majakka-ilta 21.11.2015. antti.ronkainen@majakka.net Majakka-ilta 21.11.2015 antti.ronkainen@majakka.net Majakka-seurakunta Majakan missio: Majakka-seurakunta kutsuu, opettaa, palvelee, varustaa, lähtee ja lähettää! Majakan arvolauseke: Yhdessä olemme aivan

Lisätiedot

Nettiraamattu lapsille. Nainen kaivolla

Nettiraamattu lapsille. Nainen kaivolla Nettiraamattu lapsille Nainen kaivolla Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Lazarus Sovittaja: Ruth Klassen Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org 2010 Bible for Children,

Lisätiedot

Wisdom of Merlin. Dragon Sky Manual. Merlinin Viisaus. Andrea Chisara Baginski

Wisdom of Merlin. Dragon Sky Manual. Merlinin Viisaus. Andrea Chisara Baginski Wisdom of Merlin Dragon Sky Manual Merlinin Viisaus Andrea Chisara Baginski Merlinin Viisaus Alku Merlinin Viisaus-energian perusti Andrea Chisara Baginski, huhtikuun 25. Päivä, 2006. Andrea on monen eri

Lisätiedot

Fellmannian kulma 5.10.2013 Virpi Koskela LUT/Lahti School of Innovation

Fellmannian kulma 5.10.2013 Virpi Koskela LUT/Lahti School of Innovation Fellmannian kulma 5.10.2013 Virpi Koskela LUT/Lahti School of Innovation Jokaisessa uudessa kohtaamisessa kannamme mukanamme kehoissamme kaikkien edellisten kohtaamisten historiaa. Jako kahteen! - Ruumis

Lisätiedot

Nettiraamattu lapsille. Jeremia, kyynelten mies

Nettiraamattu lapsille. Jeremia, kyynelten mies Nettiraamattu lapsille Jeremia, kyynelten mies Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Jonathan Hay Sovittaja: Mary-Anne S. Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org 2014 Bible

Lisätiedot

Jeremia, kyynelten mies

Jeremia, kyynelten mies Nettiraamattu lapsille Jeremia, kyynelten mies Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Jonathan Hay Sovittaja: Mary-Anne S. Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org 2014 Bible

Lisätiedot

JEESUS JA TURKULAINEN NAINEN. Jaakko Kujala Urban Light

JEESUS JA TURKULAINEN NAINEN. Jaakko Kujala Urban Light JEESUS JA TURKULAINEN NAINEN Jaakko Kujala Urban Light 17.3.2016 JOH. 4:3-30 (OMA KÄÄNNÖS ) Jeesus lähti Jyväskylästä ja oli taas menossa Ahvenanmaalle. Hänen oli kuljettava Turun kautta. Niin hän saapui

Lisätiedot

12 Kristallin Akatemia

12 Kristallin Akatemia 12 Kristallin Akatemia Rakkaudentähti Ry 2017 12 viikon meditaatio-ohjelma Elämän valon kanava Tälle viikolle lähdetään sulattamaan sydäntietoisuutta ja kytkeytymään ykseyden tasoille. Minulle nousi vanha

Lisätiedot

Sisällinen ihminen. Efesolaiskirjeen selitys 10 Ef. 3:14 21

Sisällinen ihminen. Efesolaiskirjeen selitys 10 Ef. 3:14 21 1 Efesolaiskirjeen selitys 10 Ef. 3:14 21 Sisällinen ihminen Viime kerralla käsittelimme tässä Paavalin Efesolaiskirjeen selityksessä sitä, kuinka Paavali käsitti tehtävänsä Kristuksen apostolina eli lähettiläänä.

Lisätiedot

Outi Rossi JIPPII. Matkaan Jeesuksen kanssa. Kuvittanut Susanna Sinivirta. Fida International ry

Outi Rossi JIPPII. Matkaan Jeesuksen kanssa. Kuvittanut Susanna Sinivirta. Fida International ry Outi Rossi JIPPII Matkaan Jeesuksen kanssa Kuvittanut Susanna Sinivirta Fida International ry JIPPII Matkaan Jeesuksen kanssa, 4. painos C Outi Rossi Kuvitus Susanna Sinivirta Fida International ry Kirjapaino

Lisätiedot

Ekklesiologia- Oppi seurakunnasta 2014 kevät tunti 1

Ekklesiologia- Oppi seurakunnasta 2014 kevät tunti 1 Ekklesiologia- Oppi seurakunnasta 2014 kevät tunti 1 Kristinoppi 3 sisältää eskatologian ja ekklesiologian. Eli opit lopun ajoista ja seurakunnasta. Eskatologian katsaus meillä oli syksyllä Nyt meillä

Lisätiedot

Syvän Itsen Löytäminen

Syvän Itsen Löytäminen Syvän Itsen Löytäminen Rakkaudentähti Ry, Anu Markoff 2016 Kurssin alkusanat: Kurssi koostuu sekä harjoituksista että esoteerisesta filosofiasta. Yksi tärkeimpiä oivalluksiani on ollut henkisessä kasvussa

Lisätiedot

HYVÄ ELÄMÄ KAIKILLE! UUSI AIKA ON TIE ETEENPÄIN

HYVÄ ELÄMÄ KAIKILLE! UUSI AIKA ON TIE ETEENPÄIN UUSI AIKA ON TIE ETEENPÄIN Nykyinen kapitalistinen taloudellinen ja poliittinen järjestelmämme ei ole enää kestävällä pohjalla Se on ajamassa meidät kohti taloudellista ja sosiaalista kaaosta sekä ekologista

Lisätiedot

Viisauden ja näkemisen Henki

Viisauden ja näkemisen Henki 1 Efesolaiskirjeen selitys 5 Ef. 1:15 23 Savonlinnan Tuomiokirkko, 9.10.2013 Viisauden ja näkemisen Henki Viime luennolla kuulimme, että kun kristitty uskoo Jeesukseen, hänessä totetuu sen Pyhän Hengen

Lisätiedot

Jumalan lupaus Abrahamille

Jumalan lupaus Abrahamille Nettiraamattu lapsille Jumalan lupaus Abrahamille Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Byron Unger; Lazarus Sovittaja: M. Maillot; Tammy S. Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org

Lisätiedot

Nettiraamattu lapsille. Jumalan lupaus Abrahamille

Nettiraamattu lapsille. Jumalan lupaus Abrahamille Nettiraamattu lapsille Jumalan lupaus Abrahamille Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Byron Unger; Lazarus Sovittaja: M. Maillot; Tammy S. Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org

Lisätiedot

JEESUS JA MUNKKI Ote Pekka Ervastin esitelmästä pääsiäispäivänä 1909 (Julkaistu Idän Tähden joulunumerossa 1914)

JEESUS JA MUNKKI Ote Pekka Ervastin esitelmästä pääsiäispäivänä 1909 (Julkaistu Idän Tähden joulunumerossa 1914) JEESUS JA MUNKKI Ote Pekka Ervastin esitelmästä pääsiäispäivänä 1909 (Julkaistu Idän Tähden joulunumerossa 1914) Ihmeellisessä ajassa me todella elämme. Se meidän täytyy tunnustaa, kun ajattelemme, mitä

Lisätiedot

TYÖKIRJANEN. Saat inspiroivaa henkisen alan koulutusta

TYÖKIRJANEN.  Saat inspiroivaa henkisen alan koulutusta TYÖKIRJANEN www.ilonsade.com Saat inspiroivaa henkisen alan koulutusta Tervetuloa luottamaan itseesi! Olen onnellinen, että olet mukana Anna Sielusi Valon ohjata - illassa luomassa luottamusta itseesi.

Lisätiedot

Timo Tavast Hiippakuntadekaani Porin seurakuntayhtymän yhteinen kirkkovaltuusto

Timo Tavast Hiippakuntadekaani Porin seurakuntayhtymän yhteinen kirkkovaltuusto Timo Tavast Hiippakuntadekaani Porin seurakuntayhtymän yhteinen kirkkovaltuusto 7.11.2012 Kirkko- ja seurakuntakäsitys, jossa sekä salatulla että näkyvällä on paikkansa Kaksinaisuus kirkon / seurakunnan

Lisätiedot

Nyt haluaisimme käsitellä enemmän sitä kuinka ihminen saavuttaa tämän kaiken, sen matkan jolloin hänen on mahdollista avata monia ovia, jotka

Nyt haluaisimme käsitellä enemmän sitä kuinka ihminen saavuttaa tämän kaiken, sen matkan jolloin hänen on mahdollista avata monia ovia, jotka Oman elämän luominen Ihmiselle luominen on vahvasti yhdistynyt älyyn, mutta tällä luomisella jota haluamme teidän oppivan tarkoitetaan rakkaudesta luomista eli rakkausenergian käyttämistä luomiseen eli

Lisätiedot

Viisi tapaa tuoda mindfulness työpäivääsi

Viisi tapaa tuoda mindfulness työpäivääsi Viisi tapaa tuoda mindfulness työpäivääsi Mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo on kokemuksen ja oman olotilan havainnointia. Läsnäoloharjoituksessa tarkoitus ei ole muuttaa kokemusta: olennaista

Lisätiedot

Tartu Raamattuun anna Raamatun tarttua! Kyösti F

Tartu Raamattuun anna Raamatun tarttua! Kyösti F Tartu Raamattuun anna Raamatun tarttua! Kyösti F KUINKA RAAMATTU VOISI: 1. Tarttua meihin 2. Pysyä meissä 3. Tuottaa siunausta elämässämme Elämmekö sanasta? Elämän koulu Ei ihminen elä ainoastaan leivästä,

Lisätiedot

The Love & Return of Unicorns. Yksisarvisten Rakkaus ja Paluu. E i l e e n B r o o k s

The Love & Return of Unicorns. Yksisarvisten Rakkaus ja Paluu. E i l e e n B r o o k s The Love & Return of Unicorns Yksisarvisten Rakkaus ja Paluu E i l e e n B r o o k s Yksisarviset ovat puhtaita, taivaallisia ja mitä suurimmassa määrin pyhiä energiassaan. He ovat uskomattoman voimakkaita,

Lisätiedot

Kultaisia sanoja. (Uusi Aika 1901, N:o 2, Tammikuun 12 p )

Kultaisia sanoja. (Uusi Aika 1901, N:o 2, Tammikuun 12 p ) Kuta enemmän tiedät ja kuta paremmin ymmärrät, sitä ankarammin sinua tuomitaan, jollei elämäsi ole yhtä pyhä kuin tietosi on laaja. Tuomas Kempiläinen. Vaikka maailma tuhansine ilmiöineen vetää ihmisen

Lisätiedot

APOCRYPHA KING JAMES BIBLE 1611 RUKOUS ASARJA & kappale kolme juutalaisten. Rukous Asarja ja kolme juutalaisten laulu

APOCRYPHA KING JAMES BIBLE 1611 RUKOUS ASARJA & kappale kolme juutalaisten. Rukous Asarja ja kolme juutalaisten laulu APOCRYPHA KING JAMES BIBLE 1611 RUKOUS ASARJA & kappale kolme juutalaisten www.scriptural-truth.com Asarja rukous Rukous Asarja ja kolme juutalaisten laulu {1:1} ja he kävelivät tulen keskellä ylistää

Lisätiedot

Hengen miekka: Jumalan Sana rukouksin. Rukouskoulu jakso

Hengen miekka: Jumalan Sana rukouksin. Rukouskoulu jakso Hengen miekka: Jumalan Sana rukouksin Rukouskoulu 2014 2. jakso Mitä rukous on Ylösnousemuksen voima On Kristus ylösnoussut Hän elää minussa Kristus meissä, kirkkauden toivo Herätetyt yhdessä Hänen kanssaan,

Lisätiedot

Kun todellisuus tulee yhdeksi

Kun todellisuus tulee yhdeksi Kun todellisuus tulee yhdeksi Kun todellisuus tulee yhdeksi on tiivistelmä kirjasta Todellinen valaistuminen, joka kuvaa kuinka tietoisuus, todellisuus ja vapaus yhdistyvät yhdeksi ja jäljelle jää vain

Lisätiedot

JAAKOBIN PAINI. 1. Kertomuksen taustatietoja a) Kertomuksen tapahtumapaikka Penuelissa, matkalla Harranista, Laabanin luota takaisin luvattuun maahan.

JAAKOBIN PAINI. 1. Kertomuksen taustatietoja a) Kertomuksen tapahtumapaikka Penuelissa, matkalla Harranista, Laabanin luota takaisin luvattuun maahan. Suomen Tunnustuksellinen PYHÄKOULUMATERIAALI 1(5) JAAKOBIN PAINI 1. Kertomuksen taustatietoja a) Kertomuksen tapahtumapaikka Penuelissa, matkalla Harranista, Laabanin luota takaisin luvattuun maahan. b)

Lisätiedot

Syvän Itsen Löytäminen

Syvän Itsen Löytäminen Syvän Itsen Löytäminen Rakkaudentähti Ry, Anu Markoff 2016 Yhden Elämän Lähde -meditaatio 1. Kuvittele, että olet tyhjässä tilassa 2. Tässä tilassa ei ole aikaa 3. Tässä tilassa ei ole ilmaa 4. Ei ole

Lisätiedot

Handmade by Marika Soinio 925 hopea

Handmade by Marika Soinio 925 hopea Handmade by Marika Soinio 925 hopea Vuorikiteellä on useita parantavia vaikutuksia esimerkiksi mielen puhdistaminen ja kirkastaminen - vuorikide on kiviterapiassa mestariparantaja. Vuorikide on horoskooppimerkki

Lisätiedot

Rakkaudentähti: Sydämen Kaksitoista Terälehteä Aktivointi-hoitosarja Kanavoinut Anu Markoff 2012

Rakkaudentähti: Sydämen Kaksitoista Terälehteä Aktivointi-hoitosarja Kanavoinut Anu Markoff 2012 Rakkaudentähti: Sydämen Kaksitoista Terälehteä Aktivointi-hoitosarja Kanavoinut Anu Markoff 2012 Sydänkeskus voidaa nähdä kaksitoista terälehtisenä lotuksen kukkana, jonka jokainen terälehti koskettaa

Lisätiedot

Nettiraamattu lapsille. Viisas kuningas Salomo

Nettiraamattu lapsille. Viisas kuningas Salomo Nettiraamattu lapsille Viisas kuningas Salomo Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Lazarus Sovittaja: Ruth Klassen Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org 2013 Bible for Children,

Lisätiedot

Mitä ymmärrys tarkoittaa? Mitä tarkoittaa kun sanomme; hän on fiksu tyyppi, tai hän on tosi kummallinen, vähän outo.

Mitä ymmärrys tarkoittaa? Mitä tarkoittaa kun sanomme; hän on fiksu tyyppi, tai hän on tosi kummallinen, vähän outo. Eläköön erilaisuus Miksi minua ei ymmärretä? Miksi hän ei voi rakastaa minua? Oletko joskus asettanut itsellesi näitä kysymyksiä? Mitä ymmärrys tarkoittaa? Mitä tarkoittaa kun sanomme; hän on fiksu tyyppi,

Lisätiedot

Kaksi taakan kantajaa. (Pojalla raskas taakka ja tytöllä kevyt)

Kaksi taakan kantajaa. (Pojalla raskas taakka ja tytöllä kevyt) Draama-Taakankantajat Kirjoittanut Irma Kontu Draama perustuu Raamatunjakeisiin: Fil. 4:6-7 Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan

Lisätiedot

Tulee aika Säv. Antti Suonio, San. Hanna Ekola

Tulee aika Säv. Antti Suonio, San. Hanna Ekola Tulee aika Säv. Antti Suonio, San. Hanna Ekola Tulee aika, jolloin rauha sielumme täyttää. Tulee aika, jolloin kaikki selvältä näyttää. Tänään äänesi kuulen. Otan lohtusi vastaan. Annat henkesi tuulen

Lisätiedot

Pietari ja rukouksen voima

Pietari ja rukouksen voima Nettiraamattu lapsille Pietari ja rukouksen voima Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Janie Forest Sovittaja: Ruth Klassen Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org 2013 Bible

Lisätiedot

ONKO ONNELLISUUS SEURAUS VAI SYY?

ONKO ONNELLISUUS SEURAUS VAI SYY? ONKO ONNELLISUUS SEURAUS VAI SYY? ONKO ONNELLISUUS JOTAKIN, JONKA VOIMME SAAVUTTAA SAAMALLA ITSELLEMME SEN, MIKÄ TEKISI MEISTÄ ONNELLISIA? TUTKITTUANI ITSEÄNI JA ELÄMÄÄNI OLEN TULLUT TODISTANEEKSI ITSELLENI,

Lisätiedot

Evankeliumitekstissä Jeesus kertoo, että Isä herättää kuolleet, ja että myös hänellä, Pojalla on valtaa antaa elämä kenelle tahtoo.

Evankeliumitekstissä Jeesus kertoo, että Isä herättää kuolleet, ja että myös hänellä, Pojalla on valtaa antaa elämä kenelle tahtoo. 1 Jeesus sanoi juutalaisille:»totisesti, totisesti: ei Poika voi tehdä mitään omin neuvoin, hän tekee vain sitä, mitä näkee Isän tekevän. Mitä Isä tekee, sitä tekee myös Poika. Isä rakastaa Poikaa ja näyttää

Lisätiedot

EETTISIÄ ONGELMIA. v 1.2. 1. Jos auktoriteetti sanoo, että jokin asia on hyvä, onko se aina sitä?

EETTISIÄ ONGELMIA. v 1.2. 1. Jos auktoriteetti sanoo, että jokin asia on hyvä, onko se aina sitä? Auktoriteetin hyvä EETTISIÄ ONGELMIA v 1.2 1. Jos auktoriteetti sanoo, että jokin asia on hyvä, onko se aina sitä? 2. Jos auktoriteetti on jumalolento, onko senkään hyvä aina hyvä? 3. Olet saanut tehtäväksesi

Lisätiedot

MAAILMANUSKONNON SISÄLTÖ

MAAILMANUSKONNON SISÄLTÖ MAAILMANUSKONNON SISÄLTÖ Kristosofia on maailmanuskonnon ydin ja teosofia johdattaa meitä tämän ytimen luo. Mitä siis on teosofia ja mitä kristosofia? Entä maailmanuskonto? Vastaamme näin: Maailmanuskonto

Lisätiedot

Daniel leijonien luolassa

Daniel leijonien luolassa Nettiraamattu lapsille Daniel leijonien luolassa Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Jonathan Hay Sovittaja: Mary-Anne S. Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org 2014 Bible

Lisätiedot

Nettiraamattu. lapsille. Jeesus ja Lasarus

Nettiraamattu. lapsille. Jeesus ja Lasarus Nettiraamattu lapsille Jeesus ja Lasarus Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Janie Forest Sovittaja: Ruth Klassen Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org 2013 Bible for Children,

Lisätiedot

Nettiraamattu lapsille. Daniel leijonien luolassa

Nettiraamattu lapsille. Daniel leijonien luolassa Nettiraamattu lapsille Daniel leijonien luolassa Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Jonathan Hay Sovittaja: Mary-Anne S. Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org 2014 Bible

Lisätiedot

Nettiraamattu lapsille. Jeesus ja Lasarus

Nettiraamattu lapsille. Jeesus ja Lasarus Nettiraamattu lapsille Jeesus ja Lasarus Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Janie Forest Sovittaja: Ruth Klassen Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org 2013 Bible for Children,

Lisätiedot

JOUKKOSIELUSTA YKSILÖKSI

JOUKKOSIELUSTA YKSILÖKSI JOUKKOSIELUSTA YKSILÖKSI RR maaliskuu 1970 nro 3 Sanotaan usein, että ihmissielun kehitys käy Jumalasta yksilöllisyyteen ja siitä takaisin Jumalaan. Tämän johdosta monet totuuden etsijät, jotka vaativat,

Lisätiedot

Jumalan armotaloudesta

Jumalan armotaloudesta 1 Efesolaiskirjeen selitys 3 Ef. 1:8 10 Savonlinnan Tuomiokirkko, 25.9.2013 Jumalan armotaloudesta Tämä on apostli Paavalin Efesolaiskirjeen selityssarja. Olemme kahdella ensimmäisellä luennolla päässeet

Lisätiedot

Syvän Itsen Löytäminen. Rakkaudentähti Ry

Syvän Itsen Löytäminen. Rakkaudentähti Ry Syvän Itsen Löytäminen Rakkaudentähti Ry Henkiset identiteetit Tässä postissa menemme aiheeseen, joka tuntuu muuttuvan monimutkaisemmaksi, mitä syvemmälle siihen sukeltaa. Henkimaailma voi tuntua aluksi

Lisätiedot

Viisas kuningas Salomo

Viisas kuningas Salomo Nettiraamattu lapsille Viisas kuningas Salomo Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Lazarus Sovittaja: Ruth Klassen Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org 2013 Bible for Children,

Lisätiedot

Paranemisesta postia. Rakkaudentähti Ry

Paranemisesta postia. Rakkaudentähti Ry Paranemisesta postia Rakkaudentähti Ry 2016 Aluksi Meille kanavoitiin hoitotapahtumassa viesti, jossa minusta puhutaan yhdestä henkisestä kutsusta. Meidät on kutsuttu uudelle ajalle, meidät on kutsuttu

Lisätiedot

Löydätkö tien. taivaaseen?

Löydätkö tien. taivaaseen? Löydätkö tien taivaaseen? OLETKO KOSKAAN EKSYNYT? LÄHDITKÖ KULKEMAAN VÄÄRÄÄ TIETÄ? Jos olet väärällä tiellä, et voi löytää perille. Jumala kertoo Raamatussa, miten löydät tien taivaaseen. Jumala on luonut

Lisätiedot

JOHANNEKSEN ENSIMMÄINEN KIRJE

JOHANNEKSEN ENSIMMÄINEN KIRJE JOHANNEKSEN ENSIMMÄINEN KIRJE Osallisuus Elämän Sanaan 1:1-4 Keskinäinen Osallisuus Jumalassa erottaa synnistä ja vihasta 1:5-2:6 Uusi Käsky 2:7-11 Isän Rakkaus ja maailman rakkaus 2:12-17 Antikristus

Lisätiedot

Viisauden ja tiedon aarteet Kristuksessa. Vapaakirkko 14.9. 2014

Viisauden ja tiedon aarteet Kristuksessa. Vapaakirkko 14.9. 2014 Viisauden ja tiedon aarteet Kristuksessa Vapaakirkko 14.9. 2014 Jesaja 6: 1- Kuningas Ussian kuolinvuotena minä näin Herran: hän istui korkealla ja ylhäisellä istuimella, ja hänen vaatteensa liepeet täyttivät

Lisätiedot

Nettiraamattu. lapsille. Jeesus ja Lasarus

Nettiraamattu. lapsille. Jeesus ja Lasarus Nettiraamattu lapsille Jeesus ja Lasarus Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Janie Forest Sovittaja: Ruth Klassen Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org BFC PO Box 3 Winnipeg,

Lisätiedot

JEESUS ARMAHTAA AVIONRIKKOJANAISEN

JEESUS ARMAHTAA AVIONRIKKOJANAISEN Suomen Tunnustuksellinen PYHÄKOULUMATERIAALI 1(5) JEESUS ARMAHTAA AVIONRIKKOJANAISEN 1. Kertomuksen taustatietoja a) Kertomuksen tapahtumapaikka - pyhäkössä Suomen Tunnustuksellinen PYHÄKOULUMATERIAALI

Lisätiedot

Tunnetaitojen merkitys mielenterveydelle

Tunnetaitojen merkitys mielenterveydelle Valtakunnallinen nuorisotyön koulutus Tampereella 22.-23.4.2013 Tunnetaitojen merkitys mielenterveydelle Psykologi, psykoterapeutti, YET Tiina Röning Rokua 28.10.2015 Mitä on tunne? Erilaisia selitystapoja

Lisätiedot

TOTUUDEN HENKI. Pekka Ervastin esitelmä 20.5.1923 helluntaisunnuntaina juhlamatineassa Kansallisteatterissa

TOTUUDEN HENKI. Pekka Ervastin esitelmä 20.5.1923 helluntaisunnuntaina juhlamatineassa Kansallisteatterissa TOTUUDEN HENKI Pekka Ervastin esitelmä 20.5.1923 helluntaisunnuntaina juhlamatineassa Kansallisteatterissa Vanhat pyhät tarut ja legendat kertovat, että ihmiskunnan historiassa oli aika kaukaisia aikoja

Lisätiedot

Näiden tapahtumien jälkeen tuli keskustelua seurannut lainopettaja Jeesuksen luo kysyen Jeesukselta, mikä käsky on kaikkein tärkein.

Näiden tapahtumien jälkeen tuli keskustelua seurannut lainopettaja Jeesuksen luo kysyen Jeesukselta, mikä käsky on kaikkein tärkein. Mark.12:28-34: Muuan lainopettaja oli seurannut heidän väittelyään ja huomannut, miten hyvän vastauksen Jeesus saddukeuksille antoi. Hän tuli nyt Jeesuksen luo ja kysyi: "Mikä käsky on kaikkein tärkein?"

Lisätiedot

Viisas kuningas Salomo

Viisas kuningas Salomo Nettiraamattu lapsille Viisas kuningas Salomo Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Lazarus Sovittaja: Ruth Klassen Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org BFC PO Box 3 Winnipeg,

Lisätiedot

Handmade by Marika Soinio 925 hopea

Handmade by Marika Soinio 925 hopea Handmade by Marika Soinio 925 hopea Mari korvikset aventuriini helmillä, 27. Aventuriini hoitaa sydänchakraa. Se näkyy rakastavien ominaisuuksien kehittymisenä. Tunnemme myötätuntoa, olemme läsnä ja tasapaino

Lisätiedot

Joh.20: Tämän jälkeen Paavali kertoo miten varma tuo ylösnousemus on, miten monet kohtasivat ylösnousseen Jeesuksen.

Joh.20: Tämän jälkeen Paavali kertoo miten varma tuo ylösnousemus on, miten monet kohtasivat ylösnousseen Jeesuksen. Joh.20:19-31 Joh.20:19-31: Samana päivänä, viikon ensimmäisenä, opetuslapset olivat illalla koolla lukittujen ovien takana, sillä he pelkäsivät juutalaisia. Yhtäkkiä Jeesus seisoi heidän keskellään ja

Lisätiedot

DOGMATIIKKA. Dogmatiikassa tarkastellaan kristinuskon oppia eli... Mitä kirkko opettaa? Mihin kristityt uskovat? Mikä on uskon sisältö ja kohde?

DOGMATIIKKA. Dogmatiikassa tarkastellaan kristinuskon oppia eli... Mitä kirkko opettaa? Mihin kristityt uskovat? Mikä on uskon sisältö ja kohde? DOGMATIIKKA Dogmatiikassa tarkastellaan kristinuskon oppia eli... Mitä kirkko opettaa? Mihin kristityt uskovat? Mikä on uskon sisältö ja kohde? JUMALA RAKKAUS EHTOOLLINEN KIRKKO PELASTUS USKONTUNNUSTUKSET

Lisätiedot

Valokehostasi. Tule tietoiseksi. www.aomedia.fi. Orin & DaBen. (Awakening Your Light Body)

Valokehostasi. Tule tietoiseksi. www.aomedia.fi. Orin & DaBen. (Awakening Your Light Body) Orin & DaBen Tule tietoiseksi Valokehostasi (Awakening Your Light Body) Tule tietoiseksi valokehostasi (Awakening Your Light Body) -kurssin ovat luoneet valo-olennot Da- Ben ja Orin, joita kanavoivat Duane

Lisätiedot

Valokehostasi. Tule tietoiseksi. Orin & DaBen. (Awakening Your Light Body)

Valokehostasi. Tule tietoiseksi. Orin & DaBen. (Awakening Your Light Body) Orin & DaBen Tule tietoiseksi Valokehostasi (Awakening Your Light Body) Tule tietoiseksi valokehostasi (Awakening Your Light Body) -kurssin ovat luoneet valoolennot DaBen ja Orin, joita kanavoivat Duane

Lisätiedot

Ylösnousemuksen Pyhän Yhden Elämän tulispiraali

Ylösnousemuksen Pyhän Yhden Elämän tulispiraali Ylösnousemuksen Pyhän Yhden Elämän tulispiraali 10.4.2014 Anu Markoff, Rakkaudentähti Maksutiedot: Summa: 11, 22 tai 33 euroa oman tilanteesi mukaan Tilille: FI28 5744 7720 0322 47 Saaja: Rakkaudentähti

Lisätiedot

Nettiraamattu. lapsille. Jeesuksen syntymä

Nettiraamattu. lapsille. Jeesuksen syntymä Nettiraamattu lapsille Jeesuksen syntymä Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: M. Maillot Sovittaja: E. Frischbutter; Sarah S. Kääntäjä: Kati Hämäläinen Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org 2012

Lisätiedot

Nettiraamattu lapsille. Jeesuksen ihmeitä

Nettiraamattu lapsille. Jeesuksen ihmeitä Nettiraamattu lapsille Jeesuksen ihmeitä Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Byron Unger; Lazarus Sovittaja: E. Frischbutter; Sarah S. Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org

Lisätiedot

Hyvä sisärengaslainen

Hyvä sisärengaslainen Hyvä sisärengaslainen Tällä kertaa vuorossa Johanneksen evankeliumin 3. luku, joka sisältää tärkeää ja keskeistä asiaa taivaaseen pääsemisestä. Fariseusten joukossa oli Nikodemos-niminen mies, juutalaisten

Lisätiedot

Pekka Ervastin esitelmä 3/

Pekka Ervastin esitelmä 3/ Totuus vaiko rakkaus? Pekka Ervastin esitelmä 3/10 1915 Kristinuskossa puhutaan rakkaudesta Jumalaan, ja Jumalan rakkaudesta maailmaa ja meitä ihmisiä kohtaan. Vaikka muissakin uskonnoissa puhutaan Jumalan

Lisätiedot

Naturalistinen ihmiskäsitys

Naturalistinen ihmiskäsitys IHMISKÄSITYKSET Naturalistinen ihmiskäsitys Ihminen on olento, joka ei poikkea kovin paljon eläimistä: ajattelulle ja toiminnalle on olemassa aina jokin syy, joka voidaan saada selville. Ihminen ei ole

Lisätiedot

Jälleensyntyminen, karma ja täydellisyys. Pekka Ervastin looshipuhe Tampereella

Jälleensyntyminen, karma ja täydellisyys. Pekka Ervastin looshipuhe Tampereella Jälleensyntyminen, karma ja täydellisyys Pekka Ervastin looshipuhe Tampereella 28. 3. 1910 Ihmisen päämäärä on tulla täydelliseksi. Meillä jokaisella on jonkinlainen käsitys täydellisestä ihmisestä, ihmisestä,

Lisätiedot

KRISTUS JA ANTIKRISTUS. Pekka Ervastin esitelmä 30.12.1923.

KRISTUS JA ANTIKRISTUS. Pekka Ervastin esitelmä 30.12.1923. KRISTUS JA ANTIKRISTUS. Pekka Ervastin esitelmä 30.12.1923. Kun tahdomme käsitellä semmoista aihetta kun Kristus ja antikristus, voimme heti sanoa jonkinlaisena yleispätevänä määritelmänä, että semmoinen

Lisätiedot

Gideonin pieni armeija

Gideonin pieni armeija Nettiraamattu lapsille Gideonin pieni armeija Kirjoittaja: Edward Hughes Kuvittaja: Janie Forest Sovittaja: Ruth Klassen Kääntäjä: Anni Kernaghan Tuottaja: Bible for Children www.m1914.org 2012 Bible for

Lisätiedot